2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Rekord mértékben csökkent a szén-dioxid-kibocsátás Európában
A gazdasági válság hatására tavaly minden korábbinál nagyobb mértékben csökkent az üvegházhatást fokozó gázok kibocsátása az európai iparban. A szén-dioxidban számolt üvegházhatású gázkibocsátás 11,2 százalékkal esett vissza 2009-ben az előző évihez képest a 27 uniós tagországban, Izlandon, Norvégiában és Liechtensteinben működő összesen 10.500 ipari üzemben és erőműben, amelyek részt vesznek az EU Kibocsátás Kereskedelmi Rendszerében. A káros gázok kibocsátása a legnagyobb mértékben azokban az országokban csökkent, amelyek a leginkább megszenvedték a gazdasági válságot, így például Észtországban 24 százalékos, Spanyolországban pedig 16,3 százalékos visszaesést mértek.
2010.04.02. 15:30
 
 
A világ legnagyobb népszámlálását tartják az 1,2 milliárdos Indiában
A világ legnagyobb központi népszámlálása kezdődött el a napokban a becslések szerint 1,2 milliárdos Indiában; a gigászi cenzus célja többek között a személyi igazolvány bevezetéséhez szükséges adatok összegyűjtése. A népszámlálás során mintegy 2,5 millió adatgyűjtő - elsősorban helyi közhivatalnokok és tanárok - India több mint 630 ezer falvának és 5 ezer városának minden otthonul szolgáló épületébe ellátogat majd, a bádogkalyibáktól a felhőkarcolókig. Felmérik majd az épületek anyagát és higiéniai állapotát, így a mellékhelyiségeket, az ivóvíz- és áramellátást is, hogy a kormány teljes képet alkothasson az ország lakásviszonyairól.
2010.04.02. 15:15
 
 
Felére esett a forgalomba helyezett új autók száma
Átlagosan feleannyi új gépjárművet helyeztek forgalomba az idei év első negyedévében Magyarországon, mint a tavalyi hasonló időszakban - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Az MGE közleménye szerint az új személyautók forgalomba helyezésének száma 55 százalékkal, a kishaszon járműveké 56 százalékkal, a nagyhaszon járműveké 45 százalékkal, míg a motorkerékpároké 40 százalékkal esett vissza 2010 január-márciusában, az előző év első negyedévéhez viszonyítva. Ennek eredményeként az idei első három hónapban 10.210 személyautót, 1.689 kishaszon járművet, 133 darab nagyhaszon járművet és 488 darab motort helyeztek forgalomba.
2010.04.02. 15:00
 
 
A kormány elfogadta a "közüzemi kódexet"
A kormány elfogadta a közüzemi szolgáltatások fogyasztóinak védelmét erősítő javaslatcsomagot - értesült az MTI. Az MTI információi szerint a "közüzemi kódex" bevezetését követően - hat hónapos türelmi idő után - egyszerűsödnek a gáz-, illetve a villanyszámlák, egységesebbé válik a számlák szerkezete és amennyiben a fogyasztó kéri, a szolgáltató köteles lesz elektronikus számlát kibocsátani. A dokumentum tartalmazza egyebek között, hogy a fogyasztó beadványára 15 napon belül köteles lesz érdemi választ adni a szolgáltatató és - ha valaki befizeti a tartozását - két napon belül vissza kell kapcsolni a villanyt.
2010.04.02. 15:00
 
 
MU: Rooney három héten belül visszatérhet
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet - közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. A kiváló szakember elmondta, hogy a kiváló csatár a Chelsea-vel vívandó szombati bajnoki rangadó mellett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő jövő szerdai visszavágóját, továbbá a Blackburnnel szembeni, április 11-i Premier League-meccset biztosan kihagyja, azt ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy április 17-én, a Manchester City ellen már pályára léphet. Ferguson azt is hangsúlyozta, hogy Rooney világbajnoki szereplését a sérülés egyáltalán nem befolyásolja.
2010.04.02. 14:45
 
 
Októberig kell benyújtani a pályázatot az U20-as vb-re
A 20 éven aluliak 2013-as és a 2015-ös labdarúgó-világbajnoksága megrendezésére pályázó országoknak, így Magyarországnak is októberig kell benyújtania kandidálását a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA). Az mlsz.hu-n megjelent közlemény szerint a magyar szövetség (MLSZ) tavaly októberben döntött úgy, hogy versenybe száll a két esemény lebonyolításának jogáért. Magyarország - olvasható a dokumentumban - "természetesen csak az egyik vb-nek kíván otthont adni, de a FIFA végrehajtó bizottsága korábban úgy határozott, egyszerre dönti el 2011 elején, hogy mely országok lesznek a két esemény házigazdái".
2010.04.02. 14:45
 
 
A Sharp 3D mobil képernyőt mutatott be
A japán Sharp elektronikai konszern bemutatta speciális szemüveg nélkül is három dimenziós képet mutató nagy fényerejű monitorját. A technológia hátulütője, hogy egyelőre csak kisméretű, legfeljebb 7,5 cm átlójú monitoroknál alkalmazható, és csak meghatározott távolságról, 30 centiméterről nézve mutat három dimenziós képet. Az éritőképernyős LCD panelek a méretbeli korlátozások miatt praktikusan csak mobil készülékekben alkalmazhatóak. Alkalmasak három dimenziós játékokhoz, valamint fényképek és videofelvételek megtekintésére. A 3D tévékészülékek már megjelentek a piacon, igaz, ezeket csak szemüveggel lehet nézni.
2010.04.02. 14:30
 
 
Csúcson a munkanélküliség Kelet-Közép-Európában
Már a csúcspontja felé tart a munkanélküliség a közép-kelet-európai országokban az idén - állítják a Bécsi Összehasonlító Tanulmányok Intézetének (WIIW) közgazdászai, akik szerint azonban három-öt évbe is beletelik, amíg a munkanélküliségi ráta a válság előtti szintre süllyed vissza. A válság előtt a térségben az átlagos munkanélküliségi ráta 6,5 százalék volt.
2010.04.02. 14:30
 
 
Az MSZP érdemi válaszokat vár Kósa Lajostól
Az MSZP a fideszes Kósa Lajos debreceni polgármester érdemi válaszát várja a napokban nyilvánosságra került videón megfogalmazott vesztegetési vádakkal kapcsolatban; az ügyben a debreceni szocialisták feljelentést tesznek. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: nagyon sok furcsaság van a Kósa-videóval kapcsolatban, "a leleplező" többek között arra sem adott magyarázatot, miért csak a felvétel nyilvánosságra kerülése után jelentette fel zsarolóit, ha a videó 2007-ben kényszer hatására született. Szerinte "a leleplező videón" elhangzottak súlyos vádak, de még ennél is aggasztóbb, hogy Kósa Lajos nem adott érdemi választ ezekre, pusztán politikai lejárató kampányt emleget.
2010.04.02. 14:00
 
 
Irán nem fél a szankcióktól
Irán az esetleges szankciók ellenére is folytatni fogja atomprogramját - tudatta Szaid Dzsalili, a nukleáris ügyek iráni főtárgyalója pénteken Pekingben azt követően, hogy találkozott Jang Csie-cse kínai külügyminiszterrel, aki pedig "több rugalmasságot" kért az érintett felektől Irán ügyében. Dzsalili "nagyon barátságos" légkörűnek írta le tárgyalásait, s közölte: Teherán és Peking egyetért abban, hogy a szankciók már elveszítették hatásosságukat. Arra a kérdésre, hogy Kína támogatja-e majd az Irán elleni szankciókat, csak annyit mondott, hogy "a válasz Kínától függ".
2010.04.02. 13:45
 
 
IMF: Görögország saját erejéből akarja kezelni az adósságválságot
Görögország nem kérte a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítségét a szervezet képviselőivel tartott washingtoni találkozón. A hivatalos megbeszéléseket követően az IMF képviselője úgy nyilatkozott, hogy Athén a saját erejéből akarja kezelni az adósságválságot. Ez volt az első hivatalos megbeszélés az IMF-fel azóta, hogy az uniós országok a március végén szükségtervet fogadtak el Görögország számára. A mostani találkozón Athén az aktuális görögországi gazdasági helyzetről tájékoztatta a valutaalapot.
2010.04.02. 12:15
 
 
Közös levélben szólítja fel vitára Orbánt Viktort négy párt
Közös levélben szólítja fel a listavezetők vitáján való részvételre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét az a négy párt, amelyik képviseltette magát a vita részleteinek megvitatására összehívott egyeztetésen. A Fidesz - amely távol maradt a megbeszélésről - nem tartja időszerűnek a kérdést, mondván, még nem dőlt el, melyik az a két erő, amelyiknek a legnagyobb esélye lesz programja megvalósítására. A Lehet Más a Politika (LMP) által kezdeményezett egyeztetésen - amelyen a Fidesz és a Civil Mozgalom nem képviseltette magát - az áprilisi választásra országos listát állított erők közül az MSZP, az MDF, a Jobbik és az LMP delegáltjai állapodtak meg a közös levél küldéséről. Másról viszont nem sikerült megegyezniük.
2010.04.02. 12:15
 
 
Fidesz: szegényes eredmény a számlaegyszerűsítés
Szegényes eredménynek tartja a Fidesz a számlaegyszerűsítést, az ellenzéki párt szerint ugyanis a számláknak nemcsak egyszerűbbeknek, hanem a mostaninál jóval alacsonyabb összegűeknek kellene lenniük. Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője mindezt arra reagálva mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a kormány elfogadta a "közüzemi kódexet", a közüzemi szolgáltatások fogyasztóinak védelmét erősítő javaslatcsomagot. Az ellenzéki politikus közölte: a Fidesz, ha kormányra kerül, az első perctől azért fog dolgozni, hogy csökkenjen az az összeg, amelyet a családoknak a fizetésükből rezsire kell költeniük. Ennek érdekében megvizsgálnák majd a közüzemi szolgáltató cégek szerződéseit.
2010.04.02. 12:00
 
 
Elindult a Szojuz TMA-18 űrhajó
Elindult a Szojuz TMA-18 űrhajó két orosz és egy amerikai űrhajóssal a fedélzetén a Nemzetközi Űrállomásra a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről pénteken, közép-európai idő szerint 6.04-kor. Az űrhajósok az orosz Alekszandr Szkvorcov parancsnok és Mihail Kornyijenko fedélzeti mérnök, továbbá az amerikai Tracy Caldwell Dyson második fedélzeti mérnök. Az űrhajó a tervek szerint vasárnap, közép-európai idő szerint 7.26-kor kapcsolódik az űrállomáshoz. Az expedíció tagjai 167 napos útjuk során három amerikai űrsiklót és három Progressz-M orosz teherűrhajót fogadnak, kétszer lépnek ki a nyílt világűrbe, és mintegy 40 tudományos kísérletet végeznek el.
2010.04.02. 12:00
 
 
A PSZÁF ellenőrzi a bankoknál a Magatartási Kódex betartását
A Magatartási Kódex fogyasztóvédelmi szabályainak érvényesülését ellenőrzi 30, a lakosságnak hitelt nyújtó banknál a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) - közölte a felügyelet. A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a bankok a lakossági hitelezés során alkalmazzák-e a januártól hatályos Magatartási Kódex rendelkezéseit. Így vizsgálják, hogy az intézmények emelnek-e egyoldalúan a hitel kamatán vagy egyéb költségén, illetve, hogy érvényesítik-e az ügyfél számára kedvező változásokat is.
2010.04.02. 11:30
 
 
Idén is tucatnyian feszítették magukat keresztre a Fülöp-szigeteken
Jézus Krisztus szenvedéseire emlékezve idén nagypénteken is férfiak és nők feszítették magukat keresztre a Fülöp-szigeteken. Az északon fekvő Pampanga és Bulacan tartományokban már kora reggel több ezren keltek útra, hogy szemtanúi legyenek a húsz férfi és legalább egy nő megpróbáltatásainak. A rituálénak nagy múltja van a túlnyomórészt katolikus Fülöp-szigeteken. Az egyház ellenzi a szokást, de nem tesz sokat a véres látványosság megakadályozására. A keresztre feszítések során az önként vállalkozó hívőket fakeresztekre szögezik fel, a részvevők engesztelésként tekintenek tettükre.
2010.04.02. 11:15
 
 
Keresztény zarándokok sereglettek össze Jeruzsálemben nagypénteken
A Jézus megfeszíttetéséről megemlékező keresztény zarándokok és papok népes csoportjai sereglettek össze nagypénteken a jeruzsálemi óvárosban. A nagypénteki szertartások középpontjában a jeruzsálemi Szent Sír-tempom áll, amelynek környékén a keresztény hagyomány szerint Jézust keresztre feszítették és eltemették, s ahol később feltámadt. Noha a nyugati és az ortodox keresztények eltérő naptárt követnek, idén a nagypéntek egybeesik náluk, ezért az egyházak közösen emlékeznek. Az óvárosban a pészahot ünneplő sok zsidó hívő és zarándok is összegyűlt pénteken.
2010.04.02. 11:15
 
 
Overdose májusban újra versenyezhet
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt. Mikóczy Zoltán, a magyar "csodaló" tulajdonosa a PannoniaOverdose.hu oldalnak elmondta: elsősorban a június 19-i híres Royal Ascot Derbyre koncentrálnak, ám ezt megelőzően mindenképpen szükség van egy felhozó versenyre, erre várhatóan május első felében kerül sor. Mikóczy hozzátette, az is elképzelhető, hogy a "bemelegítés" Magyarországon lesz: "Ehhez a ló formáján és egészségi állapotán túl igen fontos egy további feltétel: a ló az érzékeny patáira tekintettel csak olyan felületen futhat, ami elég puha. Amennyiben a Kincsem Parkot ilyenné lehet varázsolni, akkor elképzelhető."
2010.04.02. 10:45
 
F1, Malajziai Nagydíj, 2. szabadedzés: ismét Hamilton volt a legjobb
A pénteki második szabadedzésen is Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban. A második ezúttal a német Sebastian Vettel (Red Bull) lett, míg a harmadik helyen honfitársa, Nico Rosberg (Mercedes) végzett. Eredmények: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:34.175 p 2. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:34.441 3. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:34.443 4. Jenson Button (brit, McLaren-Mercedes) 1:34.538 5. Michael Schumacher (német, Mercedes) 1:34.674 6. Robert Kubica (lengyel, Renault) 1:35.148.
2010.04.02. 10:15
 
 
Megváltozott a YouTube
Alaposan átalakította megjelenését a Google birtokában lévő YouTube videomegosztó portál, hogy ezzel is több nézőt vonzzon. "Úgy éreztük, itt volt az ideje annak, hogy tisztázzuk a zűrzavart" - mondta Shiva Rajaraman, a Google termékmenedzsere a megújult videós portál bemutatásakor. "A változtatásokat a felhasználók szokásai szerint alakítottuk" - tette még hozzá. Ennek megfelelően az oldalon lévő linkek számát kevesebb mint felére csökkentették, rendszerezték a videókkal kapcsolatos információkat, egyszerűbbé tették az oldal kezelését. A legfeltűnőbb változások egyike, hogy megszűntették az ötcsillagos értékelést, ehelyett a felhasználók csak a közül választhatnak, hogy tetszik vagy nem tetszik nekik egy videó.
2010.04.02. 10:15
 
 
KSH: 290 millió euró külkereskedelmi többlet januárban
A külkereskedelmi mérleg januárban 290 millió euró (76 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami az egyenleg 490 millió eurós (128 milliárd forintos) javulását jelenti 2009 januárjához képest - közölte a részletes adatokat a Központi Statisztikai Hivatal. Az export euróban 14,6, az import viszont csak 2,7 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi alacsony szinthez képest. A részletes adatok megegyeztek a márciusban közölt előzetes számokkal. A mérleg tavaly decemberben még nagyobb, 375 millió euró (106 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami az egyenleg 457 millió eurós (132 milliárd forintos) javulását jelentette 2008 decemberéhez képest.
2010.04.02. 09:15
 
 
Bokros Lajos: minden reformnak van költsége és haszna
Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje szerint minden reformnak van költsége és haszna. Az MDF által javasolt reformok bevezetése esetén azt lehet ígérni, hogy a romlást megfékezik, megállítják, majd megfordítják - mondta a volt pénzügyminiszter a Magyar Televízió Magyarország választ 2010 című műsorában csütörtök este. "Jelenleg a magyar gazdaság nincs olyan helyzetben, hogy bárkinek meg lehetne ígérni, hogy őszre már kolbászból lesz a kerítés" - jelentette ki. Hozzátette: az MDF által javasolt reformok érintik az oktatást, az egészségügyet, a nyugdíjrendszert, az önkormányzatokat, az adórendszert és a közigazgatást.
2010.04.02. 09:15
 
 
F1, Malajziai Nagydíj: Hamiltoné az első szabadedzés
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a pénteki első szabadedzésen a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban. A második helyen a német Nico Rosberg (Mercedes) végzett, míg a harmadik a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) lett. A negyedik legjobb időt a három év szünet után visszatért, korábbi hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) érte el. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:34.921 p, 2. Rosberg (német, Mercedes) 1:35.106, 3. Button (brit, McLaren-Mercedes) 1:35.207 4. M. Schumacher (német, Mercedes) 1:35.225, 5. Kubica (lengyel, Renault) 1:35.402 6. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:35.479.
2010.04.02. 08:30
 
 
Félmilliós bírság aranyhaleladásért
Félmilliós bírsággal, részleges házi őrizettel és közmunkával sújtottak Nagy-Britanniában két állatkereskedőt, mert eladtak egy aranyhalat egy 16 éven aluli vevőnek. A törvény szerint az állatkereskedések csakis 16 év felettieknek árulhatnak állatokat, mert különben bizonytalan lehet a megfelelő gondoskodás az élőlényről. A két árus - anya és fia - egy 14 éves fiúnak adtak el aranyhalat, ráadásul tanulási nehézségekkel küzdő gyereknek. Nem kérdezték se a korát, se azt, hogy miként viseli majd a hal gondját. A gyerek amúgy próbavevő volt, Trafford önkormányzata küldte a boltba. A 66 éves asszony 300 ezer forintnyi büntetést kapott, és hét héten át nem mehet el otthonról este hat és reggel hét óra között.
2010.04.02. 08:15
 
 
Vlagyivosztokig kerékpározik egy német férfi
Kerékpárjával összesen tizenháromezer kilométert készül megtenni Vlagyivosztokig egy német extrémsportoló. Thomas Meixner csütörtökön a németországi Wolfenben pattant nyeregbe. Lengyelországon, Ukrajnán, Oroszországon, Kazahsztánon és Szibérián keresztül utazik céljához, amelyet várhatóan szeptemberben ér majd el. Tervei szerint naponta 120-130 kilométert fog megtenni, az éjszakákat pedig sátorban vagy menedékházakban, turistaszállásokon tölti. Túrájához Meixner teljesen felújította régi kerékpárját, amellyel már 55 ezer kilométert tett meg. Csomagjában csak kevés pótalkatrészt visz magával. Az út ötlete már egy-két éve megszületett, és kilenc hónapja kezdett el felkészülni rá.
2010.04.02. 07:45
 
 
Daimler-botrány: jóváhagyták a peren kívüli egyezséget
Jóváhagyta egy szövetségi bíró Washingtonban a peren kívüli egyezséget annak a keresetnek az ügyében, amely szerint a Daimler külföldi kormánytisztviselőket vesztegetett meg, hogy a német autógyár termékeit vásárolják meg. Az amerikai igazságügy-minisztérium múlt héten benyújtott perirata szerint a luxusjárműveket gyártó vállalat az amerikai korrupcióellenes előírásokat megszegve kenőpénzt és ajándékokat adott tisztviselőknek különböző szerződések elnyerése érdekében. Az egyezség szerint a Daimler 185 millió dollárt fizet az amerikai igazságügy-minisztériumnak és a tőzsdefelügyeletnek, továbbá német és orosz leányvállalata bűnösnek vallja magát az amerikai törvények két rendbeli megsértésében.
2010.04.02. 07:15
 
 
Halálra ítélték az USA talán legveszélyesebb sorozatgyilkosát
Halálra ítélték az Egyesült Államok talán legveszélyesebb sorozatgyilkosát; Rodney Alcala 30 gyilkosságot vallott be, de lehet, hogy akár 130 áldozata is volt - írta csütörtökön az amerikai sajtó. A 66 éves férfi nem tanúsított bűnbánatot, szenvtelenül hallgatta végig, amikor egy kaliforniai bíróságon kimondták a méreginjekcióval végrehajtandó halálos ítéletet. Alcalát - aki a 70-es években hajtotta végre borzalmas tetteit - négy nő és egy 12 éves lány kegyetlen meggyilkolásáért ítélték el. A sorozatgyilkos úgy vadászott nőkre és lányokra, hogy felajánlotta nekik: lefotózza őket.
2010.04.01. 22:00
 
Női kézilabda Eb-selejtező: nagy lépés a továbbjutás felé
Óriásit lépett az Európa-bajnoki részvétel felé a magyar női kézilabda-válogatott, miután a kontinensviadal selejtezőjének csütörtöki mérkőzésén 27-26-ra győzött az eddig szintén százszázalékos svéd csapat otthonában. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány alakulata vasárnap Békéscsabán fogadja a svéd együttest, és egy újabb győzelemmel szinte biztosan a csoport élén zár. Eredmény, 3. forduló: Svédország-Magyarország 26-27 (12-15). A csoport állása: 1. Magyarország 6 pont, 2. Svédország 4, 3. Csehország 2, 4. Azerbajdzsán 0.
2010.04.01. 21:15
 
 
Az Obama-kormány szigorít az üzemanyag-fogyasztási normákon
Az Obama-kormány szigorít a gépjárművek üzemanyag-fogyasztási normáin, az adminisztráció csütörtökön véglegesítette a 2016-ban hatályba lépő új előírást. Az akkortól gyártandó amerikai személy- és könnyű teherautók kombinált fogyasztása nem haladhatja meg a 35,5 mérföldes gallononkénti (vagyis száz kilométerenként 6,6 literes) értéket. Ez a mindenkori legszigorúbb üzemanyag-fogyasztási előírás az Egyesült Államokban - közölte Ray LaHood közlekedési miniszter. A közlekedési tárca és a környezetvédelmi ügynökség (EPA) közösen dolgozta ki az új normát.
2010.04.01. 20:45
 
 
Az amerikai elnök kelet- és közép-Európai vezetőkkel is találkozik Prágában
Kelet- és Közép-Európa vezetőivel, köztük Bajnai Gordon magyar kormányfővel is találkozik Prágában Barack Obama amerikai elnök. Obama és orosz partnere, Dmitrij Medvegyev április 8-án írja alá Csehország fővárosában a hadászati támadófegyver-rendszerek csökkentését célzó új START-szerződést. Jól informált prágai források tájékoztatása szerint az egykori szovjet befolyási övezethez tartozó országok vezetői meghívást kaptak az aláírási ünnepségre.
2010.04.01. 19:15
 
 
Arcok a 20. századból: tovább látogatható a Várkonyi-fotókiállítás
A nagy érdeklődés miatt a tervezettnél csaknem két héttel tovább, április 21-ig látogatható a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) új székházában az MTI által rendezett Várkonyi László-fotókiállítás. A tárlat a múlt század harmincas-ötvenes éveinek egyik legjelentősebb magyar portréfotográfusa, Várkonyi László eddig soha be nem mutatott felvételeiből ad 100 képes válogatást. A fotókon feltűnnek a kor legnevesebb közszereplői, számos író, színész, zenész, képzőművész, sportoló és politikus, többek között Karinthy Frigyes, Móricz Zsigmond, Faludy György, Major Tamás, Ruttkay Éva, Darvas Iván, Gábor Zsazsa, Kodály Zoltán, Szvjatoszlav Richter, Gyarmati Dezső, Horthy Miklós vagy Rákosi Mátyás.
2010.04.01. 18:15
 
 
Nem fogadta el a BKV béremelési ajánlatát a szakszervezetek többsége
Nem fogadta el a BKV béremelési ajánlatát csütörtökön a szakszervezetek többsége, így továbbra sincs megállapodás a 2010-es bérfejlesztésről. A BKV a 160 ezer forintnál kevesebbet keresők részére 1-4,6 százalékos bérfejlesztést kínált fel az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ajánlása szerint a bértárgyalásokon kívül. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke - a szervezet aláírta az ajánlást - azt mondta: lesújtónak tartja, hogy a januárban sztrájkoló érdekképviseletek nem írták alá a bérfejlesztési javaslatot, mert ennek a munkavállalók a kárvallottjai.
2010.04.01. 18:15
 
Magyarország megpályázza az U20-as világbajnokság rendezési jogát
Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) egyszerre írja ki a pályázatot. Ezt Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke jelentette be Pécsett azon a szakmai fórumon, amelyet a Puskás Napon tartottak meg, az Aranycsapat legendás kapitánya születésének 83. évfordulója alkalmából. Bánki egy újságírói kérdésre felelve megerősítette, hogy Pécsett teret akarnak elnevezni Puskás Ferencről, s erre még ebben a félévben sor kerülhet.
2010.04.01. 18:00
 
Londoni elemzők: a piac örülne egy erős Fidesz-kormánynak
Igen jelentős eredményeket ért el a jelenlegi magyar kormány az államháztartás konszolidálásában, de a piac örülne egy stabil többségű Fidesz-kormánynak is a választások után, mert ez jót tenne a reformkilátásoknak - áll londoni felzárkózó piaci elemzők legújabb magyarországi választási forgatókönyveiben, amelyek azonban felemlítik, hogy keveset lehet tudni a Fidesz gazdaságpolitikai terveiről. A UBS bankcsoport londoni elemző és befektetési részlegének szakértői új, átfogó helyzetértékelésükben "kiemelkedő sikernek" nevezték a ciklikus kiigazítással számolt államháztartási hiány csökkentését, különös tekintettel arra, hogy mekkora változás zajlott le a 2006-os hiánycsúcs óta.
2010.04.01. 18:00
 
 
Podolák: a második félévtől 5-10 százalékos gázárcsökkentés lehetséges
A második félévtől 5-10 százalékkal lehet majd csökkenteni a földgáz végfelhasználói árát a lakosságot is ellátó egyetemes szolgáltatói körben - mondta Podolák György, az országgyűlés gazdasági bizottságának szocialista elnöke a bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. Fónagy János fideszes képviselő külön megtartott sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy ha a Fidesz kap felhatalmazást a kormányzásra, a kormány első teendőinek egyike a közüzemi szolgáltatói szerződések felülvizsgálata lesz azért, hogy csökkenteni lehessen a lakosság rezsiköltségeit.
2010.04.01. 17:30
 
 
Jelmezes Tarantino party
"Újabb tematikus őrület a Tűzraktérben április 2-án a Szomszédok Reloaded szervezőitől. Lődd be magad Tarantino karakternek, és bulizz hajnalig a B-film császár elvarázsolt világában. A belső designnak köszönhetően úgy fogod érezni magad, mintha egy forgatásba csöppennél, éld át a szereped, de arra kérnek, a Desert Eagle-t és a Hattori Hanzo kardot hagyd otthon!"
2010.04.01. 17:19
 
 
János Vitéz
Biztos kézzel választott darabot a 2009/2010-es évad utolsó bemutatójának Szabó Árpád, a Kalocsai Színház igazgató-művészeti vezetője.
2010.04.01. 17:16
 
 
Forma-1: Alonso szerint jobban kezdődött a vb, mint amire számított
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája azt mondta, számára nagyszerűen kezdődött az idény és a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjon is a csúcson szeretne lenni. "Sokkal jobb volt a kezdet, mint amire számítottam és bízom abban, hogy a folytatás sem lesz rosszabb" - nyilatkozta a kétszeres világbajnok ibériai autóversenyző, aki megnyerte a katari nyitófutamot, vasárnap a negyedik helyen végzett Melbourne-ben és vezeti a vb-pontversenyt.
2010.04.01. 17:00
 
 
A Louvre volt 2009-ben a világ leglátogatottabb múzeuma
A világ leglátogatottabb múzeuma a párizsi Louvre, a legnagyobb érdeklődést vonzó kiállítás azonban tavaly egy japán tárlat volt; utóbbi rangsor tizedik helyére a tokiói Nemzeti Múzeumnak a Habsburg Monarchia kincseit felvonultató kiállítása került, amelyet a bécsi Kunsthistorisches Museum és a Szépművészeti Múzeum közösen valósított meg. A Louvre falai között 8,5 millió, a második helyen szereplő londoni British Museumban 5,5, míg a New York-i Metropolitan Múzeumban 4,8 millió érdeklődő fordult meg 2009-ben - közölte összesítését a The Art Newspaper című művészeti folyóirat.
2010.04.01. 16:30
 
 
A Fidesz homlokegyenest ellenkező gazdaságpolitikára készül
A Fidesz, ha kormányra kerül, homlokegyenest ellenkező gazdaságpolitikát fog folytatni, mint a mostani kormány; azon lesz, hogy a jelenlegi kabinet lépései közül lehetőleg semmi ne lépjen érvénybe - jelentette ki Szijjártó Péter a miniszterelnök sajtótájékoztatójára reagálva, amelyen Bajnai Gordon kormánya egyéves munkáját értékelte. A Fidesz elnöki stábjának vezetője úgy fogalmazott: Bajnai Gordon szerénységében egészen odáig ment, hogy eredményesnek nevezte azt a válságkezelést, amelyet "az elmúlt egy évben műveltek".
2010.04.01. 16:30
 
 
Szigorodó fogyasztóvédelmi ellenőrzések húsvét előtt
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a húsvéti ünnepeket megelőzően koncentrált ellenőrzéseket végzett a kereskedelemben; elsősorban a forgalmazási körülmények, a fogyasztói tájékoztatás területén a vásárlói megkárosítások és a megtévesztő kereskedelmi gyakorlatok kiszűrése érdekében - közölte az NFH csütörtökön. A felügyelőségek az ünnepeket megelőző másfél hétben közel 700 helyen végeztek ellenőrzést. A vizsgált üzletek 51 százalékában találtak jogszabálysértést. A felügyelőségek 7,6 millió forint bírságot szabtak ki a jogértések miatt.
2010.04.01. 16:15
 
 
Beljebb helyezik a tükröket a Forma-1-es autókon
A hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíj után várhatóan beljebb helyezik a tükröket a versenyautókon, kisebb hangsúlyt fektetve ezzel a visszapillantók jelenlegi elhelyezéséből adódó aerodinamikai előnyökre. Ezt az információt eddig még hivatalosan egyik F1-es szervezet, s a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sem jelentette be, azonban Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája, valamint Rubens Barrichello, a Williams istálló brazil veteránja csütörtökön egyöntetűen úgy nyilatkozott, hogy a soron következő, Kínai Nagydíjra már áthelyezik a tükröket az autókon.
2010.04.01. 15:30
 
 
Csütörtöktől hatályos a kgfb törvény módosítása
A kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) törvényt idei egyetlen ülésszakán úgy módosította a parlament, hogy a biztosítónak kötelező műszaki vizsgára kell küldenie a járművet, ha az üzembentartó nem ad nyilatkozatot arról, hogy a kárfelvétel befejeztét követő 8 napon belül helyreállíttatja azt - a módosítás április elsején lép hatályba. A mindeddig első kgfb törvényt tavaly hozta a parlament és idén, január elsején lépett hatályba.
2010.04.01. 15:30
 
 
KSH: a GDP 4%-a volt a tavalyi hiány
A kormányzati szektor 2009. évi hiánya - az előzetes adatok szerint - 1.035 milliárd forint volt, a GDP 4 százaléka, ez a 2008. évihez képest 30 milliárd forinttal, GDP-arányosan 0,2 százalékponttal magasabb - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A kormányzati cél 3,9 százalékos GDP-arányos eredményszemléletű államháztartási hiány elérése volt. A kormányzati szektor hiánya 2009. negyedik negyedévben a 284,5 milliárd forint volt, a negyedéves GDP 4,3 százaléka, szemben a 2008. negyedik negyedévi 553,5 milliárd forint hiánnyal, ami a GDP 8,4 százalékát tette ki. A 2009. harmadik negyedévi hiány a kormányzati szektorban 243 milliárd forint, a GDP 3,7 százaléka volt.
2010.04.01. 15:30
 
 
Segíthet a tanulásban a kék fény
Segít a tanulásban és a koncentrálásban a világoskék fény - állítják holland tudósok. Egy ennek megfelelően megvilágított osztályban a tanulók a koncentrációs tesztekben 8,7 százalékkal jobb eredményeket értek el, mint három, normál teremben dolgozó kontrollcsoport. Az egy hónapig tartó kék fénnyel való megvilágítást követően pedig a Winterle nevű holland falu általános iskolájának tesztosztálya a koncentrációs képességeket vizsgáló feladatokban már 13,7 százalékkal jobb eredményeket ért el, mint a többiek.
2010.04.01. 15:30
 
 
Laktanyákat támadott meg a mexikói drogmaffia
Több tucat fegyveres összehangolt támadást intézett a hadsereg két laktanyája ellen Mexikó északi részén. A tűzharcban 18 támadó életét vesztette - közölte egy mexikói tábornok. A támadásokat kedden hajtották végre az Egyesült Államokkal határos Tamaulipas és Nuevo León államban. A golyóálló gépkocsikkal, kézigránátokkal és gépkarabélyokkal felszerelt gengszterek összesen hét helyen ütöttek rajta a hadsereg egységein, ami a mexikói drogháború súlyos eszkalációját jelzi. "A támadások a bűnbandák elkeseredett reakciói a szövetségi hatóságok által elért eredményekre" - jelentette ki Edgar Luis Villegas tábornok. A katonák a 18 megölt támadó mellett még kettőt megsebesítettek, hetet pedig őrizetbe vettek.
2010.04.01. 15:15
 
 
Azonosították a moszkvai metrórobbantások öngyilkos merénylőit
Azonosították a moszkvai metróban hétfőn elkövetett két robbantás öngyilkos merénylőit - jelentette a lifenews.ru orosz honlap csütörtökön. Eszerint egyikük Umalat Magomedov, egy szélsőséges dagesztáni csoport tavaly decemberben megölt vezérének az özvegye. A másik a húszéves Marha Usztarhanova, Szaid-Emin Hizrijev ugyancsak megölt gudermeszi szélsőséges özvegye. Sikerült tisztázni azt is, hogy a két asszony egy kísérővel a dagesztáni Kizljarból, busszal indult el, és hétfőn hajnali két óra körül érkezett Moszkvába, a Luzsnyiki autóbusz-végállomásra. Az őket szállító busz vezetőjét és minden utasát is kihallgatták.
2010.04.01. 15:15
 
A Vatikánban megkezdődtek a nagyheti szertartások
A római Szent Péter-székesegyházban a krizmaszentelő misével csütörtökön délelőtt megkezdődtek a legfontosabb nagyheti szertartások húsvét ünnepe előtt. XVI. Benedek pápa megáldotta a betegek és katekumenek, keresztelendők olaját, illetve a bérmáláshoz szükséges krizmát az egész római egyházmegye számára. Számos bíboros, püspök és pap előtt elmondott szentbeszédében az egyházfő ismét állást foglalt a vallás nevében gyakorolt erőszak ellen, de nem tért ki a katolikus egyházat megrázó, papok által elkövetett szexuális visszaélések ügyére.
2010.04.01. 13:45
 
 
Mégsem nyert 8 milliárdot számítógépes hiba miatt egy játékos
Azt hitte, hogy 8 milliárd forintnyi dollárt nyert egy nő egy kaszinóban az Egyesült Államokban, ám hamar ugyanolyan szegény lett, mint volt, mert a denveri játékbarlang közölte: számítógépes hiba történt. A nő évi 12 ezer dollárt keres, amely nagyon szerény összeg az Egyesült Államokban, és bőven lett volna helye nyereményének. A kaszinóban születésnapját ünnepelte, és amikor kigyulladtak a játékautomata lámpái jelezve, hogy övé a 43 millió dollár álomfőnyeremény. Aztán jött a személyzet, közölte, hogy tévedés az egész, a gép hibázott, a nő hangulata pedig ujjongásból a másik végletbe csapott át. A kaszinó elnézést kérve visszaadta a nőnek a 20 dollár - ennyivel játszott -, és vendégül látta egy éjszakára egy hotelszobájában.
2010.04.01. 13:30
 
 
Jövő héten mond le kormánybiztosi megbízatásáról Horváth Csaba
Horváth Csaba a BKV-szerződés kormányzati jóváhagyása után kívánja visszaadni kormánybiztosi megbízását - közölte a kormánybiztos sajtófőnöke. Schranz Edit arra reagált, hogy Horváth Csaba ezzel kapcsolatos bejegyzést tett közzé a Facebook közösségi portálon. A fővárossal összefüggő kormányzati tevékenység összehangolásában közreműködő kormánybiztos bejegyzésében úgy fogalmazott: a kormánybiztosi munkája során vállalt feladatait teljesítette. A legfontosabb ilyen vállalásnak a főváros és a kormányzat között kötött megállapodást nevezte, amely a közösségi közlekedés finanszírozásáról szól.
2010.04.01. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802[1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista