2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Többen is felajánlották Heidi, a kancsal oposszum örökbefogadását
Heidi, a lipcsei állatkert kancsal oposszumja olyan népszerű, hogy már többen is jelentkeztek örökbefogadására. Mint az állatkert pártoló tagjait tömörítő egyesület elnöke, Siegfried Stauche pénteken elmondta, elsőként egy oldenburgi (Alsó-Szászország) látszerész cég jelentkezett, évi 150 eurót ajánlva fel az állatka gondozása céljára. Az optikus cégen kívül még tucatnyian ajánlották fel, hogy örökbe fogadják Heidit. Köztük van egy dán filmszínész is. Morten Grunwald, az Olsen és bandája című krimikomédiák egyik szereplője ugyanis Odensében született, akárcsak Heidi.
2011.01.14. 12:15
 
Ismét új eljárást rendelt el a bíróság a HIV-perben
Ismét új eljárást rendelt el a bíróság az úgynevezett HIV-perben; az ügyet a Fővárosi Bíróság (FB) pénteki végzése értelmében harmadszor fogják tárgyalni első fokon. A perben - amelyben egy férfit azzal vádolnak, hogy HIV-vírussal megfertőzte volt feleségét és volt barátnőjét - eljárási szabálysértésekre hivatkozva állapította meg a Fővárosi Bíróság, hogy az első fokon meghozott felmentő döntés felülbírálatra alkalmatlan, ezért azt hatályon kívül helyezte és új eljárást írt elő.
2011.01.14. 12:15
 
Jobbik: vissza kell lépni az állami nyugdíjrendszerbe
A Jobbik mindenkit arra szólít fel, hogy "nincs más választás: vissza kell lépni az állami nyugdíjrendszerbe" a magán-nyugdíjpénztári tagság helyett - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Lenhardt Balázs képviselő. A jobbikos politikus hangsúlyozta: már a Jobbik választási programjában is szerepelt az 1997-ben létrehozott kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszer megszűntetése, mert ezek a pénztárak a Jobbik szerint csak azok tulajdonosainak hoztak hasznot.
2011.01.14. 12:15
 
 
Orbán: a kétharmad adta politikai stabilitás versenyelőny
Orbán Viktor szerint a kormányoldal kétharmados parlamenti többsége és az ebből fakadó politikai stabilitás a "legkomolyabb versenyelőnye" ma Magyarországnak. A miniszterelnök az Új Széchenyi Terv pénteki, budapesti bemutatásakor azt mondta, az ország jövőjével játszanak azok, akik a magyar nép - kétharmados parlamenti többségben kifejeződött - akaratát úgy tüntetik fel, mint ami veszélyt jelent az ország számára. Az összefogást nem veszélynek, hanem értéknek, lehetőségnek kell tekinteni és mindenek fölött büszkének kell rá lenni - fogalmazott Orbán Viktor, a kormánypártok kétharmados többségét a magyar emberek összefogása megtestesülésének nevezve.
2011.01.14. 12:00
 
A Professzorok Batthyány Köre szerint igazságtalanul gyalázzák Magyarországot
A Professzorok Batthyány Köre elítéli és álszentnek tartja a "Magyarországot megbélyegző" nemzetközi sajtóvisszhangot, amelyet szerintük egy elfogult "értelmiségi" csoport szít itthonról. MTI-hez eljuttatott pénteki közleményük szerint olyan törvények miatt védik Magyarországtól az európai értékeket, és illetik "igaztalan, sértő jelzőkkel hazánkat", amelyeket az Országgyűlés kétharmados többséggel fogadott el, és amelyeket a bírálók részben még nem is olvashattak.
2011.01.14. 12:00
 
Törvényes az Antall József Alapítvány tevékenysége, de vannak hiányosságok
Törvényesnek minősítette az Antall József Alapítvány 2008-2009. évi gazdálkodását az Állami Számvevőszék (ÁSZ), de ellenőrzése során talált hiányosságokat - közölte az ÁSZ az MTI-vel pénteken. Az MDF által 2003-ban életre hívott alapítvány tevékenysége megfelelt a törvényi előírásoknak és az alapító okiratnak, de a gazdálkodása során az ellenőrzés hiányosságokat tárt fel - tartalmazza az ÁSZ honlapján közzétett jelentés. Az alapítvány 203.176.000 forintos 2008-2009. évi bevételének 76 százalékát a párttörvény alapján az éves költségvetési törvényekben meghatározott központi költségvetési támogatás tette ki.
2011.01.14. 12:00
 
Jobbik: ellentmondásos gazdasági intézkedések és kormányzati kommunikáció
A Jobbik megütközéssel értesült arról, hogy Orbán Viktor a nemzetközi üzleti körök lapjait és nem a magyar adófizető polgárokat tartotta fontosnak tájékoztatni a kormány gazdasági elképzeléseiről. Az ellenzéki párt szerint a kormány ellentmondásos gazdasági intézkedései és egymásnak ellentmondó nyilatkozatok rontották a gazdaságpolitika hitelességét. Az ellenzéki pár állásfoglalásában azt írta, hogy a miniszterelnök Wall Street Journalnak és Dow Jonesnak adott nyilatkozatai jól jelzik, kiknek tartozik valójában beszámolási kötelezettséggel a Fidesz vezette kormány.
2011.01.14. 12:00
 
A XV. kerületi polgármester szerint telekspekuláció áll az óvodaköltöztetés mögött
A XV. kerület polgármestere szerint telekspekuláció miatt költöztették a Szent Korona Általános Iskola és Óvoda óvodásait egy másik épületbe, amely egy ombudsmani jelentés szerint egészségre káros környezetben van;László Tamás fideszes polgármester pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy mindezek miatt büntetőfeljelentést tesz a kerület korábbi szocialista vezetői ellen. Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa előző nap nyilvánosságra hozott vizsgálatában megállapította: a XV. kerületi Mozdonyvezető utcai óvodában a zaj- és a légszennyezettség magasabb az egészségügyi határértékeknél, ugyanis az intézmény az M3-as autópálya bevezető szakaszának közvetlen közelébe került.
2011.01.14. 12:00
 
Sydneyi tenisztorna: Li legyőzte Clijsterst a női döntőben
A nyolcadik helyen kiemelt kínai Li Na nyerte a sydneyi tenisztorna női versenyét, miután a pénteki döntőben két szettben legyőzte a harmadikként rangsorolt belga Kim Clijsterst. A 28 éves ázsiai játékos pályafutása negyedik végső sikerét aratta WTA-viadalon. Eredmények: női döntő (618 ezer dollár összdíjazás): Li (Li, kínai, 8.)-Clijsters (belga, 3.) 7:6 (7-3), 6:3.
2011.01.14. 11:45
 
 
Adevarul: Románia most hódíthatja el Magyarországtól a befektetőket
Románia számára most van a legkedvezőbb pillanat, hogy a bürokrácia csökkentése és enyhe adókönnyítések révén külföldi befektetőket hódítson el a külföldi tőkét elriasztó Magyarországtól - írja pénteki cikkében az Adevarul. A bukaresti napilap gazdasági szakértők véleményét ismerteti az írásában, amelyet a címoldalon is bevezet azzal a címmel: Hogyan lopjuk el a befektetőket Magyarországtól. Az újság utal a magyar kormány által bevezetett "válságadókra", külön is említve a "Robin Hood-adót". A cikkben Christian Tegllund Blaabjerg, a Saxo Bank tőkestratégiai vezetője úgy látja: az, amit ma Magyarország a külföldi befektetők szempontjából csinál, öngyilkosság.
2011.01.14. 11:45
 
 
Matolcsy: az Új Széchenyi Terv évi 5%-kal emeli meg a beruházás rátát
Az Új Széchenyi Terv 2011-2014 között 7.000 milliárd forint forrással évi 5 százalékponttal emeli majd meg a beruházás rátát - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az Új Széchenyi Terv bemutatóján. Kiemelte: ezzel a magyar beruházási ráta 2014-re mintegy 25 százalékos szintre nő majd, a magyar GDP pedig a 4-6 százalékos sávba emelkedik. A miniszter kiemelte: így 2014-ig mintegy 300 ezer új munkahely jöhet létre. Az ÚSZT a magyar gazdaságpolitika kiemelt céljait segíti, így a gazdasági növekedés ütemének növelését, az államadósság GDP-hez mért szintjének csökkentését, a foglalkoztatás jelentős bővítését - mondta Matolcsy.
2011.01.14. 11:45
 
 
Népszava: menesztik Tóth Tamás budapesti főkapitányt
Hamarosan menesztik a fél évvel ezelőtt kinevezett budapesti főkapitányt - értesült a Népszava. A napilap pénteki száma ismerteti, hogy a rendőrség berkein belül korábban már kész tényként kezelték, hogy január elsejével leváltják Tóth Tamást, de állítólag haladékot kapott. Kinevezését egyébként Pintér Sándor belügyminiszter nem támogatta. A leváltásra akár már februárban sor kerülhet, mások szerint viszont csak a magyar EU-elnökséget követően menesztik Tóthot, addig azonban csak szoros felügyelet alatt dolgozhat.
2011.01.14. 11:45
 
 
Január 31-én hirdetnek ítéletet a Zuschlag-perben
A Szegedi Ítélőtábla január 31-én hirdet határozatot a Zuschlag János és társai ellen folyó perben - közölte Maráz Vilmosné tanácsvezető bíró. A kedden kezdődött fellebbviteli tárgyaláson Horányi Miklós ügyész az első fokon kiszabott büntetések súlyosítását kérte, és azt indítványozta, hogy a vádlottak fegyházban töltsék le a büntetésüket. Az ügyvédek a perbeszédekben, illetve a vádlottak az utolsó szó jogán - részben bűncselekmény, részben bizonyítottság hiányában - a büntetés mérséklését kérték, illetve felmentésért folyamodtak. Zuschlag János az utolsó szó jogán a bűnszervezet vádját és az üzletszerű csalás minősítést igyekezett cáfolni.
2011.01.14. 11:45
 
Az Amnesty International is csatlakozik a civilek pénteki demonstrációjához
Az Amnesy International Magyarország is csatlakozik ahhoz a pénteki demonstrációhoz, amelyet civilek hirdettek a médiatörvény elleni tiltakozásul a Kossuth térre. A szervezet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a véleménynyilvánítás és a sajtó szabadságának sérelmével más emberi jogaink védelme is ellehetetlenülhet, ezért mindenkit arra buzdítanak, hogy csatlakozzon a tüntetéshez, és betapasztott szájjal tiltakozzon a Parlament előtt.
2011.01.14. 11:45
 
Árhullám a Majnán és a Duna németországi szakaszán
Az elmúlt napok kiadós esőzései nyomán újabb árhullám indult el Németország több folyóján, főleg a Majnán és a Dunán kritikus a helyzet. A dunai árhullám napokon belül várhatóan eléri Budapestet is. A Majna vízszintje pénteken reggel négy és fél métert mutatott Frankfurtnál, a pénzügyi metropolis óvárosát a tűzoltók által sebtében felépített mozgatható falak védik az árvíztől. Gondot okoz, hogy a Rajnán - ebbe torkollik Wiesbadennél a Majna - szintén árhullám vonul le. Emiatt a mellékfolyón érkező víztömeg nem tud akadálytalanul beömleni a nagyobb folyóba, hanem mintegy "visszatorlódik", tovább emelve a Majna vízállását.
2011.01.14. 11:45
 
 
Női Euroliga: Rátgéberék győztek, így továbbra is vezetnek
Rátgéber László csapata, a török Fenerbahce csütörtökön, az utolsó előtti fordulóban is győzött, így változatlanul hibátlan mérleggel vezeti a női kosárlabda Euroliga B csoportját, amelyben a Sopron (4 győzelem/5 vereség) jelenleg a harmadik. A csütörtökön a Kassát legyőző Pécs (4/5) az A csoportban a negyedik helyen áll. Eredmények, 9. forduló: A csoport: Taranto-Mondeville 79-67, TTT Riga-Wisla Kraków 74-82. Az állás: 1. Taranto, 2. Krakow, 3. Kosice, 4. Pécs, 5. Mondeville, 6. Riga. B csoport: Gdynia-Fenerbahce 64-77, Rivas Ecopolis -Gospic 99-89. Az állás: 1. Fenerbahce, 2. Jekatyerinburg, 3. Sopron, 4. Rivas, 5. Gospic, 6. Gdynia 10.
2011.01.14. 11:30
 
 
A zenepiac új lehetőségeit keresi a MIDEM
Mindenekelőtt a zene és az internet viszonyáról, a zenepiac új lehetőségeiről szól az idei MIDEM zenei vásár, amelyet január 23. és 26. között rendeznek meg Cannes-ban. A háromnapos rendezvényt pódiumbeszélgetések, előadások és más események színesítik. Az idei MIDEM-et a "One event can change everything" (Egy esemény mindent megváltoztathat) címmel rendezik meg, bár hozzáértők kételkednek abban, hogy a jelmondatban foglaltak megvalósulhatnak. A vásáron a zeneipar mintegy nyolcezer képviselője - producerek, előadók - lesznek jelen. Kísérő konferenciát is rendeznek, ennek címe Zene a digitális korban lesz.
2011.01.14. 11:30
 
 
Rekord nyereség az Ikeánál
Rekord nyereséget könyvelhetett el tavaly a svéd Ikea, a világ első számú bútorkereskedelmi lánca. A vállalat elsősorban annak köszönheti jó eredményeit, hogy a vásárlók a gazdasági nehézségek közepette inkább az olcsóbb bútorokat részesítették előnyben. A társaság - amely családi vállalkozás lévén tavaly közölt először nyereségadatokat - 2,7 milliárd euró adózott eredményre tett szert az augusztus végén zárult üzleti évben, ez 6,1 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A bevétel 7,7 százalékkal 23,1 milliárd euróra emelkedett.
2011.01.14. 11:30
 
 
Az olasz újságíró-szövetség aggodalmát fejezi ki a magyar médiatörvény miatt
Indítványt szavazott meg a magyar (és a tunéziai) sajtószabadságról pénteken Bergamóban az olasz újságírók országos szövetségének (FNSI) XXVI. kongresszusa. Az FNSI tanácskozása egyhangúlag megszavazott indítványa szerint - amelyet a szervezet honlapja "a magyarországi sajtócenzúráról szóló" indítványként említ - a kongresszuson összegyűlt újságírók "mély aggodalmukat fejezik ki a magyar parlament által megszavazott új sajtótörvény miatt". Elfogadhatatlan - mondja az állásfoglalás -, "hogy az újságírók munkája a kormánytól szorosan függő, az újságírói munka tartalmába való beavatkozásra és súlyos bírságok kiszabására felhatalmazott Médiatanács cenzori és büntető hatálya alá legyen vetve".
2011.01.14. 11:30
 
 
A génmódosított csirkék nem adják tovább a madárinfluenzát
Megakadályozhatja egy új géntechnológiai eljárás a madárinfluenzát okozó vírus csirkékről emberre való terjedését. A brit tudósok által kifejlesztett eljárás révén blokkolni lehet a veszélyes H5N1-vírus egyik legjelentősebb terjedési módját. A most tenyésztett génmanipulált egyedek továbbra is megbetegedhetnek, de már nem adják tovább társaiknak és az embereknek a vírust. "A kutatási eredmények igen bíztatók" - mondta Helen Sang, az Edinburgh-i Egyetem kutatója. A tanulmány szerzői ugyanakkor rámutattak, még további kutatásokra van szükség. Az eddig nevelt génmódosított csirkék még nem alkalmasak fogyasztásra.
2011.01.14. 11:15
 
ÁSZ: nem voltak megbízhatóak az MDF beszámolói 2008-2009-ben
Nem adtak megbízható és valós képet a gazdálkodásról az MDF beszámolói az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2008-2009-es ellenőrzése szerint - közölte az ÁSZ az MTI-vel pénteken. A számvevőszék vizsgálata megállapította, az MDF az éves beszámolókat az előírt határidőben nyilvánosságra hozta, de az éves beszámolók nem mutattak megbízható és valós képet a gazdálkodásról. A megjelentetett beszámolóhoz képest kimutatott hiba mértéke mindkét évben meghaladta a 3 százalékot. A könyvvezetés rendszerhibáinak megszüntetése ellenére sérült a teljesség, a valódiság, a következetesség, az összemérés és a bruttó elszámolás elve, melyek hatásaként az éves beszámolók lényeges hibákat tartalmaztak - rögzíti a számvevőszék.
2011.01.14. 11:15
 
Kazahsztánban népszavazás lesz az államfő hivatali idejének meghosszabbításáról
A kazah parlament pénteken megszavazta, hogy mégis tartsanak népszavazást az államfő hivatali idejének meghosszabbításáról. A törvényhozás alsó- és felsőháza egyhangúlag döntött arról, hogy módosítják az alkotmányt és engedélyezik a népszavazást. Korábban Nurszultan Nazarbajev kazah államfő elutasította a parlamentnek azt a javaslatát, hogy hivatali idejét 2020-ig népszavazással hosszabbítsák meg. Az ellenzék szerint azonban ez csupán színjáték volt. A törvényhozás alsó- és felsőháza egyhangúlag döntött arról, hogy módosítják az alkotmányt és engedélyezik a népszavazást.
2011.01.14. 11:15
 
 
Egy texasi filmfesztivál fogadta be Mel Gibson új filmjét
Egy márciusi texasi filmfesztivál tűzi műsorára Mel Gibson The Beaver című új filmjének premierjét, miután a bemutatás a színész magánéleti botránya miatt késlekedett. Az austini South by Southwest zenei és filmfesztivál szervezői csütörtökön jelentették be, hogy március 16-án vetítik a produkciót. A Jody Foster rendezésében készült dráma egy férfiról szól, aki annyira összezavarodik, hogy már csak egy kézre húzható hódbábon keresztül képes társalogni környezetével. A The Beaver (A hód) eredetileg tavaly ősszel került volna a mozikba, de el kellett halasztani a bemutatót, mivel Gibson ellen hatósági vizsgálat indult családon belüli erőszak miatt.
2011.01.14. 11:00
 
 
Továbbra is 275 alatt az euró/forint, enyhülnek a frankhitelesek terhei
Tartja a csütörtöki erősödésben elért, 275 forintos euró árfolyam alatti szintjét a forint pénteken délelőtt, az euró 274,65 forint volt 10 órakor a csütörtök esti 274,95 és a péntek kora reggeli 274,54 forint után. A svájci frank 213,55 forint volt. Az üzletkötők szerint a forint erősödése a befektetők kockázatvállalási hajlandóságának növekedését tükrözi. Pénteken elsősorban az eurózónabeli és amerikai adatok alakíthatják az árfolyamokat. Fontos, inflációs és kiskereskedelmi adatok, valamint egy hangulatindex is várható a tengerentúlról, több európai ország is pénteken közli inflációs mutatóját, így a kereskedők szerint a hét utolsó napján akár fordulatos is lehet a kereskedés.
2011.01.14. 10:45
 
 
Australian Open: Arn a 26. kiemelt ellen kezd
A viadal egyetlen magyar indulója, Arn Gréta a 26. helyen kiemelt spanyol Maria Jose Martinez Sanchez ellen lép majd pályára a hétfőn kezdődő melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, a 64 közé jutásért. Az év első Grand Slam-tornájának honlapja szerint amennyiben a múlt héten, Aucklandben győztes magyar játékos túljut ellenfelén, a második körben a francia Alize Cornet vagy egy selejtezős rivális vár rá, a 32 között pedig a verseny egyik favoritja, a belga Kim Clijsters következhetne. A 28 éves Martinez Sanchez jelenleg a 29. a világranglistán (Arn az 58.), és tavaly a második körben búcsúzott Melbourne-ben. A két játékos korábban még soha nem találkozott egymással WTA-tornán.
2011.01.14. 10:30
 
 
Megkezdődött az első informális tanácsülés Gödöllőn
Megkezdődött a magyar EU-elnökség első informális tanácsülése pénteken Gödöllőn; a 27 tagállam Európa-ügyi miniszterei és államtitkárai egyebek között a soros magyar elnökségi félév programját vitatják meg. Az ülést a magyar elnökséget képviselő és a találkozón elnöklő Győri Enikő államtitkár nyitotta meg a Grassalkovich-kastélyban, ahol 16 informális tanácsülést és egyéb tanácskozásokat tartanak a magyar elnökség félévében. A zárt ajtók mögötti ülés első részében áttekintik a magyar elnökség fő feladatait, kiemelt figyelmet szentelve a nemzeti költségvetések összehangolásával foglalkozó úgynevezett európai szemeszter megvalósításának.
2011.01.14. 10:30
 
A Valenciában marad a világbajnok Mata
További három évig a Valencia labdarúgócsapatának játékosa marad a spanyol válogatottal tavaly világbajnoki címet nyert Juan Manuel Mata. A klub csütörtök este jelentette be, hogy sikerült megállapodni a 22 éves szélső szerződésének meghosszabbításáról, amely így 2014. június 30-ig szól. Miután a szintén vb-győztes David Villa az FC Barcelonába, David Silva pedig az angol Manchester Citybe igazolt a nyáron, Mata a csapat meghatározó futballistája lett. A támadó 2007-ben, a Real Madrid B csapatától érkezett a Valenciához, a felnőtt válogatottban pedig 2009 márciusában mutatkozott be, azóta 10 alkalommal lépett pályára, s három gólt szerzett.
2011.01.14. 10:15
 
Irán cáfolja a Paolo Coelho műveinek betiltásáról szóló híreket
Bár Irán brazíliai nagykövete arról biztosította a dél-amerikai ország kormányát, hogy Paolo Coelho művei elérhetők Iránban, a világhírű író szerint cenzúrázzák őket. A brazil szerző hétfőn blogbejegyzésben tudatta, hogy iráni kiadójának tájékoztatása szerint az iszlám köztársaság kulturális minisztériuma - mindenfajta indoklás nélkül - elrendelte könyveinek betiltását. Irán brazíliai nagykövete ezzel szemben közleményben tudatta, hogy az író művei kiadásának és árusításának tilalmáról szóló hírek nem igazak. Coelho "könyvei nagy példányszámban kaphatók az iráni könyvesboltokban" - fogalmazott a misszióvezető.
2011.01.14. 10:15
 
Iverson februárban tér vissza Törökországba
Tervezett műtéte után várhatóan februárban tér vissza csapatához, a török Besiktashoz Allen Iverson, akit korábban az észak-amerikai liga (NBA) legértékesebb kosarasának (MVP) választottak. A 35 éves amerikai játékos - aki tavaly ősszel két évre, négymillió dollárért írt alá a klubhoz - egy kisebb láboperáción esik majd át az Egyesült Államokban, de a rehabilitációs időszakot már Törökországban tölti. A felek reményei szerint a rájátszásban már ismét a Besiktas rendelkezésére állhat. A Philadelphiában, Denverben, Detroitban és Memphisben is megfordult kosarast 2001-ben amellett, hogy a Sixerst a döntőig vezette, a liga MVP-jének is megválasztották.
2011.01.14. 10:00
 
Henry csapattársa lesz Rooney öccse
Thierry Henry csapattársa lesz a New York Red Bullsnál John Rooney, a Manchester United és az angol válogatott sztárjának, Wayne-nek az öccse, miután kiválasztották az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) játékosbörzéjén. A 20 éves középpályás játékjogát a draft második körében foglalta le a klub. John Rooney eddig az angol negyedosztályú Macclesfield Town együttesében szerepelt. Henry, a franciák világ- és Európa-bajnoka tavaly óta erősíti a New York Red Bullst.
2011.01.14. 09:45
 
 
KSH: az éves infláció 4,9 százalék volt tavaly
A fogyasztói árak 2010-ben átlagosan 4,9 százalékkal emelkedtek, decemberben 4,7 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban és 0,4 százalékkal haladták meg a novemberi árszintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Egy év alatt az élelmiszerek 6,7 százalékkal drágultak főleg az idényáras élelmiszerek 34,2 százalékos, közte a burgonya 86,1 százalékos és a friss zöldségek 29,4 százalékos áremelkedése miatt. Ugyanakkor az étolajért is 30,2 százalékkal többet kellett fizetni. Az üzemanyagért 20,1 százalékkal kellett többet fizetni tavaly decemberen, mint egy évvel azelőtt.
2011.01.14. 09:45
 
Peking sem tudja, hol tart Észak-Korea az urándúsítással
Peking előtt sem teljesen ismert Phenjan urándúsítási programjának előrehaladottsága - állította Cuj Tien-kaj (Cui Tiankai) kínai külügyminiszter-helyettes pénteken egy külpolitikai fórumon Pekingben. Cuj szerint a hatoldalú tárgyalások sokkal megfelelőbb színtere a Korai-félsziget nukleáris leszerelése kapcsán kialakult patthelyzet kezelésének, mint az ENSZ Biztonsági Tanácsa. A külügyminisztérium által szervezett eseményen megerősítette, hogy Peking elkötelezett a Koreai-félsziget atommentessé tételében. Phenjan legutóbb 2008-ben állt fel a hathatalmi megbeszélések tárgyalóasztalától, s bár az utóbbi időben rendre azt hangoztatja, hogy kész oda visszatérni, az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea a megbeszélések újraindítását feltételekhez köti.
2011.01.14. 09:30
 
BUX: +0,09 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 19,91 pontos emelkedéssel, 22.409,47 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,09 százalékkal erősödött.
2011.01.14. 09:15
 
 
KSH: 14,5 százalékkal nőtt az ipari termelés novemberben
Az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához képest 14,5 százalékkal nőtt 2010 novemberében a munkanaphatástól megtisztított index és a kiigazítatlan index szerint egyaránt, míg 2010 tizenegy hónapjában 10,5 százalékkal volt magasabb a termelés, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Októberhez viszonyítva a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index novemberben 4,3 százalékkal emelkedett. A jelentős éves bővülés elsősorban az exportértékesítés növekedésének köszönhető.
2011.01.14. 09:15
 
Meghalt az férfi, akit vonat gázolt el Nyíradony és Hajdúsámson között
A helyszínen meghalt az a férfi, akit személyvonat gázolt el Nyíradony és Hajdúsámson között csütörtök délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Vezendi Jánosné őrnagy hozzátette: az áldozatot eddig nem tudták azonosítani. A férfit a Fehérgyarmatról Debrecen felé tartó személyvonat gázolta el. A baleset után vonatpótló buszok szállították az utasokat az érintett szakaszon. Peiper Károly, a Mávinform ügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a vonatközlekedés nem sokkal este hét óra után újraindult a vonalon.
2011.01.14. 09:15
 
 
Harry herceg az Északi-sark felé veheti az irányt
Az Északi-sark felé veheti az irányt Harry herceg: Vilmos öccse áprilisban vághat neki az Arktisz jótékony célokat szolgáló meghódításának, ha katonai kötelezettségei és fivérének esküvője nem gátolja meg az expedícióban való részvételét. "Nagyon szeretne részt venni a küldetésben, ha teheti, el is megy" - mondta Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fiának szóvivője. Harry jelenleg helikopterpilótának tanul Apache harci gépen, várhatóan még hetekig lekötik hadseregbeli kötelezettségei. A herceg korábban Afganisztánban szolgált, és épp azokkal a bajtársaival tartana az Északi-sarkra, akikkel együtt állomásozott a közép-ázsiai országban.
2011.01.14. 09:15
 
 
Már nem annyira egészséges a mediterrán életmód
Egy spanyol kutatás kijózanító eredményre jutott: a modern mediterrán diéta és életmód nem véd a szív-és érrendszeri megbetegedésektől. Ricardo Gomez-Huelgas, az andalúziai Carlos Haya Kórház orvosa és kutatótársai 2270 betegnél mérték fel a szív-és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit. A legtöbb spanyol túlsúlyosnak bizonyult, keveset mozgott és túl magas volt a koleszterinszintje. Különösképp az alacsonyan képzett embereknél volt magas a betegség kialakulásának kockázata - írták a kutatók az International Journal of Clinical Practice című szaklapban.
2011.01.14. 09:15
 
 
A japán miniszterelnök átalakította kormányát
Kan Naoto japán miniszterelnök pénteken átalakította kormányát, hogy ezzel segítse az ország gazdasági növekedésének beindítását, az államadósság csökkentését és a szabadkereskedelem további kiterjesztését. A kormányfőnek ez már a harmadik kabinetje tavaly júniusban történt hatalomra kerülése óta, ezúttal a minisztereknek mintegy a harmadát váltotta le. A 17 miniszterből azonban csak négy lépett be újonnan a kormányba. A külügy-, a védelmi és a pénzügyminiszter személye nem változott.
2011.01.14. 09:15
 
Gates: Észak-Korea hagyjon fel a provokációval
Észak-Korea hagyjon fel a veszélyes provokációval és tegyen konkrét lépéseket annak bizonyítására, hogy komolyan gondolja a tárgyalásokat - jelentette ki Robert Gates. Az amerikai védelmi miniszter ázsiai körútjának harmadik állomásán, a dél-koreai fővárosban, Szöulban nyilatkozott pénteken. Kim Kvan Dzsin, a dél-koreai védelmi tárca irányítója ugyanakkor azt mondta Gatesnek: országa úgy érzi, mintha ostrom alatt állna, és közelebb van a konfliktushoz Észak-Koreával, mint bármikor a koreai háború befejezése óta eltelt hat évtizedben.
2011.01.14. 09:15
 
Aucklandi tenisztorna: Ferrer-Nalbandian finálé lesz
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer az argentin David Nalbandiannal találkozik a 398 ezer dollár összdíjazású aucklandi férfi keménypályás tenisztorna fináléjában, miután mindketten könnyedén nyertek a pénteki elődöntőkben. Eredmény, elődöntő: Ferrer (spanyol, 1.)-Giraldo (kolumbiai) 6:3, 7:5 Nalbandian (argentin, 6.)-Almagro (spanyol, 2.) 6:4, 6:2.
2011.01.14. 09:00
 
NHL: megszakadt a Toronto idegenbeli sikersorozata
A sorozatban öt idegenbeli mérkőzésén diadalmaskodott Toronto ezúttal vereséget szenvedett Phoenixben, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Phoenix Coyotes-Toronto Maple Leafs 5-1, Boston Bruins-Philadelphia Flyers 7-5, Buffalo Sabres-Carolina Hurricanes 3-2, New York Islanders-Ottawa Senators 4-6, New York Rangers-Vancouver Canucks 1-0, Florida Panthers-Nashville Predators 3-2, Los Angeles Kings-St. Louis Blues 1-3, San Jose Sharks-Edmonton Oilers 2-5.
2011.01.14. 08:45
 
NBA: sorozatban másodszor veszített a Miami
Sorozatban második vereségét szenvedte el a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: a bajnoki címre is esélyesnek tartott gárda ezúttal Denverben kapott ki. Eredmények: Denver Nuggets-Miami Heat 130-102, Minnesota Timberwolves-Washington Wizards 109-97, Oklahoma City Thunder-Orlando Magic 125-124.
2011.01.14. 08:45
 
 
Szájragasztató bíró
Le akarta ragasztatni egy bírónő a vádlott száját tárgyalás közben az Egyesült Államokban, mert a férfi állandóan közbekiabált. Az ohiói bírónő hiába intette csendre a 26 éves vádlottat - akit gazdasági és közlekedési szabálysértésekkel gyanúsítanak -, a férfi tovább ordítozott és követelte, hogy esküdtszék ítélkezzen felette, ne bíró. Egy idő után a bírónő annyira megelégelte a tárgyalás menetét lehetetlenné tevő vádlott üvöltözését, hogy arra kérte a teremőröket, szerezzenek némi ragasztószalagot a hangoskodó szájára. Végül erre nem volt szükség, a férfi önként elhallgatott.
2011.01.14. 08:45
 
 
Könyvet írt a Millennium-trilógia szerzőjének özvegye
Könyvet írt a Magyarországon is népszerű Millennum-trilógia szerzőjének, Stieg Larssonnak az élettársa; a kötet jövő héten kerül a boltok polcaira. Eva Gabrielsson arról ír, miként keletkezett a háromkötetes krimi, de felidézi az újságíróval töltött éveit is. A Millennium, Stieg és én című könyv szerdán jelenik meg Svédországban, Norvégiában és Franciaországban, nem sokkal később számos más országban is elérhető lesz. A néhai szerző élettársa emlékeztet arra, hogy ő és Larsson sokat írtak együtt, épp ezért be tudná fejezni Larsson félkész negyedik kötetét. Erre azonban csak akkor lenne módja, ha a hat éve elhunyt szerző családja lehetővé tenné számára, hogy jogszerűen hozzáférjen Larsson munkájához.
2011.01.14. 08:45
 
 
Minden eddiginél ragyogóbb lesz a Golden Globe-gála
Minden eddiginél ragyogóbb lesz az idei Golden Globe (Arany Glóbusz) díjátadó gála: a csillárok mellett 30 ezer Swarovski kristály is gondoskodik a ceremónia helyszínéül szolgáló Beverly Hilton Hotel báltermének csillogásáról. Az est szervezéséről gondoskodó Dick Clark Productions iroda tájékoztatása szerint mintegy 1360 kilogrammnyi kristály érkezett Ausztriából a vasárnapi gálára. A kristálydíszítést a bálterem jellegzetes csillárai ihlették. A különleges darabok az egész teremben helyet kapnak, így a teljes bálterem "díszletté" válik - magyarázta Brian Stonestreet tervező. Az Arany Glóbusz-díjat idén 68. alkalommal osztják ki.
2011.01.14. 08:15
 
Kalózok túszul ejtették a dán teherhajó legénységét
Túszul ejtették a kalózok annak a dán teherhajónak a legénységét, amelyet szerdán támadtak meg az Ádeni-ölben - jelentette a Ritzau dán hírügynökség. A NATO kalózellenes műveletében részt vevő török katonák csütörtökön bukkantak rá a sodródó hajóra, de a fedélzetén nem találtak senkit. A hat tagú legénységet - két dán és négy Fülöp-szigeteki matrózt - a tengeri rablók "bázishajójukra" tuszkolták. A dán külügyminisztérium ezt nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni, a túszok biztonsága érdekében. A Shipcraft hajózási vállalat igazgatója korábban azt mondta, hogy szerda délután az Ádeni-öböl "bejáratánál", Omán partjainál támadták meg a cég Leopard nevű hajóját, és kapcsolat a legénységgel megszakadt.
2011.01.14. 08:15
 
 
Európa-ügyi miniszterek és államtitkárok tanácskoznak ma Gödöllőn
A magyar soros elnökség első informális miniszteri találkozóján Európa-ügyi miniszterek és államtitkárok tanácskoznak ma Gödöllőn. A delegációk a Grassalkovich-kastélyban két ülésen vesznek részt, az elsőn a soros magyar elnökség programjának céljait vitatják meg, és külön kitérnek az európai szemeszterre, amelynek keretében a tagállamok még a nemzeti jóváhagyás előtt ismertetik egymással költségvetési tervüket. A második eseményen egyebek mellett az Európai Tanács februári ülésének előkészítéséről lesz szó.
2011.01.14. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: nőtt az ingatlanajándékozási kedv
Az év utolsó hónapjaiban látványosan megnövekedett az ingatlanajándékozási kedv: ősszel háromszor annyi ingatlant írattak át, mint nyáron; ennek legfőbb oka, hogy augusztusban a kormány az egyenes ági rokonok közötti ajándékozásnál, öröklésnél eltörölte az illetéket - ismerteti a Magyar Nemzet. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint 2010 nyári hónapjaiban ötezer ingatlanajándékozási szerződést jelentettek be a hatósághoz. Ehhez képest a következő három hónapban, szeptemberben, októberben és novemberben már 13 ezer ingatlan elajándékozásáról tájékoztatták az adóhivatalt. Az adatok szerint a fővárosban és Vas megyében emelkedett meg leginkább az ingatlanajándékozások száma.
2011.01.14. 07:45
 
Spanyol Király Kupa: a Real Madrid 3-1-re verte az Atlético Madridot
A labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid 3-1-re verte az Atlético Madrid csapatát. Real Madrid-Atlético Madrid 3-1, Almería-Deportivo La Coruna 1-0.
2011.01.14. 07:30
 
Olasz Kupa: Buffon hibátlanul tért vissza
Gianluigi Buffon féléves kihagyás után hibátlan teljesítménnyel tért vissza a futballpályára, miután csapata, a Juventus hazai pályán 2-0-s győzelmet aratott a Catania felett az Olasz Kupa csütörtöki nyolcaddöntőjében. Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnok kapus a tavaly nyári vb-n szenvedett súlyos hátsérülést, amelyet nyáron megműtöttek, azóta nem lépett pályára. Eredmény, nyolcaddöntő: Juventus-Catania 2-0.
2011.01.14. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474[1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista