2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Kinevezték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőit
Kinevezték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezetőit, Vida Ildikó, a NAV elnöke hétfőn adta át az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait. A NAV közleménye szerint 133 fő vehetett át a kinevezésről szóló dokumentumot: a NAV elnökhelyettesei, szakfőigazgatói, a Központi Hivatal főosztályvezetői, a középfokú adóztatási és vámszervek főigazgatói, a Bűnügyi Főigazgatóság főigazgatója és főigazgató-helyettese, valamint a bűnügyi és az alsó fokú megyei igazgatók.
2011.01.03. 13:45
 
Vonat helyett autóbuszok szállítják az utasokat Záhony és Mátészalka között
Záhony és Mátészalka között vonat helyett vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat hétfő délután - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint a Mátészalkáról 13 óra 40 perckor és a Záhonyból 16 óra 35 perckor induló vonat helyett a teljes útvonalon vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat, mert meghibásodott a mozdony. A buszközlekedés miatt hosszabb menetidővel számoljanak az erre utazók.
2011.01.03. 13:45
 
Metrókocsik: a szerződés értelmezésében kéri a főváros Budai Gyula segítségét
A francia Alstommal a metrókocsik beszerzésére kötött szerződés "értelmezésében és minősítésében" kéri Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos segítségét a főváros; erről tárgyalt Tarlós István főpolgármester hétfőn a kormánybiztossal. Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója hétfőn közleményben emlékeztetett rá: a főpolgármester még tavaly december 22-i sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a metrókocsi-szerződés miatt felveszik a kapcsolatot a kormánybiztossal. Azt szeretnék, hogy kiderüljön, a kontraktus megfelelt-e a főváros érdekeinek, keletkezett-e kár, és van-e annak felelőse.
2011.01.03. 13:45
 
 
MSZP: az alacsony keresetűek számára most jön a feketeleves
Az MSZP szerint az alacsonyabb keresetűek számára most jön a feketeleves, az új személyijövedelemadó-szabályok miatt ugyanis a 290 ezer forint alatt keresők borítékjában kevesebb marad, míg a minisztereknek és az államtitkároknak legalább 150-200 ezer forinttal több kerül a zsebébe, Orbán Viktor kormányfőnek pedig havi 500 ezer forinttal nő a havi nettó jövedelme. Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: pártja szerint az idei év tragikus lesz a dolgozók, a pályakezdők és a kisvállalkozók számára "a tolvaj, kapzsi és felelőtlen Fidesz-KDNP bűnszövetség eddigi tevékenységének hála".
2011.01.03. 13:45
 
 
Erdei Zsolt március 12-én a WBA-övért mérkőzik
Erdei Zsolt március 12-én a spanyol Gabriel Campillo ellen mérkőzik meg a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoki övéért a New York-i Madison Square Gardenben. A monokli.com magyar szaklap tájékoztatása szerint a boxrec internetes adatbázisban már mindkét öklöző névjegyéhez beírták a találkozót, igaz, azzal a megjegyzéssel, hogy elképzelhető változás, s egyik fél menedzsmentje sem erősítette meg még hivatalosan a hírt. A Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú övét közel hat évig birtokló Erdei tavaly novemberben a kenyai Samson Onyango ellen tért vissza a ringbe, s a nyolcmenetes találkozón egyhangú pontozással győzött.
2011.01.03. 13:45
 
Sebesültek a keresztények tüntetésein Egyiptomban
Erőszakos tüntetésekben öltött testet az egyiptomi keresztények haragja az alexandriai kopt templom ellen elkövetett támadás miatt: vasárnap este Kairó belvárosában a biztonsági erők 45 tagja és két járókelő megsebesült. A III. Senuda kopt pátriárka székhelye, a Szent Márk templom környékén gyülekező tüntetők kövekkel és üvegekkel dobálták meg a rendfenntartókat. A kövekből az egyházi vezetőt meglátogató Oszman Mohamed Oszman gazdasági fejlesztési miniszter is kapott, néhány tiltakozó pedig nekitámadt az al-Azhar nagyimámja, Ahmad at-Tajeb autójának. Szilveszter éjjel egy öngyilkos merénylő 21 ember halálát okozta.
2011.01.03. 13:45
 
 
Szlovákiában nincs nagy érdeklődés a magyar állampolgárság iránt
Szlovákiában nincs nagy érdeklődés a magyar állampolgárság felvétele iránt - tudta meg az MTI tudósítója hétfőn Magyarország pozsonyi konzulátusán és kassai főkonzulátusán. "Mérsékelt érdeklődésről számolhatok be. Az időpontokat a kérelmek beadására már korábban egyeztettük. A konzulátus a kérelmek átvételére minden területen felkészült, és a spontán érdeklődők ügyét is el tudjuk intézni" - nyilatkozta Farkas Géza pozsonyi magyar konzul. "Hasonló a helyzet Kassán is. Az érdeklődés itt is mérsékeltnek minősíthető" - fejtette ki Szerencsés János kassai magyar főkonzul. Hozzátette: a kassai főkonzulátus is teljes mértékben felkészült az ügyfelek fogadására.
2011.01.03. 13:45
 
Rendkívül szigorú dohányzásellenes törvény lépett életbe Spanyolországban
Európa egyik legszigorúbb dohányzásellenes törvénye lépett életbe vasárnap a kontinens negyedik legnagyobb dohány termelőjének számító Spanyolországban. Az új törvény értelmében ezentúl tilos lesz rágyújtani a zárt légterű nyilvános helyeken, így az éttermekben, kaszinókban, szórakozóhelyeken és a szállodák is csak a szobáik 30 százalékát tarthatják fenn a dohányosok számára. Az új szabályozás legszigorúbb részét a közterületekre vonatkozó előírások képezik. Ezentúl a repülőtereken, a szabadban lévő játszóterek közelében és az iskolák, valamint kórházak bejáratainak környékén sem cigarettázhat senki.
2011.01.03. 13:45
 
Borult idő, -2, -7 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn keleten borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, a Dunántúlon azonban több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Szerdán az ország nagyobb részén borult, párás idő valószínű, inkább csak a Dunántúlon lehet kevés napsütés. Helyenként hószállingózás, ónos szitálás kialakulhat. Éjszaka több helyen zúzmarás köd képződik. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Dunántúlon élénkül meg a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, -13, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában -2, -7 fok között alakul.
2011.01.03. 13:30
 
Múzeummá alakítják Puccini szülőházát Luccában
Az olasz zeneszerző, Giacomo Puccini luccai szülőházát múzeummá alakítják, a komponista unokája, Simonetta Puccini ugyanis a városi takarékpénztár alapítványának adja el az épületet. A toszkán városban működő alapítvány 750 ezer eurót ad a házért, amelyet őszre múzeummá alakítanak. Az ügylettel pont került az egyetlen utód, Simonetta Puccini (a zeneszerző fia, Antonio leánya) és a város közötti vitára, amely a ház látogathatóságát érintette. Az alapítvány nem pusztán az épületet, hanem a bútorokat, képeket, fotográfiákat is megvásárolta. Kiállítanak majd néhány Puccini-levelet és a Capriccio Sinfonico című mű partitúrájának kéziratát is.
2011.01.03. 13:30
 
Fazekas utazik a férfi kézilabda-vb-re, Perez válaszára még várni kell
A kapus Fazekas Nándor részt vesz a január 13-án kezdődő, svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon, ugyanakkor az átlövő Perez Carlos válaszára még várni kell. Amint Sinka László, a magyar szövetség elnöke az MTI-nek elmondta: hétfőn személyesen egyeztetett Fazekassal és klubjával, az MKB Veszprémmel. Fazekas felesége veszélyeztetett terhes volt, a napokban szült, és a hálóőr - akire kimondva-kimondatlanul első számúként számít Mocsai Lajos szövetségi kapitány - emiatt nem tud a válogatottal együtt készülni.
2011.01.03. 13:30
 
 
Jobbik: a leggazdagabbaknak kedvez az egykulcsos adó
A Jobbik szerint az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetésével az állam a jobb helyzetben lévőket segíti, míg a kis- és átlagos jövedelműek semmit sem nyernek vele, sőt, ha nincs kiskorú gyermekük vagy csak egy van, több ezer forintot veszíthetnek havonta. Bertha Szilvia országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatóján azt mondta: amíg Simor András jegybankelnök - részben a gyermekei után járó adókedvezmények miatt - januártól havonta 538 ezer forinttal többet vihet haza, addig egy multinacionális áruházláncnál dolgozó árufeltöltő fizetése kétezer forinttal csökkenhet, az adóváltozásokkal kedvezőtlenül járó közalkalmazottak pedig az inflációval megegyező veszteséget szenvednek el.
2011.01.03. 13:30
 
Berlusconi átnevezné pártját
A botrányoktól megtépázott Silvio Berlusconi olasz kormányfő megbízott egy reklámcéget azzal, hogy találjon új nevet és új jelképet az eddig Szabadság Népeként (Popolo della liberta - PdL) ismert jobbközép pártjának. Az Il Messaggero című római napilap hétfői száma szerint Berlusconi a Popolari (Népiek) nevet választaná csoportosulásának. Az átkeresztelés Luigi Sturzo szicíliai pap 1919-ben alapított, hasonló nevű olasz katolikus pártját idézné az emberek emlékezetébe. Belusconi szeretné kifényezni a 2009-ben a Hajrá Olaszország (Forza Italia) és a Nemzeti Szövetség (Alleanza Nazionale) összeolvadásból létrejött PdL képét.
2011.01.03. 13:15
 
Nem változik üzemanyagok ára a héten
A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A múlt héten újabb történelmi csúcsra emelkedett az üzemanyagok ára azzal, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára 360-361 forintra nőtt, a gázolajé pedig 351 forintra. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.01.03. 13:15
 
 
Bölöni a Lens új vezetőedzője
Bölöni László lett a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lens csapatának új vezetőedzője. Az erdélyi magyar szakember Jean-Guy Wallemmétől veszi át az együttest, miután elődje - Gervais Martel klubelnök vasárnapi bejelentése szerint - december 22-én lemondott a Girondins Bordeaux ellen elért 2-2-es döntetlent követően. Az 57 éves Bölöni játékosként BEK-et nyert 1986-ban a Steaua Bucuresti gárdájával, trénerként pedig 2002-ben Portugáliában bajnokságot nyert a Sporting Lisboával, míg 2009-ben a Standard Liege-t vezette bajnoki címre Belgiumban. Bölöni nem először dolgozik majd Franciaországban, korábban irányította a Nancy, a Rennes és az AS Monaco csapatát.
2011.01.03. 13:00
 
 
IFFHS: Mourinho a legjobb vezetőedző 2010-ben
Az Internazionaléval minden címet begyűjtő José Mourinho lett 2010 legjobb vezetőedzője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán. A portugál tréner - aki nyáron a Real Madrid irányítását vette át - a 2009/2010-es szezonban Bajnokok Ligáját, olasz bajnokságot és Olasz Kupát nyert az Interrel. Mögötte Josep Guardiola, a spanyol bajnok FC Barcelona edzője lett a második, míg Louis van Gaal, a Bayern Münchennel német bajnokságot nyert és BL-döntőbe jutott holland szakember végzett a harmadik helyen.
2011.01.03. 13:00
 
Decemberben esett, 2010-ben enyhén nőtt a BÉT forgalma
Tavaly decemberben az előző hónaphoz képest 43 százalékkal esett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényforgalma, az éves forgalom pedig csak mérsékelten, 7,5 százalékkal haladta meg 2010-ben az egy évvel korábbit. Az év utolsó hónapjában nagyon visszafogott volt az aktivitás a részvénypiacon, decemberben mindössze 489 milliárd forint értékben születtek üzletek, szemben a novemberi 857 milliárddal - derül ki a BÉT hétfőn közzétett havi statisztikájából, amely a brókercégek jelentésein alapul, és ezért az összesítés kétszeres árfolyamértéket mutat. A 2010-es év egészében a kétszeres részvényforgalom 11.045 milliárd forint volt, míg egy évvel korábban, 2009-ben 10.276 milliárdot ért el.
2011.01.03. 13:00
 
Pesti Imre lemondott főpolgármester-helyettesi tisztségéről
Lemondott főpolgármester-helyettesi tisztségéről és a fővárosi közgyűlési mandátumáról Pesti Imre, a fővárosi kormányhivatal vezetője. Pesti az MTI érdeklődésére elmondta: hétfőn mondott le mandátumáról és főpolgármester-helyettesi tisztségéről, január 1-jei hatállyal, mivel a kormánymegbízotti tisztség összeférhetetlen az önkormányzati pozíciókkal. Orbán Viktor miniszterelnök karácsony előtt nevezte ki a január 1-jével létrejövő fővárosi és 19 megyei kormányhivatal vezetőjét, így Pesti Imrét a fővárosi kormányhivatal élére.
2011.01.03. 12:45
 
Görögország meghátrálni látszik a határkerítés kiépítése ügyében
Az elítélő kommentárok és reagálások hatására Görögország meghátrálni látszik annak a határkerítésnek az ügyében, amelyet a Törökország felől érkező illegális bevándorlás megfékezése érdekében tervez kiépíteni. A polgári védelmi minisztérium azt közölte, hogy a három méter magas műszaki zárat Athén egyelőre csak 12,5 kilométer hosszan tervezi felhúzni a két ország természetes határának számító Évrosz folyó "gyenge pontjainál", Oresztiada város térségében. A tárca vezetője, Hrisztosz Papucisz szombaton nagy feltűnést keltett, amikor kilátásba helyezte, hogy a görög-török határ teljes hosszában, 206 km-en kiépítenék a határkerítést, az Egyesült Államok és Mexikó között létesített műszaki határzár mintájára.
2011.01.03. 12:45
 
 
A pénzhiány ellenére folytatja útját Laura Dekker, a legfiatalabb hajós
Pénzgondokkal küzd Laura Dekker, a 15 éves holland lány egyelőre mégis folytatni tudja rekordkísérletét, hogy ő lehessen a legfiatalabb hajós, aki egyedül körbevitorlázza a Földet. Az utolsó pillanatban magánadományokból gyűlt össze ötezer euró, amellyel lehetségessé vált az út folytatása - adta hírül a de Volkskrant című holland lap hétfőn. Ebből az összegből az Atlanti-óceán sikeres átszelése után Laura ki tudja fizetni például a Panama-csatornán való átkelés árát - mondta el a lány apja, Dick Dekker a lapnak. A férfi szerint amúgy nem túl rózsás a helyzet, a potenciális szponzorok elmaradozása miatt veszélybe került a rekordkísérlet sikere.
2011.01.03. 12:45
 
Spiegel-riport a médiatörvény fogadtatásáról
A Der Spiegel első januári számában Lopakodó mérgezés címmel közölt riportot a magyar médiatörvényről s annak magyarországi és külföldi fogadtatásáról. Walter Mayr, a német hírmagazin külpolitikai részlegének riportere bevezetőjében kiemeli: Orbán Viktor kormányfő pontosan a magyar EU-elnökség kezdetekor lép a tettek mezejére. Az új médiatörvény célja az újságírók pórázra fogása, ami ellen a facebook nemzedék tiltakozik.
2011.01.03. 12:45
 
 
Szomáliai kalózok elraboltak egy algériai hajót Ománnál
Feltételezett szomáliai kalózok 27 fős legénységével együtt elraboltak egy algériai hajót Omán közelében, az Indiai-óceánon - közölte az Európai Unió kalózellenes haditengerészeti alakulata. A Tanzániába tartó, Blida nevű hajót Szalála ománi kikötővárostól 150 tengeri mérföldnyire délkeletre kerítették hatalmukba a rablók - tette hozzá az EUNAVFOR. Az algériai külügyminisztérium megerősítette, hogy elrabolták a hajót. Algír értesülése szerint az eset szombaton történt, és a Blida - mely egy szaúdi tőkével létrehozott vegyes vállalat tulajdonában van - Kenyába tartott. Személyzete a kapitányon kívül 17 algériai, öt ukrán, két Fülöp-szigeteki, egy jordániai és egy indonéz tengerészből áll.
2011.01.03. 12:45
 
 
Győriványi: kisebb változtatások lesznek a Magyar Állami Operaház műsorrendjében
Kisebb változtatások lesznek a Magyar Állami Operaház műsorrendjében az évad második felében, a következő szezonra pedig neves énekesekkel és nagy tervekkel, például a Da Ponte librettóra készült Mozart-operák bemutatásával készülnek. Erről Győriványi Ráth György, a dalszínház megbízott főzeneigazgatója beszélt az MTI-nek. Győriványi Ráth György szerint szereplőváltozásokra azért lesz szükség, mert nem voltak szerződések és próbarendek. Kiderült, ha az eredeti tervhez ragaszkodnának, ütközések lennének, hiszen egy ember egyszerre nem lehet két helyen.
2011.01.03. 12:30
 
Megtalálta a rendőrség a VII. kerületben gázoló autót
A rendőrség megtalálta Budapesten azt a kisteherautót, amellyel január elsején hajnalban elgázoltak egy nőt Budapesten a Dózsa György út és a Damjanich utca sarkán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, hogy állampolgári bejelentés alapján jutottak el a balesetben érintett járműhöz a főváros VI. kerületében. A helyszíni szemle során olyan sérüléseket találtak a hatóságok, amelyek egyértelműen összefüggésbe hozhatóak a gázolással - olvasható a közleményben. A jármű használóját tanúként hallgatták ki, azt azonban tisztázni kell, hogy a baleset időpontjában ki vezette az autót. A járművel január elsején, negyed hat körül ütöttek el kijelölt gyalogátkelőhelyen egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2011.01.03. 12:15
 
Bagdadban meggyilkoltak egy keresztény asszonyt
Ismeretlen fegyveresek meggyilkoltak Bagdadban egy keresztény nőt, miután betörtek belvárosi házába - közölte hétfőn az iraki rendőrség. A támadók hajnalban hatoltak be az ötvenes éveiben járó nő otthonába a főváros Karráda kerületében. Az asszonyt megölték, és kézpénzt, illetve aranyat loptak el a házból. A rendőrség vizsgálja az esetet, fegyveres rablásként kezeli az ügyet. A hétfői támadás csak egy volt az egyre zsugorodó iraki keresztény közösség elleni erőszakcselekmények sorozatában. Tavaly, október utolsó napján a bagdadi káldeus katedrális elleni támadásban 68 ember vesztette életét.
2011.01.03. 12:00
 
Tenisz, Hopman Kupa: nagy csatában nyertek az olaszok
Az olasz együttes 2-1-re nyert a britek ellen az ausztráliai Perth-ben zajló hagyományos tenisz Hopman Kupán, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán. Az egyesek után 1-1-re állt a csata, miután a Roland Garros-címvédő Francesca Schiavone legyőzte Laura Robsont, Andy Murray pedig Potito Staracét verte simán. A párosok meccse kiélezett küzdelmet hozott, melyet döntő rövidítésben nyertek az olaszok. Eredmény, B csoport, 1. forduló: Olaszország-Nagy Britannia 2-1, Francesca Schiavone-Laura Robson 7:5, 6:3 Potito Starace-Andy Murray 5:7, 1:6 Starace, Schiavone-Murray, Robson 6:7 (1-7), 7:6 (8-6), 10-2 - döntő rövidítés.
2011.01.03. 11:45
 
Egy hónapja folyamatosan nyitva az eplényi síaréna
Tervek szerint a negyedik pályát is átadják a havas sportok kedvelőinek kedden az eplényi Nordiva Síarénában. A síparadicsom már egy hónapja folyamatosan nyitva tart: közel három kilométeren, három hóágyúzott sípálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére - közölte honlapján a síklub hétfőn. A pályákat 40-50 centiméteres egybefüggő hótakaró borítja. Kedden a negyedik pályát is kinyitják, attól kezdve már négy kilométeren lehet majd sportolni a területen. Három felvonót állítottak üzembe, működik a négyüléses lift, illetve az 1-es csákányos és a tolókaros sílift.
2011.01.03. 11:45
 
Index.hu: húsz év alatt eltűnt 300 ezer adózó
Húsz évvel ezelőtt valamivel több mint 4,7 millióan tartoztak a személyi jövedelemadó hatálya alá Magyarországon, míg 2008-ban már csak 4.420.733-an, a csaknem háromszázezres - egészen pontosan 298.531 fős - különbséget csak részben magyarázza a népességfogyás - írta hétfőn az index.hu az Erőforrástérkép elnevezésű adatbázis adataira hivatkozva. A hírportál azt írta, hogy az Erőforrástérkép az MTA Közgazdaságtudományi Intézet (KTI) kutatócsoportjának fejlesztése, amit a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal között megkötött szerződések, illetve az Szociális és Munkaügyi Intézet és a MTA KTI közötti együttműködési megállapodás tett lehetővé.
2011.01.03. 11:45
 
Kettős emberölés Bodroghalmon
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy bodroghalmi férfival szemben, aki megalapozottan gyanúsítható egy hetvenéves házaspár meggyilkolásával - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t. Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a rendelkezésre álló adatok szerint január elsején olyan súlyosan bántalmaztak otthonukban egy hetvenéves házaspárt, hogy a helyszínen az életüket veszítették. A helyi rendőrök néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves helyi férfit.
2011.01.03. 11:45
 
 
Ezer madár hullott egy amerikai városra
Több mint ezer elpusztult pirosvállú csiröge hullott alá az égből egy kisvárosra az Egyesült Államokban, vadvédelmi szakemberek még vizsgálják a furcsa jelenség okait. Arkansas állam vadászati és halászati testülete szombaton közölte, hogy szilveszter éjszakáján bejelentéseket kapott a halott madarakról. Az állatok két négyzetkilométeres körzetben hullottak a földre, a terep felmérése után kiderült, hogy a szóban forgó zónán kívül nem találtak elpusztult szárnyasokat. A testület egy ornitológusa szerint a pirosvállú csirögék fizikai trauma jelét mutatták, elképzelhető hogy rajt villám vagy magas légköri jégverés csapta agyon.
2011.01.03. 11:45
 
Január elsejétől ingyenes a szemétszállítás Szikszón
Január elsejétől ingyenes a szemétszállítás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón a lakosság számára, a kommunális adó viszont a háromszorosára nő, de így is évi legalább 15 ezer forintot spórolhatnak a helyi családok - tájékoztatta a település független polgármestere hétfőn az MTI-t. Füzesséri József közölte: a helyi önkormányzat még decemberben foglalkozott a város ez évi költségvetési koncepciójával, amelyben tárgyalta a szemétszállítás szolgáltatásának ingyenessé tételét.
2011.01.03. 11:30
 
 
Ötvenmilliárd dollárt ér a Facebook
Egy újabb, mintegy 500 millió dolláros (105 milliárd forintos) befektetés nyomán immár 50 milliárd dollárra (10 473 milliárd forintra) becsülhető a Facebook közösségi portál értéke - írta a The New York Times. A világ legnépszerűbb közösségi oldalának fejlesztésére a Goldman Sachs amerikai befektetési bank 450 millió dollárt, az orosz Digital Sky Technologies pedig további 50 millió dollárt szán - közölte a napilap vasárnapi cikkében, kiemelve, hogy a megállapodás létrejöttével számos internetes vállalkozást is megelőz majd a több mint félmilliárd felhasználóval rendelkező oldal.
2011.01.03. 11:30
 
Zökkenőmentesen indult az állampolgársági kérelmek beadása Szabadkán
Zökkenőmentesen elindult az egyszerűsített honosítási kérelmek beadása a szabadkai magyar főkonzulátuson hétfő reggel - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. Az ügyfelek előre egyeztetett időpontra érkeznek, így csak minimális időt kell várakozniuk. A konzulátus épületében kialakított ügyfélfogadó helyiségben összesen hat helyen adhatják be kérelmüket azok, akik egykor magyar állampolgárok voltak vagy felmenőjük rendelkezett magyar állampolgársággal. Korsós Tamás főkonzul az MTI-nek elmondta, az időpontfoglalás novemberi kezdete óta mintegy nyolcezren jelentkeztek.
2011.01.03. 11:15
 
Épül a Forma-1-es pálya Texasban
Megkezdődött a Forma-1-es pálya építése Austin mellett, ahol jövőre az Egyesült Államok Nagydíját rendezik. Az F1 irányítóinak hétfői tájékoztatása szerint az aszfaltcsík - melynek tervezetét decemberben fogadta el a Nemzetközi Automobil Szövetség - 5,5 km hosszú lesz Wandering Creekben, amely Austintól délkeletre található. A 2021-ig szerződéssel rendelkező texasi létesítmény kialakításában a német Hermann Tilke is közreműködött, aki a dél-koreai, a török és a malajziai futam helyszínét is megtervezte. Az F1 ötéves szünet után tér vissza az Egyesült Államokba, a legutóbbi verseny 2007 júliusában volt Indianapolisban.
2011.01.03. 10:45
 
 
Átadták az első egyszerűsített honosítási kérelmet a fővárosban
Átadták az első egyszerűsített honosítási kérelmet a fővárosban hétfőn, a kolozsvári Hantz Péter beadványát Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára vette át. Rétvári Bence kiemelte: kilencven év után elindulhat a nemzet újraegyesítésének folyamata, és elégtételt kaphatnak azok, akik közjogilag is a magyar nemzet közösségéhez szeretnének tartozni. Bő három hónap alatt a kérelmezők hozzájuthatnak a magyar állampolgárságot igazoló irathoz. Ez a jogszabály senki ellen nem irányul - hangsúlyozta, hozzátéve: csupán azok érdekében született a törvény, akik így is szeretnének a magyar nemzethez tartozni. A fejlesztésekre három tárcánál 830 millió forintot különítettek el tavaly.
2011.01.03. 10:45
 
 
Tavaly 27,8 százalékkal kevesebb új autót helyeztek forgalomba
Tavaly összesen 43.476, decemberben 3.902 új autót helyezetek forgalomba Magyarországon, a 2010-es adat 27,8, a havi 9,8 százalékos csökkenést mutat az egy évvel korábbiakhoz képest - tájékoztatta az autópiaci adatokat rendszeresen közlő Datahouse Kft. az MTI-t hétfőn. A Datahouse szerint tavaly az első negyedévben a visszaesés mértéke még 54,9 százalék volt, ez a másodikban 33,9 százalékra mérséklődött, a harmadikban 17,8 százalékos növekedés történt 2009 azonos időszakához képest, a negyedik negyedévben pedig mérsékelt, 1,2 százalékos csökkenést mértek.
2011.01.03. 10:45
 
Autóipari és gépgyártó vállalatokra vált szét a Fiat
A Fiat az új év első napjával leválasztotta ipari gépgyártási tevékenységi körét autógyártó üzletágáról. Ezáltal az amerikai Chrysler autógyárral folytatott együttműködés keretében egy globális autóipari konszern, valamint egy különálló haszongépjármű gyártó csoport jött létre. A szétválás a Fiat gépipari üzletága, a Fiat Industrial részvényének hétfői bevezetésével vált teljessé a milánói tőzsdén. A Fiat Industrial a CNH mezőgazdasági és építőipari gépgyártó vállalatot és az Iveco haszongépjármű gyártó vállalatot foglalja magában.
2011.01.03. 10:45
 
 
Megnyíltak a kormányablakok
Megnyíltak hétfő reggel a fővárosi és megyei kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodái, az úgynevezett kormányablakok - jelentette be a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár hétfőn Szekszárdon. A kormányablakokkal szélesednek az ügyintézési lehetőségek, ezek lesznek az egyablakos ügyintézés "csírái", ahol 2013 végére minden, az állammal kapcsolatos ügyet egy helyen lehet intézni - mondta Szabó Erika, a szekszárdi Garay téri iroda, egyben a kormányablakok országos ünnepélyes megnyitóján. Az államtitkár a területi közigazgatás mérföldkövének nevezte az ügyfélszolgálati irodák létrehozását, amelyek célja az ügyfélbarát közigazgatás kialakítása.
2011.01.03. 10:45
 
A Süddeutsche Zeitung a magyarországi különadóról
A magyarországi különadó elleni tiltakozásról és a német kormány gazdasági miniszterének ez ügyben elfoglalt álláspontjáról közölt beszámolót hétfőn a Süddeutsche Zeitung című müncheni lap. A beszámoló - amely a lap online kiadásában vasárnap este jelent meg - azt emeli a címbe, hogy Rainer Brüderle gazdasági miniszter "megrója Magyarországot" (Brüderle nimmt sich Ungarn zur Brust). A liberális német újság szerint "Magyarország az euró válságának közepette veszi át az Európai Unió elnökségét, több német óriáscég pedig bizalmatlansággal figyeli a váltást - egy különadó miatt úgy érzik, hogy hátrányos megkülönböztetésben van részük.
2011.01.03. 10:45
 
 
Mi lesz veled VV Gina?
A Való Világ című műsor házaspárként bejutott női tagja nagy bajban van! Férje ugyanis a tegnap esti párbajon vesztett Olivérrel szemben, így nem térhet vissza a Villába. Gina viszont már többször kijelentette, hogy amennyiben férje nem jön vissza, Ő is távozni fog a luxusbörtönből.
2011.01.03. 10:40
 
 
A hadsereg siet az elöntött Rockhampton segítségére Ausztráliában
A hadsereg repülőgépei siettek hétfőn a részben már elöntött kelet-ausztráliai Rockhampton segítségére, hogy ellássák alapvető élelmiszerekkel a 75 ezres nagyvárost, amelyet a példátlan áradások miatt hamarosan teljesen körbezárhat a víz. A keleti partvidéken, a Fitzroy folyó torkolatánál fekvő Rockhamptonban egyre fenyegetőbb a helyzet, a vízszint hétfőn is tovább emelkedett, több helyen elöntötte a rakpartokat és számos utca is víz alatt áll. Az özönvízszerű esőzések okozta áradások szombat óta három halálos áldozatot követeltek Ausztrália különböző részein.
2011.01.03. 10:15
 
 
Olivér majdnem kiesett!
Olivér a Való Világ című műsor bohóca úgy gondolta, hogy a vasárnapi kiszavazás abszolút esélyese Ő maga. Amikor azonban meglátta az első eredményeket igencsak elkomorult az ábrázata, hiszen a fantomképek alatti számok (melyek a közönség szavazatait jelezték) igencsak közel voltak egymáshoz.
2011.01.03. 10:07
 
Autóbusznak ütközött és meghalt egy autós Tatárszentgyörgynél
Meghalt egy ember, amikor gépkocsijával frontálisan ütközött egy Volán-busszal Tatárszentgyörgy közelében hétfő reggel - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az autós az 5-ös főút 56. kilométerénél előzésbe kezdett, de a manővert nem tudta befejezni, mert megcsúszott a jeges úton, és frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Volán-busszal. Az autóban egyedül ülő férfinek már csak a holttestét tudták kiszabadítani a tűzoltók. Útzár egyelőre nincs, a karambol körülményeit a dabasi rendőrkapitányság vizsgálja- mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.03. 09:45
 
Hét drogcsempészt akasztottak fel Iránban
Hét kábítószer-csempészt akasztottak fel hétfőn Iránban - tudósított az IRNA állami hírügynökség. A rabokon az Irán nyugati részén található Kermansah tartomány egyik börtönében hajtották végre az ítéletet. Modzstaba Maleki ügyész szerint a csempészek több kilogramm drogot (heroint és kokaint) adtak el. Az iráni parlament decemberben elfogadott egy törvényt, amely szerint 30 grammnál nagyobb mennyiségű kábítószer beszerzése és terjesztése halállal büntethető. Jogvédő csoportok bírálják Iránt a halálbüntetés gyakorisága miatt.
2011.01.03. 09:45
 
Huszárruhát öltött a Manneken Pis
A most kezdődött féléves magyar EU-elnökség alkalmából huszárruhát öltött hétfőn egy napra Brüsszel legnevezetesebb turistalátványossága, a Manneken Pis. A pisilő kisfiú szobrát először 1698. május 1-én II. Miksa Emánuel bajor választófejedelem, Spanyol Németalföld kormányzója öltöztette fel egy brüsszeli céh ünnepélye alkalmából. Ruhatára, amelyet a belga főváros híres terén, a Grand Place-on található városi múzeum őriz, ma már több mint hétszáz öltözéket tartalmaz - köztük futballmezeket, egyenruhákat, de akad köztük Elvis Presley és Miki egér jelmez is. Kabátja 25, nadrágja 26 centiméter hosszú.
2011.01.03. 09:45
 
 
Amputálják Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét
Amputálni kell a súlyos beteg Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét, mert üszkösödni kezdett. A 93 esztendős színésznőt vasárnap szállították egy Los Angeles-i kórházba, ahol szóvivője közlése szerint az életmentő műtétet elvégzik. A magyar származású világsztár orvosai szerint a hírességnek kicsivel a jobb térde fölött kell amputálni a lábát. A kórházba férje, Frederic von Anhalt is elkísérte Gábor Zsazsát, aki júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de aztán mégis javult az állapota.
2011.01.03. 09:30
 
NFL: a Seattle negatív mérleggel a rájátszásban
Közép-európai idő szerint hétfő hajnalban lezárult a profi amerikaifutball-liga, az NFL alapszakasza, mely történelmi meccsel végződött; a Seattle Seahawks St. Louis Rams elleni sikere azt jelenti, hogy a bajnokság történetében először került rájátszásba negatív mérleggel egy gárda. Az NFL playoff-jába mindkét főcsoportból a négy-négy csoportgyőztes, illetve a két legjobb mérlegű nem csoportgyőztes biztosítja a helyét. Így fordulhatott elő, hogy a Nemzeti főcsoportban (NFC) a 10 győzelmet és hat vereséget produkált New York Giants és Tampa Bay Buccaneers lemaradt a rájátszásról, míg a 7/9-cel végzett Seahawks divíziójának megnyerésével készülhet a legjobbak küzdelmére.
2011.01.03. 09:30
 
 
Döbbenet! Modellezték a fekete lyukat
Francia csillagászok számítógép segítségével megalkottak egy olyan képet, amely megmutatja, hogy hogyan nézhet ki egy fekete lyuk közelről.
2011.01.03. 09:24
 
 
Mégis fogyaszthatnak tehéntejet a kismamák?
Az anyatejes táplálás segíti a csecsemő- és gyerekkori allergiák megelőzését, de néhány korábbi elképzelés tévesnek bizonyult az Amerikai Gyermekgyógyászok Akadémiájának új irányelvei szerint.
2011.01.03. 09:20
 
Késnek a vonatok a Budapest-Győr vonalon
Két helyen is műszaki hiba történt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, emiatt késnek a vonatok - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese hétfő délelőtt az MTI-vel. Biatorbágy és Budaörs között elromlott a biztosítóberendezés, a műszaki hiba az azon a szakaszon közlekedő vonatok 20-25 perces késését okozza. Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között pedig egy "üzemveszélyes hibát" kell kijavítani, emiatt az egyik vágányt lezárták, a másikon váltakozó irányban halad a forgalom; azon a szakaszon 10-15 perces késések lehetnek.
2011.01.03. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502[1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista