2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Az LMP kormányzati és fővárosi intézkedéseket sürget a szmogriadó ügyében
A Lehet Más a Politika arra szólította fel a kormányt, valamint a főváros vezetőit, hogy hozzanak megfelelő intézkedéseket az európai uniós és magyar jogszabályoknak megfelelő levegőminőség biztosítására. A Főpolgármesteri Hivatal vasárnap jelentette be, hogy Budapesten fenntartják a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, mert a kisméretű szálló por mennyisége a város három pontján meghaladta a küszöbértéket. Az LMP közleményében azt kérte a kormánytól és a fővárostól: vegyék komolyan a lakosság egészségét veszélyeztető problémát. Az ellenzéki párt szerint tarthatatlan, hogy "központi szinten a minisztériumi útvesztőkben halnak el a cselekvési tervek", míg a fővárosban "a szavakat nem követik tettek".
2011.01.02. 15:00
 
 
Nem adják le a botránygyanús Michael Jackson műsort
Egyelőre nem tűzi műsorára a Discovery Channel azt az előzetesen is nagy port kavaró műsort, amelyben a 2009 nyarán elhunyt Michael Jackson boncolását elevenítették volna fel részletekbe menően. Az énekes hagyatékának kezelői élesen bírálták a csatornát, ízléstelennek nevezve a műsor ötletét. A tiltakozásoknak engedve a Discovery Channel végül bejelentette, hogy "meghatározatlan időre elhalasztja" a rekonstruált boncolás sugárzását. John Branca és John McClain üdvözölték a döntést, úgy vélik, a csatorna helyes döntést hozott. Bíznak abban, hogy a műsor soha, sehol nem kerül képernyőre. Egyúttal megköszönték a rajongóknak, hogy "hihetetlen indulatot" mutatva tiltakoztak a Discovery csatornánál.
2011.01.02. 15:00
 
Megindult az olajszállítás az első orosz-kínai vezetéken
Január elsején megindult a kőolajszállítás az Oroszországot Kínával összekötő első vezetéken. Az ezer kilométeres szakasz a 4700 kilométer hosszú Kelet-Szibéria-Csendes-óceán (ESPO) elnevezésű vezeték Kína felé tartó leágazása: a csőrendszer az oroszországi Amur régióban található Szkovorodinót köti össze az észak-keleti Hejlungcsiang tartománnyal. A vezeték jelenleg évi 15 millió tonna kőolaj továbbítására képes, de a tervezett bővítések után ennek kétszeresét is tudja majd szállítani. Oroszország eddig évi 9 millió tonna kőolajat exportált Kínába vasúton. A beruházáshoz Kína 25 milliárd dolláros hitelt nyújtott.
2011.01.02. 15:00
 
Le Matin: tekintélyelvű Magyarország elnököl hat hónapig az EU-ban
Magyarország uniós elnökségéről közölt írást a Le Matin című svájci lap internetes oldalán. Január elsején Magyarország hat hónapra átvette az Európai Unió (EU) elnökségét. Ugyanezen a napon lépett életbe a magyar parlament által decemberben elfogadott médiatörvény, "újabb aggodalommal bővítve azokat, amelyeket már eddig is kiváltott ez az európai osztályban hátul ülő rossz tanuló" - olvasható a honlapon a hétvégén megjelent cikkben.
2011.01.02. 14:45
 
Árokba csúszott egy autó Kisoroszinál
Súlyosan megsérült annak az autónak a vezetője, amely Kisoroszinál vasárnap délelőtt árokba csúszott - tájékoztatta a mentők sajtóügyeletese az MTI-t. Beszorult a roncsok közé az 1113-as úton, Kisoroszi közelében délelőtt balesetet szenvedő személyautó vezetője - közölte korábban a rendőrség, de arról még nem tudtak tájékoztatást adni, hogy a sofőr milyen állapotban van. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy a sofőrt, akit tűzoltók vágtak ki a roncsok közül, súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentőhelikopter.
2011.01.02. 14:30
 
 
Német hírességek követelik az újságírók szabadon bocsátását Irántól
Száz német híresség és közéleti személyiség - köztük miniszterek, vezető üzletemberek és kiemelkedő sportolók - követelték vasárnap az Iránban bebörtönzött két német újságíró szabadon engedését. A Bild am Sonntag hetilap hasábjain - összesen 12 oldalon - jelent meg 100, fényképpel ellátott idézet a hírességektől, közéleti személyiségektől, akik követelik az újságírók elengedését. Köztük van Guido Westerwelle német külügyminiszter és Karl-Theodor zu Guttenberg védelmi miniszter több más kormánytaggal egyetemben, Joseph Ackermann, a Deutsche Bank elnöke, Herta Müller irodalmi Nobel-díjas, Michael Schumacher Forma 1-es pilóta, Boris Becker egykori teniszcsillag, illetve a "futballcsászár", Franz Beckenbauer is.
2011.01.02. 14:30
 
 
Rendeletalkotási jogot kapott a PSZÁF, bővül a felügyelet jogköre
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a jövőben rendeletet alkothat, a fogyasztók érdekének védelmében közérdekű pert indíthat, illetve békéltető testületet is működtethet a főhatóság. A PSZÁF a főhatóságra vonatkozó új törvény értelmében javaslatot tehet jogszabályok megalkotására és véleményezési joggal rendelkezik a pénzügyi rendszert érintő döntések és jogszabályok előkészítése során. A parlament a múlt év decemberében elfogadott törvénymódosítás során rögzítette, hogy a PSZÁF feladatai ellátása során együttműködik a jegybankkal, a Gazdasági Versenyhivatallal, illetve az általa felügyelt szervezetek, vagy személyek ellenőrzését ellátó más hatóságokkal.
2011.01.02. 14:15
 
 
Izraeli katonák lelőttek egy palesztin férfit Ciszjordániában
Izraeli katonák lelőttek egy ciszjordániai ellenőrzőpontnál egy palesztin férfit, aki nem engedelmeskedett utasításaiknak - közölték vasárnap palesztin biztonsági források. A 24 éves palesztin férfi Náblusznál vasárnap reggel megközelített egy katonai ellenőrzőpontot, s kezében egy palackot tartott. A katonák felszólítására nem állt meg, így azután amikor közelebb ért hozzájuk, az izraeliek tüzet nyitottak rá, és lelőtték. Palesztin egészségügyi dolgozók szerint a férfit a lábán és a mellkasán érte találat. Az izraeli hadsereg szóvivője közölte, hogy a katonák veszélyeztetve érezték magukat.
2011.01.02. 14:00
 
 
Kovács Zoltán: megújulnak a kormányszóvivői tájékoztatók
A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár tervei szerint hamarosan több szempontból is megújulnak a kormányszóvivői sajtótájékoztatók: fix időpontban lennének, "állandó" újságírókat várnának rá egy-egy médiumtól, és lehetne chatelni is a kormányszóvivővel. Kovács Zoltán erről az MTI-nek adott év eleji interjúban beszélt, közölve azt is, hogy a médiatörvénnyel kapcsolatos külföldi bírálatok mögött politikai hisztériát sejt.
2011.01.02. 13:45
 
Fegyveres rablót keres a rendőrség Vásárosnaményban
Fegyveres rablós keresnek Vásárosnaményban; a férfi szilveszterkor egy lottózót akart kifosztani, de csak néhány tucat sorsjegyet zsákmányolt - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel. A rabló fegyvert fogott a vásárosnaményi lottózó 40 éves női alkalmazottjára, aki próbálta elvenni tőle a pisztolyt, de nem járt sikerrel - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A kötött sapkát viselő, arcát sállal és napszemüveggel eltakaró támadó ezután be akart menni a pénztárhelyiségbe, de mivel a zárt ajtót nem tudta kinyitni, végül csak néhány tucat sorsjegyet markolt fel, és elmenekült a helyszínről.
2011.01.02. 13:15
 
 
Szolgálatba léptek az első önkéntes tartalékos katonák
Szolgálatba léptek az első önkéntes tartalékos katonák vasárnap a fővárosban; az őrzési, védelmi feladatokat átvevő önkénteseket Benkő Tibor vezérkari főnök köszöntötte a Petőfi Sándor laktanyában. Benkő Tibor az őrségváltás után elmondta: január 1-től a Magyar Honvédség egy új képességgel bővült: a kiemelt katonai objektumokat ismét a katonák őrzik. Ez azt jelenti, hogy a civilek őrző-védők helyett 57 laktanyát és más területeket mostantól önkéntes tartalékosok védenek - tette hozzá. Az év elejétől mintegy kétezer tartalékos kezdheti meg a szolgálatot, miután rövid általános katonai, lövészeti és egészségügyi kiképzésen vettek részt.
2011.01.02. 13:15
 
Hasba szúrta élettársát egy nő Józsefvárosban
Szóváltás után hasba szúrta élettársát egy nő Budapesten, Józsefvárosban szombat késő este; az életveszélyes sérülést okozó asszonyt elfogták, kezdeményezik előzetes letartóztatását - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t. Az MTI úgy tudja, az eset a VIII. kerületi Nap utcában történt, és a szurkálót bilincsben vitték el a helyszínről, saját lakásából. A 44 éves nő egy vita hevében szúrta alhason élettársát, akit a mentők életveszélyes állapotban vittek kórházba. A nőt a rendőrök őrizetbe vették, és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
2011.01.02. 13:15
 
Patakba csúszott egy autó a III. kerületben
Patakmederbe csúszott egy autó a főváros III. kerületében vasárnap, a balesetben ketten megsérültek - közölte a rendőrség. A BRFK tájékoztatása szerint a Bécsi úton, a vasúti átjáró közelében - eddig ismeretlen körülmények között - egy személyautó megcsúszott, és az út menti patakmederbe sodródott. Az autóban ülők közül ketten megsérültek. Az MTI helyszínről származó információja szerint a gépkocsit daruval kell kiemelni a mederből.
2011.01.02. 13:00
 
Schiff András véleményét közölte a The Washington Post az uniós elnökségről
A magyar médiatörvényről és az uniós elnökségről jelentetett meg rövid írást vasárnap a The Washington Post című amerikai napilap véleményrovatában Schiff András zongoraművész. A lap internetes felületén is olvasható, Magyarország EU-szerepe vitatható című írásban Schiff gratulál a lap szerkesztőségének az újságban december 26-án megjelent, Magyarország putyinizálódása című írásért. A szerző rámutat arra, hogy Vlagyimir Putyin Oroszországa nem tagja az Európai Uniónak, viszont Orbán Viktor miniszterelnök Magyarországa igen.
2011.01.02. 13:00
 
 
Szankciókat követelnek Magyarország ellen európai multik
Szankciókat követel a magyar kormány ellen tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók, és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt - írta a hétvégén a Die Welt című német lap online kiadása egy december 15-én íródott közös levélre hivatkozva. Az érintett vállalatok közlése szerint az Európai Bizottság eddig nem reagált kezdeményezésükre. A lap birtokába került ötoldalas dokumentum szerint a prominens vállalatvezetők egyebek mellett arra szólítják fel az Európai Bizottságot, hogy "győzze meg a magyar kormányt a befektetőket érintő törvényes keretek stabilitásának jelentőségéről és bírja rá Budapestet a jogtalan terhek visszavonására".
2011.01.02. 12:45
 
Őrizetbe vettek egy élettársát súlyosan bántalmazó nyíregyházi férfit
Őrizetbe vettek egy 41 éves nyíregyházi férfit, aki féltékenységből súlyosan bántalmazta élettársát - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel. Még szilveszter este, egy vásárosnaményi házibuliban verte meg a férfi 30 éves élettársát, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A verekedő elmenekült a helyszínről, a rendőrök szombat délután egy barátja nyíregyházi lakásában fogták el; életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával indult büntetőeljárás ellene.
2011.01.02. 12:30
 
 
NBA: simán nyert a ligaelső Spurs
Többek között Tim Duncan 21 pontjának köszönhetően a ligaelső San Antonio Spurs simán nyert hazai pályán az Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján. Eredmények: Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers 100-91, Washington Wizards-New Orleans Hornets 81-92, Miami Heat-Golden State Warriors 114-107, Minnesota Timberwolves-New Jersey Nets 103-88, San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder 101-74, Denver Nuggets-Sacramento Kings 104-86, Milwaukee Bucks-Dallas Mavericks 99-87, Utah Jazz-Memphis Grizzlies 98-92.
2011.01.02. 11:45
 
 
Iszapömlés: január 15-ig összesítik az ingóságokkal kapcsolatos kárigényeket
Január 15-ig összesítik a vörösiszap-katasztrófa által sújtott ingatlanok tulajdonosainak az ingóságaikban keletkezett kárait, amelyeket ezután a Magyar Kármentő Alapból térít meg az állam - közölte a Veszprém megyei védelmi bizottság az MTI-vel. A védelmi bizottság a három település - Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely - önkormányzata mellett a karitatív szervezetek két munkatársát bízta meg a kárigények összesítésével. A kármentő bizottság kéri az összesítő adatszolgáltatást azon családokkal kapcsolatban is, amelyek elköltöztek vagy új ingatlant vásároltak.
2011.01.02. 11:15
 
 
Megszűnt az árvízvédelmi készültség a Felső-Tiszán
Megszűnt az árvízvédelmi készültség a Felső-Tiszán, a folyó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, a magyar-ukrán országhatár és a Tiszabercel közötti részéről levonul a karácsony előtt kialakult újabb árhullám - tudta meg az MTI vasárnap a nyíregyházi vízügyi igazgatóság védelmi központjában. A távmérőrendszer adatai szerint a Tisza tiszaberceli vízmércéjénél délelőtt 10 órakor már csak 573 centiméter magas volt a vízszint, egy nap alatt 47 centimétert apadt a folyó. Már csak a Kraszna, valamint a Lónyay-főcsatorna Berkesz és Kótaj közötti gátjainál van árvízvédelmi készültség a megyében; mindenütt másodfokú a riasztás.
2011.01.02. 11:00
 
 
Kiürítették a washingtoni kongresszust egy engedély nélküli berepülés miatt
Ki kellett üríteni a washingtoni kongresszust szombaton rövid időre, mert egy utasszállító engedély nélküli berepült az amerikai főváros feletti tiltott légtérbe.A hatóságok azért döntöttek a törvényhozás irodáinak kiürítése mellett, mert a washingtoni Ronald Reagan repülőtérre tartó egyik repülőgéppel megszakadt minden rádiókapcsolat, s az már a Capitolium-domb irányába tartott a tiltott légtérben. Emiatt F-16-os vadászgépeket is riadóztatták az Andrews légi bázisról, helyi idő szerint szombaton kora délután.
2011.01.02. 11:00
 
 
63 baleset történt az év első napján
Hatvanhárom baleset történt az év első napján az ország közútjain; az egyik egy halálos áldozatot is követelt, míg további öt súlyos és húsz könnyebb sérüléssel járt - közölte a rendőrség. Az Országos Rendőr-főkapitányság közleményében arra figyelmeztette az autósokat, hogy a fagypont alatti hőmérséklet miatt az utak továbbra is balesetveszélyesekek. A letaposott hótól lefagyott utak miatt a csúszásveszély megnő, fontos, hogy az útra kelők türelmesebben, az út- és látási viszonyoknak megfelelően, lassabban vezessenek - írták. A rendőrség azt is kérte az autósoktól, hogy a köd miatt fordítsanak nagyobb figyelmet a gépkocsik világításának ellenőrzésére, a ködfényszórók használatára.
2011.01.02. 10:00
 
 
Szellem(nép)számlálást kezdeményezett egy temetkezési vállalkozó
Szellemnépszámlálást kezdeményezett egy temetkezési vállalkozó Kolumbia második legnagyobb városában, Medellinben. Alkalmazottait nevezte ki szellemszámláló "biztosoknak". A 4 fős csapat eddig 215 kísértetet vett lajstromba, 23-at sikerült lefényképeznie vagy videóra vennie. "Nem kérdéses, hogy a város sok épületében szellemek vannak. Évek óta hallok történeteket róluk és úgy gondoltuk, legfőbb ideje számba venni őket" - mondta a temetkezési vállalkozó. Bárkitől fogad kísértetbejelentést telefonon vagy e-mailben. Azután kezdett foglalkozni behatóan szellemekkel, hogy augusztusban megdöglött a kutyája, ám ő úgy érzi, továbbra is ott sétálgat a halottasház körül.
2011.01.02. 09:45
 
Leégett egy ruharaktár Füzesabonyban
Leégett egy raktárépület vasárnapra virradóra Füzesabonyban - tájékoztatta a tűzoltóság az MTI-t. A raktárban, amely egy turkálóhoz tartozott, négy tonnányi ruhanemű semmisült meg - közölte Nagy Csaba százados, füzesabonyi városi tűzoltóparancsnok. A lángokat a füzesabonyi és a mezőkövesdi tűzoltók fékezték meg. A tűz keletkezésének okát és a kár mértékét vizsgálják.
2011.01.02. 09:30
 
Ötezren vettek részt a kopt keresztények elleni merénylet áldozatainak temetésén
Több mint ötezren vettek részt a kopt keresztények elleni merénylet áldozatainak temetési szertartásán, amelyet szombat este az észak-egyiptomi Alexandriától 30 kilométerre fekvő Mar Mina kolostorban tartottak meg. Alexandria egyik kopt keresztény temploma előtt pokolgépet robbantottak szombat hajnalban és a detonáció egyes források szerint 17, más források szerint 21 embert megölt, s csaknem hetvenen megsebesültek. Az egyiptomi belügyminisztérium közleménye szerint a támadást egy külföldről támogatott öngyilkos merénylő hajtotta végre. A detonáció éjfél után mintegy fél órával következett be, amikor befejeződött a Szidi Besr negyed Szentek (al-Kiddisszine) templomában megtartott újévi istentisztelet.
2011.01.02. 09:15
 
 
NHL: a Washington nyerte a Winter Classicot
A Washington Capitals 3-1-re legyőzte a vendéglátó Pittsburgh Penguins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hagyományos, újévi nyitott pályás mérkőzésén magyar idő szerint vasárnap hajnalban. Eredmény: Pittsburgh Penguins-Washington Capitals 1-3 (0-0, 1-2, 0-1). Gól: Malkin (23.), illetve Knuble (27.), Fehr (35., 52.) A találkozót az amerikai futballra készült pittsburgh-i Heinz Fielden rendezték 70 ezer néző előtt, igazi fesztivál hangulatban. A meccsen a jelenkor két legnagyobb hokis sztárja, a hazai kedvenc Sidney Crosby és a washingtoni orosz Alekszandr Ovecskin csapott össze.
2011.01.02. 09:00
 
 
Bankautomatáknál is adakozhatnak a britek
A brit kormány elképzelése szerint a szigetország lakói a jövőben akár bankautomatáknál is adakozhatnának jótékony célokra, amikor pénzt vesznek fel. A héten közzétett adományozási zöld könyv (Giving Green Paper) azokat a javaslatokat tartalmazza, amelyekkel a kormány a britek adakozási szokásait és lehetőségeit igyekszik megváltoztatni. "Mindössze új lehetőségeket nyitunk meg az emberek előtt. Létrejöhetne egy általános adományozási alap, amely egy sor különböző jótékonysági szervezetet támogatna, vagy egy korlátozott számú lista, amelyből szabadon lehetne választani" - mondta Francis Maude, a miniszterelnöki kabinetiroda vezetője.
2011.01.02. 08:45
 
 
A hónap végéig kell vagyonnyilatkozatot tenniük a parlamenti képviselőknek
Január 31-ig kell nyilatkozniuk az országgyűlési képviselőknek vagyoni, jövedelmi és gazdasági érdekeltségi helyzetükről a 2010. december 31-ei állapotnak megfelelően. A honatya a saját nyilatkozatához csatolni köteles a vele közös háztartásban élő házastársának vagy élettársának, valamint gyermekének a nyilatkozatát. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény értelmében a képviselő a mandátuma érvényességének megállapításától, majd ezt követően minden év január 1-jétől, továbbá - ha nem választották újra - megbízatásának a megszűnésétől számított harminc napon belül köteles az Országgyűlés elnökénél vagyonnyilatkozatot tenni.
2011.01.02. 08:45
 
Polgári Magyarországért Alapítvány: a Közéleti Akadémia a fő tevékenység
Idén várhatóan 611 millió forint lesz a költségvetési támogatása a Fidesz pártalapítványának, a Polgári Magyarországért Alapítványnak, amelynek 2011-ben is a Közéleti Akadémia képzései jelentik a fő tevékenységét - közölte a kuratórium elnöke, Balog Zoltán az MTI érdeklődésére. Tájékoztatása szerint az általa vezetett kuratóriumnak két tagja van: Bíró Ildikó, aki korábban fideszes országgyűlési képviselő volt, és Kövér László, aki jelenleg az Országgyűlés elnöke. Mandátumuk 2012 első felében jár le. Az alapítvány költségvetési támogatása 2009-ben 465,5 millió forint volt. 2010 első félévében a költségvetési forrás a 2009. évi összeg fele, 232,8 millió, a második félévben pedig a választási eredménynek megfelelően 305,8 millió forint.
2011.01.02. 08:15
 
 
A szmogriadó tájékoztatási fokozata továbbra is érvényes a fővárosban
Változatlanul indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása a mérési adatok alapján - közölte Szűcs-Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel. A légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött, szombati adatai alapján a kisméretű szállópor három helyen, a Széna téren, Budatéténynél és a XV. kerületi Kőrakás parknál meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket. A szállópor koncentrációja ugyanakkor egyetlen mérőállomáson sem lépte túl a riasztási küszöbértéket, így Budapesten továbbra sem kell elrendelni a szmogriadó riasztási fokozatát - tájékoztatott a főpolgármesteri hivatal.
2011.01.02. 08:15
 
Betemette a hó New York-ot
Hóeke és sószóró is küzd a manhattani, térdig erő hó ellen. A város történetében most hatodik alkalommal esett le ennyi hó, ami teljes káoszt eredményezett a közlekedésben.
2011.01.02. 00:00
 
A Luxor 52. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők: E hétre érvényes határszám: 34. A nyerőszámok húzási sorrendben: 71, 48, 67, 35, 25, 27, 73, 14, 24, 66, 53, 46, 72, 64, 4, 70, 44, 18, 22, 51, 52, 10, 2, 20, 13, 62, 68, 59, 56, 28, 29, 9, 39, 40,, 12, 45, 41, 38, 61, 37, 32, 65, 63, 6. Az Első képet a 13 kisorsolt nyerőszám után érték el. Az Első keretet a 34 kisorsolt nyerőszám után érték el. A Luxort a 45 kisorsolt nyerőszám után érték el. A nyeremények nyerőosztályonkénti darabszáma és nettó nyereményösszege: Nyerőosztály Nyeremény darab Nettó nyeremény Luxor telitalálat 2 3.752.330 forint.
2011.01.01. 22:00
 
 
Kinevezték a Magyar Televízió két csatornájának új vezetőit
Medveczky Balázs a Magyar Televízió vezérigazgatója az m1 vezetőjévé Rákay Philipet, az m2 intendánsává pedig Süveges Gergőt nevezte ki - közölte az MTV szombat este az MTI-vel. A vezetők a közszolgálati televízió két csatornájának programjáért felelnek, az ő feladatuk lesz az átalakuló csatornák új profiljának megteremtése - olvasható a közleményben. Kifejtették: szeptembertől az m1 általános információs és szórakoztató csatornaként működik. Így ezen a csatornán hír- és hírháttér-műsorokat, politikai és közéleti elemző-, szolgáltató és vitaműsorokat, ugyanakkor minőségi filmeket és szórakoztató produkciókat láthatnak a nézők.
2011.01.01. 22:00
 
Az ötös lottó 52. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták: Nyerőszámok: 4, 8, 31, 81, 83. Joker: 300546. A 2 darab telitalálatos Jokerre, egyenként 130.034.980 forintot fizetnek. Nyeremények: az 1 darab 5 találatos szelvényre 874.276.330; a 4 találatosokra, egyenként 1.534.290; a 3 találatosokra 20.570; a 2 találatosokra 1.355 forintot fizetnek.
2011.01.01. 21:45
 
A Hoffenheim brazil játékosa a Bayern Münchenhez szerződik
A Hoffenheimtől a Bayern München labdarúgócsapatához szerződik a brazil Luiz Gustavo. A 23 éves védekező középpályásnak 2014-ig szóló szerződése volt, de a két klub közötti megállapodás értelmében Münchenbe költözik, ahol 2015-ig kötelezi el magát, akár már vasárnap, kedden pedig csatlakozhat új csapattársaihoz Katarban. Az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra, egyes információk szerint azonban 15 millió euróról van szó. Luiz Gustavo három éve került Hoffenheimbe a brazil Corinthians Alagoanótól.
2011.01.01. 21:30
 
Premier League: Arsenal-siker Birminghamben
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott az Arsenal Birminghamben az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. Eredmények, 21. forduló: Birmingham City-Arsenal 0-3 (0-1): Gól: van Perise (13.), Nasri (58.), Johnson (66., öngól). Az állás: 1. Manchester United 19 41-18 41, 2. Manchester City 21 33-16 41, 3. Arsenal 20 42-22 39, 4. Tottenham Hotspur 20 30-23 36, 5. Chelsea 19 33-15 34, 6. Sunderland 21 24-22 30, 7. Bolton Wanderers 21 33-28 29, 8. Stoke City 20 25-24 27, 9. Liverpool 19 23-24 25, 10. Blackpool 18 26-30 25.
2011.01.01. 21:15
 
 
NMHH: figyelmeztető jelzést kérnek ICE-T dala előtt
A törvény nem kér mást, mint egy apró figyelmeztető jelzést ICE-T amerikai rapper It's on című dalának lejátszása előtt - közölte szombaton az MTI-vel a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH). Korábban azért indítottak közigazgatási eljárást a csatorna ellen, mert még szeptember elején délután hat óra előtt pár perccel játszották le az említett dalt, megsértve ezzel a kiskorúak médiával szembeni védelmére vonatkozó törvényi szabályozását. "Nincsen szó cenzúráról, ízlésrendőrségről, és a jövőben sem csak negédes táncdalslágereket lehet majd leadni a rádióban" - hangsúlyozták, de a hatóság szerint ha valaki elolvassa ICE T dalának szövegét nehezen gondolhatja úgy, hogy az nem utal "közvetett módon erőszakra, illetve szexualitásra".
2011.01.01. 21:15
 
 
Felesküdött Dilma Rousseff, Brazília első női elnöke
Szombaton letettette a hivatali esküt Brazília történelmének első női elnöke, Dilma Rousseff. A választási kampányban még viszonylag ismeretlennek számított közgazdász mentorát, Luiz Inácio Lula da Silvát váltja. A páratlan népszerűséget élvező eddigi elnök (rokonszenv mutatója 80 százalék felett áll) mindent megtett, hogy kiválasztottja elnyerje hivatalát. Az egykori marxista gerilla egy 1953-as Rolls Royce-ban érkezett ünnepélyes beiktatására, a Szenátus épülete előtt sokezres tömeg üdvözölte. Rousseff aktívan közreműködött az 1964-85 közötti diktatúra elleni küzdelemben, három évet töltött börtönben, ahol katonai fogvatartói megkínozták. Az ünneplők között ott voltak egykori cellatársai is.
2011.01.01. 21:15
 
Meghalt egy hajnalban balesetet szenvedett férfi Zala megyében
A kórházban délután belehalt sérüléseibe az a fiatal férfi, akinek autója hajnalban felborult a 75-ös főúton - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Csizmazia Péter közölte: a huszonéves férfi éjfél után negyed órával szenvedett balesetet a 75-ös főúton. Pölöske felől Bak irányába haladt, amikor egyelőre ismeretlen okból autójával az útról a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott, ott az árok falának ütközve megpördült és a tetejére fordulva állt meg. A gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően délután életét vesztette.
2011.01.01. 20:15
 
 
Dakar-rali: több mint négyszáz versenyző rajtolt el
Több mint négyszáz jármű - 140 autó, 170 motor, 30 quad és 67 kamion - vág neki szombaton Buenos Airesből a 32. Dakar-ralinak, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyének, melyet már harmadik alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken. Az első napon a prológot bonyolítják le, az argentin fővárostól Victoriáig 377 km-t kell teljesíteni a résztvevőknek - akik közül jó néhányan már úton is vannak -, ám ez a szakasz még nem számít be az összetett versenybe. Az igazi száguldás vasárnap kezdődik, a Victoria és Cordoba közötti 788 km-es távon már időre mennek a versenyzők.
2011.01.01. 20:00
 
 
Beckhamet akarja a Tottenham menedzsere
Nagyon szeretné megszerezni kölcsönbe David Beckhamet az angol labdarúgó Premier League jelenlegi idényében az élcsoporthoz tartozó Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp. A Los Angeles Galaxy középpályása a bajnokság tengerentúli újrakezdéséig, március 15-ig szívesen maradna játékban, ahogy ezt tette az elmúlt két évben is, amikor az AC Milan foglalkoztatta őt ebben az időszakban. Klubja azonban - amint azt az elmúlt napokban többször egyértelműsítette - nem szívesen engedné el az után, hogy egy éve súlyos Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan színeiben. Beckham emiatt kihagyta a tengerentúli bajnokság első hat hónapját, s lemaradt a dél-afrikai világbajnokságról is.
2011.01.01. 19:00
 
 
Premier League: nyert a Liverpool
Bár a félidőben még vesztésre állt, végül megnyerte szombati mérkőzését a Bolton Wanderers ellen a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A vesztes vendégcsapatban Bogdán Ádám a cserepadon ült. A nyolc meccs óta veretlen Tottenham Hotspur ezúttal is eredményesen játszott, a Fulham ellen begyűjtötte a három pontot. Utóbbi alakulatban Gera Zoltán a 82. percben lépett pályára. Eredmények, 21. forduló: FC Liverpool-Bolton Wanderers 2-1, Manchester City-Blackpool 1-0, Stoke City-Everton 2-0, Sunderland-Blackburn Rovers 3-0, Tottenham Hotspur-Fulham 1-0, West Ham United-Wolverhampton Wanderers 2-0.
2011.01.01. 18:30
 
 
Észtország is bevezette az eurót
"Kis lépés az euróövezetnek, de nagy lépés Észtországnak" - jelentette ki Andrus Ansip észt kormányfő szombaton Tallinnban annak kapcsán, hogy 2011. január elsejétől Észtország is bevezette az Európai Unió közös pénzét, az eurót. Andrus Ansip - aki kijelentésével közvetve az első holdra lépő amerikai űrutas emlékezetes szavaira utalt - ünnepélyesen vette ki egy bankautomatából az eddigi korona helyett az első euró bankjegyet. Az Észt Központi Bank elnöke szerint nem okoz nehézséget az átállás az euróra. Észtország Szlovénia majd Szlovákia után a harmadik az EU új tagállamai közül, amely már bevezethette a közös pénzt.
2011.01.01. 18:15
 
 
Felrobbant egy orosz utasszállító, hárman meghaltak
Felrobbant egy orosz utasszállító repülő egyik motorja szombaton egy szibériai repülőtéren, a gép utasai közül hárman meghaltak, 43-an megsérültek - közölte a mentőszolgálat szóvivője. Vagyim Grebenyikov elmondta, hogy a felszálláshoz készülődő Tu-154-es gép egyik motorja kigyulladt majd felrobbant a kifutópályán. A hatalmas detonációt követően a lángok mintegy ezer négyzetméteres körzetet borítottak be. Az utasok és a személyzet nagy részét sikerült még a robbanás előtt eltávolítani a gépről. A 43 sérült közül 10 állapota súlyos, hatan égési sérüléseket szenvedtek, négy személyt pedig törésekkel szállítottak kórházba. A többi sérültet részben a mérgező füst belélegzése miatt kezelnek.
2011.01.01. 17:45
 
 
Demichelis a Málagában folytatja
Megegyezett a Málaga vezetőivel, így biztossá vált, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokságban jelenleg 18. helyezett csapatban folytatja pályafutását az argentin válogatott Martin Demichelis. A váltásról szóló hivatalos hírt jelenlegi klubja, a Bayern München tette közzé a honlapján. A 30 esztendős védő, aki majdnem nyolc évet játszott a bajor alakulatban, egyelőre az idény végéig kötelezte el magát. Spanyol sajtóértesülések szerint a Málagának elővételi joga van, eszerint hárommillió euróért a szezon zárultával hosszabb időre is leigazolhatja Demichelist.
2011.01.01. 17:45
 
Budapestre látogat az Európai Bizottság
Jövő héten Budapestre látogat az Európai Bizottság, hogy hivatalosan egyeztessen a most kezdődött félév teendőiről a szombaton hivatalba lépett soros elnök, Magyarország kormányával. José Manuel Durao Barroso elnök vezetésével az EU teljes végrehajtó testülete Magyarországra utazik pénteken, a magyar félév egyfajta hivatalos politikai nyitányaként. Barroso és az unió többi vezető politikusa már korábban világossá tették, hogy sikeres magyar elnökségre számítanak, és felkészültnek tartják az országot erre a feladatra. A végrehajtó testület elnöke már a kormány őszi brüsszeli látogatásakor teljes bizodalmát fejezte ki arról, hogy a magyar elnökség sikeres lesz.
2011.01.01. 17:30
 
 
Nadal nyerte az álomdöntőt Abu-Dzabiban
A világelső Rafael Nadal nyerte az Abu-Dzabiban rendezett hagyományos meghívásos bemutató tenisztornát, miután a szombati döntőben két nagyon szoros játszmában legyőzte a volt rangelső Roger Federert. Tavaly szintén Nadal nyerte meg a viadalt, akkor a svéd Robin Söderling felett diadalmaskodott. Eredmény, döntő: Nadal (spanyol)-Federer (svájci) 7:6 (7-4), 7:6 (7-3).
2011.01.01. 16:45
 
Pánik egy dél-afrikai szilveszteri partin, többen meghaltak
Tíz fiatal meghalt egy dél-afrikai szilveszteri partin, miután egy verekedést követően pánik tört ki szombatra virradó éjszaka - jelentette a helyi média. Egy ipelegengi népszerű szórakozóhelyen a helyi hatóságok szerint éjjel kettőkor egyelőre ismeretlen okból pánik tört ki. "A legtöbb áldozat kiskorú volt" - idézte a dél-afrikai Sapa hírügynökség a biztonsági szervek egyik szóvivőjét. Szemtanúk beszámolója szerint a kétemeletes helyiség bejáratánál verekedés tört ki, miután a már zsúfolásig megtelt terembe nem akartak több fiatalt beengedni.
2011.01.01. 16:45
 
 
Mintegy 50 millióan nézték a tévében a bécsi újévi koncertet
Ausztráliától Indiáig, Kínától Japánig, az Egyesült Államoktól Oroszországig több mint 70 ország - köztük Magyarország - mintegy 50 millió televíziónézője élvezhette szombaton a Bécsi Filharmonikusok hagyományos újévi koncertjét, amelyre ezúttal is a Musikverein impozáns épületében, illetve annak Arany Termében került sor. A mindenekelőtt Strauss-polkákhoz, valcerekhez és indulókhoz a művészi aláfestést több mint 30 ezer szál virág biztosította. A telt házas koncert karmestere ezúttal első ízben az 50 esztendős Franz Welser-Möst volt, akit nemrég neveztek ki a Bécsi Filharmonikusok és egyben az ugyancsak világhírű Operaház igazgatójává, illetve vezető karnagyává.
2011.01.01. 16:45
 
Gyenge havazás, széllökések várhatók
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint reggelig nagyrészt erősen felhős, borult idő várható. Főként északkeleten, keleten fordulhat elő hószállingózás. Napközben észak felől fokozatosan egyre több helyen felszakadozik, csökken a felhőzet, és rövidebb-hosszabb időre kisüt a nap. Eleinte elszórtan lehet gyenge havazás. Az északnyugatira forduló szél főként a Dunántúlon és a középső országrészben időnként megélénkül, néhol erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4, -9 fok között alakul, kissé enyhébb idő északnyugaton valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -2, +3 fok között várható, de északkeleten kissé hidegebb is lehet.
2011.01.01. 16:30
 
 
Premier League: a Manchester United nyerte az újév első meccsét
A veretlenül éllovas Manchester United 2-1-re nyert a West Bromwich Albion otthonában az új esztendő első napján, az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati első mérkőzésén. Eredmény, 21. forduló: West Bromwich Albion-Manchester United 1-2.
2011.01.01. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504[1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista