2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Betegség ››  sertésinfluenza
127675 találat
 
 
A líbiai felkelők közelednek a kormányerők felé
A líbiai felkelők szorosabbra akarják vonni a gyűrűt a kormányhadsereg körül a stratégiailag fontos északnyugati Nálút város közelében, az ottani heves harcokban elesett szombaton legalább nyolc felkelő - közölte egy társuk. "A harcok tegnap kezdődtek, és még most is tartanak Takútban. A forradalmárok megsemmisítettek hat páncélozott járművet, és megöltek 45 ellenséges katonát. A felkelők körbevették Kadhafi erőit, akik tartják takúti épületeiket"- mondta a Tripolitól 200 kilométerrel délnyugatra fekvő Nálútból telefonon a Reutersnak egy harcos. A harcoknak soraikban 13 sebesültje is van - tette hozzá. Állításait lehetetlen volt ellenőrizni.
2011.06.18. 18:10
 
 
Bölények Moszkva mellett
Bölényeket nevelnek Moszvától alig több mint 100 kilométerre az Oka folyó partján, a Priokszko-Terraszni természetvédelmi területen, aminek köszönhetően újra feltámadt egy már kipusztult állatfaj, az európai bölény. A park a harmincas évek óta teljesen érintetlen 5000 hektáron fekszik. Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) által kijelölt bioszfératerületek egyike: mintegy 900 növényfajta és számtalan, köztük sok ritka állatfajta élőhelye, különböző erdők, tavak és folyócskák tarkítják, de legfőbb nevezetessége a bölénynevelde.
2011.06.18. 17:50
 
 
Visszavándorló offshore pénzek
Ősszel felgyorsulhat az adóparadicsomi pénzek hazautalása - olvasható a szombati Magyar Nemzetben. A napilapot a Nemzeti Adó - és Vámhivatal úgy tájékoztatta, hogy az offshore-amnesztia eredményeként április végéig 4,4 milliárd forint tért haza, amelyből 440 millió került az államkasszához. A jogszabály rendelkezései miatt azt nem lehet tudni, hogy ezt az összeget hány üzletember hozta vissza Magyarországra. A cikk emlékeztetett arra: a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete februárban nevezte meg azt a tíz bankot, amely részt vehet az összegek fogadásában.
2011.06.18. 16:30
 
 
Tízéves éttermi kritikus az Egyesült Államokban
Eli Knauernek hatalmas étvágya van, ráadásul szereti a lédús húsokat és a cukorban gazdag édességeket. Ő azonban nem közönséges éttermi kritikus: mindössze tízéves, és a szakterülete a gyermekmenü. Eli mindössze egy méter húsz centi magas, több tejfoga is megvan még, és a laptop, amelyen a kritikáit írja, szélesebb, mint ő maga. Gasztronómiai szókincse viszont igen fejlett, ha arról van szó, hogy feldicsérjen vagy éppen lehúzzon egyes ételeket. "Kanadában voltam nyaralni, amikor elhatároztam, hogy éttermi kritikus leszek. A mamám azt mondta, hogy először írjak blogot. Így kezdődött a dolog" - mondta el az ifjú szakértő. Azóta az éttermi gyermekmenüket bírálja.
2011.06.18. 16:20
 
 
Bemutatta az ifjúságpolitikai vitairatot a kormány
Bemutatták az Új nemzedék jövőjéért programot, a kormány fiatalok bevonásával készített ifjúságpolitikai vitairatát. Nagy Anna kormányszóvivő azt mondta: ez egy gondolatébresztőnek szánt kiindulási pont, amelynek az a célja, hogy mindenki hozzá tudja adni a saját elképzeléseit. Mihalovics Péter, az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos kifejtette: az ifjúságpolitikai programalkotás folyamatát három lépcsőben képzelik el. Az első volt a vitairat elkészítése. Ezt követi a társadalmi párbeszéd, amelynek során a következő két hónapban az ország különböző pontjain meghallgatják és összegyűjtik a fiatalok, illetve a különböző szakmai szervezetek képviselőinek javaslatait a koncepcióról.
2011.06.18. 16:10
 
 
Sportlövő Világkupa, München: Sidi Péter ötödik légpuskában
A világ- és Európa-bajnok Sidi Péter az ötödik helyen végzett férfi légpuskában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny szombati nyitónapján, melyen nem sikerült magyar versenyzőknek londoni indulási jogot szerezniük. A szám kétszeres Eb-győztese (2004, 2011) - a viadal honlapja szerint - három hibával, 597 körrel zárta a 60 lövéses alapversenyt, s ötödik helyen jutott fináléba. Ott 101,9 kört tett hozzá eredményéhez, amivel megtartotta pozícióját. Sidi már a tavalyi világbajnokságon megszerezte az ötkarikás szereplés lehetőségét, így az ő számára "csak" a minél jobb eredmény volt a tét, a nap többi magyar indulójának ugyanakkor a kvóta volt a legfőbb célja, ám egyikük sem járt sikerrel.
2011.06.18. 15:50
 
 
Vasárnapra 10 fokkal csökkenhet a hőmérséklet
Tízfokos hőmérséklet-csökkenésre lehet számítani szombatról vasárnapra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző meteorológusa az MTI-vel. Polyánszky Zoltán elmondta: az esti, késő esti órákban egy hidegfront érkezik északnyugat felől, amely nagy sebességgel halad majd át a Dunántúlon. A front a jelenlegi adatok alapján este 8 óra körül éri el Sopron térségét, 11 óra körül a Nagykanizsa-Budapest vonalat, a keleti országrészt pedig az éjféli órák után. A veszélyjelző meteorológus tájékoztatása szerint az ország északnyugati részén várhatók a legerősebb, akár 90-95 kilométer/órás széllökések. Emellett számítani kell záporokra, zivatarokra.
2011.06.18. 15:10
 
 
Gyurcsány: Szili elment, a szilizmus megmaradt
Gyurcsány Ferenc azt mondta a szocialisták szombati kongresszusán, hogy bár Szili Katalin távozott, "a szilizmus megmaradt az MSZP-ben" - tudta meg az MTI. A párt szóvivője szerint a volt miniszterelnök Mesterházy Attilát is bírálta, amiért megsemmisítette az őszödi beszéd feltételezett kiszivárogtatóinak nevét tartalmazó borítékot. Az MTI úgy értesült: Gyurcsány Ferenc - aki Mesterházy Attila és Kiss Péter után, a platformvezetők sorában szólalt fel - beszédében nevesítette Baja Ferencet és Lamperth Mónikát, felidézve, hogy előbbi "szinte könyörgött, hadd legyen miniszter vagy államtitkár" a Gyurcsány-kormányban, az utóbbi pedig "sírt a vállán, hogy hadd maradjon miniszter".
2011.06.18. 14:40
 
 
Székesfehérvárnál teljes útzár a 7-es főúton, 3 sérült
Három autó ütközött a 7-es főúton, Székesfehérvár határában szombaton, a balesetnek három sérültje van, az érintett útszakaszt lezárták - közölte az MTI-vel a rendőrség. Az M7-es autópályáról lehajtó személyautót a szalagkorlátnak szorított egy szintén kisorolni akaró másik kocsi. A lehajtó jármű megpördült, nekiütközött a mögötte haladó személyautónak, majd az ütközés ereje az út menti árokba lökte - mondta el a baleset körülményeiről Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőr százados tájékoztatása szerint a karambolban hárman sérültek meg. Mindhármukat a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították a mentők.
2011.06.18. 14:40
 
 
Népszavazást kezdeményez az MSZP a visszamenőleges hatályú jogalkotás megtiltásáért
Népszavazást kezdeményez az MSZP annak érdekében, hogy a jövőben ne lehessen visszamenőleges hatályú, szerzett jogokat megvonó törvényeket hozni. "Egyetért-e ön azzal, hogy új jogszabály - az érintettekre nézve pozitív joghatás kivételével - visszamenőlegesen ne legyen alkalmazható?" - ismertette Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a párt szombati kongresszusa előtt azt a kérdést, amelyet a kezdeményezést elbíráló Országos Választási Bizottságnak nyújtanak be.
2011.06.18. 14:10
 
 
Kajak-kenu Eb: három arany és egy bronz 1000 m-en
A magyar versenyzők három arany- és egy bronzérmet gyűjtöttek a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati 1000 m-es döntőiben. A győzelem Kovács Katalin (K-1), a Szabó Gabriella, Csipes Tamara (K-2) és - kellemes meglepetésre - a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton, Mike Róbert összeállítású kenus kvartett nevéhez fűződik. A női kajakos duó - amely nem mellesleg az aktuális világbajnok is - megvédte tavaly, Trasonában kiharcolt címét. A Dombi Rudolf, Kökény Roland kettős (K-2) remek verseny után a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor és Boros Gergely alkotta kajaknégyes szoros csatát követően leszorult a dobogóról, negyedik lett.
2011.06.18. 14:10
 
 
LED-lámpagyár épül EU-s támogatással Berettyóújfaluban
Energiatakarékos közvilágítási LED-lámpatesteket gyártó üzemet épít uniós támogatással Berettyóújfaluban a helyi Mezeivill Kft.; az 50 százalékos támogatottságú, csaknem 600 millió forintos beruházás alapkövét Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára helyezte el szombaton. Kiemelte, hogy magyar fejlesztésű terméket és magyar befektetést támogattak, hátrányos helyzetű térségben, ezeket a magyar kormány kiemelt feladatának tekinti. A munkaügyi alapban rendelkezésre álló 5 milliárd forintra a megváltozott feltételek mellett - többnyire kis- és középvállalkozások - 10 milliárdos igényt jelentettek be - tette hozzá az államtitkár.
2011.06.18. 13:40
 
 
A szíriai hadsereg lerohant egy falut a török határ mentén
A szíriai hadsereg egy egysége lerohant szombaton egy falut a török határ közelében, a katonák géppuskákból lövéseket adtak le, felgyújtottak több házat, és őrizetbe vettek mintegy 70 embert - közölték szemtanúk és egy ellenzéki szervezet. A kormányellenes tüntetések dokumentálására létrehozott Helyi Koordinációs Bizottságok nevű csoport szerint hat harckocsi vonult be a határtól 20 kilométerre lévő Bdama faluba. Az egyik szemtanú, egy ügyvéd - aki a török határtól 2 kilométerre lévő kisvárosnak mondta a helységet - 9 harckocsit, 10 páncélozott szállítójárművet, 20 terepjáró gépkocsit és 10 autóbuszt számolt össze.
2011.06.18. 13:10
 
 
Mladic a szerb államtól várja ügyvédi költségeinek a fedezését
A háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok azt várja, hogy Szerbia átvállalja törvényszéki védelmének a költségeit, és fedezni fogja családtagjai hágai utazásainak a kiadásait is. A dpa német hírügynökség a Blic című belgrádi lapra hivatkozva adott hírt az egykori boszniai szerb katonai vezető erre vonatkozó elképzeléseiről. A belgrádi lap szombaton a honlapján számolt be arról, hogy Mladic családja írásbeli kérést intézett Szerbiához és a boszniai Szerb Köztársasághoz a költségek átvállalásával kapcsolatban.
2011.06.18. 12:40
 
 
Szijjártó: az embereket nem érdeklik a múlt szereplőinek vitái
A miniszterelnök szóvivője szerint az emberek tavaly lezárták a múltat, az pedig már nem érdekli őket, hogy ennek a múltnak a szereplői hogyan és miről vitatkoznak egymással. Szijjártó Péter így reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP politikusainak szombati nyilatkozataira. A szocialista párt a nap folyamán kongresszust tart, ahol az elnökség javaslata alapján az MSZP kívánatos szövetségi politikájáról és szervezetéről mondhatják el véleményüket a küldöttek. A rendezvény előtt Mesterházy Attila MSZP-elnök bejelentette: pártja népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a jövőben ne lehessen visszamenőleges hatályú, szerzett jogokat megvonó törvényeket hozni.
2011.06.18. 12:30
 
 
Záhonynál hat órát kell várakozniuk a kamionoknak
Hat órát kényszerülnek várakozni az Ukrajnába tartó kamionok a záhony-csapi határállomásnál szombat délelőtt - közölte honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A torlódás oka a megnövekedett forgalom, a várakozási idő egyelőre stagnál. A Magyarországra belépő személyforgalomban is kialakult egy jelenleg hatvanperces várakozás. A rendőrség a személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is a reggel hét és este hét óra között nyitva tartó Barabás, illetve a reggel nyolctól délután négyig nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlja.
2011.06.18. 12:10
 
 
A fukusimai erőműben az új víztisztító nagyon gyorsan telítődik
A Fukusima-1 atomerőműben valószínűleg el kell halasztani a természeti katasztrófában károsodott reaktorok hosszú távon fenntartható hűtésének a kezdetét, mert az új víztisztító berendezést üzembe helyezése után alig öt órával - gyors telítődése miatt - le kellett állítani - jelentette be szombaton az erőművet üzemeltető TEPCO vállalat. A víztisztító berendezéssel az erőmű alagsori helyiségeiben összegyűlt, magas sugárszennyezettségű vízből akarják eltávolítani a cézium-izotópokat.
2011.06.18. 11:50
 
A khmer történelem kevéssé ismert szakasza ismerhető meg a magyar feltárásoknak köszönhetően
A khmer történelem ezer évvel ezelőtti, kevéssé ismert szakasza ismerhető meg a kambodzsai magyar expedíciónak köszönhetően, amely a X. századi elfeledett főváros, Koh Ker feltárásaiban vesz részt - hangzott el a feltárások első eredményeit bemutató szerdai budapesti konferencián.
2011.06.18. 11:47
 
A tisztogatóhalak gondoskodnak nőstényeik karcsúságáról
A hím tisztogatóhalak tesznek arról, hogy háremhölgyeik ne hízzanak el - derült ki egy brit-svájci kutatásból. Egy bizonyos mérettől ugyanis a nőstények nemet váltanak, és a domináns hímek riválisává válnak.
2011.06.18. 11:45
 
 
Tíz új "idegen" bolygót fedeztek fel
Tíz új exobolygót, azaz a Naprendszerünkön kívüli planétát fedezett fel a CoRoT csillagászati műhold, amelyet 2006-ban indított a Francia Űrügynökség és az Európai Űrügynökség (ESA).
2011.06.18. 11:44
 
A legrégebbi gyermekkoponyát tárták fel Marokkóban
A világ legrégebbi ismert gyermekkoponyáját tárták fel amerikai régészek Marokkóban, egy Atlanti-óceán partvidéki barlangban.
2011.06.18. 11:43
 
Bagolyóvoda a Szegedi Vadasparkban
Mintegy harminc bagolyfiókát – a néhány napostól, a jó pár hetes korúig – nevelnek a Szegedi Vadaspark Természetvédelmi Mentőközpontjában.
2011.06.18. 11:40
 
Kisalföld - Perre mennek a 86-os út menti falvak lakói
Perelnek a nagy forgalom okozta zaj és por, valamint ingatlanjaik értékének ezek miatti csökkenése okán a 86-os út mellett fekvő település lakói - írta szombati számában a Kisalföld.
2011.06.18. 11:38
 
Klórgázömlés volt egy XXII. kerületi uszodában
Klórgázömlés volt szombat reggel egy budapesti, XXII. kerületi uszoda területén; személyi sérülés nem történt - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-vel.
2011.06.18. 11:37
 
Újra nemzetközi gitárfesztivált tartanak Balatonfüreden
A klasszikus és kortárs gitározás legjobbjainak fellépésével szombaton kezdődik és egy hétig tart a 6. nemzetközi gitárfesztivál Balatonfüreden, délutánonként több helyszínen ingyenes koncertekkel, hangszer- és kottakiállítással várják az érdeklődőket.
2011.06.18. 11:36
 
A fiúkat sem kíméli a bulimia
Már a tízes éveik elején járó fiúk is a bulimiához fordulnak, ha fogyni akarnak - állítják a legújabb tanulmányok, amelyek szerint az étkezési zavar mára jóval elterjedtebbé vált a kamaszkor küszöbén álló fiúk, mint a lányok körében.
2011.06.18. 11:35
 
Füle: akár három esetben is a csatlakozási tárgyalások megkezdését javasolhatja a bizottság
Akár három nyugat-balkáni ország esetében is a csatlakozási tárgyalások megkezdését javasolhatja az idén az Európai Bizottság - vélekedett Stefan Füle egy szombati osztrák napilapban megjelent interjúban.
2011.06.18. 11:34
 
KET-Hét - Bemutatkozó programsorozat a Képzőművészet-elméleti Tanszéken
Négynapos programsorozat keretében mutatkozik be a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) Képzőművészet-elmélet Tanszéke (KET); a KET-Hét során többek között kiállításmegnyitó, projektbemutatók, filmvetítések, beszélgetések várják a szakmai és szélesebb közönséget június 20. és 23. között a budapesti Labor Galériában.
2011.06.18. 11:33
 
Kajak-kenu Eb: A női páros döntős, a többiek középfutamoznak 200 m-en
A szombat délelőtti előfutamokban érdekelt öt magyar egység közül csak a Kovács Katalin, Kozák Danuta kajakos duónak sikerült egyenes ágon a vasárnapi döntőbe jutnia 200 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon, a másik négy hajó középfutamra kényszerül.
2011.06.18. 11:32
 
 
Schmitt Pál: az anyanyelv védelme elsődleges feladat
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison szombaton. A nyelvújító Kazinczy Ferenc egykori birtokán, a Sátoraljaújhelyhez tartozó Széphalmon, a Magyar Nyelv Múzeumában tartott rendezvényen a köztársasági elnök úgy fogalmazott: az egyszerűsítések, a gyerekek olvasástól való elfordulása, az sms-ek, az internet világa miatt kerül bajba a nyelv jószerivel mindenütt. És ez a szép magyar beszéd, a szép magyar nyelv rovására is megy - tette hozzá.
2011.06.18. 11:30
 
Palya Bea előbulival készül Kapolcsra és írja a könyvét
"Előbulival" készül az idei Művészetek Völgye fesztiválra, a kapolcsi Palya-udvarra Palya Bea, aki a Momentán Társulattal együttműködve lép fel június 23-án az Ó utcai ImprÓ központban; az énekes az MTI-nek azt is elmondta, hogy ősszel könyve jelenik meg esszéiből.
2011.06.18. 11:30
 
 
Gyurcsány: az MSZP tagja maradok
Gyurcsány Ferenc biztos abban, hogy az MSZP szombati kongresszusa után is a szocialista párt tagja marad. A volt miniszterelnök a rendezvényre érkezve újságíróknak azt mondta: az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ügye "politikai és erkölcsi fekély", ezért mindenkinek az áll érdekében, hogy kiderüljön, ki adta át az arról készült hangfelvételt a sajtónak. A volt miniszterelnök az esetleges pártszakadást firtató kérdésre úgy válaszolt: "dehogy lesz szakadás, csak az eső ne szakadjon délután".
2011.06.18. 10:50
 
 
Újra nemzetközi gitárfesztivált tartanak Balatonfüreden
A klasszikus és kortárs gitározás legjobbjainak fellépésével szombaton kezdődik és egy hétig tart a 6. nemzetközi gitárfesztivál Balatonfüreden, délutánonként több helyszínen ingyenes koncertekkel, hangszer- és kottakiállítással várják az érdeklődőket. Eötvös József Liszt-díjas gitárművész, a fesztivál szervezője az MTI-nek elmondta, hogy a fesztivál szombaton este kezdődik a francia Roland Dynes koncertjével, aki különleges előadásmódja és szuggesztív játéka miatt világhírű gitárművész. Vasárnap este a gitár Paganinijének tartott, Olaszországból érkező Aniello Desiderio lép fel.
2011.06.18. 10:20
 
 
Sikertelen a második kísérlet az amerikai légierő hiperszonikus gépével
Sikertelenül végződött a második kísérlet az amerikai légierő X-51 jelű hiperszonikus repülőgépével a hét elején, a gép a tengerbe zuhant Kalifornia partjainál - jelentette pénteken a Los Angeles Times a légierőre hivatkozva. A kísérletről készült felvétel tanúsága szerint a pilóta nélküli X-51 WaveRiderrel hétfőn szállt föl az Edwards légitámaszpontról egy B-52-es bombázó, majd sikeresen elengedte a kísérleti gépet. Az X-51 gyorsító rakétája azonban csak négy másodperces késéssel indult be, emiatt a gép süllyedt, majd nem tudott elválni a rakétától, emiatt a tengerbe zuhant.
2011.06.18. 10:00
 
 
Karzai: a nyugati katonai koalíció tárgyalásokat folytat a tálibokkal
Puhatolózó tárgyalások folynak az afganisztáni tálib lázadók és az Egyesült Államok, valamint más nyugati országok között a csaknem egy évtizede tartó háború lehetséges befejezéséről - közölte sajtóértekezletén Hamid Karzai afgán elnök. "Béketárgyalások folynak a tálibokkal. A külföldi katonai erők, különösen az Egyesült Államok tárgyalnak velük" - mondta az elnök. Diplomaták már korábban is közölték, hogy hónapok óta folynak tárgyalások a felek között. Karzai pedig, aki nagyon szorgalmazza a béketárgyalásokat, már régóta mondja, hogy az afgánok tárgyalnak a lázadókkal. A szombati bejelentés azonban az első hivatalos megerősítése annak, hogy az Egyesült Államok is tárgyal az afganisztáni tálibokkal.
2011.06.18. 09:50
 
 
Vasárnap Görögországról tanácskoznak az euróövezeti pénzügyminiszterek
Vasárnap Luxembourgban rendkívüli tanácskozást tartanak az euróövezet pénzügyminiszterei, az ülésen várhatóan döntenek a Görögországnak korábban nyújtott 110 milliárd eurós nemzetközi hitel következő, 12 milliárdos részletének folyósításáról. A vasárnapi megbeszélést hétfőn a 27 EU-tagország pénzügyminiszterének a tanácskozása követi, itt már egy újabb mentőcsomag lesz a fő téma, amelyről azonban várhatóan csak július közepén fognak dönteni. Görögországban már eddig is komoly megszorításokat vezetett be a kormány, de ezek nem hozták meg a szükséges eredményt, a nemzetközi hitelezők szerint további lefaragásokra van szükség, ha Athén meg akarja kapni a csomag következő részleteit.
2011.06.18. 09:30
 
Úszás: Verrasztó Dávid ezüsttel mutatkozott be Rómában
Verrasztó Dávid második helyet érő idővel kezdett az olasz főváros hagyományos nemzetközi úszóversenyének nyitónapján: a viadal honlapja szerint a magyar versenyző 400 m gyorson végzett ezüstérmesként a péntek esti döntőben. A Jövő SC-Veolia sportolója a nagy mezőnyt felvonultató eseményen igen jónak mondható 3:51.49 perc alatt teljesítette a távot. A 48. alkalommal kiírt Trofeo Sette Collin, amelynek a Foro Italico ad otthont, szombaton és vasárnap is rendeznek versenyeket, s Verrasztó Dávid húga, Evelyn mellett rajtkőre lép a válogatott több más tagja, így Mutina Ágnes és Jakabos Zsuzsanna is.
2011.06.18. 09:00
 
Az UEFA három évre kizárta az európai kupákból a Győri ETO-t
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken licencproblémák miatt három évre kizárta a Győri ETO FC labdarúgócsapatát az európai kupasorozatokból. A magyar klub az MTI-nek megerősítette a büntetés tényét, amely 50.000 eurós pénzbírságot is tartalmaz első fokon, de Klement Tibor ügyvezető szerint ők nem hibáztak, mert a magyar számviteli törvény alapján helyesen jártak el. Az UEFA a magyar szövetséget is megbüntette 100.000 euróra, mivel nem tartatta be a szervezet licencelőírásait, de az összeg felének befizetését két évre felfüggesztette.
2011.06.17. 19:50
 
 
Szeptemberben folytatódik a Budaházy-ügy büntetőpere
Szeptemberben feltehetően ismét zárt tárgyalással folytatódik a terrorcselekmény vádjával indult büntetőper Budaházy György és társai ellen a Fővárosi Bíróságon (FB), valószínűleg tanú lesz Toroczkai László is - mondta az elsőrendű vádlott védője pénteken az MTI-nek. Szikinger István ügyvéd elmondta: a pénteki zárt tárgyaláson folytatódott annak a tanúnak a meghallgatása, akit korábban az ügyben azzal gyanúsítottak, hogy a Budaházy vezette Hunnia Mozgalom "katonája" volt és társaival részt vett egyes merényletekben, de a bűnüldöző hatóságokkal való együttműködés miatt ellene megszüntették a nyomozást. Ez a tanúvallomás pénteken nem ért véget, így várhatóan zárt tárgyalással folytatódik a per az ítélkezési szünet után.
2011.06.17. 19:30
 
POSZT: konferencia a fesztivál jövője jegyében
A Pécsi Országos Színházi Találkozó jövője is téma volt a POSZT keretében szervezett pénteki konferenciának Pécsen. Márta István, a POSZT művészeti vezetője vitaindító beszédében kiemelte: meg kell határozni, miről szóljon a találkozó versenyprogramja, a legjobbakat válogassák be vagy országos keresztmetszetet adjanak. Fontosnak tartotta, milyen és mennyi programra van szüksége Pécs lakóinak. Márta István célnak nevezte a külföld felé nyitást is; mint kifejtette, a kínai színházat is be lehetne kapcsolni a programokba a baranyai megyeszékhelyen komoly fejlesztéseket tervező kínai telekommunikációs óriáscég, a Huawei révén.
2011.06.17. 19:20
 
 
Jelenleg 27-en vannak a "londoni" magyarok
Jelenleg 27 magyar sportoló rendelkezik kvalifikációval, valamint a részvételi jogosultságot biztosító A és B szinttel a 2012-es londoni nyári ötkarikás játékokra - hangzott el a Magyar Olimpiai Bizottság Borkai Zsolt elnökletével tartott pénteki elnökségi ülésén. Az adatokat Molnár Zoltán főtitkár ismertette, aki az olimpiai részvétellel kapcsolatos feladatokról, a Londoni Előkészítő Bizottság munkájáról adott részletes tájékoztatást a testület tagjainak.
2011.06.17. 18:50
 
A NATO gépei ismét bombázták Tripolit
A NATO repülőgépei pénteken ismét bombázták a líbiai fővárost. Tripoli déli részén sűrű fekete füst emelkedett a magasba, s a város több pontjáról robbanások hallatszottak. Hogy milyen célpontokat ért találat, s hogy vannak-e áldozatok, azt egyelőre nem tudni. A Moammer Kadhafi rendszerének megdöntéséért harcoló felkelők a nap folyamán megpróbáltak előrenyomulni a főváros felé a Tripolitól mintegy 200 kilométerre keletre lévő Miszráta környékén lévő állásaikból, de csak mintegy 20 kilométert tudtak megtenni.
2011.06.17. 18:40
 
Líbia: a felkelőknek bizonyítékuk van a nőkkel szembeni erőszakra
Líbiai felkelők azt állítják, hogy a Kadhafi-rezsimhez hű férfiak nőket kínoznak és erőszakolnak meg - egy erről tanúskodó, mobiltelefonnal készített videófelvételről a CNN amerikai hírtelevízió honlapja számolt be pénteken. A felkelők elmondták, hogy a Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű, megölt vagy foglyul ejtett férfiaknál számos olyan mobiltelefonnal készített felvételt találtak, amelyek különböző kínzásokat és nőkön elkövetett erőszakot örökítettek meg. Az amerikai hírtelevízióhoz eljuttatott felvételen nincs időpont, a férfiak nem viselnek egyenruhát. A CNN-nek nyilatkozó szakértők szerint a tettesek a tripoli dialektust beszélik.
2011.06.17. 18:20
 
 
Az ENSZ BT támogatja Ban Ki Mun főtitkárságát
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyhangúlag támogatja, hogy újból Ban Ki Mun legyen a világszervezet főtitkára. A testület erről pénteken határozatot hozott, amelyben javasolja a Közgyűlésnek a politikus megválasztását egy 2012. január elsejével kezdődő második, ötéves hivatali időszakra. A 192 tagú Közgyűlés kedden fog szavazni, de ennek kimenetele kétségtelen, hiszen a volt dél-koreai külügyminiszteren kívül nincs is másik jelölt. Ban a múlt héten jelentette be, hogy kész ismét elvállalni a feladatot, és azt ígérte, hogy továbbra is "hídépítő" szerepet szán a világszervezetnek a korábban soha nem látott globális változások közepette.
2011.06.17. 18:20
 
 
Havonta 25 ezer amerikai panaszkodik a netes bűnözőkre
Havonta több mint 25 ezer amerikai panaszkodik az internetes bűnözőkre, legalábbis tavaly átlagosan ennyi hívás érkezett az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) online csalásokra szakosodott részlegére. A bejelentők között voltak, akik webáruházakból rendeltek, de a kifizetett áru sohasem érkezett meg, és olyanok is, akiknek a személyazonosságát lopták el. Másokat FBI ügynökként bemutatkozó csalók szedtek rá. Az FBI 2010-es évről szóló jelentése szerint az áldozatok több százmillió dollárt veszítettek a netes visszaélések miatt.
2011.06.17. 18:10
 
 
Szíria: újabb várost foglalt el a hadsereg, nő a menekültek száma
A szíriai hadsereg tankokkal és helikopterekkel foglalt el egy északnyugati várost péntek kora hajnalban, miután napokig ostrom alatt tartotta azt - jelentették helyi aktivisták. Musztafa Oszo szíriai emberi jogi aktivista elmondta: péntek hajnalban nagyszámú katona lépett Maarrat-an Numán város területére. Egyelőre nem tudni, hogy a műveletnek vannak-e áldozatai. Szíriában nagyszabású demonstrációkra számítanak országszerte, a tömegek Bassár el-Aszad szíriai elnök távozását követelik. A százezer fős városból sokan elmenekültek, miután a szíriai csapatok múlt héten behatoltak a török határ mentén lévő északnyugati Idlíb tartományba.
2011.06.17. 18:10
 
 
Parlament elé került az országgyűlési biztosi rendszer átalakítása
A közigazgatási tárca pénteken az Országgyűlés elé terjesztette az egységessé váló biztosi rendszer létrehozásáról, valamint az adatvédelmi ombudsman helyébe lépő Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felállításáról szóló kétharmados, úgynevezett sarkalatos törvények javaslatait. A két új jogszabály megalkotására a jövő év első napjától hatályos alaptörvény elfogadása miatt van szükség, a változtatások az új alkotmánnyal egy időben léphetnek érvénybe. A kormány az alapvető jogok hatékonyabb és koncentráltabb védelmét reméli az eddigi négy országgyűlési biztos helyett létrejövő egységes biztosi rendszertől.
2011.06.17. 18:00
 
BUX: +0,12 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 27,27 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 22.701,93 ponton zárt pénteken.
2011.06.17. 17:20
 
 
Újra előzetesben Hunvald György és Gál György
Újra előzetes letartóztatásba helyezte a Fővárosi Ítélőtábla Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármestert és Gál Györgyöt, a kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának volt szabad demokrata elnökét - mondta a tábla büntetőkollégiumának vezetője pénteken az MTI érdeklődésére. A tábla az első fokon eljáró Fővárosi Bíróság néhány héttel ezelőtti döntését megváltoztatva azért rendelte el ismét a két vádlott előzetes letartóztatását, mert úgy ítélte meg: a vádbeli cselekmények olyan súlyúak, hogy másként nem biztosítható a vádlottak jelenléte a tárgyalásokon - mondta Czine Ágnes. A tábla hivatkozott az emberi jogi bíróság gyakorlatára, és figyelemmel volt a vádlottak kapcsolatrendszerére, vagyoni helyzetére is - fűzte hozzá.
2011.06.17. 16:50
 
Büntetőeljárási törvény: módosul a javaslat
"Meghallgatta és meghallotta" a Fidesz a büntetőeljárási törvény tervezett módosításával kapcsolatos szakmai véleményeket, és több ponton változtat az eredeti javaslaton - közölte pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András, megerősítve, hogy módosítanak a kiemelt jelentőségű ügyek őrizetbe vételi és gyanúsítotti kihallgatási szabályain.
2011.06.17. 16:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256[1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

agyvérzés I Alzheimer-kór I anorexia I asztma I bélszindróma I cukorbetegség I gyulladás I hasnyálmirigy-betegségek I immunrendszer I influenza I ingyenes szűrőnap I lázcsillapítás I leukémia I madárinfluenza I megfázás I mellrák I migrén I pajzsmirigy-alulműködés I pajzsmirigy-túlműködés I Parkinson-kór I Pneumococcus védőoltás I rákgyógyítás I rákos beteg I sárgaság I sertésinfluenza I szén-monoxid mérgezés I szénanátha I tüdőrák I vérszegénység

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista