2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
VEKE: nem lesz nagyobb a forgalom a belváros új főutcája miatt
Előreláthatólag nem okoz majd problémát a közlekedésben az új belvárosi forgalmi rend, az autósok új útvonalakat keresnek, a lakók pedig továbbra is parkolhatnak az új főutcában és környékén - közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület. A tapasztalatok szerint a korlátozó intézkedések bevezetése után a forgalom a környező utcákban eloszlik, az autósok gyorsan alkalmazkodnak, új útvonalakat keresnek, így nem lesz érezhetően erősebb a forgalom a környéken - közölte a VEKE. Az egyesület szerint a példák egyébként is azt mutatják, hogy olyan nagy a forgalmi ingadozás egy adott területen belül, hogy a korlátozás hatására jelentkező pluszforgalom az ingadozás mértékéhez képest elenyésző.
2010.04.06. 14:30
 
 
Madonna megfosztotta trónjától a Beatlest is
Lekörözte a Beatles együttest Madonna, mint az évtized legtöbbet játszott előadója Nagy-Britanniában. 2000 óta egyetlen más énekes vagy együttes számait nem játszották oly gyakran a brit rádiókban, tévékben, klubokban, pubokban, mint az amerikai énekesnőét - közölte a szerzői jogok tiszteletben tartásáért felelős PPL. A Beatles együttes került a lista második helyére, Robbie Williams a harmadik, a Queen együttes a negyedik és Williams korábbi zenekara, a Take That az ötödik. Őket követi sorrendben: a Sugababes, Elton John, Elvis Presley, az Abba és a Coldplay. A Rolling Stones csak a tizenkilencedik.
2010.04.06. 14:15
 
 
Civil bizottság felügyeli a 18 NBH-s mágnesszalag tartalmának feldolgozását
Bajnai Gordon három fős, civil szakemberekből álló bizottságot kért fel arra, hogy felügyelje a becslések szerint több mint ötvenezer hálózati személy nevét, fedőnevét, azonosító adatait és beszervezési dossziéjának számát tartalmazó 18 NBH-s mágnesszalag adatainak feldolgozását, minősítésük felülvizsgálatát, majd a minősítés alól feloldott anyagok levéltárba adását. A miniszterelnök hangsúlyozta: Magyarországnak joga van tisztán látni saját történelmét, múltját, önmagát, ezért kell lehetővé tenni a történészek számára, hogy megismerjék és feltárják az egykori állambiztonsági szolgálatok működésének minden részletét.
2010.04.06. 13:30
 
 
Újabb csúcsra emelkedik a benzin ára csütörtökön
Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. csütörtökön - értesült piaci forrásokból kedden az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára új csúcsra, 337 forintra nő, a gázolajé 312 forintra emelkedik. A Mol a múlt héten bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin és ugyanennyivel a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.04.06. 13:15
 
 
Lengyelország 110 millió eurót szán az EU-elnökségre
Lengyelország mintegy 430 millió zlotyt, azaz 110 millió eurót szán az Európai Unió elnökségére - írta kedden a Parkiet című lengyel napilap. Idén a kormány több mint 130 millió zlotyt kíván költeni a 2011. július 1-jén kezdődő soros elnökségre. A pénzt munkacsoportok, szervezetek és szolgáltatások leendő vezetőinek képzésére, promócióra, tájékoztatásra és kulturális eseményekre költik. A következő évben a költségek ennek több mint a dupláját teszik ki. Költségvetésünk a többi soros EU-elnökhöz viszonyítva közepesnek számít - mondta Monika Janus-Klewiado helyettes külügyi szóvivő.
2010.04.06. 12:15
 
 
Osztrák lap: történelmi jobbra tolódást okozhat a magyar választási rendszer
Történelmi jobbra tolódást eredményezhet a magyar választási rendszer címmel közölt cikket a Wirtschaftsblatt című osztrák gazdasági napilap. A parlamenti helyek mintegy háromnegyedét a Fidesz és a Jobbik képviselői nyerik el az áprilisi választásokon, rajtuk kívül csak az MSZP helye biztos a parlamentben - írta a szerző. Egy elemző sincs azonban Magyarországon, aki odáig menne, hogy megjósolja a parlamentbe bejutó pártok számát vagy az MSZP és a Jobbik közötti várható sorrendet. A magyar közvélemény-kutatók véleménye egyébként - írta - soha nem egyezett még meg egyöntetűen választások előtt abban, hogy ki fog győzni.
2010.04.06. 12:15
 
Robbanássorozat Bagdadban: 34 halott
Legkevesebb 34 ember halt meg - közöttük nők és gyermekek -, s több mint százan megsebesültek az iraki főváros több lakónegyedében elkövetett robbantássorozatban. Öt nap alatt ez volt a negyedik merényletsorozat Irakban. A hat robbantás két nappal azután történt, hogy pokolgépes támadások sorát hajtották végre az iráni, valamint több arab és európai nagykövetség ellen, legalább negyven ember életét oltva ki, s több mint 200 embert sebesítve meg. Az elmúlt öt nap során több mint száz ember halálát okozó erőszakos cselekmények olyan időszakban szaporodtak el az arab országban, amikor egy hónappal a parlamenti választások után továbbra sem tudni, ki alakít kormányt. A koalíciós tárgyalások még hónapokig eltarthatnak.
2010.04.06. 12:00
 
 
Világgazdaság: marad a szigorú költségvetés a Sziget Kft.-nél
Nem lazít a tavaly bevezetett válságkezelő intézkedéseken a Sziget Fesztivál szervezője, marad többek között a szigorú költségvetés és a megerősített külföldi reklámkampány - írta Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetőjére hivatkozva a Világgazdaság. A költségcsökkentés keretében tavaly színpadokat vontak össze, állami segítséget kértek, miközben megerősített külföldi reklámkampánnyal és speciális diákkedvezményekkel próbálták fenntartani a látogatottságukat - emlékeztetettek a lapban.
2010.04.06. 11:30
 
Britney Spears egyre igénytelenebb
Szerdán kapták lencsevégre Britneyt, ahogy szakadt farmerban, smink nélkül indult vásárolni.
2010.04.06. 11:19
 
 
Obama szűkíti az atomfegyver használatának körét
Az amerikai elnök közölte: átalakítja az Egyesült Államok nukleáris stratégiáját, jelentősen leszűkíti az atomfegyver használatának lehetséges körét. Barack Obama a The New York Times című lapnak kifejtette: az Egyesült Államok kötelezni fogja magát arra, hogy nem vet be atomfegyvert nem atomhatalom országgal szemben, ha az betartja az atomsorompó szerződést vagy az atomfegyverek elterjedésének megakadályozásával kapcsolatos vállalásait. Obama ugyanakkor leszögezte: az új amerikai stratégia nem vonatkozik azokra az országokra, például Iránra és Észak-Koreára, amelyek megsértették vagy elutasították az atomfegyverek terjedését gátló nemzetközi egyezményt.
2010.04.06. 10:30
 
 
Az év eleje óta 14,2 százalékot emelkedett a BUX
Az első negyedévben 14,2 százalékkal 24.245,55 pontra emelkedett a BUX, a Budapesti Értéktőzsde mutatója, míg egy év alatt a növekedés 117,2 százalék volt - derül ki a BÉT honlapján közzétett statisztikából. A márciusi raliban egy hónap alatt 14,0 százalékkal emelkedett a tőzsdemutató. A brókercégek adatai alapján az első negyedévben - kétszeres árfolyamértéken számolva - háromezer milliárd forintot meghaladó értékű üzlet született. Márciusban emelkedő árfolyamok mellett a forgalom 1.339,7 milliárd forintot tett ki, szemben a februári "mindössze" 743 milliárd forinttal, ami 19,6 százalékkal maradt el a januári részvényforgalomtól.
2010.04.06. 10:15
 
 
A Titánok harca a box-office lista csúcsán
Húsvéti észak-amerikai kasszasikercsúcsot döntött a görög mitológia világában játszódó, 3 dimenzióban is forgalmazott film, a Titánok harca: forgalmazásának első hétvégéjén 64,1 millió dollárt (12,6 milliárd forint) hozott az amerikai és a kanadai moziknak és 44,2 millió dollárt (8,7 milliárd forint) 15 külföldi országban. A kasszasikerlista második helyére szintén egy újonnan bemutatott film került, Tyler Perry Miért nősültem meg című alkotása, amely 30,3 millió dollárt (5,9 milliárd forint) hozott. A harmadik helyre csúszott a múlt heti listavezető, a DreamWorks Picture stúdió Így neveld a sárkányodat című filmje 29,2 millió dollár (5,7 milliárd forint) bevétellel.
2010.04.06. 10:15
 
 
Új közlekedési rend lép életbe Budapest belvárosában
Új közlekedési rend lép életbe Budapest belvárosában kedden, mivel befejeződött a belváros új főutcájának kiépítése. A legtöbb forgalmirend-változás az V. kerület déli részén, a Kossuth Lajos utca - Kiskörút által bezárt területen lesz, a változások április 6-án, kedden lépnek életbe. A Kálvin tér felől be lehet hajtani a Kecskeméti utcába, viszont a Szerb utcánál egy süllyedő oszlopot telepítettek, amely csak a 15-ös buszt engedi tovább az Egyetem térre, ahova sem az autók, sem a taxik nem hajthatnak be. Budára a Petőfi hídon, vagy a Szabadság hídon keresztül lehet majd átmenni. A Veres Pálné utcát kétirányúsítják a Vámház körút és a Só utca között.
2010.04.06. 10:15
 
A külképviseleti szavazásokon 78 százalékos volt a részvétel
A külképviseleteken a névjegyzékbe vett választópolgárok 77,79 százaléka vett részt a szombaton és vasárnap lezajlott országgyűlési választás első fordulójának szavazásán az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfőn összesített adatai szerint. Az OVB választási honlapján közölt adatok szerint összesen 6851-en szavaztak külföldön a nyilvántartásba vett 8807 választópolgár közül. A legtöbben Londonban szavaztak: az Egyesült Királyságban 2043 választót vettek nyilvántartásba, közülük 1527-en voksoltak, a részvétel 74,74 százalékos volt. Írországban a névjegyzékben szereplő 724 ember közül 585-en adták le voksukat, itt 80,80 százalékos volt a részvételi arány.
2010.04.06. 10:15
 
 
Fellőtték a Discovery amerikai űrsiklót
Felbocsátották a Discovery amerikai űrsiklót a floridai Cape Canaveral űrállomásról helyi idő szerint hétfőn hajnalban. A Discovery hét űrhajóst, valamint teherszállítmányt - felszerelést és kísérleti eszközöket - visz a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Ez az utolsó teherszállítmányok egyike, amelyet az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) az ISS-re küld, mielőtt kivonná a forgalomból a jelenlegi űrsiklóparkot. A Discovery mostani felbocsátásával idén másodszor indult amerikai űrsikló a világűrbe, ebben az évben még három fellövést terveznek.
2010.04.06. 10:15
 
A Duke nyerte az amerikai kosaras egyetemi bajnokság döntőjét
Közel 71 ezer néző előtt a Duke nyerte meg az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság hétfői döntőjét. A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Indianapolis Colts stadionjában rendezett fináléban az első helyen rangsorolt Duke az ötödik kiemelt Butlerrel csatázott, s a mérkőzés döntőhöz méltó izgalmakat hozott: a kiélezett csata utolsó másodpercében, 61-59-es Duke vezetésnél mindenki némán figyelte a Butler legjobbjának, Gordon Haywardnak a hárompontos kísérletét, mely végül lejött a gyűrűről. A Duke Egyetem története negyedik bajnoki címét szerezte meg ezzel.
2010.04.06. 09:30
 
 
300 ezer iPad fogyott az első napon
Több mint 300 ezer darab fogyott az Apple táblagépéből az amerikai megjelenés első napján. Elemzők szerint ezzel a mennyiséggel az iPad a várakozásoknak megfelelően teljesített. Az első eladási adatok már tartalmazzák a hónappal korábban leadott rendeléseket, amelyeket a hétvégén szállítottak ki vagy adtak át az Apple boltjaiban, illetve hozzávették a viszonteladóknak kiszállított, de nem biztos, hogy eladott darabokat is. A 2007-ben bemutatott iPhone szoftverével működő, 1,25 centiméter vastag, 9,7 colos, azaz 24,6 centiméter átmérőjű érintőképernyős iPad-ból elemzők szerint az év végéig mintegy 8-10 millió darab találhat gazdára.
2010.04.06. 09:30
 
 
Magyar Hírlap: a Fidesz kormányra kerülése esetén nem kérne türelmi időt
A mostaninál jóval kisebb és hatékonyabb kormánnyal, türelmi idő nélkül kezdené meg a Fidesz a kormányzást, ha hatalomra kerülne - mondta a Fidesz elnöki stábjának vezetője a Magyar Hírlapban megjelent interjúban. Szijjártó Péter úgy látja, hogy az ország mostani helyzetében rendkívül veszélyekkel jár a koalíciókötés. Az interjúban azt mondta: a Jobbik botránypárt. Az elmúlt hetek ügyei azt mutatják, hogy valójában "szerencselovagok gyűjtőpártja, amellyel összefüggésben köztörvényes bűncselekményekről, pornószínésznőkről, offshore ügyekben érintet emberekről hallani".
2010.04.06. 09:30
 
 
Ma kezdik kiszállítani a szavazólapokat az első fordulóra
Ma kezdik kiszállítani az országgyűlési választás vasárnapi első fordulójára a szavazólapokat az Állami Nyomdából; a dokumentumok és más szavazási kellékek a tervek szerint péntekig mindenhova megérkeznek. A szavazólapokat és jegyzőkönyveket az Állami Nyomdában szigorú biztonsági intézkedések mellett nyomtatták és csomagolták, szavazóköri bontásban. A 8,5 millió szavazólapot, az ugyanannyi borítékot, valamint a többi választási kelléket a megyeszékhelyekre és az országgyűlési egyéni választókerületek székhelyeire szállítják szigorú őrizet mellett, majd innen továbbítják azokat a mintegy 11 ezer szavazókörbe.
2010.04.06. 08:15
 
 
A finn posta felnyitná és e-mailben kézbesítené a leveleket
Meghökkentő módszert eszelt ki a finn posta a költségek csökkentésére: arra készül, hogy felnyissa a leveleket, majd tartalmukat digitalizálva és kódolva e-mailben továbbítsa a címzetteknek. Egyelőre kísérleti programról van szó, amely csak önkéntes jelentkezőket érint majd - közölte az AFP-vel a finn posta egyik illetékese. A címzetteket e-mailben vagy SMS-ben értesítik az előzőleg kinyitott, beszkennelt és pdf-formátumban továbbított levélről - magyarázta az Itella finn postai cég fejlesztési igazgatója.
2010.04.06. 08:00
 
 
Szénanáthát gyógyító csengőhang
Új találmánnyal rukkolt elő egy japán cég: a szénanáthát gyógyító telefonos csengőhanggal újít a gyógyászat birodalmában. A telefon csengőhangok laboratóriumának legújabb alkotása éppen jókor jön: a japán szigeteken ezekben a napokban kezdődik a cseresznyevirágzás szezonja, amely egybeesik a virágpor-allergiák jelentkezésével. A tokiói cég szerint az új csengőhang csökkenti az allergiás panaszokat, ha a telefont az orruk alá helyezik a páciensek.
2010.04.06. 08:00
 
 
Maximális, 16 millió dolláros bírság a Toyota ellen
A lehető legnagyobb, 16,4 millió dolláros bírságot szab ki az amerikai kormány a Toyota ellen, amiért a japán cég eltitkolta egyes modelljeinek a gázpedál beragadásával kapcsolatos meghibásodási problémáit - közölte a közlekedési miniszter. Ray LaHood közölte: a japán autógyár nem értesítette azonnal az amerikai kormányt, amikor a világ más részein kiderült, hogy egyes modelljei meghibásodhatnak. A Toyota már tavaly szeptember 29-én tudomást szerzett bizonyos modelljeinek biztonsági gondjairól, amikor Európában és Kanadában a panaszok nyomán elindította javítási kampányát, az Egyesült Államokban ennek ellenére csak január végén hirdette meg visszahívási akcióját.
2010.04.06. 07:15
 
 
Népszabadság: erősödött a Fidesz, gyengül a Jobbik a Szonda szerint
Az utóbbi hetekben a Fidesz-Jobbik csata a legnagyobb ellenzéki párt sikerét hozta: a népesség egészén belül 3, a biztos pártválasztók körében 5 százalékponttal emelkedett a támogatottsága. A biztos pártválasztók körében a Fidesz 62, az MSZP 20, a Jobbik 13 százalékon áll - derül ki a Szonda Ipsos március 27. és április 2. között végzett felméréséből, amelynek eredményeit a Népszabadság ismertetette. A kutatás szerint a nemzeti radikális párt hónapok óta felfelé tartó népszerűségi mutatói megálltak, visszájára fordultak: március eleje óta a Jobbik a teljes lakosság körében 2, az elkötelezett szavazók körében 4 százalékpontot veszített.
2010.04.06. 07:15
 
 
Bejelenti a parlamenti választások időpontját a brit kormányfő
Várhatóan bejelenti kedden a brit parlamenti választások időpontját Gordon Brown kormányfő. A sajtó által hónapok óta tényként emlegetett dátum május 6. Brown ezt az előzetes várakozások szerint hivatalosan megerősíti, miután kedd délelőtt felkeresi a londoni Buckingham-palotában II. Erzsébet királynőt, és felkéri a parlamenti feloszlatására. Az ilyenkor szokásos menetrend alapján a miniszterelnök ezután visszatér Downing Street-i hivatalába, és bejelenti a választások időpontját. Ezzel egyben hivatalosan is megkezdődik a választási kampány, amely valójában már hetek óta teljes erővel zajlik.
2010.04.06. 07:15
 
Döbbenet! A Chelsea sztárja már megint csalja feleségét
Hatalmas botrányt kavart a Chelsea játékos hűtlensége, még el se váltak, de már új barátnőt talált a focista.
2010.04.06. 06:52
 
 
Kelly Brook mellei kiütik a szemed!
A szexi Kelly 3D-ben mutatja meg melleit az új Piranha moziban.
2010.04.06. 06:03
 
 
1948 óta a legmagasabb az amerikai munkanélküli fiatalok száma
A 16-29 éves korosztály esetében 1948 óta márciusban volt a legmagasabb - 15,2 százalékos - a munkanélküliség szintje az Egyesült Államokban - írta a The Wall Street Journal hétfőn. A magas végzettségű és képzettebb munkavállalók jobb helyzetben vannak. Az általános munkanélküliség 9,7 százalék, az egyetemi diplomások körében viszont csak 5 százalék. Bár a pénzügyminiszter értékelése szerint is attól kell tartani, hogy a munkanélküliség tartósan magas marad, a munkaerőpiaci helyzet fokozatosan javulni látszik: márciusban 162 ezer munkahely keletkezett, három éve ez a legnagyobb bővülés. Ugyancsak 1948 óta nem volt olyan hosszú - 31 hétig tartó - a munkanélküliség átlagos időtartama, mint most.
2010.04.05. 22:00
 
 
Csütörtökön írja alá a START-szerződést Obama és Medvegyev
Csütörtökön délben, a prágai vár XVII. századi Spanyol termében írja alá az új leszerelési és fegyverzetkorlátozási szerződést (START-III) Dmitrij Medvegyev orosz és Barack Obama amerikai elnök - közölte a CTK hírügynökséggel hétfőn Radim Ochvat cseh elnöki szóvivő. A két elnök közül Medvegyev érkezik hamarabb Prágába - szlovákiai látogatásról jövet már szerdán este -, míg Obama másnap reggel landol a cseh fővárosban, ahol egy évvel ezelőtt mondta el beszédét a nukleáris leszerelésről. Egyik elnököt sem kíséri el felesége.
2010.04.05. 21:45
 
 
Kettétörhet a Nagy-korallzátonynál léket kapott kínai hajó
Egymillió ausztrál dollár bírságot szabhatnak ki az ausztrál hatóságok a Nagy-korallzátonynál szombaton zátonyra futott és léket kapott kínai szénszállító hajó tulajdonosára - közölték hétfőn Queensland állam hatóságai. A mentőalakulatok azért küzdenek, hogy megakadályozzák a Shen Beng I nevű hajó kettétörését Ausztrália északkeleti partjainál, amely azzal járna, hogy több száz tonna olaj szennyezné a Nagy-korallzátony törékeny élővilágát. Vasárnap három-négy tonna olaj ömlött ki, amely több kilométeres olajszőnyeget képezett a víz felszínén.
2010.04.05. 21:00
 
 
Obama: Kína tegye piaci alapúvá a jüant
Barack Obama amerikai elnök továbbra is azt várja el Kínától, hogy tegye piaci alapúvá a jüan árfolyamát - erősítette meg hétfőn a washingtoni Fehér Ház. Robert Gibbs szóvivő közölte: Obama és kormányának tisztviselői minden találkozón felvetik az ügyet a kínai vezetőknek. A téma az elnök tavaly novemberi pekingi látogatásakor is napirenden volt. Gibbs ezt azzal az újságírói kérdéssel kapcsolatban mondta el, hogy a kínai kormány nem reagál az amerikai felszólításokra, és egyre több bírálat éri az Obama-kormányt, amiért nem lép fel kellő határozottsággal.
2010.04.05. 20:15
 
 
Cheryl Cole a legjobban öltözött sztár
Cheryl Cole brit énekesnőt választotta a világ legjobban öltözött sztárjának a Glamour magazin. Az énekesnő, aki jelenleg a X-factor tehetségkutató verseny zsűrijének tagja, már másodszor érdemelte ki ezt a címet a magazin olvasóitól, akik viszont jóval hátrább rangsorolták a tavalyi másik két listavezetőt, Kate Moss szupermodellt és Victoria Beckham énekesnőt. Helyettük Rihannát és Blake Lively színésznőt szavazták a második illetve harmadik helyre. A szavazáson 14 ezer olvasó vett részt, akik voksaikkal megválasztották a legrosszabbul öltözött sztárt is Katie Price személyében.
2010.04.05. 18:00
 
 
Elindultak Magyarországra a külföldi szavazatokat tartalmazó urnák
Miután valamennyi külképviseleten befejeződött az országgyűlési választás első fordulójának szavazása, a külképviseleti választási irodák (küvi) vezetői elindultak Magyarországra a voksokat tartalmazó urnákkal. Az urnáknak csütörtök éjfélig kell megérkezniük. Az amerikai kontinensen szombaton, az európai külképviseleteken húsvét vasárnap tartották a voksolás első fordulóját, hogy a szavazatokat tartalmazó urnák időben hazaérkezhessenek. A külképviseleti szavazás sajátossága ugyanis az, hogy a voksokat nem számlálják össze a külképviseleteken, hanem hazahozzák azokat és itthon "bekeverik" a választópolgár lakóhelye szerinti választókerület egyik szavazókörének voksai közé.
2010.04.05. 18:00
 
Az afganisztáni kivonulást követelték a német húsvéti békemeneteken
Az afganisztáni csapatkivonás követelése állt az idei németországi húsvéti békemenetek középpontjában. A négy napon át tartó, hétfőn véget ért országos békemegmozdulásokon - a különböző békeszervezetek felhívására - több mint 40 ezer ember vett részt. A hagyományos húsvéti békemenetek pontosan 50 éve kezdődtek az országban. Mindezzel összefüggésben a húsvéti békemenetek résztvevői nyilatkozatukban az afganisztáni háború brutalitására, illetve kilátástalanságára figyelmeztettek, és követelték a német katonák kivonását. A védelmi miniszter ezt azonban elutasította.
2010.04.05. 17:15
 
 
Ismét megnyitották a látogatók előtt a Burdzs Kalifa kilátóját
Két hónap szünet után újra megnyitották a látogatók előtt a világ legmagasabb épületének kilátóját, a dubaji Burdzs Kalifa torony legmagasabb látogatható szintje a lift meghibásodása miatt volt zárva. A kilátószintet alig egy hónappal a Burdzs Kalifa nagyszabású megnyitója után, február elején kellett lezárni, amikor az egyik liftben utazók 45 percig várakoztak két emelet között bennragadva. Egy mentőcsapat segítségével létrákon kellett az embereknek kimászniuk az elromlott liftből. A szakemberek azóta sem közölték, mi okozta a hibát, a tornyot működtető Emaar cég sem a meghibásodásról, sem a javítási munkálatokról nem adott tájékoztatást,
2010.04.05. 17:15
 
 
Foci: bemutatták Mészöly Gézát Újpesten
Az Újpest FC labdarúgóklub hétfőn sajtótájékoztató keretében mutatta be Mészöly Gézát, a csapat régi-új vezetőedzőjét. A 43 éves tréner - aki a vasárnap távozott William McStayt váltja a kispadon - kettő- vagy hároméves szerződést ír alá, ez egyelőre nem dőlt el. Mészöly 2004 és 2006 között két bajnoki ezüstérmet nyert a lila-fehérekkel, ezt követően a Vasast irányította, ahonnan a télen menesztették. Mészöly Géza összesen 75 mérkőzésen ült az Újpest kispadján, a mérlege: 44 győzelem, 19 döntetlen és 12 vereség. Az Újpest tavasszal hat bajnoki mérkőzéséből ötöt elveszített, legutóbb szombaton a Haladás otthonában kapott ki 1-0-ra.
2010.04.05. 16:45
 
 
Jótékonysági körútra Malawiba érkezett Madonna
Jótékonysági körútra Malawiba érkezett hétfőn Madonna. Az amerikai popdíva által alapított Raising Malawi nevű alapítvány közleménye szerint Madonna hétfőn felkeresi a fővárostól Lilongwétól nyugatra fekvő millenniumi falut, amelyet az ENSZ kezdeményezésére hoztak létre. Az amerikai popsztárt a falulátogatásra elkíséri a neves közgazdász, Jeffrey Sachs, aki az ENSZ-kezdeményezés mentora. Madonna kedden fogja lerakni az alapkövét a Raising Malawi Akadémia elnevezésű lányiskolának. Az énekesnő 15 millió dollárt áldoz az iskolára, amely a tervek szerint 2011-ben készül el a fővárostól, Lilongwétől 10 kilométerre fekvő Chinkotában.
2010.04.05. 16:00
 
 
Eddig 87 jogosítványt vontak be ittas vezetés miatt a hétvégén
A húsvéti közúti ellenőrzési akció során hétfő kora délutánig 87 jogosítványt vontak be a rendőrök ittas vezetés miatt. A rendőrök szombat óta ellenőrzik fokozottan a közlekedésben résztvevőket. Eddig csaknem 14 ezer embert igazoltattak országszerte - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Hozzátette: a kerékpárosokat is ellenőrzik, közülük 258-nál színeződött el a szonda. Szombat óta az ország útjain az ORFK adatai szerint 84 személyi sérüléssel járó baleset történt, ezek közül három volt halálos, ezekben négy ember vesztette életét. Súlyos sérüléssel 26, könnyebb sérüléssel 55 baleset végződött.
2010.04.05. 15:15
 
 
A szexuális zaklatások témáját is érintette a pápa imájában
A papok legyenek a gonosz feletti győzelem hírnökei - hangsúlyozta XVI. Benedek pápa húsvét hétfőn a Róma melletti Castelgandolfóban elmondott Regina Coeli (Mennynek királyné asszonya) imájában. A katolikus egyházfőt hívők százai tapsolták meg. XVI. Benedek kiemelte a papok szerepének fontosságát egy olyan időszakban, amikor az egyházat hetek óta megrázkódtatások érik európai és amerikai papok szexuális visszaéléseinek napvilágra kerülése miatt. "Mint mindenki, aki a keresztségben részesült, küldetésül kapjuk, hogy Krisztus angyalai, hírnökei legyünk", de "a papoknak, Krisztus szolgáinak ez különösen a feladatuk" - hangsúlyozta XVI. Benedek.
2010.04.05. 15:15
 
 
Blairék tüzes húsvéti reggelije
Tűzoltók csatlakoztak Tony Blair és neje húsvét hétvégi reggelijéhez, miután a kenyérpirítóból kiáramló füst miatt működésbe lépett a tűzoltósághoz is bekötött riasztó. A brit sajtó hétfői beszámolói szerint az incidens az előző brit kormányfő és felesége, Cherie Blair vidéki rezidenciáján történt. A pontos okokról eltérnek a híradások; egyes lapok szerint kigyulladt a kenyérpirító, mások szerint a túlhevült berendezésnek inkább csak füstje volt, semmint lángja.
2010.04.05. 15:00
 
Csúcsközpontból irányítja majd a villamosienergia-rendszert a Mavir
Egyetlen kezelőközpontból fogja irányítani a magyar villamosenergia-rendszert 2011 első negyedévétől a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) - mondta újságíróknak Tari Gábor, a Mavir vezérigazgatója. Emiatt nem lesz szükség nagyobb elbocsátásokra, a természetes fogyás elegendőnek bizonyul - tette hozzá. Jelenleg még öt körzetben összesen 26 alállomás vesz részt a rendszer üzemeltetésében. Az egyetlen központ Tari Gábor szerint nem jelent biztonsági kockázatot, mert a körzeti központokat egy órán belül üzembe lehet majd helyezni. A vezérigazgató megjegyezte, hogy tartalék irányító központ is létezik egy meg nem nevezett telephelyen, teljesen önálló infrastruktúrával.
2010.04.05. 14:45
 
 
Boszniába látogatott Angelina Jolie és Brad Pitt
Váratlanul Szarajevóba érkezett Angelina Jolie, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagykövete, hogy hétfőn boszniai menekültekkel találkozzon - közölte Aida Prljaca, az UNHRC helyi szervezetének szóvivője. Jolie-t Boszniába elkísérte élettársa, Brad Pitt is. Jolie és Pitt vasárnap késő délután érkezett Szarajevóba magánrepülőgépen Velencéből. A színésznő március közepe óta Velencében forgat többek között Johnny Deppel Florian Henckel von Donnersmarck rendező The Tourist című filmjében.
2010.04.05. 14:45
 
 
Lőfegyvert találtak a rendőrök a hatvani fokozott ellenőrzés során
Lőfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendőrök egy autóban a korábban elrendelt fokozott ellenőrzés során Hatvanban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Az autóban utazó két férfit előállították, egyiküket őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését. Mindkét férfi ellen lőfegyverrel való visszaélés miatt indítottak eljárást. A rendőrség azért tartott fokozott ellenőrzést Hatvanban, mert információik szerint két család le akart számolni egymással. Az ellenőrzésben mintegy száz rendőr vett részt.
2010.04.05. 14:15
 
 
Öt, országos listát állító párt jelentkezett az adatvédelmi nyilvántartásba
Öt, országos listát állító párt jelentkezett be az adatvédelmi nyilvántartásba; nem jelentkezett be az adatvédelmi nyilvántartásba (bár országos listán is szerepel) a Civil Mozgalom és a Kereszténydemokrata Néppárt - derül ki az adatvédelmi biztos irodája által az MTI-nek megküldött válaszból. Az országgyűlési képviselő-választáson az egyéni választókerületekben csak azok a jelöltek indulhatnak, akik március 19-ig összegyűjtöttek 750 érvényes ajánlást, a szelvények gyűjtését azonban be kellett jelenteni az adatvédelmi biztosnál.
2010.04.05. 14:00
 
 
BL: Rooney már szerdán visszatérhet
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint van esély arra, hogy nyolc nappal müncheni sérülése után szerdán, a Bayern elleni hazai Bajnokok Ligája-negyeddöntős visszavágón pályára lépjen Wayne Rooney, a Manchester United elsőszámú gólvágója. Sir Alex Ferguson, az MU vezetőedzője pénteken még azt mondta, hogy a futballista várhatóan az április 17-i, City elleni városi rangadón állhat ismét a rendelkezésére, miután múlt kedden kisebb bokasérülést szenvedett az Allianz Arénában. Hétfőn ugyanakkor azt írta a szigetországi sajtó, hogy a klub orvosi stábjának véleménye szerint 40 százalék az esély Rooney szerdai szereplésére.
2010.04.05. 13:00
 
 
Londoni elemzők szerint már a nyáron Fed-szigorítás kezdődhet
Már az idén nyáron elkezdődhet az amerikai pénzügypolitikai szigorítás, ha a jelenlegihez hasonló lendülettel folytatódik a munkahelyteremtés az amerikai gazdaságban - áll londoni elemzők hétfői előrejelzésében. A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő globális hitelfolyamat-elemző szolgáltatásának - Moody's Credit Trends - hétfőn közölt forgatókönyvei szerint, ha az amerikai magánszektorban keletkező új munkahelyek számának átlagos havi növekedése a májussal záruló három hónapban eléri a nettó 120 ezret, a jegybank szerepét betöltő Federal Reserve júniusi ülésén valószínűleg figyelmeztetést ad ki a "kamatnormalizálás" közelgő kezdetéről.
2010.04.05. 12:45
 
 
Civil bizottság felügyeli az NBH-s mágnesszalagok adatainak feldolgozását
A kormány háromtagú civil bizottságot állít fel, amely felügyeli és ellenőrzi az NBH-nál őrzött mágnesszalagokon található adatok hiánytalan feldolgozását, minősítésük felülvizsgálatát, majd a minősítés alól feloldott anyagok levéltárba adását. Az MTI információi szerint a miniszterelnök kedden jelenti be a kormány erről szóló döntését és kéri fel nyilvánosan is Kenedi János történészt a testület vezetésére. Az érdemi munka megkezdésétől egyéves határidőt tűzött a kormány a nemzetbiztonsági szolgálatok és a most létrejövő bizottság számára a hálózati nyilvántartás levéltárba adására.
2010.04.05. 12:15
 
 
Viharos széllökések miatt figyelmeztető jelzést adtak ki
Viharos széllökések és a nagyobb mennyiségű eső miatt elsőfokú, citromsárga figyelmeztető jelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőn az egész országra. A meteorológiai szolgálat honlapján szereplő adatok szerint a legerősebb széllökések meghaladhatják az óránkénti 60 kilométeres sebességet. A Dunántúlon területi átlagban pedig 12 óra alatt akár 20 milliméter csapadék is lehullhat. Dél- és Észak-Alföldön zivatart, jégesőt sem zárta ki a szolgálat az előrejelzésben. Elsőfokú, 1-3 órás riasztást az OMSZ egyelőre csak a Nyugat- és Közép-Dunántúlra adott ki a viharos széllökések miatt.
2010.04.05. 11:15
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Roddick egy helyet javított
A miami torna vasárnapi döntőjében diadalmaskodó amerikai Andy Roddick egy helyet javított két héttel ezelőtti pozíciójához képest, ezzel a hetedik a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is fölényesen a svájci Roger Federer vezet.
2010.04.05. 11:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 35., Clijsters a top 10-ben
A vasárnap befejeződött miami tornán a 32 között búcsúzott Szávay Ágnes négy helyet rontva két héttel ezelőtti pozícióján a 35. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Czink Melinda, aki a második fordulóban esett ki a floridai viadalon, maradt a 47. A WTA honlapja szerint a Miamiban diadalmaskodó, belga Kim Clijsters a 16.-ról a 10. helyre jött fel.
2010.04.05. 10:45
 
 
Lassan indul a lakáshitelezés
Bár tavaly a K and H Bank is felfüggesztette az euró alapú lakáshitelek nyújtását, ezzel is ösztönözte a lakosságot a forint alapon történő lakáskölcsönök felvételére, az idei évet az jellemzi, hogy igen lassan indul a lakáshitelek felvétele - mondta Bába Ágnes, a K and H Bank vezérigazgató-helyettese az MTI-nek. A vezérigazgató-helyettes rámutatott: ez év február 15-től a K and H visszaállította az euró alapon történő devizahitelek nyújtását, ezzel alternatívát biztosítva a kölcsönt igénylőknek, de a banknál továbbra is inkább a forintkölcsönök felvételét "favorizálják".
2010.04.05. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799[1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista