2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Neue Zürcher Zeitung: a magyar médiatörvény nem jelenti a sajtószabadság végét
Nem kétséges, hogy Magyarországnak új médiatörvényre van szüksége, a most életbe lépett jogszabályban azonban, ahogy a Fidesz politikájában általában, egy olyan felfogás tükröződik, amely egyenlőségjelet tesz a párt és a nemzet közé - írta véleményrovatában a keddi Neue Zürcher Zeitung. Cyrill Stieger, a svájci napilap kelet-közép- és dél-európai rovatvezetője úgy látja, a régi médiatörvény elavult volt, hiányoztak az egyértelmű szabályozások, előírások és normák. Magyarországon "bizonyos újságok és internetes portálok olyan dolgokat közölnek, amelyek más európai országokban soha nem jelenhetnének meg - a legundorítóbb szeméttől az erőszak dicsőítésén át a szélsőséges gyűlöletkirohanásokig".
2011.01.11. 13:45
 
Kósa: az MJVSZ-nek nincs állásfoglalása a közoktatási törvénytervezetről
Sem állásfoglalást, sem nyilatkozatot nem tett közzé a közoktatási törvénytervezetről a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) - közölte Kósa Lajos (Fidesz), a szövetség elnöke. A politikus ezzel az Index hírportál információjára reagált, amely az MJVSZ állásfoglalására hivatkozva egyebek mellett arról írt, hogy "a fideszes városoknak sem tetszik" Hoffmann Rózsa közoktatása. Kósa elmondta: szövetségük a közoktatási koncepcióról fejtette ki a véleményét egy munkaanyagban. Ebben rámutattak a szerintük problémás részletekre, amelyekről érdemes tovább egyeztetni - jegyezte meg a politikus.
2011.01.11. 13:30
 
Holttestet találtak egy hétvégi házban Egerben
Egy középkorú nő holttestét találták meg a rendőrök egy hétvégi házban Eger külterületén - közölte a rendőrség. Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: állampolgári bejelentés alapján találták meg a holttestet hétfő délután. Az igazságügyi orvos szakértő kizárta az idegenkezűséget, ezért az egri rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A nő személyazonosságát egyelőre nem állapították meg. A Heves megyei heol.hu hírportál információja szerint a tetemet megcsonkították. Soltész Bálint az értesülésre nem kívánt reagálni az MTI-nek.
2011.01.11. 13:30
 
 
Észak-Korea közvetlen fenyegetést jelenthet az Egyesült Államokra
Észak-Korea öt éven belül közvetlen fenyegetést jelenthet az Egyesült Államokra - jelentette ki Robert Gates amerikai védelmi miniszter Pekingben, miután találkozott Hu Csin-tao kínai államelnökkel. Gates szerint Phenjan ennyi idő alatt képes lesz interkontinentális ballisztikus rakéták kifejlesztésére és nukleáris fegyverei képességének növelésére. Hozzátette: ezzel nem akarja azt mondani, hogy Észak-Korea nagy számban rendelkezni is fog e fegyverekkel. Gates tájékoztatóján elhangzott: Hu Csin-tao, aki a kínai Központi Katonai Bizottság elnöke is egyben, megerősítette számára az első lopakodó technológiával ellátott kínai vadászbombázó - a J-20-as - prototípusának keddi tesztrepülését.
2011.01.11. 13:30
 
Növelné a politikusok és a hivatalnokok anyagi felelősségét a szlovák kormány
A politikusok és az állami hivatalnokok anyagi felelősségét növelő törvény elfogadását szorgalmazza az Iveta Radicová vezette szlovák kormány. "A kormány mostanában pontosítja a törvényjavaslat szövegét. A miniszterelnöknek még a koalíción belül is meg kell vitatnia a jogszabályt. A közvéleményt a közeljövőben fogjuk tájékoztatni a törvény szövegéről" - nyilatkozott Rado Bato, a miniszterelnök szóvivője a Sme című napilapban. Az előzetes elképzelések szerint a jövőben a szlovák politikusok és közhivatalnokok döntéseikért egész vagyonukkal felelnének. Eddig az általuk okozott esetleges károkat négyhavi fizetésük mértékéig viselték.
2011.01.11. 13:30
 
 
Nagyon kelendő Vilmos és Kate eljegyzési porcelánkészlete
Minden előzetes várakozást felülmúlóan kelendő a brit trónörökösi jegyespár hivatalos eljegyzési porcelánkészlete. A 28 éves Vilmos herceg és a nála öt hónappal idősebb, polgári származású Kate Middleton eljegyzését november közepén jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában. A brit uralkodóház patinás képzőművészeti gyűjteménye, a Royal Collection gondozásában karácsony előtt jelent meg a hivatalos eljegyzési porcelánkészlet. Az elegáns halványszürkés árnyalatú, angol gyártmányú szerviz egy tányérból, egy csészéből és egy kis fedeles szelencéből áll.
2011.01.11. 13:30
 
 
Betiltották Iránban Paulo Coelho könyveit
Az iráni kulturális minisztérium betiltotta Paulo Coelho világhírű brazil író könyveit. "Műveim 1998 óta jelennek meg Iránban különböző kiadóvállalatokon keresztül" - írta hétfői blogbejegyzésében Paulo Coelho. Emlékeztetett arra, hogy könyveiből eddig mintegy hatmillió példány kelt el a közel-keleti országban. Az író annak a véleményének adott hangot, hogy az "önkényes döntés" hátterében "csak valamilyen félreértés állhat". Coelhót iráni kiadója - az ellenzékben aktív Aras Hedzsászi - tájékoztatta arról, hogy a kulturális minisztérium mindenfajta magyarázat nélkül elrendelte könyveinek betiltását.
2011.01.11. 13:15
 
Médiatörvény: a néppártiak kifogásolják a liberális közmeghallgatás módját
Kifogásolja az Európai Parlament (EP) magyar néppárti frakciója, hogy a magyar kormány nem vehetett részt méltó módon a liberális képviselőcsoport által a médiatörvényről az (EP) brüsszeli székházában rendezett keddi közmeghallgatáson. Az Európai Parlament liberális frakciója a közmeghallgatáson súlyosan megsértette a véleménynyilvánítás szabadságát - olvasható a magyar néppárti frakció MTI-hez eljuttatott közleményében. A képviselőcsoport a magyar kormány ismételt hivatalos kérésének ellenére sem biztosította annak méltó részvételét a vitában. Ez az eljárás méltatlan Magyarországgal szemben, és ellenkezik a parlament és az Európai Unió szellemiségével - írják.
2011.01.11. 13:15
 
Botrányok sorozata a villában!
Minél tovább tart a műsor annál jobban előjönnek az ellentétek, néha pedig - mint például Ildinél is – a külvilágból érkezik rossz hír.
2011.01.11. 13:01
 
A Jobbik nemzeti kríziskezelőt hozna létre
Nemzeti kríziskezelőt hozna létre a Jobbik, hogy segítse a nehéz helyzetbe jutott, devizában eladósodott lakáshiteleseket. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja szerint a nemzeti kríziskezelő - amely lehetne akár bank, akár valamilyen pénzintézet, vagy központ - létrehozásának célja, hogy forintban és a magyar nemzet kezében legyenek az adósságok. Az ellenzéki politikus közölte: a spanyol modell bevezetésére lenne szükség, arra, hogy fogadják el teljesítésként, ha egy adós rendelkezik a törlesztendő összeg 80 százalékával, és azt kifizeti.
2011.01.11. 13:00
 
 
Rekordszámú, 80 ezer látogató 2010-ben a Mátra Múzeumban
Rekordszámú, mintegy 80 ezer látogató kereste fel a gyöngyösi Mátra Múzeumot az elmúlt évben - tájékoztatta az intézmény igazgatója kedden az MTI-t. Húszezerrel emelkedett 2009-hez képest azok száma, akik kíváncsiak voltak Magyarország egyik legnagyobb természettudományos gyűjteményére - közölte Fűköh Levente. Mint elmondta, az intézmény elnyert az "Év múzeuma" címet, és hat ott dolgozó biológus, muzeológus munkatárs részesült az oktatási tárca nívódíjában. A Mátra Múzeum még 2009-ben Európa Nostra Fődíjat érdemelt ki a múzeumnak otthont adó Orczy kastély felújításáért.
2011.01.11. 13:00
 
 
A Lungo Drom új szemléletű, erkölcsös politikát ígér
Farkas Flórián szerint új korszak, új szemléletű erkölcsös politika indult el romaügyben azzal, hogy a vasárnapi országos kisebbségi választásokon 71, a területin pedig 85 százalékos támogatást kapott az általa vezetett Lungo Drom. A roma szervezet elnöke - aki egyben fideszes országgyűlési képviselő és a romatámogatásokért felelős miniszteri biztos - keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, "ez az üzenet azt jelenti: a cigányság nem fogadja el a kriminalizált, szakszerűtlen és törvénytelen cigánypolitikát, ezért a Lungo Drom minden eddiginél hatékonyabb, eredményesebb politikát fog felmutatni".
2011.01.11. 13:00
 
Szabadságvesztést kapott a rokonát sorsára hagyó kőröshegyi pár
Szabadságvesztéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen azt a férfit és nőt, akik hagyták meghalni ágyban fekvő rokonukat 2007-ben Kőröshegyen. A táblabíróság a vádlottakat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben mondta ki bűnösnek. Az 52 éves férfit hét év letöltendő fegyházbüntetésre, 56 éves párját hat év börtönre ítélte. A másodfokú bíróság ezzel megváltoztatta az ügyben korábban eljáró Somogy Megyei Bíróság határozatát, amely a férfira tizenegy év fegyházat, a nőre pedig - akkor még segítségnyújtás elmulasztása miatt - egy év tíz hónap, négy év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki.
2011.01.11. 13:00
 
 
Hárman pályáznak az egri színház igazgatói posztjára
Hárman jelentkeztek az egri Gárdonyi Géza Színház igazgatói posztjára kiírt pályázatra - tájékoztatta az intézményfenntartó, fideszes irányítású Heves Megyei Önkormányzat aljegyzője kedden az MTI-t. Kovács Csaba nem erősítette meg, de nem is cáfolta az MTI azon értesülését, hogy az igazgatói tisztségre Blaskó Balázs, a teátrum színművésze, Barta Dóra, a színház tánctagozatának vezetője és Szíki Károly színművész pályázik. Az egri színházat mindenképpen új vezető fogja irányítani, hiszen - mint azt az aljegyző megerősítette - nem pályázik Csizmadia Tibor, aki 2001 óta igazgatta a teátrumot.
2011.01.11. 12:30
 
 
FIFA-Aranylabda: a Marca-voksolók szerint igazságtalan Messi sikere
A legnépszerűbb spanyol sportnapilap, a Marca internetes szavazóinak kétharmada szerint igazságtalanság, hogy a FIFA-Aranylabdát - két spanyolt, Andrés Iniestát és Xavit megelőzve - az amúgy a szintén az FC Barcelonában futballozó argentin Lionel Messi nyerte el. A lap olvasóinak feltett kérdésre - derült ki a több mint 92 ezer válasz keddi összegzéséből - több mint 68 százalék (csaknem 63 ezer klikkelő) felelt igennel, s csak kevesebb mint 32 százalék értett egyet a dél-amerikai labdarúgó első helyével. A madridi Marca a voksmérleg közzététele mellett külön írást is szentelt a hétfő esti, zürichi díjátadó ünnepségnek, nyomatékosítva egyfelől, hogy Messi kétségtelenül a világ egyik legjobb játékosa.
2011.01.11. 12:30
 
 
CPJ: Magyarország vonja vissza az "elnyomó" médiatörvényt
Az új médiatörvény visszavonását sürgeti a Bizottság az Újságírók Védelméért (CPJ) nemzetközi jogvédő szervezet Orbán Viktornak címzett nyílt levelében, amelyet helyi idő szerint hétfőn hoztak nyilvánosságra. Joel Simon, a New York-i székhelyű szervezet igazgatója a levélben felszólítja a miniszterelnököt, hogy gondoskodjon a médiát "szigorúan korlátozó" új törvény azonnali hatályon kívül helyezéséről. A törvényt, amelynek "pusztító" hatása lenne a sajtószabadságra, bel- és külföldi figyelmeztetések dacára fogadta el a budapesti parlament, Schmitt Pál köztársasági elnök pedig aláírta azt - írta a CPJ vezetője.
2011.01.11. 12:15
 
A pekingi sajtó szerint végrehajtotta első próbarepülését a kínai lopakodó
Kínában próbarepülést hajtottak végre a fejlesztés alatt álló lopakodó harci repülőgéppel, a tesztelés éppen azokra a napokra esett, amikor amerikai védelmi miniszter hivatalos látogatást az országban - derült ki kínai internetes oldalakról. A kínai blogokon és sajtó honlapokon, közte egy állami újság internetes oldalán szereplő információt a brit hírügynökség egyelőre nem tudta ellenőrizni más forrásokból. Az oldalakon egy harci gép volt látható repülés közben. Egyes beszámolók szerint a J-20-as kódjelű gép a délnyugat kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány székhelyén, Csengtu (Chengdu) egy repülőteréről szállt fel egy rövid útra.
2011.01.11. 12:15
 
IKSZ: változtassák meg az önkormányzatok a kommunista utcaneveket
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) azt javasolja, hogy változtassák meg az utcaneveket azok az önkormányzatok, ahol még a kommunista diktatúra nyomait őrzik az elnevezések - mondta Stágel Bence, az IKSZ elnöke. A KDNP országgyűlési képviselője elmondta, hogy a mai napig több száz utca, tér van elnevezve a kommunizmus tömeggyilkos vezetőiről, kiszolgálóiról, eseményeiről. Számos helyen van Lenin, Marx, Ságvári Endre, Kun Béla, Szamuely Tibor, Münnich Ferenc, November 7. vagy Népköztársaság nevét viselő utca, tér, holott ezek ma már csak a huszadik századról szóló történelemkönyvek fekete lapjaira való nevek és fogalmak kellene, hogy legyenek.
2011.01.11. 12:00
 
MSZP: az alacsony és az átlagos keresetűeket sújtja a kormány
Az MSZP szerint a kormány a programjában megfogalmazott vállalással szemben a társadalom kétharmadára nincs tekintettel: a jómódúaknak kedvez, az alacsony és az átlagos keresetűeket sújtja. Szűcs Erika országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a társadalom kétharmadát a kormány nem védi a hiteltörlesztés égbe szökő terheitől, csökken a fizetésük vásárlóértéke, és kevesebb támogatást kapnak a gyermekneveléshez, mint a jól keresők.
2011.01.11. 12:00
 
2001. szeptember 11-én született Tucson legifjabb áldozata
Az Egyesült Államok történetének egyik legtragikusabb napján, 2001. szeptember 11-én született a hétvégi tucsoni tragédia legfiatalabb áldozata - talán éppen ez járulhatott hozzá a halálához. Christina Taylor Green egy átlagos gyereknél jóval lelkesebben érdeklődött a politika iránt, hazafias érzelmeit születésének dátuma erősen táplálta, nevezetesen annak a napnak a történései, amikor csaknem háromezren vesztették életüket utasszállító repülőgépekkel elkövetett terrortámadásokban, és összeomlott a Wolrd Trade Center ikerfelhőkarcolója.
2011.01.11. 12:00
 
A szudokut is megoldja a Google
A szudokurejtvényeket is megoldja a Google mobiltelefonokra szánt képfelismerő szolgáltatása, amely az informatikai óriásvállalat szerveit vonja be a processzorigényes műveletek elvégezésébe. Az Android- és az iOS-alapú telefonokra tölthető Google Goggles nevű alkalmazás a készülékek beépített kameráit használja. A szoftver a rejtvényről készült képet az internetkapcsolat sebességétől függően néhány perc vagy másodperc alatt küldi a számítási felhőbe, azaz a Google szervereire. Ezek a nagyteljesítményű gépek a legbonyolultabb matematikai rejtvényeket is másodpercek alatt oldják meg, az eredményt pedig azonnal visszaküldik a feladó telefonjára.
2011.01.11. 11:45
 
 
Az anyagi nehézségek tönkretehetik a WikiLeakst
"Ahogy a dolgok alakulnak, nem fogunk tudni fennmaradni" - jelentette ki a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója, Julian Assange a francia Europe 1 rádiónak hétfő este adott interjújában. A honlap jelentős anyagi gondokkal küzd azóta, hogy minden számláját blokkolták - tette hozzá. "Az adományozók pénze nem jut el hozzánk.... Becsléseim szerint hetente 500 ezer eurót veszítünk ezzel" - jelentette ki Assange. A nagyobb bankok és bankkártya-szolgáltató cégek azután tiltották le a portálnak szánt átutalásokat, hogy a WikiLeaks novemberben elkezdte mintegy negyedmillió bizalmas amerikai diplomáciai távirat nyilvánosságra hozatalát.
2011.01.11. 11:45
 
A VDSZ is támadja az Alkotmánybíróságon a magán-nyugdíjpénztári törvényt
A magán-nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos törvény megsemmisítését kezdeményezte az Alkotmánybíróságnál a vegyipari szakszervezet. A VDSZ a beadványában az emberi méltóság, a személyes adatok és az önrendelkezési jog sérelmére hivatkozik, és a felülvizsgálat soron kívüli lefolytatását kérelmezi. A szakszervezet közleményében azt írta: alkotmányos szempontból erősen aggályos a magán-nyugdíjpénztárak működését szabályozó törvény, mert több paragrafusa is sérti az emberi méltóságot, a személyes szabadságot és az önrendelkezési jogot.
2011.01.11. 11:30
 
 
Semjén: zökkenőmentesen halad az egyszerűsített honosítási eljárás
Zökkenő- és problémamentesen halad az egyszerűsített honosítási eljárás, az első héten mintegy ötezer kérelem érkezett - számolt be Semjén Zsolt a nemzetpolitikai tárcaközi bizottság fővárosi ülésén. A nemzetpolitikáért felelős kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes elmondta, hogy a legtöbb kérelem Csíkszeredáról, Kolozsvárról, Szabadkáról és Beregszászról érkezett. Panaszt sehonnan nem jelentettek, mindenhol pozitívak a tapasztalatok - emelte ki. Semjén Zsolt az ülésen üdvözölte, hogy Traian Basescu román államfő kihirdette a tanügyi törvényt, amely - mint mondta - nagyon fontos előrelépés a magyar iskolaügy szempontjából.
2011.01.11. 11:30
 
 
A büntetések súlyosbítását kérte az ügyész a Zuschlag-ügyben
A büntetések súlyosbítását kérte a vádlottakkal szemben perbeszédében Horányi Miklós, a vádat képviselő fellebbviteli főügyész a Zuschlag-ügy másodfokú tárgyalásán a Szegedi Ítélőtáblán. A cselekmények tárgyi súlya, a vádlottak személyének társadalomra veszélyessége, s a súlyosbító körülmények nyomatéka miatt az ügyész azt indítványozta, a táblabíróság hosszabb tartamú büntetéseket szabjon ki és a szabadságvesztést a vádlottaknak fegyházban kelljen letölteniük. Horányi Miklós kérte azt is, hogy a bűnszervezetben történt elkövetést a bíróság az ítélet rendelkező részében tüntesse föl.
2011.01.11. 11:30
 
Leégett egy családi ház tetőszerkezete Szombathelyen
Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete kedden hajnalban Szombathelyen a Szőlős utcában - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A lángok hajnali fél négykor csaptak fel a lakatlan házban, a tűzben nem sérült meg senki - tájékoztatott Dénes Károly, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Hozzáfűzte: a szombathelyi tűzoltók három fecskendővel vonultak a helyszínre a lángokat eloltották, a tűz okát szakértő bevonásával vizsgálják, a kárt egymillió forint körülire becsülik.
2011.01.11. 11:30
 
Vezércikk a FAZ-ban
Harcias demokraták uniója címmel közölt első oldalas vezércikket keddi számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung a médiatörvényről és az új EU-tagállamok beilleszkedési problémáiról. Reinhard Müller, a konzervatív újság szerkesztője emlékeztet arra, hogy bő tíz évvel ezelőtt az EU szankciókat fogadott el Ausztria ellen, miután Jörg Haider pártja bekerült a bécsi kormányba. Ezzel értésre adta: az unió nem fogad el olyanokat, akik támadást intéznek az európai civilizáció pillérei ellen.
2011.01.11. 11:30
 
 
Illés Gyula a ZTE középpályása Debrecenbe igazolt
Az eddig a Zalaegerszeg labdarúgócsapatát erősítő Illés Gyulával hároméves szerződést kötött kedden a bajnoki címvédő Debrecen - közölte a hajdúsági klub az MTI-vel. A 28 éves középpályás átigazolásáról már korábban megjelentek sajtóhírek, de Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke az egyesület vasárnapi sajtótájékoztatóján még csak annyit mondott, hogy tárgyalnak a futballistával. Illés a pályafutását Debrecenben kezdte ifiként, majd alacsonyabb osztályú csapatokban játszott. Csank János kiszemeltjeként 2009-ben igazolta le a ZTE, szerződése 2010 végén járt le a zalaiaknál.
2011.01.11. 11:15
 
Kormányablakok: négy nap alatt csaknem négyezer ügyfél
Nyitásuk első hetében, négy nap alatt több mint 3.700 ügyfelet fogadtak a kormányablakok, a kormányhivatalok integrált ügyfélszolgálatai. A legtöbb ügyintézés, több mint 400, ügyfélkapu nyitásával volt kapcsolatos - közölte a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkárság kedden az MTI érdeklődésére. Január 3. és 6. között összesen 3.722 ügyfél fordult meg a kormányablakokban, legtöbben, 349-en egy budapesti kormányablakot, a Teve utcai ügyfélszolgálatot keresték fel, amely a Közép-Magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztár épületében működik.
2011.01.11. 11:15
 
Kétszínűséget lát a nyugati kritikában egy osztrák vendégkommentár
Az új magyar médiatörvény miatti németországi és ausztriai aggodalomba egy jó adag képmutatás is vegyül - írta egy osztrák napilap keddi számában megjelent vendégkommentár. A véleménynyilvánítás szabadsága, az újságírás függetlensége, a rádió és televízió államtól való különállása természetesen védendő értékek - szögezte le Detlef Kleinert német televíziós újságíró a konzervatív Die Presse hasábjain. Éppen ezért - tette hozzá - kellene legalább elgondolkozni azon, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy a magyar törvénynek nyugati demokráciákban is megvan a maga megfelelője.
2011.01.11. 11:15
 
 
A spanyol volt 2010-ben a legerősebb bajnokság, a magyar a 49.
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint 2010-ben a spanyol Primera División volt a legerősebb bajnokság, a listán Magyarország a 49. helyen található. A spanyol mögött az angol Premier League végzett a második helyen, míg a harmadik az olasz Serie A lett. A listán összesen 125 ország szerepel, a leggyengébben rangsorolt a kirgíz pontvadászat. A magyar bajnokságot megelőzte például az iráni (31.), a szaúdi (43.) vagy éppen a szudáni (47.) is. Ugyanakkor érdekesség, hogy a legutóbbi világbajnokságon szereplő Szlovénia nemzeti bajnoksága csak az 51. helyre került.
2011.01.11. 11:15
 
 
A H1N1-en átesett emberek védettséget szerezhettek az influenzával szemben
A vizsgált H1N1-fertőzésen átesett emberek szervezete olyan antitesteket termelt, melyek az influenzavírusok széles köre ellen védettséget nyújtanak számukra a későbbiekben - közölték eredményeiket hétfőn amerikai kutatók. A Journal of Experimental Medicine című szakfolyóiratban közzétett tanulmány szerint a pandémiás H1N1-vírussal megfertőződött embereknél szokatlanul erős immunválasz fejlődött ki. Olyan antitestek termelődtek szervezetükben, melyek az elmúlt évtized valamennyi szezonális H1N1-törzse, az 1918-as spanyolnátha vírusa, sőt még egy H5N1 madárinfluenza-törzs ellen is védenek.
2011.01.11. 11:00
 
 
A médiatörvény hatályos szövege olvasható a médiahatóság honlapján
Azért tér el a médiatörvénynek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapján elérhető változata a Magyar Közlönyben kihirdetett szövegtől, mert a jogszabályt két nappal az elfogadása után egy másik törvénymódosítás keretén belül megváltoztatta az Országgyűlés. Egy ponton eltér a médiatörvénynek az NMHH honlapján elérhető változata a Magyar Közlönyben kihirdetett szövegtől - írta a Hírszerző. A hírportál cikkében - amelynek címe szerint az NMHH "önkényesen változtatott a médiatörvény szövegén" - az áll, hogy az NMHH honlapján olvasható törvény 164. paragrafusa eltér a Magyar Közlönyben december 31-én megjelent normaszövegtől.
2011.01.11. 10:45
 
Egy hónapig Albelda nélkül lesz a Valencia
Egy hónapos pihenőre kényszerül David Albelda, a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Valencia korábbi válogatott középpályása. A klub bejelentése szerint a 33 éves futballista jobb térde másfél hónapja gyulladt be, s végül meg kellett műteni. Albelda valószínűleg leghamarabb a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a német Schalke 04 ellen térhet vissza február 15-én.
2011.01.11. 10:30
 
Első fokon pert nyert az MVM ellen az LMP
Első fokon pert nyert az LMP a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. ellen a Fővárosi Bíróság keddi döntése értelmében. A nem jogerős ítélet szerint a cégnek 15 napon belül ki kell adnia az úgynevezett offshore és szállodaügyekre vonatkozó vizsgálati jelentéseket, illetve azok költségeit. Az LMP-t a perben képviselő Schiffer András frakcióvezető az ítélethirdetést követően azt mondta, újra világossá vált, hogy az olyan, közpénzekből gazdálkodó nagy közüzemi cégek, mint az MVM Zrt., közfeladatot ellátó személyek, így az általuk keletkeztetett, illetve a gazdálkodásukra vonatkozó iratok közérdekű adatnak minősülnek. A közpénzekből gazdálkodó szervezetekre is érvényes az információ szabadsága - tette hozzá.
2011.01.11. 10:30
 
 
Egyelőre nem csökkenti a kormány az üzemanyagárak adótartalmát
A kormány egyelőre nem tervezi az üzemanyagárak jövedéki adójának, illetve áfa-tartalmának csökkentését - derül ki a gazdasági tárca és a kormányszóvivő tájékoztatásából. Hétfőn az MTI piaci forrásokból származó értesülés alapján közölte, hogy emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőnek az árak: a benzin átlagára 363-364 forintra emelkedik, a gázolajé pedig 354 forintra. A tárca sajtóosztálya azt közölte: "a kormány eddigi törvényjavaslataiban nem változtatott az üzemanyagok jövedéki adójának a mértékén. A jövedéki adó utolsó emeléséről még az előző kormány döntött 2010. január 1-jével".
2011.01.11. 10:30
 
Jogszerű a reptéri taxiállomás áthelyezése az üzemeltető szerint
A ferihegyi felújítások és átépítések miatti taxiállomás-áthelyezések jogszerűek, a Fővárosi Önkormányzat, a BA Zrt. és a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. arra törekszik, hogy a helyzetet mihamarabb normalizálja és a forgalomkorlátozásokból eredő kellemetlenségeket mérsékelje. A Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. keddi közleményében azt írta: időben tájékoztatta a taxi-szolgáltatókat arról, hogy a Budapest Airport (BA) a ferihegyi repülőtéren áthelyezte az utas-felvételi pontokat, és arról is, hogy az érkezési oldalon csúszik az útburkolat felújítása.
2011.01.11. 10:15
 
 
Korrigált a forint, 280 alatt az euró
Korrigálta hétfői gyengülésének egy részét a forint: az eurót kedden délelőtt fél tízkor 278,76 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 280,10 forint után. Hétfőn a forint komoly árfolyam veszteséget szenvedett el, nap közben 280,50 forintos euró jegyzésre is volt példa, miközben péntek délután még 276,55 forinton állt a jegyzés. Az euró gyengült a hét elején, és a dollárral szemben már több mint három százalékkal gyengült az év eleje óta. Hétfőn négyhavi mélypontra süllyedt az euró 1,2860 dolláros jegyzésáron.
2011.01.11. 10:15
 
 
Szalai Annamária: a hatóság nem korlátozza a szólás szabadságát
A tévék és rádiók egyáltalán nem háborognak a médiatörvény tartalmi korlátozásokat előíró rendelkezései miatt; igaz, ők, ellentétben a nyomtatott és internetes sajtóval, ezekhez már hozzászokhattak - mondta el a Magyar Nemzetnek adott interjúban Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács elnöke. Hozzátette: a hatóság nem fogja korlátozni a vélemények és a szólás szabadságát. Hangsúlyozta: a média szakma szereplőivel a médiatörvény előkészítése során is folyamatos volt az egyeztetés. A saját rendeletalkotási jogával kapcsolatban az elnök megjegyezte: tévedés, hogy csak Magyarországon van ilyen joga a médiahatóság vezetőjének.
2011.01.11. 10:15
 
 
Michael Douglas legyőzte a rákot
"Eltűnt a tumor" - közölte egy interjúban egészségi állapotáról nyilatkozva Michael Douglas, akinél tavaly nyáron fedeztek fel rákbetegséget. A filmcsillag a Today Show című műsor felvételén elmondta, jól van, gyógyultnak érzi magát. A 66 éves színész arról is beszélt, hogy havonta felülvizsgálaton kell részt vennie, ennek ellenére bizakodó. Michael Douglas orvosai augusztusban állapítottak meg gégerákot a hírességnél, aki azóta kemoterápián és sugárkezelésen esett át. "Vad utazás volt" - fedte fel kezeléséről szólva. Most már étvágya is visszatért, súlya gyarapodik. A színész betegsége miatt közel 15 kilót fogyott.
2011.01.11. 10:00
 
 
Gyurcsány azt javasolja, az ellenzék bojkottálja az alkotmányozási folyamatot
Gyurcsány Ferenc azt javasolja valamennyi ellenzéki pártnak, hogy hirdessen bojkottot az alkotmányozási folyamat egészére, és egyáltalán ne vegyen részt az Országgyűlés munkájában azon idő alatt, amikor a parlament, "önmagát bárminek is nevezve, a Fidesz új alkotmányát tárgyalja". A volt miniszterelnök erről legfrissebb blogbejegyzésében ír. Orbán Viktor a tavaly december 24-i Magyar Nemzetben megjelent interjújában azt mondta, Magyarország új alkotmánya 2012. január elsején lép hatályba, az új alaptörvényt jövő év április 25-én, húsvéthétfőn fogadja el az Országgyűlés.
2011.01.11. 10:00
 
Az ország nagy részén kedden köd lesz, szerdán javulhat az idő
Az ország nagy részén kedden még megmarad a sűrű köd, rossz látási viszonyokra kell készülni, szerdán viszont már valamelyest javul helyzet, kevesebb helyen várható sűrű, tartós köd - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) meteorológusa kedden az MTI-vel. Vadász Vilmos elmondta, hogy reggel óta az ország mintegy kétharmadában sűrű köd van. A legkisebb - 100 méter alatti - látástávolságokat Szombathelyről, Szolnokról és a Kékestetőről jelentették. A Duna-Tisza közén, a Dunántúl középső területein, valamint a Duna vonalában 100-200 méter közötti látástávolság jellemző. Kicsit jobbak a látásviszonyok a Tiszántúl egyes részein, ahol 2-4 kilométeres látástávolságokat is jeleztek.
2011.01.11. 09:45
 
 
Marion Cotillard gyermeket vár
Első gyermekét várja Marion Cotillard Oscar-díjas francia színésznő és élettársa, Guillaume Canet színész-rendező. A 35 éves Marion Cotillard a Piaf című filmben nyújtott alakításával vált világhírűvé, azóta több hollywoodi produkcióban is láthatta a közönség. A színésznő terhességének hírét sajtószóvivője is megerősítette. Gyermekáldás elé néz Owen Wilson amerikai színész is, akinek barátnője, Jade Duell szintén a pár első gyermekét várja.
2011.01.11. 09:45
 
 
FIFA-Aranylabda: Egervári Xavira, Gera Messire szavazott
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Xavit jelölte meg végső győztesként a FIFA-Aranylabda szavazáson. Az elismerést végül Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója nyerte el. Az idén először adták át a France Football Aranylabda, valamint a FIFA Év játékosa díj egyesített elismerését, így a voksolás menetrendje is megváltozott. A FIFA minden tagországából a nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai, a csapatkapitányok, valamint egy újságíró szavazhatott az első három helyezettre.
2011.01.11. 09:30
 
Ellopták a rézborítást a zalaegerszegi temető ravatalozójáról
Az utolsó négyzetméternyi rézborítást is ellopták a fémtolvajok a zalaegerszegi új temető ravatalozójáról - írta keddi számában a Zalai Hírlap. Az utóbbi két évben hatszor jártak a tolvajok a temetőben. Mindig újabb és újabb rézlemezeket szedtek le a száz-százötven négyzetméternyi tetőszerkezetről, most hétvégén pedig az utolsó négyzetméter fémlemezt is elvitték. Herczeg András, a Városgazdálkodási Kft. temetkezési részlegvezetője a lapnak azt mondta, hogy a rézlemezek értékénél nagyobb károk keletkeztek. A rongálások után minden alkalommal beázott a ravatalozó, a halotthűtőtől kezdve az irodán át a kellékraktárig szinte valamennyi helyiség vízben állt.
2011.01.11. 09:15
 
Veszprém megyében megszűnt a szmogriadó
Megszűnt a szmogriadó kedden Veszprém megyében, miután a megyeszékhelyen és Várpalotán is jelentősen javult a levegő minősége - tájékoztatta a Közép-dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi felügyelőség levegőtisztaság-védelmi laboratóriumának vezetője az MTI-t. Nagy Attila elmondta, hogy az elmúlt napok időjárásának kedvező változása miatt a szálló por (PM10) szennyezettségi értékeinek napi átlaga Veszprémben és Várpalotán a tájékoztatási küszöbérték alá csökkent, s a felügyelőség területén - a Közép-dunántúli régióban - sehol nincs szmogriadó.
2011.01.11. 09:15
 
 
Ronaldinho a Flamengóban folytatja
A Flamengo együttesében folytatja pályafutását Ronaldinho, a brazilok aranylabdás futballistája. Az AC Milantól érkező 30 éves világbajnok játékmester négyéves szerződést kötött a klubbal. A kivételes képességű játékmester 2001-ben a Grémiótól került Európába, két évig a francia Paris Saint-Germain együttesénél futballozott, majd ezt követően az FC Barcelonához igazolt, ahol pályafutása legeredményesebb időszakát töltötte el. 2008-ig két bajnoki címet nyert a csapattal, valamint a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott, ekkor érdemelte ki az Aranylabdát is. 2008-ban szerződött Milánóba.
2011.01.11. 09:15
 
BUX: -0,07 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 15,88 pontos csökkenéssel, 22.137,75 ponton nyitott kedden. A legutóbbi, hétfői záró értékéhez képest 0,07 százalékkal gyengült.
2011.01.11. 09:15
 
 
Aktív fiatalkor, kevesebb kiló később
Azok, akik fiatal korukban rendszeresen mozognak, sportolnak, idősebb korukban is kevesebb súlyt szednek magukra, mint kezdettől fogva mozgásszegény életmódot folytató kortársaik. A fiatal felnőttkorban, 18-30 év között sokat, erősen mozgó férfiak a következő két évtizedben átlag 2,6 kilóval kevesebb súlyt vettek magukra, mint a tunyábbak. A nőknél ez a különbség még markánsabb: a fiatalon fizikailag aktív nők 20 évvel később 6,1 kilóval voltak könnyebbek, mint korábban is kevesebbet mozgó társaik. Hasonlóan alakult a haskörfogat is. Két évtizeddel múltán az aktív férfiak és nők átlag 3, illetve 4 centiméterrel bizonyultak karcsúbbnak állapították meg amerikai kutatók.
2011.01.11. 09:00
 
 
Sydneyi tenisztorna: a világelső Wozniacki újra kikapott
Idei második mérkőzését is elvesztette a világelső Caroline Wozniacki, aki kedden a szlovák Dominika Cibulkovától kapott ki a Sydneyben zajló tenisztorna női versenyében. A dán játékos a múlt héten egy bemutatótornán szenvedett sima vereséget az orosz Vera Zvonarjovától, a sydneyi tornán pedig az első körben nem kellett játszania. Wozniacki a Cibulkova elleni találkozón sem játszott jól és simán, 6:3, 6:3-ra kapott ki. "Ez megesik, néha veszítesz, néha nyersz - nyilatkozta a meccs után a tavaly hat WTA-tornán diadalmaskodott teniszező. - Ez volt az év első viadala, s voltak pozitívumok is. A hibákat persze ki kell javítani, de nem aggódom, az ausztrál nyílt bajnokságra rendben leszek."
2011.01.11. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483[1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista