2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Négy magyar résztvevő lesz a 2011-es Dakaron
Lesznek magyar résztvevők a 2011-es Dakar-ralin, amelyet január 1. és 16. között ismét Argentínában és Chilében rendeznek meg. A világ legnagyobb tereprali versenyére való magyar visszatérést Szalay Balázs, az Opel Dakar Team vezetője, a szervező ASO kelet-európai képviselője jelentette be budapesti sajtótájékoztatóján. A négy magyar közül ketten újoncok: Hamvadi Zoltán, a tavalyi országos bajnokság második helyezettje quaddal vág neki a 9200 km-es távnak, Horn Albert pedig a horvát autóversenyző, Drazen Curic navigátoraként vesz részt az eseményen. Horn a 2008-as autós tereprali-bajnokságon Fazekas Károly oldalán kategóriaelső, abszolútban második lett, jelenleg itthon Benik Balázzsal versenyez.
2010.06.02. 13:30
 
 
Új elnöke lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek
Új vezetője lesz a Magyar Jégkorong Szövetségnek (MJSZ), mivel az eddigi elnök, Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a június 11-i tisztújító közgyűlésen. "Úgy döntöttem, hogy átadom a stafétabotot, egyben bízom abban, hogy az új elnök további impulzusokkal segíti az elmúlt évek sikertörténetének folytatását. Ezúton is megköszönöm a sportolók, a sportágért dolgozó szakemberek munkáját és a szurkolók támogatását" - fogalmazott Studniczky Ferenc, aki az elnökségnek már jelezte távozási szándékát.
2010.06.02. 13:00
 
 
Az energiahivatal a héten dönt az áramár változtatási kérelmekről
A Magyar Energia Hivatal (MEH) még a héten dönt az áramár változtatási kérelmekről - közölte a hivatal az MTI-vel szerdán. Átlagosan 2,62 százalékkal csökkenhet július elejétől az Elmű szolgáltatási területén a lakossági villamos energia ára, míg az Émász fogyasztóinak 9,71 százalékkal lesz olcsóbb az áram ára - jelentették be a szolgáltatók szerdán. Az E.ON közlése szerint a lakossági fogyasztóinak az I. tömbben 4,38 százalék, a II. tömbben 4,6 százalék lesz az árcsökkentés.
2010.06.02. 12:45
 
 
Martonyi: a Nyugat-Balkán stabilitásának kulcsa az uniós tagság lehetősége
A Nyugat-Balkán stabilitásának kulcsa, hogy az Európai Unió ébren tartsa a tagság perspektíváját a térség országai számára, és biztosítsa, hogy az integrációs folyamat ne lassuljon le - mondta Martonyi János külügyminiszter szerdán az MTI-nek telefonon Szarajevóból, ahol az EU-Nyugat-Balkán külügyminiszteri konferencián vesz részt. A tanácskozás célja, hogy lendületet adjon a Nyugat-Balkán európai integrációs folyamatának. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a régió valamennyi országa felé ismételten meg kell erősíteni azt az üzenetet, hogy az integráció, különböző stádiumokban ugyan, de folytatódni fog - mondta a magyar diplomácia irányítója.
2010.06.02. 12:45
 
 
Gázai segélyflottilla: Abbász állami terrorizmussal vádolja Izraelt
"Állami terrorizmussal" vádolta Mahmúd Abbász szerdán Izraelt a Gázai övezetbe humanitárius segélyt szállító önkéntes flottilla elleni támadás miatt. A Palesztin Hatóság elnöke a ciszjordániai Betlehemben egy palesztinai beruházási konferencia megnyitóján mondott beszédében kijelentette: "Népünket állami terrorizmusnak tették ki, amikor Izrael megtámadta a szabadság konvoját. A palesztinokkal együtt az egész világ szemben áll a terrorizmussal." A számos külföldi küldöttség részvételével tartott konferencián egyperces némasággal emlékeztek meg a nemzetközi vizeken hétfőn végrehajtott támadás kilenc palesztinbarát halálos áldozatáról.
2010.06.02. 12:30
 
 
Lemondott a japán kormányfő
Hivatalosan bejelentette lemondását Hatojama Jukio japán kormányfő szerdán Tokióban pártja, a balközép irányzatú Japán Demokrata Párt (DPJ) vezetői előtt. A tavaly szeptember 16-án hivatalba lépett, 63 éves japán kormányfő népszerűsége a mélypontra, alig 17 százalékra zuhant azt követően, hogy Hatojama ígéretével ellentétben nem állapodott meg az Okinava szigetén működő amerikai támaszpont áthelyezéséről. Hatojama elismerte, hogy a pénzügyi botrányok és okinavai bázis ügye késztette lemondásra, de megerősítette azt a véleményét, hogy a japán-amerikai biztonsági együttműködés alapfeltétele a térség békéjének.
2010.06.02. 12:15
 
 
A GfK szerint előtérbe kerültek az akciós vásárlások
A nyugat-európai országokhoz hasonlóan Magyarországon is tudatosabbá váltak a vásárlók: felértékelődött az árak jelentősége, nőtt a napi fogyasztási cikkek esetében az akciós, promóciós vásárlások aránya - derül ki a GfK Hungária legfrissebb kutatásaiból. A GfK szerdai közleménye szerint 2009-ben emelkedett az egy-egy háztartás által meglátogatott kereskedelmi láncok száma, illetve többen olvassák az akciós szórólapokat is. A háztartások napi fogyasztási cikk vásárlásainak nominálértéke 1,6 százalékkal magasabb volt 2010 első negyedévében, mint 2009 hasonló időszakában - írta a GfK.
2010.06.02. 12:00
 
 
Liz Taylor közreadja Richard Burton szerelmes leveleit
Első alkalommal adja közre Liz Taylor azokat a szerelmesleveleket, amelyeket Richard Burton írt hozzá. A szenvedélyes, ámde viharos kapcsolatról tanúskodó levelek Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton and the Marriage of the Century (Tomboló szerelem: Elizabeth Taylor, Richard Burton és az évszázad házassága) című kötetben jelennek meg június 15-én. A könyv szerzői, Sam Kashner és Nancy Schoenberger azonban a Vanity Fair magazin júniusi számában már részleteket közölnek a levelekből. "Minden bizonnyal te vagy a világ legjobb színésznője, ami rendkívüli szépségeddel párosulva egyedülállóvá tesz téged" - írta rajongva egyik levelében Burton.
2010.06.02. 11:45
 
 
Megkezdődött az EU-Nyugat-Balkán külügyminiszteri konferencia
Tanácskozást kezdtek szerda délelőtt Szarajevóban az Európai Unió tagállamainak és a Nyugat-Balkán országainak külügyminiszterei. A konferencia fő célja, hogy az EU megerősítse a Nyugat-Balkán csatlakozási kilátásait a Lisszaboni Szerződés új keretei között. Carl Bildt svéd külügyminiszter az értekezlet előtt azt mondta: arra számít, hogy az EU határozottan megerősíti a nyugat-balkáni államok számára a nyitott ajtók politikáját és az uniós integráció lehetőségét. A tanácskozáson részt vesz Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, valamint Stefan Füle bővítési biztos is. Magyarországot Martonyi János külügyminiszter képviseli.
2010.06.02. 11:45
 
 
Vb-2010: minden idők egyik legfiatalabb német keretét hirdették ki
Minden idők egyik legfiatalabb keretével vág neki a jövő pénteken kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságnak a német válogatott. Joachim Löw szövetségi kapitány kedden hozta nyilvánosságra végleges, 23 fős keretét, amelynek átlagéletkora 24,96 év - ennél csak a németek első vb-részvételekor, 1934-ben volt fiatalabb a csapat (24,16 év). Érdekesség: a három világbajnoki cím megszerzése alkalmával (1954, 1974 és 1990) 27 és 28 év között volt a német együttes átlagéletkora. A mostani keret legfiatalabb játékosa az egyformán 20 esztendős Toni Kroos és Thomas Müller, a korelnök pedig a kapus Hans-Jörg Butt, aki 36 éves.
2010.06.02. 11:30
 
 
Dubajba igazolt Cannavaro, a Juventus világbajnok védője
Az Egyesült Arab Emírségekben fejezi be a pályafutását Fabio Cannavaro, a Juventus világbajnok védője, aki szerdán két évre szóló megállapodást kötött a dubaji al-Ahli labdarúgócsapatával. A 36 éves játékos idény végén lejáró szerződését nem hosszabbította meg a torinói klub. Cannavaro 2006-ban vb-t nyert az olasz válogatottal - most is tagja a jövő pénteken kezdődő, dél-afrikai tornára készülő keretnek -, s abban az évben a FIFA Év játékosa-díjat is kiérdemelte. Nyolc éve a Squadra Azzurra csapatkapitánya, 132 fellépésével olasz válogatottsági rekorder.
2010.06.02. 11:30
 
 
Tizennyolc települést zár el a víz Borsodban
Az áradások miatt 18 települést nem lehet autóval megközelíteni és mintegy 60 útszakasz került újra víz alá - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán. A helyzet továbbra is az Észak-Magyarország régióban, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a legkritikusabb. A 30 ezer kilométeres országos közúthálózaton jelenleg mintegy 60 szakaszon van érvényben teljes útzár. Emellett számos út csak nehezen, lépésben járható, és több helyen csak félpályán haladhat a forgalom. A legtöbb útlezárást az észak-magyarországi és dél-dunántúli régióban kellett elrendelnie a társaságnak.
2010.06.02. 11:15
 
 
Elárverezik James Bond híres Aston Martinját
Elárverezik James Bond 1964-es Aston Martinját: az aukciósház által csak a "világ leghíresebb autójaként" emlegetett járműért a várakozások szerint akár ötmillió fontot - 1,66 milliárd forintot - is megadhatnak. Ez az első alkalom, hogy az ezüstszínű DB5 modell széles körben elérhetővé válik. Az RM Auctions kínálatában szereplő négykerekű az első Bond-filmeknél használt két Aston Martin közül az egyetlen még megmaradt darab. A közönség Sean Conneryvel a kormány mögött láthatta a járgányt a Goldfinger és a Tűzgolyó című kémkalandokban.
2010.06.02. 10:45
 
 
Orbán Viktor befejezte varsói tárgyalásait
Orbán Viktor és Lengyelország ideiglenes elnöke egyetért abban, hogy a lengyel-magyar történelmi kapcsolatok kiegészítéseként minél gyorsabban meg kell indítani az észak-déli infrastrukturális fejlesztéseket. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán kedden késő délután megbeszélést folytatott Komorowskival, a Lengyel Köztársaság ideiglenes elnökével, a Szejm elnökével. A találkozó résztvevői egyetértettek abban, hogy a lengyel-magyar történelmi kapcsolatokat praktikus, a jövőre szóló közös programokkal kell kiegészíteni, vagyis elengedhetetlenül fontos az észak-déli infrastrukturális fejlesztések - autópályák, összekötött hálózatok - minél gyorsabb megindítása - közölte.
2010.06.02. 10:45
 
 
MNB: az infláció 2011. második negyedévére csökken 3%-ra
Az idei év harmadik negyedévében 3,8, a negyedikben 4,1 százalékos infláció várható, amely 2011. első negyedévében 3,4 százalékra, a másodikban pedig 3,0 százalékra csökken, majd a harmadik negyedévben éri el a 2,8 százalékos mélypontot - áll a Magyar Nemzeti Bank szerdán kiadott inflációs jelentésében. Az infláció idén 4,9 százalék lesz, jövőre 3,0, 2012-ben 2,9 százalék, ami magasabb a februárban várt idei 4,4 százalékos, illetve a jövőre várt 2,3 százaléknál. A korábban jelzettnél magasabb inflációt elsősorban a dollárral szemben gyengülő euró miatt emelkedő energiaárakkal indokolja az MNB.
2010.06.02. 10:30
 
 
Az eddig mért legnagyobb vízállásokra számítanak Észak-Magyarországon
Az eddig mért legnagyobb vízállásokra, vagy ahhoz közeli értékekre számítanak a Sajón, a Bódván és a Hernádon, de szinte valamennyi folyón - a Bodrog és a Tisza felső szakaszának kivételével - harmadfokú a készültség - mondta az Ékövizig árvízvédelmi osztályvezetője szerda reggel. A Sajón Sajópüspökinél reggel 370 centiméteres vízállást mértek a folyó árad. A számítások szerint itt 390 centiméter körüli tetőzés várható szerdán dél körül. Sajószentpéternél szintén rekordot dönthet a folyó, ez az ár Sajóecsegnél, illetve Miskolc térségében is gondot jelent majd. Baranyában Sásdon és környékén legkritikusabb az árvízi helyzet; eddig 39 embert kellett kiköltöztetni.
2010.06.02. 10:15
 
 
Kijelölte miniszterelnök-helyetteseit a kormányfő
Június 1-jei hatállyal kijelölte Orbán Viktor két miniszterelnök-helyettesét, a kormányfő helyettesítésére első helyen Semjén Zsolt jogosult. A Magyar Közlöny keddi számában kihirdetett rendelet szerint a miniszterelnök miniszterelnök-helyettesként Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert és Semjén Zsolt tárca nélküli minisztert jelöli ki. A miniszterelnök-helyettesi kinevezésre az alkotmány - a fideszes Navracsics Tibor és Répássy Róbert, valamint a KDNP-s Rétvári Bence előterjesztésében kormánypárti és jobbikos szavazatokkal és egy LMP-s képviselő támogatásával elfogadott - új rendelkezése ad lehetőséget.
2010.06.02. 10:15
 
 
Gázai segélyflottilla: Izrael kiutasít minden aktivistát
Folytatódott szerdán Izraelben azoknak a palesztinbarát aktivistáknak a kiutasítása, akiket a Gázai övezetbe segélyt szállító flottilla hajóin vett őrizetbe a haditengerészet. Ezúttal 250 külföldiről van szó - jelentette be az izraeli katonai rádió. Mintegy 120-an - többségükben algériaiak, indonéziaiak - a jordániai határon keresztül hagyják el az országot, hatvan török a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren várakozott, hogy különgépek elszállítsák őket. Hetven további török pedig még útban van a repülőtér felé a beér-sevai börtönből - tette hozzá a rádió. Hétfőn és kedden 45 embert utasítottak ki Izraelből abból a 682 fős csoportból, amely a segélyt szállító flottilla hajóin utazott.
2010.06.02. 10:00
 
 
Lassult az új autók számának csökkenése
Tovább lassult a forgalomba helyezett új autók számának visszaesése, az első öt hónapban 37 százalékkal kevesebb új autót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban, ez azonban nem jelenti a piac helyreállását a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) szerint. Az MGE és a DataHouse adatai szerint 2010 áprilisában még 44 százalékkal, májusban már csak 24 százalékkal kevesebb személyautót helyeztek forgalomba, mint egy évvel korábban. Az MGE közleménye szerint az értékesítési darabszámok továbbra is mélyen alatta maradnak a magyar piac felvevőképességének.
2010.06.02. 09:45
 
 
Denevérekkel etetnék meg a tigrisszúnyogokat Velencében
Denevérek betelepítésére ösztönzik a Velencében élőket: a város illetékesei szerint ugyanis a bőregerek megvédhetik a lagúnák városát a veszélyes tigrisszúnyog-inváziótól. A kedden megkezdett kampányban arra biztatják a velenceieket, hogy vásároljanak vagy maguk építsenek dobozokat a denevérek számára, amelyeket aztán magas fákra, illetve a házak külső falára függeszthetnek fel. Szakértők szerint egy denevér éjszakánként akár háromezer szúnyogot is felfal, ami nagy segítség lenne, különösen a Lidón, ahol a kertekben összegyűlt esővíz és a növényzet remek tenyészhelyet biztosít a szúnyogoknak.
2010.06.02. 09:30
 
 
Vb-2010: Rossi és Borriello maradt ki az olasz keretből
Többek között az amerikai születésű Giuseppe Rossi, valamint az AC Milan csatára, Marco Borriello sem került be a jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságra kijelölt 23 fős olasz keretbe. Marcello Lippi, a címvédő szövetségi kapitánya rajtuk kívül a kapus Salvatore Sirigunak, a hátvéd Mattia Cassaninak és a középpályás Andrea Cossunak köszönte meg az eddigi munkát. Mauro Camoranesi térdsérülése ellenére maradhatott.A keretben kilencen (Buffon, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Daniele De Rossi, Gattuso, Pirlo, Gilardino és Iaquinta) vannak, akik tagjai voltak a négy évvel ezelőtti aranyérmes alakulatnak.
2010.06.02. 09:15
 
 
Vb-2010: sima győzelemmel hangoltak a hollandok
A jövő pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra készülő holland válogatott három góllal jobbnak bizonyult a szintén vb-résztvevő Ghánánál a kedd este Rotterdamban lejátszott felkészülési mérkőzésen. Bert van Marwijk szövetségi kapitány együttese szombaton a magyar nemzeti csapatot fogadja a vb előtti utolsó barátságos találkozóján. A portugál válogatott is nyert, mégpedig hazai pályán Kamerun ellen, amely az összecsapás nagyobbik felében emberhátrányban futballozott, miután az Internazionaléval májusban Bajnokok Ligáját nyert Samuel Eto'ot kiállította a játékvezető.
2010.06.02. 09:00
 
 
Miniszoknyás meteorológia
A nők szoknyájának hossza a hivatalos meteorológiai jelentéseknél is előbb jelzi az időjárás alakulását - derült ki egy internetes felmérésből. A szoknya hosszúságából, vagy ellenkezőleg, kurtaságából következtetni lehet arra, hogy milyen lesz az idő a következő néhány napban - vélekedtek az eBay internetes oldalán válaszolók. Az árverési portál elemzői szerint a megvásárolt szoknyák minden nappal rövidebbek, ahogy javulás közeleg az időjárásban, rosszabb idő vártán pedig a hosszabb szoknyák a kelendőbbek.
2010.06.02. 09:00
 
 
Egzotikus hüllők pusztítanak a brit folyókban és tavakban
Komoly veszélyt jelentenek a brit folyók és a tavak természetes növény-, és állatvilágára azok az egzotikus hüllők, köztük szárazföldi és vízi teknősbékák, amelyeket a gazdáik egyszerűen meguntak és elengedtek a szabadban - figyelmeztetnek a brit állatvédő szervezetek. Évente több millió hüllőt importálnak Nagy Britanniába azért, hogy kielégítsék a szokatlan és különleges háziállatokra vágyók igényeit. A gazdik kezdeti lelkesedése azonban nem tart sokáig, és jobb híján egy közeli tó, vagy folyó környékén engedik szabadon az apró állatokat, nem is sejtve, hogy ezzel milyen komoly környezeti problémákat okoznak.
2010.06.02. 08:15
 
 
Lengyelországból Brüsszelbe utazik tovább Orbán Viktor
Lengyelországi látogatását befejezve Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerdán reggel a tervek szerint Jaroslaw Kaczynski volt miniszterelnökkel, az ellenzéki Jog és Igazságosság párt elnökével, a júniusi elnökválasztás egyik jelöltjével tárgyal. Ezután továbbutazik Brüsszelbe, ahol este munkavacsorán vesz részt az Európai Bizottság Európai Néppárthoz tartozó biztosaival, majd másnap Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével tanácskozik. Ezt követően Herman van Rompuy-jel, az Európai Tanács elnökével, és José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével folytat tárgyalásokat.
2010.06.02. 08:00
 
 
Csökkent a külföldi befektetések száma Magyarországon
Magyarországon egy év alatt 36 százalékkal csökkent az induló külföldi befektetési projektek száma, így egy hellyel lejjebb csúszott a rangsorban, de így is lehagyta minden szomszédját - derül ki az Ernst & Young ötödik Európai Versenyképességi Jelentéséből. Az Európába irányuló külföldi közvetlen működőtőke által teremtett munkahelyek számát nézve Magyarország a 6. helyen szerepelt a 2009-es számok alapján. Románia a 7., azt követi Szlovákia, Csehország a 11. Magyarországot a régióból egyedül Lengyelország előzte meg, az 5. helyen szerepel.
2010.06.02. 07:45
 
 
Szövetségi nyomozás kezdődött az amerikai olajkatasztrófa ügyében
Az amerikai szövetségi kormány bűnvádi és polgári peres nyomozást indított a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa ügyében - közölte az igazságügy-miniszter kedden. Eric Holder - aki posztjánál fogva egyben a szövetségi főállamügyész is - a szennyeződés által leginkább sújtott Louisiana államban, New Orleansban tett bejelentést. Azt mondta, vizsgálat kezdődött a Deepwater Horizon olajfúró platform április 20-i felrobbanása, valamint az azt követő, máig tartó olajszivárgás ügyében. Holder nem pontosította, hogy milyen cégek, illetve személyek lehetnek a nyomozás célpontjai. Az utóbbi napokban olyan hír látott napvilágot, hogy bűnvádi eljárás indulhat a katasztrófa fő felelősének tartott BP brit olajtársaság ellen.
2010.06.02. 07:45
 
 
Veszélyhelyzetet hirdettek ki Pásztón és Hasznoson
Veszélyhelyzetet hirdettek ki a Nógrád megyei Pásztó és Hasznos térségében - ismertette Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Kormányzati Koordinációs Bizottság kedd éjszakai döntését a testület ülése után. A tárcavezető kifejtette: a veszélyhelyzet következtében rendkívüli intézkedésekre nyílik lehetőség. Folyik tovább a kitelepítés az Országos Mentőszolgálat megerősített jelenléte mellett, és első fokú készenlétbe helyezték a Magyar Honvédséget is, hogy készen álljon a segítségnyújtásra, ha arra szükség lenne a továbbiakban - mondta.
2010.06.02. 07:30
 
 
A történész szerint jogszabályoktól nem várható a holokauszttagadás megszűnése
Jogszabályoktól, így a büntető törvénykönyv (Btk.) módosításától sem várható a holokauszttagadás megszűnése - mondta Karsai László történész annak kapcsán, hogy az Országgyűlés kedden szavazott a Btk. erre vonatkozó részének módosításáról; a szocialista javaslat külön nevesítette volna a holokauszttagadást, a Fidesz-KDNP ezzel szemben kihagyta a holokauszt szót a törvénytervezet szövegéből. A történész "értelmetlen, kontraproduktív, az idős szavazók voksainak megszerzésére irányuló gusztustalan gesztuspolitizálásnak" nevezte a február 22-én elfogadott Btk.-módosítást, és szerinte a most megszavazott módosítás ugyanígy "felesleges, betarthatatlan és végrehajthatatlan".
2010.06.01. 22:00
 
 
Az AC/DC "megjárta a poklok útját" Romániában
Az ausztrál AC/DC együttes vagy ezerszer is eljátszhatta már Highway to Hell (Országút a pokolba) című slágerét, de arról biztos nem is álmodtak, hogy éppen Romániában szembesülnek vele. A magyar határhoz érkezett bandát a román oldalon feltartóztatták az ország úthálózatát kezelő vállalat alkalmazottai, és összesen 2500 eurót (690 ezer forintot) követeltek járműveik után az úthasználatért - mondta el kedden Doina Trion, az együttes menedzsere. Mint mondta, a túlbuzgó alkalmazottak azt állították, hogy a stáb nem fizette meg az útdíjat, és addig nem akarták átengedni őket a nagylaki határátkelőn, amíg nem rendezik tartozásukat.
2010.06.01. 21:00
 
 
Dárdai újabb egy évre aláírt a Herthánál
Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesliga első osztályából kiesett Hertha BSC-nél Dárdai Pál. A 34 éves, magyar válogatott futballista kedden írta alá a megállapodást. Dárdai mostani szerződése június 30-ig szól, ez azt irányozta elő, hogy a játékos ősztől két évig még az amatőröknél folytatja és párhuzamosan megkezdi az edzői munkát. A kieséssel azonban új helyzet állt elő, a csapattól többen távoztak, így Dárdaira továbbra is a profik között lesz szükség.
2010.06.01. 20:45
 
 
Tenisz, Roland Garros: Federer kiesett a negyeddöntőben
A címvédő Roger Federer négy szettben vereséget szenvedet a svéd Robin Söderlingtől a párizsi nyílt teniszbajnokság keddi negyeddöntőjében. Az első helyen kiemelt svájci világelső az első szettet még nagyszerű játékkal megnyerte, ám teljesítménye fokozatosan romlott, míg a svéd egyre jobban feljavult, és a mérkőzést két ízben is megszakító eső is neki kedvezett. Söderling tavaly az akkor négyszeres győztes Rafael Nadalt győzte le a nyolcaddöntőben, akkor a fináléig menetelt, ahol éppen Federertől kapott ki. Federer ezt megelőzően sorozatban 23 alkalommal jutott be Grand Slam-tornán a legjobb négy közé.
2010.06.01. 20:15
 
 
Wieszt János függetlenként folytatja munkáját a Fővárosi Közgyűlésben
Wieszt János hivatalosan is bejelentette a Fővárosi Közgyűlés MSZP frakciójának, hogy független képviselőként kíván a továbbiakban politizálni - tudatta a frakció.A közlés szerint a frakció kérte Demszky Gábor főpolgármestert hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket. Azokban a bizottságokban ahol Wieszt János tag volt, az MSZP frakció tagcserével oldja meg a szocialista képviseletet - tették hozzá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást annak kapcsán, hogy a Fidesz XI. kerületi szervezete hatalommal való visszaélés gyanúja miatt feljelentette Wieszt Jánost.
2010.06.01. 20:00
 
 
Az MSZP szerepeltette volna a holokauszt kifejezést a Btk.-módosításban
A szocialista Bárándy Gergely szerint indokolt lett volna a büntető törvénykönyv módosításának szövegében szerepeltetni a holokauszt kifejezést. Azzal ugyanakkor egyetért, hogy a törvényjavaslat a nemzeti szocialista rendszerek által elkövetett népirtás mellett kiterjed a kommunista rendszerek által elkövetettre is. Az Országgyűlés kedden szavazott a Btk.-módosításhoz benyújtott módosító indítványokról. A javaslat úgy változtatná meg a Btk.-t, hogy három év szabadságvesztéssel bünteti azt, aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel.
2010.06.01. 19:30
 
 
Orbán Viktor Donald Tuskkal tárgyalt Varsóban
Az új magyar kormány számára és szándékai szerint a visegrádi országok (V4) együttműködése olyan kitüntetett kapcsolatrendszer, amelyet erősíteni szeretne, és ezt az együttműködést nem gyengíthetik bilaterális konfliktusok sem - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden délután a lengyel kollégájával, Donald Tuskkal tartott közös sajtóértekezleten. A magyar miniszterelnök első külföldi hivatalos látogatásán négyszemközti tárgyalást folytatott lengyel kollégájával, majd a két küldöttség plenáris tárgyalásra ült össze. A tárgyalásokon elsősorban a V4-es együttműködés és a 2011-es magyar, majd lengyel EU-elnökség kapcsán kialakítandó együttműködés volt terítéken.
2010.06.01. 18:45
 
 
NHL: Lidström marad a Detroitban
A világ egyik legjobb hátvédje, Nicklas Lidström további egy évig marad az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Detroit Red Wingsnél. A kiváló játékos - aki április 28-án volt 40 éves - korábban úgy nyilatkozott, hogy mivel egyik fia Svédországban kezdi meg tanulmányait, ezért nagy a valószínűsége a visszavonulásának. Mike Babcock vezetőedző, valamint a társak jelezték: minden erejükkel azon lesznek, hogy rábírják Lidströmöt a folytatásra. Elmondásuk szerint a hokis túl jó ahhoz, hogy elhagyja az NHL-t.
2010.06.01. 18:30
 
 
Hatvan naposra csökkenhet az önkormányzati választások kampánya
A jelenlegi hetvenkettőről hatvan naposra csökkenhet az önkormányzati választások kampánya - mondta Kósa Lajos (Fidesz), a választási eljárásról szóló törvénymódosítás általános vitájában. Kósa az új önkormányzati törvényhez igazodó javaslat expozéjában kiemelte: a rövidebb kampány a korábbiakhoz hasonlóan lehetőséget ad a választói névjegyzék kifüggesztésére, a választók értesítésére, illetve a fellebbezésekre is. A javaslat 9 napra korlátozza az ajánlószelvények összegyűjtésének idejét az önkormányzati kampányban, ami a politikus szerint nehézségeket ugyan eredményezhet, de a "kellő társadalmi beágyazottsággal" rendelkező szervezeteknek semmiképpen sem okozhat gondot.
2010.06.01. 18:00
 
 
Női kézilabda Eb: a második kalapban a magyarok
Az erősorrend alapján a második kalapba került a magyar női kézilabda-válogatott a december 7. és 19. közötti norvég-dán közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság szombati sorsolása előtt. Mátéfi Eszter kapitány együttese így nem kerülhet azonos kvartettbe a horvát, az ukrán és a dán együttessel. A sorsolási kalapok: 1. kalap: Norvégia, Spanyolország, Montenegró, Németország; 2. kalap: MAGYARORSZÁG, Horvátország, Ukrajna, Dánia; 3. kalap: Franciaország, Oroszország, Románia, Svédország; 4. kalap: Szerbia, Szlovénia, Hollandia, Izland.
2010.06.01. 17:45
 
 
Jobbik: minden ellenzéki javaslatot lesöpör a kormánytöbbség
A Jobbik szerint azt a tendenciát lehet megfigyelni, hogy a kormánytöbbség a parlamenti bizottságokban folyamatosan leszavazza az ellenzéki módosító indítványokat, így a párt szerint azok még akkor sem kerülhetnek az Országgyűlés elé, ha a legnagyobb társadalmi igényeket elégítenék ki. Gyenes Géza, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának jobbikos alelnöke a parlament épületében tartott sajtótájékoztatón kifejtette: pártja egyetért azzal, hogy a közfeladatokat ellátó személyeket a jelenleginél még nagyobb védelem illesse meg.
2010.06.01. 17:30
 
 
Az olajfolt a héten eléri Mississippit és Alabamát
Miközben a BP annak előkészítésén fáradozik, hogy újabb eljárással igyekezzen elfojtani a szivárgást a Mexikói-öbölben, a sűrű mérgező szennyeződés Louisiana után a héten valószínűleg eléri Mississippi és Alabama partjait is - hangzott el a CBS beszámolójában. A brit olajcég által végrehajtandó újabb próbálkozás a mélytengeri kútból feltörő olaj elvezetésére a korábbi, kudarcot vallott eljárásokhoz hasonlóan nem ígér biztos sikert. Elképzelhető, hogy az olaj ömlését egészen augusztusig nem lehet elállítani. A BP a tervek szerint akkor fogja elérni a tengerfenék alatt 4 ezer méterrel a kút felszálló csövét.
2010.06.01. 17:30
 
 
Csökkennek a roaming beszéd- és sms-tarifák júliustól
Július elsejétől az Európai Unió területén barangolva több mint 22 százalékkal csökken a hívásfogadás, 11 százalékkal a hívásindítás és közel 3 százalékkal az sms-küldés bruttó fogyasztói ára - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Az Európai Unió (EU) roamingrendelete alapján - a június 1-jén az EU hivatalos lapjában megjelent 275,53 forint/euró árfolyammal számolva - az uniós országokban tartózkodva a hívásfogadás percenkénti legmagasabb bruttó ára az eddigi 66,90 forintról 51,66 forintra, a hívásindítás legmagasabb kiskereskedelmi ára pedig 151,41 forintról 134,32 forintra csökken július elsejével.
2010.06.01. 17:15
 
 
Szerdán nevezi ki az államtitkárokat az államfő
Szerdán nevezi ki az Orbán-kormány államtitkárait Sólyom László köztársasági elnök. Az MTI keddi információi szerint összesen 42 államtitkár dolgozik majd a múlt szombaton megalakult kabinetben. A Miniszterelnökség államtitkára lesz Varga Mihály. A Belügyminisztérium államtitkárának Kontrát Károlyt és Tállai Andrást, közigazgatási államtitkárnak pedig Felkai Lászlót nevezi ki az államfő. A Honvédelmi Minisztériumban Simicskó István látja majd el az államtitkári, Fodor Lajos pedig a közigazgatási államtitkári feladatokat.
2010.06.01. 17:15
 
 
Leváltják a Magyar Honvédség vezérkari főnökét
Hende Csaba a szakmai és morális válsággal indokolta a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetésében általa kezdeményezett személyi változásokat. A honvédelmi miniszter bejelentette: június 5-ével kezdeményezi a köztársasági elnöknél Tömböl László vezérezredes, a HM Honvéd Vezérkar főnökének felmentését. Hazuga Károly altábornagy, vezérkarfőnök-helyettest pedig keddi nappal mentette fel, ahogy Szilvásy Istvánt, a HM Állami Egészségügyi Központ főigazgatóját is. Madarász Károly altábornagynak, a Katonai Felderítő Hivatal főigazgatójának és Kovácsics Ferenc altábornagynak, a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatójának felmentését szintén június 5-i hatállyal kezdeményezi a szakminiszter.
2010.06.01. 17:15
 
 
Harmincezer felhasználó törölte magát a Facebookról
A Facebook adatvédelmi irányelveit kifogásoló internetes csoport "tömeges öngyilkossági" felhívására több mint harmincezren reagáltak, azaz ennyi felhasználó törölte magát a közösségi portálról. A május utolsó napjára időzített kampánnyal a szervezők azt szerették volna elérni, hogy az oldal fejlesztői valódi alternatívákat adjanak a személyes adatok védelmét illetően. "A Facebook ugyan kínál lehetőségeket, hogy milyen biztonsági szinten kezelje a felhasználó adatait, azonban ezek között nincsenek olyan megoldások, amelyek valódi biztonságot jelentenének" - hangsúlyozták a névtelenségbe burkolódzó szervezők.
2010.06.01. 16:30
 
 
Egyre több fogyasztói panasz érkezik a békéltető testületekhez
Egyre több fogyasztói panasz érkezik a békéltető testületekhez. A Budapesti Békéltető Testülethez (BBT) 2010 januárja és áprilisa között 814 ügy érkezett be, 35 százalékkal több az előző év azonos időszakáénál. A panaszszám évről évre emelkedik - mondta Horváth György, a BBT elnökhelyettese. A beérkezett ügyek legnagyobb része, 329 panasz termékszavatossággal érkezett a testületekhez, 269 pedig egyéb szolgáltatásokkal, így például parkolással, utazással, légiutas-jogokkal, javítás-karbantartással kapcsolatban. Csaknem 100 panasz érkezett a pénzügyek és a biztosítások területéről is.
2010.06.01. 16:15
 
 
Trianon-emlékművet állít fel a szlovák-magyar határon az SNS
Trianon-emlékművet állít fel Révkomáromban, a szlovák-magyar határon a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) a szerződés aláírásának 90. évfordulója alkalmával. "Megmutatjuk a magyaroknak, hogy hol az államhatár" - jelentette ki Ján Slota, a párt elnöke keddi pozsonyi sajtóértekezletén. Leszögezte: az SNS akciójával demonstrálni akarja, hogy Révkomárom szlovák város. Ugyanakkor a helyi "magyar önkormányzatnak, amely nem a szlovák állam érdekeit védi", meg akarja mutatni, hogy "nem ők fogják megmondani, milyen emlékművek állhatnak a városban". Slota bejelentette, hogy a párt Szlovákia különböző vidékeit is meg kívánja jelölni "Trianon-emléktáblákkal".
2010.06.01. 16:00
 
 
Izrael nem kér bocsánatot a gázai segélyflottilla megtámadása miatt
Izrael szerint semmi nem indokolja a bocsánatkérést a Gázai övezetbe önkénteseket és segélyt szállító flottilla hétfői megtámadásával kapcsolatban. "Nem kell elnézést kérnünk azért, mert megvédtük magunkat" - mondta Danni Ajalon izraeli külügyminiszter-helyettes kedden. Ajalon a hat hajót "a gyűlölet és erőszak armadájaként" jellemezte. A külügyminiszter-helyettes szerint a hétfői eset "csak egy a sok provokáció közül, amely Izraelt éri". Ajalon lesújtó véleménnyel van a 700 palesztinbarát aktivistáról is: "Kérem, mondják meg nekem, melyik békeaktivista támad hosszú késsel és fémcsövekkel a másikra, hogy megölje."
2010.06.01. 15:30
 
 
Módosították a közterületi parkolás szabályait
Az Országgyűlés kedden módosította a közterületi parkolás jogi szabályait. A törvénymódosítások, amelyre az Alkotmánybíróság döntése miatt volt szükség, a 95-ös benzin átlagárához kötik a parkolási díjat és rögzítik, hogy a várakozási díj és a pótdíj után késedelmi kamat nem követelhető. A Ház 271 igen szavazattal és 89 tartózkodás mellett fogadta el az előterjesztést, és kéri az államfőtől a törvény sürgős kihirdetését.
2010.06.01. 15:15
 
 
Bagdadban az amerikai hadsereg átadta a zöld zóna ellenőrzését
Az amerikai hadsereg kedden az iraki fővárosban, Bagdadban átadta a számos kormányzati intézménynek és az amerikai nagykövetségnek is otthont adó, szigorúan őrzött zöld zóna ellenőrzését a helyi hadseregnek. A lépés egy jelképes szakasza az amerikaiak kivonulásának Irakból, hét évvel az ország 2003-as megszállása után. A küldetés befejezését követően egyetlen amerikai katona sem lesz a zöld zóna ellenőrző pontjainál. Marc Garcia amerikai alezredes, a 33. katonai rendőrzászlóalj parancsnoka azt mondta, mostantól az irakiaké az ellenőrzőpontok felügyeletének teljes felelőssége. Hozzátette: biztos abban, hogy az iraki erők képesek teljesíteni a zöld zóna őrzésével kapcsolatos feladatokat.
2010.06.01. 15:15
 
 
Az indonéz nyelv vezeti a Facebook-használók ázsiai ranglistáját
Az indonéz nyelv vezeti a Facebook-használók ázsiai ranglistáját, miközben világviszonylatban a délkelet-ázsiai ország nyelve az ötödig helyre került a közösségi portál használói között - derült ki egy friss felmérésből. Az oldal több mint 400 millió felhasználójának fele az angol nyelvű felületet állította be, ezt követően a spanyol, a francia és a török lokalizáció a legnépszerűbb. Az indonéz nyelv 20 millió feletti felhasználószámmal lett az ötödik, annak ellenére, hogy az ország 234 millió lakosából csak keveseknek van internetelérése.
2010.06.01. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741[1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista