2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Tenisz, Wimbledon: Czink kiesett
Czink Melinda két játszmában kikapott a hetedik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskától, és kiesett a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójában. A világranglistán 70. magyar játékos az első szettben egyszer, a másodikban pedig kétszer veszítette el adogatását, saját bréklehetőségeit viszont nem tudta kihasználni, így sima vereséget szenvedett. Hétfőn Arn Gréta továbbjutott a legjobb 64 közé, Szávay Ágnes ugyanakkor Czinkhez hasonlóan kiesett.
2010.06.22. 14:45
 
 
Radikális hiánycsökkentő programot hirdetett a brit pénzügyminiszter
Az utóbbi évtizedek legradikálisabb államháztartási hiánycsökkentő programját terjesztette elő kedden a brit pénzügyminiszter, akinek előrejelzése szerint az intézkedések révén az évtized közepére a jelenlegi szint tizedére csökken a deficit. George Osborne a londoni alsóházban ismertette az új konzervatív-liberális koalíciós kormány "vészköltségvetését", amely a májusi kormányváltás után elvégzett gazdasági állapotfelmérés alapján készült. A tervezet fő pontjai között szerepel, hogy a hazai össztermékhez (GDP) mért államháztartási hiány a jelenlegi, 2010-2011-es pénzügyi évre várt 10,1 százalékról 2015-2016-ra alig 1,1 százalékra csökken.
2010.06.22. 14:45
 
 
Az MSZP nem támogatta a kisebbségi önkormányzati képviselők létszámcsökkentését
Az MSZP nem ért egyet azzal, hogy csökkenjen a területi és országos kisebbségi önkormányzatok képviselőinek létszáma, ezért nem is szavazta meg hétfőn az erről szóló törvényjavaslatot. Nemény András szocialista országgyűlési képviselő kedden az MTI-nek azt mondta: alapvetően három oka van annak, hogy így döntöttek. Az egyik az, hogy nem volt valódi egyeztetés az indítványról, ami szerinte hirtelen került a Ház elé. Ezen kívül - mint mondta - az indokaik közt szerepel, hogy a létszámcsökkentésnek semmi gyakorlati haszna nincsen, nem eredményez megtakarítást.
2010.06.22. 14:30
 
 
Félszáz kormánypárti törvényjavaslat érkezett eddig az Országgyűlés elé
Félszáz törvényjavaslatot terjesztett az Országgyűlés elé az új parlament alig másfél hónappal ezelőtti, május 14-i alakuló ülése óta a kormánytöbbség, ezek közel kétharmadát már el is fogadta a Ház. Az ötvenből csak egyet jegyez a több mint három hete megalakult kormány, az összes többi előterjesztés képviselői önálló indítványként került a plénum elé. A Fidesz-KDNP eddig négy esetben kezdeményezte az alkotmány módosítását, az államfő két törvényt küldött vissza megfontolásra a parlamentnek.
2010.06.22. 14:00
 
 
A McLarentől igazolt új mérnököt a Ferrari
Július elsejétől a rivális Ferrari alkalmazásába áll Pat Fry, a Forma-1-es McLaren istálló korábbi főmérnöke. A kedden távozó 46 éves szakember 18 évet töltött el a brit csapatnál, és fontos szerepet kapott volna a jövő évi autó tervezésében. Már csak azért is, mert az idei konstrukció módfelett eredményes: a csapat két világbajnok pilótája, Lewis Hamilton és Jenson Button vezeti a pontversenyt, s így értelemszerűen a konstruktőrök küzdelmében is élen áll a McLaren. A Ferrari jelentős hátránnyal jelenleg harmadik.
2010.06.22. 14:00
 
 
Több mint 1300 kilométeren van árvízvédelmi készültség
A magyarországi folyók fővédvonalain 1381 kilométer hosszon van árvízvédelmi készültség; a belvízzel elöntött területek nagysága 150 ezer hektár - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs kedden. A Dunán a hétvégi csapadék hatására kisebb árhullám indult el, Nagybajcsnál elsőfokú készültség feletti vízszinten éjfélkor tetőzött a folyó, Komáromnál kedden érheti el az első foknak megfelelő szintet. A Tiszán a vízállás Dombrád és Tokaj között enyhén emelkedett, alatta apad. A Hármas-Körös alsó szakaszán a Tisza visszaduzzasztó hatása miatt első- és másodfokú készültségi szint felettiek a vízállások - áll a közleményben.
2010.06.22. 14:00
 
 
Megválasztották Finnország új miniszterelnökét
Mari Kiviniemit választotta miniszterelnökké kedden a finn parlament, így az országnak az elnöke mellett most már a kormányfője is nő. A törvényhozás által 115:56 arányban, 24 tartózkodás mellett meghozott döntést formálisan meg kell erősítenie Tarja Halonen államfőnek, s erre még kedden sor kerül. A 41 éves Mari Kiviniemi, a négypárti kormánykoalíciót vezető Centrumpárt elnöke egyelőre a jövő évi parlamenti választásig tölti be tisztségét. Matti Vanhanent követi a kormány élén, aki múlt pénteken mondott le pártelnöki és miniszterelnöki tisztéről.
2010.06.22. 14:00
 
 
Szegényedőnek érzi a lakosság az EU-t
Minden hatodik európai uniós lakos állandó nehézségekkel küzd a háztartási számlák kifizetésekor, és az uniós polgárok háromnegyede úgy gondolja, hogy országukban az előző évben nőtt a szegénység - derül ki egy Brüsszelben kedden nyilvánosságra hozott uniós közvélemény-kutatásból (Eurobarométer). Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi összetartozásért felelős tagja úgy nyilatkozott: "a felmérés eredményei megerősítették, hogy a szegénység nagy jelentőségű probléma az EU-ban, és a jelenlegi gazdasági és pénzügyi helyzet tovább ront a helyzeten. A válság érezteti hatását: az európai polgárok jelentős hányada ma nehezen jön ki fizetéséből."
2010.06.22. 13:15
 
 
UD-ügy: újra egy eljárásban Szilvásy, Herényi és Dávid Ibolya
Ismét egy eljárásban vizsgálja Szilvásy György, Dávid Ibolya és Herényi Károly ügyét a Központi Nyomozó Főügyészség az UD-üggyel összefüggésben, ám a nyomozásnak jelenleg továbbra is csak a volt titokminiszter a gyanúsítottja - tudta meg az MTI kedden. Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője megerősítette az MTI értesülését. Mint mondta, technikai egyesítése történt a Szilvásy György ellen folyó eljárásnak és a személyes adattal visszaélés, valamint kényszerítés miatt indult ügynek.
2010.06.22. 13:00
 
 
Köztéri zongorákon játszanak a New York-i muzsikusok
A New York-i muzsikusok köztéri zongorákon gyakorolhatnak ezen a héten, miután a város nevezetesebb látványosságainál és közparkjaiban összesen 60 zongorát állítottak fel. Bach, Elton John vagy akár Scott Joplin művei olyan helyszíneken csendülhetnek fel, mint a Lincoln Center, a Times Square, vagy a Coney Island sétánya. A forgalmas Time Square-en légkalapácsok, dudáló taxik és szirénázó tűzoltóautók zajával keveredve szólalhat meg a zene. A köztéri zongorák világra szóló művészeti bemutatójának New York az első állomása. Az elképzelés szerint Londontól Sydneyig mintegy 130 zongora kerül majd közterekre, parkokba, buszmegállókba
2010.06.22. 12:45
 
 
Kiss Gergely a Vasasban pólózik tovább
Kiss Gergely a TEVA-VasasPlaket együttesénél folytatja pályafutását: a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki a montenegrói Primorac Kotortól tért vissza Magyarországra, két évre írt alá a honi bajnok- és kupagyőztes csapathoz - adta hírül kedden a piros-kékek honlapja. A harminchárom esztendős, balkezes szélső hazaigazolásáról szólva úgy fogalmazott, hogy itthonról a válogatott munkájába is könnyebben tud bekapcsolódni.
2010.06.22. 12:30
 
 
Obama: az apaság fontosabb feladat, mint az elnökség
Az amerikai elnöki posztot csak másodlagosnak tartja Barack Obama a legfontosabb kötelezettsége, az apaság mellett. "Életemben voltam már jogász, tanár, szenátor, most pedig az Egyesült Államok elnöke vagyok. De vonakodás nélkül mondhatom: a legnehezebb, leghálásabb és legfontosabb feladat, amelyet valaha elvállaltam, az az, hogy Sasha és Malina apja lettem" - mondta el Obama hétfőn a Fehér Házban az Amerikában hagyományosan megünnepelt apák napja alkalmából.
2010.06.22. 12:15
 
 
Médiacsomag: elfogadták a támogatott módosító indítványokat
Elfogadta az Országgyűlés a fideszes médiacsomag három eleméhez benyújtott, az előterjesztő által támogatott módosító indítványokat hétfőn. Az ellenzék több javaslatot is támogatott. Nagy többséggel, 343 igen, 1 nem és 12 tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés azt a kulturális bizottsági módosító indítványt, amely szerint az alkotmány kimondja: a Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás és a szólás szabadságához, továbbá a közérdekű adatok megismeréséhez, valamint terjesztéséhez. A Fidesz, a KDNP, az MSZP, a Jobbik igennel voksolt, az LMP tartózkodott, az egy nem voksot a szocialista Tukacs István adta le.
2010.06.22. 12:15
 
 
UD Zrt.-ügy: Debreczenit felmentették a rágalmazás vádja alól
Bűncselekmény hiányában felmentette a rágalmazás vádja alól Debreczeni József közírót az UD Zrt.-vel kapcsolatos megfigyelési ügyben a Fővárosi Bíróság kedden; az ítélet nem jogerős. A diktatúra árnyéka című, 2008 szeptemberében a Népszabadságban megjelent cikkében Debreczeni arról írt, hogy az UD Zrt. titkos hálózatot hozott létre törvénytelen információszerzés céljából. Emiatt indított a cég magánvádas büntetőeljárást, amelyben a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság márciusban kimondta Debreczeni bűnösségét, és 100 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta. Kedden a Fővárosi Bíróság a véleményszabadság alkotmányos elvére hivatkozva felmentette a közírót.
2010.06.22. 11:00
 
 
Matolcsy: az EU vezetése nem engedett a 3,8 százalékos hiánycélból
Az Európai Unió vezetői Brüsszelben közölték a miniszterelnökkel, hogy nem látnak lehetőséget a tervezett 3,8 százalékos államháztartási deficit emelésére, ezért volt szükség az egyensúly beállítását és a növekedést beindító 29 pontos akciótervre - írta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a keddi Világgazdaságban megjelent írásában. Június elejére világossá vált, hogy kormányzati beavatkozás nélkül nem tartható a 3,8 százalékos államháztartási deficit - írja elemzésében Matolcsy, megosztva az olvasókkal azt a dilemmát, hogy akkor még nem lehetett tudni, hogy elfogad-e ennél magasabb deficitet az IMF, az Európai Unió és a pénzpiac.
2010.06.22. 10:45
 
 
Kukorelli Istvánt jelöli alkotmánybírónak az LMP
Az LMP egy volt alkotmánybírót, Kukorelli Istvánt fogja az Alkotmánybíróságba tagnak jelölni, ha létrejön az erre szolgáló eseti bizottság - jelentette be keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján a párt frakcióvezetője. Schiffer András emlékeztetett arra, a Fidesz már bejelentette, hogy Bihari Mihályt jelöli. Hozzátette, az előző ciklusban a Fidesz mind Bihari Mihályt, mind Kukorelli Istvánt alkalmasnak tartotta a posztra, ezért remélik, hogy a kormánypárt kitart korábbi álláspontja mellett.
2010.06.22. 10:45
 
 
Szijjártó: mindenképpen csökkenteni kell a jegybankelnök fizetését
A kormány mindenképpen határt szab a költségvetési szférában dolgozók fizetésének, a nemzeti bankot is beleértve, annak ellenére, hogy az MNB elnöke szerint az sértené a jegybank függetlenségét - jelentette ki Szijjártó Péter, Orbán Viktor miniszterelnök szóvivője kedden, az MTV reggeli műsorában. Szijjártó Péter gyenge hivatkozási alapnak minősítette Simor András érvelését, hogy a Magyar Nemzeti Bank vezetőinek jövedelméről az Orbán-kormány javaslatára 2001-ben döntött az Országgyűlés, mondván, hogy a 2001-es és a 2010-es magyarországi állapotok között zongorázni lehetne a különbséget.
2010.06.22. 10:30
 
 
Kutyájára hagyott milliókat egy vagyonos amerikai nő
Több millió dolláros vagyonának tetemes részét kedvenc csivava kutyájára és személyzetére hagyta fia helyett egy nő az Egyesült Államokban. Conchita, az apró termetű kutya - két társával egyetemben - egy 8,3 millió dollár értékű ház birtokosa lett, de gazdája hárommillió dolláros alapítvány révén arról is gondoskodott, hogy a négylábú a korábban megszokott életét élhesse tovább. A csivava rendszeresen részesült kozmetikai kezelésekben, külön autó fuvarozta, és gyémánttal díszített ékszereket viselt. Nem jártak rosszul a márciusban elhunyt Gail Posner alkalmazottai sem, ők 27 millió dolláron (6,1 milliárd dolláron) osztoznak, de gondoskodniuk kell a kutyák jólétéről.
2010.06.22. 10:00
 
 
Megkezdődött a kínai jüan erősödése
Kedden már látványosan erősödött a kínai nemzeti valuta a dollárral szemben, középárfolyamon az emelkedés mértéke 0,43 százalék, ami rekord az 5 éve kezdődött árfolyamreform óta. Erre azt követően került sor, hogy a hétvégén a kínai jegybank közölte árfolyamrendszerének rugalmassá tételéről döntött. A piac megnyugtatásra és a hirtelen forró pénz beáramlásának megakadályozására azt is közölték, hogy nem lesz egyszeri, nagyobb mértékű felértékelés. Míg hétfőn hivatalosan nem volt érezhető jele a bejelentésnek, s egy amerikai dollár 6,8275 jüant ért, addig kedden 6,7980 volt a váltási arány. Hétfőn az azonnali árfolyam ugyancsak mintegy 0,45 százalékkal megugrott, megközelítve a 0,5 százalékos határt.
2010.06.22. 09:15
 
 
Lengyel elnökválasztás: lesz második forduló
A lengyel központi választási bizottság közzétette az elnökválasztás első fordulójának végleges eredményét, amely szerint a liberális Bronislaw Komorowski és a konzervatív Jaroslaw Kaczynski jutott be a választás második fordulójába. Bronislav Komorowski ideiglenes államfő, a kormányzó jobbközép liberális Polgári Platform (PO) jelöltje a voksok 41,54%-át szerezte meg a vasárnapi elnökválasztáson, míg a nemzeti konzervatív Jog és Igazságosság (PiS) párt vezetőjeként induló Jaroslaw Kaczynski - aki áprilisban repülőszerencsétlenség áldozatául esett ikertestvére, Lech Kaczynski helyett szállt küzdelembe - 36,46%-nyi szavazatot kapott. Ők ketten szállnak versenybe a július 4-én esedékes második fordulóban.
2010.06.22. 09:00
 
 
Vb-2010: Maradona szerint Brazília esélyes, de nem játszik jól
Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya szerint továbbra is a brazil csapat a most zajló világbajnokság esélyese annak ellenére, hogy nem játszik jól. A tréner kiemelte, hogy a dél-amerikai csapatok azért szerepelnek jelenleg jobban, mint az európaiak, mert nehezebb selejtezős sorozaton vannak túl. Szerinte ezért fordulhat elő, hogy egyes sztáregyüttesek - mint például a spanyol vagy az olasz - szenvednek a csoportkörben, ugyanakkor úgy véli, ennek ellenére kiharcolják a továbbjutáshoz szükséges pontokat. Az eddig százszázalékos argentinok hétfőn elutaztak Polokwane-be, ahol kedden játsszák utolsó csoportmérkőzésüket a görög válogatottal.
2010.06.22. 08:45
 
 
Erős szél várható nyugaton, nagy esők délen
Erős vihar alakulhat ki kedden Nyugat-Dunántúlon, ott 90 kilométer/órás széllökések is lehetnek. A Dunántúl déli részén és Dél-Alföldön "nagy mennyiségű csapadék" várható - közli az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Nagy mennyiségű csapadék azt jelenti, hogy területi átlagban 12 óra alatt több mint 30 milliméter várható - olvasható a www.met.hu. oldalon. Az érintett régiókra másodfokú, narancs színű riasztást adtak ki.
2010.06.22. 08:00
 
 
Nagy-Britannia egzotikus állatparadicsommá kezd válni
Nagy-Britannia lassan kezd egzotikus állatparadicsommá válni: van ahol törpekenguruk bukkannak fel az angol mezőkön, van ahol brazil földi malacok kocognak, és skorpiókért sem kell messzire menni. Mindezen állatok szabadon élnek és "vadon": a maguk erejéből eresztettek gyökeret a számukra nem éppen őshonos vidéken. Elsősorban a "legmelegebb" részen, Délkelet-Angliában szaporodtak el egzotikus állatok. A törpepapagáj-populáció már 30-50 ezer közötti. Sárgafarkú skorpióból 13 ezer körüli a létszám. Őseiket feltehetően másfél évszázada hozták akaratlanul kereskedőhajók a brit partokra. A szibériai mókus szintén szépen szaporodik, miután az 1970-es években néhányan szélnek eresztették kedvencüket.
2010.06.22. 07:45
 
 
New York-i merényletkísérlet: Faisal Shahzad beismerte bűnösségét
Beismerte bűnösségét, de nem tanúsított megbánást, és támadásokkal fenyegette meg az Egyesült Államokat hétfőn a bíróságon az a pakisztáni születésű amerikai férfi, aki pokolgépet akart felrobbantani május első napján New York legforgalmasabb kereszteződésénél, a Times Square-en. Faisal Shahzad a manhattani szövetségi vádesküdtszék előtt vallotta bűnösnek magát, amikor a bíró ismertette tízpontos vádiratát. A férfit egyebek mellett nemzetközi terrorcselekmény elkövetésére szőtt összeesküvéssel és tömegpusztító fegyverek használatára tett kísérlettel, illetve robbanóanyag birtoklásával vádolják. Shahzad dacosan fogadta a terhére rótt súlyos bűncselekményeket.
2010.06.22. 07:45
 
 
1,5 milliárd eurós bevételi rekord várható az Adidasnál
A német Adidas AG, a világ második legnagyobb sportruházati cége már biztosan győztesként zárja a futball-világbajnokságot: a focinak köszönhető bevétel a vártnál jóval nagyobb lesz 2010-ben, miután a vb-n részt vevő csapatok mezei iránt kétszer akkora a kereslet, mint a 2006-os világbajnokság idején volt - írta a Napi Gazdaság. A világ legnépszerűbb játéka várhatóan 1,5 milliárd eurót hoz a cég konyhájára, amivel az Adidas megdöntené a 2008-as Európa-bajnokság évében elért 1,3 milliárdos rekordot. A vállalat a világbajnokság egyik fő szponzora, ezenfelül a részt vevő csapatok közül tizenkettő szállítója. Az Adidas legnagyobb piaci versenytársa, az amerikai Nike tíz csapatot lát saját neve és a hozzá tartozó Umbro márkanév alatt.
2010.06.22. 07:30
 
 
Szőcs Géza szerint a kultúrának belülről kell megtisztulnia
Egy olyan országban, ahol állami léptékben is fel lehet rúgni a morális szabályokat, ugyanez történik a kultúra világában és más felületeken is, a pozitív változás azonban nem rendőri intézkedésektől várható, a kultúra világának belülről kell megtisztulnia, és ez nem fog varázsütésre megtörténni, hanem csak fokozatosan - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szőcs Géza kulturális államtitkár. A lap keddi számában megjelent interjúban Szőcs szólt arról is: a kulturális kormányzatnak biztosítania kell a feltételeket ahhoz, hogy meghatározó szellemi, kulturális teljesítmények létrejöjjenek és eljussanak a befogadóhoz.
2010.06.22. 07:15
 
 
Vb-2010: Spanyolország-Honduras 2-0
Az Európa-bajnok spanyol válogatott rendkívül magabiztos játékkal 2-0-ra nyert a hondurasi csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság H csoportjának hétfői, 2. fordulójában. Az európai együttes mindkét gólját David Villa szerezte, igaz, az FC Barcelona sztárjátékosa mesterhármassal is végezhetett volna, ám büntetőt hibázott. A spanyolok a csoport utolsó mérkőzésén a százszázalékos chileiekkel találkoznak majd. Eredmény: H csoport, 2. forduló: Spanyolország-Honduras 2-0 (1-0), Johannesburg, Ellis Park Stadion, 54 386 néző, gólszerzők: Villa (17., 51.).
2010.06.21. 22:30
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn továbbjutott, Szávay kiesett
Arn Gréta három játszmában nyert a 34. helyen kiemelt ukrán Katerina Bondarenko ellen a wimbledoni teniszbajnokság hétfői, első fordulójában, míg Szávay Ágnes nem jutott a 64 közé, mert kikapott a az orosz Jekatyerina Makarovától. Arn az első játszma rövidítését 7-1-re nyerte, a másodikat azonban elveszítette 6:3-ra. Következett az utolsó szett, amelyben egymás adogatásait vette el a két teniszező, de a hajrát jobban bírta a magyar játékos, aki a 32 közé jutásért az ausztrál Alicia Molikkal mérkőzik. Szávay az első szett hajrájában elvesztette adogatását, majd a folytatásban már 5:2-re vezetett, ám a szombati, eastbourne-i tornán diadalmaskodó Makarova feltámadt, és rövidítésben diadalmaskodott.
2010.06.21. 22:00
 
 
Sarkozy és Merkel bankadót és tranzakciós adót akar
A francia elnök és a német kancellár két új adófajta, a bankadó és a pénzügyi tranzakciókra kivetendő adó nemzetközi elfogadását szorgalmazza a hétvégi torontói G20-csúcson. Nicolas Sarkozy és Angela Merkel a június 14-i közös sajtóértekezleten rögzített német-francia kívánságot hétfőn Stephen Harper kanadai kormányfőnek küldött levélben nyomatékosította. A levél szerint a csúcson kívánatos lenne nemzetközi megállapodásra jutni a pénzintézetekre kivetendő adóról, annak érdekében, hogy biztosítható legyen az igazságos hozzájárulás, és az adó egyben ösztönözze a bankokat a rendszerkockázatok megelőzésére.
2010.06.21. 21:15
 
 
Fitch: nem valószínű az euróövezet felbomlása
Továbbra sem valószínű az euróövezet felbomlása, de a jelenlegi válság megmutatta a valutauniós intézményrendszer gyengeségeit - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban kiadott átfogó helyzetértékelésében. A legnagyobb európai hitelminősítő 22 oldalas elemzése szerint az 500 milliárd eurós uniós stabilizációs mechanizmus, az euróövezeti jegybank (EKB) elkötelezettsége szuverén adósság vásárlása mellett diszfunkcionális piacok esetén, valamint egyes tagországok gyorsított hiánycsökkentése "távolivá" teszi az euróövezet szétesésének kockázatát. Ezt a kockázatot tovább csökkentik a felbomlás jogi, pénzügyi és gazdasági akadályai és költségei.
2010.06.21. 20:30
 
 
Újra elfogadták a kormánytisztviselőkről szóló törvényt
Újra elfogadta, kibővített formában az Országgyűlés hétfőn az államfő által visszaküldött, a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt. A kormánytisztviselők munkaviszonyát az állam indoklás nélkül, két hónapos felmondási idővel megszüntetheti. A parlament a minősített többséget igénylő rendelkezéseket 253, az egyszerű többséget igénylő rendelkezéseket 252 igen szavazattal fogadta el, 96, illetve 97 nem szavazat ellenében. A visszaküldött törvényt mindhárom ellenzéki frakció ellenezte. A kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény a kihirdetését követő nyolcadik napon lép hatályba.
2010.06.21. 20:30
 
 
Újra az önkormányzatok szedhetik az iparűzési adót
A második felévtől ismét az önkormányzatok szedhetik be a helyi iparűzési adót az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) helyett, miután az Országgyűlés hétfőn elfogadta a törvényt. A képviselők 313 igen és 47 nem szavazattal fogadták el az ezt tartalmazó, a helyi iparűzési adóval kapcsolatos egyes törvények módosítását, amelyet Kósa Lajos és Zombor Gábor fideszes képviselők nyújtottak be. Az adózás rendjét szabályozó törvény ez év elejétől módosult úgy, hogy az önkormányzatok helyett az APEH szedhette be a helyi iparűzési adót, amelyet havonta kellett továbbutalnia az önkormányzatok számláira.
2010.06.21. 19:45
 
 
Afganisztánban lezuhant egy helikopter, katonák haltak meg
Afganisztán déli részén lezuhant hétfőn egy helikopter, s a nemzetközi erők négy katonája - három ausztrál és egy amerikai katona - meghalt. Öt másik katona támadásokban esett el. A NATO közleménye szerint baleset történt, nincs jele annak, hogy a helikoptert támadás érte volna. Ezzel együtt a szövetséges erők 62 katonája halt meg - köztük 36 amerikai - eddig júniusban, amely az egyik legnagyobb veszteséggel járó hónap lehet a kilenc éve tartó háborúban. A legtöbb áldozattal járó hónap eddig 2009 júliusa, amikor 75 külföldi katona. köztük 44 amerikai vesztette életét.
2010.06.21. 19:45
 
 
Módosult a csődtörvény
Csak jövő év január elsejétől lép hatályba a csődtörvénynek az a rendelkezése, miszerint a bíróságok és a felek közötti írásbeli közlés csak elektronikusan történhet, és a csődeljárás iránti kérelem kizárólag elektronikusan nyújtható be. Az Országgyűlés 313 igen és 48 nem szavazattal fogadta el a fideszes Horváth Zsolt által benyújtott törvénymódosítást. A képviselő a változtatást azzal indokolta, hogy a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala tájékoztatása szerint a bíróságok egyik esetben sem tudnak megfelelni az elektronizált ügyintézési kötelezettségeknek a jelenlegi július elsejei határidőnek, ezért a határidőt 2011. január elsejére módosítják.
2010.06.21. 19:15
 
 
Az EKB-elnök ismét az államháztartási szigor fokozására szólít
Az államháztartási szigor fokozására, az euróövezet stabilitását garantáló paktum teljesebb kihasználására szólított fel hétfőn Brüsszelben Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke. Az Európai Parlament gazdasági bizottsága előtti szokásos meghallgatásán elmondta, az euróövezet ma nem lenne ilyen helyzetben, ha ezekkel a lehetőségekkel korábban teljes egészében éltek volna. Trichet nem zárta ki, hogy később akár uniós szerződésmódosításra is sor kerül a pénzügyi fegyelem növelésének érdekében.
2010.06.21. 19:15
 
 
Rövidebb lehet a választási kampány és a kampánycsend is
Már az ősszel esedékes önkormányzati választáson is rövidebb lehet a kampány, kampánycsend pedig csak a szavazás napján lesz 0 órától 19 óráig. Az Országgyűlés hétfőn 257 igen és 99 nem szavazat mellett fogadta el a választási eljárásról szóló törvény érintett passzusainak módosítását fideszes képviselők kezdeményezésére. Az ellenzék és egy KDNP-s képviselő, Habis László nemmel szavazott. Kósa Lajos, Szakács Imre és Kovács Zoltán a jogszabály-módosítást az áprilisi országgyűlési választások technikai lebonyolításának problémáival indokolta. Az Országgyűlés arról is döntött, hogy a törvény sürgős kihirdetését kéri a köztársasági elnöktől.
2010.06.21. 19:00
 
 
Kevesebb képviselőt választhatnak a kisebbségek
Az Országgyűlés hétfőn csökkentette a megválasztható települési, területi és országos kisebbségi önkormányzatok képviselőinek létszámát. A képviselők 302 igen és 55 nem szavazattal fogadták el a kisebbségi önkormányzati képviselők számának csökkentése érdekében szükséges törvénymódosításokat. Hargitai János és Szászfalvi László kereszténydemokrata politikusok által kezdeményezett változtatás célja, hogy a helyi önkormányzati képviselők létszámával párhuzamosan csökkenjen a kisebbségi önkormányzati képviselők száma is, ugyanakkor továbbra is biztosított maradjon a kisebbségi önkormányzatok feladatainak ellátása.
2010.06.21. 19:00
 
 
Vízilabda Eb: Szivós és Varga Dániel nélkül a válogatott
Hétfőn megkezdte a felkészülést az augusztus végi-szeptember eleji, zágrábi Európa-bajnokságra a magyar férfi vízilabda-válogatott, amelyhez később csatlakozik majd a magas lázzal és torokgyulladással bajlódó Szivós Márton, valamint a vállproblémákkal kezelt Varga Dániel. A www.vlv.hu szerint Varga ennek ellenére ott volt a margitszigeti első edzésen, Szivósnak pedig az első láztalan napon kell megjelennie Kemény Dénes szövetségi kapitánynál. A csapat ezen a héten mindennap a Margitszigeten gyakorol, a jövő héten pedig Balatonfűzfőn folytatja a felkészülést.
2010.06.21. 17:00
 
 
Húszezren várták a napkeltét a Stonehenge-nél
Mintegy húszezren várták hétfőn a leghosszabb nappal hajnalát a Stonehenge-nél, Nagy-Britannia ősi kőkörénél, melynek első körét 5500 évvel ezelőtt építették. Kisebb rendbontás miatt 34 embert őrizetbe vettek. A nap hétfőn 4 óra 52 perckor kelt, és a pirkadatot a közönség üdvrivalgása fogadta. Akadtak a tömegben szép számmal magukat druidáknak - kelta papoknak - vallók, hippik, napimádók és olyanok, akik egyszerűen csak kíváncsiak voltak az ősi ünnepre. Az idén szerencséjük volt: nem takarta se felhő, se köd a napot - a korábbi évekkel ellentétben.
2010.06.21. 17:00
 
 
A BP kétmilliárd dollárt költött kárelhárításra
Már kétmilliárd dollárt költött kárelhárításra a BP a Mexikói-öbölben - közölte a katasztrófáért felelős brit vállalat. A BP - amely múlt héten beleegyezett egy 20 milliárd dolláros kártérítési alap létrehozásába - eddig 105 millió dollárt fizetett ki 32 ezer olyan személynek, akit a szennyeződés hátrányosan érintett. A BP azt is közölte, hogy a mélytengeri olajszivárgás megszüntetése céljából megkezdett mentesítő fúrások már 3350 méteres mélységig hatoltak le a tengerfenék szintje alatt, és a tervek szerint augusztusban érik el a kút felszállócsövét.
2010.06.21. 17:00
 
 
Forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a Kapcsolat koncert miatt
Az idei 14. Kapcsolat koncert miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) forgalomkorlátozásokat vezetett be Budapesten, a Hősök terén, a Felvonulási téren és a Műcsarnok mögötti átkötő úton. A szombati koncert miatt már a hét végétől tilos megállni június 29-én 6 óráig a főváros XIV. kerületében a Felvonulási téren a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű között, és az átkötő úton. Szintén tilos lesz megállni kedd este nyolc órától 28-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca között, valamint június 25-én este nyolc órától 27-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.
2010.06.21. 16:45
 
 
Csökkentené a pártok támogatására fordított összeget a Fidesz-KDNP
A pártok támogatásának csökkentését kezdeményezi az idei évi költségvetés módosításáról hétfőn benyújtott javaslatában a fideszes Lázár János és a KDNP-s Harrach Péter. Az előterjesztés elfogadása több mint 220 millió forintot takarít meg a büdzsének. A pártok támogatásának 15 százalékos csökkentése az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett 29 pontos gazdasági akcióterv részét képezte. A két kormánypárti képviselő önálló indítványa szerint a büdzsében a Magyar Szocialista Párt kiadási előirányzata 655,9 millió forintra, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetségé 870,1 millió forintra, a Kereszténydemokrata Néppárté 213,4 millió forintra változik.
2010.06.21. 16:30
 
 
Utakat, házakat öntött el a víz Bonyhád térségében
Utakat, házakat öntött el a víz a hétfőn lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt Bonyhád térségében - közölte a katasztrófavédelem. Kakasd központjában negyven centiméteres víz áll, a Kossuth utcába háromezer homokzsákot szállítottak a lakóházak védelmére - tájékoztatott Szilasi Lajos, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kisdorog főutcáján kora délután egyméteres víz folyt át, Bonyhád-Majoson a VII. utcában házakba folyt be a víz. Nagymányokon a megáradt Mocsárvölgyi árok vize árasztotta el a Kossuth utcát, Závodon a Fő utca hét házát öntötte el a víz.
2010.06.21. 16:15
 
 
Simor: a fizetéshez nem, de a törvényességhez ragaszkodom
Nem a fizetéshez, hanem a törvényességhez ragaszkodom, a szerződéseket be kell tartani - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke hétfői a Monetáris Tanács kamatdöntő ülése után tartott sajtótájékoztatón. Simor András emlékeztetett arra, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének fizetéséről az Orbán-kormány javaslatára, a jegybanktörvény változtatása keretében 2001-ben döntött az Országgyűlés. Amennyiben újra módosítani kívánja a törvényt az Országgyűlés, akkor a kormánynak van lehetősége javaslatot tenni a következő, a jelenlegi vezetés mandátumának lejárta után általa kinevezendő jegybanki vezetés jövedelmére - tette hozzá.
2010.06.21. 16:00
 
 
Európa Liga: a szlovén Maribort kapta a Videoton
A Videoton a szlovén NK Mariborral találkozik a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörében - derült ki a nyoni sorsoláson. Az első összecsapásra július 15-én, a visszavágóra július 22-én kerül sor. A bajnoki ezüstérmes fehérváriak hazai pályán kezdenek, majd a második összecsapást rendezik Szlovéniában. Amennyiben a Zalaegerszeg az első körben túljut a Tiranán, akkor a holland Utrechttel kerül szembe, míg ha a Győr kiveri a Nitrát, akkor a kazah Atyrau együttesével mérkőzik a második fordulóban.
2010.06.21. 15:45
 
 
Csütörtökön ismeri meg a Fidesz-frakció Orbán államfőjelöltjét
A Fidesz-frakció csütörtök délután rendkívüli frakcióülés keretében "fontolja meg" Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök javaslatát az államfőjelölt személyéről - közölte Lázár János hétfőn. A Fidesz frakcióvezetője a Parlamentben tartott tájékoztatóján kifejtette: ezt megelőzően, a képviselőcsoport keddi ülésére meghívta Lendvai Ildikó MSZP-elnököt és Balogh Andrást, az MSZP köztársaságielnök-jelöltjét, akit szeretnének meghallgatni.
2010.06.21. 15:45
 
 
Vb-2010: Portugália-Észak-Korea 7-0
A portugál válogatott 7-0-ás győzelmet aratott az észak-koreai csapat felett a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának hétfői mérkőzésén, és ezzel nagyon közel került a nyolcaddöntőbe jutáshoz. Az európai együttes az első félidőben Raul Meireles révén szerzett vezetést, a fordulás után aztán Tiago kétszer, Sabrosa, Almeida, Liedson és Cristiano Roanldo pedig egyszer-egyszer volt eredményes.Portugália sikerével 4 ponttal a második helyen áll a csoportban, és a nagy arányú győzelemmel szinte biztossá tette továbbjutását a csoportból, melyben az utolsó mérkőzését Brazília (6 pont) ellen játssza majd. Az észak-koreaiak kiestek. G csoport, 2. forduló: Portugália-Koreai NDK 7-0 (1-0), Fokváros, Zöld Pont Stadion, 60.000 néző.
2010.06.21. 15:45
 
 
Június 28-án választhat ÁSZ-elnököt a Ház
Június 28-án, hétfőn dönthet az Országgyűlés az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökének és alelnökének személyéről. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: reméli, hogy ezen a napon sikerül megválasztani a két tisztségviselőt. Közölte, továbbra is támogatják Domokos László fideszes országgyűlési képviselőt az elnöki, Warvasovszky Tihamér székesfehérvári polgármestert pedig az alelnöki posztra.
2010.06.21. 15:45
 
 
Nem változott a jegybanki alapkamat
Nem változtatott a jegybanki alapkamat 5,25 százalékos mértékén a monetáris tanács. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak. A legutóbbi, május 31-i kamatdöntő ülésen sem változtatott az alapkamaton a testület: öt tag a kamat tartására, míg ketten negyed százalékpontos csökkentésére szavaztak. Az elemzők azt várják, hogy decemberre 5,0 százalékra süllyed az alapkamat, amely 2009 júniusában még 9,5 százalék volt, idén januárra 6,0 százalékra csökkent, jelenlegi szintjét áprilisban érte el.
2010.06.21. 15:30
 
 
A magyar egy főre jutó GDP az uniós átlag 63 százaléka
Tavaly az Európai Unió 27 tagállamában az átlag 41 százaléka és 268 százaléka között szóródott az egy főre jutó GDP, a magyar adat az uniós átlag 63 százaléka - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat hétfőn. A szabványosított vásárlóerő számítási mód (Purchasing Power Standards, PPS) alapján 2009-ben a legmagasabb egy főre jutó GDP, az átlag 268 százaléka Luxembourgban volt, a legalacsonyabb pedig, 41 százalék, Bulgáriában. Az átlagtól 10 százalékponton belül tért el felfelé Finnország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, lefelé pedig Ciprus és Görögország.
2010.06.21. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721[1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista