2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Vívó-vb: Szász Emese ezüstérmes
Szász Emese ezüstérmet nyer a párizsi vívó-világbajnokság női párbajtőrversenyében. Az egész nap kiválóan vívó Szász a 64-es főtáblán legyőzte a litván Jurate Stucinskaitét (15-9), az észt Julija Beljajevát (12-5) az amerikai Kelley Hurleyt (15-7), a negyeddöntőben pedig az olimpiai és világbajnok francia Laura Flessel-Colovicot (15-14). Este előbb az olasz Nathalie Moellhausennel csapott össze, aki ellen viszonylag könnyedén, 15-8-ra nyert. Ezzel már biztosított volt számára, hogy eddigi legjobb eredményét éri el, mivel korábban vb-n egyéniben a harmadik helyig jutott, még 2006-ban. A döntőben a francia Maureen Nisimával vívott, és 15-10-re kikapott.
2010.11.08. 20:30
 
 
Vívó-vb: Boczkó bronzérmes
Boczkó Gábor bronzérmet nyert a párizsi vívó-világbajnokság hétfői párbajtőrversenyében. A 64-es főtáblán nehezen lendült bele, a lengyel Krzysztof Mikolajczak ellen csak két tussal nyert, a következő fordulóban viszont leiskolázta a szintén lengyel Robert Andrzejukot, amit a 15-4-es eredmény hűen tükrözött. A folytatásban könnyedén, 15-8-cal jutott túl az amerikai Bejamin Brattonon, a negyeddöntőben pedig az orosz Pavel Suhovot verte simán, 15-10-re. Az esti programot megelőző hosszú szünet után viszont már nem találta a ritmust az észt Nikolai Novosjolovval szemben, és 15-11-re kikapott az elődöntőben.
2010.11.08. 19:45
 
Másként növekedett a neandervölgyiek agya
Másként fejlődött a neandervölgyi ember agya, mint a modern emberé a németországi Max Planck Intézet evolúciós antropológiával foglalkozó szakemberei szerint. A tudósok mindezek alapján úgy vélik, hogy a széles körben elterjedt szemlélettel szemben mégiscsak voltak különbségek a neandervölgyi ember és a Homo sapiens szellemi képességei között - derült ki a Current Biology című tudományos folyóiratban közölt tanulmányból.
2010.11.08. 18:45
 
 
Orbán: a hazai politikai stabilitás lendületet ad az EU-elnökséghez
Az Európában példa nélkül álló hazai politikai stabilitást Magyarország arra fogja felhasználni a következő fél évben, hogy az Európai Unió soros elnökeként a lehető legtöbb energiát mozgósítsa az európai ügyek érdekében - jelezte Bukarestben Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök a hétfői Duna-csúcstalálkozó után román kollégájával, Emil Boc-kal tartott sajtóértekezletén úgy vélekedett: a Duna-stratégia igazi európai sikertörténet lehet. Az MTI kérdésére válaszolva úgy fogalmazott: ez a program a román-magyar kapcsolatokat is erősíti, és ez különösen fontos, mivel a két ország viszonyát a múltban sok konfliktus terhelte.
2010.11.08. 18:15
 
 
Rövid ülést tart szerdán a parlament
Napirend előtti felszólalásokkal kezdődik az Országgyűlés szerdai ülése, majd a Ház szavaz a Lázár János három előterjesztéséhez érkezett módosító javaslatokról - jelentette be Lezsák Sándor alelnök a parlament hétfői ülésén. Hozzátette: a határozathozatalok után a képviselők szerdán a bizottságokban készítik elő a költségvetési törvényjavaslat vitáját. Az eredeti tervek szerint a héten kétnapos ülést tartott volna a parlament, a szerdai ülés beiktatásáról a házbizottság hétfői ülésén döntött.
2010.11.08. 17:45
 
 
43,6 milliárd forint az államháztartás hiánya októberben
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege októberben 43,6 milliárd forint hiánnyal zárt, az első tízhavi hiány 1132,7 milliárd forint, az éves előirányzat 131,1 százaléka volt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi mérlege az idén szeptemberben 7,7 milliárd forint hiánnyal zárt, az első kilenc havi deficit 1.089,1 milliárd forint, az éves előirányzat 125,1 százaléka volt.
2010.11.08. 17:45
 
 
További két évig maradna a Robin Hood adó
További két évig, 2013. január 1-ig maradna az energetikai cégekre 2008-ban kivetett Robin Hood adó, amit az utolsó adóévben, 2012-ben december 31-ig kell megfizetni a parlament előtt lévő, a kormány által támogatott módosító javaslat szerint. Az adó- és járuléktörvények módosításához benyújtott bizottsági módosító javaslat azzal indokolja a távhőszolgáltatók versenyképesebbé tételéről szóló 2008-ban hozott törvény idevonatkozó paragrafusa hatályának meghosszabbítását, hogy forrást teremtsen a távhőt felhasználó lakóépületek és lakások költségcsökkentő felújításához, így különösen egyedi fűtésszabályozás kialakításához.
2010.11.08. 17:30
 
 
OECD: Magyarország bővülése tovább gyorsulhat
A világ vezető gazdaságai eltérő növekedési pályán vannak, így Brazília és Kína bővülése lassulhat, míg Németországé, Amerikáé, Japáné és Oroszországé tovább gyorsulhat - derül ki az Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) elemzéséből. Magyarország 2009 decembere óta gyorsuló növekedési pályán van. A párizsi székhelyű szervezet saját 33 tagországára vonatkozó gazdasági aktivitást személtető szeptemberi összetett konjunktúramutatója 102,8 pont volt, negyedik hónapja változatlan. Ez a fejlett országok stabil növekedését jelzi, és nem valószínű hogy visszaesnének a recesszióba - vélte az OECD.
2010.11.08. 17:15
 
 
Lázár mégsem kötné össze az Ab hatáskörét a népszavazási tilalmakkal
A Fidesz frakcióvezetője azt javasolja, mégse kössék össze az Alkotmánybíróság (Ab) hatáskörét a népszavazási tilalmakkal. Lázár János ezt az Országgyűlésben jelentette be hétfőn, napirend előtt. Közölte: azt javasolja a parlament alkotmányügyi bizottságának, hogy költségvetési, költségvetés-végrehajtási, adó-, járulék és illetékügyekben bizonyos esetekben legyen az Alkotmánybíróságnak felülvizsgálati jogköre. Ilyenek például azok az alapjogok, mint az élethez, emberi méltósághoz, személyes adatok védelméhez való jog. Az alkotmányügyi bizottság elfogadta a módosító indítványokat.
2010.11.08. 16:30
 
 
Nagyobb a megtakarítás, ha a kötelezővel együtt cascót is vált az autós
Amíg a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításon (kgfb) 12-13 ezer forintot lehet megtakarítani az idei kampányban, az az autós, aki casco biztosítását is más társasághoz viszi, további 35 ezer forint takaríthat meg évente - közölte a biztositas.hu internetes alkusz az MTI-vel. Rendszerint a két biztosítást nem ugyanannál a biztosítónál kötik meg az autósok, 70 százalékuknál külön-külön még olcsóbb a két biztosítás díja - áll a közleményben, amely eloszlatja azt a tévhitet is, hogy a finanszírozott autónál nem lehet casco biztosítót váltani.
2010.11.08. 16:15
 
 
Szereti a királynőt a Facebook népe
A közösségi portálon való megjelenése óta eltelt néhány órában már több mint 60 ezren jelezték, hogy szeretik II. Erzsébet királynő profilját a Facebook közösségi oldalon. A közösségi hálón a TheBritishMonarchy név alatt elérhető profilon a felhasználók nem jelölhetik meg barátként az uralkodót, ha viszont rákattintanak a tetszik gombra, értesítéseket és friss információkat kapnak a Buckingham-palota mindennapjairól. A királynő oldala rendhagyó, nem részletezi párkapcsolati státusát, sem pedig hobbijait és politikai nézeteit.
2010.11.08. 15:45
 
 
A főváros kiemelt aluljáróiban élőket elhelyezik, ha ők ezt kívánják
Az utcai szociális szolgálatok szerint 100-120 ember tartózkodik életvitelszerűen a főváros kiemelt aluljáróiban; a héten felkeresik őket és tájékoztatást adnak az elhelyezési lehetőségekről - mondta Győri Péter, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinek szakmai igazgatója hétfőn az MTI-nek. Ezt a 100-120 embert "tisztességesen" el tudják majd helyezni, ha ők ezt kívánják - jegyezte meg. Az alternatív lehetőségek között szerepel: támogatott lakhatás, fizetős szállás, éjjeli szállás, idősotthoni, vagy páros elhelyezés - mondta Győri Péter. November elsején elkezdődött a hajléktalanok téli ellátása. Budapesten összesen 6.000 férőhely van, amelyből 1.500 az éjjeli menedék.
2010.11.08. 15:45
 
 
Két Forma-1-es csapatnál tesztel a GP2 bajnoka
Novemberben két Forma-1-es csapatnál, a Hispaniánál és a Williamsnél is tesztel majd az idei GP2-es autós sorozat venezuelai győztese, Pastor Maldonado. A 25 éves pilóta a vasárnapi szezonzáró F1-es viadalt követő héten kedden, pénteken és szombaton a Hispaniával köröz Abu-Dzabiban, s valamikor később a Williamsnél is gyakorol. Maldonadónak jó esélye van, hogy jövőre a Forma-1-ben szerepeljen, s nem csupán azért, mert GP2-es bajnoki címe jó "ajánlólevél" a számára, hanem mert támogatja a venezuelai állami olajtársaság, a PDVSA.
2010.11.08. 15:30
 
 
A Torna-patakba mossa a vörösiszapot az eső Kolontárnál
Ismét nagy mennyiségű gipszet és savat kell önteni Kolontárnál a Torna-patakba, mert a hétfő reggel óta tartó esőzés miatt újra élénkvörös lett a patak vize, és a szakemberek attól tartanak, hogy a lúgosságot mutató pH-érték ismét emelkedhet. Vízügyi szakemberek az MTI-nek elmondták, hogy a folyamatos mérések szerint a Torna-patak vizének pH-értéke a 14 fokú skálán jelenleg 8, ez a mutató általában 7-es a nem szennyezett folyókban. A vörösiszap-katasztrófa után a patak vizének pH-értéke 13,5, a Marcal folyóé 12-es volt. A patak vizét a szennyezőanyag minden bizonnyal erősen elszínezi, megfesti majd a Marcalt is, de komoly veszélyt nem jelent - közölték szakemberek.
2010.11.08. 15:30
 
 
Lady Gagát és Kylie Minogue-ot Ausztráliában nem díjazták
Míg Európa ünnepelte, az ausztrálok nem díjazták Lady Gagát: a vasárnap az MTV három európai zenei díjával is jutalmazott popdíva éppúgy lemaradt az ARIA-díjról, mint kolléganője, Kylie Minogue. Az Ausztrál Lemezipari Szövetség Zenei Díjainak (ARIA) hétvégi átadásán az év albuma címet Angus és Julia Stone vehette át Down the Way című lemezért. A testvérpár egyebek mellett a legjobb felnőtt alternatív album díját is elvitte. A legjobb rockalbum kategóriában a Birds of Tokyo kerekedett felül, a legjobb női előadó Washington lett I Believe You Liar című albumával, amivel elnyerte a legátütőbb előadó díját is. A férfi mezőnyből Dan Sultan emelkedett ki.
2010.11.08. 15:15
 
 
Jövő kedden lehet zárószavazás Lázár javaslatairól
Jövő hét kedden lehet a zárószavazása a Fidesz frakcióvezetője által benyújtott törvényjavaslatoknak, amelyek a 98 százalékos különadóval, valamint az Alkotmánybíróság (Ab) hatáskörével kapcsolatosak. Ezt Lázár János mondta újságíróknak a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülése előtt az Országházban. Szavai szerint ha a javaslataihoz érkeznek bizottsági módosító indítványok - ami szinte biztos -, akkor jövő hét kedden lehet az előterjesztéseinek zárószavazása a parlamentben. A Fidesz frakcióvezetőjének jelenleg három olyan javaslata van a Ház előtt, amelyet azután nyújtott be, hogy az Ab megsemmisítette a 98 százalékos különadóról szóló jogszabályt.
2010.11.08. 14:45
 
 
Az Európai Bizottság támogatja Románia schengeni csatlakozását
Az Európai Bizottság támogatja Románia schengeni csatlakozását - jelentette ki hétfőn Bukarestben José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Barroso a bukaresti elnöki hivatalban folytatott megbeszélést Traian Basescu román államelnökkel. A találkozó után Barroso kifejtette: Romániának valamennyi technikai feltételt teljesítenie kell ahhoz, hogy az EB Románia számára kedvező döntést hozzon a schengeni csatlakozás kérdésében.
2010.11.08. 14:45
 
 
Tízmilliárd forintot biztosít a kormány a debreceni stadion felépítéséhez
Két év alatt összesen tízmilliárd forintot biztosít a kormány az új debreceni stadion felépítéséhez - tájékoztatta a kabinet döntéséről a miniszterelnök szóvivője hétfőn az MTI-t.Szijjártó Péter kifejtette: a kormány úgy döntött, Orbán Viktor miniszterelnök személyes ígéretének megfelelően megszünteti azt a méltatlan helyzetet, hogy Magyarország egyik legjobb futballcsapata, a - tavaly a Bajnokok Ligája, az idén pedig az Európa Liga csoportkörében szereplő - Debrecen nem tud a saját szurkolói előtt, az Oláh Gábor utcai stadionban játszani Európa élcsapataival.
2010.11.08. 14:30
 
 
Az Országgyűlés előtt vannak a költségvetési bizottság módosító indítványai
Benyújtotta a 98 százalékos különadó bevezetéséről szóló, Lázár János-féle javaslathoz módosító indítványait a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottsága hétfőn koradélután. A javaslatok értelmében a jogszabály rendelkezéseit - 2010 helyett - a 2005. január 1. napját követően megszerzett jövedelmekre kell majd alkalmazni. A bizottsági módosító indítvány - összhangban a fideszes frakcióvezető által az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács hétfői ülésén elmondottakkal - kezdeményezi a 98 százalékos különadó összeghatárának 3,5 millió forintra emelését, amelybe a szabadságmegváltás nem tartozna bele. A különadóról szóló szabályok nem vonatkoznának a nyugdíjba vonulókra.
2010.11.08. 14:30
 
 
Már a héten átadják a Margit hidat
Valószínűleg már ezen héten átadják az autósoknak a Margit hidat, miután sikeres volt a dunai átkelő hétvégi statikus próbaterhelés, az eredmények megfelelnek az előzetes várakozásoknak. Tóth Kata, a felújítást végző Mh 2009 konzorcium szóvivője hétfőn az MTI-nek elmondta, a sikeres teszt után a kivitelező olyan állapotba tudja hozni a dunai átkelőt, hogy a héten az autósok igénybe vehetik, ha az időjárás is kedvező. Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta, amint az illetékes Nemzeti Közlekedési Hatóság úgy dönt, hogy forgalomba helyezhető a Margit híd, az autósok használatba vehetik az átkelőt.
2010.11.08. 14:15
 
 
Mianmari lázadók csaptak össze kormánykatonákkal Thaiföldön
Harcok robbantak ki Mianmar keleti részén lázadók és kormánykatonák között a katonai uralom alatt álló országban rendezett parlamenti választások után. A harcok vasárnap kezdődtek a karen kisebbséghez tartozó lázadók és a kormánykatonák között. A thaiföldi határnál kitört zavargásokról thai illetékesek számoltak be, akik szerint az összecsapások elől több ezren menekültek át országukba Mianmarból. A legsúlyosabb összetűzés a határ menti Miavaddi városban történt, ahol a lázadók elfoglaltak egy rendőrségi épületet és egy postahivatalt. Az összecsapásokban legkevesebb tíz ember megsebesült, más hírek szerint három polgári személy meghalt.
2010.11.08. 14:15
 
 
LMP: csak a különadók elfelejtése lenne megnyugtató
Az LMP számára az lenne jogállami megoldás, ha az Alkotmánybíróság két héttel korábbi döntése nyomán "a különadórendszert, mint olyat elfelejtenék" - reagált Lázár János indítványaira a párt frakcióvezetője. Schiffer András megoldási javaslatként említette, hogy tisztességtelenül kifizetett jövedelmeket a hároméves munkajogi elévülési időn belül bírói úton lehetne visszaszedni. Az LMP számára teljesen elfogadhatatlannak nevezte, hogy a Fidesz "továbbra sem szakított azzal a megoldással", hogy azok, akik a törvény ígéretében bízva vettek fel jövedelmet, "legyen az egy miniszter vagy éppen egy mentőtiszt", adott esetben kötelesek legyenek visszafizetni azt.
2010.11.08. 14:00
 
 
Tömbök - formák - alakok - Boldi és Szurcsik József kiállítása
Boldi (Szmrecsányi Boldizsár) szobrászművész és Szurcsik József festőművész közös kiállításával a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány újfajta kezdeményezést indít útjára. A kortárs magyar képzőművészet középgenerációjának két meghatározó alakja állítja ki közösen eddigi életműve válogatott darabjait. Munkásságuk, bár markánsan különbözik, mégis számos rokon vonást mutat, így a két művész alkotásai egymással is kölcsönhatásba kerülnek.
2010.11.08. 13:27
 
 
Monster Energy Budapest Fridge Festival
A mondás úgy tartja, hogy ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. November 11. és 14. között a csoda mégis valósággá válik, hiszen Budapest szívében egy 34 méter magas hegy emelkedik? Egészen pontosan egy 10 emeletes ház nagyságával vetekedő rámpa, amelyet négy napon keresztül világsztár sízők és boardosok vesznek birtokba. A 20 ezer euró összdíjazású nagydíjon, - egy világraszóló, látványos show keretében néhány magyar kiválasztott melett a sí és snowboard nemzetközi krémje méri össze tudását, amely a szombat esti döntőben csúcsosodik ki.
2010.11.08. 13:24
 
 
Serie A: késelés történt a rangadón
Egy késelés történt vasárnap a Lazio-AS Roma olasz futballderbin, amelyet két értékesített büntetővel a vendégek nyertek meg 2-0-ra. A bajnokság 10. fordulójának fővárosi rangadója kapcsán egy szurkoló szúrt sebbel került kórházba, egy másikat pedig fegyverviselés miatt őrizetbe vettek. A két csapat legutóbbi, április 18-i találkozójához képest szerény volt a rendőrségi mérleg, akkor ugyanis tízen megsérültek, egy felgyújtott autóból pedig csak az utolsó pillanatban tudtak kiszabadítani egy családot. Ezúttal 700 rendőr teljesített szolgálatot, a jelenlétükön kívül a nemrég bevezetett szurkolói igazolvány is hatásosnak bizonyult.
2010.11.08. 13:15
 
 
MSZP: a Fidesz-KDNP tegyen le a nyugdíjak "lenyúlásáról" is
Az MSZP azt javasolja a Fidesz-KDNP-nek és személy szerint Lázár Jánosnak, hogy "ne álljon meg a megkezdett úton, és a 98 százalékos különadó kvázi visszavonása után tegyen le a nyugdíjak lenyúlásáról szóló, a magánnyugdíj-pénztári rendszert, illetve az Alkotmánybíróság hatáskörét felszámoló törvényjavaslatairól is, és azokat vonja vissza!" Szanyi Tibor azt követően közölte ezt hétfőn az MTI-vel, hogy a Fidesz frakcióvezetője azt javasolta, emeljék fel a 98 százalékos különadó összeghatárát 3,5 millió forintra. Ám az állami és önkormányzati vezetők, valamint az állami és önkormányzati cégek vezetői esetében megmaradna a különadó 2 millió forintos összeghatára.
2010.11.08. 13:15
 
 
Nincs döntés a gázár ügyében
Sem a gázárról, sem a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának részleteiről nem született döntés a kormány vasárnap késő estébe nyúlt ülésén - tájékoztatta Nagy Anna hétfőn az MTI-t. A kormányszóvivő ugyanakkor leszögezte: az biztos, hogy jövőre életbe lép a nők nyugdíjba vonulását érintő szabályozás, csak a részletekről nem született még döntés. A vasárnapi kormányülés előtt Orbán Viktor miniszterelnök a Hír TV-nek azt mondta, lehet, hogy csak ebben az évben tudják befagyasztva tartani az energiaárat, jövőre már nem.
2010.11.08. 12:15
 
 
Lázár a munkavállalók esetében 3,5 millióra emelné az összeghatárt
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt javasolja, emeljék fel a 98 százalékos különadó összeghatárát 3,5 millió forintra, amelybe a szabadságmegváltás nem tartozna bele. Az állami és önkormányzati vezetők, az állami és önkormányzati cégek vezetői esetében azonban megmaradna a különadó 2 millió forintos összeghatára a szabadságmegváltással együtt. Lázár azt is javasolja, hogy azokra, akik nyugdíjba vonulnak, ne vonatkozzon a 98 százalékos különadóról szóló jogszabály hatálya. A javaslat a 2005-től számított adóévre vonatkozna - jelentette be Lázár János az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács hétfői ülésén, a fővárosban.
2010.11.08. 12:15
 
 
Meghalt a nemesbikki gázolás harmadik áldozata is
A kórházban héfőn életét vesztette az a kerekes székben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt gázoltak el a Borsod megyei Nemesbikk belterületén a hétvégén - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a gázoló személygépkocsi sofőrje Nemesbikk belterületén feltehetőleg rosszul választotta meg a jármű sebességét, ezért az út jobb oldalára sodródott, majd hátulról elütött három, vele azonos irányban az út szélén közlekedő gyalogost. A helyszínen egy 63 éves asszony és 36 éves lánya életét vesztette. A 23 éves gázolót őrizetbe vették, ellene "járművezetés ittas vagy bódult állapotban elkövetett bűncselekmény miatt" indítottak eljárást.
2010.11.08. 12:00
 
 
Borbély Zoltán: nem adható részletesebb tájékoztatás a Sukoró-ügyben
Nem adható részletesebb tájékoztatás annál, mint amit a legfőbb ügyész helyettese elmondott Sukoró-ügyben kedden a parlamentben - mondta Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-nek. A 3/2004-es alkotmánybírósági határozat alapján nem adható tájékoztatás, ha az veszélyeztetné a büntetőeljárás sikerét - magyarázta Borbély Zoltán. Közölte, nincs ellentmondás az általa mondottak, illetve a legfőbb ügyész helyettese, Belovics Ervin tájékoztatása között, mert a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja a vizsgálatot. Ezt a Legfőbb Ügyészség kiemelt ügyek főosztálya felügyeli, de ez nem azt jelenti, hogy a legfőbb ügyész asztalán előterjesztés lett volna négy hete - fűzte hozzá.
2010.11.08. 12:00
 
 
Forma 1, Abu-Dzabi Nagydíj: négyen esélyesek a világbajnoki címért
A vasárnapi Abu-Dzabi GP-n, a Forma-1-es évadzáró viadalon még négy pilóta, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), az ausztrál Mark Webber (Red Bull), a német Sebastian Vettel (Red Bull) és a brit Lewis Hamilton (McLaren) szerezheti meg a világbajnoki címet. Közülük a nyolcpontos előnnyel éllovas Alonso a favorit, míg a brit Hamiltonnak szinte már csak matematikai esélye maradt. Hamilton csak akkor lehet világbajnok, ha megnyeri a futamot, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik. Pontegyenlőség esetén a győzelmek, második és a további helyek száma rangsorol. Pilóták (az élcsoport): 1. Alonso 246 pont, 2. Webber 238, 3.Vettel 231, 4. Hamilton 222.
2010.11.08. 11:45
 
 
Ismét alkotmánybírót választ az Országgyűlés
A parlamenti pártok várhatóan péntekig tehetnek javaslatot új alkotmánybíró személyére amiatt, hogy Trócsányi László lemondott posztjáról - mondta Balsai István, az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság fideszes elnöke hétfőn az MTI-nek. Az alkotmánybírói poszt azért üresedett meg, mert július közepén az Országgyűlés európai ügyi bizottsága egyöntetűen támogatta Trócsányi László párizsi nagykövetté jelölését. Az MTI úgy tudja, az alkotmánybíró szeptember 30-i hatállyal mondott le posztjáról. Balsai István közölte: hétfőn összeül az Alkotmánybíróság tagjait jelölő eseti bizottság, ahol arra kérik a pártok képviselőit, tegyék meg jelöléseiket a tisztségre, mégpedig, ha lehet, péntekig.
2010.11.08. 11:45
 
 
A légi szállításról is tanácskoznak az uniós belügyminiszterek
Eredetileg nem tervezett napirendi pontként a légi küldemények szállításának biztonsága is szóba kerül az EU-országok belügyminisztereinek hétfőn délelőtt megkezdődött tanácskozásán, miután az elmúlt hetekben több európai közintézmény kapott robbanóanyagot tartalmazó csomagot, illetve levelet. A miniszterek körében elterjedt a meggyőződés, hogy szigorítani kell a légi küldemények ellenőrzését, elsősorban a kevéssé biztonságosnak ítélt unión kívüli országokból. A mostani tanácskozástól azonban még nem várhatóak konkrét döntések: ez csupán az első belügyminiszteri szintű véleménycsere a tárgykörben.
2010.11.08. 11:45
 
 
Meghosszabbították Geréb Ágnes előzetes letartóztatását
Meghosszabbította Geréb Ágnes jelenleg felfüggesztett szülész-nőgyógyász szakorvos előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) pénteken - közölte a Fővárosi Bíróság hétfőn az MTI-vel. A PKKB múlt pénteki döntésével a gyanúsított előzetes letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb azonban 2011. január 8-ig hosszabbította meg. Geréb Ágnest a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályán indult büntetőügy miatt helyezték előzetes letartóztatásba.
2010.11.08. 11:30
 
 
Nyílt fórumra hívják az MLSZ-t a legnagyobb szurkolótáborok
A magyar labdarúgás négy legnagyobb szurkolótábora, a Debrecen, az FTC, az Újpest és a Videoton drukkerei nyílt fórumra hívják a magyar szövetség (MLSZ) és a futballklubok vezetőit, valamint a sportpolitikusokat. Az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül, hogy a szurkolók a hazai labdarúgással és legfőképp a drukkerekkel kapcsolatos kérdésekben szeretnék megvitatni álláspontjukat a sportvezetőkkel."Arra kérjük az MLSZ vezetését, elsősorban Csányi Sándort, valamint az élvonalbeli klubok vezetőit és a sportpolitikusokat, legyenek partnerek abban, hogy szurkolóbarát időpontban (munkaidőn kívül) közösen hozzunk tető alá egy nyílt fórumot - áll a levélben.
2010.11.08. 11:30
 
 
Lady Gaga tarolt az MTV európai zenei díjátadóján
Három díjat is nyert a Budapesten tegnap koncertet adott Lady Gaga az MTV Europe Music Awards vasárnapi madridi díjátadóján. A Papp László Budapest Sportarénában Lady Gaga előadása közben kapcsolódott be a madridi ceremóniába. A popdíva ezúttal is extravagáns öltözékben, átlátszó plasztik ruhában, mellbimbóin fehér ragtapasszal jelent meg a közönség előtt, a Best Romance című számáért a legjobb dal, ezen kívül a legjobb női előadó és a legjobb pop előadás kategória díjait kapta meg az MTV Europe-tól. "Nagyon sokat jelent nekem. Szeretlek Európa" - mondta az élőben kapcsolt énekesnő az Aréna színpadán.
2010.11.08. 11:15
 
 
Szeptemberben nőtt a vendégéjszakák száma
Szeptemberben összesen 6,2 százalékkal nőtt a belföldi és a külföldi vendégek által, a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma, míg a vendégek száma szeptemberben 6,3 százalék nőtt az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Augusztusban még csökkenést mértek 2009 azonos időszakához viszonyítva, a vendégéjszakák száma 3,8 százalékkal alacsonyabb volt, mint tavaly. Az év első kilenc hónapjában a 5,76 millió vendég 15,38 millió vendégéjszakát töltötte el a kereskedelmi szálláshelyeken. Csak szeptemberben a vendégek száma 684 ezer, a vendégéjszakák száma pedig 1,75 millió volt.
2010.11.08. 11:00
 
 
Munkavállalói oldal: a felmentési időre se vonatkozzon az adó!
Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldala szerint a szabadságmegváltás mellett a felmentési időre járó juttatásoknak is ki kell kerülniük a 98 százalékos különadó hatálya alól. Fehér József a tanács hétfői ülésén a munkavállalói oldal álláspontját ismertetve közölte: az öt évre visszamenőleges hatályt elutasítják. Változatlanul maradtak kérdések, fenntartások - jelentette ki Lázár János Fidesz-frakcióvezető bejelentése után. Varga László, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának vezetője azt mondta, a bejelentett változások nem oldják meg az alkotmányossági problémát, az összeghatár pedig megbélyegző. Gaskó István, a Liga elnöke azt indítványozta, hogy a különadó kérdését tárgyalják meg az Országos Érdekegyeztető Tanácsban is.
2010.11.08. 10:30
 
 
Csaknem egymillió hektár földről nincs nyilvántartás Magyarországon
Az ország 7,78 millió hektár termőterületéből csak 6,81 millió hektárra vonatkozóan tartalmaz adatokat a földhivatalok által 2000 óta vezetett, 2007. év óta közhiteles földhasználati nyilvántartás, 970 ezer hektár föld tehát - a földek 12,5 százaléka - papíron "nincs meg" Magyarországon - derül ki a múlt évi agrárjelentésből, amelyet a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) terjesztett az országgyűlés elé. A jelentés szerint bár 2009-ben 1,7 százalékkal nőtt a földhasználati nyilvántartásban szereplő termőterület nagysága - tavaly 231.049 földhasználati bejelentés történt a földhivatalokhoz, ami több mint másfélszerese az egy évvel korábbinak - a lefedettség csak 87,5 százalékos.
2010.11.08. 10:15
 
 
Megkezdődött a tanítás Devecserben
Öt héttel a vörösiszap-katasztrófa után hétfő reggel újraindult a tanítás a devecseri általános iskolában; a rendőrség az iskola környékéről a forgalmat elterelte; a gyermekek egy része porvédő maszkban, szülői kísérettel érkezett a Veszprém megyei kisváros Várkert utcai iskolaépületébe. Benkovics Zoltán dandártábornok, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ helyszíni parancsnoka az MTI tudósítójának elmondta: a forgalmat közlekedésbiztonsági szempontból, illetve a zaj- és porcsökkentés érdekében terelték el, így a kárfelszámoláson és az újjáépítésen dolgozó szakemberek járművei nem érintik az iskola környékét.
2010.11.08. 09:30
 
 
Lelőttek egy magyar férfit Ausztriában
Lelőttek egy magyar férfit Ausztriában, feltehetően féltékenységből - jelentette hétfőn az osztrák közszolgálati rádió (ORF) a honlapján. A tettes egy rendőr volt. A rendőr vasárnap este felkereste volt élettárását a nő lakásán. Az ott tartózkodó 50 éves magyar férfira, aki feltételezhetően a nő új barátja volt, több lövést adott le, majd a nőre is rálőtt, végül öngyilkos lett. A 44 éves nő életveszélyesen megsérült. A rendőrség feltételezése szerint féltékenység volt a bűntett indítóoka - írta az ORF. A súlyosan sérült nőnek sikerült a földszintre menekülnie és onnan telefonon értesítenie a szomszédban lakó szüleit. Az ORF az életkorán kívül csak annyit közölt a magyar áldozatról, hogy művész volt.
2010.11.08. 09:30
 
 
Qantas: olajszivárgást észleletek A380-as gépek hajtóműveiben
Olajszivárgást észleltek a Qantas ausztrál légitársaság három Airbus A380-as típusú repülőgépe hajtóműveiben azon műszaki vizsgálatok során, amelyeket azért végeznek el, hogy kiderítsék mi okozta ennek a géptípusnak a motorhibáját a múlt héten. Alan Joyce, a Qantas légitársaság vezetője elmondta, hogy három A380-as gép három hajtóművében észleltek a megengedettnél nagyobb olajszivárgást. Mindhárom hajtóművet leszerelték további tesztelés végett. A Qantas egyik A380-as repülőgépe a múlt csütörtökön hajtott végre kényszerleszállást a szingapúri repülőtéren, miután egyik hajtóművében robbanás következett be, és a motor egyes darabjai szanaszét szóródtak egy indonéziai sziget környékén.
2010.11.08. 08:45
 
 
Ma dől el, lesz-e zárószavazás Lázár János indítványairól
Ma dől el, lesz-e zárószavazás a kétnapos parlamenti ülés első napján Lázár János fideszes frakcióvezető önálló indítványairól. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Lázár János frakcióvezető és Orbán Viktor kormányfő múlt pénteki megbeszélése után jelentette be, hogy a képviselőcsoport vezetője az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács és a parlament ülésén jelenti be a 98 százalékos különadóval összefüggő, új elemeket is tartalmazó javaslatát. Emellett finomodhat a Lázár János jegyezte alkotmánymódosítási javaslat is, amely a népszavazási tilalom alá eső kérdéseket kivenné az Alkotmánybíróság (Ab) felülvizsgálati jogköréből.
2010.11.08. 08:00
 
 
Napi Gazdaság: árháború bontakozhat ki a magyar cigarettapiacon
Újabb árháború bontakozhat ki a magyar cigarettapiacon a Napi Gazdaság szerint, s az árverseny vége az lehet, hogy a költségvetésbe a dohánytermékek jövedéki adójából és áfájából is kevesebb bevétel folyik be. A Napi szerint a BAT két kulcsmárkájának fogyasztói árát jelentősen, 60-80 forinttal mérsékelte. Az már most borítékolható, hogy a versenybe a Philip Morris is beszáll majd, s nemcsak a közepes árfekvésű termékek kerülnek lefelé menő árspirálba, hanem az alacsony árú kategória, s akár a prémium márkák is.
2010.11.08. 07:45
 
 
Ma újraindul a tanítás Devecserben
Öt héttel a vörösiszap-katasztrófa után ma reggel újraindul a tanítás a devecseri általános iskolában, igaz csak a felső tagozatosok számára, mert a kisiskolások továbbra is csak napi 30 kilométeres kerülővel, a korábban bezárt Somlószőlősön tanulhatnak, ahová különbusz szállítja őket. Eszterhainé Fatalin Ilona igazgató az MTI-t korábban arról tájékozatta, hogy a Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulóinak létszáma a katasztrófa miatt csökkent, mintegy negyven gyereket írattak át más iskolába a szülők, mivel helyzetük bizonytalan, és otthonaik elvesztését követően rokonoknál, albérletben kénytelenek élni.
2010.11.08. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: perelne az állam, egyezkedne a Mal Zrt.
Peren kívüli egyezséget kötne a Mal Zrt., ha a magyar állam kártérítési pert indítana a cég ellen az iszapömlés miatt; Tollár Tibor kormánybiztos-helyettes a Magyar Nemzetnek azt mondta, az állam nem zárná ki a tárgyalás lehetőségét, ha érvényesíthető az érdek, amiért a pert indítják. A lapnak nyilatkozva Tollár Tibor hangsúlyozta, hogy az állam nyilvánvalóan csak akkor indíthat kártérítési pert a Mal Zrt. ellen, ha a cég felelősségét a bíróság megállapítja.
2010.11.08. 07:45
 
 
Végigfutotta a New York-i maratont az egyik kimentett chilei bányász
Küszködve a térdfájásával, de teljesítette a hagyományos New York-i maratont vasárnap Edison Pena, az egyik kimentett chilei bányász, aki a 69 napos föld alatti fogság alatt a tárnában rendszeres futással tartotta fenn lelki és fizikai erőnlétét. A 7127-es rajtszámot viselő, 34 éves chilei sportembernek a táv felénél jegelni kellett a térdét, hogy onnét legalább gyalogosan teljesíteni tudja a 42 kilométert. A finist már ismét futva tette meg, és így a Staten Island-i rajttól 5 óra 50 perc és 51 másodperc alatt jutott el a Central Parkban meghúzott célig. Akaraterejének és rajongói biztatásának köszönhetően nem adta fel a versenyt, amelyen ezúttal 45 ezer futó állt rajthoz.
2010.11.08. 07:30
 
 
Amerikai pilóta nélküli repülőgépeket telepítettek Jemenbe
Predator típusú, pilóta nélküli repülőgépeket telepített Jemenbe az Egyesült Államok, az országban rejtőzködő al-Kaida militánsok "levadászására" - jelentette vasárnap a The Washington Post. A jemeni légtérben is már hónapok óta járőröznek Predatorok, de ezeket az ország határain kívüli bázisokról, a lap szerint feltehetően Katarból és Dzsibutiból vezérelték. A "hosszú évek után először" Jemenbe telepített drónokat ugyanakkor, a felkelők hollétével kapcsolatos információk hiányossága miatt, még nem vetették be. A Predatorokat a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) sikeresen alkalmazta tálibok pakisztáni búvóhelyeinek megsemmisítésekor.
2010.11.07. 22:00
 
 
Regionális és helyhatósági választásokat tartottak Görögországban
Regionális és helyhatósági választásokat tartottak Görögországban vasárnap, összesen 9,8 millióan járulhattak az urnákhoz. Megfigyelők a választások eredményén lemérhető majd Jeórjiosz Papandreu kormányfő gazdasági megszorító csomagjának elfogadottsága, vagy elutasítottsága. Vasárnap nem végeztek exit pollokat, azaz nem kérdezték meg a szavazóhelyiségekből kilépőket, de korábbi közvélemény-kutatások a legnagyobb, hárommillió választópolgárt magában foglaló attikai régióban szocialista győzelmet jósoltak. A kormányfő a szocialisták veresége esetére előre hozott általános választásokat helyezett kilátásba.
2010.11.07. 21:45
 
 
Kanada hajlandó bűnüldözési együttműködéssel kezelni a bevándorlási problémát
Kanada növekvő nyitottságot mutat azzal a magyar állásponttal kapcsolatban, amely nem a vízumkényszer visszaállításában, hanem a két ország hatóságainak szoros együttműködésében látja a Magyarországról érkező bevándorlási hullám megoldását - jelentette ki vasárnap Vancouverből telefonon az MTI-nek Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára. "A magyar és a kanadai rendőrség információinak összekapcsolásával hatékonyabban tudunk majd fellépni azok ellen, akik kihasználják az emberek hiszékenységét és nyomorúságát, s megpróbálnak visszaélni a nagyvonalú kanadai menekültügyi és szociális rendszerrel" - mondta az államtitkár.
2010.11.07. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597[1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista