2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Premier League: nem botlottak a "nagyok"
Az élcsapatok közül a ligaelső Manchester United, a második helyen álló Arsenal és a címvédőként negyedik Chelsea sem botlott az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának keddi játéknapján. A Chelsea-ben még nem lépett az 59 millió euróért Liverpoolból hétfőn leigazolt spanyol világbajnok, Fernando Torres.
2011.02.02. 07:30
 
Serie A: gólnélküli döntetlen a rangadón
A listavezető AC Milan gólnélküli döntetlent ért el a harmadik Lazióval szemben a labdarúgó Serie A 23. fordulójának kedd esti rangadóján. Serie A, 23. forduló: AC Milan-Lazio 0-0.
2011.02.02. 07:30
 
Magyar érmek a bécsi atlétikai versenyen
Három magyar érem született kedden a Bécsben rendezett nemzetközi fedettpályás atlétikai versenyen. A magyar szövetség tájékoztatása szerint 1500 m-en Bene Barnabás diadalmaskodott 3:43,37 perces idővel, 60 m gáton Baji Balázs második lett 7,78 mp-cel, míg 400 m-en Deák Nagy Marcell harmadikként ért célba 47,01 mp-cel. Kazi Tamás 800 m-en hetedik lett 1:48,71 perccel.
2011.02.02. 07:30
 
Női Euroliga-nyolcaddöntő: hátrányban a Sopron és a Pécs
Az MKB-Euroleasing Sopron a Valencia vendégeként 84-56-ra, míg a Pécs 2010 a szintén spanyol Salamanca otthonában 76-60-ra maradt alul kedden a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A soproniak a harmadik negyedig - amikor csupán hat pontot szereztek - tartották magukat, ám onnantól már hengereltek a hazaiak, míg a pécsiek még a zárónegyedben is négypontos távolságban voltak, de a hajrá már a Salamancáé lett. A párharcok második felvonását pénteken rendezik Sopronban, illetve Pécsett, az esetleges harmadik mérkőzésekre jövő szerdán kerül sor Spanyolországban.
2011.02.02. 07:30
 
 
Nem indul újra az államfői tisztségért Mubarak
Kitölti jelenlegi mandátumát, de nem indul újra az államfői tisztségért Hoszni Mubarak. Az egyiptomi államfő ezzel a bejelentésével nem szerelte le az elégedetlenkedőket, mi több, Barack Obama amerikai elnök is érdemi, békés és azonnali változást szorgalmazott. Mubarak kedden este élő televíziós beszédben jelentette be, hogy a szeptemberben esedékes elnökválasztáson nem jelölteti magát. Elnöki mandátumának utolsó hónapjaiban azon dolgozik majd, hogy a hatalom átadása békés és zökkenőmentes legyen - mondta a 82 éves politikus.
2011.02.02. 07:30
 
Baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Siófok és Zamárdi között
Egy tartálykocsi szerda hajnali balesete miatt előbb teljes szélességben, majd hat óra után már csak a Budapest felé vezető oldalon lezárták az M7-es autópályát Siófok és Zamárdi között; a forgalmat a 7-es útra terelik - közölte a rendőrség a somogyi katasztrófavédelem az MTI-vel. A tartálykocsi vezetője feltehetően elaludt, a jármű nekicsapódott a szalagkorlátnak és azon fennakadt. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Pál Richárd katasztrófavédelmi ügyeletes közlése szerint az üres, de korábban veszélyes, mérgező anyagot szállító tartálykocsi műszaki mentése megkezdődött.
2011.02.02. 07:15
 
Holland bajnokság: döntetlen az elhalasztott mérkőzésen
Gólnélküli döntetlent játszott az Utrecht a De Graafshap otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombatról keddre halasztott mérkőzésén. Eredmény: De Graafschap-FC Utrecht 0-0. Az élcsoport: 1. PSV Eindhoven 47 pont, 2. Twente Enschede 46, 3. Ajax Amsterdam 41.
2011.02.01. 22:15
 
 
Obama felszólította Mubarakot, hogy ne jelöltesse újra magát
Barack Obama amerikai elnök felszólította Hoszni Mubarak egyiptomi államfőt, hogy ne jelöltesse újra magát a következő elnökválasztáson - jelentette a Dow Jones hírügynökség és a CNN. Az amerikai elnök személyes üzenetét Frank Wisner volt kairói amerikai nagykövet adta át az egyiptomi vezetőnek. Korábban az al-Arabíja televíziós csatorna közölte, hogy Mubarak egyiptomi elnök még kedden beszédet mond, és bejelenti, hogy a következő elnökválasztáskor távozik a hatalomból, de addig a helyén marad. A hír forrását a tévé nem közölte. A következő elnökválasztást szeptemberre tűzték ki Egyiptomban.
2011.02.01. 21:45
 
 
Schmitt: a társadalom igényeihez kell igazítani a szakképzést
Schmitt Pál köztársasági elnök szerint baj van a magyar oktatással, mivel a szakképzés jelenlegi rendszere által kínált foglalkozások és azok minősége nem találkozik a társadalom igényeivel. Az államfő minderről kedden, a Lisszabonban tavaly megrendezett EuroSkills verseny magyar résztvevői, felkészítői, valamint támogatói fogadása során elmondott beszédében szólt. Schmitt emlékeztetett: Magyarország a 26 résztvevő ország közül a hetedik helyen végzett a nemzetközi megmérettetésen, ami azt bizonyítja, hogy a szakképzés területén is kimagasló sikereket lehet elérni.
2011.02.01. 21:15
 
 
Helyeslik az Európai Parlamentben a magyar prioritásokat
A magyar EU-elnökség által megfogalmazott prioritások a nagyobb pártcsaládok részéről támogatást élveznek az Európai Parlamentben (EP), de az első elnökségi hónap értékelésére megkért szocialista politikus szerint a januárt sajnálatos módon beárnyékolta a magyar médiatörvény körüli vita. Jerzy Buzek, az EP lengyel néppárti elnöke nagyon fontosnak nevezte Orbán Viktor két héttel korábban Strasbourgban elhangzott beszédét, amelyben a kormányfő ismertette az EP-vel a magyar elnökség fő célkitűzéseit.
2011.02.01. 21:15
 
 
Kétezer Eleven (2011) - Rutkai Bori kiállítása
A Medence Csoport galériája, a MakettLabor ad otthont Rutkai Bori gyűjteményes kiállításának. Bori 2001-ben diplomázott a Magyar Iparművészeti Egyetem video szakán. Azóta főleg zenekarai révén ismerhetjük, ahol énekesnőként, szövegíróként praktizál. Az elmúlt tíz évben zenei munkái mellett gyerekkönyvekbe és folyóiratokba készített illusztrációkat, számos egyéni és csoportos festészeti kiállításon vett részt képeivel, készített horgolt, hurkolt textil installációkat, újrahasznosított anyagokból kreatív objekteket és video etűdöket is.
2011.02.01. 21:05
 
Egy párkapcsolat jövője megjósolható az érintettek beszédmódja alapján
Amerikai pszichológusok által kidolgozott új módszerrel, az érintettek beszédmódja alapján nagy biztonsággal megjósolható egy párkapcsolat jövője. A Texasi Egyetemen diákok bevonásával végzett vizsgálat során kiderült, hogy azok a párok, akiknek beszédje "szinkronban" van, négyszer nagyobb valószínűséggel szeretnének máskor is találkozni, mint azok, akik "nem egy nyelvet beszéltek". A kutatók a szavak mondatokká fűzéséhez nélkülözhetetlen funkcionális szavakra koncentráltak.
2011.02.01. 21:00
 
 
Kövér: köszönet Barrosónak a tárgyilagos kiállásért a médiatörvény ügyében
Köszönetet mondott Kövér László, az Országgyűlés elnöke José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnöknek a tárgyilagos kiállásért, amelyet az elmúlt hetekben a magyar EU-elnökség mellett, illetve a médiatörvényt övező vitában tanúsított. A parlamenti elnök azt követően közölte ezt újságírókkal, hogy kedden Brüsszelben megbeszélést folytatott az uniós illetékessel. Hozzátette: minden témára vonatkozóan értésre adta azt, hogy a tárgyilagos, jóhiszemű, hátsó szándékok nélküli vitákban a magyar elnökség partner, és kész megfontolni az összes érvet, érdekkifejezést.
2011.02.01. 21:00
 
 
Az SNS kész az alkotmánybírósághoz fordulni az államnyelvtörvény ügyében
Ha a szlovák parlament újra megszavazza a köztársasági elnök által visszaadott államnyelvtörvényt, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) készen áll arra, hogy az ügyet az alkotmánybíróság elé vigye. "Az államnyelvtörvény halott, de legalábbis kómában van, s valószínűleg abban is marad az újabb módosításig. Elvi meggyőződésből nem értünk egyet az államnyelvtörvény elleni támadással, s annak szétverésével" - jelentette ki Rafael Rafaj, a nemzetiek frakcióvezetője kedden este Pozsonyban, amikor a parlament újra megvitatta a jogszabályt.
2011.02.01. 21:00
 
 
5. DESZKA - Kortárs Magyar Drámák Fesztiválja
A kortárs magyar drámák 5. debreceni DESZKA Fesztiválján öt nap alatt 20 előadással 20 társulat és 18 szerző mutatkozik be. Háy Jánostól Upor Lászlóig, a Bárka Színháztól Urbán András társulatáig, Budapesttől Temesvárig a magyar színházi élet színe java ellátogat Debrecenbe.
2011.02.01. 21:00
 
 
Kislánya született Christina Applegate filmsztárnak
Kislánya született Christina Applegate-nek, a Nem ér a nevem tévésorozat és számos játékfilm sztárjának. Sadie Grace LeNoble vasárnap jött világra Los Angelesben. Az újszülött és édesanyja is jól vannak - jelentette be a színésznő szóvivője. A 39 esztendős Applegate a tavalyi Valentin-napon jegyezte el magát Martyn LeNoble 41 éves holland zenésszel. A pár júliusban kürtölte világgá, hogy gyermeket várnak. A színésznőnek 2008 júliusában műtéti úton mind a két mellét el kellett távolítani, majd egy hónappal később a helyreállító operációra is sor került. A híradások szerint sikerült legyőznie a rákot.
2011.02.01. 20:45
 
 
A szomáliai kalózok foglyokat kínoznak
A szomáliai kalózok rendszeresen kínozzák foglyaikat és élő pajzsként használják őket -mondta Buster Howes vezérőrnagy, a kalózok elleni harcra az EU által létrehozott haditengerészeti erő, az EU-NAVFOR parancsnoka. A tábornok szerint szokásukká vált, hogy a vízben vontatnak megkötözött embereket, fejjel lefelé lógatják, vagy hűtőkamrába zárják őket. Ha hadihajó közelít feléjük, a fedélzetre viszik foglyaikat, s ott bántják, kínozzák őket, hogy elrettentsék a haditengerészeket a támadástól. A kalózok egyre gyakrabban elfoglalt hajókkal hajtanak végre újabb támadásokat, mert tudják, hogy akiket ellenük küldenek, meggondolják, hogy indítsanak-e támadást olyan hajó ellen, amelyen foglyok vannak.
2011.02.01. 20:15
 
 
A világbajnok Vettel volt a leggyorsabb az első F1-es teszten
A világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok idei első közös tesztelésén, Valenciában. A Red Bull 23 éves pilótája összesen 93 kört teljesített kedden, s az egyikben 1:13.769 percet ért el - ez volt a nap legjobb eredménye. A hétszeres vb-győztes, szintén német Michael Schumacher hidraulikai problémák miatt mindössze 15 kört ment új Mercedesével, s végül 1:16.450-nel kilencedikként zárt. A gyakorláson összesen 13 pilóta vett részt, a Forma-1-es idény március 13-án, Bahreinben kezdődik.
2011.02.01. 20:00
 
Elveszett egy orosz katonai műhold
Elveszett egy orosz katonai műhold, amelyet kedden indítottak útnak az észak-oroszországi Pleszeck űrrepülőteréről. A geodéziai feladatok elvégzésére szánt szputnyik a megadott időben nem létesített rádiókapcsolatot az irányítókkal, s a földi berendezések "nem látják". Az ITAR-TASZSZ úgy értesült, hogy a műholdat szállító Rokot rakéta mind a két fokozata rendeltetésszerűen működött. A végső pályára állítást a gyorsító blokknak kellett volna elvégeznie. A Rokot rakétát eddig 16 ízben használták Pleszeckben, s 14 alkalommal a legcsekélyebb fennakadást sem észlelték a működésében.
2011.02.01. 19:45
 
 
A Kex együttes két alapítója tiltakozik a No Orban Day plakátja ellen
A Kex együttes két alapító tagja tiltakozik, és teljes mértékben elhatárolódik a No Orban Day elnevezésű, a kormányfő ellen meghirdetett tüntetés plakátjától, amelyen az együttes neve és egyik dalának címe is szerepel. Kisfaludy András és Doleviczényi Miklós közös, tiltakozó levelükben azt írják: megdöbbenve vették tudomásul, hogy a plakáton felhasználták "Zöld sárga, zöld sárga..." daluk címét. Mint írták, az együttes "a kommunista rezsim" ellen lépett fel működése alatt, és most elhatárolódnak az ilyen jellegű tüntetésektől, és tiltakoznak azért, mert a radikális baloldal szervezői a plakáton az együttesük nevét szerepeltik.
2011.02.01. 19:30
 
 
A főpolgármester leállíttatta a kórházigazgatók felmentését
Tarlós István főpolgármester külföldről leállíttatta Szentes Tamás egészségügyért- és szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes kórházigazgatókkal folytatott tárgyalásait - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója. "Budapest első embere kijelenti, hogy egyetlen egészségügyi intézményvezető sem lesz kirúgva" - tette hozzá Szűcs Somlyó Mária, aki a történtek részleteiről nem kívánt nyilatkozni, mindössze annyit mondott, hogy az ügyben szerda délután sajtótájékoztatót tart Tarlós István és Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a városházán.
2011.02.01. 19:30
 
EU-bizottság: az unió nem tudta behozni nemzetközi innovációs lemaradását
Az innováció területén nem tudta behozni fő nemzetközi versenytársaival szembeni lemaradását az Európai Unió, továbbra is elmaradt az Egyesült Államok és Japán teljesítményétől - derül ki az úgynevezett innovációs eredménytáblából, amelyet az Európai Bizottság adott ki kedden. Eszerint a legtöbb uniós tagállamban a nemzetközi gazdasági válság dacára "ígéretes tendenciák" tapasztalhatók, de a fejlődés üteme nem elég gyors. A témáról kiadott közlemény szerint az EU továbbra is egyértelműen megelőzi India és Oroszország feltörekvő gazdaságait, míg Brazília esetében a bizottság kitartó fejlődést, Kína esetében pedig gyors felzárkózást tapasztal.
2011.02.01. 19:30
 
 
Robert De Niro és Monica Bellucci együtt a filmvásznon
Rendkívüli nőnek tartja Monica Belluccit Robert De Niro; az Oscar-díjas filmszínész annak kapcsán beszélt olasz kolléganőjéről, hogy először szerepelnek együtt a filmvásznon. A maga is olasz származású De Niro és Bellucci közös filmje, a Manuele d'amore 3 (A szerelem kézikönyve 3) februárban kerül az olasz mozikba. Giovanni Veronesi nagy sikerű olasz vígjátéksorozatának újabb epizódjában De Niro elvált amerikai tanárt alakít, aki szívműtéte után Toszkánában telepedik le és beleszeret egy házmester lányába.
2011.02.01. 18:45
 
 
Fidesz: az MSZP kivételével mindenki örül az adócsökkentéseknek
A Fidesz szerint a kormány által végrehajtott adócsökkentéseknek az MSZP kivételével minden józan gondolkodású ember örül Magyarországon. Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy az MSZP 2002 és 2010 között minden évben adócsökkentést ígért, de ehelyett mindig adót emelt. Rogán Antal szerint az idén ezzel szemben érdemi adócsökkentés történt, amivel a magyar vállalkozások szinte mindegyike, és a magyar családok többsége jobban járt. A kormány által végrehajtott adócsökkentéseknek köszönhetően több mint 500 milliárd forinttal marad több a magyar családoknál és vállalkozásoknál - jegyzi meg a politikus.
2011.02.01. 18:45
 
 
Forma-1: a Williams is bemutatta idei autóját, az FW33-at
A Forma-1-es Williams istálló is bemutatta kedden a nyilvánosságnak az idei szezonra tervezett versenygépét, az FW33-at. A brazil Rubens Barrichello és az újonc venezuelai Pastor Maldonado alkotta csapat célja - Frank Williams csapatfőnök szavai szerint -, hogy a mezőny elején zárja a 2011-es sorozatot. "Jelenleg még nem tudhatjuk, mire leszünk képesek a riválisokhoz képest, de optimisták vagyunk" - fogalmazott Sam Michael technikai igazgató. Barrichello - aki agresszívnek minősítette az új autót - az előző idényben a szerénynek mondható tizedik helyen zárt a pilóták között, míg az istálló hatodik lett.
2011.02.01. 18:15
 
 
Győri Enikő: eddig jól teljesített Magyarország
Eddig kedvezően fogadták az uniós tagállamok Magyarország soros elnökségének indítását, Budapest sok kedvező visszajelzést kapott a programjaival kapcsolatban - mondta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár. Az államtitkár az elnökség első hónapját értékelve hangsúlyozta: bár majdnem minden napra jutott valamilyen elnökségi rendezvény, nem bolydult fel emiatt a magyarok, sőt, a budapestiek élete sem. A január az elnökségi program ismertetéséről és annak visszaigazolásáról szólt - mondta Győri Enikő a Külügyminisztérium háttérbeszélgetésén.
2011.02.01. 18:15
 
 
Egymillió tüntető követelte Mubarak távozását Egyiptomban
Legalább egymillió egyiptomi vonult az utcára országszerte Hoszni Mubarak elnök és kormánya távozását követelve, az arab ország modern kori történetében példátlan jeleneteket produkálva. A hadsereg bejelentése, amely szerint nem fog erőt alkalmazni a tüntetőkkel szemben, felbátorította az egyiptomiakat, hogy országuk politikai rendszerének legnagyobb átalakítását követeljék a monarchia 1952-es megdöntése óta. A Kairó belvárosában lévő Tahrír téren több mint 200 ezer egyiptomi tüntetett, a keleti Szuez kikötővárosban 20 ezren vonultak fel. Tüntettek az északi Alexandriában, Iszmáilíjában, valamint a Nílus folyó deltavidékén fekvő városokban, például Tantában, Manszúrában és Mahallat-el-Kubrában.
2011.02.01. 18:15
 
 
A polgármester szerint sokmilliárdos a hiány a Miskolc Holding cégeinél
Miskolc önkormányzati cégei 30 milliárd forint értékű kötelezettségvállalást görgetnek maguk előtt - közölte Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) polgármester. Elmondta: a hiányt egy könyvvizsgálói jelentés támasztja alá. A borsodi megyeszékhely korábbi MSZP-s vezetése ezt nem közölte a múlt év októberi önkormányzati választást megnyerő Fidesz-KDNP pártszövetséggel - tette hozzá. Miskolc új vezetése állapotfelmérő vagyonleltárt készített az önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holdingnál. A leltár a város korábbi vezetése általi átadás-átvételi állapotrögzítő adatokkal szemben 383 millió forint eltérést mutatott ki, ám az elrendelt könyvvizsgálói átvilágítás már 30 milliárd forint adósságot tartalmaz - mondta.
2011.02.01. 18:00
 
Szatmáry Kristóf lett a belgazdaságért felelős államtitkár
Schmitt Pál köztársasági elnök február elsejei hatállyal a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkárává nevezte ki Szatmáry Kristófot - közölte az NGM. A közlemény szerint a 36 éves államtitkár korábban dolgozott már a közigazgatásban, az elmúlt tíz évben pedig vállalkozóként, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként szerzett tapasztalatokat. A belgazdasági államtitkársághoz tartozó magyarországi kereskedelem, ipar, idegenforgalom és vendéglátás a magyar gazdaság fejlődése szempontjából fontos kitörési pontok - hangsúlyozza a tárca.
2011.02.01. 18:00
 
 
Feloszlatták az ír parlamentet
Brian Cowen ír kormányfő kedden feloszlatta az ír parlamentet és búcsúbeszédében sajnálatának adott hangot, amiért az ország a csőd szélére került. A kormányfő bejelentette azt is, hogy az új parlament március 9-én ül majd össze, a választás napját kormányforrások február 25-re adták meg. Cowent még a nap folyamán fogadja Mary McAleese elnök asszony, az időpontot hagyományosan az államfő jelöli ki. Cowen a múlt hónapban veszítette el parlamenti többségét, miután kormányának szembesülnie kellett azzal, hogy a gazdasági és pénzügyi válság következtében az ír bankok a csőd szélére kerültek.
2011.02.01. 18:00
 
Lövétei: az alkotmánybíráskodás lényege nem az előzetes normakontroll
Az alkotmánybíráskodás lényege nem az előzetes, hanem az utólagos normakontroll - mondta Lövétei István alkotmányjogász annak kapcsán, hogy egyes kormánypárti politikusok felvetése szerint az Alkotmánybíróság (Ab) előzetes normakontrollra irányuló hatásköreit kellene szélesíteni. Lövétei elmondta, hogy jelenleg a parlament által már elfogadott, de még ki nem hirdetett törvényeket küldheti előzetes normakontrollra az államfő az Ab-hez.
2011.02.01. 17:45
 
Gyorsan kívánja rendezni Brüsszel a magyar médiatörvény ügyét
Gyorsan kívánja rendezni az Európai Unió a magyar médiatörvény ügyét - közölte Brüsszelben újságírókkal Jonathan Todd, Neelie Kroes médiaügyi EU-biztos szóvivője. Thomas Hammarberg, a strasbourgi székhelyű Európa Tanács emberi jogi biztosa ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a magyar médiatörvény felülvizsgálatát ki kellene terjeszteni: szerinte nem csupán az uniós előírásokkal kellene összhangba hozni, hanem az Európa Tanács égisze alatt elfogadott Európai Emberi Jogi Egyezmény 10. cikkelyével is, amely a véleménynyilvánítás szabadságáról szól.
2011.02.01. 17:45
 
 
"Életveszélyes" hóvihar söpört végig Amerikán
Az amerikai média által "történelminek", a meteorológiai szolgálat által pedig "életveszélyesnek" nevezett hóvihar söpört végig kedd hajnaltól az Egyesült Államok középső síkságain, a Nagy Tavak vidékén és a közép-nyugati államokon. "Ne utazzanak! Maradjanak otthon! Az erős szél és a vakító hóvihar csaknem lehetetlenné teszi a közlekedést. Ez egy életveszélyes vihar" - hangzott a nemzeti meteorológiai szolgálat közleménye. Kedden összesen 8 államból jelentettek hóvihart, de az időjárás-előrejelzés szerint a java még hátravan. Az Oklahomától Michinganig terjedő viharzóna a hét második felében kelet-északkelet felé húzódik, s összesen 30 államon vonul át, mintegy 100 millió ember életét megnehezítve.
2011.02.01. 17:45
 
 
Nagyot erősödött a forint, 270 környékén az euró
Jelentősen erősödött a forint az euróval szemben kedden napközben: a kora reggeli 273,20-as szint után délután már 270,30 forinton is járt az euró árfolyama, öt óra előtt nem sokkal pedig 270,50 forinton jegyezték az eurót. Devizapiaci kereskedők elmondták: a hét második napján optimista nemzetközi hangulatban, közepes forgalom mellett zajlott a kereskedés. Kedvezően hatott a befektetői hangulatra az amerikai feldolgozóipari beszerzési menedzser index adata, amely januárban növekedést mutatott.
2011.02.01. 17:30
 
Győri: a hosszú távú növekedés alapjaival foglalkozik az Európai Tanács pénteken
Ugyan a válságkezelést végig kell vinni, de a hosszú távú növekedés alapjait is meg kell teremteni, ezért az energiaügyek és az innováció lesznek az Európai Tanács pénteki ülésének témái - mondta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár Budapesten. A Külügyminisztérium háttérbeszélgetésén az államtitkár kifejtette: ez lesz az Európai Tanács első tematikus ülése, mióta úgy döntöttek, egyes tanácskozásokat bizonyos kérdések áttekintésének kell szentelni. A pénteki ülés előkészítésével az Általános Ügyek Tanácsa is foglalkozott legutóbbi találkozóján - tette hozzá.
2011.02.01. 17:30
 
Oroszlányban 220, Vértessomlón 107 épületben keletkeztek károk
Lezárta a szombati földrengéssel kapcsolatos tevékenységét a helyi védelmi bizottság Oroszlányban, a városban 220 káresetet jegyzőkönyveztek, a közeli Vértessomlón 107 épületben keletkeztek károk - hangzott el a bizottság ülésén. Katasztrófa idején a legfontosabb a tájékoztatás, ezért a településeknek érdemes megfontolniuk hangosbeszélők beszerzését, mert a rendőrség és a mentők autói erre alkalmasak ugyan, de szükséghelyzetben nem ez a dolguk - emelte ki Oroszlány polgármestere, Takács Károly. A bizottság elnöke elmondta, súlyos gondot okozott, hogy a földrengés után egy-másfél órára használhatatlanná vált a mobilhálózat, erre levélben hívja fel a szolgáltatók figyelmét.
2011.02.01. 17:30
 
 
Elhunyt a világ legidősebb embere
Életének 115. évében elhunyt a világ legidősebbjeként számon tartott amerikai Eunice Sanborn. Az idős hölgy hétfőn, pontosan 114 évvel és 195 nappal születése után "békésen elaludt" jacksonville-i (Texas állam) otthonában - mondta el a Jacksonville Daily Progress című lapnak David Frech, Sanborn nevelt fia. Az eredetileg Louisiana államból származó Sanborn a helyi sajtó értesülései szerint három férjet élt túl, és "elődje", a francia Eugénie Blanchard novemberi halála után lett a világ legidősebb embere. Sanborn után a szintén amerikai, a Georgia állambeli Monroe-ban élő Besse Cooper lett a világ legidősebbje: Cooper hét hónap múlva tölti be 115. életévét.
2011.02.01. 17:30
 
BUX: +1,66 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 377,10 pontos, 1,66 százalékos emelkedéssel, 23.086,45 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 1,83 százalékkal 22.760 forintra erősödött, az OTP részvények ára 3,11 százalékkal 5.738 forintra nőtt.
2011.02.01. 17:15
 
 
Az Index.hu szerint 700-800 milliárd forintos reformcsomag készül
A korábban vázoltnál nagyobb, 700-800 milliárd forint összegű reformcsomagot állíthat össze a kormány, amelynek bevételi többletét a tb-hozzájárulás, a dugódíj és a zöldadó adná, míg a kiadáscsökkentés a gyógyszerkasszánál, a nyugdíjkiadásoknál, a tömegközlekedésnél és a munkanélküli ellátásoknál jelentkezne - írja az Index.hu. Noha az elmúlt napokban 600-800 milliárd forintos csomagot vázoltak fel a minisztériumi illetékesek, a hírportál szerint lehet, hogy ennél is többel, a korábban megjelölt sáv másik széléhez közelebb álló összeggel, 700-800 milliárd forinttal kívánja javítani a költségvetés egyenlegét 2013-ra a kormány.
2011.02.01. 17:15
 
Gelse község vagyona nem fedezi a tartozásait
Gelse értékesíthető vagyona nem fedezi az elmúlt években felhalmozott tartozásokat, az önkormányzati cég által működtetett termálfürdő ellen is csődeljárás indult - közölte a zalai település megbízott jegyzője. Kálócziné Éberling Márta az után beszélt a község anyagi helyzetéről, hogy hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást az önkormányzat feljelentése alapján.
2011.02.01. 17:15
 
TÖOSZ: minél előbb szükség van a 31 milliárd forintos mentőcsomagra
Minél előbb szükség van a működési nehézségekkel küzdő önkormányzatok 31 milliárd forintos támogatására, mert sok településen elfogyott a szolgáltatók, szállítók türelme - mondta a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) főtitkára Szekszárdon. Zongor Gábor a TÖOSZ önkormányzati fórumán úgy fogalmazott: a 31 milliárd forintos mentőcsomag akkor jelent segítséget, ha viszonylag gyorsan hozzájutnak az önkormányzatok. Hozzátette: 2010 "kegyelmi" év volt az önkormányzatoknak, 2011 viszont olyan év lesz, amikor a beszállító, az áramszolgáltató azt mondja, nem tudja tovább finanszírozni az önkormányzatokat.
2011.02.01. 17:00
 
BUSINESSEUROPE: a növekedésre és a munkahelyteremtésre kell összpontosítani
A gazdasági növekedés erősítésére és a munkahelyteremtésre kell a legtöbb figyelmet fordítania a magyar EU-elnökségnek az európai vállalkozói szövetségeket tömörítő BUSINESSEUROPE vezetői szerint. Philippe de Buck, a 40 európai tagszövetséget tömörítő, mintegy 20 millió kis-, közepes, illetve nagyvállalat érdekeit képviselő szervezet vezérigazgatója kedden arról tájékoztatta a brüsszeli magyar újságírókat, hogy Jürgen Thumann, a BUSINESSEUROPE elnöke levélben fordult Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz, és abban találkozót kért tőle, hogy kifejthesse neki a munkaadói, vállalkozói oldal álláspontját a féléves magyar elnökség prioritásaival, az Európa előtt álló gazdasági kihívásokkal kapcsolatban.
2011.02.01. 17:00
 
Már 24 órát várakoznak a kamionok Záhonynál
Már 24 órát kell várakozniuk az Ukrajnába tartó kamionoknak a Záhony és Csap közötti határállomáson - közölte a regionális vám- és pénzügyőrségi főigazgatóság. A várakozási idő a délelőtti 20 órától nőtt 24-re, s nem kizárt a további emelkedés sem - mondta Kupecz József, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális vám- és pénzügyőrségi főigazgatóságának sajtóreferense. Hozzátette: a várakozási idő kialakulásának oka a szomszédos ország határőrizeti szerveinek eljárása. Szarkáné Kövi Márta, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének vezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy segélyszervezet öt aktivistája forró teát és kenyeret osztott napközben a várakozó kamionsofőröknek.
2011.02.01. 16:45
 
Kárpátalját is érintő megállapodást ír alá a Jobbik az ukrán Szvoboda párttal
A Kárpátalját érintő vitás kérdések rendezését is szolgáló megállapodás aláírására készül a Jobbik a magyarellenes megnyilvánulásairól is ismert ukrán szélsőjobboldali Szvoboda (Szabadság) párttal - adta hírül a kárpátaljai Zakarpattya Online hírportál. A portál interjút közölt Kovács Bélával, a Jobbik európai parlamenti képviselőjével annak kapcsán, hogy tavaly decemberben irodát nyitott Beregszászon. A politikus Olekszandr Vorosilov beregszászi újságíró kérdéseire válaszolva a többi között elmondta, hogy a Jobbik az ukrán politikai élet szereplői közül egyelőre csak a Szvoboda párttal folytat tárgyalásokat, amelyeknek az eredményei "hamarosan a meglepetés erejével fognak hatni".
2011.02.01. 16:45
 
Cozma-ügy: terhelő tanúvallomás Némethre és Raffaelre
Egy tanú szerint Németh Győző, a Cozma-ügy másodrendű vádlottja azt mondta a barátjának, Antalik László hetedrendű vádlottnak 2009. február 8-án délután, hogy Raffael Sándorral (a bűnügy elsőrendű vádlottja) azért távozik sietve az országból, mert "olyan komoly dolgot csináltak az elmúlt éjszaka, amiért életfogytot is kaphatnak". Ezt Antalik Brigitta tanú, a hetedrendű vádlott volt felesége vallotta a Veszprém Megyei Bíróságon. A tanú annak ellenére vallomást tett, hogy a bíró figyelmeztette, nem köteles vallomásra a volt férjére vonatkozóan.
2011.02.01. 16:30
 
Rablókat fogtak el Miskolcon
Elfogtak két rablót Miskolcon, a 23 éves fiatalembert és a 15 éves fiút egy brutális bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t. A férfi és társa az elmúlt hét végén a csaknem mínusz 10 Celsius-fokos hidegben levetkőztették egyik áldozatukat, csak azért, hogy a ruháját felpróbálják, azt követően egy másik járókelőnek már súlyos fejsérüléseket okoztak. A rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottakat, akik előzetes letartóztatásban várják ügyük további alakulását.
2011.02.01. 16:30
 
Elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka
Életének 75. évében, kedden elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka. A kétszeres olimpiai bronzérmes, összetettben kétszeres vb-győztes sportembert hosszas betegség után, Melbourne-ben érte a halál - erről a családja tájékoztatta az MTI-t. Veres Győző 1936. június 13-án született Berekböszörményben. Debrecenben kezdett komolyabban foglalkozni a súlyemeléssel, amelynek első olimpiai érmét 1960-ban, Rómában ő szerezte Magyarországnak. 1962-ben és 1963-ban összetettben világbajnok lett, majd 1964-ben, Tokióban ismét az olimpiai dobogó harmadik fokára állhatott fel.
2011.02.01. 16:30
 
Saját alkotmánykoncepciót készített az LMP is
Csütörtökön mutatja be az LMP azt a párt által készített alkotmánykoncepciót, amelyben többek között megerősíteni kezdeményezik a "túlzott miniszterelnöki hatalmat korlátozó ellensúlyokat". Ennek részeként markánsan növelnék az Alkotmánybíróság jogköreit is - mondta az MTI-nek kedden a párt frakcióvezetője. Schiffer András a közel 40 oldalas javaslatcsomag kapcsán hangsúlyozta, hogy az LMP szerint nincs alkotmányozási kényszer, nincs szükség arra, hogy új alaptörvényt alkosson a parlament. Hozzátette, hogy az elmúlt húsz év tapasztalatai alapján viszont szükség van átfogó módosításokra, ezekkel meglátásuk szerint orvosolhatóak a problémák.
2011.02.01. 16:15
 
Evakuálják az amerikai diplomaták nagy részét Egyiptomban
Az amerikai külügyminisztérium utasította kedden Egyiptomban dolgozó diplomatáit, hogy családtagjaikkal együtt hagyják el az országot, leszámítva a minimális személyzetet. Indoklásul a "legutóbbi fejleményeket" hozta fel a minisztérium. A kairói amerikai nagykövetség vasárnap már bezárt, és megerősítették az őrzését: egy amerikai katonai repülőgépen hétfőn tucatnyi tengerészgyalogost vittek a már ott lévők mellé. Ők a képviseleten belül, az egyiptomi biztonsági erők pedig kívül őrködnek. Ügynököket küldött a nagykövetségre a minisztérium diplomáciai biztonsági irodája is.
2011.02.01. 16:15
 
 
Egy évvel elhalasztják a nagy hadronütköztető leállítását
Egy évvel elhalasztják a nagy hadronütköztető (LHC) tervbe vett leállítását, mivel a 3,9 milliárd eurós beruházással megvalósított szupergyorsító kiválóan működik - jelentette be az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN). A világ legnagyobb kísérleti berendezése, a nagy hadronütköztető (LHC) Genf mellett, a francia-svájci határon 100 méter mélyen, egy 27 kilométeres, 3 méter átmérőjű alagútban üzemel, ahol a csaknem a fény sebességére felgyorsított, egymással szemben haladó részecskenyalábokat ütköztetnek. Az ütközések során olyan új elemi részecskék keletkeznek, melyek tanulmányozásával a kutatók az anyag tulajdonságait, illetve a világegyetem keletkezésének titkait remélik megfejteni.
2011.02.01. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425[1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista