2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
Ecclestone szerint elmarad az idei Forma-1-es Bahreini Nagydíj
Bernie Ecclestone szerint az idén nem rendezik meg az október 30-án esedékes Forma-1-es Bahreini Nagydíjat. "A jövőben visszatérünk oda, de nem most" - nyilatkozta szerdán a BBC-nek a Forma-1 elsőszámú irányítója, hozzátéve, hogy erre csak akkor kerülhet sor, ha az országban rendeződnek a politikai és a szociális problémák. "A résztvevők egyetértése nélkül nem lehet átprogramozni a naptárat." A március 13-i idénynyitó bahreini GP-t a királyságban zajlott demonstrációk és erőszakos cselekmények, valamint a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt február 21-én törölték a versenynaptárból, majd pénteken bejelentették, hogy a versenyt október 30-án pótolják.
2011.06.08. 14:20
 
GKI: az idén 2,5 százalékkal bővül a gazdaság
A GKI Gazdaságkutató Zrt. továbbra is azzal számol, hogy az idén (a kormány által várt 3,1 százaléknál lassabban) 2,5 százalékkal bővül Magyarország gazdasága a tavalyi 1,2 százalék után. Az idén bejelentett kormányzati intézkedéscsomag Vértes András, az intézet elnöke szerint egy nem bevallott "fordulat reform nélkül". Vértes András az intézet idei második átfogó előrejelzését ismertetve szerdán Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a külső-belső egyensúly jelentősen javul. Az idén az államháztartás ESA-egyenlege a GDP 2 százalékának megfelelő többletet mutat majd (a márciusi előrejelzésben 2,5 százalék szerepelt).
2011.06.08. 14:10
 
Véglegesítették a Nabucco jogi kereteit
Aláírták a tranzit országok szakminiszterei és a Nabucco Gas Pipeline International GmbH a projekttámogatási megállapodásokat (PSA) szerdán a törökországi Kayseriben, ezzel véglegesítettek a Nabucco-gázvezeték jogi kereteit - közölte a Nabucco Gas Pipeline International GmbH szerdán az MTI-vel. A megállapodások kétoldalú jogi egyezmények, amelyek a Nabucco vállalatokra és az egyes tranzit országok kormányaira vonatkoznak. A közlemény szerint a megállapodások jelentős lépésnek tekinthetők a Nabucco-gázvezeték fejlesztésében.
2011.06.08. 14:00
 
London 2012: bemutatták az olimpiai fáklyát
Szerdán bemutatták azt a fáklyát, amellyel a jövő évi londoni olimpia váltófutása során viszik az olimpiai lángot. Sebastian Coe, a szervezőbizottság ügyvezető elnöke a St. Pancras pályaudvaron mutatta be a háromszög keresztmetszetű, aranyozott alumínium csövet, amelyen 8000 lyukacska található. A háromszög azt jelképezi, hogy London 1908 és 1948 után harmadszor lesz ötkarikás házigazda, míg a lyukak számával arra utalnak, hány mérföldet tesz meg és hány futó jut szóhoz a Nagy-Britanniát keresztül szelő hetven napos váltó során.
2011.06.08. 13:40
 
Az EP szerint Bulgária és Románia felkészült a schengeni csatlakozásra
Az Európai Parlament (EP) szerdán Strasbourgban megszavazta azt az előterjesztést, amely szerint Bulgária és Románia készen áll a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez való csatlakozásra, mivel teljesíti a tagság feltételeit. A téma jelentéstevője, Carlos Coelho portugál néppárti EP-képviselő a parlamenti vitában azon reményének adott hangot, hogy a tagállami kormányokat képviselő Európai Tanács is erre az álláspontra jut majd. "Románia és Bulgária polgárai teljes jogú uniós polgárok, nem szabad, hogy populista szólamok túszai legyenek" - mondta Coelho.
2011.06.08. 13:30
 
Taxisok demonstrálnak Budapesten
Több mint száz taxis gyűlt össze szerda délben a fővárosi Hősök terén, hogy járműveikkel rendőri biztosítás mellett a Főpolgármesteri Hivatal elé vonuljanak és ott petíciót adjanak át, a fővárosi taxirendszer reformját és a Liszt Ferenc repülőtéri taxidrosztok helyzetének megoldását követelve. Metál Zoltán, a megmozdulást szervező Országos Taxis Szövetség (OTSZ) elnöke az MTI-nek a felvonulás előtt azt mondta: azt követelik, hogy 72 órán belül kezdődjenek tárgyalások az átfogó budapesti taxis reform megvalósításáról, amely érinti a rögzített hatósági ár bevezetését, a taximegállóhelyek számához és Budapest népességéhez illeszthetően a létszám korlátozását, a piac védelmét, valamint a hatékony ellenőrzések bevezetését is.
2011.06.08. 13:20
 
Indul a nyári főszezoni fogyasztóvédelmi ellenőrzés
A fogyasztóvédelmi felügyelők nyári idegenforgalmi főszezoni ellenőrzéseket tartanak országszerte június második felétől augusztus végéig - jelentette be Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője szerdán, a Kopaszi gát területén tartott sajtótájékoztatón, Budapesten. Ismertette: a fogyasztóvédők kiemelten nézik a vízparti nyaralóhelyek, strandok, wellness és gyógyturisztikai helyek, a nagy tömegeket vonzó fesztiválok és rendezvények területén található vendéglátóipari egységeket, a személytaxi-szolgáltatást, a fiatal korúak dohány- és alkoholtermékek kiszolgálását, a zenés-táncos szórakozóhelyekre vonatkozó előírások betartását.
2011.06.08. 13:10
 
Megkezdődött a termelés a Hankook rácalmási gyárának új üzemcsarnokában
A Hankook rácalmási gyárának bővítéseként felépített, 56 ezer négyzetméter alapterületű új üzemcsarnokban megkezdődött a termelés; a teljes kapacitást a nyár végére éri el az üzem - mondta az MTI-nek a cég kommunikációs menedzsere. Roy Katalin tájékoztatása szerint a 2007-ben átadott gyár első ütemének építésére, valamint a 2009-ben megkezdett, s mostanra befejezett kapacitásnövelő bővítésre összesen 550 millió eurót költött a Hankook, s a világ egyik legkorszerűbb gumiabroncs gyártó üzemét építette fel Rácalmáson.
2011.06.08. 13:10
 
 
Az osztrák kancellárral találkozott Bécsben Orbán Viktor
Werner Faymann kancellárral tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bécsi látogatása keretében. A kormányfő a Világgazdasági Fórum Európával és Közép-Ázsiával foglalkozó regionális konferenciája alkalmával utazott az osztrák fővárosba. A kétnapos nemzetközi fórumra több mint ötszáz résztvevőt várnak, köztük tizenhárom ország állam-, illetve kormányfőjét, gazdasági vezetőket, civil szervezetek és a tudományos élet képviselőit.
2011.06.08. 13:10
 
 
A Karib-tenger kalózai az egymilliárd dollár felé hajóznak
A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken globális bevétele meghaladta a 800 millió dollárt (145 milliárd forintot), a Disney-produkció a legjobb úton hajózik az egymilliárd dolláros álomhatár felé. A The Hollywood Reporter online beszámolója szerint Johnny Depp legújabb tengeri kalandja hétfőn lépte át a 800 millió dolláros küszöböt, ezzel máris az év legsikeresebb filmjének nevezhető a nemzetközi porondon. A hollywoodi szuperprodukció három hete került a mozikba, és ez idő alatt az Észak-Amerikán kívüli bevétele elérte a 614,9 millió dollárt (111 milliárd forint).
2011.06.08. 12:50
 
 
Több mint kétszázan haltak meg eddig az idén az utakon
Több mint kétszázan haltak meg az utakon eddig az idén közlekedési balesetben, ugyanakkor mind a halálos balesetek, mind összességében a közlekedési balesetek száma alacsonyabb volt a tavalyinál az év első öt hónapjában - erről Kiss Csaba, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) autópálya-felügyeleti és baleset-megelőzési osztályának vezetője beszélt szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. A rendőrség által összegyűjtött előzetes - azaz a balesetet követő 24 órás helyzetnek megfelelő - adatok szerint 2011. január 1. és május 31. között 5.592 személyi sérüléses közúti baleset történt, míg tavaly az év első öt hónapjában ez a szám 5.659 volt.
2011.06.08. 12:50
 
 
Réthelyi tovább vezeti a minisztériumot
Réthelyi Miklós a leváltását firtató kérdésre szerdán azt mondta, hogy továbbra is vezeti a Nemzeti Erőforrás Minisztériumot, az egy éve kapott megbízatásának tartalma ugyanis továbbra is fennáll és ebben Orbán Viktor is megerősítette személyes találkozójukon. A szakminiszter szerdán az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának ülésén a tárcája egy évéről számolt be, ahol a jövőjét firtató ellenzéki képviselői kérdésre válaszolva elmondta: miniszterként vesz részt a bizottság ülésén és azt tervezi, csütörtökön is bemegy a minisztériumba, azt vezeti tovább.
2011.06.08. 12:40
 
 
Megerősítették a második hasmenéses megbetegedést Lengyelországban
Megerősítették a második, E. coli baktérium okozta hasmenéses fertőzést egy 7 éves fiú esetében a laboratóriumi vizsgálatok Lengyelországban - közölte szerdán a lengyel közegészségügyi főfelügyelőség (GIS) szóvivője. Az észak-lengyelországi Gizyckóban élő fiú, akit egy varsói kórházban ápolnak, valószínűleg apjától kapta el a fertőzést, aki Németországból tért haza nemrégiben. Ugyanaz az Escherichia coli baktérium fertőzte meg, amely a németországi járványt okozta. Az apa nem betegedett meg. A fiú állapota súlyos, de stabil. A GIS bejelentése szerint mindenkit kötelezően megvizsgálnak Lengyelországban, aki az elmúlt két hétben Németországban járt.
2011.06.08. 12:30
 
 
Az amerikaiak a legvidámabbak
Az amerikaiak a legvidámabbak, a németek pedig a legkevésbé viccesek - ez derült ki egy közösségi portál nemzetközi közvélemény-kutatásából. A Badoo.com közösségi és randiportál 15 országból érkezett 30 ezer válaszból állította fel a nemzetek "vidámsági" sorrendjét. Az értékelésben azt kellett megjelölni, hogy melyik a "legviccesebb" nemzet, illetve a legkiválóbb az emberek megnevettetésében, és melyik a legkevésbé mulatságos. A legviccesebb címét az amerikaiak vitték el, őket a spanyolok, azokat pedig az olaszok követték a felmérés összesítése alapján. A skála végén a németek, az oroszoktól és a törököktől is leszakadva, kényelmesen szerezték meg az utolsó helyet.
2011.06.08. 12:00
 
Izotópvizsgálatoknak vetették alá az iráni sómúmiákat
Izotópvizsgálatoknak vetették alá a hat iráni sómúmia közül ötöt, hogy megállapítsák korukat, valamint származási helyüket. Az első sómúmiára, egy vörös hajú szakállas, bőrcsizmás férfi földi maradványaira 1993 telén bukkantak Zandzsán városától nyugatra fekvő kehrabadi sóbányában. A férfi mellett, akit egy 45 méter hosszú alagútban temettek el, három vaskést, egy ezüsttűt, parittyát, fenőkövet, kenderkötél maradványait, valamint diót fedeztek fel. A későbbiekben további öt sómúmiát tártak fel, köztük egy asszony és egy kamasz földi maradványait - olvasható a Past Horizons (http://www.pasthorizons.com) régészeti hírportálon.
2011.06.08. 12:00
 
 
Budaházy-ügy: megszólalt a vád tanúja
Egy terhelő tanú vallomásával folytatódott a terrorcselekményekkel vádolt Budaházy György és társainak büntetőpere a Fővárosi Bíróságon szerdán. A férfi várhatóan több órán át tesz vallomást az elsőrendű vádlott által irányított Hunnia Mozgalomról, amelynek "katonái" az ügyészség szerint Molotov-koktélos támadásokat hajtottak végre 2008-ban és 2009-ben az akkor kormányzó szocialista és szabaddemokrata párt székházai, illetve politikusai, miniszterek és országgyűlési képviselők ingatlanai ellen. A tanú szinte valamennyi vádlottat felismerte és azonosította a tárgyaláson. Elmondta, hogy 2007-ben a Hunnia Mozgalom "katonájának" jelentkezett a 2006 őszi rendőri brutalitások miatt, járt "edzésekre" is a szervezet vidéki kiképzőbázisán.
2011.06.08. 11:50
 
 
Suborics lovagolja Overdose-t Royal Ascot-ban is
Andreas Suborics lesz a lovasa Overdose-nak a jövő keddi, Royal Ascot-i versenyen is. A pannoniaoverdose.hu szerdai beszámolója szerint a magyar ló kedden végezte az utolsó gyors edzését, egy emelkedős egyenesben 800 métert sprintelt. Mikóczy Zoltán, Overdose többségi tulajdonosa bejelentette, hogy az a Suborics lesz a lovasa, aki mindkét idei versenyen (Berlinben és a Haydock Parkban) vitte, és akivel legnagyobb sikereit aratta 2008-ban (Hamburg, Baden-Baden, Párizs, Róma). Hozzátette: Royal Ascotban csak utolsó pillanatban válik ismertté a mezőny. Overdose legutóbb május 21-én versenyzett, és hetedik lett a Temple Stakes elnevezésű viadalon.
2011.06.08. 11:40
 
 
Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazol
Orosz és magyar sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs megegyezett az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával, s a 37-szeres magyar válogatott futballista jelenleg Olaszországban vesz részt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Szerdán az orosz Szport Ekszpressz, valamint a Nemzeti Sport Online is arról számolt be, hogy a holland PSV Eindhoven 24 éves szélsője megállapodott az orosz bajnokságban legutóbb a 11. helyen végzett klub vezetőivel. Vörösbaranyai József, a játékos menedzsere az MTI érdeklődésére nem kívánta megerősíteni ezeket az információkat, annyit azonban elárult, hogy védence valóban Olaszországban vesz részt orvosi vizsgálaton.
2011.06.08. 11:20
 
 
ÁSZ-elnök: küldetés a közpénzügyek átláthatóságának előmozdítása
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) küldetése, hogy szilárd szakmai alapon álló, értékteremtő ellenőrzéseivel előmozdítsa a közpénzügyek átláthatóságát, rendezettségét és járuljon hozzá a "jó kormányzáshoz" - mondta az ÁSZ 2010. évi tevékenységéről szóló jelentés ismertetésekor a szervezet elnöke szerdán a parlamentben. Domokos László szavai szerint a tavalyi évet a számvevőszék szempontjából is a változások és kihívások meghatározott kettőssége jellemezte. Utalt arra, hogy a világgazdasági környezet közelmúltban bekövetkezett átalakulása még nem fejeződött be, és hogy az ÁSZ-nak is meg kell találnia a változásokra adott saját válaszait.
2011.06.08. 10:40
 
Megszüntették az eljárást Zagyva és társai ügyében
Megszüntette az eljárást Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő és társai dóci ügyében a rendőrség - írta szerdai számában a Délmagyarország.
2011.06.08. 10:22
 
Oktatási államtitkárság: szeptember 1-jén kezdődik az új tanév
Általános iskolákban 183, a nappali oktatás munkarendje szerint működő középiskolában és szakiskolában pedig 182 napon kell a diákoknak beülniük az iskolapadba a következő tanév rendje szerint. A tanítás a hagyományoknak megfelelően szeptember 1-jén kezdődik.
2011.06.08. 10:21
 
Jobbik: "közbizonytalanság" uralkodik Budapesten
A Jobbik budapesti elnöke szerint Budapesten közbiztonság helyett "közbizonytalanság" uralkodik, és valójában csak pártja veszi komolyan az elszámoltatást és a rendteremtést; Staudt Gábor a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján a melegfelvonulás betiltását is kérte a belügyminisztertől.
2011.06.08. 10:20
 
Ljubljana Napok Budapesten a szlovén függetlenségi évfordulón
Bábszínház, kortárs táncbemutató, video-installáció és folk-rock is szerepel a Ljubljana Napok Budapesten című rendezvénysorozaton, amely több helyszínen csütörtöktől június 19-ig tart a ljubljanai polgármesteri hivatal és a Fővárosi Önkormányzat szervezésében Szlovénia függetlenségének huszadik évfordulója alkalmából.
2011.06.08. 10:19
 
Román koalíció: eltérő álláspontok új területi-közigazgatási egységek számáról
Eltérnek az álláspontok Románia régiós térképének átrajzolásáról a kormánykoalíciót alkotó Demokrata Liberális Párt (PD-L) és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) között, a szerdai román sajtóelemzések szerint az uniós pénzek sikeres felhasználása, illetve a különböző politikai erők helyi szintű befolyása a tét.
2011.06.08. 10:18
 
Tovább nőtt a kereskedelmi szálláshelyek forgalma
Áprilisban 11,8 százalékkal nőtt a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák és 11,6 százalékkal a vendégek száma éves összehasonlításban, az első négy hónapban pedig mindkét mutató csaknem 8 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva; a javuló eredményekhez a soros EU-elnökség is hozzájárult - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.
2011.06.08. 10:17
 
Jorge Semprúnt, a "XX. század emlékezetét" gyászolja a világ
A XX. század emlékezeteként, a kompromisszumkeresés és a kultúra embereként, a holokauszt írójaként és tanújaként emlegetik a vezető spanyol lapok Jorge Semprún írót, akit 87 évesen Párizsban ért a halál.
2011.06.08. 10:16
 
Szeptember 1-jén kezdődik az új tanév
Általános iskolákban 183, a nappali oktatás munkarendje szerint működő középiskolában és szakiskolában pedig 182 napon kell a diákoknak beülniük az iskolapadba a következő tanév rendje szerint. A tanítás a hagyományoknak megfelelően szeptember 1-jén kezdődik. A 2011/12-es tanévről szóló rendelet szerint az első tanítási nap 2011. szeptember 1-je csütörtök, az utolsó 2012. június 15-e péntek - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága szerdán. Az őszi szünet november 2-től november 5-ig, a téli december 22-től január 2-ig, a tavaszi szünet április 5-től 9-ig tart.
2011.06.08. 09:30
 
BUX: -0,40 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 93,68 pontos csökkenéssel, 23.069,25 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,40 százalékkal gyengült.
2011.06.08. 09:20
 
 
Holtversenyben Obama és Romney népszerűsége
Újra visszaestek Barack Obama Oszama bin Laden terrorista vezér likvidálása nyomán megnövekedett népszerűségi mutatói és az amerikai elnök holtversenyben áll a republikánus elnökjelöltségért a múlt héten versenybe szállt Mitt Romneyval - derült ki a The Washington Post és az ABC News kedden nyilvánosságra hozott, közös közvélemény-kutatásából. Az egész lakosság körében Obama és Romney támogatottsága egyaránt 47 százalékon áll, mi több, a nyilvántartott választók között a volt massachusettsi kormányzó 49:46 arányban vezet az elnökkel szemben. Barack Obama népszerűsége az amerikaiaknak a gazdasági kilátásokkal kapcsolatos borúlátása miatt esett vissza.
2011.06.08. 09:20
 
 
600 ezer éves mamutcsontból sikerült fehérjét kivonni
Brit kutatók sikeresen vonta ki fehérjét egy 600 ezer éves mamut csontjaiból, lehetővé téve ezzel az ősi kövületek azonosítását. A régészek ultra nagyfelbontású tömegspektrométerrel a norfolki sziklákban 1990-ben fellelt sztyeppei mamut csontvázából csaknem teljes kollagénláncot azonosítottak. A 85 százalékban fennmaradt csontvázat, amely a faj világszerte legteljesebb maradványának számít, a norwichi régészeti és múzeumi szakszolgálat őrzi.
2011.06.08. 09:10
 
 
A képregény egyetemi tananyag lesz
Tananyag lesz a képregény ősztől a skóciai Dundee-i Egyetemen, diplomát is lehet majd szerezni belőle. Ez az első alkalom, hogy brit egyetem oklevelet ad majd képregénytudományból, nem is akármilyet, hanem mesterdiplomát (MA), mivel a képregénytanulmányokat egyéves mesterképzés keretében oktatják az angol tanszéken. A képzés a képregényipar "erős helyi tradícióira" épít - közölte az egyetem, hiszen Dundeeban van a székhelye a DC Thompson and Co. kiadónak, amely nagysikerű angol képregények, köztük a Dennis, a komisz kiadója. A diákok azt tanulmányozzák, miként hatott a képregény a művészetekre, az irodalomra, a kultúrára szerte a világban.
2011.06.08. 09:00
 
 
Foci: sima győzelem San Marinóban
A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra győzött San Marino vendégeként az Európa-bajnoki selejtezők keddi játéknapján. A magyarok így hét mérkőzés után 12 ponttal az E csoport harmadik helyén állnak. A válogatott legközelebb augusztus 10-én, Izland ellen játszik barátságos mérkőzést, majd szeptember 2-án Svédországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn. Eb-selejtező, E csoport: San Marino-Magyarország 0-3 (0-1).
2011.06.08. 08:40
 
 
Elhunyt Jorge Semprún spanyol író
Nyolcvanhét éves korában elhunyt Jorge Semprún spanyol író, egykori kulturális miniszter - közölték a családtagok és a spanyol kulturális tárca. Az írót kedd este párizsi otthonában érte a halál. Semprún franciául írt, de következetesen spanyolnak vallotta magát. A spanyol polgárháború után Franciaországba menekült. 1943-44-ben bekapcsolódott a francia ellenállási mozgalomba, de elfogták és a buchenwaldi lágerben tartották fogva. Ezekből az élményekből született világhírű regénye, A nagy utazás (1963).
2011.06.08. 08:40
 
 
Csökkent a benzin ára
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott. A mérsékléssel a benzin ára 377-378 forintra esett, a gázolajé 366 forint maradt. A Mol egy hete bruttó 6-6 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.06.08. 08:30
 
 
Felrobbantotta házát egy férfi Mályiban
Robbanás történt egy családi házban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban kedden - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az illetékes gázszolgáltató közlése szerint nem a vezetékes gáz robbant be, hanem PB-palackról idéztek elő robbanást. A Tigáz-DSO Kft. az MTI-nek arról számolt be, hogy a gázrobbanást - amely egy lakóingatlanban történt - szándékosan idéztek elő. Az esetnél nem a vezetékes földgáz robbant be, a robbanást PB-palackról okozták. A gázszolgáltató szakemberei a riasztás után rövid időn belül a helyszínre értek, és a környék biztonsága érdekében ellenőrizték a vezetékes földgázhálózatot. A földgázszolgáltatás megszüntetése kizárólag a felrobbant ingatlan esetében vált szükségessé.
2011.06.07. 19:50
 
 
Roland Emmerich "leleplező" filmet forgat Shakespeare-ről
Roland Emmerich William Shakespeare "leleplezésére" készül új filmjében. A német filmrendező azt az elméletet akarja alátámasztani, hogy a brit szerzőnek tulajdonított színművek valódi alkotója Edward de Vere, Oxford grófja volt. A filmben Rhys Ifans alakítja a grófot, Rafe Spall játssza Shakespeare-t és Vanessa Redgrave I. Erzsébet brit királynőt - számolt be kedden a BBC online kiadása.
2011.06.07. 19:10
 
 
Kadhafi megesküdött, hogy kitart mindhalálig
Moammer Kadhafi líbiai vezető megesküdött egy keddi beszédében, hogy mindhalálig kitart. Az állami televízióban - de csak hangüzenet formájában - elhangzott beszédben kijelentette: "nem borulunk térdre", "nem adjuk meg magunkat". "Egyetlen választásunk van, itt fogunk maradni a hazánkban, élve vagy halva" - mondta, és ellenállásra szólította fel a líbiaiakat. A beszéd mindössze egy órával azután hangzott el, hogy Tripolit egy újabb, heves légitámadás érte kedden délután.
2011.06.07. 19:00
 
Nagyobb a melanóma kockázata a Parkinson-kórral élőknél
A Parkinson-kórban szenvedő embereknek kétszer nagyobb a kockázatuk arra, hogy kifejlődik náluk a gyakran halálhoz vezető bőrrák, a melanóma - állapította meg egy amerikai metaelemzés, melyet hétfőn tettek közzé. Korábbi tanulmányok eltérő következtetésre jutottak, ám a Neurology című szakfolyóiratban most ismertetett tanulmány szerint jelentősen nagyobb a Parkinson-kórral élőknél a melanóma kockázata.
2011.06.07. 18:20
 
 
UEFA: eljárás a Mladicot éltető románok ellen
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi eljárást indított a románok ellen, mert a válogatott drukkerei Ratko Mladic, volt boszniai szerb tábornok szabadon engedéséért "tüntettek" egy transzparenssel a bosnyákok elleni Európa-bajnoki selejtezőn." Szabadságot Mladicnak" - ez volt olvasható azon a drapérián, amelyet múlt pénteken, a bukaresti összecsapáson kifeszítettek a hazai fanatikusok.
2011.06.07. 18:20
 
 
Örök nyugalomra helyezték a volt államfőt
Örök nyugalomra helyezték Mádl Ferenc volt államfőt kedd délután a budapesti Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. Mádl Ferencet a sírkert 28-as számú parcellája első sorának 40. sírhelyén temették el. Erős jellemű embernek nevezte elhunyt elődjét Schmitt Pál. A köztársasági elnök azt mondta, hogy Mádl Ferenc azok közé tartozott, akik a saját sorsukon túl egy nemzetnek adnak belső tartást, jövőt remélő szilárdságot. A néhai államfő ilyen erős jellemű ember volt, aki műveltségével, erkölcsi nagyságával, szolgálatkész életével állandóságot tudott teremteni maga körül: az értékek bizonyosságát - jelentette ki Schmitt Pál.
2011.06.07. 18:20
 
BUX: +0,55 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 126,17 pontos, 0,55 százalékos emelkedéssel, 23.162,93 ponton zárt kedden.
2011.06.07. 17:20
 
 
Az ombudsman szerint törvénysértő a szociális konzultáció keretében végzett adatkezelés
Sérti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait a szociális konzultáció keretében végzett adatkezelés, mert nem biztosítja az érintettek személyes adatok védelméhez fűződő jogát, ezért a beérkezett kérdőíveken szereplő személyes adatokat törölni kell - foglalt állást Jóri András adatvédelmi biztos. Az Országgyűlési Biztos Hivatal kedden juttatta el Jóri András közleményét az MTI-hez, amely szerint a szociális konzultáció során - az alkotmányozással kapcsolatos korábbi konzultációtól eltérően - a kérdőívek "megszemélyesítettek", így feldolgozásukkor személyes adatokat kezelnek, mégpedig politikai vélemény körébe sorolható különleges adatokat.
2011.06.07. 17:00
 
 
Az S&P megerősíti Budapest besorolását
Megerősítette Budapest hosszú és rövid távú adósbesorolásait kedden a Standard & Poor's, kiemelve a magyar főváros erőteljes gazdasági-pénzügyi profilját. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportjának keddi londoni bejelentése szerint a megerősítés Budapest hosszú és rövid futamidejű deviza- és forintadósságának "BBB mínusz", illetve "A-3" szintű osztályzataira vonatkozik, változatlan negatív kilátással. Az S&P budapesti besorolásai megegyeznek a cég által Magyarországra érvényben tartott, szintén negatív kilátású szuverén adósosztályzatokkal. A "BBB mínusz" hosszú távú devizaadós-besorolás a befektetési ajánlású kategória alsó széle.
2011.06.07. 16:20
 
 
Nem állapított meg vétséget a Fidesz etikai bizottsága Pokornival szemben
Nem állapított meg etikai vétséget Pokorni Zoltán alelnökkel szemben a Fidesz etikai bizottsága Hoffmann Rózsa KDNP-s oktatási államtitkár kezdeményezése nyomán - tudta meg az MTI a testület keddi ülése után. Az információt az etikai bizottság elnöke megerősítette. Kontrát Károly közölte: az etikai bizottság azt állapította meg, hogy Pokorni Zoltán nem követett el etikai vétséget. A vezető kormánypárt budapesti, Szentkirályi utcai székházából a mintegy másfél órás tanácskozás után távozó Pokorni Zoltán újságíróknak annyit mondott, van elég munkája az oktatás területén, ezért nem foglalkozik az őt "meghurcoló eljárásokkal".
2011.06.07. 16:10
 
 
A Munka törvénykönyve miatt is demonstrációk lesznek
Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ) szerint egyértelműen a munkáltatóknak kedvez, s a munkavállalók kiszolgáltatottságát növeli a Munka törvénykönyvét is módosító törvénycsomag-javaslat, ezért a szakszervezetek határozottan elutasítják azt és demonstrációkat terveznek. Borsik János, az ASZSZ elnöke bejelentette, hogy a szakszervezetek folytatják a tiltakozásokat: június 16-ra közlekedést lassító autós demonstrációt terveznek, néhány vidéki városban tüntetések lesznek, június végén pedig szakmai, szakszervezeti sztráj lehet a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak védelmében.
2011.06.07. 16:00
 
 
Az LB cáfolta, hogy beadványt írt az Alkotmánybíróságnak
A Legfelsőbb Bíróság (LB) kedden cáfolta, hogy alkotmánybírósági beadványt készített volna a nyugdíjszabályok változása miatt. Az LB sajtóosztálya az MTI-vel azt közölte: téves a Népszabadság keddi számában megjelent információ, amely szerint "elkészült a Legfelsőbb Bíróságon az az alkotmánybírósági beadvány, amelyben a bírák nyugdíjkorhatárának leszállítását szabályozó, bár egyelőre még el sem fogadott törvény ellen kívánnak tiltakozni az érintettek".
2011.06.07. 15:40
 
Garcia Toral a Sevilla új edzője
Marcelino Garcia Toralt nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla vezetőedzőjévé. A Primera Divisiónban ötödikként zárt andalúziai klub kedden jelentette be, hogy egyéves megállapodást kötött a 45 éves szakemberrel, aki februárban vette át az akkor kiesés elől menekülő Racing Santander irányítását, s végül az élvonalban tartotta az együttest. Garcia Toral Gregorio Manzanót váltja a kispadon, akinek szerződését május végén nem hosszabbították meg.
2011.06.07. 15:00
 
 
Több mint 400 millió forint adót fizetett tavaly Pintér Sándor
Közzétették a kormányzati honlapon a kormánytagok tavalyi évre vonatkozó személyijövedelemadó-bevallásának nyilvános adatait. A legtöbb szja-t, több mint 400 millió forintot Pintér Sándor belügyminiszter fizette be. Orbán Viktor tavaly mintegy 7 millió forint szja-t fizetett, összevont adóalapja 24,2 millió forint volt. A miniszterelnök nyilatkozatában megjegyezte, hogy tavalyi összes jövedelme valamivel több mint 19 millió forint volt. A miniszterek közül a legkevesebb személyi jövedelemadót, mintegy 2,5 millió forintot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fizette. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter 22 millió forintos adóalapról és 6,3 millió forint adó befizetéséről adott számot.
2011.06.07. 14:40
 
 
Pénzbüntetés vár az aprópénzes számlakiegyenlítőre
Rendbontás miatt valószínűleg pénzbüntetés vár arra az amerikai férfira, aki 2500 darab egycentes egyenlítette ki vitatott orvosi számláját. Jason West még május 27-én ment be a Utah államban lévő Vernal klinikájára, hogy megvitassa 25 dolláros orvosi számláját. Amikor fizetésre került sor, megkérdezte a személyzetet, elfogadnak-e készpénzt, majd 2500 darab egypennyst öntött a pultra, és kérte, számolják meg.
2011.06.07. 14:40
 
 
Nagyobb a kár a fukusimai erőműben, mint gondolták
A japán kormány kedden megduplázta a sérült fukusimai atomerőmű okozta sugárszennyezés becsült mértékét. A tokiói vezetés bejelentette továbbá, hogy a március 11-i földrengést követő szökőár a korábbi becslésnél nagyobb kárt okozott a Fukusima 1. atomerőműben. A japán Nukleáris Ipari és Biztonsági Ügynökség (NISA) kedden közzétett jelentésében rámutatott, hogy a korábbi becsléshez képest kétszer akkora sugárzás került a levegőbe a japán természeti csapás után. Ez a csernobili katasztrófa során felszabadult sugárszennyezés egyötödét jelenti a korábban megállapított egytizedhez képest.
2011.06.07. 14:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268[1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista