2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Johnny Depp Tim Burton-függő
Johnny Depp számára vannak filmek és vannak Tim Burton-filmek. A hollywoodi színész már hatodik alkalommal forgatott Burtonnal, a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című zenés produkció február 21-én kerül a magyar nézők elé. Stephen Sondheim vérgőzös musicaljének filmváltozatától teljesen kifeküdt az amerikai kritika. A The New York Times szakírója szerint "valami mesterműhöz közelálló" produkció született, és Depp a XIX. századi bosszúálló sorozatgyilkos megformálásával nemcsak az Arany Glóbuszért, hanem az Oscar-díjért is remek eséllyel indul.
2008.01.10. 15:39
 
 
A Marsba esetleg becsapódó aszteroida nem fenyegeti a Földet
Egy futballpálya-nagyságú aszteroida csapódhat január 30-án a Marsba, az ütközés azonban nem fenyegeti a Földet - állítják amerikai és orosz kutatók. A WD5 jelű aszteroida, amelyet tavaly november 20-án fedeztek fel amerikai csillagászok, óránként csaknem 45 ezer kilométeres sebességgel tart a vörös bolygó felé. A becsapódás valószínűségét jelenleg 4 százalékosra becsülik a tudósok, a detonációs hatását pedig 3 megatonnára - körülbelül akkorára, mint a Tunguz- meteorit esetében, amely 1908-ban Szibéria lakatlan vidékén 60 millió fát tarolt le. Amerikai számítások szerint az esetleges becsapódás semmiképp sem lesz negatív hatással a Föld lakosai számára.
2008.01.10. 15:36
 
 
Magyarország első az uniós pénzek felhasználásában az EU-biztos szerint
Magyarország az első helyen áll az Európai Unió tizenkét új tagországa között az uniós pénzek felhasználásában a 2004-2006-os források mutatói alapján, és mind a huszonhét tagállamot tekintve is harmadik - jelentett be Danuta Hübner, az Európai Bizottság regionális politikai felelőse csütörtökön Brüsszelben, Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszterrel folytatott találkozója után. Kiemelte, Magyarországnak egyelőre nem származott semmilyen vesztesége amiatt sem, hogy az EU az új költségvetési időszakra háromról két évre rövidítette a megítélt támogatások felhasználási határidejét.
2008.01.10. 15:25
 
 
Egymillió osztrákot fenyeget a szegénység
Hozzávetőleg egymillió osztrákot, a lakosság tizenkét-tizenhárom százalékát fenyegeti a szegénység réme, csaknem a felüket tartósan - állapította meg az Osztrák Statisztikai Hivatalnak (SA) a 2004-2005-ös időszak vizsgálatán alapuló elemzése. Összesen 1,57 millió ember került abba a helyzetbe a két év valamelyikében, hogy havi jövedelmét tekintve a 900 eurós szegénységi küszöb alá csúszhat. Közülük mintegy négyszázezer mindkét évben a legalacsonyabb jövedelmű kategóriába tartozott. A legveszélyeztetettebbek a nyugdíjasok.
2008.01.10. 15:10
 
Sólyom László a Palesztin Állam külügyminiszterét fogadja
Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnöke 2008. január 11-én, pénteken 10.00-kor fogadja Őexc. Rijád al-Malki urat, a Palesztin Állam külügyminiszterét a Sándor-palotában.
2008.01.10. 14:34
 
 
McCann-ügy: az apa magát hibáztatja a kis Madeleine eltűnéséért
Magát hibáztatja lánya eltűnéséért Madeleine McCann édesapja, aki most először elismerte azt is, hogy alig lát már reményt a gyermek megtalálására. A négyéves skót kislánynak tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta üdülőközpontjában, miközben a szülők a szállodától néhány méterre vacsoráztak. A Vanity Fair magazinnak adott nyilatkozatában - amelyet a csütörtöki Daily Mirror is átvett - Gerry McCann maga is bevallotta, hogy bűntudat gyötri, amiért a kérdéses estén ő és felesége magukra hagyták Madeleine-t és két kisebb testvérét. 
2008.01.10. 14:08
 
 
Hatósági zár alatt egy fehér port kapó szabolcsi képviselő lakása
Hatósági zár alá került Szabados József, MSZP-s országgyűlési képviselő baktalórántházi lakása, miután a politikus is fehér port kapott postán, és a boríték felbontása közben a küldemény szétszóródott otthonában. Ezt maga az érintett mondta el csütörtökön Nyíregyházán, a párt sajtótájékoztatóján. A hatóságok elővigyázatosságból 72 órára lepecsételték a lakást, amíg kiderül, hogy van-e egészségkárosító hatása a pornak - mondta a szabolcsi képviselő, a párt térségi alelnöke. Szabados József közölte: szerdán a napi postája között talált egy olyan borítékot, amelynek feladójaként az Országos Széchényi Könyvtár szerepelt, s budapesti postai bélyegző volt rajta.
2008.01.10. 13:43
 
 
Forma-1: a Honda leszerződtette Wurzot
A Honda Forma-1-es csapata leszerződtette a tavaly visszavonult Alexander Wurzot, az osztrák versenyző tesztpilóta és tartalékversenyző lesz a brit istállónál. Az előző idény vége előtt a Williamstől - átmenetileg - nyugdíjba vonuló Wurz Valenciában, a csapat első, január 22-i tesztelésén csatlakozik új munkaadójához. "Alexnak a sportágban szerzett 11 éves tapasztalata hozzásegíthet minket, hogy minél versenyképesebbek lehessünk a 2008-as szezonban" - nyilatkozta Ross Brawn, a Honda új csapatfőnöke. A 33 éves pilóta pályája során eddig a Benettonnál, a McLarennél és a Williamsnél szerepelt. 2008-ban a brit Jenson Button és a brazil Rubens Barrichello lesz a Honda istálló versenyzője.
2008.01.10. 13:43
 
 
Megkezdődött a kultúrák közötti párbeszéd európai évének magyar programja
Megkezdődött a kultúrák közötti párbeszéd európai évének magyarországi programja, az eseménysorozatot Bogyay Katalin, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára nyitotta meg csütörtökön, Budapesten. Az uniós programsorozat magyarországi rendezvényének nagyköveteit bemutatva Bogyay Katalin elmondta: a művészek és sportolók gondolataik és személyiségük által népszerűsítik a rendezvényeket. Az eseménysorozat üzenetét Kokas Katalin és Kelemen Barnabás hegedűművész, Polgár Judit nemzetközi sakknagymester, Varga Dániel vízilabdázó és a Kerekes Band közvetíti.
2008.01.10. 13:40
 
 
EURO-2008: Matthaus szerint nem a németek az esélyesek
Nem tartja favoritnak hazája válogatottját a nyári Európa-bajnokságon Lothar Matthaus, a németek korábbi futballsztárja. "Senki sem állíthatja komolyan, hogy mi vagyunk a nagy esélyesek. Most őszintén: tényleg annyira sikeres ez a csapat? Jól kezdtük az Eb-selejtezőket, mégis csak másodikok lettünk a csoportban. Klose és Lahm révén csak két játékosunk volt érdekelt az Év legjobbja-szavazáson, és 2006-ban csak bronzérmesek lettünk az idehaza rendezett vb-n két európai csapat mögött" - fejtegette a Stuttgarter Zeitungnak a volt magyar szövetségi kapitány.
2008.01.10. 13:12
 
 
Budapest-Bamako rali: nem kizárt három dakaros csapat indulása
A Budapest-Bamako rali nem kapott terrorfenyegetést, ennek ellenére a 405 fős mezőnyből közel húsz spanyol és francia versenyző mondta le az indulást - hangzott el a szombaton reggel fél nyolckor a Parlament elől rajtoló verseny sajtótájékoztatóján. Szabó Gál András főszervező elmondta: a lefújt Dakar mezőnyéből a magyar elitcsapatok már korábban jelezték, hogy nem kívánnak részt venni a 3. Budapest-Bamako ralin, ugyanakkor két szlovák csapat, valamint Kiss Sándorék szervizkamionos teamjének indulása még elképzelhető.
2008.01.10. 12:53
 
 
Fidesz: 10,1 milliárdot tapsoltak el a kormányzati negyedre
A Fidesz szerint a kormánynak 10,1 milliárd forinttal kell elszámolnia a kormányzati negyed beruházása kapcsán, amelyet az ellenzéki párt "luxus ingatlanbiznisznek" tart. Erről Balsai István és Cser-Palkovics András beszélt a negyed tervezett helyszíne mellett tartott sajtótájékoztatóján. Balsai István a Ferdinánd hídon tartott tájékoztatón újságíróknak azt mondta: a kormány hazudik a közvéleménynek, amikor azt akarja elhitetni, hogy mindössze 632 millió forint "kidobott pénzről" van szó a kormányzati negyed kapcsán. A politikus szerint ugyanis 10,1 milliárdot "tapsoltak el" a kormányzati negyedre.
2008.01.10. 12:14
 
 
Demszky szerint nehéz év elé néz Budapest
A tavalyihoz hasonló kifeszített gazdálkodású év elé néz a főváros 2008-ban is - mondta Demszky Gábor. A főpolgármester hozzátette: a budapesti gazdaság jobban prosperál az országos átlagnál. A fővárosban a legjobb a foglalkoztatási helyzet, itt a legmagasabb az egy főre jutó GDP és Magyarország adóbevételeinek 36-37 százaléka is Budapesten keletkezik. Demszky Gábor kifejtette Budapest számára a problémát az elvonások mértéke jelenti. A főváros egyrészt a fejlesztések állami támogatására, valamint európai uniós forrásokra számíthat. A főpolgármester úgy fogalmazott Budapest előremenekül a fejlesztésekkel, hogy az infrastruktúra fejlesztésével még több adóbevételt produkáljon.
2008.01.10. 12:00
 
 
Slágerúticélok 2008-ra
Mozambikba, St. Luciára, Montenegróba, Szicíliába, vagy a kínai Hajnan (Hainan) szigetre utaznak majd idén az igényes utazók - idézi a concierge.com összeállítását a Turizmus Panoráma, a Magyar Szállodaszövetség hivatalos lapja. Közkedvelt úticél lesz továbbá Ecuador, San Diego, Omán, a mexikói Puerto Rescondido és az oaxacai tengerpart, valamint az örökké népszerű Párizs. A profi, tehetős, ráérős turisták világszerte állandóan figyelik, melyek a slágerúticélok, változnak, romlanak-e hajdan népszerű célpontok, vagy hogy érdemes-e újra utazni az évtizedekig háború sújtotta övezetekbe.
2008.01.10. 11:17
 
 
Bush Abbásszal tárgyal Ramalláhban
A ciszjordániai Rámalláhba látogató George Bush amerikai elnök csütörtök délelőtt a Mukataában, a Palesztin Hatóság székhelyén tárgyalt palesztin kollégájával, Mahmúd Abbásszal. Abbász "történelmi vizitnek" nevezte az amerikai elnök látogatását, amely "nagy reményt ad népünknek". Az eszmecseréjük után közös sajtóértekezleten kifejezte reményét, hogy az idei év "a béke megteremtésének éve lesz", és Bush elnöki mandátumának lejárta előtt sikerül békemegállapodást kötni. Bush biztosította tárgyalópartnerét, hogy mandátumának jövő januári lejárta előtt megszületik az izraeli-palesztin békeszerződés, és azt a meggyőződését hangoztatta, hogy rövidesen létrejön egy palesztin állam.
2008.01.10. 10:45
 
 
Az izraeliek szerint hatástalan lesz a Bush-látogatás
Az izraeliek többsége kétli, hogy George Bush amerikai elnök jelenleg zajló közel-keleti útja hatással lesz az izraeli-palesztin párbeszéd felújítására - ez derül ki a Jediót Ahronót izraeli napilap csütörtöki számában nyilvánosságra hozott felmérésből. Az izraeliek nem kevesebb mint 77 százaléka adott hangot ezzel kapcsolatos kétkedésének, míg 21 százaléknak volt más a véleménye. A tavaly novemberi annapolisi nemzetközi békeértekezlet nyomán Izrael és a palesztinok felújították hét éve befagyasztott tárgyalásaikat, s megegyeztek abban, hogy ez év végéig békemegállapodást kötnek, független palesztin állam létrehozását irányozva elő.
2008.01.10. 10:24
 
 
Melbourne: Szávay a 20. kiemelt
Világranglistás pozíciójának megfelelően a 20. kiemeltként kezdi meg Szávay Ágnes a jövő héten az év első Grand Slam-versenyének, az ausztrál nyílt teniszbajnokságnak a főtáblás küzdelmeit. Pénteken derül ki, hogy ki lesz a viadal egyetlen magyar főtáblásának első ellenfele. A kiemeltek rangsorát ezúttal is a két világelső, Roger Federer, illetve Justine Henin vezeti. Utóbbiaknál a teljes top 32 elindul, míg a férfi mezőnyből sérülés miatt hiányozni fog a német Tommy Haas, valamint az argentin Guillermo Canas.
2008.01.10. 10:04
 
 
Postabank ügy: Princz Gábort és három társát pénzbüntetésre ítélték
Megváltoztatta a Fővárosi Bíróság korábbi döntését csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla a Postabank-ügyben és hanyag kezelés vétsége miatt pénzbüntetésre ítélt a per hét vádlottja közül négyet, köztük Princz Gábort, a pénzintézet egykori elnök-vezérigazgatóját. Princz Gábort 3 millió hatszázezer, a másik három vádlottat másfél-másfél millió forint pénzbüntetéssel sújtották. A másodfokú döntés ellen Princz Gábor és három helyettese ügyében az ügyész súlyosbításért, míg a vádlottak és védőik felmentésért fellebbeztek. A harmadfokú eljárásra azért nyílt lehetőség, mert míg korábban az elsőfok felmentette a vádlottakat, a másodfok négyüket bűnösnek mondta ki.
2008.01.10. 09:45
 
 
4 százalékkal nőtt a kereskedelmi szálláshelyek bevétele
A kereskedelmi szálláshelyek bruttó bevétele 4 százalékkal nőtt tavaly az első tizenegy hónapban az előző évi bázishoz képest, s elérte a 227 milliárd forintot - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A szállásdíjbevétel 131 milliárd forint volt, 7 százalékkal emelkedett a vizsgált időszakban. A szálláshely- és vendéglátó-szolgáltatások január-novemberre számított árindexe 8,4 százalékos növekedést jelzett az egy évvel korábbi szinthez képest, ezen belül a szálláshely-szolgáltatásban 5,8 százalékos áremelkedést mértek. Január-novemberben 3,2 millió külföldi vendég 9,6 millió vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken.
2008.01.10. 09:14
 
 
Női Euroliga: második helyen a Pécs
A szerdán Mondeville-ben nagyszerű győzelmet arató MiZo Pécs 2010 nyolc forduló után a második helyen áll a női kosárlabda Euroliga D csoportjában. A mérlegüket 5/3-ra javító baranyaiak az alapszakasz hátralévő két körében előbb jövő csütörtökön a 2/6-tal sereghajtó olasz Faenzát fogadják, majd zárásként a veretlenül éllovas spanyol Valenciához látogatnak. Eredmények, 8. forduló, D csoport:  Valencia (spanyol)-Dinamo Moszkva (orosz) 55-53, Faenza (olasz)-Vilnius (litván) 40-65. Korábban: Mondeville (francia)-MIZO PÉCS 2010 72-77. A csoport állása: 1. Valencia 16 pont, 2. PÉCS 13, 3. Dinamo Moszkva 12, 4. Vilnius 11, 5. Mondeville 10 (568-583), 6. Faenza 10 (489-575).
2008.01.10. 09:09
 
 
George Bush megérkezett Rámalláhba
Megérkezett csütörtökön reggel a ciszjordániai Rámalláhba George Bush amerikai elnök. A rossz idő miatt Jeruzsálemből gépkocsival érkező Busht, aki először tesz látogatást palesztin területeken, Mahmúd Abbász palesztin elnök fogadta.
2008.01.10. 08:59
 
 
Sydney: Henin és Kuznyecova a döntőben
A papírformának megfelelően az első helyen kiemelt belga Justine Henin és a másodikként rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecova jutott be a döntőbe a nőknél a sydneyi keménypályás tenisztornán. Eredmények: nők (600 ezer dollár összdíjazás), elődöntő:  Henin (belga, 1.)-Ivanovic (szerb, 4.) 6:2, 2:6, 6:4, Kuznyecova (orosz, 2.)-Vaidisova (cseh) 7:5, 7:6 (7-4). Férfiak (465 ezer dollár összdíjazás), negyeddöntő:  Stepanek (cseh)-Calleri (argentin) 6:2, 6:4.
2008.01.10. 08:50
 
 
Népszabadság: Parkol a pozitív adóslista
Leállt a kormány a banki verseny ösztönzésével - írta csütörtökön a Népszabadság. Nyáron még úgy tűnt, januártól új világ jön, könnyebb lesz a bankváltás, változnak a korlátozó szabályok, és mégiscsak lesz a hiteleket olcsóbbá tevő pozitív adóslista. Ma csak arról tudni, hogy az eredeti határidőket nem tartják be. Újak nincsenek, a munka állítólag folyik. A gyakorlatban azonban áll - közölte a lap.
2008.01.10. 08:15
 
 
Lerobbant BKV-busz okoz fennakadást a Szent Gellért térnél
Egy lerobbant, füstölgő BKV-busz miatt torlódás alakult ki a XI. kerületi Szent Gellért térnél csütörtök reggel - közölte az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa. A BKV fődiszpécsere megerősítette, hogy egy műszaki hibás busz vesztegel a Bartók Béla úton a Gellért térnél. Elmondása szerint: egy régi típusú Ikarus 280-as csuklós jármű hibásodott meg. A füstölgő buszhoz egyébként két tűzoltógépjármű érkezett. A Móricz Zsigmond tér irányából a Gellért tér felé közlekedő villamosok a mentésben részt vevő tűzoltóautó miatt átmenetileg nem járnak.
2008.01.10. 08:00
 
 
A JP Morganhez szegődött Tony Blair
A világ egyik legnagyobb befektetési csoportjához, a JP Morganhez szegődött tanácsadónak Tony Blair volt brit kormányfő, írta a csütörtöki Financial Times. A londoni gazdasági napilap szerint Blair, aki tavaly júniusban, tíz év után köszönt le a miniszterelnöki tisztségről, részmunkaidőben végzi a JP Morgannél vállalt feladatát. Fizetségét hivatalosan nem tették közzé, de a lapban idézett egyik New York-i fejvadász cég becslése szerint a volt kormányfő valószínűleg évi több mint 1 millió dollárt kap. Jamie Dimon, a JP Morgan vezérigazgatója kijelentette: Blair "hatalmas értéket" jelent a cégnek, mivel az egész világon csak "néhány ember van, aki olyan tudással és kapcsolatrendszerrel bír, mint ő".
2008.01.10. 07:18
 
 
Rendkívüli készültség Ciszjordániában Bush látogatása miatt
Soha nem látott biztonsági intézkedéseket foganatosítottak csütörtökön Ciszjordániában George Bush látogatása előtt. Rámalláhban, ahol Mahmúd Abbász palesztin elnök a nap folyamán fogadja Busht, a palesztin rendőrség lezárta a város nagy részét. A palesztin elnöki komplexum körüli házak lakóit felszólították, hogy tartsák magukat távol az ablakoktól és az erkélyektől, és a környéket amerikai mesterlövészek vették körül. Az amerikai elnök, aki szerdán érkezett meg Izraelbe, első ízben látogat a palesztin területekre.
2008.01.10. 07:07
 
 
Jogerős ítélet születhet ma a Postabank-ügyben
Várhatóan ma hirdeti ki másodfokú döntését a Fővárosi Ítélőtábla a Postabank-ügyben megvádolt Princz Gábor, a pénzintézet volt elnök-vezérigazgatója és társainak büntetőperében. Az összesen 34,6 milliárd forintos, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indult eljárásban a korábbi tervek szerint december 20-án hirdettek volna ítéletet, ám akkor a tárgyalás kezdetén az hangzott el, hogy a bírói testület nem jutott döntésre, ezért a per folytatását január 10-re halasztották. Az ügyben korábban a Fővárosi Bíróság felmentette a vádlottakat, de a 2006 júliusában született elsőfokú ítélet ellen az ügyészség képviselője fellebbezett, így került a per a táblabíróság elé.
2008.01.10. 07:00
 
 
Folytatódik a szemétháború Olaszországban
Újabb összetűzés zajlott le szerda este Nápoly közelében a hatóságok és a szemétlerakóhelyek újranyitása ellen tüntető lakók között. Szemtanúk szerint néhányan köveket és petárdákat dobtak be a helyszínre kivezényelt tűzoltóautók vezetőfülkéibe és egy rendőrautót is megtámadtak a Nápoly melletti Pozzuolinál. Az incidensben nyolc tűzoltó megsérült. A település Pianura, egy olyan nápolyi előváros közelében terül el, ahol nemrégiben ismét megnyitottak egy 11 éve egészségügyi okok miatt bezárt szeméttelepet. A Nápoly környéki, rendszeresen ismétlődő szemétválság legalább tíz éves múltra tekint vissza.
2008.01.10. 06:49
 
Nem világos, mennyit fizetünk
Egyre többen panaszkodnak az érthetetlen banki tájékoztatásra - írja a Magyar Nemzet. A PSZÁF és a Gazdasági Versenyhivatal is felszólította a hitelintézeteket, hogy egyszerűsítsék és tegyék egyértelművé az ügyfelek tájékoztatását, hogy könnyebben össze tudják hasonlítani az ajánlatokat.
2008.01.09. 20:03
 
 
Az ombudsman szerint korlátozni kellene a Parlament előtti gyülekezést
Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szerint korlátozni kellene a Parlament előtti gyülekezést. Erről Szabó Máté nyilatkozott szerdán az MTI-nek, azt követően, hogy az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy az ombudsman szerint meg kellene tiltani az Országház előtti tüntetést. "Nem azt mondom, hogy megtiltani kellene a Parlament előtti gyülekezést, hanem korlátozni kellene" - mondta az ombudsman a távirati irodának. Hozzátette: Európában nagyon sok helyen korlátozzák az államhatalmi szervek előtt a gyülekezést, ennek - mint hozzátette - jó okai vannak.
2008.01.09. 19:53
 
Robbanás Hollandiában
Felrobbant egy kocsi a hollandiai Delft városa mellett kedden. A detonációban megsebesült egy férfi, akit súlyos állapotban vittek kórházba. Az eset azért keltett nagy feltűnést, mert szombaton bombariadó volt Delftben, miután egy gyanús csomagot talált valaki szintén egy kocsiban.
2008.01.09. 19:42
 
Tolvajok sodorják veszélybe az árvízvédelmet
16 millió forint kárt okoztak a tolvajok tavaly az ár- és belvízvédelmi rendszerekben Borsod és Heves megyében. A tolvajok mindent vittek, ami csak mozdítható: több helyen ellopták a zsilipeket, a gátakat védő sorompókat, de még a szivattyúk üzemeltetéséhez szükséges transzformátorolajat is leszívták.
2008.01.09. 19:20
 
GfK: mérséklődött a magyar fogyasztók bizalma decemberben
A GfK Hungária és a Corvinus Egyetem közös komplex Fogyasztói Bizalom Indexe (FBI) 2007 utolsó negyedévében 8 százalékpontnyit csökkent, ezzel megdöntötte a 2006 decemberi negatív rekordot, 2007 decemberében 138,8 pontot ért el. A GfK közleménye szerint a csökkenés mértékéhez leginkább a tartós fogyasztási cikkek iránti vásárlási hajlandóság 10 százalékpontos visszaesése járult hozzá, de az ország rövid távú gazdasági kilátásait illetően is egyre nő a borúlátók aránya. Az ország hosszú távú - következő öt éves - gazdasági helyzetének megítélése 3 százalékpontnyit mozdult negatív irányba, a háztartások saját anyagi helyzetükre vonatkozó megítélése viszont gyakorlatilag nem változott.
2008.01.09. 19:04
 
Trendi az élőgép
A környezetvédelmi iparág gyakorlatában is léteznek divatos irányzatok. Gazdaságossági megfontolások és esztétikai szempontok egyaránt kedveznek az Organica-technológián alapuló ún. élőgépes szennyvíztisztítók terjedésének.
2008.01.09. 19:01
 
 
Hasim Thaqi lett Koszovó miniszterelnöke
Koszovó miniszterelnökévé választotta szerdán Hasim Thaqit, a Koszovói Demokratikus Párt(DPK) elnökét a pristinai parlament. A viszonylag fiatal, még csak 39 éves politikus pártja nyerte a függetlenségre vágyó dél-szerbiai tartományban november 17-én tartott választásokat, és 37 helyhez jutott a 120 tagú parlamentben. A kormányt legfőbb riválisával, a 25 mandátumot birtokló Koszovói Demokratikus Szövetséggel (DSK) alakította meg, így 62 mandátummal, abszolút többség birtokában kormányozhatnak. Hosszú, a teljes szakítás határát is súroló tárgyalások vezettek el a koalíciós egyezséghez, amelynek értelmében a DSK vezetője, Fatmir Sejdiu marad Koszovó elnöke.
2008.01.09. 18:56
 
 
A magyar nóta új csillaga
Lezárult a Hálózat Televízió Nefelejcs Nótashow című tehetségkutató műsorának első szériája. Kállai Katalin a kultuszminisztérium stratégiai főtanácsadója a produkció sajtótájékoztatóján elmondta, vitathatatlan, hogy ez a műfaj a magyar kultúra része, országimázs-hatással bír és komoly igény van rá, ezért a kormányzat felkarolja a műfaj ügyét és a jövőben támogatni fogja.
2008.01.09. 18:55
 
Egyre több a határsértő
Hat koszovói albán határsértőt és két embercsempészt fogtak el kedden este a rendőrök Kelebiánál. Közülük négyet még a zöldhatáron, a másik négyet, akik egy autóval menekültek a helyszínről, fél órával később Kiskunhalas közelében a rendőrjárőr tartóztatta fel. Magyarország december 21-én lett a schengeni övezet része, azóta megnőtt azok száma, akik illegálisan próbálnak az Európai Unióba jutni.
2008.01.09. 18:50
 
Pénz járhat a csúszkálás sérültjeinek
Érdemes megnézni, hogy pontosan kinek milyen biztosítása van, sokan ugyanis nem tudják, hogy a munkáltatói, vagy a lakásbiztosításuk mellé gyakran balesetbiztosítás is jár. Ez főleg azoknak lehet fontos, akik vasárnap megsérültek az ónos eső miatt. Kártérítés egyébként nem csak a biztosítottaknak járhat: ha egy ház nem takarította az előtte lévő járdaszakaszt, és emiatt valaki megsérült, akkor szintén kérhet a tulajdonostól kárpótlást.
2008.01.09. 18:34
 
Portugália nem tart népszavazást a reformszerződésről
Portugália mégsem tart referendumot az Európai Unió reformszerződéséről - értesült a Lusa portugál hírügynökség. A tervek szerint a részleteket délután jelenti be Jose Socrates miniszterelnök. A kormányzó szocialista párt kedd éjszaka döntött arról, hogy a parlament ratifikálhatja a szerződést. Lisszabon korábban azt fontolgatta, hogy népszavazást ír ki az ügyben.
2008.01.09. 18:30
 
LABDARÚGÁS: Hat pontot levontak az MTK-tól
Hat pontot levontak a Soproni Liga listavezetőjétől, miután a kék-fehér klub nem fizette be a nyáron eladott két játékosa után járó díjat a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ). Az MLSZ ezért keddi ülésén úgy döntött, hogy pontlevonással sújtják a bajnoki címre esélyes MTK-t - olvasható az MLSZ honlapján.
2008.01.09. 18:10
 
A Liga is gyűjti az aláírásokat
Megkezdődött az aláírásgyűjtés az egészségügyi magánbiztosítók ellen. A gyűjtésben a Liga szakszervezetek is segítenek. A szervezet elnöke, Gaskó István azt szeretné elérni, hogy február 11-éig gyűljön össze 200 ezer aláírás. A parlament ugyanis aznap szavaz újra a törvényről, miután a decemberben elfogadott szöveget a köztársasági elnök visszaküldte az Országgyűlésnek. Ha összegyűlik a 200 ezer aláírás, akár népszavazás lehet a magánbiztosítók részvétele ellen.
2008.01.09. 17:51
 
 
Szili Katalin és Vince Mátyás nyitotta meg az MTI kiállítását Kolozsváron
Kolozsváron is láthatják szerdától az érdeklődők a Magyar Távirati Iroda Zrt. (MTI) fotóarchívumának fél évszázadra visszatekintő anyagából összeállított vándorkiállítást, amelyet Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Vince Mátyás, a nemzeti hírügynökség elnöke közösen nyitott meg a Kolozsvári Magyar Opera épületében. A házelnök népes közönség előtt méltatta a tárlatot. Vince Mátyás felidézte: 1956 tavaszán született az a kormányzati döntés, amely a Magyar Távirati Iroda szervezetébe olvasztotta a Magyar Fotó Állami Vállalatot. Az itt létrejött rangos fotóműhelyben Gera Mihály esztéta válogatta ki a kiállításon látható képeket.
2008.01.09. 17:28
 
Kate Winslet veszi át Nicole Kidman szerepét
Kate Winslet, a Titanic sztárja veszi át az őszre kisbabát váró Nicole Kidmantől a női főszerepet a The Reader című filmben, amelyet januárban kezd forgatni Berlinben Stephen Daldry brit filmrendező. Nicole Kidman és férje, Keith Urban country-énekes a héten jelentette be, hogy a színésznő terhes. A baba a negyvenéves Kidman első saját gyermeke lesz. A színésznőnek van már két, volt férjével, Tom Cruise-zal közösen örökbefogadott gyermeke. Kidman 2002-ben nyert Oscar-díjat Az órák (The Hours) című filmben nyújtott alakításáért. Kate Winsletet, aki átveszi tőle szerepét, a Titanicban nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplőnek járó Oscarra, de nem ő nyerte el.
2008.01.09. 17:25
 
 
Gyurcsány a tavaszi ülésszak első napján értékel
A tavaszi ülésszak első napján az Országgyűlésben tartja évértékelőjét Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - közölte a kormányszóvivő. A miniszterelnök azt a beszédét, amit most már hagyományosan évértékelő, évindító beszédnek neveznek, a tavaszi ülésszak első ülésnapján a parlamentben fogja elmondani - mondta Budai Bernadett. Hozzátette: ez nem jelenti azt, hogy a miniszterelnök, szocialista pártelnök ezt megelőzően az MSZP különböző fórumain, például a párt választmányának január 26-i ülésén ne szólalna fel. Az évértékelő beszéd azonban a Parlamentben hangzik majd el.
2008.01.09. 17:01
 
 
Bush új lehetőségeket lát a közel-keleti békére
George Bush amerikai elnök új lehetőségeket lát a közel-keleti békére és arra, hogy győzedelmeskedhet a szabadság a térségben. Első elnöki látogatására érkezve Izraelbe, "tartós béke létrejöttének lehetőségéről" beszélt a tel-avivi repülőtéren az üdvözlésére rendezett ünnepségen. "Nagy reményekkel érkeztem ide, s az Egyesült Államok mindent meg fog tenni a béke ügyének előmozdításáért" - mondta kevéssel később Simon Peresz izraeli államfőnek is Jeruzsálemben. Hozzátette ugyanakkor, hogy a fő felelősség az izraeli és a palesztin felet terheli, "nekik kell kemény munkát végezniük a béke lehetőségének valóra váltásáért".
2008.01.09. 16:54
 
 
Eddig mintegy 1,11 milliárd forint bírság a Csillagszóró hadműveletben
A Csillagszóró hadműveletben 6.200 szakember 35 ezer ellenőrzést végzett, 9 ezer esetben szabtak ki bírságot, hozzávetőlegesen 1,11 milliárd forint összegben, és több mint 200 üzletet zártak be; a lefoglalt áruk értéke meghaladta az 510 millió forintot - mondta a kormányszóvivő az akció tapasztalatait összegző szerdai kormányülés után. Budai Bernadett emlékeztetett arra, hogy a Csillagszóró hadműveletet a kormány tavaly november 22-én indította. Az akció keretében hat héten keresztül hét hatóság összehangolt fogyasztóvédelmi ellenőrzési akciót hajtott végre a karácsonyi és a szilveszteri ünnepekhez kapcsolódóan. Az összehangolt ellenőrzési akciónak visszaszorító hatása volt a fekete gazdaság szereplőire.
2008.01.09. 16:44
 
 
Ugrásszerűen megnövekedett az influenzaszerű megbetegedések száma
Az év első hetében az előzőhöz viszonyítva duplájára nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, azonban közösségi járványról nem érkezett jelentés - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK). Az influenzafigyelő szolgálat jelentése szerint december 31-e és január 6-a között mintegy 14.700 beteg fordult orvoshoz influenzás panaszokkal, amely duplája az előző heti értéknek. A legtöbben a közép-magyarországi régióban fordultak orvoshoz, ez az arány az országos átlag több mint másfélszerese - közölte az OEK. Influenzaszerű megbetegedések okozta közösségi járványról nem érkezett jelentés az OEK-hez, a betegség leginkább a 15-34 éveseket érinti.
2008.01.09. 16:38
 
Ludvig Zsolt az év legjobb női edzője
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) hagyományos év végi szavazásán Ludvig Zsoltot, a bajnok és Magyar Kupa-győztes Betonút-NRK-Nyíregyháza trénerét választották a 2007-es esztendő legjobb női edzőjének. "A nemzetközi bajnokságban a négyes döntőbe jutás, és a Gödöllő megelőzése, a hazai pontvadászatban, illetve a Magyar Kupában pedig a döntőbe kerülés a cél. Tudom, hogy a BSE és a Vasas ellen sem lesz könnyű dolgunk, hiszen két remek együttesről van szó" - nyilatkozta a szakember 2008-as terveiről.
2008.01.09. 16:10
 
 
Richard Clayderman a sztárvendég a budapesti Operabálon
Divatbemutató-parádé, csárdás táncoktatás és még sok minden újdonság szerepel a február 2-án tartandó 2008-as Operabál programján. A sztárvendég Richard Clayderman francia zongoravirtuóz lesz - jelentették be a szerdai tájékoztatón a szervezők. A jegyárak idén 75 ezer forintnál kezdődnek, a legdrágább 300 ezer forintba kerül. Ennek ellenére a rendezők célja, hogy "életkorra és vagyoni helyzetre való tekintet nélkül, egy kicsit mindenki magáénak érezhesse azt, amit a Budapesti Operabál jelent" - hangzott el a tájékoztatón. Ennek érdekében több olyan fórumot, eseménysorozatot is szerveznek, amely bepillantást enged a bál kulisszatitkaiba.
2008.01.09. 15:57
 
 
Kézilabda: Németh András marad, Zsiga Gyula távozik
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége egyhangúlag támogatásáról biztosította Németh Andrást, a női válogatott szövetségi kapitányát a csalódást keltő világbajnoki nyolcadik helyezés után is. Ugyanakkor Zsiga Gyula, a csapat másodedzője lemondott posztjáról. A szerdai ülésen a tagok két órán át elemezték a problémákat, amelyek az együttes teljesítményében megmutatkoztak a decemberi franciaországi vb-n. Németh András hangsúlyozta: bármelyik ötkarikás selejtezőcsoportba kerül a csapat, reális esély van arra, hogy kijusson a pekingi olimpiára.
2008.01.09. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517[2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista