2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Börtönbüntetésre ítéltek Malawiban egy meleg párt
Homoszexuális nemi kapcsolat és szemérmetlenség miatt Malawiban tizennégy év börtönre és kényszermunkára ítéltek csütörtökön egy meleg párt, akiket még tavaly decemberben tartóztattak le eljegyzési szertartásukon. A 26 éves Steven Monjeza és a 20 éves Tiwonge Chimbalanga a maximálisan kiszabható leghosszabb börtönbüntetést kapta a délkelet-afrikai állam gyarmati időkből eredő homoszexualitásellenes törvénye értelmében. Az ügyvéd még nem döntötte el, hogy fellebbez-e az ítélet ellen.
2010.05.20. 13:15
 
 
Jövő héten sztrájk lehet a British Airwaysnél
Másodfokon pert nyert csütörtökön a British Airways légi utaskísérőinek szakszervezete a légitársaság ellen, így a jövő héten elkezdődhet az utaskísérők már e hétre meghirdetett, ám a londoni felsőbíróság által első fokon illegálisnak minősített sztrájkja. A szakszervezet összesen húsz sztrájknapot hirdetett. Az első munkabeszüntetés május 18-ától 22-éig tartott volna, de ez az elsőfokú tiltó döntés miatt nem kezdődött el. A további sztrájkokat május 24-étől 28-áig, május 30-ától június 3-áig és június 5-étől június 9-éig tartanák.
2010.05.20. 13:00
 
 
Nagy-Britannia továbbra sem csatlakozik az euróövezethez
Nagy-Britannia a következő öt évben nem kíván csatlakozni az euróövezethez - áll a konzervatív-liberális koalíciós brit kormány hivatalosan csütörtökön ismertetett programjában. A 34 oldalas összefoglaló külön kitételben rögzíti, hogy Nagy-Britannia az új parlament mandátumának végéig "nem csatlakozik az euróhoz, sőt csatlakozási előkészületeket sem tesz". Mivel a május 6-ai parlamenti választások után alakult új brit kormány öt évben rögzítette a törvényhozás megbízatásának idejét, e kitétel azt jelenti, hogy Nagy-Britannia a következő öt évben nem kéri felvételét a valutaunióba.
2010.05.20. 12:45
 
 
Hokis kapustábort szervez Szuper Levente
Kapustábort szervez Budapesten, júniusban Szuper Levente, az egyik legismertebb magyar jégkorongozó. A 30 éves válogatott hálóőr a káposztásmegyeri IceCenterben - az "iskola" leendő helyszínén - tartott csütörtöki sajtótájékoztatón kiemelte, nagy álma valósult meg ezzel, majd hozzátette, kezdeményezésével elsősorban az utánpótlás-korosztályt célozta meg. Az alapötletet a legendás orosz Vlagyiszlav Tretyak kanadai kapustáborában eltöltött hét adta. "Egy ilyen táborban néhány nap alatt többet lehet tanulni, mint olykor egy teljes szezonban. Reméljük, nálunk is így lesz" - fogalmazott Szuper Levente.
2010.05.20. 12:30
 
 
Egymilliárd forint értékű heroinszállítmányt foglaltak le a rendőrök
Tizenöt kilogramm igen tiszta, a feketepiacon 800 millió és egymilliárd forint közötti áron értékesíthető heroinszállítmányt foglalt le a fővárosi rendőrség - jelentette be Ródler Norbert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kábítószer-bűnözés elleni szolgálatnak vezetője. Az őrnagy elmondta: a két török férfi feltehetően egy kamionparkolóban vette át a kábítószert, ami "annyira frissen érkezett", hogy a csomagokon május 9-ei újságokat találtak a rendőrök. A rendőrség kedden Vasad mellett, a tanyavilágban fogta el a két török férfit, akik a rendőrök láttán a kocsijukból kivették a két nagy, összesen 30 téglányi heroint tartalmazó táskát, hogy azokat ne az autójukban találják meg.
2010.05.20. 12:30
 
 
Elfogadták a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvényt
A parlament elfogadta a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvényjavaslatot csütörtökön. A jogszabály kétharmados többséget igénylő részét 307 igen, 51 nem szavazattal és egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők, míg az egyszerű többséget igénylő passzusok 308 igent, 49 nem voksot kaptak, egy képviselő tartózkodott. A jogszabály visszaállítja a közigazgatási és a helyettes államtitkári tisztséget. Ez a rendelkezés - a törvény indoklása szerint - lehetővé teszi, hogy professzionális köztisztviselők vezessék a minisztériumok szakmai igazgatását, "következetesen elválasztva őket a politikai vezetéstől".
2010.05.20. 12:30
 
 
Merkel: Európának összehangolt exitstratégiára van szüksége
Európának összehangolt megközelítésre van szüksége a válság miatt bevezetett gazdaságösztönző intézkedések visszavonásához - jelentette ki a német kancellár csütörtökön, egy berlini pénzügyi konferencián. Angela Merkel egyúttal felszólította a G20 államokat, hogy a bankadó kérdésében alakítsanak ki közös álláspontot, Kanadát pedig arra, hogy adja fel ellenállását a bankadóval kapcsolatos közös megoldással szemben. Kanadai vélemény szerint azonban a G20-csoport következő csúcstalálkozóján nem tud konszenzust kialakítani a bankadóval kapcsolatban.
2010.05.20. 12:15
 
 
A Facebook-használók 60 százaléka törölné magát az oldalról
A Facebook-használók 60 százaléka fontolgatja, hogy törli magát a közösségi portálról, miután sokan érzik úgy, hogy az oldalon tárolt személyes adataik nincsenek kellő biztonságban - derül ki a Sophos biztonsági szoftverekkel foglalkozó vállalat jelentéséből. A felmérésben 1588 Facebook-használó vett részt. A profiltörlést fontolgatókon túl további 16 százalék már be sem lép az oldalra mondván, a közösségi portálon nem adnak lehetőséget a személyes adatok megfelelő szintű kezelésére. A válaszolóknak mindössze egynegyede jelentette ki határozottan, hogy nem fog kilépni a csaknem félmilliárd felhasználóval rendelkező portálról - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.05.20. 12:00
 
 
Miért olyan nehéz lefogyni?
Német kutatóknak sikerült megfejteniük, hogy miért olyan nehéz a kövér embereknek lefogyniuk, a soványaknak viszont hízniuk: a rejtély kulcsa a levegőben van. A testünket körülvevő levegő hőt von el tőlünk. Az ember a táplálékkal felvett energia mintegy hetven százalékát fordítja 37 fokos testhőmérséklete fenntartására. A fizika törvényei szerint pedig a kicsi, kerek testek felülete viszonylagosan kisebb, mint a nagy, megnyúltaké. A kövér emberek úgynevezett specifikus testfelülete - azaz a testtömeghez viszonyított tényleges testfelülete - akár ötven százalékkal is kisebb lehet, mint a soványaké. Az előbbieknek tehát kevesebb energiát kell fűtésre fordítaniuk, mint az utóbbiaknak.
2010.05.20. 12:00
 
 
Elfogadták a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt
Elfogadta az Országgyűlés a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényjavaslatot csütörtökön. A képviselők az előterjesztés kétharmados többséget igénylő részét 297 igen, 7 nem szavazat és 51 tartózkodás mellett fogadták el, az egyszerű többséget igénylő részét 302-en támogatták, 40-en utasították el és 13-an tartózkodtak. A jogszabály szerint a tárcák száma az eddigi tizenháromról nyolcra csökken, és törvényi szinten szabályozzák a kormányzati jogutódlás eddig szokásjogon alapuló átadás-átvételi eljárását, amely már a most távozó kormányra is vonatkozik.
2010.05.20. 12:00
 
 
Kisiskolással beszélgetett Michelle Obama New Hapshire-ben
Az illegális bevándorlás problémája merült fel Michelle Obama és egy másodikos kisdiák beszélgetése közben. A first lady szerdán a mexikói elnök feleségével együtt tett látogatást egy New Hapshire-i általános iskolában. A vizit során egy másodikos kislány azt mondta a first ladynek: édesanyja szerint Obama elnök "mindenkit elküld, akinek nincsenek papírjai". Az elnök felesége azzal nyugtatta meg: "Nos igen, ez olyasmi, amin dolgoznunk kell, igaz? Hogy megfelelő papírokkal biztosan itt lehessenek az emberek". Ám a gyerek erre felvetette: "De az anyukámnak nincsenek papírjai".
2010.05.20. 11:45
 
 
Magyarország három helyet lépett előre az IMD versenyképességi listáján
Magyarország a tavalyi 45. helyről a 42. helyre került az IMD 2010-es versenyképességi rangsorában - közölte a svájci IMD, a világ egyik vezető üzleti iskolája. Az IMD minden évben elkészíti a versenyképességi rangsort a nemzeti partnerek közreműködésével. Hosszú évek óta először nem az Egyesült Államok, hanem Szingapúr végzett az első helyen, a második Hongkong lett, az Egyesült Államok "csak" a harmadik helyet szerezte meg. A legfrissebb ranglistán Szlovákia a tavalyi 33-ról a 49. helyre, Szlovénia pedig a 32-ről az 52-re csúszott.
2010.05.20. 11:30
 
 
Pakisztán betiltotta a YouTube-ot
A pakisztáni kormány meggátolta a hozzáférést a YouTube-hoz a videómegosztó internetes oldalon közzétett szentségtörő tartalmak miatt. Ez a lépés egy nappal azután jött, hogy a kormány korlátozta a Facebook közösségi portálhoz való hozzáférést, mivel az egyik profil arra biztatott, hogy az iszlám profétájáról, Mohamedről töltsenek fel képet az oldalt látogatók. Ez a muszlimok szemében istenkáromlásnak számít.
2010.05.20. 11:30
 
 
Több milliárd forint kárt okoznak a BKV-nak a bliccelők
Összesen 33,1 milliárd forintra tehető az kár, amelyet a bliccelők a BKV-nak az elmúlt tíz évben okoztak - hangzott el a közlekedési vállalat sajtóbeszélgetésén. Siposné Sztankura Julianna, a BKV pótdíjkezelési osztályvezetője elmondta: vannak olyan bliccelők, akik több millió forinttal tartoznak. A 25 és 55 év közöttieknél a pótdíjazások száma megnőtt, a befizetések száma viszont csökkent. A tartozások behajtásakor az egyik fő probléma, hogy az elmúlt években kevesebb lett az arcképes igazolvánnyal történő adatfelvétel, és sokan hamis adatokat mondanak be.
2010.05.20. 11:00
 
 
Görögország cáfolja, hogy kilépne az EU-ból
Határozottan cáfolta a görög kormányszóvivő szerdán azokat a pénzpiaci híreszteléseket, hogy kilépését fontolgatja Görögország az Európai Unióból, vagy az euróövezetből. Ezt a szóvivő röviddel az után jelentette be, hogy az euró napközbeni csúcsra, 1,2366 dollárra emelkedett a kilépés állítólagos tervére a kedd késő esti 1,2206 dollárról. A szóvivői cáfolatra az euró 1,2328 dollárra gyengült vissza percekkel 17 óra előtt.
2010.05.20. 11:00
 
 
Kenyérfesztivált tartanak Veronában
A fehér művészetnek, azaz a kenyérsütésnek szentelt nemzetközi kiállítást és vásárt (Siab) rendeznek Veronában szombattól öt napon át. A vásártéren kilencedik alkalommal sorra kerülő kenyérfesztivált a Gina Lollobrigida és Vittorio De Sica főszereplésével 1953-ban készült film - Kenyér, szerelem és fantázia - címe ihlette. Tizenöt országból 400 kiállító mutatja majd be, hogy mit tud sütni kenyér, cipó, zsömle, kifli, perec, péksütemény, pizza, tészta és cukrásztermék kategóriában.
2010.05.20. 10:45
 
 
A Jobbik feljelentést tesz a Malév-ügyben
Feljelentést tesz a Jobbik a Malév privatizációs ügyletei kapcsán különösen jelentős kárt okozó csalás és a számviteli fegyelem megsértése bűntettének alapos gyanúja miatt - mondta Volner János, a párt országgyűlési képviselője, a Jobbik rendvédelmi kabinetjének elnöke csütörtökön újságíróknak az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) budapesti, Teve utcai székháza előtt, mielőtt bement az épületbe. Volner János közlése szerint "a menedzsment eltitkolta azt, hogy 32 millió euró viszontgaranciát nyújtottak a 32 milliós vételár mellé".
2010.05.20. 10:30
 
 
Landis bevallotta, hogy egész kerékpáros pályafutása alatt doppingolt
A 2006-os Tour de France-győzelmétől megfosztott Floyd Landis bevallotta, hogy szinte egész kerékpáros pályafutása alatt szisztematikusan doppingolt. A 34 esztendős Landis éveken át tagadta bűnösségét, bíróságokra járt, de így sem úszta meg kétéves eltiltás nélkül. Tavaly még arról beszélt, hogy szeretne még elindulni egyszer a Touron. Februárban az egyik francia ügyészség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene, mert a gyanú szerint betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába, hogy manipulálja a doppingvizsgálatának eredményeit.
2010.05.20. 10:15
 
 
Amíg el tudja látni feladatát, a MOB elnöke marad Schmitt Pál
Amíg el tudja látni a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöki tisztét, addig marad ebben a funkciójában Schmitt Pál. Az Országgyűlés elnöke szerdán parlamenti dolgozószobájában fogadta a MOB-iroda munkatársait, akiknek - az olimpiai bizottság honlapjának csütörtöki beszámolója szerint - azt mondta: miután alkotmányjogászokkal konzultált és sehol sincs leírva, hogy a Parlament és a MOB elnöki tisztsége összeférhetetlen lenne, továbbra is marad az olimpiai bizottság élén. Erre azért is vállalkozik, mert a hazai sportéletben is több szervezeti változás várható, amelyekben a MOB elnökeként, az olimpiai mozgalom érdekében tevékenyen részt kíván venni.
2010.05.20. 10:00
 
 
Valamelyest javult az árvízi helyzet Borsodban
Kissé javult az árvízi helyzet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az elmúlt éjszaka már csak egy embert kellett kiköltöztetni otthonából. A folyók a Tisza és a Bodrog kivételével igen lassan ugyan, de apadnak, több út viszont továbbra is járhatatlan, illetve csak igen nehezen járható. Bojti Imre ezredes, a megyei védelmi bizottság ügyeletese csütörtök reggel elmondta: a kitelepítettek közül többen már visszamehettek otthonaikba, ám még így is 876 ember nem térhetett vissza a házába. Összesen 170 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen védekeztek, illetve védekeznek.
2010.05.20. 09:45
 
 
Észak-Magyarországon 540 kilométer hosszon védekeznek
Az árvíz ellen 540 kilométernyi folyószakaszon védekeznek Észak-Magyarországon. Elsőfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Tiszán, másodfokú a Bodrogon, harmadfokú a Taktán, rendkívüli a készültség a Sajón és a Hernádon. Az árvízi védekezési munkákban 1600 ember dolgozik, 300 gép segíti a feladatok ellátását. Több mint 1 millió 200 ezer homokzsákot használtak fel eddig a töltések "bevédéséhez".
2010.05.20. 09:30
 
 
Kaczynski lengyel elnök gépe 15 méterrel a kifutópálya szintje alatt repült
Lech Kaczynski lengyel államfő repülőgépének katasztrófájakor a pilótafülkében tartózkodott Andrzej Blasik, a lengyel légierő főparancsnoka és Mariusz Kazana, a diplomáciai protokollszolgálat vezetője, s a gép 15 méterrel a leszállópálya szintje alatt repült - ilyen újabb részleteket közöltek a csütörtöki moszkvai lapok, s felhívták a figyelmet az orosz és a lengyel értékelés közötti eltérésekre. A pilótafülkében tartózkodó személyek kilétét illetően az újságok az Unian ukrán internetes portálra hivatkoztak. A lengyel szakértők szerint azonban az említett személyek nem a pilótafülkében, hanem az ajtajában voltak.
2010.05.20. 09:30
 
 
Háromnapos ünneppel kezdődik pünkösdkor a balatoni szezon Siófokon
A hagyományokhoz híven háromnapos szezonnyitó ünneppel indul pünkösdkor Siófokon a balatoni nyár, amelyben kiemelt szerepet kapnak a családi programok, felvonulás, táncbemutatók, koncertek és az esti bulik. Vetter Anita, a siófoki Tourinform Iroda referense elmondta az MTI-nek, hogy több évtizedes hagyománya van a siófoki pünkösdi szezonnyitó ünnepségnek, amely a balatoni szezon jelképes indulását is jelzi. Az ünnepség fontos része a város díjainak átadása, amelynek keretében Kálmán Imre emlékplakettet adományoznak neves operett művészeknek, és díjazzák a turisztikai szakterület legkiválóbb szakembereit is.
2010.05.20. 09:15
 
 
Motorkocsik Parádéja a Vasúttörténeti Parkban
Motorkocsimustrával, járműparádéval, gőzmozdonyvezetéssel és kézművesfoglalkozásokkal is várja látogatóit vasárnap a fővárosi Vasúttörténeti Park. A motorkocsik találkozója a közelmúltba enged bepillantást. A hőskorszak mozdonyai mellett a XX. század modern technikai vívmányait is bemutatják: látható lesz az egykor szupermodellnek számító Árpád motorkocsi, a Ganz-Jandrassik magyar mérnökpáros által tervezett motorkocsi, illetve egy sínautóbusz is - olvasható az intézmény közleményében. Az érdeklődők felszállhatnak a vasúti kocsikra, utazhatnak lóvasúti kocsin, kipróbálhatják többek között a motorkocsizást, a hajtányozást, a modellvasút-vezetést, sőt a mozdonyvezetést is.
2010.05.20. 07:45
 
 
Olasz és médiaismeret írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák
Ma reggel 8 órakor az olasz nyelvi, 14 órakor a mozgóképkultúra és médiaismeret, valamint a dráma közép- és emelt szintű írásbeli vizsgákkal folytatódnak az érettségik. Olasz nyelvből középszinten 147 helyszínen 714-en, emelt szinten 16 helyszínen 290-en tesznek érettségi vizsgát. Középszinten az írásbeli 180 percig tart, az olvasott szöveg értésére 60, a nyelvhelyesség feladatsorának megoldására 30 perc áll rendelkezésre. Szünet után 30 percben hallott szöveg értése, végül az íráskészség 60 perces feladatsora következik. A 240 perces emelt szintű írásbeli vizsgán ugyanezek a vizsgarészek szerepelnek azonos sorrendben, de a feladatok megoldására fordítható idő 70, 50, 30, 90 perc.
2010.05.20. 07:45
 
 
NB I: a Debrecen gól nélküli döntetlent játszott a Győrrel
A címvédő Debrecen gól nélküli döntetlent játszott a vendég Győrrel a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának szerdai játéknapján, így a zárókör előtt egy pont az előnye üldözőjével, a Videotonnal szemben. DVSC-TEVA - Győri ETO FC 0-0, Debrecen, 7500 néző, V: Vad II, kiállítva: Szakály P. (74.), illetve Józsi (92.), sárga lap: Szakály P. (73., 74.), Komlósi (76.), illetve Józsi (18., 92.), Pilibaitis (39.), Djordjevic (63.), Nicorec (65.).
2010.05.20. 07:15
 
 
New York-i merényletkísérlet: a Times Sqaure-en kívül más célpontok is voltak
A New York-i Times Square-en kívül más lehetséges célpontokat is kiszemelt az a pakisztáni születésű amerikai férfi, aki május 1-jén egy autóba rejtett pokolgépet kísérelt meg felrobbantani New York legforgalmasabb kereszteződésében. Faisal Shahzad lehetséges célpontjai között szerepelt az ugyancsak Manhattanban található Grand Central pályaudvar, a Rockfeller Center, valamint a Pénzügyi Világközpont épülettömbje a 2001-ben lerombolt Világkereskedelmi Központ tőszomszédságában. Azt is fontolgatta, hogy esetleg a harci helikoptereket gyártó Sikorsky cég egy központját támadja meg lakhelyén, Connecticut államban - közölte szerdán egy névtelenséget kérő tisztviselő.
2010.05.20. 07:15
 
 
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE nyerte a döntő első mérkőzését
A ZTE hazai környezetben 75-56-ra legyőzte szerdán a címvédő Atomerőműt a férfi kosárlabda NB I döntőjének első mérkőzésén. Eredmény: Zalakerámia-ZTE KK - Atomerőmű SE 75-56. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc második meccsét szombaton rendezik Pakson.
2010.05.19. 22:00
 
 
Gyerekek számára indult közösségi oldal
Togetherville néven új közösségi portál kezdte meg működését a világhálón; a Facebookhoz tartozó honlap hat és 10 év közötti gyereket vár a virtuális térbe. Az ilyen korú gyerekek mindeddig kiszorultak a hasonló platformokról, a Facebook például csak 13 éves kor felett fogad kiskorúakat. A Togetherville platformján a gyerekek profilját a szülők hozzák létre, amihez a Facebookon használt jelszóra van szükség. A szülők kezelik a csemeték kapcsolatait is, így ők döntenek a bejelölések visszaigazolásáról, vagy ellenkezőleg: elutasításáról. "A szülők közvetlenül részt vesznek, éppen ezért az oldal nem digitális bébiszitter" - mondta Mandeep Dhillon, a Togetherville egyik alapítója, akinek gyerekei kettő-, öt-, valamint nyolcévesek.
2010.05.19. 21:45
 
 
Labdarúgó NB I: kiesett a Nyíregyháza
Bár háromgólos hátrányról Bouguerra mesterhármasával egyenlített a hazai pályán futballozó Nyíregyháza a Haladás ellen a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának szerdai játéknapján, ám így is búcsúzott az élvonaltól, mivel a Paks begyűjtötte a három bajnoki pontot. Soproni Liga, 29. forduló: Nyíregyháza Spartacus-Szombathelyi Haladás 3-3 (0-2). Nyíregyháza, 2500 néző. Gólszerzők: Bouguerra (66., 71., 81., az elsőt 11-esből), illetve Simon Á. (34.), Simon A. (45.), Molnár B. (62., 11-esből).
2010.05.19. 21:30
 
 
Labdarúgó NB I: újpesti pontszerzés Fehérváron
Az Újpest döntetlent ért el a tabellán második Videoton vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának szerdai mérkőzésén, így a címvédő és listavezető Debrecen akár hárompontosra is növelheti előnyét az utolsó forduló előtt a székesfehérváriakkal szemben, amennyiben nyer hazai pályán a harmadik Győr ellen. Eredmény: Videoton FC-Újpest FC 1-1 (1-0). Székesfehérvár, 5900 néző. Gólszerzők: Elek (3.), illetve Vasiljevic (73.). A második félidő nagy részében is inkább harcoltak a csapatok, majd az Újpest egyre többször jutott el a fehérvári kapuig. A 73. percben aztán egy szabadrúgás után Vasiljevic fejesét "bevédte" Sebők kapus és ez végzetes hibának bizonyult, mert a Videoton már nem tudott újítani.
2010.05.19. 21:30
 
 
Éjszaka is védekeznek a Bódva mentén
Éjszaka is védekeznek a töltéseken a Borsod megyei Szendrőben és Edelényben, ahol apad a Bódva vize, de az áradat még mindig jelentős. Hatalmas a víztömeg Szendrőben. A Szuhogy felé vezető út környékén folyamatosan dolgoznak a szivattyúk, a település északi végénél - Szalonna felé - pedig még mindig zsákolják a homokot. Két csónakkal viszik az érintett töltésrészhez, mert ott akkora a víz, hogy másként nem tudják megközelíteni - részletezte szerdán este Szaniszló János, a település független polgármestere, hozzáfűzve, hogy a folyó vízszintje apad. Edelényben is tart a védekezés.
2010.05.19. 21:30
 
 
Szerbia átadta Mladic naplóit a hágai törvényszéknek
Szerbia átadta a hágai Nemzetközi Törvényszéknek (NT) Ratko Mladic volt boszniai szerb katonai parancsnok naplóit - jelentette szerdán a szerb sajtó. A tájékoztatás szerint a szerb rendvédelmi erők február végén találták meg a naplókat, amikor átkutatták Mladic feleségének belgrádi lakását. A 18 könyvecske több mint 3500 oldal kézzel írt feljegyzést tartalmaz az 1991-1996 közötti időszakból, vagyis a boszniai háború alatti és az azt közvetlenül megelőző, illetve a harcokat követő időből. Az NT bizonyítékként szeretné fölhasználni őket a Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető elleni perben. A naplók sok lényeges új bizonyítékot tartalmaznak - közölte a hágai törvényszék szóvivője.
2010.05.19. 21:30
 
 
Pozsony szerint megdöbbentő és példátlan a magyar hozzáállás
Pozsony szerint megdöbbentő, és a diplomáciában példátlan Magyarország hozzáállása ahhoz a szlovák igyekezethez, hogy Pozsony megkonzultálja a kettős állampolgárságról szóló magyar törvénytervezetet Budapesttel. "Szlovákia elvárja, hogy a magyar fél átértékeli hozzáállását, miután mind Robert Fico kormányfő, mind Miroslav Lajcák külügyminiszter ismételten megerősítette: a szlovák fél érdekelt abban, hogy a felmerült problémát kétoldalú tárgyalásokon rendezzék" - jelentette ki Peter Stano, a szlovák külügyminisztérium szóvivője.
2010.05.19. 19:45
 
 
MSZP: aggasztó irány bontakozik ki az új törvényjavaslatokból
Az MSZP szerint aggasztó irány bontakozik ki a leendő kormánytöbbség által beterjesztett törvényjavaslatokból, a Fidesz ugyanis miközben "kényes személyi adatokat listázna az állampolgárokról", addig saját vezetői számára nem vállalja a nyilvánosságot. Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy a Fidesz ismerős képletet használ: "a Nagy Testvér figyel, de őt magát nem láthatod". Feltűnő, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség egyik első dolga volt, hogy megelőzve az ígért adócsökkentést, sőt megelőzve bármilyen gazdasági vagy szociális lépést, a népszámlálási törvény módosításáról nyújtott be javaslatot.
2010.05.19. 19:15
 
 
Külügyminisztérium: a pozsonyi nagykövet átadta a magyar választ
A pozsonyi magyar nagykövet szerdán késő délután átadta a szlovák külügyminisztériumban a magyar-szlovák kisebbségi vegyes bizottság magyar társelnökének levelét - közölte a Külügyminisztérium. Szabó Vilmos államtitkár e levélben válaszolt szlovák partnerének arra a keddi megkeresésére, amely a vegyes bizottság sürgős összehívását indítványozta a kettős állampolgárságról szóló magyar törvényjavaslat miatt, és 24 órán belüli válaszadásra szólított fel. A magyar válasz értelmében a jövőbeli magyar-szlovák konzultációk témáiról, fórumáról és időpontjáról az új kormány megalakulása után és a két félnek közösen kell majd döntést hoznia - áll a külügyminisztériumi közleményben.
2010.05.19. 19:00
 
 
A mértékletesen ivók egészsége bizonyult a legjobbnak
Jobb az egészsége azoknak az embereknek, akik mértéktartóan, de isznak alkoholt, mint az antialkoholistáknak - állapították meg francia kutatók. A szakemberek úgy vélik, nem az alkohol közvetlen hatása okozza az egészségügyi előnyök többségét, hanem olyan közvetett hatások, mint a stressz csökkenése, a több mozgás és a jobb társadalmi helyzet. Mint Boris Hansel kutatásvezető elmondta, a mértékletes alkoholfogyasztás jellemzően a magasabb társadalmi státusz sajátja, amelyben jobb az emberek általános egészségi állapota és alacsonyabb a kardiovaszkuláris kockázat.
2010.05.19. 18:30
 
 
Dárdai Pál sérülése kevésbé súlyos
A korábbi hírekkel ellentétben kevésbé súlyos Dárdai Pál sérülése, így némi remény van arra, hogy a Hertha BSC magyar középpályása jövő hét szombaton pályára léphet a németek elleni barátságos mérkőzésen. Az esélyeket Dárdai 50-50%-osnak ítélte. A válogatott játékos az MTI-nek elmondta, hogy vádlija húzódott meg, és mintegy 10-14 napos kezelésre van szükség. Szavai szerint jövő hét elején jelentkezik a magyar válogatottnál, és akkor dől majd el, hogy sérülésétől függően a csapattal együtt készülhet-e a Németország, illetve az azt követő Hollandia elleni mérkőzésre. A Bild című lap kedden azt írta, hogy Dárdai izomszakadást szenvedett, és emiatt biztosan nem szerepelhet a válogatott soron következő összecsapásain.
2010.05.19. 17:15
 
 
Már csak egy nap van az szja bevallások elkészítésére
Már csak egy nap maradt az szja és a vagyonadó bevallások elkészítésére, mindkettőt május 20-án éjfélig lehet bevallani, és az adó megfizetésének határideje is ez. Az APEH az idén a munkáltatói adómegállapításokkal együtt 3,6-3,7 millió szja bevallást vár. A nagyüzem az idén is az utolsó hétre maradt, május 14-ig ugyanis 2.271.792 darab 0953-as szja bevallás és 124.451 darab 0953E egyszerűsített adóbevallás érkezett meg az adóhatósághoz. Az adóvisszaigénylők közül 1.129.213 személy részére mintegy 59 milliárd forint utalt ki eddig az APEH.
2010.05.19. 17:15
 
 
A magyar nagykövet nem tanácsolja a thaiföldi utazást
Fordulópontként értékelte a bangkoki ellenzéki tüntetés szerdai erőszakos felszámolását Balogh András, Magyarország thaiföldi nagykövete. A diplomata elmondta, hogy a tüntetésekkel kapcsolatban magyar állampolgár még nem kért segítséget a magyar külképviselettől, amely változatlanul azt tanácsolja a magyar állampolgároknak, csak a legsürgősebb esetben utazzanak Bangkokba és Thaiföld azon részeibe, ahol a kormány szükségállapotot rendelt el.
2010.05.19. 16:15
 
 
Mourinho szeretne a Real Madrid vezetőedzője lenni
Előbb-utóbb szeretne a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője lenni Jose Mourinho, a Bajnokok Ligája szombati döntőjére készülő Internazionale trénere. "Azok a nagy edzők és futballisták, akik nem dolgoznak vagy nem játszanak olyan klubban, mint a Real Madrid, hiányérzettel fejezik be karrierjüket" - mondta a 47 esztendős portugál szakember a Marca című spanyol lapnak. Hozzátette: a következő szezont illetően számára csak az Inter vagy a Real létezik. "A Real Madrid edzője akarok lenni, ez száz százalék. Hogy jövőre vagy később, nem tudom megmondani" - jegyezte meg Mourinho, aki korábban cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatna a spanyol klubbal, ugyanakkor elismerte: nem érzi jól magát Olaszországban.
2010.05.19. 16:00
 
 
Orbán: júniusra készülnek el a gazdaság szempontjából fontos javaslatok
Június közepén kerülhetnek a parlament elé az első fontos gazdasági törvényjavaslatok. Orbán Viktor leendő miniszterelnök a gazdasági konzultáción azt mondta: június első hetére születhet meg és kerülhet a kormány elé a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság első "komolyan vehető", közbeeső jelentése az ország tényleges gazdasági állapotáról. A Fidesz elnöke, hozzátette: e dokumentum néhány napos vitája után hozzák meg a gazdaság szempontjából legfontosabb döntéseket. Június közepén kerülnek a parlament elé a javaslatok, amelyekben sok, a gazdasági konzultáción elhangzott indítvány visszaköszön majd - mondta.
2010.05.19. 16:00
 
 
Fej fej mellett áll a két új kereskedelmi rádió
A 15 évesnél idősebbek továbbra is az MR1-Kossuth Rádiót, a 15 és 49 év közöttiek pedig a Class FM-et hallgatják a legtöbben a magyarországi rádióadók közül - derül ki az Ipsos-GfK felméréséből, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez. A Danubius és a Sláger helyére lépő kereskedelmi rádiók között szoros a verseny: a reggeli műsorsávban és Budapesten a Neo FM a népszerűbb. A közönségmérés adatai szerint a 15 évesnél idősebbek közül a legtöbben az MR1-Kossuth Rádióra kapcsolnak, az adó naponta átlagosan 1,8 millió hallgatót ér el, megelőzve az 1,4 milliós hallgatottságú Neo FM-et, és az 1,3 millió ember által hallgatott Class FM-et.
2010.05.19. 15:45
 
 
Abbász fogadta az amerikai elnöki különmegbízottat
Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke szerdán fogadta George Mitchell amerikai elnöki különmegbízottat. Mitchell és Abbász először találkozott az izraeli-palesztin közvetett béketárgyalások május 9-i megindítása óta. A megbeszéléseken a leendő palesztin állam határainak kijelölésére és a biztonsági kérdésekre összpontosítottak - közölte Száeb Erekát palesztin főtárgyaló. "Ismertettük az amerikaiakkal a területtel kapcsolatos kérdéseket, és szó volt a megszálló hadsereg által Ciszjordániában és a Gázai övezetben elkövetett gyilkosságokról is" - folytatta Erekát.
2010.05.19. 15:45
 
 
A hatalom "forradalmi decentralizálását" ígéri a brit kormány
A hatalomgyakorlás "forradalmi" átalakítását, a hatalmi jogkörök decentralizálását ígérte a brit kormány, amely szerint a választóknak beleszólásuk lesz abba is, hogy a parlament mely felesleges törvényeket szüntesse meg. Nick Clegg miniszterelnök-helyettes, aki a Liberális Demokratákat képviseli az új konzervatív-liberális brit kormánykoalícióban, szerdai programismertető beszédében kijelentette: a cél az, hogy "az államnak jóval kisebb ellenőrzése legyen az állampolgár felett, és az állampolgárnak jóval nagyobb ellenőrzése legyen az állam felett".
2010.05.19. 15:30
 
 
Inkább szextelenség, mint telefonos ügynökösdi
Az emberek zöme inkább lemondana a szexről egy hónapra, semmint egy hétig telefonos ügynök legyen - derült ki egy felmérésből, amely az Egyesült Államokban készült. A legnépszerűtlenebbnek a foggyökérkezelés bizonyult a megkérdezett 1226 ember véleménye alapján. Összesen öt lehetőség közül választhattak, és egyharmad találta a fogászati élményt a legborzasztóbbnak. A telefonos ügynökösdit 23 százalék, a szextelen hónapot 18 százalék sorolta a legrosszabb helyre.
2010.05.19. 15:30
 
 
Összesen 1.077 kilométeren van védelmi készültség az országban
Az országban összesen 1.077 kilométeren van védelmi készültség, ebből 130 kilométer védvonalon rendkívüli a készültségi fokozat. Harmadfokú a készültség 373 kilométernyi folyószakaszon - ismertette a jelenlegi helyzetet a környezetvédelmi és vízügyi miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Szabó Imre tájékoztatása szerint 2.330 vízügyi dolgozó vesz részt a védekezési munkákban, akik 66 településen vannak jelen, 250 településen pedig irányítják a munkálatokat. Mint mondta, az árvízi védekezéshez eddig 2 millió homokzsákot használtak fel. Kitért arra: 91 ezer hektár került belvíz alá.
2010.05.19. 15:15
 
 
Új javaslat a 2011. évi népszámlálásról: a fogyatékosságra is rákérdeznek
Új, módosított formában nyújtották be a 2011. évi népszámlálásról szóló törvényjavaslatot fideszes és kereszténydemokrata képviselők. A kiegészített változat szerint a fogyatékosságra isrákérdeznének. Ez a harmadik olyan kormánypárti előterjesztés a parlament pénteki alakuló ülése óta benyújtottak közül, amelyet a beterjesztést követő napon átdolgozva terjesztenek be újra. A Balog Zoltán fideszes, valamint Semjén Zsolt és Szászfalvi László kereszténydemokrata honatya által jegyzett előterjesztés többi pontja nem változott az előző napon beterjesztetthez képest. Az adatszolgáltatás az egészségi állapotra, a vallásra, az anyanyelvre és a nemzetiségre vonatkozóan önkéntes lenne.
2010.05.19. 15:15
 
 
Orbán: amíg nem fel áll az új magyar kormány, nincs értelme üzengetni
Orbán Viktor szerint amíg nem áll fel az új kormány, és Szlovákiában nem zajlanak le a választások, és nem áll fel ott is az új vagy régi-új kormány, addig "semmifajta üzengetésnek a sajtón keresztül nincsen semmi értelme". A Fidesz elnöke a gazdasági konzultáción mondott beszéde elején reagált a szlovák kormányfő szerdai szavaira, miszerint magyar-szlovák kormányfői találkozót kezdeményezett Szlovákia a magyarországi kettős állampolgársági törvényjavaslat miatt. A leendő magyar miniszterelnök kifejtette: Magyarország nagyon fontos pillanatokat él át most, új kormány áll fel, rengeteg teendő van a gazdaságban, közbiztonságban, "ezért mi nem leszünk játszótársak semmifajta, külföldön zajló választási kampányban".
2010.05.19. 15:15
 
 
Maximált lehet a parkolási díj
A közterületi parkolás jogi feltételeinek megteremtését célzó törvénymódosító javaslat általános vitára bocsátásával egyhangúan egyetértettek a képviselők a gazdasági bizottság ülésén. A javaslatot Rogán Antal és Kósa Lajos fideszes képviselő terjesztette be. Lényeges pontja, hogy a 95-ös motorbenzin árának éves átlagában maximálják a közterületi parkolási óradíjakat, továbbá a parkolási rendszer működtetésére meghatározott gazdasági társasággal közszolgáltatási szerződést köthet a helyi önkormányzat.
2010.05.19. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755[1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista