2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Súlyos jogsértéseket tárt fel Mianmarban egy emberjogi csoport
A mianmari hadsereg tömegesen követett el égbekiáltó jogsértéseket a csin népcsoport ellen, amiről egy emberjogi szervezet jelentést készített. A szervezet állítja: az anyag bizonyítékként használható fel arra, hogy emberiesség elleni bűncselekmények címén felelősségre vonják az ország katonai vezetőit. Az Orvosok az Emberi Jogokért (PHR) nevű szervezet szerdán hozta nyilvánosságra jelentését a csin kisebbség elleni jogsértésekről. A dokumentum gyilkosságokkal, bántalmazással, munkára kényszerítéssel, vallási alapon történő üldözéssel, emberek kifosztásával és eltüntetésével, kínzással, valamint nemi erőszakkal vádolja a mianmari hadsereget.
2011.01.19. 10:45
 
 
Évtizedekig kartondobozban lapult egy Monet-kép
Évtizedekig kartondobozban rejtegette a padláson Claude Monet impresszionista festő egyik képét egy német nő, aki annyira féltette a festményt, hogy soha nem merte kiakasztani lakásában. A több millió euró értékűre becsült művet végül a kölni Wallraf Richartz Múzeumnak ajándékozta azzal a kitétellel, hogy csak halála után állíthatják ki. Az idős asszony időközben elhunyt, az intézmény kedden mutatta be az alkotást a nagyközönségnek. A halványlilás-szürkés tónusú kép - Tavaszi hangulat Vétheuil-nél - 1880-ban készült, és egy virágzó szilvafát ábrázol a Szajna völgyében.
2011.01.19. 10:45
 
Kihűlés miatt halt meg egy férfi Ózdon
Kihűlés miatt vesztette életét egy 62 éves ózdi férfi hétvégi házában; az idei télen a hidegben már tizenöten haltak meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Egy asszony jelentette a rendőröknek kedden, hogy volt férjét hétvégi házukban holtan találta. A szemle és az orvosi vizsgálat egyértelműen megállapította: a 62 éves férfi halálát kihűlés okozta - ismertette az esetet Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az elhunyt már hosszabb ideje italozó életmódot folytatott, napjait általában a hétvégi házban töltötte, megtalálásakor a ház ajtaja nyitva volt, fűtés nem volt - tette hozzá.
2011.01.19. 10:30
 
Kigyulladt a Gyulai Várfürdő szaunaparkja
Kigyulladt a Gyulai Várfürdő szaunaparkja szerda hajnalban; a tűzoltók eloltották a tüzet - közölte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Tájékoztatása szerint a tűz hajnali öt óra után keletkezhetett, és tizenegy tűzoltónak két fecskendőautóval sikerült a megfékeznie a lángokat. A tűz keletkezésének okát, a kár nagyságát tűzvizsgáló méri fel. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a tűzeset körülményeit - mondta Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2011.01.19. 10:30
 
Az afgán különbíróság az új parlament alakuló ülésének elhalasztását kéri
Az afgán parlament január 23-ra tervezett alakuló ülésének legalább egy hónappal való elhalasztására kérte Hamid Karzai elnököt szerdán a tavaly szeptemberi választásokon elkövetett csalásokat vizsgáló különbíróság. Szadikulla Hakik, az államfő által létrehozott, öt bíróból álló testület elnöke kabuli sajtóértekezletén elmondta, hogy a rendelkezésükre álló néhány hét alatt nem volt elég idejük alaposan kivizsgálni minden panaszt. Mint mondta, "lehetséges, hogy a bíróság bizonyos szavazatok újraszámlálásáról dönt". Karzai hivatala egyelőre nem volt elérhető, hogy közöljék, az elnök beleegyezik-e a halasztásba.
2011.01.19. 10:30
 
Elérhető az Új Széchenyi Terv pályázati kézikönyve
Letölthető szerdától az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) pályázati kézikönyve - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-t szerdán. Az ÚSZT induló pályázatainak rövid leírását és a megújuló fejlesztéspolitikai rendszert ismertető kézikönyv ahttp://ujszechenyiterv.gov.huoldalon tölthető le. A közlemény szerint a kézikönyv átlátható és érthető módon foglalja össze a főbb célkitűzéseket, a pályázatokat, a támogatási rendszer kedvező változásait és a nemzeti programokat. Orbán Viktor miniszterelnök, Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2011. január 14-én mutatta be az Új Széchenyi tervet.
2011.01.19. 10:15
 
Savval öntöttek le egy ismert afgán újságírót
Ismeretlenek savval öntöttek le egy neves afgán újságírót, Razak Mamun az arcán és a kezén szenvedett égési sérüléseket - közölte szerdán az afgán belügyminisztérium szóvivője. Mamunt akkor támadták meg, amikor előző nap távozott kabuli otthonából. A tájékoztatás szerint az újságíró testének tíz százalékán szenvedett égési sérüléseket. A férfit biztonsági okokból szerdán átszállították egy másik, katonai kórházba. Az újságíró rendszeresen szerepel politikai elemzéseivel a Tolo TV kereskedelmi adó műsoraiban.
2011.01.19. 10:15
 
FAZ: Orbán heves bírálatokra számíthat a médiatörvény miatt
Előre elítélés címmel közölte tudósítója írását az Európai Parlamentben a médiatörvényről várható vitáról a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Reinhard Olt szerint Orbán Viktor heves bírálatokra számíthat a médiatörvény miatt, amikor bemutatja az EP-plénumnak a magyar EU-elnökség programját. A német tudósító felidézi a jogszabályra vonatkozó külföldi kritikákat, köztük Neelie Kroes EU-biztos negatív véleményét, szembeállítva azokat a budapesti kormánypárt, illetve a médiahatóság részéről elhangzott ellenvetésekkel. Idézi Schöpflin György szavait, aki párhuzamot von a médiatörvény keltette felháborodás és az FPÖ bécsi kormányra kerülését elítélő, Ausztria ellen szankciókat követelő hangok között.
2011.01.19. 10:15
 
Simeone lett a Catania új vezetőedzője
Catania, 2011. január 19., szerda (MTI/EFE) - A korábbi argentin válogatott labdarúgó, Diego Simeone lett az olasz élvonalban szereplő Catania új vezetőedzője. A szicíliai klub szerdai bejelentése szerint a 40 éves szakemberrel 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött. A Marco Giampaolót váltó Simeone számára nem ismeretlen az olasz bajnokság, ugyanis játékosként futballozott az Internazionale, a Lazio és a Pisa színeiben. A Catania 20 fordulót követően 22 ponttal a 15. helyen áll a tabellán.
2011.01.19. 10:00
 
 
Julianne Moore kapja a Hasty Pudding-díjat
Julianne Moore-nak ítélte oda a Harvard Egyetem nagy múltú színjátszótársulata idei Hasty Pudding-díját. Az év asszonya és az év férfija kitüntető címet a társulat tagjai adományozzák az általuk legjobbnak talált színészi teljesítményért. A négyszeres Oscar-jelölt Moore január 27-én veheti át a jelképes pudingos edényt a szokásos tréfás felvonulás közepette. A harvardosok a színésznő tehetségén kívül - amely az indoklás szerint a filmvásznon és a Broadway színpadán egyaránt megmutatkozott - Moore-t mint sikeres gyermekkönyvírót is méltatták közleményükben.
2011.01.19. 10:00
 
 
Az európai liberálisok üdvözlik Barroso fellépését a médiatörvény ügyében
Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának vezetője nyilatkozatban üdvözölte, hogy az Európai Bizottság gyorsan fellépett a magyar médiatörvény ügyében. "Amikor az EU olyan alapértékeiről van szó, mint a média szabadsága, nincs vesztegetni való idő, cselekedni kell" - hangsúlyozta a volt belga kormányfő. José Manuel Barroso, az uniós végrehajtó testület vezetője kedden jelentette be Strasbourgban, hogy még ezen a héten levelet küldenek a magyar kormánynak, és abban újra kifejtik a médiatörvénnyel kapcsolatos ellenvetéseiket. Barroso - mint mondta - "tisztázó választ vár" a magyar kormánytól a törvénnyel kapcsolatos uniós aggodalmakra.
2011.01.19. 10:00
 
Elemzők szerint lassan javul a gazdasági közérzet
Tavaly év végére kismértékben javult a gazdasági szektor közérzete, miközben a lakosságé nem változott, igaz, a jövőt tekintve a vállalatok és az emberek is egyre inkább optimisták - közölte szerdán a TÁRKI Zrt. és a KOPINT-TÁRKI Zrt. a legutóbbi negyedéves közös felmérése alapján az MTI-vel. A közlemény szerint a gazdasági szereplők közérzete 2010 negyedik negyedévében, folytatva az előző hat negyedév során megfigyelt trendet, kismértékben tovább javult. A TÁRKI lakossági, illetve a KOPINT-TÁRKI-nak a feldolgozóipari vállalatok helyzetének és kilátásainak felmérését szintetizáló gazdasági közérzeti index-értéke 43 pontot ért el egy 0-100-ig terjedő skálán az előző negyedévi 42,5 pont után.
2011.01.19. 10:00
 
 
Megszüntette a bíróság a Főtáv volt vezérigazgatójának letartóztatását
Megszüntette a Budai Központi Kerületi Bíróság Kovács Lajosnak, a Főtáv Zrt. vezérigazgatójának előzetes letartóztatását - közölte a gyanúsított védője. Papp Gábor elmondta: mind az ügyészség, mind a bíróság egyetértett azzal a védői indítvánnyal, hogy nem szükséges fenntartani védencével szemben a kényszerintézkedést. Hozzátette: a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A volt vezérigazgatót azzal gyanúsítják, hogy a Főtáv számára előnytelen szerződést kötött, ezzel mintegy 180 millió forintos kárt okozva a cégnek. A Főtáv Zrt. vezérigazgatóját tavaly július 23-án helyezte előzetes letartóztatásba a Budai Központi Kerületi Bíróság különösen nagy kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt.
2011.01.19. 10:00
 
 
Nyomoz a rendőrség a győri gázrobbanás ügyében
Nyomoz a rendőrség a kedd délutáni győri gázrobbanás ügyében - közölte a megyei főkapitányság szóvivője. Ismeretlen tettes ellen, közveszélyokozás gyanújával indítottak eljárást; azt kívánják tisztázni, van-e felelőse a detonációnak, s ha igen, ki - közölte Kocsis Tünde alezredes. Három, a szivárgás elhárításán dolgozó tűzoltó és két lakó sérült meg kedden délután négy óra körül, amikor berobbant a kiömlő gáz a győri Szarvas utcában egy önkormányzati bérházban. Több lakás is megsérült a négyemeletes épületben.
2011.01.19. 09:45
 
Fegyveres rablás történt Gyálon
Kirabolták szerdára virradó éjjel a Pest megyei Gyálon egy cég telephelyét, a vélhetően fegyveres elkövetők jelentős összegű készpénzt vittek el - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint éjfél körül három férfi ment be egy cég gyáli telephelyének raktárába, feltehetően fegyverrel megfenyegették és nagyobb összegű készpénz átadására kényszerítették az alkalmazottakat. Lövés nem dördült, senki nem sérült meg. A Pest megyei rablási nyomozók nagy erőkkel keresik a tetteseket - mondta Kovács Viktória, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy egy futárszolgálat telephelyét rabolták ki, és több millió forintot vittek el.
2011.01.19. 09:30
 
 
Új kokás üdítőitalt dobtak piacra Bolíviában
Kokalevelek felhasználásával készült új üdítőital került a boltok polcaira Bolíviában, ahol ezzel próbálják elejét venni annak, hogy a cserjéből kábítószer készüljön. A Coca Brynco elnevezésű energiaitalt hivatalos ünnepség keretében mutatták be a vásárlóknak az ország fővárosában, La Pazban. A vállalkozás Evo Morales kormányának támogatását is bírja. Bolíviában már a második koka-italt dobják piacra azzal a céllal, hogy kábítószer helyett üdítőital legyen a kokacserjékből. A tavaly bemutatott márka a Coca Colla nevet kapta.
2011.01.19. 09:30
 
BUX: +0,50 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 113,84 pontos emelkedéssel, 22.954,33 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,50 százalékkal erősödött.
2011.01.19. 09:15
 
 
15 milliárd forint kár okozott a belvíz a mezőgazdaságnak
A Magyar Agrárkamara becslése szerint eddig megközelítően 15 milliárd forint kár érte a mezőgazdaságot a belvíz miatt. Az Agrárkamara szerdai közlése szerint a belvíz miatt kipusztult 200 ezer hektárnyi őszi vetés, és legalább 740 ezer hektár föld annyira átázott, hogy a következő hónapokban sem lehet megművelni. A köztestület számítása szerint további százmilliókat jelent az a felesleges költség, amelyet a gazdák az őszi talajművelésre, szántásra, lazításra fordítottak. A 4,5 millió hektárra tehető magyar mezőgazdasági területből a kamara számítása alapján a belvíz miatt az idén tavasszal legalább egymillióval nem lehet mit kezdeni.
2011.01.19. 09:15
 
 
Australian Open: továbbment a világelső Wozniacki
A világelső dán Caroline Wozniacki egy játékot veszítve jutott a 32 közé szerdán a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A hosszú kihagyás után első Grand Slam-viadalán induló belga Justine Henin sem kegyelmezett a brit Elena Baltachának. Eredmények: 2. forduló (a 32 közé jutásért): nők: Wozniacki (dán, 1.)-King (amerikai) 6:1, 6:0 V. Williams (amerikai, 4.)-Zahlavova (cseh) 6:7 (6-8), 6:0, 6:4 Azarenka (fehérorosz, 8.)-Hlavackova (cseh) 6:4, 6:4 Henin (belga, 11.)-Baltacha (brit) 6:1, 6:3 Kuznyecova (orosz, 23.)-Rus (holland) 6:1, 6:4 Cibulkova (szlovák, 29.)-Brianti (olasz) 6:1, 4:6, 6:2 Scheepers (holland)-Kulikova (orosz) 6:4, 4:6, 7:5.
2011.01.19. 09:00
 
Tabajdi: a sikeres elnökséghez a magyar kormányfőnek változtatnia kell
"Mindannyian azt szeretnénk, hogy a magyar uniós elnökség sikeres, Magyarország nemzetközi megítélése pedig kedvező legyen fél év múlva. Ehhez azonban Orbán Viktor miniszterelnöknek gyökeresen változtatnia kellene a hazai politikában képviselt programján és politikai stílusán" - áll abban a közleményben, amelyet Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti delegációjának vezetője tett közzé az Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar európai parlamenti képviselők keddi strasbourgi találkozóján elhangzottakról.
2011.01.19. 09:00
 
Súlyos jogsértéseket tárt fel Mianmarban egy emberjogi csoport
A mianmari hadsereg tömegesen követett el égbekiáltó jogsértéseket a csin népcsoport ellen, amiről egy emberjogi szervezet jelentést készített, és azt állítja, hogy az anyag bizonyítékul használható fel arra, hogy emberiesség elleni bűncselekmények címén felelősségre vonják az ország katonai vezetőit. Az Orvosok az Emberi Jogokért (PHR) nevű szervezet szerdán hozta nyilvánosságra jelentését a csin kisebbség elleni jogsértésekről. A dokumentum gyilkosságokkal, bántalmazással, munkára kényszerítéssel, vallási alapon történő üldözéssel, emberek kifosztásával és eltüntetésével, kínzással, valamint nemi erőszakkal vádolja a mianmari hadsereget.
2011.01.19. 09:00
 
A soros EU-elnökséget bírálta a francia környezetvédelmi miniszter
A francia kormány ökológiai ügyekkel is foglalkozó minisztere szerint "kissé nehéz helyzet" alakult ki Európában a környezetvédelmet illetően, mivel az Európai Unió soros elnökségét idén betöltő Magyarországot és Lengyelországot nem különösebben érdekli ez az ügy. Nathalie Kosciusko-Morizet, az ökológia, a fenntartható fejlődés, a közlekedés és a lakásügy minisztere a nemzetgyűlés illetékes bizottságának keddi ülésén úgy fogalmazott, hogy 2011-ben az egyik legnagyobb tét a kiotói szerződés jövője.
2011.01.19. 08:45
 
FA Kupa: hosszabbítás után estek ki Gyepesék
A Stoke City a másfél héttel ezelőtti döntetlent követően a kedd esti megismételt mérkőzésen hosszabbítás után 2-0-ra legyőzte Gyepes Gábor csapatát, a másodosztályú Cardiff Cityt, és bejutott az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójába. A magyar védő végig a pályán volt. Eredmények, FA Kupa, 3. forduló (a 32 közé jutásért): Cardiff City (II. osztályú)-Stoke City 0-2 - hosszabbítás után.
2011.01.19. 08:45
 
 
Meghaladta a hétszázat a brazíliai áradások halálos áldozatainak száma
Meghaladta a hétszázat a Rio de Janeiro környékét sújtó áradások halálos áldozatainak a száma, a legfrissebb hivatalos adat szerint 702 ember vesztette életét - közölték a helyi katasztrófavédelmi szervek kedden. A tűzoltók és a katonák lankadatlanul folytatják a kutató-mentő munkát. Sok ember még mindig elszigetelődve a külvilágtól az ár vagy a sártenger foglya. Az összedőlt házak romjai között folyamatosan holttestekre bukkannak, ezért valószínű, hogy a legutóbb közzétett halálozási adatok még korántsem véglegesek. Sokan a hivatalos felszólításra sem hajlandóak elhagyni otthonukat, mert fosztogatástól tartanak. Inkább maradnak düledező házukban, amely bármelyik pillanatban rájuk dőlhet.
2011.01.19. 08:45
 
Spanyol Király Kupa: a Sevilla az első elődöntős
A 3-3-as első mérkőzés után a kedd éjszakai visszavágón a Sevilla 3-0-ra legyőzte a vendég Villarrealt, s ezzel elsőként bejutott a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjébe. Eredmény, Király Kupa, negyeddöntő, visszavágó: Sevilla-Villarreal 3-0, továbbjutott a Sevilla, 6-3-as összesítéssel.
2011.01.19. 08:30
 
NBA: kikapott a Miami
Sorozatban negyedik vereségét könyvelhette el a bajnoki címre is esélyesnek tartott Miami, amely ezúttal hosszabbításban kapott ki a vendég Atlantától az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján. A Charlotte minimális különbséggel győzött Chicagóban, így lezárta három vereségből álló rossz sorozatát. Eredmények: Miami Heat-Atlanta Hawks 89-93, hosszabbítás után Chicago Bulls-Charlotte Bobcats 82-83.
2011.01.19. 08:30
 
Dél-Korea rakétái hatótávolságának meghosszabbításáról tárgyal Washingtonnal
Szöul és Washington tárgyalásokat kezdett a dél-koreai hadsereg rakétái hatótávolságának esetleges meghosszabbításáról, ami egy eszköze volna annak, hogy elrettentsék Észak-Koreát bármilyen agressziótól - jelentette szerdán a dél-koreai média. A két szövetséges ország tavaly év vége óta tárgyal védelmi megállapodásuk felülvizsgálatáról. E megállapodás értelmében Dél-Korea 300 kilométerben maximálja rakétái hatótávolságát - olvasható a Yonhap hírügynökség és a Csoszun Ilbo című lap jelentésében. Egy meg nem nevezett dél-koreai kormányzati forrás elmondta a hírügynökségnek: a felek egyetértenek abban, hogy a rakéták maximális hatótávolságát meg kell növelni, Szöul 1000 kilométerest szeretne.
2011.01.19. 08:15
 
 
A légszennyeződés szívritmuszavart okozhat
Kanadai kutatók friss tanulmánya szerint a hirtelen szívhalálesetek hátterében a szennyezett városi levegő, a szmog szerepe is föltételezhető - olvasható az Amerikai Kardiológusok Kollégiumának folyóiratának (JACC) januári számában. A rendkívül szennyezett nagyvárosi levegő sokféle légzőszervi betegségben szerepet játszik, a gyermekkori asztmától a felnőttek tüdőrákos folyamatának kifejlődéséig. Gopal Sivagangabalan és népes munkacsoportja vizsgálatával arra hívta fel a figyelmet, hogy a súlyos, gyakran életveszélyes szívritmuszavarok is létrejöhetnek a szmog következményeként.
2011.01.19. 08:15
 
NHL: a Pittshburg legyőzte a Detroitot
A sérült Sidney Crosbyt nélkülöző Pittsburgh 4-1-re legyőzte az öt kulcsemberét nélkülöző vendég Detroitot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi rangadóján. A hazaiaknál Chris Conner büntetőből talált be, és csapata utoljára 2007. január 20-án volt eredményes ilyen szituációban alapjátékidőben. Azóta sorozatban 12 rávezetést hagyott ki a Penguins. A Nashville csatára, J.P. Dumont pályafutása negyedik mesterhármasát ütötte a Phoenix elleni 5-2-es siker alkalmával, ám ezt megelőzően 2001. november 12-én tudott triplázni egy meccsen.
2011.01.19. 08:15
 
 
Magyar Nemzet: lezárult a nyomozás a HM vesztegetések ügyében
A Magyar Nemzet információi szerint lezárult a nyomozás a Honvédelmi Minisztériumnál az előző ciklusban folyó, bűnszövetségben elkövetett vesztegetés ügyében; a lap azt írta szerdai számában, hogy több, korábban vezető beosztású főtiszt ellen is vádat emelhetnek. Az ügy egyik fő gyanúsítottja L. Szilárd ezredes, a HM Térképészeti Kft. egykori gazdasági igazgatója, aki később a tárca másik gazdasági társasága, a HM Currus Zrt. vezérigazgatója lett. A vesztegetési ügyekben több olyan magáncég érintett, amelynek bizonyos összegeket kellett "visszacsorgatnia" állami megrendelései után. A lap szerint az így ellopott közpénz több közvetítőn keresztül eljutott a minisztériumi felső vezetőkig.
2011.01.19. 08:00
 
 
Vesztegetésért vádat emeltek Tasnádi ellen
Vesztegetés miatt vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Péter, valamint G. Katalin és B. József ellen - írta a szerdai Magyar Hírlap a Fővárosi Főügyészség szóvivőjére hivatkozva. A vádirat szerint Tasnádi 2006-ban ügyvédje, B. József tanácsára és közreműködésével megvesztegette G. Katalin igazságügyi elmeszakértőt, hogy olyan szakértői véleményt adjon, amely beszámíthatósági képességének korlátozottságát állapítja meg. Az elmeszakértő hárommillió forintért állította ki a hamis szakvéleményt, amelyet Tasnádi védője 2006 októberében be is nyújtott a Fővárosi Bíróságon - ismertette a napilap a vádiratot.
2011.01.19. 08:00
 
Beteg a kapitány, elmarad az összetartás a vb-selejtezős riválisnál
A szövetségi kapitány betegsége miatt elmarad a magyarok elleni világbajnoki selejtezőre készülő német női kézilabda-válogatott idei első összetartása. A posztján a múlt héten megerősített Rainer Osmann beteg lett, így lefújta a január 23. és 26. között esedékes kaiseraui edzőtábort. A decemberi Eb-n 13. helyen zárt németek, valamint a kontinensviadalon tizedik magyarok júniusban vívnak sorsdöntő vb-selejtezőt. Amelyik gárda továbbjut, részt vehet a decemberi, brazíliai világbajnokságon, és marad esélye kijutni a 2012-es londoni olimpiára. A párosmeccs első felvonását Németországban, visszavágóját pedig Magyarországon rendezik.
2011.01.19. 07:45
 
 
Drágultak az üzemanyagok, újabb csúcson az árak
Emelte bruttó 3 és 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nőttek az árak Magyarországon. Az emeléssel a benzin átlagára 366-367 forintra nőtt, a gázolajé pedig 359 forintra. Egy hete 3-3 forinttal emelkedtek az árak. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.01.19. 07:45
 
Pokolgép robbant egy pakisztáni iskola előtt
Pokolgép robbant szerda reggel az északnyugat-pakisztáni Pesavarban egy iskola előtt - közölte a helyi rendőrség. A detonáció egy ember életét kioltatta, és többeket - köztük iskolásokat - megsebesített. A sebesültek számáról ellentmondó jelentések érkeztek eddig, de nagy valószínűséggel tíznél többen vannak. A robbanószerkezet egy lovas szekérben lépett működésbe, egyelőre nem tudni, hogy véletlenül, vagy maga az iskola volt a célpont.
2011.01.19. 07:45
 
Ausztráliai árvíz: újabb lakókat kellett kiköltöztetni Victoria államban
A dél-ausztráliai Victoria szövetségi államok továbbra is nagy kiterjedésű áradások fenyegetnek, ezért újabb embereket kellett kiköltöztetni otthonukból szerdán. Kerang városában 4 ezer lakó kényszerült elhagyni házát, miközben sokan a települést védő gátak megerősítését végezik. Egy katasztrófavédelmi illetékes elmondta: ezeket a gátakat már jó néhány éve emelték, és nem tudják feltartóztatni az eddig soha nem tapasztalt méretű áradást. A Lodden-folyó vize kilépett medréből, és mintegy 1500 épületet fenyeget. A Keranghoz közeli Warracknabeal településen is felkészültek az ár fogadására, miután a térségben egy héten át zuhogott az eső.
2011.01.19. 07:45
 
Omar mollát egy karacsi kórházban ápolták amerikai lapértesülés szerint
A The Washington Port értesülése szerint Omar mollát, az afganisztáni tálibok vezetőjét a pakisztáni Karacsi egyik kórházában kezelték. A kedden nyilvánosságra hozott értesülés szerint Omar mollát január 7-én szívroham érte. Ezt követően a pakisztáni titkosszolgálat (ISI) segítségével juttatták el a karacsi gyógyintézetbe, ahol megoperálták. A lábadozó tálib vezető jelenleg az ISI egyik vendégházában pihen - írta az amerikai újság honlapján hírszerzési forrásokra hivatkozva. Pakisztánt gyakran éri az a vád, hogy bár hivatalosan a tálib-ellenes nemzetközi koalíció tagja, de titkosszolgálata olykor támogatását nyújt az afgán felkelőknek.
2011.01.19. 07:45
 
 
Kölcsönözzön szerencsehozó macskát!
Szerencsehozó macskát kölcsönöz az egyik szentpétervári állatmenhely az új lakásba költözőknek. Az orosz néphiedelem szerint az új lakás küszöbét elsőként egy macskának kell átlépnie, amely így megmenti gazdája életét, ugyanis úgy tartják, hogy az az ember, aki elsőként nyit be a házba, hamarosan távozik az élők sorából. Idővel az ősi babonából hagyomány lett, amelyet az új lakásba költözők közül sokan betartanak - olvasható a Lenta orosz hírportálon. A Potyerjaska, azaz az "Elveszettke" állatmenhely a kikezelt, feltáplált kóbormacskákat kölcsönzi ki az igénylőknek. A cicák ingyen vehetők bérbe, s miután teljesítették feladatukat, az állatmenhely visszafogadja őket.
2011.01.19. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: egyre hosszabb a BAR-lista
Tovább nőtt a rossz adósok száma, 57 ezer magánszemély került fel a BAR-listára a múlt év utolsó három hónapjában, miközben a cégek valamivel jobban állnak, a listán szereplő vállalkozások száma ugyanis csökkent - írta a Magyar Nemzet szerdán. A lap szerint a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR - közismert nevén BAR-lista) szereplő magánszemélyek száma tavaly december végén elérte a 929 ezret, míg egy évvel korábban 789 ezer volt. Tavaly szeptember végén még 898 ezren voltak, akik legalább 90 napja tartoztak a minimálbérnél nagyobb összeggel. Megjegyzik, hogy a 2010 december végén nyilvántartott adósok közül 161 ezer ember már rendezte tartozását, ők hamarosan lekerülnek a listáról.
2011.01.19. 07:30
 
Magyar Nemzet: Magyarország aláírja a kínzás elleni egyezményt
A belügyminiszter azt javasolja a kormánynak, hogy Magyarország fontolja meg a kínzás elleni ENSZ-egyezmény kiegészítő jegyzőkönyvéhez való csatlakozást - írta a Magyar Nemzet szerdán a tárca sajtóosztályától kapott információ alapján. A lap emlékeztet: ez egyike volt azoknak az ajánlásoknak, amelyeket a 2006 őszi eseményeket vizsgáló parlamenti albizottság fogalmazott meg még tavaly. Az egyezmény elfogadásával független szervezetek ellenőrizhetnék a fogva tartás körülményeit Magyarországon, s így elkerülhetők lennének a 2006 őszihez hasonló börtönbeli bántalmazások - írta a Magyar Nemzet.
2011.01.19. 07:30
 
 
Népszabadság: akár harmadával is drágulhat a kenyér nyárig
A már hónapok óta folyamatosan emelkedő hazai kenyérárak februártól nagyobbat lépnek, s ha a szegényes tavalyi búzatermés nem tart ki az idei aratásig, akár harmadával is drágulhat a pékáru - írta a Népszabadság szerdán. A lapnak nyilatkozó szakemberek és piaci szereplők elmondták, hogy a malmok folyamatosan emelik áraikat, ami a magas benzinárral együtt áremelésre kényszeríti a pékeket is. Az év eleji drágulás után folyamatos liszt- és kenyérár-emelkedésre kell számítani. Lakatos Zoltán, a Hajdú Gabona Zrt. vezérigazgatója, a gabonakereskedőket és feldolgozókat tömörítő gabonaszövetség elnöke azt mondta: a búza ára a mindenkori rekordár közelébe kúszott.
2011.01.19. 07:30
 
 
Újabb gyanúsítottak a Hunvald-Weinek ügyben
Bűnsegédként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség Zugló volt MSZP-s frakcióvezetőjét és egy volt SZDSZ-es zuglói önkormányzati képviselőt a több kerületet is érintő tanácsadói szerződések ügyében - tudta meg a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap Fazekas Géza ügyészségi szóvivőtől. A volt önkormányzati képviselők - K.-CS. László és K. Jenő - tagadták a velük közölt gyanút, az ellen panasszal éltek - tette hozzá a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Az ügyben a nyomozás 2011. március 24-ig tart.
2011.01.19. 07:30
 
 
Duvalier ellen vádat emeltek, majd szabadon engedték
Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt vádat emeltek kedden Jean-Claude Duvalier ellen a haiti ügyészi szervek, majd szabadon engedték helyi idő szerint a délutáni órákban. A karibi ország egykor rettegett diktátorának egyik ügyvédje közölte: védence továbbra is az igazságszolgáltatás rendelkezésére áll. Duvalier-t reggel vették őrizetbe, majd szállították a port-au-prince-i igazságügyi palotába, ahonnan felesége társaságában távozott, és az őt faggató újságíróknak mindössze annyit mondott, hogy jól van. A házaspárt egy gépkocsi szállította vissza szállodájába erős rendőri kísérettel.
2011.01.19. 07:30
 
Olasz Kupa: nyolc között a Napoli
A bajnokságban második helyen álló Napoli hazai pályán 2-1-re legyőzte a Bolognát, s ezzel bejutott a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjébe. Eredmény, nyolcaddöntő: Napoli-Bologna 2-1.
2011.01.19. 07:15
 
FA Kupa: továbbjutott a Manchester City
A másfél héttel ezelőtti döntetlen után a Manchester City a keddi megismételt mérkőzésen magabiztosan legyőzte a másodosztályú Leicester City együttesét, és bejutott az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójába. Eredmények, FA Kupa, 3. forduló (a 32 közé jutásért): Manchester City-Leicester City (II.) 4-2 Wolverhampton Wanderers-Doncaster Rovers (II.) 5-0.
2011.01.19. 07:15
 
 
Erős földrengés rázta meg Pakisztánt
Erős földrengés rázta meg Pakisztán délnyugati részét helyi idő szerint szerda hajnalban, 1 óra 23 perckor. Az amerikai földtani intézet első jelentése szerint 7,4-es erejű volt a földmozgás, amelynek epicentruma Beludzsisztán tartományban, az afgán-pakisztáni határ közelében fekvő Dalbandin várostól 55 kilométerre nyugatra, fészke pedig 10 kilométer mélyen volt a föld felszíne alatt. Az intézet később módosította adatait: a rengés erejét a nyílt végű Richter-skála szerint 7,2-es fokozatúra mérsékelte, a fészkét pedig 84 kilométeres mélységre tette.
2011.01.19. 07:15
 
 
Férfi kézilabda-vb: Ausztria kikapott, Magyarország középdöntős
Ausztria csapata kedden este kikapott Izlandtól, így a korábban Japán ellen győztes magyar válogatott bejutott a svédországi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjébe. A B csoportból Mocsai Lajos három győzelemmel és egy vereséggel álló együttese mellett az osztrákokat 26-23-ra legyőző, s továbbra is százszázalékos Izland, illetve a Brazíliát csupán csak egy góllal felülmúló Norvégia jutott be a középdöntőbe. Szerdán szünnap lesz a csoportban, csütörtökön pedig az osztrákok elleni, tulajdonképpen tét nélküli esti meccsel zárul a csoportkör a magyar csapat számára.
2011.01.19. 07:15
 
Meghalt Sargent Shriver, a Békehadtest alapítója, a Kennedy klán tagja
Meghalt R. Sargent Shriver, az amerikai Békehadtest vezetője, aki John F. Kennedy elnök nővére, Eunice férje volt - közölte kedden a család. Robert Sargent Shriver 95 éves volt. Életének utolsó éveiben Alzheimer-kórban szenvedett. Shriver a kezdetektől fogva felügyelte az 1961-ben megalapított Békehadtest tevékenységét, amelynek égisze alatt az Egyesült Államok - a Szovjetunióval vívott hidegháború jegyében - önkénteseket küldött a fejlődő országokba, akik szakmai és emberbaráti segítséget nyújtottak, s egyúttal propagandatevékenységet folytattak.
2011.01.19. 07:15
 
 
Két diák megsebesült, mikor elsült egy pisztoly egy kaliforniai középiskolában
Két tizenéves megsebesült - egyikük életveszélyesen - amikor az egyik diáktársuk fegyvere elsült a kaliforniai Gardena középiskolájában. A rendőrség szerint a fegyver véletlenül sült el. A diák a hátizsákjában vitte be az iskolába a pisztolyt, amely működésbe lépett, amikor a zsákot a padra dobta. A felelőst bilincsben vitték el a rendőrök. Egy 15 éves lány fejlövést kapott, állapota életveszélyes. A másik sérült, egy szintén 15 éves fiú, aki a nyakán sebesült meg. Állapota stabil.
2011.01.19. 07:15
 
 
Diszkótragédia: szabadlábra helyezték az egyik gyanúsítottat
Szabadlábra helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság a szombat éjszakai budapesti diszkótragédia egyik gyanúsítottját - erősítette meg az MTI információját Papp Gábor, a gyanúsított védője kedden este. Az ügyvéd elmondta: ügyfelével, Sz. Győzővel szemben, aki a létesítményt bérbe adó cég ügyvezető-tulajdonosa, semmilyen kényszerintézkedést nem rendeltek el. Az ügyészség korábban arra hivatkozva kezdeményezte az öt gyanúsított előzetes letartóztatását, hogy szerintük szabadlábon hagyásuk esetén feltételezhető, hogy a gyanúsítottak meghiúsítanák, megnehezítenék, vagy veszélyeztetnék a bizonyítást. A többi gyanúsított ügyében szerdán dönt a bíróság.
2011.01.18. 22:15
 
OKF: öten sérültek meg a győri gázrobbanásban
A három tűzoltó mellett két lakó is megsérült a kedd délutáni győri gázrobbanásban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Két tűzoltó szenvedett nyolc napon túl gyógyuló, felszíni égési sérüléseket; egyikük otthonában lábadozik, a másikat várhatóan tíz nap múlva bocsátják el a kórházból. A súlyosan sérült tűzoltó a fején és karján is körülbelül 10 százalékos égési sérüléseket szenvedett. A fején lévő sérüléseket az égési osztályon ellátták, a kezén lévő sérüléseket a későbbiekben műteni kell. Őt várhatóan csak két hét múlva engedik haza - tudatták. Könnyebben sérült két lakó is.
2011.01.18. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461[1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista