2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Az MSZP különvéleménnyel írja alá a politikai megállapodást
Az MSZP hárompontos különvéleményt csatol az Országgyűlés megalakulásához kapcsolódó politikai nyilatkozathoz, mert csak ezzel együtt fogadja el annak tartalmát. Mesterházy Attila frakcióvezető a képviselőcsoport több mint ötórás ülése után tartott sajtótájékoztatóján ismertette ezek tartalmát. Ezek között szerepel: az MSZP nem fogadja el, hogy a Jobbik bármilyen szerepet kapjon a nemzetbiztonsági bizottságban, és változatlanul azt tartja helyesnek, hogy a frakcióknak legyen joga vitanapot kezdeményezni, vizsgálóbizottságot létrehozni, indítványaikat a parlament plenáris ülésén a közvéleménnyel megismertetni.
2010.05.13. 16:30
 
 
F1, Monacói Nagydíj, 2. szabadedzés: ismét Alonso volt a leggyorsabb
Hasonlóan a csütörtök délelőtti elsőhöz, a délutáni második szabadedzésen is a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája, Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es Monacói Nagydíjon. Az egyéni pontversenyben jelenleg második Alonso mögött a német Nico Rosberg (Mercedes GP) és Sebastian Vettel (Red Bull) végzett a második és harmadik helyen. A címvédő és a pontversenyben jelenleg is vezető brit Jenson Button (McLaren) a délelőtti nyolcadik hely után ezúttal kilencedik lett, míg a 41 éves, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) ötödikként zárt.
2010.05.13. 16:15
 
 
Igazolványt szeretnének az olasz pizzasütők
Saját kamarát és igazolványt szorgalmaznak maguknak az olasz pizzasütők. A törvényt kezdeményező szenátor szerint a globalizáció miatt van szükség pizzasütő-igazolványra: a pizzasütés "művészet", ezért szakmai tudás kell hozzá. A törvénytervezetben az szerepel, hogy a pizzasütők úgynevezett európai igazolvánnyal rendelkezzenek, amely kurzushoz és vizsgához kötött. A pizzasütő-tanfolyam összesen 120 órából állna: 60 óra gyakorlat, 20 óra idegen nyelv, 20 óra táplálkozás-tudomány, 20 óra higiénia, a végén elméleti és gyakorlati vizsgával.
2010.05.13. 16:15
 
 
Nyers meztelen csigától került életveszélybe egy férfi
Virtusból nyers meztelen csigát evett meg egy férfi Ausztráliában, minek következményeként most válságos állapotban fekszik kórházban. A 21 éves illető balszerencséjére ritka fertőzést kapott a csigától, ami agyhártyagyulladást okozott. A kórokozó - az Angiostrongylus cantonensis nevű fonalféreg - feltehetően patkányürülék révén került a csigába - amely megeszi azt -, azon keresztül pedig a férfi szervezetébe. A ritka típusú agyhártyagyulladásból a legtöbb ember felépül.
2010.05.13. 16:00
 
 
Egymilliós pénzbüntetés a BKV volt gazdasági vezérigazgató-helyettesének
Egymillió forint pénzbüntetésre ítélte nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön a BKV Zrt. volt gazdasági vezérigazgatóját közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt; Dányi Józseffel szemben azért indult eljárás, mert 2006 júniusában, kérés ellenére megtagadta a cég reklámfelületeinek hasznosítására kötött szerződések, illetve az azokból származó bevételek adatainak kiadását. Az elsőfokú döntés értelmében, amennyiben a közlekedési társaság korábbi vezetője nem fizeti meg a kirótt pénzbüntetést, úgy azt 200 nap fogházban letöltendő szabadságvesztésre kell változtatni.
2010.05.13. 16:00
 
 
Mégsem oldják fel a bűnügyi zárat a pécsi egyetemen
Mégsem oldja fel a rendőrség a bűnügyi zárat a Pécsi Tudományegyetem (PTE) irattárán, ezért veszélybe kerülhet az intézmény működése - közölte az egyetem csütörtökön. A PTE közleménye szerint bár az egyetem vezetése szerdán megállapodott a pécsi rendőrkapitánysággal arról, hogy a zárat napokon belül feloldják, így az egyetem működésében nem lesznek fennakadások, csütörtökön már a baranyai rendőr-főkapitányság munkatársai jelentek meg a gazdasági főosztályon és közölték: ők vették át a nyomozást, a korlátozás továbbra is érvényben marad.
2010.05.13. 16:00
 
 
A Fidesz Lezsákot és Jakabot jelöli parlamenti alelnöknek
Lezsák Sándort és Jakab Istvánt jelöli a Fidesz az Országgyűlés alelnökének - jelentette be Lázár János, a Fidesz megválasztott frakcióvezetője. A KDNP Latorcai Jánost jelöli alelnöknek. A politikus beszámolt a két párt bizottsági jelöléseiről is. E szerint tizenegy parlamenti bizottságba delegál elnököt a Fidesz, kettőbe a KDNP.
2010.05.13. 15:45
 
 
Nem egységes a szlovákiai pártok véleménye a kettős állampolgárság ügyében
Nem egységes a szlovákiai pártok álláspontja az állampolgársági törvény tervezett módosításával kapcsolatban, amely lehetővé tenné a szomszédos országokban élő magyarok kettős állampolgárságát. Míg Robert Fico kormányfő és az Irány-Szociáldemokrácia elnöke súlyos nemzetbiztonsági veszélyt lát a tervezett jogszabályban, addig Mikulás Dzurinda a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) elnöke szerint "nem kell megijedni, mert Szlovákia erős és szuverén ország, amely képes megvédeni érdekeit". Iveta Radicová, az SDKU választási listavezetője szerint Fico reagálása "figyelemelterelés". Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke "feleslegesen hisztérikusnak" minősítette Fico reakcióját.
2010.05.13. 15:45
 
 
A jövő héten jubileumi Kihívás Napja lesz Magyarországon
Huszadik alkalommal rendezi meg jövő szerdán a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) a McDonald's Kihívás Napja elnevezésű sporteseményt. "Ebben az évben 212 település jelentkezett a felhívásunkra, így csaknem kétmillió embert, vagyis az ország lakosságának ötödét tudjuk megmozgatni - mondta Salga Péter, az MSZSZ főtitkára. A Kihívás Napjának győztese az a település lesz, amelyen a lakosság létszámához viszonyítva a legtöbben sportolnak egy időben, legalább 15 percig. A benevezett településeket lélekszám szerint hét kategóriába osztották a szervezők, az egyes kategóriák győztesei elnyerik a "Magyarország legsportosabb települése" címet. A Kihívás Napja 0 órától 21 óráig tart majd.
2010.05.13. 15:15
 
Origo: egy hangszerésztől vett HR-tanulmányt a MeH
Egy hangszerész végzettségű férfi készítette azt a kormányzati személyügyekkel foglalkozó tanulmányt, amelyet a kormányzás utolsó hónapjaiban vásárolt több mint 11 millió forintért a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) - írja az Origo nevű hírportál. Az Origo csütörtöki közlése szerint a MeH által április végén közzétett úgynevezett üvegzsebadatok azt mutatják, hogy az utóbbi két hónapban csak néhány szerződést kötött a minisztérium; ezek között van "A kormányzati személyügyi szolgáltató rendszer kiterjesztése" című projekthez készült tanulmány, amelyre március elsején kötött megállapodást a MeH mintegy bruttó 11,5 millió forint értékben.
2010.05.13. 14:45
 
 
Tavaly 1%-kal csökkent az magyar élelmiszeripar termelése
A magyar élelmiszeripar termelése tavaly 1 százalékkal, a belföldi értékesítés 3 százalékkal csökkent, míg az export 5 százalékkal bővült - tartalmazza az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) a szervezet küldöttközgyűlését követően közzétett tájékoztató. Az ÉFOSZ megállapítja: az élelmiszeriparban a fizetőképes kereslethez képest drága alapanyagok árát csak korlátozottan lehet az árakban érvényesíteni, így az ágazat teljesítménye romlik, tartalékait feléli. Ezt mutatja a szakértők szerint, hogy a külföldi tőke részesedése az élelmiszeripar jegyzett tőkéjében 47 százalék körülire csökkent a 2000-es 63 százalékról.
2010.05.13. 14:15
 
 
Görögországban 6 éves csúcson a munkanélküliség
Görögországban hatéves csúcsra, 12,1 százalékra emelkedett a munkanélküliség februárban - jelentették be csütörtökön Athénban. A szakértők azzal számolnak, hogy Görögországban tovább nő a munkanélküliség a kormány megszorító intézkedései miatt. A görög munkanélküliség a negyedik legnagyobb volt az eurózónában februárban Spanyolország, Szlovákia és Írország után, egyben 2,1 százalékponttal felülmúlta az eurótérség akkori átlagát. Görögországban tavaly februárban 9,1 százalékos volt a munkanélküliség.
2010.05.13. 14:00
 
 
Elkészültek az átadás-átvételi dokumentumok
A kormány elkészült az átadás-átvételi dokumentumokkal - jelentette be Szollár Domokos csütörtöki sajtótájékoztatóján. A kormányszóvivő azt mondta: "teljes a leltár". Leszögezte: a Bajnai-kormány célja az volt, hogy utóda minél előbb zökkenőmentesen át tudja venni az ország irányítását, és hogy a minisztériumok, illetve háttérintézményeik a lehető legszélesebb körű információkat rögzítsék tevékenységükről. A "kormányzati Ablak-Zsiráfban" minden információ benne van, azokból az ország helyzete pontosan megismerhető - fogalmazott a szóvivő, megerősítve, hogy csütörtök délutántól a minisztériumok honlapján bárki számára hozzáférhetőek az adatok.
2010.05.13. 14:00
 
 
Miniszteri bércsökkentéssel kezdett az új brit kormány
Saját tagjainak bércsökkentéséről döntött első ülésén az új brit kormány. A Konzervatív Párt és a Liberális Demokraták koalíciójával létrejött kabinet csütörtökön tartotta első, teljes körű hivatalos ülését, és a konzervatívok korábbi ígéretének megfelelően, határozatot hozott a miniszterek javadalmazásának 5 százalékos, azonnali hatályú csökkentéséről. A toryk ezt a tervüket még ellenzékben bejelentették, a közalkalmazotti szférát érintő más szigorításokkal együtt.
2010.05.13. 14:00
 
 
ORFK: kilencezer ellenőrzöttből százhatvanheten ittasan vezettek
A múlt hét végi közúti akció során a rendőrök csaknem kilencezer embert ellenőriztek, közülük százhatvanheten voltak ittasak, ketten autóbuszt, hatvanan személyautót vezettek, kilencvennégyen kerékpáron ültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője. Óberling József elmondta, hogy a május 7-9. közötti akciót a motorosok közlekedésbiztonsági helyzetének javítása érdekében szervezték. A három nap alatt 8.750 járművezetőt ellenőriztek. Az ittas vezetésen értek között két motoros és kilenc segédmotor-kerékpáros volt.
2010.05.13. 13:45
 
 
Két ötéves önkormányzati ciklust javasol a TÖOSZ
Kétszer ötéves önkormányzati ciklust javasol a Települési Önkormányzatok Szövetsége (TÖOSZ) - közölte Molnár Gyula elnök, a főváros XI. kerületének szocialista polgármestere. Molnár a TÖOSZ csütörtöki küldöttgyűlésén ismertette a nyilvánossággal a javaslatot. Eszerint idén októberben, majd 2015-ben ötéves ciklusra lehetne önkormányzati képviselőket és polgármestereket választani, 2020-tól pedig vissza lehetne állni a négyéves ciklusokra. Így lehetne elérni, hogy a helyi választások a kormányzati ciklus félidejében legyenek. A TÖOSZ harmadával csökkentené az önkormányzati képviselők számát; erről még az októberi önkormányzati választás előtt dönteni kellene - közölte a szervezet elnöke.
2010.05.13. 13:30
 
 
Nem mondanak le az MTV kuratóriumának az MSZP- és SZDSZ delegáltjai
Nem mondanak le a szocialisták és a szabad demokraták által delegált tagok a Magyar Televíziót felügyelő közalapítvány kuratóriumában betöltött tagságukról - közölte Balogh László, a testület KDNP által delegált elnökhelyettese. Mint mondta, az MTV nagykuratóriumának szerdai ülésen napirendi pontként szerepelt az, hogy a tagok az új parlament megalakulása után is betöltik-e tisztségüket. Hozzátette: a testületben elhangzott olyan vélemény is, hogy az új parlament felállása után visszatérnek a kérdésre. Czeglédi László, az MTV szocialisták által delegált kuratóriumi elnöke az MTI-nek annyit mondott, hogy "eltérő vélemények" fogalmazódtak meg a témában.
2010.05.13. 13:30
 
 
A szenvedőkért és az ínségben élőkért imádkozott a pápa Portugáliában
A szenvedőkért és az ínségben élőkért imádkozott csütörtökön Fátimában a római pápa, amikor félmillió hívő előtt mutatott be szabadtéri misét a portugáliai Szűz Mária-kegyhelyen. XVI. Benedek szentbeszédében hangsúlyozta: ő maga is zarándokként érkezett Fátimába, ahol 93 évvel ezelőtt, május 13-án három pásztorgyermek előtt megjelent Szűz Mária. "Azért jöttem, hogy Szűz Máriával és a zarándokkal együtt imádkozzam a nélkülöző és szenvedő emberiségért" - mondta a katolikus egyházfő. A fátimai szabadtéri mise képezi a csúcspontját a pápa négynapos portugáliai látogatásának.
2010.05.13. 13:30
 
 
Bíróság előtt a rendbontó szlovák szurkolók
Megkezdődött a kedden bűnügyi őrizetbe vett tizenegy külföldi állampolgárságú - tíz szlovák, egy cseh - garázda szurkoló meghallgatása csütörtökön. Az ügyben eljáró Encsi Városi Bíróságnak nincs megfelelő méretű tárgyalóterme, ezért a helyi művelődési házban zajlik a gyorsított eljárás. Szabó József, a Borsod megyei bíróság szóvivője azt mondta: a bíróság egyesével, tolmács segítségével hallgatja meg az őrizeteseket. Tanúkat is idéztek, emiatt a késő délutáni órákig, de akár estig is tarthat a tárgyalás - az úgynevezett bíróság elé állítás -, amelynek végén ítéletek várhatók.
2010.05.13. 13:15
 
 
Az első négy hónapban tovább javult a közlekedésbiztonsági helyzet
Az év első négy hónapjában tovább javult a közlekedésbiztonság helyzete: csökkent a személyi sérüléssel járó közúti balesetek és a balesetben elhunytak száma - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője. Mint elmondta, a 2009-es és az azt megelőző év egyaránt az elmúlt négy évtized legjobb két éve volt, de még azokhoz képest is tovább csökkent a balesetek száma. Az év első négy hónapjában 4.196 személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet regisztráltak, ami 13%-kal kevesebb, mint 2009 azonos időszakában volt, amikor 4.860 baleset történt. A halálos és a súlyos közúti balesetek száma 18-18, a könnyű sérüléses eseteké 11%-kal csökkent.
2010.05.13. 13:00
 
 
A rendőrség szerint egyértelmű, hogy öngyilkos lett Daróczi Dávid
A Daróczi Dávid halála ügyében lezárult rendőrségi vizsgálat szerint egyértelmű, hogy öngyilkos lett az egykori kormányszóvivő - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön. "A helyszíni szemle, a tanúk által elmondottak és az igazságügyi szakértői vizsgálatok adatai alapján egyértelműen bebizonyosodott, hogy az egykori kormányszóvivő nem bűncselekmény áldozata lett, önkezével vetett véget életének" - olvasható a közleményben. Daróczi Dávidra április 2-án ismerőse talált rá Budapest VI. kerületében, egy Andrássy úti lakásban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a 37 éves férfi életét.
2010.05.13. 13:00
 
 
Monacói Nagydíj: Alonso volt a leggyorsabb az első szabadedzésen
A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája, Fernando Alonso volt a leggyorsabb csütörtökön a Forma-1-es Monacói Nagydíj első szabadedzésén. Az egyéni pontversenyben jelenleg második Alonso mögött a német Sebastian Vettel (Red Bull) végzett a második helyen, a harmadik legjobb időt pedig a lengyel Robert Kubica (Renault) autózta. A címvédő és a pontversenyt vezető brit Jenson Button (McLaren) nyolcadikként zárt, míg a 41 éves, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) hatodik lett.
2010.05.13. 12:15
 
 
Százszor riasztották a tűzoltókat a szerdai vihar miatt
Hét megyében összesen száz alkalommal riasztották a tűzoltókat viharkárok miatt szerdán - mondta a katasztrófavédelem szóvivője. A tűzoltóknak főként vízszivattyúzáshoz, árvízi védekezéshez és kidőlt fákhoz kellett kivonulniuk. Szentes György tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Zádorfalván a Szuha patak áradása miatt a tűzoltók száz homokzsákot raktak le. Az ezredes közlése szerint a tűzoltókat főként pincéket, alagsori épületeket elöntő víz szivattyúzásához hívták, de útra dőlt fák, leszakadt faágak miatt is vonulniuk kellett. A katasztrófavédelem szóvivője azt mondta: komolyabb anyagi kárt okozó viharkárról nem kaptak információt, és személyi sérülésről sincs tudomásuk.
2010.05.13. 12:00
 
 
A lengyel kormányfő kapta az idei Károly-díjat
Kiemelkedő hazafiként és elkötelezett európaiként Donald Tusk lengyel miniszterelnök kapta az idei Károly-díjat Aachenben. A német város által adományozott, tekintélyes díjat 1950 óta ítélik oda az európai egyesítésben kiemelkedő érdemeket szerző személynek vagy intézménynek. A kitüntetésről döntő testület indoklásában azokat az erőfeszítéseket méltatta, amelyeket Tusk Lengyelország európai integrációja, továbbá az ország és európai partnerei közötti megértés és együttműködés elmélyítése érdekében tett.
2010.05.13. 12:00
 
 
Továbbra is visszafogott a bankok hitelkínálata
A Magyar Nemzeti Bank legújabb, a hitelezéssel kapcsolatos felmérése szerint a bankok hitelkínálata továbbra is visszafogott, miközben a lakosság és a vállalatok hitelkereslete erősödik - mondta Tabák Péter, az MNB pénzügyi stabilitási szakterületének vezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A jegybank felmérése alapján a kereskedelmi bankok egyre több, korábban felvett hitelt strukturálnak át, azaz valamilyen könnyítéssel élnek a nehéz helyzetbe jutott ügyfelek felé, hogy helyreállítsák a fizetőképességüket.
2010.05.13. 11:45
 
 
Jobbik: kapjanak szavazati jogot a határon túli magyarok
Szavazati jogot adna a Jobbik a határon túl élő magyaroknak az állampolgársággal együtt - jelentette be Vona Gábor, a párt elnöke. Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének elnöke a párt elnökségének szerdai döntését ismertetve hangsúlyozta: javaslatuk szerint az állampolgársághoz jutó magyarok a pártok országos listáira szavaznának. A határon túli magyaroktól így nem kellene ajánlószelvényeket begyűjteni, ugyanakkor a szavazati szándékukat előre, postai úton jelezniük kellene - fejtette ki a politikus.
2010.05.13. 11:15
 
 
Semjén: három hónap alatt állampolgárságot kaphat, aki kér
Semjén Zsolt szerint három hónapot vesz majd igénybe az iratok benyújtásától számítva a gyorsított eljárás azok esetében, akik egyéni kérelemre magyar állampolgárságot kérnek. A leendő miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnök a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjújában kifejtette: az állampolgárság megadása nem függhet más országok véleményétől, ez minden ország szuverén joga. "Alapvető kötelezettségünk az összmagyarság felé, hogy letöröljük december 5. lelki Trianonjának szégyenét - amennyire lehet" - fogalmazott a politikus, kitérve arra is, hogy akinek nincs lakcíme Magyarországon, "nyilvánvalóan nem fog tudni szavazni egy adott választókerületben".
2010.05.13. 10:30
 
 
2008-ban vádat emeltek a jobbikos Samu Tamás Gergő ellen
Másfél évvel ezelőtt vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészég Samu Tamás Gergő ellen, akit a Jobbik képviselőjének választottak áprilisban - tudatta a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön. Skoda Gabriella az RTL Klub szerdai beszámolóját pontosította, amely szerint a parlament leendő korjegyzője ellen még folyik a nyomozás. A főügyészség a vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak küldte meg, tárgyalás még nem volt. Samu Tamás Gergőt azzal vádolják, hogy több emberrel együtt rátámadt a rendőrökre 2008. március 15-én. Skoda Gabriella közölte, hogy a mentelmi jog megszüntetését a bíróságnak kell majd kezdeményeznie.
2010.05.13. 10:15
 
 
Német, brit és francia áldozata is van a líbiai repülőszerencsétlenségnek
A 61 hollandon és 13 líbiain kívül német, dél-afrikai, finn, zimbabwei, brit, francia és Fülöp-szigeteki is van a líbiai repülőgép szerdai katasztrófájának 103 halálos áldozata között - jelentette a JANA líbiai hírügynökség. A The Star című johannesburgi napilap csütörtöki beszámolója szerint legkevesebb kilenc dél-afrikai volt a gépen. A dél-afrikai hatóságok még nem tettek közzé hivatalos listát az áldozatokról. Peter Launsky-Tieffenthal osztrák külügyi szóvivő az ORF rádióban azt mondta, minden bizonnyal három osztrák születésű is van a halottak között.
2010.05.13. 10:15
 
 
Tovább élnek a velük egyidős partnert választó nők
Ha egy nő sokáig szeretne élni, legjobb, ha magával egyidős partnert választ - derül ki egy német kutatásból. Eddig úgy tartotta a közhiedelem, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőket is fiatalítja, ha partnerük fiatalabb náluk. Csaknem kétmillió dán pár megfigyeléséből éppenséggel nem ezt a következtetést lehetett levonni - közölte a rostocki Max Planck Demográfiai Kutatóintézet a Die Welt című német lap internetes kiadása szerint. A nejüknél hét-kilenc évvel idősebb férfiak halálozási esélye tizenegy százalékkal alacsonyabb, mint az egyidős feleségükkel élő társaiké. Azok a férfiak viszont, akiknek idősebb a feleségük, hamarabb halnak meg.
2010.05.13. 09:45
 
 
Erősödött a forint a bankközi piacon, 272 forint alatt az euró
Erősödött a forint árfolyama az euróval szemben a bankközi piacon, csütörtökön délelőtt egy euró 271,70 forint volt, míg szerdán délután még 273,35 forinton jegyezték. Szerdán este már hasonló árfolyamon mozgott az euró, amit aztán az éjszaka folyamán is tartani tudott. A szakértők szerint csekély mértékű forint erősödés várható a piacon, a 270-272 forintos sávban mozoghat az euró nap nagy részében. Devizapiaci kereskedők szerint a piacokat némileg megnyugtatta a hétvégén elfogadott stabilizáló csomag, és növelte a befektetők kockázatvállalási hajlandóságát, hogy Spanyolország szerdán bejelentette, megszorító intézkedéseket vezet be.
2010.05.13. 09:45
 
 
Balázs Péter: nagyon kemény jelzés, hogy Pozsony hazarendelte nagykövetét
Nagyon kemény jelzésnek nevezte Szlovákia budapesti nagykövetének hazarendelését a külügyminiszter az ATV csütörtök reggeli műsorában. Balázs Péter elmondta: ez a lépés általában azt jelenti, hogy egy ország aggodalmát fejezi ki valamilyen szituációval kapcsolatban. Hozzátette, nem lenne meglepődve, ha beigazolódna, Szlovákia válaszlépéseket tervez a magyar állampolgárság kiterjesztése miatt.
2010.05.13. 09:15
 
 
Zsámbéki iskolavita: a keresztes nővérek minden felelősséget elhárítanak
A Szent Keresztről Nevezett Irgalmas Nővérek Kongregációja minden felelősséget elhárít magáról a zsámbéki iskola egyes épületrészeinek szakszerűtlen aládúcolása miatt - olvasható a linzi székhelyű kongregáció meghatalmazott képviselőjének, Gerhard Poschnak a közleményében. A zsámbéki Zichy-kastélyban 2005 óta az épületet bérlő premontrei szerzetesrend a Keresztelő Szent János iskolát működteti. A bérleti szerződés idén augusztusban lejár, és a tulajdonos egy másik bérlővel, a Dominion Zrt. magánegyetemmel kötött új bérleti szerződést. A premontrei rend gyanúja szerint ennek hátterében az áll, hogy a tulajdonos el akarja adni az épületet, amit a rend linzi képviselője határozottan cáfolt.
2010.05.13. 08:45
 
 
Hat évtizede él golyóval a fejében egy orosz férfi
Éppen hatvanhat éve él golyóval a fejében egy orosz háborús veterán. A 86 éves Ivan Nikulin elmondta, 1944-ben lőtt rá egy német tábornok Varsóban, az orvosok pedig túl veszélyesnek találták a "fasiszta golyó" eltávolítását. Mivel a lövedék nyom néhány ideget, a férfi egyik karja és lába érzéketlenné vált. Sérülését azonban sokáig nem ismerték el fogyatékosságnak - azt magyarázták neki, hogy "egy ilyen sérüléssel más már rég halott lenne".
2010.05.13. 08:30
 
 
KDNP: természetben járna a családi pótlék, ha nem jár iskolába a gyerek
A tervek szerint természetben kapnák meg a családi pótlékot azok a családok, amelyek igazolatlanul nem járatják gyermeküket iskolába - mondta a kereszténydemokrata Soltész Miklós a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. A KDNP-s politikus kifejtette: nem a családi pótlék emelése várható idén, hanem szigorítást terveznek bevezetni. Azoktól a szülőktől, akik nem járatják - egy bizonyos óraszámon túl - iskolába gyermeküket, el fogják venni a családi pótlékot, amelyet aztán természetben kapnának meg.
2010.05.13. 08:15
 
 
Iszinbajeva akár az egész idényt kihagyhatja
Előfordulhat, hogy idén már nem versenyez Jelena Iszinbajeva kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugró. Az 5,06 méteres magassággal világcsúcstartó 27 éves sportoló április 10-én jelentette be, hogy határozatlan időre visszavonul, arra hivatkozva, hogy több mint nyolc év fedett és szabadtéri versenyzés, valamint tréningezés után egy kicsit vissza kell fognia magát. Akkor nem zárta ki, hogy már a nyáron, akár a barcelonai Európa-bajnokságon elindul, ügynöke azonban most ezt a lehetőséget elvetette. Mint mondta: bejelentése óta Iszinbajeva nem ugrott, s ez idő tájt futással, illetve erősítéssel tarja formában magát.
2010.05.13. 08:15
 
 
Kémia és földrajz írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák
Ma reggel a kémia, délután a földrajz írásbelikkel folytatódnak közép- és emelt szinten az érettségi vizsgák. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint 8 órától kémiából középszinten 541 helyszínen összesen 3.790 tanuló tesz írásbeli érettségi vizsgát, 3.761 vizsgázó magyarul, 27 vizsgázó angolul, 1-1 vizsgázó szlovákul és szerbül. Emelt szinten 27 helyszínen 834 tanuló érettségizik. Délután két órától földrajzból összesen 14.707 vizsgázó tesz írásbeli érettségi vizsgát. Középszinten 950 helyszínen 14.094-en magyarul, míg 59 helyszínen 613-an hét különböző idegen nyelven (angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, spanyol) vizsgáznak.
2010.05.13. 08:15
 
 
Magyar Nemzet: ellenőrzik a távozó vezetők vagyonát
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megvizsgálja mind a Gyurcsány-, mind a Bajnai-kormány minisztereinek, államtitkárainak és szakállamtitkárainak, valamint hozzátartozóik vagyongyarapodását - írja a Magyar Nemzet. Az ÁSZ főtitkárhelyettese, Somogyvári István a hamarosan meginduló eljárásokról elmondta, az érintett állami vezetőknek megbízatásuk kezdetekor és annak végén is vagyonnyilatkozatot kell tenniük. Az ÁSZ ezeket a dokumentumokat veti majd egybe, s ha arra bukkan, hogy valamely kormánytag vagy államtitkár vagyona a tisztségének ideje alatt gyarapodott, akkor felkéri az adóhatóságot, hogy az illető ellen folytasson le vagyonosodási vizsgálatot.
2010.05.13. 07:45
 
 
Az MSZP újratárgyalná a nemzetbiztonsági bizottság kérdését
Az MSZP szerint az ország rendjére egyformán veszélyt jelent, ha a Jobbik betöltheti akár a nemzetbiztonsági, akár a költségvetési bizottság elnöki posztját, ezért a frakció több kezdeményezést is tesz. Ezek közé tartozik egyebek mellett, hogyha a Jobbik kapcsán nincs egyetértés a másik három parlamenti párt között, akkor az LMP vagy a Fidesz vezesse a nemzetbiztonsági bizottságot.
2010.05.13. 07:30
 
 
Európa Liga: az Atlético Madrid nyerte a döntőt
A spanyol Atlético Madrid nyerte a labdarúgó Európa Liga első kiírását, miután a szerda esti, hamburgi döntőben hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Gera Zoltán együttesét, az angol Fulhamet. A magyar középpályás végigjátszotta a mérkőzést, csapata egyik legjobbja volt, s gólpasszt is adott. Az Atlético mindkét találatát az uruguayi Diego Forlán (32., 116.) szerezte, a Fulham részéről Simon Davies (37.) volt eredményes. A spanyol gárda története során ötödször szerepelt európai kupadöntőben, s második diadalát aratta.
2010.05.13. 07:15
 
 
Férfi vízilabda ob I: egyenlített a Vasas a döntőben
A címvédő Vasas 6-2-re nyert a vendég Eger ellen a férfi vízilabda ob I fináléjának második - szerdai - mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcában. A fővárosi alakulat főként védekezésben remekelt: a vendégek csupán egy perccel a harmadik negyed vége előtt szerezték első góljukat. A harmadik mérkőzésre szombaton kerül sor Egerben. Eredmény, rájátszás: az 1. helyért, 2. játéknap: TEVA-VasasPlaket - ZF-Eger 6-2 (2-0, 0-0, 1-1, 3-1), góldobók: Létay 2, Kis G., Hosnyánszky, Kovács Róbert, Varga Dénes 1-1, ill. Kovács G, Feltham 1-1.
2010.05.12. 21:30
 
 
Fátimába érkezett XVI. Benedek
Megérkezett szerda délután a portugáliai Fátima kegyhelyre XVI. Benedek pápa, akit hívők tízezrei fogadtak ünnepelve a háromnapos látogatás leginkább megindítónak tartott eseményén. A katolikus egyházfő áll majd a Szűz Mária tiszteletére az éjjel tartandó gyertyás körmenet élén, és ő fogja vezetni a vecsernyét. Az eseményeken a hívőkön kívül várhatóan mintegy 6 ezer pap és szerzetes vesz részt, aki főként Portugáliából, de a világ sok más tájairól is érkezett. A Lisszabontól 125 kilométerre északra fekvő kegyhelyre vezető utak már szerdán megteltek, s a kis település szálláshelyei már hónapok óta le vannak foglalva.
2010.05.12. 20:30
 
 
Európa Liga: Gera a Fulham kezdőcsapatában
Gera Zoltánnal a soraiban lép pályára az angol Fulham labdarúgócsapata szerda este, az Atlético Madrid elleni Európa Liga-döntőben, Hamburgban. A kontinentális szövetség (UEFA) honlapján közzétett kezdőcsapatok alapján komolyabb meglepetést egyik vezetőedző sem okozott, Roy Hodgson, a Fulham és Quique Sánchez Flores, az Atlético Madrid mestere is a legjobb összeállításban küldheti harcba tanítványait. Gera az eddig megszokott pozíciójában szerepel támadó középpályásként, s várhatóan elsőszámú feladata lesz helyzetbe hozni Bobby Zamorát, aki a magyar középpályáshoz hasonlóan hat gólt szerzett az idei EL-kiírásban. A finálé 20:45 órakor kezdődik.
2010.05.12. 20:15
 
 
NB II: fegyelmi eljárás Kiprich Dániellel szemben vesztegetés gyanúja miatt
Helmeczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) alelnöke szerdán a Tatabányai Városi Ügyészségen feljelentést tett vesztegetés bűncselekményének alapos gyanúja miatt a Gyirmót-Tatabánya vasárnapi NB II-es bajnoki mérkőzés kapcsán. Az MLSZ honlapja ezzel egyidejűleg arról is beszámolt, hogy Helmeczy sportfegyelmi eljárás megindítását kezdeményezte a fegyelmi bizottság elnökénél, Retteghy Istvánnál. Utóbbi fegyelmi vétség alapos gyanúja miatt eljárás lefolytatását rendelte el Kiprich Dániellel, a Gyirmót labdarúgójával szemben, egyúttal felfüggesztette a futballista játékjogát.
2010.05.12. 20:15
 
 
Nyomoz az ügyészség egy jobbikos képviselő ellen
Nyomoz az ügyészség Samu Tamás Gergő jobbikos képviselő, korjegyző ellen, mert a vád szerint több emberrel együtt rendőrökre támadt 2008. március 15-én - hangzott el az RTL Klub Híradójában szerda este. A kereskedelmi csatorna információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség meglévő rendőrségi felvételek alapján azonosította be a jobbikos képviselőt. Azután derült ki, hogy eljárás van vele szemben érvényben, hogy parlamenti mandátumot szerzett - hangzott el a híradóban. Az eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság kérni fogja a mentelmi jog felfüggesztésére jogosult döntését.
2010.05.12. 20:00
 
 
MNV: Magyarországon nem vesztegetett a Daimler
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vizsgálata nem talált összefonódást vagy vesztegetés gyanúját felvető körülményt a Volánbusz 2005-ös buszbeszerzésénél - áll a vagyonkezelőnek az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. A vizsgálatot az MNV az amerikai igazságügy-minisztérium közlése után indította, mivel felmerült annak gyanúja, hogy a Daimler Magyarországon is kormánytisztviselőket vesztegetett meg. A vagyonkezelő ugyanakkor megállapította, hogy az eljárás folyamán, a szerződéskötés és a teljesítés során előfordultak eljárásrendi hiányosságok, a vagyonkezelő a szabálytalanságok kiküszöbölésére szólította fel a társaság menedzsmentjét.
2010.05.12. 19:45
 
 
Kolláth: a Parlamenten belül nem intézkedhet senki gárdamellény viselése miatt
Kolláth György alkotmányjogász szerint csak a Parlamenten kívül intézkedhet rendőr szabálysértési ügyben, ám az Országgyűlés épületén belül már senki sem vonhat felelősségre egy képviselőt például gárdaegyenruha viseléséért. Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke szerdán azt mondta: azt kérik a köztársasági elnöktől, hogy ha a Jobbik elnöke "gárdamellényben" jelenik meg, akkor ne tehessen esküt. Sólyom László korábban arra szólította fel a parlamenti képviselőket, tartózkodjanak a jogsértéstől. A parlamenti pártok alakuló ülést előkészítő keddi megbeszélésén Vona Gábor, a Jobbik első embere közölte, fekete mellényben és fehér ingben jelenik meg az alakuló ülésen.
2010.05.12. 19:45
 
 
Már kilenc áldozata van az újabb óvodai ámokfutásnak Kínában
Hét gyermeket és két felnőttet ölt meg konyhai bárddal, és közel tucatnyi embert megsebesített szerdán egy ámokfutó, majd végzett magával az északnyugat-kínai Senhszi tartományban - jelentette a hivatalos média. Az eset reggel 8 óra körül történt Lincsang falu magánóvodájában, amikor a 48 éves, falubeli Vu Huan-ming összekaszabolt hét gyereket és az óvoda 50 éves tulajdonosát, aki egyben a gyermekekkel is foglalkozott. Mind a nyolcan meghaltak. A tulajdonos 80 éves édesanyját ugyancsak támadás érte, később a kórházban ő is belehalt sérüléseibe. Erről a tartományi katasztrófaelhárítók adtak ki közleményt.
2010.05.12. 19:45
 
 
Jégkorong-vb : a németek a középdöntőben
Bejutott a jégkorong-világbajnokság középdöntőjébe, azaz a legjobb 12 közé a házigazda német válogatott, miután szerdán legyőzte a dán csapatot. Ez egyben azt jelenti, hogy az esti finn-amerikai mérkőzésen dől el, hogy melyik "nagycsapat" folytatja majd szereplését a kiesés elkerüléséért. Az olasz gárda - miután kikapott a lett együttestől - már biztosan az alsóházba kerül. 3. forduló, D csoport (Köln): Németország-Dánia 3-1 (1-1, 2-0, 0-0). B csoport (Mannheim): Lettország-Olaszország 5-2 (1-1, 1-0, 3-1).
2010.05.12. 19:00
 
 
Athén megkapta a nemzetközi hitel első részletét
Megérkezett szerdán a görög nemzeti bankhoz az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelének első részlete - értesült az AFP francia hírügynökség. Az athéni pénzügyminisztériumtól származó információk szerint a görög nemzeti bankhoz 5,5 milliárd eurót utalt át az IMF. A súlyos adósságválsággal küzdő ország vezetése kedden kérte a 110 milliárd eurós EU-IMF hitelkeret megnyitását. A pénzügyminisztérium levélben fordult az Európai Bizottsághoz, az Európai Központi Bankhoz és az IMF-hez. A tárca összesen 20 milliárd eurót igényelt.
2010.05.12. 18:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762[1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista