2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Kövér László: az újrakezdés korát éljük
A nemzet akaratából választott képviselők feladata az, hogy újra otthonná tegyék az országot Magyarország minden polgára számára - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke egy Szent István-napi ünnepségen csütörtökön Nyíregyházán. "A magyarság önmagában sem nem végzet, sem nem dicsőség, hanem feladat: minél nagyobb, nehezebb feladat, annál drágább, annál gazdagabb ajándék" - idézte Ravasz László református püspök szavait a házelnök a Tégy a Jövőért Egyesület által szervezett ünnepségen a Nyíregyházi Főiskolán. Kövér László szerint ma az ország ezer esztendőt igyekszik átfogni tekintetével, vagyis negyven nemzedék otthont építő munkáját, harcát a megmaradásért.
2010.08.19. 19:30
 
 
Alstom: nem a cég készítette a metrószerelvényekről szóló szerződést
Nem az Alstom Transport készítette az új metrószerelvények beszerzéséről szóló szerződést, így a vis maior feltételek sem köthetők hozzá - reagált a francia cég a Népszabadság csütörtöki számában megjelentekre. A lapban közölt cikk szerint az új metrószerelvények beszerzési szerződésében a felek úgynevezett vis maior eseménynek minősítik a típusengedélyek megszerzésének elmulasztását. Ilyen esetekben a partnerek nem felelősek az eseményből származó károkért.
2010.08.19. 19:00
 
 
Semjén: a nemzet akkor gazdagodott, amikor hűséges volt Szent István örökségéhez
A magyar nemzet mindig akkor gazdagodott lelkiekben, szellemiekben és anyagiakban is, amikor hűséges volt Szent István örökségéhez - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Nemesnádudvaron. Mindig katasztrófába torkollott, ha akár balra, akár jobbra lecsúsztunk erről a Szent István-i útról - hívta fel a figyelmet a kereszténydemokrata politikus a többségében német nemzetiségű település felújított főterének átadása alkalmából rendezett ünnepségen.
2010.08.19. 18:30
 
 
Moszkvában elmúlt a perzselő hőség
Moszkvában elmúlt a perzselő hőség s kellemesen hűvös időjárás volt csütörtökön, szmog sem volt, az erdő- és tőzegtüzek mindenütt visszaszorulóban vannak, és Moszkva körül a hét végére teljesen eloltják őket. Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke bejelentette: a két szövetségi nukleáris központ teljes biztonságban van. A rendkívüli helyzetek minisztériumának hivatalos közlése szerint az erdőtüzeket olyannyira visszaszorították, hogy esetleg még csütörtökön további négy régióra javasolni fogja a főhatóság a rendkívüli helyzet feloldását. A tüzek - amelyeknek száma rohamosan csökken - országosan még 11 ezer hektáron pusztítanak.
2010.08.19. 18:30
 
 
Az ünnepi rendezvények miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten
Az augusztus 20-i rendezvények miatt számos korlátozásra kell számítani a fővárosban pénteken, illetve több helyen egész hétvégén. Több közlekedési csomópontot, valamint a tűzijáték idejére több hidat is lezárnak a forgalom elől. A BKV több járműve is módosított útvonalakon és módosított menetrend szerint jár. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az állami ünnepségek miatt Budapest számos utcáját, valamint az alsó rakpartok és a Bem felső rakpart több szakaszát lezárják majd. A lezárások, valamint a parkolási tilalmak több forgalmas csomópontot és utat is érintenek: a Kapisztrán teret, a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Károly körutat, a Múzeum körutat, a Villányi utat, a Budaörsi utat és Margit körutat.
2010.08.19. 17:45
 
 
Több tucatnyi roma érkezett meg Franciaországból Romániába
Megérkezett Romániába csütörtök délután az a több tucatnyi Franciaországból kitoloncolt roma, akik az elsők között tértek haza a Nicolas Sarkozy francia elnök által elrendelt biztonsági intézkedés következményeként. A román belügyminisztérium közlése szerint csütörtökön összesen 93 roma utazik vissza Franciaországból Romániába repülőgépen. A francia kormány közlése szerint az érintettek "szabad akaratukból" hagyják el Franciaországot, miután személyenként 300 euró (gyermekenként 100 euró) hazatérési támogatást kaptak az államtól.
2010.08.19. 17:30
 
 
A magyarok csak 13 százaléka vásárol bioterméket
Bioterméket minden nyolcadik magyar fogyasztó (13 százalék) szokott vásárolni, míg Európában átlagosan minden harmadik (35 százalék). A vásárlók zömének fő motívuma, hogy a biotermékeket egészségesebbnek tartják, a nem vásárlást pedig a legtöbben azzal magyarázzák, Magyarországon és másutt is, hogy e termékek túl drágák - olvasható a Nielsen piackutató vállalat 54 országban elvégzett felmérésében. A megkérdezett magyar vásárlók 84 százaléka szerint a biotermékek egészségesebbek, 70 százalékuk úgy tartja, hogy bioélelmiszerrel elkerüli a növényvédő szereket és más mérgeket.
2010.08.19. 17:15
 
 
Forgalomnövekedésre kell számítani néhány határátkelőnél a hétvégén
Forgalomnövekedésre kell számítani csütörtök és vasárnap között néhány határátkelőnél. Főként Záhonynál, Röszkénél és Ártándnál alakulhat ki hosszabb várakozási idő - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön. A záhonyi határátkelőhelyen várható nagyobb mértékű forgalomtorlódás csütörtöktől péntek délig a belépő irányban, vasárnap pedig a kilépő irányban, a személyforgalomban - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A teherforgalomban a hétvégi kamionstoppal összefüggésben péntek délután kilépő irányban, vasárnap pedig a késő esti óráktól hétfő délelőttig várható egy-két órás várakozás a belépő teherforgalomban.
2010.08.19. 17:00
 
 
Kajak-kenu vb: hat magyar hajó az 1000 m-es döntőkben
A kajak egyesek versenyében érdekelt Kucsera Gábor és a férfi kajaknégyes nem jutott be a döntőbe 1000 m-en a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A többi számban sikeresen szerepeltek a magyarok az egy kilométeres táv csütörtök délutáni középfutamai során, így a szombati nyolc finálé közül hatban lesz magyar hajó. Kovács Katalin (K-1), Vajda Attila (C-1) és a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kettős (K-2) egyformán futamgyőzelemmel, a Tóth Márton, Mike Róbert kenupáros pedig egy második hellyel került a legjobb kilenc közé.
2010.08.19. 16:45
 
 
Cipóból készül az óriás kenyérkosár Orosházán
Cipókból készül az a két méter magas Európai Kenyérkosár, amely az idei, immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Európai Kenyérünnep legnagyobb attrakciója lesz Orosházán augusztus 20-án. Dancsó József, a város fideszes alpolgármestere elmondta: Orosháza azért rendezi meg minden augusztus huszadikán a kenyérünnepet, mert nagy hagyományai vannak a sütésnek. A múlt század elején például Gémes Ferenc aranyérmet nyert a párizsi világkiállításon különleges kenyerével.
2010.08.19. 16:15
 
 
Kósa Lajos: jövőre új alkotmánya lesz az országnak
Jövőre új alkotmánya lesz az országnak, a jelenlegi alaptörvény nem méltó hozzánk - mondta Kósa Lajos, Debrecen polgármestere csütörtökön, a Déri téri Szent István domborműnél tartott augusztus 20-ai megemlékezésen. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint azzal, hogy az alkotmányozó többségű országgyűlés megalkotta a kettős állampolgárságról szóló törvényt, "István királyunknak így az államalapítás ünnepén elmondhatjuk (...), egyik politikai testamentuma megvalósulni látszik". Trianon óta nem volt példa arra, hogy aki a magyar nemzethez tartozónak érzi magát, az állampolgári közösséget is vállalhatja, úgy is, ha nem él itt - mondta a politikus.
2010.08.19. 16:00
 
 
Basescu: európai programra lenne szükség a romák integrációja érdekében
Traian Basescu román államfő szerint a párizsi események rávilágítanak arra, hogy szükség lenne egy olyan európai programra, amely a romák integrációját veszi célba. "Az, ami Párizsban történik, azt mutatja, hogy szükségünk van egy európai szintű programra a romák integrációja érdekében" - jelentette ki Basescu újságírók előtt annak kapcsán, hogy Franciaország csütörtökön összesen 93 román állampolgárt toloncolt vissza hazájába. Az államfő hozzátette: Románia már 2008 óta szorgalmazza egy ilyen jellegű program megvalósítását.
2010.08.19. 16:00
 
Emlékpark létesül Csernobilban
Nagy kiterjedésű emlékparkot hoznak létre Csernobil fantomváros központjában a reaktorbaleset jövő évi negyedszázados évfordulója alkalmából - adta hírül csütörtökön a Szegodnya című ukrán napilap online kiadása. Az 1986. április 26-án felrobbant atomerőműtől 17 kilométerre fekvő, a nukleáris baleset után kiürített Csernobil központi részében öthektárnyi területet jelöltek ki az emlékpark kialakítására. Az emlékhelyen a tervek szerint az erőműbaleset által érintett 94 település mindegyike egy-egy tárggyal - például lakóházzal, fával vagy útjelző táblával - szerepel majd.
2010.08.19. 15:30
 
 
Műkorcsolyázó lenne a vb-bronzérmes török futballista
Következő sportpályafutásán dolgozik Ilhan Mansiz, a 2002-es labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett török válogatott támadója: szlovák párjával, Olga Bestandigovával a 2014-es szocsi téli olimpián vennének részt páros műkorcsolyában. A 35 éves futballista két évvel ezelőtt egy török televíziós show-műsorban ismerte meg barátnőjét, aki a 2002-es olimpián egyéniben már szerepelt. A jelenleg is Németországban élő játékos korábban az FC Augsburg és a Köln alkalmazásában állt, majd súlyos sérülése után az elmúlt évben az 1860 Münchenben próbált visszatérni, de egy felkészülési találkozó után bejelentette visszavonulását.
2010.08.19. 15:30
 
 
Nyolcmillióan szorulnak azonnali segítségre Pakisztánban
Nyolcmillióra emelkedett Pakisztánban azoknak az árvízkárosultaknak a száma, akik azonnali humanitárius segítségre szorulnak - közölte az ENSZ. "A helyzet folyamatosan változik, és a becsléseink szerint hatmillióról nyolcmillióra emelkedett azok száma, akiken sürgősen segíteni kell" - mondta Maurizio Giuliano, a világszervezet humanitárius segítségnyújtást koordináló hivatalának (OCHA) szóvivője. Pakisztán történetének legsúlyosabb áradásai július végén kezdődtek. A katasztrófa mintegy húszmillió embert sújt, s az árvizek az ország területének egyötödét érintik, mintegy 160 ezer négyzetkilométerre kiterjedően. Az eddigi halálos áldozatok számát körülbelül 1600-ra teszik.
2010.08.19. 15:15
 
 
997,5 milliárd forint az első hét havi deficit
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén júliusban 36,1 milliárd forint többlettel zárt, az ez évi első hét havi hiány 997,5 milliárd forint, az éves előirányzat 114,6 százaléka volt - közölte honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön. A múlt év első hét hónapjában az államháztartási deficit az egész éves előirányzat 88,1 százalékát tette ki. Az Orbán-kormány nem változtatta meg az előző kormány államháztartási előrejelzését 2010-re, ami pénzforgalmi szemléletben 870,3 milliárd forintot, a GDP 3,3 százalékával egyenlő összeget tesz ki.
2010.08.19. 14:45
 
 
Ötmilliárd forintnyi támogatást kapnak az árvízkárosult családok
A segélyszervezetektől összesen két-, az államtól pedig hárommilliárd forint támogatásra számíthatnak azok a családok, amelyeknek a háza a júniusi áradáskor megsemmisült vagy lakhatatlanná vált - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője az után, hogy tájékoztatást kapott a karitatív szervezetek vezetőitől az árvízkárosultaknak nyújtott eddigi segítségről. Az árvízkárosultak közül senki nem marad segítség nélkül, október végéig mindegyiküknek megteremtik az elemi lakhatás feltételeit, és ehhez az állami támogatások mellett a karitatív szervezetek felajánlásai is jelentős mértékben hozzájárulnak - közölte az árvízi védekezés és újjáépítés irányítására kinevezett miniszteri biztos.
2010.08.19. 14:45
 
 
Október 15-ig a kormány elé terjeszti a költségvetést az NGM
Folyik a költségvetési irányelvek kidolgozása a Nemzetgazdasági Minisztériumban, a tárca a 2011-es büdzsé tervezetét október 15-ig a kormány elé terjeszti - mondták el az NGM-nél az MTI-nek. Az irányelvek kidolgozása után és annak alapján állítják össze a tárcák saját költségvetéseiket. A tervezés fejezetenként zajlik. A minisztériumok által összeállított anyagot az MGM gyúrja eggyé. A kormánynak október 31-ig kell a parlament elé benyújtania a törvényjavaslatot.
2010.08.19. 13:45
 
 
EU-bizottság: Görögország teljesíti a következő hitel feltételeit
Azt javasolja az Európai Bizottság, hogy az euróövezeti tagországok folyósítsák Görögországnak az idénre betervezett európai uniós hitel második részét, mivel Athén teljesíti az ehhez szükséges feltételeket. Az EU végrehajtó testülete csütörtökön jelentette be, hogy értékelése szerint Athén eleget tett a szeptemberre tervezett 9 milliárd eurós hitel felvételéhez szükséges feltételeknek. Az unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége a hónap elején járt Görögországban, és a mostani brüsszeli közlemény szerint jelentős haladást állapított meg az államháztartási reformok végrehajtására és az államháztartás konszolidálásra tett erőfeszítésekben, valamint a szerkezeti reformok terén.
2010.08.19. 13:45
 
 
Ifjúsági olimpia: Babos egyesben kikapott a bronzmérkőzésen
A teniszező Babos Tímea elvesztette a bronzmérkőzést a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián. A wimbledoni tornán és a Roland Garroson junior párosban győztes, ezúttal a harmadik helyen kiemelt magyar játékos csütörtökön két szettben, 6:2, 7:5-re kapott ki a hetedikként rangsorolt szlovák Jana Cepelovától. Babos párosban, a belga An-Sophie Mestach-hal a döntőbe kerülésért mérkőzik a nap során.
2010.08.19. 13:30
 
 
Kajak-kenu vb: jó magyar kezdés, két egység már a döntőben
A szeles, hűvös idő ellenére jól kezdték a poznani kajak-kenu világbajnokságot a magyar versenyzők: a csütörtöki nyitónap délelőttjén, az 1000 m-es előfutamok során négy győzelmet arattak, két egység pedig máris döntős. Utóbbiak közé tartozik a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kajakos duó, amely első helyével egyenes ágon jutott a szombati fináléba. Szabóékhoz hasonlóan a Tóth Márton, Mike Róbert kenupárosnak és a férfi kajaknégyesnek is lehetősége volt megspórolni a középfutamot, de előbbi harmadikként, utóbbi negyedikként ért célba, így délután mindkét egységnek "pótvizsgáznia" kell. A kenu négyeseknél a kevés nevező miatt csak döntő lesz a Széles-Varga-Nagy-Sarudi kvartett részvétellel.
2010.08.19. 13:30
 
 
Az első hét havi deficit 997,5 milliárd forint
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén júliusban 36,1 milliárd forint többlettel zárt, az első hét havi hiány 997,5 milliárd forint, az éves előirányzat 114,6 százaléka volt - közölte honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium. A múlt év első hét hónapjában az államháztartási deficit az egész éves előirányzat 88,1 százalékát tette ki. Az Orbán-kormány nem változtatta meg az előző kormány államháztartási előrejelzését 2010-re, ami pénzforgalmi szemléletben 870,3 milliárd forintot, a GDP 3,3 százalékát teszi ki.
2010.08.19. 13:30
 
 
Ifjúsági olimpia: aranyérmet vegyesváltóban a triatlonista Dudás Eszter
Aranyérmet nyert a vegyesváltók versenyében csütörtökön a triatlonista Dudás Eszter a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián. A Magyar Olimpiai Bizottság beszámolója szerint a két-két lányból és fiúból álló együttesek mini távon versenyeztek, mindenki 250 métert úszott, 6,6 km-t kerékpározott és 1,6 km-t futott. A 15 kontinentális alakulat mezőnyében Európa első csapata szerezte meg a győzelmet, melyben Dudás mellett a portugál Miguel Valente Fernandes, az izraeli Fanny Beisaron és az osztrák Alois Knabl szerepelt. A magyarok ezt megelőzően három érmet szereztek: az úszó Kapás Boglárka 200 m pillangón győzött, 200 m gyorson második volt, a tőröző Lupkovics Dóra pedig bronzérmes lett.
2010.08.19. 12:15
 
 
Phelps a világ idei legjobbjával nyert 200 m pillangón
Michael Phelps 1:54.11 perccel, a világ idei legjobb idejével nyerte a 200 méteres pillangóúszás döntőjét a Csendes-óceáni Játékok nyitónapján, az Egyesült Államok-beli Irvine-ban. Az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnoka egy testhossznyi előnnyel csapott elsőként a célba az ausztrál Nick D'Arcy előtt. Ebben a számban megszakítás nélkül 31. alkalommal diadalmaskodott Phelps, akit versenyen utoljára a 2002-es hasonló nemzetközi viadalon tudott legyőzni honfitársa, Tom Malchow. A világ legjobbjával győzött az amerikai Ryan Lochte is, aki 200 m gyorson utasított mindenkit maga mögé 1:45.30 perces teljesítményével.
2010.08.19. 12:15
 
 
200 milliárdos kárt okozott az idei árvíz és belvíz
Az idei májusi és júniusi árvíz és belvíz összesen 200 milliárd forintot meghaladó kárt okozott; 349 lakóház semmisült meg vagy vált lakhatatlanná, ebből 317 Észak-Magyarországon, a legtöbb - 201 épület - Felsőzsolcán. A kabinet eddig több mint 36 milliárd forintot költött a helyreállításra. Ebből 4 milliárd forintot biztosít az önkormányzatok árvízi költségeit fedező vis maior keretre, az állami szerveknek 14 milliárd forintot juttatott a védekezésre, a közintézmények helyreállítására 5 milliárd forintot különített el, az uniós források felgyorsításával pedig 10 milliárd forintot csoportosított át - tájékoztatta a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság az MTI-t.
2010.08.19. 12:00
 
 
MSZP: pazarlóan működik a Fidesz-KDNP kormány
Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP kormány pazarlóan működik, amit az is jelez, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium negyven új főosztályvezetői pozíciót akar létrehozni. A párt csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint nem értik, mi szükség van újabb pozíciókra, amikor azokat eddig is ellátták a szaktárcák szakemberei. A kormány "egyre több nem létező pozíciót talál ki azért, hogy "kifizesse" velük saját klientúráját" - írták. Közölték továbbá: az MSZP elvárja, hogy az Orbán-kormány hagyjon fel a közpénzek pazarlásával, és közölje a 2011-es év költségvetésének sarokszámait.
2010.08.19. 11:45
 
 
Európából is autókat hív vissza a Mazda
Európát is elérte a Mazda visszahívási akciója, a japán gyártó világszerte több mint félmillió kocsit rendel szervizelésre a szervokormány lehetséges meghibásodása miatt. A Mazda csütörtöki bejelentése szerint összesen 514 ezer darabot kell visszahívni a 2007-ben és 2008-ban gyártott Mazda3 és Mazda5 modellek közül. Ez a legnagyobb szabású visszarendelés a cég történetében. Az intézkedés az európai piacot is érinti. Az érintett kocsiknál előfordulhat, hogy rozsdásodás indul meg a kormányszerkezetben egy hidraulikus pumpában, aminek következtében hirtelen kihagy a szervo, így egyik pillanatról a másikra nehezebb lesz kormányozni az autót, ami balesetveszélyt okoz.
2010.08.19. 11:30
 
 
Libertadores Kupa: győzött az Internacional
A brazil Internacional otthon is győzött a mexikói Guadalajara ellen a döntőben, így megnyerte a legrangosabb latin-amerikai labdarúgó-sorozatot, a Libertadores Kupát. Döntő, visszavágó: Internacional (brazil) - Guadalajara (mexikói) 3-2 (0-1). gól: Sobis (61.), Leandro (76.), Giuliano (89.), illetve de la Mora (42.), Bravo (92.). A párharcot kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel nyerte az Internacional. A brazil csapat ezt megelőzően egyszer, még 2006-ban diadalmaskodott a kupában.
2010.08.19. 11:15
 
 
Ismét szóbeliztethetnek a 6 és 8 osztályos gimnáziumok
Ismét lehetőségük lesz a hat- és nyolcosztályos gimnáziumoknak arra, hogy az írásbelik mellett szóbeliztethessenek a középiskolai felvételik során - közölte Gloviczki Zoltán közoktatási helyettes államtitkár a tanévkezdés előtt tartott sajtótájékoztatóján. A helyettes államtitkár az MTI kérdésére azt mondta: a gimnáziumoknak akkor lesz erre módjuk, ha legalább másfélszeres a túljelentkezés az adott intézménybe. A szóbeli az írásbeli vizsgánál kisebb arányban, 25 százalékban lesz beszámítható. Gloviczki a tanévkezdés kapcsán úgy fogalmazott: reményeik szerint ez lesz az utolsó olyan tanév, amely szerdán kezdődik és szerdán fejeződik be.
2010.08.19. 11:15
 
 
A reálkereset 3,7 százalékkal nőtt január-júniusban
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 5,7%-os növekedése mellett - az idén az első hat hónapban 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A nettó átlagkereset a versenyszférában és a költségvetési szektorban egyformán 9,7%-kal emelkedett így a féléves reálbér növekedés is ugyanannyi volt. A júniusi bruttó keresetek csak 0,5%-kal haladták meg az egy évvel korábbit, a nettó kereset pedig 7,5%-kal nőtt. A bruttó átlagkeresetek a versenyszférában 2,9 százalékkal, 207.719 forintra nőttek, a költségvetésben 0,5 százalékkal, 194.694 forintra csökkentek, míg a nettó keresetek 8,4, illetve 5,8 százalékkal emelkedtek.
2010.08.19. 10:45
 
 
Megemelték a Nemzetközi Űrállomás repülési magasságát
Sikeres pályakorrekcióval 2,2 kilométerrel megemelték a Nemzetközi Űrállomás (ISS) repülési magasságát - közölte a Moszkva melletti irányító központ egyik illetékese. Az űrállomás így most 335,5 kilométeres magasságban kering a Föld körül. A műveletet a hozzácsatlakoztatott Progressz M-06M típusú orosz teherűrhajó hajtóművével hajtották végre. A pályakorrekcióra azért volt szükség, hogy az űrállomás legoptimálisabb magasságban legyen ahhoz, hogy szeptember 10-én kikössön rajta a Progresz M-07M, majd két héttel később leváljon róla a Szojuz TMA-18-as típusú űrhajó, amely Alekszandr Szkvorcov és Mihail Kornyijenko orosz, valamint Tracy Caldwell Dyson amerikai űrhajóst szállítja vissza a Földre.
2010.08.19. 10:30
 
 
Bajnokok Ligája: Juhász gólja döntetlent ért a Partizan Beograd ellen
A Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht a magyar válogatott védő góljával mentette döntetlenre a Partizan Beograd elleni mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 4., utolsó fordulójának első mérkőzésén. A 27 esztendős futballista végigjátszotta a találkozót, s a 66. percben talált be a házigazdák kapujába. BL-selejtező, 4. (utolsó) forduló, első mérkőzések: Bajnokok ága: Partizan Beograd (szerb)-Anderlecht (belga) 2-2, Salzburg (osztrák)-Hapoel Tel-Aviv (izraeli) 2-3, FC Basel (svájci)-Sheriff Tiraspol (moldovai) 1-0, Werder Bremen (német)-Sampdoria (olasz) 3-1. Nem bajnokok ága: Braga (portugál)-Sevilla (spanyol) 1-0.
2010.08.19. 10:15
 
 
Montreali tenisztorna: Szávay nyert a második fordulóban
Szávay Ágnes három játszmában legyőzte a 13. helyen kiemelt belga Yanina Wickmayert a kétmillió dollár összdíjazású montreali keménypályás torna második fordulójában. A világranglistán 37. magyar játékos rövidítésben elveszítette az első szettet, ám fordítani tudott. Szávayra a következő fordulóban majd - csütörtökön közép-európai idő szerint 19 órakor - a nyolcadik helyen rangsorolt orosz Vera Zvonarjova vár rá. Eredmények, 2. forduló (a 16 közé jutásért): SZÁVAY-Wickmayer (belga, 13.) 6:7 (5-7), 6:3, 6:4, Clijsters (belga, 5.) - Mattek-Sands (amerikai) 4:6, 6:4, 6:3.
2010.08.19. 10:00
 
 
A vuvuzela bekerült az Oxford szótárba
Elismerésben részesül a sokak által csak idegesítő hangszerként jellemzett vuvuzela: a szó bekerült az Oxford szótárba. A világhírű kötet legújabb kiadása csütörtökön jelenik meg, és mint kiderült, már a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság révén hírhedtté vált vuvuzela is szerepel benne. A fúvós hangszert, amely szurkolók millióinak élvezetét keserítette meg, "trombitaszerűként" jellemzik az elismert kiadvány lapjain. Kiegészítésként azt írják, "rendkívül hangos zajt kelt, amikor belefújnak". 1998 óta a harmadik kiadás jelenik meg a kortárs angol nyelvvel foglalkozó szótárból, amelybe ezúttal kétezer új szócikk került be.
2010.08.19. 10:00
 
 
Életbe lépett a közbiztonsági törvénycsomag
Életbe lépett csütörtökön a közbiztonsági törvénycsomag, amely a szabálysértési törvény mellett mintegy féltucatnyi jogszabályt módosít annak érdekében, hogy hatékonyabban léphessenek fel a hatóságok, elsősorban a tulajdon elleni szabálysértésekkel szemben. A módosítások lehetőséget adnak elzárás kiszabására a fiatalkorú elkövetőkkel szemben is, az ügyek felderítése a jegyzőtől a rendőrséghez kerül, elbírálásukat pedig az erre kijelölt bírósági titkárok is végezhetik. Elzárással is sújtható szabálysértés esetén, ha tettenérésre kerül sor, az eljárás alá vont személyt gyorsított bírósági eljárás céljából a rendőrség őrizetbe veheti.
2010.08.19. 09:45
 
 
Ablak fogta betörő
Beszorult egy betörő Londonban egy ház ablakába, olyannyira, hogy tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk méghozzá keretestül. Először a rendőrség kapott telefonhívást a ház tulajdonosától. A férfi, amikor reggel a felső szintről lement az alsóra, meglepődve látta, hogy egy vadidegen vendégeskedik nála, de csak deréktól felfelé. Hogy a rendőrök az ablak rabját letartóztathassák, előbb ki kellett szabadítani, ami a tűzoltókra hárult. Két egység is a helyszínre ment, és végül az ablak kibontásával tudta csak visszaadni a férfi szabadságát, melyet azonnal "elvett" a rendőrség - adta hírül a Daily Telegraph című lap.
2010.08.19. 09:15
 
 
Máig mindenkinek meg kell kapnia az ajánlószelvényt
Máig mind a 8,2 millió választásra jogosultnak meg kell kapnia az október 3-ai önkormányzati választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A választóknak ezen a héten, tehát augusztus 16-a és 19-e között kell megkapniuk az értesítést a névjegyzékbe való felvételről és az ajánlószelvényt. Az értesítő a családi és utónevet, a lakcímet, a személyi azonosítót, a névjegyzékbeli sorszámot, a szavazás helyét és idejét, s a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat tartalmazza.
2010.08.19. 08:45
 
 
Külügyminisztérium: menetrend szerint zajlik az EU-elnökségi stáb képzése
Az eredeti menetrendnek megfelelően folyik az európai uniós elnökségi stáb képzése, októberben tartják az alapismereti képzés befejező előadását - közölte Urkuti György, a Külügyminisztérium EU-elnökségi kommunikációs főosztályának vezetője az MTI megkeresésére. A főosztályvezető úgy tájékoztatott, az elnökségi alapismereti képzés 2008. november 19-én kezdődött meg, az utolsó előadást októberében tervezik megtartani, míg az integrált elnökségi képzés közbeszerzésének lebonyolítása folyamatban van, eredménye szeptember közepére várható. A tárca tervei szerint ez a típusú képzés szeptember végén kezdődhet meg.
2010.08.19. 08:30
 
 
Kivonult Irakból az utolsó amerikai harcoló dandár
Több, mint hét évvel Szaddám Huszein diktatúrájának megdöntése után, csütörtökre virradóra kivonult Irakból az amerikai csapatok utolsó harcoló dandárja - jelentette az NBC amerikai televízió. A mintegy 5 ezer fős, 4. Stryker (gépesített könnyűlövész) dandár Kuvait felé hagyta el Irakot. Az amerikai erők harci küldetése, az Iraki Szabadság Hadművelet ugyan hivatalosan csak augusztus 31-én ér véget, de Irakban most már csak az az 50 ezer amerikai katona állomásozik, akinek feladata tanácsadásra és az iraki erők kiképzésére szorítkozik.
2010.08.19. 08:15
 
 
Egyre többet hirdetnek a közösségi oldalakon az Egyesült Államokban
Az amerikai hirdetők az idén egyre növekvő érdeklődéssel fordulnak a közösségi oldalak, mint hirdetési felület felé: a cégek az idei első félévben erősen növelték reklámkiadásaikat a közösségi hálózatokon. Az eMarketer piackutató - amely honlapján számolt be vizsgálatairól - becslései szerint az amerikai cégek 1,68 milliárd dollárt költenek az idén ezeken a hálózatokon elhelyezett reklámra, ami 20 százalékos növekedés 2009-es 1,4 milliárd dollárhoz képest. 2011-re ezt az összeget 2,1 milliárd dollárra várják emelkedni. Az Egyesült Államokban a Facebooknak jut a reklámkiadások mintegy fele, míg a MySpace jelentősége e téren csökkenő.
2010.08.19. 08:00
 
 
A Richter-skála szerint hármas erősségű volt a földrengés Miskolcon
A Richter-skála szerint hármas erősségű volt a csütörtökön 3 óra 29 perckor észlelt miskolci földrengés, amelynek középpontja 15 kilométerre volt a borsodi megyeszékhelytől - közölte a Magyar Tudományos Akadémia Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-vel. Az MTI tudósítójának jelentése szerint kétszer egymás után volt földrengés Miskolc környékén hajnalban; az első, erősebb rengés két-három másodpercig, az utána következő egy-két másodpercig tarthatott. Puszta Sándor, az obszervatórium szeizmológusa az MTI-nek csütörtök reggel elmondta, hogy az országban több megfigyelő-műszerük is észlelte a földrengéseket.
2010.08.19. 07:45
 
Végre hűvösebb van Moszkvában
Hűvösebbre fordult végre az idő Moszkvában: bár csütörtök kora reggel még a szinte már megszokott 28 fok körüli hőmérséklet mérték, 8 órára már csak 23 fok volt, miközben a levegő viszonylag kitisztult. Az orosz fővárost körülölelő Moszkvai területen tovább csökkent az erdő- és tőzegtüzek területe, Moszkva mellett azonban az egyik tűz elért egy szemétlerakót is, a lángokat azonban csütörtökön reggelre már sikerült eloltani. A példátlanul hosszú, aszályos hőség kisebb természeti "csodákat" is hozott: a fővárosban és környékén újra kivirágzott számos almafa, sok helyen újra virágzik a kutyatej, egyesek pedig arról számoltak be, hogy sárga- és görögdinnye terem a kertben.
2010.08.19. 00:00
 
 
HM: adminisztrációs hiba miatt maradhatott a KBH tagja Cs. István
A Katonai Biztonsági Hivatalnál (KBH) jelenleg tartó feltáró vizsgálat megállapította, hogy a szolgálat korábbi vezetése valószínűsíthetően adminisztratív hibát követett el, amikor a kapcsolat megszűnése ellenére is csak 2009 májusában zárták ki a KBH rendszeréből Cs. Istvánt, a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok egyik gyanúsítottját - közölte a Honvédelmi Minisztérium. Mint azt a KBH a föllelhető iratok áttanulmányozása után közölte, Cs. Istvánt szerződéses katonai szolgálatának idején - a KBH korábbi vezetésének állításával ellentétben - valóban beszervezték.
2010.08.18. 21:45
 
 
Németh Zsolt: új kezdetet jelent az új állampolgársági törvény
Új kezdetet jelent az új magyar állampolgársági törvény, az a tény, hogy azt elsöprő többségben szavazta meg a magyar Országgyűlés - egyebek között ezt a gondolatot fogalmazta meg szerdán Kolozsváron Németh Zsolt, a külügyminisztérium parlamenti államtitkára. Az államtitkár egyik szónoka volt az idén először megrendezett Kolozsvári Magyar Napok hivatalos megnyitó ünnepségének. Kifejtette: új kezdetet jelent az is, hogy az egyetértés nem korlátozódik az állampolgárság kérdésére, hanem jövőképek, konkrét projektek is születnek. Rámutatott: mára az egész ország felsorakozott a nemzeti összetartozás vállalása, a kormány erre irányuló útmutatása mögött.
2010.08.18. 21:30
 
 
Nyersanyagfogyasztási adót tervez az Európai Bizottság
Megadóztatná az Európai Bizottság a különböző nyersanyagok, energiahordozók, de még a fa és a víz felhasználását is a Frankfurter Allgemeine Zeitung szerdai beszámolója szerint. A lap idéz egy belső dokumentumot, amely szerint az uniós törvényalkotók ezzel a háztartásokat és a termelőket egyaránt az alapanyagok hatékonyabb felhasználására akarják ösztönözni. A lépés nemcsak a klímavédelmet szolgálná, hanem a hatékonyabb nyersanyagfelhasználás révén hozzájárulhatna a gazdasági növekedés gyorsításához, a versenyképesség növeléséhez is.
2010.08.18. 20:00
 
 
Központi bázisról felügyelik az augusztus 20-i ünnepségek biztonságát
Központi bázis felügyeli az augusztus 20-i rendezvények biztonságát az ünnepi program teljes időtartama alatt; rendkívüli, az emberek biztonságát veszélyeztető körülmények esetén a programokat akár meg is szakíthatják - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkársága szerdán. Abban az esetben, ha a tűzijáték biztonságos lebonyolítását valami (például vihar) veszélyeztetné, a Margit híd és az Erzsébet híd között elhelyezett hangosítókon értesítik a nézőket. Az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték elsődleges látványterülete a Duna mindkét partján a Margit híd és az Erzsébet híd közötti szakasz.
2010.08.18. 19:00
 
 
A Pentagon kész tárgyalni a Wikileaks oknyomozó honlappal
Az amerikai védelmi minisztérium kész tárgyalni a Wikileaksszel arról, hogy segít neki eltávolítani a bizalmas információkat abból az afgán háborús adatcsomagból, amelyet most készül nyilvánosságra hozni - állította szerdán az oknyomozó honlap alapítója. A Pentagon cáfolta a bejelentést. A Wikileaks 15 ezer oldalnyi dokumentumot szándékozik publikálni az afganisztáni háborúról a következő két héttől egy hónapig terjedő időszakban. A Pentagon tárgyalási javaslatának hírét a honlap gazdája, Julian Assange jelentette be szerdán.
2010.08.18. 19:00
 
 
Romániában nem hozta meg a várt eredményt az áfa-emelés
Romániában a megemelt forgalmi adó a vártnál kevesebb bevételt hozott az államnak júliusban, mivel a magasabb árak miatt csökkent a fogyasztás; erről Adrian Vasilescu, a román központi bank elnökének a tanácsadója nyilatkozott a Ziarul Financiar című román napilapnak szerdán. Romániában 19 százalékról 24 százalékra emelték az áfát július 1-jétől. A bevételnövelő intézkedés célja az volt, hogy ne emelkedjen 6,8 százalék fölé az idei GDP-arányos államháztartási hiány. Ez egyik feltétele annak, hogy Románia megkapja a tavaly kötött, 20 milliárd euró értékű többoldalú nemzetközi hitel további részleteit.
2010.08.18. 18:30
 
 
A legtöbben gazdasági képzésekre jelentkeztek a pótfelvételi eljárás során
Alap- és osztatlan képzésekre több mint tízezren, mesterképzésekre csaknem ezernégyszázan jelentkeztek a pótfelvételi eljárás során a csaknem végleges adatok szerint; a legnépszerűbbek a gazdálkodási és menedzsment szakok, illetve a tanárképzési szakok voltak. A ponthatárokat augusztus 27-én teszik közzé. Legtöbben a levelező munkarendű képzések iránt érdeklődtek, szám szerint 6836-an, a nappalira jelentkezők száma 5281. A felvett hallgatók a felvételi határozatot, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat szeptember első napjaiban kapják meg a felsőoktatási intézménytől.
2010.08.18. 17:45
 
 
Medián: a többség elégedett a kormány teljesítményével
Kismértékben csökkent, de továbbra is jelentős a kormánypártok előnye a Medián felmérése szerint. Eszerint a Fidesz-KDNP 63, az MSZP 17, a Jobbik 14, az LMP 5 százalékon áll. Az intézet kutatása alapján a megkérdezettek többsége úgy véli, hogy a kormány jó vagy nagyon jó teljesítményt nyújtott a hivatalba lépése óta, Orbán Viktor pedig változatlanul a legnépszerűbb politikus. A HVG-ben csütörtökön megjelenő adatok szerint két hónappal az önkormányzati választás előtt nagyjából ugyanakkora a választópolgárok részvételi kedve, mint az országgyűlési választás előtti hasonló időszakban volt.
2010.08.18. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669[1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista