2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Másfél száz újságírót bántalmaztak vagy zaklattak eddig Egyiptomban
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi újságíró szervezet nem végleges hétfői mérlege szerint egy újságírót megöltek, 75-öt bántalmaztak vagy megtámadtak az elmúlt héten Egyiptomban, 73 másikat előállítottak vagy elraboltak, és 25-től elkobozták vagy tönkretették a felszerelését, hét újságíróról pedig egyáltalán nincs hír. A párizsi székhelyű jogvédő szervezet ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy amióta szombaton több ország is elítélte az újságírók elleni támadásokat, alábbhagyott a nemzetközi sajtó elleni agresszió az arab országban.
2011.02.07. 16:00
 
Elnapolták a Concordia-per tárgyalását
Elnapolta a Concordia közraktározási cég ügyének tárgyalását hétfőn a Fővárosi Bíróság, amelyben hűtlen kezelés a vád. A tárgyaláson az ügyben eljáró Kővári Tibor bíró elmondta, hogy a vádat képviselő ügyész betegsége miatt 2011. február 11-re, illetve február 14-re napolják el a hétfői tárgyalást, amelyet a már korábban elkezdődött per folytatásaként tartott volna a bíróság. Az MTI korábban hírt adott arról, hogy az ügyben több vádiratot egyesítettek, valamennyi esetben a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumhoz (FVM) kapcsolódó cégekről van szó, 1998-2002 közötti tevékenységüket érintően.
2011.02.07. 15:45
 
 
Az idén már nőhetnek a lakásárak
Az FHB index adatai szerint 2010-ben 5,7 százalékkal csökkentek a lakásárak az egy évvel korábbihoz képest, a fogyasztói árindexszel korrigálva a csökkenés 9,2 százalék volt. Az idén 2 százalékos árnövekedés várható - mondta Harmati László, az FHB Bank üzleti vezérigazgatója hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. A 2000-ben 100 ponton álló FHB lakásárindex múlt évi átlagos értéke 177,4 pont volt. A negyedik negyedévben 169,7 ponton állt az index, amely azt mutatja, hogy a 2010-es áresés nagyobb része a második félévre esett. Az elmúlt évtized csúcsához képest a lakáspiaci tranzakciók száma tavaly egyharmadon sem állt.
2011.02.07. 15:45
 
Egyelőre nem büntetik a dohányzási tilalom megszegőit
A közterület-felügyelet munkatársai már ellenőrzik a dohányzási tilalom betartását a BKV megállóiban, azonban egyelőre nem büntetik meg a tilalom megszegőit, csak figyelmeztetik őket; a 30 napos türelmi idő lejárta után azonban "élesben" alkalmazzák a büntetéseket. A Fővárosi Közgyűlés még tavaly december közepén, teljes egyetértés mellett, egyhangúlag döntött arról, hogy megtiltják a dohányzást a BKV megállóiban, a jogszabály múlt vasárnap lépett életbe. A rendelet betartását a felügyelet vasárnaptól ellenőrzi, mind a belső, mind a külső kerületekben. A BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 30 napot kapott a táblák kihelyezésére, ezalatt a közterület-felügyelők sem büntetnek.
2011.02.07. 15:30
 
Halálos motorosbaleset a XXII. kerületben
Meghalt egy motoros a fővárosban a XXII. kerületi Nagytétényi úton, amikor személyautóval ütközött hétfő délután - mondta Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek. A rendőrségi helyszínelés még tart.
2011.02.07. 15:30
 
NGM: a kormány 2011-ben megkezdi az IMF-hitel visszafizetését
A kormány 2011-ben megkezdi a Nemzetközi Valutalaptól (IMF) és az Európai Bizottságtól (EB) felvett hitelcsomag visszafizetését - rögzíti a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Az NGM hétfőn tette közzé a kormany.hu oldalon a hazai állampapírpiacról szóló jelentését, amelyben a tárca leszögezi: Magyarországon folytatódik a konszolidáció; az állam, miután 2010-ben visszatért a piaci finanszírozáshoz, 2011-ben megkezdi az IMF-EB-hitelcsomag visszafizetését.
2011.02.07. 15:15
 
 
Tarlós kedden találkozik a kórházigazgatókkal
Tarlós István főpolgármester kedden találkozik a fővárosi kórházak vezetőivel - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója. "A találkozó nem a sajtó számára szerveződött" - írta a közleményben a kommunikációs igazgató, hozzátéve, "mivel a budapesti egészségügy fontos strukturális kérdései még eldöntésre várnak, így felelőtlenség volna bármit előre jelezni". Közleménye szerint "tény, hogy több kórházban belátható időn belül lejár a vezetők mandátuma, de egyelőre mindenki a helyén marad. Az új kórházigazgatói pályázatok kiírásakor pedig mindenki, így a jelenlegi kórházvezetők is pályázhatnak".
2011.02.07. 15:15
 
 
Két év felfüggesztett börtönt kapott a volt budapesti főkapitány
2 év, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott Berta Attila nyugalmazott rendőrtábornok, volt budapesti főkapitány befolyással való üzérkedés miatt jogerősen a Fővárosi Bíróságon. A vád szerint Berta biztonsági cége éveken át egy szegedi nagyvállalkozóval állt kapcsolatban. Amikor 2005 nyarán a nyugalmazott tábornok számára jól jövedelmező szerződést a másik fél fel akarta bontani, Berta magas szintű rendőri kapcsolataira hivatkozva azt közölte a nagyvállalkozóval, hogy titkos nyomozás folyik ellene, de ő 10-15 millió forintért el tudja intézni az eljárás megszüntetését. Mi több, az erről szóló, államtitkot képező határozatot is bemutatja, vagy ha mégsem, akkor garantálja a vesztegetési pénz visszafizetését.
2011.02.07. 15:15
 
Erősödő szél, 9-13 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország nagy részén többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, azonban északkeleten maradnak borult, párás, ködös tájak is, illetve kedden a délután második felében északon megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Hétfőn napközben a nyugatias szél több helyen megélénkül, kedden az északnyugatira, északira forduló szelet a Dunántúl északi felén és a főváros környékén erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 9 és 13 fok között várható, de az északkeleti határvidéken helyenként az 5 fokot sem éri el.
2011.02.07. 15:15
 
Öngyilkos merénylet Afganisztánban
Egy afgán tolmács és több amerikai katona vesztette életét hétfőn egy öngyilkos merényletben, amelyet egy vámhivatalnál követtek el Kandahárban - közölte a tartományi rendőrség parancsnoka. Az Afganisztánban állomásozó NATO vezette nemzetközi erők (ISAF) egyik szóvivője az AFP hírügynökségnek megerősítette, hogy a halottak között amerikai katonák is vannak, de arról nem számolt be, pontosan hányan estek a támadás áldozatául. Egy másik hivatalos afgán forrás a tolmácson kívül egy afgán civil és egy ISAF-katona halálát említette. A délelőtt folyamán fegyveresek megöltek egy tartományi elöljárót Afganisztán keleti határvidékén.
2011.02.07. 15:15
 
 
NATO-főtitkár: március 21-én jelenti be Karzai az afganisztáni átmenet kezdetét
Március 21-én, az afgán újév napján jelenti be Hamid Karzai afgán elnök, hogy pontosan mikor, mely tartományokban, illetve körzetekben kezdik meg az afgán fegyveres erők a biztonságért viselt felelősség átvételét a nemzetközi erőktől - közölte Brüsszelben a NATO főtitkára. Sajtóértekezletén Anders Fogh Rasmussen elmondta, hogy az előkészületek jól haladnak, és Karzai elnök bejelentése után rövid idővel, mindenképpen az év első felében megkezdődik a fokozatos átadás-átvétel, ami azt jelenti, hogy egyre több térségben maguk az afgánok fognak gondoskodni a biztonságról.
2011.02.07. 15:15
 
 
A kairói tüntetők nem hagyják el a Tahrír teret
A két hete tartó kairói tiltakozásban részt vevők hétfőn sem voltak hajlandók elhagyni a városközpontban lévő Tahrír teret. Több ezer ember töltötte a téren az éjszakát, s a jelenlévők megmotozták a térre frissen érkezőket, nehogy bajkeverők vegyülhessenek közéjük. A demonstrálók a jelek szerint hosszabb időre akarnak berendezkedni a téren, ahol megjelentek az élelmiszerárusok, utcai zenészek és versfelolvasók. Az egyiptomi főváros többi részén az élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba. A hatóságok hétfőn a kijárási tilalmat is tovább mérsékelték, s az már csak este nyolctól reggel hatig tart. Bár az iskolák továbbra is zárva vannak, több üzlet és bank kinyitott.
2011.02.07. 15:15
 
Már nem kell várakozniuk a kamionoknak Záhonynál
Megszűnt az Ukrajnába tartó kamionok várakozása a Záhony-csapi határállomásnál hétfő kora délutánra - közölte honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A magyar-ukrán átkelőhelyen zavartalan a forgalom, sem a teher-, sem a személyforgalomban nincs várakozás, az utazók folyamatosan léphetnek át a szomszédos országba - írták. A záhonyi határállomásnál január 28-tól kezdődően alakult ki jelentős torlódás a kamionok átléptetésénél, mert az ukrán hatóságok megszigorították a vámvizsgálatot. Tíz napon át 500-600 teherautó, 6-7 kilométeres sorban várakozott a vámvizsgálatra, a legtöbbet, egy-egy teljes napot múlt kedden és szombaton vesztegeltek a járművek az átkelőhelynél.
2011.02.07. 14:45
 
 
Lemondott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója
Hétfői hatállyal lemondott Fazekas Csaba, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója. A vezérigazgatói feladatok ellátásával Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke Böröcz Istvánt, az alap felügyelőbizottságának eddigi elnökét bízta meg. A hírt az MTVA közölte hétfőn az MTI-vel. Mint írták, Fazekas Csaba saját kérésére, közös megegyezéssel távozik posztjáról. Fazekas Csabát október végén nevezte ki Szalai Annamária az MTVA élére. A médiatörvény értelmében az Alap támogatja a közmédiumok feladatainak ellátását, támogatja és elvégzi műsorszámainak előállítását, megrendelését, megvásárlását, tájékoztatási és egyéb tevékenységét.
2011.02.07. 14:45
 
EU: nappali lámpával kell hétfőtől felszerelni az új autókat
Az Európai Unióban hétfőn életbe lépett az a szabályozás, amelynek értelmében minden új személyautót és kisteherautót kötelezően nappali világítással kell felszerelni. Az Európai Bizottság közlése szerint másfél év múlva ugyanez az előírás a nagyobb teherautókra és a buszokra is vonatkozik majd. Olyan speciális lámpákról van szó, amelyek alkalmasak a nappali világításra, és kevés energiát fogyasztanak. A bizottság emlékeztetett arra, hogy azokban az országokban, ahol már kötelező a nappali világítás, nagyon kedvezőek a tapasztalatok. A nappali fényszóróhasználat révén csökkenthető a közúti balesetek száma, amire nagy szükség van, mert 2009-ben több mint 35 ezer ember vesztett életét autóbalesetben Európában.
2011.02.07. 14:45
 
 
Harry és Chelsy a csomagtartóban
A nyilvánosság kerülése végett autója csomagtartójában távozott Harry herceg egy londoni klubból, volt - és talán újbóli - barátnője, Chelsy Davy társaságában. Az idén 27 éves Harry, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 26 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát. A kapcsolat tavaly végül teljesen kifulladt, és Chelsy vissza is költözött szüleihez Dél-Afrikába.
2011.02.07. 14:30
 
Kósa: fékezni kell az önkormányzatok eladósodását
Kósa Lajos szerint fékezni kell az önkormányzatok eladósodását, a mai magyar jogrend alapján azonban miniszter nem hozhat kötelező erejű döntést az önkormányzatok hitelfelvételével kapcsolatosan. A Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere ezt azzal összefüggésben közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, hogy Tállai András, a Belügyminisztérium államtitkára a napokban az MTI-nek adott interjúban elmondta: azt szeretnék, ha a jövőben az Állami Számvevőszéknek vagy valamelyik miniszternek is szerepe lenne az önkormányzatok hitelképességének a vizsgálatában, a hitelfelvétel engedélyezésében.
2011.02.07. 14:30
 
 
Komoly globális hatása lehet a kínai aszálynak
Komoly globális gazdasági hatása lehet a Kína északi részén tomboló aszálynak - figyelmeztetnek szakemberek. A szárazságot figyelemmel kísérő kínai hivatal közlése szerint egyes területeken már 120 napja nincs számottevő csapadék, és az aszály eddig több mint ötmillió hektáros területen okozott kárt a termésben. Csen Lej vízügyi miniszter közlése szerint eközben már a kínai városok kétharmadát érinti a vízhiány. Szakértők attól tartanak, hogy a szárazság tovább növelheti a már amúgy is rekordmagasságban lévő globális élelmiszerárakat; az ENSZ közlése szerint az árak januárban megdöntötték 2008-as csúcsukat.
2011.02.07. 14:00
 
 
Vádat emelt az ügyészség Tasnádi Péter és társa ellen
Jelentős értékre elkövetett rablás és önbíráskodás miatt vádat emelt az ügyészség Tasnádi Péter és társa ellen. Tasnádi Pétert tavaly májusban a Fővárosi Bíróság első fokon, nem jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélte, bűnösnek mondta ki a többi között visszaesőként elkövetett, két rendbeli emberölés előkészületében, és felbujtóként elkövetett, két rendbeli, életveszélyt okozó testi sértés bűntettében. A bíróság szerint Tasnádi 2001-től - személyes sérelmei megtorlásaként és anyagi haszonszerzés végett - bűncselekmények megszervezésére, elkövetésére adott utasítást, esetenként már a börtönből illegálisan kijuttatott levelekben, illetve telefonon.
2011.02.07. 14:00
 
Japán kormányfő: megbocsáthatatlan sértés volt Medvegyev kurili látogatása
Megbocsáthatatlan sértésnek nevezte Kan Naoto japán kormányfő hétfőn Dmitrij Medvegyev orosz elnök tavalyi novemberi látogatását a Kuril-szigetek vitatott hovatartozású déli szigetein. Kan a Japánban "Északi Területeknek" nevezett szigetcsoport visszatérésének szentelt, hagyományosan február 7-én tartott rendezvényen beszélt erről. A miniszterelnök fogadkozott, hogy mindent megtesz a Moszkva által a II. világháború végén annektált négy sziget visszaszerzéséért, síkraszállt ugyanakkor a területi vita békés rendezéséről és az orosz-japán gazdasági együttműködésről szóló párbeszéd folytatása mellett.
2011.02.07. 14:00
 
 
A két Korea katonai vezetői kedden találkoznak
Feszültségekkel terhes hónapok után első alkalommal találkoznak kedden a két Korea katonai vezetői a két országot elválasztó demilitarizált övezetben fekvő Panmindzson határfaluban. A megbeszélések célja egy magas rangú találkozónak, feltehetően a védelmi miniszterek találkozójának az előkészítése. A megbeszélés ugyanakkor lehetőséget teremt Szöulnak arra, hogy megbizonyosodjon Phenjan szándékairól, miután tavaly két súlyos incidens - a Cshonan dél-koreai hadihajó elsüllyesztése és egy dél-koreai sziget ágyúzása - terhelte meg kapcsolatukat.
2011.02.07. 14:00
 
 
Magyar filmesek tiltakoznak a filmszakma rendszerének megváltoztatása ellen
Nyilatkozatban tiltakozott kilenc neves magyar filmrendező a magyar filmszakma rendszerének megváltoztatása ellen; az MTI-hez hétfőn eljuttatott dokumentum aláírói szerint "egyszemélyes irányítási rendszert" alakítanak ki, ami veszélyezteti a magyar film sokszínűségét. A "magyar film barátaihoz" címzett nyilatkozatot Enyedi Ildikó, Fliegauf Benedek, Hajdu Szabolcs, Jancsó Miklós, Kocsis Ágnes, Mészáros Márta, Mundruczó Kornél, Pálfi György és Tarr Béla írta alá, a támogatók között további 42 külföldi filmes neve szerepel, köztük Michael Haneke osztrák, Aki Kaurismäki finn, Gus Van Sant amerikai, Andrzej Wajda lengyel rendező, valamint Hanna Schygulla német és Tilda Swinton brit színésznő.
2011.02.07. 13:45
 
Jégkorong-vb: Hasek 46 évesen a csehek bő keretében
Negyvenhat éves kora ellenére Dominik Hasek bekerült a közelgő világbajnokságra készülő cseh jégkorong-válogatott bő keretébe. Alois Hadamczik szövetségi kapitány azért küldött meghívót a "Dominátornak", mert remek formában véd az orosz profiligában (KHL) érdekelt Szpartak Moszkvában. Hasek nyert olimpiát (1998-ban Naganóban), kétszer Stanley Kupát (2002-ban és 2008-ban a Detroit Red Winggsszel), ám a vb-cím még hiányzik gyűjteményéből. Utoljára a 2006-os torinói játékokon szerepelt a nemzeti csapatban. A vb-nek a szlovákiai Pozsony és Kassa ad otthont április 29. és május 15. között.
2011.02.07. 13:45
 
Ismét árad a mellékfolyók egy része a Közép-Tisza vidéken
Az intenzív hóolvadás miatt újra árad a Zagyva és a Tarna; a Tisza középső szakaszán csökkent a jégzajlás mértéke - közölte a regionális vízügyi igazgatóság védelemvezetője hétfőn az MTI-vel. Lovas Attila tájékoztatása szerint a Tisza vízgyűjtőin az elmúlt nap folyamán helyenként közel 10 milliméter csapadék esett. A Felső-Tisza - a jégképződés miatt - Dombrádig kismértékben árad, alatta végig apad. A Tisza középső szakaszán jelentős vízszintcsökkenés figyelhető meg: hétfőn reggel Szolnoknál 292 centiméteres vízállást mértek. Az apadás várható üteme az elkövetkezendő nap során ezen a szakaszon 20-40 centiméter lesz.
2011.02.07. 13:45
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
A héten nem változtat a Mol Nyrt. az üzemanyagok nagykereskedelmi árán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A Mol egy hete bruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori mérsékléssel a benzin átlagára 359-360 forintra, a gázolajé pedig 357 forintra csökkent. Tavaly januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.02.07. 13:30
 
 
Kósa: megúszhatják-e a keresztapák a Zuschlag-ügyet?
A Fidesz alelnöke szerint a Zuschlag-ügyben született jogerős ítélet után az MSZP-nek döntenie kell: megújul, és nem ad többet politikai szerepet Gyurcsány Ferencnek és Mesterházy Attilának, vagy továbbra is úgy gondolja, hogy a keresztapák mindig megússzák. Kósa Lajos sajtótájékoztatóján azt mondta: a magyar politikában vízválasztó Zuschlag-ügyben hozott január 31-i jogerős ítélet után a szocialisták már nem hivatkozhatnak az ártatlanság vélelmére, hanem állást kell foglalniuk. Szerinte ha valóban egy megújuló MSZP szeretne a választók elé állni, akkor Gyurcsánynak és Mesterházy Attilának, az ifjúsági tárca korábbi vezetőinek nem lehet politikai szerepet adni a továbbiakban.
2011.02.07. 13:30
 
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Pécs főjegyzője
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Papp Judit; a tisztségre pályázatot hirdet a baranyai megyeszékhely - tájékoztatta a polgármesteri kabinetiroda hétfőn az MTI-t; a főjegyző a jövőben a Baranya Megyei Kormányhivatalnál folytatja pályafutását, ahol a munkavédelemért és a munkaügyért lesz felelős. A kabinetiroda közlése szerint a városvezetés a lehető leggyorsabban gondoskodik az utódlásról, a tisztségre pályázatot hirdet majd a város. A jegyzői feladatokat átmenetileg a jelenlegi aljegyző látja el. A pécsi közgyűlés február 17-i ülésén dönt hivatalosan Papp Judit távozásáról - olvasható a közleményben.
2011.02.07. 13:30
 
Le Figaro: az al-Kaida mintegy száz európai terroristát képez ki
A francia titkosszolgálatok egyik feljegyzése szerint az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet mintegy száz európai, köztük 14 francia állampolgárt képez ki az afganisztáni-pakisztáni határvidéken található táboraiban, nyugati országokban tervezett terrortámadásokhoz - írta hétfőn a Le Figaro című francia napilap. Egy másik, az újság birtokába jutott jelentésben az olvasható, hogy a terrorszervezet úgy véli: "Amerika, Franciaország és az észak-afrikai országok soha nem fognak elfogadni olyan változásokat, amelyek nem az ő érdekeiket szolgálják Tunéziában", s ezért ezek az országok most egy új "lakájt" keresnek.
2011.02.07. 13:30
 
A BM szerint csak hónapokra van Románia és Bulgária a schengeni csatlakozástól
A Belügyminisztérium semmiképpen sem években, legfeljebb hónapokban gondolkozik Románia és Bulgária schengeni övezethez csatlakozásának lehetséges határidejét illetően, és dolgozik azon, hogy a két ország pontos csatlakozási dátumát még a magyar elnökség alatt rögzítsék - közölte a tárca hétfőn az MTI megkeresésére. Az MTI annak kapcsán kereste meg a belügyi tárcát, hogy Laurent Wauquiez, Franciaország európai uniós ügyi államtitkára egy vasárnapi rádióinterjúban azt mondta, Bulgária és Románia eredetileg márciusra tervezett csatlakozása a schengeni övezethez több évbe is telhet.
2011.02.07. 13:15
 
Sportdöntőbírósághoz fordulnak az eltiltott FIFA-tagok
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának két tagja, akik azért kaptak büntetést, mert a 2018-as és 2022-es vb helyszínéről tartott szavazás kapcsán pénzt fogadtak volna el a voksukért. A tahiti Reynald Temariit és a nigériai Amos Adamut a FIFA etikai bizottsága tavaly novemberben tiltotta el, mert egy, a Sunday Times által megrendezett "lebuktató akció" során bebizonyosodott róluk: pénzt vettek volna át azért, hogy a vb-helyszínek kiválasztásakor az adott országokra szavazzanak.
2011.02.07. 13:15
 
Fél pályán halad a forgalom a 81-esen Székesfehérvár határában
Eddig ismeretlen okból elhagyta az útpályát, és az árokba csúszott egy autó hétfőn a 81-es főúton, Székesfehérvár határában; a sofőr kiesett a kocsiból, a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel. Arról, hogy az autó vezetője milyen mértékben sérült meg, a rendőrségnek egyelőre nincs információja - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.02.07. 13:00
 
 
Nyáron rendezik a 2022-es katari világbajnokságot
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke kijelentette, hogy a 2022-es katari világbajnokságot az eredeti terveknek megfelelően nyáron rendezik. A FIFA vezetője a BBC-nek adott interjújában elmondta, hogy a téli rendezés tervét csak a katari szervezők kezdeményezhetik, ám az ottani illetékesek tartják magukat az eredeti elképzeléseikhez. "Azt hiszem, ez a kérdés eldőlt, mivel néhány napja írtuk alá a rendezéssel kapcsolatos hivatalos dokumentumokat" - mondta Blatter. A sportvezető most megerősítette azt is, amit az ázsiai konföderáció katari elnöke, Mohamed bin Hammam mondott másfél hete, miszerint az ország egyedül rendezi meg az eseményt.
2011.02.07. 13:00
 
 
Megkezdődött Londonban Assange kiadatási eljárása
Megkezdődött hétfőn Londonban Julian Assange-nak, a bizalmas amerikai diplomáciai sürgönyöket tízezrével kiszivárogtató WikiLeaks portál alapítójának várhatóan többnapos kiadatási meghallgatása. A 39 éves ausztrál állampolgárt decemberben a svéd hatóságok kérésére, hivatalosan szexuális bűncselekmények gyanújával vették őrizetbe Nagy-Britanniában, de később szabadlábra helyezték. A várhatóan keddig vagy szerdáig tartó meghallgatás a hírhedt délkelet-londoni börtön, a Belmarsh mellett működő, szigorúan őrzött magisztrátusi bíróságon kezdődött. Assange ügyvédei több fronton támadják a kiadatási kérést, amelyet a svéd hatóságok európai elfogató paranccsal együtt nyújtottak be a brit hatóságoknak.
2011.02.07. 13:00
 
MSZP: nem szabad erőből vagy sértettségből csinálni az uniós elnökséget
Az MSZP nem tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök min lepődött meg múlt pénteken Brüsszelben az Európai Tanács ülésén, hiszen az ott ismertetett javaslatot korábban már az európai parlamenti (EP) frakcióknak bemutatták - mondta hétfői telefonos sajtótájékoztatóján az MTI-nek Herczog Edit szocialista EP-képviselő, aki szerint az EU-elnökségi feladatokat nem szabad erőből, vagy sértettségből ellátni. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: az euróövezeti 17 ország közös cselekvései tervét az EP-frakcióknak az eurózóna elnöke mutatta be még múlt péntek előtt.
2011.02.07. 12:45
 
 
Csaknem 600 lakóházat veszélyeztet a belvíz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Összesen 576 lakóház van veszélyben a belvízi elöntés miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság ügyelete. Eddig 29 embernek kellett elhagynia veszélyessé vált otthonát. Nagyecseden és Geszteréden egy-egy lakóház teljesen összedőlt, további tizennégy állapota életveszélyes. Hétfőn egy asszonyt és három gyermekét kellett kiköltöztetni újfehértói vályogházukból, miután annak falai megrepedtek. Nagy Sándor, a település független polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a családot ideiglenesen önkormányzati bérlakásba költöztették. A Nyíregyházához közeli kisvárosban a november óta tartó védekezés alatt eddig 11 embernek kellett elhagynia otthonát.
2011.02.07. 12:45
 
 
Ronaldinho gólt szerzett a brazil Flamengo színeiben
Ronaldinho szerdai bemutatkozása után vasárnap megszerezte első gólját a Flamengo színeiben. Az AC Milantól január közepén szerződtetett világbajnok támadó hét közben győztes csapatban debütált, a hétvégén pedig a 24. percben büntetőből megszerezte első gólját a riói csapat játékosaként. A Flamengo nem csupán Ronaldinho találatának, hanem újabb győzelemnek is örülhetett, miután 3-2-re nyert a Boavista SC otthonában. A korábban kétszer is a világ legjobb futballistájának megválasztott csatár tíz év európai légióskodás után tért haza Brazíliába.
2011.02.07. 12:45
 
Az RMDSZ nem javasolja a romániai parlamenti választási küszöb csökkentését
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) nem fogja javasolni a jelenlegi 5 százalékos romániai parlamenti választási küszöb csökkentését - jelentette ki Markó Béla, az RMDSZ elnöke, akit a hétfői romániai magyar sajtó idéz. A Krónika és az Új Magyar Szó című napilapok tudósítása szerint az RMDSZ elnöke Kolozsváron elmondta: a szövetségben fel se merült a parlamenti választási küszöb módosítása. Ezzel cáfolta azt a korábbi sajtóértesülést, miszerint az RMDSZ csökkenteni szeretné a parlamenti bejutás alapvető feltételét jelentő 5 százalékos küszöböt.
2011.02.07. 12:30
 
Ötmilliós cigarettaszállítmánnyal bukott le egy férfi Zala megyében
Több mint ötmillió forintot ért az a cigarettamennyiség, amellyel egy férfi bukott le az elmúlt hét végén az M70-es autóúton - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága. A NAV Zala Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának munkatársai ellenőrizték a magyar állampolgár által vezetett olasz rendszámú személyautót, és csaknem nyolcszáz karton cigarettára bukkantak. Az ukrán zárjegyes cigarettacsomagokból álló szállítmány a gépkocsi csomagterében és a hátsó ülések helyén volt elrejtve. A pénzügyőrök a több mint ötmillió forint értékű cigarettát és a szállításhoz használt gépjárművet is lefoglalták.
2011.02.07. 12:15
 
 
5-8 milliárd dollár a felkelés okozta kár Tunéziában
Tunéziának eddig 5-8 milliárd dollár kárt okozott a felkelés - mondta a Financial Times című lapnak az ország ideiglenes miniszterelnöke. Mohammed Gannúsi szerint az idő előrehaladtával a károk egyre nagyobbak lesznek, mert a zavargások során gyárakat gyújtottak fel, dolgozókat bocsátottak el, akadozik az export és nem jönnek a turisták. A Nemzetközi Valutaalap becslése szerint a tunéziai GDP tavaly megközelítette a 44 milliárd dollárt. Január végén a Fitch Ratings jelentősen rontott Tunézia idei évre várható gazdaságnövekedési kilátásán, Egyiptom esetében viszont úgy vélte, még túl korai lenne változtatni.
2011.02.07. 12:15
 
Irán új műholdakat gyártott
Irán saját állítása szerint négy új műholdat gyártott, s az űreszközöket Mahmúd Ahmadinezsád elnök adta át hétfőn egy ünnepség keretében. Az új műholdak tovább fokozzák az iráni űrprogrammal kapcsolatos nyugati aggodalmakat, mert az űrtechnika fejlődése elősegítheti a majdani iráni atomfegyverek célba juttatásához szükséges ballisztikus rakéták kifejlesztését. A műholdindításra használható rakétatechnika ugyanis egyben azt is jelenti, hogy az ázsiai ország elvileg a Föld bármely pontját elérheti ballisztikus fegyverekkel. Az állami televízió szerint kutató jellegű műholdakról van szó, de egyéb részletet nem közölt a szatellitok rendeltetéséről.
2011.02.07. 12:15
 
Egyre sokkolóbb a Való Világ! A kérdés csak az, mikor lép a médiahatóság?
A tegnapi összefoglaló akár a tizennyolcas karikát is megérdemelte volna Anikó összeomlása miatt.
2011.02.07. 12:08
 
 
Márciusban megkezdődik A hobbit forgatása
Márciusban megkezdődik A hobbit című kétrészes fantáziafilm forgatása Új-Zélandon - jelentette be Peter Jackson, a film rendezője. "Némi késedelem ellenére visszatértünk a régi kerékvágásba és nagy izgalommal várjuk a forgatás megkezdést" - fogalmazott a 49 esztendős, Oscar-díjas filmes. A Gyűrűk Ura-trilógia világsikere után eldőlt, hogy J. R. R. Tolkien A hobbit című regénye is filmvászonra kerül a trilógia előzményfilmjeként. A film a hétfői bejelentés szerint március 21-én kezd forogni a wellingtoni Stone Street Filmstúdióban és egyéb új-zélandi helyszíneken. A szereposztásból többek között Cate Blanchett, Ian McKellen, Orlando Bloom, Ken Scott és Martin Freeman neve került nyilvánosságra.
2011.02.07. 11:45
 
 
Megmarad Kubica karja a műtőorvos szerint
Megmarad Robert Kubica karja, de egy évbe is beletelhet, amíg teljes értékűen használni tudja - mondta a Forma-1-es lengyel Renault-pilótát megműtő vezető sebész a hétórás vasárnapi operáció után. Kubica egy olaszországi raliversenyen szenvedett súlyos balesetet aznap. A 26 esztendős Kubica a Ronde di Andora elnevezésű viadalon, Genova közelében egy Skoda Fabiát vezetve a cél felé tartott, majd letért az útról, és nagy sebességgel egy templom falának ütközött. A tűzoltók szabadítottak ki a kocsiból, segédpilótája sértetlen maradt.
2011.02.07. 11:30
 
 
Sok lakóház leégett az ausztráliai Perthben
Mintegy hatvan ház leégett az Ausztrália nyugati partján található Perth külvárosában, miközben az országban továbbra is szélsőséges időjárási viszonyok uralkodnak - közölte hétfőn az ausztrál tűz- és katasztrófavédelmi szolgálat (FESA). A két ponton keletkezett tüzet tovább súlyosbította a keleti partvidékre múlt csütörtökön lesújtó Yasi ciklon miatt továbbra is erős szél. A tűzvészben legalább 59 lakóház, egy híd és több száz hektárnyi erdő leégett, 28 épületben pedig károk keletkeztek. A tűzoltóknak még mindig nem sikerült teljesen ellenőrzésük alá vonniuk a lángokat a nehezen elérhető, erdős területeken, ezért egyelőre biztonsági okokból senkit nem engednek vissza a tűz sújtotta területekre.
2011.02.07. 11:30
 
Olivér veszélyes játékai
Olivér úgy viselkedik a villában, mint egy hadvezér. Szövetséget alapít, titkosrendőrséget működtet, intrikál, szervezkedik és hát igen, néha pedig veszélyes játékba kezd…
2011.02.07. 11:29
 
Két körözött férfit is elfogtak a hétvégén Budapesten
Két körözött személyt is elfogott Budapesten a rendőrség, egyikük ellen nemzetközi elfogatóparancs is érvényben van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az egyiket, egy 17 éves fiatalembert IX. kerületi lakhelyén fogták el . Emberölés miatt nemzetközi és európai elfogatóparancs is érvényben van ellene. A IX. kerületben fogták el a másikat is, egy 25 éves férfit, aki ellen a Fővárosi Bíróság orgazdaság, kábítószerrel való visszaélés, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig garázdaság és lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.
2011.02.07. 11:15
 
 
Christina Aguilera kínos bakija az amerikai Super Bowlon
Kínos hibát vétett az amerikai himnuszban Christina Aguilera a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi döntőjét, a Super Bowlt megelőző fellépésekor. A Grammy-díjas énekesnőnek nem jutott eszébe az egyik sor, ezért megismételt egy korábbit, de azt sem teljesen pontosan: az egyik szót elhibázta. Az eset azonnali kritika-hullámot indított el a közösségi portálokon. Aguilera a fellépés után közleményben próbált magyarázkodni: "Csak remélni tudom, hogy mindenki érezte az ország iránti szeretetemet, és hogy a himnusz valódi szellemét így is sikerült közvetítenem" - fogalmazott.
2011.02.07. 11:15
 
Címvédések az országos táncbajnokságon
Latin- és standardtáncokban is a címvédő győzött az országos bajnokságon. A Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat hétfői tájékoztatása szerint az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros a latintáncok kategóriájában sorozatban negyedszer diadalmaskodott. A Budapesten megrendezett versenyen egy új magyar duó, Stefano Vidoni és Tóth Orsolya lett az ezüstérmes, megelőzve a László Csaba, Mikes Anna kettőst. A standard magyar bajnokságban László Csaba és Mikes Anna megvédte címét. Ez volt Lászlóék ötödik bajnoki címe ebben a kategóriában.
2011.02.07. 11:00
 
Az iszaptól szennyezett külterületek felét már megtisztították
Megtisztították a vörösiszappal elöntött külterületek felét, a hétvégén a lerakókba csaknem 11 ezer köbméter szennyezett földet szállítottak - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tavaly októberi katasztrófában tíz négyzetkilométernyi termőföldet öntött el a vörösiszap Devecser külterületén, a mentesítés november végén kezdődött meg. A Vidékfejlesztési Minisztérium miniszteri megbízottjának korábbi közlése szerint a külterületek mentesítésének várható maximális költsége 8,3 milliárd forint lesz, a mentesítést a közbeszerzés nyertese, a Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. végzi.
2011.02.07. 10:45
 
Vége az útzárnak a 86-oson
Fél tizenegykor megnyitották Szil és Szilsárkány között a korábban baleset miatt lezárt 86-os utat - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Egy baleset miatt zárták le még hétfőn kilenc óra előtt teljes szélességében a főutat. Két jármű ütközött frontálisan, a szerencsétlenségnek az első jelentések szerint két súlyos sérültje van - közölte korábban Kocsis Tünde alezredes.
2011.02.07. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411[1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista