2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Javul az árvízi helyzet Borsodban
Az éjszakai órákban nem történt rendkívüli helyzet az árvízzel sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a folyók, ha igen lassan is, de apadnak - közölte a megyei védelmi bizottság ügyeletese péntek reggel. A Sajó, a Hernád és a Bódva vize lassanként apad, de a Sajón, a tiszai torkolatnál érződik a Tisza visszaduzzasztó hatása. Elvétve, lokálisan még eshet nagyobb mennyiségű csapadék pénteken Borsod-Abaúj-Zemplénben - tájékoztatott a helyi meteorológiai szolgálat. A közlés szerint a délutáni órákban lehet zápor, zivatar a térségben, és egy-egy kisebb körzetben eshet több csapadék. Szombaton már csak elvétve, kevesebb esőre számítanak az előrejelzések alapján.
2010.05.21. 11:15
 
 
A vonzóbb vádlottaknak nagyobb esélye van az esküdtszék előtt
Justitia talán mégsem vak: egy amerikai tanulmány szerint a kevésbé vonzó vádlottakat 22 százalékkal nagyobb eséllyel ítélik el az esküdtek, mint a jó kinézetűeket. Mi több, átlagosan 22 hónappal hosszabb börtönre is számíthatnak, mint a szemrevalók. Egyes esküdtek pusztán a tények és észérvek alapján hozzák meg döntésüket, de akadnak, akik nem tudják kivonni magukat olyan, az ügy szempontjából lényegtelen részletek alól, mint hogy külsőre jó kinézetű-e a vádlott.
2010.05.21. 11:00
 
 
Keddig kell elszámolniuk a pártoknak a költségvetési támogatással
Keddig kell elszámolniuk a választásra fordítható költségvetési támogatás felhasználásáról az áprilisi országgyűlési választáson indult pártoknak és független jelölteknek. Az Országos Választási Bizottság április 2-án állapította meg a költségvetési támogatást, vagyis osztotta el az összesen 2.049 jelölt között a 100 millió forintot; egy jelölt 48.804 forint állami támogatást kapott a kampányához. A jogszabály szerint a költségvetési támogatás kizárólag dologi költségek fedezésére szolgál, a támogatás felhasználásáról a jelölőszervezeteknek és a független jelölteknek a választást követő 30 napon belül - május 25-éig - el kell számolniuk.
2010.05.21. 11:00
 
 
Shrek is csillagot kapott a Hírességek Sétányán
Csillagot kapott Shrek a hollywoodi Hírességek Sétányán. A zöld ogre a 2408-as számú csillagot kapta a Hollywood Boulevardon. A rajfilmhős nevében az őt megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést, a színész stílusosan Shreknek öltözve jelent meg az eseményen. Az ogre alig egy nappal a Shrek-széria negyedik, és vélhetően utolsó részének a Shrek a vége, fuss el véle címet viselő epizódnak az amerikai bemutatója előtt kapott csillagot. Nem véletlenül: az eddigi részek 2,2 milliárd dollárral gyarapították a DreamWorks stúdiót.
2010.05.21. 10:30
 
 
Ribéry 2015-ig hosszabbít a Bayernnel
Német lapértesülés szerint szombaton 2015-ig szóló szerződést ír alá a Bayern Münchennel Franck Ribéry, a bajor klub francia labdarúgója. A Bild úgy tudja, hogy a Bajnokok Ligája-döntőben eltiltás miatt nem szereplő válogatott középpályás Madridban, a lelátóról figyeli majd csapata és az Internazionale szombati küzdelmét, s ugyancsak a spanyol fővárosban szignálja a felkínált új kontraktust. Ebben egyebek mellett azt is rögzítik a felek, hogy évente bruttó 10 millió eurót fog keresni a játékmester. A szerződés már július 1-jével érvénybe lép, noha a jelenlegi megállapodás 2011-ig köttetett.
2010.05.21. 10:00
 
 
Fico: időzített bombához hasonlít a kettős állampolgársági törvény
A kettős állampolgárságról szóló törvény olyan, mint egy időzített bomba - mondta a szlovák miniszterelnök egy interjúban, amit egy független osztrák napilap pénteki számának adott. Szlovákia és Magyarország viszonya nagyon érzékeny - mondta Robert Fico a Kuriernak. Úgy vélekedett, hogy Orbán Viktor megpróbál gazdasági és szociális intézkedések helyett "politikát" felkínálni a magyaroknak. Szlovákiában sokkal jobb a helyzet, ezért "megpróbálják Magyarországhoz fűzni a magyar származású szlovák állampolgárokat". Ez nagyon veszélyes Európa és a térség számára - nyilatkozta a szlovák kormányfő. Mint mondta, ha szükséges, kész azonnal találkozni Orbán Viktorral.
2010.05.21. 10:00
 
 
A jóga kitűnően csökkenti a vérnyomást
A szívinfarktus utáni rehabilitáció időszakában, gyógyszerek kiegészítésére használt jógagyakorlatok jelentősen fokozták a tabletták vérnyomáscsökkentő hatását. A jógázás vérnyomáscsökkentő tulajdonsága fiatal, egészséges indiai embereken már régóta ismert, de kiderült, hogy, lehet idősödő, európai szívbetegek vérnyomását is mérsékelni a rehabilitációs programmal.
2010.05.21. 09:30
 
 
Újra járható az M1-es autópálya Győr felé
Hajnali öt órakor mindkét sávon megindulhatott a forgalom az M1-es autópályán Hegyeshalom felé. A Budapest irányába vezető oldalon legkésőbb szombat délelőtt adják át az utat. Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a főváros felé haladóknak továbbra is le kell térniük az autópályáról Győrnél, és az M19-1. számú főút, majd a 13. számú főút vonalán haladva térhetnek vissza a komáromi csomópontban a sztrádára. Winkler-Virág András, az ÁAK szóvivője közölte: legkésőbb szombaton délelőtt átadják a forgalomnak a főváros felé haladó sávokat is, de azon vannak, hogy akár még péntek este, éjszaka megindulhasson ebben az irányban is a forgalom.
2010.05.21. 09:00
 
 
Változtatna a kormánytisztviselők jogállásán a Fidesz-KDNP
A kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény elfogadását kezdeményezik fideszes és kereszténydemokrata politikusok. A javaslat értelmében a közalkalmazotti törvény alá tartozó foglalkoztatottak közszolgálati jogviszonya kormánytisztviselői jogviszonnyá alakulna át. A parlament honlapján csütörtökön közzétett, Navracsics Tibor (Fidesz), Répássy Róbert (Fidesz) és Rétvári Bence (KDNP) által jegyzett javaslat szerint szűkül a vezetői munkakörök lehetséges száma, amennyiben főosztályvezető helyettesítésére - szervezeti egység vezetése nélkül - egy főosztályvezető-helyettesi munkakör betöltésére van mód.
2010.05.21. 08:00
 
 
A dalai láma magát egy olyan marxistának tartja, aki értékeli a kapitalizmust
A dalai lámai egy New Yorki-i konferencián csütörtökön elhangzott beszédében kijelentette: magát egy olyan marxistának tartja, aki értékeli a kapitalizmust. Az amerikai nagyváros Radio City Music Hall nevű kulturális központjában tartott előadásában úgy fogalmazott: a marxizmus erkölcstan, a kapitalizmus pedig a haszonszerzésben merül ki. Tibet száműzetésben élő vallási és szellemi vezetője kifejtette: elismeréssel adózik a kapitalizmus kínai útja előtt, mert az sok, kedvező változásot eredményezett az országban, emberek millióinak emelkedett az életszínvonala. "A kommunista hatalom arra kényszerült, hogy a társadalom minden osztályát képviselje" - jegyezte meg a dalai láma.
2010.05.21. 08:00
 
 
A porlasztásos temetés a legújabb divat
Porlasztásos temetés az egyik "sláger" a hongkongi temetkezési kiállításon. Az újítás egy svéd biológus agyszüleménye, Susanne Wiigh-Masak ötlötte ki. A lényeg, hogy rendkívül hidegre hűtik a halottat folyékony nitrogénben, majd addig rázzák, míg kristályos porrá omlik. "A test szó szerint darabjaira esik szét, ha nagyon hidegbe kerül, és szerintem ez vonzó, tiszta módja a temetésnek" - mondta a biológusnő. A kristályporból azután kiszűrik a nehézfémeket, majd a maradványokat eltemetik egy lebomló dobozban - például egy emlékparkban - egy fa tövébe, hogy a halott végül táplálja az életet.
2010.05.21. 07:45
 
 
Spanyol és hittan írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák
Reggel 8 órakor a spanyol nyelvi közép- és emeltszintű, 14 órától a katolikus, református hittan, valamint a bibliaismeret-Hit Gyülekezete emeltszintű írásbelikkel folytatódnak a tavaszi érettségik. Spanyol nyelvből középszinten hatvannégy helyszínen 249, emelt szinten tizenhárom helyszínen 364 vizsgázó érettségizik. Középszinten a vizsga időtartama 180 perc, amelyből az első rész, az olvasott szöveg értése 60 perces, a második, nyelvhelyesség feladatsorának megoldására 30 perc áll rendelkezésre. Szünet után szövegértési feladat következik 30 percben, végül íráskészségükről kell számot adniuk a diákoknak egy 60 perces feladatsor kitöltésével.
2010.05.21. 07:45
 
 
Öt napjuk maradt a pártoknak a kampányplakátok eltávolítására
Öt napjuk maradt az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson indult pártoknak és jelölteknek arra, hogy eltávolítsák a kampányban a közterületeken elhelyezett plakátjaikat. A választási törvény szerint a második forduló napjához képest egy hónapon belül, tehát idén május 25-éig kell "eltüntetni" ezeket a hirdetéseket. A jogszabály szerint a plakátokat annak kell eltávolítania, aki azokat elhelyezte, vagy akinek érdekében elhelyezték. Ha a plakátokat nem távolítják el időben, Budapesten a fővárosi kezelésű közterületeken a fővárosi önkormányzatnak, míg a kerületekben a helyi önkormányzatoknak kell eljárniuk ezekben az ügyekben.
2010.05.21. 07:45
 
 
Az amerikai szenátus elfogadta a pénzügyi reformcsomagot
Az amerikai szenátus 59-39-es szavazati aránnyal csütörtök este elfogadta az átfogó pénzügyi szabályozási reformról szóló tervezetet. A történelmi jelentőségű reformcsomag az 1930-as évekbeli gazdasági válság óta a legátfogóbb változtatásokat irányozza elő a Wall Street működési szabályozási tekintetében. A felsőház által elfogadott tervezetet ezek után össze kell hangolni a képviselőház által már decemberben elfogadott változattal, s utána kerülhet aláírásra Barack Obama elnökhöz. Barney Frank, az alsóház pénzügyi bizottságának elnöke szerint erre még július 4. előtt sor kerülhet.
2010.05.21. 07:30
 
 
Fitnesszpálya időseknek Londonban
Játékos fitnesszpálya nyílt Londonban kifejezetten idős embereknek. A felavatás után sorban álltak a vállalkozó kedvűek, hogy kipróbálják a játszótérszerű létesítmény hat testgyakorló eszközét, egyebek közt a szobabiciklihez hasonlatos pedálozót, vagy a hasizomfejlesztő felülőpadot. Egyik használata sem igényel túlzott erőkifejtést. A fitnesszpályát 60 év felettieknek ötlötték ki, de lábadozó betegek számára is javallott használata, illetve mindenkinek. Az "idősjátszótérről" a gyerekeket sem fogja senki elzavarni. A ötletet a lakosság öregedése adta.
2010.05.21. 07:30
 
 
Tudósok létrehozták a szintetikus DNS-t
A mesterséges élet előállításán fáradozó amerikai tudósok egy kiürített baktérium felhasználásával létrehozták az első olyan élő sejtet, amely ember alkotta DNS-sel rendelkezik - jelentették be Washingtonban. A kutatók azt remélik, hogy a lecsupaszított baktériumokból kereskedelmi és tudományos célokra hasznosítható mikrobákat tudnak majd előállítani. "Ez a valaha is előállított első szintetikus sejt. Azért nevezzük szintetikusnak, mert a sejt egy teljes egészében szintetikus kromoszómától származik, amely négy üveg vegyi anyag segítségével egy kémiai szintetizátoron készült, egy számítógépes információból kiindulva" - jelentette ki Craig Venter, a genomkutatás úttörője, a kutatás vezetője.
2010.05.20. 21:30
 
 
Rendőrségi nyomozás a Wieszt-ügyben
Vesztegetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya - közölte a BRFK. Az MSZP elnöke szerint a rendőrség dolga, hogy megtalálja a felelősöket egy-egy adott ügyben, mert két eset van: vagy igaz a vád, és a videofelvétel bűncselekményt rögzít, vagy a felvétel, illetve annak interpretálása hamis. Lendvai Ildikó ezt annak kapcsán közölte az MTI-vel, hogy a Fidesz XI. kerületi szervezete - egy rejtett kamerás felvételre hivatkozva - hatalommal való visszaélés gyanúja miatt feljelentette Wieszt Jánost, az MSZP XI. kerületi frakcióvezetőjét.
2010.05.20. 21:15
 
 
Csökkent az Eyjafjöll vulkán aktivitása és hamukibocsátása
Jelentősen csökkent az elmúlt napokban az izlandi Eyjafjöll vulkán hamukibocsátása, és kissé gyengült a tűzhányó általános aktivitása is - jelentette ki az AFP francia hírügynökségnek Steinunn Jakobsdóttir izlandi geológus. Amíg elmúlt hetekben az Eyjafjöll fölé emelkedő hamuoszlop magassága "alig süllyedt 5 ezer méter alá, addig a tegnapi (szerdai) méréskor 3 ezer méteres volt" - mondta Jakobsdottir. "Az oszlop, amely két héten át széles és magas volt, tegnap és ma már jóval kisebb" - tette hozzá. A vulkáni tevékenység némileg gyengült, és visszatért arra a szintre, amelyen április végén állt, még mielőtt május elején ismét felerősödött.
2010.05.20. 20:45
 
 
Lépésben halad a forgalom az 1-es főúton
Lépésben haladnak az autók csütörtök este az 1-es főúton Komárom és Győr között, mivel az M1-es autópálya kétszer kétsávos forgalmát is erre a kétszer egysávos útszakaszra terelték. Péntek reggel a Hegyeshalom felé vezető pálya két sávját már használhatják az autósok. Az 1-es főúton egyre több a műszaki hibás jármű, számos kocsi hűtővize felforrt, más autókból kifogyott az üzemanyag, a GPS tájékoztatása miatt elbizonytalanodó autósok az út közepén megállnak, a félreálló kamionok a padkán megsüllyednek, mindez súlyosbítja a helyzetet - mondta Perjámosi István alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályvezetője.
2010.05.20. 20:15
 
 
Félmilliárd forint értékű szerelmi ajándék egy svájci örömlánynak
Összesen másfél millió frankot (421 millió forintot) ajándékozott szerelme jeléül egy prostituáltnak egy svájci biztosítótársaság menedzsere. A 39 éves férfi feltételezhetően meghamisított számlákkal csalta ki a pénzt munkaadójától, ezért a St. Gallen-i bíróság két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte csütörtökön. Az üzletszerű csalással vádolt 26 éves örömlányt azonban felmentették, a bíróság szerint ugyanis nem bizonyítható, hogy a nő szerelmi kapcsolatot ígért volna a volt igazgatónak. A férfi, aki szeretőjének még magánvagyonát is átengedte, egyszerűen figyelmen kívül hagyta a figyelmeztető jeleket és könnyelműen viselkedett.
2010.05.20. 20:00
 
 
Tudósok az Obama-kormányt bírálják az olajkatasztrófa miatt
Vezető amerikai oceanográfusok azzal vádolják az Obama-kormányt, hogy nem végzett megfelelő tudományos elemzést a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa okozta károkról, és lehetővé tette, hogy a BP homályos információkat közöljön a szennyeződés mértékéről - írta a csütörtöki The New York Times. A tudósok szerint a nemzeti óceán- és légkörügyi hatóság, valamint más szövetségi ügynökségek nem végezték el kellő gyorsasággal a vizsgálatokat a tengerbe került olaj mennyiségéről és az óceán mélyén keletkező károkról.
2010.05.20. 19:45
 
 
Buzsáky Ákos helyett Tőzsér Dániel került a magyar válogatott keretbe
Buzsáky Ákos helyére a korábban tartalékok közé jelölt Tőzsér Dánielt hívta be keretébe csütörtökön Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A magyar szövetség honlapja szerint a Queen,s Park Rangers középpályása sérülés miatt nem játszhat jövő szombaton a németek elleni, budapesti és június 5-én a hollandok elleni, amszterdami barátságos mérkőzésen. A keret tagjai jövő szerdán találkoznak az MLSZ telki edzőközpontjában. Egyelőre kérdéses az ugyancsak sérült Nagy Dániel és Dárdai Pál játéka, esetükben jövő hétfőn derül ki, hogy számításba veheti-e őket a holland szakvezető.
2010.05.20. 19:15
 
 
Jégkorong-vb, negyeddöntő: cseh és svéd továbbjutás
A cseh és a svéd válogatott jutott a legjobb négy közé a németországi jégkorong-világbajnokságon. A csütörtöki negyeddöntőben előbbi büntetőkkel nyert a finnek ellen, utóbbi pedig a dánokat búcsúztatta. Eredmények, negyeddöntő: Csehország-Finnország 2-1 - büntetőkkel, Svédország-Dánia 4-2.
2010.05.20. 19:15
 
 
A pénzügyminiszter lépésekre utasította Kamarást Malév-ügyben
Oszkó Péter pénzügyminiszter csütörtökön levélben utasította Kamarás Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját, hogy a Malév által a Vnyesekonombanknak nyújtott viszontgarancia ügyében, a helyzet jogi tisztázása érdekében tegye meg a szükséges intézkedéseket - közölte a Pénzügyminisztérium. Oszkó Péter szerint alapos okkal feltételezhető, hogy a 2007. májusában - a Malév privatizációját követően - kötött garancia-megállapodás kapcsán akár a hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet - áll a közleményben.
2010.05.20. 19:00
 
 
Magyarország folyamatosan figyelemmel kíséri Tóásó Előd ügyét
Balázs Péter külügyminiszter azt kérte bolíviai partnerétől, hogy a Tóásó Előd elleni eljárást a magyar konzuli szolgálat rendszeres tájékoztatása mellett folytassák le - közölte a helyettes külügyi szóvivő csütörtökön. Balázs Péter először találkozott személyesen David Choquehuanca Céspedes bolíviai külügyminiszterrel az Európai Unió, valamint Latin-Amerika és a Karib-térség (EU-LAC) május 16-19. között Madridban megrendezett 6. állam- és kormányfői csúcstalálkozóján. A magyar diplomácia vezetője arra kérte a bolíviai külügyminisztert, hogy a Tóásó Előd ellen indult eljárást a nemzetközi normáknak megfelelően, a magyar konzuli szolgálat folyamatos tájékoztatása mellett folytassák le.
2010.05.20. 18:15
 
 
Arizona Los Angeles elsötétítésével fenyeget
Az amerikai Arizona szövetségi állam a szomszédos Kaliforniában fekvő Los Angeles elsötétítésével fenyeget, ha a város nem törli el Arizonával szemben meghirdetett üzleti bojkottját - jelentette az ABC televízió csütörtökön. Los Angeles vezetése azután döntött az Arizonával szembeni lépésekről, hogy az nagy vitát kiváltó új, szigorú bevándorlási törvényt fogadott el. A Csendes-óceán partján fekvő Los Angeles áramellátásának negyedét Arizona biztosítja, így az ellenlépés nemcsak azzal fenyegetne, hogy a város egy része sötétben maradna, hanem azzal is, hogy nem működnének a nagy forróságban a légkondicionáló berendezések.
2010.05.20. 18:00
 
 
Kétszer annyit keresnek a diplomás pályakezdők, mint az érettségizettek
Az érettségivel rendelkező pályakezdők havi bruttó átlagjövedelme 2010 elején 118 ezer forint, a diplomás pályakezdők pedig átlagosan ennek majdnem duplájára, 236 ezer forintra számíthatnak - derül ki a Workania állásportál által működtetett Merces fizetési felmérés legfrissebb adataiból. Az iparágak szerinti összehasonlítás azt mutatja, hogy a diplomás pályakezdők közül a telekommunikáció és szállítmányozás területén elhelyezkedők átlagosan 313 ezer forintra számíthatnak. Pénzügyi területen átlagosan 299 ezer forint, az ipari termelésben 250 ezer forint, az egészségügy, gyógyszeripar területén 235 ezer forint átlagos jövedelemmel számolhatnak a kezdők.
2010.05.20. 18:00
 
 
Elzárták a vízátfolyásokat Edelénynél
Sikerült elzárni a Borsod megyei Edelényben a Bódva töltésének azon részeit, amelyeket korábban megbontott a hatalmas árhullám - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. Két markológép hordta a zúzalékot zsákokban, emellett több százan rakták a töltésre a homokzsákot, hogy megfogják a vizet. Az áradatot sikerült leállítani, elzárták a megbomlott töltésrészeket. A védekezési munkákban, vízügyi szakemberek koordinálásával, részt vettek a kelet-magyarországi speciális mentősök, illetve a miskolci mentőcsapat tagjai, a miskolci rendészeti szakközépiskola diákjai, a köztársasági őrezred tagjai, emellett más területről érkezett tűzoltók, katasztrófavédők és önkéntesek is segítettek.
2010.05.20. 17:45
 
 
Széles sávban ingadozva gyengült a forint árfolyama
Széles sávban ingadozva gyengültek a térségbeli devizák csütörtökön, követve az euró sorsával kapcsolatban táplált aggodalmak hatása alatt alakuló euró/dollár árfolyamot. Az eurót csütörtökön délután fél ötkor 281,84 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 279,70 forint után. Csütörtökön is, mint az egész héten, az euróövezet pénzügyi stabilitásával szemben felmerült aggodalmak mozgatták a devizapiaci árfolyamokat, ami a térségbeli devizák esetében az euró/dollár árfolyam alakulásához való igazodást jelenti.
2010.05.20. 17:15
 
Megan Fox nem szerepel a Transformers 3-ban
Nem játszik Megan Fox a Transformers harmadik részében. A Paramount Pictures filmstúdió közlése szerint a huszonnégy éves színésznő nem vesz részt a sikersorozat újabb epizódjának forgatásán, de részleteket nem árultak el. Egyelőre az sem világos, ki fogja helyettesíteni Foxot. A forgatási munkálatokat még ebben a hónapban elkezdik, a kész film pedig a tervek szerint 2011 júliusában kerül a mozikba. Fox a Transformers első két részével Hollywood egyik legsikeresebb fiatal színésznőjévé és szexszimbólummá vált. A filmek világszerte több mint 1,5 milliárd dolláros (345 milliárd forintos) bevételt hoztak.
2010.05.20. 17:00
 
 
Varsóba vezet Orbán első hivatalos külföldi útja kormányfőként
Varsóba utazik első hivatalos külföldi látogatásán Orbán Viktor, miután leteszi a miniszterelnöki esküt - jelentette be a Fidesz elnöki stábjának vezetője csütörtökön Budapesten, újságírók előtt. Szijjártó Péter elmondta: a leendő kormányfő május 31-én utazik a lengyel fővárosba, ahol hivatalos tárgyalást folytat majd Donald Tusk lengyel miniszterelnökkel. A hivatalos látogatás egynapos lesz. Orbán Viktor második hivatalos útja Brüsszelbe vezet június 3-án, ahol találkozik majd Herman Van Rompuy-jel, az Európai Tanács elnökével és José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével - tájékoztatott Szijjártó Péter.
2010.05.20. 16:45
 
 
A felhőszakadás okozta a legtöbb kárt az elmúlt hetekben
A nagyobb biztosítókhoz eddig bejelentett kár már több milliárd forintra rúg és még legalább harmadával emelkedhet - derül ki a biztosítók tájékoztatásaiból. A Generali biztosítóhoz a múlt hétvégi és a hét eleji vihar miatt csütörtök délelőtt 11 óráig ezer településről 8 ezer kárbejelentés érkezett, a becsült kárösszeg eddig 1,2 milliárd forint. A károk nyolcvan százaléka a lakásbiztosításokat és a KKV szektort érinti, húsz százaléka pedig az ipari és a mezőgazdasági ágazat biztosításaihoz kapcsolódik. A legtöbb kár - összesen 5.263 - a vihar miatt keletkezett, 121-et a villám, 2.331-et a felhőszakadás, míg az árvíz 228-at okozott. A Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya megyéből érkező kárbejelentések száma továbbra is kimagasló.
2010.05.20. 16:45
 
 
MNB: szünetelhet a kamatcsökkentés
Szünetelhet a tíz hónapja tartó kamatcsökkentési sorozat Magyarországon - mondta a Bloomberg hírszolgálatnak Bihari Péter, az MNB Monetáris Tanácsának tagja. Ezt azzal indokolta, hogy az utóbbi időben romlott Magyarország kockázati megítélése és romlottak az inflációs kilátások is. "Jelenleg nem csökkenthető tovább az alapkamat" - jelentette ki Bihari Péter.
2010.05.20. 16:30
 
 
Rendőri erősítést kap a Balaton a nyári szezonra
A Balaton közbiztonságát az érintett megyék rendőreinek átcsoportosítása mellett három bevetési csoport, 160 rendőrtiszti főiskolás és rendészeti szakközépiskolás, egy helikopter, valamint 5 bűnügyi szakember erősíti majd a nyári szezonban - hangzott el a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) csütörtöki idénynyitó értekezletén. A Balaton és a Velencei tó körüli négy megye rendőri erőit összehangolni hivatott BKKB értekezletét követő sajtótájékoztatón Horváth József, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, a BKKB soros elnökeként elmondta, hogy legfőbb feladatuk a tavak biztonságának, közbiztonságának és közrendjének a védelme.
2010.05.20. 16:30
 
 
Újabb alkotmánymódosítást nyújtott be a Fidesz
Újabb, ezúttal az önkormányzati képviselő-testületek működését érintő alkotmánymódosítást nyújtott be a Fidesz csütörtökön. A leendő kormánypárt a részletes szabályok miatt ehhez csatolta a helyi önkormányzatokról szóló törvény módosítását is. A Kósa Lajos, Rácz Róbert, Vitányi István által jegyezett alkotmány módosítás az alpolgármesteri tisztséget rögzíti az alkotmányban. Az alaptörvény a jövőben kimondaná: a képviselő-testület a polgármester helyettesítésére alpolgármestert választhat; az alpolgármesternek olyan személy is megválasztható, aki nem tagja a képviselő-testületnek, de a polgármestert a képviselő-testület elnökeként csak olyan alpolgármester helyettesítheti, aki a testület tagja.
2010.05.20. 16:00
 
 
Az MNB elnöke várja a leendő miniszterelnök javaslatát egy találkozóra
A jegybank és a kormány közös érdeke az ország gazdasági stabilitásának megőrzése és a gazdasági növekedés elindítása, így Simor András, a jegybank elnöke várja a leendő miniszterelnök javaslatát egy találkozóra - közölte a Magyar Nemzeti Bank az MTI kérdésére, Navracsics Tibor leendő miniszterelnök-helyettes felvetésére reagálva. Navracsics csütörtökön azt mondta: szerinte hivatalba lépése után a leendő kormányfőnek és a jegybankelnöknek le kell ülnie tárgyalnia arról, hogy melyikük hogyan képzeli el Magyarország jövőjét a saját területén.
2010.05.20. 16:00
 
 
Olajkatasztrófa: a szennyeződés elérte Louisiana államot
Először érte el sűrű, sötétbarna olajszennyeződés az amerikai Louisiana államot azóta, hogy egy hónappal korábban felrobbant egy olajfúró torony a Mexikói-öbölben, környezeti katasztrófát okozva - jelentette az ABC televízió csütörtökön. "Ettől a naptól féltünk" - mondta Bobby Jindal kormányzó annak hírére, hogy a szennyeződés már a part menti mocsaras részeket mossa az állam délkeleti csücskénél. Korábban még csak kátrányrögöket és hígabb olajat sodort partra a víz. A veszélyeztetett lápvilág a garnélarák, osztriga, rák és számos halfaj otthona, a belőlük készült ételekből a kontinentális Egyesült Államokban Louisiana a legnagyobb gyártó.
2010.05.20. 16:00
 
 
Viharos szél hátráltatja a rekordra készülő 13 évest az Everesten
Viharos szél hátráltatja a rekordra készülő 13 éves amerikai Jordan Romerót a Mount Everesten: a fiú arra tör, hogy ő legyen a legfiatalabb hegymászó, aki meghódította a világ legmagasabb pontját. Az amerikai kamasz gyakorlott hegymászónak számít, a Mount Everest 8848 méteres csúcsának elérésével a végső lépést szeretné megtenni afelé, hogy mind a hét kontinens legmagasabb pontját meghódítsa. Romero apjával és három serpával indult a hegycsúcs felé. Az alaptábort már elhagyták, jelenleg a 7010 méter magasan fekvő 1-es táborban vannak - olvasható a fiú blogjában. Az expedíció arra vár, hogy kedvezőbbre forduljon az időjárás.
2010.05.20. 15:30
 
 
Péntek délután járható lesz az M1-es sztráda egyik pályája
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) tájékoztatása szerint 24-28 órán belül járható lesz az M1-es autósztráda egyik pályája - közölte Kóthay László, az ügyvezető kormány vízügyi szakállamtitkára a Kormányzati Koordinációs Bizottság (KKB) csütörtöki ülését követően. Az ÁAK a 2x2 sávos út egyik pályáját 24-28 órán belül ideiglenes műszaki megoldással olyan állapotba hozza, hogy sebességkorlátozással ugyan, de lehessen rajta közlekedni - mondta. Jelenleg hatalmas a dugó a környéken. Az Útinform szerint akár kétórás várakozással is számolnia kell annak, aki az 1-es főúton halad Győr felé, de a távolabbi terelőutakon is jelentős a forgalom.
2010.05.20. 15:15
 
 
Futball bundabotrány: a Debrecen BL-meccseit is vizsgálják
A német ARD televíziós csatorna FAKT című műsorának információja szerint "legalább egy mérkőzés" bundagyanússá vált a labdarúgó Bajnokok Ligája mostani idényében, az MDR tv pedig úgy tudja: a Debrecen egyik meccsét vizsgálja az európai szövetség (UEFA). Az információk alapján múlt szombaton az UEFA fegyelmi bizottsága "a Debrecen legalább nyolc játékosát" kihallgatta Budapesten, s egy játékosügynök is gyanúba keveredett. A FAKT szerint a hajdúságiak több találkozóját is vizsgálják. Horváth Béla, a DVSC technikai vezetője ugyanakkor a dpa német hírügynökség megkeresésére szerdán este azt mondta: semmit nem tud erről az ügyről. Az UEFA-t egyelőre nem sikerült elérnie a német hírügynökségnek.
2010.05.20. 15:00
 
 
A hadsereg ellenőrzi Bangkokot egy nappal a gyújtogatások után
A thaiföldi hadsereg vonta ellenőrzése alá Bangkok központját, egy nappal a kormányellenes tüntetők táborhelyének felszámolása után, s a vörösingesek újabb két vezetője adta fel magát a hatóságoknak, egyikük az erőszak beszüntetésére szólítva fel híveit. A thai hatóságok vasárnap reggelig meghosszabbították a fővárosban az éjszakai kijárási tilalmat, s az intézkedést kiterjesztették 23 tartományra is. A kijárási tilalmat szerdán vezették be, miután gyújtogatások kezdődtek Bangkok központjában azt követően, hogy a biztonsági erők visszafoglalták a vörösinges tüntetők által megszállva tartott negyedet.
2010.05.20. 15:00
 
 
Vollebaek: az EU-tagoknál is figyelni kell a kisebbségi jogok érvényesülését
Fontos, hogy az Európai Unióban az egyes országok csatlakozását követően is folyamatosan nyomon kísérjék a tagállamok jogalkalmazási gyakorlatát a kisebbségi jogok területén - hangoztatta az Európai Parlament úgynevezett kisebbségi frakcióközi munkacsoportjában csütörtökön Knut Vollebaek, az EBESZ kisebbségügyi főbiztosa a munkacsoport társelnöke, Gál Kinga (Fidesz) Strasbourgban kiadott közleménye szerint. A meghallgatáson Vollebaek egyebek között kijelentette: a kettős állampolgárság intézményét nem tekinti biztonsági kockázatnak, ha az nem tömeges mértékben történő útlevélkiadással jár.
2010.05.20. 14:30
 
 
Megkezdődött az általános sztrájk Görögországban
A szakszervezetek felhívására csütörtökön újabb 24 órás általános sztrájk kezdődött Görögországban a megszorító intézkedések ellen; a munkabeszüntetés a görög közszféra nagy részét érinti, így a kórházakat, iskolákat és a közösségi közlekedést is. A szakszervezetek által csütörtök délelőttre szervezett tiltakozó tüntetésen mintegy húszezren vonultak a parlament elé. A megmozdulás rendjét 1700 rendőr őrzi, 36 személyt már őrizetbe vettek. A felvonuló tömeg a "Tolvajok, gyertek ki!" felkiáltással vonult a parlament épülete elé, ahol több száz rohamrendőrrel találta magát szemben. A sztrájk során az iskolák és minisztériumok zárva tartanak, a kórházak minimális személyzettel dolgoznak, az idegenforgalmi látványosságok sem fogadnak látogatókat csütörtökön.
2010.05.20. 14:15
 
 
Bajnai: a Fidesz felelőssége, ha a növekedést ösztönöző döntéseket von vissza
Bajnai Gordon szerint a Fidesz felelőssége, ha bizonyos területeken visszaállítja a kormányzása előtti - egy évvel korábbi - helyzetet. A leköszönő kormányfő a Figyelőnek adott interjúban ezt olyan "ellenreformációnak" nevezte, amely ártani fog annak, amiben mindannyian egyetértettek, nevezetesen, hogy Magyarországon több foglalkoztatottra van szükség, mert csak így gyorsítható fel a növekedés. A szuperbruttósítás esetleges eltörlésével kapcsolatban a hetilap legfrissebb számában megjelent interjúban azt mondta: ez egyfajta technika, amely önmagában nem adóemelő, vagy adócsökkentő tényező.
2010.05.20. 14:00
 
 
Alkotmányt módosított az Országgyűlés
Az Országgyűlés 306 igen és 16 nem szavazattal, 35 tartózkodás mellett elfogadta az alkotmány módosításáról szóló törvényjavaslatot csütörtökön. A fideszes Navracsics Tibor és Répássy Róbert, valamint a KDNP-s Rétvári Bence által kezdeményezett alkotmánymódosítás a parlament létszámát legfeljebb kétszáz főben határozza meg és rögzíti, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek képviseletére további, legfeljebb tizenhárom országgyűlési képviselő választható. Utóbbi kapcsán az indítványozók rögzítették, hogy egy 1992 óta húzódó alkotmányos mulasztást kívántak pótolni. Kitértek arra, hogy a választási törvény módosításának kell rendelkeznie a kisebbségi képviselők választására vonatkozó speciális szabályokról.
2010.05.20. 13:45
 
 
Nyolc debreceni játékost hallgattak meg az UEFA illetékesei
A Debrecen sportigazgatója elismerte, hogy az UEFA illetékesei az Újpest elleni mérkőzés előtt a csapat nyolc játékosát meghallgatták, egyúttal azonban jelezte: "az ügy komolyságára jellemző, hogy még jegyzőkönyvet sem vettek fel". Amennyiben lesz bővebb mondanivalója a klubnak az üggyel kapcsolatban, azt a jövő hét szerdai, a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-döntőt követően megteszik. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megerősítette, hogy vizsgálódik a Debrecen egyik Bajnokok Ligája-mérkőzésével kapcsolatban. Robert Faulkner UEFA-szóvivő a dpa német hírügynökségnek további adatokat nem árult el az üggyel kapcsolatban.
2010.05.20. 13:45
 
 
Összeült a házbizottság az alkotmány módosításáról szóló szavazás ügyében
A szocialisták kezdeményezésére összeült az Országgyűlés házbizottsága csütörtökön azt követően, hogy az alkotmány módosításáról szóló Fidesz-KDNP-s törvényjavaslatról gépi és név szerinti szavazás is lezajlott. A házbizottsági ülés idején még nem történt meg a név szerinti szavazás összesítésének kihirdetése, a gépi szavazás eredménye 306 igen, 16 nem szavazat és 35 tartózkodás volt. Az elmúlt húsz évben először fordult elő, hogy ilyen horderejű kérdésben a gépi szavazás után ugyanarról név szerinti szavazást is elrendelt a házelnök - nyilatkozta a házbizottsági ülés után Tóbiás József MSZP-s frakcióvezető-helyettes, aki szerint ez a hiba a sietségből fakadt és az elmúlt hetek "látlelete".
2010.05.20. 13:30
 
 
Naomi Campbell, a fekete szupermodell 40 éves
Nevezik isteninek, dívának, és a május 22-én negyvenedik születésnapját ünneplő Naomi Campbell rá is szolgál erre a titulusra. Ugyanakkor a fekete szupermodell nemcsak szép, elegáns és méltóságteljes, hanem elkényeztetett, arrogáns és nem ritkán hisztérikus is, mostanában pedig nem a kifutókon, hanem a pletykamagazinok lapjain és a bíróságon tűnik fel gyakrabban. Nyolcévesen Naomi már Bob Marley egyik klipjében táncolhatott, tízévesen pedig felvették egy balettiskolába. Tizenöt évesen, egy boltban őgyelegve fedezték fel, karrierje üstökösként ívelt felfelé.
2010.05.20. 13:30
 
 
Navracsics: megnyílt az út az új kormány megalakulása előtt
A csütörtök délelőtt elfogadott két törvénnyel jogilag megnyílt a lehetőség arra, hogy megalakuljon az új kormány - mondta Navracsics Tibor a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján azután, hogy az Országgyűlés elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényjavaslatot és a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló előterjesztést. A Fidesz politikusa azt mondta: az elmúlt időszakban "mindenki számára alapélmény volt", hogy a magyar kormányzati rendszer egyre rosszabb hatásfokkal működött, ezért a Fidesz minőségileg is igyekszik javítani a központi közigazgatás működését.
2010.05.20. 13:30
 
 
Félidejéhez érkezett a Margit híd pályaszerkezetének felújítása
Félidejéhez érkezett a budapesti Margit híd pályaszerkezetének felújítása, a következő hetekben megkezdik a déli hídpálya felújítását, miután az északival végeznek. Még nem lehet tudni, hogy mikor indulhat meg a járműforgalom a hídon. A felújítást végző Mh 2009 konzorcium szóvivője a hídon tartott sajtótájékoztatón elmondta: nagyjából fél éve kezdték a munkát, azóta a déli oldalra áthelyezték a villamossíneket, alátámasztották a szerkezet déli oldalát, majd kettévágták a hidat. Ezt követően feldarabolták az északi részt, majd beépítették az új acél pályalemezeket, napokon belül pedig a villamosvágányokat is áthelyezik az északi oldalra.
2010.05.20. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754[1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista