2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Hangerőrekorder vekker
90 decibellel szól a világ leghangosabb vekkere, ez megfelel egy fűnyíró, vagy egy teherautó zajának - utóbbiból a leghangosabb fajtájúnak. Nagy-Britanniában fejlesztették ki hétalvók számára, akik a fülük botját sem mozgatják a hagyományos hangerejű ébresztőórák vagy a mobiltelefonok vekkerjelzéseire. Utóbbiak 30 decibellel próbálnak keltegetni, a hangerőrekorder vekker ennek a háromszorosával. Bár ágyúval vagy légkalapáccsal azért nem vetekszik, aki nem teljesen süket, biztosan felébred rá. Ára megdöbbentően magas: 40 fontba - 12 ezer forintba - kerül - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap internetes honlapján.
2010.11.05. 11:45
 
 
Semjén: kulcsfontosságú az asszimiláció megállítása
Kulcsfontosságú a határon túli magyarság megmaradása szempontjából az asszimiláció megállítása - mondta Semjén Zsolt a IX. Magyar Állandó Értekezleten (Máért) pénteken a Parlamentben, ahol beszámolt a résztvevőknek az összmagyar-regiszter létrehozására irányuló tervéről is. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a hatéves szünet után összeülő Máért-en kiemelte: több tényező fenyegeti a magyar nemzet fennmaradását. Az anyaországban és a határon túl a demográfiai problémák, a határon túli magyarság esetében az elvándorlás és az egyre erősödő asszimiláció jelenti a legnagyobb gondot.
2010.11.05. 11:45
 
 
Kemény Dénes bekerült a Hírességek Csarnokába
Kemény Dénest a nemzetközi Hírességek Csarnokának (ISHOF) tagjává avatják májusban. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya beválasztásának hírét Bruce Wigo, az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő, s a vizes sportágak legnagyobbjait tömörítő intézmény vezetője tudatta pénteken az MTI-vel. Az International Swimming Hall of Fame illetékeseinek döntéséről beszámoló levél szerint a 2011-es avatásra kiválasztottak közé azzal kerülhetett be Kemény Dénes, hogy 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban is ötkarikás aranyérmet szerzett a nemzeti együttessel.
2010.11.05. 11:15
 
 
Az LMP az Ab-hoz fordul a magánnyugdíjpénztári befizetések felfüggesztése miatt
Alkotmánybírósághoz fordult a magánnyugdíjpénztári befizetések felfüggesztése miatt Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője és Scheiring Gábor, a párt országgyűlési képviselője, akik a törvény megsemmisítését kérték - tájékoztatta a párt közleményében az MTI-t. A magánnyugdíjpénztári befizetések 14 hónapra történő felfüggesztése, a tagdíjak számottevő időtartamra szóló ellentételezés nélküli elvonását jelenti - írták. Az LMP-s képviselők szerint egyértelmű, hogy az állam az érintett időszakra vonatkozó járulékokat ellentételezés nélkül sajátította ki, mivel a törvény nem rendelkezett arról, hogyan kompenzálják azok veszteségét, akik fenn kívánják tartani magánnyugdíjpénztári tagságukat.
2010.11.05. 11:15
 
 
Szakszervezetek: a vasutasokat se érintse a 98 százalékos adó
A vasutas szakszervezetek felemelik a szavukat az ellen a törvényhozói szándék ellen, hogy 98 százalékos adóval sújtsák a 2 millió forint fölötti végkielégítéseket a köztulajdonban lévő vállalatoknál - közölték a vasutas szakszervezetek közös nyilatkozatban. A Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, a Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége, a Vasutasok Szakszervezete Mérnökök és Technikusok Szakszervezete közös nyilatkozatban kiemelik: az érintett vasutas munkavállalók nem csúcsvezetők, akiket a kiemelt menedzser szerződésük alapján illet meg a kétmillió forintot meghaladó végkielégítés.
2010.11.05. 11:15
 
 
Esküt tettek a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjai
Esküt tettek a négy közszolgálati médiumot felügyelő Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának tagjai pénteken a Parlamentben, Jakab István, az Országgyűlés fideszes alelnöke előtt. A kinevezésről szóló okmányt a médiatanács jelöltjeként Balogh László, a kuratórium elnöke és Ilosvai Gábor, míg a Fidesz delegáltjaként Bencze Izabella, László Miklós és Varga Szilvia, a Jobbik küldöttjeként Silhavy Máté, az LMP delegáltjaként Németh Vladimir, az MSZP részéről Kránitz László írta alá. Az eseményen Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, valamint Mesterházy Attila, az MSZP elnöke gratulált a kinevezett tagoknak és az elnöknek.
2010.11.05. 11:15
 
 
Fáraó-templomban megy férjhez Naomi Campbell
Egy a fáraók korából származó egyiptomi templomban mondja ki a boldogító igent vőlegényének Naomi Campbell. A modell és jegyese, Vlagyiszlav Doronyin orosz milliárdos Luxor városában december 7-re lefoglalt egy templomot és számos hotelszobát - mondta el a város turizmusi hivatalának alkalmazottja. A pár az Old Winter Palace történelmi, Nílusra néző luxushotelben éjszakázik majd. Nyáron még olyan híresztelések láttak napvilágot, melyek szerint a sztárallűrjeiről híres szépség Velencében mondja ki az igent Doronyinnak.
2010.11.05. 11:00
 
 
Eddig nem hallott dalok az új Michael Jackson-albumon
A tavaly elhunyt Michael Jackson eddig nem hallott dalaiból ad ki lemezt a Sony Records. A Michael címet viselő album december 14-én kerül a boltokba - jelentették be. Az első szám, amelyet az albumról játszanak, a Breaking News címet kapta. Az énekes 2007-ben vette fel, a rajongók péntektől ízelítőt kaphatnak belőle a www.michaeljackson.com honlapon, hétfőtől egy héten át pedig teljes egészében meghallgathatják. A dal a közelmúltban öltött végleges formát - derült ki a Sony közleményéből. Michael Jackson ismert volt arról, hogy több tucatnyi dalt vett fel albumaihoz, így jelentős anyaga gyűlt össze ki nem adott számaiból.
2010.11.05. 11:00
 
 
Nincs túlélője a kubai utasszállító repülőgép katasztrófájának
Nincs túlélője a kubai repülőgép katasztrófájának - közölte helyi idő szerint péntek hajnalban a kubai polgári légiforgalmi hatóság. A csütörtök este lezuhant repülőgép Santiago de Cuba városából Havannába tartott 61 utassal és a hétfős személyzettel. Az áldozatok között 40 kubai és 28 külföldi van: kilenc argentin, hét mexikói, három holland, két német, 2 osztrák és egy-egy francia, olasz, spanyol, venezuelai, illetve japán állampolgár. A mentők már elkezdték kiemelni a holttesteket a gép roncsai közül. A hatóságok közlése szerint a szerencsétlenül járt gép a kubai állam tulajdonában lévő regionális szolgáltatónak, az AeroCaribbean légtársaságnak egy ATR 72-212 típusú utasszállítója volt.
2010.11.05. 11:00
 
 
MNB: októberben csökkent a devizatartalék
Októberben 314 millió euróval csökkentek a nemzetközi tartalékok - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken közölt legfrissebb adataiból. A nemzetközi tartalékok 33,362 milliárd eurót tettek ki a múlt hónap végén. A múlt év végéhez képest 2,685 milliárd euróval emelkedtek a devizatartalékok, és 2,950 milliárd euróval haladták meg az egy évvel korábbi szintet. Dollárban a nemzetközi tartalékok 46,127 milliárdra rúgtak október végén.
2010.11.05. 09:30
 
 
Szeptemberben lassult az ipari termelés növekedése
Szeptemberben 0,5 százalékkal nőtt az ipari termelés szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva az augusztusi 2,2 százalékos növekedést követően - jelentette előzetes adatok alapján pénteken a Központi Statisztikai Hivatal. Az egy évvel korábbival összevetve szeptemberi kibocsátás volumene munkanap hatástól megtisztítva 10,9 százalékkal, kiigazítatlan adatok szerint is 10,9 százalékkal nőtt. Augusztusban az éves növekedése rendre 14,9 és 17,6 százalékos volt. Az idei első három negyedévben az ipari termelés 10,2 százalékkal nőtt 2009 azonos időszakához képest.
2010.11.05. 09:15
 
 
Schmitt Pál a magyar EU-elnökségről is tárgyal a V4-csúcstalálkozón
Schmitt Pál államfő a magyar és a lengyel EU-elnökségről is tárgyal Karlovy Varyban, a visegrádi országok államfőinek találkozóján. A köztársasági elnök pénteken elutazása előtt az MTI-nek elmondta, tájékoztatni fogja kollégáit arról, hogy milyen terveik és prioritásaik vannak a magyar elnökséggel kapcsolatban. Hozzátette, együttműködést vár a V4-ektől Magyarország, hiszen az egyik fontosabb téma a magyar elnökség kapcsán a regionális együttműködés. "Ez egy földrajzi és történelmi determináció, amiből nem tudunk és nem is akarunk kilépni" - fogalmazott.
2010.11.05. 09:15
 
 
NBA: hosszabbításban nyert az Oklahoma City Thunder
Az Oklahoma City Thunder idegenben, hosszabbítás után egy ponttal legyőzte a Portland Trail Blazerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján. A nap másik meccsén a New York Knicks játékosai 24 kísérletből 16-szor találtak be a hárompontos vonalon túlról, s élvezetes, pontgazdag találkozón, 120-112-re győztek a Chicago Bulls otthonában. Eredmények: Chicago Bulls-New York Knicks 112-120, Portland Trail Blazers-Oklahoma City Thunder 106-107 - hosszabbítás után.
2010.11.05. 09:00
 
 
A leggyorsabb hullámvasút
Óránként 240 kilométeres sebességgel száguld a világ leggyorsabb hullámvasútja, amelyre Abu Dzabiban ülhet fel, aki ki akarja próbálni az élményt. Neve: Formula Rossa. 16-an ülhetnek fel rá egyszerre és nyomódnak az ülésekbe, ugyanis a hullámvasút két másodperc alatt gyorsul fel száz kilométeres sebességre, ami 1,7 g-nek felel meg. Pályája hossza 2 kilométernyi, a teljes távon másfél perc alatt süvít végig. A hullámvasút Abu Dzabi Forma-1-es autóversenypályájánál van és hasonló élményt kínál, mint száguldani egy versenyautóban. Az emírségben november 12-én lesz Forma-1-es futam - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.11.05. 09:00
 
 
Úraindult a vonatközlekedés Kolontárnál
Péntek hajnalban újraindult a vonatközlekedés Devecser és Kolontár között, ahol a vörösziszap-áradás miatt több mint négy hete a vasúti pálya megsérült, és ezért mintegy másfél kilométeres szakaszon ki kellett cserélni a vasúti síneket. A Mávinform péntek kora reggeli tájékoztatása szerint november 5-től a személyszállító vonatok ismét menetrend szerint közlekednek, és valamennyi, a menetrendben feltüntetett állomáson és megállóhelyen, így Kolontáron is megállnak. Szabó Ferenc azt mondta, már utasokat is szállítanak, mert a médián keresztül és a település hangosbemondóján is értesítették az ott lakókat.
2010.11.05. 08:30
 
 
Európa Liga: háromgólos eindhoveni vereséggel esett ki a Debrecen
Negyedik mérkőzését is elveszítette a Debrecen labdarúgócsapata az Európa Ligában, miután csütörtökön 3-0-ás vereséget szenvedett a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven otthonában. A hajdúsági alakulat így biztosan búcsúzik a sorozattól. A Debrecen legközelebb december 1-én lép pályára a sorozatban, akkor az ukrán Metaliszt Harkivhoz látogat. Európa Liga, csoportkör, 4. forduló: PSV Eindhoven (holland)-Debreceni VSC 3-0 (2-0). Phillips Stadion, 34 ezer néző. Gólszerzők: Afellay (22.), Reis (42.), Wuytens (88.). Sárga lap: Bouma (39.), illetve Lazckó (64.), Mijadinoski (90.).
2010.11.05. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: meghaladhatja a 100 milliárd forintot az MVM vagyonvesztése
Meghaladhatja a 100 milliárd forintot a Magyar Villamos Művek (MVM) vagyonvesztése a rossz szerződések miatt, ha az új vezetés nem teszi meg a szükséges lépéseket a vagyonvesztés megszüntetésére - nyilatkozta Baji Csaba, az MVM vezérigazgatója a Magyar Nemzet pénteki számában. "Amióta az új vezetés irányítja az MVM-et, hozzáláttunk az összes szerződés, beruházás átvilágításának, s várhatóan az üzleti év végéig valamennyit minősíteni is fogjuk. Az életképtelen, a társaság számára veszteséget termelő szerződéseket megszüntetjük, és megtesszük a szükséges lépéseket azért, hogy az állami vagyonvesztés megszűnjön" - közölte Baji Csaba.
2010.11.05. 07:15
 
 
Megemlékező menettel zárult a nemzeti gyásznap
Megemlékező menetet tartottak az 1956-os forradalom és szabadságharc elfojtásának, a szovjet csapatok 54 évvel ezelőtti bevonulásának évfordulóján, csütörtökön Budapesten, a több száz résztvevő a Szent István-bazilikától vonult a Parlament előtti Kossuth térig, ahol katonai tiszteletadással levonták a Magyar Köztársaság félárbocra engedett lobogóját és őrlángra állították a Forradalom lángját. A nemzeti gyásznap rendezvényeinek zárásaként szervezett menet 19 óra után indult el a bazilikától, ahol egy órával korábban Berkes Kálmán vezényletével elhangzott Mozart Requiem című zeneműve. A koncerten jelen volt Schmitt Pál köztársasági elnök is.
2010.11.04. 22:00
 
 
A Forbes magazin szerint Hu Csin-tao hatalma nagyobb, mint Obamáé
Hu Csin-tao kínai elnök a világ legnagyobb hatalmú vezetője a Forbes magazin szerint. A kínai államfő a kéthetente megjelenő amerikai lap csütörtökön kiadott értékelése szerint letaszította a világranglista éléről az Egyesült Államok elnökét. A Forbes a 6,8 milliárdos emberiség 68 legnagyobb hatalmú vezetőjét rangsorolta. A lap szerint Hu elnök "csaknem diktátori ellenőrzést gyakorol 1,3 milliárd ember, a világ lakosságának egyötöde felett. Nyugati kollégáival ellentétben bosszantó bürokraták és bíróságok akadékoskodása nélkül megfordíthatja a folyókat, városokat építtethet, bebörtönöztetheti a másként gondolkodókat, és cenzúráztathatja az internetet."
2010.11.04. 21:45
 
 
Egy gyanús csomag miatt kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai repülőgép
Egy gyanús csomag miatt kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai repülőgép az indiai Mumbaiban csütörtök éjjel - közölte egy indiai forrás. A biztonsági emberek most vizsgálják át a gépet - mondta a repülőtér szóvivője. Az amerikai Delta légitársaság Amszterdamból induló járata helyi idő szerint éjjel 11 órakor ért Mumbaiba, ahol azonnal egy elszigetelt helyre irányították. A 244 utast és a személyzetet evakuálták. A Delta amszterdami irodája közölte a kapitánnyal, hogy esetleg gazdátlan csomag van a gépen - mondta a szóvivő.
2010.11.04. 20:45
 
 
Magyarország a Világbank ranglistájának élcsoportjában
Magyarország egyike annak 10 országnak, amely tavaly a legtöbbet javított az üzleti környezet minőségén - állapította meg a Világbank csütörtökön közzétett, Doing Business 2011 című jelentése. A 183 országot felsoroló világranglista szerint Magyarország az üzleti környezet minősége szempontjából a 46. helyre lépett előre a tavalyi 52. helyezésével szemben. A tágabb értelemben vett közép- és kelet-európai régióból Magyarországot Grúzia (12. hely), Észtország (17.), Litvánia (23.), Lettország (24.), Ausztria (32.), Macedónia (38.), Szlovákia (41.), Szlovénia (42) és Kirgizisztán (44) előzi meg.
2010.11.04. 20:15
 
 
Kövér László Varsóban egyeztetett az uniós elnökségről
A jövő évi magyar és lengyel EU-elnökségről egyeztetett csütörtökön Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban a lengyel képviselőház (szejm) és a szenátus elnökével. A házelnök a találkozókon ismertette a magyar kormányzat és a parlament felkészülését, és kiemelte, hogy a folyamat mindkét szinten megfelelően halad. Beszámolt partnereinek arról a parlamenti vitanapról, amelyet a magyar EU-elnökség prioritásairól tartottak október 20-án az Országgyűlésben, illetve az ugyanebben a témában megrendezett civil vitanapról - tájékoztatta az MTI-t telefonon a lengyel fővárosból Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke.
2010.11.04. 19:45
 
 
Merész András lett a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya
Az eddigi utánpótlás-kapitányt, Merész Andrást bízta meg a női válogatott szakmai irányításával a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöksége, amely csütörtöki ülésén döntött az új szövetségi kapitány személyéről. Az elődöt, Petrovics Mátyást az MVLSZ vezető testülete szeptember 30-án váltotta le tisztéből, húsz hónappal hivatalba lépését követően, miután az idei tétesemények egyikén sem sikerült csapatával a legjobb négy közé jutnia. A női válogatott szakvezetői posztjának betöltése azért is volt sürgető feladat, mert a jövő év elején már a 2012-es Európa-bajnokságra selejtező mérkőzést játszik a nemzeti együttes.
2010.11.04. 19:00
 
 
Őrizetbe vették Benedek Fülöpöt
Gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette Benedek Fülöpöt, a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) egykori szakállamtitkárát jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség csütörtökön. A Fővárosi Főügyészség sajtóirodája azt közölte az MTI-vel, hogy B. Fülöp a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését tagadta, az őrizetbe vétel ellen panasszal élt.
2010.11.04. 19:00
 
 
Tizennégy könnyűszerkezetes ház kulcsát adták át Felsőzsolcán
Tizennégy otthon kulcsát adták át csütörtökön a Borsod megyei Felsőzsolcán, a könnyűszerkezetes házak időre - mindössze 45 nap alatt készültek el. A kivitelező, a Malejkó Fémprofilház Kft. ügyvezetője, Malejkó László a bejáráson az MTI-nek elmondta: nagyon nehéz volt a kezdeti időszak, hiszen ellenállásba ütköztek a helyszínen a könnyűszerkezetes épületek miatt, de erősebb volt a lakók igénye, akik úgy vélték, ilyen rövid idő alatt ezek a típusú otthonok készülhetnek el teljesen. Az állami kártalanításból és a biztosítók által fizetett összegből felépült ingatlanok négyzetméterként 130 ezer forintért készültek el. Egyedi igények szerint alakítottak ki a házakat, nincs két egyforma, sőt mindegyikben van valami plusz.
2010.11.04. 19:00
 
 
Német-magyar külügyminiszteri tárgyalások Berlinben
A januárban kezdődő soros magyar EU-elnökség feladatairól, az európai alapszerződés módosításának szükségességéről tárgyalt csütörtökön Berlinben a magyar és a német külügyminiszter. A tárgyalások után az Adlon szállóban tartott közös sajtóértekezleten Martonyi János elmondta: Magyarország számára kiemelt fontosságú Németország. "Erős, sikeres Németország nélkül nincs erős és sikeres Európa. Mi pedig támogatjuk azt, ami Németországnak fontos. Ebben a szellemben fogjuk ellátni januártól az Európai Unió soros elnökségével járó feladatokat" - hangoztatta.
2010.11.04. 19:00
 
 
VDSzSz: több mint ezer dolgozó elbocsátásáról beszélt a Rail Cargo Hungaria
Nem kerülhető el a sztrájk a Rail Cargo Hungarianál (RCH), az osztrák tulajdonos képviselője a csütörtöki konzultáción ugyanis nem vonta vissza a magyar leányvállalatánál korábban bejelentett csoportos létszámleépítést - közölte a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) az MTI-vel. A VDSzSz közleménye szerint Friedrich Macher, a Rail Cargo Austria Igazgatóságának elnöke a konzultáción újabb elbocsátások tényét erősítette meg: az eddigi 610 munkahely megszüntetése helyett már összesen 929 fizikai és 80 szellemi munkakörben dolgozótól válna meg az RCH jövőre. Ezért a VDSzSz felkészült a munkabeszüntetésre, és a sztrájkba hívó plakátok a napokban érkeznek meg a munkavállalókhoz szerte az országban - tudatja a szakszervezeti közlemény.
2010.11.04. 17:45
 
 
November 8-án kerülnek a Ház elé a jövő évi büdzsé fejezetei
A kormány november 8-án terjeszti a parlament elé a 2011. évi költségvetés fejezeti köteteit, a büdzsét megalapozó, úgynevezett salátatörvényt pedig november 12-én nyújtja be. A jövő évi költségvetés főösszegeiről december 7-én dönt a Ház. Latorcai János (KDNP), az Országgyűlés alelnöke a házbizottság ülése után elmondta: jövő héten kétnapos ülést tart az Országgyűlés. Jelezte: a Lázár János Fidesz-frakcióvezető által a 98 százalékos különadó alkotmánybírósági megsemmisítése után beterjesztett három javaslatról a hétfői határozathozatalok végén döntene a parlament, tekintettel a hétfőn is folytatódó egyeztetésekre.
2010.11.04. 17:45
 
 
A válogatott kézilabdások kiállnak Nagy László mellett
A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai kivétel nélkül mindenben egyetértenek a nemzeti csapatban való szereplést feltételekhez kötő Nagy László megállapításaival. A sportág barátainak és a magyar szövetségnek (MKSZ) címzett csütörtöki nyílt levelükben jelzik: mindannyian egy irányba húzva, vagyis eredményes válogatottban szeretnének szerepelni. "Csapatunk összetartó közösség, ezen a tényen nem változtathat semmiféle külső körülmény - írják. - A magunk részéről nem szeretnénk sem botrányt okozni, sem tovább görgetni a "Nagy-ügyet", viszont az eset felvet problémákat, amelyek megoldásra várnak." A válogatott tagjai ezért párbeszédet kezdeményeznek a Magyar Kézilabda Szövetséggel.
2010.11.04. 17:15
 
 
Újabb levélbombákat találtak Athénban
A francia nagykövetségnek címzett levélbombát hatástalanítottak robbantással a rendőrök csütörtökön Athénban, több más gyanús csomagot pedig átvizsgáltak egy külvárosi csomagküldő-szolgálat épületében. A küldemény gyanús körülmények között érkezett a francia nagykövetségre, ezért a képviselet egyik munkatársa visszaküldte a csomagküldő-szolgálatnak. A borítékon feladóként a görög ortodox egyház hibás címe volt feltüntetve. A rendőrség szerint korai lenne kijelenteni, hogy a csütörtöki levélbomba a hétfő óta tartó merénylet-sorozat új hullámát jelzi-e.
2010.11.04. 17:00
 
 
Betiltották az egészségtelen gyerekmenükhöz adott játékokat San Franciscóban
San Francisco lett az első jelentősebb amerikai város, ahol ezentúl törvény tiltja meg az éttermeknek, hogy ajándék játékokkal népszerűsítsék a gyereknek szánt egészségtelen ételeiket. A szerdán elfogadott új törvény december 1-étől lép hatályba. A szabályozás értelmében a gyermekeknek szánt ételekhez ezentúl csak akkor lehet játékokat ajándékozni, ha a menük kevesebb mint 600 kalóriát, gyümölcsöt és zöldséget, valamint alacsony cukor- és zsírtartalmú üdítőket tartalmaznak.
2010.11.04. 16:15
 
 
Elhunyt a világ legöregebb embere, egy 114 éves francia nő
Elhunyt a világ legöregebb embereként számon tartott Eugénie Blanchard, akit 114 évesen a Francia Antillákon ért a halál csütörtökön. Az idős apáca Saint-Barthélémy kórházában halt meg, helyi idő szerint hajnali három órakor. Az 1896. február 16-án született Blanchard erősen vallásos személy volt, szülőhelyét, a Guadaloupe-tól 250 kilométerre északra fekvő Saint-Barthélémyt elhagyva apácakánt a Venezuela partjainál fekvő holland fennhatóságú Curacaóban hódolhatott buzgó katolikus hitének. Később visszatért szülőhelyére, gyerekekkel foglalkozott.
2010.11.04. 16:15
 
 
Balsai: finomítanák az Ab hatáskörét módosító javaslatot
Finomodhat a Lázár János által jegyzett alkotmánymódosítási javaslat, amely a népszavazási tilalom alá eső kérdéseket kivenné az Alkotmánybíróság (Ab) felülvizsgálati jogköréből. Balsai István, a parlament alkotmányügyi bizottságának fideszes elnöke a testület csütörtöki rendkívüli ülése után újságíróknak úgy fogalmazott: bizonyos esetekben mégsem gátolnák meg az Ab kontrollját az eredeti törvénymódosítási javaslatban foglalt tilalmak - például a költségvetés, az adók, az illetékek - tekintetében. Finomodhat az eredeti indítvány - tette hozzá. Lázár János javaslatához a módosító indítványt az alkotmányügyi bizottság nyújtja be hétfőn, és arról még várhatóan aznap szavaz a parlament.
2010.11.04. 16:15
 
 
Reformra szólította fel a katolikus egyházat a pápa
A katolikus egyház "megtisztulását" és "reformját" sürgette csütörtökön XVI. Benedek pápa abban az üzenetben, amelyet Carlo Borromeo bíboros szentté avatásának 400. évfordulója alkalmából küldött a milánói érseknek. "Napjainkban az egyházi közösség folyamatos megpróbáltatásoknak és szenvedéseknek van kitéve, ami miatt szükség van a megtisztulásra és a reformokra" - hangsúlyozta XVI. Benedek a papok által kiskorúakon elkövetett szexuális visszaélésekre utalva.
2010.11.04. 16:15
 
 
Megkezdték a lakhatatlanná vált kolontári házak bontását
Megkezdték a vörösiszappal elöntött Kolontár lakhatatlanná vált házainak bontását csütörtök délután; a Veszprém megyei településen a nap folyamán lebontandó 3 épület mellett még 21 ház vár megsemmisítésre - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az igazságügyi szakértők elvégezték azon lakóházak értékbecslését, amelyek lebontásáról már három héttel ezelőtt döntött a védelmi bizottság, így a határozat kiadását követően három családi ház megsemmisítését kezdték meg a munkagépek a Kossuth utcában. A munkálatok megkezdése előtt fényképeket és videofelvételeket készítettek az ingatlanokról, a rendőrség pedig lezárta a Torna-patakon túl lévő, lakhatatlanná vált településrészt.
2010.11.04. 15:45
 
 
Az MSZP és az LMP nélkül folytatja a munkáját az alkotmány-előkészítő bizottság
Az MSZP és az LMP nem vett részt az alkotmány-előkészítő eseti bizottság csütörtöki ülésén. Salamon László (KDNP), a testület elnöke az ülés után az MTI-nek elmondta: az eseti bizottság a hármas munkacsoport anyagát tárgyalta meg, amely a kormányzati rendszerről és a hatalomgyakorlás formáiról szól. Közölte: az ülésen a kormányoldal és a Jobbik vett részt. Mint mondta, megtárgyalták a többségi anyagot, valamint az MSZP, az LMP és a Jobbik ehhez csatolt mellékletét is. Salamon László kitért arra is, hogy a részkoncepciókat illetően november 16-án hoz döntést a bizottság.
2010.11.04. 15:45
 
 
Magyar-horvát közös jelentkezés a 2014-es női kézilabda Eb rendezésére
A Magyar és a Horvát Kézilabda Szövetség kifejezte azon szándékát, hogy közösen pályázzon a 2014-es női Európa-bajnokság rendezési jogának elnyerésére. A két szövetség - amely együtt jelentkezett a 2014-es férfi Eb-re, ám végül a dánok lettek a befutók - Zalakaroson tartott tanácskozást, amelyen a kandidálás mellett szó esett a több közép-európai ország élcsapatainak részvételével zajló férfi regionális liga létrehozására vonatkozó elképzelésről is. A 2014-es női Eb-re a magyarok és a horvátok mellett az izlandiak, a svédek, a szlovákok és a törökök is benyújtják pályázatukat. Az európai szövetség (EHF) 2011 áprilisában dönt a helyszínről.
2010.11.04. 15:30
 
 
Több magyarországi játékos is érintett a futball bundabotrányban
Több magyarországi labdarúgó is érintett lehet az európai futball bundabotrány kapcsán gyanúba keveredett négy NB I-es mérkőzés végeredményének befolyásolásában a bochumi ügyészség szerint. A bochumi főügyész levele szerint a vádlottaknak azt rótták fel, hogy ezekre a találkozókra egyes, illetve kombinált fogadásokat kötöttek, miután egy harmadik féltől arról értesültek, hogy több magyarországi futballista összesen húszezer eurós kifizetés ellenében késznek mondta magát arra, hogy a szóban forgó négy meccs kimenetelét a fogadási csalók kívánsága szerint befolyásolja.
2010.11.04. 15:15
 
 
Egy teljes német falu mondott nemet a Google utcanézegetőjére
Észak-Németországban egy teljes falu mondott nemet a Google utcanézegetőjére, miközben volt olyan község is, amely tortát sütött a Street View elindításának tiszteletére. A mindössze hetvenlelkes Parum közösen aláírt petíciót küldött Peter Schaar szövetségi adatvédelmi biztosnak, hogy a falut teljes egészében töröljék a Google nagyfelbontású utcanézetekkel bővített térképéről. A petícióval azonban nem biztos, hogy teljesíthető lesz a lakók követelése, így előfordulhat, hogy a 25 háztartásnak külön-külön kell majd kérvényeznie a magántulajdonban lévő ingatlanok "elmaszatolását".
2010.11.04. 13:45
 
 
Bocsánatot kért a szerb elnök a Vukovárnál elkövetett szerb bűntettekért
Bocsánatot kért Boris Tadic szerb államfő csütörtökön a kelet-horvátországi Vukovár melletti ovcarai emlékhelyen azokért a bűntettekért, amelyeket szerb fegyveresek követtek el ott 19 évvel ezelőtt - jelentette a szerb sajtó. "Azért vagyok itt, hogy fejet hajtsak az áldozatok előtt, és kegyelettel adózzak az emléküknek. Azért vagyok itt, hogy ismét bocsánatot kérjek, kifejezzem sajnálatomat, és hogy megteremtsük a lehetőségét annak, hogy Szerbia és Horvátország új lapot nyisson a két ország történelmében" - mondta a szerb elnök, miután Ivo Josipovic horvát államfővel közösen megkoszorúzta az emlékhelyet.
2010.11.04. 13:00
 
 
Kötelező a testüregvizsgálat és az alapos motozás Ferihegyen
A szigorított ellenőrzések miatt a biztonsági zónába (SRA) való minden belépésnél kötelező a testüregvizsgálat és motozás, amelyen a százszázalékos biztonságra kell törekedni - mondta az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő, a repülőteret jól ismerő forrás. Azért kell a teljes biztonságra törekedni, mert a repülőtér csak így kaphatja vissza a tavasszal elvesztett "clear", vagyis biztonságos besorolást. Ferihegy azok után vesztette el ezt a besorolását, hogy az egyik nemzetközi légügyi szervezet, az ICAO biztonsági tesztjén megbukott a budapesti légikikötő. Az MTI-nek nyilatkozó forrás szerint a szervezet azóta sem ellenőrzött egyetlen repteret sem, csak Ferihegyet, amelyet meg is buktattak a vizsgán.
2010.11.04. 12:45
 
 
BL: Inzaghi megint Raúllal holtversenyben gólrekorder
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében 2-2-re végződött milánói meccsen a Real Madrid kapujába kétszer is betalált AC Milan-csatár, Filippo Inzaghi beérte az élen álló spanyol Raúlt, és szerda esti duplájával az európai szövetség (UEFA) adatai szerint az olasz játékos is 70-re növelte nemzetközi kupameccsein szerzett góljainak számát. A 37 éves Inzaghi korábban is állt már holtversenyben az első helyen a 33 esztendős Raúllal, aki legutóbb október 20-án "lépett meg" riválisától, amikor is német csapata, a Schalke 04 BL-meccsén kétszer is eredményes volt az izraeli Hapoel ellen.
2010.11.04. 12:45
 
 
Több mint egymilliárd érkezett már a kármentő alapba
Meghaladta az egymilliárd forintot a vörösiszap-katasztrófa okozta károk mentesítésére létrejött Magyar Kármentő Alapba befizetett adományok összege - közölte a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter emellett beszámolt a kármentő alappal kapcsolatos adókönnyítésekről is. Az egyik a költségvetési bizottságnak az adótörvényekhez benyújtott módosító indítványa, amely azt javasolja, hogy 50 százalékos társaságiadó-kedvezményt kapjanak a cégek az alapba történt befizetés után. A módosító indítványt a kormány is támogatja - tette hozzá.
2010.11.04. 12:15
 
 
Izrael mégsem szakítja meg az együttműködést az UNESCO-val
"Fordítási hibára" hivatkozva Izrael visszavonta szerdai döntését az UNESCO-val való együttműködés megszakításáról. Izrael csak az UNESCO legutóbbi, Közel-Keletet érintő határozatait nyilvánította semmisnek, és nem hajlandó az azokban foglaltak szerint cselekedni - közölte a zsidó állam külügyi szóvivője, Jigal Palmor. A zsidó állam azt kifogásolja, az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) egy határozatban az egyik betlehemi kegyhelyet, Ráhel sírját nem kizárólag a zsidók szent helyének, hanem muzulmán mecsetnek is elismeri.
2010.11.04. 12:15
 
 
Index: zaklatják a biztonságiak a pilótákat és a stewardesseket Ferihegyen
Szabó Máté ombudsmanhoz fordultak a Ferihegyi repülőtéren dolgozó pilóták és stewardessek, mert szerintük sérti emberi jogaikat egyes biztonsági őrök kulturálatlan, zaklató bánásmódja - írta csütörtökön az Index.hu. A hírportál közlése szerint az állampolgári jogok országgyűlési biztosának írt levélben "vérlázító" panaszok olvashatók. "A kézzel végrehajtott vizsgálatok alkalmával a nemi szervek kézmarokkal történő és bántóan durva fogdosása számtalan esetben megtörtént, úgy nők, mint férfiak esetében. A fenékbe nyúlás sem maradt ki, a biztonsági célzatúnak beállított speciális vizsgálatok palettájának kiterjedtségéből" - idézett az Index a Malév-dolgozók leveléből.
2010.11.04. 11:30
 
 
Félárbocra engedték a nemzeti lobogót a Kossuth téren a nemzeti gyásznapon
A Himnusz hangjaira felvonták, majd félárbocra engedték a Magyar Köztársaság lobogóját csütörtök délelőtt, a nemzeti gyásznapon Budapesten, a Kossuth téren. Az eseményen jelen volt Schmitt Pál köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök. A nemzeti gyásznapon, az 1956-os forradalom és szabadságharc elfojtásának, a szovjet csapatok egykori bevonulásának 54. évfordulóján országszerte megemlékeznek a forradalom áldozatairól. Az Országházban 11 órakor adják át a Mindszenty Emlékérmeket.
2010.11.04. 11:30
 
 
Budai Gyula az új elszámoltatási kormánybiztos
A fideszes Budai Gyula az új elszámoltatási kormánybiztos - jelentette be a miniszterelnök szóvivője. Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos eddig a fideszes Papcsák Ferenc volt, ő azonban a továbbiakban - mivel megválasztották Zugló polgármesterévé - összeférhetetlenség miatt nem töltheti be a kormánybiztosi tisztséget. Szijjártó Péter tájékoztatása szerint Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a kormány szerdán hozta meg döntését az új kormánybiztos kinevezéséről.
2010.11.04. 11:15
 
 
Jobb adatvédelmet akar Brüsszel a közösségi oldalak használóinak
Az Európai Bizottság kötelezni akarja az internetes közösségi oldalak üzemeltetőit annak biztosítására, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen törölhessék személyes adataikat, így például fényképeiket vagy ismerőseik listáját. Mint azt Brüsszelben közölték, az igazságügyi EU-biztos felül akarja vizsgálni a még 1995-ből való uniós adatvédelmi irányelvet, és el akarja érni, hogy az időközben bekövetkezett technológiai fejlődéshez jobban igazodjanak az előírások. Az olyan közösségi oldalakat, mint például a Facebook, arra kötelezné, hogy bizonyos határidőn belül adják meg az ügyfeleknek "a feledés homályához való jogot" - azt a lehetőséget, hogy korábban felvitt adataikat nyomtalanul eltüntethessék a digitális környezetből.
2010.11.04. 11:15
 
 
Az OKÉT összehívását kezdeményezi Lázár János a különadó ügyében
Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője kezdeményezi az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) hétfő reggeli összehívását a 98 százalékos különadóval kapcsolatos álláspontjának ismertetése érdekében - közölte a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja csütörtökön az MTI-vel. Lázár János szerdán este újságíróknak nyilatkozva azt mondta, hogy a parlament már hétfőn este elfogadhatja a 98 százalékos különadó bevezetéséről szóló jogszabályt, amelynek szövegébe a Fidesz a szakszervezetek javaslatait is beépítené. A párt frakcióvezetője ezt megelőzően szakszervezeti vezetőkkel folytatott tárgyalásokat.
2010.11.04. 10:30
 
 
Meghaladta az egészségügyi határértéket a főváros légszennyezettsége
A főváros légszennyezettsége, a levegőben szálló por koncentrációja szerdán minden mérőállomáson meghaladta az egészségügyi határértéket, az adatok ugyanakkor nem érték el a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét. Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében kiemelte: a jelenlegi, szmog közeli helyzet nem igényel külön lépéseket, a levegő minőségének esetleges további romlásáról tájékoztatják a fővárosiakat. Tarlós István főpolgármester szerdán nem zárta ki, hogy a tájékoztatási fokozat a következő két napban életbe léphet.
2010.11.04. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600[1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista