2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Aláírták a határőrség vagyonának átadásáról szóló jegyzőkönyvet
Aláírta a határőrség vagyonának átadásáról szóló jegyzőkönyvet Béndek József altábornagy, a határőrség országos parancsnoka és Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány szombaton Budapesten. Az átadási-átvételi jegyzőkönyv azért készült, mert január 1-jével a határőrség integrálódik a rendőrség szervezetébe, megszűnik, és a teljes vagyonát, személyi állományát a rendőrség veszi át. Bencze József országos rendőrfőkapitány a jegyzőkönyv aláírását követően elmondta, hogy mintegy 40 milliárd forint vagyoni érték kerül a rendőrséghez: 500 ezer négyzetméter lakott ingatlan, több száz jármű, 4.800 számítógép, 160 szerver, 2.000 EDR-rádió és 800 autóba szerelt EDR-rádió kerül a rendőrséghez.
2007.12.29. 12:00
 
 
Jessica Albát eljegyezték
Miután nyilvánosságra hozta terhességét Jessica Alba, most az eljegyzés hírét is megosztotta rajongóival.
2007.12.29. 11:23
 
 
II. Erzsébet kitüntette Kylie Minogue-ot
Kylie Minogue ausztrál énekesnő és színésznő újév alkalmából a Brit Birodalom Tisztje címet kapta II. Erzsébet angol királynőtől. A brit királynő más sztároknak, üzletembereknek és sportolóknak is adományozott kitüntetéseket szombaton. Összesen 972 kiválóság szerepel a kitüntetési listán. A jövőre negyvenéves művésznő egyike azoknak, akik a legtöbb lemezt készítik szerte a világon - korongjai több mint 40 millió példányban fogytak. Szappanoperákban vált széles körben ismertté a neve. Kylie Minogue-nál két évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak az orvosok. Sebészeti beavatkozást és kemoterápiai kezelést követően a múlt évben tért vissza a pódiumra.
2007.12.29. 11:21
 
AJÁNLÓ: First Born
Laura nyugtalan, szomorú nő, de leginkább magányos. Hiába van a szerető férje, a férfi éjjel-nappal dolgozik, keveset tud feleségével lenni. Miután megtudja, hogy terhes és férjével vidékre költözik, Laura depressziója egyre inkább elhatalmasodik. A baba idő előtt születik meg, s innentől kezdve a nő állapota egyre romlik, végül ön- és kötveszélyes viselkedésbe csap át.
2007.12.29. 11:19
 
 
Januártól drágul a fővárosi közszolgáltatások ára
Budapesten januártól szinte minden közszolgáltatás ára a kormány konvergenciaprogramjában jelzett csaknem ötszázalékos inflációnál nagyobb mértékben drágul. A BKV tarifái az ideihez hasonlóan jövőre is átlagosan 13 százalékkal emelkednek. E szerint a csak nappal használható vonaljegy ára 270 forint, az éjszakai jegyé pedig 350 forint lesz. A 30 napos dolgozói bérletért 8.250 forintot, a tanuló-nyugdíjas bérletért 3.250 forint kell majd fizetni. Lesz olyan jegyfajta, ami 22 százalékkal drágul, és lesz olyan is, mint a 65 évnél fiatalabb nyugdíjasok agglomerációs HÉV-bérlete, amelyért esetenként 10-szer többet kell kifizetni.
2007.12.29. 11:15
 
 
Egyre több a titok a Bhutto-gyilkosság körül
A Benazir Bhutto ellenzéki politikus meggyilkolásával vádolt törzsi vezető szóvivője szombaton tagadta, hogy Baitullah Maszúd részt vett volna a merényletben. Közben a meggyilkolt politikusnő egyik közeli munkatársa közölte, hogy a kormány állításával ellentétben golyó végzett Bhuttóval. A pakisztáni kormány pénteken az Al-Kaidát tette felelőssé a merényletért, és azt állították, hogy a politikus azért halt meg, mert beverte a fejét az autó napfénytetőjének emelőkarjába.
2007.12.29. 11:12
 
 
LABDARÚGÁS: Lampard hetekre kidőlt
Hetekre harcképtelenné vált Frank Lampard, a Chelsea angol középpályása, miután csütörtökön kiderült, hogy combizomszakadást szenvedett. Lampard a szerdai, Aston Villa elleni bajnoki első félidőjében sérült meg. Csütörtökön megvizsgálták az orvosok és kiderült: súlyosabb a sérülése, mint gondolták. A mérkőzés egyébként küzdelmes, 4-4-es döntetlennel ért véget.
2007.12.29. 11:04
 
 
Kiengedték az adelaide-i börtönből az ausztrál tálibot
Kiengedték az adelaide-i Yalata börtönből szombaton David Hickst, "az ausztrál tálib"-ot, akinek kilenc hónapot kellett ott letöltenie, miután öt évig volt bebörtönözve az Egyesült Államok guantánamói fogolytáborában. Hicks volt az egyetlen guantánamói fogoly, akit amerikai katonai törvényszék elítélt terrorista tevékenység vádjával. A férfi elismerte, hogy Afganisztánban részt vett a tálibok és az al-Kaida kiképzésén, valamint segítséget nyújtott a terroristáknak. Az Afganisztánt megszálló amerikai erőkkel szövetséges afgán katonák 2001 végén fogták el.
2007.12.29. 10:38
 
 
Kormányzati negyed: január közepén lesz eredmény
A kormányzati negyedre kiírt versenypárbeszédes közbeszerzési eljárás eredményhirdetése 2008. január 16-án lesz - közölte az MTI-vel a KVI koordinációs iroda. A közlemény szerint a csütörtöki beadási határidőig a KÉSZ Közép-Európai Építő Kft. és az Europolis Real Estate Management Kft. konzorciuma tett ajánlatot a kormányzati épületegyüttes felépítésére és 25 éven át tartó üzemeltetésére kiírt pályázatra. A határidőig egyetlen pályázat érkezett be, amelyet a KÉSZ-Europolis konzorcium készített. Egyébként nincs csúszás, a bírálóbizottság azért vizsgálja még a pályázatot, hogy a legjobb döntést hozhassa meg - mondta Budai Bernadett az MTI-nek.
2007.12.29. 10:22
 
 
Nissan Forum az új családi mikrobusz
Január közepén Detroitban mutatják be a Nissan új családi autóját, mely teljesen új formavilágra épül.
2007.12.29. 10:17
 
 
Putyin személyében komoly vetélytársa akadt a Télapónak
Vlagyimir Putyin "személyében" a Télapónak komoly vetélytársa akadt Moszkvában: miközben eddig jutányos áron lehetett szociális-, és jóval drágábban maszek Télapót hívni, a napokban hirdetések jelentek meg, amelyek szerint az államfő hasonmásait is az ünnepi asztalokhoz lehet ültetni. A szociális Télapó a moszkvai városi önkormányzat találmánya a kevésbé jómódúak számára, s már 1500 rubelért (mintegy 10 500 forintért) házhoz megy, miközben a magán Télapók ennek legalább a dupláját kérik. Most azonban konkurenciája támadt az összes Télapónak: a rendezvényszervező cégek Vlagyimir Putyin államfő hasonmását ajánlják, aki szintén házhoz megy az ünnepre.
2007.12.29. 10:15
 
Járvánnyal indul az új év
Kétszeresére emelkedett az influenzás betegek száma Csongrád megyében, Bács-Kiskunban pedig megháromszorozódott az influenzások száma az elmúlt héten - írja a Délmagyarország. A tisztiorvosok szerint január elején - az iskolakezdéssel - tömeges megbetegedésekre kell számítani.
2007.12.29. 10:11
 
Vatikán : nem lesz ördögűző minden egyházmegyében
XVI. Benedek pápa nem tervezi elrendelni, hogy minden katolikus egyházmegyében ördögűzőket alkalmazzanak - jelentette ki a katolikus egyházfő szóvivője pénteken. Federico Lombardi azután beszélt erről, hogy csütörtökön egy katolikus internetes oldalon megjelent: XVI. Benedek főállású ördögűzők alkalmazására akarja kérni a püspököket. A szóvivő szerint nincsenek előkészületek az ördögűzők száménak növelésére.
2007.12.29. 10:03
 
Kevés határőr jelentkezett fővárosi rendőrnek
A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetését kellemetlen meglepetésként érte, hogy a reméltnél jóval kevesebb határőr fogadta el a két szervezet összevonása nyomán felkínált beosztást - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány. A rendőrséget és a határőrséget január elsején vonják össze. A BRFK ötszáz rendőri beosztásra várt határőröket, de csak 300-an mondtak igent. Akik nem vállalkoznak a fővárosi szolgálatra, azok egy része nyugállományba vonul, mások pedig a korábbi beosztási helyükkel megegyező, a nyugati és az északi határokhoz tartozó megyék rendőrségeihez kerülnek.
2007.12.29. 10:02
 
 
Válik Sean Penn
11 év után elválik feleségétől Sean Penn amerikai színész- filmrendező- közölte pénteken az AFP hírügynökség a People magazinra hivatkozva. A házaspár szóvivője megerősítette a hírt, de további részleteket nem árult el az ügyről, így azt sem lehet tudni, miért döntött a színészházaspár a szakítás mellett.
2007.12.29. 09:40
 
 
Dallasban győzött a Cleveland Cavaliers
Három mérkőzéssel folytatódott az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság alapszakasza, mindhárom helyszínen vendégsiker született.
2007.12.29. 09:22
 
 
2007-ben 5,6 százalékkal emelkedett a BUX
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 2007-ben 5,6 százalékkal emelkedett, a részvénypiaci forgalom pedig mintegy 34 százalékkal bővült. Az év utolsó kereskedési napján, december 28-án a BUX 26.235,63 ponton állt, 1.391 ponttal magasabban, mint 2006 december végén. A részvénypiaci forgalom 2007-ben 8.690 milliárd forint körül alakult az MTI-ECO számításai szerint, míg 2006-ban 6.500 milliárd forintot tett ki. Az előző évben, 2006-ban 19,5 százalékkal nőtt a BUX értéke, a forgalom pedig 35 százalékkal volt magasabb, mint 2005-ben. Az index legmagasabb értéke 2007-ben 30.118 pont volt, ami egyúttal a BUX történelmi rekordját is jelenti.
2007.12.29. 09:21
 
 
Fergie házasodni akar
Az amerikai énekesnőt, Fergie-t eljegyezte kedvese, Josh Duhamel.
2007.12.29. 09:20
 
"Blogold a színházat" - európai projektben az Örkény Színház
A budapesti Örkény Színház is részt vesz az Európa Tanács Kultúra 2000 programja támogatásával ez év őszén indult Blog the Theatre - Blogold a színházat című projektben, amelynek keretében olyan blogszövegeket kutatnak fel, amelyek színházi feldolgozásra is alkalmasak - közölte a teátrum munkatársa, Vágó Kata az MTI-vel. Tájékoztatása szerint öt ország - Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Olaszország és Románia - vesz részt az elsősorban az internet iránt érdeklődő és fiatalos gondolkodású közönséget megcélzó színházi kezdeményezésben.
2007.12.29. 09:20
 
Európa Könyvkiadó: csaknem száz új kötet 2008 első félévében
Mintegy száz új kötet megjelentetését tervezi a jövő esztendő első félévére az Európa Könyvkiadó; a könyves műhely repertoárjában magyar és világirodalmi klasszikusok újranyomásai, krimik, történelmi munkák és hiánypótló alkotások is helyet kaptak. Az idén 50 éves kiadó folytatja szerzői sorozatait, amelyeken belül többek között William Golding, Mihail Bulgakov, Milan Kundera és Umberto Eco nagy sikerű regényei látnak újra napvilágot. A Bulgakov-életműsorozatnak a negyedik eleme kerül a polcokra: a Színházi regény Bulgakov Művész Színház-beli segédrendezőként eltöltött éveit dolgozta fel, míg az 1932-ben írt Moliére úr élete a francia drámaíró olvasmányos életrajzát tárja az olvasó elé.
2007.12.29. 09:19
 
 
Divatba jött a természetbarát temetkezés
Cynthia Beal oregoni cseresznyefa akar lenni a halála után. Minden szükségessel rendelkezik ahhoz, hogy ez megtörténhessen: van teste, temetkezési helye és biológiailag elporladó koporsója is. "A lehető legjobban fog komposztálódni" - mondta Beal, a Természetes Temetkezési Vállalat tulajdonosa. A cég egész sor természetbarát temetkezési tárgyat árul majd, ha januárban megnyílik, köztük az Epocodot, az újrafeldolgozott újságpapírból készült, kajak alakú koporsót. A biológiailag felbomló koporsók részét képezik a természetbarát temetés divatjának.
2007.12.29. 09:16
 
Három nappal többet dolgozunk jövőre
Jövőre 254 munkanap lesz, ebből három szombaton. 2007-ben csak 251 napon kellett dolgozni, mivel szinte minden állami ünnep a hétvége közelébe esett. 2007-ben 10 fizetett munkaszüneti nap volt, 2008-ban az ünnepek és a hétvégék egybeesése miatt csak 8, így is több olyan hosszú hétvége lesz azonban, ami egy-két szabadnappal akár egy hétre bővíthető.
2007.12.29. 09:11
 
 
Egyetlen parlamenti képviselő sem volt ott az összes szavazáson ősszel
A jelenlegi 385 parlamenti képviselő egyike sem volt ott az összes szavazáson az őszi és a rendkívüli téli ülésszak alatt; legtöbbször a fideszes Kósa Lajos hiányzott - derül ki az Országgyűlés adataiból. Az őszi ülésszak kezdetétől az év végéig 1.798 szavazás volt a parlamentben, majdnem húsz százalékkal több, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Arányaiban a szocialista frakcióból hiányoztak a legkevesebben: a képviselőcsoport 190 tagja közül 99 képviselő ott volt a szavazások több mint 95 százalékán. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor Fidesz-elnök hasonló mértékben volt aktív a szavazásokon: előbbi a voksolások 66,18, utóbbi 62,12 százalékán nyomott gombot.
2007.12.29. 09:05
 
 
1.390 millió euró a folyó fizetési mérleg hiánya
A folyó fizetési mérleg hiánya az idén a harmadik negyedévben 1,39 milliárd euró, szezonális hatásoktól megtisztítva 1,336 milliárd euró volt - közölte a jegybank szombaqton az első becslés alapján. A negyedéves adatok alapján 2007 III. negyedévében a külfölddel szemben fennálló finanszírozási igény (a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes hiánya) az előző negyedévhez képest csökkent. Értéke 790 millió euró, a szezonális hatások kiszűrésével 1.019 millió euró, ami a GDP 3,6 százaléka.A pénzügyi mérleg egyenlegeként adódó úgynevezett alulról számított külső finanszírozási igény a III. negyedévben 1016 millió euró, szezonálisan kiigazítva 1.278 millió euró, a GDP 4,9 százaléka.
2007.12.29. 08:46
 
LABDARÚGÁS: Matthäus is a bosnyák kapitányjelöltek között
A korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus is a lehetséges kapitányjelöltek között szerepel - jelentette be pénteken a Bosnyák Labdarúgó Szövetség. A világbajnok labdarúgó mellett a korábbi horvát kapitány, Zlatko Kranjcar és a bosnyák futball legenda, Meho Kodro is a jelöltek között szerepel. Az új vezetőedző kilétét január ötödikén jelentik be - nyilatkozta a balkáni álam szövetségének szóvivője a francia AFP hírügynökségnek.
2007.12.29. 08:32
 
 
Dakar 2008: Carlos Sainz győzelemre tör
A kétszeres ralivilágbajnok spanyol Carlos Sainz azt mondta, hogy szeretné megnyerni a január 5-én rajtoló 30., jubileumi Dakar-ralit. "Egész esztendőben erre készültem, győzni szeretnék. Természetesen jóval kevesebb tapasztalatot szereztem a sivatagi száguldásban, mint nagyhírű vetélytársaim, hiszen ez lesz a harmadik rajtom, de képesnek tartom magam arra, hogy nyerjek" - nyilatkozta a 45 esztendős pilóta, aki egy Volkswagen Race Touareg volánja mögött szeretné magvalósítani elhatározását.
2007.12.29. 08:28
 
2007-es magyar filmes rekord - nyolc nap után 109 ezer nézőnél tart a Macskafogó 2
A nyolcadik vetítési napon már 109 ezer néző látta a Macskafogó 2 című rajzfilmet. A legtöbben csütörtökön látták az egészestés családi mozit, akkor csaknem 20 ezren nézték meg Budapesten és vidéken a Macskafogó 2-t - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Csurdi Gábor, a Budapest Film forgalmazási igazgatója.
2007.12.29. 08:21
 
 
Robert Plant viseli az év szakállát
Az év szakálla díj nyertese Robert Plant - jelentette be a brit Szakállfelszabadító Front. A Led Zeppelin 59 éves énekese után Rafael Benitez, az FC Liverpool vezetőedzője következik, a harmadik pedig Sir Richard Branson milliárdos üzletember holtversenyben Monty Panesar angol válogatott krikettjátékossal, a tavalyi győztessel. A Beard Liberation Front a "torzonborzosság imázsának javításán" munkálkodik, ezt szolgálja a díj is. Keith Flett, az egyesület alapítója szerint "az idei nyertesek mind nagyon stílusos szakállt viselnek és ezzel jól szolgálják a modern, 21. századi szőrösség ügyét."
2007.12.29. 08:15
 
 
Díjeső a zeneiparban
Idén a zeneipar jeles képviselői csak úgy ragyogtak a sok díjtól, amit munkásságukért zsebeltek be.
2007.12.29. 08:13
 
 
Szilveszteri bál az Operában
Több mint egy évtizedes múltra tekinthet vissza a Szilveszteri Operabál, amelyet az idén is neves sztárok felléptével rendeznek meg a gyönyörű épületben. Keveházi Krisztina balettművész és Kolovratnik Krisztián színművész lesznek a bál házigazdái, akikről csak a felkérés után derült ki, hogy 4-5 éves koruk óta ismerik egymást - tudta meg az MTI munkatársa a bál szervezőjétől, Bán Teodórától. A nyitótánc mi más lehetne, mint keringő. Johann Strauss Denevér című klasszikus operettjéből csendülnek majd fel egyebek között részletek. Olasz és magyar világslágereket hallhatnak a jelenlévők Erox Martini előadóművész tolmácsolásában.
2007.12.29. 08:00
 
 
Vodafone: 2 százalékkal nőtt az egy előfizetőre jutó bevétel
Az éles verseny ellenére az év eleje óta a Vodafone Magyarország egy előfizetőre eső átlagos havi bevétele (ARPU) 2 százalékkal emelkedett, elérte a 4.995 forintot. Beck György, a társaság vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: a Vodafone estében 100 SIM-kártya birtokos közül 94,3 aktívan használja a telefonját, és ezzel a magyar piacon a legjobb arányt tudja felmutatni a társaság. Hozzátette, a szerződéses ügyfelek aránya a harmadik negyedév végére 42,5 százalékra nőtt a tavaly év végi 36,9 százalékról. Tavaly a Vodafone bevétele 137 milliárd forint volt, ami 10 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
2007.12.29. 07:56
 
 
Köztisztviselői kinevezés pályázattal
A minisztériumok, a Miniszterelnöki Hivatal és a kormányhivatalok vezető köztisztviselőit 2008. január 1-jétől csak pályáztatás útján lehet kinevezni, a köztisztviselői törvény erről szóló szabálya szerint. A pályáztatást a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (központ) folytatja le. A pályáztatás része - a kiírás mellett - a kompetencia vizsgálat is. Ez utóbbi lényege a különböző munkakörökre előírt követelmények és a pályázó tényleges készségeinek és képességeinek összevetése, munkaalkalmasságának felmérése, amely során személyes interjú, alkalmassági teszt is alkalmazható. A pályázati kiírást mindig az az államigazgatási szerv kezdeményezi, amelynek szüksége van a köztisztviselőre.
2007.12.29. 07:49
 
 
Ónos szitálás Budapesten: mentesítették a főbb útvonalakat
Ónos szitálás volt szombatra virradóan Budapesten, de a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF Zrt.) mentesítette a síkosságtól a fő- és tömegközlekedési útvonalakat, hidakat, felüljárókat, így a tömegközlekedési járművek hajnalban fennakadás nélkül el tudtak indulni. Hajnali egy órától köd alakult ki, majd ónos szitálás kezdődött változó intenzitással a főváros egyes részein. Emiatt a társaság 20 téli célgéppel szükség szerint elvégezte az 1200 kilométernyi fő- és tömegközlekedési útvonalhálózat, hidak, felüljárók, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalak biztonságossá tételét.
2007.12.29. 07:30
 
 
Hogyan tartsuk meg újévi fogadalmainkat?
Leszokni a cigiről, leadni egy keveset a súlyfeleslegből, felhagyni rossz szokásainkkal - a legtöbbünk megfogad valamit az új év kezdetén. De bármilyen fájdalmas is: tízünkből mindössze egy embernek sikerül elérnie azt, amit január 1-jén elhatározott. Mielőtt azonban mindannyian feladnánk: brit pszichológusok segítséget nyújtanak ahhoz, hogy nagyobb eséllyel indulhassunk a 2008-as "bizonyistenversenyben". A kutatócsoport háromezer személlyel egy éven át tartó vizsgálata szerint a férfiak általában szívesebben tűznek ki határozott célokat maguk elé, a nők pedig inkább arról beszélnek, hogy miként változna a környezetük, ha sikerülne céljukat elérni. A siker kulcsa: ne halogassuk az elhatározást az év első napjáig!
2007.12.29. 07:28
 
 
Fidel Castro már nem ragaszkodik a hatalomhoz
Fidel Castro már nem ragaszkodik a hatalomhoz, jóllehet fiatalabb éveiben volt ilyen időszak - üzente maga a műtét után lábadozó idős kubai vezető a havannai parlamentnek. Castro üzenetét helyi idő szerint pénteken olvasták fel a nemzetgyűlés ülésén. Fidel Castro ebben visszautalt december 17-i levelére, amelyben már jelezte: elemi kötelessége, hogy ne ragaszkodjon tisztségeihez, még kevésbé, hogy a fiatalok útjába álljon". A kubai vezető ehhez most hozzáfűzte, hogy ő nem is olyan személyiség, aki ragaszkodik a hatalomhoz. Megfigyelők szerint Raúl Castro irányítása alatt gördülékenyen zajlott le a hatalmi átmenet.
2007.12.29. 07:10
 
 
Tenisz, Gold Coast: Szávay Vakulenko ellen kezd
A világranglistán 20. Szávay Ágnesnek a rangsorban 32. ukrán Julia Vakulenko lesz az első ellenfele a hétfőn kezdődő 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán. A magyar tehetség, aki szombaton ünnepli 19. születésnapját, eddig egyszer, az idei US Open nyolcaddöntőjében találkozott Vakulenkóval és Szávay két szoros szettben 6:4, 7:6 (7-1)-re nyert. Az MTI információi szerint magyar győzelem esetén a fehérorosz Viktorija Azarenka és a japán Szugijama Ai párharc győztese lesz a következő rivális. "Nagyon erős a mezőny, de remélem helytállok" - mondta a nyolcadik helyen kiemelt Szávay, aki a párosversenyen a tavaly egyesben győztes orosz Dinara Szafina oldalán lép pályára.
2007.12.28. 20:00
 
LABDARÚGÁS: Közös megegyezéssel bontott szerződést Vlak és a Fehérvár
Közös megegyezéssel felbontotta szerződését Marian Vlak, az NBI-ben szereplő FC Fehérvár vezetőedzője. A horvát szakembernek és segítőjének, Hrvoje Braovic-nak 2008 végéig szólt a szerződése, a csütörtöki elnökségi megbeszélés után azonban úgy döntöttek, nem folytatják tovább a munkát a Fehérvárnál - olvasható a klub honlapján.
2007.12.28. 19:10
 
Az angolok pályázata érvényes az FTC ingatlanára
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) pénteken bejelentette, hogy egyedül az angol Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlata érvényes az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjának értékesítésére kiírt pályázaton. Zelles Sándor, a KVI vezérigazgatójának az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a végső döntést januárban a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács hozza meg. Kevin McCabe, az angol Sheffield United labdarúgócsapatának tulajdonosa - egyben a vállalat egyik vezetője - korábban jelezte: sikeres pályázat esetén akár 30 millió eurót is hajlandó lenne befektetni a ferencvárosi futballklubba. A KVI ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC budapesti, Üllői úti ingatlan-együttesének értékesítésére.
2007.12.28. 18:40
 
 
Megérkeztek Franciaországba a Csádban elítélt segélymunkások
Csád pénteken kiadta Franciaországnak a Zoé Bárkája civil szervezet hat francia munkatársát, akiket emberrablás vádjával nyolcévi kényszermunkára ítéltek az afrikai országban. A segélymunkások délután elhagyták Csádot. Repülőgépük közép-európai idő szerint röviddel este fél tíz előtt rendben leszállt a Párizstól északra fekvő Le Bourget repülőtéren. A Franciaország és egykori gyarmata között 1976-ban köttetett kiadatási egyezmény értelmében a segélymunkásoknak hazájukban kell letölteniük büntetésüket. "Kedvezően reagáltam Franciaország kiadatási kérelmére. Távozásuknak már nincs akadálya" - közölte Albert Pahimi Padacké csádi igazságügy-miniszter.
2007.12.28. 18:21
 
 
Köztársasági Elnöki Hivatal: nincs alacsonyabb és magasabb fokozatú vétó
Nincs alacsonyabb és magasabb fokozatú vétó - mondta a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője az MTI-nek, azokra a kritikákra válaszolva, amelyek a köztársasági elnök bejelentését követték, miután az államfő megfontolásra visszaküldte a parlamentnek az egészségbiztosítási törvényt. Kumin szerint nem szerencsés, ha bárki megpróbál fokozatbeli különbséget tenni a vétók fajtája, az alkotmányossági és a politikai vétó között. "Nincs alacsonyabb és magasabb fokozatú vétó" - jelentette ki. Mint mondta, alkotmányossági vétóra akkor kerülhet sor, ha a köztársasági elnök a törvényben alkotmányt sértő rendelkezést talál.
2007.12.28. 18:15
 
Pénzhamisítókat fogtak
Pénzhamisítás közben fogták el a miskolci rendőrök azt a társaságot, akik fénymásolt 10 ezer forintosokat próbáltak meg házilag gyártani. A 27 éves sajószentpéteri férfi negyedmagával hamisította a pénzt egy miskolci családi házban. A férfi ellen a rendőrség már folytatott hasonló ügyekben eljárást. A házban a rendőrök lefoglalták a hamis bankjegyeket és az előállításukhoz szükséges eszközöket, köztük azt az öntapadós, fémszínű matricát is, ami a fémcsíkokat lett volna hivatott helyettesíteni. A társaságot egyébként már a kazincbarcikai és a szerencsi rendőrök is keresték.
2007.12.28. 17:41
 
Horváth Ágnes azt ígéri, hogy jövő héten válaszolnak az államfő kifogásaira
Döntő jelentőségű, hogy Sólyom László köztársasági elnök az egészségbiztosítási törvénytervezettel kapcsolatban nem fogalmazott meg alkotmányos aggályt és nem vitatta, hogy fennmarad-e a társadalombiztosítás - reagált Horváth Ágnes egészségügyi miniszter az államfő csütörtöki döntésére. A tárcavezető egyetért Sólyom Lászlóval abban, hogy hasznos lenne a konszenzus a kérdésben, azt azonban vitatja, hogy hiányában ne lehetett volna elindítani a változásokat. Véleménye szerint szükséges volt a cselekvés.
2007.12.28. 17:21
 
 
Erdei Zsolt harmadik lett a Boxsport szavazásán
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka harmadik lett a tekintélyes német Boxsport magazin éves szavazásán. A bajnoki címét kilencszer megvédő magyar klasszist - akit novemberben a WBO a hónap legjobbjának választott - csak az örmény Arthur Abraham, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) középsúlyú világbajnoka és az ukrán Vlagyimir Klicsko, az IBF nehézsúlyú világbajnoka előzte meg. "Madár" mögött végzett például a WBA középsúlyú bajnoka, Felix Sturm is. Az edzők között Ulli Wegner zsinórban öt éve uralja a német bokszéletet.
2007.12.28. 16:57
 
Még ingyenesen parkolhatunk több városban
Továbbra sem kell fizetni a parkolásért a fővárosban, egészen január 1-ig. Ingyenes a parkolás a két ünnep között Székesfehérváron és Miskolcon is.
2007.12.28. 16:50
 
Csalás miatt nyomoznak a Budapest Gyógyfürdő Zrt ügyében
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt hamarosan pályázatot ír ki a fürdőkbe telepítendő beléptető rendszerre. Így remélik megállítani a cégen belüli több százmilliós lopássorozatot. A cég olyan vállalkozót szeretne találni, aki a beruházást a majdan megnövekvő bevételek ráeső részéből fedezné, megelőlegezve a rendszer telepítésének költségét. Budapesten több olyan fürdő van, ahol a forgalmas napokon 1 millió forintot osztanak szét maguk között a szabályokat megsértő dolgozók.
2007.12.28. 16:37
 
Több ezer csomag cigarettát koboztak el Romániában egy magyar állampolgártól
Több mint négyezer csomag cigarettát koboztak el a román határőrök egy magyarországi férfitől pénteken. A nagyszalontai határátkelőnél a román hatóságok egy rutinellenőrzés során 4300 pakli dohányárut találtak egy magyar állampolgár gépkocsijában, aki a cigaretta eredetét nem tudta igazolni.
2007.12.28. 16:33
 
Magyar külügy: a Pakisztánban élő magyarok jól vannak
A Pakisztánban élő magyar állampolgárok jól vannak, biztonságban - mondta el a magyar külügyminisztérium szóvivője a Független Hírügynökségnek pénteken. Szelestey Lajos hozzá tette: az iszlámábádi külképviselet folyamatosan kapcsolatban van velük. A magyar külügyminisztérium egyelőre nem adott ki olyan figyelmeztetést, hogy a magyar állampolgárok ne utazzanak Pakisztánba.
2007.12.28. 16:32
 
 
Jégkorong Magyar Kupa: döntőben a Dunaújváros
Elsőként a Dunaújváros jutott a jégkorong Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntőben 2-1-re legyőzte az Újpest együttesét. Magyar Kupa, elődöntő (Csíkszereda): Dab.Extra.hu - Újpesti TE 2-1 (0-0, 1-1, 1-0). Később: HC Csíkszereda-SC Csíkszereda 18 órától.
2007.12.28. 16:24
 
Megvan a Chicago Bulls új trénere
Az eddigi másodedző, Jim Boylan veszi át a chicagói kosárlabdacsapat szakmai irányítását.
2007.12.28. 16:21
 
 
Horváth Ágnes: a tárca hivatalosan nem tárgyalt a befektetőkkel
Döntő jelentőségű, hogy Sólyom László nem fogalmazott meg alkotmányossági aggályokat az egészségbiztosítási törvény kapcsán, és azt sem vitatta, hogy fennmarad a társadalombiztosítás - mondta az egészségügyi miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen az államfő csütörtöki döntésére reagált. Sólyom László csütörtökön jelentette be, hogy nem írja alá az egészségbiztosítási törvényt. Horváth Ágnes tagadta, hogy a szaktárca bármilyen hivatalos tárgyalást folytatott volna a potenciális befektetőkkel. Mint mondta, az átalakítás folyamán a Magyar Biztosítók Szövetségével folytattak megbeszéléseket, még a törvényalkotás folyamatában. Elsősorban informálisan tájékozódtak a befektetői érdeklődésről.
2007.12.28. 16:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528[2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista