2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az idősebbek sem vetik meg a testi örömöket
Az ötven évnél idősebb britek csaknem fele legalább heti egyszer él nemi életet - mutatta ki a Populus londoni közvélemény-kutató cég. A cég nyolcezer ötven évnél idősebb britet kérdezett ki szexuális életéről, s az is kiderült, hogy tízből heten kielégítőbbnek találják a szexet, mint fiatalon, más szóval felszabadultabbak az ágyban, a szex nem jelent már akkora nyomást számukra. A válaszadóknak csupán kis része, 16 százaléka használ ajzószereket, így például Viagrát. Másrészt a felmérés azzal a tanulsággal is szolgált, hogy az idősebbek elővigyázatlanabbak a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben, és - a legutóbbi kutatási eredmények szerint - körükben egyre növekszik a nemi betegségek előfordulása.
2008.02.01. 13:18
 
 
Kivonta stábját Szomáliából az Orvosok Határok Nélkül
Kivonta mind a 87 külföldi alkalmazottját Szomáliából az Orvosok Határok Nélkül (MSF) segélyszervezet, miután három kollégájuk hétfőn életét vesztette a kelet-afrikai országban. A szervezet pénteki közleménye szerint a támadást "valószínűleg előre kitervelték". Az MSF három tagja és két további személy halt meg, miután gépkocsijuk aknára futott a déli Kismayo városában. "Az áldozatok iránti tiszteletből és a merénylet homályos körülményei miatt" az MSF kivonta 87 főnyi nemzetközi stábját az országból - áll a közleményben. A szervezet mintegy 800 szomáli alkalmazottja tovább folytatja tevékenységét.
2008.02.01. 13:09
 
 
Korózs Lajos: idén 1,8%-os lesz a reálnyugdíj-emelkedés
Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő, a nagyobbik kormánypárt idősügyi ügyvivője számítása szerint az idei nyugdíjemelés összegének köszönhetően 1,8%-os reálnyugdíj-emelkedés várható. A politikus hozzátette, hogy az Országgyűlés szociális bizottsága - amelynek ő az elnöke - javaslatára kerekítették fel 5%-ra a kötelező nyugdíjemelés arányát, a svájci indexet, vagyis 50 százalékban a nettó bérkiáramlást, 50%-ban a tervezett inflációt tekintve. Mint elhangzott, idén 2872 milliárd forintot fordítanak nyugdíjkifizetésre, ami 230 milliárd forinttal több, mint a tavalyi évben volt. A 2872 milliárd 80 százalékát a befizetett járulékok, 20 százalékát a költségvetési kiegészítés fedezi.
2008.02.01. 12:30
 
 
A VDSZSZ déltől felfüggeszti a sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) péntek déltől felfüggesztette a sztrájkot. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek elmondta: a VDSZSZ folytatja az egyeztető tárgyalásokat a MÁV vezetésével, és ha ezek nem vezetnek eredményre, akkor legkésőbb hétfőn folytatják a határozatlan idejű munkabeszüntetést. A VDSZSZ fél kettőkor sajtótájékoztatón ismerteti álláspontját. A MÁV igyekszik megszervezni a vonatközlekedést. Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint remélik, hogy a péntek délután megnövekedett utazási igényeket már ki tudják elégíteni és szombat hajnalra helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.
2008.02.01. 12:00
 
 
A hétvégén tartják a hajléktalan-népszámlálást
A hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjszaka számolják össze a hajléktalan embereket a fővárosban és környékén, valamint több vidéki városban; a felméréshez számítanak önkéntesek jelentkezésére is. Magyarországon második alkalommal mérik fel a fedél nélküliek körét; számukat a szakemberek 25-30 ezerre becsülik országos szinten. A legutóbbi, 2005 telén készített felmérés alapján legalább háromezerre becsülték a budapesti utcákon, közterületeken, parkokban vagy kapualjakban élők számát. A fővárosi szállókon akkor további ötezer hajléktalan élt. Vidéken 6-7 ezerre, Budapesten 5 ezerre tehető az ágyak száma a szállókon, ám sok hajléktalan nem akarja igénybe venni ezeket a menhelyeket.
2008.02.01. 11:52
 
 
Ruttenstorfer derűlátóan nyilatkozott az OMV-Mol-ügyletről
Az OMV osztrák olaj- és gázipari konszern vezérigazgatója derűlátóan nyilatkozott a tervezett OMV-Mol-összefonódásról az Európai Bizottságnál kezdeményezett versenyjogi vizsgálat várható eredményéről, az engedély megadásáról. Wolfgang Ruttenstorfer fontos mozzanatnak nevezte, hogy az Európai Bizottság hivatalos formában átvette a bejelentés iratait, ami azt jelenti, hogy a testület kötelezte magát az ügylet feltételeinek körültekintő kivizsgálására és az engedély megadásának mérlegelésére. Szavai szerint optimistán tekint az eredmény elé, még akkor is, ha a versenyjogi főigazgatóság - ahogy szokta - feltételekhez köti majd az engedélyét.
2008.02.01. 11:49
 
 
A magyarok és a horvátok a legelégedettebbek gazdaságukkal
A románoknak több mint a fele szerint a gazdasági helyzet jelenleg rosszabb országukban, mint 1989 előtt volt, derül ki egy világbanki vizsgálatból, amelyben a magyarok a horvátokkal együtt állnak az élen: mindkét országban 40-40 százalék véli úgy, hogy a gazdaság állapota most jobb, mint a piacgazdasági áttérés előtt. A legkevésbé elégedettek gazdaságukkal az észtek, akik közül csak 5 százalék állítja, hogy a gazdaság jelenlegi állapota jobb mint 1989 előtt. Az elégedetlenek táborában ezután a litvánok, majd a csehek következnek: előbbiek közül 8 százalék, az utóbbiak közül 10 százalék mondja csupán, hogy most jobb a gazdasági helyzet.
2008.02.01. 11:27
 
 
Nincs megállapodás a MÁV és a szakszervezet között
Nem született megállapodás A MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete között a péntek délelőtti tárgyaláson, a sztrájk folytatódik. Nincs egyezség a még elégséges szolgáltatásról sem - közölte Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője. A tárgyalások szombaton 15 órakor folytatódnak a MÁV Zrt.-nél - tette hozzá a szóvivő. Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke az MTI-nek elmondta: nem közeledtek az álláspontok a bérkövetelésben, azt viszont sikerült elérniük, hogy a munkáltató megértette a követelésüket. A MÁV Zrt. vezérigazgatója által a szakszervezeti követelések törvénytelenségéről hangoztatott álláspontból visszavonulás látszik - mondta Gaskó István.
2008.02.01. 10:46
 
 
Az OMV kezdeményezte a Mol-lal való összefonódás versenyjogi vizsgálatát
Az osztrák OMV osztrák olaj- és gázipari konszern megtette a Mollal való egyesülésre vonatkozó hivatalos, előzetes összefonódási bejelentést az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatóságánál, közölték az OMV-nál pénteken. Előzőleg nem nyilvánosan egyeztetéseket folytattak az Európai Bizottsággal, ezeket "konstruktívnak és sikeresnek" minősítették a közleményben. Ennek alapján az Európai Bizottság illetékes főigazgatósága megkezdheti az eljárást, előzetesen tisztázandó azokat a versenyjogi feltételeket, amelyek lehetővé tennék a két vállalat összefonódását. Most az úgynevezett első fázisú versenyjogi vizsgálat kezdődik meg, eredményének bejelentése 25-35 munkanap múlva várható.
2008.02.01. 10:00
 
 
Pokolgépes merényletekben 51-en meghaltak Bagdadban
Pokolgépes merényletekben meghaltak legalább 51-en pénteken két bagdadi piacon. Az egyik robbanás helyi idő szerint délelőtt 10 óra után történt a főváros központjában lévő al-Gazl piacon, amelyen kisállatokat árusítanak. Ebben a támadásban rendőrségi közlés szerint 43-an haltak meg, további 75 ember pedig megsebesült. Egy hírügynökségi forrás szerint a pokolgép egy madárketrecben volt elrejtve, egy másik szerint egy öngyilkos merénylő nőnél. Húsz perccel később pokolgép robbant egy főleg síiták lakta délkeleti városrészben egy madárpiacon is. Ebben a támadásban 8-an haltak meg, 14 másik ember megsebesült - közölte a rendőrség. Hetek óta ezek voltak a legvéresebb merényletek az iraki fővárosban.
2008.02.01. 09:55
 
 
Orbánnak a könyvéből volt bevétele, Gyurcsány több osztalékot kapott
Orbánnak Viktornak a könyvéből volt bevétele, Gyurcsány Ferenc több osztalékot kapott, Kóka János házat, Semjén Zsolt lakást vásárolt, Dávid Ibolyánál pedig szinte semmi nem változott az egy évvel korábbi vagyonbevallásához képest. A tavalyi évre vonatkozó dokumentumokat pénteken tették fel a parlament honlapjára. Lényegében nem változott Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök vagyonnyilatkozata a tavalyi dokumentumhoz képest: a miniszterelnök továbbra is csak egy 50 négyzetméteres pápai lakás tulajdonosa, ahol édesanyja él. Autója nincs. Orbán Viktor vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy a Fidesz elnökének tavaly 12 millió forint bevétele volt könyvkiadásból, és ugyanennyi helyezett el takarékszámlán.
2008.02.01. 09:45
 
 
GPS a madarakban
A cserregő nádiposzáták (Acrocephalus scirpaceus) szokásos vándorútjuktól ezer kilométerre eltérítve is visszatalálnak az eredeti útvonalhoz, vagyis a madarak valóban képesek tájékozódni - állítják orosz kutatók a Current Biology című folyóiratban megjelent tanulmányban. A madarakat vándorlásuk idején fogták be, majd keletre szállították. Az a tény, hogy helyzetüket fokozatosan korrigálva visszataláltak a többiek útvonalához, azt bizonyítja, hogy valóban képesek legalább két, a mi földrajzi fogalmaink szerint hosszúsági és szélességi koordináta felismerésére, vagyis tájékozódási képességük nem korlátozódik pusztán az észak-déli viszonylatra, mint azt korábban gondoltuk.
2008.02.01. 09:43
 
 
Minden várakozásnál jobban teljesít a Suzuki
A Suzuki autóipari vállalat a vártnál gyorsabban, 23 százalékkal növelte az október-december közötti harmadik negyedben nyereségét a Swift, az SX4 és a többi autó kedvező világpiaci eladásai következtében.
2008.02.01. 08:59
 
Produceri kreditrendszer létrehozását tervezik
Produceri kreditrendszert szeretne létrehozni a Magyar Producerek Szövetsége annak érdekében, hogy el tudják dönteni, ki alkalmas a szakma gyakorlására és ki az, akinek az csak megélhetést jelent - mondta Kálomista Gábor, az egyesület elnöke.
2008.02.01. 08:51
 
 
Az Országgyűlés honlapján megtekinthető a képviselők vagyonnyilatkozata
Péntek reggeltől megtekinthető az Országgyűlés honlapján a képviselők és a tisztségviselők vagyonnyilatkozata. Az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozat-tételi határideje csütörtökön járt le. A parlament mentelmi bizottsága csütörtök este a távirati irodát úgy tájékoztatta: az országgyűlési képviselők közül 383-an adták le határidőre vagyonnyilatkozatukat, az MSZP-s Horn Gyula és Toller László családja pedig jelezte: nem adnak le vagyonnyilatkozatot. Az, hogy a két szocialista képviselő nem ad le vagyonnyilatkozatot, azt jelenti: képviselői tiszteletdíjban nem részesülnek és képviselői jogaikat nem gyakorolhatják, de mandátumukat ez nem érinti.
2008.02.01. 08:45
 
Enzim segíthet a lisztérzékenyeknek
Holland kutatók azonosítottak egy enzimet, mely az emésztőrendszer laboratóriumi szimulálása során képes volt a glutént (a gabonafélékben található, immunreakciót kiváltó fehérje frakciót) lebontani - írja a Gut szaklap januári száma.
2008.02.01. 08:23
 
 
Óránként, vagy másfél óránként indítana vonatokat a MÁV Budapesten
A MÁV azt tervezi, hogy a lehetőségeihez képest óránként, vagy másfél óránként indít vonatokat a budapesti elővárosi pályaudvarokon a sztrájk ideje alatt - olvasható a vasúttársaság péntek reggeli közleményében. A közlemény szerint a vonatokat általában a külső budapesti állomásokra fogadják, vagyis a Kelenföldi pályaudvarra, Angyalföldre, Rákosra, illetve Rákospalota-Újpestre. Ugyanakkor például a Nyugati pályaudvaron, ahol 8.00 óra előtt alig voltak várakozók - az MTI helyszínen járt tudósítójának tapasztalata szerint - jelezték egy vonat indulását a hirdetőtáblán Cegléd-Szolnok felé, a Déli pályudvaron pedig 8.20-ra írtak ki egy vonatot Érd-Székesfehérvár irányába.
2008.02.01. 08:15
 
 
Óriáscsecsemő
Óriáscsecsemő született Habarovszkban: a kisfiú 6,1 kilogrammos súllyal és 63 centiméteres testhosszal látta meg a napvilágot: a kicsinek nem nevezhető babát császármetszéssel segítették világra, ő is és mamája is jól van. A városban különösen nagy baba nyolc éve nem született: az akkori rekordgyerek 5,6 kilogrammot nyomott. Legutóbb óriásgyerek Oroszországban szeptember 17-én született az altáji Alejszkban: a kislány 7,75 kilogrammal, 56 centiméteres testhosszal jött a világra egy család 11. gyermekeként, de csak az orvosok csodálkoztak, az anyuka nem, mert minden gyereke óriásbébi volt. A Guinness Rekordok Könyvében nyilvántartott legnagyobb csecsemő Olaszországban született 1955-ben 10,2 kilogrammos súllyal.
2008.02.01. 08:15
 
A román elnök elutasítja Koszovó függetlenségét
A román elnök arra kérte csütörtökön a NATO-szövetségeseket, hogy ne bátorítsák Koszovó Szerbiától való elszakadására, függetlenedésére vonatkozó terveit.
2008.02.01. 08:12
 
 
Spanyol Király Kupa: Barcelona-Villarreal 1-0
A spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjének csütörtök este tartott visszavágóján: FC Barcelona - Villarreal 1-0 (1-0) gól: Thierry Henry (41. perc) Továbbjutott: az FC Barcelona 1-0-ás összesítéssel.
2008.02.01. 08:04
 
Tüzet nyitottak az izraeli nagykövetségre: öt sebesült
Öt sebesültje van az izraeli nagykövetség elleni péntek reggeli támadásnak Mauritániában, köztük "egy külföldi nő" - közölte egy szemtanú.
2008.02.01. 08:01
 
Magyar Gárda: elhatárolódás helyett nyilatkozat
A Magyar Gárda 15 tagja is megjelent csütörtök este az esztergomi képviselők ülésén, mivel a testület napirendre vette az MDF-es Jónás László helyi képviselő indítványát, hogy határolódjanak el a szélsőséges szervezetektől; elhatárolódás helyett nyilatkozatot fogadtak el.
2008.02.01. 07:57
 
 
Clinton és Obama visszafogott hangnemben vitázott
Az amerikai elnökjelöltségre pályázó két demokrata szenátor, Hillary Clinton és Barack Obama kerülte a személyeskedő támadásokat, és visszafogott hangnemben vitázott egymással a televíziós kamerák kereszttüzében csütörtök este Los Angelesben. Az utóbbi hetek több heves összecsapása után szinte kitapintható volt közöttük a feszültség, a február 5-i megakedd előtti utolsó vitájukban azonban egyikük sem törekedett kiütéses győzelemre. Clinton és Obama is tisztában van azzal, hogy az eldurvuló hangnem egyikük érdekét sem szolgálja. A CNN hírtelevízió által rendezett másfél órás vita során mindketten kiemelték, hogy nézeteikben több a hasonlóság mint a különbség. A két szenátor még csak fel sem emelte hangját.
2008.02.01. 07:56
 
Börtönbüntetésre ítélték a cigány kisebbség volt borsodi elnökét
Első fokon, nem jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság a Borsod-Abaúj-Zemlén megyei cigány kisebbségi önkormányzat elmúlt évben posztjáról leköszönt elnökét, egyebek mellett csalás büntette miatt - tájékoztatatott Szabó József, a megyei bíróság szóvivője.
2008.02.01. 07:51
 
Bundesliga: 158 országban közvetítik a tavaszi idény nyitómeccsét
Rekordot jelentő 158 országban közvetítik élőben a német labdarúgó Bundesliga tavaszi idényének péntek esti nyitómeccsét, a Bayern München rostocki vendégjátékát. A liga tájékoztatása szerint korábban még egyetlen találkozó sem váltott ki ekkora érdeklődést világszerte. Az eddigi tv-közvetítési csúcsot szintén a bajorok egyik mérkőzése tartotta: az ötödik fordulóban 142 országban sugározták a Bayern Schalke 04 elleni összecsapását.
2008.02.01. 07:35
 
 
Öregjátszótér
Öregjátszóteret avattak fel Nagy-Britanniában, mármint idősek számára építettet, amely abszolút gyerekmentes, ugyanis kitiltották belőle a zsivajos aprónépet. A több mint 5 millió forintnyi költséggel kialakított létesítmény egy manchesteri parkban van. Különleges edzőgépekkel látták el, de vannak benne hagyományos mászókák és csúszdák is. Egy részüket kerekesszékkel is megközelíthetővé tették. A tesztelést hetven éven felüliekkel végeztették. A gyerekeknek nem kell búslakodniuk: közvetlenül az öregjátszótér mellett van egy gyerekjátszótér - adta hírül a brit sajtó. A manchesteri amúgy nem az első fecske: hasonló, idősek számára épült játszótér már tavaly óta működik Berlinben, annak mintájára készült a brit.
2008.02.01. 07:35
 
 
Takács Albert: korrupcióellenes intézkedési terv készül a büntetés-végrehajtásnál
Korrupcióellenes intézkedési tervet készít a szaktárca a büntetés-végrehajtás számára (bv) - mondta az MTI-nek Takács Albert, aki szerint a börtönparancsnokok vesztegetési botránya "menthetetlen". Szorosabb ellenőrzésre van szükség. További személyi konzekvenciák várhatók és olyan számonkérési, beszámoltatási rendszert dolgoznak ki, amely minimalizálja a kockázatokat - mondta az igazságügyi és rendészeti miniszter. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsokságának jelenleg megbízott vezetője van, várhatóan májusban nevezik ki a végleges parancsnokot, és addigra a bv-n belüli korrupcióellenes stratégiának is el kell készülnie - mondta Takács.
2008.02.01. 07:30
 
 
Áfonyát kerestek, aranyra leltek
Aranyban és más értékes fémekben gazdag lelőhelyre bukkant az erdőben áfonya helyett két svéd szakácsnő. Az idős asszonyok mostanra, a felfedezés után öt hónappal már meg is állapodtak egy neves multinacionális bányavállalattal a területre vonatkozó kutatási jogok átruházásáról. A 69 éves Siv Wiik és 64 éves barátnője, Harriet Svensson az észak-svédországi Överturingból tavaly augusztus 20-án áfonyát szedni indultak a környék erdejébe. Az apró gyümölcsből egy szemet sem találtak, kíváncsiságból viszont megkocogtattak egy sziklát a hegymászó csákányukkal, mire fényesen csillogó kődarabok pattantak le róla. Szakértők szerint minden idők leggazdagabb svédországi aranykészletét rejtik az ottani hegyek.
2008.02.01. 07:24
 
 
Ecclestone: Hamilton világbajnok lehetett volna, ha támogatják
Bernie Ecclestone, a Forma-1 elsőszámú irányítója szerint Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája az előző szezonban azért bukta el a világbajnoki címet, mert csapata nem támogatta kellőképpen. "Lewis nyerhetett volna, de egyszerűen cserbenhagyták. Biztos vagyok benne, ha ez nem történik meg, ő a világbajnok" - nyilatkozta a 77 éves sportvezető, aki szerint mindenkinek jobb, hogy a 23 éves tehetség csapattársa, Fernando Alonso - akivel feszült viszonyban volt - az idény végén a wokingiaktól visszatért a Renaulthoz. Hamilton tavaly sokáig vezette a pilóták egyéni pontversenyét, ám az utolsó futamot a finn Kimi Rai:kkönen (Ferrari) nyerte, és elhódította a címet.
2008.02.01. 07:21
 
 
Országszerte alig járnak a vonatok
Sikeresnek értékelte a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) menedzsmentje a sztrájk első néhány óráját - mondta Feledy István, a VDSZSZ vezető ügyvivője. A szakszervezet irányítói összességében sikeresnek értékelték a sztrájk indulását - mondta Feledy, majd hozzátette, hogy nem számítottak arra, hogy ilyen mértékű lesz a munkabeszüntetés.  A nappali műszakban a vasúti közlekedést irányító forgalmi dolgozók közül nagyobb arányban vették fel a munkát, ezért megteremtődnek a feltételek arra, hogy a budapesti elővárosi vasútvonalakon akár óránként, vagy másfél óránként közlekedhessenek a vonatok a nap folyamán - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke.
2008.02.01. 06:45
 
 
Schwarzenegger McCain elnökjelöltségét támogatja
Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó csütörtökön egy Los Angeles-i sajtókonferencián bejelentette: a republikánus John McCain szenátor elnökjelöltségét támogatja. A legnagyobb népességű, 36 milliós szövetségi állam republikánus kormányzója mindössze néhány nappal a február 5-i szuperkedd előtt hozta nyilvánosságra mindezt. Jövő kedden több mint 20 államban döntenek a választók, melyik politikus jelöltségét támogatják. Schwarzenegger amerikai hősnek és rendkívüli vezetőnek nevezte a Kaliforniával szomszédos Arizona 72 éves szenátorát. Hangsúlyozta: McCain a szenátusban már többször bizonyította, hogy a cselekvés érdekében képes a kétpárti együttműködésre.
2008.01.31. 21:28
 
 
George Clooney lett az ENSZ 9. békekövete
George Clooney-t az ENSZ kilencedik békekövetévé iktatták be csütörtökön, a világhírű színészt nagy üdvrivalgással fogadta a főként nőkből álló tömeg az ENSZ központja előtt, miután megérkezett egyik küldetéséből, a polgárháború sújtotta Dárfúr-övezetből. A közügyekben megmutatkozó rátermettségén kívül a 46 éves Oscar-díjas színészt azért is nevezte ki két hete Ban Ki-moon ENSZ-főtitkár, mert Clooney a saját elhatározásából kampányol a Dárfúr-övezetben már 4 és fél éve dúló polgárháború leállításáért. Ezenkívül Clooney az egyik alapítója annak a humanitárius szervezetnek (Not on Our Watch), amely a világ figyelmét Dárfúrra kívánja irányítani, és eddig több mint 9,3 millió dollárt gyűjtött össze az övezet károsultjai számára.
2008.01.31. 21:15
 
 
Mégsem lesz holokauszt-élőkép a riói karneválon
Bírói végzés tiltja, hogy a holokauszt áldozatait jelképező meztelen bábukkal és Hitler-figurával parádézzon egy szambaiskola a riói karneválon. A Viradouro holokauszt-élőképe ellen több zsidó szervezet tiltakozott, a Rio de Janeiro-i Zsidó Szövetség pedig bírósághoz fordult. A csütörtöki végzés szerint a mozgószínpadot csak a Hitler-figura és a meztelen bábuk nélkül használhatja az iskola. "Nem lehet a karnevált felhasználva trivializálni kisebbségek ellen elkövetett barbár és igazságtalan tetteket" - indokolta a döntést Julia Kalichszteim bíró. A Viradouro az egyik legnagyobb szambaiskola, 80 perces versenyszámukat vasárnap mutatják be a Sambadrome közönsége és a zsűri előtt.
2008.01.31. 21:02
 
 
Fed Kupa: Szávay és Arn simán győzött a britek ellen
Szávay Ágnes és Arn Gréta két nagyon sima szettben, parádés játékkal nyert Jelena Baltacha és Melanie South ellen és ezzel a magyar női teniszválogatott 2-1-re legyőzte a briteket a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A hazai együttes ezzel második sikerét is megszerezte a B jelű kvartettben. A csoport másik mérkőzésén a svájciak megnyerték a két egyest, és ezzel behozhatatlan előnyre tettek szert a dánokkal szemben. Így Svájc szintén két sikernél tart. A magyarok pénteken 14:30 órától a svájciakkal mérkőznek a csoportelsőségért.
2008.01.31. 20:27
 
 
Hóviharok bénítják a légi közlekedést Kínában
Évtizedek óta a legsúlyosabb hóviharok bénítják Kína légi közlekedését: az elmúlt hat napban - helyi idő szerint szerda délig - összesen mintegy 3250 járatot kellett törölni a kínai repülőtereken. Mintegy 5550 járat késett, 380 más útvonalon volt kénytelen repülni a rossz időjárás miatt. Az Új-Kína hírügynökségnek a kínai polgári repülési hatóságokra hivatkozó jelentése szerint a légitársaságok így is 3,17 millió utast szállítottak január 23 és 29-e között Kína 52 fő repülőteréről. Ez a tavalyi megfelelő időszakhoz viszonyítva 11,8 százalékos növekedés. A repülési hatóságok szerint a fő kínai repülőterek csütörtökön üzemeltek, miután a hét elején részlegesen zárva tartottak.
2008.01.31. 20:11
 
 
Lezuhant egy katonai helikopter Szolnok megyében, 1 halott
Egy ember meghalt, ketten súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor balesetet szenvedett egy katonai helikopter a Szolnok megyei Óballa településnél, Törökszentmiklós mellett csütörtök este; a gép kiégett - közölte Dobson Tibor katasztrófavédelmi szóvivő és a honvédség az MTI-vel. A távirati iroda úgy tudja, hogy egy Mi-8-as típusú gép zuhant le lakatlan területre. Dobson Tibor elmondta: húsz tűzoltó vonult hat járművel a helyszínre. A mentés folyamatban van, a baleset körülményeinek kivizsgálása szakértők bevonásával folyik - áll a honvédség közleményében.
2008.01.31. 19:18
 
 
Fed Kupa: Szávay egyenlített a britek ellen
Szávay Ágnes két sima játszmában nyert Katie O'Brien ellen és ezzel a magyar női teniszválogatott egyenlített a britek ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának második napján, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban.A világranglistán 20. magyar teniszező végig nagyon magabiztosan játszott, a pályán azt történt, amit ő akart és a rangsorban 123. O'Briennnek esélye sem volt a szorosabb meccsre. Következik a mindent eldöntő párosmérkőzés, amelyen várhatóan Szávay Ágnes és Arn Gréta képviseli a magyar színeket. Eredmények, 2. forduló: B csoport: Magyarország - Nagy-Britannia 1-1 - állás a második egyes után Szávay Ágnes-Katie O'Brien 6:1, 6:2. Korábban: Arn Gréta-Anne Keothavong 6:7 (5-7), 5:7.
2008.01.31. 18:44
 
 
Nincs megállapodás a vasutassztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról
Nem született megállapodás a február 1-jén 3 órakor kezdődő vasutassztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról a csütörtöki egyeztetésen - közölte a MÁV az MTI-vel. Az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) és a MÁV között pénteken 9 órakor folytatódik. A MÁV tájékoztatása szerint naponta 3.200 járatuk közlekedik. A megállapodás hiánya miatt a vonatközlekedésben késésekre, járatkimaradásokra, útvonalrövidülésekre lehet számítani. A csütörtöki tárgyaláson a MÁV azt javasolta, hogy az összes járat 20 százaléka, 654 vonat közlekedjen. A fővárosi elővárosi forgalmat illetően pedig azt kérte, hogy üzemkezdettől 8 óráig, illetve 13 órától 19 óráig az összes járat induljon el.
2008.01.31. 18:29
 
 
Kóka: nemet kell mondani a népszavazási kérdésekre
El kell menniük, és nemmel kell szavazniuk a liberális választóknak március 9-én a népszavazáson - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke csütörtökön Szegeden. Azok a liberális választók, akik nem akarják újra visszahozni a szocializmust Magyarországra, csak úgy tudják ezt megakadályozni, ha nemmel szavaznak a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj kérdésében is - hangsúlyozta a liberális politikus. Kóka János elmondta: a népszavazással a Fidesz "visszafordítaná" az időt. E három kérdésben, ha a filozófiát nézzük, akkor az öngondoskodás, a verseny, a szabad választás, a XXI. század lehetőségei és kultúrája csap össze a kádári ingyenesség hamis illúziójával- fejtette ki a politikus.
2008.01.31. 18:21
 
 
HRW: a nyugati demokráciák elnézőek a zsarnoki rezsimekkel szemben
A Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet szerint a nyugati demokráciák szemet hunynak afelett, hogy a világ több országában zsarnoki vezetők megsértik az emberi jogokat. Az önkényuralmi rendszerek jogsértéseinek nincsenek nemzetközi következményeik. Ez jelentős részben annak tudható be, hogy az Egyesült Államok, valamint az európai és más földrészek megszilárdult demokráciái "elfogadják" az érintett államok érvelését, miszerint a választások megtartása demokratikussá teszi őket - olvasható a washingtoni székhelyű szervezet csütörtökön nyilvánosságra hozott világjelentésében.
2008.01.31. 17:56
 
 
A rendőrség nem mérlegel a kötelező felelősségbiztosítás nem fizetésénél
A rendőrség nem mérlegeli, hogy a gépjárművek üzembentartói milyen oknál fogva nem teljesítik a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjfizetését, így közúti ellenőrzések alkalmával - a jogszabályok szerint - akár büntethetnek is. Ezt az ORFK közlekedésrendészeti osztályának vezetője jelentette ki csütörtökön újságíróknak Budapesten. Az év végi kgfb-kampány miatt több biztosító nem tudta időben kiküldeni új ügyfeleinek - múlt év november-decemberben mintegy 700 ezren váltottak biztosítót - a csekket, illetve számlát, így sok gépjármű-tulajdonosnak abból adódik problémája, hogy a kgfb-ről szóló kormányrendelet szerint a biztosító kockázatvállalása megszűnik, ha az ügyfél az esedékességtől számított 30 napon belül nem fizeti be a díjat.
2008.01.31. 17:45
 
 
Fed Kupa: Arn kikapott, vezetnek a britek
Arn Gréta két szoros játszmában kikapott Anne Keothavongtól, s ezzel a britek vezetnek a magyar női teniszválogatott ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának második napján, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. Keothavong az első szettben 5:3-as vezetéshez jutott, de Arn remek játékkal kiegyenlített. A rövidítésben azonban sokat hibázott, s a rivális jutott előnyhöz. A folyatásban azonnal brékelt a magyar teniszező (2:0), ám ismét jöttek a hibák, így ellenfele fordított (3:5). Arn még tett egy utolsó kísérletet, elvette a brit adogatását, ám a sajátját újra elbukta, s ezzel a meccs is odalett. A következő egyesben Szávay Ágnes és Katie O'Brien lép pályára.
2008.01.31. 17:23
 
 
Leépülés: Britney Spears drámája balettet inspirált
Britney Spears amerikai popdíva személyes drámája által ihletett balettet mutat be pénteken a londoni Rambert Dance Company balett-társulat. Az amerikai énekesnő magánéletének egymást sűrűn követő fordulatai már hosszabb ideje a londoni szívsajtó egyik vezető témáját jelentették, csütörtökön is szenzációként számoltak be arról, hogy ismét kórházba szállították - most már színpadra is kerül a 26 éves, kétgyermekes, elvált anya története. Meltdown - körülbelül: Leépülés - címen Hubert Essakow koreográfus kreált rá tánckölteményt, a zenét Richard Thomas komponálta hozzá.
2008.01.31. 17:17
 
 
Britney Spearst ismét kórházba szállították
Britney Spearst rendőri kísérettel kórházba szállították csütörtök hajnalban. A 26 éves popdívát Los Angeles-i otthonából mentőautóval szállították kórházba a hajnalban még üres utcákon át egy tucat motoros rendőr, két rendőrautó és két helikopter kíséretében. A Los Angeles Times napilap szerint Britney pszichiátere telefonált, hogy az énekesnőt be kellene szállítani az UCLA Egészségügyi Központba. A kórház szóvivője személyiségi jogokra hivatkozva nem volt hajlandó megerősíteni a hírt. Lynne Spears, Britney édesanyja kora reggel elhagyva a kórház pszichiátriai részlegét, egy rövid igennel válaszolt az ott összegyűlt újságírók és fotósok kérdésére, miszerint jól van-e Britney.
2008.01.31. 16:44
 
 
Renault: bemutatták az R28-ast
Bemutatta 2008-as versenyautóját a Forma-1-es világbajnokságon szereplő Renault istálló. A párizsi sajtótájékoztatón jelen volt a gárda két pilótája, az előző idény után a McLaren-Mercedestől visszatért kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso, valamint az újonc brazil Nelson Piquet jr. is. Előbbi elmondta: az új, R28-as névre keresztelt kocsi jó úton halad, ám rengeteg tesztelésre van még szükség ahhoz, hogy a márciusban induló vb-n kimagasló teljesítményt nyújtson. A Renault az elmúlt szezonban az olasz Giancarlo Fisichellával és a finn Heikki Kovalainennel nem tudott futamot nyerni, de 51 pontjával a Ferrari és a BMW mögött a harmadik helyen végzett a konstruktőrök versenyében.
2008.01.31. 16:25
 
 
Horváth Ágnes: fontos, hogy legyen várólista
Az egészségügyi miniszter fontosnak tartja, hogy legyen kórházi várólista és azt minden intézmény vezesse. "Ne az orvosok zsebében lévő kis füzetke határozza meg, hogy ki mikor jut ellátáshoz végre Magyarországon, hanem minden nyilvánosan történjék" - fogalmazott Horváth Ágnes. Kiemelte, a törvénymódosítás tavaly július 1-ével született meg, tehát a kórházak előtt azóta ismert az, hogy büntetik az intézményeket, ha nem tartják be az előírásokat; vagyis az internetes nyilvánosság fél éve kötelező. A miniszter nem tartja elfogadhatónak, hogy egy kórház azzal érveljen, hogy nem tud megalkotni egy, a várólistát tartalmazó internetes oldalt, miközben a kórházi jelentéseit elektronikus úton küldi a biztosítóknak.
2008.01.31. 16:24
 
 
Spanyol gólya Magyarországon
Spanyolországban kelt fehér gólya él Bodrogkisfaludban. A madár 2003-ban kapott színes jelölő gyűrűt az Ebro-medencében, Spanyolország Aragónia tartományában. Először 2006-ban figyelték meg Bodrogkisfaludban (Borsod-Abaúj-Zemplén megye). Legtöbbször a Bodroghoz közeli fészkében, vagy egy közeli épület kazánkéményén pihen. Valószínűleg a kéményből kiáramló meleg segíti hozzá, hogy könnyebben átvészelje a hideg napokat. Ilyenkor a legelőkön vadászik mezei pocokra. Tavaly három fiókát nevelt fel párjával. Fészke a http://golya.mme.hu/ című honlapon látható.
2008.01.31. 15:57
 
 
Február 1-jétől ismét sztrájkolnak a vasutasok
A Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) pénteken hajnali három órától megkezdi a sztrájkot a MÁV Zrt-nél, a MÁV Start Zrt-nél és a MÁV Gépészeti Zrt-nél - jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke csütörtökön. A szakszervezet határozatlan idejű sztrájkot hirdetett, a MÁV Cargo Zrt. munkavállalói szolidaritási sztrájkkal csatlakoznak. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke elmondta, hogy ez idáig a MÁV Zrt. és a MÁV Start Zrt. vezetésével nem sikerült megállapodni a még elégséges szolgáltatásokról, így szerintük február 1-jétől bárhol káosz alakulhat ki a vasúti közlekedésben. Hozzátette: a szakszervezet vonalanként 2-2 közlekedő vonatpárhoz járul hozzá a sztrájk ideje alatt.
2008.01.31. 15:00
 
 
Bedák Zsolt márciusban bokszol újra
Bedák Zsolt legközelebb március 8-án, a krefeldi profi ökölvívógálán lép újra kötelek közé. A monokli.com internetes szaklap információja szerint a német Spotlight Boxing magyar kispehelysúlyú versenyzője egy nyolcmenetes mérkőzésen száll ringbe, ellenfele azonban még nem ismert. Bedák, aki az amatőrök között Európa-bajnoki bronzéremig jutott, kilencedik profi meccsére készül, az eddigi összecsapásait győztesen vívta meg.
2008.01.31. 14:51
 
 
Elhallgatott témákról beszélne az MDF
A következő hetekben olyan témákkal foglalkozik majd az MDF, amelyekről a két nagy párt hallgat - jelentette be Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke. Az elkövetkező hetekben rendszeresen fogunk olyan kérdésekről beszélni, ami számunkra, az ország számára fontos, és a két nagy párt hallgat róla - mondta Dávid Ibolya. A pártelnök hozzátette: hetente egy-két témával állnak majd elő. Az első ilyen kérdés a korrupcióellenes küzdelem, amelyet az MDF már hosszú ideje szorgalmaz - közölte az ellenzéki párt elnöke.
2008.01.31. 14:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497[2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista