2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Budapesten készül tisztázni magát Hagyó Miklós, nem készül külföldre
Hagyó Miklós a tevékenységével, a vagyonával és az ingatlanvásárlásával kapcsolatban is áll a vizsgálatok elé. A volt főpolgármester-helyettes az MTI-nek szerdán elmondta: nem készül külföldre, Budapesten fogja tisztázni az igazát. A hvg.hu kedden számolt be arról, hogy Hagyó Miklós nemrég a lánya nevére íratta két budapesti ingatlanját. Ezzel kapcsolatban a szocialista párttagságát felfüggesztett politikus leszögezte: az ajándékozásban semmi nem korlátozza; hiteles közokiratokkal tudja igazolni az ingatlanszerzést. Az MTI felvetésére, hogy szerdai hírek szerint külföldre készül, azt válaszolta: erre nincs oka, szereti az országot, a várost, itt szeretne élni, és ebben a városban fogja tisztázni az igazát is.
2010.03.10. 13:30
 
 
Bocsánatot kért egy izraeli miniszter a lakásépítési terv bejelentése miatt
Bocsánatot kért egy izraeli miniszter szerdán amiatt, hogy épp az amerikai alelnök látogatása alatt hagyták jóvá zsidó telepesek számára 1600 új lakás építését a vitatott hovatartozású Kelet-Jeruzsálemben. Joe Biden Barack Obama elnökké választása óta a legmagasabb rangú amerikai kormányzati politikus, aki a zsidó államba látogatott. "Ennek nem lett volna szabad éppen Joe Biden látogatása alatt megtörténnie. Nagyon kínos helyzet, bocsánatot kell kérnünk ezért a baklövésért" - jelentette ki Jichák Hercog népjóléti miniszter.
2010.03.10. 13:00
 
 
Elítélte az újabb izraeli telepépítési tervet az EU külpolitikai főmegbízottja
Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője elítélte szerdán azt az izraeli tervet, hogy további 1600 új otthont építenek zsidó telepesek számára a megszállt Kelet-Jeruzsálemben. Előzőleg már az ENSZ és az Egyesült Államok is éles szavakkal bélyegezte meg a tervet. Ashton azt mondta az Európai Parlament strasbourgi ülésén, hogy csatlakozik Joe Biden amerikai alelnök elítélő szavaihoz. Biden szerint az izraeli bejelentés aláássa az izraeli-palesztin párbeszédhez szükséges bizalmat.
2010.03.10. 12:45
 
 
Törvénnyel záratják ki Aung Szan Szú Kjit a pártjából
Mianmarban újonnan kihirdetett törvények arra kényszerítik a Nemzeti Liga a Demokráciáért (LND) nevű ellenzéki pártot, hogy kizárja soraiból vezetőjét, a Nobel-békedíjas Aung Szan Szú Kjit - közölte szerdán a párt szóvivője. A délkelet-ázsiai ország katonai kormányzata hétfőn öt új törvényt hirdetett ki a következő hónapokban megtartani tervezett választásokkal kapcsolatban, de a jogszabályok tartalma csak lassanként válik ismertté a sajtóból. A pártok bejegyzésére vonatkozó törvény többek között előírja, hogy szabadságvesztésre ítélt személy nem lehet tagja politikai pártnak.
2010.03.10. 12:45
 
 
Elemzők szerint a második félévtől már bővülhet a magyar gazdaság
Az idei második félévtől éves összehasonlításban már bővülhet a magyar gazdaság, 2010 egészére azonban a gazdasági teljesítmény stagnálása várható - vélekedtek szerdán az MTI által megkérdezett elemzők. Réczey Zoltán, a Buda-Cash Brókerház Zrt. elemzője elmondta, az ipar visszaesésére lehetett következtetni a korábban publikált ipari termelési adatokból, a már közzétett januári adatokból azonban már javulás látszik az idei első negyedévben. Barta György, a CIB Bank makroelemzője is arra számít, hogy az év közepétől lassú fellendülés indulhat, de az év egészében szerinte is stagnálás várható.
2010.03.10. 12:30
 
 
A sávolyi MOTO Gp-pálya állami támogatásának vizsgálatát követelik civilek
A sávolyi MOTO Gp-pálya állami támogatásának vizsgálatát követelik civil szervezetek - közölte az egyik kezdeményező, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű szervezet. A Freedom House Europe, a K-Monitor közhasznú egyesület, a Transparency International Magyarország és a TASZ Bajnai Gordon kormányfő válaszát várja arra a kérdésre, milyen szempontok alapján döntött a kormány a sávolyi beruházás támogatása mellett - olvasható közleményükben.
2010.03.10. 12:15
 
 
Egy törvényt visszaküldött a Háznak, egyet az AB-nek az államfő
Sólyom László köztársasági elnök megküldte véleményezésre az Alkotmánybíróságnak a szövetkezeti törvényt, a polgári perrendtartásról szóló jogszabály csoportos keresetindítást lehetővé tevő módosítását pedig visszaküldte az Országgyűlésnek - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal szerdán. Az államfő szerint a szövetkezetekről szóló törvény módosítása megváltoztatná az iskolaszövetkezeti tagok munkaviszonyára vonatkozó szabályokat, részben korlátozva a munkavállalók jogosultságait. A jogszabály visszamenőleges hatállyal, 2010. január 1-jén lépne hatályba, azonban az államfő szerint a munkaviszonyra vonatkozó szabályok visszamenőleges hatályú módosítása ellentétes a jogállamiság elvével.
2010.03.10. 12:15
 
 
Akár 20 centiméter friss hó is hullhat a délnyugati megyékben
Akár 20 centiméternyi friss hó is hullhat a délnyugati megyékben csütörtök reggelig, emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztető jelzést adott ki a dél-dunántúli és a nyugat-magyarországi régióra. A szolgálat honlapján azt közölte, hogy szerdán a Budapest-Békéscsaba vonaltól délnyugatra várható havazás, csütörtökön viszont már az ország északkeleti felében is. Csütörtök reggelig főként Zala és Somogy megye, illetve Veszprém megye délnyugati részén nagyjából 5-15 centiméter friss hó várható, de helyenként 20 centiméternyi is hullhat. A tájékoztatás szerint csütörtök reggeltől további havazás várható, de akkortól már csak legfeljebb 8 centiméter friss hóra lehet számítani.
2010.03.10. 12:15
 
 
Forma-1: a fogadóirodáknál Alonso a világbajnokság favoritja
A fogadóirodáknál a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol versenyzője, Fernando Alonso a legesélyesebb a hétvégén kezdődő idei Forma-1-es vb-sorozat bajnoki címére. A 28 éves pilóta legnagyobb riválisai a bukmékereknél a brit Lewis Hamilton (McLaren), illetve két német, a Red Bull istálló színeiben induló tavalyi második Sebastian Vettel, valamint a három év szünet után a Mercedesszel visszatérő, 41 éves, hétszeres világbajnok Michael Schumacher. Alonso végső sikere a világhírű William Hill irodánál 3,75-szörös pénzt hozhat a fogadóknak, Hamilton vb-címére pedig 4,5-szörös, míg Vettel vagy Schumacher sikerére ötszörös szorzót kínálnak.
2010.03.10. 11:45
 
 
Fitch: jót tett az IMF/EU-csomag a magyar bankoknak
A magyar bankrendszer által elszenvedett stressz még súlyosabb lett volna a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az EU pénzügyi védőcsomagja nélkül - áll a Fitch Ratings szerdán Londonban kiadott elemzésében. A magyar bankszektor helyzetéről összeállított értékelésében a legnagyobb európai hitelminősítő azt írta: az IMF/EU-csomag nélkül a magyar bankok ma rosszabb állapotban lennének, tekintettel a makrogazdasági szintű egyensúlytalanságokra, a devizaalapú kinnlevőségek magas arányára, és az elmúlt években gyorsan növekvő hitelkiáramlásra.
2010.03.10. 11:45
 
 
Aláírta a holokauszttagadást büntető törvényt az államfő
Sólyom László köztársasági elnök aláírta a holokauszttagadást büntető törvényt szerdán. Az államfő szerint a Btk.-módosítás nem alkotmányellenes - közölte Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője. Az Országgyűlés február 22-én, cikluszáró tavaszi ülésszakának utolsó napján fogadta el a büntető törvénykönyv módosítását a holokauszt büntethetővé tételéről. A törvény - amelyet Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje nyújtott be - 3 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti azt, aki nagy nyilvánosság előtt tagadja a holokauszt tényét, illetve kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel azt. A törvény a kihirdetését követő harmincadik napon lép hatályba.
2010.03.10. 11:30
 
 
Huszonöt évvel a peresztrojka után az oroszok kezdik felfedezni előnyeit
A Mihail Gorbacsov által 1985 tavaszán kezdeményezett peresztrojka (átalakítás) ellenfeleinek száma az utóbbi tíz évben 75 százalékról 42 százalékra esett vissza - derült ki az orosz állami VCIOM közvélemény-kutató intézet reprezentatív felméréséből. A gorbacsovi politika következményeit többnyire az alacsony képzettségű, rossz anyagi körülmények között élők (60-60 százalék) ítélik meg negatívan. A megkérdezettek 24 százaléka vélte úgy a januárban készült felmérésben, hogy nyert a reformok által - 1999-ben 11 százalék válaszolt így -, s köztük 32, illetve 38 százalékot tesznek ki a felsőfokú végzettséggel rendelkezők, illetve a jó anyagi körülmények között élők.
2010.03.10. 11:30
 
 
BL: az Arsenal és a Bayern a nyolc között
A Bayern München és az Arsenal jutott tovább elsőként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből. A nyolcaddöntők keddi visszavágóin az olasz Fiorentina fogadta a Bayern Münchent és a második félidő közepén lezajlott hatalmas gólparádé után a németek kerültek kedvező helyzetbe és végül az idegenben szerzett több találatuknak köszönhetően jutottak a negyeddöntőbe. A másik párharcban az Arsenal már a 25. percben 2-0-ra vezetett a vendég FC Porto ellen, majd a szünet után az Ágyúsok tovább növelték előnyüket és ezzel el is dőlt a továbbjutás sorsa. BL, nyolcaddöntő: Fiorentina-Bayern München 3-2, Továbbjutott: Bayern München 4-4-es összesítéssel, idegen lőtt góllal. Arsenal-Porto 5-0, továbbjutott: Arsenal, 6-2-es összesítéssel.
2010.03.10. 11:15
 
Itt az új trend! Virágminta a fürdőszobában
Friss és modern fürdőszoba bútorok, fehér virágdíszítéssel - ezek az újdonságai Fratelli Branchetti olasz designernek.
2010.03.10. 11:02
 
Kedvezőbbnek látják kilátásaikat a kisvállalatok
A kisvállalkozások üzleti várakozásai tovább javultak februárban, míg a nagyvállalati kör kissé pesszimistábban ítéli meg a kilátásokat. Az Ecostat nagyvállalati TOP-100 konjunktúra-index értéke egy hónap alatt 2,3 százalékponttal 69,5 százalékra csökkent, míg a kis- és középvállalati index 5,4 százalékponttal 73,2 százalékra emelkedett - közölte legfrissebb felmérését az Ecostat. Az előző hónapban, januárban mindkét körben mérsékelten javultak a bizalmi mutatók.
2010.03.10. 11:00
 
A jövő már jól érzi magát - lakástrend
Az a szédületes iramú technikai fejlődés, ami a szórakoztatóelektronika és a telekommunikáció területén tapasztalható, forradalmi változásokat eredményez a lakberendezés területén is.
2010.03.10. 10:58
 
 
Nincs még jelölt az MLSZ elnöki posztjára
Szerdai sajtóhírekkel ellentétben az MTI úgy értesült, hogy egyelőre még nincs jelölt a Magyar Labdarúgó Szövetségben a Kisteleki István távozásával megüresedett elnöki posztra. Az MTI megbízható forrásból úgy tudja, hogy az öttagú előkészítő bizottság mindössze egy ülést tartott eddig, s azon konkrét jelölt vagy jelöltek nevei nem merültek fel, sőt még azt a szempontrendszert sem alakították ki, mely alapján sor kerülhet az utódlás megoldására, a jelöltek kiválasztására.
2010.03.10. 10:45
 
 
GfK: a magyar háztartások alkalmazkodtak a válsághoz
A magyar háztartások úgy alkalmazkodtak a válsághoz, hogy a kevesebbet költöttek ruházkodásra, utazásra, és mérsékelték a napi vásárlásaikat - mondta a GfK Hungária Piackutató Intézet ügyfélkapcsolati igazgatója kedden, sajtótájékoztatón Budapesten. Dörnyei Otília elmondta: felmérésük szerint tavaly a magyar háztartások 3 százalékkal kevesebbet vásároltak napi fogyasztási cikkekből, és az év második felében egyre inkább az olcsó és az akciós termékek kerültek előtérbe. A GfK felmérése szerint tavaly a magyar háztartások 80 százaléka kevesebbet költött ruházkodásra és utazásra, mint 2008-ban.
2010.03.10. 10:45
 
Levetkőzött a magyar topmodell - képpel
Terry Richardson divatfotós készített képsorozatot a márciusi Purple magazin számára, ahol a békéscsabai szupermodell is megmutatta rejtett bájait.
2010.03.10. 10:31
 
 
KSH: 6,3 százalékkal csökkent a GDP tavaly
A bruttó hazai termék (GDP) 2009-ben 6,3 százalékkal volt alacsonyabb az előző évinél. A tavalyi utolsó negyedévben 4 százalékkal a GDP, a naptárhatás kiszűrésével 4,1 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a részletes adatokat a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A szezonálisan kiigazított adatok szerint a gazdaság teljesítménye az előző negyedévhez képest 0,4 százalékkal mérséklődött tavaly az utolsó három hónapban. A most publikált számok megegyeznek a februárban közölt előzetes adatokkal.
2010.03.10. 10:15
 
 
Az állam útépítéssel készül Sávolyra
A Sávoly településen létesülő Moto GP versenypálya megközelítéséhez szükséges, a Magyar Államot terhelő útépítésre írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A feladat két részből áll., az első a sávolyi autópálya csomópont összekötő ágát körülbelül 700 méteren át kell építeni, hogy az közvetlenül csatlakozhasson a 7. számú főúthoz, a második feladat pedig egy 250 méter hosszú földút átépítése. A részleteket az ajánlatkérési dokumentáció tartalmazza, amelyet 60 ezer forintért vásárolhatnak meg a potenciális ajánlattevők. A munkával június 15-re kell elkészülni.
2010.03.10. 09:45
 
 
Alvás közben szivaccsá válunk
Kanadai kutatók választ kaptak arra a kérdésre, hogy éjszaka - a nappali időszaktól eltérően - miért nem kell rendszeresen innunk, illetve felkeresnünk a mellékhelységet. Mint kiderült, belső óránk gondoskodik arról, hogy alvás közben különösen sok hormon ürüljön a vérbe, aminek révén testünk hatékonyabban raktározza a vizet. A szervezet vízháztartásának legfontosabb irányítóegysége a vízfelvétel és vízleadás egyensúlya. Alvás közben azonban testünk nem jut folyadékhoz, ezért ahhoz, hogy minden fontos szerv ilyenkor is ellássa feladatait, a vízveszteséget minimalizálni kell. Mindeddig azonban nem sikerült rájönni ennek mikéntjére.
2010.03.10. 09:30
 
 
Csütörtökön kerülhet napirendre Budapest költségvetése
Az eredetileg tervezettől eltérően várhatóan csak csütörtökön veszi napirendre Budapest költségvetését a Fővárosi Közgyűlés. Az MTI értesülése szerint ugyanis ma még nem, csak a csütörtöki ülésen tud megjelenni valamennyi szocialista és szabad demokrata képviselő, és csak így van remény arra, hogy sikerül létrehozni a szükséges testületi többséget. Korábban Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes visszafogottnak és fejlesztésközpontúnak mondta az 539 milliárd forintos fővárosi költségvetés tervezetét.
2010.03.10. 09:15
 
 
Női kosárlabda Euroliga: Vajda Anna hét pontot szerzett az All Star-gálán
Az egyedüli magyarként pályára lépett Vajda Anna hét ponttal járult hozzá az európai csapat sikeréhez kedd este a női kosárlabda Euroliga gdyniai All Star-gáláján. A pécsi bedobó a cserék között kapott helyet, és 13 perc alatt két lepattanót is szedett. A "hazaiak" 93-89-re nyertek az Európán kívüliek válogatottja ellen a lengyel kikötővárosban, így összességében már 4-1-re vezetnek. A találkozó legjobbja a hazai közönség előtt szereplő Agnieszka Bibrzycka lett, aki 20 pontig jutott.
2010.03.10. 09:00
 
 
Elmarad a "nagy nevek" csatája az idei választásokon
A tavaszi parlamenti választáson elmarad az országosan ismert "nagy nevek" csatája, az Országgyűlésbe tartó pártok elnökeinek és miniszterelnök-jelöltjeinek többsége nem indul egyéniben. A szocialista Keleti György az egyetlen olyan politikus, aki 1990 óta minden alkalommal győzött egyéni körzetében és most is elindul Kisbéren. Az áprilisi parlamenti választásokon nem indul egyéniben Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölt, frakcióvezető, Orbán Viktor, a Fidesz, Bokros Lajos, az MDF kormányfőjelöltje sem.
2010.03.10. 08:30
 
 
A dalai láma szerint Peking fel akarja számolni a buddhizmust Tibetben
A kínai hatóságok nem hajlandók semmilyen kompromisszumra Tibettel kapcsolatban, fel akarják számolni a buddhizmust a tartományban, szisztematikusan elnyomják annak népét - jelentette ki a dalai láma szerdán száműzetésben működő kormánya indiai székhelyén, a letört tibeti felkelés 51. évfordulója alkalmából. A vallási és politikai vezető ismét leszögezte, hogy Peking állításával ellentétben ő nem törekszik Tibet függetlenségére, hanem csak bizonyos mértékű autonómiát szeretne, amelynek keretében a tibeti nép szabadon gyakorolhatja kultúráját, nyelvét és vallását.
2010.03.10. 08:30
 
 
Továbbra is adómentesen működhet Svájcban a FIFA és az UEFA
Továbbra is adómentesen működhet Svájcban a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). Az ország parlamentje kedden visszautasította azt a kezdeményezést, hogy - többek között - a Zürichben székelő FIFA és a nyoni főhadiszállással rendelkező UEFA fizessen adót a nyereségei után. A 2008-as Eb jogainak értékesítéséből például egymilliárd frank (182 milliárd forint) folyt be az UEFA számlájára. A döntéshozók arra hivatkozva vétózták meg az indítványt, hogy a Svájcban honos sportszervezetek fontos szociális szerepet töltenek be, ugyanis a hasznukból közösségi célokat kell támogatniuk.
2010.03.10. 07:45
 
 
Újabb csúcson a benzinár: mától 330 Ft egy liter 95-ös
Emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőtt a benzin átlagára. A Mol két hete emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára új történelmi csúcsra nőtt, s elérte a 330 forintot. A gázolaj átlagára 303 forint. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.03.10. 07:45
 
 
Tavaly 16 százalékkal nőtt a milliomosok száma az Egyesült Államokban
Tizenhat százalékkal emelkedett a milliomosok száma tavaly az Egyesült Államokban, az előző évi 27 százalékos - éves szintre vetített - csökkenés után - derült ki a Spectrem Group tanácsadó cég felméréséből. A tanulmány szerint tavaly közel 7,8 millió amerikai háztartás rendelkezett egymillió dolláros vagy azt meghaladó értékű vagyonnal. A felmérés végzői ebbe nem számolták bele az állandó tartózkodási helyül szolgáló ingatlanba fektetett összeget. A milliomosok száma tavaly 1,1 millióval haladta meg az előző évit, amikor a gazdaság visszaesésével párhuzamosan a milliomosok száma is zuhant, 6,7 millióra, a legalacsonyabb szintre 2003 óta.
2010.03.10. 07:45
 
 
RTL Klub: nem beszámíthatatlan a 22 ember meggyilkolását tervező férfi
Nem beszámíthatatlan a 22 ember meggyilkolását tervező S. Ábel egyetemista, akit a múlt hónap közepén fogott el a rendőrség - közölte az RTL Klub híradója. A hírműsor arról számolt be, hogy az elmeorvosi vizsgálat megállapította: tisztában kellett lennie tettének következményével annak az egyetemistának, aki tömeggyilkosságot tervezett. A szakértő szerint a fiatalember személyiségzavaros, de nem beszámíthatatlan. A személyiségzavar nem korlátozta és nem zárta ki a beszámíthatóságát.
2010.03.09. 20:30
 
 
Nyilvános értékelő beszédet tart Gyurcsány Ferenc március 19-én
Magyarországról, az elmúlt évekről és a tennivalókról mond összegző beszédet Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a Magyar Demokratikus Charta nyilvános rendezvényén március 19-én - erősítették meg a szervezet ügyvivői kedden. Az MTI úgy tudja, Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt a szervezet kérte fel a beszéd megtartására. A Magyar Demokratikus Charta azért március 19-én tartja ezt a nyilvános rendezvényt, mert 1944-ben ezen a napon lépték át a német csapatok Magyarország határát. Gyurcsány Ferenc az elmúlt hónapokban szinte mindig zárt pártfórumokon beszélt, nyilvános eseményen hosszú ideje nem szólalt fel.
2010.03.09. 19:30
 
 
A pártok úgy gondolják, képviselni tudják a liberális szavazókat
Mind a négy meghívott párt, az MSZP, a Fidesz, az MDF és az LMP képviselője is úgy gondolja: pártja képviselni tudná a liberális gondolkodásúakat vagy azok egy részét a parlamentben. A Republikon Intézet által rendezett, a Millenáris Parkban tartott, Kire szavazzanak a liberálisok? című budapesti vitán az MSZP-t Lendvai Ildikó pártelnök, a Fideszt Navracsics Tibor parlamenti frakcióvezető, az MDF-et Bokros Lajos, a párt miniszterelnök-jelöltje, míg az LMP-t Schiffer András, a párt országos listavezetője képviselte. A résztvevők ezen túl abban viszont nem teljesen értettek egyet, hogy pontosan ki is tartozik a liberális szavazók közé.
2010.03.09. 19:15
 
 
Tenisz, Indian Wells: Szávay Ágnes erőnyerő a nyitófordulóban
Szávay Ágnest a 27. helyen emelték ki, így erőnyerő a szerdán kezdődő, 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában. A játékostól származó információ szerint várhatóan pénteken lép először pályára, ellenfele a svájci Stefanie Vögele és egy selejtezőből feljutó játékos párharcának győztese lesz. Sikere esetén sem lesz könnyű dolga a kaliforniai viadalon: a folytatásban várhatóan az első helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova következik.
2010.03.09. 18:15
 
Dragónert két mérkőzésre eltiltotta az MLSZ
A Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésen kiállított ferencvárosi Dragóner Attilát két mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mely az újpesti Rajczi Péter elleni eljárást megszüntette kedden. A Ferencváros védőjének szombaton könyöklés miatt adott piros lapot Szabó Zsolt játékvezető Zalaegerszegen, a testület pedig kedden mint visszaesőt sújtotta két meccses büntetéssel. Az újpesti Rajczi másfél hete, a Győr elleni Soproni Liga találkozón lépett rá a vendégek földön fekvő játékosára, Eugenére. Az fb most a beszámolók és a rendelkezésre álló DVD-felvételek megtekintése után nem talált bizonyítékot arra, hogy a támadó szándékosan cselekedett.
2010.03.09. 18:15
 
 
Ökölvívás: Vitalij Klicsko május 29-én vív címmeccset
Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács (WBC) ukrán nehézsúlyú világbajnoka legközelebb május 29-én lép a kötelek közé címmeccsen a németországi Gelsenkirchenben, ahol ellenfele a lengyel születésű Albert Sosnowski lesz. A keddi, berlini hivatalos bejelentés szerint az összecsapásnak a 61 ezer ember befogadására alkalmas Schalke Stadion ad otthont. A 38 éves, idősebbik Klicsko fivér eddigi 41 fellépéséből 39-et megnyert, s csupán kétszer hagyta el vesztesen a szorítót. Angliában élő kihívója 31 esztendős, az Európai Bokszunió (EBU) bajnoka, s profi mérlegén 45 győzelem, 2 vereség és 1 döntetlen szerepel.
2010.03.09. 18:15
 
HIV: az ENSZ 2015-ig megszüntetné az anya-gyermek fertőzést
Az ENSZ becslése szerint 2015-ig teljesen meg lehetne szüntetni, hogy a HIV-pozitív állapotos anyák megfertőzzék magzataikat. Ennek feltétele, hogy elegendő pénz álljon rendelkezésre a vonatkozó egészségügyi programhoz - jelentette ki Michel Sidibé, az AIDS elleni küzdelemmel foglalkozó ENSZ-ügynökség (UNAIDS) főigazgatója genfi sajtóértekezletén. Felszólította a kormányokat és a magánadományozókat, hogy nagyvonalúan járuljanak hozzá az AIDS, a tuberkulózis és a malária elleni harc globális alapjához.
2010.03.09. 18:15
 
 
Volt férje, James Cameron nélkül nem csinálta volna meg filmjét Kathryn Bigelow
Volt férjének, ugyanakkor legfőbb Los Angeles-i riválisának, James Cameronnak a segítsége nélkül aligha tudta volna megcsinálni Oscar-díjas filmjét Kathryn Bigelow. Minderről a győztes amerikai filmrendező - aki nemcsak A bombák földjén című filmjével futott be, hanem az Oscar-díj több mint 80 éves történetében nőként először a legjobb rendezőnek járó aranyszobrocskát is elnyerte - a Die Welt című napilapnak nyilatkozott kedden. Az 59 éves Bigelow a német újságnak elismerte, hogy a filmről kollégáival és barátaival, köztük volt férjével, a páratlan kasszasikert produkáló és korábban fő esélyesnek tartott Avatar rendezőjével, James Cameronnal számos beszélgetést folytatott.
2010.03.09. 18:15
 
 
Nem veszíti el világhírű felvételeinek szerzői jogát Annie Leibovitz
Megállapodásra jutott egy befektetési céggel, így nem veszíti el világhírű felvételeinek szerzői jogát Annie Leibovitz fotóművész. A súlyosan eladósodott fényképész a Los Angeles-i Colony Capital nevű céggel kötött egyezséget. "A megállapodás lehetővé teszi számomra, hogy folytassam a munkámat, és megőrizzem az archívumomat" - mondta a 60 éves Leibovitz a Financial Times (FT) című brit napilapnak. Az FT szerint a világhírű fotográfus átfogó hitelhez jutott a Colony Capitaltól, amely a megállapodás értelmében Leibovitz egyedüli hitelezője lesz. A híresség oly mértékben eladósodott, hogy félő volt, elveszíti közel 100 ezer felvételének és csaknem 1 millió negatívjának szerzői jogát.
2010.03.09. 18:15
 
 
Megkezdődött a BKV volt vezérigazgató-helyettesének pere
Megkezdődött kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Dányi József, a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgató-helyettesének közérdekű adattal való visszaélés miatt indult büntetőpere; azért indult ellene eljárás, mert 2006 júniusában kérésre megtagadta a cég reklámfelületeinek hasznosítására kötött szerződések és az azokból származó bevételek adatainak kiadását. A keddi tárgyaláson a vádlott azt mondta: nem érzi magát bűnösnek. Mint mondta, az adatkéréskor arra az álláspontra jutottak a társaságnál - annak ellenére, hogy jogászok ezzel ellentétes véleményen voltak - , hogy nem közérdekű adatokról van szó.
2010.03.09. 17:15
 
 
Balogh Zsolt is gyanúsított a BKV-ügyben
Balogh Zsolt is gyanúsított a BKV-val kapcsolatos nyomozásokban - derül ki az ügyészség tájékoztatásából. A rendőrség is megerősítette: B. Zsoltot tettesként, hűtlen kezeléssel gyanúsítják. A Fővárosi Főügyészség közleményéből kiderült, hogy Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója a Szalainé Szilágyi Eleonóra és társai ellen indult büntetőeljárásban gyanúsítottként szerepel. A Budapesti Rendőr-főkapitányságon az MTI érdeklődésére megerősítették, hogy tettesként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják, a gyanúsítás a kommunikációs szerződésekkel függ össze.
2010.03.09. 16:45
 
 
IMF: fel kell készülni egy következő válságra
A világnak fel kell készülnie egy következő válságra, még akkor is, ha most úgy tűnik, hogy a világgazdaság kezd kilábalni a recesszióból - jelentette ki az IMF vezérigazgatója. Dominique Strauss-Kahn kedden Johannesburgban közgazdász hallgatók előtt magyarázatként kifejtette: a fellendülés beindulása miatt a politikusok kevésbé érzik a szigorítások, a pénzpiacok fokozottabb ellenőrzésének a szükségességét. Az IMF vezérigazgatója leszögezte: nem tudja megjósolni, hogy mikor következik be egy újabb válság, és az milyen természetű lesz, de hogy bekövetkezik, az szerinte egészen biztos.
2010.03.09. 15:45
 
 
Enyhén javulnak az európai turizmus kilátásai
Bizonyos jelek szerint enyhén javulnak az európai turizmus kilátásai - ez derül ki az EU közvélemény-kutató intézetének, az Eurobarométernek a frissen közzétett jelentéséből. A 30 ezer megkérdezett európainak - nem csupán EU-polgároknak - csak 21 százaléka állította, hogy idén "csaknem bizonyosan" nem utazik sehova üdülni, míg tavaly 33 százalék nem utazott sehova. A derűlátást illetően azonban óvatosságra int, hogy 28 százalék egyelőre nem döntött arról, hol fog üdülni. A turizmus az egyik legfontosabb szolgáltatási szektor Európában: a GDP 5 százalékát adja és a foglalkoztatottak 6 százalékának ad munkát.
2010.03.09. 14:45
 
 
Öt éve nem nézte ennyi amerikai az Oscar-gálát
Öt éve nem nézte ennyi amerikai az Oscardíj-átadó gálát, mint vasárnap este: A bombák földjén című háborús dráma és a mozikban kasszasikert arató Avatar című film párbaját 41,3 millió kíváncsi szempár követte figyelemmel a tévéképernyő előtt. A Nielsen intézet adatai szerint az ABC tévécsatorna által közvetített 82. hollywoodi díjátadó 14 százalékkal több nézőt vonzott, mint tavaly. Ez volt a legjobb nézettségi mutató a 2005-ös Oscar-gála óta, amelyet 42,14 millió amerikai nézett végig a képernyőn. A Nielsen a nézettségi adatok kapcsán megjegyezte, hogy 70 millió amerikai nézte legalább hat percig a gálaműsort.
2010.03.09. 14:45
 
 
Fővárosi Főügyészség: a magyar jog nem ismeri a vádalku intézményét
A magyar büntetőjog nem ismeri az (amerikai típusú) vádalku intézményét; a "nyomozási alku" megkötésének pedig az kellene, hogy legyen a következménye, hogy a nyomozóhatóság megszünteti az eljárást a terhelttel szemben - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden, annak kapcsán, hogy a BKV-ügyben gyanúsított Balogh Zsolttal kapcsolatban több helyen is megjelent egy esetleges "vádalku" lehetősége. A főügyészség hozzátette: Balogh Zsolt a büntetőeljárásban gyanúsítottként szerepel, jogállása azonos az ügy többi gyanúsítottjának jogállásával.
2010.03.09. 14:45
 
 
Messi jószolgálati nagykövet lesz
Igent mondott a UNICEF-nek, ily módon az ENSZ Gyermekalapjának jószolgálati nagykövete lesz Lionel Messi. A világszervezet hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézménye kedden jelentette be Genfben, hogy az FC Barcelona argentin futballistája elfogadta a felkérést. A UNICEF kötelékében számos világhírű sportoló folytat különféle karitatív tevékenységet, hozzájuk csatlakozik most a 22 éves Messi is, akit legutóbb a világ legjobb labdarúgójának választott a sportág nemzetközi szövetsége (FIFA), megkapta az Aranylabdát, s gyakorlatilag minden szavazófórumon az élen végzett, emellett rendkívül közkedvelt a fiatalok körében is.
2010.03.09. 14:30
 
Idén sem lesz klímaegyezmény az EU-bizottság szerint
Csaknem teljesen biztos, hogy az idén sem sikerül nemzetközi szerződést kötni a klímavédelemről - mondta az Európai Bizottság éghajlatpolitikai biztosa a The Financial Times-nak. Connie Hedegaard a londoni gazdasági lapnak elmondta: a tárgyalások nem haladnak elég gyorsan ahhoz, hogy az év végi mexikói klímacsúcsra elkészüljön egy megállapodás-tervezet. A biztos hozzátette: nem is vezetne eredményre, ha a nemzetközi közösség túlságosan törekedne egy új egyezmény megkötésére. "Valamennyi részlet tisztázása alig 9 hónap alatt szinte kilátástalan" - mondta Hedegaard, aki a dán kormány klíma- és energiaügyi miniszteri posztjáról érkezett a bizottságba, és a tavaly decemberben rendezett koppenhágai klímakonferencia elnöke volt.
2010.03.09. 14:30
 
 
Szekeres: sikerült tisztázni a honvédséggel kapcsolatos ügyeket
Szekeres Imre szerint tisztázták a honvédséggel kapcsolatos ügyeket az Országgyűlés honvédelmi bizottsága keddi ülésén; a fideszes Csampa Zsolt szerint azonban az ülésen csak pr-tevékenységet folytatott a szaktárca. A miniszter a bizottság keddi ülését követően újságíróknak azt mondta: minden információt megadtak a vizsgálatokról, amelyek a honvédelmi tárca rendelkezésére álltak. Hozzátette: úgy látta a testület ülésen, hogy sikerült tisztázni az ügyet. Mint mondta, az, hogy van néhány olyan ember, aki megszegi az esküjét és saját hasznára veszteget, az nem egyenlő a Magyar Honvédséggel, és azokkal a tisztességes katonákkal, akik itthon és külföldön szolgálatot teljesítenek.
2010.03.09. 14:15
 
 
Juncker is támogatja az Európai Valutaalap gondolatát
Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök is támogatóan nyilatkozott az Európai Valutaalap létrehozásának gondolatáról, miután kedden fogadta a hivatalos látogatáson a nagyhercegségben tartózkodó Angela Merkel német kancellárt. Hozzátette azonban, hogy ez még csak elvi egyetértés a kitűzött fő iránnyal, és ezernyi részletkérdésre kell választ találni az alapot illetően. Merkel azt hangsúlyozta az újságíróknak, hogy az elképzelés nem a stabilitási paktum felpuhítását, hanem a rendelkezésre álló pénzügyi eszközök megerősítését célozza.
2010.03.09. 13:45
 
Újra divat a 40-es évek hajviselete - képpel
Christian Dior az 1940-es évek hajviselete mellett döntött új tavaszi kollekciójának bemutatóján.
2010.03.09. 13:44
 
 
Fitch: Kelet-Európában az idén már növekedés lesz
Kelet-Európában már látszik a fény az alagút végén, és a térség egészében az idén ismét gazdasági növekedés lesz - hangzott el a Fitch Ratings kedden Londonban rendezett éves szuverén adósi helyzetértékelő konferenciáján. Edward Parker, a legnagyobb európai hitelminősítő térségi szuverén besorolásokért felelős igazgatója a feltörekvő Európáról tartott előadásában elmondta: a Fitch becslése szerint Kelet-Európa gazdasági teljesítménye tavaly átlagosan 6 százalékkal zuhant, az idén azonban várhatóan 3 százalékkal emelkedik.
2010.03.09. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821[1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista