2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
A cunami áldozataira emlékeztek
Megemlékezéseket tartottak és tartanak szerdán több országban a három évvel ezelőtti délkelet-ázsiai földrengés és szökőár áldozataiért. A 2004. december 26-ai tragédiában 230 ezren haltak meg 12 országban. Csak Thaiföldön 8 ezer áldozat volt, főként külföldiek. Káolákon és Puketen több száz ember, hozzátartozók és barátok vettek részt a ceremónián. Indonéziában riadógyakorlatot tartottak az évfordulón.
2007.12.26. 13:31
 
A Toyota emeli jövő évi eladási tervét
A Toyota - amely már most is a világ legnyereségesebb és legértékesebb autógyártója - emelve jövő évi értékesítési előrejelzését, jövőre eladásait tekintve biztosan megelőzi a General Motors Corp-ot. A Toyota - legújabb prognózisa szerint - 9,85 millió jármű eladását tervezi jövőre, eddigi előrejelzéseiben csak 9,36 millió szerepelt. Az idei évre az várják, hogy az eladások meghaladják a 9 milliót, és leginkább azon kell törni a fejüket, hogy a megnövekedett igényeket hogyan elégítsék ki. Az orosz és kínai piac különösen jól fejlődik a Toyota számára. 2009-ben, 10,4 milliós értékesítési előrejelzéssel, valószínűleg a japán autógyártó lesz a világ első cége, amely átlépi a tízmilliós éves eladási számot.
2007.12.26. 13:23
 
Továbbra is kómában van a kedden megsérült dél-koreai öklöző
Keddi győzelme után továbbra is kómában van Cso Joj Szam dél-koreai profi ökölvívó, aki valószínűleg maradandó agykárosodást szenvedett. A 33 éves sportoló a Boksz Világszervezet (WBO) interkontinentális bajnoki címmérkőzésének utolsó másodperceiben kapott egy óriási ütést kihívójától, az indonéziai Heri Amoltól. A megrendítő erejű jobbhorog ellenére Csoj a csodával határos módon lábon maradt, így pontozással megnyerte az összecsapást, de az eredményhirdetés után nem sokkal összeesett és eszméletlen állapotban szállították kórházba. A szöuli klinikán azonnal agyműtéten esett át, a kómából azonban még mindig nem ébredt fel.
2007.12.26. 13:20
 
Mágnesvasút Japánban - a világ leggyorsabbja lesz
A tervek szerint 2025-ben átadják a világ leggyorsabb mágnesvasútját Japánban, jelentette be szerdán az ország egyik vasúttársasága. A vonatok több mint ötszáz kilométer per órás sebességgel fognak haladni. A beruházás átszámítva majdnem nyolcezer milliárd forintba kerül.
2007.12.26. 13:20
 
Halálos lakástűz és súlyos baleset Szentendrén
Egy ember meghalt, egy másikat pedig füstmérgezéssel szállítottak kórházba szerdán délelőtt egy szentendrei családi házból. Benke Donát, a Szentendrei Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a kétszintes családi háznak egy 25 négyzetméteres szobájában, a kandalló mellett keletkezett a tűz. A tűzoltók a füstben egy 40 éves, mozgássérült férfit találtak, akin már nem tudtak segíteni. A sérültről egyelőre nincs információ, csupán annyit tudni, hogy füstmérgezéssel kórházba vitték.
2007.12.26. 13:19
 
 
NBA: menesztették a Chicago Bulls edzőjét
A vártnál rosszabb eredmények miatt menesztették Scott Skilest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Chicago Bulls vezetőedzőjét.
2007.12.26. 13:15
 
 
Életmód vagy éghajlatváltozás az oka?
Hogyan csupaszodott le az emberi test az évezredek során? Bár hipotézisekben nincs hiány, a tudomány még nem egységes a magyarázatban.
2007.12.26. 12:55
 
 
Janet Jackson robottá változik
2008 február 26 -án jelenik meg Janet Jackson Feedback című új albuma, melynek borítóján az énekesnő robotként látható.
2007.12.26. 12:53
 
NBA: nem súlyos McGrady sérülése
Nem olyan súlyos Tracy McGrady, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets sztárjának sérülése, mint az elsőre tűnt. A 22,8-as pontátlaggal büszkélkedő játékos éppen egy hete, az Orlando Magic elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést. Az azóta elvégzett újabb vizsgálatok megállapították, hogy nem sérült komolyabban az ízület, csupán kisebb zúzódásról van szó. McGrady ettől függetlenül egyelőre a maródiak listáján szerepel, de megkezdte a rehabilitációt. Visszatérése egyelőre kérdéses, azonban a szakemberek szerint teljes felépülése nem vesz igénybe több időt pár hétnél.
2007.12.26. 12:31
 
 
Az iraki kormány elfogadta az általános amnesztiáról szóló törvény tervezetét
Az iraki kormány szerdán elfogadta az általános amnesztiáról szóló törvény tervezetét, amely révén több ezer amerikai katonai, illetve iraki börtönben lévő fogoly kerülhet szabadlábra - jelentette be az iraki kormány szóvivője. "A kabinet elfogadta az általános amnesztiáról szóló törvényt, amely meghatározza, hogy kit lehet az amerikai és az iraki börtönökből kiengedni" - közölte a szóvivő. A jogszabályt még a parlamentnek is jóvá kell hagynia. Muaffak ar-Rubai iraki nemzetbiztonsági főtanácsadó korábban elmondta, hogy a törvénytervezet célja a síita többség és a szunnita kisebbség közötti megbékélés elősegítése.
2007.12.26. 12:09
 
Összeomlott egy gyalogos híd Nepálban
Még mindig legalább száz embert keresnek Nepálban, ahol összeomlott egy gyalogos híd. Az átjárón legalább ötszázan zsúfolódtak össze, amikor összerogyott. Az emberek a jeges folyóba zuhantak. Eddig 15 halottat találtak a mentőcsapatok. A környékbeliek, a katonák és a rendőrök folyamatosan kutatnak a többiek után, bár kevés az esély arra, hogy túlélőket találnak.
2007.12.26. 12:03
 
 
A kormány újabb száz ingatlant adott át önkormányzatoknak térítésmentesen
Újabb száz ingatlan ingyenes átadásáról döntött önkormányzatok számára idei utolsó ülésén a kormány - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. Elmondta: az ingatlanok becsült forgalmi értéke 9,7 milliárd forint, összterülete 604 hektár, és ezek átadása 38 településnek jelent segítséget a helyi és regionális fejlesztési célok megvalósításában. Az MTI kérdésére hozzátette, hogy a 38 önkormányzat közül 18-at független polgármester vezet, 12-őt ellenzéki, 8-at pedig kormánypárti. Daróczi tájékoztatása szerint az ingatlanok többségét gazdasági és területfejlesztési céllal igényelték a helyhatóságok.
2007.12.26. 12:00
 
 
Szövetséget kötött a Matsushita, a Canon és a Hitachi az LCD-gyártásban
Az ágazati konszolidálódás jeleként újabb szövetséget jelentettek be japán elektronikai cégek a folyadékkristályos képernyők (LCD) gyártásában: a Matsushita, a Hitachi és a Canon közös közleményben adták hírül együttműködésüket. Az újabb szövetség immár a harmadik tömörülés a lapképernyők gyártásában: nemrégiben a Sony és a Samsung Electronics, illetve a Sharp és a Toshiba jelentett be hasonló szövetséget. A Matsushita, a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai gyártója a jövő márciussal végződő pénzügyi évben az eladott LCD-televíziók számát - az előző pénzügyi évhez képest - 75 százalékkal, 1,4 millióra szeretné növelni.
2007.12.26. 11:42
 
Nem égett karácsonyfa szerda reggelig
Szerda reggelig sehol sem okoztak tüzet a karácsonyfák, mindössze két adventi koszorú kapott lángra, ezeket a tulajdonosaik még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
2007.12.26. 11:41
 
 
AJÁNLÓ: Elkülönítve (Isolation)
Annak ellenére, hogy ugyancsak pénzszűkében vannak, Dan Reilly és állattenyésztő barátai felmondják a szerződésüket, amely alapján a marháikat bérbe vette a BV Tech nevű cég egy biotechnológiai kísérletsorozat céljából. Arra a következtetésre jutottak, hogy a tesztek nem egyszerű terhességi tesztek. Egy sötét téli estén egy vemhes tehén fájdalmasan felbőg a farmon. dan megpróbál neki segíteni világra hozni a kisborjúját, de nincs minden rendben. Valami nagy baj történt a borjúval a tehén hasában! Dan és emberei komoly veszélybe kerülnek. Az elkövetkező 36 óra alatt apránként megismerjük a sokkoló igazságot, hogy mi is történik valójában a farmon, és elszabadul a pokol!
2007.12.26. 11:30
 
Alattomosan öl, de megelőzhető a baj
A fűtési időszakban évente 20-25 esetben riasztják a tűzoltókat szén-monoxid mérgezés miatt. A baleseteket a nem megfelelően karbantartott vagy rosszul bekötött gázkazánok, és az elégtelen szellőzés okozzák. Kedden például hét embert kellett kórházba szállítani Nyíregyházán szén-monoxid mérgezés gyanúja miatt.
2007.12.26. 11:24
 
Halálra égett egy idős házaspár
Egy idős házaspár égett halálra kedden este a fővárosban. A tűz este nyolc óra után csapott fel a pár XVII. kerületi, Napkelet utcai házában. A háromlakásos társasház tetőszerkezetének egy része égett és omlott le. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz okát vizsgálják.
2007.12.26. 11:22
 
Egyre több a mobiltelefon az olasz iskolákban
Egyre gyakrabban szólalnak meg mobiltelefonok olasz iskolák tantermeiben: az általános iskolások többségének már van mobil telefonja, sőt négy éves gyerekek is egyre gyakrabban jelennek meg ilyen készülékkel az óvodában - derül ki a firenzei egyetemen legutóbb ismertetett tanulmányból. Gyermekvédelmi egyesületek kezdeményezéseket sürgetnek annak érdekében, hogy kiskorúakat a maroktelefon helyes használatára megtanítsanak. Pszichológusok figyelmeztetik a szülőket, hogy ne ajándékozzanak mobiltelefont gyerekeiknek tizenkét éves koruk előtt. A "bambínik" ugyanis egyre inkább függővé válnak a "technológiai játéktól", ahelyett, hogy személyes kapcsolatokat létesítenének.
2007.12.26. 11:12
 
12 ezer lakás maradt fűtés nélkül Miskolcon
Eltört egy fűtőcső, ezért 12 ezer lakásban szerda reggeltől nincs fűtés és melegvíz Miskolcon - tudta meg a Független Hírügynökség Korózs Andrástól, a Mihő Kft. ügyvezető igazgatójától. A hibát kora reggel észlelte a társaság, ekkor lecsökkent ugyanis a nyomás a belvárosi rendszeren. Várhatóan a déli órákban vissza tudják kapcsolni a fűtést a lakások nagy részében, teljesen azonban csak este áll helyre a szolgáltatás - tette hozzá.
2007.12.26. 11:10
 
Lomnici Zoltán: 2008 legyen a tolerancia éve
A 2008-as esztendő legyen a tolerancia éve, mivel a szavakban és tettekben megnyilvánuló erőszak megmérgezi a társadalmi együttélést, ami a bíróságok számára is egyre komolyabb kihívást jelent - mondta Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke az elmúlt évet értékelve az MTI-nek. Hozzátette: a növekvő ügymennyiség mellett az indulatos és nem ritkán agresszív ügyfelek okoznak fokozódó gondot a bírák számára. Lomnici az év legnagyobb eredményének azt nevezte, hogy a bíróságok megőrizték függetlenségüket és semlegességüket.
2007.12.26. 11:00
 
Változatlan közbeszerzési értékhatárok 2008-ban
A 2008. évre szóló költségvetési törvény változatlanul hagyta a nemzeti közbeszerzési értékhatárokat, valamint az egyszerű közbeszerzési eljárás értékhatárait is. A közbeszerzési törvény az éves költségvetési törvényre bízza azoknak az értékhatároknak a meghatározását, amelyek felett kötelező a közbeszerzési eljárás lefolytatása. A 2008. évi költségvetés az egy évvel korábbi értékhatárokat ismétli meg. Így árubeszerzésnél és szolgáltatások megrendelése esetén továbbra is 50 millió, építési beruházásnál pedig 100 millió forint a nemzeti közbeszerzési értékhatár. Az egyszerűsített közbeszerzési értékhatár pedig árubeszerzés és szolgáltatások megrendelése esetén 8 millió, míg építési beruházás esetén 15 millió forint maradt.
2007.12.26. 10:50
 
 
Félezerszer riasztották a tűzoltókat a karácsony előestéje óta
Mintegy félezer alkalommal riasztották a tűzoltókat a karácsonyi ünnepek előestéjén és első napján - tájékoztatta az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor elmondta, hogy a 493 eset egyharmada tűz, kétharmada baleset miatti vonulás volt. "Az elmúlt napokban hatan vesztették életüket, ketten közlekedési balesetben, négyen tűz miatt" - mondta és hozzátette, hogy a tűzeseteknek csak egy kisebb részét lehetett karácsonyi tűznek minősíteni. Tájékoztatása szerint a havazás inkább a déli megyéket: Baranya, Békés és Somogy megyéket érintette, de elzárt településről és járhatatlan útról nincs tudomása.
2007.12.26. 09:15
 
 
12 ezer lakás van fűtés nélkül Miskolcon
Tizenkétezer lakás maradt meleg nélkül szerda kora reggel Miskolcon, miután eltörött egy ötszáz milliméter átmérőjű vezeték - erősítette meg az MTI információját Korozs András, a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. igazgatója. Miskolcon, a Tizeshonvéd utcában tört el az ötszázas vezeték reggel fél hat előtt, emiatt jószerivel az egész belváros távfűtéses lakásaiban hidegek a radiátorok - mondta az igazgató. A Mihő szakemberei nagy erőkkel megkezdték a hiba elhárítását, ez, illetve a rendszer újbóli feltöltése azonban várhatóan órákig eltart. Miskolcon szerda reggel mínusz 4-5 fokot mértek.
2007.12.26. 09:05
 
Matthaus lehet az új bosnyák szövetségi kapitány
Lothar Matthaus lehet a bosnyák labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Bosznia-Hercegovina labdarúgó-szövetsége közölte, hogy a 46 éves német szakember mellett a horvát Zlatko Kranjcar és a szerb Dragoslav Stepovic is szerepel a jelöltek között. Fuad Muzurovicot azért menesztették egy héttel ezelőtt, mert a döntéshozók álláspontja szerint a válogatott nem szerepelt a elvárásoknak megfelelően az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A bosnyák csapat negyedik lett a C csoportban a görögök, a törökök és a norvégok mögött, illetve a moldovaiak, a magyarok és a máltaiak előtt. Matthaus korábban a magyar válogatottat is  irányította.
2007.12.26. 08:31
 
 
Tigris ölt meg egy látogatót egy amerikai állatkertben
Egy embert megölt, két másikat pedig megsebesített egy ketrecéből kiszabadult tigris az egyesült államokbeli San Francisco állatkertjében. A San Francisco Chronicle című újság beszámolója szerint a tragédia helyi idő szerint kedden történt. Az állat tisztázatlan körülmények között kiszabadult ketrecéből, s rátámadt a közeli kávézóban üldögélő látogatókra. A biztonsági emberek lelőtték a vérengző fenevadat, az állatkertet pedig kiürítették.
2007.12.26. 08:12
 
Megemlékezések az ázsiai szökőár harmadik évfordulójáról
Imákkal és katasztrófavédelmi gyakorlattal emlékeztek meg Indonéziában szerdán a három évvel korábbi pusztító szökőárról. Indonéziai gyári munkások és falusiak ezrei "menekültek" Jáva sziget magaslataira szerdán, amikor a katasztrófavédelmi gyakorlaton megszólaltak a szirénák. Ezen a hatóságok azt is felmérték, milyen gyorsan reagálnak a mentőcsapatok egy vegyi gyárban történt színlelt vegyi balesetre. A 2004. december 26-i nagy erejű földrengést követő cunaminak mintegy 230 ezer áldozata volt 12 indiai-óceániai országban.
2007.12.26. 08:00
 
100 milliós drogfogás Röszkénél
Hat és fél kiló heroint találtak a vámosok egy férfinél a röszkei határátkelőhelyen, szerdán hajnalban. A csempészett kábítószer feketepiaci ára meghaladja a 100 millió forintot. A férfit kábítószerrel való visszaélés miatt őrizetbe vették, a bíróság akár 8 év börtönt is kiszabhat rá.
2007.12.26. 00:00
 
Lakástűz a fővárosban, két halott
Lakástűzben életét vesztette két személy kedd este a budapesti XVII. kerületi Napkelet utcában - erősítette meg a tűzoltóság ügyeletese az MTI értesülését. Az ügyeletes elmondta, hogy egy háromlakásos épület egyik lakása gyulladt ki. A mentőorvos megállapítása szerint a tűzben egy férfi és egy nő lelte halálát - tette hozzá. A tűzoltók eloltották a lángokat, a tűz okát még vizsgálják - fűzte hozzá az ügyeletes.
2007.12.25. 21:39
 
 
Corvette ZR1 izom a javából
Elkészülhet a leggyorsabb Corvette, az új ZR1 luxusautó.
2007.12.25. 18:43
 
Karácsonyi áldást osztott a pápa
Békére szólította fel a világ vezetőit, a római Szent Péter téren elmondott karácsonyi üzenetében XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő 63 nyelven, köztük magyarul is boldog Karácsonyt kívánt a híveknek.
2007.12.25. 18:19
 
Ősszedőlt egy 12 emeletes ház
Legalább 8 halálos áldozata van az alexandriai házomlásnak. Az egyiptomi kikötővárosban helyi idő szerint hétfőn reggel dőlt össze egy 12 emeletes ház. Szakemberek szerint félő, hogy még további áldozatokra bukkannak. Az épületben a becslések szerint 40-50-en laktak. A mentők szerint sokan már elhagyták reggel a házat, mielőtt az összeomlott volna.
2007.12.25. 18:07
 
Pusztító áradások Sri Lankán
150 ezer ember vált földönfutóvá az esőzés miatt Sri Lanka keleti és középső részén. A folyók kiléptek medrükből és elöntötték az utcákat, 40 ezer család kényszerült elhagyni otthonát.
2007.12.25. 18:01
 
 
Hollywood ifjú titánjai
Idén kilencedik alkalommal adták át a Young Hollywood díjakat.
2007.12.25. 17:55
 
 
Befolyásos babák
A sztárcsemeték ma már nem a csörgőiket rázzák, hanem pózolnak és bemutatókra járnak.
2007.12.25. 17:51
 
 
A szlovák külügyminiszter szerint nem romlanak a szlovák-magyar kapcsolatok
A szlovák-magyar kapcsolatok megromlásáról szóló értelmezésekkel ellentétben a két ország viszonyának valós képe mást bizonyít - jelentette ki kedden a szlovák külügyminiszter. A szlovák diplomácia idei munkáját értékelő nyilatkozatában Ján Kubis azt mondta, Szlovákia arra törekszik, hogy jó legyen a viszonya Magyarországgal. "Noha egyes kérdésekben lehetnek köztünk ellentétek és képződhetnek problémák", a valóság mást bizonyít, mint amit egyesek állítanak - idézte a TASR szlovák állami hírügynökség bővebb kifejtés nélkül a külügyminiszter évértékelő véleményét
2007.12.25. 16:50
 
 
Törökország több mint 150 kurd gerilla megöléséről tett bejelentést
A török légierő több mint 150 kurd gerillát ölt meg december 16-i, észak-iraki lázadótáborok ellen indított támadása során - közölte kedden a török hadsereg vezérkara. Az ankarai közlemény szerint - amely az áldozatok számát 150 és 175 közé teszi - a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) lázadóinak parancsnoki központját, harci alakulatait, menedékeit, kiképzőtáborait érte a támadássorozat. A PKK számos megsebesült tagját észak-iraki városok kórházaiba szállították. A hadsereg internetes oldalán közzétett közlemény szerint a december 16-i 175 áldozat között nem szerepelnek azok, akiket különböző búvóhelyeken vagy barlangokban öltek meg.
2007.12.25. 15:48
 
 
Megszűnt a kamionok várakozása Záhonynál
Megszűnt a kamionok torlódása Záhonynál kora délután - tájékoztatta Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség (VOPO) szóvivője az MTI-t kedden. A magyar-ukrán határhoz vezető úton vasárnapra alakult ki több kilométer hosszú kamionsor, a teherjárművek előző este óta torlódtak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 4-es főúton. A határőrség szóvivője korábban az MTI-nek azt mondta, hogy a több kilométeres kamionsor kialakulásában szerepet játszott a december 21-ei schengeni határnyitás.
2007.12.25. 14:30
 
 
Négyszáz riasztást kaptak az ünnep kezdete óta a tűzoltók
Mintegy négyszáz riasztást kaptak eddig a tűzoltók a karácsonyi ünnepek alatt - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel. Tájékoztatása szerint harmadrészben tűzesetekhez hívták őket, de tipikus karácsonyi adventi koszorú- vagy karácsonyfa-tűz nem volt az elmúlt másfél napban. A szóvivő beszámolt arról: az ünnepek kezdete óta négyen haltak meg, ketten tűzben, ketten balesetben és összesen 114-en sérültek meg. Dobson Tibor felhívta a figyelmet arra: mivel a Dunántúlon órák óta havazik, az autósok csak megfelelő felszereléssel induljanak el, és az útviszonyoknak megfelelően vezessenek.
2007.12.25. 13:02
 
Átlagos volt az éjjeli menedékhelyek forgalma
December 24-én éjjel 94 százalékos volt a kihasználtság a fővárosi hajléktalanszállókon. Ez nagyjából megfelel az ilyenkor szokásosnak; december 22-én ennél valamivel többen, előtte viszont kevesebben jelentkeztek.
2007.12.25. 12:53
 
Kigyulladt ház, árokba csúszott autók
Kigyulladt egy családi ház hétfőn késő este a Borsod megyei Nyékládházán. A tűzoltók egy férfi holttestét találták meg a romok között - tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedden hajnalban Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelem szóvivője. Szenteste a csúszós utak miatt összesen 113 riasztást kaptak a tűzoltók, és összesen 36-an sérültek meg az utakon, ami nem több a szokásosnál.
2007.12.25. 12:50
 
A pápa az önzés ellen
Az önzés és a környezetrombolás ellen emelte föl szavát XIV. Benedek pápa Karácsony éjféli szentmiséjében több ezer hívő előtt a vatikáni Szent Péter bazilikában. A katolikus egyházfő szerint az emberek csak saját magukkal vannak elfoglalva. A hívőknek azonban kell időt találniuk Istennek, a rászorulóknak és a szenvedőknek.
2007.12.25. 12:47
 
Hótakaró lepi a Dél-Dunántúlt
Nem okozott gondot az éjszakai havazás az országban. A legnagyobb mennyiségű hó Pécs környékén hullott. Budapesten este kilenckor kezdett esni. A közterületfenntartó 30 géppel takarította a fő- és tömegközlekedési utakat, hidakat és felüljárókat. A tömegközlekedés a hajnali órákban fennakadás nélkül indult el. Szenteste a csúszós utak miatt összesen 113 riasztást kaptak a tűzoltók, 36-an sérültek meg az utakon, ez nem több a szokásosnál.
2007.12.25. 12:43
 
Tengerparti Karácsony Sydneyben
Kevésbé hagyományosan, tengerparti bulival ünnepelték a Karácsonyt több százan az ausztrál nagyvárosban, Sydneyben. Az időjárás nem volt túlságosan kegyes hozzájuk, mégis többen úgy döntöttek fürdőruhára vetkőznek, szörfölnek, vagy éppen húst sütnek a homokos fövenyen.
2007.12.25. 12:41
 
 
Az ÚMFT-ben 2.900 milliárd forint lehetőség nyílt meg 2007-ben
Az Új Magyarország Fejlesztési Tervből (ÚMFT) eddig meghirdetett 182 pályázat és elfogadott 340 kiemelt projekt összesen mintegy 2.900 milliárd forint lehetőséget nyitott meg a vállalkozók, az önkormányzatok, az iskolák, a civilek, az egyházak, a hátrányos helyzetben élők számára - nyilatkozta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter az MTI-nek. A miniszter úgy vélekedett, hogy a 2007-2013. évi uniós költségvetési periódus induló szakaszát gyorsan maga mögött hagyta az ország, a magyar fejlesztéspolitika az Európai Unióban elsőként kapcsolt "utazó sebességbe."
2007.12.25. 12:11
 
Az amerikai és az orosz elnök telefonon kívánt egymásnak kellemes ünnepeket
Hétfőn telefonon kívánt egymásnak kellemes ünnepeket az amerikai és az orosz elnök. Erről a Fehér Ház szóvivője számolt be. Gordon Johndroe ugyanakkor részleteket nem közölt a beszélgetésről. A két vezető viszonya az elmúlt időszakban hűvösebbé vált, miután az Egyesült Államok rakétavédelmi rendszerének egységeit Csehországba, illetve Lengyelországba telepítené. Washington ugyan állítja, hogy nem Moszkva ellen irányul a lépés, az oroszok viszont fenyegetésnek tartják az amerikai terveket.
2007.12.25. 11:13
 
Letartóztattak Afganisztánban két brit tisztviselőt
Két magas rangú brit tisztviselőt tartóztattak le a közelmúltban Afganisztánban. Hamid Karzai afgán elnök keddi kabuli sajtótájékoztatóján először csak "külföldi tisztviselőkről" tett említést, akiket szerinte azért vették őrizetbe, mert "afgán kollégáik támogatásával tisztségükkel összeegyeztethetetlen tevékenységet folytattak és Afganisztán biztonságát fenyegették". Később magas rangú, névtelenséget kérő kormányilletékes már hozzátette: két európairól van szó, ezt követően pedig az is kiderült a továbbra is névtelenül nyilatkozó illetékestől, hogy mindketten brit állampolgárságúak és öt nappal ezelőtt tartóztatták le őket. 
2007.12.25. 10:17
 
Új munkaügyi szabályok a készenlétre és az ügyeletre
A napi-, illetve a heti munkaidő nem változik, viszont ebbe beszámít az ügyelet tartama is - januártól lépnek hatályba a Munka Törvénykönyvének új szabályai. A parlament 2007. júliusában módosította a Munka Törvénykönyvét, de egyes szabályai csak 2008. első napjával hatályosak. Ekkortól kerül meghatározásra a készenléti jellegű munkakör fogalma, amely két - vagylagos - feltételt tartalmaz. Vagy akkor készenléti jellegű a munkakör, ha a munkaidő egyharmadát a dolgozó pihenéssel töltheti, vagy akkor, ha az igénybevétele - az általánoshoz képest - lényegesen alacsonyabb.
2007.12.25. 09:13
 
 
Kora délutánra megszűnhet a kamionsor Záhonynál
Négy órára csökkent a kamionok várakozási ideje a záhonyi határátkelőnél kedd reggelre, és várhatóan kora délutánra megszűnik a torlódás - tájékoztatta Vám- és Pénzügyőrség országos Parancsnoksága az MTI-t . Sipos Jenő szővivő elmondta: a vámosok feszített tempóban dolgoznak, jelenleg folyamatos az áthaladás a határátkelőnél. A magyar-ukrán határhoz vezető úton vasárnapra alakult ki több kilométer hosszú kamionsor, a teherjárművek előző este óta torlódtak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 4-es főúton.
2007.12.25. 09:03
 
Csúcson az orosz fegyverexport
Rekordszintre, 7 milliárd dollár fölé emelkedik idén az orosz fegyverexport értéke - közölte Szergej Ivanov első miniszterelnök-helyettes. A politikus a Ria-Novosztyi hírügynökség által ismertetett hétfői nyilatkozatában megjegyezte: az orosz fegyverexport 2000 óta csaknem megkétszereződött, értéke tavaly elérte a 6,5 milliárd dollárt, ami akkor rekordnak számított. Moszkvának idén pedig minden esélye megvan arra, hogy a külföldi fegyverszállításokból származó bevétele meghaladja a 7 milliárd dollárt - fűzte hozzá.
2007.12.25. 08:41
 
 
A pápa éjféli miséje a Szent Péter-bazilikában
A hívők találjanak életükben "időt és teret" Istennek, a rászorulóknak és a szenvedőknek - szorgalmazta XVI. Benedek pápa a vatikáni Szent Péter-bazilikában bemutatott karácsonyi éjféli miséjén. A katolikus egyházfő a bazilikában jelenlévő tízezer és a televíziós közvetítés révén a szertartást világszerte a képernyők előtt követő több millió hívő előtt elmondott szentbeszédében úgy vélekedett: "az ember ma olyannyira magával van elfoglalva, saját dolgai érdekében olyan égető szüksége van az egész térre és időre, hogy semmi más nem marad mások, szomszédja, a szegények és Isten számára".
2007.12.25. 07:58
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531[2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista