2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Száz olasz városban tüntettek Berlusconi ellen
Ezrek vonultak az utcákra szombaton Olaszország mintegy száz városában, hogy Silvio Berlusconi konzervatív kormánya ellen tüntessenek. A tiltakozás mindenekelőtt a kormány tervezett alkotmánymódosítása ellen irányult. Újra demonstráltak emellett az egyetemisták és a főiskolások az oktatási rendszerben tervezett újabb megszorítások miatt - jelentette az olasz média. Romában ezrek vonultak végig a történelmi belvároson egyebek közt egy 60 méter hosszú szalagtranszparens alatt, amelyen az állt: "Megvédjük az alkotmányt - ha nem most, akkor mikor?"
2011.03.12. 20:50
 
 
Női kosárlabda NB I: a Pécs nyerte a rangadót és az alapszakaszt
A címvédő Pécs nyerte meg hazai pályán a női kosárlabda NB I rangadóját a szombati utolsó fordulóban a Sopron ellen, s ezzel élen végzett az alapszakaszban. Eredmény: Pécs 2010 - MKB-Euroleasing Sopron 81-50 (25-21, 17-9, 25-7, 14-13), legjobb dobók: Quigley 25, Fegyverneky 17, Bujdosó 11, Krnjic 11, illetve Krivacsevics 17, Honti 11. A vártnál simább győzelem egyben azt jelenti a Pécs számára, hogy a rájátszás során mindvégig pályaelőnyt élvezhet majd riválisaival szemben.
2011.03.12. 20:20
 
 
Heller a Le Monde-ban: meglepett a filozófusok elleni rágalomhadjárat
A filozófuspályázatok vizsgálata kapcsán Heller Ágnes terjedelmes írását közölte a Le Monde. A mértékadó liberális francia napilap bevezetője szerint "Orbán Viktor magyar kormánya szisztematikusan támadja azokat az értelmiségieket, akik bírálják nacionalista politikáját és a véleményszabadság megsértését". A filozófia társadalmi szerepének történelmi ívű bemutatása után Heller Ágnes arról ír: meglepetésként érte, hogy "rágalomhadjárat indult a kritikus filozófusok s rajtuk keresztül a kritikai indíttatású filozófia ellen", hiszen ez a tudomány a világban máshol "mára ugyanolyan akadémiai diszciplínává változott, mind minden más: egy szakmává, amely saját múltjának muzeális elrendezésével foglalkozik, s így senki sem figyel rá a szakma képviselőin kívül".
2011.03.12. 20:10
 
 
Van Rompuy: az unió globális hitelessége forog kockán
Az EU célja a stabil, sikeres és demokratikus szomszédság délen és keleten egyaránt, ezért az unió nem lehet pusztán szemlélője a déli szomszédság eseményeinek - mondta az Európai Tanács elnöke a magyar EU-elnökség hivatalos honlapjának (www.eu2011.hu) adott interjúban. Herman Van Rompuy kifejtette: Európa érzékeli majd elsőként az észak-afrikai események következményeit. Pénteken a 27 tagállam rendkívüli csúcstalálkozóján abban állapodtak meg, hogy "új partneri kapcsolatot" alakítanak ki a déli mediterrán országokkal - fogalmazott.
2011.03.12. 20:00
 
 
Jobbik: teljes körű állampolgárságot a határon túli magyaroknak
A Jobbik szerint teljes körű, a szavazati jogot is magában foglaló állampolgárságot kell biztosítani az elszakított területeken élő magyaroknak, és ennek az új alaptörvényben is meg kell jelennie. Az ellenzéki párt sajnálattal tapasztalta, hogy "a Fidesz továbbra sem kötelezte el magát eziránt", és a kormánypártok alkotmánytervezete nyitva hagyja a kérdést - olvasható a Jobbik szombati közleményében, amelyet azután küldtek az MTI-nek, hogy a párt elnöksége kihelyezett ülést tartott Marosvásárhelyen.
2011.03.12. 19:30
 
 
Mű- és toronyugró Eb: Barta hatodik, Gondos tizedik 3 méteren
Barta Nóra a hatodik helyen végzett, Gondos Flóra pedig tizedik lett a nők szombati 3 méteres versenyében a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokságon. Az Eb honlapja szerint a döntőben mindkét magyar jobban teljesített, mint a selejtezőben. A korábbi többszörös Eb-érmes, pénteken 1 méteren 12. Barta délelőtti 282,10 pontjával szemben délután 291,70-et ért el, Gondos pedig a 257,60 pontját javította 266,55-re. A számot a korábbi háromszoros Eb-győztes svéd Anna Lindberg (347,10 pont) nyerte meg nagy fölénnyel, több mint 20 ponttal megelőzve az orosz Nagyezsda Bascsinát (325,55).
2011.03.12. 18:50
 
Labdarúgó NB I: a Honvéd pontot szerzett Debrecenben
A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Debrecen vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 19. fordulójának szombati játéknapján. Monicomp Liga, 19. forduló: DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 2-2 (1-1), gólszerzők: Czvitkovics (45+1.), Salami (47.), illetve Debreceni (21.), Hajdú (62.). Debrecen, 5000 néző, v.: Andó-Szabó. Az egykori hajdúsági sikeredző, Supka Attila és tanítványai megérdemelten raboltak pontot a hazai pályán ezúttal sokat hibázó Debrecentől. A többi szombati mérkőzés eredménye: Szolnok-Kecskemét 2-1, Haladás-Pápa 1-0, Kaposvár-Siófok 3-0.
2011.03.12. 18:20
 
 
A szakértő szerint a fukusimai robbanás hatását még nem lehet megítélni
A fukusimai erőmű egyes reaktorának kritikus a helyzete Aszódi Attila egyetemi docens szerint, de azt információ hiányában nem tudja megmondani, hogy a szűkebb és tágabb környezetre milyen hatással lehet a földrengést és cunamit követő szombati robbanás. A BME Nukleáris Technikai Intézetének igazgatója elmondta, hogy a földrengés és utóhatása három atomerőművi telephelyet érintett. Ezekben úgynevezett forralóvizes, azaz BWR-típúsú reaktorok üzemelnek, amelyekben mind a moderátor (a reakciót szabályozó közeg), mind a hűtőközeg könnyűvíz.
2011.03.12. 17:30
 
 
Az ellenzék az Arab Ligához fordult Líbiában
Lankadatlan hevességgel folytak a harcok Líbia keleti részében, a Moammer Kadhafi rendszeréhez hű csapatok és a felkelők között annak ellenére, hogy az állami televízióban előző este amnesztiát kínáltak fel mindazoknak, akik leteszik a fegyvert. Eközben a fegyveres ellenzék által alakított Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) azzal a felhívással fordult az Arab Ligához szombaton, hogy a szervezet ismerje el testületüket Líbia jogos képviselőjeként, és járuljon hozzá egy repüléstilalmi övezet létesítéséhez az ország felett - közölte a líbiai ellenzék egyik képviselője.
2011.03.12. 17:10
 
 
MSZP: Matolcsynak távoznia kellene posztjáról a februári hiányadat miatt
Az MSZP szerint Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek távoznia kellene posztjáról, amiért az államháztartás hiánya az első két hónapban elérte az éves előirányzat 81 százalékát. Tukacs István országgyűlési képviselő azt mondta: a rendszerváltás óta még nem volt példa arra, hogy két hónap elteltével ilyen katasztrofális legyen a deficit az egész évre tervezetthez képest. A szocialista politikus szerint ennek egyik oka, hogy a költségvetés eleve gyenge lábakon áll, így például a tervezésekor túlbecsültek egyes adóbevételeket. Ehhez járul hozzá véleménye szerint a kormány elhibázott gazdaságpolitikája, továbbá az, hogy a kabinet háromszor váltott gazdaságpolitikai irányt nyolc hónap alatt.
2011.03.12. 16:40
 
 
A monogámia vitte sikerre az embert
A bolygót az új évezred hajnalán gyakorlatilag egyetlen állatfaj uralja, a Homo sapiens nevű főemlős. Sikere a kultúrának és az együttműködésnek köszönhető. A kulturális evolúció kialakulásáról most újabb adalékokat tudtak meg kutatók. A tudósok szerint a monogámia biztosan fontos szerepet játszik az ember különlegességében.
2011.03.12. 16:10
 
 
Tízezren tűntek el Minamisanriku kikötőváros lakosai közül
Az északkelet-japáni Minamisanriku kikötőváros lakosai közül tízezren tűntek el a pénteki földrengés és az azt követő szökőár pusztításában - jelentették be a helyi hatóságok. Az NHK televízió értesülései szerint a helyi kormányzat arról adott hírt: a 17 ezres lélekszámú város lakosai közül 9500-an kerültek fel az eltűntek listáira. Az eddigi összesítések szerint Japán egész területén több mint 1600-ra tették a halottak és az eltűntek számát. A földrengés által megrongált, Tokió áramellátásáról gondoskodó fukusimai atomerőművek körül 20 kilométeres körben már 90 ezer embert kitelepítettek. További 210 ezer embernek az erős utórezgések miatt kellett elhagynia otthonát Ivate és Fukusima prefektúrában.
2011.03.12. 15:40
 
 
Orbán: a versenyképességi paktum iránya egybevág a magyar gazdaságpolitikáéval
Az euróövezeti versenyképességi paktum intézkedéseinek iránya egybeesik azzal az iránnyal, amelyet a magyar kormány követ a gazdaságpolitikában; adókérdésekben azonban különbség van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, miután megbeszélést folytatott Herman Van Rompuy-jel, az Európai Tanács elnökével. A versenyképesség-növelő paktumról péntekről szombatra virradó éjszaka állapodtak meg az euróövezeti országok állam- és kormányfői Brüsszelben. Orbán Viktor tájékoztatóján hangsúlyozta: Európában minden gazdasági baj gyökere a felduzzadt államadósságban keresendő.
2011.03.12. 15:20
 
 
Ashton: az EU a mobilitás támogatásával is segíti Észak-Afrikát
Az EU anyagi eszközökkel, kereskedelmi előnyök juttatásával és a földrajzi mobilitás ösztönzésével is támogatja déli szomszédságát, a forrongó észak-afrikai térséget - mondta Catherine Ashton uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő Gödöllőn. Az uniós külügyminiszterek informális találkozója után tartott sajtótájékoztatón Catherine Ashton kifejtette: óvatos tervezésre van szükség, minden eshetőséget meg kell vizsgálni, beleértve a katonai beavatkozást is. Martonyi János külügyminiszter szerint a tanácskozás is bebizonyította, hogy az EU egységes, "együtt gondolkodunk és együtt cselekszünk".
2011.03.12. 15:00
 
 
Bezárt menzák Pest megyében: több intézménybe vállalkozók vittek ebédet
Minden Pest megyei szociális intézményben tudtak meleg ebédet adni szombaton, annak ellenére, hogy az eddigi szolgáltató - az intézményfenntartó megyei önkormányzat tetemes adóssága miatt - leállította a főzést. A HunGast Kft. március 3-án 18 középiskolában zárta be a konyhákat és az étkezőket, hogy így kényszerítse rá a megyeházát a januári étkeztetés ellenértékének, 154 millió forintnak az átutalására (a tavalyról maradt 460 millió kifizetését már korábban átütemezték augusztusig). Mivel az önkormányzat csupán 10 millió forint azonnali átadására mutatott hajlandóságot, miközben a cég legalább 35 milliót várt volna, nem született egyezség.
2011.03.12. 15:00
 
 
Alpesi sí Vk: Kostelic az összetett győztes
Az osztrák Michael Walchhofer nyerte szombaton az alpesi sízők norvégiai Kvitfjellben rendezett férfi lesikló versenyét, melynek során eldőlt, hogy a horvát Ivica Kostelic diadalmaskodott az összetett Világkupában. A 31 éves, világbajnok Kostelic - akit a hátralévő öt viadalon már nem érhet utol a svájci Didier Cuche - 1998-as profi bemutatkozása óta 18 Vk-futamon győzött. Húga, Janica öt esztendővel ezelőtt szerezte meg az összetett elsőnek járó nagy kristálygömböt. Az osztrák Marlies Schild nyerte a női műlesiklóversenyt Csehországban, és sikerével egyben elhódította a szakág Vk-elsőségét is. Az összetettben éllovas német Maria Riesch a második futamban kiesett.
2011.03.12. 14:50
 
 
Az atomerőművi robbanás miatt nem megy Japánba a református orvoscsoport
A fukusimai atomerőműben történt szombati robbanás miatt a tervekkel ellentétben nem utazik el Japánba a Magyar Református Szeretetszolgálat hattagú orvoscsoportja - közölte Gilicze Réka szóvivő. Elmondta: bár a csapat tagjai készen álltak az indulásra, az utolsó pillanatban lemondták az utazást, mert a szeretetszolgálathoz eljutó hírek szerint a fukusimai atomerőmű húsz kilométeres körzetéből kitelepítik az embereket, mivel erős sugárzástól kell tartani, és nem akarják veszélybe sodorni az orvosok életét, egészségét.
2011.03.12. 14:10
 
Az ember is úgy öregszik, ahogy egy majom
A legtöbb majomfaj nőstényi hosszabban élnek, mint a hímek, a leghosszabb életű főemlős, az ember azonban mégis lényegében ugyanúgy öregszik, mint közeli rokonai - ez derült ki egy új összehasonlító elemzésből. Korábban a biológusok úgy hitték, hogy magas élettartama miatt az ember másképpen korosodik, mint a majmok, de erre amerikai kutatók rácáfoltak. Más szempontból is hasonlítanak a majmok az emberre: a vizsgált fajok szinte mindegyikénél a nőstények élnek tovább, a hímek halálozási esélye korábban kezd el növekedni.
2011.03.12. 13:30
 
 
Megindult a forgalom a Margit hídnál
A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének búvárai szombat délelőtt kiemelték a Margit hídnál talált második világháborús német aknagránátot, így déltől ismét megindulhatott a forgalom a környéken. A Honvédelmi Minisztérium kommunikációs tisztje, Kerekesné Benedek Mária az MTI-nek elmondta: a szakemberek a robbanószerkezetet előbb hajóval, majd járőrautóval Fótra szállítják, ahol a kora délutáni órákban megsemmisítik. A tűzszerészek a 105 milliméteres német aknagránát mellett egy kézigránátfejet, valamint egy aknavetőgránát-stabilizátort is találtak, amelyeket szintén hatástalanítanak - tette hozzá.
2011.03.12. 13:10
 
 
Belepusztult gazdája halálába az aknaszimatoló kutya
Belepusztult gazdája halálába egy aknaszimatoló kutya Afganisztánban. Mindketten a brit hadsereg kötelékében teljesítettek szolgálatot. A kutya csak pár órával élte túl, hogy "társa" tűzharcba keveredve afgán felkelőkkel halálos lövést kapott. A kutyának a harc helyén nem esett baja, ám visszakerülve feltehetően agyvérzés végzett vele, amit az átélt stressz okozhatott.
2011.03.12. 12:40
 
 
MSZP: hosszú távú károkat okozhatnak a felsőoktatást érintő megvonások
Az MSZP szerint hosszú távon komoly gazdasági károkat okozhat a következő két évre tervezett, összesen 38 milliárd forintos felsőoktatási forrásmegvonás. Kunhalmi Ágnes, a szocialista párt elnökségi tajga úgy fogalmazott, Orbán Viktor miniszterelnök "megeszi" a fiatalok és Magyarország jövőjét azzal, hogy csak rövid távú érdekeit veszi figyelembe a felsőoktatás átalakítása során. Az "Orbán-csomag ezer milliárd forintos megszorításait" mindenki megérzi majd az egyetemeken és főiskolákon, hiszen a 40 százalékkal csökkenteni kívánt hallgatói létszám miatt feltételezhetően elbocsátások várhatók az intézmények oktatói, kutatói, illetve technikai személyzete körében is - mondta.
2011.03.12. 12:20
 
 
Robbanás történt a fukusimai atomerőműben
Gázrobbanás történt a japán fővárost árammal ellátó egyik fukusimai atomerőműben. Az erőművet üzemeltető Tokiói Villamosművek szerint négy dolgozó megsebesült, amikor a hűtési folyamatban használt hidrogén robbant be a Tokiótól 240 kilométerre északra található 1-es számú atomerőműben. Korábban a radioaktív gőz kiengedésével sikerült csökkenteni a nyomást, mert a hűtés leállt a pénteki földrengés miatt. Lehetséges ugyanakkor, hogy a reaktor fűtőrúdjai olvadnak, vagy már meg is olvadtak. Ez a reaktor túlhevüléséhez és sérüléséhez vezethet. Szakértők szerint ha jut is ki nukleáris sugárzás a reaktor környezetébe, az nagyon kicsi lesz, a csernobilihez hasonló katasztrófa pedig nem következhet be.
2011.03.12. 12:20
 
 
Visszavonult a vértranszfúzió miatt menesztett Ricco
Bejelentette visszavonulását az olasz Riccardo Ricco, akit februárban menesztett a Vacansoleil országúti kerékpároscsapat, miután vélhetően saját vérének transzfúziójától rosszul lett. A gyanú szerint az olasz bringást saját vérének otthoni transzfúziója miatt kritikus állapotban szállították a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napja tárolt vérét fecskendezte vissza magának. Az orvosok a vér helytelen tárolása miatt fellépő veseelégtelenséget és tüdőembóliát állapítottak meg. A csapat mellett az olasz rendőrség, valamint az Olasz Olimpiai Bizottság is vizsgálatot indított az ügyben.
2011.03.12. 12:10
 
 
Már nem a 7. év a fordulópont egy párkapcsolatban
A korábban hitt hét évnél mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban. Készítői - akiket egy filmstúdió bízott meg a kutakodással - 2 ezer brit felnőtt megkérdezése alapján vonták le következtetéseiket. A hízás, a "sündisznóállás", a levágott körmök fürdőszobában felejtése, a horkolás és egyebek hamarabb juttatnak mélypontra egy kapcsolatot a sebes élettempójú XXI. században, mint korábban. A harmonikus kezdeti időszak kevesebb mint felére zsugorodásában főszereplő a hosszabb munkaidő, a pénz miatti aggódás. A megkérdezettek "minősített többsége", bő kétharmada - 67 százalék - a 3. esztendőt ítélte a legnehezebbnek.
2011.03.12. 11:30
 
 
Gál András Levente: járási szinten kettéválhatnak a polgármesteri hivatalok
A várhatóan 2013-tól újra létrejövő járási szinten a tervek szerint kettéválnak majd a polgármesteri hivatalok államigazgatási és önkormányzati hivatalokká - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára az MTI-nek adott interjújában. Gál András Levente beszámolt arról is, hogy a közigazgatás fejlesztését tartalmazó Magyary Program vitairatát március 20-a körül ismertetik. Az államtitkár a közigazgatás átalakításáról szólva elmondta, arról még vita folyik, hogy a megyék részét alkotó közigazgatási területekből, a járásokból mennyi legyen, ám számuk várhatóan 200-300 körül alakul majd.
2011.03.12. 11:20
 
 
A Sevilla elengedte Luis Fabianót
A Sevilla elfogadta a Sao Paulo ajánlatát, melyet brazil labdarúgójának, Luis Fabianónak a megvételére tett. A 30 esztendős brazil válogatott csatár négyéves szerződést írt alá, a dél-amerikaiak 7,6 millió eurót fizetnek érte. Fabiano kevesebbet fog keresni a Sao Paulónál - amelyet 2001 és 2004-től már erősített - , ráadásul a 2,5 millió eurós idénybónuszról is le kell mondania. Fabiano tavaly augusztusban 2013 nyaráig hosszabbított a Sevillával, a jelenlegi idényben azonban sérülések és formaingadozás miatt nem tudta a maximumot nyújtani, igaz, tíz góljával így is a csapat legeredményesebb játékosa volt. Legutóbb a múlt héten szenvedett térdsérülést, amelynek következtében hat hetet kényszerül kihagyni.
2011.03.12. 11:20
 
 
Kamionok balesete miatt lezárták az M7-es autópályát Zalakomárnál
Kamionok balesete miatt lezárták az M7-es autópályát mindkét irányban Zalakomár közelében, Zala és Somogy megye határánál szombat reggel - értesült az MTI a helyszínen. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletének tájékoztatása szerint öt óra előtt egy kamion áttörte a szalagkorlátot a 185-ös kilométerkőnél, és a szembejövők sávjába "belógva" állt meg. Egy másik teherjármű fékezett, hogy segítséget nyújtson, de eközben hátulról belerohant egy harmadik kamion. Az MTI információi szerint mindhárom jármű román felségjelű, személyi sérülés nem történt. A baleset miatt az autópályán Budapest és Letenye felé is jelentős torlódás alakult ki.
2011.03.12. 11:10
 
Idén is lesz Aranykönyv-szavazás
Tavaly az évtized legnépszerűbb könyvére voksolhattak az olvasók az Aranykönyv-szavazáson, idén pedig 2010 kedvenceit keresik hat kategóriában egészen májusig a szervezők. A szavazás első köre április 3-ig tart: addig bárki ajánlhatja kedvenc tavaly megjelent könyvét, kiegészítheti azzal a szervezők listáját. A második fordulóban, amely április 4. és 24. között zajlik, a korábban legnépszerűbbnek bizonyult 50 kötet verseng tovább. Április 25. és május 5. között pedig eldől, hogy a legnépszerűbb tízből melyik könyv és szerzője nyeri meg a közönség díját, amelyet május 12-én adnak át az Aranykönyv Gálán.
2011.03.12. 11:10
 
Ashton: az EU tárgyalásokat kezd az Arab Ligával
Az Európai Unió (EU) megbeszéléseket kezd az Arab Ligával az együttműködésről Líbia ügyében - mondta szombaton Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője Gödöllőn. Ashton elmondta: az uniós külügyminiszterek informális tanácsüléséről Kairóba utazik, és megbeszéléseket kezd Amr Muszával, az Arab Liga főtitkárával. A tárgyalásokon nem csupán Líbiáról, hanem a térség egészében kialakult helyzet kezelésének "együttműködésen alapuló megközelítéséről" szó lesz majd - tette hozzá.
2011.03.12. 10:50
 
 
Kósa szerint a családi szavazati jog bevezetését mások is követhetik
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke szerint a családi szavazati jog bevezetése Magyarországon olyan újítás lehet, amelyet más országok is követhetnek - írja a Magyar Hírlap. Kósa Lajos közölte, támogatja e jog bevezetését. Utalt arra, hogy a mintegy tízmilliós lélekszámú Magyarországon jelenleg csak 8 millió embernek van választójoga, így kétmillióan még a törvényes képviselőjükön keresztül sem tudnak beleszólni az ország irányításába. A Fidesz alelnöke szerint ugyanakkor a családi szavazati jog bevezetésével elejét lehetne venni annak, hogy a jövőnkről túlnyomó részben az idősebb generációk döntsenek, miközben a legnagyobb terhet a középgenerációk cipelik a hátukon.
2011.03.12. 10:40
 
 
Egy egész emeletesházat loptak el malájziai tolvajok
Emeletes házat loptak el "tetőtől-padlóig" Malajziában, a tulajdonosnak csak az alapok maradtak. A ház gazdája, egy 30 éves férfi ingatlanok bérbeadásával foglalkozik, egyik ilyen lakóháza tűnt el. Igencsak meglepődött az épület "hűlt" helye láttán, csupán 24 betonkocka - a könnyűszerkezetes ház alapja -, egy roncs tévé és némi fatörmelék maradt ingatlanjából meg annak berendezéséből. A tolvajok mindent vittek: bútort, edényt, hűtőt, lámpát. A férfi kára legkevesebb 18 millió forint.
2011.03.12. 10:30
 
 
Az euró stabilitását tovább növelő döntéseket hoztak az euróövezeti csúcson
Az euró stabilitását tovább növelő döntéseket hoztak az euróövezeti országok állam- és kormányfői szombat hajnalban befejeződött brüsszeli találkozójukon: megállapodtak a stabilitási alap ténylegesen igénybe vehető keretének megnövelésében, a tagországok versenyképességét növelő paktumban, valamint a zóna legnehezebb helyzetben lévő államának, Görögországnak nyújtott hitelkeret visszafizetésének kedvezményesebbé tételében. A stabilitási mechanizmus keretét úgy növelik meg, hogy a ténylegesen hozzáférhető hitelösszeg elérje a 440 milliárd eurót. Ez a jelenlegi névleges keret, amelyből a mostani hitelminősítési helyzetben azonban csak mintegy 250 milliárd használható fel.
2011.03.12. 10:20
 
 
NBA: botlott a Boston, nyert a San Antonio
A ligaelső San Antonio nyert, míg a keleti éllovas Boston kikapott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság pénteki játéknapján (NBA), melynek mind a kilenc mérkőzésén hazai siker született. Eredmények: Charlotte Bobcats-Portland Trail Blazers 97-92, New Jersey Nets-Los Angeles Clippers 102-98 - hosszabbítás után, Philadelphia 76ers-Boston Celtics 89-86, Toronto Raptors-Indiana Pacers 108-98, Chicago Bulls-Atlanta Hawks 94-76 Minnesota Timberwolves-Utah Jazz 122-101, Oklahoma City Thunder-Detroit Pistons 104-94, San Antonio Spurs-Sacramento Kings 108-103, Golden State Warriors-Orlando Magic 123-120 - hosszabbítás után.
2011.03.12. 10:10
 
 
NFL: törölhetik a következő szezont
A csapattulajdonosok nem tudtak megállapodni a játékosokat képviselő szakszervezettel (NFLPA) a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) kollektív szerződéséről, így várhatóan elmarad a 2011/2012-es idény. Az egész liga működését szabályozó dokumentum eredetileg múlt csütörtökön éjfélig lett volna hatályban, de akkor egy nappal, múlt pénteken pedig egy héttel kitolták a határidőt. "A felek álláspontja nem közeledett a fő kérdésekben, ezért nincs értelme folytatni az egyeztetést" - közölte George Cohen, aki az állam részéről működött közre közvetítőként. A jelenlegi helyzetben annak is reális az esélye, hogy az NFL történetében először egy teljes szezon elmarad.
2011.03.12. 10:10
 
 
Népszabadság: a drága benzin miatt kisebb a forgalom Budapesten
Az üzemanyag drágulása miatt érzékelhetően visszaesett a budapesti autóforgalom, ám a gyorsforgalmi utakon még nem érzékelhető a látványos változás - írja a Népszabadság. A Fővinform szakembereinek becslése szerint 10-15 százalékkal csökkent a forgalom a fővárosban az év eleje óta. A csomópontokat, kereszteződéseket figyelő kamerák képei alapján a szakemberek úgy látják, hogy a budapesti utakat a megszokottnál kevesebb személygépkocsival használják. A máskor túlterhelt belvárosi utakon a nap legnagyobb részében éppen úgy zavartalanul lehet autózni, mint ahogy a külső kerületekből bevezető utakon is ritkábban alakul ki zsúfoltság.
2011.03.12. 09:50
 
 
Népszava: a fővárosi kórházak integrációja ismét a közgyűlés elé kerül
Ismét a közgyűlés elé terjeszti a fővárosi kórházak integrációját célzó javaslatait Szentes Tamás, az ágazatért felelős főpolgármester-helyettes - írja a Népszava. A lap szerint a javaslat újbóli előkerülése felveti azt a kérdést, hogy van-e kormányzati támogatás a kórházak tervezett államosításához. Szentes Tamás korábban azt követően vonta vissza a javaslatait, hogy a főpolgármester bejelentette a 12 fővárosi kórház államosításának a szándékát. Szentes mostani, a kórházak integrációját célzó előterjesztését azzal egészítette ki, hogy az intézmények esetleges állami kézbe adásának konkretizálása felülírja az integrációs elképzeléseket. Ez azt jelenti, hogy a döntés Tarlós István kezében marad.
2011.03.12. 09:30
 
 
A CPJ alapvető változtatásokat sürget a magyar médiatörvényben
A Bizottság a Újságírók Védelméért (CPJ) nevű nemzetközi szervezet pénteken közleményben sürgette Magyarország és az Európai Unió vezetését, hogy hajtsanak végre további módosításokat az Országgyűlés által hétfőn módosított, a CPJ által korlátozó jellegűnek minősített magyar médiatörvényben. A CPJ a törvénymódosításokat megvizsgáló szakértőkre hivatkozva azt állította, hogy azok elmaradnak Magyarország európai uniós, európa tanácsi és EBESZ-tagságából fakadó, a sajtószabadság iránti kötelezettségeitől.
2011.03.12. 09:10
 
Megállapodtak az euróövezeti országok a versenyképesség-növelő paktumról
Megállapodtak az euróövezeti országok állam- és kormányfői péntek este abban a javaslatcsomagban, amelynek rendeltetése, hogy növelje az övezet versenyképességét - jelentette be internetes üzenetében Herman Van Rompuy, az EU-tagországok állam- és kormányfői tanácsának elnöke. A Twitter üzenetmegosztó portálon közzétett egymondatos üzenethez az elnök egyik szóvivője hozzátette: egyelőre elvi megállapodásról van szó, amelyet akkor véglegesítenek, ha a jövendőbeli válságok megelőzése és könnyebb kezelhetősége érdekében tárgyalt más intézkedéseket is elfogadnak.
2011.03.12. 08:50
 
 
Mesterházy: Zsákutca a Fidesz gazdaságpolitikája
Zsákutcának nevezte a Fidesz-kormány gazdaságpolitikáját Mesterházy Attila, az MSZP elnöke pénteken Miskolcon, azon az ünnepi megemlékezésen, amelyet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 163. évfordulója alkalmából tartott a Magyar Szocialista Párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szövetsége és városi szervezete. A körülbelül hatszáz résztvevő a miskolci Erzsébet téren gyülekezett, majd ünnepi beszédek elhangzása után fáklyákkal vonult a Petőfi térre. Mesterházy Attila azt mondta: a Fidesz olyan terheket rak a vállalkozásokra, amelyeket azok, az emberekkel fizettetnek meg. Példaként említette, hogy emelkedik a benzin, az energia ára, kiemelte a rezsiköltségek és a cukor drágulását.
2011.03.12. 08:50
 
Hivatalos adat szerint 900 ember halt meg Japánban
A japán rendőrség legfrissebb adatai szerint 900 ember halt meg a pusztító pénteki földrengés után, az eltűntek száma 1600, és több százan megsebesültek. A tokiói magyar nagykövetség nem tud arról, hogy magyar állampolgár is a természeti csapás áldozatául esett volna. Az áldozatok között a mentési munkálatokban részt vevők is vannak - szombaton két rendőr vesztette életét Mijagi prefektúrában. Ötvenöt társukkal megszakadt a kapcsolat, nem tudni, mi történt velük. Kan Naoto miniszterelnök bejelentette, hogy 50 ezer katona is csatlakozik a mentési munkálatokhoz, amelyek még nem kezdődtek meg a földrengés által legerősebben sújtott területeken, ahol újabb erős rengésektől és szökőártól tartanak.
2011.03.12. 00:00
 
 
Elérte a szökőár Latin-Amerikát
Elérték Latin-Amerika csendes-óceáni partvidékét a Japán északkeleti részén pusztító földrengés által előidézett szökőár első hullámai pénteken. Elsőként - közép-európai idő szerint este fél hétkor - Mexikó északnyugati partjain, a Kaliforniai-félszigeten erősödött fel a hullámzás, helyenként az egy métert is elérte a hullámok magassága. A szökőár fokozatosan terjed tovább, míg el nem éri - közép-európai idős szerint szombat reggel hét órakor - Chile legdélibb csücskét, Puerto Williamset. A mexikói kormány riadókészültséget rendelt el a csendes-óceáni partvidékre, de jelezte, hogy a veszély szintje csupán mérsékelt.
2011.03.11. 22:10
 
 
Líbia felfüggeszti diplomáciai kapcsolatait Franciaországgal
Líbia bejelentette pénteken, hogy felfüggeszti diplomáciai kapcsolatait Franciaországgal. Eddig Franciaország volt az egyetlen nyugati ország, amely elismerte a Moammer Kadhafi kormányának megbuktatásáért harcoló Líbiai Nemzeti Tanácsot. "Nyilvánvaló, hogy a francia kormány Líbia megosztására összpontosít" - közölte Kaled Kaim líbiai külügyminiszter-helyettes újságírókkal Tripoliban, amikor bejelentette a kormány döntését.
2011.03.11. 21:50
 
 
Tokióban megállt az élet a földrengés után
A Japán északkeleti részét pénteken megrázó 8,9-es erősségű földrengés után teljesen megállt az élet az egyébként állandóan nyüzsgő Tokióban. A vasúti közlekedés megbénult, és az állomásokon hiába várnak az ingázók tömegei az általában óramű pontossággal induló vonatokra. Sokan a mobiljukkal próbálnának valakitől segítséget kérni, de ezúttal erre sincs mód, ugyanis nem működnek a mobiltelefon-hálózatok sem. A föld alatti telefonkábeleknek csak egy része rongálódott meg, így az egyébként mindig üresen álló nyilvános fülkék előtt most sorok kígyóznak.
2011.03.11. 21:00
 
A KENÓ március 11-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a március 11-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 4, 5, 6, 9, 10, 14, 23, 27, 32, 34, 41, 47, 49, 53, 60, 62, 65, 71, 72, 77.
2011.03.11. 20:50
 
 
Betörés gyanúja miatt kihallgatták Pete Doherty rockzenészt
Egy németországi lemezboltba való betörés gyanúja miatt hallgatta ki a helyi rendőrség Pete Doherty brit rockzenészt, aki állítása szerint jelen volt az incidensnél, de nem vett részt benne. A kedd hajnalban történt betörés során egy gitárt és egy cd-t vittek el a dél-németországi Regensburg egyik lemezboltjából. A helyi rendőrség pénteki közlése szerint egy szemtanú felismerte a 31 éves Dohertyt a három elkövető között. A zenész bár elismerte, hogy jelen volt az incidensnél, de azt állítja, nem vett részt a betörésben. "Valóban ott voltam, de nem én követtem el" - nyilatkozta a német televízióban.
2011.03.11. 20:20
 
 
A jövő mobiltelefonjai százszor tovább bírhatják egy feltöltéssel
A jövő mobiltelefonjai akár százszor tovább is bírhatják egy feltöltéssel - állítják az Illinois Egyetem kutatói, akik a telefonmemóriák fémvezetékeinek nanocsövekre cserélésében látják a megoldást. A hordozható elektronikus eszközök memóriáját vizsgálva jutottak arra a következtetésre, hogy a legtöbb energia az információ tárolása, pontosabban az adatok lekérdezésekor veszik el. A jelenleg használt memóriamodulok parányi fémvezetékekkel kapcsolódnak össze. A villamosmérnököknek ezeket a vezetékeket sikerült az emberi hajszálnál tízezerszer kisebb nanocsövekkel helyettesíteniük, így a memóriák energiafelhasználása is az eddigi töredékére csökkent.
2011.03.11. 19:30
 
 
Labdarúgó NB I: döntetlennel mutatkozott be Csertői a Győr kispadján
A Győr gól nélküli döntetlent játszott az MTK otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 19. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A vendégek kispadján ezen az összecsapáson debütált Csertői Aurél, aki a hét elején Pintér Attilától vette át az együttes irányítását. Monicomp Liga, 19. forduló: MTK Budapest-Győri ETO FC 0-0.
2011.03.11. 19:10
 
 
Líbiában Kadhafi fegyveresei behatoltak Rász-el-Unúfba
A Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők néhány ellenállási gócot kivéve péntek reggelre ellenőrzésük alá vonták a Tripolitól 550 kilométerrel keletre fekvő, stratégiai jelentőségű Rász-el-Unúf városát - közölték mentőtisztek, akik kapcsolatban állnak az ottani felkelőkkel. A legfrissebb veszteségmérleg szerint a csütörtöki rász-el-unúfi harcokban tíz felkelő halt meg, és több tucatnyi megsebesült, de nagyon valószínű, hogy valódi számuk sokkal nagyobb ennél, ugyanis holttestek hevernek szerte az utcákon. A mentőszolgálatot a hadsereg nem engedi be a városba - közölte az AFP-vel egy orvos a fronthoz közeli Brega városából.
2011.03.11. 19:10
 
 
Hatalmas erejű földrengés volt Japánban, cunamiriadót rendeltek el
Soha nem mért erősségű, 8,9 fokos földrengés rázta meg pénteken Japán északkeleti partvidékét. A legfrissebb adatok szerint több száz ember meghalt. A hatóságok tíz méter magas hullámra vonatkozó cunami riadót rendeltek el, a hullámok végül 7 méteres magasságot értek el. A tévék képernyőin látszott, amint Tokióban a cunami elárasztja a rakpartokat, vidéken pedig a víz a földeken hömpölyögve elsodort mindent, ami az útjába került. Óránként mintegy ötven utórengés volt, köztük egy 7,4-es erősségű.
2011.03.11. 18:40
 
 
Megszüntették a BKV volt jogi igazgatójának házi őrizetét
Megszüntette a BKV-ügy egyik szálában érintett Sziebert György volt BKV-s jogi igazgató házi őrizetét pénteken a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB), amely lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el; a végzés jogerős. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint a BKKB a végzésében megállapította, hogy "a kényszerintézkedés különös indoka továbbra is fennáll, a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények számára, jellegére, kiemelkedő tárgyi súlyára és a kiszabható büntetés nagyságára tekintettel továbbra is alappal kell tartani attól, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne mozgási szabadsága teljes visszanyerése esetén" - olvasható a közleményben.
2011.03.11. 18:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368[1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista