2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A Fidesz ígérete betartásáról, az MSZP a nők átveréséről beszél nyugdíj-ügyben
A Fidesz közlése szerint választási ígéretüket tartják be azzal, hogy lehetővé teszik: a nők akár 32 év munkaviszony és nyolc, gyermekneveléssel eltöltött év után nyugdíjba mehetnek. Az MSZP úgy véli, a kormány "átverte" a munkájukat becsülettel elvégző nőket. A Fidesz-frakció az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében kiemelte: a párt a választás előtt megígérte, hogy ha kormányra kerül, akkor a nők akár 32 év munkaviszony és 8 év gyermekneveléssel eltöltött idő után nyugdíjba mehetnek.
2010.12.02. 17:30
 
 
A görög rendőrség könnygázt vetett be a tüntető diákok ellen Athénban
Könnygázt vetett be a görög rendőrség tüntető diákok ellen Athénban. Több mint ezer demonstráló akart a brit nagykövetséghez vonulni, hogy kifejezzék szolidaritásukat a Nagy-Britanniában tiltakozó diáktársaikkal. Legkevesebb hárman megsérültek. A diákok mindkét országban kormányaik takarékossági intézkedései ellen tiltakoznak. Mindkét ország súlyosan eladósodott, és az Európai Bizottság nyomást gyakorol rájuk a költségvetés tehermentesítése végett. A brit kormány az egyetemi tandíjat a háromszorosára, évi 10 600 euróra akarja emelni.
2010.12.02. 17:30
 
LMP: a kormány túlterjeszkedik felhatalmazásán
Az LMP szerint a kormánytöbbség túlterjeszkedik a választóktól kapott felhatalmazásán azzal, hogy kizárólag két egymást követő Országgyűlés számára tenné lehetővé az egyszeri kétharmados többséggel elfogadni tervezett új alkotmány későbbi módosítását. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján "hajmeresztőnek", valamint a "cinizmus csimborasszójának" nevezte ezt az elképzelést, és azt kérdezte, mért kell nagyobb legitimáció az új alkotmány későbbi megváltoztatásához, mint annak elfogadásához.
2010.12.02. 17:15
 
 
Szijjártó: a kormány az emberek oldalán áll a nyugdíjügyekben
A kormány az emberek oldalán áll: megszüntetik azt a kényszert, hogy az embereknek "MSZP-pénztárakba" kell fizetniük nyugdíjcélú megtakarításaik egy jelentős részét - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője arra reagálva, hogy az MSZP szerint a kormány megbünteti az embereket. Az MSZP továbbra is kendőzetlenül védi a milliárdos üzletemberek érdekeit. A nyugdíjak biztonsága rossz hír az MSZP-nek, mert "az MSZP-holdudvar spekulánsai a továbbiakban nem játszhatnak az emberek pénzével a nyugdíjtőzsdén" - írta Szijjártó Péter.
2010.12.02. 17:15
 
Oszama bin Laden helyettese három alkalommal megúszta a CIA akcióját
Az elmúlt kilenc év során három alkalommal is csak kevésen múlt, hogy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) ügynökei kiiktassák Ajman al-Zavahri egyiptomi orvost, az al-Kaida terrorszervezet második emberét - jelentette csütörtökön amerikai hírszerzési forrásokra hivatkozva a The Washington Times. 2003-ban a pakisztáni Pesavarban Oszama bin Laden helyettesét majdnem sikerült letartóztatni, 2004-ben és 2006-ban pedig olyan bombatámadásokat indítottak ellene, amelyekben kis híján odaveszett. A CIA tavaly decemberben gondolta úgy, hogy a legközelebb került Zavahri kézre kerítéséhez, akkor azonban az al-Kaida egy kettős ügynöke tőrbe csalta és önmagával együtt felrobbantotta a szolgálat hét emberét.
2010.12.02. 17:15
 
 
Átnyújtotta megbízólevelét az új vatikáni magyar nagykövet
Az államtól nem azt várják el, hogy egy bizonyos vallást előírjon, hanem sokkal inkább azt, hogy biztosítsa a hitvallás és a vallásgyakorlás szabadságát - jelentette ki XVI. Benedek pápa csütörtökön a Szentszékhez akkreditált új magyar nagykövetet, Győriványi Gábort köszöntve, aki átadta megbízólevelét. "Magyarország különleges tekintetben arra hivatott, hogy közvetítő legyen Kelet és Nyugat között" - mondta a katolikus egyházfő, felidézve, hogy a II. Szilveszter pápa által küldött szent korona is egy (alsó) görög és egy (felső) latin részből áll, amelyek Kelet és Nyugat szellemi-kulturális örökségét jelképezik. "Ezt mint vezérmotívumot szeretném megfogalmazni az önök országa számára" - mondta.
2010.12.02. 17:15
 
 
Londoni elemzők: a magyar kormány "mindent egy lapra tesz fel"
A magyar kormány "mindent egy lapra tesz fel", vagyis arra, hogy rövid távú intézkedésekkel "beindítja" a gazdaságot, abban bízva, hogy az így elinduló növekedés majd hosszabb távon kiemeli az országot az "adósságcsapdából" - írták londoni felzárkózó piaci elemzők. A Royal Bank of Scotland (RBS) londoni befektetési részlegének elemzői a héten Magyarországon jártak, ahol Simor András MNB-elnökkel, a Nemzetközi Valutaalap (IMF), az EU-bizottság, a gazdaságért felelős minisztériumok, az ÁKK képviselőivel, valamint helyi újságírókkal és elemzőkkel találkoztak.
2010.12.02. 17:00
 
 
December közepén nyújthatják be az új alaptörvény koncepcióját
December közepén nyújthatja be az alkotmány-előkészítő eseti bizottság az Országgyűlésnek az új alaptörvény koncepcióját - mondta Salamon László, a testület kereszténydemokrata elnöke. Közölte: az eseti bizottság a tervek szerint december 10-15. között vitatja meg a munkaanyagot, amelyet az összegző munkacsoport szerdán fogadott el. Ha pozitív döntés születik, ezt követően nyújthatják be a koncepciót az Országgyűlésnek. Az új alkotmány koncepciójának egységes szövegét az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának összegző munkacsoportja csütörtökön tette hivatalosan közzé.
2010.12.02. 17:00
 
BKV-ügy: lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Rényi-Vámos Krisztina ellen
A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) csütörtökön jogerősen megszüntette a BKV-ügy egyik szálában érintett Rényi-Vámos Krisztinának, a Budapest Airport volt jogi vezetőjének házi őrizetét és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatig. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a kényszerintézkedés elrendelése óta a "dr. R-V. Krisztina" gyanúsított terhére rótt bűncselekmények tényállása és azok jogi minősítése nem változott, a megalapozott gyanú vele szemben nem gyengült. Továbbra is tartani lehet attól, hogy szabadlábra helyezése esetén Rényi-Vámos Krisztina elszökne, ezért fenntartották a kényszerintézkedést, de annak fokát gyengítették.
2010.12.02. 16:45
 
Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba egy jászkiséri családot
Feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés miatt lett rosszul otthonában egy héttagú család Jászkiséren - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott sajtószóvivője. Toldi Péter tájékoztatása szerint a helyi tűzoltókat nem sokkal 15 óra után riasztották az esethez. A helyszínre vonuló egység információi alapján a családtagok rosszullétre panaszkodtak, ám valamennyien eszméletüknél voltak. A mentőket is ők értesítették. A két felnőttet és öt gyermeküket megfigyelésre kórházba szállították - tette hozzá.Az elsődleges adatok azonban arra utalnak, feltehetőleg egy propán-bután palackkal működő gáztűzhely hibája okozhatta a szerencsés kimenetelű balesetet.
2010.12.02. 16:30
 
 
Kilenc településen van még zavar az áramellátásban Szabolcsban és Hajdúban
Kilenc település ezerkétszáz fogyasztóját érinti még a fakidőlések miatti áramkimaradás Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében - közölte Egyházi Nikoletta, az E.ON sajtóreferense. Az áramszolgáltató szakemberei hajnal óta dolgoznak a kidőlt fáktól megsérült elektromos vezetékhálózat helyreállításán, de többek közt Ibrány, Kótaj, Nyíregyháza, Nagycserkesz, Virányos, valamint Hajdúnánás egyes részein egyelőre nincsen áram. A szolgáltatás csütörtök estére várhatóan mindenhol helyreáll - tette hozzá.
2010.12.02. 16:30
 
MSZP: Orbán Viktor moszkvai látogatása nem volt sikeres
Az MSZP szerint Orbán Viktor moszkvai látogatása nem volt sem sikeres, sem eredményes. Kovács László, a párt alelnöke az MTI-nek csütörtökön azt mondta: Orbán Viktor oroszországi látogatása legfeljebb hasznos volt. Ezzel kapcsolatban úgy vélekedett: a magyar kormányfő és az orosz miniszterelnök a találkozón áttekintette a kapcsolatok helyzetét, azonosították a problémákat, megállapodtak az együttműködés folytatásában. Az MSZP egyetért a magyar-orosz kapcsolatok rendezésével, azzal, hogy hosszú távú stratégiai partnerségre van szükség, de ehhez körültekintő és jól előkészített lépések kellenek - szögezte le.
2010.12.02. 16:30
 
Elítéltek egy lányokat futtató magyar állampolgárt Svájcban
Tíz év börtönre ítéltek csütörtökön Svájcban egy magyar állampolgárt, aki 15 magyarországi és romániai cigány lányt kényszerített prostitúcióra Zürich utcáin. A testük árulására kényszerített lányok között többen kiskorúak voltak. Főnökük többször durván megbüntette és kínozta őket, ami néhányuknál vetéléshez vezetett. Az őket Zürichbe hozó férfit emberkereskedelem és kizsákmányolás vádjában találták bűnösnek. Három, szintén magyarországi bűntársa közül az egyiket hat év börtönre ítélték, míg a másik kettőt feltételesen szabadlábra helyezték. Mind a négy elkövetőt kiutasítják Svájcból.
2010.12.02. 16:30
 
EL: lapértesülés szerint két debreceni játékos randalírozott Harkivban
Két debreceni labdarúgó randalírozott Harkivban, miután a DVSC szerdán 2-1-re kikapott az ukrán Metaliszt vendégeként Európa Liga-mérkőzésen - adta hírül csütörtökön internetes oldalán több ukrán újság. A lapok szerint a futballisták - akiket nem neveztek meg - kora hajnalban megrongálták a harkivi lengyel főkonzulátus előtti őrbódét. A hatóságok őrizetbe vették őket, majd adatfelvételt követően távozhattak a rendőrségről. Az sq.com.ua és a vecherniy.kharkov.ua információját a mediaport.ua azzal egészítette ki, hogy a magyar labdarúgók a meccset követően sétálni indultak a városban, majd egyikük ököllel betörte az őrbódé ablakát. Az újság több képet is közölt a megrongált utcai fülkéről.
2010.12.02. 16:15
 
Módosító javaslatok a magán-nyugdíjpénztári törvényhez
A munkaadó által fizetendő 24 százalékos nyugdíj-biztosítási járulék átnevezése munkáltatói nyugdíj-hozzájárulássá nem január 1-jén, hanem csak jövő év december 1-jén lép hatályba - egyebek mellett ezt a módosítást fűzte a költségvetési bizottság a magán-nyugdíjpénztári megtakarításokat államivá tevő törvényjavaslathoz, amit az előterjesztő képviselője is támogat. A módosítások a parlament honlapján találhatók.
2010.12.02. 16:15
 
 
MSZP: írásban is nyilatkozhassanak a magán-nyugdíjpénztári tagok
Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, tegye lehetővé, hogy írásban vagy az okmányirodákban is nyilatkozhassanak a magánnyugdíjpénztárban maradni szándékozók. Kormos Kata, az MSZP szóvivője azt mondta: az MSZP felszólítja a kormányt, tegye lehetővé a magán-nyugdíjpénztári tagok számára a korrekt nyilatkozattétel lehetőségét. Számításai szerint a törvény decemberi kihirdetését követően összesen csupán 35 munkanap áll majd január végéig rendelkezésre ahhoz, hogy aki a magánnyugdíjpénztárban akar maradni, arról nyilatkozzon.
2010.12.02. 16:15
 
 
Világrekord pitecsata egy amerikai iskolában
Pitecsatározásban állított fel új világrekordot egy amerikai iskola, ahol több száz ínycsiklandozó csokoládépudingos pitével felfegyverkezett diák esett egymásnak. A Guinness-rekordokat hitelesítő bizottság megerősítette, hogy a New Jersey szívében működő Lawrenceville School felállította a pitecsatározás legújabb világrekordját, amelynek megvalósításában 671 tanuló és az intézmény személyzete vett részt. Minden egyes résztvevőnek legalább két ehető pitével kellett harcba vonulnia. Az egyenként 171 grammot nyomó, csokoládépudingos süteményeket a tanulók és lelkes önkéntesek készítették el az iskolai menza vezetőjének irányításával.
2010.12.02. 16:00
 
 
MSZP: a Fidesz érdekeit tükrözi az új alkotmány koncepciója
Az MSZP szerint az új alkotmány nem egy nemzet, hanem egy párt alaptörvénye lesz a csütörtökön közzétett munkaanyag alapján. Bárándy Gergely, a szocialisták elnökségi tagja az MTI-nek azt mondta: az új alkotmánykoncepcióban semmiféle konszenzus nem érhető tetten, az ellenzéki és a kormánypártok közötti vitás kérdésékből kivétel nélküli az utóbbiak kerültek ki győztesen. A politikus - a koncepcióban az alkotmánymódosításhoz javasolt elvhez hasonlóan - csak két egymást követő Országgyűlés számára tenné lehetővé új alaptörvény elfogadását.
2010.12.02. 15:45
 
 
Ötmillió euró értékű műkincset raboltak el Spanyolországban
Mintegy ötmillió euró értékű műkincset raboltak el Spanyolországban, a Madrid közelében fekvő Getafe városban - jelentette be a madridi rendőrség. A spanyolországi múzeumok tulajdonában lévő műkincseket - köztük Pablo Picasso, Fernando Botero, Eduardo Chillida és Antoni Tapies alkotásai - egy kölni kiállításról kamionnal szállították haza. A jármű a getafei ipari park egyik raktárában parkolt, s onnan lopta el még szombaton három álarcos férfi az értékes zsákmányt. A rablást azonban csak kedden fedezték fel, amikor a műkincseket el akarták szállítani a tulajdonos múzeumokba, ám a kamion rakterét üresen találták.
2010.12.02. 15:45
 
 
Mikola: a bábáknak integrálódniuk kell az egészségügyi rendszerbe
Mikola István szerint a bábáknak és az otthonszülésnek integrálódniuk kell az egészségügyi rendszerbe. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökéhez hasonló véleményt fogalmazott meg Lesley Page angol bábaprofesszor is a Semmelweis Mozgalom csütörtöki indító konferenciáján Budapesten. Mikola István fontosnak nevezte, hogy a bábáknak is legyen szakmai kódjuk és ily módon legyenek részei az egészségügyi rendszernek. Emellett kiemelte, hogy a védőnők is fontos szerepet játszanak a szülés rendszerében. A fideszes politikus szerint az orvosoknak, bábáknak, védőnőknek és civil szervezeteknek össze kell fogniuk ennek a morális természetű problémának a megoldására.
2010.12.02. 15:30
 
 
Labdarúgó NB I: elhalasztják a hét végi fordulót
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a Monicomp Liga 17., hét végi fordulóját. Az MLSZ honlapja szerint az új játéknap 2011. február 26-a. Arról is határozott a testület, hogy a Magyar Kupa utolsó idei mérkőzései szintén elmaradnak. A Ligakupa idei mérkőzéseiről a bizottság később, a televíziós társaságokkal történő egyeztetést követően határoz.
2010.12.02. 15:15
 
Az LMP alaposan kivizsgálná a Mal Zrt. engedélyeit
Az LMP alapos és elfogulatlan vizsgálatot követel a Magyar Alumíniumtermelő Zrt. (Mal) engedélyeinek ügyében, mivel a párt szerint már az Európai Bizottság is megerősítette azon álláspontjukat, hogy veszélyes hulladékká kellett volna nyilvánítani a Devecsert és Kolontárt elöntő vörösiszapot. Jávor Benedek, az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságának LMP-s elnöke az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: ki kell derülni, milyen szakmai hibákat követtek el az átszakadt zagytározó engedélyezési eljárásban.
2010.12.02. 15:15
 
 
1,9%-kal nőtt a harmadik negyedévi euróövezeti GDP
A harmadik negyedévben az 16 tagú euróövezet GDP-je 0,4 százalékkal nőtt a második negyedévihez és 1,9 százalékkal a 2009 harmadik negyedévéhez képest. A 27 tagú unióban a harmadik negyedévi GDP 0,5 százalékkal emelkedett havi és 2,2 százalékkal éves bázison - jelentette az Eurostat. A második negyedévben az euróövezetben és a 27 tagú EU-ban egyaránt 1,0 százalékkal nőtt a GDP az első negyedévhez, és 2,0 százalékkal az egy évvel korábbihoz képest. A harmadik negyedévben az euróövezeti gazdasági növekedéshez a háztartások fogyasztása 0,1 százalékponttal, az állami kiadások és a kereskedelem pedig szintén 0,1-0,1 százalékponttal járultak hozzá.
2010.12.02. 15:15
 
Megszűnik a forgalomkorlátozás Devecserben
Péntek reggel 8 órától megszüntetik az átmenő forgalom korlátozását Devecserben, és az autósok az Ajkát Kolontárral és Devecserrel összekötő útszakaszon is közlekedhetnek - közölte a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság. A könnyítés után már nem csak lakcímkártyával lehet bejutni a vörösiszap-katasztrófa által sújtott Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely területére, a belépési tilalmat feloldják. A rendőrök létszámát is csökkentik, de a járőrözés továbbra is folyamatos lesz.
2010.12.02. 15:15
 
Felborult egy nyers húst szállító kamion az M2-esen, teljes útzár
Felborult egy nyers húst szállító kamion csütörtök kora délután az M2-es autóúton, az M0 csomópont M3-as felé vezető részén. Személyi sérülés nem történt, de a mentés idejére teljes útzár lesz. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a 20 tonna húst szállító jármű valószínűleg a sebesség helytelen megválasztása miatt csúszott meg és borult az oldalára. Személyi sérülés nem történt, de a műszaki mentés idejére a felhajtót teljes szélességében le kell zárni - mondta.
2010.12.02. 15:15
 
 
Zoboki Gábor az Akadémia Park főtervezője
Zoboki Gábor fogja össze a 400 millió euró (mintegy 112 milliárd forint) összköltségű Akadémia Park építészeti tervezési munkálatait - közölte a fejlesztő SCD Group Zrt. csütörtökön az MTI-vel. A Zoboki-Demeter és Társai Építésziroda feladata a városrészközpont koncepciótervének megalkotása mellett azoknak az építészirodáknak koordinálása lesz, amelyek a park egyes épületeit, közösségi tereit tervezik meg. Zoboki Gábor volt a tervezője - egyebek mellett - a Művészetek Palotájának is. Az Akadémia Park Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi és a Pasaréti út által határolt 12,6 hektáros területen épül fel.
2010.12.02. 15:15
 
Irakban egy rajtaütésben elfogták az al-Kaida 39 tagját
Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet 39 tagját vették őrizetbe egy rajtaütés során a nyugat-iraki el-Anbár tartományban - jelentette be Dzsavád Puláni belügyminiszter, aki halálbüntetés kiszabását kérte rájuk, mert korábban Bagdadban pokolgépes merényletek elkövetését tervezték. A politikus a tévé által is közvetített sajtótájékoztatóján követelte, hogy az őrizetbe vett embereket állítsák gyorsan bíróság elé, s ítéljék halálra őket. Mint mondta, szeretnék, ha nem halogatnák a kivégzést, hogy elrettentsék a terroristákat és a bűnözőket. Hangoztatta, az ítélet gyors végrehajtásával elejét vehetnék, hogy később a terroristákat a biztonsági erők szabadon engedjék.
2010.12.02. 15:00
 
Megkezdődött az önkéntesség európai éve az EU-ban
Útjára indították az európai uniós intézmények illetékesei az Önkéntesség Európai Éve - 2011 programot Brüsszelben. Viviane Reding, az Európai Bizottság jogérvényesülésért, az alapvető jogokért és az uniós polgárságért felelős tagja, Jean-Marc Delizée, Belgium szociális ügyekért felelős államtitkára és Marian Harkin európai parlamenti képviselő együtt mutatták be az év szlogenjét: Legyen önkéntes! Tegyen a változásért. "Valamennyiünkben ott rejlik a képesség arra, hogy mozgósítsa energiáit, és segítséget nyújtson a rászorulóknak. Az önkéntesség erősíti európai alapértékeinket: a szolidaritást és a társadalmi kohéziót" - hangoztatta Reding.
2010.12.02. 15:00
 
 
Szentmártoni János: a legnagyobb feladat az olvasók visszahódítása
A Magyar Írószövetség eddigi legfiatalabb vezetőjeként látott munkához Szentmártoni János. A november 27-én elnökké választott 35 éves költő új arculatot és hangsúlyosabb társadalmi jelenlétet ígér. Az új elnök az MTI-nek adott interjúban kiemelte: az Írószövetség tisztújító ülése "irodalomtörténeti pillanattal" ért fel, hiszen ilyen sok fiatal alkotó még soha nem került az elnökségbe. "Ezt komoly sikerként könyveljük el, de ebből adódóan a felelősségünk is nagy, hiszen az idősebb generációk bizalmával gazdálkodnunk kell. Az ő tapasztalataikra és tanácsaira építve, a mi munkabírásunkat bevetve igyekszünk egyfajta szimbiózisban küzdeni a magyar irodalom érdekeiért" - mondta az elnök.
2010.12.02. 14:30
 
 
A LIGA Szakszervezetek tárgyalást kezdeményeznek a miniszterelnökkel
A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája (LIGA Szakszervezetek) tárgyalni kíván Orbán Viktor miniszterelnökkel a szerintük a jogállamisággal összeegyeztethetetlen és a munkavállalók számára hátrányos kormánydöntések megváltoztatásáról - közölte Gaskó István, a szakszervezeti szövetség elnöke. Az elnök jelezte azt is, hogy amennyiben az általuk kezdeményezett tárgyalások nem jönnek létre vagy sikertelenül zárulnak, úgy 2011 januárjának második felében a LIGA Szakszervezetek minden, a szakszervezetek által törvényesen igénybe vehető eszközzel tiltakozni kíván az általuk hibásnak vélt döntések ellen.
2010.12.02. 14:30
 
 
Elkészült az új alkotmány koncepciójának egységes szövege
Elkészült és hivatalosan is közzétették az új alkotmány koncepciójának egységes szövegét. Az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának összegző munkacsoportja a testület honlapján csütörtökön tette közzé a koncepció szövegét, amelyet az eseti bizottság december 10-15. között vitat meg, dönt annak elfogadásáról és az Országgyűlés elé terjesztéséről. Ha a parlament a most nyilvánosságra hozott koncepciót fogadja el, a jövőben csak akkor lehetne változtatni az alaptörvényen, ha a módosítási javaslatról két egymást követő Országgyűlés változatlan formában, mindkét szavazásnál külön-külön az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatával dönt.
2010.12.02. 14:30
 
 
Háromszor több csillag ragyog az égen, mint korábban gondolták
Háromszor több csillag ragyog az égen, mint korábban gondolták - állítja a Nature tudományos szaklapban megjelent friss tanulmány, amely szerint a jelenlegi számítások 3 billiószor 100 milliárdra teszik az univerzumban található csillagok számát. A korábbi becsléseket pontosítására azért volt szükség, mert a galaxisokat kutató csillagászok szerint a világegyetem leggyakoribb csillagának tekintett vörös törpéből is sokkal több létezik, mint feltételezték. A csillagok számát korábban a Tejút csillagai alapján számolták, azaz minden csillagrendszerben hasonló számú csillag létezését feltételezték.
2010.12.02. 14:15
 
 
Alig költ többet az unió lakossága, mint tavaly
Az Európai Unióban (EU) lelassult a lakossági kiadások növekedése a harmadik negyedévben, az unió közel félmilliárd lakója csupán 1,2 százalékkal költött többet az egy évvel korábbinál a Visa Europe felmérése szerint. A kártyatársaság azt írta, hogy a lakossági fogyasztás alakulása a gazdasági helyzetet tükrözi: a legnagyobb bajokkal küszködő tagállamokban, főként Írországban és Görögországban kevesebb pénzt költött el a lakosság, mint egy évvel korábban, javult viszont a fogyasztási kedv az unió legnagyobb tagjainál - főként Franciaországban és Nagy-Britanniában -, és a viszonylag lendületesen növekedő keleti tagállamokban, elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban.
2010.12.02. 14:15
 
Továbbra is rekord alacsony az euróövezeti alapkamat
Az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa rekord alacsony szinten, 1,00 százalékon hagyta irányadó kamatát csütörtöki kamatdöntő ülésén. A döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. A kamat 19. hónapja 1,00 százalék. Az EKB irányadó kamata 2000-től 2008 októberéig 4,25 százalék volt, azóta pedig a világméretű gazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkent, egészen 2009 májusáig. Az EKB Kormányzótanácsa legutóbb akkor csökkentette a kamatot, 25 bázisponttal 1,00 százalékra.
2010.12.02. 14:00
 
A Commerzbank szerint hitelszűke várható 2011-ben
Jövőre hitelszűke várható Magyarországon, amelynek következtében a nagyvállalatok könnyebben, a kkv-szektor és a lakosság nehezebben fog hitelhez jutni - mondta Kozma András, a Commerzbank vezérigazgatója csütörtökön, a Világgazdaság napilap által szervezett budapesti konferencián. A hitelezési problémák oka a torz magyar vállalati piramis, hiszen 1 milliárd forintnál nagyobb árbevételt csupán 5 ezer vállalkozás tud felmutatni, miközben 700 ezer vállalkozás működik, amelyek nagy része kényszer-, illetve önfoglalkoztató vállalkozás, ráadásul a szürke szférában tevékenykedik, így alig-alig hitelezhető - fejtette ki a Commerzbank vezérigazgatója.
2010.12.02. 14:00
 
Fejére hulló vakolat sebesített meg egy férfit Budapesten
Fejére hulló vakolat sebesített meg egy férfit a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcában csütörtökön. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: a férfit fejsérülésekkel szállították kórházba. Paul Tamás, a Fővárosi Tűzoltóság sajtóügyeletese közölte: a tűzoltók megszüntették a veszélyes helyzetet.
2010.12.02. 14:00
 
Az amerikai nagykövet előre tájékoztatta Martonyit a kiszivárogtatásokról
Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Egyesült Államok budapesti nagykövete előre tájékoztatta Martonyi János külügyminisztert a WikiLeaks által várhatóan publikált dokumentumokról - közölte a Külügyminisztérium az MTI-vel. Mivel a kiszivárogtatott dokumentumok "állítólag az amerikai diplomáciai szolgálat belső levelezéséből származnak", a tárca nem kívánja kommentálni azok tartalmát. Magyarország és az Egyesült Államok viszonya Budapest külpolitikájának fontos része, így a kormány továbbra is elkötelezett "a gyümölcsöző együttműködés mellett" - áll a budapesti Külügyminisztérium közleményében.
2010.12.02. 14:00
 
Havazás, havas eső, 4-10 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint erősen felhős, párás, helyenként tartósabban ködös idő lesz, csak pénteken délutántól elsősorban délen, délkeleten szakadozik fel a felhőzet. Csütörtökön dél, délkelet felől egyre többfelé várható eső, északon, északnyugaton havazás. Éjszaka eleinte még északon, majd délnyugat felől ismét egyre többfelé alakul ki csapadék. Csütörtökön helyenként megélénkül a keleti, északkeleti, pénteken főként a Tiszántúlon többfelé megerősödik a délnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken északon, északnyugaton -1, +3, délen, délkeleten 4, 10 fok között várható.
2010.12.02. 14:00
 
 
Tavaszra elkészülhet az új légügyi stratégia
A magyarországi vidéki repterek kihasználtságának növelésével, a légi közlekedés versenyképességének javításával is foglalkozik a tavaszra elkészülő légügyi stratégia, amely a várhatóan őszre megszülető új légi közlekedésről szóló törvény alapja lesz - ismertette Márton Attila légi közlekedésért felelős miniszteri biztos a témában tartott szakmai konzultációt követően. A stratégia fontosabb területei között említette az oktatás-képzés rendszerét, a munkahelyteremtést, a befektetők vonzását, utóbbit különösen a vidéki repterek fejlődése érdekében. Beszámolt arról is, hogy a kormány asztalán fekvő javaslat alapján január elsején egy új, a nemzetközi előírásoknak maradéktalanul megfelelő légügyi hatóság állhat fel.
2010.12.02. 14:00
 
Összesen 26 ember fagyott halálra Lengyelországban és Csehországban
Összesen huszonhat ember fagyott halálra Lengyelországban, Csehországban és Litvániában kedden és szerdán, a kemény fagyok beköszöntése óta eltelt első két napban - közölték az országok illetékesei. Lengyelországban a hatóságok ismét felhívást intéztek a lakossághoz, hogy ne maradjanak közömbösek az olyan ittas, hajléktalan vagy idősebb emberek iránt, akiknek a fagy elől nincs hol menedéket találniuk. "Egy telefonhívással emberéletet menthetnek" - mondta a lengyel rendőrség szóvivője, Maruisz Sokolowski. A szóvivő csütörtökön a PAP hírügynökségnek elmondta, az elmúlt 24 órában tízen, az előző napon, kedden pedig nyolcan fagytak meg az országban.
2010.12.02. 14:00
 
EL: két debreceni labdarúgó randalírozott Harkivban
Két debreceni labdarúgó randalírozott Harkivban, miután a DVSC 2-1-re kikapott az ukrán Metalliszt vendégeként Európa Liga-mérkőzésen - adta hírül csütörtökön internetes oldalán több ukrán újság. A lapok szerint a futballisták - akiket nem neveztek meg - kora hajnalban megrongálták a harkivi lengyel főkonzulátus előtti őrbódét. A hatóságok őrizetbe vették őket, majd adatfelvételt követően távozhattak a rendőrségről.
2010.12.02. 13:45
 
 
Reese Witherspoon csillaga is felfénylett a Hírességek sétányán
Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 34 esztendős filmcsillag olyan produkciókkal lett népszerű, mint a Pleasantville, a Kegyetlen játékok és a Doktor Szöszi. Az Amerikai Filmakadémia díját 2005-ben nyerte el A nyughatatlan című drámában nyújtott alakításáért. Az életrajzi filmben a Johnny Cash-t játszó Joaquin Phoenix partnere volt. Witherspoont új filmje, a Honnan tudod? című romantikus komédia amerikai bemutatója előtt érte a megtiszteltetés. A Walk of Fame csillagai közül a 2425. lett az övé. A Honnan tudod? című vígjátékban egy magánéletével bajlódó korábbi sportolót alakít.
2010.12.02. 13:45
 
 
A vád súlyosítást, a védelem új eljárást kért Hajdú ügyében
Az ügyész súlyosbítást, az ügyvéd elsődlegesen új eljárást, másodlagosan enyhítést kért a móri bankrablással korábban megvádolt Hajdú László ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán csütörtökön. A másodfokú határozat kihirdetése január 20-án várható. Hajdú Lászlót - aki a közelmúltban Kovácsra változtatta nevét - korábban a nyolc halálos áldozatot követelő 2002-es móri bankrablás egyik elkövetőjeként tartották számon, a Fővárosi Bíróság azonban emiatt első fokon 2004-ben nem mondta ki a bűnösségét, más rablások miatt ítélte 15 évre. Ezt 2005-ben a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte azzal, hogy a megismételt eljárásban újra kell vizsgálni a Mórral kapcsolatos terhelő bizonyítékokat.
2010.12.02. 13:45
 
Olcsóbb szolgáltatást ígér Ferihegyen a Főtaxi
Elődjénél olcsóbb, 1.700-5.700 forint közötti tarifákat ígér a reptéri taxiszolgáltatást december 7-től nyújtó Főtaxi, amelynek jogi képviselője, Schümeky Zsombor presztízs megbízásnak nevezte a szolgáltatási jog elnyerését csütörtökön a reptéren tartott sajtótájékoztatón. A Budapest Airport előírásának megfelelően a társaság egyebek között azt vállalta, hogy az utasok a megrendeléstől számítva legfeljebb 5 percet várakozhatnak az autókra. A sofőröknek, akik a reptéri szolgáltatást nyújtják vizsgázniuk kell és legalább 1 éves gyakorlattal kell rendelkezniük. Hardy Mihály a Budapest Airport kommunikációs igazgatója elmondta, hogy csúcsidőben naponta 30-40 ezer ember megfordul.
2010.12.02. 13:30
 
Pénteken nyithat a dobogókői sícentrum
Péntek reggel kinyithat a dobogókői sícentrum, miután a 30-35 centiméteres hóval fedett pályákat addigra feltöltik, és alkalmassá teszik a sportolásra - közölte a centrumot működtető Dobogókőért Közhasznú Alapítvány vezetője. Lőrincz László elmondta az MTI-nek, hogy noha már pár nappal ezelőtt is kellő mennyiségű, 30 centiméter vastagságú hó fedte a két dobogókői sípályát, ezek az esőtől latyakossá váltak. A szerdán hullott friss hónak, illetve a fagyosabb időjárásnak köszönhetően azonban megkezdődhetett a 980, illetve 520 méter hosszúságú két pálya feltöltése - tette hozzá.
2010.12.02. 13:30
 
Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy nő Litkén
Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy 67 éves nő a Nógrád megyei Litkén szerdán, a lakásból egy 75 éves férfit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az elsődleges orvosi és gázszolgáltatói vélemények alapján szén-monoxid-mérgezés okozta a tragédiát, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Hozzátette: a salgótarjáni rendőrség közigazgatási eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halál pontos okát és körülményeit. Azt is tisztázni kell, hogy történt-e bármilyen foglalkozási szabályszegés a gázkazán beszerelése és üzemeltetése során - mondta a szóvivő.
2010.12.02. 13:15
 
Több mint kétmillió forintos kábítószerfogás Borsodban
Több mint kétmillió forint a feketepiaci értéke annak a kábítószernek - kokain, marihuána és speed por -, amelyet a borsodi rendőrök foglaltak le egy nyomozás során. A szálak a miskolci Tiszai pályaudvarról indultak: egy drogfutár akadt fenn a rendőrség hálóján. A miskolci Tiszai pályaudvaron kedd este tartott rendőri ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagokat találtak egy férfi hátizsákjában - mondta Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-nek. A 28 éves miskolci férfi drogfutárként tért haza a fővárosból, hátizsákjából "különböző méretű és csomagolásokban lévő fehér por, valamint zöld színű növényi csúcsok kerültek elő.
2010.12.02. 13:15
 
 
Századvég: hibásak a Stabilitás Pénztárszövetség értelmezései
A Századvég Gazdaságkutató Zrt. szerint megalapozatlanok a Stabilitás Pénztárszövetség azon célzásai, hogy a társaság nem hivatalos forrásból származó, esetleg tudatosan eltorzított adatokat használt volna számításai során. "Az esetleges számítási hibák minket terhelnek, ám visszautasítunk minden olyan célzást, miszerint az adatokat tudatosan manipuláltuk volna" - közölték. A Stabilitás Pénztárszövetség szerdán azt közölte, hogy a Századvég számítása hibás, rossz adatokból téves következtetéseket vont le. Korábban Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott a tanulmányra hivatkozva azt mondta, hogy a magánnyugdíj-pénztári vagyonból legalább 500 milliárd forint hiányzik.
2010.12.02. 13:15
 
Új EU-szabályok léptek életbe a gázellátás garantálására
Új szabályok léptek életbe az Európai Unió tagországaiban csütörtökön a gázellátás biztonságos garantálására - emlékeztetett brüsszeli közleményében az Európai Bizottság. A tavaly téli ukrán-orosz gázválság tapasztalatain okulva az új szabályozás erősíteni igyekszik az ellátás megingásának megelőzését, illetve az esetleges válsághelyzetben alkalmazandó intézkedéseket. A változtatások egyebek között a gázhálózatok összeköttetésében próbálnak javulást elérni, ellenállóbbá tenni a hálózatokat az esetleges ingadozások ellen, és arra is biztatják az uniós tagországokat és az érintett vállalatokat, hogy hangolják össze kockázatfelmérési, megelőzési, illetve válságkezelési terveiket.
2010.12.02. 13:15
 
 
Átutalta a BKV támogatását a Magyar Államkincstár
A Magyar Államkincstár (MÁK) intézkedett a kormány által a BKV részére juttatott 7,5 milliárd forintos állami támogatás átutalásáról, a támogatás pénteken érkezik a vállalat számlájára - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóosztálya az MTI-vel. A közlemény szerint két nappal a kormány határozatát követően a MÁK intézkedett az állami támogatás átutalásáról, miután a Belügyminisztériumtól megkapta a támogatás kifizetéséhez szükséges dokumentumokat.
2010.12.02. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569[1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista