2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Új eü-törvény: A Fidesz tudomásul veszi az államfő döntését
A Fidesz tiszteletben tartja és tudomásul veszi a köztársasági elnök döntését - közölte Mikola István, a Fidesz egészségpolitikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. A köztársasági elnök vétójából egyértelmű, hogy az egészségügyi rendszer és ezen belül az egészségbiztosítási rendszer privatizációjáról szóló szabályozás rossz az országnak, mert bizonytalanságot szül, a gazdasági-üzleti érdekek alá rendelik az emberek gyógyulási esélyét, a nemzeti kockázatközösséget és a szolidaritást felszámolja - mondta a politikus. Hozzátette: bíznak benne, hogy a kormányzat enged a "hatalmi gőgből", párbeszédet kezdeményez a civilekkel, a szakmával, a szakszervezetekkel, és olyan új törvényt alkot, amiben megmarad a nemzeti kockázatközösség és a szolidaritás.
2007.12.27. 14:24
 
 
Új eü-törvény: A KDNP egyetért a köztársasági elnök értékelésével
Sólyom László köztársasági elnök értékelése "megegyezik a KDNP-nek az országgyűlési vitában kifejtett álláspontjával" - írta közleményében Semjén Zsolt. A KDNP vezetője ugyanakkor jelezte: pártja a törvény alkotmányossági normakontrollját szerette volna. "Nem bízunk a kormányban, hogy nem erőlteti át ugyanazt a törvényt, figyelmen kívül hagyva a társadalom, a szakma és az ellenzék érveit" - fogalmazott Semjén. Bízunk az érvek és az elnöki tekintély súlyában, bármikor készek vagyunk az olyan érdemi törvényhozási újratárgyalásra, amelyik az elnök szavainak megfelelő társadalmi hatástanulmánnyal, szakmai egyeztetéssel és kiérlelt koncepcióval rendelkezik - hangoztatta a KDNP frakcióvezetője.
2007.12.27. 14:18
 
 
Új eü-törvény: Az SZDSZ szerint biztató Sólyom László lépése
Az SZDSZ szerint biztató, hogy Sólyom László nem tartotta alkotmányellenesnek az egészségbiztosítási törvényt - közölte csütörtökön Horn Gábor, a párt ügyvivője az MTI-vel. A politikus kiemelte, hogy értelmezésük szerint a köztársasági elnök néhol, például a verseny kiszélesítésénél, nagyobb bátorságra biztatta a törvényalkotókat. Azt, hogy Sólyom László az Országgyűléshez küldte vissza a törvényt, Horn Gábor szintén biztatónak találta, mert véleménye szerint így lehetőség van rá, hogy februárban újra elfogadják. Néhány ponton viszont vitába szállt a köztársasági elnök meglátásaival. A politikus félreérthetőnek tartja azt a kijelentést, hogy a biztosítók válogathatnának az ügyfeleik között.
2007.12.27. 14:04
 
 
Az európai hírügynökségek szerint Federer a kontinens legjobb sportolója
Az európai hírügynökségek 50. alkalommal választották meg a kontinens legjobb sportolóját, aki az elmúlt három esztendőhöz hasonlóan idén is Roger Federer lett. A svájci teniszező mögött a női világranglista vezetője, a belga Justine Henin lett a második, míg a Forma-1 világbajnoka, a finn Kimi Räikkönen lett a harmadik. A voksoláson ezúttal 18 európai hírügynökség vett részt, köztük a Magyar Távirati Iroda is. A szavazás végeredménye: 1. Roger Federer (tenisz) 169 pont 2. Justine Henin (tenisz) 104 3. Kimi Räikkönen (Forma-1) 103 4. Anja Parson (alpesi sí) 60 5. Aksel Lund Svindal (alpesi sí) 48 6. Blanka Vlasic (atléta) 46 7. Laure Manaudou (úszás) 41 8. Sebastien Loeb (rali) 38 9. Jelena Iszinbajeva (atlétika) 36 10. Ole Einar Björndalen (sílövészet) 25
2007.12.27. 14:00
 
 
Új eü-törvény: Az MDF sajnálja, hogy az államfő nem az Ab-nek küldte el
Az MDF sajnálja, hogy Sólyom László az Országgyűlésnek, nem pedig az Alkotmánybíróságnak küldte el az egészségbiztosítási törvényt - mondta Herényi Károly az MTI-nek. Az MDF parlamenti frakcióvezetője elmondta: azzal, hogy Sólyom László az Országgyűlésnek küldte vissza az egészségbiztosítási rendszerről szóló törvényt, csak "elodázta" annak hatályba lépését. Herényi Károly szerint ugyanis a parlament kormánypárti többsége, ha kisebb változtatásokkal is, ismét elfogadja majd a jogszabályt. Sólyom László csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be: nem írja alá az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt, amit megfontolásra - kifogásaival együtt - visszaküld az Országgyűlésnek.
2007.12.27. 13:57
 
 
Költözésre vagy felújításra 4,7 milliót költenének Magyarországon
Új lakásba költözésre vagy a meglévő felújítására átlagosan 4,7 millió forintot költene a magyar lakosság az elkövetkezendő 3 évben, ez az összeg a legkevesebb a régióban - derül ki a GE Money Bank megbízásából végett közép-európai és orosz, lakástrendekről szóló közvélemény kutatásból. A GE Money közlése szerint Magyarországon, a lakosság 17 százaléka biztos abban, hogy lakást cserél, vagy felújít a közeljövőben, ez a szám Csehországban 38 százalék, ott a megkérdezettek 6,6 millió forintot költenének erre a célra. A közlemény szerint a magyaroknak fontos a függetlenség, a felmérés eredményei szerint az önálló lakásra leginkább a magyarok törekednek, nyolcvankét százalékuk külön él szüleitől.
2007.12.27. 13:42
 
 
A kormányszóvivő reagált az államfő bejelentésére
Az államfő nem talált alkotmányossági kifogást az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényben, és Sólyom László hitet tett az egészségügy reformja mellett - reagált a kormányszóvivő a köztársasági elnök csütörtöki bejelentésére, miszerint az egészségbiztosítási törvényt megfontolásra visszaküldi az Országgyűlésnek. Szavai szerint ez a két elem Sólyom László nyilatkozatának legfontosabb része. Hozzátette: a kormány számít arra, hogy az Országgyűlés következő, februári ülésén a jogszabály ismét megkapja a parlamenti többség támogatását. Az Országgyűlés december 17-én fogadta el az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt, amely január 1-jével lépett volna hatályba, ha a köztársasági elnök kihirdeti.
2007.12.27. 13:39
 
 
Kisemmizi Paris Hiltont a nagyapja
Paris Hilton 80 éves nagyapja jótékony célra fordítja majdnem az egész vagyonát. Barron Hilton a Conrad N. Hilton Foundation számára adományozza a 2,3 milliárd dollárra (403 milliárd forint) becsült vagyona 97 százalékát. Ebből 1,2 milliárdot azonnal, a többit pedig a halála után kapja meg a világhírű szállodalánc első főnökének nevét viselő jótékonysági alapítvány. "Végtelen büszkeséggel és hálával tölt el minket ez a rendkívüli elkötelezettségről tanúskodó felajánlás" - közölte Steven M. Hilton, az alapítvány vezérigazgatója, Barron Hilton egyik fia. Paris Hilton még nem kommentálta nagyapja vagyonmegosztási tervét.
2007.12.27. 13:06
 
 
Koalíciós kormány megalakításában állapodott meg a két fő koszovói párt
Koalíciós kormány megalakításában és a dél-szerbiai tartomány függetlenségének kikiáltásában állapodott meg csütörtökön a két fő koszovói párt - közölte az egyik erő, a Koszovói Demokrata Párt (PDK) alelnöke, Hajredin Kuci. A novemberi választásokon győztes, 34 százalékos szavazati arányt szerzett PDK a 23 százalékos eredménnyel második Koszovói Demokratikus Ligával alakít koalíciót. A PDK alapítója és vezetője Hashim Thaqi volt szakadár gerillavezér, leendő miniszterelnök, a ligáé pedig Fatmir Sejdiu koszovói elnök. A két pártnak összesen 62 képviselője jutott be a 120 fős pristinai törvényhozásba, ami csekély többséget biztosít nekik.
2007.12.27. 12:47
 
 
Panelprogram: 10 milliárd felújításra
A Panel Program folytatására jövőre 10 milliárd forintot biztosít a költségvetés, ami mintegy 50 ezer lakás felújítását teszi lehetővé - ismertette a kormány legutóbbi döntését Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára csütörtökön. Az államtitkár a program új elemi között említette az eddiginél szigorúbb minőségellenőrzést, a beépített anyagok és a kivitelezői munka minőségének kontrollját. Ismertette: a programnak köszönhetően 2001 óta 190 ezer panellakás felújítása történt meg 34,4 milliárd forint állami támogatással.
2007.12.27. 12:27
 
BÉT: 2,5 milliárd forint nyereség 2007-ben
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) várhatón 2,5 milliárd forint adózott eredménnyel zárja a 2007-es évet - közölte Pál Árpád, a tőzsde vezérigazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. A tőzsde eredménye annak ellenére jobb az előző évi 2,4 milliárd forintnál, hogy a BÉT az idén először fizet adót - tette hozzá. A tőzsde árbevétele 600 millió forinttal négy milliárd forintra nőtt 2007-ben. Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT elnöke szerint az Amerikából kiinduló hitelpiaci válság 2008-ban is hatással lesz, és nem tudni mi lesz a végkicsengése. Emellett a kedvezőtlen hazai makrogazdasági helyzet a tőzsdén jegyzett vállalatok teljesítményén keresztül ugyancsak negatívan befolyásolhatja a BÉT jövő évét.
2007.12.27. 12:23
 
 
Az államfő nem írta alá az egészségbiztosítási törvényt
Nem írta alá a köztársasági elnök az egészségbiztosítási pénzárakról szóló törvényt, amit megfontolásra visszaküldött az Országgyűlésnek. Sólyom László ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be. Az államfő szerint egy ilyen nagy reform támogatás és bizalom nélkül nem lehet eredményes. Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt december 17-én fogadta el a parlament. A jogszabály szerint az állam 2008. január elsejével 22 egészségbiztosítási pénztárat alapítana zártkörű részvénytársasági formában, részvényeik 49 százalékára pályázhatnak magánbefektetők.
2007.12.27. 12:08
 
Sydney-Hobart: a Wild Oats útban sorozatban harmadik győzelme felé
A verseny kétharmadánál a várakozásoknak megfelelően továbbra is a címvédő Wild Oats vezet a hagyományos, immár 63. alkalommal kiírt Sydney-Hobart vitorlás viadalon. A 630 tengeri mérföldes (1168 km) távnak 82 vitorlás vágott neki, s az ausztrál 98 lábas (30 m) szupermaxi jelenleg 180 mérfölddel a céltól 22,5 mérfölddel halad a második, brit City Index Leopard és a közvetlenül mögötte vitorlázó szintén ausztrál, 2003-ban győztes Skandia előtt. Amennyiben a Wild Oats győz, sorozatban harmadszor nyeri meg ezt a klasszikus versenyt, amely korábban csak a Morna nevű vitorlásnak sikerült még 1946 és 1948 között.
2007.12.27. 12:02
 
 
Éjszaka is jár a 6-os villamos Szilveszterkor
December 31-én üzemidőben a járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, éjjel azonban a megszokottnál sűrűbben mennek az éjszakai járatok. A kisföldalatti - a korábbi évektől eltérően - szombati menetrend szerint, a teljes üzemidőben - azaz 23 óra 10 percig - jár. Az éjszakai járatok közül a 906-os busz helyett egész éjjel 10 percenként indul majd a 6-os villamos. A fogaskerekű óránként közlekedik; a járatok a Városmajortól éjjel 0 és 4 óra között, a Széchenyi-hegyről 0 óra 20 perc és 4 óra 20 perc között indulnak - olvasható a Budapesti Közlekedési Zrt. közleményében.
2007.12.27. 12:00
 
 
Az oroszok szerint is Putyin az év embere
Az oroszok túlnyomó többsége egyetért az amerikai Time magazin értékelésével, mely szerint Vlagyimir Putyin orosz államfő "az év embere" - közölte csütörtökön egy moszkvai közvélemény-kutató intézet. Mint Valerij Fjodorov, a VCIOM elnevezésű intézet igazgatója a felmérés eredményeit ismertetve elmondta, a megkérdezettek 87 százaléka szerint a 2007-es esztendő embere Vlagyimir Putyin államfő. A Time szerint Putyin azzal érdemelte ki ezt az elismerést, hogy biztosította országa stabilitását, és helyreállította Oroszország nemzetközi státusát.
2007.12.27. 11:40
 
Izrael pilóta nélküli repülőgépeket szállít Törökországnak
Izraeli hadiipari cégek néhány héten belül leszállítanak Izraelnek 10 pilóta nélküli repülőgépet, amelyeket a török hadsereg egyebek között hírszerzésre akar felhasználni a kurd lázadók elleni műveletekben - közölte csütörtökön egy izraeli tisztségviselő, aki közel áll az ügylethez. Azt a szerződést, amelynek része e gépek adásvétele, több évvel ezelőtt kötötték meg 190 millió dollár értékben. A gépek használatát izraeliek fogják megtanítani a törököknek, és műszaki támogatást is nyújtanak a Heron elnevezésű rendszerhez. A szállítás késve történik, mert a gépek kamerája, - amelyet egy török cég gyártott - nem volt működőképes - közölte az illetékes.
2007.12.27. 11:30
 
Japán mobilcéggel szövetkezik a Google
Google-alkalmazásokkal bővül a legnagyobb japán mobilszolgáltató, az NTT DoCoMo mobilinternet-rendszere. A The Nikkei című tokiói gazdasági napilap szerint tavasztól a Google keresőmotorját, naptárprogramját, fotórendezőjét és a Gmail levelezőszoftvert is használhatja a DoCoMo i-mode nevű mobilinternet szolgáltatásának 48 millió felhasználója. A japán cég azt is tervezi, hogy a Google szabadon továbbfejleszthető mobiltelefonos operációs rendszerével felszerelt készülékeket dob piacra. Ez legkorábban 2008 második felére várható - áll a rendszerint jól értesült lap tudósításában.
2007.12.27. 11:20
 
 
MSZP-s várakozások a jövő évvel kapcsolatban
A népszavazással nem lehet ugyan kormányt buktatni, de 2008 sorsfordító év lehet, mert ha a kormány számára kedvezőtlen eredmény születik a referendumon, akkor változtatni kell a kormányzati politikán, másrészt pedig a reformokat utólag kell elmagyarázni a társadalomnak. "A népszavazási kampány fő üzenete részünkről az lesz, hogy a referendummal nem lehet kormány buktatni." "Kormányváltásra nem, de a kormányzati politika változására szükség van." "A népszavazás nagyon jelentősen megingathatja a kormányt." Ilyen és hasonló mondatokkal jellemezték a távirati irodának név nélkül nyilatkozó MSZP-s politikusok a jövő évi, a Fidesz által kezdeményezett népszavazással kapcsolatos lehetőségeket.
2007.12.27. 10:50
 
 
Bemutatkozik erősebb motorral az Infiniti G37
New York -i autókiállításon mutatták be az Infiniti G37 -et, mely a már idén nyáron megjelent nagysikerű G35 nagytestvére, erősebb motorral.
2007.12.27. 09:18
 
 
Indonéziában 120-ra nőtt az áradásban meghaltak, eltűntek száma
Az indonéziai Jáva szigetén 120-ra nőtt csütörtökre az áradásban, földcsuszamlásban meghaltak, illetve eltűntek száma. A mentés még tart. Többek között a fővárostól, Jakartától mintegy 500 kilométerre lévő Bengawan Solo folyó öntött ki, és a környező falvak házai víz alá kerültek. Több ezer ember hajléktalanná vált. Kelet-Jáva tartományban egy másik megáradt folyón a víz elsodort egy hidat, és negyven ember eltűnt. Az évszakhoz kötődő heves esőzések évről évre több tucatnyi árvizet és földcsuszamlást okoznak Indonéziában, ahol több millió ember lakik hegyvidéki területen, illetve a folyók melletti termékeny árterületeken.
2007.12.27. 09:10
 
 
Simor: indokolt volt a jegybank óvatos monetáris politikája
Az elmúlt évre visszatekintve elmondható, teljesen indokolt volt a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának óvatossága kamatdöntéseikor - mondta Simor András, a jegybank elnöke az MTI-nek adott év végi nyilatkozatában. Simor András kiemelte: a jegybank nem rövid távon akarja leszorítani az inflációt, mindazonáltal, a jegybanknak a törvényben meghatározott, elsődleges feladatára, az árstabilitás elérésére és fenntartására kell koncentrálnia erőit, csupán ezen elsődleges cél érvényesítése függvényében tudja saját eszközeivel támogatni a gazdasági növekedést. A monetáris politika, egyébként a gazdasági növekedés ütemének gyorsulására csak bizonyos nagyon szűk korlátok között képes hatni.
2007.12.27. 08:45
 
 
MTV Szilveszter
Rendezvény időpontja: 2007 december 31 - Petőfi Csarnok. Belépő: elővétel: 4990 Ft / belépő: 5990 Ft / limitált VIP belépő: 10000 Ft
2007.12.27. 08:44
 
 
Sugababes énekesének barátját megkéselték
Amelle Berrabah barátját megkéselték egy szórakozóhelyen. Az énekesnő végig ott volt vele a korházban.
2007.12.27. 08:37
 
 
Patkányláz egy orosz városban
Óriás sorok kígyóznak az észak-oroszországi Velikij Novgorod kisállatboltjaiban: a helyiek patkányt szeretnének vásárolni, a jövő esztendő ugyanis a kínai kalendárium szerint a patkány éve lesz. Nem kisebb a keletje a hörcsögöknek, díszegereknek, tengerimalacoknak és más rágcsálóknak sem, amelyeket élő ajándéknak szánnak az újév alkalmából. A rágcsálók iránti kereslet tíz napja nőtt meg a városban. A kisállat-kereskedők elmondták, hogy városiak tömegei állnak sorba naponta mindenféle hörcsögért vagy tengerimalacért. - Újév előtt újabb patkányszállítmányt várnak - nyugtatgatják az eladók a vásárlókat.
2007.12.27. 08:34
 
 
Januártól a minisztériumoknak is bérleti díjat kell fizetniük az épületeik után
A vagyontörvény 2008-tól hatályos szabályai szerint a központi költségvetési szervek (például a minisztériumok) is csak piaci alapon bérelhetnek állami ingatlant, illetve az állami cégekben nem kötelező az igazgatóság létrehozása. A 2007. szeptember 25-én hatályba lépett vagyontörvény néhány rendelkezését, csak 2008. első napjától kell alkalmazni. Így ekkortól a központi költségvetési szervek is csak visszterhes szerződés alapján, megfelelő ellenérték kikötésével kaphatnak bármely jogcímen használatba ingatlant. A bérleti (használati) díjról annyit mond a törvény, hogy azt az általános piaci feltételek szerint kell megállapítani.
2007.12.27. 08:24
 
Karácsonyi gyermekgyilkosságok Németországban
Két családi drámában 3 kisfiú vesztette életét karácsonykor Németországban. A szerdán nyilvánosságra hozott gyilkossági ügyek egyikében az anya, a másikban az apa a tettes.
2007.12.27. 08:21
 
 
Gráf: felemás volt az idei esztendő az agrárium szempontjából
Az agrárium szempontjából felemásnak minősítette az idei esztendőt az MTI-nek adott évértékelő nyilatkozatában Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Az agrártárca irányítója főként a gazdálkodás ez évi körülményeit tartotta igen szélsőségesnek. A gazdák teljesítményét az ország egyes térségeiben rendkívüli mértékben befolyásolták a kedvezőtlen időjárási körülmények, a fagy és az aszály. Ennek következtében a terméseredmények lényegesen kisebbek lettek a tavalyiaknál, a teljes gabonatermés az idén nem érte el a 10 millió tonnát.
2007.12.27. 08:17
 
Sólyom László előtt a biztosítási törvény - RTL Klub
Csütörtökön hirdeti ki döntését a köztársasági elnök az egészségbiztosítási törvénnyel kapcsolatban. A jogszabályt december 17-én szavazta meg a parlament, de ahhoz, hogy életbe léphessen, Sólyom Lászlónak is alá kell írnia. Az Országgyűlés sürgős kihirdetést kért az államfőtől. A határidő az ünnepek miatt csütörtökön jár le - számolt be az RTL Klub Híradója.
2007.12.27. 08:17
 
 
Sophie Howard topless
Sophie Howard sem marad el az erotikus naptárak sorában. A brit erotikus modell legújabb naptárában Sophie sportkocsik mellett pózol tűsarkúban, harisnyatartóban és ennyi.
2007.12.27. 08:10
 
 
Rongyrázás az orosz vállalatok évzáró bulijain
Madonna, Bruce Willis, John Travolta, Christina Aguilera - ilyen világsztárok díszítik manapság egy-egy jól menő orosz vállalat év végi buliját. Madonna például már jóval első moszkvai koncertje előtt "szerepelt" az orosz fővárosban: egy vállalati estélyen, még csak nem is énekelt, hanem pusztán jelenlétével tüntetett, nem tudni, mennyiért. Bruce Willis amerikai filmsztár először mindössze 50 ezer euróért (12,7 millió forintért) lépett fel, de másodjára már 600 ezer dollárt (105,6 millió forintot) kért, és megkapta. A rekorder az árat tekintve valószínűleg Jennifer Lopez: 1,5 millió dollárt (268 millió forintnyit) kapott jelenlétéért egy moszkvai vállalati bulin.
2007.12.27. 07:55
 
 
A Flamengo bejelentkezett Ronaldóért
A brazil Flamengo labdarúgócsapata szeretné leigazolni Ronaldót, az AC Milan aranylabdás támadóját. "Megtettük a hivatalos ajánlatunkat a milánóiaknak, már a játékossal is tárgyalunk, de a pénz vele egyelőre még nem került szóba" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Kleber Leite, a Flamengo alelnöke. A milánói klub később hivatalos közleményben cáfolta a hírt: "Az AC Milan senkivel nem tárgyal Ronaldo kapcsán" - áll az olaszok honlapján. A 31 éves Fenomén hosszú ideje sérüléssel bajlódik, ebben a szezonban mindössze egyetlen találkozót játszott a Bajnokok Ligája-győztes lombardiai csapatban.
2007.12.27. 07:26
 
 
GKI: élénkülő gazdaság, enyhe reálbér-emelkedés 2008-ban
A gazdasági növekedés 2008-ban mintegy 3,5 százalékkal élénkül, a reálbérek egy százalékkal nőnek, az infláció pedig éves szinten 5 százalék körül alakul a GKI Gazdaságkutató Zrt. és az Erste Bank közös előrejelzése szerint. Az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint a gazdaság jövőre már számottevően élénkül, de a növekedés a régió többi országához képest szerény marad. A növekedés egy része valójában az idei évi agrárzuhanás automatikus ellentételezése lesz, az alacsony bázis hatásaként. A 2007. évi 10-15 százalékos visszaesés után 2008-ra átlagos időjárás esetén 10 százalékos növekedés feltételezhető az agráriumban.
2007.12.27. 07:20
 
 
A világ legnagyobb plazmaképernyője
Életnagyságban láthatók az emberi alakok a világ legnagyobb plazmaképernyőjén, amelyet a Matsushita japán cég fejlesztett ki televíziózás céljára. A 150 collos óriásképernyő nagyobb, mint két franciaágy: 2 x 3,5 méteres. Az eddigi plazmarekordot 103 collos képernyőval ugyancsak a Matsushita tartja, amely Panasonic márkanéven forgalmazza termékeit. A legnagyobb - 108 collos - képernyőjű LCD-tévé rekordját a Sharp cég állította fel. A világ legnagyobb plazmatévéjét januárban, egy Egyesült Államok-beli nemzetközi elektronikai vásáron mutatja be a cég.
2007.12.27. 07:14
 
 
Változások lépnek életbe a felsőoktatásban január 1-jén
Több változás is életbe lép a felsőoktatás területén január 1-jén, így a felsőoktatás új típusú támogatása; a tandíjból származó bevételre vonatkozó szabályozás, és a felsőoktatási hallgatók juttatásairól és egyes térítésekről szóló rendelet is ekkortól hatályos - közölte az oktatási tárca. A felsőoktatási törvény januárban életbe lépő módosítása rögzíti az intézmények három évre szóló finanszírozását. A törvénymódosítás a felsőoktatás működőképességét biztosító, 2007. évi felsőoktatási költségvetési támogatás 214 milliárd forintos összegét tekinti bázisnak. A támogatás 2010-re 240 milliárdra nő.
2007.12.27. 07:10
 
 
Koszovó függetlenségének árán nem akar EU-tag lenni Szerbia
A szerb parlament szerda este elsöprő többséggel elfogadott határozatában közvetve elutasította az ország európai uniós és NATO-tagságát arra az esetre, ha a nyugati országok elismernék Koszovó függetlenségét. A 250 tagú szerb törvényhozás rendkívüli ülésén 220 támogató és 14 ellenszavazattal fogadta el a dokumentumot. A határozatot a jobbközép kormánykoalíció pártjai - köztük a koalíció két vezető pártja, az Európa-barát Boris Tadic elnök és a Vojislav Kostunica kormányfő pártjai -, az ellenzék soraiból pedig az ultranacionalista szerb radikálisok, és a szerb szocialisták is megszavazták. A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) három képviselője tartózkodott.
2007.12.27. 07:00
 
 
Az idén rekord számban kaptak mesterlevelet Jász-Nagykun-Szolnokban
Az idei évben rekord számú, összesen 98 szakmunkás kapott mesterlevelet Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a megyei kereskedelmi és iparkamara szakképzési osztályvezetője az MTI-vel. A 13 szakmában dolgozó jelölteknek elismert szakemberekből álló bizottság előtt kellett bizonyítaniuk felkészültségüket a Szolnokon, Jászberényben és Karcagon megtartott vizsgákon. Szabó Károly tájékoztatása szerint a mestervizsgára aspirálók előzetesen 20-20 órában hallgattak előadásokat pedagógiai és vállalkozói ismeretekből, 120 órában pedig a szakmai tudnivalókat mélyítették el.
2007.12.26. 22:03
 
Közalkalmazotti jogviszony januártól csak pályázattal
A közalkalmazotti álláshelyeket 2008. január 1-jétől csak pályázat alapján lehet betölteni - a 2007 nyarán született közalkalmazotti törvény módosításnak ez a szabálya csak ekkortól lép hatályba. A törvénymódosítás kimondja, hogy 2008-tól csak olyan közalkalmazottat lehet kinevezni, aki a pályázaton részt vett és a pályázati feltételeknek megfelelt. A pályázatban - többek közt - meg kell jelölni a betöltendő munkakört, a lényeges feladatokat, a benyújtandó iratokat, valamint a pályázat benyújtásának feltételeit és elbírálásának határidejét is. A pályázati felhívást a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ internetes oldalán kell közzétenni.
2007.12.26. 21:15
 
 
Sarkozy ellátogatott a Királyok Völgyébe egyiptomi magánlátogatásán
Az egyiptomi magánlátogatáson tartózkodó Nicolas Sarkozy francia elnök újdonsült barátnőjével, Carla Brunival megtekintette szerdán Luxor nevezetességeit, köztük a Királyok Völgyét. Az ötcsillagos Old Winter Palace szálló egyik lakosztályában lakó párt egy 26 gépkocsiból álló konvoj szállította a történelmi helyszínekre. A seregnyi fotóriporter és operatőr csak tisztes távolságból követhette őket, amikor a farmernadrágot viselő államfő és az extopmodellből lett énekes megtekintette a leghatalmasabb fáraók több mint háromezer éves, sziklába vájt temetkezési helyét.
2007.12.26. 20:05
 
Premier League: könnyedén nyert a Manchester United
A címvédő Manchester United első félidei remek játékának is köszönhetően 4-0-ra nyert a Sunderland otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Eredmények: Birmingham City-Middlesbrough 3-0, Derby County-FC Liverpool 1-2, Everton-Bolton Wanderers 2-0, Sunderland-Manchester United 0-4, Wigan Athletic-Newcastle United 1-0.
2007.12.26. 19:10
 
Karácsonyi üdvözletek a másvilágból
A "túlvilágról" érkezett képeslapokkal rémítette meg hozzátartozóit és barátait egy oregoni lakos. Az amerikai Chat Fitch 88 éves korában, két hónappal karácsony előtt meghalt, az ünnepre azonban 34 címzett kapott kézzel írott, borítékos üdvözlőlapot, amelyen a feladó címeként ez szerepelt: Menny. Fitch világéletében nagy tréfamester volt. A "posztumusz" képeslapos üdvözletre húsz éve készült. Ez idő alatt összeállította a címzettek névsorát és megírta a képeslapokat. Evilági cinkostársa Patty Dean fodrásznő volt, aki az utolsó harminc évben a frizuráját gondozta. Vele beszélte meg karácsonyi meglepetését, őt bízta meg a képeslapok postára adásával, és pénzt is adott neki a bélyegek megvásárlására.
2007.12.26. 18:50
 
 
Chávez: már csak Bogotá jóváhagyása kell 3 FARC-túsz kiszabadulásához
Már csak a bogotái kormány jóváhagyása kell ahhoz, hogy a kolumbiai marxista lázadók átadják Venezuelának három túszukat, akik remélhetőleg néhány órán belül szabadok lesznek - jelentette be szerdán az ügyükben közbenjáró Hugo Chávez venezuelai elnök. A lázadók szervezete (FARC) Chávez közvetítő tevékenysége elismeréséül ígéretet tett arra, hogy három foglyát, Clara Rojast, Ingrid Betancourt egykori kolumbiai elnökjelölt asszisztensét, Rojas fogságban született három éves kisfiát, Emmanuelt, és Consuelo González volt képviselőnőt szabadon engedi. A Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők Rojast 2002 februárjában, Gonzálezt pedig 2001 szeptemberében ejtették foglyul.
2007.12.26. 18:35
 
 
Miskolc egy részén helyreállították a fűtést
Folyamatosan kapcsolja vissza a távfűtési rendszerbe a lakásokat Miskolcon a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft., de lesznek olyan otthonok, amelyekben csak az éjféli órákban lesz érezhető a meleg - tájékoztatta Korozs András a társaság igazgatója az MTI-t szerdán este. A fűtés és melegvíz-szolgáltatás nélkül maradt miskolci városrészek közül a Győri kapu mintegy kétezer lakásában, ha lassan is, de már érezhető a változás, és este hat óra után a Vörösmarty lakótelepen is elkezdenek melegedni a radiátorok, illetve lesz melegvíz - közölte Korozs András. Elmondta azt is, hogy több ezer lakásban csak a késő esti, éjfél körüli órákban áll helyre a fűtés.
2007.12.26. 17:45
 
 
Lezuhant egy helikopter Belgiumban, öt halott
Öten életüket vesztették szerdán Belgiumban, amikor Merchtem város közelében, Brüsszeltől mintegy 20 kilométerre északnyugatra lezuhant egy helikopter - jelentette a belga média. A környéken katonai létesítmény is található, így a belga védelmi tárca szükségesnek látta közölni, hogy nem katonai helikopter járt szerencsétlenül. Az áldozatok kilétéről egyelőre nem adtak tájékoztatást, és a baleset okát sem állapították még meg.
2007.12.26. 16:53
 
Milliós kártérítés a galambpiszok sérültjének
Több mint hatmillió dollár (egymilliárd forint) kártérítést ítélt meg egy bíróság az amerikai Shelton Stewartnak, aki 1998-ban New Yorkban a járdán galambürüléken megcsúszott és leesett a metró lépcsőjén, több csonttörést szenvedve. A bíróság valójában 7,67 millió dollár jóvátételt ítélt meg, de a New York-i közlekedési vállalatnak csak 6,13 millió dollárt kell kifizetnie, mert "20 százalékban" az 56 éves férfi is hibásnak vallotta magát. Azt mondta, hogy noha munkába menet észrevette a galambpiszkot, nem tért ki előle időben, ezért őt is felelősség terheli. A New York Post című lap szerint a galambpiszok sérültje házat akar vásárolni a kártérítésből, és elviszi gyermekeit és unokáit a floridai Disneyworld vidámparkba.
2007.12.26. 15:53
 
 
Musarraf: a terrorizmus tönkreteheti Afganisztánt és Pakisztánt
Pervez Musarraf pakisztáni elnök szerdán az iszlámábádi látogatáson tartózkodó Hamid Karzai afgán államfő előtt kijelentette, hogy a terrorizmus mindkettőjük országát tönkreteheti. Musarraf közölte: vendégével a terrorizmus elleni harc keretében megvitatta a hírszerzési együttműködést. Karzai megjegyezte, hogy míg Afganisztánban csökken a lázadók tevékenysége, a határ pakisztáni oldalán viszont nő.
2007.12.26. 15:35
 
Crvena zvezda: szabadon engedték az előzetesben tartott vezetőket
Szabadon engedték a szerb Crvena zvezda csapatának három vezetőjét, illetve azt a mérkőzés-ellenőrt, akik december 9-e óta voltak előzetes letartóztatásban. A klub ügyvédje elmondta, az illetékes hatóság azok után döntött a szabadlábra helyezésről, hogy az ügyészség valamennyi tanút meghallgatott az előzetes nyomozás során. Az később dől el, bíróság elé kerül-e az ügy. A klub főtitkárát, a stadion vezetőjét és a pálya biztonsági főnökét, valamint az ellenőrt azzal vádolják, hogy nem fordítottak kellő figyelmet a december 2-i, Hajduk Kula elleni mérkőzés biztonságos lebonyolítására, illetve nem akadályozták meg a veszélyhelyzet kialakulását. A találkozón kitört szurkolói zavargásokban egy rendőr életveszélyesen megsérült.
2007.12.26. 15:23
 
 
Megérkezett a Progressz teherűrhajó a Nemzetközi Űrállomásra
Kikötött a Progressz M-62 pilóta nélküli orosz teherűrhajó szerdán a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) - közölte Valerij Lindin, az orosz repülésirányító központ szóvivője. Az űrhajó, amely vasárnap szállt fel a bajkonuri központból, két tonnányi terhet szállított az űrállomásra: élelmiszert - egyebek közt gyümölcsöt és zöldséget -, ivóvizet, üzemanyagot, berendezéseket, oxigént, karácsonyi és újévi ajándékokat vitt az ISS személyzetének, Peggy Whitson és Daniel Tani amerikai, valamint Jurij Malencsenko orosz űrhajósnak. Utóbbinak, aki szombaton lett 46 éves, a család külön születésnapi ajándékokat is küldött.
2007.12.26. 14:45
 
Egyelőre nem lehet korcsolyázni a Balatonon
Még nem alkalmas sportolásra a Balaton jege. A szakemberek szerint a tó szélén 2-3 centiméter vastag a jég, de ez még nem biztonságos, ezért senkinek sem javasolják, hogy a jégre lépjen. Ha marad a fagyos idő, akkor is még legalább egy hét kell ahhoz, hogy a parthoz közeli területeken biztonságosan lehessen korcsolyázni. A Balatonon egyébként idén télen is több helyen jelölnek majd ki az önkormányzatok biztonságos és nem utolsó sorban karbantartott jégfelületet, ahol biztonságosan lehet majd korcsolyázni.
2007.12.26. 13:51
 
Szerb államügyész szerint Mladics Szerbiában van
Ratko Mladics Szerbiában tartózkodik, Radovan Karadzsics pedig valahol a régióban. Ezt Vladimir Vukcsevics a háborús bűnök szerbiai ügyésze jelentette ki. A védelmi miniszter cáfol.
2007.12.26. 13:40
 
 
Várhatóan csak este áll helyre Miskolcon a távhőszolgáltatás
Várhatóan csak az esti órákra áll helyre a távfűtés és a melegvíz-szolgáltatás Miskolcon, ahol a reggeli órákban mintegy 12 ezer lakás maradt fűtés nélkül - tájékoztatta a Miskolci Hőszolgáltató (Mihő) Kft. az MTI-t. A társaság közleménye szerint egy 500 milliméter átmérőjű gerincvezeték 30 centiméter hosszan elhasadt, emiatt "a szolgáltatás rendszeréből jelentős mennyiségű vizet" veszítettek. A városban nincs fűtés és melegvíz-szolgáltatás a Vörösmarty, a Jókai, a Győri kapui, a Vologda lakótelepeken, valamint az Újgyőri főtér térségében és a Szentpéteri kapu távhőszolgáltatással ellátott lakásaiban, összesen mintegy 12 ezer otthonban. A hiba kijavításán a Mihő szakemberei folyamatosan dolgoznak.
2007.12.26. 13:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530[2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista