2018. április 19., csütörtök - Emma
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Bank ››  kedvező hitel
15 találat
 
Megosztja a szerbeket a Belgrád a vízen nevű projekt
Csütörtökön kerül a belgrádi parlament elé az a törvény, amely lehetővé teszi, hogy megvalósítsák az utóbbi évtizedek legnagyobb szerbiai projektjét, a Belgrád a vízen néven ismertté vált beruházást. A projekt azonban már most megosztja a szerb közvéleményt.
2015.04.01. 12:35
 
Budapest Bank: a kkv-k negyede részesülhet 2014 végéig a növekedési hitelprogramból
Megmozgatta az évek óta zsugorodó vállalati hitelpiacot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramja (NHP). A Budapest Bank kutatása szerint a program folytatásában a cégek 15 százaléka részt kíván venni, többségében azok, amelyek az első körben távolmaradtak, így 2014 végéig összességében a kis- és középvállalatok (kkv) egynegyede juthat kedvezményes hitelhez.
2013.11.14. 12:41
 
Otthonteremtési támogatást javasol a rendvédelmi dolgozóknak az MRK
Önrész nélküli, kedvező konstrukciójú otthonteremtési hitelprogram megindítását javasolja a rendvédelmi dolgozók számára a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) és a Belügyminisztérium (BM) - közölte az MRK elnöke vasárnap az MTI-vel.
2013.09.15. 11:09
 
Felsőoktatási keretszámok - A doktoranduszok nem értenek egyet a keretszámok csökkentésével
A Doktoranduszok Országos Szövetsége nem ért egyet az államilag finanszírozott felsőoktatási keretszámok csökkentésével, ezért csatlakozik a Magyar Rektori Konferencia és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája törekvéseihez.
2012.12.15. 17:09
 
A vidék felzárkózását segíti a bővülő exportfinanszírozás
A hazai cégek bővülő exportfinanszírozása mellett az Exim Bank a regionális gazdaságokat is mozgásba tudja hozni kedvező hiteleivel, ami a hátrányos helyzetű Békés megyének és Gyulának érdemi segítséget jelent - mondta a Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. vezérigazgatója kedden Gyulán, a békés megyei vállalkozóknak rendezett fórum előtt, sajtótájékoztatón.
2012.11.13. 17:25
 
Otthonkeresési támogatást és negatív adót vezetne be a Jobbik
A Jobbik a bérlakás-építési rendszerrel együtt működő otthonteremtési támogatást dolgozott ki a családok számára - közölte az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében Z. Kárpát Dániel képviselő. Hozzátette, hogy pártja szeretné, ha a gyermekek után járó adókedvezményt úgynevezett negatív adóként lehetne visszaigényelni.
2012.08.04. 08:57
 
Munkahelyteremtés helyett fluktuáció gerjesztés lesz a munkahelyvédelmi csomag eredménye
Az Orbán Viktor által bejelentett tíz pont számos üdvözlendő elemet tartalmaz, amelyek megvalósulásában őszintén reménykedünk, noha a két év tapasztalatai miatt a Jobbik szkeptikus: a kormány beszéde és tettei rendszerint szöges ellentétben állnak egymással.
2012.07.07. 19:33
 
A Jeremie programokban tavaly 75,22 milliárd forintot helyeztek ki
A Jeremie programok révén tavaly összesen 75,22 milliárd forintot helyeztek ki a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára, ebből mintegy 64 milliárd forint európai uniós forrás volt - mondta Vingelman József, az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2012.03.07. 15:26
 
Startra kész a Webbank
A cégbíróságon bejegyezték januárban Webbank Tőketársaság Zrt.-t, jelenleg a pénzintézet részvénykibocsátásának jogi előkészítése folyik - közölte szerdán az MTI-vel Doubravszky György, a bank mögött álló Hiteltársulás szervezője, aki december végén adta át a civil-állami fapados bank, a Webbank alapításáról szóló szakmai előterjesztését Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek.
2012.01.11. 09:54
 
Növelte hitelállományát a Crédit Agricole Magyarországon
A magyarországi hitelkihelyezések az év első három negyedévében 17 százalékkal 83 milliárd forintra nőttek a Crédit Agricole befektetési bankjánál, míg a betétek 114 százalékkal 90 milliárd forintra emelkedtek - közölte a Crédit Agricole Corporate and Investment Bank (CA-CIB) Magyarországi fióktelepe csütörtökön az MTI-vel.
2011.11.10. 15:25
 
Azonnali megoldást követel az MSZP a devizahitelesek védelmében
Azonnali megoldást követel a kormánytól az MSZP a devizahitelesek védelmében; a szocialista párt szerint az ügyben átfogó vizsgálatra is szükség van - erről Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja beszélt vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján.
2011.07.17. 12:44
 
 
Fellegi: az Új Széchenyi Tervvel 2000 milliárd forint áramolhat a gazdaságba
Az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően kétezer milliárd forint áramolhat a gazdaságba, ezzel együtt tíz százalékkal emelni kell a foglalkoztatottak arányát Magyarországon - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter kedden Egerben sajtótájékoztatón. Tárcája eddigi tevékenységére visszatekintve a miniszter beszámolt arról, hogy az elmúlt hónapok során megvizsgálták a pályázati rendszert. Megállapították, hogy a rendszert az előző kormányzat szétaprózott és ötlettelen elképzelései mellett számos szabálytalanság is bonyolította, különösen az operatív programok területén. Emiatt az Európai Unió számos pályázat támogatásának folyósítását fel is függesztette.
2010.12.28. 20:00
 
 
A klímatörvény elfogadását sürgetik a klímacsúcs előadói
Az éghajlatvédelmi kerettörvény hétfői parlamenti elfogadását sürgették a II. Magyarországi Klímacsúcs előadói Budapesten. Szili Katalin, a törvényt kidolgozó Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) tiszteletbeli elnöke több más felszólalóval együtt hangsúlyozta, hogy a klímatörvény elfogadása Magyarország számára a nemzetközi kötelezettségektől függetlenül is kulcsfontosságú lenne, többek között azért, mert a megújuló energiaforrások kiaknázásának és az energiatakarékossági intézkedéseknek törvényben kitűzött támogatása mérsékelné az ország jelentős energiafüggőségét.
2010.02.19. 13:30
 
 
Otthon Centrum: az ingatlanpiacon egyelőre nem csökkennek az árak
Megjelentek a készpénzes vevők, eltűntek a külföldi vásárlók, megnőtt az alku szerepe és visszaesett a fejlesztői aktivitás az ingatlanpiacon, az árak csökkenése azonban még nem érzékelhető - derül ki az Otthon Centrum legújabb lakóingatlan elemzéséből, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez. A válság ellenére eddig nem következett be az árak látványos csökkenése. A felmérés szerint az idén, trendszerűen, bár 5 százalékot alig meghaladóan, egyedül a vidéki panellakások átlagára csökkent; Budapesten a lakótelepi árak inkább stagnálnak. A fővárosi tégla társasházak átlagára az első félévben végig emelkedett, majd júliusban - vélhetően részben a hitelszigorítások folyományaként - jelentősen visszaesett.
2009.09.09. 13:00
 
 
Gráf: az állattenyésztés minden idők legnehezebb időszakát élte át
A magyar állattenyésztés minden idők legnehezebb időszakát élte át az elmúlt évben, az előrelépéshez technológiai felzárkózásra és hatékony, versenyképes szerkezetre van szükség - jelentette ki Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter Hódmezővásárhelyen. A hazai állattenyésztés nehéz helyzete visszavezethető az alapvető élelmiszerek iránt megnyilvánuló óriási igényre, a kedvezőtlen időjárási körülményekre, valamint arra, hogy ipari területen is elkezdődött a gabona felhasználása - mondta az agrártárca vezetője a XV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok megnyitóján.
2008.04.25. 13:29
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

adathalász támadás I Budapest Bank I CIB Bank I Citi Bank I Credigen I ELLA Bank I Erste Bank I FHB Bank I hitel I kamat I kamattámogatás I kedvező hitel I lakáshitel I Magyar Fejlesztési Bank I Magyar Nemzeti Bank I MKB Bank I OTP Bank I Porsche Bank I Raiffeisen Bank I UniCredit Bank I Volksbank

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML