2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A NATO egységét hangsúlyozta Rasmussen főtitkár
A NATO egységét hangsúlyozta a tagországok külügyminisztereinek kétnapos berlini értekezletét lezáró, pénteki sajtóértekezletén a szövetség főtitkára. Anders Fogh Rasmussen úgy értékelte, hogy teljes volt az egység a szövetség líbiai katonai szerepvállalását, illetve annak céljait illetően. A főtitkár szerint erre utalt az, hogy a Líbiára vonatkozó nyilatkozatot a külügyminiszterek konszenzussal fogadták el. Rasmussen kijelentette, hogy a NATO esetleges szárazföldi katonai közreműködése a tanácskozáson nem merült fel.
2011.04.15. 18:10
 
 
Miszrátára újabb rakétatámadás zúdult, harcok Tripolitól délre is
Újabb rakétatámadást zúdítottak a líbiai kormányerők pénteken a felkelők kezén lévő Miszrátára, legalább nyolc ember halálát okozva. Helyi lakosok közlése szerint ezúttal mintegy 120 rakéta csapódott be a Tripolitól keletre fekvő kikötővárosban. Miszráta nem sokkal azután szenvedte el az újabb, kiterjedt rakétatámadást, hogy a nyugati szövetségesek elítélték a város "középkori ostromát", s leszögezték, folytatják a Moammer Kadhafihoz hű csapatok bombázását, amíg a líbiai vezető nem távozik a hatalomból. Közben a nyugati országrész egy másik térségében, Tripolitól délre kiújultak a harcok, s azokba a NATO is beavatkozott, légitámadást hajtva végre Kadhafi erőinek harckocsijai ellen.
2011.04.15. 18:10
 
Monte-carlói tenisztorna: Nadal és Murray nem hibázott
A világelső spanyol Rafael Nadal és a harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray könnyedén jutott a négy közé a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjéből. Eredmények, negyeddöntő: Nadal (spanyol, 1.)-Ljubicic (horvát) 6:1, 6:3, Murray (brit, 3.)-Gil (portugál) 6:2, 6:1.
2011.04.15. 18:00
 
 
"30 éve(m) - 30 képe(m)" - Nágel Kornél grafikusművész kiállítása Pilinszky János emlékére
Pilinszky János életét és költői hangját egyaránt meghatározta, hogy a helyszínen szembesült a világháború és a koncentrációs táborok borzalmaival. A tragikus képek örökké bevésődtek az érzékeny, mélyen katolikus poéta lelkébe, és egész életére kiható, mély felelősségtudatot ébresztettek benne. Ez a felelősségtudat a világtársadalom látens bűnére adott válasz: az áldozatokon kívül mindenkinek osztoznia kell a tragédiák felelősségében, bárhol is történjenek azok. Filozofikus szemlélete átível a pártpolititikán, a napi sajtó hírein. Az aktuálpolitikától távolságot tartva karrierje során azokra a folyamatokra fókuszált, ahol egybeolvad az itt és a most, a mi és az ők. Ezzel az öntudatos, humanista szemlélettel ismerkedhetnek meg a látogatók. A kiállítóteremben egyszerre jelennek meg az ihletadó versrészletek és Nágel tusrajzai, így adva teljes képet Pilinszky gondolatvilágáról és annak XXI. századra értelmezett üzenetéről.
2011.04.15. 17:56
 
Jordán-rali: Turánék 14. helyen állnak, Ogier vezet
Turán Frigyes és Zsiros Gábor a 14. helyen áll a Jordán-ralin, az idei világbajnokság negyedik állomásának pénteki versenynapja után. Vezet a francia Sébastien Ogier. A viadal honlapja szerint a sorozatban hétszeres vb-győztes, ugyancsak francia Sébastien Loeb pillanatnyilag a második. Jordán-rali, állás a pénteki nap után (6 gyorsasági szakasz, 144,30 km): 1. Sébastien Ogier, Julien Ingrassia (francia, Citroën DS3) 1:32:53.4 ó; 2. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroën DS3) 31.6 mp h.; 3. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (finn, Ford Fiesta RS) 33.1 mp h.; ...14. Turán Frigyes, Zsiros Gábor (Ford Fiesta S2000) 9:02.5 p h.
2011.04.15. 17:50
 
 
Újabb sztárházasság ment tönkre
Nyolc év házasság után hagyta ott férjét, de már ismét szerelmes a gyönyörű színésznő.
2011.04.15. 17:49
 
 
Hamis tanúzás miatt gyanúsítottként hallgatták ki Szilvásy Györgyöt
Gyanúsítottként hallgatott ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség egy volt minisztert hamis tanúzás miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel. Skoda Gabriella nem nevezte meg a gyanúsítottat, az MTI ugyanakkor úgy tudja: Szilvásy György volt titokminiszterről van szó, aki kora délután érkezett az ügyészség épületébe. A szóvivő csak annyit közölt: egy korábbi, a Központi Nyomozó Főügyészségen tett tanúvallomása miatt gyanúsították meg az egykori minisztert, aki érdemi és részletes védekezést terjesztett elő, illetve panasszal élt kihallgatása ellen.
2011.04.15. 17:40
 
BUX: +1,80 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 427,59 pontos, 1,80 százalékos emelkedéssel, 24.193,64 ponton zárt pénteken.
2011.04.15. 17:20
 
 
Mubarakot katonai kórházba akarják szállítani
Az egyiptomi főügyész úgy rendelkezett pénteken, hogy katonai kórházba szállítják Hoszni Mubarak volt elnököt, aki február 11-én távozott posztjáról és ez idő szerint a sarm-es-sejki kórházban tartózkodik, előzetes letartóztatás hatálya alatt. Abdel-Megíd Mahmúd döntése úgy szól, hogy a katonai kórházból az exelnököt bötrtönbe szállítják, mihelyt ezt egészségi állapota lehetővé teszi. Arról a rendelkezés nem szól, hogy konkrétan hová kívánják szállítani Mubarakot, de egy magas rangú rendőrtiszt, aki a volt államfő biztonságának őrzésével van megbízva, azt mondta: Mubarak nincs olyan állapotban, hogy bárhová is elvigyék.
2011.04.15. 17:20
 
 
Eltemették a januárban összevert és kirabolt asszonyt Hajdúhadházon
Több százan kísérték utolsó útjára a hajdúhadházi temetőben pénteken azt az idős asszonyt, aki hétfőn vesztette életét januári bántalmazása következményeként; támadói brutálisan összeverték és kirabolták. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai ezzel az esettel is indokolták, hogy kéthetes járőrözésbe kezdtek a Hajdú-Bihar megyei településen. A temetésen mintegy harminc fekete egyenruhás polgárőr is részt vett. Az alakzat élén ott állt Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselő, a Szebb Jövőért egyesület tagja. Két egyenruhás polgárőr koszorút helyezett el a bűncselekmény áldozatává vált idős asszony sírján.
2011.04.15. 17:00
 
Benyújtotta az aktualizált konvergenciaprogramot a kormány
A Nemzetgazdasági Minisztérium pénteken elküldte az Európai Bizottságnak és az Európai Tanácsnak az aktualizált konvergenciaprogramot - közölte a minisztérium az MTI-vel. A Széll Kálmán Terven alapuló konvergenciaprogram az uniós követelményeknek megfelelő részletezettséggel és számításokkal alátámasztva bemutatja a középtávú makrogazdasági és költségvetési pályát, valamint azokat a Magyarország megújítására vonatkozó intézkedéseket, amelyek a foglalkoztatás növelése, a gazdasági növekedés erősítése, az ország versenyképességének javítása, valamint az államadósság csökkentése érdekében elengedhetetlenek - áll a közleményben.
2011.04.15. 16:50
 
 
Súlyemelő Eb: Krutzler Eszter három bronzéremmel zárt
Krutzler Eszter mindkét fogásnemben és összetettben is harmadik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 69 kilogrammos nők péntek délutáni versenyében. A három magyar bronzmedált az Oroszlányi VSE emelője 104 kilós szakítással, 127 kilós lökéssel, s így 231 kg-os összteljesítménnyel érdemelte ki két hazai versenyző mögött. A 30 éves Krutzlernek, aki a 2004-es athéni olimpián ezüstérmes volt, mind a hat gyakorlata sikeres volt.
2011.04.15. 16:40
 
 
A Fővárosi Bíróság vezetői nem csatlakoznak a bírósági vezetők felhívásához
A Fővárosi Bíróság (FB) vezetői nem csatlakoznak a bírósági vezetőknek az ország és az Európai Unió nyilvánosságához forduló, a bírák nyugdíjba vonulásának határidejét lecsökkentő javaslat ellen tiltakozó közlemény aláíróihoz - ezt az FB az MTI megkeresésére közölte pénteken. "A Fővárosi Bíróság vezetői - az érdekvédelmi szervezetek képviselőinek bevonásával - többségi szavazással úgy döntöttek, hogy a Fővárosi Bíróság nem csatlakozik a közlemény aláíróihoz" - írta a bíróság az MTI-nek pénteken megküldött válaszlevelében. Hozzátették: a többségi döntést nem kívánják kommentálni.
2011.04.15. 16:10
 
 
Súlyos börtönbüntetésre ítélték Gotovina horvát tábornokot
Huszonnégy év börtönbüntetésre ítélte pénteken Ante Gotovina horvát tábornokot szerbek elleni bűncselekmények miatt a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék. Hágai székhelyén kimondott ítéletében az ENSZ-törvényszék megállapította, hogy Gotovina a spliti műveleti övezet főparancsnokaként részese volt annak az 1995-ös hadműveletnek, amely miatt 200 ezer szerb elmenekülni kényszerült horvátországi lakhelyéről, a Krajinából. A bírák törvénytelennek minősítették a hadműveletet.
2011.04.15. 15:50
 
 
Enquist: "Egyre jobban hiszek az európai identitásban"
Egyre jobban hisz az európai identitásban, illetve a sokféleség kavalkádjában Per Olov Enquist svéd író az idei budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál nagydíjasa, aki pénteki sajtótájékoztatóján erről és munkamódszeréről is beszélt. Az európai identitást tagadták az elmúlt ezer évben - vélekedett -, az Európai Unió retorikája, hogy létezik egység a sokféleségben. Sokszor kritikus voltam az Európai Unióval, Svédországban többször tartottak népszavazást a közösség ügyeivel kapcsolatban - emlékeztetett az MTI kérdésére válaszolva. "Mégis, sok tekintetben igaz, hogy bár különbözőek vagyunk, kis nyelvekben létezünk - mint a svéd és a magyar -, de ennek ellenére létezik valamiféle kapcsolat a szívek között."
2011.04.15. 15:30
 
 
Legfőbb Ügyészség: huszonkét embert érint a semmisségi törvény
Huszonkét embert érint a semmisségi törvény - derül ki a Legfőbb Ügyészség honlapján közzétett, a 2006. őszi eseményekkel kapcsolatos eddigi vizsgálatokat áttekintő összefoglalóból. A Legfőbb Ügyészség saját hatáskörben, előzetesen vizsgálta meg azokat az ügyeket, amelyeket az úgynevezett semmisségi törvény érinthet. Az ügyészség saját iratait áttekintve kigyűjtötték az érintett eljárásokat, majd beszerezték az azokkal kapcsolatos bírósági iratokat. A Fővárosi Főügyészség a vizsgálathoz 31 terhelt 22 ügyét terjesztette fel, de a vizsgálat megállapította, hogy ezek közül 9 terhelt esetében egyéb bizonyítékot is értékeltek a bűnösség megállapítása során.
2011.04.15. 15:20
 
 
Bírálta az EP liberális frakciója a leendő alkotmányt
Fenyegetést jelent az Európai Unió által osztott egyes alapértékekre a hétfőn jóváhagyandó magyar alkotmány - vélte pénteken Brüsszelben kiadott közleményében az Európai Parlament liberális képviselőcsoportja. Guy Verhofstadt, a frakció vezetője az MTI-hez is eljuttatott közleményben úgy fogalmazott: "Abszolútnak tartjuk az alapvető emberi jogokat, és egy olyan szövegezés, amely lehetőséget ad ezek korlátozására, elfogadhatatlan egy tagállamtól, amely a teljes EU-szabályozáshoz csatlakozott". A volt belga miniszterelnök "mindannyiunk érdekének" nevezte, hogy "az alkotmány ne váljék trójai falóvá egy tekintélyelvűbb politikai rendszerhez Magyarországon".
2011.04.15. 15:10
 
Monte-carlói tenisztorna: Federer kikapott
A korábbi világelső svájci Roger Federer meglepetésre két szettben vereséget szenvedett az osztrák Jürgen Melzertől a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjében. Eredmények, negyeddöntő: Melzer (osztrák, 7.)-Federer (svájci, 2.) 6:4, 6:4, Ferrer (spanyol, 4.)-Troicki (szerb, 11.) 6:3, 6:3.
2011.04.15. 14:50
 
 
Rendkívüli kártérítést fizet a fukusimai atomerőmű üzemeltetője
A március 11-i szökőár által megrongált fukusimai atomerőművet üzemeltető vállalat, a TEPCO elnöke pénteken bejelentette, hogy cége kezdeti kártérítésként mintegy 12 ezer dollárt fizet a veszélyeztetett körzetből kitelepített családoknak. Simidzu Maszataka közölte, hogy a TEPCO rendkívüli kártérítésként 1-1 millió jent (11,9 ezer dollárt) fizet mintegy 50 ezer családnak, amelyeket az atomerőmű 30 kilométeres övezetéből telepítettek ki. A kártérítés összege így 50 milliárd jenre rúg, de nem tudni, mennyi lesz a végszámla - mondta a cég elnöke tokiói sajtóértekezletén.
2011.04.15. 14:20
 
 
A Fidesz-frakció nem támogatja a szabad vasárnap bevezetését
Nem támogatja a Fidesz-frakció a KDNP szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát - értesült a Magyar Nemzet. A napilap pénteki száma úgy tudja: a nagyobbik kormánypárt azért utasítja el a javaslatot, mert a Nemzetgazdasági Minisztériumban készült háttértanulmány szerint a szabad vasárnap bevezetése munkahelyek tízezreit veszélyeztetné. A Magyar Hírlap a Fidesz egy magas rangú, neve elhallgatását kérő képviselőjére hivatkozva azt írta: a tanulmány szerint a javaslattal versenyképességi problémák is vannak. Az unióban sem kizárt ugyanis a vasárnapi munkavégzés, az EU-n kívül pedig fel sem vetődik a kérdés, így ha Magyarországon bevezetik annak tilalmát, akkor bizonyos gazdasági szereplők versenyhátrányba kerülnek.
2011.04.15. 14:00
 
Esők, záporok előfordulhatnak szombaton is
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint pénteken délután északkelet felől csökkenni kezd a felhőzet. Több helyen, délutántól egyre inkább délen és nyugaton valószínű eső, zápor. Szombaton az ország nagyobb részén a nappali gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütésre számíthatunk, legfeljebb néhol lehet futó zápor, nyugaton azonban több felhő és elszórtan záporeső várható. Az északi, északkeleti szél gyakran megélénkül, pénteken a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten többfelé, szombaton néhol időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 13, 17 fok között várható.
2011.04.15. 13:50
 
 
Egyre kevesebb húsvéti csokoládét adnak el
A húsvéti szezonális édességekből 2010-ben kevesebbet adtak el, mint az azt megelőző évben; a csokik döntő többsége tejcsokoládéból készül. A Nielsen piackutató vállalat MTI-hez pénteken eljuttatott felmérése szerint a húsvéti szezonális édességek kiskereskedelmi forgalma évek óta lassan csökken. A 2010-es ünnepi időszakban bolti eladásuk az előző évhez képest 1 százalékkal volt kisebb, mintegy 2,7 milliárd forint. A cég kiskereskedelmi indexe szerint a mennyiség 8 százalékkal csökkent, a forgalom mintegy 820 tonna volt.
2011.04.15. 13:40
 
 
Moszkvai ingatlanügy: meghallgatták Szűcs Erika volt szociális minisztert is
Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi minisztert is tanúként hallgatta ki a moszkvai ingatlanüggyel kapcsolatban a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken - hangzott el a Hír TV déli híradójában. A volt miniszter a kihallgatás után a Hír TV-nek a dobogókői kihelyezett kormányüléssel kapcsolatban azt mondta, nem emlékszik az ingatlannal foglalkozó napirendi pontra, sem annak előterjesztőjére. Magyarázata szerint egy kétnapos szakmai tanácskozás is volt a kormányülés mellett, neki arra kellett javaslatokat beterjesztenie a szociális rendszer átalakításáról. Hozzátette: később sem értesült az ügyről, mert minisztériumának nem volt köze az eladáshoz.
2011.04.15. 12:40
 
 
Kínai Nagydíj: Vettelé a második szabadedzés is
Sebastian Vettel, a Red Bull vb-címvédő német pilótája nyerte a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság harmadik futama, a Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzését is. Az idény első két versenyén diadalmaskodó Vettel mögött a brit Lewis Hamilton (McLaren) lett a második, míg a harmadik legjobb időt csapattársa, a szintén brit Jenson Button autózta.
2011.04.15. 12:10
 
 
Montenegró, Spanyolország és Kazahsztán lesznek a Kemény-csapat vb-ellenfelei
Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a 2008-as Európa-bajnok Montenegróval, a vb-második Spanyolországgal és Kazahsztánnal játssza a csoportmérkőzéseket a júliusi, sanghaji világbajnokságon, azaz a legerősebb csoportba került. A pénteki sorsolás alapján azonban a nyolc közé jutást nem fenyegeti valós veszély: a négy csoportelső egyből a legjobb nyolc közé jut, a másodikok pedig a harmadikakkal keresztbejátszanak. A magyar érdekeltségű A csoport ellenfelei a nyolcaddöntőben a Szerbia, Románia, Ausztrália, Kína alkotta négyesből kerülnek ki.
2011.04.15. 11:50
 
 
Kadhafi lánya: Líbiát nem győzik le a légicsapások
Kihívó üzenetet intézett a külvilághoz pénteken kora reggel Áisa Kadhafi, Moammer Kadhafi líbiai vezető lánya arról a helyről, apja volt támaszpontjáról, amelyet éppen 25 éve bombázott az amerikai légierő. Líbiát nem győzték le a légicsapások akkor, és nem győzik le ma sem - mondta az éljenző tömegnek, jobb öklét lengetve az emeleti erkélyen. "Hagyjátok el az egünket a bombáitokkal együtt" - követelte, a Tripolit néhány órával korábban érő NATO-légicsapásokra utalva.
2011.04.15. 11:50
 
 
Vásáry Tamás és Érdi Tamás Dél-Angliában zongorázik
A magyar zenei élet két generációjához tartozó zongoraművész, Vásáry Tamás és Érdi Tamás lép fel a Liszt-bicentenárium alkalmából vasárnap a dél-angliai Kent grófságban, különleges helyszínen, a Hurstwood Farmon. A helyi zenei társaság szabályai szerint a fiatal zongorista muzsikál délután. Érdi Tamás fél hatkor kezdődő hangversenyén öt Chopin- és négy Liszt-művet ad elő, majd a vacsora után Vásáry Tamás következik, aki Schumann-, Kodály- és Chopin- művet játszik, majd Schubert f-moll négykezes Fantáziáját a két művész közösen adja elő a mogyoróvesszővel és virágokkal földíszített teremben, ahol 150-200 ember hallgathatja a muzsikát.
2011.04.15. 11:40
 
 
Taxis társaságokat bírságolt a GVH
Hét budapesti taxi-társaságot összesen 34,5 millió forintra bírságolt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) mivel azok versenykorlátozó megállapodást kötöttek a Rádió Taxi Kft. szerződéses partnereinek megszerzése érdekében - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel. Az ügyet még csütörtökön az origo.hu portál hozta nyilvánosságra, de nem nevezte meg a forrást. Miután a GVH előbb értesíti ki a megbírságolt cégeket, mint ahogy nyilvánosságra hozza a határozatát, feltehetően valamelyik érintett cég tájékoztatatta a hírportált.
2011.04.15. 11:40
 
 
Gábor Zsazsa és férje gyermeket akar
Gyermeket akar a 94 éves Gábor Zsazsa és 67 éves férje, Frederic von Anhalt herceg. A magyar származású színésznő már 25 évvel ezelőtt, Anhalttal való házasságakor is felvetette az ötletet, s az utóbbi hónapokban újra szóba került a gyermekvállalás. A pár jelenleg egy Beverly Hills-i klinikán keres petesejtdonort és béranyát, akinek - Anhalt szavaival élve - csinosnak, intelligensnek és németnek vagy magyarnak kell lennie. Gábor Zsazsa kilencedik férje - aki ugyanazt az intézményt kereste fel igényével, mint korábban Michael Jackson - már átesett az első vizsgálatokon. Egy pszichiáter dönt majd arról, hogy Anhalt alkalmas-e az apaságra. Az egész folyamat várhatóan 100 ezer dollárba fog kerülni.
2011.04.15. 11:20
 
 
A Jobbik bemutatta a IV. Béla Tervet
A Jobbik elnök-frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján bemutatta pártja 30 pontból álló, IV. Béla Tervét, amely az ellenzéki párt megoldási javaslatait tartalmazza az ország problémáira. Az ellenzéki párt újratárgyalná az államadósság ügyét, progresszív adózást vezetne be és csendőrséget állítana fel. Vona Gábor hangsúlyozta: az elmúlt 20 évben a mentő- és megszorítócsomagok váltották egymást Magyarországon, miközben az érdemi megoldást egyik kormány sem ismerte fel. Az ellenzéki pártelnök szerint a kormány által bemutatott Széll Kálmán Terv alkalmatlan az ország problémáinak megoldására és ezért várhatóan "félévente újabb csomagok követik majd".
2011.04.15. 11:10
 
 
Tizenháromra emelkedett a minszki metrórobbantás halálos áldozatainak száma
Tizenháromra emelkedett a hétfői minszki metrórobbantás halálos áldozatainak a száma - közölte pénteken a fehérorosz egészségügyi minisztérium. A kórházakban 161 sebesültet ápolnak. Az egyik súlyos sebesült - egy 47 éves férfi - elhunyt a péntek reggel kiadott orvosi jelentés szerint. Huszonegy sebesült állapota továbbra is súlyos, 28-é pedig közepesen súlyos - közölték a minszki gyógyintézetek. Az ezt megelőző összegzés 12 halottról és több mint 190 sebesültről számolt be, időközben több könnyebb sérültet kiengedtek a kórházakból.
2011.04.15. 11:10
 
 
Merénylet egy indonéziai mecsetben, sebesültek
Felrobbantotta magát egy öngyilkos merénylő egy indonéziai mecsetben a pénteki ima során, huszonhatan megsebesültek. A támadás az észak-jávai Cirebon városában, egy rendőrök által gyakran látogatott imahelyen történt: a sebesültek többsége a biztonsági erők közül került ki. A 237 milliós Indonéziában él a legtöbb muszlim a világon. A szélsőségesek támadásai 2002 óta egyre gyakoribbak: kedvelt célpontjaik közé tartoznak a nyugati szállodák és éttermek. Az utóbbi évek merényleteiben 260-an haltak meg, többségük külföldi volt.
2011.04.15. 10:40
 
 
Gera Zoltán távozik a Fulhamtől
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, így távozik klubjától Gera Zoltán, a Fulham magyar válogatott labdarúgója. A 31 éves támadó menedzsere, Filipovics Vladan pénteken, a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről, ugyanakkor cáfolta azokat a korábbi híreszteléseket, miszerint pártfogoltja mindenképpen elhagyja Angliát. "Beszéltem Zolival, s azt mondta, hogy ő nem nyilatkozott ilyesmit" - mondta Filipovics. A menedzser hozzátette: Gera még legalább négy-öt évig szeretne játszani.
2011.04.15. 09:50
 
BUX: +0,34 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 81,65 pontos emelkedéssel, 23.847,70 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,34 százalékkal erősödött.
2011.04.15. 09:10
 
 
Az ETA eddigi legjelentősebb robbanóanyag-raktárára bukkantak
A spanyol hatóságok több mint 1,6 tonna olyan anyagra bukkantak egy ETA-ellenes razzia során, amely robbanószerek előállítására alkalmas. A madridi belügyminisztérium csütörtöki közlése szerint ez az eddigi legjelentősebb lerakat, amely az ETA, vagyis a Baszk Haza és Szabadság (ETA) fegyveres szakadár szervezet birtokában volt Spanyolországban. A Navarra tartományban végrehajtott akció során három gyanúsítottat vettek őrizetbe, kettőt kedden, egyet pedig szerdán.
2011.04.15. 08:40
 
 
A Moody's leértékelte Írországot
A Moody's Investors Service pénteken két fokozattal "Baa3"-ra rontotta az ír kormánykötvények osztályzatát az eddigi "Baa1"-ről. Az új minősítés kilátása is negatív.
2011.04.15. 08:30
 
 
Tóásó-ügy: az egyik ügyvéd az ügyészség minden bizonyítékát megcáfolta
A bolíviai ügyészség minden bizonyítékát megcáfolta az egyik ügyvéd csütörtökön az úgynevezett terrorista csoport ügyében folyó előzetes meghallgatáson Cochabamba városban - mondta el telefonon az MTI-nek Lukács Csaba, aki a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaként van jelen az eljáráson. Az ügynek Tóásó Előd személyében magyar vádlottja is van. Csütörtökön maratoni hosszúságúra nyúlt a meghallgatás: délelőtt fél tíztől este hét óráig megszakítás nélkül ülésezett a bíróság. A vádlottak étlen-szomjan ültek kilenc és fél órán át a teremben, de Rolando Sarmiento bíró legalább mindenkit meghallgatott.
2011.04.15. 07:40
 
 
A kormány ma nyújtja be a konvergencia programot Brüsszelnek
A kormány ma nyújtja be Brüsszelnek a konvergencia programot, amely a szerdai kormányülésen jóváhagyott Széll Kálmán Tervben rögzítettekre épül. Az Európai Uniós tagságból adódó jogszabályi követelményeknek megfelelően a tagállamok minden évben aktualizált stabilitási, illetve az euróövezeten kívüli tagállamok aktualizált konvergencia programot nyújtanak be a Európa Tanács és az Európai Bizottság részére. A program külső környezete, a szokásoknak megfelelően az EU aktuális prognózisára támaszkodik, amely szerint a 27 ország GDP-je idén 1,8 százalékkal nő, az infláció 2,2 százalék lesz.
2011.04.15. 07:30
 
 
A holokauszt magyar áldozataira emlékeznek ma
A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapjához kapcsolódóan országszerte ma is tartanak megemlékezéseket; a győri zsinagógánál Hende Csaba honvédelmi miniszter mond beszédet. Mivel az emléknap, április 16-a az idén szombatra esik, a zsidó vallás előírásaira való tekintettel nem aznap, hanem ma és vasárnap tartanak több programot. Az emléknap alkalmából a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Győrben és Ácson is rendez megemlékezést. Utóbbi településen Papp-Váry Borbála, kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkár is elhelyezi a megemlékezés koszorúját.
2011.04.15. 07:30
 
 
Milliárdokkal bővülhet Hunvaldék kárlistája
További 11 ügyben tesz feljelentést Vattamány Zsolt, Erzsébetváros fideszes polgármestere, ha a képviselőtestület elfogadja pénteken az elmúlt ciklus ingatlaneladásainak felülvizsgálatáról szóló előterjesztését - írta a pénteki Magyar Nemzet. A kormánypárti politikus a lapnak elmondta: a vizsgálat során kiderült, hogy 26 ingatlanügyletből csak kettő eladásánál volt szerződésszerű teljesítés, a többinél lebontott házak, üres telkek, megszüntetett lakások sora bizonyítja, hogy a korábbi vezetés nem a lakosság érdekeit tartotta szem előtt.
2011.04.15. 07:20
 
 
Európa Liga: Dzsudzsák gólt lőtt, de búcsúzott a PSV
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven vezetett ugyan 2-0-ra, de végül döntetlent játszott a Benficával a labdarúgó Európa Liga negyeddöntős párharcának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól. A magyar válogatott szélső - aki a hollandiai mérkőzésen csapatkapitánya volt az eindhoveni alakulatnak - a 17. percben vezetést szerzett együttesének, ezzel öt góllal fejezte be az európai kupasorozatot. A legjobb négy között három portugál és egy spanyol csapat szerepel majd.
2011.04.15. 07:10
 
 
Margó - Városi Irodalmi Fesztivál
A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal párhuzamosan, annak margóján 2011. április 14-17. között első alkalommal várja a Margó - Városi Irodalmi Fesztivál mindazokat, akik egy teljesen friss, izgalmas irodalmi rendezvényre vágynak. Legyen a téma a gasztronómia, a zombik, a Slam Poetry vagy a művészcsaládok, egy dolog mindenképpen összeköti a programokat, ez pedig az irodalom. Ráadásul a Margón a kicsik sem maradnak ki a jóból, erről gondoskodik a Szamárfül a Margón - Európai Gyerekirodalmi Fesztivál.
2011.04.15. 00:00
 
 
Megkezdődött a kutató-kereső művelet a fukusimai erőmű közelében
Megkezdődött csütörtökön a sérült Fukusima-1 japán atomerőműtől 6 kilométerre egy faluban a kereső-kutató művelet, amelyben 300 rendőr vesz részt. Az alakulat speciális védőruhát viselő tagjai tüzetesen átvizsgálják Namie falu területét. A települést a március 11-én történt földrengést követő szökőár eltörölte a föld színéről. A romokban álló települést eddig még nem kutatták át, és a hatóságok szerint az erőmű 10 kilométeres körzetében hozzávetőleg ezer embernek veszett nyoma. A legfrissebb hivatalos adatok szerint a 12 legsúlyosabban érintett prefektúrában 13 ezer 349-en haltak meg a természeti katasztrófában, az eltűntek száma pedig 14 ezer 867.
2011.04.14. 21:50
 
 
A Szebb Jövőért egyesület járőreit igazoltatták a rendőrök a vasútállomásnál
A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tíz járőrét sorakoztatták fel a rendőrök a hajdúhadházi vasútállomás épülete előtt csütörtök este, majd az igazoltatásuk után a váróterembe kísérték őket, ahol egyenként átvizsgálták a ruházatukat - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A ruházati átvizsgálás előtt megérkezett a helyszínre Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő, s miután igazolta magát, megkérdezte a rendőrök parancsnokát, mi az oka annak, hogy a nap folyamán már tizedik alkalommal igazoltatják ugyanazokat a polgárőröket.
2011.04.14. 21:40
 
 
Megkezdték a bizonyítékok bemutatását a Tóásó-ügyben
A bolíviai ügyészség megkezdte csütörtökön a bizonyítékok felsorakoztatását az úgynevezett terrorista csoport ügyében, amelynek Tóásó Előd személyében magyar vádlottja is van. A vád olyannyira titkosként kezeli ezeket a bizonyítékokat, hogy a bemutatásuk idején a sajtó képviselőit még a bíróság épületébe sem engedték be - mondta el telefonon az MTI-nek Lukács Csaba, aki a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaként van jelen az eljáráson.
2011.04.14. 21:20
 
 
Európa Liga: Moszkvában is ötöt lőtt a Porto
Akárcsak az első mérkőzésen, a csütörtöki visszavágón is öt gólt lőtt az FC Porto a Szpartak Moszkvának, így imponáló magabiztossággal jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Európa Ligában. A moszkvai találkozót Kassai Viktor vezette. A portóiak a Villarreal és a Twente párharcának győztesével találkoznak az elődöntőben. Európa Liga negyeddöntő, visszavágó: Szpartak Moszkva (orosz)-Porto (portugál) 2-5 (0-2), gól: Dzjuba (52.), Ari (72.), illetve Hulk (28.), Cristian Rodríguez (45.), Guarín (48.), Falcao (54.), Otamendi (89.). Továbbjutott: az FC Porto, kettős győzelemmel, 10-3-as összesítéssel.
2011.04.14. 21:10
 
 
A forint minimálisan mozdult el az euróhoz és a svájci frankhoz képest estére
A forint szerényen erősödött csütörtök estére a svájci frankkal szemben, és minimálisan gyengült az euróhoz képest délutánhoz képest a devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 266,92 forintot ért egy euró. Délután négykor 266,88 forinton, reggel 266,30 forinton jegyezték az eurót, árfolyama 267,80 és 265,40 forint között mozgott csütörtökön estig. Az euró szerda este 266,45 forintot ért, ehhez képest csütörtök estére a forint 0,18 százalékkal gyengült az euróval szemben. A múlt év vége óta 4,07 százalékkal drágult a forint az euróhoz képest. A svájci frank jegyzése csütörtökön reggel 205,65 forint, délután négykor 207,18 forint, este pedig 206,59 forint volt.
2011.04.14. 20:50
 
 
Kevésbé nemzőképesek a túl kövér és a túl sovány férfiak
A túl sovány és a túl kövér férfiak kevésbé nemzőképesek, mint a normál súlyúak - derült ki egy német tanulmányból. "A testtömegindex (BMI) jelentős befolyásolja az egészséges, normál alakú hímivarsejtek számát" - mondta el Uwe Paasch, a Lipcsei Egyetem andrológiai intézetének munkatársa. A túlsúly és az átlagon aluli súly miatt csökken a működőképes hímivarsejtek száma. Paasch intézete rendeléseket és fogadóórákat tart gyermektelen házaspároknak. 1999 és 2005 között az orvosok több mint 2000 férfi spermájából vettek mintát és vizsgálták meg azt mikroszkóp alatt - ezt követően állapították meg a testsúly és a nemzőképesség közötti párhuzamot.
2011.04.14. 20:10
 
 
Alkotmányozás: bírósági vezetők az ország és az EU nyilvánosságához fordultak
Bírósági vezetők az ország és az Európai Unió nyilvánosságához fordultak, mert felelőtlennek, átgondolatlannak és szakmailag megalapozatlannak tartják a kormánypártok azon javaslatát, amely szerint az új alaptörvényben a bírák nyugdíjba vonulásának határidejét 70-ről 62 évre csökkentenék. Az erről szóló közleményt a Legfelsőbb Bíróság, az öt ítélőtábla és tizenöt megyei bíróság elnöke írta alá. Kiemelték: a kizárólag a bírákat érintő javaslat diszkriminatív, és ellentétben áll a bírók függetlenségére, jogállására, elmozdíthatatlanságára vonatkozó legalapvetőbb nemzetközi szabályokkal és elvekkel.
2011.04.14. 20:00
 
 
Visszadobta Hoffmann felsőoktatási koncepcióját a miniszterelnök
Új felsőoktatási koncepció készül, így várhatóan csak szeptemberben kerül az Országgyűlés elé az új felsőoktatási törvény tervezete - tudta meg az MTI csütörtökön. A kormányszóvivő közölte, hogy májusban tárgyalja újra a kormány a felsőoktatás végleges koncepcióját. Kormánypárti forrásból az MTI úgy értesült, hogy a szerdai kormányülésen a miniszterelnök új koncepció kidolgozását kérte az oktatási államtitkártól, a kormányfő többi között a hatástanulmányokat és háttérszámításokat hiányolta. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárnak az új koncepció elkészítésére két hét áll rendelkezésére, ezt követően várhatóan májusban tárgyal ismét az anyagról a kabinet.
2011.04.14. 19:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333[1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista