2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Heidi Klum rövidre vette a frizurát
Újított a szexi modell, egy fotózás kedvéért levágatta a haját.
2010.04.27. 22:21
 
 
Mariah Carey brutálisan elhízott, ráadásul évente házasodik
Pár éve még szexinek tartották az énekesnőt, azóta teljesen elhanyagolta testét, meg is lett az eredménye.
2010.04.27. 22:11
 
 
Megan Fox pasija autóversenyző lett
Hatalmas felhajtást kavart a fekete szépség a versenypályán, pedig visszafogottan öltözködött.
2010.04.27. 21:49
 
 
A tokaji borvidék szlovákiai része ismét használhatja a Tokaj megnevezést
A tokaji borvidék szlovákiai részén június elsejétől ismét szabadon használható a borok megjelölésére a Tokaj név - döntött kedden a pozsonyi parlament. A tavaly módosított szlovák szőlészeti és borászati törvény az addig érvényes Tokaj régió nevét Tokaji Borászati Térségre változtatta, ami azt eredményezte, hogy a szlovákiai tokaji borokon nem lehetett a Tokaj védjegyet használni, hanem csupán a Tokajsky, Tokajská vagy Tokajské megnevezéseket. A térség új elnevezése ezentúl hivatalosan Tokaj Borászati Térség.
2010.04.27. 21:45
 
 
Shrek a vége, fuss el véle
Miután megvívott a gonosz sárkánnyal, megmentette a szép királylányt és a hozzá tartozó birodalmat, mitévő legyen egy ogre?
2010.04.27. 21:39
 
 
Kanári szigetekről röviden
A Kanári-szigetek a Ráktérítő környékén, Afrika nyugati partjainak közelében találhatók. A hét lakott és hat apró lakatlan szigetből álló szigetcsoport Spanyolországhoz tartozik. Minden szigetnek külön egyénisége van, egymáshoz való közelségük ellenére domborzatuk és növényviláguk eltérő. Az üdülők által legkedveltebb szigetek Gran Canaria és Tenerife.
2010.04.27. 21:36
 
 
Sport, a csodatevő
A testmozgás felfrissíti a vérkeringést, a szabadabban áramló vér kellő mennyiségű oxigént juttat a szervezetbe. Testünk izzad, bőrpórusainkon át rengeteg mérgező anyagtól szabadulunk meg.
2010.04.27. 21:31
 
 
Jennifer Lopez újra bombaformában
Júliusban lesz negyven a latin szépség, de még mindig rendkívül vonzó.
2010.04.27. 21:29
 
 
KÖNYV: A folyó titka
A férfi csókja Elwin Hastings előkelő házának félhomályos folyosóján teljességgel váratlanul érte a lányt. De a férfit sem holmi romantikus érzelmek késztették erre a merész lépésre: ez volt az egyetlen esélyük arra, hogy az őr gyanúját elterelve baj nélkül elhagyhassák a helyszínt. Egyikőjüknek sem volt ugyanis semmi keresnivalója a fényes estélyt adó házigazda hálószobájában.
2010.04.27. 21:27
 
 
A képzelet tudománya - Nemzetközi csoportos kiállítás
A kiállítás az 1945-1989 közötti periódus európai és észak-amerikai kultúráját értelmezi nemzetközi kortárs képzőművészek munkáinak bemutatásán keresztül. A hidegháborús időszak szorongással és versengéssel árnyalt utópiáit ebben a két táborra szakadt világban gyakran természettudományos eredmények és technológiai fejlesztések táplálták, legyen szó a jövő társadalmainak építendő városokról, az infokommunikációs forradalomról vagy az űrversenyről.
2010.04.27. 21:25
 
 
Balatoni Borok Fesztiválja
Idén újra megrendezik a Balatoni Borok Fesztiválját!
2010.04.27. 21:23
 
 
Színházkomédia
Egy vidéki színház fiatal, kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője - mint minden színházi vezető - kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író, a társulat igényeinek. A társulaténak, amely a szokásos magánéleti és karrier-konfliktusok vihara között működik. A darab rendkívül mulatságosan és keserűen mutatja be a színház világát, amely kicsiben és esszenciálisan minden emberi közösségére jellemző. Szellemes és vitriolos vígjáték ez.
2010.04.27. 21:19
 
 
Paris Hilton testvére kezd leépülni
Nicky Hilton eddig sokat adott a divatra, mára már nyoma sincs ennek.
2010.04.27. 21:11
 
 
Szigorítják az összeférhetetlenségi szabályokat a fővárosi szocialisták
Az MSZP fővárosi vezetése felhatalmazást kért a budapesti párttanácstól, hogy szigoríthasson a Fővárosi Közgyűlésbe kerülő szocialista képviselők összeférhetetlenségi szabályain - tudta meg az MTI. A kedd este véget ért tanácskozáson a fővárosi szocialista elnökség arra tett javaslatot a kerületek delegáltjainak és a kerületi elnököknek, hogy a fővárosi képviselőknek - ha több tisztséget is betöltenek - választaniuk kelljen a közgyűlési munka, a polgármesteri vagy az alpolgármesteri pozíciók között. Vagyis a közgyűlésbe csak olyan szocialista képviselők kerülhetnének be, akik emellett nem töltenek be se polgármesteri, se alpolgármesteri tisztséget.
2010.04.27. 21:00
 
 
Harrach: jövő héten megalakul a Fidesz és a KDNP frakciója
Jövő héten megalakul a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciója - mondta Harrach Péter, a KDNP leendő frakcióvezetője a Hír Tv Rájátszás című műsorában kedden este a pártszövetség elnökségi ülésén elhangzottakról. Harrach Péter az MTI-nek kedden a frakció várható létszámáról előzetesen azt mondta, hogy 35 azoknak a száma, akik a Fidesz-KDNP közös jelöltjeként, de a KDNP színeiben képviselők lettek. Ezen kívül még sok képviselő indult közös jelöltként, akik kettős tagok a Fidesz-KDNP-ben. Az még nem dőlt el, közülük ki lesz a kereszténydemokrata frakció tagja, így végső frakciólétszám sem ismert még.
2010.04.27. 21:00
 
 
Netanjahu szerint Abbász újra tárgyalni akar
Az izraeli kormányfő keddi közlése szerint Mahmúd Abbász palesztin elnöknek szándékában áll felújítani a béketárgyalásokat, amivel egy több hónapja tartó helyben járás érne véget. Benjámin Netanjahu pártja, a jobboldali Likud embereivel tartott megbeszélést, és arra utalt, reméli, hogy a tárgyalások akár jövő héten megkezdődhetnek. Netanjahu megelégedését fejezte ki annak hallatán, hogy Abbász kész az újabb tárgyalásokra. "Nagy örömömre szolgál majd, ha ez a jövő héten valóban megvalósul" - mondta. Az izraeli kormányfő arról nem beszélt, hol hallotta Abbászt tárgyalási készségéről beszélni, sem azt, hogy milyen helyszínen tartanák a tárgyalásokat és milyen előrehaladásra számítanak.
2010.04.27. 21:00
 
 
Vanessa Hudgens divatot teremt
A High School Musical sztárja szereti mutogatni bájait, szerencsére van is mit.
2010.04.27. 20:59
 
 
A Goldman Sachs visszautasítja a vádakat
A Goldman Sachs nem élt vissza a befektetők bizalmával, nem titkolt el előlük fontos információkat - állította kedden Lloyd Blankfein, a befektetési bank elnöke az amerikai szenátus keddi meghallgatásán, ahol egyebek mellett az a vád hangzott el, hogy az ingatlanpiaci válságon nyerészkedő pénzintézet etikátlanul járt el. Blankfein azt mondta: a Goldman nem hajtott végre titkos agresszív shortolást az általa kibocsátott jelzálogpiaci alapú értékpapírokra, úgynevezett CDO-kra.
2010.04.27. 20:45
 
 
Obama nem vesz részt a moszkvai győzelem napi ünnepségen
Barack Obama amerikai elnök nem vesz részt Moszkvában május 9-én a hitleri fasizmus felett aratott győzelem 65. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségeken - közölte kedden Vlagyimir Kozsin, az orosz szervezőbizottság illetékese. Nem tudni, hogy az amerikai elnök döntése kapcsolatban áll-e a Joszif Sztálin diktátort ábrázoló plakátok körül kialakult vitával. A moszkvai városi vezetés veteránok kérésére beleegyezett abba, hogy Sztálint ábrázoló poszterek is kint legyenek az ünnepség alatt. Jogvédő szervezetek és történészek tiltakoznak a "tömeggyilkost" ábrázoló plakátok ellen.
2010.04.27. 20:45
 
 
Férfi kézilabda NB I: döntős a Veszprém
A címvédő MKB Veszprém bejutott a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjébe, miután kedden másodszor is legyőzte a Dunaferr csapatát. Elődöntő, 2. mérkőzés: Dunaferr SE-MKB Veszprém 27-34 (14-16). A párharcot 2-0-ás összesítéssel a Veszprém nyerte. A címvédő a Pick Szegeddel vívja a finálét, az első mérkőzésre május 9-én kerül sor a Veszprém Arénában. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart. A dunaújvárosiak a Tatabányával játszanak a bronzéremért, a három győzelemig tartó sorozat ugyancsak május 9-én rajtol.
2010.04.27. 20:30
 
 
Klein Dávid beszámolója szerint jégomlás okozta a balesetet a Himaláján
Jégomlás okozta a balesetet hétfőn délben a Himaláján - írta a hegyen megsérült magyar alpinista, Klein Dávid a www.expeditions.hu című honlapon kedd délután közzétett nyilatkozatában. Az "Északi Nyeregből (7000 m) tartottunk lefelé az Előretolt Alaptáborba (6400 m), amikor félúton, viszonylag könnyű terepen jégomlás történt, ami annyit jelent, hogy a felettünk lévő jégfal leszakadt" - idézte fel a Dreher 24 Everest-expedíció hegymászója. Klein Dávid hozzátette, hogy őt a jég ledobta egy jégfalra, át egy peremen; a függőleges falon lógva állt meg, a rögzített kötélen. Azt nem tudta, hogy a mögötte haladó társával, Várkonyi Lászlóval mi történt.
2010.04.27. 19:30
 
 
Elfogadták az állami jelképekről szóló törvényt Szlovákiában
Elfogadta az állami jelképekről szóló módosított törvényt a pozsonyi parlament kedden. A kormányfő javaslatára a jogszabályba beépítették a sokat vitatott hazafiassági törvény több elemét is. A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) által kidolgozott hazafiassági törvényt, amelyet Ivan Gasparovic államfő alapvetően csak hatályba lépésének tervezett dátuma (április 1.) miatt vétózott meg, a honatyák elutasították. Az ellenzék - beleértve a Magyar Koalíció Pártját is - mindkét törvényt elutasította, a szavazáskor képviselőik nem voltak jelen az ülésteremben.
2010.04.27. 19:00
 
 
Már reagál a piac az MNB elnökének távozását szorgalmazó nyilatkozatokra
"A jelek szerint már reagál a piac" a magyar jegybank vezetőjének távozását szorgalmazó nyilatkozatokra, és a piaci hatások esetleges erősödése a kamatcsökkentési ciklus leállásához is vezethet - vélekedtek kedden londoni felzárkózó piaci elemzők. A Barclays Capital, a londoni City egyik vezető befektetési bankcsoportja a magyarországi kamatpálya jobb előrejelzése végett rendszeres "MNB-közleményelemző" szolgáltatást nyújt a befektetőknek a magyar jegybank minden kamatdöntő ülése után, kielemezve azokat a nyelvezetbeli különbségeket, amelyek a monetáris tanács egymást követő kommentárjai között mutatkoznak.
2010.04.27. 18:45
 
 
Legkésőbb május 16-án lehet jogerős a választások végeredménye
Legkésőbb május 16-án lehet jogerős az országgyűlési képviselő-választás végeredménye, ha a választási bizottságok és a bíróságok valamennyi jogorvoslatnál igénybe veszik a rendelkezésükre álló teljes időt. Az országgyűlési egyéni választókerületi bizottságok várhatóan pénteken (április 30-án) döntenek az 57 (második fordulós) egyéni mandátum betöltéséről. E határozattal szemben másnapig, május 1-jéig lehet jogorvoslattal élni; ekkor a területi (megyei, fővárosi) választási bizottságok döntenek ugyancsak egynapos határidővel. A végső szót május 4-én mondja ki jogerős határozatban az illetékes megyei/fővárosi bíróság.
2010.04.27. 18:30
 
 
"Bóvli" szintre rontotta a görög osztályzatot az S&P
Agresszív mértékben, egyszerre több fokozattal a befektetői kategória alá, vagyis spekulatív - "bóvli" - szintre rontotta kedden az euróövezeti tag Görögország adósbesorolásait a Standard & Poor's, arra a véleményére hivatkozva, hogy egyre szűkebbek a görög kormány gazdaságpolitikai lehetőségei az államadósság-folyamatok fenntartható pályára állítására. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportjának keddi londoni bejelentése szerint Görögország hosszú és rövid futamú szuverén adósosztályzata az eddigi "BBB plusz/A-2"-ről meredeken, számos köztes fokozat kihagyásával "BB plusz/B"-re változik, és az új besorolásokra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátás marad érvényben.
2010.04.27. 18:30
 
 
Pärson nem hagy fel a versenyzéssel
Korábbi elképzeléseivel ellentétben a 2010/2011-es szezonban is versenyezni fog Anja Pärson, a svédek olimpiai és világbajnok alpesi sízője. A 29 éves sportoló februárban, a vancouveri téli olimpia után beszélt arról, hogy valószínűleg egy időre visszavonul, s a következő idényt kihagyja, kedden azonban bejelentette, hogy ott lesz a legjobbak között. Pärson a sportág elmúlt időszakának egyik legnagyobb csillaga, már a 2002-es téli játékokon szerzett egy-egy ezüst- és bronzérmet, majd négy évvel később Torinóban győzött műlesiklásban és további két számban lett harmadik.
2010.04.27. 18:15
 
 
Erőss szerint nincs sok remény arra, hogy Várkonyi túlélje balesetét
Erőss Zsolt hegymászó szerint nincs sok remény arra, hogy a Mount Everesten eltűnt Várkonyi László túlélje a hegyen bekövetkezett balesetet. Erőss Zsolt - az első magyar alpinista, aki feljutott a Mount Everestre - kedden az MTI-nek azt mondta: az, hogy egy vagy akár két nap is eltelhetett a magyar hegymászók kínai balesete óta és Várkonyi Lászlót nem találják, "elég egyértelművé teszi egy hegymászó számára, hogy nincs sok remény". Erőss hangsúlyozta, hogy jelenleg csak kevés információt lehet tudni a magyarok balesetéről, de véleménye szerint lavinában eltűnni a legrosszabbat jelenti.
2010.04.27. 18:15
 
 
Brit választások: tartósan feljöttek a liberálisok
Tartósnak tűnik a brit liberálisok váratlan előretörése, az eddigi örök harmadik parlamenti erő ugyanis a jövő csütörtöki brit választások előtt alig több mint egy héttel továbbra is a második helyen áll a népszerűségi listákon. A ComRes közvélemény-kutató új felmérésében kétpontos nyereséggel 31 százalékos támogatottságot jelzett a Liberális Demokratáknak, és kétpontos veszteséggel 32 százalékot a Konzervatív Pártnak. A kormányzó Munkáspárt változatlanul 28 százalékkal a harmadik. Az ICM friss közvélemény-kutatásában 30 százalékos a liberális tábor, a toryknak 33 százalékuk, a Labournek szintén 28 százaléka van; ezek a múlt hetivel azonos arányok.
2010.04.27. 17:30
 
 
Péntektől kapható a Google telefonja Nagy-Britanniában
A Google első saját fejlesztésű mobiltelefonja pénteken jelenik meg Nagy-Britanniában a Vodafone üzleteiben. Ezzel a szigetország lesz a világon az első, ahol a Nexus One nemcsak az interneten keresztül, hanem szaküzletekből is megvásárolható. Szakértők szerint a Google Android operációs rendszerével működő tajvani gyártmányú telefon tűnik az Apple-féle iPhone eddigi legerősebb vetélytársának.
2010.04.27. 17:15
 
 
Ügyvédje szerint Zentai nem adható ki, mert nem volt vádemelés
Az Ausztráliában élő, háborús bűncselekménnyel vádolt Charles Zentai (Zentai Károly) nem adható ki Magyarországnak, mert nem emeltek vádat ellene - mondta kedden a perthi szövetségi bíróságon Zentai ügyvédje, Malcolm McCusker az AAP ausztrál hírügynökség jelentése szerint. Zentai fellebbezett Brendan O'Connor belügyminiszternek a kiadatásról szóló döntése ellen. A védő érvelése szerint a magyar hatóságok csak ki akarták vizsgálni védence ügyét, és "megalapozott gyanúról" beszéltek, de hivatalos vádemelés nem történt. Ennek alapján Ausztrália szerinte - a két ország kiadatási egyezménye értelmében - nem adhatja ki Zentait Magyarországnak.
2010.04.27. 17:15
 
 
Május 10-11-én döntenek arról, hogy Kassai vezethet-e a vb-n
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) május 10-11-én határoz arról, hogy a még versenyben lévő 30 játékvezető közül ki lesz az 24, aki ott lehet a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokságon. Kassai Viktor is a bő keret tagja. Május 5-7-én, Zürichben még tartanak egy végső tanfolyamot, a döntést ezután hozzák meg. A 2007-ben kiválasztott 54 sípmesterből később 37 maradt versenyben, majd a FIFA illetékes testülete februárban szűkítette 30-asra a keretet. A pekingi olimpia döntőjét is vezető Kassai asszisztense Erős Gábor és Vámos Tibor.
2010.04.27. 17:00
 
 
Először rendezik meg a Nők Éjszakáját Szegeden
"Mert a hölgyek megérdemlik!" - ez volt a kiinduló gondolata annak a rendezvénynek, mely pénteken várja az érdeklődőket a szegedi IH Rendezvényközpontban; a vendégek több divatbemutatót láthatnak, és kényeztető szépészeti kezelések sorát próbálhatják ki a hagyományteremtő I. Nők Éjszakáján - mondta el a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, kedden a főszervező. Mint Almási Anita kifejtette, április 30-án, a I. Fashion & Bride Show a résztvevőknek a lehető legtöbb információt próbálja átadni a tavaszi-nyári divattrendekről, legyen szó ruháról, sminkről vagy éppen frizuráról.
2010.04.27. 17:00
 
 
Eltűnt egy magyar hegymászó a Himaláján, társa megsérült
Lavina sodort el két magyar hegymászót a Himaláján; Várkonyi László eltűnt, Klein Dávid megsérült - tájékoztatta az MTI-t Pekingben Sárközy Péter magyar főkonzul. A két magyar alpinistát, akik a Csomolungma (Mount Everest) megmászására készültek, április 26-án, hétfőn délután érte a baj. Klein Dávid megsérült és jelenleg biztonságban van, míg Várkonyi László Alfréd eltűnt. Klein Dávid állapotáról egyelőre még nem tudtak meg részleteket. Az ismert magyar sportembereket körülbelül 7000 méteres magasságban érte a baleset. Várkonyi keresése folyamatban van. Mindketten április 3-án léptek be Nepál felől Kínába; a hegyen 60 napot kívántak tölteni.
2010.04.27. 17:00
 
 
A partok felé terjed az olajszennyeződés az elsüllyedt fúrótoronyból
Lassan mozgó környezeti katasztrófának nevezte az MSNBC hírtelevízió a Mexikói-öbölben a tenger felszínén észak felé úszó olajszennyeződést, amely a hétvégére elérheti a partokat. Szombaton derült ki, hogy mégis szivárog az olaj a csütörtökön elsüllyedt kitermelő platform egy vezetékéből, a szivárgást azóta nem sikerült megszüntetni. A parti őrség szerint "nagyon súlyos" szivárgásról van szó; napi ezer hordó (42 ezer gallon) olaj ömlik a vízbe.
2010.04.27. 17:00
 
 
Horváth János a korelnök vezeti majd az Országgyűlés alakuló ülését
Az Országgyűlés alakuló ülését a tisztségviselők megválasztásáig a korelnök, a fideszes Horváth János vezeti majd, mellette a korjegyzői pozíciókat pedig négy jobbikos politikus fogja ellátni. A Köztársasági Elnöki Hivatal hétfői tájékoztatása szerint Sólyom László államfő május 14-re tervezi összehívni az Országgyűlés alakuló ülését. A szabályok szerint a Ház alakuló ülésén az államfő felkéri a legidősebb képviselőt a korelnöki, a négy legfiatalabbat pedig a korjegyzői feladatok ellátására. Az alakuló ülést a korelnök addig vezeti, amíg nem választják meg a parlamenti tisztségviselőket.
2010.04.27. 16:45
 
 
Elemzők szerint a piac nem szereti ha a független jegybankot támadják
A piac nem szereti, ha a független jegybankot, vagy annak elnökét támadják, Simor Andrásnak ki kell töltenie 2013-ig szóló mandátumát - válaszolták az MTI által kedden megkérdezett elemzők Orbán Viktor hétfői, illetve Pokorni Zoltán kedd reggeli, az MNB elnökét támadó, illetve lemondásra felszólító kijelentéseire. A piac általában nem szereti, ha a független jegybankot, illetve annak elnökét parlamenti párt, vagy a kormány, illetve most Magyarországon egy alakulóban lévő kormány leendő vezetője támadja - mondta Kondrát Zsolt. Az MKB Bank vezető elemzője hozzátette ugyanakkor, hogy ennek most nincs közvetlen hatása a forint árfolyamára, mivel azt inkább a görög események mozgatják.
2010.04.27. 16:15
 
 
Az MSZP elnöksége Mesterházyt javasolja frakcióvezetőnek
Az MSZP elnöksége egyhangúlag Mesterházy Attila listavezetőt javasolja parlamenti frakcióvezetőnek; A kongresszust június elején tartják a szocialisták. Lendvai Ildikó pártelnök a több órás elnökségi és megyei elnöki tanácskozások után tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten elmondta: a képviselőcsoport alakuló ülése május 3-án lesz, ezen megvitatják a politikai feladatokat, elfogadják a szervezeti és működési szabályzatot, valamint megválasztják az új frakcióvezetőt. Az elnökség kezdeményezte kongresszus összehívását június első hétvégéjére, és megindította az ehhez szükséges pártkonzultációt.
2010.04.27. 16:15
 
 
Joschka Fischer: az euró alapvető reformra szorul
Az euró alapvető reform nélkül nem fog fennmaradni - vélekedik Joschka Fischer korábbi német külügyminiszter. Az euróövezeti tagoknak új alapokra kell helyezniük az egész rendszert, ha jövőt szeretnének a közös európai fizetőeszköznek. Fischer a Cicero című lapnak nyilatkozott a görög helyzet kapcsán. Nézetei szerint minden heves kritika ellenére, amelyet a görögök megérdemelnek, nem szabad "kiönteni a gyereket a fürdővízzel együtt", bár most "hideg fürdőt" kell kapnia.
2010.04.27. 16:00
 
 
Oroszország és Norvégia megállapodott tengeri határáról
Oroszország és Norvégia megállapodott az Északi-sarkkörön túli tengeri határainak a kijelöléséről - jelentették be a két ország vezetői kedden. Jens Stoltenberg norvég kormányfő és Dmitrij Medvegyev orosz elnök közlése szerint már csak néhány technikai részlet kidolgozására van szükség, hogy a Barents-tenger térségében meghúzzák a két országot elválasztó határvonalat. Moszkva és Oslo ezzel negyven éve tartó vitát zárt le. A szóban forgó 176 ezer négyzetkilométeres térség jelentős kiaknázatlan kőolaj- és földgázkészleteket rejt magában.
2010.04.27. 15:45
 
 
Hugo Chávez twitterezni fog
A hosszú, kimerítő beszédeiről elhíresült Hugo Chávez venezuelai elnök bejelentette, hogy belép a Twitter mikroblog-szolgáltatás alkalmazói közé, ami bizonyára alaposan próbára teszi majd tömör fogalmazási készségét - jelentette kedden a brit The Daily Telegraph hírportálja. Chávez, aki vasárnaponként többórás rádió- és televíziós műsorban üzen nemzetének, a Twitteren kénytelen lesz 140 karakterben összefoglalni mondanivalóját. Elhatározása mindenesetre arra utal, hogy taktikát váltott az internethez és a közösségi oldalakhoz való viszonyulásában. A venezuelai vezető januárban még "terrorizmusnak" titulálta a rendszere ellen megfogalmazott internetes, Twitter- és SMS-üzeneteket.
2010.04.27. 15:45
 
 
A Loch Ness-i szörnyben egykor még a rendőrkapitány is hitt
Nessie, vagyis a Loch Ness-i szörny létezésében egykor még a helyi rendőrkapitány is hitt - derül ki a harmincas évekből származó dokumentumokból, amelyeket a skót nemzeti archívum hozott nyilvánosságra. Ma már kevesek gondolják, hogy a skóciai tó vízében valóban egy szörny él, de évtizedekkel ezelőtt még más volt a helyzet. A helyiek ragaszkodtak Nessie-hez, a rendőrök készen álltak arra, hogy megvédjék vadászoktól a szörnyet - olvasható a dokumentumokban.
2010.04.27. 15:15
 
 
New York ezentúl 300 dolláros díjat szedne a metropolisban filmezőktől
Háromszáz dolláros (60 ezer forintos) díjat szednének a New Yorkban filmezőktől a korábban ingyenes engedély fejében, hogy ezzel is új forráshoz jussanak a városháza költségvetési hiányának pótlására. A javaslatról kedden tájékoztatták a hollywoodi stúdiók, a hirdetőcégek és a szakszervezetek képviselőit a városháza illetékesei. A háromszáz dollárt a Nagy Almában készülő filmek, reklámok, zenés videók és televíziós sorozatok után szednék be. Egy produkciónak - a forgatás időtartamától függetlenül - csak egyszer kellene fizetni az engedélyért, a tévésorozatok pedig évenként rónák le az összeget.
2010.04.27. 15:00
 
 
Fezi tenisztorna: Czink Melinda kiesett
A negyedik helyen kiemelt Czink Melinda már az első fordulóban búcsúra kényszerült egyesben a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a magyar játékos két szettben, 1 óra 50 perc alatt maradt alul kedden a cseh Renata Voracovával szemben. Czink párosban még érdekelt a fezi versenyen. Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Voracova (cseh)-Czink (4.) 6:4, 7:6 (7-5).
2010.04.27. 14:30
 
 
Futurisztikus és meseszerű pavilonok a sanghaji világkiállításon
Futurisztikus és meseszerű pavilonok is várják a látogatókat a szombaton nyíló sanghaji világkiállításon, amelyen az előzetes várakozásoknak megfelelően - az ország növekvő befolyását mutatva - a kínai pavilon dominál. A bíbor színű, korona-alakú kínai pavilon, csakúgy mint a 2008-as olimpiai játékok, Kína növekvő gazdasági és geopolitikai befolyását hivatott megmutatni. Most azonban hat hónap áll rendelkezésre ahhoz, hogy megismertessék a világgal a kínai dizájnt, a turizmust és latba vessék a kulturális diplomáciát. A világkiállításra legkevesebb 70 millió vendéget - közte ötmillió külföldi érdeklődőt - várnak.
2010.04.27. 14:30
 
 
Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért
A rendszeres testgyakorlás, különösen a szex az egyik legjobb mód arra, hogy a brazilok távol tartsák maguktól a krónikus betegségeket - közölte José Gomes Temporao egészségügyi miniszter hétfőn. "Az emberek legyenek aktívak. Nem szabad, hogy egy hétvégi focimeccs legyen a brazilok egyetlen fizikai aktivitása. A felnőttek mozogjanak: sétáljanak, táncoljanak és szexeljenek" - mondta. A miniszter tanácsait a magas vérnyomás megelőzését megcélzó kampány elindulása kapcsán adta. A probléma Brazília 190 milliós lakosságának negyedét érinti.
2010.04.27. 14:15
 
 
Az osztrák kancellár is elképzelhetőnek tartja a burka betiltását
Elképzelhetőnek tartja az osztrák kancellár a burka betiltását. Werner Faymann hozzátette, mindenekelőtt meg kell vizsgálni, vajon törvényi szabályozás vagy "több felvilágosító munka" szolgálja-e jobban a nők érdekeit. Franciaország, Belgium és más európai országok után a múlt héten Ausztriába is begyűrűzött a szem kivételével az egész arcot és a testet elfedő muszlim női viseletről szóló vita.
2010.04.27. 14:15
 
Koreai nő hódította meg elsőként az összes nyolcezres hegycsúcsot
Sikerrel járt a dél-koreai Oh Eun Szun az Annapurnán, így ő az első nő, aki meghódította a világ mind a 14 nyolcezer méter feletti hegycsúcsát. A KBS dél-koreai televízió kedden élőben közvetítette, ahogy Oh Eun Szun eléri az Annapurna I. 8091 méteres hegycsúcsát. A 44 éves hegymászónő a spanyol Edurne Pasabant utasította maga mögé, az európai hegymászónőnek már csak a Sisapangmát kellett volna megmásznia ahhoz, hogy övé legyen a végső dicsőség. Pasaban egyébiránt vitatja, hogy Szun tavaly valóban elérte a Kancsendzönga csúcsát. A koreai sportoló képviselői azonban határozottan cáfolják a spanyol nő állítását.
2010.04.27. 14:00
 
 
Nyomoz az ügyészség a rendőrfőkapitány ellen tett feljelentés ügyében
Hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el kedden a Központi Nyomozó Főügyészség a Bencze József országos rendőrfőkapitány ellen tett feljelentés ügyében - közölte a főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére. Fazekas Géza elmondta: az ügyben a főügyészség korábban feljelentés-kiegészítést rendelt el. A nyomozás elrendelésének indokaként a szóvivő azt mondta: "a feljelentés-kiegészítés során beszerzett adatok alapján nem lehetett minden feljelentéssel érintett cselekmény vonatkozásában kizárni a bűncselekmény gyanúját".
2010.04.27. 14:00
 
 
Nem aggódik az Európai Bizottság az EU-elnökség miatt
Az Európai Bizottság bízik abban, hogy Belgium teljes értékűen be tudja majd tölteni soros elnöki posztját az Európai Unió élén július elejétől, dacára az országban kialakult belpolitikai válságnak. Erről az EU végrehajtó testületének szóvivője, Pia Ahrenkilde Hansen beszélt brüsszeli sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett arra, hogy a belga elnökségre hónapok óta tart a felkészülés, amelyben a bizottság is részt vesz. Belgium Spanyolország és Magyarország mellett része annak a triónak, amelynek tagjai idén és a jövő év első felében közös programmal, egymás után töltik be az EU-elnökséget.
2010.04.27. 14:00
 
 
Ratifikálta az ukrán parlament a flottaszerződést
Ratifikálta az ukrán parlament kedden az ukrán-orosz flottaszerződést, miközben az ülésteremben tojásdobálás és füstgránátok okoztak felfordulást. A képviselők többsége jóváhagyta a megállapodást, amelynek értelmében az orosz Fekete-tengeri Flotta az érvényes szerződés lejárta után újabb 25 évig, vagyis 2042-ig a Krímben maradhat. A ratifikáció vitáját kissé megzavarta, de végül nem szakította meg, hogy ellenzékiek füstgránátokat hoztak működésbe az ülésteremben, és tojással dobálták meg a házelnököt. Az orosz alsóház is ratifikálta a flottaszerződést. A duma 450 képviselője közül 410 szavazott a Janukovics ukrán és Medvegyev orosz elnök által múlt héten aláírt megállapodás ratifikációja mellett.
2010.04.27. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779[1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista