2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Rövidpályás úszó-Eb: legalább hét magyar érmet vár a szakvezetés
A tavalyi, margitszigeti nagymedencés Eb-n szerzett hatnál legalább egy éremmel többet remél a szakvezetés a magyar úszóktól a csütörtöktől vasárnapig tartó, debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon. Kiss László szövetségi kapitány elmondta, hogy egy medáltól már el kellett köszönni, mivel Kerékjártó Tamás Amerikából arról értesítette, hogy lázas beteg, s nem tud indulni a debreceni Eb-n. Magyar dobogóesélyesek így is szép számmal akadnak a 27 fős - 12 férfi és 15 női versenyző alkotta - válogatott társaságban, mindenek előtt az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László és az ötkarikás ezüstérmes Gyurta Dániel várományosa akár még az Európa-bajnoki címnek is.
2007.12.10. 13:44
 
Újabb kampányt indított a BKV a bliccelők ellen
Újabb, ezúttal kéthetes kampányt indított hétfőn a BKV a bliccelők ellen. A "Ne lógj rajtunk!" elnevezésű akcióban a legforgalmasabb járműveken személyesen is feltűnnek a közlekedési társaság reklámfigurái. A BKV járművein utazók 20-30 százaléka nem vált jegyet, ez az arány Európa nagyvárosaiban 5 százalék körül van.
2007.12.10. 13:44
 
A koszovói vezetés megkezdi tárgyalásait a függetlenségről
Azonnali tárgyalásokat kezd a koszovói vezetés nemzetközi partnereivel a tartomány függetlenségéről - jelentette ki hétfőn Skender Hyseni, a Koszovó státusáról folyó albán tárgyalócsoport szóvivője. Hozzátette: Pristina egyeztetni kíván arról, hogy milyen módon szakadhat el. A szóvivő ugyanakkor a függetlenség kikiáltásának pontos időpontjáról nem tudott beszámolni. Mint fogalmazott: "ha lenne ilyen céldátum, akkor biztos nem tudnám megállni, hogy azt meg ne osszam a koszovóiakkal".
2007.12.10. 13:21
 
13,3 milliárd forintért vettek üdülési csekket a fővárosban
Az idén január-novemberben 13 milliárd 322 millió 291 ezer forint értékben vásároltak 776 ezer 268 fő részére üdülési csekket a gazdálkodó szervezetek a fővárosban - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) hétfőn. Az MNÜA közleménye szerint 2006 január-novemberében a gazdálkodó szervezetek 14 milliárd 226 millió 532 ezer forint értékben vásároltak üdülési csekket összesen 478 ezer 40 fő részére. Az üdülési csekk tulajdonosok 3 milliárd 907 millió 641 ezer forint értékű szolgáltatást vettek igénybe, ez 6,9 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva. A közlemény szerint 496 darab üdülési csekk elfogadóhely található Budapesten.
2007.12.10. 13:12
 
 
Lily Allen: soha nem énekeltem ilyen pocsékul és ilyen drágán
Negyven perces fellépésért 120 ezer fontot (41,8 millió forintot) kapott Lily Allen. "Ez a legtöbb, amit valaha kerestem ilyen rövid idő alatt" - osztotta meg örömét a nézőkkel.
2007.12.10. 13:10
 
Végső búcsút vettek Szabó Magdától Budapesten
Rokonai, barátai és tisztelői vettek végső búcsút Szabó Magda Kossuth-díjas írótól hétfőn Budapesten, a Farkasréti temetőben. "Ilyen asszonyt nem lehet elfelejteni" - mondta Hiller István oktatási és kulturális miniszter felidézve az írónál alig két hónapja tett utolsó látogatását, amelynek keretében 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Szabó Magdát. "Képtelenség felfogni, hogy az a kimeríthetetlennek hitt forrás, amely az ő ötven évnyi írói csodavilágából, bölcsességéből, emberismeretéből táplálkozott, most úgy tűnik, elapadt" - fogalmazott a tárcavezető. 
2007.12.10. 12:58
 
Az átlagos magyar idén karácsonykor legfeljebb 30 ezer Ft értékben vásárol
Az idén az átlag magyar felnőtt 5 fő részére, bevásárlóközpontokban elsősorban kozmetikai termékeket, ruházati cikket, könyvet vagy gyermekjátékot tervez vásárolni legfeljebb 30 ezer forint értékben - derül ki a karácsonyi vásárlási szokásokat vizsgáló, a Kirakat.hu és a Szonda-Ipsos által végzett közös felmérésből. A termék-, ár-, és bolt-összehasonlításokat kínáló portál, a Kirakat.hu közleménye szerint érdekes eredmény, hogy az internetezők az átlagosnál több személyt terveznek megajándékozni az idén karácsonykor, és terveik szerint az átlagosnál többet költenek ajándékokra, és sokkal nagyobb arányban tájékozódnak a vásárlás előtt az internet hozzáféréssel nem rendelkező társaiknál - természetesen a világhálón.
2007.12.10. 12:46
 
Az alkotmányügyi bizottság nem hallgatta meg Rytkó Emíliát
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén úgy döntött, hogy nem hallgatja meg a népszavazás ügyében Rytkó Emíliát, az Országos Választási Iroda vezetőjét; Balsai István fideszes képviselő szerint a kormánypárti többség "falaz a nyílt törvénysértéshez" és tizennégy hónapja próbálják a népszavazás kérdését "huzavonává silányítani", "eltolni". A hivatalvezető a referendumot most további két hónappal késleltetheti. A bizottság a kormánypárti képviselők nem szavazataival, 14:13 arányban elutasította a Rytkó Emília hivatalvezető népszavazási beadványokkal kapcsolatos meghallgatására irányuló ellenzéki indítványt.
2007.12.10. 12:36
 
Rendszerváltás előtti besúgóinak nevét hozta nyilvánosságra Tőkés
Rendszerváltás előtti besúgóinak nevét hozta nyilvánosságra Tőkés László református püspök - írta a hétfői romániai magyar sajtó. A Krónika és a Szabadság című napilapok szerint Bányai Ferenc rettegi, désaknai, majd újszentesi lelkész 1983-1989 között jelentett az egyházfőről. Emellett a kolozsvári, de jelenleg Budapesten élő Bartha Tibor ortopéd főorvos, Tőkés volt sógora is jelentéseket írt a kommunista hatalmat kiszolgáló Securitaténak.
2007.12.10. 12:34
 
Újabb kampányt indít a BKV a bliccelés ellen
"Ne lógj rajtunk!" címmel újabb kampányt indít a jegy és bérlet nélküli utazás ellen a BKV - jelentette be a közlekedési vállalat sajtóirodájának vezetője. Zelenák Tibor elmondta: a kampánnyal a Budapesti Közlekedési Zrt. arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a jegy vagy bérlet nélkül utazók a fizető utasokra rónak terheket, nekik okoznak kárt. A kampány keretében két ember napi 4 órában a hátára erősített bábuval demonstrálja, hogy a bliccelők a fizető utasokon "lógnak". A hétfőn elkezdődött kampány két hétig tart, és elsősorban a forgalmasabb megállókban - a 2-es és a 3-as metró, illetve a 4-6-os villamosok vonalán - találkozhatnak vele az utasok.
2007.12.10. 12:31
 
Újabb, az OVB döntéseit helybenhagyó végzést hozott a Legfelsőbb Bíróság
Újabb, az Országos Választási Bizottságnak a Fidesz és a KDNP népszavazási aláírásait hitelesítő döntéseit helybenhagyó végzést hozott a Legfelsőbb Bíróság - erről a testület hétfőn tájékoztatta az MTI-t. A jogerős végzés szerint M. E. ügyvéd mint kérelmező mindhárom, a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében indított népszavazási kezdeményezést megtámadó felülvizsgálati kérelme nem alapos. M. E. beadványában azt közölte, felmerült annak gyanúja, hogy az aláírásokat jogellenesen szerzett adatbázisból gyűjtötték, illetve kifogásolta az aláírás-ellenőrzésnél alkalmazott statisztikai és matematikai módszereket.
2007.12.10. 12:24
 
Sajtóértesülés szerint Alonso aláírt a Renault-hoz
Spanyol lapértesülés szerint a kétszeres világbajnok Fernando Alonso már aláírta jövő évre szóló szerződését a Forma-1-ben szereplő Renault csapathoz. Az El Mundo úgy tudja, az istállóval 2005-ben és 2006-ban is vb-címet nyert spanyol pilóta 35 millió eurót kap a következő szezonra, a megállapodás időtartamáról az újság ugyanakkor nem írt. Alonso a múlt év végén hagyta el a Reanult-t a McLaren-Mercedes kedvéért, ám a wokingi istállónál nagyon rossz évet zárt és a 2007-es szezon végén elköszönt a csapattól. Azóta a sajtó ugyan több istállóval is összehozta őt, ám eddig még nem kötelezte el magát. Az vb-t idén a harmadik helyen záró ibériai versenyző és a McLaren viszonya szinte az egész év során nagyon feszült volt.
2007.12.10. 11:29
 
9 millió forintért kelt el egy 81 éves whisky
54 ezer dollárért - bő 9 millió forintért - kelt el egy palack 81 esztendős whisky egy New York-i italárverésen a hét végén. A whisky skót eredetű, 1926-ban párolták, de csak 1986-ban palackozták. 2002-ben új üvegbe költöztették. Az aukció is különleges volt: az első 1933, a szesztilalmi éra vége óta. New York állam azután sem engedélyezte szeszes italok árverését egészen az idei évig. Az árverésen összesen száz tétel került kalapács alá, a tömény italok mellett ritka borok is. A bevétel meghaladta a 300 ezer dollárt. A whisky vevője névtelenségbe burkolózott.
2007.12.10. 11:27
 
Októberben 80 ezerrel nőtt a mobil-előfizetők száma
Októberben 80 ezerrel, 10,579 millióra nőtt a három mobiltelefon-szolgáltató ügyfeleinek száma, így száz lakosra 105,2 előfizetés jutott a hónap végén - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A közlemény szerint az előfizetői szám, azaz a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas SIM-kártyák száma alapján októberben a Pannon piaci részesedése 34,85 százalékról 34,96 százalékra emelkedett, míg a T-Mobile-é 44,08 százalékról 44,02 százalékra, a Vodafone részesedése pedig 21,07 százalékról 21,02 százalékra csökkent. A forgalmazásban résztvevő, azaz az utolsó három hónapban hívást vagy SMS-t indító, illetve fogadó feltöltéses, valamint az előfizetéses kártyák száma október végén 9,715 millió volt.
2007.12.10. 11:11
 
Nadrágszíjkoszt az aranybányában
Félig főtt nadrágszíjat és papírt ettek napokig a vájárok egy beomlott bányában Kínában. A Pekingtől északra fekvő vas- és aranybányából vasárnap mind a 11 bent rekedt bányászt sikerült kimenteni. A munkások hat napig voltak elzárva a mélyben és éppen feladták a reményt, amikor meghallották a fúrógépek zaját. A mentők segítségével ugyan, de saját lábukon tudtak kitámolyogni az aknából. Kórházba szállították őket, állapotuk stabil. Az első kimentett bányász mesélte el a sajtónak, hogyan élték túl a fogságot. Szennyezett bányavizet ittak és narancshéjat ettek. Később átálltak a papírra.
2007.12.10. 11:00
 
Zsanett-ügy: megszüntették a nyomozást az öt rendőr ellen
Megszüntette a Zsanett-ügyben a nyomozást az öt rendőr ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség - tudta meg az MTI. Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a távirati iroda érdeklődésére annyit mondott, valóban döntés született az ügyben, de amíg azt minden érintett meg nem kapja, addig részleteket nem mondhat. Magyar György, az egyik megvádolt rendőr ügyvédje az MTI-nek elmondta, hogy hétfő délelőtt kapták kézhez az ügyészségi határozatot, e szerint az ügyészség az erőszakos közösülés gyanúsítási eljárást bűncselekmény-, míg a vesztegetési eljárást bizonyíték hiányában megszünteti. Az ügyvéd felhívta a figyelmet arra, hogy az ítélet nem jogerős, az ellen nyolc napon belül lehet panasszal élni.
2007.12.10. 10:55
 
GTS Datanet: az idén 15%-os árbevétel-növekedés
Az alternatív távközlési szolgáltatóként működő GTS-Datanet az idén várhatóan 15 százalékkal nagyobb bevételt ér el mint egy évvel korábban - mondta Szathmári Géza, a társaság ügyvezető igazgatója az MTI-nek. A cég 2006-ban 20 százalékkal, 13,4 milliárd forintra növelte árbevételét, szemben az egy évvel korábbi 11,2 milliárd forinttal. A társaság EBITDA-rátája (adó- és kamatfizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti nyereség) tavaly 20 százalék volt, az idén is e körül várható. A GTS-Datanet idei első féléves árbevétele meghaladta a 7 milliárd forintot, ami 14 százalékkal több az előző évinél. Az EBITDA az első hat hónapban 1,1 milliárd forint volt, megegyezően a 2006 azonos időszakival.
2007.12.10. 10:33
 
Egységes állásponthoz közeledik az EU Koszovóról uniós illetékesek szerint
Egységes állásponthoz közeledik az Európai Unió Koszovó függetlenségének elismerése ügyében - derül ki azokból a nyilatkozatokból, amelyeket a tagországok külügyminisztereinek brüsszeli találkozójára érkező illetékesek adtak hétfőn. Javier Solana, a tagállamok közös kül- és biztonságpolitikai képviselője a főleg ezzel a kérdéssel foglalkozó értekezlet előtt úgy fogalmazott: hisz abban, hogy az unió tagországai eleget fognak tenni felelősségüknek, és gyümölcsözőek lesznek a közös állásponttól még eltérőt képviselők meggyőzésére tett erőfeszítések.
2007.12.10. 09:56
 
Politikai tárgyalásokkal folytatódik a visegrádi kormányfői csúcstalálkozó
Koszovó jövőbeni státusa és a nyugat-balkáni helyzet, valamint a schengeni övezet kiszélesítése és az európai energetikai biztonság állhat az előrejelzések szerint a visegrádi kormányfői csúcstalálkozó plenáris ülésének a középpontjában, amely hétfőn délelőtt kezdődött az észak-morvaországi Ostravában. Mirek Topolánek cseh kormányfő meghívására a csúcstalálkozón Gyurcsány Ferenc magyar, Robert Fico szlovák és Donald Tusk lengyel miniszterelnök vesz részt, akikhez Janez Jansa szlovén miniszterelnök is csatlakozott. Jansa meghívását a találkozóra az indokolta, hogy Szlovénia lesz az első, amely az új kelet-európai európai uniós tagállamok közül a jövő év első felében átveszi az integrációs szervezet elnöki tisztségét.
2007.12.10. 09:45
 
Horn Gábor: újra asztalra kerülhet a kormányzati negyed ügye
Az SZDSZ el tudta volna képzelni a kormányzati negyed más típusú kialakítását is, de mivel ez nem egy reform, a kérdésről újra lehet tárgyalni - mondta Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A koalíciós koordinációért felelős liberális államtitkár szerint az is felmerült, hogy azt a néhány minisztériumot, amely nem a hivatalok többségét magában foglaló V. kerületben működik, be lehetett volna költöztetni a parlament köré. Akár úgy is, hogy ott kivásárolnak magáningatlanokat - tette hozzá.
2007.12.10. 08:45
 
 
A Porsche visszahívja a 911 GT3 modelleket
A Porsche mai bejelentése szerint világszerte 128 darab 911 GT3 és GT3 RS modellt hív vissza a menetstabilizáló és az aktív futómű lehetséges meghibásodása miatt. A TC-Off és a PASM állítógombok elektronikájának meghibásodása következtében előfordulhat, hogy a futómű csillapítása és a menetstabilizáló nem a beállított értékek szerint fog működni, ami szélsőséges esetben teljesen hibás működéshez is vezethet.
2007.12.10. 08:24
 
Bűnbánó autófeltörő
Bűnbánó levelet és pénzt küldött egy tolvaj kárpótlásként 15 évvel korábbi autófeltörései kárvallottjainak Törökországban. Az illető névtelenségbe burkolózva a rendőrségnek postázta a levelet, amelyben részletesen leírta a négy autófeltörés körülményeit - bizonyítandó, hogy ő lopta el a kocsikból a rádiós magnókat. Soraihoz 400 eurót - 100 ezer forintot - mellékelt arra kérve a rendőrséget, keressék fel az egykori károsultakat, tolmácsolják bocsánatkérését és mindegyiküknek adjanak át 100 eurót. A meglepődött rendőrök teljesítették az óhajt, de csak hármat találtak meg az autósok közül. A megmaradt 100 eurót - a rendőrség közlése szerint - szegény gyermekeknek adományozták.
2007.12.10. 08:00
 
 
A brit katonák elhagyják Bászrát
A brit alakulat két héten belül kivonul Bászra tartományból - mondta Gordon Brown brit kormányfő dél-iraki villámlátogatásán vasárnap. Közben nincs hír az öt elrabolt britről, akik fogvatartói azt követelték, hogy az összes brit katona hagyja el Irakot.
2007.12.10. 07:49
 
 
NOBEL-DÍJ: ma van az átadás
A volt amerikai alelnökből klímaharcossá lett Al Gore és az ENSZ tudóscsoportja hétfőn veszi át Oslóban a béke Nobel-díjat a globális felmelegedés elleni munkájukért. Szintén hétfőn, de Stockholmban adják át az irodalmi, orvosi, fizikai, kémiai és közgazdasági Nobeleket. Doris Lessing, az irodalmi kategória győztese, valamint a közgazdasági kategóriában díjazott Leonid Hurwicz idős koruk és egészségi állapotuk miatt nem lesznek jelen. A díjjal 10 ezer svéd korona, vagyis körülbelül 275 millió forint jár.
2007.12.10. 07:47
 
Szájbűz miatt kirúgott portás
Bűzös lehelete miatt menesztettek egy lakóházi portást New Yorkban. A férfit 40 éven át alkalmazta a háztömb, de az idén már kétszer felfüggesztették egy-egy napra - májusban, majd júliusban - orrvédelmi megfontolásból. A portás - aki 81 esztendős anyjának egyetlen támasza - leállt a fokhagymázással, szájvízkúrába fogott és mindenféle illatos cukorkával megpróbálta elnyomni szájszagát - hiába. A háztömb lakói ugyanakkor meghökkentek portásuk menesztésén és védelmére keltek. "Jól végezte a munkáját. Az ajtót kellett kinyitnia, nem a száját" - mondta egyikük.
2007.12.10. 07:46
 
 
Ryan Phillippe és Abbie Cornish egy pár
A jelek szerint egymásra talált Ryan Phillippe és az ausztrál Abbie Cornish.
2007.12.10. 06:10
 
Lövöldözés egy hittérítőket képző amerikai oktatási központban: 2 halott
Ismeretlen támadó agyonlőtt két embert, két másikat pedig megsebesített vasárnap az egyesült államokbeli Denver egyik elővárosában egy keresztény hittérítőket képző oktatási központban. A szövetségi állam egy másik városában, Colorado Springsben tizenkét órával később egy fegyveres férfi lövöldözni kezdett egy templom előtt. Egy ember belehalt sebesülésébe, a támadó négy másikat súlyosan megsebesített - közölte Richard Myers, a város rendőrfőnöke. A lövöldöző férfit a templom egyik biztonsági őre agyonlőtte. A rendőrség nagy erőkkel keresi a denveri elkövetőt, egy húszas éveiben járó, fehér férfit, aki a diákotthonban nyitott tüzet. A lövöldözéskor 45-en tartózkodtak az épületben.
2007.12.09. 22:15
 
Irakba érkezett a brit kormányfő Bászra tartomány átadása előtt
Előre be nem jelentett látogatásra Dél-Irakba utazott vasárnap Gordon Brown brit kormányfő. Nagy-Britannia a tervek szerint decemberben adja át a Bászra tartomány feletti ellenőrzést az iraki erőknek. Brit csapatok a jövőben a helyi erők kiképzésében és támogatásában vesznek részt - közölte Gordon Brown a brit kontingenssel találkozva.
2007.12.09. 21:25
 
LABDARÚGÁS: Kikapott az Arsenal, győzött a Tottenham
Kikapott az Arsenal az angol bajnokság 16. fordulójában, a fővárosi csapat ezzel elvesztette veretlenségét. Az Arsenal vasárnap délután a Middlesbrough otthonában szenvedett meglepetésre 2-1-es vereséget. Győzött viszont a Tottenham. Juande Ramos legénysége a Manchester City-t győzte le otthon.
2007.12.09. 21:19
 
Gyurcsány Ferenc elítélte a Magyar Gárda demonstrációját
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a leghatározottabban elítélte a Magyar Gárda nevű szélsőséges szervezet vasárnapi demonstrációját - közölte az MTI-vel Budai Bernadett kormányszóvivő. Az Ostravában tartózkodó kormányfő a szóvivője útján kijelentette: a demokratikus Magyarországon nincs helye a félelemkeltésnek, a kirekesztő gyűlöletnek. A Magyar Gárda pedig nem másra, mint a gyűlöletre és a félelemkeltésre szerveződött, ezt minden demokratának pártállásra való tekintet nélkül a leghatározottabb szavakkal kell elítélnie, azoknak is, akik tűrték, sőt támogatták a szervezet megalakítását - tette hozzá.
2007.12.09. 20:45
 
Cseh-szlovák "kettesben" kezdődött a visegrádi négyes csúcstalálkozó
A három meghívott visegrádi kormányfő helyett mindössze a szlovák Robert Fico érkezett meg még vasárnap kora este az észak-morvaországi Roznov pod Radhostembe, hogy a vendéglátó Mirek Topolánek cseh kormányfővel együtt megtekintse a regionális kultúra helyi múzeumát. A múzeumlátogatás, valamint egy rövid koncert a helyi templomban a kétnapos visegrádi kormányfői csúcstalálkozó programjának az első pontja volt. A vacsorán viszont már Gyurcsány Ferenc magyar és Janez Jansa szlovén kormányfő is ott volt már, míg Donald Tusk lengyel miniszterelnök csak hétfőn reggel érkezik meg Ostravába, ahol a tanácskozás folytatódik - erősítette meg az MTI tudósítójának Jana Bartosová cseh kormányszóvivő.
2007.12.09. 20:00
 
Európa a világ vezető autópiaca lehet
Évtizedes amerikai túlsúly után Európa, szakértők szerint, hamarosan a világ vezető autópiaca lehet: míg az eladási mutatók az Egyesült Államokban tovább csökkennek, Európában - különösen Kelet- és Közép-Európában - erőteljes a növekedés. Az "Automotive Review Europe" hétfőn megjelenő számában az autópiaci elemzők jövőre Európában több mint 16 millió eladott járművel számolnak, míg az Egyesült Államokban továbbra is csökkenő irányzatot valószínűsítenek, irányváltás legfeljebb a jövő év közepén történhet.  Tavaly Európában még összesen 14,86 millió járművet értékesítettek, közel 750 ezerrel kevesebbet mint az Egyesült Államokban
2007.12.09. 19:47
 
Női kézilabda-vb: negyeddöntőben a magyarok
A magyar női kézilabda-válogatott bejutott a negyeddöntőbe és ezzel - legrosszabb esetben is - olimpiai selejtezőn vehet részt, miután 34-31-re nyert a román csapat ellen a franciaországi világbajnokság középdöntőjében. A fontos találkozón Tóth 13, Görbicz 11 gólt dobott. Középdöntő, 3. forduló: II. csoport (Dijon): Magyarország-Románia 34-31 (14-16). Dijon, 4000 néző. Gólszerzők: Tóth 13, Görbicz 11/5, Vérten 3, Ferling 2, Borbás 2, Mehlmann 1, Tomori 1, Balogh 1. 7 méteresek: 5/5, illetve 8/7 kiállítások: 16, illetve 12 perc.
2007.12.09. 18:10
 
Lezuhant Kijev közelében egy kisrepülőgép: öt halott
Lezuhant egy kisrepülőgép vasárnap este Kijev közelében; a Csehországból charter járatként érkező gép fedélzetén öten tartózkodtak, az ukrán hatóságok szerint egyikük sem élte túl a szerencsétlenséget. A földön senki sem sérült meg. Az áldozatok állampolgársága egyelőre nem ismert. A baleset idején Kijevet sűrű köd borította. Az ukrán rendkívüli helyzetek minisztériumának közlése szerint a Csehországból Lengyelországon át érkezett különjárat Kijevben készült leszállni, amikor az ukrán főváros második legnagyobb légikikötőjétől, Zsuljánitól három kilométerre eltűnt a radarok képernyőjéről. A gép 300 méterre az egyik kijevi körgyűrűtől, a lakott területtől nem messze zuhant le.
2007.12.09. 17:54
 
LABDARÚGÁS: Nyert az Inter és a Juventus, pontokat vesztett a Roma
Hazai pályán győzött az Internazionale és a Juventus is az olasz bajnokság 15. fordulójában, vasárnap. A címvédő Inter a Torinót verte 4-0-ra, míg az újonc Juventus az Atalantát győzte le 1-0-ra. A bajnoki címért harcoló AS Roma meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott a Livorno otthonában.
2007.12.09. 17:17
 
A Magyar Gárda felvonulása Tatárszentgyörgyön
A Magyar Gárda 260, és a nyírségi szerveződésű Nemzeti Őrsereg 50 tagja tartott felvonulást a Pest megyei Tatárszentgyörgyön. Az eseményre annak ellenére került sor, hogy a rendezvényt a település polgármestere a roma bűnözés és a roma társadalom ellen irányulónak minősítette, s ezért visszavonta a korábbi területfoglalási engedélyt. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman az MTI-nek azt mondta: levélben valamennyi közjogi méltóságot megkereste azzal, hogy hétfőn, az emberi jogok napján, fejtse ki álláspontját a Magyar Gárdával kapcsolatban.
2007.12.09. 17:10
 
A Fidesz Rytkó Emília alkotmányügyi bizottsági meghallgatását kezdeményezi
Rytkó Emíliának, az Országos Választási Iroda vezetőjének az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága előtti meghallgatását kezdeményezi a jövő héten a Fidesz. Ezt Balsai István, a bizottság fideszes tagja jelentette be sajtótájékoztatóján. Rytkó Emília az MTI-vel közölte: ha Balsai István vagy az alkotmányügyi bizottság úgy ítéli meg, hogy szükség van az ő meghallgatására, akkor ott lesz az ülésen. Balsai azzal indokolta a kezdeményezést, hogy a Fidesz népszavazási kezdeményezéseivel kapcsolatos, péntek délutánig beérkezett öt kifogást a választási iroda csak hétfőn juttatja el a Legfelsőbb Bíróságnak, holott azokat - szerinte - haladéktalanul továbbítani kellett volna.
2007.12.09. 16:20
 
 
Britney lopott egy benzinkútról
Britney Spears amerikai botrányhősnő ismét bajba került: szombaton lopott egy Los angelesi benzinkútról. A korábban énekesként hírnevet szerzett sztár fehér sportautójával érkezett az egyik Van Nuys-i benzinkúthoz, ahol elemelt egy öngyújtót.
2007.12.09. 16:20
 
MSZP: a regisztrált élettársi kapcsolat biztonságot nyújthat a pároknak
Egy félig-meddig formalizált, a házasság és a papír nélküli együttélés között elhelyezkedő jogviszony jön létre a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényjavaslattal. Erről Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője beszélt sajtótájékoztatón. A regisztrált élettársi kapcsolat biztonságot nyújthat a pároknak, és előnye, hogy gyors és olcsó - közölte a kormánypárti politikus az Országgyűlés által tárgyalt törvényjavaslatról. Úgy vélte, az élet legapróbb területein nyújthat segítséget a törvény, amely nem tesz különbséget az állampolgárok között nemük szerint.
2007.12.09. 16:15
 
Mikulásvonattal ütközött egy autó
Mikulásvonattal ütközött egy személyautó az Egyesült Államokban, a kocsi vezetője és egy utasa meghalt. A vonat 67 utasának nem esett baja. Zömmel gyerekek voltak a szerelvény és a Mikuláshoz tartottak Michigan államban. A baleset olyan kereszteződésben történt, ahol pusztán táblák figyelmeztetik a vonatveszélyre az autósokat, még fénysorompó sincs.
2007.12.09. 15:43
 
Visszaállítaná az iskolai buktatást az alsó tagozatban az MDF
A buktatás és az osztályozás megszüntetésével értékelő eszközöket vett ki a kormányzat a pedagógusok kezéből, ezért az MDF ezek visszaállítását javasolja - közölte Almássy Kornél, a párt szakpolitikusa az MTI-vel. Elmondta: az MDF, a most közzétett PISA-jelentés tükrében, a választási programjában az oktatásra vonatkozó elgondolások megfontolását kéri a döntéshozóktól, azaz a közoktatási törvény módosítását javasolják. Indoklásként hozzátette: fontos lenne, hogy a diákok és a szülők ne az ötödik osztályban szembesüljenek az akkor már behozhatatlan, többéves hátránnyal, ami sokszor az írás-olvasás tudásának hiányát jelenti.
2007.12.09. 15:30
 
Megmenti-e a Földet a klímakonferencia Balin?
A WWF azt várja, hogy a fejlett országok elkötelezik magukat Balin, hogy 2020-ig 30%-kal csökkentik üvegházhatású gáz-kibocsátásukat az 1990-es adatokhoz képest. 190 ország kormányainak részvételével ma megkezdődött Indonéziában az ENSZ klímakonferenciája.
2007.12.09. 14:57
 
 
Búvárkarácsony Hegyeshalomban
A búvároknál korábban jött a Karácsony. A mosonmagyaróvári békaemberek már vasárnap karácsonyfát állítottak, ráadásul nem is akárhol, hanem a hegyeshalmi bányatóban.
2007.12.09. 14:52
 
Az APEH vizsgálata szerint a vállalkozók 40%-a nem adott számlát
A vállalkozók negyven százaléka nem adott számlát, illetve nyugtát, s hetven százalékuk az áru eredetét és a foglalkoztatottak dokumentumait sem tudta bemutatni az APEH vásárcsarnokokban, plázákban, fenyőfaárusoknál, illetve kirakodóvásárokon az elmúlt három nap során elvégzett háromszáz vizsgálata szerint - tájékoztatta a hivatal sajtófőnöke az MTI-t. Bakonyi Ágnes közölte: az akció következményeként várhatóan mintegy tízmillió forint bírságot szabnak majd ki, és a szabályok megszegése miatt az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) bizonyosan kezdeményezni fogja üzletek bezárását is. Karácsony előtt még lesz a mostanihoz hasonló ellenőrzési akció - tette hozzá.
2007.12.09. 14:42
 
Ismét elhalasztották Atlantis űrrepülőgép indítását
Ismét elhalasztották - immár negyedszer - az Atlantis vasárnap estére kitűzött indítását, mert továbbra sem működik az amerikai űrrepülőgép külső üzemanyagtartályának az egyik szintjelzője. Az amerikai űrkutatási hivatal illetékesei elmondták: miután megkezdték a tartály feltöltését, vették észre, hogy a négy szenzor közül az egyik most sem szolgáltat adatokat a töltési szintről, és a mérnökök már akkor úgy vélték: ez "rossz előjel". Az Atlantist eredetileg csütörtökön kellett volna elindítani a Nemzetközi Űrállomásra, de a startot az szintjelzők meghibásodása miatt korábban már háromszor elhalasztották.
2007.12.09. 14:30
 
FORMULA-1: Rosberg hosszabbított
Szerződést hosszabbított a formula-1-es Williams csapattal Nico Rosberg. A 22 éves német pilóta 2009-ig írt alá a Williams istállóval. Rosberg ezzel véget vetett azoknak a híreszteléseknek, amelyek szerint ő lett volna Fernando Alonso utóda a McLaren-Mercedes-nél. A 2008-as szezonban Rosberg csapattársa a japán Kazumi Nakajima lesz, aki az idei szezon utolsó, brazil nagydíján mutatkozott be.
2007.12.09. 14:07
 
Gundel: tévé vagy vendéglő? - Vasárnapi Bors
Valószínűleg bezár Gundel Takács Gábor étterme - írja a Vasárnapi Bors. A televíziós műsorvezető Szily Nórával közösen nyitotta meg vendéglőjét másfél évvel ezelőtt Budán a Francia Intézetben. A híres városligeti étterem alapítójának leszármazottja szerint mostanában túl sok a tévés elfoglaltsága, így választania kellett. Gundel Takács Gábor éttermében felesége is rengeteget dolgozott, ez azonban hosszú távon a család rovására ment. A házaspár most úgy érzi: ez nem mehet így tovább. Azt azonban még nem döntötték el, hogy mi lesz az étterem sorsa - írja a lap.
2007.12.09. 14:01
 
Roma szolidaritási menet Tatárszentgyörgyön
Szolidaritási menetet tartottak roma civil szervezetek és az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) képviselői a Pest megyei Tatárszentgyörgyön vasárnap délelőtt, hogy így tiltakozzanak a Magyar Gárda aznapra tervezett, "a vidék közbiztonságáért" rendezvénye ellen. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint mintegy száz helybéli roma és az említett szervezetek vezetői a cigány himnuszt énekelve vonultak a romák által lakott utcából a helyi katolikus templomba, s ott imát mondtak a II. világháború idején meggyilkolt zsidó és roma emberek lelki üdvéért.
2007.12.09. 13:05
 
Megmacskásodott nyúl
"Megmacskásodott" egy nyúl Nagy-Britanniában: hat cicakölyköt nevelget. A macskafikat egyszerűen nem volt hajlandó szoptatni anyjuk, mire gazdájuk elvitte a hat kölyköt egy állatápolónőhöz. A hölgy úgy gondolta, majd az ő macskája gondját viseli a cicáknak, ám helyette ölnyula - egy nőstény példány - lett vér szerinti anyjuk helyetti kiszemelt nevelő anyjuk helyetti igazi anyjuk. A cicafik mindenhova követik a nyulat, állandóan rámásznak, szopni próbálnak, a nyúl meg nyugodtan hagyja, hadd szórakozzanak kismacskái - adta hírül a brit sajtó.
2007.12.09. 12:33
 
Pesti Imre: klinikai halál állapotába került az Országos Mentőszolgálat
A klinikai halál állapotába került az Országos Mentőszolgálat a kormány 2006 óta folytatódó megszorításai, a 300, majd a 150 fős leépítés, és a létszámstop következtében - mondta Pesti Imre fideszes országgyűlési képviselő. A mentőknél közel 17 évig dolgozó szakpolitikus állításának alátámasztására arra a péntek esti hírre is hivatkozott, amely szerint egy kislány a klinikai halál állapotába került Budapesten, s két szolgálaton kívüli mentős saját motoron indult a megmentésére, mivel a kerület összes mentőautója éppen bevetésen volt. Pesti Imre kitért a költségvetési számokra is: amíg 2006-ban 25,8 milliárd forintból gazdálkodhatott a mentőszolgálat, addig a kormány tervei értelmében 2008-ban mindössze 22,9 milliárd áll majd rendelkezésre.
2007.12.09. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549[2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista