2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Közel 700 ezer autót hív vissza a Honda világszerte
Közel 700 ezer járművét hívja vissza világszerte a japán Honda egy defektes rugóalkatrész miatt, amely a motor leállását okozhatja. Az autógyártó csütörtöki bejelentése szerint a visszahívás a Fit, a Freed és City modelleket érinti. Eddig a lehetséges műszaki hibával kapcsolatban balesetet nem jelentettek, de legalább 72 panasz érkezett Japánban, és 29 külföldön - közölte csütörtökön a Honda szóvivője. A visszahívás Japánban 167 ezer, Kínában 156 ezer, Ázsia más országaiban 233 ezer autót érint, és az Egyesült Államokban is 122 ezer jármű átvizsgálását teszi szükségessé.
2011.02.17. 12:00
 
 
Londoni elemzők szerint leáll az MNB kamatszigorítási ciklusa
A vártnál jóval alacsonyabb januári infláció és a piaci kockázati árazások szűkülése nyomán nagy valószínűséggel leáll a magyar jegybank (MNB) kamatszigorítási ciklusa - jósolták a Monetáris Tanács jövő hétfői ülése előtt londoni felzárkózó piaci elemzők, arról azonban eltérnek a citybeli vélemények, hogy a kamatdöntő testület összetételének változása milyen hatást gyakorolhat az MNB kamatpolitikájára. A Bank of America-Merrill Lynch bankcsoport londoni globális befektetési kutatórészlegének felzárkózó piaci szakértői közölték, hogy sem hétfőre, sem az év végéig nem várnak további MNB-kamatemelést, ugyanakkor a kamatcsökkentés esélyét is "alacsonynak" tartják.
2011.02.17. 11:45
 
 
Éjjelenként a szomszédokhoz jár lopni egy kleptomán amerikai cica
Feltehetően a macskák tolvajrekordere az a kaliforniai rosszaság, amely több mint 600 dolgot lopkodott haza a szomszédságból. A macska - neve Dusty - "mindenlopó": fürdőszivacs, gyerekjáték, kesztyű, zokni, cipő, papucs, törölköző, fürdőruha egyaránt érdekli. San Mateo városának egy utcájából hordja össze zsákmányát 3 éve gazdái szomszédjaitól, akik azonban már nem bosszankodnak. Ha eltűnik valamijük, keresgéléssel sem fáradoznak: első útjuk Rusty gazdáihoz vezet. Dusty egyébként kettős életet él: nappal rendes macskaként viselkedik, csak éjjel indul lopni. Eddigi rekordja 11 tárgy volt egyetlen éj alatt.
2011.02.17. 11:45
 
 
Félezer figyelmeztetés a dohányzási tilalomra a BKV-megállókban
Több mint félezer alkalommal figyelmeztették a fővárosi közterület-felügyelők február 4. óta az utasokat a dohányzási tilalom betartására a BKV megállóiban. A cég tájékoztatása szerint eddig nem büntettek meg senkit, és nem is indult szabálysértési eljárás. Közölték, a felügyelők kedvező benyomásokról számoltak be, a szabálysértők minden esetben együttműködőek voltak, és a felszólításnak eleget tettek. Jelezték azt is, hogy a tapasztalatok szerint a megállókban várakozók már egymás figyelmét is felhívják az új szabályozásra. A türelmi idő a dohányzási tilalom február 4-ei bevezetésétől 30 napig tart.
2011.02.17. 11:45
 
 
A másodperc ezredrésze alatt ejti csapdába zsákmányát a húsevő növény
A gyökér nélküli húsevő rence (Utricularia) nem egészen egy milliszekundum alatt (a másodperc ezredrésze) alatt ejti csapdába zsákmányát, vagyis százszor gyorsabban, mint a Vénusz légycsapója (Dionaea muscipula) - derítették ki francia kutatók egy szupergyors kamera segítségével. A rence egyaránt elterjedt Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában, körülbelül 200 faját ismerik. A gyökér nélküli vízinövény, hogy megéljen, foglyul ejti és megemészti az apró organizmusokat, beleértve az állati eredetű egysejtűeket (protozoa), vagy a néhány milliméteres rákocskákat - olvasható a LiveScience tudományos hírportálon.
2011.02.17. 11:30
 
 
Még soha ennyi foglalkoztatott nem volt Németországban
Már a gazdasági növekedési mutatókat csak jelentős késéssel követő munkaerőpiac is egyértelműen jelzi a német gazdasági élénkülést: a most nyilvánosságra hozott adatok szerint az újraegyesítés óta soha annyi foglalkoztatott nem volt Németországban, mint 2010 utolsó negyedévében. A német statisztikai hivatal mutatói szerint a foglalkoztatottak száma 422 ezerrel, 1,0 százalékkal nőtt a tavalyi negyedik negyedévben, az egy évvel korábbihoz képest, és ezzel az egy negyedévben elért foglalkoztatás-növekedés tekintve ez volt a legjobban sikerült negyedév a német újraegyesítés óta.
2011.02.17. 11:30
 
 
Hende Csaba: a honvédség veszi át a Szent Korona őrzését
Átveszi a Szent Korona őrzését a Magyar Honvédség az új alkotmány kihirdetésének várható időpontjától, április 25-étől - jelentette be a honvédelmi miniszter Hajdúhadházon. Hende Csaba közölte: megalakult a Koronaőrség, tagjait kiképezték. A katonák övcsatját és gombjait - visszatérve a hagyományokhoz - a Szent Korona fogja díszíteni.
2011.02.17. 11:30
 
 
Páncélos katonai egységek jelentek meg a bahreini utcákon
A bahreini belpolitikai válságban most először a hadsereg is megjelent az utcákon: reggel több mint ötven páncélozott harcjármű tartott a főváros központi tere felé, ahol előzőleg, hajnalban a rendőrség elkergette a több száz tüntetőt, és lerombolta sátortáborukat. Két tüntető belehalt időközben a hajnali rendőrattakban szerzett lőtt sebeibe - mondta Ali al-Aszvad, a legnagyobb ellenzéki koalíciónak, a síita Nemzeti Iszlám Egyetértés Szövetségének (Vefak) parlamenti képviselője, hozzátéve, hogy 95-en sebesültek meg. Ezzel négyre emelkedett az oszlatás halálos áldozatainak a száma, s összesen hat síita tüntető vesztette életét a tiltakozó akciók hétfői kezdete óta.
2011.02.17. 11:30
 
 
Dupla áron, 10,8 millió fontért kelt el Andy Warhol önarcképe
A becsült ár kétszereséért, 10,8 millió fontért (3,4 milliárd forintért) kelt el Andy Warhol egy önarcképe a vége felé közelítő februári árverési szezon egyik szerdai londoni aukcióján. A piros-fehér vászonkép - amelyen a művész töprengve szájához emeli a kezét - 1967-ben készült. A Christie's tájékoztatása szerint az alkotás 1974-ben került egy magángyűjteménybe; a szerdai árverésen egy magát megnevezni nem kívánó licitáló vásárolta meg. Andy Warhol, az amerikai pop art kiemelkedő alakja összesen tizenegy önarcképet festett önarckép-sorozatába, ezek közül öt különböző múzeumok tulajdonában van.
2011.02.17. 11:00
 
 
NBA: a címvédő Lakers kikapott a sereghajtótól
A címvédő Los Angeles Lakers meglepetésre kikapott a sereghajtó Cleveland vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján. Eredmények: Orlando Magic-Washington Wizards 101-76, Toronto Raptors-Miami Heat 95-103, Boston Celtics-New Jersey Nets 94-80, Cleveland Cavaliers-Los Angeles Lakers 104-99, Detroit Pistons-Indiana Pacers 115-109 - hosszabbítás után, New York Knicks-Atlanta Hawks 102-90, Minnesota Timberwolves-Los Angeles Clippers 90-98, Dallas Mavericks-Sacramento Kings 116-100, Houston Rockets-Philadelphia 76ers 105-114, Milwaukee Bucks-Denver Nuggets 87-94, Utah Jazz-Golden State Warriors 100-107, Portland Trail Blazers-New Orleans Hornets 103-96.
2011.02.17. 10:45
 
 
Grecsó Krisztián új kötete: nyomozásba oltott családregény
Megjelent Grecsó Krisztián új regénye: a Mellettem elférsz az író hatodik kötete, amely egy kutatás és egy család története, és önéletrajzi elemekre épül. A történetet egy németországi fényképezkedés indította el bennem: egy fotográfus régi eljárással készített rólam portrét. Amikor megjelent a kép, egészen megdöbbentem, mert az apámat láttam rajta - mondta Grecsó a könyv szerda esti budapesti bemutatóján. Mint felidézte, a végső lökést a Mellettem elférsz megírásához egy tárca adta meg, amelyet egy családi fénykép alapján kellett megírnia egy magazinnak.
2011.02.17. 10:30
 
 
Vörös szalagos, aranyszínű borítékok rejtik a győztesek nevét az Oscar-gálán
Megújul a győztesek nevét rejtő boríték az Oscar-gálára - jelentette be az Amerikai Filmakadémia. Az utóbbi hetven évben egyszerű fehér borítékból húzták elő a díjazottak nevét tartalmazó kártyát a filmakadémia díjainak átadásán. A lélegzetelállító pillanat fényét mostantól a teljes átalakításon átesett főszereplő, a nevezetes boríték is emeli majd. A február 27-i hollywoodi ceremónián méretre tervezett, aranyszínű boríték lesz az egyes kategóriák győzteseit kihirdető sztárok kezében. A kategória nevét viselő borítékban ugyancsak különleges, lakkozott papírra nyomtatva szerepel a nyertes neve.
2011.02.17. 10:30
 
 
Az amerikaiakat nem befolyásolja a menükön feltüntetett kalória
A gyorsételek kalóriatartalma az amerikai vásárlók szeme előtt van egy ideje, ám úgy tűnik, sem a felnőttek, sem a kamaszok menüválasztását nem befolyásolja - állapította meg egy amerikai felmérés. A tizenévesek átlagosan 725 kalóriát tartalmazó ételt választottak, míg ha a szülők vették a menüt gyerekeiknek, akkor átlagosan 600 kalóriát tartalmazott a választott étel. A jelölés feltüntetése előtt lényegében ugyanezeket az értékeket találták a kutatók. A kitöltött kérdőívek alapján a menüválasztásnál szempontként az első helyen az íz állt, a másodikon pedig az ár.
2011.02.17. 10:15
 
 
VV Anikó az utcán simán elmenne Olivér mellett!
Bár Anikó szerelmet vallott Olivérnek, ismerősei szerint nem igaz, hogy beleszeretett. Egyszerűen csak szüksége van arra, hogy valakihez hozzábújhasson. A Való Világ mély érzelmeket vált ki a lányból, és talán ez lehet a veszte is?
2011.02.17. 10:02
 
 
Az MSZP a médiatörvény teljes felülvizsgálatát szeretné
Az MSZP kezdeményezi, hogy a parlamenti pártok és a szakmai szervezetek bevonásával még tavasszal készítsék elő a médiatörvény teljes átvizsgálását és olyan módosítását, amely minden európai civilizált normának, a sajtó szabadságának és függetlenségének is megfelel - közölte Mandur László. A szocialista képviselő szerint a magyar kormány kénytelen volt megállapodni az Európai Bizottsággal, hiszen az uniós irányelvekkel ellentétes szabályozást alkalmaztak, ami ütközik az unió Alapjogi chartájának rendelkezéseivel. Úgy véli, a médiatörvénynek nem csak azon szakaszait kell módosítani, amelyeket az Európai Bizottság kifogásolt, hanem azokat a tételeket is, amelyeket az EBESZ és az EP is bírált.
2011.02.17. 09:45
 
 
Elsüllyedt egy turistahajó a vietnámi Halong-öbölben
Elsüllyedt egy külföldieket szállító turistahajó csütörtökön a vietnámi Halong-öbölben, s tizenketten - egy vietnami, a többi külföldi - életüket vesztették. Ngo Van Hung, az öböl igazgatásával foglalkozó hatóság vezetője közölte, hogy a hajón húsz külföldi turista, egy idegenvezető és a legénység hat tagja tartózkodott, amikor az helyi idő szerint hajnali öt óra tájban elsüllyedt. "Sikerült 15 embert kimenteni - köztük kilenc külföldit és a legénység hat tagját -, s ugyanakkor 12 holttestet emeltek ki a vízből" - mondta az igazgató, aki szerint a hajón ausztrál, francia, olasz, japán, svájci, svéd és amerikai turisták kirándultak az öbölbe.
2011.02.17. 09:45
 
 
Robbanássorozat egy tanzániai alakulat lőszerraktáraiban
Legalább 17 ember vesztette életét, és több mint százan megsérültek abban a robbanássorozatban, amely szerda éjjel történt egy tanzániai katonai alakulat lőszerraktáraiban - közölte a kelet-afrikai ország miniszterelnöke. Szerda este több robbanást történt a főváros peremén található katonai laktanya egyik lőszerraktárában, majd berobbantak más közeli raktárak is. Egy helyi lap arról írt, hogy 23 lőszerraktár semmisült meg. Az alakulat közelében élő mintegy négyezer ember fejvesztve elmenekült és egy fővárosi stadionban talált menedéket. Ezen a bázison 2009-ben egy hasonló szerencsétlenség tucatnyi ember halálát okozta.
2011.02.17. 09:45
 
Döbbenet! VV Béci diktatúrát épít!
Úgy tűnik a Való Világ 4 című műsort utolérte az a tendencia, ami összezárt embereknél szinte mindig előfordul. Jelesül az, hogy egy erősebb karakter így vagy úgy, de diktatúrát kezd kiépíteni. Nos VV Olivér távozása után, Béci társai segítségével, megpróbálja bedarálni Olivér volt csapattársait.
2011.02.17. 09:36
 
BUX: +0,80 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 179,23 pontos emelkedéssel, 22.709,09 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,80 százalékkal erősödött.
2011.02.17. 09:15
 
 
Fogorvosnál a 240 kilós jegesmedve
Fogászati kezelésre szorult Walker, a 240 kilós jegesmedve a Skót-felföldön - tízen tették a műtőasztalra, és négy állatorvos operálta. A Kingussie-ban lévő vadasparkban élő jegesmedvének már az állkapcsa is fájt a begyulladt fog miatt, melyet hiába próbáltak antibiotikummal kezelni. A négy órán át tartó műtéthez elaltatták az állatot, végül pedig el kellett távolítani a rosszalkodó medvefogat. Az operációt követően Walker gyorsan felébredt, majd evett. A jegesmedvét novemberben szállították át egy hollandiai állatkertből Skóciába, ahol egy Mercedes nevű nősténnyel osztja meg életterét.
2011.02.17. 09:15
 
 
A leendő orvosoknak két, a jogászoknak egy tárgyból kell emelt szintű érettségi
Az orvosnak készülőknek kettő, a leendő jogászoknak, politológusoknak, szociális munkásoknak egy emelt szintű érettségi vizsga lesz kötelező 2013-tól - közölte egy készülő kormányrendelet alapján a Magyar Nemzet. A természettudományos és a műszaki pályát választóknak nem lesz felvételi alapkövetelmény a magasabb fokú bizonyítvány. A rendelet hatálybalépése elsőként a mai tizedik osztályos középiskolásokat érinti, akiknek azért fontos mielőbb megtudniuk, hogy mely tárgyból kell emelt szintű vizsgát tenniük, mert ezekből magasabb fokú tudásra kell szert tenniük.
2011.02.17. 09:00
 
 
Február 23-ig kell hitelesíteni az elektronikus felsőoktatási jelentkezéseket
A felsőoktatási intézményekbe elektronikusan jelentkezőkre a keddi határidő után is vár egy fontos teendő: aki ezt még nem tette meg, annak február 23-ig hitelesítenie kell a jelentkezését. Tavaly a mintegy 140 ezer jelentkező közül 68 ezren elektronikus úton jelezték továbbtanulási szándékukat. Az elektronikus jelentkezés hitelesítése ugyanúgy elengedhetetlen, mint a jelentkezési lapok aláírása - olvasható a felvi.hu-n közzétett tájékoztatóban.
2011.02.17. 09:00
 
 
Ma lezárják az alkotmánykoncepció általános vitáját
Az Országgyűlés ma folytatja és lezárja az új alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat kedden megkezdett általános vitáját, amelyben az LMP és az MSZP nem vesz részt. A kereszténydemokrata Salamon László vezette testület decemberben nyújtotta be indítványát, amelyben az új alaptörvény szabályozási elveire tett javaslatot. A kormánypártok múlt heti siófoki frakcióülésükön úgy döntöttek, az eseti bizottság koncepcióját irányadó vitaanyagnak tekintik; a kabinet nem terjeszt alkotmányjavaslatot a Ház elé, ez a frakciók lehetősége lesz.
2011.02.17. 08:30
 
 
Összeütközött két vonat Buenos Aires közelében
Legkevesebb négy ember meghalt és csaknem félszáz megsebesült - közülük tizennégyen súlyosan -, amikor két vonat ütközött össze az argentínai San Miguel településnél, alig 30 kilométerre Buenos Airestől. A vasúti mentőegységek közlése szerint a baleset helyi idő szerint szerda este nyolc óra tájban történt, egy szintbeli vasúti-közúti kereszteződésben, amikor egy teherszerelvény belerohant egy személyvonatba. Az első feltételezések szerint a balesetet az okozta, hogy a tehervonat vezetője figyelmen kívül hagyta azt a jelzést, hogy a pályán előtte egy vonat vesztegel.
2011.02.17. 08:30
 
 
Népszava: Bokros szerint a korrupció tovább él Magyarországon
Korrupció tekintetében egyelőre nem változtak a dolgok Magyarországon, sőt tovább romlott a helyzet, holott válság idején az lenne a kívánatos, hogy javuljon - mondta Bokros Lajos EP-képviselő a Népszavában közölt interjúban. A volt pénzügyminiszter a lapnak kifejtette: az állam "szép nagy, éhes és kövér, buta és tunya". Nem változott sem az állam mérete, sem pedig a természete a választások óta. Olyan kihívások előtt áll az ország, amely magas szakmai felkészültséget és hallatlan erkölcsi integritást igényelne - jelezte Bokros Lajos.
2011.02.17. 08:15
 
 
Népszabadság: Pálinkás József marad az MTA elnöke
A Magyar Tudományos Akadémia idei májusi közgyűlésen vélhetően mindössze egyetlen névjegytáblát kell lecserélni, mivel a tavaly ősszel kezdődött jelölési folyamat azzal az eredménnyel zárult, hogy a jelenlegi vezetők nem kapnak kihívót, így újabb három évre Pálinkás József lesz az MTA elnöke és Németh Tamás a főtitkár - adta közre információját a Népszabadság. Az újra nem választható Kroó Norbert alelnöki székére a pillanatnyi állás szerint három jelölt pályázik. Pálinkás József elnöki ciklusának utolsó időszaka az intézetigazgatói kinevezések, illetve a filozófus pályázatok nyomán kipattant sajtótámadások miatt meglehetősen viharosra sikeredett.
2011.02.17. 07:45
 
 
Európai teherűrhajó startolt a Nemzetközi Űrállomásra
Sikeresen startol a Johannes Kepler európai teherűrhajó a Nemzetköz Űrállomásra (ISS) szerdán, közép-európai idő szerint 22 óra 50 perckor a Francia Guyana-i Kourou űrrepülőtérről. A második európai teherűrhajót Ariane-5 hordozórakétával állítják Föld körüli pályára. A startot eredetileg kedd estére tervezték, de műszaki problémák miatt 24 órával elhalasztották, miután hibát észleltek az indítóállás működésében, az üzemanyagrendszerben. A 20 tonnás Johannes Kepler teherűrhajó a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) visz utánpótlást és berendezéseket, s a tervek szerint nyolc nap múltán köt ki az űrállomáson.
2011.02.17. 07:30
 
 
Bajnokok Ligája: az Arsenal 0-1-ről fordított a Barcelona ellen
Az Arsenal hazai pályán egygólos győzelmet aratott szerdán az FC Barcelona felett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A 200. európai kupatalálkozóját játszó londoni együttes az összecsapás nagy részében hátrányban futballozott, a vezetést a katalán sztáralakulat szerezte meg az első félidő derekán a világbajnok David Villa góljával, a hajrában azonban az Ágyúsok közül Robin van Persie és Andrej Arsavin is betalált.
2011.02.17. 07:30
 
Tabajdi: a szavazás elhalasztását javasolja a szocialista EP-frakció
Azt javasolja a szocialista frakció, hogy az Európai Parlament plenáris ülése halassza el a csütörtökre tervezett szavazást a médiatörvénnyel kapcsolatos határozatról - mondta Tabajdi Csaba, a MSZP EP-delegációjának vezetője szerda este Strasbourgban. Az Európai Bizottság bejelentését követően ugyanis szükségesnek látják, hogy jobban megismerjék a magyar kormány válaszát a bizottság törvénymódosítási ajánlásaira. Csütörtökön az EP házbizottságának strasbourgi ülésén dől el, hogy elfogadják-e ezt a javaslatot - tette hozzá.
2011.02.17. 07:00
 
 
Sikeresen befejezte űrsétáját a két orosz kozmonauta
Öt órán át dolgozott a világűrben szerdán a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két orosz űrhajósa, egyebek közt a földrengések és villámlások érzékelésére szolgáló kísérleti berendezéseket szerelve fel az űrállomás orosz moduljának külsejére. A jelenlegi legénység űrállomásra érkezése óta ez volt a második előre tervezett "űrsétájuk". Az új berendezések sikeres kihelyezése mellett Oleg Szkripocska és Dmitrij Kondratyev begyűjtött két olyan panelt is, amelyeken a világűr különböző anyagokra gyakorolt hatásait vizsgálják a kutatók, hogy megállapítsák, közülük melyek a legalkalmasabbak az űrbéli építkezésekhez - jelentette az Interfax hírügynökség.
2011.02.16. 22:00
 
 
Kroes az EP-ben is beszámolt a médiatörvény-módosítási megállapodásról
Neelie Kroes médiaügyi EU-biztos szerdán Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén személyesen is beszámolt a képviselőknek arról, hogy délben a magyar kormány tájékoztatta őt a médiatörvény módosítására irányuló készségéről. Ismertette azokat a pontokat, amelyekben megváltoztatják a törvényt. Úgy értékelte, hogy a magyar médiatörvény a módosítás nyomán mindenben meg fog felelni az uniós jognak, beleértve az alapjogi charta előírásait is. Hangsúlyozta, hogy az EB a törvénymódosítás után is figyelemmel kíséri majd annak gyakorlati alkalmazását. Bejelentette, hogy szakértői csoportot hoz létre, amelytől tanácsokat vár a médiapluralizmus európai szintű biztosítása érdekében.
2011.02.16. 22:00
 
 
Navracsics Tibor az izraeli miniszterelnök-helyettessel tárgyalt
A magyarországi zsidó közösséggel való kapcsolattartásért tett kormányzati intézkedésekről is tájékoztatta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes izraeli kollégáját szerdán Budapesten - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság az MTI-vel. A megbeszélésen a magyar miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter ismertette izraeli vendégével az alkotmányozás helyzetét. Navracsics Tibor hangsúlyozta a kapcsolattartás fontosságát a magyarországi zsidó közösséggel, és szólt az ennek érdekében tett kormányzati lépésekről - olvasható a közleményben. A tájékoztatás szerint Dan Meridor a közel-keleti helyzetről nyújtott áttekintést.
2011.02.16. 20:00
 
 
Eddig 190 beadvány érkezett a magánnyugdíjpénztárak ügyében az Ab-hoz
Eddig 190 beadvány érkezett az Alkotmánybírósághoz a magánnyugdíjpénztárakra vonatkozó jogszabályok megváltoztatása miatt. Az Alkotmánybíróság (Ab) elnöke a Mathias Corvinus Collegium szerdai budapesti konferenciáján azt mondta: továbbra sem tudja megmondani, hogy ez a téma mikor kerül a testület napirendjére. Paczolay Péter "Az új alkotmány, változások és lehetőségek" elnevezésű konferencián kérdésre válaszolva közölte: hasonló a helyzet a médiatörvénnyel kapcsolatban is, mert például a nap folyamán is érkeztek hozzájuk a jogszabállyal kapcsolatos újabb beadványok.
2011.02.16. 20:00
 
 
F1: Heidfeld pótolja Kubicát a Renault-nál
A német Nick Heidfeld pótolja a Forma-1-es Renault csapatnál a sérült Robert Kubicát a 2011-es szezonban. A malajziai tulajdonú Lotus sportautógyár által támogatott istálló szerdán közleményben jelentette be, hogy a tapasztalt, 33 éves német pilóta a hátralévő teszteken is részt vesz, majd - a Reuters értesülése szerint az idénynyitón, míg a dpa közlése alapján az egész szezonban - lehetőséget kap a versenyzésre. Kubica legalább három hónapos pihenőre kényszerül, miután február 6-án súlyos balesetet szenvedett egy olaszországi raliversenyen.
2011.02.16. 19:30
 
 
Semjén: a magyar kormány nem ad ki állampolgársági adatokat
A magyar kormány sem Szlovákiának, sem más országnak nem szolgáltat állampolgársági adatot - jelentette ki Semjén Zsolt a kettős állampolgárságot szabályozó magyar-szlovák államközi szerződés tervezete kapcsán az MTI-nek szerdán. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes kiemelte: mindez összhangban van a nemzetközi joggal. A szlovák fél kedden Budapesten adta át a magyar félnek a magyar-szlovák kettős állampolgárságot szabályozó államközi szerződés tervezetét. A szerződés megkötéséről szóló tárgyalások megindításában nemrégiben egyezett meg Pozsonyban a két ország miniszterelnöke, Orbán Viktor és Iveta Radicová.
2011.02.16. 19:00
 
 
NGM: 2014-re 70 százalék alá csökken a GDP-arányos államadósság
A kormány a konvergencia programban vállaltakkal összhangban a 2010-es 3,8 százalékról folyamatosan csökkenti a GDP-arányos államháztartási hiányt és munkahelyteremtő intézkedéseivel járul hozzá a gazdasági növekedés beindulásához. Ennek nyomán a 2010-es 80 százalékról 2014-re 70 százalék alá csökken a GDP-arányos államadósság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-vel.
2011.02.16. 18:30
 
 
Magasabb bérekért tüntetnek Egyiptomban
Egyiptomban szinte teljesen megbénult a gazdasági élet, miután több ágazatban is demonstrációkat tartottak a dolgozók, jobb fizetéseket követelve. Munkaügyi konfliktusok miatt zárva tartanak a bankok, és a zavargások kezdete óta még nem nyitott ki a tőzsde sem. Sok gyár csökkentette a termelést, vagy teljesen leállt a demonstrációk következtében, illetve azért, mert a bankok zárva tartása miatt az ügyfelek nem tudnak fizetni. A legnagyobb tiltakozási akció az egyiptomi gazdaság egyik fontos ágazatában, a textiliparban bontakozott ki: tizenkétezren sztrájkoltak a Nílus deltatorkolatában fekvő Al Mahallah al Kubrában, Egyiptom legnagyobb textilgyárában, magasabb fizetést és jobb munkakörülményeket követelve.
2011.02.16. 18:30
 
 
Diana hercegnő öccse harmadszor nősül
Kedvet kapott unokaöccsétől a nősülésre Charles Spencer gróf, Vilmos brit trónörökös nagybátyja - a herceg néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek az öccse -, aki azonban immár harmadszor készül "örök" hűséget esküdni. A 46 esztendős Spencer gróf választottja a Daily Mail szerdai értesülése szerint ezúttal egy 38 éves kanadai hölgy, Karen Villeneuve. A lap úgy tudja: Charles Spencer alig négy hónapnyi udvarlás után döntött a harmadszori nősülés mellett, és már gyermekeinek is bejelentette a hírt. A menyasszony - egykori modell és szállodai recepciós - szintén elvált: előző férje Mark Gordon, a Ryan közlegény megmentése című, Steven Spielberg rendezte háborús filmeposz producere volt.
2011.02.16. 17:45
 
BUX: +0,70 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 157,39 pontos, 0,70 százalékos emelkedéssel, 22.529,86 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 0,18 százalékkal 22.300 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,79 százalékkal 5.700 forintra nőtt.
2011.02.16. 17:30
 
 
Az MSZP továbbra is a médiatörvény visszavonását sürgeti
Az MSZP szerint üdvözlendő, hogy a kormány tudomásul vette, módosítani szükséges a médiatörvényt, de a szocialisták változatlanul úgy vélik: a jogszabályt vissza kellene vonni. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szerdán sajtótájékoztatón közölte: a kormány "meghátrálása" igazolja azokat a véleményeket, amelyeket az MSZP a jogszabállyal kapcsolatban kezdettől fogva hangoztatott. A médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője szerdán jelentette be, hogy Magyarország és az Európai Bizottság megállapodott a médiatörvény megváltoztatásáról, Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkár pedig azt közölte, a módosítások két héten belül a parlament elé kerülhetnek.
2011.02.16. 17:30
 
 
Tizennyolcra emelkedett az influenza halálos áldozatainak száma
A jelenlegi szezonban már 18, influenzás megbetegedéssel összefüggésbe hozható halálesetről értesült az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - közölte Paller Judit megbízott tiszti főorvos. Az áldozatok közül 15 betegnél az influenza H1N1 vírusát, háromnál a B-vírust mutatták ki a vizsgálatok. Az influenza elleni védőoltatást egyikük sem kapta meg - tette hozzá Paller Judit. A tiszti főorvos elmondta: az elhunytak közül 14 felnőtt egy vagy több krónikus betegsége miatt fokozottan veszélyeztetett volt, három esetben még nem zárultak le a vizsgálatok. Az elhunytak között egy öt éven aluli gyermek volt, tízen 35 és 59 év közöttiek, heten pedig a 60 éven felüli korcsoportba tartoztak.
2011.02.16. 17:15
 
 
Gábor Zsazsa bundáit árverezi férje
Neje több mint tucatnyi szőrmebundáját bocsátja áruba Gábor Zsazsa férje, hogy a bevételből fedezni tudja az ágyhoz kötött díva ápolási költségeit. Frederic von Anhalt elmondta, hogy 14 szőrmebunda hidegen való tárolásáért havi 1200 dollárt fizet, ezek közül tizenkettőt a PETA állatvédő szervezet kérésére évek óta már egyébként sem öltött magára a felesége, és tekintettel állapotára, nem is valószínű, hogy viselni fogja azokat. "Szükségem van a pénzre" - magyarázta a férfi. Mint hozzáfűzte, a 94 esztendős művésznő otthonában éjjel-nappal ápolásra szorul, ráadásul csupán orvosi felszerelésekre mintegy kétszázezer dollárt kellett fordítani.
2011.02.16. 16:30
 
 
Meghosszabbították Hagyó Miklós előzetes letartóztatását
A Pesti Központi Kerületi Bíróság május 17-ig meghosszabbította Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Bíróság. Hagyó Miklóst a többi között bűnszervezetben elkövetett, nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsítják. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a szerteágazó, szövevényes ügyben változatlanul folyik a nyomozás. A közlemény szerint továbbra is tartani lehet attól, hogy Hagyó Miklós szabadlábra helyezése esetén a még ki nem hallgatott személyekkel együttműködve, összejátszva vagy más egyéb módon meghiúsítaná, vagy megnehezítené a bizonyítási eljárás eredményességét.
2011.02.16. 16:30
 
 
Ezentúl a lakosság is kezdeményezhet uniós jogszabályt
Aláírták szerdán az Európai Parlament strasbourgi üléstermében az európai polgári kezdeményezés részletes szabályairól szóló rendeletet, amely lehetővé teszi, hogy egymillió aláírást összegyűjtve a lakosság is kezdeményezze uniós jogszabály alkotását vagy módosítását. A ceremónia előtt mondott rövid beszédében Martonyi János külügyminiszter - az egyik aláíró, az uniós soros elnökség képviselője - mérföldkőnek nevezte az új eszközt az EU történetében, mert közvetlen kapcsolatot, párbeszédet hoz létre a polgárok és intézmények között. A másik aláíró, Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke egyebek között azt hangoztatta: minden uniós intézmény keményen dolgozott azon, hogy a jogszabály mielőbb megszülessen.
2011.02.16. 16:30
 
 
Műtárgyakat loptak a Magyar Nemzeti Galériából
Műtárgyakat loptak a Magyar Nemzeti Galériából, a Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben ismeretlen tettes ellen indított eljárást - közölte Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese szerdán; Két kőfaragványról van szó, az intézményben belső vizsgálat indult - közölte a Budai Várban lévő gyűjtemény szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a kőfaragványok - amelyek becsült értéke darabonként megközelíti az 5 millió forintot - a galéria állandó kiállításáról tűntek el, eddig tisztázatlan körülmények között. A tolvajok egy, a jáki templomból származó vörös színű, homokkőből készült sárkányfigurás vállpárkánytöredéket és egy fehér márvány domborműves kőlemez bal szélső részletét vitték magukkal.
2011.02.16. 16:15
 
Eső, havas eső, 0, +5 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint erősen felhős vagy borult lesz az ég, de csütörtökön délután délnyugaton átmenetileg felszakadozhat a felhőzet. Szerdán napközben északkeleten, keleten még több helyen lehet havazás, hózápor, majd átmeneti csapadékszünet után kora estétől délnyugat felől egyre többfelé valószínű eső, zápor. A csapadékzóna éjszaka és csütörtök napközben északkelet felé vonul át az országon. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 0, +5 fok között alakul, de délnyugaton, elsősorban a határ mentén ennél melegebb is lesz.
2011.02.16. 16:15
 
 
Hazamehet a kórházból Magyarország legkisebb koraszülöttje
Elhagyhatja a kórházat és hazatérhet otthonába csütörtökön Magyarország legkisebb koraszülöttje. Az immár öt hónapos Szebasztián a terhesség 23. hetében, csupán 380 grammal született a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. A kisfiú egészséges, jelenleg 2200 gramm súlyú - tudatta közleményben az intézmény az MTI-vel. A világon mindössze 97, négyszáz gramm alatti súllyal született babát sikerült megmenteni. Magyarországon minden nyolcadik-tízedik gyermek idő előtt jön világra, így évente 6500 újszülött kezdi életét az intenzív osztályon.
2011.02.16. 15:30
 
 
Rendkívüli közgyűlés lesz az FTC Zrt-nél
Csütörtökön a sajtó kizárásával tart rendkívüli közgyűlést a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt., amelyen a zöld-fehérek jövője lehet a tét. A sajtóban megjelent információk alapján az is elképzelhető, hogy Kevin McCabe tulajdonos bejelenti távozását, és a helyére egyelőre nem lép senki. Ugyanakkor médiaértesülések szerint McCabe egy jelképes összegért is átadná a labdarúgóklubot, amelyet a Zrt. korábbi vezérigazgatója, Berki Krisztián - és az általa képviselt külföldi befektetői csoport -, valamint az International Financial Zrt. is szívesen átvenne.
2011.02.16. 15:30
 
 
A hétszeres Tour-győztes Lance Armstrong végleg befejezte
Véglegesen befejezte pályafutását, és kizárta egy második visszatérés lehetőségét Lance Armstrong, az amerikaiak hétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa. Az AP hírügynökségnek adott interjúban a 39 éves sportoló karrierjével kapcsolatban úgy fogalmazott: "Semmit nem bántam meg. Nagyszerű utazás volt." A texasi kerekes januárban, a Tour Down Under elnevezésű ausztráliai viadalon búcsúzott el a nemzetközi porondtól. Armstrong 2005-ös első visszavonulása után négy évvel még visszatért és két Tourt is teljesített. A jövőben továbbra is dolgozni fog csapata, a Team RadioShack mellett, valamint alapítványa, a rákkutatást segítő Livestrong ügyeit intézi majd.
2011.02.16. 15:15
 
 
Két héten belül a parlament elé kerülhet a médiatörvény módosítása
Két héten belül a parlament elé kerülhet a médiatörvény módosítása - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, miután a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője bejelentette: Magyarország és az Európai Bizottság megállapodott a jogszabály változtatásában. Kovács Zoltán azt mondta, a megszületett végleges szövegváltozat a magyar kormány és az Európai Bizottság meglátása szerint is az összes olyan kérdést megnyugtatóan megválaszolja, amelyet Neelie Kroes vetett fel.
2011.02.16. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392[1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista