2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Molnár Zoltán: a MOB visszakapja összes döntési jogkörét
"A Magyar Olimpiai Bizottság jövőre visszakapja összes jogosítványát" - jelentette be kedden Molnár Zoltán, a szervezet főtitkára a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) közös, kétnapos tatai értekezletén. "2005-ben az akkori kormányzat gyakorlatilag minden jogkört elvont az olimpiai mozgalomtól, alig dönthettünk valamiben. Ez teljesen megváltozik 2011-től." - hangsúlyozta. Az új rendszerben a MOB határoz az olimpiai felkészülés támogatásáról, a klubok műhelytámogatásáról, az utánpótlás-nevelésre fordítandó állami forrásokról, a Gerevich-, valamint a Bay Béla-ösztöndíjakról. Ezen kívül különválasztják a versenyzők és az edzők támogatását.
2010.10.26. 18:15
 
 
Magyar Kupa: a Győr, a Kaposvár és az MTK is bejutott a legjobb 16 közé
A Győri ETO, a Kaposvári Rákóczi és az MTK Budapest is bejutott kedden a legjobb 16 közé a labdarúgó Magyar Kupában. Mindhárom együttes alacsonyabb osztályú riválist győzött le. Eredmények: Magyar Kupa, 4. forduló (a 16 közé jutásért): Barcs (II. osztályú)-Győri ETO FC 1-7, Dunaharaszti (III.)-Kaposvári Rákóczi 1-2 - hosszabbítás után, Cegléd (II.)-MTK Budapest 0-5.
2010.10.26. 17:45
 
 
MÁV-dolgozók is készek a sztrájkra a Rail Cargo Hungaria létszámleépítése miatt
A Rail Cargo Hungaria Zrt. munkavállalóin túl szolidaritásból a MÁV dolgozók is készek sztrájkba kezdeni, amennyiben a cég vezetése nem áll el a nagyarányú létszámleépítés szándékától - mondta Barna István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) debreceni területi vezető ügyvivője a cívisvárosban. A cégnél egy éven belül 1500-2000 munkavállaló leépítését tervezi az osztrák tulajdonos - mondta, majd felhívta a figyelmet: minden egyes, a Cargótól elbocsátott dolgozót a MÁV-csoport 1-2 munkatársa követheti. Példaként említette a mozdonyvezetőket, gépészeket, vasúti rendezőket, akiknek a munkájára így nem lesz szükség. Számításaik szerint 3-4 ezer ember munkahelye kerül veszélybe.
2010.10.26. 17:45
 
 
Az MVM nem tárgyal a Szurgut tulajdonú Mol pakett megvételéről
A Magyar Villamos Művek Zrt. nem tárgyal az orosz Surgutneftegas tulajdonában lévő 21,22 százalékos Mol-pakett megvásárlásáról - közölte Felkai György, az MVM kommunikációs igazgatója kedden az MTI kérdésére. Az MVM-nél nincs napirenden a kérdés - fűzte hozzá. A sajtóban korábban megjelent híresztelésekkel szemben az MVM semmilyen tárgyalást nem folytat a témával kapcsolatosan egyik résztvevővel sem. Az ügyben a menedzsment a nemzeti fejlesztési miniszter, Fellegi Tamás korábbi nyilatkozatára hagyatkozik, aki a napokban annyit jelzett: a magyar állam esetleg megvásárolná a részvénycsomagot, mert azt hasznosnak tartja.
2010.10.26. 17:30
 
 
Húsz emeletnyi zuhanást élt túl egy kínai fiú
Egy parkoló gépkocsira zuhant 20. emeleti lakásuk nyitott ablakából egy 10 éves kínai fiú - az orvosok csodával határosnak nevezik, hogy a gyerek túlélte a balesetet. A fiú koponyatörést és agysérülést szenvedett, és jelenleg a dél-kínai Kujcsou kórházában ápolják. A rendőrség balesetként vizsgálja az ügyet - jelentette kedden a Hszinhua hírügynökség. A múlt hónapban New Yorkban 39 emeletnyi zuhanást élt túl egy férfi, aki szintén parkoló gépkocsira zuhant.
2010.10.26. 16:45
 
 
Doppingoltak az 1954-es svájci vb-n a magyarokat verő németek
A pervitin nevű ajzószerrel doppingolták az 1954-es svájci labdarúgó-világbajnokság alatt az aranyérmes német válogatott több tagját - többek között ez derül ki abból a tanulmányból, amelyet hétfőn hoztak nyilvánosságra a Lipcsei Egyetemen, és az osztrák Kronen Zeitung internetes oldala adta hírül. A németek óriási meglepetésre 3-2-re verték a jóval esélyesebb magyarokat a berni döntőben. A doppingvád nem először merül fel az ellenféllel kapcsolatban, 2004-ben is Németországban röppentek fel ilyen hírek. Buzánszky Jenő, az Aranycsapat játékosa az MTI-nek akkor azt mondta, már a vb után hallott a doppingvádakról.
2010.10.26. 16:30
 
 
Megállapodtak az EU-intézmények a spekulációs alapok szabályozásáról
Megállapodtak kedden az európai uniós intézmények tárgyalói azokról a keretekről, amelyek révén a spekulációs tőzsdei alapok szabályozhatók lesznek az unióban. Az egyezség alapját a tagországok pénzügyminisztereinek múlt héten kialakított közös álláspontja jelentette, de a parlamentnek egy-két ponton sikerült kompromisszumos megoldást keresztülvinnie, amely egyebek között nagyobb átláthatóságot biztosít az ágazatban. A szabályozás középpontjában az úgynevezett útlevélrendszer áll, amelynek alapján az egyik tagországban jóváhagyott alapok más államok befektetői számára is elérhetővé válnak.
2010.10.26. 16:15
 
 
Felmentették az emberölés kísérletével vádolt Jozef Rohacot
A Fővárosi Bíróság első fokon felmentette az előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete vádja alól Jozef Rohacot, azonban két év börtönbüntetésre ítélte robbanóanyaggal való visszaélés miatt; a szlovák állampolgárságú férfit három évre Magyarországról is kiutasították. A Fővárosi Főügyészség a Seres Zoltán elleni, 13 évvel ezelőtti sikertelen merényletkísérlet miatt előre kitervelten elkövetett emberölés kísérletével vádolta a szlovák állampolgárságú férfit, mint bűnsegédet, továbbá robbanóanyaggal való visszaéléssel, mint tettest. A vádirat szerint 1997. június 3-án a vádlott és ismeretlen társai 3320 gramm semtex plasztik robbanóanyagból készített távirányítású bombával akarták megölni Seres Zoltánt.
2010.10.26. 16:15
 
 
Az APEH visszafizeti az eddig már befizetett különadót minden érintettnek
Az eddig befizetett különadót minden érintett visszakapja, ehhez semmilyen jogszabály-módosításra, illetve új jogszabály meghozatalára nincsen szükség - közölte az APEH kedden az MTI érdeklődésére. A magánszemélyeket terhelő különadó bevételi számlára az adóhatóság adatai szerint október 25-ig 3,1 millió forintot fizettek be az adóalanyok. Azt, hogy mikor, milyen módon kapják meg az érintettek a visszaigényelt pénzt, több tényezőtől függ - közölte az adóhatóság. Mindenekelőtt attól, hogy a végkielégítést a törvény hatályba lépése előtt, vagy utána kapták meg, vagyis az érintettek, illetve munkáltatóik nyújtották-e be a hozzá kapcsolódó bevallást.
2010.10.26. 16:00
 
 
Kitört a Merapi vulkán Indonéziában
Kitört kedden a Merapi vulkán az Indonéziához tartozó Jáva szigetén. A tűzhányó háromszor is füstfelhőt és vulkáni hamut lövellt ki. A környéken hétfő óta a legmagasabb szintű készültség van érvényben, 19 ezer ember kitelepítését már megkezdték a hatóságok. Szakértők szerint az utóbbi évek leghevesebb kitörésére lehet számítani. Egy indonéz vulkanológus jelentése szerint helyi idő szerint délután hat óra körül három robajt lehetett hallani, majd láthatóvá vált a másfél kilométer magasra kilőtt hamu, és a kráterből vízgőz is kitört. A kitörések után 20 embert kellett kórházba szállítani, őket a forró hamu égette meg.
2010.10.26. 15:45
 
 
Lázár: a magánnyugdíjpénztárak ügyében sem lehetne Ab-felülvizsgálatot kérni
A jövőben a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban sem lehet alkotmánybírósági felülvizsgálatot kérni, ha az Országgyűlés elfogadja azt a fideszes kezdeményezést, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság (Ab) hatásköréből. Ez Lázár Jánosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének újságírói kérdésre adott válaszából derült ki kedden egy budapesti sajtótájékoztatón, ahol a politikus egyebek mellett bejelentette: kezdeményezte az alkotmány módosítását, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság hatásköréből.
2010.10.26. 15:15
 
 
Gyárat épít a Henkel Tatabányán
Zöldmezős beruházással ragasztógyárat épít a Henkel a Tatabánya-Környe ipari parkban. A gyár és a hozzá tartozó logisztikai központ előreláthatóan 2012-ig kezdi el működését, a beruházás értéke 14,7 millió euró, 80 főnek ad munkát - közölte a vállalat. A társaság tájékoztatása szerint az üzembe Lengyelországból és Angliából telepítenek át termelést, valamint a Henkel jelenlegi, váci ragasztógyárának termelése is Tatabányára költözik.
2010.10.26. 15:15
 
 
Budaházy-ügy: videofelvétel is készült a bombák átadás-átvételekor
Videofelvétel is készült azon az estén, amikor Budaházy György és társai találkoztak egy érdi bevásárlóközpont parkolójában és átadták a futball labdába rejtett bombákat - mondta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője kedden az MTI-nek. Elmondása szerint ezeket a labdába rejtett bombákat akarták több helyszínen is felrobbantani. A felvételek 2009. április 8-án készültek, azon az estén, amikor a négy gyanúsítottat elfogták. A felvételeket a rendőrség készítette, s bár ezeken nem látszik, hogy Budaházy György ott volt, a nyomozás egyéb adataiból egyértelművé válik, hogy ő ült az egyik autóban - mondta Fazekas Géza.
2010.10.26. 14:45
 
 
Halálos áldozatokat követelt a földrengést követő szökőár Indonéziában
A legújabb hivatalos adatok szerint legalább 40 ember meghalt az indonéziai szökőárban, amelyet a Szumátra nyugati partjainál hétfő este történt erős földrengés váltott ki. A halálos áldozatok mellett 380 embert eltűntként tartanak számon - közölte a regionális parlament elnöke. A Richter-skála szerinti 7,2-es erősségű földrengés epicentruma a Mentavi-szigetek közelében, Padang városától 84 kilométerrel délre volt. Több ezren pánikszerűen menekültek a földmozgást követő óriási hullámok elől a magasabban fekvő területekre. A cunami több mint 150 házat megrongált.
2010.10.26. 14:45
 
 
Chmel: Szlovákia vegye figyelembe a Velencei Bizottság ajánlásait
Rudolf Chmel szerint Szlovákiának a továbbiakban figyelembe kellene vennie a Velencei Bizottság államnyelvtörvénnyel kapcsolatos ajánlásait, mert a testület véleményét maga Pozsony kérte ki tavaly szeptemberben. "A Velencei Bizottság jelentése egyértelműen kritikus a szlovákiai államnyelvtörvénnyel kapcsolatban, különösen a Robert Fico kormánya idején elfogadott módosításokkal. Ezt az értékelést a Szlovák Köztársaság kérte a Velencei Bizottságtól még tavaly, ezért a továbbiakban ezt az értékelést figyelembe kellene vennie" - állítja a kisebbségekért és emberi jogokért felelős szlovák miniszterelnök-helyettes keddi állásfoglalásában.
2010.10.26. 14:45
 
 
Overdose idén már nem versenyez
Idén elővigyázatosságból már nem versenyez Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar csodaló. Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak azzal indokolta a döntést, hogy a négylábú felkészülését az elmúlt három hétben egy tályog hátráltatta, ezért kedden Alagra érkezik angol kovácsa, hogy annak végső tisztítását és eltávolítását elvégezze. "Más versenylovak esetében elég gyakori, hogy egy ilyen tályog kifakadása vagy kitisztítása után egy-két nappal már teljes értékű munkát végeznek. Tekintettel Overdose korábbi sérülésére, az ő estében nem látjuk célszerűnek, hogy a szezonból hátra lévő picike időben olyan terhelést kapjon, amilyennel egy verseny jár" - mondta Mikóczy.
2010.10.26. 14:30
 
 
Alkotmányellenes a GVH alelnökök kinevezésének a megszüntetése
Nem szűnik meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) alelnökeinek a kinevezése az elnök mandátumának lejártával, ahogy ezt az új parlament elfogadta, erről döntött kedden az Alkotmánybíróság (AB) - közölte a testület. A versenytörvény módosítását július 5-én fogadta el a parlament. Sólyom László, akkori köztársasági elnök 10 nappal később fordult az Alkotmánybírósághoz, kifogásolva azt, hogy a GVH alelnökeinek a megbízása megszűnne az elnök megbízásának a lejártával.
2010.10.26. 14:30
 
 
Michael Jackson messze a legjobban kereső elhunyt híresség
A tavaly elhunyt Michael Jackson messze a legjobban kereső halott híresség: idei bevétele elérte a 275 millió dollárt (54 milliárd forintot) - derült ki a Forbes magazin összeállításából. A lap listája szerint Jacksonnak az elmúlt egy évben egymagában több bevétele volt, mint a felsorolásban szereplő többi 12 elhunyt hírességnek együttvéve. Az ötven esztendősen, váratlanul elhunyt énekes egy évvel ezelőtt 90 millió dollárral (17 milliárd forinttal) még csak a harmadik helyet foglalta el az elhalálozott hírességek bevételi rangsorában. A magazin azzal magyarázta a kiugró idei eredményt, hogy továbbra is óriási az érdeklődés a sztár zenéi, videói, valamint minden vele kapcsolatos dolog iránt.
2010.10.26. 14:30
 
 
Elpusztult Paul, a világhírű futballjós polip
Elpusztult Paul, a világhírű jóspolip a németországi Oberhausenben, a Sea Life akváriumban. Paul a dél-afrikai futball-világbajnokság alatt vált világhíressé, amikor sorozatban nyolc meccs eredményét jósolta meg: sikeresen kiválasztotta a győztes csapatokat. Végül a spanyol válogatott bajnoki címét is megjósolta, ezzel belopta magát a spanyolok és a világ szívébe. A Sea Life központjának munkatársai és menedzsmentjét feldúlta a hír, hogy Paul elpusztult. "Paul lázba hozta a világot azzal, hogy megjósolta a mérkőzések, sőt a döntő kimenetelét is. Sikere talán nagyobb eseménynek számított, mint maga a világbajnokság. Természetesen megszerettük őt, nagyon fog hiányozni" - mondta el Stefan Porwoll menedzser.
2010.10.26. 14:00
 
 
Lövétei: alkotmányos is lehetett volna a különadóról szóló törvény
Alkotmányossági szempontból elfogadható lett volna a 98 százalékos különadóról szóló törvény, ha az nem vonatkozik a jogszabály alapján kiszámítható jövedelmekre is - erről Lövétei István alkotmányjogász beszélt, miután az Alkotmánybíróság (Ab) alkotmányellenesnek nyilvánította és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a 98 százalékos különadót. Ha kivették volna a törvényből a jogszabály alapján kiszámítható jövedelmeket - amelyek egyébként a közszolgák esetében alig érik el összességében a kétmillió forintot, vagy csak ritka esetben - "akkor valószínűleg megállt volna a lábán a törvény" - mondta Lövétei István.
2010.10.26. 14:00
 
 
Lázár: népszavazásra nem bocsátható kérdésekről ne dönthessen az Ab
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője kezdeményezi az alkotmány módosítását, hogy azok a kérdések, amelyekről nem lehet népszavazást tartani, kerüljenek ki az Alkotmánybíróság (Ab) hatásköréből. A 98 százalékos különadóról szóló törvényt, amelyet az Alkotmánybíróság kedden megsemmisített, változatlan tartalommal javasolja újra elfogadni a parlamentnek. Lázár János keddi sajtótájékoztatóján emlékeztetett: költségvetési, költségvetés-végrehajtási kérdésekben, központi adónemek, illetékek, vámok, helyi adók központi szabályozását érintően nem lehet országos népszavazást tartani. Ezt kiegészítenék a járulékokkal.
2010.10.26. 14:00
 
 
Iszapömlés: a hét végéig lehet elég hely a hulladéktározóban
Várhatóan a hét végéig biztosít elegendő helyet a vörösiszapos hulladéktározó a Devecser 21 utcájáról és a házak kertjéből származó veszélyes anyagoknak - mondta Dobson Tibor kármentesítési szóvivő kedden a térségben tartott nemzetközi sajtóbejáráson. Dobson Tibor közölte: eddig mintegy másfél millió köbméter szennyező anyagot szállítottak a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. által kijelölt VI-os tározóba, a városban még 225 házat kell elbontani. Hozzátette, hogy a bontás még másfél millió köbméternyi vörösiszapos hulladékot eredményez majd. Kedden 500 ember dolgozik a kármentesítésen, 150 technikai eszköz segítségével.
2010.10.26. 13:30
 
 
Halálra ítélték Irakban a volt miniszterelnök-helyettest
Kötél általi halálra ítélte az iraki legfelsőbb büntetőbíróság kedden Tárik Azíz volt miniszterelnök-helyettest, külügyminisztert, a néhai diktátor Szaddám Huszein egyik legfőbb bizalmasát és képviselőjét az iszlám pártok üldözésében játszott szerepe miatt. Ez az első halálos ítélet Azíz ügyében, aki a Szaddám-kormány "arca" volt a külföldi fővárosokban és az ENSZ-ben. Akkor vált ismertté nemzetközi körökben, amikor 1980-ban Irak háborút indított Irán ellen, és ő hozzásegítette országát az Egyesült Államok támogatásának elnyeréséhez. Kuvait iraki megszállása és az 1991-es öbölháború idején lett a rezsim prominens alakja külügyminiszterként. Később kormányfőhelyettessé nevezték ki.
2010.10.26. 13:30
 
 
NOB-ülés: hadüzenet a fogadási csalásoknak
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy új szabályzattal hadat üzent a világméretűvé vált fogadási csalások mögött álló bűnszervezeteknek. A NOB acapulcói ülésén a nemzetközi sportági szövetségek és az egyes országok ötkarikás szervezetei kézhez kapták azt az iránymutatást, melynek alapján a sportban büntethetővé válnak a tiltott fogadásokra vetemedő sportolók, edzők és tisztségviselők. Jövő év elején pedig a kormányok képviselőivel nagyszabású konferenciára kerül sor a - ahogy Jacques Rogge NOB-elnök fogalmazott - "sport rákfenéje" elleni küzdelem jegyében.
2010.10.26. 13:00
 
 
Az MSZP Demokratikus Koalíciója benyújtotta sz OVB-nek az aláírásgyűjtési ívet
Benyújtotta az Országos Választási Bizottságnak (OVB) hitelesítésre az új alkotmányról szóló országos népi kezdeményezésének aláírásgyűjtési ívét az MSZP Demokratikus Koalíció platformja - közölte Molnár Csaba alelnök kedden az intézmény épülete előtt. Az aláírásgyűjtési íven az áll: "Kezdeményezzük, hogy az Országgyűlés az új alkotmányt - annak kihirdetése előtt - bocsássa népszavazásra". A szocialista országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a megerősítő népszavazás intézménye benne van a magyar alkotmányjogban, de az elmúlt húsz évben még nem volt rá példa.
2010.10.26. 13:00
 
 
Az MSZP szerint a "fülkeforradalom" elszenvedte az első vereségét
Az MSZP szerint az Alkotmánybíróságnak (Ab) a 98 százalékos különadót megsemmisítő döntésével a "fülkeforradalom" elszenvedte első vereségét. Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója az Ab keddi döntését kommentálva azt mondta: a testület határozatának azok a pedagógusok, köztisztviselők, közalkalmazottak, átlagkeresettel rendelkezők a nyertesei, akik 30-35 év munkája után jogosan hihették, hogy a törvényben rögzített járandóságukat megkapják. Ők most hozzájuthatnak a jogos járandóságukhoz - hívta fel a figyelmet. Közölte: az MSZP külön köszöni az Ab-nek, hogy a döntését egyhangúlag hozta meg, és a döntéssel visszaadta az alkotmányosságba vetett hitet.
2010.10.26. 12:45
 
 
Fidesz: az elmúlt húsz év legnagyobb adócsökkentése fekszik a parlament előtt
Rogán Antal, a Fidesz vezérszónoka szerint óriási előrelépés, hogy megvalósul az egykulcsos, arányos adórendszer. Az adótörvények általános vitájában kedden az Országgyűlésben a fideszes képviselő kiemelte, az elmúlt húsz év legnagyobb adócsökkentése fekszik a parlament előtt. Rogán Antal kiemelte: óriási előrelépés, hogy megvalósul az egykulcsos, arányos adórendszer, amibe beépül majd a családi kedvezmények rendszere. Hangsúlyozta: senki nem fizet több adót a következő évben, viszont a családok, valamint a kis-, és középvállalkozások zsebében lényegesen több pénz marad. Először fordul elő, hogy az adótörvények - a jövedéki adó kivételével - csak adócsökkentést foglalnak magukba - jelentette ki.
2010.10.26. 12:45
 
 
Az EU-külügyminiszterek átküldik Szerbia csatlakozási kérelmét a bizottságnak
Az Európai Unió külügyminiszterei szimbolikus lépést tettek a szerb EU-csatlakozási törekvések elfogadása felé: hétfőn Luxembourgban úgy döntöttek, hogy átküldik Szerbia uniós csatlakozási kérelmét a brüsszeli bizottságnak véleményezésre. Ezzel méltányolják, hogy Belgrád "érett magatartást tanúsított" a Koszovóval párbeszédet kezdeményező ENSZ-közgyűlési határozat meghozatalakor. Mindazonáltal a külügyminiszterek - akik a tagállamok kormányait képviselik - szigorú feltételeket szabtak a szerb csatlakozási folyamathoz, és hangsúlyozzák, hogy továbbra is nyomást gyakorolnak Belgrádra a háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladic elfogása céljából.
2010.10.26. 12:45
 
 
A Jobbik szerint etikátlan az iszapkatasztrófa károsultjainak ügyvédje
A vörösiszap-katasztrófa okainak feltárása mellett az egyéb anomáliákra is kiterjed majd a vizsgálóbizottság munkája - mondta Kepli Lajos jobbikos képviselő kedden az MTI-nek annak kapcsán, hogy etikátlannak tartja a Magyar György ügyvédi irodája által a jogi képviseletért meghatározott díjakat, amelyekről a sajtó számolt be. Az ellenzéki képviselő hétfőn közölte, hogy a parlament alkotmányügyi bizottsága nagy többséggel támogatta a Jobbik vizsgálóbizottság létrehozására tett kezdeményezését a kolontári üggyel összefüggésben. Kepli Lajos felidézte, hogy már a katasztrófa másnapján a Devecserben tartott lakossági fórumon azt ajánlották az embereknek, hogy Magyar György ügyvédi irodájával kössenek szerződést, más szóba sem került.
2010.10.26. 12:30
 
 
Matolcsy: az adócsomag megteremti az egyensúlyt
A most beterjesztett adótörvénycsomag megteremti, beállítja a költségvetés, a gazdaság és a társadalom egyensúlyát - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az adóváltozásokról tartott expozéjában, az adótörvények általános vitájában kedden az Országgyűlésben. A tárcavezető kiemelte: az adócsomag fő jellemvonásai közé tartozik, hogy elfogadása esetén megéri majd dolgozni, "tisztán, fehéren", megéri családot alapítani, gyermeket vállalni. Az adóváltozások beruházásra ösztönöznek, egyúttal erősítik Magyarország gazdaságának növekedési képességét - húzta alá.
2010.10.26. 12:30
 
 
A Honvédelmi Minisztérium mintegy 1500 fővel növelné a honvédség létszámát
Mintegy 1500 katonával, 27.500 főre növelné a honvédség létszámát a Honvédelmi Minisztérium, illetve a parlamenti ciklus végére 6-8000 kiképzett, önkéntes tartalékos lehet a rendszerben - mondta Simicskó István honvédelmi államtitkár kedden Budapesten, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen tartott előadásában. Az államtitkár közölte: mivel a honvédség mára jelentősen elvesztette "országvédelmi" képességeit, mind a létszámbővítésre, mind az önkéntes tartalékos rendszer kialakítására feltétlenül szükség van.
2010.10.26. 12:30
 
 
Díszparancsban méltatta az OKF főigazgatója az elsőként bevetett tűzoltókat
Díszparancsban méltatta a katasztrófavédelem főigazgatója azoknak a tűzoltóknak a munkáját, akiket elsőként, védőfelszerelések nélkül vetettek be a vörösiszap-katasztrófa bekövetkezése után az ajkai térségben. Bakondi György altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője, katasztrófavédelmi kormánybiztos annak a 60 tűzoltónak és katasztrófavédelmi szakembernek a munkáját méltatta, akik elsőként kezdték meg az elöntött házakban élők mentését - tájékoztatta Töttős Györgyi, az OKF szóvivője kedden az MTI-t.
2010.10.26. 12:15
 
 
Az Alkotmánybíróságban bízik a Stabilitás Pénztárszövetség
A köztársasági elnökhöz és az Alkotmánybírósághoz fordul a Stabilitás Pénztárszövetség a magánnyugdíjpénztári tagdíjak állami nyugdíjrendszerbe való átirányítása miatt. Juhász Istvánné, a Stabilitás főtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, a szervezet azt tanácsolja tagjainak, hogy amíg a kompenzációra vonatkozó részletszabályok nem tisztázottak, senki ne lépjen vissza az állami rendszerbe, mert rosszabbul is járhat. A főtitkár elmondta: a következő 14 hónapban a pénztártagok bruttó béréből levont tagdíjakat irányítják át az állami nyugdíjalapba, pénztártagonként összesen átlagosan 140 ezer forintot.
2010.10.26. 12:00
 
 
Létrehozták az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Fórumát
Létrehozta a kabinet az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Fórumát, amelynek egyik fő feladata a konzultáció a helyi önkormányzati rendszert, valamint a helyi önkormányzatok által ellátott közszolgáltatásokat érintő stratégiai kérdésekről, különös figyelemmel az önkormányzati rendszer megújítására. Az erről szóló, Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt kormányhatározatot a Magyar Közlöny legfrissebb számában tették közzé. Ezzel egy időben hatályát veszítette az a 2006-os kormányhatározat, amely a Kormány-Önkormányzatok Egyeztető Fórumának létrehozásáról szólt.
2010.10.26. 12:00
 
 
Ab: alkotmányellenes a 98 százalékos különadó
Alkotmányellenesnek nyilvánította és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a 98 százalékos különadót az Alkotmánybíróság. A júliusban elfogadott, október 1-jén hatályba lépett törvény szerint október 31-ig kellett volna befizetni a különadót minden, ez év január 1-jétől állami forrásból származó, munkavégzésre irányuló jogviszony megszűnésével összefüggésben szerzett jövedelem 2 millió forint feletti része után.
2010.10.26. 11:45
 
 
FBAMSZ: nem várható lényeges díjcsökkenés a kgfb kampányban
Miután a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) évek óta a gazdaságosság határán inog a biztosítóknál, további jelentős díjcsökkenés nem várható az idei kampányban - hangzott el a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) sajtótájékoztatóján kedden Budapesten.A FBAMSZ tagjai az általuk kezelt kgfb-állományból azt kalkulálták, hogy a motor hengerűrtartalma helyett az annak teljesítményére történő díjkalkulációs átállással az ügyfelek 25-30 százalékának változik a biztosítási díja - mondta Papp Lajos a szakmai szervezet elnöke.
2010.10.26. 11:45
 
 
Fitneszstúdió-hálózatot indít Madonna
Új vállalkozásba fog Madonna: az énekesnő a következő hónapban nyitja meg új fitneszstúdió-hálózatának első klubját Mexikóvárosban. A részletekről a popikon üzlettársa, Mark Mastrov beszélt hétfőn New Yorkban. Elmondása szerint az énekesnő legutóbbi albuma után Hard Candynek nevezték el a hálózatot, amelynek a világ legfontosabb városaiban lesznek képviseletei. Egyelőre tíz klub létrehozását tervezik - Mexikón kívül Oroszországban, Brazíliában, Argentínában, európai és ázsiai országokban.
2010.10.26. 11:30
 
 
Romlott Magyarország korrupciós megítélése
Romlott Magyarország korrupciós megítélése: az ország jelenleg az 50. helyen áll a 178 országot tömörítő korrupciós rangsorban, míg tavaly 46. volt, ráadásul 2010-ben a közép-kelet-európai átlag mögé került - ismertette a 2010-es nemzetközi Korrupciós Érzékelési Index (CPI) adatait a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója. Az index azért romlott, mert romlottak az üzleti szektor véleményét tükröző mutatók, a piac pedig türelmetlen, mielőbb hatékony, korrupcióellenes fellépést vár - mondta Alexa Noémi. A CPI indexben azt vizsgálják, hogy a nemzetközi és helyi elemzők, üzletemberek mennyire látják súlyosnak a korrupció problémáját az egyes országokban.
2010.10.26. 11:15
 
 
Nobel-békedíjas felhívása kínai társuk érdekében a G-20-hoz
A gazdasági nagyhatalmakhoz fordult hétfőn 15 Nobel-békedíjas, hogy gyakoroljanak nyomást Kínára az ugyanezzel az elismeréssel idén kitüntetett kínai Liu Hsziao-po szabadon engedése érdekében. A felhívás aláíró között van többek között Lech Walesa lengyel és Jimmy Carter amerikai exelnök, Desmond Tutu dél-afrikai püspök és a dalai láma is. A húszak csoportja november közepén tart csúcstalálkozót, amelyen részt vesz Hu Csin-tao kínai elnök is.Határozottan kérjük önöket, hogy személyesen győzzék meg Hu Csin-taót, hogy engedtesse szabadon Liut... ez nem csak üdvözlendő, hanem elengedhetetlen is - írták levelükben.
2010.10.26. 10:30
 
 
Beckham nem jön Európába, és jövőre is a Galaxynál játszik
David Beckham kitölti szerződését, és 2011-ben is a Los Angeles Galaxy labdarúgója marad, jövő tavasszal pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem játszik kölcsönben egyetlen európai csapatnál sem. A 115-szörös angol válogatott középpályás egy hétfői interjúban jelezte, hogy a szezon végén kivásárolhatná magát az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei alapszakaszát megnyerő kaliforniai együttesből, ám nem él ezzel az opcióval. "Biztosan itt maradok a szerződésem végéig - mondta a 35 éves sztár. - Ide járnak a gyermekeim iskolába, nagyon boldogok vagyunk Los Angelesben."
2010.10.26. 10:15
 
 
Gyengült a forint délelőtt
Gyengült a forint kedden délelőtt, az eurót 10 órakor 274,03 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon, szemben a hétfő délutáni 272,78 forintos árfolyammal. Hétfő estére 273,16 forintra emelkedett az árfolyam, éjszaka pedig nem változott érdemben, kedden hajnalban 273,05 forintot ért egy euró a nemzetközi jegyzésben. A kereskedők szerint csendesen indult a piac, a forint/euró árfolyam alacsony forgalomban 273,30 és 274,30 között ingadozott a kereskedés elején, és nap közben sem számítanak jelentős ármozgásokra.
2010.10.26. 10:15
 
 
NHL: negyedszer nyert a Columbus
A Columbus Blue Jackets 2-1-re nyert a vendég Philadelphia Flyers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, így öt mérkőzésen negyedik sikerét ünnepelhette. Eredmények: Columbus Blue Jackets-Philadelphia Flyers 2-1, Montreal Canadiens-Phoenix Coyotes 3-2 - hosszabbítás után Los Angeles Kings-Minnesota Wild 3-2 - szétlövéssel.
2010.10.26. 09:00
 
 
Serie A: győzött az AC Milan
Az olasz labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén: Serie A, 8. forduló: Napoli-AC Milan 1-2. Az állás: 1. Lazio 8 12- 6 19 pont, 2. AC Milan 8 13- 6 17, 3. FC Internazionale 8 10- 4 15, 4. Chievo 8 11- 9 13, 5. Juventus 8 16- 9 12, 6. Napoli 8 14-11 12.
2010.10.26. 08:30
 
 
Magyar Nemzet: összehangolt robbantás-sorozatra készültek Budaházyék
A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György és az általa vezetett Hunnia Mozgalom tagjai 2009-ben összehangolt robbantás-sorozatra készültek - írta keddi számában a Magyar Nemzet egy, a lap birtokába került nyomozati dokumentumra hivatkozva. A lap azt írta: az eljárás során rögzített vallomásokban megemlítik Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő és Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke nevét is.
2010.10.26. 08:00
 
 
Sminkelnek a flamingók a párzási időszakban
A flamingóknak is fontos a kinézet a párzási időszakban, ezért vonzerejük növelése érdekében "sminkelik" tollaikat. A madarak a farok felső részénél lévő fartőmirigy váladékát használják sminkként: a Dél-Spanyolországban lévő Donana nemzeti park biológiai kutatóállomásának tudósai szerint a flamingók a váladékot arra használják, hogy erősebb színt kölcsönözzenek tollazatuknak. A kutatócsoport megállapította, hogy a flamingók tollai a párzási időszakban erősebb színárnyalattal rendelkeznek, majd újra elhalványodnak. A kutatók ebből azt a következtetést vonták le, hogy ez a párválasztással függ össze, és a madarak tudatosan manipulálják tollazatuk színét a párzási esélyek növelése érdekében.
2010.10.26. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: csak egy-két élelmiszer áfája csökkenhet jövőre
A legjobb esetben is csak egy-két alapvető élelmiszer esetében csökkenhet az áfa mértéke jövőre - írta keddi számában a Magyar Nemzet Czerván Györgyre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárára hivatkozva. Az államtitkár elmondása szerint a tárca 5 százalékra szerette volna mérsékelni a hús- és a kenyérféleségek, a tej, a cukor, valamint az étolaj áfáját. Czerván György a lapnak elmondta: a jövő évi költségvetési tervben azért nem szerepel az áfacsökkentés, mert a kormány gazdaságpolitikája szempontjából elsőbbséget élvez az egységes 16 százalékos személyi jövedelemadó bevezetése, illetve a társasági és más kisebb adók csökkentése.
2010.10.26. 07:30
 
 
Magyar Hírlap: folytatódik az egyeztetés az energia új árképletéről
Csütörtökön folytatódik az egyeztetés a kormány és a közüzemi szolgáltatók között arról az új árképletről, amelynek alapján a gáz és az áram ára alakul a jövőben - írta keddi számában a Magyar Hírlap. A kormány szándékai szerint a második félév elején bevezetett közüzemi ármoratórium az év végéig fennmarad, és addig megkötik a megállapodást a szolgáltatókkal egy hosszabb távon is fenntartható új árképzési mechanizmusról - emlékeztetnek a lapban.
2010.10.26. 07:30
 
 
Népszava: létrejöhet a Sukoró-bizottság
Várhatóan kedden összegyűlik a sukorói kaszinó-beruházás körülményeit feltáró vizsgálóbizottság létrehozásához szükséges számú aláírás - írta keddi számában a Népszava. A kezdeményező LMP már egy hete "körözteti" a csatlakozni kívánt képviselők között az ívet, amelyen legalább 78 aláírást kell összegyűjteni, hogy a Ház egyáltalán napirendre vegye a kérdést. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője a Népszavának azt mondta: a Jobbik és az LMP képviselői már aláírták a határozati javaslatot, a kezdeményezés most az MSZP-nél van.
2010.10.26. 07:15
 
 
LMP: Alkotmánybíróságon támadják meg a magán-nyugdíjpénztári törvényt
Az LMP szerint a magán-nyugdíjpénztári befizetésekre irányuló, hétfő este elfogadott - szerintük alkotmányellenes - törvényjavaslat szabad utat engedtek a kormánynak arra, hogy az rátegye a kezét a magán-nyugdíjkasszákban felhalmozott befizetésekre, ezért a párt Alkotmánybíróságon támadja meg a döntést. Az LMP emlékeztet arra, hogy a kormánypártok elutasították az LMP módosító javaslatát. Az elfogadott törvényjavaslat pedig nem szól másról, mint hogy a kormány - a maga által ütött 400-500 milliárdos költségvetési lyuk betömésére - einstandolja azokat a megtakarításokat, amelyeket a befizetésre kötelezett állampolgárok a magán-nyugdíjkasszákban felhalmoztak - ismertetik.
2010.10.26. 07:00
 
 
Elfogadta az Országgyűlés a Fidesz lakáshiteleseket segítő csomagját
Elfogadta az Országgyűlés a Fidesz hétpontos javaslatcsomagját, amely szerint egyebek mellett a jövőben ötévente egy előtörlesztés és egy futamidő-hosszabbítás ingyenes a lakáshitelesek számára. A törvény kimondja a középárfolyam kötelező alkalmazását és azt, hogy a hitelszerződés az ügyfél számára kedvezőtlenül nem módosítható. Az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosítása csak a magánszemélyek által felvett lakáscélú hitel-, kölcsön-, és lízing szerződésekre vonatkozik. A jövőben csökkennek az előtörlesztéskor felszámítható költségek felső határai: a jelenlegi 2,5, illetve 2 százalékról 1,5, illetve 1 százalékra.
2010.10.25. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608[1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista