2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Közepes és magas kockázatokat lát az ÁSZ a büdzsében
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az idei költségvetés adó- és illetékbevételek, valamint az állami vagyon értékesítéséből származó bevételek teljesülését általában közepes, egyes esetekben azonban magas kockázatúnak ítéli meg - derül ki az ÁSZ jelentéséből az államháztartás vagyoni és pénzügyi helyzetéről. A hétfőn nyilvánosságra hozott jelentés szerint az áfa és a jövedéki adó bevétele a kormányzati prognózisnál összesen 48-67 milliárd forinttal lehet kevesebb, míg társasági adóból, hitelintézeti járadékból, evából, regisztrációs adóból a bevétel 63-81 milliárddal maradhat el a prognózistól.
2010.03.29. 17:30
 
 
MNB: 5,5 százalékra csökken az alapkamat
A monetáris tanács 25 bázisponttal, 5,5 százalékra, rekord mélységbe csökkentette a jegybanki alapkamat szintjét hétfőn. A döntés megegyezett az elemzői várakozásokkal, a megkérdezettek többsége decemberre 5,25 százalékra csökkenő alapkamatra számít. A testület legutóbbi, ez év február 22-i ülésén 6 százalékról 25 bázisponttal 5,75 százalékra, - akkori - rekord alacsony szintre csökkentette a jegybanki alapkamatlábat, és nem zárta ki a további kamatcsökkentés lehetőségét sem. Azt is jelezte a tanács, hogy a lazítási ciklus hamarosan véget érhet.
2010.03.29. 17:15
 
 
Nincs területi listája az MDF-nek Nógrádban
Nincs Nógrád megyei területi listája a Magyar Demokrata Fórumnak, miután a Legfelsőbb Bíróság hétfői ülésén helybenhagyta az Országos Választási Bizottság (OVB) múlt csütörtöki határozatát, amelyben az OVB megtagadta a párt nógrádi listájának nyilvántartásba vételét. Az MDF március 22-én jelentette be területi listáját a Nógrád megyei területi választási irodánál, a bejelentéshez csatolták - többi között - a két, Nógrád megyei országgyűlési egyéni választókerületben állított jelölt nyilvántartásba vételéről szóló igazolásokat. A listaállítást megalapozó jelöltek egyike - Eötvös Mihály, a párt alelnöke - azonban március 21-én visszalépett.
2010.03.29. 17:15
 
 
Újabb robbanószerkezetet találtak a moszkvai metrórobbantás helyszínén
Hétfő délutáni hivatalos közlés szerint a moszkvai metró Park Kulturi állomásán találtak egy harmadik, fel nem robbant robbanóövet is, amilyet az öngyilkos merénylők használnak. A reggeli kettős metrómerénylet halálos áldozatainak száma délutánra 38-ra emelkedett, és 64 sebesültet vittek kórházba. A halálos áldozatok családjainak a kormány és a fővárosi önkormányzat által felajánlott segély áldozatonként egymillió rubelt - mintegy 6,5 millió forintot - tesz ki. Az érintett két metróvonal egyikén teljesen, a másikon részben beindult a forgalom moszkvai idő szerint délután 17 óra körül.
2010.03.29. 16:15
 
 
Simor: javult Magyarország kockázati megítélése
Miközben a görög helyzet alapvetően nem változott, az elmúlt hetekben a közép-kelet-európai régió és Magyarország kockázati megítélése javult, ez tette lehetővé a kamatcsökkentést - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Az 5-10 éves magyar állampapírok hozama 70-100 bázisponttal, Magyarország CDS felára 50 bázisponttal esett az elmúlt hetekben, s hasonló folyamat figyelhető meg a devizakötvények esetében, miközben a forint erősödött az euróval szemben - magyarázta a hétfői kamatcsökkentés indokait Simor András.
2010.03.29. 15:45
 
 
Bűnpártolás gyanúja miatt nyomoznak a csepeli kettős gyilkosság ügyében
Bűnpártolás gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség a csepeli kettős gyilkosság miatt indult büntetőügyben - közölte a Fővárosi Főügyészség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a múlt pénteken a Fővárosi Főügyészséghez fordult annak tisztázására, miszerint az egykori csepeli rendőrkapitányt terheli-e bármilyen felelősség annak kapcsán, hogy az iskola lelőtt igazgatója a gyilkosság napján feljelentést készült tenni a csepeli rendőrkapitányságon, ám ennek nincs nyoma, noha a férfi bizonyíthatóan járt aznap a rendőrségen.
2010.03.29. 15:45
 
 
Kétnapos ülést tart Budapesten az Európai Hírügynökségek Szövetségének elnöksége
Budapesten tartja hétfőtől kétnapos elnökségi ülését az Európai Hírügynökségek Szövetsége (EANA), amelyen a többi között az idén májusban a magyar fővárosban tartandó EANA-konferencia előkészítésének állását tekintik át - nyilatkozta Vince Mátyás, a magyar nemzeti hírügynökség és egyben az EANA elnöke. A kétnapos ülésen, amelyhez az elnökségi tagok közül többen videokonferencia révén kapcsolódnak, téma lesz az EANA által alapított, a kiemelkedő hírügynökségi munkáért évente odaítélendő díjra beérkezett pályázatok áttekintése, a szervezet pénzügyi helyzetéről szóló beszámoló, a szeptemberi genfi éves EANA-közgyűlés programja, s ezen belül a tagfelvételt kérő hírügynökségek jelentkezése.
2010.03.29. 15:45
 
 
Szakértő szerint ismét csecsenek robbanthattak a metróban
Ismét észak-kaukázusiak, ezen belül is csecsenek robbanthattak a moszkvai metróban, a merényletnek valószínűleg nem lesz közvetlen hatása az orosz döntéshozásra, de nem lehet kizárni, hogy további akciók követhetik a mostaniakat - mondta Sz. Bíró Zoltán, Oroszország-szakértő, az Magyar Tudományos Akadémia főmunkatársa. Az első hírekből és információkból arra lehet következtetni, hogy nagy valószínűséggel csecsenek vagy észak-kaukázusiak lehettek a megrendelők és az elkövetők. Az akció biztos, hogy nem fogja engedményekre kényszeríteni az orosz kormányzatot - hangsúlyozta Sz. Bíró Zoltán.
2010.03.29. 15:30
 
 
Az IMF vezérigazgatója szerint az európai integrációt fel kellene gyorsítani
A válság egyik európai leckéje az, hogy az egységes valuta kellő gazdasági összehangoltság nélkül nagy egyensúlytalanságokhoz vezethet - jelentette ki egynapos varsói látogatásán az IMF vezérigazgatója. Dominique Strauss-Kahn szerint a válság tükrében az európai integrációt éppen felgyorsítani, nem pedig lassítani kellene. Rámutatott, most van itt az ideje, hogy az európai projekt a következő, magasabb szintre emelkedjen. Strauss-Kahn korábbi francia pénzügyminiszter, a szorosabb európai integráció régi támogatója, úgy véli, hogy Európa számára az elsőszámú prioritás a pénzügyi felépítmény generáljavítása.
2010.03.29. 15:00
 
 
Kedden lesz a legmelegebb a héten
Kedden még marad a tavaszi idő és ekkor lesz a legmelegebb a héten, majd néhány fokos lehűlésre és esőre kell számítani, de hétvégére megint erősödik a nappali felmelegedés. Húsvét hétfőn és kedden azonban ismét csapadékosabbra fordul az időjárás - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa vasárnap. Kedden marad a tavaszi idő, erős déli széllel és 20 Celsius fok körüli csúcshőmérséklettel. Éjszaka azonban hidegfront érkezik, ennek hatására egyre többfelé ered el az eső. Szerdán főleg keleten kell számítani esős időre, másutt záporok alakulnak ki és a hőmérséklet 4-5 fokot visszaesik.
2010.03.29. 14:45
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára, új csúcson a benzinár
Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára új csúcsra, 333 forintra nő, míg a gázolajé 306 forintra emelkedik. A Mol két hete bruttó 6 forinttal emelte a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.03.29. 14:45
 
 
Merénylet a moszkvai metróban: 36 halott
Az orosz ügyészség legfrissebb, helyesbített közlése szerint 36 ember vesztette életét a moszkvai metróban hétfőn reggel elkövetett két robbantás következtében, és mintegy 70 sebesültet vittek kórházba. Az áldozatok túlnyomó többsége orosz, köztük több gyerek is van. A külügyminisztérium közlése szerint életét vesztette két, Örményországból érkezett, ideiglenes moszkvai bejelentővel rendelkező személy. Malajzia moszkvai nagykövetsége bejelentette, hogy két malajziai állampolgár könnyebben megsérült. A merényleteket moszkvai idő szerint hétfőn délig egyetlen szervezet sem vállalta magára. A moszkvai főügyész közölte, hogy a pokolgépek az elkövetők testén voltak, és az első adatok szerint mindkét öngyilkos merénylő nő volt.
2010.03.29. 14:45
 
Cameron Diaz bugyi helyett sortban forgatott
Megmozgatta a stábot Cameron Diaz, amikor bugyi nélkül, egy apró sortban jelent meg új filmje, a Bad Teacher forgatásán.
2010.03.29. 14:04
 
 
Újra roncsprémium programot szorgalmaznak a gépjárműimportőrök
A válság sújtotta autópiac önerőből egyhamar nem képes lábra állni, ezért a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a roncsprémium bevezetését tartja indokoltnak - olvasható a Figyelő Trend legújabb számában. A szakmai szövetség az autóvásárlást terhelő adók egy részének elengedését tartaná megoldásnak. Tavaly, a 2004-es több mint 200 ezernyi eladott autó darabszámnak körülbelül a negyedén, mintegy 60 ezer darab új személy-autón tudtak csak túladni a kereskedők. Az idei januári, februári statisztika szerint a negatív tendencia tovább tart, a havi értékesítési volumenek minimálisak, egyes márkákból alig 100-150 darab autót adnak el - idézi a cikk Erdélyi Pétert, az MGE társelnökét.
2010.03.29. 14:00
 
Leminősítés lehetőségére figyelmezteti Londont az S and P
Nagy-Britannia elit "AAA" adósbesorolásának megvonását helyezte kilátásba hétfőn a Standard and Poor's, amely szerint erőteljes költségvetési konszolidációs terv híján a brit nettó államadósság a jelenlegi besorolással "összeegyeztethetetlen szinthez közelíthet". A nemzetközi hitelminősítő, amely tavaly május óta leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást tart érvényben a brit besorolásokra, hétfőn megerősítette Nagy-Britannia lehetséges legjobb, "AAA" szintű hosszú futamú, illetve "A-1 plusz" rövid lejáratú osztályzatait.
2010.03.29. 13:30
 
 
Idén sem fogadja be a húsvéti nyulakat a fővárosi állatkert
Idén sem fogadja be a húsvéti nyulakat a Fővárosi Állat- és Növénykert, viszont hagyományőrző húsvéti programokkal várja az érdeklődőket szombattól hétfőig. A kézműves foglalkozásokon egyebek mellett tojást pingálhatnak és gyapjúbárányt készíthetnek az alkotó kedvű látogatók, de lesz tojásgurítás, állatbemutató és elefántetetés is. Vasárnap és hétfőn zenés-táncos hagyományőrző felvonulások teszik teljessé a programot, emellett azonban érdemes figyelmet szentelni a sok kisállatnak, így a gorillakölyöknek, a zsiráfborjúnak, a langur- és makikölyöknek, illetve a kiskecskék és kisbárányok sokaságának is - közölte a városligeti intézmény hétfőn.
2010.03.29. 13:30
 
 
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a húsvéti ünnepek alatt
Még a kerékpárral közlekedőket is megszondáztatják a húsvéti fokozott közúti ellenőrzések alkalmával - közölte Oberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedési főosztályvezetője. Zéró tolerancia elv alapján minden szabálysértő ellen feljelentést tesznek - mondta. A főosztályvezető emlékezetett: a január elsejével módosított jogszabályok szerint az a kerékpáros, aki 0,8 ezrelék alatti alkoholos befolyásoltság alatt biciklizik, 30 ezer forintos bírságra számíthat, míg e fölött, akár 100 ezerre is büntethetik. Az autósoknál a pénzbírság alsó határa 75 ezer.
2010.03.29. 13:30
 
 
Szigorúbb büntetéseket javasol Brüsszel a gyermekek szexuális zaklatására
Az Európai Bizottság szigorúbb szankciókat javasol a gyermekek szexuális zaklatásával, szexuális kizsákmányolásával, illetve a gyermekpornográfiával szemben. A brüsszeli testület olyan új szabályozásra tett javaslatot hétfőn, amelyek kötelezik az uniós országokat, hogy szigorúbb büntetéseket szabjanak ki a gyermekek szexuális zaklatásának elkövetőivel szemben. A javaslat sürgeti továbbá, hogy olyan cselekmények esetében, mint a gyermekek elcsábítása - vagyis gyermekkel való ismerkedés szexuális zaklatás elkövetése céljából -, illetve a szexturizmus, akkor is folytassanak le büntetőeljárást, ha a cselekményt az unió területén kívül követték el.
2010.03.29. 13:30
 
 
Tarlós: az MSZP nem tudja vitatni a BKV-jelentés tartalmát
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a szocialisták azért nem szavazták meg a BKV-ügyeket vizsgáló bizottság jelentéstervezetét, mert abban olyan tények vannak, amelyekkel nem tudnak vitatkozni. Tarlós István felidézett számos olyan, több évvel ezelőtti ellenzéki interpellációt, kérdést, amelyekben a BKV körüli ügyekről, "kérdőjelekről" igyekeztek tájékozódni a főváros vezetésétől, ám csak semmitmondó válaszokat kaptak, a vizsgálatokat pedig elutasították az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők a közgyűlésben.
2010.03.29. 13:00
 
 
Az amerikaiak több mint fele egyetért Obama afganisztáni politikájával
Az amerikaiak több mint fele támogatja Barack Obama Afganisztánnal kapcsolatos politikáját - derül ki a Washington Post című lap által közreadott közvélemény-kutatásból. Az ezerfős mintán március 23. és 28. között elvégzett felmérés szerint Obama afganisztáni politikájával az amerikaiak 53 százaléka ért egyet. Az elnöknek ebben a kérdésben a legmagasabb a támogatottsága az összes általa kezelt problémakör közül. A felmérés szerint az elnök általános támogatottsága ugyancsak 53 százalékos. A közvélemény-kutatás megállapította, hogy az amerikaiak mindössze 35 százaléka nem támogatja a Fehér Ház afganisztáni irányvonalát.
2010.03.29. 12:45
 
 
Vasúti alagút épül a Sagrada Familia mellé
Vasúti alagutat építenek Barcelona mindmáig befejezetlen katedrálisa, a híres Sagrada Familia közvetlen közelében. José Blanco spanyol közlekedési miniszter a munkálatok kezdetekor kijelentette, minden elképzelhető biztonsági intézkedést megtettek, nehogy megsérüljön a híres épület. A tervek szerint a Sagrada Familia melletti egyik utca alatt futó alagút annak a nagy sebességű vasúti szakasznak lesz a része, amely a Madrid és Barcelona közötti vonalat hosszabbítja meg Franciaország irányában.
2010.03.29. 12:30
 
 
Kiskunlacházi gyilkosság: három hét múlva kezdődik a tárgyalás
Április 19-én kezdődik a Pest Megyei Bíróságon a kiskunlacházi H. Nóri sérelmére elkövetett emberölési ügy tárgyalása - közölte a bíróság sajtótitkára hétfőn az MTI-vel. A nagy visszhangot kiváltó szörnyű tett elkövetésével P. József helyi lakost vádolja az ügyészség. Kende Katalin elmondta, hogy a Pest Megyei Bíróságon Szalai Csaba bíró vezetésével először április 19-én, majd 22-én tartanak tárgyalást a kiskunlacházi gyilkossági ügyben. A per a vádirat ismertetésével, illetve P. József vádlott meghallgatásával kezdődik, de az is elképzelhető, hogy néhány tanúvallomásra is sor kerülhet már az első héten - fűzte hozzá a sajtótitkár.
2010.03.29. 11:00
 
 
Tizenhat éves csúcson a munkanélküliség
Tizenhat éves csúcsra, 11,4 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta 2009 decembere és 2010 februárja között, a ráta 2,3 százalékponttal haladta meg az egy évvel korábbit, a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 726 ezer, a munkanélkülieké 479 ezer volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az MTI érdeklődésére a KSH közölte, hogy 1994 első negyedéve óta, amikor 11,5 százalék volt a ráta, most volt a legmagasabb a munkanélküliek aránya. A munkanélküliségi ráta 2009. november és 2010. január között 10,8, 2008. december és 2009. február között 9,1 százalék volt.
2010.03.29. 09:30
 
Primera División: győzött a Real Madrid
Vasárnap esti sikerével továbbra is a Real Madrid áll az élen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A Barcelona szombati, Mallorca felett idegenben aratott győzelme után a madridi királyi alakulaton nagy volt a nyomás az Atlético ellen, s noha az első félidő után még a városi rivális vezetett, begyűjtötte a fontos három pontot. A két sztárcsapat sorrendjét a gólkülönbség határozza meg. Eredmény: Real Madrid-Atlético Madrid 3-2 (0-1). Gól : Alonso (49.), Arbeloa (55.), Higuain (62.), illetve Reyes (10.), Forlán (68.- 11-esből). Az állás: 1. Real Madrid 29 81-26 74 pont, 2. Barcelona 29 71-18 74, 3. Valencia 29 45-32 53, 4. Real Mallorca 29 45-33 47, 5. Sevilla 29 40-35 45, 6. Athletic Bilbao 28 36-34 42, 7. Deportivo La Coruna 29 32-35 42, 8. Villarreal 29 43-41 40.
2010.03.29. 09:00
 
 
Eddig 24 ezren szavaznának igazolással, 12 nap maradt a jelentkezésre
Eddig csaknem 24 ezren jelezték, hogy nem a lakóhelyükön, hanem más magyarországi településen szavaznának az áprilisi országgyűlési választáson. Az a választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén élni kíván a választójogával, igazolással szavazhat. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján még 12 napig, április 9-én 16 óráig lehet kérni a lakóhely szerinti jegyzőtől; ajánlott levélben az igazolást úgy kell kérni, hogy az legkésőbb április 6-áig megérkezzen a lakóhely szerinti választási irodába. Az április 11-ei első fordulóra 24.055-en, az április 25-ei második fordulóra 21.522-en kértek eddig igazolást.
2010.03.29. 08:45
 
Megfutamodott Amerikai első legális "örömfiúja"
Elhagyta a nevadai bordélyt az Egyesült Államok első törvényes férfi prostituáltja, miután nem akadt elég érdeklődő szolgáltatásaira. A Shady Lady Ranch "örömfiújának" csak a híre volt nagy, de szolgáltatásait tíznél is kevesebb hölgy vette igénybe. A semmi közepén lévő bordély mindazonáltal gondoskodik az utánpótlásról. A tulajdonos azonban így sem zárja ki, hogy a 25 éves Markus visszatér az üzlethez.
2010.03.29. 07:15
 
 
Súlyos pénzbüntetésre is ítélték Szenegálban a magyar "zsoldosokat"
Az életfogytig tartó kényszermunka mellett súlyos pénzbüntetést is kiróttak az egyebek mellett gyilkosság vádpontjában is elítélt három magyar "zsoldosra" - adta hírül az Afrique Libre szenegáli újság honlapja vasárnap. A bűnösöknek - a szombat esti ítélet szerint - áldozatuk hozzátartozóinak kell kártérítést fizetniük több millió afrikai valutaközösségi frankban. (Az afrikai valutaközösségi frank, vagy CFA-frank korábban a francia frankhoz, ma az euróhoz kötött árfolyamú pénznem. A Szenegálban is fizetőeszközként használt 100 CFA-frank megközelítőleg 40 forintot ér.)
2010.03.28. 22:15
 
 
Mégsem teszik le az esküt az OVB pártdelegáltak hétfőn
Mégsem teszi le az esküt hétfőn az Országos Választási Bizottság (OVB) három új tagja, mert a jogorvoslati határidőn belül megtámadták a csütörtökön nyilvántartásba vett országos listákat - jelentette be Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda vezetője az OVB vasárnap esti ülésén. Így amíg nem születik a listák nyilvántartásba vétele ügyében jogerős döntés, addig nem ülhetnek be a testületbe az országos listát állító LMP-t, Jobbikot és Civil Mozgalmat képviselő delegáltak. Az OVB csütörtöki ülésén vette nyilvántartásba a Lehet Más a Politika, a Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt és a Civil Mozgalom országos listáját.
2010.03.28. 22:00
 
 
Óvatosságra int a szabadtéri tűzgyújtásnál a tűzoltószövetség
Óvatosságra int a szabadtéri tűzgyújtásnál, illetve a gaz- és szemétégetésnél a Magyar Tűzoltó Szövetség az elmúlt hetekben a száraz aljnövényzet miatt megnövekedett tűzesetek miatt. Dobson Tibor szóvivő vasárnap az MTI-nek elmondta: nincs tűzgyújtási tilalom az országban, aki kirándul, az a kijelölt tűzrakóhelyeken gyújthat tűzet. Erős szél esetén azonban kerüljük a tűzgyújtást, mert a parazsat elfújhatja a szél - fűzte hozzá. Elmondta, a tűzoltók azt kérik, ha abbahagyták a kinti sütés-főzést, akkor vízzel oltsák el a tüzet, vagy ha más nincs, akkor takarják le földdel.
2010.03.28. 21:45
 
 
Váratlanul Kabulba érkezett Barack Obama amerikai elnök
Váratlanul Kabulba érkezett helyi idő szerint vasárnap este Barack Obama amerikai elnök, aki Hamid Karzai elnökkel találkozott villámlátogatása keretében. Obama megválasztása óta először látogatott el Afganisztánba. Az amerikai elnök Karzaival folytatott tárgyalásain elmondta, hogy optimizmusra ad okot Afganisztán fejlődése, a hadsereg fellépése a lázadók ellen, valamint a közszolgáltatások jobb állapota. Mindazonáltal kérte őt, hogy erőteljesebben lépjen fel a korrupció ellen, javítsa tovább a kormányzati és a jogrendszer teljesítményét.
2010.03.28. 21:15
 
 
Tűz volt Gyurcsány Ferenc házában
Nem volt védett személy Gyurcsány Ferenc házában, amikor a tűz keletkezett - közölte Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred szóvivője vasárnap. Hozzátette: a füstöt és a tüzet az őrezred vette észre, ők értesítették a tűzoltókat, és mindvégig segítették a tűzoltást. A volt kormányfő az MTI megkeresésére korábban megerősítette, valóban az ő Szemlőhegy utcai házában történt a tűzeset vasárnap kora este. A volt miniszterelnök a tűzről azt közölte, hogy az egy egyszerű háztartási baleset volt. Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) főosztályvezetője elmondta: összesen három személyt mentettek ki létrával a házból, amelyben nyolcan tartózkodtak.
2010.03.28. 21:00
 
 
Teszt Jerezben: javult Talmácsi motorja
Sokat javult Talmácsi Gábor motorja: a magyar pilóta lényegesen jobb időket ért el a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i rajtja előtti utolsó, háromnapos tesztsorozat második napján, vasárnap Jerezben. A csapattól az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint a 125 kcm-esek között vb-győztes, az idén a Moto2-ben rajtoló versenyző szerelői komoly változtatásokat végeztek el a magyar motoros gépén. A váltó és geometria beállításai újultak meg azért, hogy az eddig tapasztalt problémák megszűnjenek.
2010.03.28. 20:45
 
 
NB I: Végh bravúrjai pontot értek a Vasasnak az Albert Stadionban
A Vasas elsősorban kapusa, Végh Zoltán nagyszerű teljesítményének köszönhetően 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. Ezen a napon ünnepelte 38. születésnapját a ferencvárosi szurkolók legnagyobb kedvence, Lipcsei Péter, aki a 87. percben csereként lépett pályára. Eredmény: Ferencváros-Vasas 1-1 (0-0), Albert Stadion, 3500 néző, v.: Bognár, gólszerzők: Elding (84.), illetve Benounes (74., 11-esből), sárga lap: Tóth B. (38.), Csizmadia (55.), Elding (70.), Ferenczi (79.), illetve Mendoza (10.), Mileusnic (37.), Dobric (43.), Pavicevic (79.), Hrepka (79.), Benounes (90.).
2010.03.28. 20:00
 
Marton Frigyes-emlékdíj Görgey Gábornak, Lorán Lenkének és Nagy Bandó Andrásnak
Az idén Görgey Gábor írónak, Lorán Lenke színművésznőnek és Nagy Bandó András humoristának, írónak ítélték oda a Marton Frigyes-díjat - tájékoztatta a XI. kerületi önkormányzat sajtóosztálya az MTI-t. A Magyar Rádió kabarészínházának megalapítójáról, a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatójáról, a kétszeres Jászai Mari-díjas Marton Frigyes rendezőről, kiváló művészről, elnevezett díjat 2005-ben alapította az Újbuda Baráti Kör Egyesülete. Az elismerést olyan művészek és közéleti személyiségek kapják, akik a társadalmi problémák iránt tanúsított empátiával, toleranciával, nagyfokú szolidaritással és a díj névadójához méltó humorral végzik tevékenységüket.
2010.03.28. 19:30
 
Az év nőjének mellei a neten!
Kim Kardashian rendszeresen beszámol blogjában életéről a rajongóinak, most azonban ennél többet kaptak.
2010.03.28. 18:59
 
Pénzért csókolt a szupermodell - képpel
A topmodell nem bírt magával tegnap, a The Kill koncertjén pénzért csókolt meg egy idegent.
2010.03.28. 18:47
 
 
Az OVB jóváhagyta a fővárosi lista szavazólapját az MDF-fel
Az Országos Választási Bizottság (OVB) vasárnapi ülésén jóváhagyta a fővárosi területi lista szavazólapját; a testületnek azért kellett döntenie a kérdésben, mert a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) péntek délelőtti ülésén még az MDF nélkül fogadta el a szavazólapot. Az FVB pénteken 10:30-kor kezdődő ülésén hagyta jóvá a fővárosi területi lista szavazólapjának adattartamát. Azon a listán azonban még nem szerepelt az MDF listája, mivel annak nyilvántartásba vételét a testület szerdán elutasította. Az OVB azonban péntek esti ülésén nyilvántartásba vette az MDF listáját, ezért volt szükség a szavazólap adattartamának módosítására.
2010.03.28. 18:45
 
 
Lezuhant egy kisrepülő Nagykanizsán, meghalt a pilóta
Lezuhant egy ultrakönnyű kisrepülőgép vasárnap délután a nagykanizsai repülőtéren, a pilótája a helyszínen szörnyethalt - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen. Szemtanúk közlése szerint a gép leszálláshoz készülődött, amikor orral váratlanul a földnek csapódott. A nagykanizsai pilóta gyakorlott repülősnek számított, gépe azonban szinte teljesen új volt még. Az MTI értesülése szerint mindössze néhány hónapja volt a birtokában, és ezen a hétvégén többször is repült vele Nagykanizsa környékén. A kisgép a repülőtér iroda- és raktárépületeitől alig tízméteres távolságra zuhant le.
2010.03.28. 18:45
 
Eger-rali: Aschenbrenner győzött, ifj. Tóth a dobogón
Aschenbrenner György nyerte az Eger-ralit, a hétfutamos magyar bajnokság első versenyét. A vasárnapi hat, összesen 14 gyorsasági szakasz után a második helyen a népszerű "Asi" mögött Turi Tamás, míg a harmadikon a közel négyesztendős kihagyás után visszatért hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János végzett. A szombati versenynap végén még Turi vezetett és Aschenbrenner volt a második, míg ifj. Tóth tartotta a bronzérmes pozíciót. A bajnoki címvédő Herczig Norbert a kilencedik lett. Eger-rali, végeredmény: 1. Aschenbrenner György (Mitsubishi Lancer Evo IX) 1:16:53.6 ó, 2. Turi Tamás (Mitsubishi Lancer Evo IX) 25.7 mp hátrány, 3. Ifj. Tóth János (Peugeot 207 S2000) 40.0 mp h.
2010.03.28. 18:30
 
 
Erőfeszítéseinek folytatására kéri Obamát az Arab Liga
Az Arab Liga évi csúcsértekezletének záróközleményében az arab vezetők felszólították Barack Obama amerikai elnököt, hogy "tartsa magát kezdeti kulcsfontosságú álláspontjához" a megszállt területeken folyó izraeli építkezések leállítását illetően. A líbiai Szirtben tartott tanácskozás résztvevői "felszólítják Obama elnököt, hogy továbbra is tartsa magát kezdeti kulcsfontosságú álláspontjához, követelve a telepesítési politika teljes leállítását az összes megszállt területen, beleértve Jeruzsálemet, valamint a természetes népességnövekedéssel indokolt építkezések leállítását is" a telepeken.
2010.03.28. 18:30
 
 
Férfi kézilabda BL: idegenben nyert a Veszprém
Az MKB Veszprém óriási lépést tett a nyolc közé jutásért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő első mérkőzésén 27-23-ra nyert a román Constanta otthonában. A hazaiak remekül tartották magukat, ám a vezetést egyszer sem tudták megszerezni az esélyesebb riválissal szemben. A visszavágót jövő szombaton rendezik Veszprémben. Férfi BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Constanta (román)-MKB Veszprém 23-27 (9-12).
2010.03.28. 17:15
 
 
Folytatódik a British Airways sztrájkja
A tárgyalási készség jelei nélkül folytatódott vasárnap is a British Airways légitársaság utaskísérőinek előző nap kezdődött négynapos sztrájkja. A törölt járatok között több budapesti is van. A BA 13 ezer légi utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet egy héten belül a második munkabeszüntetést hirdette meg. A sztrájk a tervek szerint kedd éjfélig tart. A sztrájksorozat bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt kezdődött. A cég légi kiszolgáló személyzete a múlt hétvégén is sztrájkolt, akkor három napig. A BA szerint azonban a sztrájk napi költsége hozzávetőleg hétmillió font.
2010.03.28. 16:45
 
 
Chicagói per magyar bankok ellen: az Unicredit nem jogutódja a Creditanstaltnak
Az Unicredit Bank nem jogutódja a holokauszt áldozatainak és örököseinek egy csoportja által több bank ellen indított perben érintett Creditanstalt banknak - tájékoztatta az Unicredit Bank vasárnap az MTI-t. A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva csütörtökön újabb keresetet nyújtott be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatainak és örököseinek egy csoportja, ezúttal több - köztük magyarországi - bank ellen. Az OTP Bank médiakommunikációs osztálya, a Magyar Nemzeti Bank sajtóosztálya, valamint az MKB és az Erste Bank is azt közölte az MTI-vel szombaton, hogy a pénzintézet nem kapott keresetlevelet, ezért érdemben nem tud nyilatkozni.
2010.03.28. 16:45
 
 
Fico: Pozsony tart a Fidesz kormányra kerülésétől
Robert Fico szlovák kormányfő szerint Pozsony attól tart, hogy a Fidesz kormányra kerülése után olyan konkrét lépéseket tesz, amelyek jelentős mértékben ronthatják a szlovák-magyar viszonyt. "Félünk azoktól a súlyos gyakorlati lépésektől, amelyek a szélsőséges politikai pártok hatalomra kerülése után jelentősen ronthatják a szlovák-magyar kapcsolatokat" - jelentette ki a szlovák miniszterelnök a Markíza pozsonyi kereskedelmi televízió vasárnapi vitaműsorában. Fico vitapartnere Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke volt. Csáky szerint ezen a téren a legnagyobb probléma az, hogy a "szlovák politikai elit nem találta meg a maga korszerű hazafiassági vízióját".
2010.03.28. 16:00
 
 
Az amerikai gyerekek a first ladyt és Miley Cyrust díjazták
Újabb elismerést zsebelt be Michelle Obama amerikai fist lady, akit ezúttal a gyerekek díjaztak Kid's Choice Award elismeréssel. Barack Obama elnök neje mellett Miley Cyrus énekest és az Alkonyat vámpírfilmekből ismert Taylor Lautner színészt is jutalmazták. Előbbi a legkedveltebb színésznőnek, utóbbi a legkedveltebb színésznek járó díjjal gazdagodott. A díjazottakra 115 millió internetes szavazat érkezett. Lautner duplázott, Kristen Stewart színésznővel, az Alkonyat-filmek női főszereplőjével ugyanis ők kapták a legjobb párnak járó díjat.
2010.03.28. 15:30
 
 
Nézőpont: a Jobbikban 9 törésvonal alapján alakulhatnak ki nézeteltérések
A Nézőpont Intézet szerint a Jobbik kifelé mutatott kommunikációjából ítélve ugyan "egységes és jelentősebb belső vitáktól mentes párt" képét mutatja, a mozgalom mélyebb elemzése ugyanakkor kilenc törésvonalra és ezekre épülő lehetséges konfliktusforrásra világít rá - olvasható az MTI-hez vasárnap eljuttatott elemzésben. A Nézőpont Intézet megállapítása szerint a Jobbikon belüli személyes jellegű, ideológiai, kommunikációs, és a tágabb értelemben vett stratégiát illető nézeteltérések "a jövőben politikai érdekellentétekhez vezethetnek".
2010.03.28. 15:15
 
 
Tárgyalások kezdődtek a thai kormányfő és a tüntetők között
A tévé nyilvánossága előtt kezdett vasárnap tárgyalásokat a thaiföldi kormányfő a választásokat követelő tüntetőkkel. Abhiszit Veddzsadzsiva néhány órával korábban egyezett bele abba, hogy személyesen találkozik a választásokat követelő tüntetőkkel "a béke helyreállítása" érdekében. Abba is belement, hogy az állami televízió élőben sugározza egyezkedésüket. A kormányfő egy tárgyalóasztalnál ült a tüntetők képviselőivel, s a megbeszélésen ismét elhangzottak a korábbi, egymással szögesen ellentétes vélemények el a kialakult helyzetről.
2010.03.28. 14:15
 
Guinness-rekord született Sződligeten az "élő" biciklivel
Bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe egy dunakeszi civil szervezet Magyarország, illetve a világ első "élő" biciklijének megformázásáért - közölte a hét végi sikeres kísérlet egyik szervezője vasárnap. A sződlogeti önkormányzat segítségével tető alá hozott kísérlet sikeres volt, az élő alakzatként megformált hatalmas kerékpárról légifotó készült, a Guinness magyarországi képviselője pedig jóváhagyta az eredményt. Az Egy csónakban evezünk elnevezésű civil szervezet neve így a világ első "élő" biciklijének "atyjaként" került be a Rekordok Könyvébe - mondta a szervező.
2010.03.28. 13:30
 
 
Gyorskorcsolya, rövidpályás csapat-vb: ötödik helyen zárt a magyar női váltó
A vasárnapi B-döntőben győzött, így összességében az ötödik helyen végzett a magyar női váltó az olaszországi Bormióban zajló rövidpályás gyorskorcsolya csapat-világbajnokságon. A viadal honlapja alapján a februári olimpián ugyancsak ötödik, Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea, Lajtos Szandra összetételű együttes a B-fináléban egy pillanatra sem engedte át az összesített pontverseny első helyét, s végül ötpontos előnnyel zárt az élen. A hatodik pozíciót a britek, a hetediket a németek szerezték meg. Rövidpályás csapat-vb, női B-döntő, végeredmény: 1. MAGYARORSZÁG 42 pont (összesítésben 5.), 2. Nagy-Britannia 37 (6.), 3. Németország 30 (7.).
2010.03.28. 13:15
 
 
Forma-1, Ausztrál Nagydíj: Button győzött
A címvédő Jenson Button, a McLaren brit pilótája nyerte az autós gyorsasági világbajnokság idei második futamát, a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat. A melbourne-i pályán rendezett vasárnapi viadalon Button mögött a lengyel Robert Kubica (Renault) lett a második és a brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik. A három év szünet után visszatért, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a tizedik helyen zárt.
2010.03.28. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805[1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista