2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Mesterházy: innovációs nemzeti minimum kell
Innovációs nemzeti minimum megalkotására tesznek javaslatot a törvényhozásban a szocialista képviselők - jelentette be a párt szerdai győri részországgyűlésének szünetében tartott sajtótájékoztatón Mesterházy Attila. A pártelnök-frakcióvezető hangsúlyozta: a modernizáció és a haladás iránt mindig is elkötelezett szocialista párt lényegesnek tartja, hogy közös kezdeményezéssel lépjenek fel annak érdekében, hogy pártpolitika kereteken túllépő, kormányciklusokon átívelő összefogás alakulhasson ki ezen a területen.
2011.04.06. 16:20
 
 
Reklámmentes lesz Vilmos herceg esküvője
Reklámoktól mentesen élvezhetik az alattvalók Vilmos brit trónörökös három hét múlva esedékes esküvőjének televíziós közvetítését. A 25 millió brit háztartás két földi sugárzású hazai tévécsatorna, a közszolgálati BBC és a kereskedelmi alapon működő ITV párhuzamos élő közvetítésében kísérheti figyelemmel a trónörökösi esküvő fejleményeit a kormány által munkaszünetivé nyilvánított jeles napon. A BBC Nagy-Britanniában fogható adásaiban soha nincs reklám, az ITV azonban a hirdetésekből él. Az esküvő közvetítésével megbízott Phillip Schofield, az ITV 1-es csatorna reggeli magazinműsorának vezetője Twitter-bejegyzésében mindazonáltal felfedte, hogy "csak egy napig ugyan, de nem lesznek reklámok".
2011.04.06. 16:10
 
 
Három szocialista politikust hallgattak meg a moszkvai ingatlanügyben
Három szocialista politikust, két volt minisztert és egy volt államtitkárt hallgattak meg tanúként a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet épületének 2008-as értékesítésével összefüggő nyomozás keretében szerdán a Központi Nyomozó Főügyészségen. Kiss Péter volt kancelláriaminiszter a meghallgatás után újságíróknak elmondta: azért idézte be az ügyészség, hogy igazolja, valóban ő hitelesítette azt a 2008-as dobogókői kormányülésen készült jegyzőkönyvet, amelynek alapján a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) vizsgálta az ügyet.
2011.04.06. 16:00
 
Az Európai Parlament képviselői ragaszkodnak javadalmazásuk emeléséhez
Az Európai Parlament képviselőinek többsége elutasította szerdán azt a javaslatot, amely a takarékoskodás jegyében befagyasztotta volna a javadalmazásukat. A jövő évi költségvetés vitájában a képviselők abba belementek, hogy egy üléssel kevesebbet tartsanak Strasbourgban 2012-ben, de a fizetésük emeléséhez ragaszkodtak, akárcsak ahhoz, hogy a négyórásnál rövidebb repülőutakon is első osztályon utazhassanak. A takarékoskodásra az Egyesült Európai Baloldal és a zöldek tettek javaslatot. A néppárti frakció által készített költségvetést 479 szavazattal fogadták el 176 ellenében, 23 tartózkodással.
2011.04.06. 16:00
 
 
Ipsos: 30 ezres ár kell az okostelefonok gyors terjedéséhez
Ahhoz, hogy az okostelefonok még gyorsabban terjedjenek a magyar piacon, az Ipsos felmérése szerint a most sok esetben drágának tartott készülékek árának a lélektani határként meghúzott 30 ezer forint alá kell csökkennie, mivel az emberek kétharmada nem hajlandó ennél nagyobb összeget költeni egy új készülékre. A közlemény szerint a megkérdezettek kevesebb mint negyede tervezi, hogy egy éven belül ilyen készüléket vásárol. Ma a 18 évesnél idősebb internetezők 24 százalékának van okostelefonja Magyarországon, míg a többiek közel fele szeretne okostelefont a jövőben. Ugyanakkor több mint a felük elutasítja az áttérést.
2011.04.06. 14:50
 
 
Elrendelte az ügyészség a nyomozást az FTC ügyében
Elrendelte a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a Fradi-pálya értékesítése ügyében az elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - tudta meg az MTI szerdán. Az MTI birtokába került dokumentum szerint a nyomozást a Fővárosi Főügyészség rendelte el, lefolytatásával pedig a Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos március 25-én tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen a Fradi-pálya privatizációs értékesítési szerződése ügyében különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója és Császy Zsolt, az MNV volt jogtanácsosa ellen.
2011.04.06. 14:30
 
 
Elkezdődhet az elektronikus jegyrendszer bevezetése Budapesten
Elkezdődhet Budapesten az elektronikus jegyrendszer bevezetése a közösségi közlekedésben, a képviselők György István főpolgármester-helyettes javaslatát szerdán egyhangúlag fogadták el. A tarifarendszer-projekt első lépéseként a főváros megbízza a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), hogy kezdje el a projekt előkészítését. György István főpolgármester-helyettes a vitában elmondta, hogy december 31-ig kell a megvalósítást előkészítő feladatokat befejezni. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója azt mondta, a lemaradás a jegyrendszerben évtizedekben mérhető, de ez lehetőséget is rejt magában: egy lépéssel be lehet hozni a lemaradást.
2011.04.06. 14:20
 
 
A Jobbik benyújtotta javaslatát a különadó szigorítására
A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerdán benyújtotta az Országgyűlésnek a 98 százalékos különadóról szóló törvények módosító javaslatát, amelynek értelmében az országgyűlési képviselőkre is vonatkozna a szabályozás - jelentette be az előterjesztő Volner János Budapesten. A törvénymódosításra a Jobbik szerint azért van szükség, mert kedden kiderült: az Országgyűlés Hivatala szerint a honatyákat - az alkotmány, az országgyűlési képviselők jogállásáról, illetve az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvény alapján - nem érinti a különadó-fizetési kötelezettség, illetve maga az Országgyűlés sem tekinthető különadóval kapcsolatban érintett szervezetnek.
2011.04.06. 13:50
 
 
Gázrobbanás történt egy VII. kerületi lakóházban, a lakókat kiköltöztetik
Két nőt szállítottak kórházba a VII. kerületi Nefelejcs utca egyik lakóházában bekövetkezett robbanás helyszínéről, a detonáció okát még nem tudja a tűzoltóság; a ház életveszélyessé vált, ezért az ott élő hatvan embernek ki kell költöznie. A robbanás a Nefelejcs utca 19. szám alatti kétszintes lakóház második emeletén, egy udvarra néző 30 négyzetméteres lakásban történt - mondta Kisdi Máté, a fővárosi tűzoltóság szóvivője a helyszínen újságíróknak. (Korábbi anyagokban pontatlan volt a 23-as számú ház megnevezése.)
2011.04.06. 13:30
 
 
Öt volt képviselőt érinthetne a különadózás
Összesen öt volt országgyűlési képviselőt érintene az a jogszabály-módosítás, amelynek beterjesztését a Fidesz részéről Kósa Lajos ígérte meg kedden azt követően, hogy kiderült: az Országgyűlés Hivatala szerint a honatyákat nem érinti a különadó-fizetési kötelezettség. Az Országgyűlés Sajtószolgálata azt közölte az MTI-vel, hogy a hivatal 2006-ban 114 képviselőnek fizetett 6 havi juttatást, de egy esetben sem haladta meg a kifizetett összeg a 3,5 millió forintot. 2010-ben 178 honatya részére történt kifizetés, ekkor Béki Gabriella, Gusztos Péter, Kóka János és Világosi Gábor volt SZDSZ-es képviselő, valamint a szocialista Podolák György kapott a 3,5 milliós határt meghaladó összegű végkielégítést.
2011.04.06. 13:20
 
 
Átadták az ország legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépét
Üzembe helyezték az ország legnagyobb, 18 teraflop számítási teljesítményű szuperszámítógépét szerdán a Debreceni Egyetemen (DE); a berendezés egy négy komponensből álló országos hálózat részeként működik majd. Nagy Miklós, a projektet vezető Nemzeti Informatikai Infrastruktúra Fejlesztő Intézet (NIIF Intézet) igazgatója az átadáson elmondta: a Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten összesen 1,2 milliárd forintból beszerzett négy szuperszámítógép a hazai kutatás-fejlesztésben minőségi előrelépést jelent. A Magyarországon 2001-ben kiépített szuperszámítógép-rendszer számítási kapacitása így a hetvenszeresére, tárolási kapacitása a százszorosára nő - ismertette az igazgató.
2011.04.06. 13:10
 
 
Szabó István lesz a Karlovy Vary filmfesztivál zsűrielnöke
Szabó István magyar filmrendező lesz a július 1. és 9. között megrendezendő Karlovy Vary filmfesztivál zsűrijének elnöke. "Kilenc évvel azután, hogy a 37. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatta Szembesítés című filmjét, Szabó István visszatér a fesztiválra. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ilyen kiemelkedő és legendás művész vezeti a zsűrit" - fogalmazott a seregszemle internetes oldalán idézett Karel Och, a mustra művészeti igazgatója. Egyedüli magyar Oscar-díjas játékfilmesként Szabó István pályafutása kezdetétől lenyűgözte a nemzetközi sajtót.
2011.04.06. 13:10
 
 
GfK: nőtt a háztartások költése a hipermarketekben és a kisbolt-láncokban
Nőtt tavaly a háztartások költése a hipermarketekben és a kisbolt-láncokban a GfK Csoport kutatása szerint, miközben a szupermarketekben csökkent. A csoport szerdai közleménye szerint tavaly megindult egy lassú konszolidációs folyamat a magyar kiskereskedelemben, ám a különböző kereskedelmi csatornák teljesítménye eltérően alakult. A felmérés kimutatta, hogy egy átlagos háztartás az elmúlt évben közel 9 kereskedelmi láncban vásárolt, eközben egy-egy boltban kevesebbet költöttek mint egy éve. A GfK adatai szerint a diszkontláncok piacán folytatódik az átrendeződés, a drogériák továbbra is sikeresek a napi fogyasztási cikkek értékesítésében.
2011.04.06. 12:50
 
 
A turizmust is megviseli a válság Japánban
Elkerülik a turisták Japánt, a márciusi földrengés- és szökőár-katasztrófa óta szinte alig látogatnak külföldiek az országba. A tokiói Narita repülőtéren március 11-től a hónap végéig tartó időszakban naponta átlagosan 3.390 külföldi lépett be az országba, ami 75 százalékos csökkenés az egy évvel korábbi 11.500-hoz képest. Az oszakai Kansai nemzetközi repülőtérre napi átlagban 1.700 külföldi vendég érkezett, alig feleannyi, mint tavaly márciusban. A katasztrófa előtt az idegenforgalom még emelkedő ágazata volt a japán gazdaságnak.
2011.04.06. 12:50
 
 
Szászfalvi: módosul a kisebbségi törvény
A közigazgatási tárca államtitkárának közlése szerint az idei év második felében elfogadhatja az Országgyűlés a kisebbségi törvény módosítását. Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára erről a Tehetség, értékrend, oktatás, tehetséggondozás, identitásképzés és az oktatás aktuális feladatai a horvát nemzetiségi iskolákban című konferencián beszélt szerdán. Kifejezte a magyar kormány elkötelezettségét az oktatás és a tehetséggondozás területén, valamint hangsúlyozta az oktatás és a nevelés egységének, harmóniájának szükségességét.
2011.04.06. 12:10
 
 
Romagyilkosságok: maffiakapcsolatokról beszél az elsőrendű vádlott
A bizonyítási eljárással folytatódott a romák sérelmére elkövetett, hat halálos áldozattal járó támadássorozat büntetőtárgyalása szerdán a Pest Megyei Bíróságon. Az elsőrendű vádlott a bíró által ismertetett nyomozati vallomásában, amelyet a tárgyaláson is fenntartott, maffiakapcsolatokról beszélt. Kiss Árpád Sándor - tagadva a besenyszögi fegyverrablásban való részvételét - azt mondta: a fegyvereket először Pető Zsolt harmadrendű vádlott kutyafarmján látta, majd azokkal később több alkalommal más-más helyszíneken lőgyakorlatokat tartottak. Állítása szerint Pető Zsolt "behajtás során" szerezte, a lőszereket pedig egy illegális fegyverkereskedéssel is foglalkozó, "Kígyó" becenevű volt szkinhedtől, aki egy Szabolcs nevű "túrkevei cigány maffiózó testőre".
2011.04.06. 11:40
 
 
Százéves házak nyitnak ki a látogatók előtt az év 100. napján
Százéves budapesti épületek nyitják meg kapujukat az érdeklődők előtt a hét végén - az év 99. és 100. napján - az OSA Archívum és a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) szervezésében. "A kivételesen nyitott kapukkal álló, különleges hangulatú helyszínek mindenkit várnak, hogy együtt ünnepeljük az idén százéves épületeket: iskolát, vendéglőt, hajléktalanszállót, múzeumot, hotelt, kollégiumot és mindenekelőtt lakóházakat, amelyekben az ott élőkön kívül valószínűleg kevesen jártak" - olvasható a Budapest100 elnevezésű program honlapján.
2011.04.06. 11:30
 
VV Éva nagy bajban van!
A legutóbbi párbajt a Való Világ törtetője azzal nyerte meg, hogy azt állította ő nem hazudik, az életben is olyan, mint amit a villában mutat. Ellentétben Gigivel, aki kint erotikus munkákat vállalt, bent pedig Ő volt a jó kislány...
2011.04.06. 11:09
 
BUX: +0,25 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 59,54 pontos emelkedéssel, 23.652,85 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,25 százalékkal erősödött.
2011.04.06. 09:20
 
 
A felkelők megtámadták a török konzulátust Bengáziban
Fegyveres felkelők támadták meg szerdán Törökország konzulátusát a líbiai Bengáziban - közölte a NTV török tévéállomás. A beszámoló szerint 400, fegyverekkel és késekkel felszerelkezett ember kísérelte meg a behatolást a képviseletre, tiltakozásul azért, mert Recep Tayyip Erdogan török kormányfő bejelentette, Ankara nem kíván fegyvert szállítani a líbiai felkelőknek. A tiltakozók törökellenes jelszavakat skandáltak, egyben azzal fenyegetőztek, hogy leszakítják a képviseleten lobogó török zászlót, ha azt nem eresztik le. A tiltakozók ellen helyi biztonsági erőket vezényeltek a helyszínre.
2011.04.06. 09:20
 
 
Elhalasztották az Endeavour űrsikló utolsó küldetését
Tíz nappal elhalasztották az Endeavour űrrepülőgép utolsó indítását - közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). Az űrsiklót a tervezett április 19. helyett április 29-én, közép-európai idő szerint 22 óra 47-kor indítják a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a floridai Kennedy űrközpontból. A halasztás oka, hogy a tervek szerint április 19-én dokkol egy orosz teherűrhajó az űrállomáson. Az új időpont egybeesik Vilmos brit herceg és választottja, Kate Middleton londoni egybekelésével.
2011.04.06. 09:10
 
 
Emelkedett a benzin ára, új történelmi csúcs
Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a benzinár új történelmi csúcsot ért el, a gázolaj ára nem változott. Az emeléssel a benzin átlagára 381-382 forintra nőtt, a gázolajé 375 forint maradt. Egy hete a 95-ös benzin árát bruttó 2 forinttal emelte a Mol, a gázolajét pedig ugyanennyivel csökkentette. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.04.06. 08:30
 
 
Megállították a radioaktív víz tengerbe szivárgását Japánban
A Fukusima-1 atomerőművet üzemeltető japán cég bejelentette szerdán, hogy sikerült megállítani az erősen radioaktív víz tengerbe szivárgását a második reaktor kábelalagútjából, ami jelentős eredmény a katasztrófa elhárításáért vívott küzdelemben. "A szivárgás tegnap lelassult, miután 1500 liter folyékony üveget (vízüveg, nátrium-szilikát) és szilárdító anyagot fecskendeztünk be (a kábelalagút falán keletkezett résbe és az alatta lévő fal repedéseibe)" - közölte a Tepco szóvivője. A mérnökök korábban fűrészporral, újságpapír-őrleménnyel és betonnal is próbálkoztak a rések betömésére. Ezzel nem oldódott meg teljesen a probléma, mert más helyeken is lehetnek lyukak, amelyeken keresztül sugárszennyezett víz kerül az óceánba - közölte szerdán a japán atomipar-biztonsági ügynökség.
2011.04.06. 08:30
 
 
Feljelentést javasol Budai Gyula Vadai Ágnes férje ügyében
Jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés és csalás, továbbá a számvitel rendjének megsértése miatt javasol büntetőfeljelentést Tarlós Istvánnak Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Vadai Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő férjének megbízási szerződésével összefüggésben - írta szerdai számában a Magyar Nemzet. A napilap emlékeztetett: Vadai férje, Egerfai József, aki tavaly őszig MSZP-s fővárosi képviselő volt, több mint négymillió forintért adott tanácsokat a főváros százszázalékos tulajdonában levő Parking kft.-nek 2009-ben "a felszíni parkolási koncepcióval kapcsolatban". Azonban felvetődött a gyanú, hogy valódi munkavégzés nem történt, ezért februárban Budai Gyula - a fővárosi önkormányzattal közösen - vizsgálatot indított.
2011.04.06. 08:00
 
 
Megnyílik Graceland másolata Dániában
Megnyílik Elvis Presley legendás memphisi otthonának, Gracelandnek az első másolata a dániai Randersben. Az ötletgazdát, Henrik Knudsent az Elvis iránt érzett rajongása vezette a kópia megépítésére. A dániai Graceland április 15-én nyitja meg kapuit. A megnyitó ünnepségen fellép a rockveterán Suzi Quatro, illetve beszédet mond James P. Cain korábbi amerikai nagykövet, aki már korábban hírnevet szerzett magának a Koppenhágában saját rezidenciáján rendezett zajos Elvis-bulival. A megnyitó egyik legfőbb vendége az ismert Elvis-rajongó, Claus Hjort Fredriksen dán gazdasági miniszter lesz.
2011.04.06. 07:30
 
 
Elefántcsontpart: Gbagbo továbbra sem hajlandó elismerni Ouattara győzelmét
Laurent Gbagbo volt elefántcsontparti elnök kijelentette egy francia tévének nyilatkozva, hogy Párizs követelése ellenére továbbra sem ismeri el választási ellenfelének, Alassane Ouattarának a győzelmét. Alain Juppé francia külügyminiszter korábban közölte, hogy tárgyalások folynak Gbagbo megadásáról, és már nagyon közel állnak ehhez. Abidjanban a nemzetközileg megválasztott elnöknek elismert Ouattara fegyveresei elfoglalták az államfői rezidenciát, de Gbagbo, valamint a családja és kormányának tagjai állítólag egy bunkerbe zárkóztak be. A volt elnök fegyveres erőinek parancsnoka tűzszünetet kért az ENSZ-től, és bejelentette, hogy a lakosok megóvása érdekében egyoldalúan beszüntették a harcot.
2011.04.06. 07:20
 
 
Bajnokok Ligája: fölényesen nyert a Real
A címvédő Internazionale óriási meglepetésre 5-2-re kikapott a vendég Schalke 04-től, míg a Real Madrid 4-0-ra verte a Tottenham csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, keddi felvonásán. Milánóban már az 1. percben gól született - Stankovic a félpálya közeléből talált be -, azonban a vendégek az első játékrészben kétszer is tudtak egyenlíteni, sőt, a fordulás után nem sokkal az "elnyűhetetlen" Raúl vezetéshez juttatta a Schalkét. Aztán jött Ranocchia öngólja, Chivu kiállítása, Edu újabb gólja, és így a német együttes fölényesen győzött. A spanyol csatárnak ez volt a 72. európai kupatalálata, amellyel az örökranglista élén áll.
2011.04.06. 07:10
 
 
Barack Obama a Fehér Házban fogadta az izraeli államfőt
Az Izrael és a palesztinok között megkötendő béke ügye most, amikor demokráciapárti felkelések rengetik meg az arab világot, sürgetőbb, mint valaha - jelentette ki kedden Barack Obama amerikai elnök, miután a Fehér Házban fogadta Simon Peresz izraeli államfőt. "Most, amikor a változás szelei fújnak szerte az arab világban, sokkal sürgetőbb, mint bármikor, hogy megragadjuk a lehetőséget és megtaláljuk a békés megoldást a palesztinok és az izraeliek között" - jelentette ki Obama.
2011.04.05. 21:50
 
A KENÓ április 5-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint az április 5-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 3, 5, 8, 12, 17, 28, 29, 30, 31, 36, 47, 57, 64, 67, 69, 70, 71, 72, 77, 80.
2011.04.05. 20:40
 
 
MLSZ-fegyelmi: az FTC 500 ezer, az Újpest 100 ezer forintot fizet
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén a Ferencvárost 500 ezer, az Újpestet pedig 100 ezer forintra büntette meg a két csapat pénteki rangadója kapcsán. Az MLSZ honlapja szerint az fb az FTC-t mint visszaesőt rendezési hiányosságok, valamint a hazai- és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt büntette félmillió forintra, s a rendzavarások miatt kell az Újpestnek is fizetnie. A bizottság a Zalaegerszeg ellen kiállított Hajdú Norbertet (Budapest Honvéd) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta.
2011.04.05. 20:40
 
 
Győri Enikő szerint jelentős lépés az előterjesztett EU-romastratégia
Jelentős lépés a magyar elnökség egyik fő prioritásának teljesülése felé az Európai Bizottság keddi előterjesztése az európai uniós roma-keretstratégiával kapcsolatban - jelentette ki Győri Enikő, az EU-ügyek államtitkára az Európai Parlament a témáról folytatott plenáris vitájában, kedd délután Strasbourgban. A soros elnökség nevében az államtitkár üdvözölte a bizottsági előterjesztést, amelyet Viviane Reding és Andor László biztosok aznap ismertettek a képviselőkkel és a szélesebb közvéleménnyel. Felszólalásában Győri Enikő emlékeztetett arra, hogy a romákat továbbra is nagy arányban sújtja a mélyszegénység, a diszkrimináció és a marginalizáció. Ideje, hogy javuljon a helyzet - tette hozzá.
2011.04.05. 20:20
 
 
Depardieu Raszputyin-filmet forgat Oroszországban
Gérard Depardieu játssza Raszputyint abban a francia-orosz produkcióban, amelynek forgatása hétfőn kezdődött Szibériában. A felvételek egy Arhangelszk melletti kis faluban, Malije Kareliben készülnek, mivel annak szabadtéri múzeuma jól idézi egy XIX. századi szibériai falu hangulatát - mondta el kedden egy produkciós munkatárs. A jelenetek zömét Szentpéterváron veszik majd fel. A tervek szerint januárra készül el a film a Rosszija és a France 3 tévécsatornák, valamint a B-Twin produkciós cég összefogásával. A titokzatos orosz szerzetest, Raszputyint, aki komoly befolyással bírt II. Miklós orosz cárra és feleségére, Alekszandrára, 1916-ban egy csoport főúri összeesküvő gyilkolta meg. A cárné szerepét Fanny Ardant francia színésznő alakítja a koprodukcióban.
2011.04.05. 20:10
 
 
Orbán és Blatter az EU és a FIFA közötti ellentétekről tárgyalt
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és az Európai Unió közötti ellentétekről - többek között az ifjúsági korú játékosok szerződtetéseiről és a saját nevelésű futballisták szerepeltetéséről - tartott megbeszélést kedden Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Joseph Blatter, a FIFA elnöke. Az EU soros elnöki tisztét ellátó Magyarország kormányfője a Magyar Televíziónak elmondta: jó néhány kérdésben eltérés van a FIFA és az EU között, és az álláspontok nehezen közelednek.
2011.04.05. 20:10
 
 
Továbbra sincs elnöke a Fővárosi Bíróságnak
Továbbra sincs elnöke a Fővárosi Bíróságnak, miután az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) keddi ülésén egyik pályázó sem kapta meg a kinevezéséhez szükséges támogatást - közölte a testület szóvivője az MTI érdeklődésére. Szűcs Péter elmondta, hogy a Gatter László 2010. december 31-i távozásával megüresedett elnöki posztra három pályázó jelentkezett; az elnökhelyettesi tisztségre szintén, ám utóbbiak közül az egyik jelentkező a pályázati eljárás során visszalépett. Az OIT keddi ülésén meghallgatta mind az öt pályázót, de az ez után következő titkos szavazáson egyikük sem kapta meg a kinevezéséhez szükséges 50 százalék plusz egy szavazatot.
2011.04.05. 19:00
 
 
Ab: alkotmányellenes a köztisztviselők indoklás nélküli felmentése
Alkotmányellenes a köztisztviselők jogállásáról szóló törvénynek az a szabálya, amely a munkáltató számára lehetővé teszi a köztisztviselő indokolás nélküli felmentését - határozott kedden egyhangúlag az Alkotmánybíróság (Ab). Az alkotmányellenes rendelkezést az Ab a határozat közzétételét követő nappal megsemmisítette - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Az Alkotmánybíróság utalt arra, hogy korábban, 2011 februárjában hozott határozatában megállapította, alkotmányellenes a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény alapján foglalkoztatott személyek indokolás nélküli felmentésének lehetősége.
2011.04.05. 18:20
 
 
Marbellai tenisztorna: Szávay továbbjutott
Szávay Ágnes bejutott a nyolcaddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás marbellai tenisztornán, miután kedden két játszmában győzött a svéd Johanna Larsson ellen. A viadal honlapja szerint Szávay mindössze 58 perc alatt ütötte le a pályáról riválisát. A nyitó játszmában 1:1 után a magyar teniszező sorozatban tíz (!) gémet nyert. Eredmény: egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Szávay Ágnes-Johanna Larsson (svéd) 6:1, 6:1. Szávay, aki párosban is sikerrel vette a nyitó kört, egyesben a Szvetlana Kuznyecova (orosz, 2.)-Mona Barthel (német) párharc győztesével játszik a nyolcaddöntőben.
2011.04.05. 18:10
 
BUX: +0,17 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 40,17 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 23.593,31 ponton zárt kedden. A Mol árfolyama 0,39 százalékkal 24.405 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,61 százalékkal 5.949 forintra erősödött.
2011.04.05. 17:50
 
 
Barroso: a nemzeti intézményekre és a helyi lakosságra tartozik az alkotmányozás
Az Európai Unióban teljes egészében egy-egy ország lakosságára és intézményeire tartozik az alkotmányozás folyamata - mondta José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke kedd délután Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén. Az elnök a liberális frakciót vezető Guy Verhofstadt kérdésére válaszolt az EP-ben; Verhofstadt felszólalásában arról beszélt, hogy meglátása szerint a magyar kormány alkotmánytervezete "aggasztó utalásokat" tesz olyan témákkal kapcsolatban, mint a kiskorúak szavazati joga, az abortusz tilalma, egyneműek házasságának tilalma, irredentizmus vagy a kormány intézmények fölötti ellenőrzése.
2011.04.05. 17:40
 
 
Dzsúdós doppingügy: Ungvári B-próbája is pozitív lett
Ungvári Attila B mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult - tájékoztatta kedden az MTI-t a Magyar Judo Szövetség (MJSZ), amely egyben azt is jelezte, hogy a versenyző hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, s az az ártatlanságát bizonyítja, ezért feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen. A 73 kg-ban szereplő cselgáncsozónak a februári Hungária Kupán aratott győzelmét követően adott mintájában találtak az ellenőrök doppinglistás anyagot. A B próbát Ungvári egy bécsi laborban végeztette el, az eredmény azonban megegyezett az A teszttel.
2011.04.05. 17:10
 
 
Clijsters kihagyja a Fed Kupa elődöntőt
Hát- és kézsérülésére hivatkozva lemondta a jövő hét végén esedékes tenisz Fed Kupa elődöntőt Kim Clijsters. A világranglista korábbi éllovasa saját weblapján azt írta kedden, hogy orvosai tanácsára legalább négy hétig nem fog versenyezni. "Semmiképpen sem szeretném, ha összeszednék egy krónikus sérülést" - írta az idei ausztrál nyílt bajnokság győztese, aki jelenleg a dán Caroline Wozniacki mögött a második a rangsorban. Jövő szombaton és vasárnap a belgák a cseh női válogatottat fogadják Charleroi-ban, míg a másik ágon Moszkvában orosz-olasz összecsapás lesz.
2011.04.05. 16:50
 
 
Nyáron is működik a Mikulásgyár
Idén már nyáron is dolgozik a Mikulásgyár; a jótékonysági akcióra önkéntesek jelentkezését várják. A nyári Mikulásgyár elsőként júniusban a Pannónia Fesztiválon vesz részt, ahol főként tartós élelmiszert és ruhaneműt gyűjtenek azok számára, akiket a tavalyi nagy árvizekhez hasonló katasztrófák fenyegetnek; az akció célja az is, hogy rávezessék a fiatalokat az önkéntes munka fontosságára. A Mikulásgyár aktivistái a rendezvényen arra próbálják majd rávenni a fesztiválozókat, hogy hagyják a helyszínen egy-egy ruhadarabjukat, amelyeket tisztítás után a rászorulóknak osztanak szét.
2011.04.05. 16:30
 
 
A jövőben azonnali tájékoztatást ad a média a katasztrófahelyzetekről
A lakosság a jövőben a köz- és közösségi műsorszolgáltatókon keresztül időveszteség nélkül értesülhet a különböző katasztrófahelyzetekről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden kötött megállapodása értelmében. A négy közszolgálati médiumnak, valamint a közösségi műsorszolgáltatóknak a katasztrófa, illetve veszélyhelyzetek esetén meg kell szakítaniuk adásukat, és azonnal be kell számolniuk az eseményekről. Ez a kiemelkedő jelentőségű együttműködés azokra a helyi műsorszolgáltatókra is vonatkozik, amelyek vételkörzetében történt a tragédia - fejtette ki Szalai Annamária, az NMHH elnöke.
2011.04.05. 16:00
 
 
Romagyilkosságok: már csak egy vádlott tagad
Már csak egy vádlott tagadja következetesen bűnösségét a Pest Megyei Bíróságon a romagyilkosságok ügyében folyó büntetőperben. A korábbi tárgyalásokon a negyedrendű vádlott, Csontos István ismert be bizonyos cselekményeket, kedden pedig ismertették az elsőrendű és a másodrendű vádlott, Kiss Árpád és Kiss István nyomozati vallomásait, melyek kapcsán a két vádlott a tárgyaláson is elismerte, hogy járt egyes támadások helyszínén és adott le lövéseket. Ugyanakkor mindkét vádlott hangsúlyozta, hogy sérülést nem akart okozni, emberekre nem adott le célzott lövéseket, csupán házakra, hiszen célja nem az ölés, hanem csak a figyelemfelkeltés volt.
2011.04.05. 15:40
 
 
A képviselők nem fizetnek 98 százalékos adót
A parlamenti képviselőket - az alkotmány, az országgyűlési képviselők jogállásáról, illetve az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvény alapján - nem érinti a különadó-fizetési kötelezettség, illetve maga az Országgyűlés sem tekinthető különadóval kapcsolatban érintett szervezetnek - rögzítette az Országgyűlés Sajtószolgálata közleményében. A Népszabadság kedden írt arról, hogy az Országgyűlés Hivatala úgy értelmezi a végkielégítéseket sújtó 98 százalékos különadóról szóló törvény rendelkezéseit, hogy azok nem vonatkoznak a parlamenti képviselőkre, mert a munkaviszonyuk speciális, valójában nem foglalkoztatottak, nem állnak munkavégzésre irányuló jogviszonyban sem.
2011.04.05. 15:20
 
Egyre naposabb, szárazabb időnk lesz
Kedden keleten is felszakadozik a felhőzet, és mindenütt számíthatunk több-kevesebb napsütésre. Eleinte keleten még többfelé várható eső, zápor, majd ott is, és máshol is futó záporok alakulnak ki. Szerdán eleinte kevés felhő, napos idő várható, majd délutántól északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, de estig csapadék még nem valószínű. A többfelé erős északi szél fokozatosan mérséklődik, majd szerdán megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 15, 20 fok között alakul.
2011.04.05. 15:10
 
 
Több tízezer embert várnak szombaton a szakszervezeti tüntetésre
Várhatóan huszonegy európai ország több tízezer munkavállalója vesz részt szombaton azon a budapesti szakszervezeti tüntetésen, amelyet a hat magyarországi érdekképviselet szervez azért, hogy tiltakozzon az európai megszorító politika ellen. A tüntetést az Európai Unió (EU) pénzügyminisztereinek magyarországi tanácskozásával egy időben rendezik. A magyar szakszervezetek vezetői kedden közös sajtótájékoztatót tartottak Budapesten, amelyen Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke hangsúlyozta: tiltakoznak egyebek között a magyar kormány adó- és nyugdíjrendszert érintő intézkedései ellen.
2011.04.05. 14:40
 
 
A NATO gépei csapást mértek Kadhafi erőire Brega közelében
A NATO harci gépei légicsapást mértek kedden Moammer Kadhafi líbiai elnök erőire mintegy 45 kilométerre keletre Brega olajkikötőtől, ahol napok óta harcok folynak a város ellenőrzéséért. Helyszíni tudósítások szerint a légicsapás a reggeli órákban történt, s a NATO gépei megsemmisítették a hadsereg két teherautóját. A NATO-támadásnak nem voltak áldozatai, a teherautókon utazó katonáknak sikerült megmenekülniük. Brega mintegy 800 kilométerre keletre fekszik Tripolitól. Helyszíni tudósítások szerint a légicsapás a reggeli órákban történt, s a NATO gépei megsemmisítették a hadsereg két teherautóját egy lakatlan területen. A NATO-támadásnak nem voltak áldozatai, a teherautókon utazó katonáknak sikerült megmenekülniük.
2011.04.05. 14:20
 
 
Slota népszavazást kezdeményez a szlovák nyelv kizárólagos hivatali használatáról
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szeretné elérni, hogy a Szlovák Köztársaság egész területén a szlovák legyen az egyetlen kizárólagos hivatali nyelv. Az ellenzéki párt ennek érdekében népszavazást kezdeményez - jelentette be Ján Slota, a nemzetiek elnöke kedden a pozsonyi parlamentben. A politikus bízik abban, hogy erre a népszavazásra még az idén sor kerülhet. "Biztosak lehetnek abban, hogy ez a népszavazás sikeres lesz. Ez a népszavazás ugyanis arról szól, hogy akarjuk-e a szlovák államiságot, vagy valaki Felvidéke leszünk" - jelentette ki Slota azzal, hogy az aláírások gyűjtését még a nap folyamán megkezdik.
2011.04.05. 14:10
 
 
A mezőgazdasági együttműködést is bővítené a montenegrói elnök Magyarországgal
A magyar-montenegrói mezőgazdasági együttműködést bővítését javasolta Filip Vujanovic montenegrói államfő, aki Schmitt Pál köztársasági elnökkel tárgyalt kedden Budapesten. A két államfő Montenegró euroatlanti integrációjáról is megbeszélést folytatott. Filip Vujanovic a tárgyalások után tartott sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a gazdasági együttműködés új területe lehet a mezőgazdaság. Ehhez Schmitt Pál hozzátette, hogy az oktatásban és a kultúrában is elképzelhető a két ország kooperációja.
2011.04.05. 13:40
 
 
Szászfalvi László: jóval száz alatt lesz az egyházak száma
Várhatóan jelentősen csökken az egyházak száma az új egyházi törvény elfogadása nyomán, előreláthatóan jóval száz alatt lesz, míg jelenleg több mint háromszáz - mondta Szászfalvi László újságíróknak kedden Budapesten. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára közölte, hogy a történelmi, illetve az úgynevezett elismert egyházi kategóriák között nem lesz túl nagy különbség az állami megítélés szempontjából. A harmadik kategória, az egyházi egyesületek ugyanakkor kikerülnek az egyházi törvény hatálya alól, tehát nem minősülnek majd egyháznak - tette hozzá.
2011.04.05. 13:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343[1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista