2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Egy brit tanulmány szerint a liberálisok intelligensebbek
Egy brit tanulmány megállapítása szerint a politikai beállítottság tükröződik az intelligenciahányadosban, legalábbis ami az átlagot illeti. A hosszú távú, 15 000 amerikait bevonó felmérés alapján a magukat "igen konzervatívnak" valló fiatalok átlagos IQ-ja 95 volt, öt ponttal elmaradva az átlagtól. Ezzel szemben azok a kortársaik, akik magukat "igen liberálisnak" vallották, átlagosan 106 pontot értek a teszten. Satoshi Kanazawa, a London School of Economics pszichológusa szerint az eredmény logikus. Az ember intelligenciája segítségével képes eltérni azoktól a viselkedésmintáktól, amelyeket az evolúció során elsajátított.
2010.02.28. 15:15
 
 
Vancouver 2010, sífutás: lengyel aranyérem női 30 km-en
Justyna Kowalczyk nyerte szombaton a női sífutók 30 km-es, tömegrajtos, klasszikus stílusú versenyét, ezzel Lengyelország első aranyérmét szerezte a vancouveri téli olimpián. A második helyen Marit Björgen ért célba. Győzelme esetén a norvég versenyző az első sífutó lehetett volna, aki egy olimpián négy elsőséget gyűjt be. Harmadikként a finn Aino-Kaisa Saarinen végzett.
2010.02.28. 15:00
 
 
Vancouver 2010, alpesi sí: Razzoli maradt az élen férfi műlesiklásban
Giuliano Razzoli győzött férfi műlesiklásban szombaton a vancouveri téli játékokon, ezzel 1992 után - Alberto Tomba nyomdokába lépve - nyert ismét olasz alpesi síelő olimpiai aranyérmet. A második helyen a horvát Ivica Kostelic végzett, aki a kanadai játékokon - szuperkombinációban - volt már második, s újabb sikerével összességében háromszoros olimpiai ezüstérmessé lépett elő. A harmadik helyre a második futamban nagyon gyors svéd Andre Myhrer jött be. Az osztrák Benjamin Raich negyedik lett, így Ausztria óriási meglepetésre a férfiak között egyetlen érmet sem nyert alpesi síben. Bene Márton nem tudott lejönni a pályán az első futamban, így ő kiesett.
2010.02.28. 15:00
 
 
Ötven éve jött létre az első Playboy Klub
Kerek évfordulóra készül az idén a Playboy-birodalom: ötven évvel ezelőtt, 1960. február 29-én hozta létre Chicagóban a cégalapító, Hugh Hefner az első Playboy Klubot. Az intézmény megszületése egyszersmind lehetőséget nyújtott a Playboy Nyuszik (Bunny), a lengeöltözetű, nyuszi kosztümös, tökéletes testű lányok kulturális ikonjának megteremtésére is, jóllehet kezdetben csak a felszolgálás volt a feladatuk. A cég hatalmas partikat, kiállításokat és visszaemlékező cikkek megjelentetését tervezi a jubileumra. Június 10-én a világ ötven városában rendeznek egyszerre Playboy Klub-partikat, de hogy pontosan hol, az egyelőre még titok.
2010.02.28. 15:00
 
 
Fidesz: az MSZP újra bevezetné a vizitdíjat?
Azzal, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke egy tévéműsorban elismerte, hogy jó döntés volt 2007-ben a vizitdíj bevezetése, többek között nem kevesebbet állít, minthogy a díj megtartása lényegesen segítette volna az egészségügyi finanszírozását - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője. Mint hozzátette: ez a kijelentés egyben azt is jelzi, hogy a szocialisták, ha módjukban állna, újra bevezetnék a vizitdíjat és a kórházi napidíjat. Az MSZP erre úgy reagált: nem akarja újra bevezetni a vizitdíjat, tiszteletben tartja a népszavazás eredményét; de fenntartja: a vizitdíj a Fidesz populizmusának áldozata lett.
2010.02.28. 14:15
 
 
Több mint egymillió néző látta Magyarországon az Avatart
Az Avatar hazai nézőszáma a hét végén elérte az egymilliót. Az InterCom közleménye szerint James Cameron minden rekordot megdöntő filmje újabb mérföldkövet lépett át Magyarországon: szombaton megvásárolták rá az egymilliomodik mozijegyet. Az utóbbi kilenc évben nem volt film, amelyre egymilliónál több néző lett volna kíváncsi a magyar mozikban: utoljára a 2001-ben bemutatott Harry Potter sorozat első részének sikerült elérnie ezt a számot.
2010.02.28. 13:15
 
 
Lemorzsolódott a brit konzervatívok előnye
Szinte teljesen eltűnt az ellenzéki brit Konzervatív Párt még alig néhány hete is jelentős támogatottsági előnye, és a vasárnap közölt legfrissebb felmérés alapján a kormányzó Munkáspárt akár hatalmon is maradhat a tavasszal esedékes parlamenti választások után. A The Sunday Times című vezető konzervatív vasárnapi lap megbízásából elvégzett országos közvélemény-kutatás szerint a torykra most a választók 37 százaléka voksolna, a Labour tábora 35 százalékos. A konzervatívok egy hét alatt két százalékpontot vesztettek, a Munkáspárt ugyanennyit nyert.
2010.02.28. 13:15
 
 
Tarolt A próféta a francia Oscaron
A francia Oscar-díjnak számító César-díj idei nagy győztese Jacques Audillard rendező A próféta című börtöndrámája, amely kilenc szobrot nyert el a szombat este Párizsban rendezett gálán. A 13 jelölést követően ezt az alkotást találta a legjobb filmnek és a legjobb rendezésnek a francia Filmakadémia. A főszerepet alakító 28 éves Tahar Rahim pedig két Césart is átvehetett: a legjobb férfi reménységnek és a legjobb férfi alakításért járót. A párizsi Théatre de Chatelet színházban - immár 35. alkalommal - osztották ki a César-díjakat, amelyeket a francia filmes szakma közel négyezer képviselője húsz kategóriában ítélt oda az előző évben moziba került alkotásoknak.
2010.02.28. 12:45
 
 
Hétfőn nyílik a hannoveri CeBIT informatikai kiállítás és vásár
A fejlett technológiai ágazatok fellendülésének reményében nyílik meg hétfőn Hannoverben a világ legnagyobb informatikai szakvására a CeBIT. A jövő hét végéig 68 ország 4150 kiállítója mutatja be termékeit és újdonságait. A 2009-es válságév ismét megtizedelte a CeBUT kiállítóinak a számát: tavaly 4300 kiállító vett részt a vásáron, 2008-ban pedig még 5800. A nagyközönség előtt kedden nyitja meg a kapuit a vásár, melynek idei mottója "Connected World", azaz összekapcsolt világ. A vásár fő témakörei a szélessávú mobil internet, az informatikai biztonság, a közlekedési telematika és a környezetbarát informatika.
2010.02.28. 12:15
 
 
Vancouver 2010: Huszár Erika lesz a zászlóvivő
Kétórásra tervezik a vancouveri téli olimpia záróünnepélyét, amelyen a magyar zászlót a csapatból legjobban szerepelt versenyző, Huszár Erika viszi majd. A rövidpályás gyorskorcsolyázó a négy évvel ezelőtti ötkarikás játékok negyedik helye után mostani, szintén 1500 méteren kiharcolt hatodik helyezésével ismét pontot szerzett, és az ötödikként végzett váltónak is tagja volt.
2010.02.28. 10:45
 
 
Hétfőn lép életbe a hitelplafon-rendelet
Március 1-jétől lép életbe a kormány hitelplafon-rendelete, amely szabályozza az ingatlan-jelzáloghitelek mértékét, illetve a gépjármű-hitelezést. Szollár Domokos elmondta: a rendelet szerint a jelzáloghitel aránya forinthitel esetében a fedezetként felajánlott ingatlan értékének legfeljebb 75 százaléka, euróhitel esetében hatvan, más devizahitel esetében 45 százaléka lehet. A kormányszóvivő példaként egy húszmilliós ház vásárlását említette, amelynél legfeljebb 15 millió hitel vehető fel forintban, 12 millió forintnak megfelelő összeg euróban vagy 9 millió forintnak megfelelő összeg svájci frankban.
2010.02.28. 10:45
 
 
Száznyolcvanhárom párt működik az OIT nyilvántartása szerint
Száznyolcvanhárom pártot tartanak hivatalosan nyilván a bíróságokon, ezek közül 55 a legutóbbi parlamenti választások óta alakult az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) adatai szerint. Hasonló pártalapítási hullám az 1990-es évek első felében volt jellemző. Bár sok, az 1990-es évek első felében alakult párt azóta megszűnt, 31 még ma is működik közülük. A mai parlamenti pártok közül a Magyar Szocialista Pártot 1989 novemberében, a Magyar Demokrata Fórumot és a Kereszténydemokrata Néppártot 1989 decemberében, a Szabad Demokraták Szövetségét 1990 januárjában, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetséget (akkor még Fiatal Demokraták Szövetsége néven) 1990 februárjában vették nyilvántartásba.
2010.02.28. 09:30
 
 
Nőtt a chilei földrengés áldozatainak száma
Már meghaladja a háromszázat a chilei földrengés halálos áldozatainak a száma. A Richter-skála szerinti 8,8-as fokozatú földrengésnek szombat hajnalban rázta meg az ország középső részét. Több mint negyven utórengése volt az első földmozgásnak. Edmundo Perez Yoma belügyminiszter úgy fogalmazott, hogy "történelmi méretű természeti csapás" sújtott le Chilére. Felhívta a figyelmet arra, hogy 1960 óta nem volt ilyen erejű földrengés az országban, de - tette hozzá - két-három napon belül az élet visszatér a normális kerékvágásba. Közben egy nagyobb szökőártól tartva a japán hatóságok elrendelték 320 ezer ember kimenekítését az ország fő szigetén, Honsún.
2010.02.28. 09:30
 
Száznegyvenhét (ember)éves eb
Emberre átszámítva, azaz megszorozva héttel az esztendőket, 147 éves a világ feltehetően legöregebb ebe. Neve Lulu, Nagy-Britanniában él, gazdája 60 esztendős, aki 21 évvel ezelőtt kölyökkutyaként kapta lányától a beagle keveréket. Az immár vak és süket, ám jó egészségnek örvendő Lulu azután lett korelnök, hogy Ottót - az addigi brit ebdoyent - januárban betegség miatt el kellett altatni. Az ebmatróna hosszú életének titka - gazdája szerint - étrendje: mindig a legfinomabb húsokat kapta és kapja, frissen elkészítve. Lulu étkezéseit általában sajttal és süteménnyel fejezi be - adta hírül a The Daily Telegraph című bit lap internetes kiadása.
2010.02.28. 09:00
 
 
Az idén az eddiginél is szélesebb körű adóellenőrzések várhatók
Az idén várhatóan az eddigieknél is szélesebb körűek lesznek az adóhatósági ellenőrzések - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers (PwC). A tanácsadó cég hírlevele az APEH 2010-es ellenőrzési irányelvei alapján ismerteti: ellenőrzésre számíthatnak a többszörös székhely-, illetve tulajdonos-váltással érintett adózók, a több éven keresztül jelentős összegű tagi kölcsönnel működő vállalkozások, az előtársasági időszakban nagy összegű fizetendő és levonható áfát bevallók, a tartósan veszteséges, ugyanakkor folyamatosan működő cégek, különös tekintettel a nagy összegben felhalmozódott veszteségek finanszírozására.
2010.02.28. 09:00
 
 
Óriástojás: négyszer nagyobb az átlagosnál
Az átlagos tyúktojásnál négyszer nagyobb, 9 cm-es tojást tojt egy brit baromfi. A tojás kerülete 21 centi. "Anyja" neve: Matilda. A tyúk gazdája - a 36 éves Mark Cornick - rendkívül megdöbbent Matilda produktuma láttán, és először azt hitte, egy liba tojhatott ipswichi kertje végébe. A gigatojás héja nagyon vékony, és repedés is keletkezett rajta - feltehetően a "szülés" nehézségei miatt. Matilda egyébként - mondta gazdája a Daily Telegraph című brit lapnak - elég régóta nem tojt, így önmagának is nagy meglepetést okozhatott.
2010.02.28. 09:00
 
 
Betiltják az alkoholt az iskolai évnyitó napján Lettországban
Tilos lesz alkoholt forgalmazni Lettországban a nyári szünet utáni első tanítási napon, mert az évnyitó annyira "megviseli" a fiatalokat, hogy sokan közülük alkoholos befolyásoltság miatt végül kórházban kötnek ki. "Biztos vagyok abban, hogy sok szülő támogatja majd az alkoholmentes napot, és példát fog mutatni gyerekeinek" - mondta Sarmite Kikuste parlamenti képviselő az új szabályról szólva. A törvény ellenzői ugyanakkor azt vetik a kormány szemére, hogy a szesztilalom csak politikai populizmus az októberben esedékes parlamenti választások előtt.
2010.02.28. 09:00
 
 
Huszonhét év alatt ért célba a csomag
Huszonhét évbe telt, hogy eljusson a címzetthez egy csomag Nagy-Britanniában - alig 10 kilométerre a feladás helyétől. A küldemény nem volt nagy méretű, pusztán egy oklevelet tartalmazott arról, hogy Tracy Smeathers sikeresen elvégzett egy titkárnői tanfolyamot. A csomagocskát egyébként nem is ő vette át - már régóta Kanadában él -, hanem az anyja, Gill Smeathers. Annak idején, 1982-ben mindketten azt hitték, hogy a másikuk vette át az oklevelet. Ezért nem is keresték, meg azért sem, mert nem volt rá szükség. A küldemény egészen pontosan 27 év 3 hónap és két nap alatt ért célba. "Átlagsebessége" óránként 4,2 centiméter volt - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.02.28. 09:00
 
 
Vancouver 2010, curling: Kanada százszázalékos teljesítménnyel nyert
Kanada nyerte a férfi curling tornát szombaton a vancouveri téli olimpián. A Kevin Martin vezette hazai csapat a döntőben 6-3-ra verte Norvégiát, ezzel visszavágott a 2002-es téli olimpia fináléjában elszenvedett vereségért. Kanada mind a 12 összecsapását megnyerte Vancouverben. Az aranymérkőzésen a norvégok a hatodik sorozatig nem tudtak pontot elérni, addigra a hazaiak 3-0-ra elhúztak. A bronzérmet Svájc szerezte meg az Európa-bajnok Svédország legyőzésével.
2010.02.28. 08:45
 
 
Kikerülhet a mély válságból a tejágazat
Idén akár 20-22 forint támogatást kaphatnak a termelők tejkilogrammonként, és ha az év során tovább emelkednek a tej felvásárlási árak, az ágazat kikerülhet a mély válságból - mondta Máhr András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára. A következő hetekben sorra jelennek meg azok a jogszabályok, melyek alapján előbb az év közepén, később az év végétől jelentős támogatáshoz juthatnak a hazai tejtermelők - mondta.
2010.02.28. 08:45
 
 
A Fesztiválok Éve jegyében rendezik az idei utazás kiállítást
A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) által 2010-re meghirdetett Fesztiválok Éve jegyében rendezik meg az Utazás 2010 - 33. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítást Március 4-től 7-ig Budapesten. Az eseményen mind az MT Zrt. központi standja mind pedig a turisztikai régiók standjai a Fesztiválok Éve jegyében jelennek meg, emellett a színpadon három napon keresztül zenés-táncos programok szórakoztatják a közönséget. A Fesztiválok Éve legfőbb célja a magyar lakosság és a Magyarországra látogató külföldiek érdeklődésének felkeltése az ország kulturális turisztikai, kiemelten fesztiválkínálata iránt, illetve a magyarországi, Budapesten és vidéken egyaránt sokszínű fesztiválkínálat népszerűsítése.
2010.02.28. 08:45
 
 
Még húsz napig lehet jelöltet állítani a választásokra
Húsz napjuk maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra, eddig az Országos Választási Iroda (OVI) nyilvántartása szerint hat jelölőszervezet összesen csaknem 300 jelöltjét vették nyilvántartásba a választási bizottságok. Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 19-ig gyűjthetik az ajánlószelvényeket, a gyűjtést a nyilvántartásba vett pártoknak és független jelölteknek be kell jelenteniük az adatvédelmi biztosnál is. A legtöbb - 158 - nyilvántartásba vett egyéni választókerületi jelöltje eddig a Jobbiknak van. Az MSZP-nek 98, az MDF-nek és a Fidesz-KDNP-nek egyaránt 15-15, a Munkáspártnak 2, az Összefogás Pártnak egy nyilvántartásba vett egyéni jelöltje van.
2010.02.27. 22:15
 
 
Milliárdos károkat okoznak évente a kibertámadások
A levélszemetek és a számítógépes rendszerek ellen indított kibertámadások az elmúlt évben vállalatonként átlagosan 2 millió dollárt, azaz mintegy 396 millió forintnyi veszteséget okoztak - derül ki egy friss kutatási eredményből. A Symantec szoftveres biztonsági megoldásokkal foglalkozó vállalat jelentése szerint a támadások leggyakoribb célpontjai a szellemi termékek, a pénzügyi információk és az ügyfélazonosításra szolgáló adatok. Az amerikai szoftvercég állam- és vállalkozásbiztonságról szóló felmérésében 27 ország 2100 cégét vizsgálták, amelyek közül 43 százalék ismerte el, hogy a különböző kibertámadások során 2009-ben bizalmas, vagy egyéb magánadataik kerültek illetéktelen kezekbe.
2010.02.27. 21:15
 
 
Csaknem félmillió ember érintett a chilei földrengés
Csaknem 400 ezer embert sújtott a szombat hajnali nagy erejű földrengés Chile középső részén az országos katasztrófavédelmi hivatal előzetes összesítése szerint. "A halálos áldozatok száma percről percre változik; jelenleg, 12 órával a földrengés után 147" - mondta Carmen Fernández, a hivatal vezetője. A Richter-skála szerinti 8,8-es földrengés miatt a hatóságok hatalmas földrajzi kiterjedésű területen szökőárriadót léptettek érvénybe. A chilei elnök szükségállapotot hirdetett ki. A földrengés miatt bezárt a santiagói nemzetközi repülőtér, minden járatot töröltek. A Magyarország chilei képviseletét ellátó Buenos Aires-i konzuli hivatalnak nincs tudomása arról, hogy lenne magyar áldozata a földrengésnek.
2010.02.27. 21:15
 
 
Gépjármű-felderítési akciót tartott a rendőrség Budapesten
Gépjármű-felderítési akciót tartott szombaton a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság és több polgárőrszervezet. Az akció szombati eligazításán Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány elmondta: tavaly 20,7 százalékkal kevesebb gépkocsit loptak el a fővárosban, mint az előző évben, tíz év alatt pedig negyedére csökkent az autólopások száma. Tóth Gábor hozzátette, ez többi között a polgárőrség és a rendőrség együttműködésének köszönhető. A rendőrfőkapitány egyúttal megköszönte a szombati akcióban részt vevő mintegy hetven polgárőrnek, hogy szabadidejüket áldozzák a budapesti közbiztonságért.
2010.02.27. 20:45
 
Marissa Millert szupermodell ledobta ruháit - képpel
Marissa Miller az egyik legfelkapottabb modell a divatszakmában, ezt köszönheti szinte tökéletes alakjának.
2010.02.27. 18:53
 
Ötperces bőrkefélés 5 lépésben
A bőr naponkénti kefélése jót tesz a vérkeringésnek, és segít a felhalmozódott zsír eltávolításában. Jótékony hatású a cellulitiszes területeken és a méregtelenítő program során, az első héten segít kiüríteni a szervezetből a mérgeket. A finom masszázs hatására a bőr régi, elhalt felszíne eltűnik, és az inger hatására új sejtek jelennek meg.
2010.02.27. 18:47
 
Cheryl Cole dobta férjét
A Girls Aloud szépséges énekesnőjének elege lett férje nőügyeiből, ennyi volt, elválik.
2010.02.27. 18:41
 
 
Kábítószer-túladagolás Debrecenben, hat fiatal kórházban
Kábítószer-túladagolás miatt összesen hat fiatalt szállítottak kórházba szombaton egy debreceni szórakozóhelyről, de egyikük sem volt súlyos állapotban; a drogozásban többen is érintettek - közölték a kórházak és a mentőszolgálat. Egyik fiatal sincs súlyos állapotban, megfigyelés és toxikológiai vizsgálat után mindannyian hazamehetnek. A rendőrség tájékoztatása szerint a délelőtt állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Debrecenben egy szórakozóhelyre többen összegyűltek, hogy kábítószert fogyasszanak. A rendőrségi akcióban több mint 40 embert állítottak elő, nagy részüket drogfogyasztás miatt. Autóikat is átvizsgálták és többfajta kábítószert foglaltak le a rendőrök. Az intézkedések jelenleg is tartanak.
2010.02.27. 18:15
 
 
Szexuális zaklatás gyanúja a fővárosi tűzoltóságnál
Belső vizsgálatot rendelt el a fővárosi tűzoltóparancsnok annak az állományon belül terjedő szóbeszédnek a tisztázására, miszerint szolgálaton kívüli tűzoltók egyik társukat szexuálisan zaklatták, megalázták; Bende Péter az állítólagos ügyben érintett három tűzoltó szolgálati viszonyát felfüggesztette. Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (FTP) kommunikációs osztályvezetője az MTI-nek szombaton elmondta: szolgálaton kívüli tűzoltók egy szervezett, autóbuszos kirándulás keretében "pálinkakóstoló túrán" vettek részt vidéken két héttel ezelőtt, és a gyanú szerint hazafelé, a tűzoltóság autóbuszának egyik ülésén az egyik tűzoltó szexuálisan molesztálta és megalázta társát, miközben a többiek azt végignézték.
2010.02.27. 17:30
 
 
Harmadfokú belvízvédelmi készültség a Taktaközben
Harmadfokú belvízvédelmi készültséget rendelt el az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) a Taktaközben. Ezzel az Ékövizig hét belvízvédelmi szakaszából a Taktaközben harmadfokú a készültség, másodfok van érvényben a Bodrogközben és a hevesi területeken, és elsőfokú a riasztás Dél-Borsodban. A szivattyútelepek folyamatosan dolgoznak az említett területeken, az átemelt víz mennyisége meghaladja a napi egymillió 300 ezer köbmétert. A belvízzel elöntött területek nagysága már csaknem 35 ezer hektárnyi a térségben.
2010.02.27. 15:45
 
 
NBA: Michael Jordan lett a Charlotte Bobcats főnöke
A legendás Michael Jordan lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa. Az eddigi főnök, Bob Johnson pénteken jelentette be, hogy eladta tulajdonrészét a hatszoros bajnok szupersztárnak, aki 2006 óta társtulajdonosként és szakmai igazgatóként vállalt szerepet a Hiúzoknál. Az üzlet anyagi részletei nem ismeretesek, annyit viszont lehet tudni, hogy Johnson 300 millióért vásárolta meg a klubot. A 47 éves, 14-szeres All Star-válogatott Jordannek - aki 2003-ban fejezte be karrierjét - igencsak meg kell majd küzdenie a szurkolókért, ráadásul sok bírálat éri amiatt, hogy óriási népszerűsége ellenére ritkán mutatkozik a mérkőzéseken.
2010.02.27. 15:30
 
 
Hivatalosan is lemondott az MLSZ elnöke
Kisteleki István szombaton hivatalosan is lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöki tisztéről. Kisteleki István ezután rögtönzött sajtótájékoztatót tartott a folyosón, ahol megismételte, hogy a bundaügy nem játszott szerepet döntésében, és már korábban elhatározta, hogy távozik. Az MTI kérdésére nem adott konkrét választ arra, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a jövőben is ő irányítsa az MLSZ-t. Véleménye szerint vannak erre megfelelő emberek, de neveket nem árult el. Az új vezető megválasztásáig Nemes Ferenc általános alelnök irányítja az MLSZ-t.
2010.02.27. 14:15
 
 
Sárgára mérsékelte a vihar miatti figyelmeztetését a meteorológia
Sárgára mérsékelte az erős szél miatt kiadott figyelmeztetését az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), eszerint az ország egész területén legfeljebb 60 km/órás széllökésekre kell számítani. Az OMSZ szombat reggel még narancsszínű riasztást adott ki Közép-Magyarországra, Közép-Dunántúlra és Dél-Alföldre, ám a szél délutánra már jelentősen veszített az erejéből. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel azt közölte, félszázszor riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt országszerte. Szentes György szóvivő tájékoztatása szerint 27 esetben kellett kidőlt fát eltávolítaniuk, hat alkalommal vonultak ki épületkár, vakolatomlás és cseréphullás miatt.
2010.02.27. 13:45
 
 
Sophie Marceau a legjobban fizetett francia színészek egyike
Jean Dujardin, Dany Boob és Sophie Marceau vezeti a legjobban kereső francia színészek listáját - derült ki a Le Figaro című lap éves összesítéséből, amelyet a César-díjak átadása előtt közöltek. A Lucky Luke, valamint az OSS 117: Képtelen kémregény című filmekből ismert Jean Dujardin 4,4 millió euróval gazdagodott tavaly, ezzel először került a bevételi lista élére. Dujardint a tavalyi listavezető Dany Boon követi, aki a lap szerint filmenként 2,5 millió eurós ajánlatot kap. A színész 2009-ben Az isten hozott az isten háta mögött című filmmel ért el bevételi rekordot. Az első tízben szereplő színésznők közül Sophie Marceau "csípte el" a legjobb helyet, ő a harmadik a listán.
2010.02.27. 13:15
 
 
Félszázszor riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt országszerte
Félszázszor riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt országszerte szombat délelőtt; van ahol a viharos erejű széllel, van ahol belvízzel küzdenek a szakemberek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Szentes Tibor tájékoztatása szerint komolyabb károkat nem okozott a szél, és személyi sérülésekről sem érkezett jelentés. Elmondta, 27 esetben kellett kidőlt fát eltávolítaniuk, hat alkalommal vonultak ki épületkár, vakolatomlás, cseréphullás miatt. Belvíz miatt tucatnyi helyre vonultak ki Csongrád, Fejér és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A Bács-Kiskun megyei Kunszentmiklóson nyolc házat veszélyeztet közvetlenül a víz.
2010.02.27. 12:45
 
 
Középpontban a 3D a hannoveri CeBIT-en
Fejletteb okostelefonok, olcsóbb számítógépek mellett a környezetvédelem és a háromdimenziós technológia áll a középpontban a világ legnagyobb informatikai vásárán Hannoverben március 2-6. között. Az idei CeBIT mottója a gyorsabban, olcsóbban, szebben lehetne, mert a látogatók egyre nagyobb teljesítményű, olcsóbb számítógépekkel, okostelefonokkal találkozhatnak, miközben ezeknek a kütyüknek a működtetéséhez is egyre kevesebb energia szükséges. A világ legrangosabb informatikai seregszemléjén az idén 68 országból - köztük Magyarországról - összesen 4157 kiállító vesz részt, és ez további csökkenést jelent a tavalyi mélypontnak tekintett 4300 kiállítóhoz képest.
2010.02.27. 12:45
 
 
Vb-2010: dél-afrikai főpróba Dánia ellen
A nyári futball-világbajnokság házigazdája, a Dél-afrikai Köztársaság válogatottja a dánok nemzeti csapata ellen tart főpróbát hat nappal a vb-nyitány előtt, június 5-én. A szombati bejelentés szerint a két - nem egy csoportban levő - vb-résztvevő a johannesburgi Soccer City elnevezésű, szupermodernnek szánt stadionban csap össze, e barátságos mérkőzéssel mérve fel, hol tart a formaélesítésben. A hazaiak együttese négyesében 11-én, a hivatalos nyitómeccsen Mexikó legjobbjaival szemben kezdi meg világbajnoki szereplését, éppen a Soccer Cityben.
2010.02.27. 12:00
 
 
Budapesten ülésezik a jövő héten az Európai Néppárt frakcióvezetése
Budapesten tartja kihelyezett ülését az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakciójának vezetősége jövő hét csütörtökön és pénteken; az egyik téma a munkahelyteremtés lesz, a másik az uniós források felhasználása a hátrányosabb helyzetű régiók felzárkóztatására - közölte Szájer József szombaton. A fideszes EP-képviselő budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: Európa és az Európai Néppárt példaértékűnek tekinti a Fidesz munkahelyteremtő politikáját. A jövő heti ülést a néppárt frakcióvezetője és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke nyitja meg.
2010.02.27. 11:45
 
 
Mesterházy Attila országos kampánykörútra indul
Mesterházy Attila országos kampánykörútra indul, hogy bemutassa az MSZP választási programját. A szocialista miniszterelnök-jelölt a Baloldali Tömörülés szombati budapesti rendezvénye előtt újságíróknak azt is elmondta, hogy a választások első fordulójáig több mint száz ilyen rendezvényen vesz részt. "Többen vagyunk, mint bárki is gondolná" - foglalta össze a kampánykörút lényegét a szocialista politikus, aki szerint nagyon nagy az érdeklődés a rendezvények iránt. Mesterházy Attila kitért arra: szeretnék "kiprovokálni" a korábban már kezdeményezett szakpolitikai vitákat a Fidesszel.
2010.02.27. 11:45
 
 
A csont-és-bőr anorexiások csontja zsírral van tele
A súlyosan alultáplált, legtöbbször fiatal nők testében is sok a zsír, a csontjaikban. Az egyik legkorszerűbb diagnosztikus módszerrel végzett vizsgálat meglepő eredményeit a Journal of Bone and Mineral Research februári száma közölte. Catherine Gordon és munkatársai 20 anorexiás lány csontrendszerét vizsgálták. A riasztóan lefogyott, fiatal nők térdizületének képét ugyanannyi azonos korú, egészséges lány felvételeivel hasonlították össze. Az anorexiás lányok csontjaiban sokkal több zsír halmozódott föl, mint normál súlyú társaikéban. Sőt a csontsovány anorexiások alsó végtagjának csontjaiban fele annyi ép csontvelőt láttak, mint az egészséges lányok izületi rendszerében.
2010.02.27. 11:15
 
 
Étkezéssel egybekötött ínyencjóga New Yorkban
Egy órán át szigorúan izzadnak, majd több fogásos étkezéssel zárják a jógaórát az új, Yoga for Foodies (Jóga ínyenceknek) elnevezésű új New York-i trend követői. A sportolás után tésztát, vörösbort és csokoládés süteményt is felszolgálnak a vendégeknek - közvetlenül a jógamatrachoz. A New York Times című lap szerint az ember ízekért és illatokokért felelős érzékei a testmozgás következtében élesebbé válnak, ezért sokkal jobban ízlenek az ekkor elfogyasztott ételek. A szolgáltatást alkalmazó New York-i jógastúdiók nagy érdeklődésről és sikerről számoltak be.
2010.02.27. 11:00
 
 
A pszichológusok megadóztatnák az egészségtelen élelmiszereket
Mi veszi rá a fogyasztót arra, hogy egészségesebb élelmiszert vásároljon? Amerikai kutatók egyértelmű választ kaptak erre a kérdésre egy kísérlet eredményeként: csupán az egészségtelen termékek drágítása vezet sikerre, míg az egészséges élelmiszerek árának csökkentése révén még több cukor és zsír kerül a bevásárlókosárba. Az egészséges élelmiszerek árának tíz százalékos csökkentése 10,3 százalékkal több ilyen termék vásárlását vonta maga után, ugyanakkor az egészségtelen élelmiszerekből is 6,8 százalékkal több került a kosárba. Végeredményben még több kalóriát vásároltak, mint az eredeti árak esetében - 9,5 százalékkal több zsírt, 9,7 százalékkal több fehérjét és tíz százalékkal több szénhidrátot.
2010.02.27. 10:45
 
 
Művészeti szabadegyetem a Ludwig múzeumban
Ingyenes művészettörténeti előadássorozat indul a budapesti Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban március elején. Első alkalommal, március 2-án a posztimpresszionizmusról, az avantgárdról és az expresszionizmusról tart előadást Káldi Katalin művészettörténész - közölte az intézmény. Az érdeklődők jelentkezését a szervezők a muzeumpedagogia@ludwigmuseum.hu címen várják, a részvétel ingyenes. A program előadói a Ludwig múzeum művészettörténészei, valamint meghívott fiatal szakemberek, akik interaktív tárlatvezetésekkel és gazdagon illusztrált előadásokkal várják a közönséget márciustól májusig minden kedden 16 órától az első emeleti előadóteremben.
2010.02.27. 10:00
 
 
A közlekedés és a klímavédelem lesz fókuszban a magyar EU-elnökség alatt
A közlekedés versenyképessége és biztonsága, valamint a klímavédelem kap különös figyelmet az Európai Unióban 2011 első felében, amikor Magyarország látja el a szervezet soros elnöki tisztét - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium az MTI kérdésére. A magyar elnökség az elnökségi trió másik két tagjával, Spanyolországgal és Belgiummal szoros együttműködésben dolgozik majd. A 2011 első felére szóló programot folyamatosan állítják össze, egyeztetni kell Brüsszellel és a triópartnerekkel. A minisztérium öt embert vehet fel az EU-elnökség előkészítésére és idejére.
2010.02.27. 09:45
 
 
Vancouver 2010, gyorskorcsolya: Heidum Bernadett 9. 1000 méteren
Heidum Bernadett ugyan kiesett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1000 méteres számának negyeddöntőjében a vancouveri téli olimpia pénteki versenynapján, de mivel a nem továbbjutók közül ő érte el a legjobb időt, így kilencedik helyen zárt. A magyar lánynak, aki tagja volt a 3000 méteres váltóban ötödik magyar csapatnak, az első két helyen kellett volna végeznie a továbbjutáshoz négyfős futamában, de végül harmadikként haladt át a célvonalon. A rövidpályás gyorskorcsolya küzdelmei befejeződtek: Charles Hamelin 500 méteren és a hazai csapat 5000 méteres váltóversenyen aratott győzelmének örülhettek a kanadai szurkolók pénteken, míg a kínai Vang Meng harmadik aranyérmét nyerte ezen a játékokon.
2010.02.27. 09:30
 
 
Már az újszülöttek is különbséget tesznek különböző zenei hangzások közt
Az újszülöttek már életük első napjaiban képesek megkülönböztetni zenei harmóniákat - derítették ki olasz kutatók. Rövid zongoraművek esetében a babák különbséget tettek egyszerű, kis mértékben megváltoztatott és a harmóniát teljesen nélkülöző változatok között. A kutatók úgy jutottak erre az eredményre, hogy mérték a babák agyának aktivitását, amely a különböző hangzású zongoraműveknél más-más területeken jelentkezett.
2010.02.27. 09:30
 
 
Termőföldeket értékeltet az MNV
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. által állami földek értékbecslésére kiírt közbeszerzésre 11 cég adott be ajánlatot, közülük négy nyert, összesen nettó 115 millió forint összegben - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az ajánlatkérő 6.200 ingatlant jelölt ki értékbecslésre, de a számuk 25 százalékkal emelkedhet. A pályázaton az A.N.Z.S.Ó. 2001 Kft., az FHB Ingatlan Zrt., a Landimpex Szolgáltató és Tanácsadó Kft., valamint a Pátria Consult Zrt. nyert. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást nyújtó ajánlattevők lettek a nyertesek. A négy nyertes ajánlat együttes értéke nettó 115.185.850 forint.
2010.02.27. 09:15
 
Lara Croftról neveztek el egy utat Derbyben
Lara Croft mozivászonhősnőről neveztek el egy új utat Nagy-Britanniában. A döntés helyi, internetes "népszavazás" eredménye. Annyi köze azért van Lara Croftnak - akit filmen Angelina Jollie személyesít meg - az út környékéhez, hogy számítógépes játékhősnőként kezdte karrierjét, és a játék gyártójának központja Derbyben volt - adta hírül a BBC. A szavazásban több mint 27 ezren vettek részt, és 89 százalékuk helyeselte Croftot. Az útnévjelöltek között volt még Steve Bloomer focista, John Flamsteed csillagász és George Sorocold mérnök. Ők is Derby szülöttei, de csak húsvér emberek, nem számítógépjáték- és mozihősök.
2010.02.27. 09:15
 
 
Újra a kínai gyártó nyerte a Volánbusz tenderét
Az újraértékelés után is a kínai XIAMEN King Long United Automative Industry CO Ltd. nyerte a Volánbusz Zrt. 60 jármű szállítására kiírt, hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzést, miután a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) kötelezte az ajánlatkérőt a korábban kizárt, Alfa Busz ajánlatának értékelésére is - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az ajánlatkérésben 20 darab alacsony belépésű szóló autóbusz, és 40 darab háromtengelyes alacsony belépésű szóló autóbusz szerepelt. A múlt év decemberi eredményhirdetéskor a Volánbusz érvénytelennek nyilvánította az Alfa Busz Kereskedelmi Kft. ajánlatát.
2010.02.27. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830[1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista