2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Kisebb droghálózatot számoltak fel a rendőrök Mezőkövesden
Egy kisebb droghálózatot számoltak fel a rendőrök a Borsod megyei Mezőkövesden. A budapesti és a tibolddaróci férfit a mezőkövesdi és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el. A gyanúsítottak az elfogásukkor náluk lévő különféle drogokat is értékesíteni szerették volna. A fővárosi férfi korábban több alkalommal értékesített különböző típusú és mennyiségű kábítószert. A droghálózatból eddig nyolc tagot derített fel a rendőrség, az ügyben még tovább nyomoznak.
2010.08.03. 13:30
 
 
Jaguárkölyök született a Szegedi Vadasparkban
Jaguárkölyök (Panthera onca) született a Szegedi Vadasparkban, fiatal anyja azonban nem tudja ellátni, ezért Veprik Róbert igazgató kézben neveli a koromfekete hímet. A Szegedi Vadaspark jaguárnőstényének ez volt az első ellése, és valószínűleg tapasztalatlansága miatt nem tudta gondozni kicsinyét, ezért két nap után el kellett választani tőle utódját - mondta a szakember az MTI-nek. A most kéthetes, aprócska, de annál hangosabb kölyköt cumisüvegből, macskatápszerrel eteti az igazgató. A jaguárfiú azonban nem marad Szegeden, hanem néhány hét múlva másik állatkertbe kerül, hogy minél előbb megszokja azt a környezetet, ahol fel fog nőni.
2010.08.03. 13:15
 
 
Alapvetően eltér a metrókocsik gyártásának magyar és uniós szabályozása
Alapvetően eltérnek egymástól a metrószerelvények gyártását szabályozó magyar és uniós rendeletek, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) szerint azonban a magyar rendelkezések nem elavultak és folyamatos a jogharmonizáció. A helyi közforgalmú vasutakra, metrókra vonatkozóan szinte minden tagállamnak önálló műszaki szabályozása van. A magyar szabályok az abszolút biztonságra törekednek, míg az uniós filozófia szerint abszolút biztonságos berendezést nem lehet építeni, de a kockázatok megbecsülhetők - olvasható a hatóság által az MTI-hez kedden eljuttatott összegzésben.
2010.08.03. 13:15
 
 
MSZP: Schmitt Pál fejezze be a hivatalnokok indoklás nélküli kirúgását
Arra szólította fel az MSZP a kormányt és Schmitt Pál megválasztott köztársasági elnököt, hogy fejezze be a szakemberek, hivatalnokok "koncepciószerű, indoklás nélküli kirúgását". A szocialista párt mindezt azután közölte, hogy hétfőn Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője az MTI-nek megerősítette az InfoRádió azon értesülését, amely szerint a pénteken hivatalba lépő Schmitt Pál a több mint ötvenfős hivatal hat munkatársát tartaná meg. Kiss Norbert, az elnöki hivatal jövendő társadalmi és kommunikációs hivatalvezetője közölte, a változtatásokra azért van szükség, mert a hivatal más struktúrában fog tevékenykedni.
2010.08.03. 13:00
 
 
Két év alatt húszezer cég kért végelszámolást
A válság kezdete, 2008 közepe óta 20.741 cég végelszámolására került sor, míg korábban évente négy-ötezer cég szűnt meg ilyen módon, az idén pedig már az első félévben több mint hétezer, és a prognózisok szerint év végére ez a szám akár tizenötezerre is nőhet - közölte a feketelista.hu. A végelszámolás a cég önmaga által kezdeményezett megszüntetése. Az esetek egy részében azonban kiderül, hogy a végelszámolást kérő cégnek nincs elegendő vagyona a hitelezői kifizetésére, ezért menet közben a végelszámolás felszámolási eljárássá alakul.
2010.08.03. 12:45
 
 
Júniusban 0,3 százalékkal nőttek a termelői árak az euróövezetben
Júniusban 0,3 százalékkal nőttek a termelői árak az euróövezetben, az éves szintű emelkedési ütem 3 százalék volt. A tényleges adat mind havi, mind éves tekintetben az elemzői várakozások alatt maradt. Az elemzők arra számítottak, hogy a termelői árak növekedése 0,4 százalék lesz az előző hónaphoz képest, amikor 0,3 százalékos volt a drágulás. Éves összevetésben 3,1 százalékos emelkedést vártak, ugyanannyit, mint májusban. A termelői inflációt leginkább az energiaárak gerjesztették, amelyek havi összevetésben 0,6 százalékkal, éves szinten 6 százalékkal nőttek júniusban.
2010.08.03. 12:00
 
 
Megszüntetné a parlamenti bizottsági helyettesítést a Jobbik
Eltörölné a képviselők helyettesítését a parlamenti bizottságokban a Jobbik. A párt két képviselője, Balczó Zoltán és Dúró Dóra keddi budapesti sajtótájékoztatóján ismertette azt az általuk benyújtott házszabály-módosítási javaslatot, amely szerint a jövőben egyetlen képviselő helyett sem szavazhatna valamelyik másik társa az országgyűlési bizottsági üléseken. Balczó Zoltán ezt azzal indokolta, hogy a kettős szavazati joggal való felruházás súlyosan sérti a mandátumok egyenlőségének alkotmányos elvét.
2010.08.03. 12:00
 
 
Hivatalosan is "feltörhető" az Apple telefonja
Hivatalosan is "feltörhetők" az iPhone-ok és azok az iPadek, iPod touch készülékek, amelyek az Apple legfrissebb iOS 4 és iOS 4.01-es operációs rendszerét használják. A JailbreakMe rendszertörő alkalmazás a készülékek böngészőprogramján keresztül tölthető le, telepítés után a pedig nemcsak a szabad mobilszolgáltató-választásra nyílik lehetőség, hanem az Apple által jóvá nem hagyott alkalmazások is futtathatók - olvasható a BBC hírportálján. Az iPhone-vásárlók meghatározott szoftverekhez való láncolását és bizonyos független fejlesztők kizárását egy amerikai bíróság múlt heti ítélete mondta ki tisztességtelennek. Az Apple viszont arra figyelmeztetett, hogy a törést alkalmazók elvesztik a készülékekre adott garanciát.
2010.08.03. 11:20
 
 
GfK: a magyarok elégedettebbek a bankokkal
Jelentősen emelkedett a magyar lakosság bankokkal való elégedettsége az elmúlt egy évben - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet kedden. Az elmúlt egy évben, 2009 és 2010 első féléve között jelentős mértékben, 77 pontról 82 pontra nőtt a bankkapcsolattal rendelkező felnőtt magyar lakosság elégedettsége a bankokkal, banki szolgáltatásokkal kapcsolatban - állapítja meg az intézet. A GfK Hungária felmérése szerint az ügyfelek nagy része elégedett jelenlegi bankja szolgáltatásaival, míg kevesebb, mint 2 százalékuk mondható egyértelműen elégedetlennek.
2010.08.03. 11:15
 
 
Pénteken lép életbe a szigorított fővárosi szmogrendelet
Pénteken lép érvénybe a megújított budapesti szmogrendelet, amelynek értelmében a szmoghelyzet riasztási fokozatában már nem a páros és páratlan rendszám alapján korlátozzák az autók közlekedését, hanem a környezetvédelmi plakettek színe szerint - közölte Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. Az eseményen - amelyen az Országos Meteorológiai Szolgálattal közösen az új légszennyezettséget előrejelző rendszert mutatták be - Ikvai-Szabó Imre úgy fogalmazott: az egyhangúlag elfogadott rendelet szerint a fekete és piros matricájú járművek használatának szüneteltetését kérheti a főpolgármester.
2010.08.03. 11:15
 
 
A csepeli szennyvíztisztítót és a műjégpályát is vizsgálná a Fidesz
A fővárosi Fidesz a csepeli szennyvíztisztító, valamint a városligeti műjégpálya építésével kapcsolatos visszaéléseket is megvizsgáltatná Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztossal. Wertán Zsolt fideszes fővárosi képviselő hangsúlyozta: már most látszanak a Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep tervezési és kivitelezési problémái. A politikus szerint alultervezték a létesítmény kapacitását, így az nem biztos, hogy mindig képes lesz kezelni a főváros teljes szennyvizét.
2010.08.03. 11:15
 
 
Alaposan kicombosodott az MTV sztárja
Saját medencés partiján takargatta elhízott testét a színésznő.
2010.08.03. 11:14
 
 
F1: szeptember elején lesz a Ferrari-csapat meghallgatása
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szeptember elején hallgatja meg a Forma-1-es Ferrari-csapat vezetőit, miután az olasz istálló a július 25-i Német Nagydíjon tiltott csapatutasítást alkalmazott. A hockenheimi futamon a brazil Felipe Massa - aki a rajt után a harmadik helyről az élre került, majd pozícióját a verseny kétharmadán keresztül megtartotta - nyilvánvaló csapatutasításra a 49. körben átengedte az első helyet a vb-címre még esélyes spanyol Fernando Alonsónak, aki végül megnyerte a német GP-t. A rádióüzenetben ez hangzott el: "Fernando sokkal gyorsabb, mint te. Nyugtázd, hogy vetted az üzenetet..."
2010.08.03. 11:00
 
 
Schiffer szerint az államfőnek a kormánytöbbség ellensúlyának kellene lennie
A köztársasági elnöknek a kormánytöbbség ellensúlyának kellene lennie - nyilatkozta a keddi Népszabadságban Sólyom László ötéves államfői tevékenysége kapcsán Schiffer András, az LMP frakcióvezetője. "Orbán Viktor nem gondolja, hogy az elnöknek ellensúlynak kell lennie. Én ezzel nem értek egyet" - fogalmazott az ellenzéki politikus, aki szerint alkotmányossági és morális kérdésekben természetes, hogy lehetnek ellentétek. Hogy ez a konfliktus mennyire megy túl az adott közjogi helyzeten, mennyire lesz személyes, az csak a szereplőkön múlik.
2010.08.03. 11:00
 
 
Két izraeli helikopter kényszerleszállást hajtott végre Romániában
Román-izraeli közös légi gyakorlaton részt vevő két izraeli helikopter kényszerleszállást hajtott végre kedden Romániában, miután a múlt héten egy ugyanolyan típusú helikopter lezuhant a Déli-Kárpátokban. A román védelmi minisztérium közlése szerint a CH-53 típusú helikopterek műszaki okok miatt kértek sürgősen leszállási engedélyt kedden reggel a román hatóságoktól, és a dél-romániai Arges megyében szálltak le egy mezőre. Senki sem sérült meg.
2010.08.03. 10:30
 
 
Szalai Annamária: távolabb kerül a politika a médiától
Felesleges aggodalom, hogy beköltözik a politika a szerkesztőségek életébe, ellenkezőleg, sokkal távolabb kerül a politika a médiától - mondta Szalai Annamária, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) Fidesz által delegált tagja kedden a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Az elmúlt időszakban rövid pórázon tartotta a hatalom a médiát, de rövidlátó politika az, ha valaki azt gondolja, hogy azt pórázon kell tartani - fejtette ki a szakpolitikus, aki várhatóan az újonnan létrejövő Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elnöke lesz.
2010.08.03. 09:15
 
 
Pakisztánban egy képviselő meggyilkolása miatt robbant ki erőszak
Legalább 37 ember meghalt keddre virradóra Pakisztán legnagyobb városában Karacsiban azt követően, hogy néhány órával korábban meggyilkoltak egy városi képviselőt. Raza Haider, az Indiából érkezett bevándorlókat tömörítő Muttahida Kaumi Mozgalmat képviselte. Szervezete a kormányzó Pakisztáni Néppárt (PPP) szövetségese a Szindh tartományt irányító koalícióban. A férfit két motorkerékpáron közlekedő támadta meg egy mecsetnél. A gyilkosság pánikot váltott ki a 16 milliós városban. Pártja tiltakozó megmozdulások megtartására szólított fel, a hatóságok ugyanakkor elrendelték az iskolák bezárását a városban, illetve a Karacsitól 174 kilométerre keletre fekvő Haidarábádban.
2010.08.03. 08:15
 
 
Még egy hétig lehet jelentkezni pótfelvételikre
Még egy hétig jelentkezhetnek a diákok a pótfelvételi keretében meghirdetett képzésekre; akik az általános eljárásban nem kerültek be felsőoktatási intézménybe, azok most egyetlen helyet jelölhetnek meg a felvételi kérelmükben. A szeptemberben kezdődő tanévre egyelőre több mint 42 ezer diákot nem vettek fel a 140 ezer jelentkező közül. A diákok több mint 400 szakon mintegy 2500 költségtérítéses finanszírozási forma közül választhatnak. Az általános eljáráshoz hasonlóan a pótfelvételi eljárásban is kétféleképpen nyújtható be a jelentkezés: elektronikusan, az e-felvételi felületén keresztül, vagy a jelentkezési lap kitöltésével és postára adásával.
2010.08.03. 07:30
 
 
Fidel Castro bemutatta emlékiratait
Zárt ajtók mögött, válogatott közönség előtt bemutatta emlékiratait Fidel Castro volt kubai kommunista elnök, aki a kötetben megosztja az olvasókkal, hogy gerillatársaival miként aratott "stratégiai győzelmet" Fulgencio Batista diktátor hadserege felett. A könyvbemutatót a havannai kongresszusi központban rendezték meg, helyi idő szerint hétfőn. A 84. születésnapján augusztus 13-án ünneplő Castro több mint egy órán át beszélt. A bemutatón megjelentek az 1959-es kubai forradalom más vezetői, köztük Guillermo García és Ramiro Valdés is.
2010.08.03. 07:30
 
 
Az ENSZ-főtitkár még egy ciklusra maradna a posztján
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szeretné, ha még életében megvalósulna az atomfegyvermentes világ, és még egy ciklusra a világszervezet első számú tisztségviselője maradna. Ban Ki Mun erről a Kyodo japán hírügynökségnek beszélt a New York-i John F. Kennedy repülőtéren, helyi idő szerint hétfőn, mielőtt elindult volna Japánba. Az ENSZ-főtitkár a szigetországban részt vesz a Hirosima és Nagaszaki ellen intézett amerikai atomcsapások 65. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezéseken. Ban Ki Mun elmondta azt is, hogy szeretné újabb ciklusra jelöltetni magát az ENSZ-főtitkári tisztségre. A főtitkár jelenlegi első, ötéves mandátuma 2011 végén jár le.
2010.08.03. 07:30
 
 
Charlie Sheen bűnösnek vallotta magát felesége bántalmazásában
Bűnösnek vallotta magát a felesége bántalmazásával vádlott Charlie Sheen hollywoodi színész, akit a bíróság 30 napos drog- és alkoholelvonó kúrára ítélt. A színész vádalkut kötött a coloradói hatóságokkal: ha bűnösnek vallja magát, ejtik a még súlyosabb vádakat. Ezen alku részeként a bíróság - helyi idő szerint hétfőn - háromhónapos próbaidőre bocsátotta, amely alatt nem fogyaszthat kábítószert, s nem viheti túlzásba az alkoholfogyasztást sem.
2010.08.03. 07:15
 
 
Közel 780 millió liter kőolaj ömlött a tengerbe
Közel 4,9 millió hordónyi, mintegy 780 millió liter kőolaj ömlött a Mexikói-öböl vizébe azóta, hogy április végén felrobbant és elsüllyedt a BP olajtársaság által üzemeltetett olajkitermelő platform - közölték az amerikai hatóságok. A károk elhárítására az amerikai kormány és a BP képviselőiből felállított csoport helyi idő szerint hétfőn kiadott közleményében tudatta: a tudósok legújabb becslése szerint közel 4,9 millió hordónyi nyersolaj ömölhetett a tengerbe a megsérült olajfúró kútból.
2010.08.03. 07:15
 
 
Lezuhant egy utasszállító repülőgép Szibériában
Lezuhant egy utasszállító repülőgép hétfőn Szibériában, a rendkívüli helyzetek minisztériuma szerint a balesetben tizenegy ember meghalt, és négyen túlélték a szerencsétlenséget. Az An-24-es típusú repülőgép leszálláskor zuhant le a Krasznojarszki területen fekvő Igarka város repülőterénél, 700 méterre a kifutópályától. Landoláskor rosszak voltak a látási viszonyok, és a gép földbe csapódott, mielőtt elérte a kifutópályát. A becsapódás után a gép kigyulladt. Korábban a rendkívüli helyzetek minisztériuma ellentmondásos híreket közölt az áldozatokról.
2010.08.03. 07:00
 
 
Eloltották a ceglédi raktártüzet
Eloltották a ceglédi vasútállomáson lévő raktárban hétfőn délután keletkezett tüzet, az anyagi kár tetemes - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelem sajtóreferense este az MTI-vel. Loch Erika elmondta, hogy a körülbelül ezer négyzetméteres épület tetőszerkezete - ahonnan a lángok felcsaptak - felerészben megsemmisült, az épület többi részét sikerült megmenteni. A kár az első becslések szerint több tízmillió forint, egyes vélemények szerint akár a 60-70 milliót is elérheti. A tűz keletkezésének okát szakértők bevonásával vizsgálják. Cegléden a délutáni órákban egy üresen álló raktárépület gyulladt ki a vasútállomás területén, a mellékvágányok mögött, eddig ismeretlen okból.
2010.08.02. 21:45
 
 
Férfi kosárlabda, Eb-selejtező: magyar vereség a britektől
Hazai vereséggel kezdte meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a férfi kosárlabda-válogatott, miután hétfőn nagy csatában 91-82-re kikapott a britektől Szolnokon. Mészáros Lajos együttese végig remekül tartotta magát, az első és a harmadik negyedben vezetett is, ám Hanga Ádám 20 pontja ellenére alulmaradt. A túloldalon az NBA-sztár Luol Deng 32 pontot szórt. A magyarok a kvalifikáció második fordulójában Macedóniában lépnek pályára csütörtökön.
2010.08.02. 21:15
 
 
A terrorizmus elleni harcról tárgyalt a francia és a pakisztáni elnök
A terrorizmus elleni harcról és atomipari együttműködésről tárgyalt hétfőn Párizsban Aszif Ali Zardari pakisztáni és Nicolas Sarkozy francia elnök. Zardari szűkszavúan nyilatkozott a megbeszélésről, s csak annyit mondott újságíróknak, hogy Franciaország "felelős partnernek érzi" Pakisztánt. Sarkozy egyik névtelenül nyilatkozó tanácsadója szerint a francia elnök a terrorizmus elleni harc folytatására buzdította a pakisztáni államfőt.
2010.08.02. 20:45
 
 
A roma holokauszt áldozataira emlékeztek Budapesten
Koszorúzással egybekötött gyászünnepséget tartottak a roma holokauszt áldozatainak emléknapján Budapesten a IX. kerületi Nehru parton lévő roma holokauszt emlékműnél hétfőn. A Roma Polgárjogi Alapítvány (RPA) és a Holocaust Közalapítvány rendezvényének szónokai az emlékezés és emlékeztetés fontossága mellett a rasszizmus felszámolásáért emelték fel szavukat. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman emlékező beszédében úgy fogalmazott: a rasszizmus speciális válfaja a tagadás és az elhallgatás, és csak elegendő tudással lehet emlékezni.
2010.08.02. 20:15
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: vereséggel kezdett a magyar válogatott
Hazai vereséggel kezdte meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a női kosárlabda-válogatott, miután hétfőn 76-65-re kikapott a montenegróiaktól Miskolcon. Székely Norbert együttese az első félidőben 15 ponttal is vezetett, de nagyszünet után fizikálisan és mentálisan is elfáradt, így Fegyverneky Zsófia 21 pontja ellenére alulmaradt. A magyarok a kvalifikáció második fordulójában Bulgáriában lépnek pályára csütörtökön. Eredmény, 1. forduló, C csoport: Magyarország-Montenegró 65-76 (24-16, 15-14, 10-20, 16-26). Legjobb dobók: Fegyverneky 21, Horti 15, Krivacsevics 11, illetve Perovanovic 22, Baletic 14, Dubljevic 11, Bjelica 11.
2010.08.02. 19:45
 
 
A Nemzetgazdasági Minisztériumban egyeztetett a miniszterelnök
A minisztérium felépítéséről, stratégiai céljairól, valamint a következő félévben a tárca és a kormány előtt álló feladatokról tartott megbeszélést Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezetőivel - közölte a tárca. Az egyeztetéseken szó esett az Új Széchenyi Tervről, a munkahelyteremtésről, valamint a versenyképes állam felépítéséről és Magyarország 2011-es európai uniós elnökségéről. A közlemény szerint ezzel a megbeszéléssel indult az az egyeztetés sorozat, amelyet a miniszterelnök a minisztériumokkal tart.
2010.08.02. 19:45
 
 
Megépítik a világ leghosszabb legóhajóját
Hétfőn gyerekek fogtak hozzá, hogy az eddigi rekordot megdöntve több százezer legókocka felhasználásával felépítsék a világ leghosszabb konténerhajóját Wilhelmshavenben. Wilhelmshavenben összesen 750 ezer színes kockából építik meg a gyerekek a hajót. Az "építkezést" két profi is felügyeli, hogy segítsenek a tervezésben. "Ma az oldalfalakat építjük fel" - mondta el André Heim, a JadeWeserPort Infocenter marketingvezetője. Már az első nap rengeteg kisgyerek, szülő és nagyszülő érkezett, hogy a fekete és barna kockák felhasználásával segítsenek a hajótörzs kialakításában. Az eddigi csúcstartó Guinness-rekorder legóhajó 7,29 méter hosszú, amelyet a wolfsburgi Phaeno Science Center látogatói állítottak össze októberben.
2010.08.02. 19:15
 
 
Obama: augusztusban befejeződnek Irakban az amerikai harci bevetések
Az ígéreteknek megfelelően Irakban augusztus végére befejezik harci bevetéseiket az amerikai katonák, s az erőfeszítések zöme katonairól civil területre tevődik át - hangsúlyozta az amerikai elnök egy hétfői beszédében. Barack Obama Atlantában, a rokkant amerikai veteránok konferenciáján szólalt fel, és hangsúlyozta, hogy közeledik az iraki kivonulásra tett ígéretének teljesülése. Irakban szeptembertől 50 ezer amerikai katona marad, de ők már nem vesznek részt hadműveletekben, hanem az iraki fegyveres erők kiképzésével, terrorelhárítással és az amerikai polgári tevékenység védelmével foglalkoznak majd, és a jövő év végére ők is távoznak.
2010.08.02. 19:00
 
 
Jelentősen erősödött a forint a bankközi devizapiacon
Jelentősen erősödött a forint hétfőn: az eurót 17.15 órakor 281,04 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a péntek délután tartott 285,13 forint után. A jegyzés a nap folyamán 280,39 és 283,80 között mozgott. A forint a múlt hét második felében már a 283 forintos eurójegyzés környezetében stagnált, egy-két forintos sávon belül ingadozva, pénteken azonban az ingadozási sáv eltolódott a 285 forint környezetébe. A devizakereskedők álláspontját támasztotta alá Cselényi György, a BNP Paribas kamatkereskedési igazgatójának véleménye is, szerinte a forint hétfői erősödése a nemzetközi pozitív befektetői hangulat eredménye.
2010.08.02. 18:30
 
 
Lindsay Lohan elhagyta a börtönt
Lindsay Lohan amerikai színésznő hétfő hajnalban elhagyta azt a Los Angeles déli elővárosában lévő börtönt, ahol 13 napot töltött, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait - jelentette a Los Angeles Times. Lohant 3 éve vonták felelősségre ittas vezetés és kokainbirtoklás miatt, de a próbaidő alatt nem látogatta a számára előírt, szenvedélybetegségekkel foglalkozó tanácsadást, ezért tették hűvösre. Hajnali fél kettőkor (közép-európai idő szerint délelőtt fél 11-kor) történt szabadulása után a színésznőnek egyenesen egy elvonóintézetbe kellett vonulnia - mondta a Los Angeles megyei seriff hivatalának szóvivője az újságnak. Az intézet nevét nem hozta nyilvánosságra.
2010.08.02. 18:00
 
 
Rendkívüli helyzetet hirdettek ki hét oroszországi régióban a tüzek miatt
Rendkívüli helyzetet hirdetett meg hét oroszországi régióban a pusztító tüzek miatt Dmitrij Medvegyev államfő hétfőn, s egyben számos térségben ideiglenesen korlátozta a személyforgalmat, illetve a gazdasági tevékenységet. Hétfőn a tüzek oltásán a rendkívüli helyetek minisztériumának 130 ezer munkatársa, hét repülőgépe, számos helikoptere, és közel 20 ezer gépe, valamint mintegy 2000 katona és a védelmi minisztérium 150 gépe, továbbá a belügyminisztériumhoz tartozó testületek közel 3000 embere és 450 gépe dolgozott. Az oroszországi erdőtüzek halálos áldozatainak száma hétfőn 34-re emelkedett.
2010.08.02. 16:45
 
 
Fogyasztóvédelmi vizsgálat több mint ötszáz pénzügyi intézménynél
A pénzügyi piacok több mint 500 szereplőjénél fogyasztóvédelmi témavizsgálatot végez július 30-tól a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF). A felügyelet a vizsgálat során azt ellenőrzi fokozottan, hogy a pénzügyi intézmények az általuk előre meghirdetett kondíciók és árak szerint nyújtják-e szolgáltatásaikat lakossági ügyfeleiknek, s hogy az árak feltüntetése és felszámítása megfelel-e a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény előírásainak.
2010.08.02. 16:00
 
 
A BP "megölte Spongyabobot"
Mexikói-öbölbeli olajkatasztrófáért felelős BP igyekszik rendezni sorait, a szivárgás végleg megszűnhet, a vezérigazgató távozik, az olajtársaság híre azonban továbbra is rossz, a Facebook közösségi portál egyik oldalán még azzal is megvádolták, hogy megölte Spongyabobot, a rajzfilmhőst. Brit lapok a múlt hét folyamán igyekeztek számba venni, hogy milyen feladatok állnak a BP előtt, az internetes körkép azonban lesújtó. A nagy múltú társaság jelenleg négy közösségi portálon, a Twitter, a Facebook, a YouTube, valamint a Flickr oldalán van jelen, hogy mentse a menthetőt, és megóvja maradék hírnevét.
2010.08.02. 16:00
 
 
Fidesz: a nők 40 év szolgálati idő után nyugdíjba mehetnek
Több tízezer nőt érinthet a kormány azon terve, hogy januártól negyven év szolgálati idő után életkortól függetlenül nyugdíjba mehetnek a nők; a férfiak kedvezményes nyugdíjazásáról még nem tárgyalt a kabinet - mondta Iván László, a Fidesz nyugdíj- és idősügyi szakpolitikusa sajtótájékoztatóján. A kormánypárti országgyűlési képviselő kérdésre válaszolva hangsúlyozta: a negyven év szolgálati idő után az életkortól függetlenül nyugdíjba vonuló nők a teljes jogú öregségi nyugdíjat megkapják. Hozzátette: a kormány az előre hozott nyugdíjazás rendszerében alapvető változtatásokat a közeljövőben nem kíván tenni.
2010.08.02. 15:45
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Schumacher bocsánatot kért Barrichellótól
Egy nappal a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon bemutatott hajmeresztő manővere után bocsánatot kért volt csapattársától, Rubens Barrichellótól Michael Schumacher, a Mercedes német pilótája. "Tegnap, a futam után még a verseny lázában égtem, de most, hogy újra megnéztem, mi történt, be kell lássam: a versenybíróknak igaza volt. Túl kemény voltam. - írta hétfőn honlapján a hétszeres világbajnok versenyző, hozzátéve, hogy természetesen nem akarta veszélybe sodorni brazil kollégáját. - Ha ez volt az érzése, akkor elnézést, nem volt ilyen szándékom."
2010.08.02. 15:30
 
 
A világűrbe küldi párját Katy Perry
Űrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnő. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világűrbe a SpaceShip Two fedélzetén. Louelle Faria, a Virgin Galactic nevű vállalkozás szóvivője az Eonline.com internetes lapnak megerősítette a hírt. Richard Branson brit milliárdos vállalkozása először márciusban küldte tesztútra a kaliforniai Mojave-sivatagban a tizennyolc méteres űrkabint, amelyben két pilótának és hat utasnak jut hely.
2010.08.02. 15:00
 
 
Negyvenkét törvényjavaslattal készül a kormány a Ház őszi ülésszakára
A parlament elé terjesztette a kormány az Országgyűlés őszi ülésszakára készített törvényalkotási programját, amely negyvenkét javaslatból áll. A tervek szerint a Ház elé kerül egyebek mellett a 16 százalékos szja bevezetéséről szóló adócsomag, valamint a nemzeti eszközkezelőről szóló indítvány is. Az Országgyűlés honlapján olvasható, a kormány őszre tervezett törvényalkotási programjában a jövő évi költségvetés és az azt megalapozó törvénycsomag mellett a legfontosabbak között a 16 százalékos személyi jövedelemadó bevezetése, valamint az APEH és a vám- és pénzügyőrség összevonásához szükséges jogszabályok megalkotása szerepel.
2010.08.02. 14:45
 
 
Átadták a félmilliárd eurós budapesti szennyvíztisztítót
Ünnepélyesen átadták a Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep és kapcsolódó létesítményei beruházást, ami 429 millió euróból (jelenlegi árfolyamon mintegy 122 milliárd forint) valósult meg. Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere a megnyitón elmondta, hogy a beruházási összeg 65 százaléka az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatása, 20 százalék állami forrás volt és 15 százalékot a Főváros állt a költségekből. A most átadott beruházás még folytatódik az év végéig a harmadik tisztítási fokozat megteremtésével és a monitoring kiépítésével. Ezeknek a költsége eléri a 62 millió eurót.
2010.08.02. 14:30
 
 
Továbbra sem változik az üzemanyagok ára
Ezen a héten sem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Két hete bruttó 2 forinttal csökkentette a Mol a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Ezzel akkor a benzin átlagára 340 forintra, a gázolajé pedig 323 forintra csökkent. Hat hete idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Azóta kétszer mérsékelte a Mol az üzemanyag árakat. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.08.02. 14:00
 
 
Gera ott van, Torghelle nincs Egervári Anglia elleni keretében
A várakozásoknak megfelelően Gera Zoltán ott van Egervári Sándornak, a magyar labdarúgó-válogatott július végén kinevezett szövetségi kapitányának hétfőn kihirdetett keretében, a korábbi stabil csapattag Torghelle Sándor azonban ezúttal nem kapott meghívót. A csapat jövő szerdán, a Wembley Stadionban játszik majd barátságos mérkőzést a házigazda angolokkal. A találkozó - a hazai szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői tájékoztatása szerint - magyar idő szerint 21 órakor kezdődik majd.
2010.08.02. 13:30
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Schumachert kritizálja a nemzetközi sajtó
Élesen kritizálja a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon bemutatott veszélyes manőveréért Michael Schumachert a nemzetközi sajtó, egyes lapok egyenesen odáig mennek, hogy a hétszeres világbajnok német sztárnak ideje volna távoznia az autósport elitkategóriájából. A Mercedes pilótája az előzést akadályozandó majdnem a falhoz szorította volt ferraris csapattársát, Rubens Barrichellót (Williams), emiatt utólag tízhelyes rajtbüntetést kapott, azaz a következő futamon, Belgiumban az időmérőn elért eredményéhez képest tíz pozícióval hátrébbról indulhat.
2010.08.02. 13:15
 
 
Ahmadinezsád iráni elnök tévévitára hívta Obamát
Tévévitára hívta Barack Obama amerikai elnököt Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő, hogy kiderüljön, kinek vannak jobb megoldásai a világ problémáira. Az iráni politikus hangoztatta, hogy ez év szeptemberében New Yorkban részt vesz az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, s annak ideje alatt kész leülni szemtől-szembe Obama elnökkel, hogy szabadon beszéljenek a világ gondjairól. A párbeszéd a sajtó nyilvánossága előtt zajlana, hogy kiderüljön, ki tud ezekre a problémákra jobb megoldásokat - mondta Ahmadinezsád.
2010.08.02. 13:15
 
 
Portugáliából indul világkörüli útra a tizennégy éves vitorlázó
A régóta várt bírósági engedély után egy héttel világkörüli útra indul a tizennégy éves Laura Dekker, hogy ő lehessen a Földet egyedül körbehajózó legfiatalabb vitorlázó. A fiatal holland lány szerda reggel indul útnak édesapjával a Den Osse nevű holland kikötőből Portugáliába, onnan pedig majd egyedül folytatja az utat Guppy nevű hajójának fedélzetén. Arról, hogy Portugáliából mikor indul tovább, Laura Dekker egyelőre nem közölt információkat blogján. Egy éven át küzdött azért, hogy engedélyezzék rekordkísérletét - a gyermekvédelmi hatóságok szerint ugyanis túl fiatal egy ilyen vállalkozáshoz.
2010.08.02. 13:15
 
 
Harmadik hete legyőzhetetlen az Eredet az amerikai mozikban
Leonardo DiCaprio álomtolvajthrillere az elmúlt hétvégén is legyőzhetetlennek bizonyult az észak-amerikai mozikban: az Eredet, amely immár harmadik hete uralja a kasszasikerlistát, 27,5 millió dollárt (csaknem 6 milliárd forintot) hozott, 193,3 millióra (41,7 milliárd forintra) növelve eddigi amerikai összbevételét. Most mindenki az Eredetről beszél. Amikor egy filmnek ilyen hatása van, valami beindul, és egy országos - ha nem nemzetközi - párbeszéd alakul ki, amelyben nemigen jutnak szóhoz az újonnan érkezők - mondta Paul Dergarabedian, a Hollywood.com boxoffice-elemzője.
2010.08.02. 13:00
 
 
A pénz a legnépszerűbb nászajándék Magyarországon
A válaszadók 56 százaléka adott vagy adna pénzt nászajándékba - derült ki az egyik portál közvélemény-kutatásából. A 25-30 és 30-35 éves korosztály 61 százaléka, míg az idősebb korosztály 52 százaléka ajándékoz pénzt a frigyre lépő párnak. A NászajándékGuru.hu oldalon végzett felmérés alapján a megkérdezettek 25 százaléka wellness hétvégére szavazott, így az lett a második legnépszerűbb ajándék. A kristálypohár, a fotóalbum és a bor 15 százalékos támogatottságra tornázta fel magát. A Mit nem adnál soha nászajándékba? kérdésre érkezett válaszok szerint kimentek a divatból a lakástextilek, az elektronikai cikkek és a lakásdekorációs termékek.
2010.08.02. 13:00
 
 
Az évszázad közepére Nagy-Britannia lesz a legnépesebb Európában
Az évszázad közepére Nagy-Britannia lesz Európa legnépesebb országa. Hivatalos becslések szerint a britek Németországot és Franciaországot is lehagyva tudhatják majd magukénak az Európa legnépesebb országa címet 2050-re. A szigetország lakossága a mostani 62,2 millióról 77 milliósra duzzadhat akkorra. Franciaország és Németország egyaránt a népesség erőteljes fogyatkozására számíthat, az előbbi 70 millió, az utóbbi 71,5 millió fős lehet az előrejelzések szerint.
2010.08.02. 12:45
 
 
BKV-szakszervezet: kisebb módosításokkal megfelelő lehet az Alstom járműve
A BKV egyik legnagyobb szakszervezete szerint az Alstom metrókocsijai kisebb módosításokkal megkaphatnák a típusengedélyt és ezzel több milliárd forint kiadástól mentesítenék a közlekedési vállalatot. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetség elnöke azt mondta: a fékrendszert nagyon egyszerű módosítással a magyar jogszabályoknak is megfelelővé lehet tenni. Kifejtette: a magyar szabvány szerint két, egymástól teljesen független fékberendezésnek kell lennie a vonatokon. Bár az Alstom szerelvényein a két rendszernek vannak közös alkatrészei, nagyon kicsi módosítással ez a probléma orvosolható lenne.
2010.08.02. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682[1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista