2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Szijjártó Péter: jövő héten kezdődik a szociális konzultáció
Jövő héten kezdődik az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett szociális konzultáció. Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: a tíz kérdésből álló kérdőívet minden magyar megkapja, aki betöltötte a 16. életévét. A kérdések között szerepel - ismertette - az úgynevezett védett kor bevezetésének lehetősége az 55 éven felüliek esetében. E kérdés azért jogos, mert ha ma valaki betölti az 55. életévét, és elbocsátják a munkahelyéről, rendkívül nehéz neki újat találnia - mondta Szijjártó Péter, közölve: a védett kor azt jelentené, hogy 55 év felett csak alapos fegyelmi vétség után lehetne elbocsátani a munkavállalókat.
2011.05.02. 17:00
 
Hitzfeld szerint Mourinho tönkretette a Real Madridot
Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya élesen kritizálta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét, amiért a klubhoz méltatlan, védekező taktikával küldte fel csapatát a Barcelona elleni összecsapásokra. "Ez a játék nem felel meg a királyiak elvárásainak. Egy legendás klub jó hírét és imázsát tette tönkre ezzel" - nyilatkozta a 62 éves német szakember, aki 1997-ben a Borussia Dortmunddal, 2001-ben pedig a Bayern Münchennel nyerte meg a Bajnokok Ligáját.
2011.05.02. 16:50
 
Kajak-kenu vb: július közepére alakulhat ki a magyar csapat
A lehető legtöbb olimpiai kvóta megszerzését tartja a legfontosabb célnak Storcz Botond az augusztus 17-21-én sorra kerülő, szegedi kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. A szövetségi kapitány július közepére véglegesíti a magyar válogatott névsorát. "Ebben a szezonban tulajdonképpen mindenki az ötkarikás számokra koncentrál, hiszen a vb egyértelműen a londoni kvóták kiosztásáról szól. - mondta a szövetség honlapjának Storcz.
2011.05.02. 16:10
 
 
Megszavazza a Btk.-módosítást az MSZP
A cél fontossága miatt megszavazza, de hibásnak tartja az MSZP a kormánynak a büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítására vonatkozó javaslatát, amelyről hétfőn dönt a parlament. Bárándy Gergely országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón azt mondta: a kormány indítványa - amely az "egyenruhás bűnözés" megfékezése érdekében változtatna a Btk.-n - szakmailag elhibázott. Rámutatott, hogy a javaslat alapján két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki olyan, a közbiztonság, a közrend fenntartására irányuló vagy annak látszatát keltő tevékenységet szervez, amely másokban riadalmat kelt. Bárándy Gergely szerint azzal, hogy a megfogalmazásból hiányzik a jogellenes fellépés követelménye, a bíróságok a rendőröket is elmarasztalhatnák.
2011.05.02. 15:50
 
 
Nincs információ magyarországi célpontok terrorista fenyegetettségéről
A budapesti amerikai nagykövetség közlése szerint nincs semmilyen információ arra vonatkozóan, hogy terroristák magyarországi célpontok ellen támadást terveznének Oszama bin Laden megölése miatt. "Nagyobb biztonságban leszünk hosszú távon" - foglalt állást hétfőn a diplomáciai képviselet, utalva arra, hogy egy amerikai kommandó előző nap Pakisztánban megölte a terroristavezért. Magyarország az Egyesült Államok partnere az al-Kaida elleni küzdelemben, "ezért a támogatásért köszönetünket fejezzük ki Magyarországnak" - közölte a nagykövetség az MTI-vel.
2011.05.02. 15:00
 
Visszavonul a Bayer Leverkusen finn védője
A szezon végén visszavonul Sami Hyypia:, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen védője. A 37 éves finn játékos hétfőn jelentette be elhatározását, egyúttal hozzátette, hogy a következő szezonban hazájában elvégzi az edzői tanfolyamot, majd 2012 júliusától segédedző lesz jelenlegi klubjánál. Hyypia: pótlására a Leverkusen ötéves szerződést kötött a Freiburgban futballozó 21 esztendős Omer Toprakkal. Az átigazolás nem meglepő annak fényében, hogy a jelenleg a Freiburgot irányító Robin Dutt váltja a bajnokságban második Leverkusen kispadján a Bayern Münchenhez távozó Jupp Heynckest.
2011.05.02. 14:50
 
 
A pakisztáni tálibok bosszút esküdtek Oszama haláláért
Bosszút esküdtek a pakisztáni tálibok arra az esetre, ha bebizonyosodik, hogy Oszama bin Ladent megölték egy amerikai kommandós akcióban.Nem tudjuk megerősíteni Oszama bin Laden mártírhalálát. Ha a saját forrásaink megerősítik, akkor megbosszuljuk a halálát, támadásokat indítunk az amerikai és a pakisztáni kormány ellen, valamint a biztonsági erőik ellen, mert ezek az emberek az iszlám ellenségei - mondta hétfőn a Pakisztáni Tálib Mozgalom (TTP) szóvivője telefonon egy ismeretlen helyről a francia hírügynökségnek.
2011.05.02. 14:30
 
 
A női kézilabda-válogatott neveket kér Mocsaitól
A magyar női kézilabda-válogatott tagjainak nevében Pálinger Katalin csapatkapitány arra kéri Mocsai Lajost, a férfi válogatott szövetségi kapitányát, nevezze meg azokat, akik korábban arra kérték, hogy vállalja el Mátéfi Eszter helyett a női nemzeti csapat irányítását. Csütörtökön látott napvilágot a kezi.hu internetes szaklapon, hogy Mocsait a női válogatott néhány játékosa megkereste: Mátéfi Eszter helyett irányítsa ő az együttest. Mocsai az MTI-nek jelezte, szó sincs arról, hogy átvenné a sorsdöntő világbajnoki selejtező előtt álló női válogatott irányítását.
2011.05.02. 14:30
 
 
Emelkedik és új csúcson a benzin ára
Emeli bruttó 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új csúcsra kerül az üzemanyag ára, miközben a gázolajét 3 forinttal csökkenti - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mostani emeléssel a 95-ös benzin literje átlagosan 388-389 forintba kerül, míg a gázolajé 372 forintra csökken. Egy hete a Mol nem változtatott az árakon. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.05.02. 14:00
 
 
Sukoró-ügy: Gyurcsány szerint szakmailag megalapozatlan az ügyészség gyanúja
Gyurcsány Ferenc szerint szakmailag megalapozatlan, politikailag elfogult az ügyészség gyanúja, hogy a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben hivatali visszaélést követett el. A volt miniszterelnök hétfőn sajtótájékoztatón abszurdnak nevezte az ügyészség gyanúját, az eljárást pedig tisztességtelennek. Mint mondta: nincs senki, aki szakmailag megalapozott bizonyítékot tudna mutatni ellene. Hangsúlyozta: együttműködik az ügyészséggel, de nem titkolja, hogy Orbán Viktor meghosszabbított karjaként tekint az ügyben eljáró ügyészekre, és magatartása "ennek megfelelő" lesz.
2011.05.02. 13:50
 
 
Pénteken újrakezdik tüntetésüket a rendvédelmi szakszervezetek
Újabb nagyszabású demonstrációt hirdettek péntekre a fővárosba a fegyveres és rendvédelmi dolgozók - jelentette be a hivatásunk védelmében elnevezéssel indult, két héttel ezelőtt felfüggesztett akciósorozat demonstrációs bizottságának vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A jogaik védelméért tartott akciót a húsvéti és május elsejei ünnepek, ballagások és az érettségi vizsgák miatt függesztették fel, de a "fegyverszünet ideje alatt" sem tudtak megegyezni a kormánnyal, ezért újabb megmozdulást hirdetnek - mondta a katonákból, rendőrökből, vámosokból, börtönőrökből, tűzoltókból és polgári védelmisekből álló demonstrációs bizottság vezetője.
2011.05.02. 13:50
 
 
Rendben lezajlottak a magyar érettségik országszerte
Rendben lezajlottak a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbeli érettségi vizsgák hétfőn országszerte, rendkívüli eseményről sehonnan nem érkezett bejelentés - közölte az oktatási államtitkárság az MTI-vel. Mint írták, a középszintű magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi első része, a 40 pontos, 60 perces szövegértési feladatsor Nemes Nagy Ágnes párbeszédes formájú esszérészletére tett fel kérdéseket. A modern költészet megértésének problémáit taglaló szöveghez 11 feladat tartozott, amelyek az adatok visszakeresésére és a szerzői szándék megértésére is vonatkoznak.
2011.05.02. 13:50
 
 
Hullámsírba helyezték bin Laden holttestét
Ismeretlen helyszínen hullámsírba helyezték Oszama bin Laden holttestét az amerikai hatóságok hétfőn - jelentették amerikai hírtelevíziók. Megfigyelők szerint az amerikai különleges szolgálatok azért temették el a tengerbe, hogy a megölt terrorista vezér földi maradványainak ne legyen ismert sírhelye, amely a későbbiekben egyfajta kegyhellyé válhat az iszlamisták számára. Hivatalos amerikai közlés azért döntöttek a hullámsír mellett, mert időigényes lett volna olyan országot találni, amely befogadja a terroristavezér holttestét.
2011.05.02. 13:40
 
 
Hamis képet mutattak bin Ladenről a pakisztáni televízióban
A pakisztáni televíziókban hétfőn bemutatták egy eltorzult arcú férfi holttestét, azt állítva, hogy ő Oszama bin Laden, akit az amerikaiak pakisztáni akciójában öltek meg. A fotó utólag hamisnak bizonyult. A képen torzonborz, szakállas férfi látható véres arccal, amely a szemüregek környékén részlegesen eltorzult. A Geo TV óvatos kommentárja szerint a képet a hatóságok még nem hitelesítették. Nem sokkal később kiderült, hogy ez a fénykép már 2009-ben körben járt az interneten, vagyis nem készülhetett a hétfő hajnali akcióban. A Geo és a többi pakisztáni tévétársaság ezután eltávolította a fotót a képernyőkről.
2011.05.02. 13:30
 
 
Oszkó: a magyar államadósság most az EU átlagán áll
A GDP arányos magyar államadósság növekedésének üteme 2006 után csökkenő pályára állt, jelenleg a Európai Unió átlagán áll és alacsonyabb az eurózóna átlagánál - mondta Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság hétfői ülésén. A 2010. évi államháztartási gazdálkodást azzal adta át utódjának a Bajnai-kormány, hogy a kockázat a GDP 0,6 százaléka, s végül az új kormány egy százalékos, megközelítően 260 milliárd forintos bevétel növelési intézkedést hajtott végre - jelentette ki a volt pénzügyminiszter.
2011.05.02. 13:30
 
 
TASZ: törvénytelenül készít hangfelvételeket a rendőrség
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint törvénytelenül készít hangfelvételeket a rendőrség; a gyöngyöspatai térfigyelő kamera kiszivárogtatott felvételéből kiderül, hogy a rendőrség hangfelvételt is készít, holott erre nincs törvényi felhatalmazása - közölték a jogvédő szervezet hétfőn az MTI-vel. A Heves megyei településen múlt hét kedd este történt tömegverekedés a helyi romák, illetve a Véderő, a Betyársereg és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ott tartózkodó tagjai között.
2011.05.02. 13:20
 
 
Új fogalmakat javasol a "cigánybűnözés" szó helyett Morvai Krisztina
A "mindennapi bűnözés" és a "bűnözéstől való félelem jelensége" kifejezésekkel helyettesítené a Jobbik által gyakran használt "cigánybűnözés" szót Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője. A brüsszeli politikus hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján ezt azzal magyarázta, hogy a "cigánybűnözés" kifejezés használata feszültségeket kelt, és a média, illetve a szakemberek is a szó használatát kifogásolják az általa meghatározott jelenség lényegének vizsgálata helyett.
2011.05.02. 13:00
 
Marad a borús, zivataros idő
Az Országos Meteorológia Szolgálat jelentése szerint hétfőn a Duna-Tisza közén több gomolyfelhő képződik, főként ott zápor, zivatar is kialakulhat. Kedden délnyugat felől mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de eleinte több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Kezdetben csak néhol, majd kora délutántól a Dunántúlon és az Alföldön egyre többfelé várható zápor, helyenként zivatar. Kedd délutántól északnyugatira fordul és megerősödik, a Dunántúlon, illetve intenzív zápor vagy zivatar környékén viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16, 23 fok között várható, északnyugaton lesz a hűvösebb.
2011.05.02. 13:00
 
 
Az amerikai muzulmánok örömmel fogadták bin Laden halálhírét
Örömmel fogadta Oszama Bin Laden terroristavezér halálhírét az egyik legnagyobb amerikai muzulmán szervezet, amely szerint ezzel elhárult az Egyesült Államokat fenyegető veszély. "Akárcsak honfitársaink, mi is üdvözöljük az al-Kaida-vezér Oszama bin Laden halálhírét, mivel ezzel elhárult a hazánkat és a világot fenyegető veszély" - jelentette be egy közleményben az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR) hétfőn. "Ahogyan azt már többször elmondtuk a szeptember 11-i terrortámadások óta, bin Laden nem képviselte sem az iszlámot, sem a muzulmánokat" - hangsúlyozta a szervezet. "Az al-Kaida nem csak több ezer amerikai halálát okozta, de világszerte megszámolhatatlanul sok muzulmán haláláért is felelős".
2011.05.02. 13:00
 
 
Petőfi, Csokonai és Móricz is szerepel az idei magyar érettségin
Petőfi Sándor és Csokonai Vitéz Mihály egy-egy költeménye, valamint egy Móricz Zsigmond-novella szerepelt a hétfői magyar nyelv és irodalom középszintű érettségi szövegalkotási feladatsorában az eduline.hu információi szerint. A középszintű érettségi szövegértési feladatai között szerepelt egy költő és egy vegyész beszélgetése, Nemes Nagy Ágnes Párbeszéd a mai versről című műve alapján arra kellett rámutatniuk a maturálóknak, hogy bizonyos esetekben miért nem érthetőek a modern versek - tudta meg az MTI érettségiző diákoktól.
2011.05.02. 12:50
 
 
Letartóztatták bin Laden két feleségét
Oszama bin Ladent, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezérét Iszlámábád közelében, egyes források szerint két- mások szerint pedig egy háromszintes erődítményszerű luxusházban érte a halál. A kommandósok elfogták bin Laden két feleségét és négy gyermekét. A pakisztáni hírszerzés szerint a terroristavezér közvetlen környezetébe tartozók közül is őrizetbe vettek néhány személyt, és ugyancsak megölték néhány arab testőrét. Az amerikai támadók közül senki sem sebesült meg.
2011.05.02. 12:50
 
 
Martonyi: bin Laden halála nem jelenti a terrorizmus elleni harc végét
Oszama bin Laden halála nem jelenti a terrorizmus elleni harc végét - jelentette ki Martonyi János külügyminiszter hétfő reggel a Magyar Rádiónak adott interjújában. A miniszter szerint az amerikai kormány komoly sikert ért el a terroristavezér kiiktatásával, de ez "korántsem jelenti a terrorizmus elleni harc végét". Mint hozzátette: "biztos vagyok benne, hogy az erre hivatott szervek már megtették a szükséges intézkedéseket"; nem véletlen, hogy elrendelték az Egyesült Államok nagykövetségeinek fokozott védelmét a világ minden táján.
2011.05.02. 12:10
 
 
Megölték Oszama bin Ladent
Az Egyesült Államok katonai műveletben a pakisztáni Abbotábádban végzett Oszama bin Ladennel, az al-Kaida terrorhálózat vezetőjével - jelentette be vasárnap éjjel a Fehér Házból élőben közvetített, rendkívüli televíziós beszédében Barack Obama amerikai elnök. Bin Ladennel együtt öt ember halt még meg az akcióban, melyet egy kis létszámú amerikai egység hajtott végre. A csoport tűzharcban ölte meg bin Ladent, majd elhozta a helyszínről a holttestét. Az akcióban az amerikaiak közül senki nem esett el. A katonák ügyeltek arra, hogy polgári lakosok ne essenek áldozatul a műveletnek - hangsúlyozta az amerikai elnök.
2011.05.02. 12:10
 
 
Uniós vezetők üdvözölték Oszama bin Laden megölését
Az Európai Unió vezetői üdvözölték hétfőn, hogy sikerült megölni Oszama bin Ladent, az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet vezetőjét. José Manuel Barroso, az EU legfőbb végrehajtó testületének, az Európai Bizottságnak az elnöke, valamint Herman Van Rompuy, a tagállamok csúcsvezetőit tömörítő Európai Tanács elnöke közös nyilatkozatban emlékeztetett arra, hogy Oszama bin Laden olyan bűnöző volt, akinek a lelkén ártatlan emberek ezreinek a halála szárad. Megölése szerintük jelentős eredményt jelent a terrorizmus elleni harcban. Az Európai Unió az Egyesült Államokkal, nemzetközi partnereivel, valamint a muzulmán világbeli barátaival vállvetve harcol tovább a globális szélsőségesség ellen.
2011.05.02. 11:40
 
 
Módosíthatják az előadóművészeti törvényt
Talán már a nyár elején a parlament elé kerülhet az előadóművészeti törvény módosítása - mondta az MTI-nek Márta István, az Új Színház igazgatója, a Fővárosi Színigazgatók Egyesületének alelnöke, aki szerint a javaslat a minőséget szeretné majd az előtérbe helyezni az állami támogatások megállapításánál. Az új elképzelés szerint a színházi, zenei és táncos előadóművészeti szervezeteket nem hat kategóriába, hanem három nyilvántartási csoportba - a nemzeti, a kiemelt, illetve a pályázati úton támogatottakba - sorolnák. Az eddigi gyakorlatban alkalmazott normatív támogatás a jövőben csak az első két csoportra vonatkozna.
2011.05.02. 11:30
 
 
Kiállítják Katalin hercegnő ruháját
Kiállítják Kate Middleton - most már Katalin cambridge-i hercegnő - esküvői ruháját, amelyet televíziónézők milliói csodálhattak meg a pénteki esküvőn. A fehér és elefántcsontszínű szaténruhát Sarah Burton, Alexander McQueen elhunyt divatcézár örököse tervezte, és nagy dicséretet kapott egyszerre modern és klasszikus vonalvezetéséért. Sok hozzáértő párhuzamot fedezett fel a hercegnő és Grace Kelly esküvői ruhája között, amelyet a színésznő Rainier monacói herceggel kötött menyegzőjén viselt. A Clarence House - Károly herceg hivatala - egyelőre nem közölte, hogy mikor állítják ki Vilmos herceg feleségének ruháját, amelyet az utolsó pillanatig nagy titok övezett.
2011.05.02. 11:30
 
 
Tarlós: ne heccelje Gyurcsány a budapestieket
Tarlós István főpolgármester arra kéri Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt, hogy ne heccelje feleslegesen a budapestieket a Moszkva tér névváltozásával kapcsolatban. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény szerint a volt kormányfő "hisztérikus állításaival ellentétben" a főpolgármester egy szót sem beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel a Moszkva tér nevének megváltoztatásáról, azt civil szervezetek kezdeményezték. "Gyurcsány úr a minősítéseit tartsa meg magának" - írta Tarlós István.
2011.05.02. 11:20
 
 
Csökkent a gabonafélék ára
Hétfőn délelőtt szinte valamennyi gabonaféle ára csökkent a nemzetközi árutőzsdéken Oszama bin Laden halálának hírére. Elemzők szerint az elsőszámú terroristavezér halálával csökkent az ügyletek kockázati felára. A kukorica ára 1,80 százalékkal 7,40 dollárra esett a meghatározónak tartott chicagói gabonatőzsdén bushelenként (egy bushel = 25,4 kilogramm), a búza 1 százalékkal lett olcsóbb, és 7,60 dolláron jegyezték hétfőn délelőtt bushelenként. A szója ára 0,5 százalékkal csökkent, 13,87 dollárra.
2011.05.02. 11:20
 
 
Hajdu János: nőhet a terrorfenyegetettség
A Terrorelhárítási Központ főigazgatója szerint Oszama bin Laden halála után átmenetileg világszerte nőhet a terrorfenyegetettség. Hajdu János az MTI-nek elmondta, arra utaló adat jelenleg nincs a birtokukban, hogy konkrétan Magyarország nagyobb veszélyben lenne a vasárnapról hétfőre virradó éjjel történtek után. Hajdu János közölte: a Terrorelhárítási Központ folyamatosan értékeli a rendelkezésére álló információkat, és állandó kapcsolatban áll külföldi társszerveivel. "Ha bármilyen értesülést kapunk magyarországi terrorcselekmények veszélyéről, azonnal megtesszük a szükséges lépéseket, készen állunk bármilyen vészhelyzet kezelésére" -hangsúlyozta.
2011.05.02. 11:10
 
 
Van kapcsolat a halva születések és a passzív dohányzás között
Azoknak a várandós nőknek, akik dohányosok társaságában töltik napjaikat, némiképp nagyobb a kockázatuk arra, hogy magzatuk halva születik - állapították meg kanadai kutatók. A passzív dohányosok körülbelül egy százalékát szívják be annak a füstmennyiségnek, amely az aktívan cigarettázók tüdejébe jut, ám a tanulmány szerint ez is árt a magzatnak. A cigaretta szálló füstje számos olyan kémiai anyagot tartalmaz, amelyet a dohányzó a filteren át szív be, átszűrve. Joan Crane a tanulmány vezetője úgy véli, ezek az anyagok rontják a méhlepény vérellátását, ezáltal ártanak a magzatnak.
2011.05.02. 10:50
 
 
Nyolc embert vettek őrizetbe a dabasi verekedés ügyében
Nyolc embert vett őrizetbe a rendőrség a dabas-szőlői verekedés ügyében; a három sérült még az éjjel elhagyhatta a kórházat. A rendőrség az esti órákban nyolc fiatalembert hallgatott ki gyanúsítottként, őket csoportos garázdaság miatt vették őrizetbe; a dabasi rendőrkapitányság kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. Vasárnap délután két férfi tért be egy dabas-szőlői szórakozóhelyre, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hattagú társasággal tértek vissza. A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel, az ott tartózkodókkal.
2011.05.02. 10:50
 
Kasszasiker a Halálos iramban ötödik része
A Halálos iramban című akciófilm ötödik része hozta a legnagyobb bevételt az észak-amerikai mozik pénztárainál a hét végén. A széria újabb, Halálos iramban: Ötödik sebesség című epizódjában Vin Dieselhez és Paul Walkerhez Dwayne Johnson is csatlakozott, a szereplők ezúttal Rio de Janeiro utcáin hajtják "feltunningolt" autóikat. A film bemutatójának hétvégéjén 83 millió dolláros (14,7 milliárd forintos) bevételt hozott.
2011.05.02. 10:00
 
 
Karzai a harc feladására szólítja fel a tálibokat
Hamid Karzai afgán elnök Oszama bin Laden halálhírére felszólította hétfőn a lázadó tálibokat, hogy tanuljanak az al-Kaida-vezető végzetéből, és adják fel a harcot. Karzai "fontos hírnek" nevezte országos sugárzású televíziós beszédében, hogy egy amerikai kommandó megölte Pakisztánban a terroristavezért, amelynek hálózata szövetséges az Afganisztánban és Pakisztánban fegyveres lázadó harcot folytató tálibokkal. Az elnök szerint bin Laden "megfizetett a tetteiért".
2011.05.02. 10:00
 
VV Éva győzött a párbajon. De mit fog most tenni VV Alekosz?
VV Éva újra nyert immár negyedszer. Így most érdekes helyzet alakult ki a Való Világ villájában.
2011.05.02. 09:41
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 45., Arn 46.
Szávay Ágnes a 45., Arn Gréta pedig az egyéni legjobbjának számító 46. helyen áll a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján. A két héttel ezelőtt a marokkói tornán negyeddöntős, majd Estorilban nyolcaddöntős, Madridban viszont vasárnap a nyitókörben búcsúzott Arn két helyet javított, Szávay ugyanakkor egy hete még 43., volt, azóta nyert egy meccset a spanyol fővárosban, ám aztán hátsérülés miatt visszalépett. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen.
2011.05.02. 09:10
 
 
Csökkent a kőolaj ára, erősödtek a tőzsdemutatók bin Laden halálhírére
Oszama bin Laden halálának hírére a kőolaj, az arany és az ezüst ára csökkenni kezdett, a tőzsdemutatók pedig emelkedésnek indultak hétfőn. Közép-európai idő szerint hétfő reggel 9 óra előtt az északi-tengeri Brent olaj hordónkénti ára 95 centtel 124,94 dollárra, a West Texas Intermediate (WTI) ára pedig 1,27 dollárral 112,66 dollárra csökkent. Az arany ára unciánként (1 uncia = 31,1 gramm) azonnali szállításra 5 dollárral 1.540,39 dollárra csökken. Az ezüst ára Barack Obama amerikai elnök bejelentése után közvetlenül 10 százalékkal csökkent, hétfő reggel 9 óra körül 6,6 százalékos csökkenéssel, unicánként 44,64 dolláron állt.
2011.05.02. 09:10
 
 
Rendben megkezdődtek a magyar írásbeli vizsgák
Rendben megkezdődtek a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbeli érettségi vizsgák hétfő reggel országszerte, rendkívüli eseményről nem érkezett bejelentés - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. Magyar nyelv és irodalom vizsgatárgyból középszinten 1192 helyszínen 90 ezer 275 tanuló, emelt szinten 34 helyszínen 1292 diák tesz érettségi vizsgát.
2011.05.02. 09:00
 
 
Tisztújító közgyűlés kezdődik az Akadémián
Tisztújító közgyűlés kezdődik ma a Magyar Tudományos Akadémián. Az első napon átadják a tudományos társaság legrangosabb kitüntetését, az Akadémiai Aranyérmet, valamint a kiemelkedő tudományos tevékenységért járó Akadémiai Díjakat, a tudomány és a kutatás-fejlesztés támogatóinak munkáját a gazdasági és az állami élet területén pedig a Wahrmann Mór-éremmel ismerik el. A Kémiai Nemzetközi Évéhez kapcsolódva Perczel András akadémikus A mikrokozmosz kémiája - a kémia mikrokozmosza című előadásában a száz évvel ezelőtt kémiai Nobel-díjjal kitüntetett Madame Curie munkásságát idézi fel.
2011.05.02. 07:40
 
 
Büntethetővé tehetik az etnikai feszültségkeltést
Az Országgyűlés ma - a házszabálytól történő eltéréssel - büntethetővé teheti az egyes közösségekben félelmet keltő, etnikai feszültséget szító magatartást. A képviselők abban az esetben szavazhatnak még ma a büntető törvénykönyv szigorításáról, ha a képviselők négyötöde hozzájárul; az előterjesztés elfogadásához ezt követően már az egyszerű többség támogatása is elegendő. Orbán Viktor miniszterelnök a Btk. tervezett szigorításával összefüggésben a napokban úgy nyilatkozott, a módosítás hosszú távon kezeli a Gyöngyöspatán kialakult, illetve az ehhez hasonló helyzeteket.
2011.05.02. 07:40
 
Jégkorong-vb: a szlovákokat is felülmúlták a németek
Az oroszok legyőzése után - ugyancsak nagy meglepetésre - a házigazdák csapatánál is jobbnak bizonyult a német válogatott a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon. Eredmények, 2. forduló: A csoport (Pozsony): Németország-Szlovákia 4-3 (0-0, 3-0, 1-3), korábban: Oroszország-Szlovénia 6-4 (1-0, 1-1, 4-3). A csoport állása: 1. Németország 6 pont, 2. Szlovákia 3 (6-5), 3. Oroszország 3 (6-6), 4. Szlovénia 0. B csoport (Kassa): Svájc-Fehéroroszország 4-1 (1-0, 3-1, 0-0), korábban: Kanada-Franciaország 9-1 (3-0, 2-1, 4-0). A csoport állása: 1. Kanada 6 pont, 2. Svájc 5, 3. Franciaország 1, 4. Fehéroroszország 0.
2011.05.02. 07:30
 
 
Serie A: kilencvenötödik percben szerzett góllal nyert az AS Roma
Az AS Roma vendégként nagy küzdelemben legyőzte a már kiesett Barit vasárnap este az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, ezzel pontszámban beérte a tabellán ötödik Udinesét. A fővárosi csapatban Francesco Totti duplázott, de egy harmadik gólt is rúghatott volna, második tizenegyesét azonban a 79. percben, 2-2-es állásnál kihagyta. Noha a második félidőben a Bari kétszer is kapufáig jutott, a római együttesbe csereként beállt Aleandro Rosi állította be a végeredményt a 95. percben. Kétmeccses eltiltása miatt Rudolf Gergely nem lépett pályára a hazaiaknál.
2011.05.02. 07:30
 
 
Primera División: szerződést hosszabbított az Espanyol edzője
Két évvel, 2014-ig meghosszabbította szerződését klubjával Mauricio Pochettino, a spanyol élvonalban szereplő Espanyol labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az egyesület közleménye szerint a korábbi argentin válogatott játékos egyrészt annak köszönheti a bizalmat, hogy az első csapattal sikeresen szerepel, másrészt Ramon Planes sportigazgatóval karöltve az utánpótlás-nevelés rendszerében is maradandót alkotott. A kisebbik barcelonai együttes az utóbbi időben ugyan gyengébben szerepel a bajnokságban, de még ezzel együtt is harcban van az Európa Liga-indulást jelentő helyekért.
2011.05.02. 07:20
 
 
Népszabadság: a magyarok felét nem érdekli az egy százalék
Beteg gyerekek és állatmenhelyek: továbbra is nekik ajánlják fel legszívesebben személyi jövedelemadójuk egy százalékát a magyar adózók, a lakosság körülbelül fele azonban egyáltalán nem rendelkezik erről - olvasható a hétfői Népszabadságban. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakreferense a napilapnak úgy nyilatkozott: az adózók körülbelül fele még mindig nem rendelkezik személyi jövedelemadója egy százalékáról vagyis a közel harmincmilliárd forintos, civileknek és egyházaknak felajánlható úgynevezett elvi keretből 13 milliárd forint a kasszában marad.
2011.05.02. 07:20
 
 
Megtalálták az Air France 447-es járatának fekete dobozát
A tenger alatti kutatás eredményeképpen megtalálták az Air France légitársaság 2009. június 1-jén Rio de Janeiróból Párizsba indult, majd útközben az Atlanti-óceánba zuhant gépének egyik fekete dobozát - közölte vasárnap a légi baleseteket vizsgáló francia BEA hivatal. A BEA közleménye szerint a 447-es járat fekete dobozát vasárnap reggel "lokalizálták", s néhány órával később kiemelték a mélyből. A közleményhez fotókat is mellékeltek. A kiemelt fekete doboz a repülési adatokat tartalmazza. A kutatórobotok tovább keresik a másik, a pilótafülkében elhangzott beszélgetéseket rögzítő fekete dobozt.
2011.05.02. 07:20
 
 
Orbán: nagy siker az elmúlt egy év
Nagy sikerként értékeli az elmúlt egy évet a miniszterelnök, mert - mint fogalmazott - Magyarország nem zuhant a szakadékba, ellentétben Görögországgal, Írországgal vagy Portugáliával. Orbán Viktor ezt a TV2 vasárnap sugározott, Frizbi című műsorában mondta, ahol arról is beszélt, "szamárságnak" tartja az előre hozott országgyűlési választásokról szóló híreket. A kormányfő kifejtette: az elmúlt egy évet nagy sikernek értékeli, ám nem a kormány teljesítménye szempontjából, mert azzal sosem lesz elégedett, hanem az ország szempontjából, hiszen "a szakadék felé rohanó lovakat kellett megfékezni és visszafordítani, és ez sikerült".
2011.05.01. 23:50
 
 
Az Endeavour utolsó útja újabb halasztás szenved
Ismét, immár másodszor halasztotta el az amerikai űrkutatási hivatal az Endeavour utolsó útját; a NASA szerint az űrsiklón észlelt műszaki hiba helyrehozatala a tervezettnél több időt vesz igénybe. Az Endeavour indítását eredetileg április 29-re tűzték ki, de három órával a start előtt az 1. számú segédhajtómű fűtőberendezésén elektronikai meghibásodást észleltek, ezért május 2-ra halasztották az indítást. A NASA közölte vasárnap, hogy a hétfőre áttett indításra sem kerülhet sor, mert a hiba helyrehozatala a vártnál több időt vesz igénybe: le kell cserélni a meghibásodott berendezést, majd az újat tesztelni kell. Az Endeavour így legkorábban május 8-án indulhat el utolsó űrbéli küldetésére.
2011.05.01. 22:00
 
 
Madridi tenisztorna: Szávay nem áll ki Cibulkova ellen
Szávay Ágnes hátfájdalmai miatt nem tud kiállni hétfőn a szlovák Dominika Cibulkova ellen a madridi salakpályás tenisztorna 3,5 millió euró összdíjazású női versenyének második fordulójában, a 16 közé jutásért. A 22 éves magyar játékos - aki vasárnapra virradóra maratoni csatában nyert a bolgár Cvetana Pironkova ellen - este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a stábjával mindent megpróbáltak a fájdalom csökkentése érdekében, de nem jártak sikerrel, így nem vállalja a játékot.
2011.05.01. 21:40
 
 
Tovább találgat a brit sajtó a hercegi nászútról
Biztonsági okokból halaszthatták el Vilmos herceg és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő nászútját - legalábbis a vasárnapi brit sajtó találgatásai szerint. A brit sajtó már előzőleg tényként kezelte, hogy a hercegi házaspár szombaton nászútra indul, ám az udvar szombat délutáni, általános meglepetést keltő bejelentése szerint Vilmos és Katalin úgy döntött, hogy "nem utazik el azonnal" nászútjára. A hétfői nagy-britanniai munkaszüneti nappal kiegészülő hosszú hétvégét kettesben töltik "az Egyesült Királyságban", utána pedig Vilmos ismét szolgálatba lép azon a walesi légitámaszponton, ahol a királyi légierő kutató-mentő helikopterpilótájaként dolgozik.
2011.05.01. 21:40
 
Primera División: fordított és nyert a Villarreal
Az Európa Liga elődöntőjében csütörtökön csúfos, 5-1-es vereséget szenvedett Villarreal hátrányból fordítva legyőzte a vendég Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján. Primera División, 34. forduló: Villarreal-Getafe 2-1.
2011.05.01. 21:30
 
 
Százezrek vonultak fel Európa országaiban a munka ünnepén
Százezrek, sőt milliók vonultak fel vasárnap, május elsején a munka ünnepe alkalmából, sok helyütt magasabb béreket és jobb munkakörülményeket követelve. Franciaország-szerte a bérből és fizetésből élők ezrei vonultak az utcákra, s a gazdasági követelések mellett a szakszervezetek elítélték a feljövőben lévő szélsőjobb szólamait. Az előbbiek száma elmaradt a tavalyitól, míg a szélsőjobb, amely Jeanne d,Arc előtt tisztelegve vonult fel, nagyobb tömeget mozgósított, mint 2010-ben. Marine Le Pen, a Nemzeti Front elnöke - egy évvel az elnökválasztás előtt - a franciák védelmezőjeként lépett fel az euróval, a globalizációval és a bevándorlással szemben.
2011.05.01. 20:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315[1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista