2019. szeptember 20., péntek - Friderika
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Bank ››  FHB Bank
11 találat
 
FHB: 3,554 milliárd forint adózott veszteség a második negyedévben
Az FHB Csoport 3,554 milliárd forint konszolidált adózott veszteséggel zárta 2014 második negyedévét, ami mintegy 10 százalékkal magasabb az elemzők által vártnál; az első félév egészét tekintve a veszteség 2,4 milliárd forint lett - derül ki az FHB Jelzálogbank által csütörtökön, a BÉT honlapján közzétett gyorsjelentésből.
2014.08.14. 20:02
 
 
Gazdag és szép fideszesek gyűjtőhelye Rogán luxuslakóparkja
Varga Mihálynak és az V. kerületi alpolgármesternek is van ingatlanja a Rogán által szerényen csak "32 lakásos budai társasháznak" nevezett ingatlanban. A Pasa Park tulajdonosai közé tartozik Schmidt Mária és Spéder Zoltán.
2014.04.01. 11:42
 
Már az FHB Banknál is igényelhető állami kamattámogatású lakáshitel
Az FHB Bank is kínál augusztus 13-tól állami kamattámogatású lakáshitelt, amelyhez saját kedvezményeket is nyújt.
2012.08.13. 17:45
 
Az FHB 10 százalékot szerzett a BIF Nyrt.-ben
Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. 1,47 milliárd forintért értékesítette az FHB Szolgáltató Zrt.-t a Budapesti Ingatlan Holding Vagyonkezelő Zrt. részére BIF Nyrt. részvényekért cserébe, az ügylet által az FHB Bank 10 százalékos részesedést szerzett a tőzsde "B" kategóriájában forgó Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt.-ben.
2011.12.05. 10:07
 
 
Lakásvásár - Lakástakarékból, életbiztosításból is lehet végtörlesztés
Elképzelhető, hogy valaki a lakás-takarékpénztári megtakarítást használja fel a deviza lakáshitelének végtörlesztésére, de aki új szerződés alapján akar azonnali forinthitelhez jutni, annak szigorú feltételeknek kell megfelelnie - mondta a Fundamenta Lakásvásár megnyitóját megelőző konferencián Gergely Károly, a Fundamenta Lakáskassza Zrt. elnök vezérigazgatója pénteken Budapesten.
2011.09.23. 15:40
 
Felújítási tanácsok is lesznek az őszi Lakásvásáron
A pénteken nyíló és vasárnap estig látogatható Fundamenta-Lakásvásár idén első alkalommal kiegészül a Ház- és lakásfelújítási kiállítással, összesen több mint száz kiállító lesz jelen a budapesti Syma rendezvényközpontban - közölte a rendező Lakásvásár Médiacsoport az MTI-vel szerdán.
2011.09.21. 11:24
 
Áttörést hozhat a mobiltelefonos fizetésben egy magyar találmány
Áttörést hozhat a mobiltelefonos fizetésben a Cellum Global Zrt. találmánya, amely lehetővé teszi a bankoktól és mobil-szolgáltatóktól független mobiltelefonos vásárlást és számlafizetést - közölte a cég hétfőn az MTI-vel.
2011.09.19. 15:09
 
 
Emelkednek a banki díjak júliustól
A hitelintézetek egy része júliustól is növeli a lakossági folyószámlákhoz kapcsolódó díjtételeket, az áremelések egyes bankoknál érintik a befektetési szolgáltatásokat is - írja a csütörtöki Világgazdaság a bankok nyilatkozatai alapján. Az Erste Bank a lakossági forintbankszámlák nagy részénél a múlt évi inflációnak megfelelő mértékben (ez 4,9 százalék volt) - a kerekítési szabályokat figyelembe véve - megemeli az egyes díjakat, jutalékokat. Nem emelt viszont díjain az FHB Bank, a Raiffeisen Bank pedig a lakossági folyószámláknál nem, csak a befektetési szolgáltatásoknál változtatott.
2011.06.30. 09:20
 
Zárolás fenyegeti filmes cégek bankszámláit
Tizenkilenc cég hitelszerződése járt le május 31-én magyarországi bankoknál, a produkciós cégek - és a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMKA) - számláit ezért zárolás fenyegeti. Andrew Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos tárgyalásokat folytat hat pénzintézettel az adósságok rendezéséről.
2011.06.01. 19:57
 
 
Az idén már nőhetnek a lakásárak
Az FHB index adatai szerint 2010-ben 5,7 százalékkal csökkentek a lakásárak az egy évvel korábbihoz képest, a fogyasztói árindexszel korrigálva a csökkenés 9,2 százalék volt. Az idén 2 százalékos árnövekedés várható - mondta Harmati László, az FHB Bank üzleti vezérigazgatója hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten. A 2000-ben 100 ponton álló FHB lakásárindex múlt évi átlagos értéke 177,4 pont volt. A negyedik negyedévben 169,7 ponton állt az index, amely azt mutatja, hogy a 2010-es áresés nagyobb része a második félévre esett. Az elmúlt évtized csúcsához képest a lakáspiaci tranzakciók száma tavaly egyharmadon sem állt.
2011.02.07. 15:45
 
 
Hazaérkezett Ugyan Anita, az első magyar nő aki feljutott a Mount Everest csúcsára
"Az út nem ér véget fent" - mondta a hazaérkezése után tartott sajtótájékoztatóján Ugyan Anita hegymászó, az első magyar nő, aki feljutott a világ legmagasabb hegycsúcsára, a Mount Everestre. "Meglepő környezet a nepáli csúcsok után" - fogalmazott viccesen a kamerák és újságírók össztüzében helyet foglaló sportoló, aki miután nem volt lehetősége magyar csoporttal mászni, egy nemzetközi expedíció tagjaként ért fel a 8848, újabb mérések szerint azonban 8850 méteres csúcsra. A Mount Everest (Csomolungma) meghódítása anyagilag is nagy terhet jelent, a csúcsengedély ugyanis itt a legdrágább.
2009.06.05. 17:35
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

adathalász támadás I Budapest Bank I CIB Bank I Citi Bank I Credigen I ELLA Bank I Erste Bank I FHB Bank I hitel I kamat I kamattámogatás I kedvező hitel I lakáshitel I Magyar Fejlesztési Bank I Magyar Nemzeti Bank I MKB Bank I OTP Bank I Porsche Bank I Raiffeisen Bank I UniCredit Bank I Volksbank

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista