2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Ingyenes koris farsang a fővárosban
Koncertek, korcsolyázás és fakutyaverseny mellett hőlégballonozás, jégrevü és hokibemutató is várja az érdeklődőket az ingyenes "koris farsangon" február 19. és 23. között a budapesti Műcsarnok mellett. A Halló Európa - itt Budapest című "látványos és játékos" fesztiválnak két fő pillére van: a jég és a farsangi magyar szokások. Az egyik kiemelt esemény Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó fellépése szombaton, ezen kívül jégkoronggála, táncos bemutatók, busó leányrablás, hőlégballonozás, álarc- és mézeskalács-készítés is színesíti a programokat - tájékoztatott Stiglmayer Gábor főszervező szerdán, a sajtó képviselőinek rendezett tájékoztatón Budapesten.
2011.02.16. 15:00
 
 
Május 31. előtt is védené a kormánytisztviselőket az LMP
A kormánytisztviselőket védő törvényjavaslatot nyújtott be az LMP az Országgyűlésnek az Alkotmánybíróság keddi határozata nyomán - közölte az MTI-vel szerdán a jogszabály-javaslatot jegyző Szilágyi Péter és Kaufer Virág. A két képviselő azt írja, pártjuk üdvözli, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) alkotmányellenesnek nyilvánította a kormánytisztviselők indoklás nélküli elbocsátására vonatkozó rendelkezést. Közleményükben felhívják a figyelmet arra, hogy a Fidesz a köztisztviselők esetében is megteremtette az indokolás nélküli elbocsátás lehetőségét, de a vonatkozó törvény alkotmányosságát az Ab több beadvány nyomán is vizsgálja.
2011.02.16. 15:00
 
Lezárták a Magyarország és Ausztria elleni uniós eljárást
Az Európai Bizottság szerdán lezárta a Magyarország és Ausztria elleni eljárást, amelyet korábban indított a foglalkoztatás területén történő, nemek közötti megkülönböztetés témájában. Az ilyen megkülönböztetés ellen 2006-ban uniós irányelv született, és az irányelv végrehajtása érdekében nemzeti intézkedéseket kellett hozni. Ausztria ellen azért indított Brüsszel eljárást, mert a Bécs által bejelentett nemzeti intézkedések hiányosak voltak. A Magyarország elleni eljárásnak az volt az indoka, hogy Budapest nem hajtotta végre megfelelően azokat az uniós szabályokat, amelyek a munkavállalói vagy munkáltatói szervezetekben való tagsággal kapcsolatban érvényesítik az egyenlő bánásmód elvét.
2011.02.16. 14:45
 
 
Egy római kori gyermek lábnyomait fedezték fel Anglia északi részén
Egy római kori gyermek kétezer éves lábnyomait fedezték fel Nagy-Britanniában, Yorkshire grófság északi részén. A lábnyomokra Leeming község közelében bukkantak, ahol 318 millió fontos beruházással az A1-es utat háromsávos autópályává bővítik - olvasható a Yahoo News hírei között. A nyomokból a régészek arra következtettek, hogy a Kr.u. I. évszázadban élt kisfiú vagy kislány "ugróiskolázhatott" a pocsolyákban. Az ásatás helyszíne közel esik ahhoz a római erődhöz, ahol az "eltűnt" kilencedik légió állomásozott. A katonai egységről, amely Kr.u. 43-ban részt vett Britannia meghódításában, 117 után nem tesznek többé említést a római feljegyzések.
2011.02.16. 14:45
 
 
Egészségügyi államtitkár: gyógyítóhely nem szűnik meg, de átalakulhat
A Semmelweis-terv logikája az, hogy gyógyítóhely nem szűnik meg, de átalakulhat - közölte Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár szerdán Kecskeméten. "Nem feltétlenül a jelenlegi formában kell megtartanunk az intézményeinket, hanem az alap-, a járóbeteg- és a prevenciós ellátásoknak a kombinációja adja ki azt a modern ellátási formát, amelyben az állampolgár érzi, hogy gondoskodnak róla" - mondta Szócska Miklós. Az államtitkár az MTI kérdésére elmondta: szervezett szűrés lesz az országban az opportunista szűrés helyett, és a jogszabályi feltételeket is megteremtették.
2011.02.16. 14:30
 
 
Moody's: negatív a magyar nyugdíjrendszer-módosítás
"Egyértelműen negatív" fejlemény volt Magyarország adósi megítélése szempontjából a magyar nyugdíjrendszer átalakítása, és ez volt a fő tényezője a magyar adósosztályzat decemberben végrehajtott, egyszerre két fokozatú leminősítésének - áll a Moody's Investors Service szerdán Londonban kiadott értékelésében. Az átfogó elemzés szerint a magyarországi intézkedések "növelik a magyar közfinanszírozási rendszer hosszú távú erősségével kapcsolatos, már most is létező bizonytalanságokat". A Moody's szerint jóllehet a magánnyugdíj-rendszer lebontása adósságcsökkenést eredményez, ugyanakkor több szempontból is negatív hatást gyakorol a magyar közfinanszírozásra.
2011.02.16. 14:15
 
 
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a médiatörvény módosításában
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában. A magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által felvetett mind a négy kérdésben Brüsszel számára megfelelő módon fogja megváltoztatni a törvényt - jelentette be szerdán Brüsszelben a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. A módosítás az alábbi kérdéseket érinti: a törvény érvényének a külföldi médiavállalkozásokra való kiterjesztése, a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének túl széles körre történő előírása, a túl szigorú regisztrációs kötelezettség, továbbá az egyének, illetve a többség és a kisebbség "megsértésének" tilalma, amit a gyűlöletkeltés vagy diszkriminációra felszólítás tilalmára változtatnak.
2011.02.16. 14:15
 
 
Nem egyeztettek a bírósággal a semmisségi törvényről
Nem egyeztetett a jogalkotó a bírói szervezettel a semmisségi törvényről - közölte az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) szóvivője szerdán az MTI-vel. A fideszes Balsai István által jegyzett javaslat szerint a 2006. őszi zavargások résztvevőivel szemben hozott valamennyi ítélet és intézkedés semmis, ha az kizárólag rendőri vallomáson alapul. A szóvivő hangsúlyozta: Baka András OIT-elnök bízik abban, hogy a parlament olyan jogtechnikai megoldást választ, amely kiküszöböli az alkotmányossági problémát.
2011.02.16. 14:00
 
Kézzelfogható közelségben a horvát EU-csatlakozási tárgyalások lezárása
Kézzelfogható közelségbe került Horvátország csatlakozási tárgyalásainak lezárása - erősítették meg az uniós központi intézmények illetékesei a témáról az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén szerda délelőtt folytatott vitában. A tagországok kormányainak Tanácsát képviselő Martonyi János külügyminiszter hangoztatta, hogy az ebben a félévben soros magyar elnökség célja nemcsak a tárgyalások lezárása, hanem a csatlakozási szerződés véglegesítése is. Elmondta, hogy 35 tárgyalási fejezetből Zágráb 28-at már le is zárt, ugyanakkor még olyan nehéz témákat kell befejezni, mint az igazságszolgáltatás, a mezőgazdaság, a regionális politika, versenypolitika, a költségvetés.
2011.02.16. 13:45
 
 
Egyiptomban két hónapon belül népszavazás lesz a módosított alkotmányról
Két hónapon belül népszavazásra bocsájtják az egyiptomi alkotmány módosításának tervezetét - közölte szerdán a változtatások kidolgozásával megbízott jogászbizottság egyik tagja. Száleh az AFP francia hírügynökségnek elmondta, hogy az országot átmenetileg irányító legfelsőbb katonai tanács tíz napot adott a szakértőknek az alaptörvény felülvizsgálatára, s azt ígérte, hogy 2 hónapon belül megtartják a népszavazást a módosított alkotmányról. A hadsereg eközben arról igyekszik meggyőzni az embereket, hogy vegyék fel a munkát, hagyjanak fel a sztrájkokkal.
2011.02.16. 13:45
 
Schengeni csatlakozást sürgetnek a bolgár és a román parlamenti képviselők
Bulgária és Románia 2011-ben egyszerre és ugyanolyan feltételekkel akar belépni a schengeni övezetbe, mint az Európai Unió más tagállamai - állapították meg a bolgár és a román parlament külügyi bizottságainak szerdán Ruszéban tartott együttes ülésén. A két ország a schengeni csatlakozással kapcsolatban nem fogadja el a kettős mércét - szögezi le a tanácskozásról kiadott közös közlemény. Korodi Attila, a román képviselőház külügyi bizottságának elnöke sajtóértekezletén azt mondta, hogy mindkét országban vannak gondok a cigány lakosság társadalmi integrációjával, s hangsúlyozta, hogy ezeket európai színvonalon kell megoldani.
2011.02.16. 13:30
 
 
A szervezők szerint nincs veszélyben a bahreini Forma-1-es idénynyitó
Teljes mértékben szavatolják a résztvevők és a nézők biztonságát a március 13-i Forma-1-es idénynyitó futam, a Bahreini Nagydíj szervezői. Az ezzel kapcsolatos kérdés azután merült fel, hogy hétfőn, a politikai és szociális reformokat követelő síiták tüntetésén meghalt két demonstráló. A kormányfő elmozdítására irányuló megmozdulások azóta is tartanak a fővárosban, El-Manámában. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szóvivője, Norman Howell azt mondta: nagyon bíznak abban, hogy a helyzet békésen rendeződik, és a futam gond nélkül lezajlik majd.
2011.02.16. 13:30
 
 
Mintegy kétszázan betegedtek meg a Playboy villában
Erősen megfeküdte a gyomrát mintegy kétszáz vendégnek a Hugh Hefner Playboy-villájában adott jótékonysági vacsora. A Hollywood Reporter szerint az érintettek a légionárius betegség enyhe formájában betegedtek meg: láz, hidegrázás, általános rosszullét és köhögés jelentkezett náluk. Miután fertőzöttek tucatjai jelentkeztek a titokzatos betegség tüneteivel, az egészségügyi szakemberek e-mailben értesítették a többi 500 vendéget a lappangás veszélyére, tanácsolva nekik, hogy forduljanak orvoshoz. A fertőzést az esetek kilencven százalékában a Legionella pneumophilla nevű baktérium okozza, amelynek közvetítője lehet a vízvezeték, a légkondicionáló és a klímaberendezés is.
2011.02.16. 13:15
 
 
BL: Gattuso bocsánatot kért, de eltiltásra számíthat
Ugyan bocsánatot kért viselkedéséért, mégis súlyos eltiltásra számíthat Gennaro Gattuso, az AC Milan futballistája, aki kedden, a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzés végén lefejelte Joe Jordant, az angolok másodedzőjét. "Teljes felelősséget vállalok - nyilatkozta a világbajnok középpályás. - Jordan megsértett engem skótul, de hogy mit mondott nekem, azt nem árulhatom el, mondta az olasz, aki korábban szerepelt a Glasgow Rangers együttesében. Az UEFA fegyelmi bizottsága elkezdte a hivatalos vizsgálatot ügyében, de a játékos a március 9-én sorra kerülő visszavágón sárga lapjai miatt már biztosan nem léphet pályára.
2011.02.16. 13:00
 
 
Iránban összecsaptak az ellenzékiek és a kormánypártiak
Összecsapások törtek ki Teheránban kormánypárti és ellenzéki csoportok között szerdán. Az IRIB állami televízió internetes oldalán arról számolt be, hogy a hétfőn tartott utcai megmozdulás áldozatának temetésén résztvevők és egy, valószínűleg az ellenzékhez kötődő kisebb csoport csapott össze egymással. Hétfőn Teheránban az ellenzék által szervezett gyűlés során lelőttek egy diákot. Az iráni vezetés a tüntetés szervezőit hibáztatja a fiú haláláért, egy ellenzéki honlap szerint azonban a biztonsági erők tehetők felelőssé a történtekért. Az iráni ellenzék vezetői, Mir Hoszein Muszavi és Mehdi Karubi, a "nép meghallgatására" szólították fel a kormányt.
2011.02.16. 12:45
 
 
Nézőpont: a magyarok a betegellátás reformját várják a leginkább
A magyarok többsége reformváró hangulatban van - közölte a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-vel. A Heti Válasz számára készült közvélemény-kutatás szerint a magyarok a betegellátás reformját várják a leginkább (92 százalék), a tömegközlekedés átalakítását pedig a legkevésbé (69 százalék). A kutatás a hivatali ügyintézés, a közösségi közlekedés, az egészségügyi reformok, a nyugdíjrendszer, az oktatási rendszer, valamint a munkanélküli segélyek rendszerét érintette. Mind a hat vizsgált területen az idősebb korosztály tart leginkább a megújulástól. A Nézőpont Intézet ezer embert kérdezett meg február 7. és 10. között véletlenszerű kiválasztással, országos reprezentatív mintán.
2011.02.16. 12:30
 
Hihetetlen! VV Olivér állást kapott az RTL Klubnál!
A Való Világ 4 című műsor vagánya és tréfamestere úgy tűnik jól járt a valóság showban való szereplésével. Úgy hírlik, hogy ő lesz a Kész Átverés című műsor műsorvezetője! - tudta meg a Stop.hu
2011.02.16. 11:32
 
 
Örkényben egy éven át ünnepelnék Örkény István 100. születésnapját
Egy évig tartó rendezvénysorozatot szerveznek a Pest megyei Örkényben abból az alkalomból, hogy a legenda szerint az eredetileg Österreicherről településük nevére "átkeresztelkedett" Örkény István 2012 áprilisában lenne 100 éves. Az elképzelések szerint többféle irodalmi vetélkedőt hirdetnének meg a fiataloknak, a középiskolások például egyperces novellapályázaton mérhetnék össze képességüket. Emellett emléktáblát is avatnának és a helyi könyvtár felvenné a híres író nevét - közölte a város jegyzője. Kollár Zsolt elmondta, hogy megkeresték az Örkény István Színház igazgatóját, aki ígéretet tett arra, hogy a társulat jövő áprilisában két előadást is tart Örkényben az évforduló alkalmából.
2011.02.16. 11:30
 
 
MNB: 2010-ben 4,7 százalék volt az államháztartási hiány
Az államháztartás hiánya - nettó finanszírozási igénye - a bruttó hazai termék, a GDP 4,7 százalékát, 1.277 milliárd forintot tett ki 2010-ben, míg a háztartások megtakarításai a GDP 4,5 százalékát, 1.238 milliárd forintot értek el - közölte a Magyar Nemzeti Bank szerdán a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján. Az államháztartás névértéken számított bruttó konszolidált (maastrichti) adóssága a GDP 80,1 százaléka, 21.790 milliárd forint volt 2010 végén. Az államháztartás nettó tartozása (16.497 milliárd forint) a GDP 60,6 százalékát tette ki a múlt év végén.
2011.02.16. 11:30
 
 
Memphisi tenisztorna: a címvédő és Roddick is nyolcaddöntős
A korábbi kétszeres győztes amerikai Andy Roddick bejutott a nyolcaddöntőbe az 1,1 millió dollár összdíjazású memphisi keménypályás tenisztorán. Az első helyen kiemelt Roddick a litván Richard Berankist győzte le három játszmában. A címvédő, szintén amerikai Sam Querrey is ott van a legjobb 16 között, miután nagy csatában nyert az üzbég Denisz Isztomin ellen. Eredmények, 1. forduló (16 közé jutásért): Roddick (amerikai, 1.)-Berankis (litván) 4:6, 6:2, 6:3; Querrey (amerikai, 5.)-Isztomin (üzbég) 6:7 (5-7), 7:6 (7-5), 6:4.
2011.02.16. 11:15
 
 
Egy honlap beszámolt a Coca Cola titkos receptjéről
Egy honlap szerint kiderült a Coca Cola féltve őrzött receptje. A Thisamericanlife.org azt állítja, hogy egy atlantai lap 32 évvel ezelőtti száma megjelentetett egy fényképet, amelyen egy nyitott könyv látható, abban pedig az üdítőital pontos receptje. A "kiszivárgott" recept szerint a hozzávalók között van vanília, fahéj, koriander és szerecsendió is, valamint citromsav, koffein és cukor. A szóbeszéd szerint a Coca Cola összetételének hivatalos, avagy "eredeti" receptjét - amelyet John Pemberton kreált még 1886-ban - egy atlantai széfben őrzik és éjjel-nappal őr vigyáz rá. A Coca-Cola szóvivője cáfolta, hogy a recept megegyezne azzal, amelyet őriznek.
2011.02.16. 11:15
 
 
Jövő kedden lesz a bíróbotrány fegyelmi tárgyalása az MLSZ-ben
Jövő kedden 13 órától tartják a múlt heti észt-bolgár barátságos mérkőzésen engedély nélkül közreműködött magyar bírói hármas ügyének fegyelmi tárgyalását a Magyar Labdarúgó Szövetségben. A szervezet honlapjának beszámolója szerint az ülésre az érintettek mellett Vágner László, az MLSZ játékvezető bizottságának elnöke kap idézést. A négy 11-es gólt hozott, 2-2-es döntetlennel zárult antalyai összecsapást Lengyel vezette, az asszisztensi feladatokat pedig Selmeczi és Csák látta el. Idehaza mindhárman a BLSZ égisze alatt a Budapest-bajnokságban és az NB III-ban vezetnek mérkőzéseket, azaz nem lettek volna jogosultak A-válogatott meccsen közreműködni.
2011.02.16. 11:00
 
 
A településőrségek visszaállítását kérik Észak-Magyarországon
Közös beadványt ír a belügyminiszternek a sátoraljaújhelyi kistérség 18 települése, azt kérve, hogy állítsák vissza a településőrségeket - írta szerdai számában az Észak-Magyarország. Jelentősen romlott a közbiztonság a térségben - mondta a sátoraljaújhelyi kistérség legutóbbi ülését követően a napilapnak Sándor Endre, Kovácsvágás polgármestere, hozzátéve: a közelmúltban a településén történt gyilkosság miatt jutott arra a döntésre, hogy a kistérségi ülésen előterjeszti a javaslatát. Úgy fogalmazott: sajnos nem valósult meg az az ígéret, hogy minden településre jusson egy rendőr. A kistérségben például 18 településre összesen 6 rendőr jut, ami nagyon kevés.
2011.02.16. 10:45
 
BUX: +0,34 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 77,18 pontos emelkedéssel, 22.449,65 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,34 százalékkal erősödött.
2011.02.16. 10:30
 
A világ leghosszabb felolvasására készülnek egy börtöncellában
A világ leghosszabb felolvasásának rekordját szeretnék felállítani német egyetemisták Karl May műveiből, a német író egykori mitweidai cellájában. A rekordkísérlet tervét Ludwig Hilmer médiakutató eszelte ki, aki gyermekkora óta rajong May kalandregényeiért. A bambergi Karl May kiadó szerint összesen 55 napra lenne szükség az író teljes életművének felolvasásához, de a szervezők 51 nap alatt teljesítenék a Gefangene Visionen (Foglyul ejtett látomások) elnevezésű tervet. Winnetou és Old Shatterhand karakterének megalkotója 1870-ben márciusától májusig 51 napot töltött a 7 négyzetméteres cellában csalás és lopás miatt.
2011.02.16. 10:00
 
 
A versenyszférában még sok helyen nincs bérmegállapodás
A versenyszférában az MTI által megkérdezett vállalatok többségénél még nem született megállapodás az idei béremelésekről, így azt sem tudni, a magáncégek kompenzálják-e a nettó bérek adórendszer változásából fakadó csökkenését az érintett dolgozóknál. Az állami cégeknél egyszerűbb a helyzet, mert a kabinet a költségvetési intézményekben pótlékot vezetett be, a többségi állami tulajdonú cégek számára pedig bérgazdálkodási irányelveket adott ki. Az energetikában helyi szinten még folynak a tárgyalások, a mezőgazdasági vállalkozások jó része azonban várhatóan nem tudja kompenzálni a kevesebbet keresőket. A Postánál és a Mávnál kompenzálják az adórendszer változásából adódó fizetéscsökkenést.
2011.02.16. 10:00
 
 
NBA: Wade klubrekordot állított fel a Heatnél
A Miami Heat 110-103-ra nyert az Indiana Pacers otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Dwyane Wade, a floridaiak sztárjátékosa új klubrekordot állított fel azzal, hogy az első félidőben 31 pontot dobott. Wade végül 41 ponttal fejezte be a találkozót, de két csapattársa, LeBron James és Chris Bosh is kitett magáért, előbbi 27, utóbbi 22 pontot jegyzett.
2011.02.16. 09:45
 
 
Csődvédelmet kér az Electro World
Heteken belül csődvédelemért folyamodik az Electro World Magyarország Kft., amely hétfőn bezárta budakalászi áruházát - tudta meg Polgár Csabától a társaság igazgatóságának elnökétől a Világgazdaság. Az ületi napilap szerdai számában az EWM igazgatóságának elnöke elmondta: a mai helyzetben a csődvédelem elkerülhetetlen, ami azt jelenti, hogy az EWM a normál működési költségek kifizetése után nem tudja törleszteni adósságait. Polgár Csaba véleménye szerint van olyan üzleti partnere az EWM-nek, amelynek támogatásával jelentős ingatlanbiztosítékot tudnak felajánlani az EWM-et finanszírozó banknak.
2011.02.16. 09:00
 
 
A kamarák jóváhagyásához köthetik a nagyobb üzletek építését
Ma kerül a kormány elé az a törvényjavaslat, amely szerint a kamarák beleszólhatnának az 500 négyzetméternél nagyobb alapterületű kereskedelmi egységek létesítésébe - írja szerdai számában a Napi Gazdaság és a Népszabadság. Jelenleg az önkormányzat saját hatáskörében dönt építési engedélyek kiadásáról, a készülő jogszabály szerint viszont az önkormányzat csak akkor adhat ki építési engedélyt, ha az illetékes kamarák hozzájárulásukat adták. A törvényjavaslat szerint a területi kereskedelmi és iparkamrákról jóváhagyása lesz szükséges a 2500 négyzetméternél kisebb alapterületű áruházak létesítéséhez, a nagyobb szupermarketek építéséhez az országos kamarák jóváhagyása kell.
2011.02.16. 09:00
 
 
Ónos eső miatt csúszósak az utak Vas megyében
Rendkívül csúszósak az utak a hajnali ónos eső miatt Vas megyében - közölte az MTI-vel a rendőrség ügyelete szerda kora reggel. Jég borítja az útburkolatot Szombathely határában, Kőszeg és Körmend térségében, valamint az Őrségben is. A 86-os számú főúton Nemesbődnél, valamint Vát és Szombathely között kamionok csúsztak az árokba. A műszaki mentés jelenleg is tart, ezért Nemesbődnél félpályás útlezárás van. A forgalom a csúszós utak miatt mindenütt rendkívül lassan halad, a rendőrség azt kéri, hogy csak az üljön autóba, akinek feltétlenül szükséges.
2011.02.16. 08:45
 
 
Ma vitázik az Európai Parlament a magyar médiatörvényről
Szerdán folytatnak plenáris vitát a médiatörvényről az Európai Parlamentben. Az EP szocialista frakciójának vezetője szerint meg kell változtatni a magyar médiatörvényt, mert az nincs összhangban a médiaszabadság európai alapelveivel. Martin Schulz kedden elmondta, hogy a második legnagyobb frakciót adó szocialisták a liberálisokkal, a zöldekkel és az Egységes Európai Baloldalnak nevezett radikálisabb irányultságú frakcióval együtt közös határozattervezetet kívánnak elfogadtatni. A szavazás csütörtökön várható. A magyar néppárti képviselőcsoport szerint a határozati javaslat minden politikai és szakmai megalapozottságot nélkülöz, és annak célja Magyarország lejáratása.
2011.02.16. 08:00
 
 
Washington aggódik a bahreini események miatt
Washington "komoly aggodalmát" hangoztatta a bahreini tüntetések és erőszakcselekmények kapcsán kedden az amerikai külügyi szóvivő. Philip Crowley azt hangsúlyozta, hogy az Egyesült államok minden érintett felet önmérséklertre int, s az erőszaktól való tartózkodásra szólít fel. Kedden Bahrein fővárosában, el-Manámában több ezer síita tüntető gyűlt össze a központi téren azt követően, hogy tüntetők és a rendőrök összecsapásában egy tiltakozó életét vesztette. A súlyos incidens egy temetésen történt, ahol egy korábbi kormányellenes megmozduláson megölt áldozattól vettek búcsút. A tömeg a rendszer bukását követelte, ahogy megtöltötte a Gyöngy nevű teret a belvárosban.
2011.02.16. 07:45
 
 
965 millió forint volt a Danubius Hotels tavalyi vesztesége
A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyrt. 2010-ben 965 millió forint adózás előtti veszteséget könyvelt el, ami több mint kétszerese a 2009-es 407 milliós negatív eredménynek, miközben bevételei egy százalékkal csökkenve 42,921 milliárd forintot tettek ki. A társaság által kiadott jelentés rögzíti: az összes működési és egyéb bevétel 2010-ben 1 százalékos csökkenés mellett 42,921 milliárd forint volt. A forint-euró árfolyam változásának, valamint a vulkáni hamu okozta nettó árbevétel kiesésnek együtt jelentős negatív hatása volt a 2010-ben elért árbevételre 2009 azonos időszakához viszonyítva, az euróban kimutatott bevétel viszont meghaladta a tavalyi időszak szintjét.
2011.02.16. 07:30
 
 
BL, nyolcaddöntő: előnyben a Tottenham és a Schalke
A Tottenham Hotspur kedden Peter Crouch 80. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert az AC Milan otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Schalke 04 szintén értékes, 1-1-es döntetlent harcolt ki a Valencia otthonában, a németek gólját Raúl szerezte, akinek ez volt a 71. európai kupatalálata, ezzel pedig ismét egyedül vezeti az örökranglistát, megelőzve Filippo Inzaghit. A nyolcaddöntők visszavágóit március 9-én rendezik.
2011.02.16. 07:15
 
 
Goran Bregovic: Margot, egy boldogtalan királyné emlékiratai
Goran Bregovićtól sosem állt távol a teatralitás: "szimpla" koncertjein is rengeteg zenész és énekes veszi birtokba a színpadot. És itt a birtokba vesz kifejezést szó szerint kell érteni: otthonuk, de legalábbis mindennapi közegük a színpad, amelyen ráadásul úgy tevékenykednek, hogy a közönség közben azt érzi, egy hol fergetegesen jókedvű, hol szívszorongatóan szomorú, hol meg sírva vigadó ágas-bogas mediterrán család összejövetelébe csöppent, új családtagként. Harsognak a rézfúvósok, pereg a dob, szakadnak a húrok, egymást váltják az énekesek - egyáltalán nem színházba való koncert ez, ülve, csendben szinte képtelenség kibírni. Tapsol, éljenez is a közönség folyamatosan.
2011.02.15. 23:42
 
 
Párizsi kocka - Külföldi Kortárs Mesterek I.
Az Abigail Galéria 2011. februárjától új kiállítás-sorozatot indít "Külföldi Kortárs Mesterek" címmel. A vállalkozás küldetése, hogy a tárlatokon és az azokat kísérő honlapon, rendezvényeken, előadásokon keresztül jobban megismertesse a magyar közönséggel, gyűjtőkkel a nemzetközi kortárs művészetet, és hogy új és izgalmas képet adjon a külföldi művészeti szcéna neves alkotóiról.
2011.02.15. 23:38
 
 
Romlik Mubarak egészségi állapota lapértesülés szerint
Romlik a megdöntött egyiptomi elnök egészségi állapota, s a 82 éves politikus elutasította, hogy kezelésre külföldre utazzon - írta kedden az as-Sark al-Auszat című szaúd-arábiai lap. A brit hírügynökség egy forrása szerint ugyanakkor Hoszni Mubarak jól van. Egy katonai forrás a Reutersnak azt mondta, hogy Hoszni Mubarak lélegzik, de állapotáról nem nyilatkozik. Egy másik, az elnöki hivatalhoz közeli egyiptomi forrás viszont azt mondta: Mubarak jól van. Mubarak a vörös-tengeri Sarm-es-Sejk üdülőhelyen tartózkodik, és telefonhívásokat fogad - mondta egy forrás, aki kedden beszélt vele.
2011.02.15. 21:30
 
 
Schulz: meg kell változtatni a magyar médiatörvényt
Meg kell változtatni a magyar médiatörvényt, mert az nincs összhangban a médiaszabadság európai alapelveivel - vélekedett keddi strasbourgi sajtótájékoztatóján Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának német vezetője. A médiatörvényről szerdán folytatnak plenáris vitát az EP-ben. Schulz elmondta, hogy a második legnagyobb frakciót adó szocialisták a liberálisokkal, a zöldekkel és az Egységes Európai Baloldalnak nevezett radikálisabb irányultságú frakcióval együtt közös határozattervezetet kívánnak elfogadtatni az Európai Parlamenttel. A szavazás csütörtökön várható.
2011.02.15. 21:00
 
 
Európa Liga: döntetlent játszott a Manchester City és az Arisz
A Manchester City gólnélküli döntetlent játszott kedden a görög Arisz otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjébe kerülésért zajló párharc első mérkőzésén. Európa Liga: a legjobb 32 között, 1. mérkőzés: Arisz (görög)-Manchester City (angol) 0-0. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.
2011.02.15. 20:45
 
 
Rába Rolandnak ítélték idén a Fehér György-díjat
Rába Roland színész-rendezőnek ítélték idén a 2002-ben elhunyt film- és televíziós rendező emlékére alapított Fehér György-díjat - tájékoztatta Gerő Péter, a kedd esti, Nemzeti Színház-beli díjátadó ünnepség szervezője az MTI-t. Fehér György emlékére egykori barátai és pályatársai hat éve alapítottak díjat, amellyel azoknak a filmes területeknek az alkotóit kívánják jutalmazni, amelyekben a neves filmes egykor működött. Az elismerést minden évben Fehér György születésnapjához (február 12.) közel eső estén adják át.
2011.02.15. 20:30
 
 
Obama példának állítja Egyiptomot és üdvözli az irániak bátorságát
Barack Obama amerikai elnök kedden Egyiptomot állította példaként az Egyesült Államok arab világbeli szövetségesei elé, s felszólította őket, hogy menjenek elébe lakosságuk demokratikus követeléseinek; egyúttal reményét fejezte ki, hogy az irániak folytatják a vezetésükkel szembeni kiállásukat. "Határozott üzenetet küldtünk régióbeli szövetségeseinknek, s ebben az áll, hogy inkább Egyiptomról vegyenek példát, és ne Iránról" - mondta Obama a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján.
2011.02.15. 20:30
 
 
Házkutatást tartott az FKF-székházban az NNI
Házkutatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. székházában - erősítette meg Bartha László, az NNI szóvivője az MTI-nek kedden az Index értesülését. Az akció pénteken zajlott a cégnél, a hírportál információi szerint a hamis tanulmányokkal kapcsolatos ügyben tartottak házkutatást. A honlap - az NNI-re hivatkozva - azt közölte, hogy az FKF Zrt.-nél 2009 szeptemberében kötött kutatási szerződésekkel kapcsolatban, hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak, ehhez kapcsolódóan rendelték el a házkutatást.
2011.02.15. 20:15
 
 
Visszaállítanák a kötelező kamarai tagságot az egészségügyben
Visszaállítaná a kormány a kötelező kamarai tagságot az egészségügyben - közölte a nemzeti erőforrás miniszter keddi expozéjában, a parlamentben. Réthelyi Miklós az egészségügyben működő szakmai kamarákról szóló törvény módosításának vitájában kifejtette: ha az Országgyűlés elfogadja a jogszabály-módosítást, a jövőben - néhány kivétellel - csak az végezhet egészségügyi tevékenységet, aki tagja a szakképesítése szerint illetékes egészségügyi szakmai kamarának. A kötelező kamarai tagság visszaállítása mellett a javaslat szerint a kamarák fogják működtetni a teljes körű független etikai rendszert valamennyi hivatásgyakorlóra vonatkozóan.
2011.02.15. 20:00
 
 
Liz Taylor jól van, de még kórházban kezelik
Liz Taylor jól van, de egyelőre még kórházi ellenőrzésre és ápolásra szorul - jelentette be kedden szóvivője. Mint Sally Morrison elmondta: a 78 esztendős színésznőt a családja és a barátai is látogatják a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinikán, ahová a múlt héten került be szívpanaszai miatt. Az Oscar-díjas Taylor évek óta szívelégtelenséggel küzd, 2009 októberében különleges katéteres műtéttel hozták helyre egyik szívbillentyűje működését. A szóvivő szerint a színésznő állapota stabil, de pár napig még biztos a kórházban tartják. Ahogy fogalmazott: még folynak a vizsgálatok, és az orvosok teljesen biztosak akarnak lenni benne, hogy rendben van, mielőtt hazaengednék.
2011.02.15. 19:30
 
 
Nyílt pályázatot írtak ki az egészségügyi intézmények vezetői posztjára
Nincsenek előzetes döntések, az állami egészségügyi intézmények vezetői posztjára kiírt pályáztatás nyílt, várják a szakmai jelentkezőket - mondta Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az államtitkár hangsúlyozta, a szaktárcának az az érdeke, hogy a legjobb szakmai program valósuljon meg. Szócska Miklós kedden egyeztetett az állami fenntartású egészségügyi és háttérintézmények vezetőivel egyebek között a múlt héten kiírt pályázatokról. A jogszabályváltozásból adódó helyzet miatt döntöttek az általános tisztújítás mellett, más konkrét oka ennek nem volt - közölte az államtitkár.
2011.02.15. 19:15
 
 
Felfüggesztett fogházbüntetést kért az ügyész Geréb Ágnesnek
Próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést kért Geréb Ágnes szülész-nőgyógyászra, halmazati büntetésül, Kiss Veronika ügyész kedden a Fővárosi Bíróságon. A következő tárgyalást március 17-én tartják, ítélethozatal egy héttel később várható. Mintegy ötórás vádbeszéde végén az ügyész indítványozta: a bíróság mondja ki bűnösnek a 2007 októberében szakmája gyakorlásától három évre eltiltott szülész-nőgyógyászt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, maradandó fogyatékossággal járó gondatlan veszélyeztetés és foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében.
2011.02.15. 18:45
 
 
Elemzők szerint hiteles költségvetési csomag megállíthatja a magyar leminősítést
Ha a magyar kormány az eddigi becslésekben szereplő méretű és szerkezetű államháztartási csomagtervet hajtja végre, az megállíthatja a magyar hitelminősítői besorolások további romlását - vélekedtek legfrissebb helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők. A Morgan Stanley bankcsoport londoni elemző részlege a "Magyarország: iránytű a befektetőknek" címmel összeállított nagy terjedelmű forgatókönyvcsokrában felidézte, hogy a jelenlegi becslések 700 milliárd forint körüli konszolidációs csomagról szólnak, amelynek egyharmadát adnák a bevételi intézkedések, a többi kiadáscsökkentésekből eredne.
2011.02.15. 18:45
 
 
Budai: Veresnek és Göncznek lehettek információi a moszkvai ingatlanügyben
Az elszámoltatási kormánybiztos szerint Veres János volt pénzügy- és Göncz Kinga volt külügyminiszternek mindenképpen kellett rendelkeznie információkkal a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanának értékesítése ügyében. Budai Gyula ezt budapesti sajtótájékoztatóján mondta a Magyar Nemzetben kedden megjelentekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva. A napilag arról írt, hogy értesülésük szerint két nagy magyar gyógyszergyártó cég, az Egis Nyrt. és a Richter Gedeon Nyrt. is szerette volna megvásárolni 2006-ban a moszkvai kereskedelmi kirendeltség épületét.
2011.02.15. 18:45
 
 
A V4-et nyugtalanítja az árak emelkedése
A négy visegrádi országot mélyen nyugtalanítja az élelmiszerek, a nyersanyagok és az energia árának világméretű gyors növekedése - állapította meg a szlovák, a cseh, a magyar és a lengyel miniszterelnök kedden Pozsonyban, a visegrádi országok miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján. Miután az egyes országok önmagukban képtelenek kezelni ezt a problémát, a V4-ek felszólították az Európai Uniót, hogy ezzel a súlyos problémával időben és hatékonyan foglalkozzon. Iveta Radicová szlovák miniszterelnök szerint a V4-ek azt szeretnék, hogy ez a téma már márciusban kerüljön az Európai Unió napirendjére.
2011.02.15. 18:45
 
Barroso: támogatja az EU-bizottság az uniós szerződés módosítását
Támogató hivatalos véleményt fogadott el kedden az Európai Bizottság az állandó pénzügyi stabilitási mechanizmus létrehozása érdekében szükséges, korlátozott európai uniós szerződésmódosításról - jelentette be José Manuel Durao Barroso, a testület elnöke az Európai Parlament plenáris ülésén. A magyar EU-elnökség legfontosabb feladatai közé tartozó módosításhoz - amelyet az állam- és kormányfői tanács javasolt az EU intézményeinek - még az uniós képviselőtestületnek is hozzá kell járulnia. Bár a keddi vitában a tervet több képviselő bírálta is, a várakozások szerint a parlament szintén támogató álláspontra helyezkedik a márciusra tervezett szavazáson.
2011.02.15. 18:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393[1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista