2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Hamis bombariadó miatt evakuáltak több moszkvai pályaudvaron
Moszkvában vasárnap délelőtt átkutatták a főváros mind a kilenc pályaudvarát, mivel reggel egy ismeretlen telefonon közölte a rendőrséggel, hogy három pályaudvaron robbanószerkezetet helyeztek el. A hatóságok három pályaudvart kiürítettek. A Komszomolszkaja téren három pályaudvar van, a Leningrádi, a Kazanyi és a Jaroszlavli, ezért magát a teret is gyakran a "három pályaudvar" néven emlegetik, és nem kizárt, hogy a figyelmeztetés erre vonatkozott. Mivel azonban ez egyértelműen nem tűnt ki, így a Komszomolszkaján lévő három pályaudvart evakuálták, s úgy kutatták át. A többin "csak" alapos kutatást folytattak.
2011.02.06. 13:45
 
 
Oszkó: bemutatom, hogy hiányos dokumentumok alapján akarnak gyanúba keverni
Oszkó Péter volt pénzügyminiszter blogbejegyzésében azt közölte, a független nyilvánosságot és a jogot felhasználva mutatja be a következő napokban, hogy hiányosan és megvágottan közzétett dokumentumok alapján igyekeznek őt hamis gyanúba keverni a Sukoró-ügyben. Oszkó Péter azt írta: ő maga mindig is vállalta a személyes felelősséget döntéseiért és tetteiért, "s lévén, hogy tisztességgel végeztem a munkámat, így aztán nem is tartok vagy tartottam semmiféle kérdőre vonástól". A politikus azt írta: eszköze a független nyilvánosság és a jog, "illetve amennyi mára maradt belőle".
2011.02.06. 13:30
 
 
Vajna: a tehetségek felismerése és segítése az elsődleges cél
A vártnál hamarabb elkészülhet a magyar filmszakma strukturális megújításának koncepciójával Andrew G. Vajna, a filmipar reformjáért felelős, frissen kinevezett kormánybiztos. Erről az MTI-nek adott interjújában beszélt, hangsúlyozva, legfontosabb céljának azt tartja, hogy fel kell ismerni a tehetségeket, s lehetőséget kell nekik adni. Szerinte nincs olyan, hogy lehetetlen. A producer január közepén arra kapott felkérést a kormánytól, hogy térképezze fel a teljes nemzeti filmszakmát, és dolgozzon ki tervet annak megújítására. Mint mondta, arra kérték, hogy egy éven belül dolgozza ki az új nemzeti filmstruktúra koncepcióját, ez néhány hónapon belül elkészülhet.
2011.02.06. 13:00
 
 
MSZP: teljessé vált a különadók áthárítása
Az MSZP szerint a lakossági villamos energia árának februári 5 százalékos emelésével teljessé vált a különadók áthárítása. Szanyi Tibor, a szocialista párt elnökségi tagja vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az új adónemet legnagyobb mértékben az energetikai cégek fizettetik ki a lakossággal, míg ugyanebben a kategóriában "az ezüstérmet" az áruházláncok, a bronzérmet a bankok, a negyedik helyet pedig a távközlési vállalatok "szerezték meg". A kormány intézkedése miatt a szükségesnél nagyobb mértékben emelkedtek az üzemanyagok árai, továbbá ennek tudható be az "átlagosan 10 százalékos lakossági gázáremelés" - fejtette ki a szocialista képviselő.
2011.02.06. 13:00
 
A dinoszauruszok csak a legmegfelelőbb helyen hagyták hátra lábnyomaikat
A dinoszauruszok lábnyomai csak akkor maradhattak fenn, ha megfelelők voltak a környezeti viszonyok - vélik a Manchesteri Egyetem kutatói, akik komputer segítségével húszféle dinoszaurusz "trappolását" szimulálták különböző sűrűségű és mélységű sárban. Vizsgálataik azt mutatták ki, hogy különböző testsúlyú dinoszauruszok esetében más és más feltételek megléte volt szükséges, hogy lábnyomaik fennmaradjanak. Mint kiderült, a súlyosabb dinoszauruszok lábnyomai kizárólag a sűrű, sekély sárban "érvényesültek". A lágyabb, mélyebb sár a könnyebb testű őshüllőknek kedvezett, míg a nagyobbakat foglyul ejtette, s az állatok elpusztultak.
2011.02.06. 12:45
 
Mal Zrt.: ellenőrizetlenül nem folyik víz a Torna-patakba
Az ajkai timföldgyár területéről ellenőrizetlenül nem kerül víz a Torna-patakba; az új vízkezelési rendszer kiépítése folyamatos, az automata semlegesítő rendszer február végére elkészül - tájékoztatta Kossa György, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. állami felügyelőbizottságának vezetője vasárnap az MTI-t. Kossa György azzal kapcsolatban közölte ezt, hogy Népszava című napilap helybéliekre hivatkozva szombaton azt írta, "meghalt és halott is marad" a Torna-patak a kolontári vörösiszap-katasztrófa után, a tavaly október 4-én bekövetkezett vörösiszap-ömlés után is folyamatosan ömlik a Torna-patakba a Mal Zrt. tározóiból a lúgos, mérgező folyadék.
2011.02.06. 12:45
 
 
Az Eredetet és A közösségi hálót díjazták a forgatókönyvírók
Az Eredet című sci-fi thrillert és A közösségi háló című Facebook-filmet díjazta az amerikai forgatókönyvírók céhe (WGA). A szombaton Los Angelesben és New Yorkban párhuzamosan tartott ceremónián Christpher Nolan, az Eredet írója és rendezője kapta a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó elismerést. Nolan filmjében Leonardo DiCaprio alakítja a főszereplőt, aki behatol mások gondolataiba. A legjobb adaptált forgatókönyv írójának járó díjat Aaron Sorkin kapta A közösségi háló című filmért, amely David Fincher rendezésében készült, és a Facebook közösségi portál keletkezését mutatja be.
2011.02.06. 12:45
 
Beismerte bűnösségét a katonai titkokat kiszivárogtató izraeli nő
Beismerte bűnösségét vasárnap a bíróság előtt az a fiatal izraeli nő, aki évekkel ezelőtt sorkatonaként titkos katonai dokumentumokat szolgáltatott ki egy újságírónak. A Háárec című lap munkatársa, Úri Blau annak idején a kapott dokumentumok alapján arról írt cikket "Engedély ölésre" címmel, hogy - az izraeli legfelsőbb bíróság 2006 végi szigorú korlátozó rendelkezései ellenére - bizonyos palesztinokat a hadsereg akkor is likvidálhat, ha őrizetbe is tudná venni őket.
2011.02.06. 12:15
 
Bemutatkozott az olasz ökopénz
Olaszország is bemutatta a saját pénzverdéjében született egységes világvalutát. Az újrahasznált fémből nyert pénz a 2015. évi milánói világkiállításnak lesz a fizetőeszköze. Hivatalosan a Berlinben február elején rendezett nemzetközi pénz- és érme-kiállításon és vásáron mutatták be, sajtóvisszhangot azonban csak az olaszországi prezentáció után kapott Itália saját világvalutája. Az úgynevezett jövőbeni egységes világvalutáról van szó, angol rövídítéssel UFWC, melynek prototípusát már Belgium, Mexikó, Nagy Britannia, Ausztrália és Németország is megvalósította. Az egy egységnyi tesztérme megszületéséről az olaszországi L'Aquilában 2009-ben tartott G8-csúcstalálkozón határoztak.
2011.02.06. 12:00
 
 
Iránban zárt ajtók mögött megkezdődött a kémkedéssel vádolt amerikaiak pere
A nyilvánosság teljes kizárásával kezdődött meg vasárnap Iránban a kémkedéssel vádolt, másfél éve letartóztatott három amerikai állampolgár bírósági eljárása. A teheráni "forradalmi bíróság" nem engedélyezte, hogy megfigyelők részt vegyenek az eljáráson. Nem lehet jelen Livia Lau Agost svájci nagykövet sem, aki az Egyesült Államok érdekeit képviseli Iránban. A három amerikait 2009. júliusában tartóztatták le, amikor Irak felől átlépték az iráni határt. Állításuk szerint egy turisták által kedvelt vízesést kerestek fel az iraki kurd területen, és nem voltak tudatában a határsértésnek. Az iráni hatóságok nemcsak tiltott határátlépés, hanem kémkedés címén is vádat emeltek ellenük.
2011.02.06. 12:00
 
Martonyi János Moszkvába látogat
Orosz kollégája, Szergej Lavrov meghívására egynapos látogatásra vasárnap este Moszkvába érkezik Martonyi János magyar külügyminiszter. Martonyi János hétfőn vendéglátója mellett megbeszélést folytat Konsztantyin Koszacsovval, a duma külügyi bizottságának elnökével is. A magyar tárcavezető magas állami kitüntetést ad át az Orosz Tudományos Akadémia Európai Intézete osztályvezetőjének, Ljubov Siselina professzornak.
2011.02.06. 11:45
 
Erdőtüzek pusztítanak Ausztrália nyugati részén
Erdőtüzek pusztítanak a nyugat-ausztráliai Perth közelében, a helyi hatóságok szerint több lakóház vált lángok martalékává. A forró nyári szél szította tűz a Nyugat-Ausztrália szövetség állam fővárosától északra és délkeletre fekvő erdős területeken pusztít, mintegy 800 hektáros területen. A tűz hirtelen kezdődött a nagyvárostól délkeletre fekvő Roleystone-nál, és a helyi média által sugárzott, helikopterről készített felvételekből ítélve több lakóház lángokban áll.
2011.02.06. 10:45
 
 
2013-ban kiderülhet, élnek-e viking leszármazottak Man szigetén
Genetikai vizsgálatokkal kutatják a vikingek leszármazottait a Skócia és Észak-Írország között lévő Man szigetén. A Leicesteri Egyetem genetikusai által végzett kutatás során az apai ágon öröklődő Y-kromoszómát vizsgálják. A programban mindazon férfiak részt vehetnek, akiknek már a nagyapja is a szigeten született, s a legelterjedtebb mani családneveket viselik. A jelentkezőkkel először egy részletes, a felmenőikre vonatkozó kérdőívet töltetnek ki, majd DNS-mintát vesznek az önkéntesektől. S hogy mekkora a vikingek leszármazottainak aránya Man szigetén? A válaszra még majdnem három évig, 2013 végéig kell várni.
2011.02.06. 10:45
 
Egy nő súlyosan megégett egy IV. kerületi lakástűzben
Egy nő súlyosan megégett, öten pedig füstmérgezést szenvedtek, amikor kigyulladt a főváros IV. kerületében egy panellakás vasárnap reggel; a tűz következtében egy lakás kiégett, kettő szerkezete pedig megsérült - közölte a tűzoltóság és a katasztrófavédelem az MTI-vel. Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője elmondta: a tűzoltók nem sokkal vasárnap reggel 7 óra után kapták a jelzést, hogy a IV. kerület Szigeti József utcában egy lakás ég. Az ötödik emeleti lakásban keletkezett tüzet a helyszínre érkező tűzoltók egy sugárral eloltották.
2011.02.06. 10:30
 
NHL: a Phoenix-pályán csak 1, Buffalóban és New Yorkban 8 gól esett
Tizenegy mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, amelyen három vendéggyőzelem született. A legkevesebb gólt - egyetlen egyet - a Phoenix glendale-i pályáján láthattak a nézők, de ez is elegendő volt a hazaiaknak ahhoz, hogy nyerjenek a Minnesota ellen. Kevésbé voltak visszafogottak az együttesek Buffalóban és New Yorkban: az előbbi nyolcgólos színhelyen a vendéglátók féltucat találatára két vendégválasz érkezett, míg utóbbinál az Islanders 5 góljára felelt hárommal az Ottawa.
2011.02.06. 10:15
 
Hende Csaba biztonságpolitikai konferencián vesz részt Izraelben
Hende Csaba vasárnap este beszédet mond a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián Izraelben, a miniszter háromnapos nem hivatalos látogatáson tartózkodik az országban - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel. A rendezvényen, amelynek keretében szombat este ünnepi beszédet mondott Simon Peresz izraeli államfő, Izrael és Európa politikai, tudományos és technológiai együttműködésének lehetőségeiről, biztonságpolitikai kérdésekről, a globális terrorizmus veszélyeiről folytatnak eszmecserét politikusok, kutatók, meghívott szakemberek. A magyar honvédelmi miniszter mellett vasárnap beszédet mond Ehud Barak izraeli, Liam Fox brit és Alexandr Vondra cseh védelmi miniszter is.
2011.02.06. 10:15
 
 
Változott a járulékalap
Változott a járulékalap, a biztosítottak által fizetett nyugdíjjárulék mértéke, a járulékfizetési felső határ és a minimálbér január elsejétől. A járulékalapot képező jövedelem az összevont adóalapba tartozó önálló és nem önálló tevékenységből származó bevételből az adóelőleg-alap számításnál figyelembe vett jövedelem, a munkavállalói érdekképviseletet ellátó szervezet részére levont (befizetett) tagdíj, a tanulószerződésben meghatározott díj, a hivatásos nevelőszülői díj, a felszolgálási díj, a borravaló és az ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszony alapján fizetett ösztöndíj.
2011.02.06. 10:15
 
Hétfőn hűtlen kezelés vádjával indul a Concordia-per
Hűtlen kezelés bűntette vádjával indul hétfőn a Concordia-per a Fővárosi Bíróságon hétfőn - értesült a Fővárosi Bíróságtól az MTI. Az ügyben több vádiratot egyesítettek, valamennyi esetben a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumhoz (FVM) kapcsolódó cégekről van szó, az 1998-2002-es időszakra vonatkozóan. Az egyik vádiratban az FVM 100 százalékos tulajdonában álló Concordia Közraktározási Rt. és annak szintén 100 százalékos tulajdonában álló GSM 96 Kft. ügyei szerepelnek.
2011.02.06. 09:45
 
 
Folytatódnak a tüntetések Egyiptomban, Mubarak nem tágít
Nem szűnnek a tüntetések a kairói Tahrír téren Hoszni Mubarak egyiptomi elnök távozásának követelésére a megmozdulások 13., vasárnapi napján sem, miközben az államfő tartja magát ahhoz, hogy kitölti mostani mandátumát. Ennek jeleként elnökölt új kormányának szombati ülésén, amely után a miniszterek az élet normális mederbe való visszatéréséről tettek bejelentéseket: újraindulnak a egyiptomi államvasutak leállított vonatai, minden vonalon közlekedik a kairói metró, ismét kapnak benzint a fővárosban működő, külföldi tulajdonban lévő benzinkutak, nem korlátozzák a vásárolható javak mennyiségét, kenyérből és gázból is van elégséges mennyiség, újranyitnak a bezárt hivatalok, a bankok többsége.
2011.02.06. 09:45
 
 
A Balti-tenger a veszélyeztetett barna delfinek menedéke
A Balti-tenger Németországhoz közel eső vidéke lehet a kihalástól veszélyeztetett barna delfinek menedéke tudósok feltételezése szerint. A barna delfinek különösen tavasszal és nyáron, vagyis a párzási és ellési időszakban kedvelik a Balti-tenger e részének vizeit. Télen azonban kevesebben vannak. A delfinek útjának követésével a tudósoknak első alkalommal sikerült dokumentálniuk azt, ami eddig csak elgondolás volt. A Balti-tengerben élő barna delfinek számát kevesebb mint hatszázra becsülik, az állomány az utóbbi évtizedekben apadt le.
2011.02.06. 09:30
 
Nyolcszorosan körözött gyanúsítottat fogott el a rendőrség Budapesten
Nyolcszorosan körözött gyanúsítottat fogott el a rendőrség szombaton Budapesten, a II. kerületben - közölte az MTI-vel vasárnap a rendőrség. A BRFK Bevetési Osztályának munkatársai megjelentek a Lajos utca egyik lakásánál, mert alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy egy többszörösen körözött férfi tartózkodik a lakásban. Miután becsengettek, a keresett ember nyitott ajtót. Igazoltatták, majd előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy nyolc elfogatóparancs volt érvényben ellene, amelyeket a Fővárosi Bíróság csalás, orgazdaság, kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt adott ki.
2011.02.06. 09:30
 
 
Hétfőn tartja országértékelő beszédét Orbán Viktor
Hétfőn tartja tizenharmadik országértékelőjét Orbán Viktor. A miniszterelnök Magyarország megújul címmel mondja el hagyományos beszédét a Millenárison a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője korábban elmondta: Orbán Viktor beszédében sorra veszi majd az elmúlt év legfontosabb eseményeit, értékeli az ország és az emberek helyzetét, valamint "azt az eddig közösen elvégzett munkát, amelynek a célja az, hogy átszervezzük és megújítsuk Magyarországot, hiszen a terveink szerint 2011 Magyarország megújulásának éve lesz".
2011.02.06. 09:30
 
A Gázai övezetbe érkezett a Hamász egyiptomi börtönből szökött vezetője
A Gázai övezetbe érkezett szombat este a Hamász egyik vezetője, aki a felkelés előidézte káoszt kihasználva meg tudott szökni egyiptomi börtönéből - közölte maga a radikális palesztin szervezet. Ajman Nufelt, aki a Hamász katonai szárnyának, az Ezzedin el-Kasszám Brigádoknak az egyik területi parancsnoka volt a Gázai övezet középső részén, több száz barátja fogadta a nuszejrati menekülttáborban. Nufel elmondta, hogy egy csempészalagúton keresztül jutott át Egyiptomból az övezetbe. A rafahi átkelő ugyanis zárva van az egyiptomi események miatt.
2011.02.06. 09:30
 
Kína cáfolja, hogy kalózok hatalmukba kerítették volna egyik teherhajóját
A kínai tengerhajózási mentőközpont cáfolta vasárnap az ország hivatalos hírügynökségének előző napi jelentését, miszerint kínai teherhajót kerítettek hatalmukba szomáliai kalózok Jemen nyugati partjainál. A Hszinhua hírügynökség egy Jemenben akkreditált kínai katonai attaséra hivatkozva jelentette, hogy kalózok a Vörös-tengeren, Hodeida kikötőváros közelében, Al-Tair szigetétől csaknem húsz kilométerre támadtak rá a Hongkongban regisztrált Tien Hau nevű hajóra, elfoglalták a tengeri járművet, s azzal a szomáliai partok felé vették az irányt.
2011.02.06. 09:30
 
 
Külön is kimondanák az állam és az egyházak szétválasztását
Az új alkotmány a tervek szerint külön is kimondaná az állam és az egyházak szétválasztását, így továbbra is garantált lesz az egyházak és vallási közösségek önállósága - tudta meg kormányzati forrásból az MTI. Korábban többen is kifogásolták, hogy az alkotmány előkészítő parlamenti bizottság által kidolgozott alkotmánykoncepció kifejezetten nem tartalmazta az állam és az egyház szétválasztásának elvét. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI kérdésére azt mondta, természetesen nem lesz változás, s az új alkotmány - a mostanihoz hasonlóan - külön is kimondja majd az állam és az egyházak szétválasztását, mely mindkét fél érdeke.
2011.02.06. 09:15
 
 
140 ezer kalóriás "gigaburger" készült
140 ezer kalóriás hamburgert alkotott egy amerikai csapat, melynek célja a világ úgymond leginkább hősies étkeit elkészíteni. A gigaburgerbe csaknem 10 kiló szalonna, 6 kiló marhahús, 5 kiló kolbász került, maga a cipó pedig egy több mint négykilós kenyér. Az Epic Meal Time (magyarul kb. Hősies ebédidő) nevű étekakció-csoport különleges és hatalmas fecskendezővel juttatja a szószt a szalonnával tetézett húshegy közepébe. A csoport videóra vette gigaburgere készítését és feltöltötte egy videómegosztó portálra a világhálón. Két nap alatt 1 millióan csodálták meg - adta hírül a brit Metro újság.
2011.02.06. 09:00
 
 
Növekszik a lakosság érdeklődése a befektetési arany iránt
Magyarországon egyre több átlagember érdeklődik a befektetési arány iránt, nem csak a profi befektetők, akik kihasználják az arany árának januári korrekcióját, és az alacsonyabb áron vásárolnak. Magyarországon a januárban megszokott "uborkaszezon" elmaradt: az árkorrekció és a forint erősödése miatt nőtt a kereslet a befektetési arany iránt. A lakosság számára is népszerű lett a befektetési arany a gazdasági és pénzügyi események, a nyugdíjpénztárak körüli bizonytalanság miatt, így sokan az öngondoskodás felé fordultak. Több volt magánnyugdíj-pénztári tag a reálhozamot aranyba fekteti.
2011.02.06. 09:00
 
 
Mától már büntetik a BKV-megállókban dohányzókat
Mától már akár több tízezer forintos bírságra számíthatnak azok, akik a BKV-megállóiban dohányoznak. Nem lehet majd rágyújtani az autóbuszok, a villamosok, a trolibuszok, a fogaskerekű, a sikló, a libegő és a HÉV megállóiban. Korábban a játszótereken, azok környezetében és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a dohányzást. Az első napokban a közterület-felügyelők először szóban figyelmeztetik a tiltott helyen dohányzókat, ám ha nem hagyják el a területet, vagy nem nyomják el a csikket, akkor helyszíni bírságként akár 30 ezer forintot kell fizetniük. Szabálysértési eljárás keretében pedig a hatóság akár 50 ezer forintra is büntetheti a tiltott helyen dohányzókat.
2011.02.06. 09:00
 
A Muzulmán Testvériség párbeszédet kezd a hatalommal Egyiptomban
Az egyik legfőbb egyiptomi ellenzéki mozgalom, a Muzulmán Testvériség bejelentette vasárnapra virradóan, hogy kész tárgyalni a hatalom képviselőivel arról: "meddig hajlandók elmenni a nép követeléseinek elfogadásában". A mozgalom egy neve elhallgatását kérő tisztségviselője közölte, hogy "terveznek egy találkozót képviselőik és Omar Szuleimán alelnök között". "A nemzet és intézményei érdekeinek és az ország függetlenségének megőrzése szándékával, valamint visszautasítva minden külföldi vagy térségi beavatkozást belügyeinkbe, tárgyalássorozatot kezdünk"- olvasható a közleményben.
2011.02.06. 08:45
 
A rendőrség épületére támadtak tüntetők Tunéziában, halottak
A rendőrkapitányság épületére támadtak szombaton tüntetők egy tunéziai városban, aminek hatására a rendőrök először figyelmeztető lövéseket adtak le, majd miután ez hatástalan volt, tüzet nyitott a tüntetőkre. Lelőttek közülük négyet, további 17-et pedig megsebesítettek - jelentette az ország hivatalos hírügynöksége. Mintegy ezer ember az ország északnyugati részén lévő el-Kéf város rendőrkapitánysága elé vonult, és tüntetett amiatt, hogy a rendőrkapitány arcon ütött egy nőt. Követelték a parancsnok leváltását hivatali visszaélése miatt. A rendőrök azért nyitottak tüzet, hogy megakadályozzák, hogy a tüntetők megszállják az épületet.
2011.02.06. 08:45
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék kínos veresége
A Dzsudzsák Balázzsal felálló listavezető PSV Eindhoven meglepetésre 1-0-ra kikapott a vendég Den Haag együttesétől a holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A magyar válogatott szélső végig a pályán volt. A Venlo Tóth Balázzsal a soraiban legyőzte a Fehér Csabával felálló NAC Bredát. Eredmények: Heerenveen-NEC Nijmegen 0-0 Excelsior-AZ Alkmaar 2-1 PSV Eindhoven-Den Haag 0-1 Venlo-NAC Breda 3-0. Pénteken játszották: Ajax Amsterdam-De Graafschap 2-0.
2011.02.06. 08:30
 
Serie A: Matri vezetésével nyert a Juventus
A Juventus főként új szerzeményének, Alessandro Matrinak köszönhetően 3-1-re győzött a Cagliari otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján. A 26 éves támadó hétfőn éppen a Cagliaritól igazolt a torinóiakhoz, így nem is ünnepelt góljai után. Serie A, 24. forduló: Cagliari-Juventus 1-3 (0-1).
2011.02.06. 08:30
 
Árokba borult egy autó a Pilisben, könnyű sérült
Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat este a Pilisszántót Pilisvörösvárral összekötő úton, felborult, és vezetője - aki egyedül utazott - könnyű sérülést szenvedett. A férfit a mentők szabadították ki az autóból, a helyszínen elsősegélyben részesítették, majd elszállították a budapesti Szent János kórházba. A budaörsi rendőrség vizsgálja, hogy a vezető ittas volt-e.
2011.02.06. 08:30
 
 
Primera División: megdöntötte Puskásék rekordját a Barcelona
A címvédő, listavezető FC Barcelona, argentin aranylabdása, Lionel Messi mesterhármasával nyert a vendég Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. Ez volt Josep Guardiola együttesének egymást követő 16. győzelme a bajnokságban, ezzel pedig megdöntötte a Puskás Ferenccel és Alfredo Di Stefanóval fémjelzett Real Madrid 1960/61-ben felállított rekordját. Primera División, 22. forduló: FC Barcelona-Atlético Madrid 3-0.
2011.02.06. 08:30
 
 
Robbanás egy román szénbányában, öten meghaltak
Meghalt az az öt szakember, aki a mélyben rekedt szombaton a Zsil-völgyi Urikány (Uricani) város lignitbányájában, miután robbanás történt az egyik tárnában. Közben újabb detonáció történt a bányában, de a mentők sértetlenek - közölte a vállalat szóvivője. Egy mérnök és négy villanyszerelő dolgozott 400 méter mélyen, amikor az első robbanás történt. Egy tizenöt fős mentőcsapat ereszkedett le a tárnába, de holtan találta mind az öt embert. Felhozták a holttesteket a felszínre, és ezután következett be a második robbanás - mondta Oana Stoicuta.
2011.02.06. 08:30
 
Az Egyiptomból hazaérkező turisták nem érzékelték az egyiptomi zavargásokat
A szombat este Hurgadából hazaérkező turisták elmondásuk szerint nem sokat érzékeltek az Egyiptomban napok óta tartó zavargásokból, de több ottani programjukat az utazásszervezők lemondták. Molnár Ágnes, az egyik turista az MTI-nek azt mondta, végig biztonságban volt, mivel a fakultatív programok elmaradtak, és a nyaralás nagyobb részét a tenger nyílt vízén töltötte. Elmondása szerint Hurgada viszonylag nyugodt volt, mindössze az egyik bank előtt látott két tankot, és kisebb fosztogatásokról kaptak hírt. A szolgáltatások akadoztak, például az étel-ital szállításban, illetve több szállodát bezártak - mondta.
2011.02.06. 08:30
 
 
Szabálytalanul közlekedő autóval ütközött Cser-Palkovics András
Figyelemmel kíséri a balesetben súlyosan megsérült idős asszony állapotát, és meg is látogatja őt - mondta Cser-Palkovics András (Fidesz), Székesfehérvár polgármestere, aki szombaton egy szabálytalanul közlekedő autóval ütközött össze Székesfehérváron. A városvezető nem sérült meg, a vétkes kocsi jobb első ülésén utazó idős asszony súlyos, a hátsó ülésen utazó fiatal lány könnyű sérülést szenvedett. A sofőr a helyszínen azonnal elismerte a felelősségét. Alkoholt egyik gépkocsivezető sem fogyasztott - közölte R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivő.
2011.02.06. 08:15
 
Farkas Györgyi egyéni csúccsal lett női ötpróba bajnok
Farkas Györgyi nagy egyéni csúccsal, 4295 ponttal nyerte meg szombaton a női ötpróbázók versenyét a Budapesten zajló atlétikai fedettpályás összetett magyar bajnokságon. A magyar szövetség honlapja szerint a Bp. Honvéd sportolója több mint száz ponttal javította meg egyéni legjobbját, s 246 ponttal előzte meg a második helyen végzett Krizsán Xéniát. Eredmények: női ötpróba: 1. Farkas Györgyi (Bp. Honvéd) 4295 pont 2. Krizsán Xénia (Bp. Honvéd) 4049 3. Bogár Lilla (TFSE) 3398.
2011.02.06. 08:15
 
Tárgyalt a hatalom és az ellenzék Egyiptomban
Egyiptomban vasárnap tárgyalások kezdődtek a belpolitikai válság megoldásáról a politikai élet főszereplői között. A találkozón megállapodtak arról, hogy létrehoznak egy bizottságot, melynek feladata az alkotmánymódosítás előkészítése lesz. A válság kitörése után kinevezett alelnök, Omar Szuleimán most először találkozott a betiltott, de működő és nagy erőt képviselő iszlám szervezet, a Muzulmán Testvériség képviselőivel. Értesülések szerint a párbeszédben befolyásosnak tekintett független személyek és üzletemberek is részt vettek. Korábban két régi párt, a baloldali Nemzeti Haladó Tömörülés Pártja és a liberális Vafd is közölte, hogy kész bekapcsolódni a válság megoldását célzó dialógusba.
2011.02.06. 00:00
 
Primera División: meglepő Villarreal-vereség
A harmadik helyen álló Villarreal nagy meglepetésre hazai környezetben 1-0-ás vereséget szenvedett a kiesés ellen harcoló Levante együttesétől a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. Primera División, 22. forduló: Villarreal-Levante 0-1 (0-0), gól: Valdo (48.).
2011.02.05. 22:15
 
 
Lemondott az egyiptomi kormánypárt vezetése, köztük Mubarak kisebbik fia
Visszavonta az al-Arabíja hírtelevízió szombat este azt a korábbi jelentését, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi kormányfő lemondott a kormányzó Nemzeti Demokrata Párt (NDP) elnökségéről. A párt vezető testületének tagjai valóban lemondtak - köztük az államfő kisebbik fia, Gamal is -, Hoszni Mubarak azonban az újabb hír szerint nem adta fel pártelnöki tisztét. Szafvat as-Sarífnak, az NDP eddigi főtitkárának helyére a kairói bejelentés szerint Hoszam Badrávi került, aki a jelek szerint a párt liberális szárnyához tartozik. Badrávi a kairói egyetem professzora, tekintélyes orvos, aki posztgraduális tanulmányait az Egyesült Államokban folytatta.
2011.02.05. 22:15
 
Az ötös lottó 5. heti nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták: 1, 2, 18, 58, 74. Joker: 718780.Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1.904.060 forint; 3 találatos szelvény 2.405 darab, nyereményük egyenként 22.635 forint; 2 találatos szelvény 76.829 darab, nyereményük egyenként 1.380 forint.
2011.02.05. 21:45
 
 
Bundesliga: Hajnallal fordított és nyert a Stuttgart
Az utolsó előtti helyen álló VfB Stuttgart 2-0-ás hátrányból fordítva győzött a sereghajtó Borussia Mönchengladbach otthonában a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. Hajnal Tamás, a stuttgartiak hétfőn szerződtetett magyar középpályása a szünetben, 0-2-es állásnál lépett pályára. Bundesliga, 21. forduló: Borussia Mönchengladbach-VfB Stuttgart 2-3 (2-0), gól: Dante (29.), De Camargo (31.), illetve Pogrebnyak (51.), Harnik (56.), Gebhart (87., 11-esből) kiállítva: Dante (88.).
2011.02.05. 21:30
 
Ligue 1: győzött a Marseille
A címvédő Olympique Marseille 1-0-ra nyert a vendég Arles-Avignon ellen a francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. Ligue 1, 22. forduló: Caen-Lorient 0-2, Montpellier-St. Etienne 1-2, Nice-Sochaux 1-0, Olympique Marseille - AC Arles-Avignon 1-0, Lens-Valenciennes 1-1, Stade Brest-AS Nancy 2-1. Az élcsoport: 1. Lille 41 pont/21 mérkőzés, 2. Paris Saint-Germain 37/21, 3. Olympique Marseille 36/22.
2011.02.05. 21:30
 
Schmitt: a moldvai csángók is magyar állampolgárokká válhatnak
Az egyszerűsített honosítási eljárásnak köszönhetően a moldvai csángó magyarok is magyar állampolgárokká válhatnak - írta Schmitt Pál köztársasági elnök a XV.csángóbálra írt köszöntőjében, amelyet a szombati bálon ismertettek. A köszöntőjében a köztársasági elnök kiemelte, hogy idén Domonkos Pált Péter néprajzkutató emlékének szentelik az estét, akinek nem kis része van abban, hogy ma az anyaországiak ilyen kíváncsiak csángó testvéreikre, hogy ilyen felelős szeretettel fordulnak feléjük.
2011.02.05. 20:45
 
Premier League: a sereghajtó szakította meg a Manchester veretlenségét
A sereghajtó Wolverhampton Wanderers hatalmas meglepetésre 2-1-re legyőzte a mérkőzés előtt még veretlen listavezető Manchester United együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján. A Vörös Ördögök egy sikerrel új klubrekordot állítottak volna fel azzal, hogy sorozatban 30 mérkőzésen maradnak veretlenek. Sir Alex Ferguson csapata ezt megelőzően utoljára 2010. április 3-án a Chelsea-től kapott ki. Premier League, 26. forduló: Wolverhampton Wanderers-Manchester United 2-1 (2-1), gól: Elokobi (10.), Doyle (40.), illetve Nani (3.).
2011.02.05. 20:45
 
Férfi vízilabda ob I: könnyed Vasas és Honvéd győzelem
A címvédő Vasas, illetve a Honvéd is idegenben aratott magabiztos győzelmet a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. Eredmények: Debrecen Fujitsu - TEVA-Vasas-UNIQA 8-17 (1-3, 1-2, 4-5, 2-7), PVSK-Füszért - Groupama HONVÉD 6-19 (1-5, 2-4, 1-4, 2-6), BVSC- Zugló - Szeged Beton VE 6-18 (1-3, 2-4, 1-6, 2-5), UTE-ASI 10-11 (3-4, 3-4, 2-2, 2-1) ZF-Eger - OSC 22-5 (4-1, 5-2, 6-1, 7-1) FTC-Fisher Klíma - Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP 6-12 (0-1, 4-3, 1-3, 1-5).
2011.02.05. 20:30
 
 
Hasznosnak tartja az azeriek elleni felkészülési meccset Egervári
Noha nem igazán szolgálja a márciusban soron következő, hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés taktikai elemeinek gyakorlását, mégis hasznosnak tartja az azeriek elleni, szerdai felkészülési mérkőzést Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A tréner elmondása szerint azért is szerencsés a mostani mérkőzés, mert Dubajban tökéletes idő és körülmény várja a válogatottat, kizárólag az odautazás okozott gondot. A magyar különítmény négy játékossal vasárnap hajnalban kel útra, s frankfurti átszállással érkezik Dubajba. A többi kerettag szintén vasárnap, vagy hétfőn landol, egyedül Király Gábor az, aki kedden érkezik a meccs helyszínére, mivel ő hétfőn még klubjában véd.
2011.02.05. 20:30
 
Férfi kosárlabda NB I: rangadót nyert a Körmend
A negyedik Körmend hazai pályán pontgazdag mérkőzésen, magabiztosan legyőzte a harmadik Atomerőmű csapatát a férfi kosárlabda NB I szombati rangadóján. Eredmény: MJUS-Fortress Körmend - Atomerőmű SE 108-95 (25-32, 24-21, 28-17, 31-25), Marso-Vagép NYKK - Kis-Rába menti Takarék Sopron 69-75 (11-20, 22-18, 17-12, 19-25), KONECRANES-Salgótarján - Falco-Szova KC Szombathely 90-98 (30-26, 23-18, 19-28, 18-26).
2011.02.05. 20:15
 
Serie A: Komanék újabb veresége
A Koman Vladimirt végig a soraiban tudó Sampdoria 2-0-ás vereséget szenvedett az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A genovaiak másik magyarja, Laczkó Zsolt, nem lépett pályára. A Sampdoria egymást követő harmadik összecsapását veszítette el, ráadásul ezeken még gólt sem rúgott. Serie A, 24. forduló: Udinese-Sampdoria 2-0 (2-0), gól: Sanchez (18.), Di Natale (40.).
2011.02.05. 20:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414[1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista