2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Magyar Nemzet: nyomozás hűtlen kezelés miatt a Duna TV-nél
Hűtlen kezelés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást a Duna TV és egy magánklinika közti szerződéssel kapcsolatban; az ügyben Ókovács Szilveszter vezérigazgató tett feljelentést - írja a Magyar Nemzet. A Duna Televízió és a budapesti Dr. Rose magánklinika 2009. október 20-án kötötte meg az egyezséget, három évre. A klinika jogosulttá vált arra, hogy a teljes szolgáltatási díjról egy összegben állítsa ki a hároméves ellátás nyolcmillió forint értékű számláját, a tévé pedig vállalta, hogy öt munkanapon belül fizet. A megállapodás melléklete tartalmazza a luxusklinika szolgáltatásait igénybe venni jogosultak körét, ezen négy név szerepel: Cselényi László volt Duna TV-elnöké, a gazdasági-műszaki főigazgatóé, Szekeres Lászlóé, valamint feleségüké.
2011.01.14. 07:30
 
Mexikóban meggyilkoltak egy polgármestert, egy hét alatt a másodikat
Megölték csütörtökön egy dél-mexikói város polgármesterét - egy hét leforgása alatt ő a második meggyilkolt városvezető a latin-amerikai országban. Az Oaxaca állambeli, jobbára indiánok lakta Santiago Amoltepec polgármesterét, Luis Jiménez Matát a szövetségi állam székvárosában ölték meg. Mata alig két hete, január elsején lépett hivatalba. Az általa vezetett város egy évtizede vitában áll egy szomszédos településsel egy földterület miatt. Az erőszakba torkoló viszály eddig egy tucat halálos áldozatot követelt.
2011.01.14. 07:30
 
 
A NASA kijelölt egy tartalék parancsnokot, ha Kelly nem tudna indulni
Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA kijelölt egy tartalék parancsnokot arra az estre, ha a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) utolsóként induló űrsikló, az Endeavour parancsnoka, Mark Kelly nem vállalná az űrmissziót a felesége elleni merénylet miatt. Az űrkutatási hivatal Mark Kelly kérésére jelölt ki tartalék parancsnokot, de hangsúlyozta, hogy továbbra is ő az expedícióra készülő csoport vezetője. Mark Kelly felesége, Gabrielle Giffords demokrata képviselőnő ellen szombaton merényletet követtek el, s jelenleg válságos állapotban fekszik egy arizonai kórházban.
2011.01.14. 07:30
 
 
Assange Rupert Murdochról szóló anyagok közzétételével fenyegetőzik
Julian Assange azzal fenyegetőzik, hogy Rupert Murdoch médiamágnásról és médiabirodalmáról szóló anyagokat hoz nyilvánosságra abban az esetben, ha vele történik valami rendkívüli. A WikiLeaks portál alapítója a New Statesman című brit magazinnak nyilatkozva kifejtette, hogy a világ legtehetősebb médiamágnásáról szóló anyagok a birtokában lévő "információs bomba" részének tekinthetők. Az anyagok - mint mondta - "biztonsági fájlok", vagyis abban az esetben kerülnek a nyilvánosság elé, ha vele valami rendkívüli történik, például kiadják az Egyesült Államoknak.
2011.01.14. 07:30
 
Spanyol Király Kupa: egygólos hátrányba került a Deportivo
A Deportivo La Coruna egygólos vereséget szenvedett az Almería vendégeként a labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén. Király Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés: Almería-Deportivo La Coruna 1-0.
2011.01.14. 07:15
 
 
Dakar-rali: Al-Attijah és Despres volt a leggyorsabb csütörtökön
Az autósoknál az összetettben vezető katari Nasszer al-Attijah, a motorosoknál pedig a francia Cyril Despres érte el a legjobb időt a csütörtöki, 11. szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, melyet argentin és chilei utakon rendeznek meg. A motorosoknál továbbra is a spanyol Marc Coma áll az élen összetettben, míg az autósoknál szinte bebiztosította végső sikerét al-Attijah, amennyiben be tudja fejezni a viadalt, ugyanis az eddig második spanyol Carlos Sainz ezúttal több mint egyórás hátránnyal ért célba, ezzel harmadik helyre esett vissza összetettben. A második dél-afrikai Giniel de Villiers hátránya 50 percnél is több.
2011.01.14. 07:15
 
Férfi kézilabda-vb: győzelemmel kezdett a házigazda Svédország
A házigazda svéd csapat könnyed győzelmet aratott Chile válogatottja felett a férfi kézilabda-világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzésén. Eredmény, D csoport (Göteborg), 1. forduló: Svédország-Chile 28-18 (15-8).
2011.01.13. 22:15
 
 
Schmitt a magyar EU-elnökség prioritásairól tárgyalt a spanyol kormányfővel
Az induló magyar EU-elnökség prioritásairól folytatott megbeszélést Schmitt Pál és a spanyol kormányfő Madridban. A vendéglátó szóba hozta a magyar médiatörvény kérdését is - mondta el a köztársasági elnök a magyar sajtónak nyilatkozva. A José Luis Rodrígez Zapatero miniszterelnökkel délután a Moncloa Palotában tartott találkozón Schmitt Pál a főbb gazdasági kérdések mellett elsősorban a Duna-stratégia jelentősége mellett érvelt, illetve hangsúlyozta Magyarországnak a regionális együttműködés bővítésében való érdekeltségét.
2011.01.13. 22:15
 
 
Illés: Magyarország egyetért az EB álláspontjával a vörösiszap-ügyben
Magyarország egyetért az Európai Bizottság azon véleményével, miszerint a vörösiszapot a veszélyes hulladékok közé kellett volna sorolni. "Magyarországon a vörös iszap 20 éven keresztül veszélyes hulladék volt. Gyalázatosnak tartom, hogy az előző, szocialista kormányzat időszaka alatt nem veszélyes hulladék kategóriába fogadták el" - mondta az MTI-nek Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelemért felelős államtitkára Budapesten. Az államtitkár kijelentésével arra reagált, hogy lezárult a magyarországi vörösiszap-katasztrófa uniós vizsgálatának első szakasza.
2011.01.13. 21:45
 
 
Váratlanul Bagdadba érkezett Joe Biden amerikai alelnök
A hosszú távú gazdasági kapcsolatokról, a kereskedelmi és ipari együttműködésről tárgyalt Joe Biden amerikai alelnök és Núri al-Máliki iraki miniszterelnök csütörtökön Bagdadban. Biden szerdán éjjel érkezett előre be nem jelentett látogatásra az iraki fővárosba, hogy tárgyaljon az új iraki vezetőkkel. Előzőleg Pakisztánt és Afganisztánt kereste fel. Biden az első washingtoni vezető, aki felkereste Irakot az ottani kormány múlt hónapban történt megalakulása óta. Egy év leforgása alatt most harmadszor jár Bagdadban, hivatalba lépése, 2009 januárja óta pedig immár hetedszer keresi fel az országot.
2011.01.13. 21:30
 
Fed-elnök: idén 3-4 százalékkal nőhet az amerikai gazdaság
Az amerikai gazdaság 3-4 százalékkal nőhet az idén - jelentette ki Ben Bernanke, az amerikai jegybank (Fed) elnöke csütörtökön. A Fed novemberben 3-3,6 százalékos GDP növekedést prognosztizált 2011-re. A Fed-vezető azt mondta, hogy az idei évre várt gazdaságnövekedési ütem egészségesebb a tavalyinál, de továbbra sem lesz elég jelentős ahhoz, hogy a bank által kívánt szintre mérséklődjön a jelenleg magas munkanélküliség. Ben Bernanke hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a 3-4 százalékos gazdasági növekedés azt jelenti, hogy nő a forgalom és több megállapodás születik az üzleti szférában. A Fed vezetője rámutatott arra is, hogy a defláció veszélye csökkent az elmúlt hónapokban.
2011.01.13. 21:15
 
 
EU-elnökség: Fellegi Tamás fejlesztési miniszter Berlinben tárgyalt
A kétoldalú gazdasági kapcsolatokról és a magyar EU-elnökség előtt álló súlyponti feladatokról tárgyalt csütörtökön német kollégájával Berlinben a magyar kormány nemzeti fejlesztési minisztere. Fellegi Tamás és Rainer Brüderle eszmecseréjén téma volt a válságadó is. Meghallgatva a német fél aggályait, miszerint az adó túlzott mértékű, és túlzottan sújt német cégeket, a magyar miniszter kifejtette: a 2012-ig hatályos adó nem diszkriminatív. Történelmi helyzetnek nevezte, hogy a válságadó által érintett ágazatokban túlreprezentáltak a német cégek.
2011.01.13. 21:15
 
Serie A: újabb két pontot levontak a Bolognától
A korábbi egy után csütörtökön újabb két pontot levontak a Bologna labdarúgócsapatától a fizetések elmaradása miatt. Az Olasz Labdarúgó Szövetség mostani döntése váratlan volt, ugyanis miután a játékosok jogi útra akarták terelni az ügyet, tavaly decemberben az előző tulajdonos, Sergio Porceddu eladta a klubot egy konzorciumnak, amelynek vezetője az egyik leghíresebb olasz kávégyártó cég tulajdonosa. Az új vezetőség vállalta a játékosok felé, hogy kifizeti az elmaradt járandóságukat. A Bologna valószínűleg fellebbez az ítélet ellen.
2011.01.13. 21:00
 
Fellebbezett a két eltiltott FIFA-tag
Hivatalosan is fellebbezett eltiltása ellen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának két tagja, akik azért kaptak büntetést, mert a 2018-as és 2022-es vb helyszínéről tartott szavazás kapcsán pénzt fogadtak volna el a voksukért. A FIFA csütörtöki közlése szerint a fellebbviteli bizottság egy később kijelölendő időpontban foglalkozik majd az üggyel. A tahiti Reynald Temariit és a nigériai Amos Adamut az etikai bizottság tavaly novemberben tiltotta el, mert egy, a Sunday Times által megrendezett "lebuktató akció" során bebizonyosodott róluk: pénzt fogadtak volna el azért, hogy a vb-helyszínek kiválasztásakor az adott országokra szavazzanak.
2011.01.13. 21:00
 
 
Kosárlabda, női Euroliga: nyert a Pécs, élnek a továbbjutási remények
A Pécs 2010 hazai pályán nagy csatában legyőzte csütörtökön a szlovák Kosicét a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában, ezzel életben tartotta nyolcaddöntőbe jutási reményeit. Eredmény, 9. forduló, A csoport: Pécs 2010-Kosice (szlovák) 75-72 (17-18, 19-18, 19-14, 20-22). A magyar csapat legjobb dobói: Iványi 18, Fegyverneky 15, Griffin 14, Nagy-Bujdosó 12, Quigley 10.
2011.01.13. 20:30
 
Női kosárlabda Európa Kupa: az első meccsen kikapott két ponttal a Győr
A Seat Lami-Véd Győr 70-68-ra kikapott a vendég Nantes-tól a női kosárlabda Európa Kupa nyolcaddöntőjének első, csütörtöki mérkőzésén. A visszavágót egy hét múlva rendezik a francia csapat otthonában. Női Európa Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Seat Lami-Véd Győr - Nantes (francia) 68-70 (13-18, 17-10, 16-17, 22-25). A Győr legjobb dobói: Carson 25, Hollingsworth 15. Az egy hét múlva esedékes visszavágó a hazai vereség ellenére még nem lefutott.
2011.01.13. 20:15
 
Politikai menedéket kapott Csehországban a volt ukrán gazdasági miniszter
Politikai menedéket kapott Csehországban Bohdan Danilisin volt ukrán gazdasági miniszter - jelentette a közszolgálati cseh televízió csütörtök esti híradójában. A közlést később a cseh belügyminisztérium is megerősítette. A volt minisztert Ukrajnában hivatali hatalmával való visszaéléssel gyanúsítják, állítólag manipulálta az állami megrendeléseket, s kárt okozott az államnak. Danilisint a cseh rendőrség október 18-án tartóztatta le nemzetközi elfogató parancs alapján, s azóta előzetes fogságban van. A volt ukrán politikus tagadja, hogy bűnös volna. A mai ukrán ellenzék az ügy mögött politikai leszámolást sejtet.
2011.01.13. 20:15
 
 
A Freedom House elsősorban az új magyar médiatörvényt tartja aggasztónak
"Elemzésünk Magyarországon elsősorban az új médiatörvényt találta aggasztónak" - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Washingtonban Christopher Walker, a Freedom House nemzetközi jogvédő szervezet egyik kutatási igazgatója. "A számos szervezet, a többi között az EBESZ által bírált médiatörvénnyel kapcsolatban az elemzés megállapította, hogy az perspektívájában inkább szűkíti a szólás és a média szabadságát, mintsem szélesíti azt" - mondta Walker. A Freedom House csütörtökön hozta nyilvánosságra a Szabadság a világon 2011-ben: tekintélyelvű kihívás a demokráciának című jelentésének főbb következtetéseit.
2011.01.13. 20:15
 
LMP: a kormány tartsa tiszteletben a nemzeti bank függetlenségét
Az LMP arra szólítja fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) függetlenségét. Az ellenzéki párt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kezdeményezte, a monetáris tanács tagjait a gazdasági és informatikai bizottság javaslatára az országgyűlés válassza meg. Az LMP az ügyben széleskörű egyeztetést tart szükségesnek, és nem zárkózik el a jelölési rend módosításától. A párt azonban azt szeretné, ha paritásos alapon, előzetes egyeztetések után jelöljék és válasszák meg a tanács négy tagját. Végleges álláspontot a kérdésben csak akkor lehet kialakítani, ha a tervezet a Parlament elé kerül - olvasható a közleményben.
2011.01.13. 20:00
 
Erős földrengés Új-Kaledónia térségében
Nagy erejű, 7,3-as fokozatú földrengés rázta meg a Franciaországhoz tartozó dél-csendes-óceáni Új-Kaledónia szigetvilág térségét helyi idő szerint péntek hajnalban. Az amerikai földtani intézet (USGS) mérése szerint a földmozgás fészke 7,2 kilométeres mélységben, epicentruma a Loyauté-szigetektől északkeletre, a szigetektől 125 kilométerre volt. A csendes-óceáni cunami-előrejelző központ jelentése szerint jelentős szökőártól nem kell tartani. Áldozatokról, illetve károkról nem érkezett jelentés.
2011.01.13. 20:00
 
Serie A: Rudolf Gergely az idény végéig a Barihoz került
Rudolf Gergely kölcsönben az olasz labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Barihoz került az idény végéig. Az olasz sajtó által már napok óta tényként kezelt átigazolást csütörtökön a Bari hozta nyilvánosságra honlapján. Rudolf pénteken csatlakozik új csapattársaihoz. A Genoa azért adta kölcsönbe 25 éves magyar válogatott csatárát, mert nyári megszerzése óta többnyire csak csereként lépett pályára.
2011.01.13. 20:00
 
Cserbenhagyásos gázolás Kecskemét közelében
Cserbenhagyásos gázolás történt Kecskemét közelében a régi 5-ös úton csütörtökön, az elütött férfi súlyosan megsérült - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. A baleset áldozata egy traktoros, akit egy kisteherautó ütött el. A traktoros azért szállt ki a járművéből, mert egy személygépkocsi hátulról nekiszaladt a munkagépének. A kisteherautó vezetője segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - mondta Szabó Anita főhadnagy.
2011.01.13. 19:45
 
Álló járműsorba hajtott egy személykocsi, lezárták a 8-as főutat
Álló járműsorba hajtott bele hátulról egy személygépkocsi a 8-as főúton Somlóvásárhelynél csütörtök este - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Az út szélén egy tehergépkocsi állt meg, mögötte egy kamion, majd egy személyautó állt le, s az utóbbi járműbe hajtott bele hátulról egy személykocsi - mondta Bankó Magdolna. Tájékoztatása szerint Somlóvásárhelynél a 8-as főutat teljes szélességben lezárták. A személyautókat a falun át terelik el Devecser irányába, a teherkocsikat azonban nem engedik tovább, így a főúton több kamion és számos teherautó torlódik. Sérültekről egyelőre nincs információja a rendőrségnek.
2011.01.13. 19:45
 
Létrejött az összefogás az új fogyatékosságügyi stratégia sikere érdekében
Létrejött az összefogás az Európai Unióban készülő, új fogyatékosságügyi stratégia sikere érdekében - jelentette be Kósa Ádám (Fidesz) európai parlamenti képviselő Brüsszelben csütörtökön kiadott közleményében. Az EP úgynevezett fogyatékosságügyi munkacsoportja Kósa Ádám elnökletével konferenciát szervezett, hogy megvitassák az Európai Bizottság által tavaly novemberben bemutatott 10 éves stratégiával kapcsolatos véleményeket. A konferencián jelen volt szinte minden európai fogyatékosságügyi szervezet, részt vett rajta Viviane Reding jogérvényesülésért, alapvető jogokért és uniós állampolgárságért felelős európai biztos is.
2011.01.13. 19:45
 
Cicinho kölcsönben a Villarrealhoz került
Az idény végéig kölcsönben a Villarreal együttesében folytatja pályafutását Cicinho, az AS Roma brazil labdarúgója. A 30 éves védő pénteken esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, s ha mindent rendben találnak, akkor akár már a hétvégén pályára léphet. Cicinho számára nem lesz ismeretlen a Primera División, ugyanis két idényt töltött a Real Madridnál, s onnan igazolt 2007-ben a Farkasokhoz. Rómában nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba, ezért már tavaly is kölcsönadták, akkor a brazil Sao Paulóban futballozott.
2011.01.13. 19:30
 
4 újságíró-szervezet tiltakozik a kormány "nemzetközi ellehetetlenítése" ellen
Négy hazai újságíró-szervezet Magyarország belügyeibe avatkozásnak tartja, hogy a Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet arra szólította föl Ausztria alkancellárját, kényszerítse a magyar miniszterelnököt a médiatörvény visszavonására. A Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége, a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, a Magyar Újságírók Közössége és a Protestáns Újságírók Szövetsége csütörtöki közleményükben azt írták: elfogadhatatlan "a szakma egy szűk rétegét képviselő" szervezet követelése, s az csak a magyar kormány nemzetközi szinten történő ellehetetlenítését szolgálja, semmi köze a sajtószabadsághoz.
2011.01.13. 19:30
 
 
Oroszország felújítja az űrturizmust
Az orosz Szojuz űrhajók 2013-tól újra évente három űrturistát szállítanak a Nemzetközi Űrállomásra. A Ria Novosztyi orosz sajtóügynökség szerint erről megállapodást kötött az űrturizmussal foglalkozó amerikai Space Adventures cég és az orosz űrhajókat gyártó Energija vállalat. Az űrturizmust 2009-ben szüntették meg, amikor megnőtt az űrállomáson egyszerre tartózkodó űrhajósok száma és ennek megfelelően kevesebb lett a szabad hely a Szojuzokban. A Space Adventures közlése szerint azért nyílt újra mód az űrturisták szállítására, mert az eddigi évi négy helyett évi 5 készül majd a egyszerhasználatos háromférőhelyes űrjárműből.
2011.01.13. 19:30
 
Több lakó visszaköltözhetett otthonába Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
A korábbi huszonötről tizenhétre csökkent a belvíz miatt kiköltöztetett lakók száma Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese csütörtökön az MTI-vel. Kiss András tájékoztatása szerint 44 település tart fenn belvízi készültséget, az elöntés pedig 678 lakóházat veszélyeztet. A megyében két ház összedőlt, tíz pedig életveszélyessé vált. Jelenleg 71 szivattyú dolgozik a mentesítésen, a védekezési munkálatokban pedig 449-en vesznek részt. Újfehértón és Dombrádon továbbra is utcaszakaszok vannak lezárva. A tűzoltókat a csütörtöki eső miatt több mint tucatszor riasztották, főként vízet szivattyúztak, és homokzsákokat raktak le.
2011.01.13. 19:15
 
 
Németh: Németország sem javasolhatja a magyar EU-elnökségi jogok korlátozását
Magyarország még egy olyan fontos, kiemelt barátja és partnere részéről sem tudja elfogadni, hogy a magyar EU-elnökségi jogok korlátozását célzó javaslattal éljen, mint Németország - ezt Németh Zsolt külügyi államtitkár közölte Budapesten német kollégájával. "Leszögeztem, hogy ezt a magunk részéről elfogadhatatlannak tartjuk, akármilyen jók is a magyar-német gazdasági és politikai kapcsolatok" - tájékoztatta Peter Ammon német külügyi államtitkárral folytatott megbeszélése után Németh az MTI-t.
2011.01.13. 19:15
 
Áttörésnek számító EU-azeri gázszállítási megállapodás született
Az Európai Unió áttörésnek számító gázszállítási megállapodást kötött Azerbajdzsánnal - közölte az Európai Bizottság bakui látogatáson tartózkodó elnöke csütörtöki nyilatkozatában. José Manuel Barroso kijelentette: a megállapodás megerősíti Európa közvetlen hozzáférését a Kaszpi-térségi gázhoz, és ezzel megvalósíthatóvá teszi a déli energiafolyosót. Elmondta, a megállapodás közös stratégiai érdek. Azerbajdzsán gázexportját, az EU gázimportját akarja diverzifikálni. A déli folyosó megbízható, fizikai hozzáférést nyújt Azerbajdzsánnak az uniós energiapiachoz, amely a világon a legnagyobb - jelentette ki.
2011.01.13. 18:45
 
NB I: Kecskeméten megnyílt a labdarúgó akadémia
Megnyitotta kapuit csütörtökön a harmadik éve NB I-ben szereplő, ebben az évben 100 éves kecskeméti labdarúgóklub utánpótlás akadémiája. "Lehetőséget biztosítunk a város, a megye és a régió fiataljainak, hogy itt labdarúgóvá váljanak, és hosszútávon biztosítsák a KTE utánpótlását" - mondta Rózsa Pál, a csapatot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa a megnyitó ünnepségen. Zombor Gábor polgármester fontos lépésnek nevezte az akadémia létrejöttét, mert szavai szerint így "adott egy létesítmény, amelynek segítségével jövőben megtarthatják a tehetséges fiatalokat, akiket korábban egy bizonyos kor után elveszített a város".
2011.01.13. 18:30
 
 
Részben módosították a Berlusconit érintő olasz mentelmi törvényt
Részlegesen megsemmisítette az olasz alkotmánybíróság csütörtökön azt a mentelmi jogi törvényt, amelytől függ a Silvio Berlusconi miniszterelnök ellen indított perek sorsa. A bíróság alkotmányellenesnek minősítette a "legitim akadályoztatás" nevet viselő törvénynek azt a passzusát, amely automatikusan engedélyezte a kormány tagjai számára, hogy elfoglaltságukra hivatkozva ne jelenjenek meg a bíróság előtt. Ez azzal járt, hogy a miniszterelnök ügyében elindított két per lefolytatását kötelezően fel kellett függeszteni. Az alkotmánybíróság ugyanakkor meghagyta vádlottaknak azt a jogát, hogy a esetről-esetre kérhessék az illetékes bírótól a legitim akadályoztatás jogosként való elismerését.
2011.01.13. 18:30
 
 
Dakar-rali: halálos baleset a 10. szakaszon
Halálos baleset történt a 32. Dakar-ralin - írta csütörtökön az argentin média. A világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén Eduardo Amor argentin versenyző a 10. szakaszon - amelynek legjobbjai még szerdán befutottak - ütközött egy kisteherautóval, amelynek a sofőrje életét veszítette. Az argentin és chilei szakaszokon zajló, vasárnapig tartó viadal szervezői közölték, hogy a tragédia helyi idő szerint csütörtök hajnali 6 órakor történt a chilecitói céltól 30 km-re. A sérültet kórházba szállították, de ott már nem tudták megmenteni.
2011.01.13. 18:15
 
11 ház dőlt össze, vagy vált életveszélyessé eddig Pest megyében
A belvíz által sújtott Pest megyei településeken tizenegy összedőlt vagy életveszélyessé vált házból 27 embert kellett kimenekíteni eddig - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője csütörtökön az MTI-vel. Loch Erika tájékoztatása szerint Kocséron egy lakatlan ház rogyott össze, míg Tápiószőlősön három, Nagykőrösön, Szentlőrinckátán, Tápiógyörgyén, Nagykátán, Szentmártonkátán, Mendén és Monoron egy-egy lakóingatlan dőlt össze, illetve vált életveszélyessé. A monori ház egyik fala szerdán gázvezetékre dőlt, de az épületben tartózkodó hat ember nem sérült meg; a helyi önkormányzat helyezte el őket.
2011.01.13. 18:00
 
 
A Budapest-Bamako szombaton indul
A budapesti Hősök teréről indul szombaton a Budapest-Bamako futam, a Külügyminisztérium azonban a futam törlését javasolja. A flúgos futam a roncsralik karneváli hangulatát idéző jelmezes rajtjával veszi kezdetét, látható lesz fűvel bevetett Trabant, rozsdás kis Polski, Peugeot 504, légpárnás kétéltű és a világ legkisebb embere, Pityu törpe is részt vesz az eseményen. A futam a tervek szerint január végén fut be Mali fővárosába, Bamakóba. Idén Szenegálba is ellátogat a mezőny, de Mauritániában kevesebb időt, csak 2,5 napot töltenek a versenyzők - mondta el a futam főszervezője, Villám Géza (Szabó Gál András) a sajtó képviselőinek rendezett tájékoztatón Budapesten.
2011.01.13. 18:00
 
WikiLeaks: az olasz politikusok nem jeleskednek a maffia elleni küzdelemben
Az amerikai diplomatákat nyugtalanítja, hogy Olaszország vezető politikusai nem tesznek meg mindent a hatalmas maffiacsoportok elleni küzdelem sikeréért - derül ki a WikiLeaks portál által kiszivárogtatott diplomáciai sürgönyökből. A 2008-ban és 2009-ben elküldött titkos táviratokban amerikai diplomaták lesújtó képet festettek a dél-olaszországi Calabriáról, amely zsarolók és drogcsempészek karmai között vergődik. Csalárd politikusok, szervezett bűnözés és fatalista nép, adózni nem akarnak, de a védelmi pénzeket zokszó nélkül kifizetik - így látják az amerikai diplomaták, akik szerint a 'Ndrangheta, a legveszélyesebb és legerősebb nyugat-európai maffia által uralt régió egy csődtömeg lenne, ha független ország lenne.
2011.01.13. 18:00
 
A NOB egyeztetne a FIFA-val a 2022-es téli vb-ről
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság még az előtt egyeztetne a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel, hogy a FIFA eldönti, pontosan mikor is legyen a 2022-es katari futball-vb. Jacques Rogge, a NOB elnöke csütörtökön jelezte: arra kéri a FIFA-t, beszéljék meg az időpontot, mert tartani lehet attól, hogy a tél idejére tervezett vb ütközne a 2022-es téli olimpiával. Rogge kiemelte: egyelőre nincsenek kapcsolatban a labdarúgó-szövetséggel, mert még nincs előkészítve a döntés, hogy a katari nyári, gyakorta 50 Celsius-fokot hozó melegből a januári-februári szezonba tegyék át a tornát - ez éppen a téli ötkarikás játékok időszaka.
2011.01.13. 17:45
 
A horvát versenyhivatal elutasította a Mol beadványát
Elutasította a horvát versenyhivatal a Mol beadványát, amelyben azt indítványozta, hogy vizsgálják meg, összehangoltan vásárolták-e fel horvát nyugdíjalapok az INA részvényeit. A versenyhivatal indoklása szerint a pénzpiaci ügyleteket a horvát tőkepiaci felügyelet (HANFA) hivatott ellenőrizni. Az idevágó törvények szerint ugyanis csak a természetes és jogi személyek áruk és szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyletei tartoznak a versenyfelügyelet vizsgálati jogkörébe, a részvényügyletek pedig nem tartoznak ebbe a körbe.
2011.01.13. 17:45
 
Elindult a pénztárak nyugdíjkalkulátora
Közös nyugdíjpénztári tájékoztató kampányt indított az ING, az AXA, az AEGON, és az Allianz. A www.tajekozodjon.com honlapon elérhető nyugdíjpénztári kalkulátor segítségével mindenki ki tudja számolni, hogy a magánnyugdíjpénztárban maradás vagy az állami rendszerbe visszalépés éri meg jobban számára. Megtudhatja azt is, hogy a korábbi vegyes rendszerben mekkora lett volna a nyugdíja - közölte a négy pénzügyi csoport csütörtökön az MTI-vel.
2011.01.13. 17:45
 
A szakszervezetek tárgyalást sürgetnek
A szakszervezeti szövetségek egyetértenek a nyugdíjrendszer átalakításának szükségességével, de az MTI-nek választ adók úgy vélték a "politikai nyilatkozatokat" megelőzően a kormánynak először a szociális partnerekkel kellene egyeztetnie a kérdésben, mivel csak széles társadalmi konszenzuson alapuló változtatások hozhatják meg a várt eredményt. Orbán Viktor a Dow Jones hírügynökségnek és a The Wall Street Journalnak adott, csütörtök hajnalban megjelent interjúban egyebek mellett azt mondta: kormánya februárban olyan intézkedéssorozatot jelent be, amely csökkenti a nyugdíjkiadásokat, a munkanélküliek támogatását és a gyógyszerek állami támogatását.
2011.01.13. 17:45
 
 
Újabb hat embert kellett kitelepíteni a belvíz miatt Csongrád megyében
Három ingatlan is lakhatatlanná vált az elmúlt huszonnégy óra során Csongrád megyében, ezért újabb hat embert kellett kitelepíteni a belvíz miatt - közölte Tátrai János, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Az elmúlt néhány hétben tizenkét településen összesen tizenhét ingatlan dőlt össze vagy rongálódott meg annyira, hogy emberi tartózkodásra alkalmatlanná vált és összesen harminchat embert kellett kitelepíteni - mondta az őrnagy. Az otthonukat vesztett emberek egy része rokonokhoz költözik, mások elhelyezéséről az önkormányzatok gondoskodnak. Csanyteleken különleges megoldás született: két család is telkükön elhelyezett lakókonténerben lelt menedékre.
2011.01.13. 17:45
 
 
Többféle reakciót váltott ki a Brüsszelben látható kultúrtörténeti szőnyeg
Néhány európai parlamenti képviselő nemtetszését fejezte ki brüsszeli sajtójelentések szerint amiatt, hogy az Európai Unió magyar elnökségét a Tanács épületében jelképező, óriási kultúrtörténeti szőnyegen helyet kapott egy 1848-as térkép is. Az EUobserver nevű internetes hírlevél egy osztrák és egy román képviselőt idézett, akik szerint a térkép Nagy-Magyarországra utal, és "nem a legszerencsésebb szimbólum" a magyar elnökséghez. Ugyanebben a cikkben Hajdú Márton, a magyar elnökség egyik brüsszeli szóvivője cáfolta, hogy a szőnyeg bármilyen kapcsolatban lenne a jelenlegi politikával.
2011.01.13. 17:45
 
Lengyel részről nem tartják teljesnek a légikatasztrófáról készült jelentést
Lengyel részről nem tartják teljesnek azt a jelentést, amelyet szerdán tettek közzé Moszkvában a Lech Kaczynski néhai államfőt és kíséretét szállító lengyel kormánygép tavaly áprilisi szmolenszki katasztrófájának körülményeiről - jelentette ki csütörtökön Varsóban Donald Tusk lengyel miniszterelnök. A katasztrófáért a lengyel felet, többek között a pilótákat hibáztató jelentést az Államközi Repülésügyi Bizottság nevű repülésbiztonsági szervezet készítette, amelyet 12, valamikor a Szovjetunióhoz tartozó ország hozott létre. Tusk közölte, hogy Lengyelország vállalja a felelősségből rá eső részt.
2011.01.13. 17:45
 
 
Magyarországra nem érkezett dioxinnal szennyezett tojás
Magyarországra nem érkezett dioxinnal szennyezett tojás - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára, országos főállatorvos. Kardeván Endre hozzátette: Németországból a tojás szállítása folyamatos, amit azonban az élelmiszerbiztonságért felelős szakemberek a boltokban találtak, és megvizsgáltak, minden esetben negatív eredményt mutattak. A laboratóriumi vizsgálatok elvégzése is azt igazolta, hogy Magyarországra nem került dioxinnal szennyezett tojás.
2011.01.13. 17:30
 
Mesterházy: a kormányfő beismerte, hogy hazudott
Mesterházy Attila szerint a miniszterelnök csütörtöki nyilatkozatával beismerte, hogy hazudott a választási kampányban és az azóta eltelt nyolc hónapban. A szocialista pártelnök úgy véli: Orbán Viktor nyugdíjügyi kijelentései a svéd modell bevezetésének lehetőségét vetik fel. Mesterházy Attila a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak adott kormányfői interjúra reagálva az MTI-nek kijelentette: tisztességtelen, hogy a miniszterelnök nem idehaza, hanem külföldi orgánumoknak adott nyilatkozatokban ismertette megszorítási javaslatait.
2011.01.13. 17:30
 
 
Bakondi: az árvíz megelőzése az elsődleges cél
Az esetleges újabb árvíz megelőzése érdekében hirdetett veszélyhelyzetet a kormány Borsod-Abaúj-Zemplén megyére, a Sajó völgyére - mondta Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatón Miskolcon. A kormány szerdai ülésén áttekintette az árvízi és a belvízi helyzetet, ennek kapcsán Bakondi kiemelte: "komoly, nehéz a belvízi helyzet", s több mint ezer kilométernyi hosszon árvízvédelmi védekezés is folyik. Elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun, Csongrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megyében védekeznek. Eddig 178 embert telepítettek ki a belvíz és az árvíz miatt e megyék különböző településeiről.
2011.01.13. 17:30
 
Szlovákiai kiadvány a kisebbségi nyelvhasználati jogokról
Nyelvi jogok Szlovákiában a címe annak a kiadványnak, amely a szlovákiai kisebbségek anyanyelv-használati jogait foglalja össze. A százezer példányszámban kiadott füzetecske az Új Szó napilap csütörtöki, a Vasárnap és a Szabad Újság című hetilapok e heti kiadásának mellékleteként került a széles nagyközönséghez. "A szlovákiai anyanyelvhasználattal kapcsolatban szinte minden kérdésre választ ad ez a füzet, olyan kézikönyv, amelynek minden családban meg kell lennie" - állította az Új Szóban Tóth Károly, a Szlovákiai Magyarok Kerekasztalának szóvivője.
2011.01.13. 17:30
 
BUX: -0,42 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 94,09 pontos, 0,42 százalékos csökkenéssel, 22.389,56 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,22 százalékkal 21.900 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,37 százalékkal 5.370 forintra erősödött.
2011.01.13. 17:15
 
 
Tarlós: mindenkinek fizetnie kell a közterület-használatért
Tarlós István szerint a város jelenlegi pénzügyi helyzetében véget kell vetni az ingyenes szolgáltatásoknak. A főpolgármester a Sziget fesztiváltól beszedendő közterület-használati díjjal kapcsolatban csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette: az nem lehet, hogy egyesek kapnak ingyenességet, mások meg nem. A Sziget sajtóirodája az elhangzottakra reagálva közölte, örülnek, hogy lehetőségük van egyeztetni a fővárossal. A főpolgármester elmondta: a Sziget fesztivál szervezőinek az előző városvezetés által kalkulált díjtételek alapján 2,5 milliárd forintot kellene fizetniük, de a Sziget ebből "nagyon komoly kedvezményt fog kapni". Arra a kérdésre, mekkora lesz ez a kedvezmény, közölte, hogy 1-1,5 milliárd forint között "ingadoznak" a kedvezmény mértékével.
2011.01.13. 17:15
 
Győri Enikő: Magyarország azonnal munkához látott
Az uniós teendők kapcsán nincs vesztegetni való idő, ezért a magyar elnökség a poszt átvételét követően azonnal munkához látott - mondta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár Budapesten. A spanyol-belga-magyar elnökségi trió uniós ügyekért felelős államtitkárainak közös sajtótájékoztatóján Győri Enikő kijelentette: a legfontosabb cél az EU gazdaságának megerősítése, mivel az jelenleg "nincs jó állapotban". A válság bebizonyította, hogy a tagállamok szorosabb együttműködésére, a nemzeti gazdaságpolitikák összeegyeztetésére, az euró védelmére, valamint a gazdasági növekedést és a munkahelyteremtést ösztönző EU 2020 stratégia "beüzemelésére" van szükség - mondta.
2011.01.13. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475[1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista