2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Erősödött kissé a forint
A körvonalazódó görög adósságrendezéssel együtt javuló euróövezeti befektetői bizalom szerény erősödéshez segítette csütörtökön a forintot. Az eurót délután négy órakor 265,74 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 266,07 forint után. A forint árfolyamának további alakulását a görög adósságtörlesztésnek az euróövezet befektetési kockázatára gyakorolt hatásától teszik függővé a piacon.
2011.06.02. 16:30
 
 
Heves zivatarok miatt kiadták a citromsárga riasztást
Heves zivatarok miatt a Nyugat- és Dél-Dunántúli régió kivételével az egész országra citromsárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) - mondta Fehér Tamás veszélyjelző meteorológus csütörtök délután az MTI-nek. Hozzátette: a következő órákban valószínűleg a dunántúli területekre is kiadják a riasztást. Az egész országban lehet számítani felhőszakadásra, helyenként rövid idő alatt akár húsz-negyven milliméternyi csapadék is leeshet. Jégeső is lehet, néhol két centiméter körüli jégdarabokkal. A zivatarokat erős, 60-80 kilométer/órás szél is kísérheti - tette hozzá.
2011.06.02. 16:20
 
 
Elfogták bin Laden egyik cinkosát
Elfogták az al-Kaida megölt vezérének egyik segítőjét Észak-Afganisztánban - közölte csütörtökön a NATO. Az észak-atlanti szövetség szerint a korábban Pakisztánban élő férfi Oszama bin Ladennel működött együtt, és valószínűsíthető, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás idején is együtt volt a terrorista vezérrel. A NATO nem hozta nyilvánosságra a férfi nevét, mindössze annyit árult még el, hogy szerdán az északi Balkh tartományban egy katonai műveletben csaptak le rá. A katonai szövetség Afganisztánnak ezen a részén február óta már 35 olyan személyt fogott el, aki az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet vagy a tálibok szélsőséges mozgalmának befolyásos tagja.
2011.06.02. 15:50
 
 
Megkezdődött a pénztári vagyon átadása
Az állami rendszerbe visszalépő magán-nyugdíjpénztári tagok után átutalandó teljes vagyon értéke az előzetes adatok alapján meghaladhatja a 2.800 milliárd forintot, a visszalépő tagok számára kifizetendő összeg pedig a 260 milliárd forintot - közölte a Stabilitás Pénztárszövetség csütörtökön. A pénztáraknak volt tagjaik vagyonát 2011. június 1. és 12. között kell a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alaphoz eljuttatniuk, a vagyonátadási folyamat a szervezet közleménye szerint rendben megkezdődött.
2011.06.02. 15:40
 
 
Drasztikusan csökkenhet az FTC futballszakosztályának költségvetése
Drasztikusan csökkenhet a Ferencváros labdarúgó-szakosztályának éves költségvetése, Orosz Pál, a Zrt. vezérigazgatója szerint fontos, hogy a bizonytalanságot kizárják a gazdálkodásból. Kubatov Gábor, az anyaegyesület elnöke még egy keddi fórumon elmondta, hogy a tavalyi 2 milliárdhoz képest, idén jó, ha 1,3 milliárdból gazdálkodhatnak majd a futballisták. Hozzátette: ahhoz, hogy az együttes elérje a Bajnokok Ligáját, körülbelül 6 milliárd forintos költségvetésre lenne szükség.
2011.06.02. 15:30
 
MSZP: Hende Csaba állításai nem felelnek meg a valóságnak
Nem felel meg a valóságnak Hende Csaba honvédelmi miniszter állítása, hogy a Magyar Honvédség fejlesztése az elmúlt években utat tévesztett, és az sem, hogy nem képes az alkotmányban lefektetett feladatainak végrehajtására - írta az MSZP csütörtökön az MTI-nek. Az MSZP közleménye idézi Rasmussen NATO-főtitkár Szekeres Imre akkori honvédelmi miniszternek 2010. május 26-án írt levelét, miszerint a védelmi képességeket illetően "Magyarország fontos hozzájárulást tett aktív szerepvállalásával a NATO Stratégiai Légiszállító Képesség kezdeményezés megvalósításában, valamint az Egészségügyi Kiválósági Központ megalakításával.
2011.06.02. 15:30
 
 
Katonai tiszteletadás mellett búcsúztatják Mádl Ferencet kedden
Katonai tiszteletadás mellett, a katolikus egyház szertartása szerint kerül sor Mádl Ferenc állami temetésére. A volt köztársasági elnököt jövő kedden délután fél ötkor a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben helyezik örök nyugalomra, a temetésen búcsúztató beszédet mond mások mellett Schmitt Pál államfő. A Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint a május 29-én elhunyt volt államfő temetése a Fiumei úti Nemzeti Sírkert 28-as számú parcellája 1. sorának 40. sírhelyén lesz, amelyet a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság szerdai ülésén nyilvánított a Nemzeti Sírkert részének. A bizottság a temetés napján fekete zászló kihelyezésére kérte fel a közintézményeket.
2011.06.02. 15:30
 
 
2009-ben Belgrádban kezelték a nyirokrákos Mladic
2009-ben Belgrádban, Szerbia fővárosában nyirokrák miatt kezelték Ratko Mladicot, a háborús bűnökkel vádolt boszniai szerb extábornokot - mondta csütörtökön a férfi ügyvédje, Milos Saljic. Mladic kemoterápiás kezelést kapott, és meg is műtötték. Saljic közölte, hogy a szóban forgó esetről készült egészségügyi dokumentumok másolatait átadta a háborús bűnökkel foglalkozó szerb ügyésznek, azt azonban nem árulta el, hogy kik, és pontosan melyik intézményben kezelték Mladicot. Az ügyvéd elmondta, hogy Mladic "háromszor kapott agyvérzést, és két szívrohamot is túlélt. Négy hónapot töltött egy belgrádi klinikán, ahol rákkal kezelték."
2011.06.02. 15:20
 
 
Vecsés Kupa: a kettesfogatoknál Lázár Vilmos nyert díjhajtásban
A kettesfogatoknál lipicai lovaival a hétszeres világbajnok Lázár Vilmos nyerte meg a csütörtöki díjhajtást a 19. Vecsés Kupa elnevezésű nemzetközi fogathajtó versenyen, amely a legmagasabb kategóriájú viadalok közé tartozik Európában. Mögötte a romániai Rákóczi Gergő végzett a második helyen megelőzve a nap meglepetésemberét, Osztertág Márkot. A Dobrovitz Lovasparkban zajló, Világkupa-pontokat adó eseményre összesen 11 ország 72 - kettes, négyes és póni - fogata érkezett. Péntek 9 órától a négyesfogatok díjhajtásával folytatódik a Vecsés Kupa, majd szombaton a maraton-, vasárnap pedig az akadályhajtásra kerül sor.
2011.06.02. 15:00
 
 
A 100 Tagú Cigányzenekar és a Budapest Klezmer Band közös koncertje
Fennállása óta először lép fel együtt a 100 Tagú Cigányzenekar és a Budapest Klezmer Band; a közös gálakoncert vasárnap lesz a Budapest Kongresszusi Központban. "Érdekes, izgalmas lesz a két együttes első ilyen találkozása, és úgy tűnik, nem az utolsó, mert az országban már máshol is érdeklődnek utánunk" - mondta Beke Farkas Nándor, a 2005 óta egyesületi formában működő 100 Tagú Cigányzenekar főtitkára az MTI-nek. A vasárnapi koncert egyik sztárvendége Bangó Margit Kossuth-díjas énekes lesz.
2011.06.02. 15:00
 
 
Nincs döntés a Természettudományi Múzeum költözéséről
Semmilyen döntés nincs a Természettudományi Múzeum költözéséről - közölte Nagy Anna kormányszóvivő a Ludovika felújításra váró épületszárnyában csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján. "A ma napvilágot látott hírekkel ellentétben sem az oroszlánnak, sem a múzeumnak nem kell költöznie, szeretném kiemelni, hogy semmilyen döntés nincs ezzel kapcsolatban" - hangoztatta a kormányszóvivő. Hozzátette: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem létrehozásáról szóló törvényt a közelmúltban hirdették ki. Az intézmény 2012 januárjától alakul meg. Helyéül ugyan a Ludovika épületét jelölték ki, mivel ez felújításra vár, legkorábban két év elteltével lehet szó az egyetem beköltözéséről.
2011.06.02. 15:00
 
Serie A: Stefano Pioli a Palermo új edzője
Stefano Piolit nevezték ki az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo új vezetőedzőjének. A 46 éves szakember a szerdán menesztett Delio Rossit váltja a vasárnap az Olasz Kupa döntőjében a címvédő FC Internazionalétól vereséget szenvedett (1-3) szicíliai együttes kispadján. Maurizio Zamparini klubelnök kétéves szerződést kötött Piolival, s a megállapodás tartalmaz plusz egy évre szóló opciót is - olvasható az egyesület hivatalos honlapján megjelent közleményben. A Palermo a Serie A-ban a tabella nyolcadik helyén zárt, de a kupadöntős szereplése miatt a következő szezonban indulhat az Európa Ligában.
2011.06.02. 14:40
 
 
Kötcsei találkozó: Orbán, Matolcsy és Navracsics is értékeli az eltelt egy évet
A nemzeti kormányzás első éve címmel idén is megtartják a kötcsei találkozót, ahol Orbán Viktor kormányfő mellett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter értékeli majd a választás óta eltelt időszakot és az ország megújítása érdekében tett lépéseket - közölte Szijjártó Péter és Balog Zoltán csütörtökön az MTI-vel.
2011.06.02. 14:40
 
 
Megérkezett a magyar katonák afganisztáni balesetéről szóló jelentés
Megérkezett annak a vizsgálatnak az eredménye, amelyet a német hadsereg végzett el a magyar katonák május 17-i afganisztáni közúti balesetével kapcsolatban - mondta el kérdésre Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön a fővárosban egy más témában tartott sajtótájékoztatón. A miniszter közölte: a jelentés elemzése még folyik, a részletek kiértékelése után foglalnak majd állást a balesettel kapcsolatban. Egyeztetéseket folytatnak a jelentésről az amerikai féllel is, mivel "az Egyesült Államoktól kaptuk azt a harcjárművet, amelyik felborult" - fűzte hozzá.
2011.06.02. 14:30
 
 
Google: valószínűleg kínai hackerek támadták meg az ügyfeleket
A Google szerint valószínűleg Kínából támadták meg hackerek a cég több száz ügyfele - köztük magas rangú amerikai kormánytisztviselők, kínai emberjogi aktivisták és újságírók - internetes postafiókját a közelmúltban. Az ismeretlen elkövetők - akik vélhetően a Santung (Shandong) tartománybeli Csinan (Jinan) városban lévő számítógépekről indították a támadásokat - jelszavak megszerzésével megpróbálták feltörni és nyomon követni a szóban forgó Google-ügyfelek levelezését, de a cég felfedezte és elhárította ezeket a támadásokat - közölte szerdán blogján a világ legnagyobb internetböngészési szolgáltatást nyújtó cége.
2011.06.02. 14:20
 
Több száz menekültnek nyoma veszett a Földközi-tengerben
Mintegy 200-270, Tunéziából Európába tartó menekültnek nyoma veszett a Földközi-tengeren, miután hajótörést szenvedtek - adta hírül csütörtökön a TAP tunéziai állami hírügynökség helyi tisztségviselőket idézve. A tunéziai parti őrségnek a süllyedő hajóról sikerült megmentenie 570 embert, de a fedélzeten tartózkodó többiek hollétéről nem tudnak, és valószínűsítik, hogy megfulladtak. A hatóságok elmondták, hogy a mentési akciót nehezítették a rossz időjárási körülmények.
2011.06.02. 14:20
 
Peking visszautasítja a hackertámadásokkal kapcsolatos vádakat
Peking elfogadhatatlannak tartja, hogy Kínát hibáztassák a Google-t ért hackertámadások miatt - hangoztatta a kínai külügyi szóvivő csütörtökön. Kína nem tudja elfogadni a vádakat, amelyek szerint vélhetően az országból eredő hackertámadásokkal Google-levelezők százainak postaládáit kísérelték meg feltörni - jelentette ki Hung Lej (Hong Lei), s ugyancsak elfogadhatatlannak nevezte, hogy Kínának felelősséget kellene vállalnia e bűntettekért.
2011.06.02. 14:20
 
 
Hende: 1,8 milliárd forint kár érte a HM-et néhány év alatt
A Honvédelmi Minisztériumnál végzett átvilágítás eredménye szerint összesen 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát 2005 és 2010 között - közölte Hende Csaba miniszter csütörtökön Budapesten, hozzátéve: ez a már megismert ügyeket jelenti, a valós anyagi kár ennél is nagyobb lehet. A honvédelmi tárca vezetője a minisztérium egyéves munkájáról tartott sajtótájékoztatón elmondta: az átvilágítás fényt derített arra, hogy a pénzt HM - évente 50 milliárd forint felett rendelkező - cégein keresztül, az alvállalkozókon át vitték ki a tárcától. A jogi megállapítások szerint a 45 rendbeli, részben folytatólagosan elkövetett bűncselekmény az érintett gazdasági társaságok 12 vezető tisztségviselőjét érinti - fűzte hozzá Hende Csaba.
2011.06.02. 14:00
 
 
Költöznie kell a Természettudományi Múzeumnak
Két hét múlva kerül a kormány elé a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről szóló előterjesztés, mely a Ludovika főépületét jelöli meg a 2012-ben megnyíló intézmény helyszínének - írja a Népszava. Az épületet használó Természettudományi Múzeumnak költöznie kell, az első tárakat már ősszel össze kell pakolni, de azt még nem tudják, hova mennek. A kormány a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Corvinus Egyetem Közigazgatási Karának összevonásaként létrejövő intézmény, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem központjának a Ludovikát szemelte ki.
2011.06.02. 13:50
 
 
A Belügyminisztériumban folytatják az egyeztetést a rendvédelmi szakszervezetekkel
A Belügyminisztériumban folytatja az egyeztetést Pintér Sándor miniszter csütörtök délután a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteivel - ezt Árok Kornél, a rendvédelmi dolgozók demonstrációs bizottságának vezetője jelentette be a délelőtti tárgyalások után a budapesti Kossuth téren. A téren mintegy száz rendvédelmi dolgozó várta Orbán Viktor miniszterelnök, a belügyminiszter, az érdekképviseletek delegáltjai, a parancsnoki kar képviselői és a szakszervezetek délelőtti parlamenti egyeztetésének eredményét.
2011.06.02. 13:40
 
 
Szakszervezet: nyugdíjemelést kapnak a nyugdíjat választó rendvédelmisek
A rendvédelmi szakszervezetek képviselőjének tájékoztatása szerint azok a már nyugdíjas rendvédelmi dolgozók, akik úgy döntenek, hogy nem térnek vissza a szolgálatba, hanem nyugdíjban maradnak, a 16 százalékos adó bevezetésével ezt megtehetik, ugyanakkor a gyermekek utáni adójóváírás megmarad a számukra, a nyugdíjuk pedig emelkedni fog. A Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fóruma munkavállalói oldalának megbízott oldalelnöke, Powell Pál ezt csütörtökön mondta a Parlamentben, sajtótájékoztatón, miután a rendvédelmi szakszervezetek delegáltjai találkoztak Orbán Viktor miniszterelnökkel.
2011.06.02. 13:20
 
 
Budai Gyula: áron alul adták el a taszári repülőteret
Az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálata szerint az értékbecslésben szereplő ár alatt értékesítették a taszári repülőteret; Budai Gyula ezt a reptér privatizációjával kapcsolatban folytatott vizsgálata során állapította meg. Jelentésének összefoglalóját csütörtökön juttatta el az MTI-hez. A kormánybiztos emlékeztetett, az ügyben a kaposvári önkormányzat kezdeményezésére folytatott vizsgálatot, amelynek eredményét megküldi a somogyi megyeszékhely fideszes polgármesterének, Szita Károlynak, aki - mint hozzátette - dönthet majd arról, jogi útra tereli-e az ügyet.
2011.06.02. 13:10
 
Azonosították az agresszív természetű emlőrák hátterében álló géneket
A gyakran halállal végződő, úgynevezett háromszorosan receptornegatív emlődaganatban szenvedők számára nyújt reményt, hogy amerikai kutatók azonosították a betegséghez köthető géneket - írta pénteken a The Daily Telegraph. Ennél az agresszív ráktípusnál nincs sem ösztrogén-, sem progeszteronreceptor, sőt HER2-receptor sincs, azaz mind a három receptorfajta hiányzik, amelyekhez a mellrák elleni szerek hozzákötődhetnek. Ezért az ebben a típusú emlődaganatban szenvedő nők nem reagálnak a szokásos kemoterápiás szerekre, nagyobb a halálozási arányuk.
2011.06.02. 13:10
 
 
Tarlós István kezdeményezi a KRESZ módosítását
A főpolgármester haladéktalanul kezdeményezi a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy azok az autók, amelyekben három ember ül, használhassák a buszsávot. Tarlós István (Fidesz-KDNP) ezt a kezdeményezését a Budaörsi úti buszsáv megszüntetéséről tartott csütörtöki, rendkívüli sajtótájékoztatóján jelentette be. Mint mondta, nyilvánvaló műszaki hibát okoz az, hogy a buszsáv megnyitását is magában foglaló beruházás még nem készült el, a buszsávot idő előtt helyezték forgalomba, s emiatt dugók alakultak ki.
2011.06.02. 13:00
 
 
Cozma-ügy: a másodrendű vádlott védője határozott idejű szabadságvesztést kért
A vád indítványával, az életfogytig tartó fegyházbüntetéssel ellentétben meghatározott időtartamú szabadságvesztés kiszabását kérte védencével szemben Németh Győző másodrendű vádlott védője a Cozma-ügy csütörtöki tárgyalásán, a Veszprém Megyei Bíróságon. Németh József székesfehérvári ügyvéd szerint az ellentmondó tanúvallomásokból nem vonható le az a vádbeli következtetés, hogy az első-, a másod- és a harmadrendű vádlott együttesen támadta volna meg Marian Cozma kézilabdázót 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt.
2011.06.02. 13:00
 
Záporokra, zivatarokra lehet számítani, 23-31 fok lesz
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a több-kevesebb napsütés mellett többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és több helyütt várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is lehet. Az északi, északkeleti szelet főként a Dunántúlon és északkeleten kísérik erős lökések. Zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 25, 31 fok között alakul.
2011.06.02. 13:00
 
Nonprofit gazdasági társasággá alakul az AKG Alapítvány
Nonprofit gazdasági társasággá alakítja a kormány a jelenleg is állami fenntartású Alternatív Közgazdasági Gimnázium Alapítványt - közölte a közigazgatási tárca csütörtökön az MTI-vel. A szaktárca közleménye szerint az erről szóló kormánydöntés a május 26-ai Magyar Közlönyben jelent meg. Mint írták, az átalakítás célja a hatékonyabb feladatellátás feltételeinek biztosítása. A döntés értelmében az Alternatív Közgazdasági Gimnázium Alapítvány jogutódjaként jön létre - többségi állami tulajdoni részesedés biztosítása mellett - az Alternatív Közgazdasági Gimnázium Közhasznú Nonprofit Kft. Az átalakítás a gimnázium működését és az ottani oktatást nem befolyásolja.
2011.06.02. 13:00
 
 
Orbán: hétvégéig érjen véget az egyeztetés a rendvédelmi szakszervezetekkel
Folytatódnak a rendvédelmi szakszervezetek és a kormány között az egyeztetések, de Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte, azokat lehetőleg a hétvégéig zárják le - közölte Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője sajtótájékoztatón. Az érdekképviselet tájékoztatása szerint azoknak a már nyugdíjas rendvédelmi dolgozóknak, akik úgy döntenek, nem térnek vissza a szolgálatba, megadóztatják a nyugellátását, ugyanakkor a nyugdíjuk emelkedni fog.
2011.06.02. 13:00
 
 
Megfejtették a pókok hálószövési taktikáját
Az egyes pókhálókban látható X-et formáló sűrűbb szövésű részeket hálóik megóvására fejlesztették ki a pókok - állítják ausztrál kutatók. A Melbourne-i Egyetem munkatársai a kör alakú hálót szövő pókoknál figyeltek fel arra a jelenségre, hogy a súlyosan sérült hálókat nagyobb X jelre hasonlító szövésmintával egészítik ki a pókok - olvasható a ScienceDaily című tudományos portálon. "A háló sérüléseinek kijavítása jelentősen növeli a pókok tápanyag-felhasználását, ezért alakulhatott ki ez az egyedi taktika, amellyel csökkenthetik a hálók nem kívánatos sérüléseit" - magyarázta Mark Elgar társkutató.
2011.06.02. 11:30
 
 
A spanyol miniszterelnök szerint nincs jele a fertőzésnek a spanyol uborkákon
Nincs semmi jele a Németországban halálos hasmenésjárványt okozó E.coli baktériumnak a spanyol uborkákon az elvégzett tesztek eredménye szerint - közölte José Luis Zapatero spanyol miniszterelnök csütörtökön. "A spanyol élelmiszer-biztonsági ügynökség vizsgálatai tegnap világosan kimutatták, a legkisebb jel sem utal arra, hogy a súlyos fertőzést spanyol termékek okoznák" - mondta Zapatero a spanyol közszolgálati rádiónak adott interjúban.
2011.06.02. 11:20
 
 
Másfél milliós bírsággal sújtották a Tescót
Másfél millió forintos bírságot szabott ki a Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának budai kerületi hivatala - mint első fokon eljáró hatóság - a Tesco Global Áruházak Zrt. -re az áruházlánc Pest megyei üzleteiben feltárt szabálytalanságok miatt - tudatta Kiss Attila, a kormányhivatal kommunikációs vezetője csütörtöki közleményében az MTI-vel. A bírság kiszabásánál figyelembe vették a lejárt fogyaszthatósági, minőségmegőrzési idejű termékek - többek között a gyermekek részére készült kakaó - minden tételét.
2011.06.02. 11:00
 
 
U21-es touloni torna: Kína ellen kezd a magyar válogatott
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtök délután Kína ellen kezdi meg szereplését a hagyományos touloni utánpótlás tornán. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a gárda kedden érkezett meg Toulonba, s a játékosok közül mindenki bevethető lesz, a korábban kisebb sérüléssel bajlódó futballisták is felépültek. Az első franciaországi tréningre szerdán került sor, Róth Antal szövetségi edző azonban gyomorbántalmai miatt orvosi kezelésre szorult, így a gyakorlást segítője, Pölöskei Gábor vezényelte le.
2011.06.02. 10:50
 
 
Alig változott a forint árfolyama
Alig változott a forint árfolyama csütörtök délelőtt, az eurót tíz órakor 266,12 forinton jegyezték a szerda délutáni 266,07 forint után. A forint árfolyamának további alakulását a görög adósságtörlesztésnek az euróövezet befektetési kockázatára gyakorolt hatásától teszik függővé a piacon. Már körvonalazódik a görög adósságtörlesztés támogatására szolgáló következő rendezési terv, ami megnyugtató hatással van a piacokra.
2011.06.02. 10:40
 
 
GfK: mélyponton a hitelfelvételi kedv
A pénzügyi válság alapjaiban változtatta meg a magyarok véleményét a hitelekről: kevesebben vásárolnának hitelből mint korábban, de a megtakarítások felélését vásárlással is kisebb arányban tervezik - derül ki a GfK Csoport felméréséből. Bár a banki hitelezés drasztikusan visszaesett a 2008-as pénzügyi válság hatására Magyarországon is, a hitellel rendelkezők aránya nem csökkent az elmúlt három évben, sőt a régió országai közül még mindig a legmagasabb szinten áll. Évekig Szlovénia vezette a rangsort, majd 2010-ben 10 százalékkal visszaesett a háztartások eladósodottsági aránya. Magyarországon a hitellel rendelkezők aránya 27 százalék, Horvátország áll a második helyen 26 százalékkal, a harmadikon pedig Románia 24 százalékkal.
2011.06.02. 10:40
 
 
Még mindig nem tudni, ki rendelte meg az auschwitzi múzeum feliratának ellopását
Az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeum igazgatója szerint nem sikerült megtalálni az egykori haláltábor bejárata fölött lévő felirat ellopásának valódi megbízóit. Piotr M.A. Cywinski a Gazeta Wyborcza című lengyel lap csütörtöki tudósítása szerint meg van győződve arról, hogy nem a svéd Anders Högström volt az igazi megbízó, valaki vagy valakik voltak mögötte, akiknek kilétére nem derült fény. A hírhedt Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) szövegű, vasból kovácsolt feliratot 2009. december 18-ra virradóra lopták el a múzeumként működő egykori haláltábor kapujáról.
2011.06.02. 10:30
 
 
Tarlós István felfüggeszti a Budaörsi úti buszsáv üzemeltetését
Tarlós István főpolgármester utasítására haladéktalanul felfüggesztik a Budaörsi úton május 30-án kialakított buszsáv üzemeltetését. A Főpolgármesteri Hivatal MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint műszaki problémák miatt függesztik fel az üzemeltetést, és ezek megoldásáig mindkét sávot megnyitják a közlekedők előtt. Az említett műszaki problémákról részleteket nem közöltek.
2011.06.02. 09:40
 
 
Hatszázezret keresnek majd a képviselők
Bruttó hatszázezer forintos átlagfizetés, megszűnő költségtérítés, szigorú kilométer-elszámolás hivatali benzinkártyára, a parlament által bérelt lakás vagy szálloda - a Népszabadság értesülése szerint ezekre a szigorításokra számíthatnak a parlamenti képviselők a hamarosan elkészülő, az Országgyűlés létszámáról és a képviselők javadalmazásáról szóló sarkalatos törvényben. A mostani képviselői bérek jelentősen szórnak; a legkisebb fizetés bruttó 400 ezer forint körül mozog, ezt két bizottsági tagsággal vagy valamilyen testületi poszttal 600 ezer forintra lehet feltornászni. A vidéki képviselők jövedelme a magasabb költségtérítéssel felmehet 800 ezer forintra.
2011.06.02. 09:30
 
BUX: -0,92 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 213,39 pontos csökkenéssel, 23.084,95 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,92 százalékkal gyengült.
2011.06.02. 09:20
 
 
Két tornádó söpört végig Massachusetts államon, négyen meghaltak
Két tornádó söpört végig Massachusetts amerikai szövetségi állam nyugati és középső részén legkevesebb négy ember halált okozva - közölte egy helyi katasztrófavédelmi illetékes. Scott MacLeod egyelőre részletekről nem tudott beszámolni, de a két vihar valószínűleg több embert is megsebesített és jelentős anyagi károkat okozott. Deval Patrick kormányzó szükségállapotot rendelt el, és a Nemzeti Gárda segítségét kérte. Az egyik tornádó az állam harmadik legnagyobb városára, Springfieldre csapott le.
2011.06.02. 09:00
 
 
A Barcelona már tárgyal Giuseppe Rossiról
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona megkezdte a tárgyalásokat Giuseppe Rossi, a Villarreal olasz futballistájának szerződtetéséről. "Kapcsolatba léptünk a Barcával, Rossit pedig érdekli, hogy a világ legjobb csapatában játszhasson" - nyilatkozta Federico Pastorello, a támadó ügynöke, aki hozzátette, hogy a csatár piaci értéke 20-30 millió euró között van. A 24 éves válogatott támadó ebben az idényben összesen 32 gólt szerzett, jelenlegi szerződése 2016-ig szól a Villarrealnál.
2011.06.02. 08:50
 
 
Megkezdődnek az emelt szintű szóbelik
Csütörtökön kezdődnek és hat napon keresztül zajlanak az idei tavaszi érettségik emelt szintű szóbeli vizsgái, a diákok emelt szinten 57-féle vizsgatárgyat választottak, ezek mindegyikéből van szóbeli vizsga is. Az oktatásért felelős államtitkárság közleménye szerint 30.760 szóbeli vizsgára 139 helyszínen, 2012 tantárgyi bizottság előtt kerül sor. Az emelt szintű vizsgákat a vizsgaszervezésre kijelölt hét megyei kormányhivatal (KH) szervezi, míg a szóbeli tételeket az Oktatási Hivatal készíttette és - a hét megyei kormányhivatal közreműködésével - juttatta el a háromfős tantárgyi bizottságokhoz. A tantárgyi bizottságok elnökét és tagjait a vizsgaszervező KH bízta meg.
2011.06.02. 08:50
 
A KENÓ június 1-jei nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 1-jei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 3, 4, 5, 9, 14, 16, 18, 26, 28, 29, 37, 42, 44, 47, 48, 49, 52, 58, 69, 76.
2011.06.02. 08:40
 
A Skandináv lottó június 1-jei nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 1-jén megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták: Első számsorsolás: 8 (nyolc) 12 (tizenkettő) 15 (tizenöt) 24 (huszonnégy) 26 (huszonhat) 34 (harmincnégy) 35 (harmincöt) Második számsorsolás: 2 (kettő) 7 (hét) 8 (nyolc) 16 (tizenhat) 23 (huszonhárom) 25 (huszonöt) 33 (harminchárom) Nyeremények: 7 találatos szelvény nem volt; a 6 találatosokra, egyenként 265.320; az 5 találatosokra 5.515; a 4 találatosokra 1.155 forintot fizetnek.
2011.06.02. 08:40
 
 
Vitézy: a BKK folyamatosan figyelemmel kíséri a Budaörsi úti buszsáv hatásait
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan figyelemmel kíséri a Budaörsi úton nemrég kialakított buszsáv hatásait, és ha szükséges korrekciókat fog végrehajtani - közölte Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója szerdán az MTI-vel. Vitézy Dávid közlése szerint a Budaörsi úton és a Hegyalja úton további forgalomtechnikai intézkedések lesznek (lámpahangolások, buszsáv kialakítások), ezek elkészülte után lehet a projektet értékelni.
2011.06.02. 08:40
 
 
Később lesz döntés az Operaház főigazgatójának személyéről
Később lesz döntés a Magyar Állami Operaház főigazgatójának személyéről - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium sajtóirodája szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint Horváth Ádám, akit Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter szerdai hatállyal öt évre kinevezett az intézmény élére, miniszteri biztosként viheti tovább az operaház vezetését.
2011.06.02. 08:30
 
 
Érettségi - Megkezdődnek az emelt szintű szóbelik
Csütörtökön kezdődnek és hat napon keresztül zajlanak az idei tavaszi érettségik emelt szintű szóbeli vizsgái, a diákok emelt szinten 57-féle vizsgatárgyat választottak, ezek mindegyikéből van szóbeli vizsga is.
2011.06.02. 08:12
 
Egymilliárd forintba kerülhetnek a pécsi "magasház" bontási munkái
A pécsi "magasház" vizsgálatait végző Marosterv Mérnöki Iroda Kft. ügyvezetője szerint egymilliárd forintba is kerülhet az épület bontása és elemeinek, törmelékeinek elszállítása, úgy tűnik azonban, ez az egyetlen esély az üresen álló házzal kapcsolatos probléma megoldására.
2011.06.02. 08:11
 
"Meztelen" sün: kinövi tüskéit?
Kopasz sünt gondoz egy brit nő, amire az állat nagyon rászorul, mert nincs egyetlen tüskéje sem.
2011.06.02. 08:09
 
NHL - Hajrágóllal nyert a Vancouver a döntő első meccsén
A Vancouver Canucks 18.5 másodperccel a vége előtt szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Boston Bruins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Stanley Kupa-döntőjének első mérkőzésén.
2011.06.02. 08:08
 
Buborékoló tenger árulkodik a korallok sötét jövőjéről
Pápua Új-Guinea mellett egy természetes tengeri laboratórium folyamatai arra engednek következtetni, hogy a savasodó óceánok még az évszázad vége előtt súlyos csapást mérnek a korallzátonyokra.
2011.06.02. 08:07
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275[1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista