2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
Krónika: a Tőkés meggyilkolására buzdító szerkesztő befolyásos külföldi politikusok barátjának nevezi magát
A közgazdasági tudományok doktoraként és a román hadsereg tartalékos tábornokaként, valamint külföldi befolyásos politikusok barátjaként tünteti fel magát Mihai-Florin Nahorniac, aki Tőkés László meggyilkolására buzdított az általa szerkesztett lapban - írja hétfői számában a Krónika.
2011.05.16. 13:47
 
 
Realistic Crew: súlyos triphop-lemez magas színvonalon
Negyedik stúdiólemezével jelentkezett a trip-hop egyik legszínvonalasabb hazai képviselője, a tíz éve működő Realistic Crew. A súlyos, lassan hömpölygő zenét tartalmazó Blind Musician című korongról a csapat alapítója, Vranik Krisztián (Krizo) beszélt az MTI-nek.
2011.05.16. 13:44
 
Jobbik: a fideszes javaslat "megélhetési vágóhídra" küld embereket
A Jobbik szerint a kormány több tízezer embert és családjaikat küldi a "megélhetési vágóhídra" a Lázár János és Balsai István által pénteken beterjesztett alkotmánymódosító javaslattal - jelentette ki Bertha Szilvia hétfői sajtótájékoztatóján.
2011.05.16. 13:42
 
Őz okozott balesetet Somogyban, ketten súlyosan megsérültek
Őz okozott balesetet Somogyban a 67-es úton Látrány és Somogytúr között hétfő hajnalban; ketten súlyosan megsérültek - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.05.16. 13:41
 
 
Lady Gaga a Twitter királynője 10 millió követővel
Elsőként lépte át a bűvös, 10 milliós követői számot a Twitteren Lady Gaga vasárnap. "Tízmillió szörnyeteg!" - írta a közösségi mikroblogon a The Fame Monster című híres albumának címéből kölcsönözve. "Elállt a szavam, ezzel meglennénk!" - tette hozzá. A 25 éves énekesnő Twitter-üzeneteit eddig mintegy 10,05 millióan olvasták. Pontosan egy éve ő és Britney Spears még fej-fej mellett álltak a Twitter-követők tekintetében. Lady Gagának akkor 5,71 millió, Britney Spearsnek 5,69 millió követője volt a mikroblogon. A legújabb rangsorban azonban Spears már csak a negyedik helyre került 7,85 millió követővel.
2011.05.16. 13:40
 
Egységesítik a megyei fenntartású szociális intézmények gyógyszerellátását Szabolcsban
Egységesíti tíz, megyei fenntartású szociális intézmény gyógyszerbeszerzését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat és a fenntartásában lévő Egészségügyi Holding Zrt. - jelentette be Gulyás József, a helyhatóság alelnöke sajtótájékoztatón hétfőn Nyíregyházán.
2011.05.16. 13:40
 
Feloldották mindkét útzárat a 66-os főúton
Feloldották az útzárat a 66-os főúton Pécs közelében, valamint Gödrénél; mindkét helyen teherautó ütközött személyautóval - közölte a rendőrség hétfőn kora délután az MTI-vel.
2011.05.16. 13:39
 
KSH: a használt lakások ára kissé, az újaké jobban csökkent tavaly
A használt lakásárak csökkenése Magyarországon tavaly már lassult, alig érte el a 2 százalékot, az új lakások árának visszaesése azonban éppen 2010-re gyorsult, elérte a 6 százalékot a megelőző évi 1,6 százalék után; a lakáspiaci forgalom a tavalyelőtti nagy visszaesés után is tovább mérséklődött tavaly - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból.
2011.05.16. 13:37
 
Kirabolt egy idős nőt a szomszédja Királdon - egy hétre rá elítélték
Kirabolt a szomszédja egy idős asszonyt; a rendőrségi nyomozás után az elkövetőt egy héten belül bíróság elé állították, nem jogerősen hat év hat hónap letöltendő börtönbüntetést kapott - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
2011.05.16. 13:35
 
Tízmilliós cigarettafogás Szabolcsban
Folytatódnak a cigarettacsempészek ellen indított razziák Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol az elmúlt hétvégén 10 millió forint értékű adózatlan dohányárut foglaltak le a pénzügyőrök és a rendőrök - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2011.05.16. 13:34
 
Roger Waters somogyi gyerekeket támogat budapesti koncertjével
Roger Watersszel és zenekarával énekelhet együtt az abonyi székhelyű Somogyi Iskola - Együtt a Gyermekekért Alapítvány tizenhat pártfogoltja június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában.
2011.05.16. 13:33
 
Hasba szúrta feleségét egy debreceni férfi
Hasba szúrta feleségét egy debreceni férfi, a 49 éves nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2011.05.16. 13:32
 
Kivonult az MSZP és a KDNP az alkotmányügyi bizottság üléséről
Az MSZP, majd a KDNP képviselői is kivonultak a parlament alkotmányügyi bizottságának hétfői üléséről, a fideszes Lázár János és Balsai István pénteken beterjesztett két törvényjavaslatának megvitatása közben. Az indítványokat kedden kezdheti tárgyalni a Ház. Az előterjesztői, majd az MSZP-s és jobbikos hozzászólalások után a fideszes Szakács Imre kért szót, és álláspontja kifejtése után javasolta: ha minden frakció hozzászólt a kérdéshez, zárják le a vitát, mivel számos napirendi pont van még hátra. A levezető elnök, Cser-Palkovics András (Fidesz) jelezte, erről a javaslatról vita nélkül kell dönteni. A vita lezárásával a testület fideszes tagjai egyetértettek. Ekkor az MSZP kivonult az ülésről.
2011.05.16. 13:30
 
 
Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán és Trill Zsolt a szegedi Tragédiában
Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán és Trill Zsolt alakítja Az ember tragédiájának főszerepeit Vidnyánszky Attila "szélesvásznú" rendezésében a nyolcvanéves Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóelőadásán - tájékoztatta Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
2011.05.16. 13:29
 
Ericsson Magyarország: a tavalyihoz hasonló árbevétel-növekedés az idén
A tavalyihoz hasonló 5 százalék körüli árbevétel-növekedést tervez erre az évre is az Ericsson Magyarország Kft.- mondta Jakab Roland, az Ericsson magyarországi leányvállalatának vezérigazgató helyettese hétfőn Budapesten.
2011.05.16. 13:28
 
Mosolyfelmérés: a megkérdezett ügyfelek negyede hiányolta a mosolyt
A megkérdezett ügyfelek negyede hiányolta, hogy nem mosolyognak az eladók - derül ki egy felmérésből.
2011.05.16. 13:27
 
Észak-afrikai és csecsen határsértőket fogtak el Szabolcsban
Négy észak-afrikai és egy csecsen határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő hétfőn az MTI-vel.
2011.05.16. 13:25
 
Európai Bizottság: nincs hatással a letartóztatás a folyó euróövezeti ügyekre
Nincs hatással Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatójának őrizetbe vétele az euróövezeti ügyekre, az esedékes döntésekre - jelentette ki az Európai Bizottság szóvivője hétfőn Brüsszelben.
2011.05.16. 13:24
 
Schmitt: Magyarország kiveszi részét a fejlődő országok iránti szolidaritásból
Magyarország a gazdasági nehézségek ellenére is aktívan kiveszi a részét a fejlődő országok iránti szolidaritásból, az EU Tanácsának soros elnöki posztja egyedülálló lehetőséget ad a fellépésre az ügyben - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn Budapesten.
2011.05.16. 13:23
 
ÚMSZ: román aggály egy kormányközi megállapodás figyelmen kívül hagyása miatt
A román külügyminisztérium adatvédelmi szempontok miatt aggályosnak tartja, hogy Budapest figyelmen kívül hagyja az oktatási támogatásokról szóló kormányközi megállapodást – írta hétfői számában az Új Magyar Szó (ÚMSZ).
2011.05.16. 13:22
 
Halálos áldozatot követelt az új internetes őrület
Hét emeletet zuhant és azonnal szörnyethalt egy ausztrál fiatal egy új internetes őrület miatt. Az ötödik földrészen is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő planking (padlózás, deszkázás) lényege, hogy a vállalkozó szellemű fiatalok a hasukon fekve, merev testhelyzetben, leszorított karral fekszenek gyakran veszélyes, egészen valószínűtlen helyeken. A mutatványaikról készített képeket később feltöltik az internetre. Ross Barnettnek, a queensland-i rendőrség illetékesének elmondása szerint a húsz éves Acton Beale egy hét emelet magasan lévő erkély korlátján "plankingelt', mielőtt a mélybe zuhant. Egy barátja megörökítette mutatványát.
2011.05.16. 13:20
 
 
Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán és Trill Zsolt a szegedi Tragédiában
Ónodi Eszter, Rátóti Zoltán és Trill Zsolt alakítja Az ember tragédiájának főszerepeit Vidnyánszky Attila "szélesvásznú" rendezésében a nyolcvanéves Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóelőadásán - tájékoztatta Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense hétfőn az MTI-t. Közleményében a jubileumát ünneplő Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóját, Bátyai Edinát idézve úgy fogalmaz: a magyar színházi élet ünnepévé teszik az előadást. A Tragédia fontos hagyományt képvisel Magyarország legnagyobb nyári színházi fesztiváljának történelmében, "csúcstartó" a szabadtérin, hiszen az elmúlt évtizedekben tizenhat évad során összesen 61 előadásban láthatták a nézők.
2011.05.16. 13:20
 
 
MSZP: 600 ezer ember és a jogállam ellen indított támadást a Fidesz
Az MSZP szerint 600 ezer ember ellen indított nyílt és agresszív támadást a Fidesz azzal, hogy alkotmánymódosítással tenné lehetővé a korkedvezményes, korengedményes és korhatár előtti rokkantnyugdíjak csökkentését, megvonását. Mesterházy Attila hétfőn sajtótájékoztatón arra szólította fel a kormánypártot, vonja vissza azt a Lázár János és Balsai István által pénteken beterjesztett alkotmánymódosító javaslatot, amely kimondaná, hogy az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltése előtt folyósított nyugellátás törvényben meghatározottak szerint csökkenthető és szociális ellátássá alakítható, ha pedig az ellátást igénybe vevő munkaképes, akkor megszüntethető.
2011.05.16. 13:20
 
 
Stadler József 4 év 10 hónap börtönbüntetést kapott első fokon
Stadler József akasztói vállalkozót 4 év 10 hónap börtönbüntetésre, valamint 67 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte hétfőn első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság. Stadler Józsefet különös visszaesőként, folytatólagosan elkövetett adócsalás, folytatólagosan elkövetett csalás, közokirat-hamisítás, valamint magánokirat-hamisítás miatt ítélte letöltendő börtönbüntetésre Farkasné Kramolis Andrea bírói tanácsa. A vállalkozót mellékbüntetésül 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. A bíróság Kriszt Ádám másodrendű és Gyuris György harmadrendű vádlottat egyaránt 120 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.
2011.05.16. 13:10
 
Nyomozást rendeltek el a zsámboki férfi halálának ügyében
Nyomozást rendelt el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn annak a 28 éves zsámboki férfinak a halála ügyében, aki még 2011. április 27-én hunyt el egy kerepesi kórházban, miután több kórházban is megvizsgálták. A rendőrség hétfőn azt közölte az MTI-vel: foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak eljárást igazságügyi orvos szakértő bevonásával, ismeretlen tettes ellen. A nyomozók azt vizsgálják, hogy a férfit az orvosi szakma szabályai szerint látták-e el, és terhel-e valakit felelősség a haláleset bekövetkezéséért. Tarlós István főpolgármester múlt pénteken rendelt el vizsgálatot az ügyben, mivel a 28 éves zsámboki férfi a halála előtt két fővárosi fenntartású egészségügyi intézményben is megfordult.
2011.05.16. 12:50
 
Kivonult az MSZP és a KDNP az alkotmányügyi bizottság üléséről
Az MSZP, majd a KDNP képviselői is kivonultak a parlament alkotmányügyi bizottságának hétfői üléséről, a fideszes Lázár János és Balsai István pénteken beterjesztett két törvényjavaslatának tárgyalása közben. Az előterjesztői, majd az MSZP-s és jobbikos hozzászólalások után a fideszes Szakács Imre kért szót, és álláspontja kifejtése után javasolta: ha minden frakció hozzászólt a kérdéshez, zárják le a vitát, mivel számos napirendi pont van még hátra. A levezető elnök, Cser-Palkovics András (Fidesz) jelezte, erről a javaslatról vita nélkül kell dönteni. A vita lezárásával a testület fideszes tagjai egyetértettek. Ekkor az MSZP kivonult az ülésről.
2011.05.16. 12:40
 
 
Primera División: C. Ronaldo már spanyol csúcstartó
Már 39 bajnoki találatnál tart Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója, aki így egy fordulóval a spanyol labdarúgó-bajnokság vége előtt a góllövőlista abszolút csúcstartója lett. A 26 éves játékos a Villarreal elleni két találatával megelőzte Telmo Zarrát és a mexikói Hugo Sánchezt, előbbi az 1950/51-es, utóbbi az 1989/90-es szezonban ért el 38 gólt. (A Marca és a spanyol hírügynökség (EFE) szerint Ronaldo már rekorder, más számítások szerint viszont csak 38 gólnál jár. A harmadik fordulóban ugyanis úgy talált be szabadrúgásból, hogy a labda megpattant csapattársa, Pepe hátán.)
2011.05.16. 12:00
 
217 milliárdos megtakarítás várható a rokkantsági ellátások átalakításával
Három év alatt összesen 217 milliárd forint költségvetési megtakarítást eredményezhet a rokkantsághoz, egészségkárosodáshoz kapcsolódó ellátások átalakítása a nemzetgazdasági miniszter közlése szerint. Matolcsy György egy írásbeli kérdésre adott válaszában kitért arra is, hogy a rokkantnyugdíj, baleseti rokkantsági nyugdíj és egyéb nyugdíjszerű rendszeres szociális ellátások - a korhatár betöltéséig - a jelenlegi formájukban megszűnnének, és egészségkárosodási ellátássá alakulnának át.
2011.05.16. 12:00
 
 
Rogán: törvényjavaslat készül a gépjármű-kereskedelemre
A gazdasági bizottság hamarosan törvényjavaslat-csomagot nyújt be a parlamentnek, amelyben a gépjármű-kereskedelem és -javítás problémáit orvosolják, erről már tárgyalt Matolcsy György gazdasági miniszterrel - mondta Rogán Antal, a gazdasági bizottság elnöke a bizottság közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottságának ülésén hétfőn Budapesten. A még a tavaszi ülésszakon elfogadható törvényben első helyen áll az, hogy az állandó magyarországi lakhellyel rendelkezők ne járhassanak külföldi rendszámú autóval. A gépjármű szakma által kért adóváltozások viszont csak az őszi adótörvényekben mehetnek a parlament elé, így azok a jövő év első napjától léphetnek hatályba.
2011.05.16. 11:50
 
Daganatos megbetegedéseket diagnosztizáló szoftverek készülnek Szegeden
Két, daganatos megbetegedések felismerését szolgáló orvosi szoftver prototípusát készítették el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a GE Healthcare (GEHC) munkatársai egy kutatás-fejlesztési program keretében - tájékoztatta Fidrich Márta, a GEHC szegedi irodájának vezetője az MTI-t. Közlése szerint a program 2009 áprilisában indult, összköltsége 221 millió forint. A korszerű, úgynevezett duálenergiás komputertomográf (CT) berendezések két különböző energiájú átvilágítást használnak a felvételek készítésekor. Mivel az egyes anyagok röntgenelnyelési együtthatója eltér a két energiaszinten, így a hagyományos CT-vel szemben pontosabb lágyszövet-azonosítás érhető el.
2011.05.16. 11:30
 
Legalább fél év szükséges a fukusimai atomválság felszámolásához
Legalább fél évbe telik, amíg a szakemberek teljes ellenőrzésük alá vonják a megrongálódott fukusimai atomerőműben zajló folyamatokat - közölte hétfőn Kan Naoto japán miniszterelnök. Kan szerint a japán kormány tartja magát a korábban bejelentett határidőkhöz, legfeljebb más módszereket alkalmaz annak fényében, hogy a minap kiderült: a március 11-i földrengésben és szökőárban megrongálódott atomerőmű egyes reaktorában teljesen leolvadtak a fűtőelemek, s nem kizárt, hogy két másik reaktorban is ugyanez a helyzet.
2011.05.16. 11:20
 
Férfi tenisz-világranglista: Djokovic már Nadal "nyakán"
Az idén még veretlen, 37 diadalnál tartó szerb Novak Djokovic már csak 405 pontra van a római torna vasárnapi fináléjában általa legyőzött spanyol Rafael Nadaltól a férfi teniszezők világranglistájának élén. A második helyen álló Djokovic 2011-ben az olasz fővárosban rendezett viadal előtt az Australian Openen, Dubajban, Indian Wellsben, Miamiban, Belgrádban és Madridban sem talált legyőzőre. A versenyeket szervező ATP honlapjának hétfői közlése szerint a legjobb magyar, Kellner Ádám a 229., míg Balázs Attila a 235.
2011.05.16. 11:20
 
London 2012: Tóth és Póta már biztos induló
A hétfőn nyilvánosságra került világranglista alapján biztossá vált, hogy Tóth Krisztina és Póta Georgina indulhat a jövő évi, londoni olimpia asztalitenisz tornáján. A nemzetközi sportági szövetség legfrissebb rangsorában előbbi a 35., utóbbi pedig a 40., de mivel csak országonként kettő és nemenként 28 játékos juthatott most részvételi joghoz, az ötkarikás rangsorban Tóth a 19., Póta pedig a 22., azaz mindketten kvótát szereztek. Tóth pályafutása ötödik, míg Póta második olimpiájára készülhet. Ahhoz, hogy a magyar nők csapatban is résztvevői lehessenek a londoni játékoknak, a későbbiekben Lovas Petrának (a világranglista jelenlegi 51. helyezettjének) is kvótához kell jutnia, de ő egyesben már biztosan nem indulhat.
2011.05.16. 11:20
 
Áprilisban a lakosság növelte az alapok vagyonát
Összességében öt és fél milliárd forint érkezett a befektetési alapokba áprilisban, elsősorban lakossági forrásból, de az intézményi befektetők esetében is megállt a márciusban tapasztalt visszaváltás - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) hétfőn az MTI-vel. Az 5,5 milliárd forint friss tőkebefektetés mellett az alapok vagyonát további 25,9 milliárd forint hozam is növelte áprilisban. A hónap végén a BAMOSZ tagok 0,8 százalékos bővülést követően, 468 hazai befektetési alapban összesen 3.855 milliárd forintot kezeltek.
2011.05.16. 11:10
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 16 hónap után már nem a legjobb magyar
A Rómában a negyeddöntőig menetelt Arn Gréta feljött a 40. helyre, így a 41. Szávay Ágnes 16 hónap után már nem a legjobb magyar a női teniszezők világranglistáján. A múlt héten súlyos gerincsérülését bejelentő Szávay tavaly január 17-én állt ismét az élre a magyarok rangsorában, Czink Melindát előzte meg akkor, aki jelenleg csak a 284. A versenyeket szervező WTA hétfői tájékoztatása szerint továbbra is a dán Caroline Wozniacki áll az élen.
2011.05.16. 11:00
 
MNB: a magánpénztári vagyon miatt jelentősen nőtt az államháztartás finanszírozási képessége
Az államháztartás nettó finanszírozási képessége a GDP 5,0 százalékát tette ki (1379 milliárd forintot) a 2011 első negyedévével lezárt egy évben az első negyedévében elszámolt magánnyugdíj-pénztári kilépések miatt - közölte az MNB hétfőn. A tőketranszfer hatását figyelmen kívül hagyva azonban az államháztartás finanszírozási igénye (hiánya) a GDP 4,6 százaléka (1.271 milliárd forint)volt. Az MNB a statisztikai elszámolásokban azzal számol, hogy a magánnyugdíj-pénztárakból kilépők nyugdíjpénztári követeléseinek reálhozam és tagdíj-kiegészítés feletti része 2.650 milliárd forintra, az éves GDP 9,6 százalékára becsült része az első negyedévében csökkenti a háztartások, és növeli az államháztartás finanszírozási képességét.
2011.05.16. 11:00
 
Német győzelem a norvégiai szakáll- és bajusz-világbajnokságon
Elmar Weisser német versenyző szakálla bizonyult a legszebbnek vasárnap a norvégiai Szakáll- és bajusz-világbajnokságon, ezzel ő nyerte el a verseny fődíját. A legszebb szakállak és bajuszok tulajdonosainak járó nemzetközi díjakat 17 kategóriában osztották ki a közép-norvégiai Trondheimben. A kétévenként megtartott verseny legtöbb díját rendszerint az amerikaiak és a németek viszik el. Ezúttal az amerikaiak hat aranyat gyűjtöttek, míg a németek hét díjjal távoztak. A 47 esztendős Weisser - aki foglalkozását tekintve fodrász - a "szabad stílusú teljes szakáll" kategóriában nyerte el a trófeát.
2011.05.16. 10:30
 
Csapadékvíz-elvezető rendszer épül Peresztegen
Csapadékvíz-elvezető rendszer épül a Győr-Moson-Sopron megyei Peresztegen, a 67 millió forintos beruházás eredményeként a község legveszélyeztetettebb része mentesül az esőzések okozta áradásoktól – mondta Sellei Tamás polgármester hétfőn az MTI-nek.
2011.05.16. 10:21
 
 
Feljelentést tesz Budai Gyula a mezőhegyesi ménesbirtok privatizációja ügyében
Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz az elszámoltatási kormánybiztos a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. 2004-es privatizációjának ügyében. Budai Gyula hétfőn az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy csütörtökön teszi meg a feljelentést ismeretlen tettes ellen folytatólagosan elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon.
2011.05.16. 10:20
 
 
Első alkalommal jelöltek magyar kutatót az Európai Szabadalmi Díjra
A virtuális 3D mikroszkóp kifejlesztéséért Molnár Bélának, a Semmelweis Egyetem (SE) sejtanalitikai laboratóriuma vezetőjének személyében első alkalommal jelöltek magyar kutatót az Európai Szabadalmi Díjra.
2011.05.16. 10:15
 
Márciusban tovább csökkent az építőipar teljesítménye
A februári kismértékű emelkedést követően márciusban ismét, 3 százalékkal csökkent az építőipar teljesítménye az előző hónaphoz és 10,9 százalékkal esett vissza az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. (A kiigazítatlan és a munkanaptényezővel kiigazított éves adat megegyezett.)
2011.05.16. 10:13
 
Átszervezi közoktatási rendszerét Győr önkormányzata
Átszervezné közoktatási rendszerét Győr önkormányzata - jelentette be Somogyi Tivadar alpolgármester (Fidesz-KDNP) hétfőn, sajtótájékoztatón.
2011.05.16. 10:11
 
Első alkalommal jelöltek magyar kutatót az Európai Szabadalmi Díjra
A virtuális 3D mikroszkóp kifejlesztéséért Molnár Bélának, a Semmelweis Egyetem (SE) sejtanalitikai laboratóriuma vezetőjének személyében első alkalommal jelöltek magyar kutatót az Európai Szabadalmi Díjra. Tulassay Tivadar, az SE rektora hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Európa legrangosabb innovációs díját május 19-én Budapesten osztják ki öt kategóriában. Az elismerést az Európai Bizottság egyik szerve és az Európai Szabadalmi Hivatal alapította 2006-ban. Az idei zsűri tagjai között szerepel Rubik Ernő.
2011.05.16. 10:10
 
Teherautó ütközött személyautóval Gödrénél, újabb lezárás a 66-os főúton
Újabb lezárást rendeltek el a 66-os főúton, miután egy teherautó összeütközött egy személyautóval Gödrénél hétfő délelőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2011.05.16. 10:09
 
 
A rettenthetetlen Thor a Koszorúslányokat is legyőzte
Az emberek közé száműzött isteni hősről szóló Thor című akciókaland megtartotta vezető helyét az észak-amerikai kasszasikerlistán, a Koszorúslányok című romantikus komédia premierje sem tudta megszorítani. A Paramount háromdimenziós szuperhősfilmje 34,5 millió dollárt (6,5 milliárd forintot) söpört be bemutatása második hétvégéjén, ezzel észak-amerikai összbevétele megközelíti a 120 millió dollárt (22,7 milliárd forintot). Boxoffice-elemzők szerint a Kenneth Branagh által rendezett produkció a rokonszenves ausztrál színésszel, Chris Hemsworth-szel a címszerepben további sikerekre számíthat a mozikban, bár a jövő hét végét nyilván A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken uralja majd.
2011.05.16. 10:00
 
BUX: -0,32 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 73,74 pontos csökkenéssel, 23.263,76 ponton nyitott hétfőn. A múlt pénteki záró értékéhez képest 0,32 százalékkal gyengült.
2011.05.16. 09:10
 
Elindult az MTI ingyenes hírszolgáltatása, megújult a közszolgálati hírportál
A Magyar Távirati Iroda a tájékoztatáshoz fűződő alapjog megvalósítása érdekében elindította ingyenes hírszolgáltatását. A nemzeti hírügynökség egyes tartalmai, valamint naponta körülbelül ötven fotója regisztráció után érhető el az mti.hu weboldalon. A szolgáltatás mindenki számára nyitott, így magánszemélyek, cégek és médiaszolgáltatók is ingyenesen juthatnak hozzá az MTI közszolgálati tartalmaihoz. A változásokról az ügyfelek írásban kapnak tájékoztatást. Az elérhető tartalmak között vannak a távirati iroda saját forrású közszolgálati hírei - ez a hírkiadás nagyjából kétharmada -, az MTI által készített grafikák, valamint a szöveges archívumok. A napi fotókiadásból nagyjából ötven saját felvétel érhető el díjfizetés nélkül.
2011.05.16. 09:00
 
Másfél havi mélyponton az euró
Hatheti mélypontra gyengült az euró hétfőn, közép-európai idő szerint hajnalban, amit elemzők azzal hoznak összefüggésbe, hogy a hétvégén szexuális zaklatással, nemi erőszak kísérletével és személyi szabadság korlátozásával vádolta meg a New York-i rendőrség Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatóját. Az IMF vezetőjének ügye tovább növeli a bizonytalanságot a Görögországnak és a súlyos adósságválsággal küszködő többi euróövezeti tagországnak nyújtandó segítség körül. Az euró 1,4063 dollárig gyengült hétfőn hajnalban. A legutóbbi kereskedési nap kezdetén, pénteken reggel még 1,4335 dolláron állt az euró. A japán jennel szemben kéthavi mélypontra, 113,35 jenre gyengült az euró hétfőn.
2011.05.16. 08:50
 
 
Feltöltik az Endeavour üzemanyagtartályát, startra készülnek
Megkezdődött az Endeavour külső üzemanyagtartályának feltöltése a floridai űrközpontban, s ha minden a tervek szerint alakul, az űrrepülőgép hétfőn - közép-európai idő szerint - 14 óra 56 perkor elindul utolsó Föld körüli útjára. A művelet mintegy három órát vesz igénybe: ez idő alatt közel kétmillió liter üzemanyagot szivattyúznak át az űrsikló külső üzemanyagtartályába. Előzőleg a NASA szakemberei ellenőrizték az Endeavour hajtóműveit és navigációs rendszerét, illetve a vezérlőberendezések működését. Az Endeavournek ez lesz a 25-ik, egyben az utolsó útja, amelyet kéthetesre terveznek. Az eredetileg április 29-re tervezett indítást többször elhalasztották műszaki problémák miatt.
2011.05.16. 08:30
 
 
Miró és a történelem: a Tate Modern kiállítása
"A történelem színeiben" mutatja be Joan Mirót (1893-1983), a nagy kolorista festőt a londoni Tate Modern új kiállítása. Mint a párizsi Le Figaro írja, a fehéringes, lakkcipős úriemberként ismert katalán festő ezzel a tárlattal visszamenőlegesen elnyeri a spanyol köztársaság harcosának rangját. A 150 kép, amelyek közül sok igazi remekmű, új összefüggésben mutatja be a sokak által "a művészet királyának" tekintett, mindig gyermeki frissességű alkotó munkáit.
2011.05.16. 07:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299[1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista