2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A GDP 2007-ben 1,3 százalékkal nőtt
A bruttó hazai termék (GDP) 2007-ben 1,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, tavaly az utolsó negyedévben a gazdasági növekedés 0,8 százalék volt éves bázison - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az előzetes adatok alapján. Az elemzők a negyedik negyedévre 1,1 százalékos GDP-növekedést vártak. A KSH és az Ecostat gyorsbecslése szerint a naptári hatás kiszűrésével számított GDP-növekedés 2007-ben 1,3 százalék, az utolsó negyedévre 0,7 százalék volt 12 havi összehasonlításban. A szezonálisan kiigazított adatok szerint 2007 negyedik negyedévében az előző negyedévhez viszonyítva 0,1 százalékkal nőtt a GDP.
2008.02.14. 09:05
 
 
Szexre buzdít a brit állami egészségügyi szolgálat
A fogmosáshoz hasonló rendszerességgel javasolja gyakorolni a szexet az egészségmegőrzés érdekében a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS). "Felejtse el a kocogást és a fekvőtámasz gyötrelmeit! A szex minden izomcsoportot átmozgat és eléget 300 kalóriát óránként" - győzködik a briteket az NHS szakértői. A szervezet életvezetési és egészségügyi tanácsadó honlapján (nhsdirect.nhs.uk) közzétett összeállítás hosszasan sorolja a rendszeres szex kedvező hatásait: elsimítja például a ráncokat, csökkenti a stresszt, továbbá a szívroham, a rák és az álmatlanság kialakulásának kockázatát, és a haj is csillogni fog tőle. Minél gyakrabban eljut az ember a csúcsra, annál jobb lesz neki.
2008.02.14. 08:03
 
 
Magyar Telekom, 2007: 20,3 százalékkal csökkent a nettó eredmény
A Magyar Telekom Nyrt. 60,155 milliárd forint nettó eredményt ért el 2007-ben, ami 20,3 százalékkal kevesebb, mint az előző évi 75,453 milliárd forint - közölte a társaság a BÉT honlapján. A konszolidált, nem auditált, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerinti gyorsjelentés alapján a társaság árbevétele 676,661 milliárd forint volt 2007-ben, 0,8 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A gyorsjelentés szerint a nettó eredmény a létszámcsökkentési program, a pénzügyi költségek növekedése, valamint a szolidaritési adó 2006 szeptemberi bevezetése következtében csökkent.
2008.02.14. 07:58
 
 
Retúrfogsor
Otthagyta a fogát egy kiránduláson egy brit férfi még tavaly januárban, de rá egy évre visszakapta. Műfogsorról van szó, amelyet a manchasteri illető egy pihenőn kivett, és zsebkendőbe csomagolva letett maga mellé, míg elszopogatott egy darabka csokoládét. A "lakoma" után aztán elfeledkezett a fogsorról, és nélküle folytatta a túrát. Szinte pontosan egy évvel később örömmel látta viszont fogait - egy turistamagazinban. A becsületes megtaláló ugyanis hirdetést adott fel, gondolván, igencsak hiányozhatnak gazdájának a fogai, amelyek ráadásul elég drágák voltak, 450 fontba - 160 ezer forintba - kerültek.
2008.02.14. 07:56
 
 
OTP, 2007: 207,881 milliárd forint adózott nyereség
Az OTP bankcsoport 2007-ben 207,881 milliárd forint - a 211,6 milliárd forintos tervhez közeli - adózott nyereséget ért el csütörtökön publikált gyorsjelentése szerint, ami 11,1 százalékkal haladja meg az előző évit, az elemzői várakozásokat pedig több mint 1 milliárd forinttal. A bankcsoport negyedik negyedévi adózott profitja a nemzetközi jelentési szabványok (IFRS) alapján készült, nem auditált, konszolidált adatok szerint 50,932 milliárd forint, 8,6 százalékkal alacsonyabb a harmadik negyedévinél, éves szinten pedig 25,5 százalékkal nőtt. A csoport nettó hitel- és betétállománya egyaránt dinamikusan bővült tavaly: 28,5, illetve 19 százalékkal.
2008.02.14. 07:53
 
 
Léggömbposta szemét válasszal
Léggömbpostával kívánt boldog új évet egy nő Nagy-Britanniából, mire francia földről azt a választ kapta, hogy ne szemeteljen. A 39 éves Heidi Lebers Heathfield városában engedte útjára léggömbjét, rajta a következő szöveggel: "Boldog Új Évet annak, aki megtalálja ezt az üzenetet, amikor földet ér." Címét is mellékelte, minek köszönhetően hat hét múlva a Párizstól 320 kilométerre fekvő Toucyból levelet kapott, amelynek írója leteremtette szemetelésért. "Ilyen válaszra nemigen számítottam" - mondta a hölgy a The Times című brit lapnak.
2008.02.14. 07:48
 
 
70 év után kivett golyó
70 év elteltével műtöttek ki egy golyót egy 88 esztendős férfiból Spanyolországban. Faustino Olivera még a spanyol polgárháborúban sebesült meg 18 évesen. Franco tábornok oldalán harcolt - kényszerből, mivel besorozták. Az Ebro folyó melletti csatában érte a golyó, amelyről elfeledkezett. Két éve fedezte fel, hogy van a bal vállában egy csomó, de azt hitte, egyszerű ciszta és nem foglalkozott vele, mígnem növekedni és fájni kezdett. Ezután ment orvoshoz, és a sebészek igencsak elcsodálkoztak az immár történelmi lövedéken.
2008.02.14. 07:23
 
 
A hallgatók elégedettek a műszaki, informatikai és természettudományos képzésekkel
A hallgatók elégedettek a műszaki, informatikai és természettudományos képzésekkel, ezen szakok jól hasznosítható tudást és piacképes diplomát biztosítanak a hallgatóknak - derült ki abból a kutatásból, amelyet az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. készített. A tanulmányban az utóbbi két év hallgatói véleményfelmérések műszaki, informatikai és természettudományi képzésekkel kapcsolatos eredményeit összesítették. A megkérdezett hallgatók véleménye alapján ezekre a képzési területekre a többi, felmérésben szereplő képzési területhez képest könnyebb volt a bejutás: a megkérdezettek 48-54 százaléka nyilatkozott úgy, hogy számára nem volt különösebben nehéz a bekerülés.
2008.02.14. 07:16
 
 
Térképen az ingatlan árak
A meteorológiai hőtérképhez hasonlóan ábrázolja a magyarországi lakásárakat a realio.hu honlap. A leendő vevőket elsősorban az ingatlanok négyzetméterenkénti ára érdekli. A Google Maps mashup a magyarországi eladásra kínált ingatlanok négyzetméterárát jeleníti meg a meteorológiában is használatos hőtérkép segítségével. Egy pont annál "melegebb", minél drágábbak a lefedett területen lévő ingatlanok négyzetméterenkénti árai. A portálon ingyenesen elérhető a fejlesztés azon változata, amelynek segítségével - a megadott instrukciókat követve - bárki személyre szabottan honlapjába illesztheti a térképet.
2008.02.14. 07:14
 
Vasutassztrájk: holnap folytatódhat a munkabeszüntetés
Folytatódnak az egyeztetések ma a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete a MÁV Zrt., illetve a szakszervezet és a MÁV-START között a sztrájkkövetelésről, miután szerdán ismét eredménytelenek voltak a tárgyalások. Eddig semmilyen közeledés nem történt, a VDSZSZ fenntartja, hogy a minden vasutas kapjon nettó 250 ezer forintot személyenként a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10 százalék többlet bérfejlesztést kér a megajánlott 6,9 százalék mellett a kiszervezett MÁV-társaságok dolgozói számára. A MÁV viszont semmilyen ajánlattal nem állt elő eddig, arra hivatkozva, hogy a követeléseknek sem jogi, sem gazdasági alapja nincs.
2008.02.14. 07:03
 
 
Tom Lantost búcsúztatják ma az amerikai kongresszusban
Tom Lantos hétfőn elhunyt magyar születésű amerikai képviselőt búcsúztatják a washingtoni kongresszusban. A csütörtöki szertartáson a magyar kormányt Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet, Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke és Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felesége képviseli. A megemlékezésen beszédet mond Nancy Pelosi, a képviselőház elnöke és Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Imát mond Arthur Schneier főrabbi. A búcsúztatáson részt vesz Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, Elie Wiesel Nobel-békedíjas író és Cipi Livni izraeli külügyminiszter is. A Congressional Quarterly kongresszusi hírújság szerint Tom Lantost még szerdán eltemetik a kongresszusi temetőben szűk, családi körben.
2008.02.14. 07:01
 
Újabb beadványokat tervez a Fidesz
Még a héten újabb beadványokat tervez a Fidesz, hogy megállítsa a kormány népszavazási kampányát. Répássy Róbert szerint az ellenzéki párt korábban az Országos Választási Bizottsághoz fordult, mert sérelmezte, hogy a kormány is népszavazási kampányt folytat. Az OVB keddi ülésén azonban hatáskör hiányában nem foglalt állást a Fidesz beadványáról. Répássy azt mondta, minden jogi eszközt felhasználnak arra, hogy megakadályozzák, hogy a kormány napi százmilliót fordítson közpénzből saját kampányára.
2008.02.13. 22:21
 
Nem tervez változásokat Draskovics Tibor az igazságügyi tárcánál
A közigazgatás fejlesztése, a közbeszerzési törvény radikális módosítása és a polgári törvénykönyv újragondolásának folytatása szerepel a kijelölt igazságügyi miniszter legfontosabb feladatai között. Draskovics Tibor a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón beszélt terveiről. Azt mondta: egyelőre nem tervez személyi változásokat a tárcánál, és főleg rendészeti ügyekben "hangsúlyosan számít" Juhász Gáborra, a minisztérium mostani államtitkárára.
2008.02.13. 22:17
 
 
Bush elnök aláírta az amerikai gazdaságélénkítő csomagot
George Bush amerikai elnök szerdán aláírta a recesszió megelőzését célzó 168 milliárd dolláros gazdaságösztönző csomagot. "Ez védőoltás lesz a gazdaságnak" - fogalmazott az elnök. Az amerikai kongresszus demokrata és republikánus vezetői, valamint a Fehér Ház - sok egyéb kérdésben fennálló éles ellentéteiket félretéve - három hete elvi megállapodásra jutott a gazdaságélénkítő csomagtervről. Bush akkor hangsúlyozta: a csomag éppen megfelelő méretű ahhoz, hogy serkentse a fogyasztói költekezést és a munkahelyteremtő üzleti beruházásokat. A csomag nem tartalmaz adóemelést - szögezte le, hozzátéve, hogy az amerikai gazdaság dinamikus, alapjai erősek.
2008.02.13. 22:00
 
Orbán Viktor évértékelője - a parlamenti pártok reakciói
Az MSZP szerint Orbán Viktor szerdai beszéde évértékelésnek kevés volt, kampánybeszédnek viszont hosszú. Az SZDSZ ügyvivője úgy vélte: a Fidesz elnöke a szociális demagógiával egy letűnt korszakot akar visszaállítani. Az MDF szóvivője szerint Orbán Viktor beszédével nem a népszavazás mellett érvelt, hanem folytatta a két nagy párt közötti hatalmi harcot. A KDNP-nél úgy reagáltak: a Fidesz elnöke pártállástól függetlenül mindenkihez szólt.
2008.02.13. 21:56
 
Sólyom László Mehriban Aliyeva asszonyt fogadja
Sólyom László köztársasági elnök meghívására 2008. február 18-19. között állami látogatást tesz Magyarországon Őexcellenciája Ilham Aliyev, az Azerbajdzsáni Köztársaság elnöke és Mehriban Aliyeva asszony.
2008.02.13. 21:38
 
Politológusok szerint mindenkihez szólt Orbán
Az MTI-nek nyilatkozó politológusok szerint nemcsak a jobboldali tábort, hanem a baloldali szavazókat is meg akarta szólítani "középre tartó" beszédével Orbán Viktor szerdai évértékelőjében. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője, Juhász Attila, a Political Capital szakértője és Schultz Gábor, a Századvég tudományos munkatársa is egyetértett abban, hogy Orbán Viktor mindenkihez szeretetett volna szólni évértékelőjében. A beszéd "középre tartó", pozitív hangvételű volt. A várakozásoknak megfelelően, a márciusi népszavazás uralta az évértékelőt - mondták a politológusok.
2008.02.13. 21:15
 
Medián: a többség nem ismeri az egészségbiztosítási átalakítást
Bár a lakosság 94 százaléka hallott arról, hogy a kormány az egészségbiztosítás átalakítását tervezi, bő egy héttel az államfői vétó miatt megismételt parlamenti szavazás előtt inkább a félelmek, semmint a pontos ismeretek motiválták az ezzel kapcsolatos véleményeket - derült ki a Medián felméréséből, amelyet a HVG megbízásából készített. A magyarok többsége csak azt tudta felidézni, hogy a kormány valamilyen több pénztáras vagy több-biztosítós rendszer bevezetését tervezi, egyéb részletek csak nagyon keveseknek jutottak eszébe.
2008.02.13. 20:05
 
 
Férfi kézilabdaliga: a Veszprém nyerte a rangadót
Elmaradt a nagy csata: a listavezető MKB Veszprém könnyedén nyerte a címvédő Pick Szeged elleni rangadót a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, és gyakorlatilag az élen végez majd az 1-8. helyért zajló csatározásokban. Az 1-8. helyért: MKB Veszprém-Pick Szeged 29-22 (18-10). A házigazda KEK-győzelemmel, a címvédő pedig BL-vereséggel hangolt a tavalyi bajnoki finálé ismétlésére. A két gárda először találkozott azt követően, hogy a Tisza-partiak megtörték a veszprémi hegemóniát. A mostani siker azt jelenti, ha a bajnokság hátralévő részében érvényesül a papírforma, akkor a Veszprém élvezi a hazai pálya előnyét a rájátszásban.
2008.02.13. 19:45
 
 
Az olasz rendőrök megrohamozták a napközit, és letartóztatták a túszejtőt
Megrohamozta az olasz rendőrség azt az óvódát, ahol késsel felfegyverkezett férfi gyerekeket tartott fogva. A túszejtőt letartóztatták. Az eset a dél-olaszországi Reggio Calabria városában történt. Késsel felfegyverkezett férfi a reggeli órákban barikádozta el magát az épület egyik szobájában, túszul ejtve 11 gyermeket és egy óvónőt. A rendőrség kivonult a helyszínre, és tárgyalásba bocsátkozott a támadóval, hogy megpróbálja őt rávenni az épület elhagyására. A 32 éves túszejtő 500 ezer eurót követelt, és azt is el akarta érni, hogy az olasz tévé felvételt készítsen róla.
2008.02.13. 19:35
 
 
Orbán: Magyarország elindulhat a változás útján
Aki igennel szavaz a népszavazáson, az a sikeres jövőre szavaz, aki pedig nemmel, az tovább ront a mai helyzeten - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke tizedik alkalommal megtartott országértékelő beszédében szerdán, a Syma csarnokban. "Aki (március) 9-én igent mond, az az egészségre, a tudásra, a felelős kormányzásra mond igent, nem csak a tandíj, vizitdíj, a kórházi napidíj eltörlésére. Aki igent mond, az a gazdasági fordulatra, a növekedésre és sikeres jövőre mond igent, és nem csak egy rossz politika megállítására" - fogalmazott a Fidesz elnöke. Szerinte aki nemmel szavaz, felhatalmazza a kormányt arra, hogy úgy folytassa, ahogy eddig tette, sőt aki nemmel szavaz, még ront a mai helyzeten.
2008.02.13. 17:35
 
 
Putyin love story Valentin-napra
Valentin-napkor, azaz csütörtökön kezdik Oroszországban árusítani a Csók a nyilvánosság kizárásával című DVD-t, amelynek főszereplői kísértetiesen hasonlítanak Vlagyimir Putyin orosz államfőre, és hitvesére, Ljudmilára. A főhőst ugyan nem Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak, hanem Alekszandr Alekszandrovics Platovnak hívják, és valamivel dúsabb hajzattal rendelkezik, mint az orosz államfő, ám külseje tagadhatatlanul emlékeztet az elnökére. A hasonlóság nemcsak külső, hiszen Platov ugyanúgy notóriusan késik, mint az elnök. Hasonlít a történet is, amely Leningrádban, a mostani Szentpéterváron veszi kezdetét, ahol egy csinos stewardess és egy "hétköznapi" fiatalember egymásba szeret.
2008.02.13. 17:17
 
 
Gyurcsány: történelmi tévedés a polgári politika elárulása
A jobboldal nagyobbik része elárulta a polgári politikát, és ez történelmi tévedés. Erről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán írt internetes naplójában. A jobboldal egy része azért árulta el a polgári politikát, "mert megijedt azoktól a nehézségektől, amelyek egy ilyen tartalmú modernizációs politikával szemben álltak" - olvasható a blogbejegyzésben, amelyet a kormányfő Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének délutáni évértékelő beszéde elé szánt. "A magyar politika önmagába fordulása, egyre mélyebb belső hasítékainak keletkezése nem kis részben ebből a folyamatból származik" - fogalmazott a szocialista politikus.
2008.02.13. 17:15
 
 
Gyurcsány Ferenc az OÉT munkaadói oldalával konzultált
Magas szintű, érdemi szakmapolitikai konzultációt folytatott Gyurcsány Ferenc az Országos Érdekegyeztető Tanács munkaadói oldalának képviselőivel szerdán - közölte a kormányszóvivő. Daróczi Dávid elmondta: az egyeztetésen a miniszterelnök a kormány következő két évre vonatkozó gazdaságpolitikájáról beszélt. Ezen belül szóba került az adó- és járulékpolitika, a foglalkoztatás kérdései, illetve a szakképzéssel kapcsolatos elképzelések - tette hozzá. Daróczi Dávid hangsúlyozta: a konvergenciaprogram sikere mozgásteret nyit a kormány számára.
2008.02.13. 17:09
 
Forma-1: Szingapúrban már árulják a jegyeket
Helyi idő szerint csütörtök reggel kilenc órakor kezdik meg a jegyek árusítását a szeptember 28-án esedékes Forma-1-es Szingapúri Nagydíjra.
2008.02.13. 17:04
 
 
Újabb űrsétát kezdtek a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai
Űrsétát kezdett szerdán a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két űrhajósa: Rex Walheim amerikai és Hans Schlegel német asztronauta egy nitrogéntartályt erősít a világűrben keringő szerkezethez. Az űrséta a tervek szerint 6,5 órán át tart majd. A nitrogéntartály az űrállomás hűtőrendszeréhez szükséges: a szerkezetet a múlt héten felbocsátott Atlantis amerikai űrsikló vitte fel az ISS-hez. A mostani űrséta különlegessége, hogy egyik részvevője, Schlegel az utóbbi napokban beteg volt, és emiatt egy nappal el kellett halasztani az Atlantis küldetésének legfontosabb pontját, a Columbus nevű kutatómodulnak az űrállomáshoz csatlakoztatását.
2008.02.13. 16:42
 
 
Hírzárlat a McCartney-válóperben
Teljes hírzárlatot rendelt el a feleknek a McCartney-házaspár válóperében eljáró londoni felsőbírósági bíró. A szerdai The Times értesülése szerint Sir Paul McCartney és Heather Mills szigorú utasítást kapott arra, hogy semmit nem szivárogtathatnak ki a sajtónak a válóper részleteiről, különben az igazságszolgáltatás akadályozásának vádját és pénzbüntetést kockáztatnak. A feszült figyelemmel kísért per a hét eleje óta folyik, és a sajtó valóban csak találgatásokra van utalva, mert sem a 65 éves ex-Beatle, sem negyedszázaddal ifjabb neje nem szól egy szót sem a bíróságról távoztában.
2008.02.13. 16:22
 
 
Magyarország elsősorban tranzitország az emberkereskedelemben
Az emberkereskedelemmel szembeni fellépés nemcsak bűnüldözési, hanem megelőzési és áldozatvédelmi kérdés is - fejtette ki Zanathyné Martin Györgyi ENSZ-nagykövet, aki a témakörrel foglalkozó, szerdán megnyílt bécsi konferencián részt vevő magyar küldöttséget vezeti. Közlése szerint Magyarország elsősorban tranzitországnak számít. A maga nemében egyedülálló, az ENSZ égisze alatt szervezett eszmecserén 116 ország több mint ezerkétszáz küldöttje van jelen. A nagykövet asszony az MTI-nek elmondta, hogy Magyarország részese az emberkereskedelemre vonatkozó összes fontos megállapodásnak és dokumentumnak.
2008.02.13. 16:14
 
 
A kormány elfogadta a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát
A kormány szerdai ülésén elfogadta a 2008-2025-re szóló Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát (NÉS) - jelentette be Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Fodor Gábor hangsúlyozta, hogy a stratégia legfontosabb elemei közé tartozik a nemzetközi kötelezettségek teljesítése, az éghajlatváltozást okozó hatások elleni küzdelem, a kibocsátás csökkentése, illetve a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás is. Elmondta, hogy számos forrás áll rendelkezésre a stratégia elemeinek megvalósítására.
2008.02.13. 15:38
 
 
Horváth Ágnes: tartani lehet a pénztáralapítás ütemtervét
Az egészségbiztosítási pénztárak létrehozásának ütemtervét tartani lehet, a pénztárak működésüket 2009. április 1-jén kezdik meg, a reform kormánybiztosának személye még nem dőlt el - mondta az egészségügyi miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten. Horváth Ágnes a "forgatókönyvről" elmondta: a törvény elfogadása után nyáron és az ősz folyamán kétfordulós pályázatot írnak ki és bonyolítanak le, jövő év februárjában alakulnak meg a pénztárak, márciusban lesz a tagtoborzás, végül április 1-jén "élesben" indul az új rendszer. A tárcavezető beszámolt a minisztérium másfél éves tevékenységéről is.
2008.02.13. 15:35
 
 
GfK: alig nőtt a patikán kívüli gyógyszervásárlások aránya
A patikaliberalizáció egyelőre nem eredményezett számottevő változást a gyógyszervásárlási szokásokban, a patikán kívüli költések nem érik el a teljes gyógyszertári forgalom 1 százalékát sem - derül ki a GfK LHS HealthCare egészségügyi és gyógyszerkutatásokért felelős szakértők által készített felméréséből. A felmérés eredményeiről szóló közlemény szerint bár a versenyhelyzet eredményeképpen a kiszolgálás pozitív irányba fejlődött, és a vásárlók gyorsabb kiszolgálását biztosító értékesítési módszerek is megjelentek, a vevőtájékoztatás továbbra is elmarad az elvárható szinttől.
2008.02.13. 15:30
 
 
Peking 2008: 15 vagy 20 milliót érhet a magyar arany
Akár húszmillió forint is lehet a jutalma a pekingi olimpián aranyérmes magyar sportolónak. Elbert Gábor sportszakállamtitkár az MTI-nek elmondta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen megtették javaslatukat a kormánynak. A MOB 15 vagy 20 millió forintot kért, azaz az athéni játékok tízmilliójához képest legalább másfélszeres összeggel gazdagodhatnak a pekingi győztesek. A részletek kidolgozása, azaz, hogy mennyit kapnak a csapatok, illetve a pontszerzők, még hátravan.
2008.02.13. 15:03
 
 
Személyi változások az államtitkároknál
Csizmár Gábor a Miniszterelnöki Hivatal (MeH), Simon Gábor a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, Keller László pedig a Pénzügyminisztérium államtitkára lesz - jelentette be Budai Bernadett a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. A szóvivő közlése szerint a MeH-ben Tordai Csaba ugyancsak államtitkárként tevékenykedik a jövőben, Gilyán György, a kancellária jelenlegi szakállamtitkára pedig a Külügyminisztérium szakállamtitkára lesz. Budai Bernadett bejelentette, hogy az elektronikus kormányzat központ kormánybiztosi feladatait ezentúl Baja Ferenc látja el, államtitkári tisztsége megtartása mellett.
2008.02.13. 14:35
 
 
Közel egymilliárdos csalási kísérletet lepleztek le EU-s pályázatokon
Egy 140 mikro- és kisvállalkozásból álló "céghálózat" 970 millió forintos csalási kísérletét tárta fel a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) - jelentette be Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.A "kaptár-modellnek" keresztelt mechanizmus középpontjában egy pályázatíró cég áll, amely EU-s pályázatokhoz biztos pályázati pénzt és közbeszerzési eljárás lefolytatását is ígérte - ismertette Bajnai Gordon. "A csalási kísérletben részt vevők adatait átadtuk a VPOP-nek" - közölte a miniszter, aki nem kívánta megnevezni a szereplőket illetve területi elhelyezkedésüket.
2008.02.13. 14:25
 
 
Meghosszabbították a rendkívüli állapotot Kelet-Timorban
Tíz nappal meghosszabbították szerdán Kelet-Timorban a rendkívüli állapotot, amelyet a hétfői puccskísérlet miatt vezettek be. Xanana Gusmao miniszterelnök a parlamentben azzal indokolta a kormány kérését, hogy ezzel a lakosság érdekét szolgálják, mert így "békében és normálisan" élhetnek. A törvényhozók 30 igennel és 14 tartózkodással elfogadták az indítványt. A rendkívüli állapot alatt tilos a tüntetés, éjszaka kijárási tilalom van érvényben, és kibővítették a rendőrség hatáskörét. A hétfői puccskísérletben súlyosan megsebesült a Nobel-békedíjas José Ramos-Horta timori elnök, a zendülő katonák vezetőjét, Alfredo Reinado parancsnokot pedig agyonlőtték. 
2008.02.13. 13:56
 
 
Továbbra is tart az influenzajárvány
Továbbra is tart az országos influenzajárvány, annak ellenére, hogy az előző héthez képest 34 százalékkal kevesebb - összesen 30 ezer - beteg fordult influenzaszerű megbetegedés miatt háziorvoshoz - mondta az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központ osztályvezető főorvosa. Csohán Ágnes, a járványügyi osztály vezetője hozzátette: a járványgörbe lefutása azt mutatja, hogy a megbetegedések száma a múlt hetihez hasonlóan csökkent, de ennek mértéke erőteljesebb volt, mint az előző héten. Zala megye kivételével valamennyi megyében és a fővárosban csökkent a megbetegedések előfordulási gyakorisága. Az előző héthez képest az év hatodik hetében már sehol nem mértek magas aktivitást.
2008.02.13. 13:50
 
 
Pocakosodó thaiföldiek
Elpocakosodás fenyegeti a vékony, kecses testalkatúként ismert thaiföldi embereket - erre figyelmeztetett a Pocak Nélküli Thaiföldiek Hálózata egy kutatóintézet felmérésére hivatkozva egy szemináriumon, amelyet a vendéglői étkezésnek az elpocakosodásra gyakorolt hatásáról tartottak Bangkokban az egészségügyi minisztérium szervezésében. Az elhízás miatt aggódó csoport nehezményezi, hogy a thaiföldiek túlságosan megkedvelték a gyorsbüféket, amelyeknek fogásai átlagosan 290-nel több kalóriát tartalmaznak, mint a hagyományos, otthon készített thai ételek - tudósított a minapi eseményről a Bangkok Post című lap.
2008.02.13. 13:25
 
 
Peking 2008: Spielberg már nem művészeti tanácsadó
Steven Spielberg a továbbiakban nem vállal szerepet az augusztusi, pekingi olimpia nyitó- és záróünnepségének megrendezésében, ekként tiltakozva Kína emberjogi politikája ellen. A világhírű amerikai filmrendező művészeti tanácsadóként segítette a szervezőket, most azonban visszalépett a feladattól, közlése szerint azért, mert Kínában csorbát szenved a demokratikus jogok, így a szólásszabadság gyakorlása, amellett pedig a szudáni kormány oldalán avatkozik be az afrikai országban zajló háborús konfliktusba. Spielberghez hasonlóan kelt ki Kína ellen Mia Farrow színésznő is, aki Béke Nobel-díjasokkal és volt olimpikonokkal írt közös levélben sürgette, hogy vessenek véget a darfúri mészárlásnak.
2008.02.13. 13:17
 
 
Alakváltó mobiltelefon Izraelből
Alakváltó mobiltelefont mutatott be az izraeli Modu elektronikai vállalat, a világ legkisebb mobilja a kívánt funkcióhoz legjobban illő bőrbe bújtatható, akár széles kijelzős mp4-lejátszóvá, vagy akár asztali ébresztőórává varázsolható. A közel 43 grammos minitelefon bemutatójára a barcelonai Mobile World Congress kiállításon került sor. A piacon egyedülálló megoldásnak számító készülék egy normál 2,5 gigahertzen működő GSM-telefon, amely a vásárló által kiválasztott két darab "kabáttal" érkezik - mondta a vállalat technológiai vezetője. A koncepció lényege, hogy egy drága "okostelefon" helyett egy kisméretű alapmodellt készítenek, amely a kívánt funkcióhoz legmegfelelőbb házba illeszthető.
2008.02.13. 13:15
 
 
FIFA-világranglista: vezetnek az argentinok, Magyarország az 52.
A magyar válogatott két helyet rontott legutóbbi pozícióján, így az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet továbbra is Argentína vezet. Az élen az argentinokat - akik június 4-én a Puskás Ferenc Stadionban vendégeskednek - Brazília és a világbajnok Olaszország válogatottja követi. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 8., a svédek a 24., a dánok a 33., az albánok a 73., a máltaiak pedig a 134. helyet foglalják a rangsorban. 1. (1.) Argentína 1518 pont, 2. (2.) Brazília 1502, 3. (3.) Olaszország 1484, 4. (4.) Spanyolország 1352, 5. (5.) Németország 1281, 6. (6.) Csehország 1244. ..52. (50.) MAGYARORSZÁG 598.
2008.02.13. 13:12
 
 
Még mindig nincs biztos időpontja a koszovói függetlenségnek
Szerdán délben még mindig nem lehetett tudni, mikor ül össze a koszovói parlament, hogy kinyilvánítsa a dél-szerbiai tartomány függetlenségét, bár a legtöbb hírforrás változatlanul a vasárnapot, február 17-ét emlegeti. A Danas című tekintélyes belgrádi újság értesülése szerint Pristinában a tartomány három-négy legfőbb vezetője dolgozik azon a határozaton, amelyet a parlamentnek meg kell majd szavaznia. Az ellenzék azonban morgolódik, mert még csak nem is konzultálnak vele a helyi albánság szempontjából sorsfordító lépésről. A parlament elnöksége szerdán jóváhagyja a következő plenáris ülés napirendjét, amelynek a tervezetében azonban egyelőre nem szerepel a függetlenségről szóló nyilatkozat.
2008.02.13. 12:51
 
 
Ukrajna megtiltaná területén a NATO-bázisok létesítését
A moszkvai látogatáson tartózkodó ukrán elnök szerdán kijelentette: Ukrajna hajlandó törvényben megtiltani a NATO-nak, hogy támaszpontot létesítsen az ország területén. "Ha az orosz fél aggódik a katonai támaszpontok miatt, akkor Ukrajna soha nem fogja ezek létesítését szorgalmazni... Hajlandók vagyunk ezt törvénybe foglalni" - mondta Viktor Juscsenko, amikor találkozott a moszkvai ukrán közösség képviselőivel. Juscsenko kétnapos munkalátogatás keretében kedd óta tartózkodik Moszkvában. Az első napon tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, aki figyelmeztette őt: Oroszország arra kényszerülhet, hogy Ukrajnára irányítja rakétáit, ha az csatlakozik a NATO-hoz.
2008.02.13. 12:41
 
 
A Pedagógusok Szakszervezete új bérkoncepciót tett a kormány elé
A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) pedagógus bérkoncepciót dolgozott ki és tett le a kormány asztalára, amelyet 2009-től vezetnének be - közölte Árok Antal, a PSZ elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A koncepcióról annyit árult el a miniszterelnök jövő hétfőre tervezett évértékelő beszéde előtt, hogy annak alapja a pedagógusok közalkalmazotti viszonya. Ennek esetleges megszüntetését, amelyre szerinte vannak törekvések, teljes mértékben elutasítják, ez ugyanis a pedagógusi pálya presztízsének további csökkenését eredményezné - mondta.
2008.02.13. 12:33
 
 
Szerbia nem tervez katonai akciót Koszovó miatt
Szerbia több diplomáciai lépésre is készül belgrádi lapjelentések szerint Koszovó miatt, de hadseregének parancsnoka szerint nem mozgósít, és nem tervez katonai akciót. Miután Belgrád kérte az ENSZ Biztonsági Tanácsának sürgős összehívását, az EBESZ állandó tanácsában és az Európa Tanács állandó bizottságában is sürgősen napirendre szeretné tűzetni a koszovói függetlenség tervezett kikiáltásának kérdését - jelentette szerdán a belgrádi Politika. Amennyiben ez bekövetkezik, első lépésként Szerbia konzultációra hazarendeli a nagyköveteit azokból az országokból, amelyek elismerik déli tartománya önállóságát, de a diplomáciai kapcsolatokat nem szakítja meg velük.
2008.02.13. 12:23
 
 
Ecostat: júniusra 5,8 százalékos infláció várható
Idén júniusban a fogyasztói árak várhatóan 5,8 százalékkal lesznek magasabbak az egy évvel korábbiaknál, a termelői árak pedig 4,5 százalékkal haladhatják meg a 2007. júniusi szintet - áll az Ecostat Kormányzati Gazdaság- és Társadalom-Stratégiai Kutató Intézet Mikroszkóp című kiadványában. Tavaly júniustól a közszférában 8,3 százalékos béremelés történt a 2008. januári 13. havi egyszeri juttatás terhére,ezért januárban a közszférában csak félhavi kifizetésre került sor, ami a bruttó keresetek jelentős csökkenését eredményezi abban a hónapban. Júniustól ez a hatás kikerül a bázisból, aminek következtében a költségvetési szféra keresetemelkedésének üteme érezhetően mérséklődik - írja az Ecostat.
2008.02.13. 12:14
 
 
Budapest felszabadulására emlékeztek a Budai Önkéntes Ezred emlékművénél
A Budai Önkéntes Ezred magyar katonái a mi valóságunkért, a mi jövőnkért harcoltak - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az ezred bronzszobránál tartott megemlékezésen a Budai Vár alatt a Vérmezőn. Szekeres Imre hangsúlyozta: "a fasizmust elődeink, a még élő, egykori ezredtagok ugyanúgy pusztították, mint bárki más, aki hajlandó és képes a fasizmus ellen jelenünkben felszólalni." Burány Sándor, az MSZP budapesti szervezetének elnöke emlékeztetett arra, hogy 1945 február 13-a százezreknek az életet, a túlélést jelentette. "Ezen a tényen semmi nem tud változtatni. Ezt a felszabadulást (...) a szövetséges erőkön belül a szovjet csapatok, a Vörös Hadsereg hozta Budapestre" - fogalmazott.
2008.02.13. 12:05
 
 
Fundamenta: rekorderedmény 2007-ben
A terveket mintegy kétszeresen, a megelőző évi eredményt pedig több mint négyszeresen meghaladó, több mint 850 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta a tavalyi évet a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. - ismertette a cég eredményeit Gergely Károly. Az elnök-vezérigazgató szerdán Budapesten sajtótájékoztatón az elmúlt évek jelentős értékesítési sikereivel indokolta a kedvező eredményeket. Az eredménynövekedéssel együtt javult a hatékonyság és a cég a - kétszereplős - piac kétharmadát tudhatja magáénak. Gergely Károly az idei tervek között említette az eredmény további növelését és a piaci ütem feletti növekedést.
2008.02.13. 11:25
 
 
A Fidesz minden jogi eszközt felhasznál a kormánykampány ellen
A Fidesz minden jogi eszközt felhasznál, hogy megállítsa a kormány népszavazási ellenkampányát - mondta Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója. A fideszes politikus emlékeztetett arra, hogy az Országos Választási Bizottság kedd esti ülésén nem adott ki állásfoglalást a Fidesz kormánypropagandát kifogásoló beadványa kapcsán. Répássy Róbert szerint ugyanakkor vannak további jogi lehetőségek. Mint mondta, ezekről még nem döntöttek, de a Fidesz jogászai már készítik a további forgatókönyveket, így még ezen a héten újabb beadvánnyal vagy esetleg beadványokkal fognak élni, amellyel kikényszeríthetik, "hogy a kormány betartsa alkotmányos kötelezettségeit a népszavazási kampányban".
2008.02.13. 11:22
 
 
Kupidó taxis
Akár Valentin-napi érdemérmet is kaphatna egy New York-i taxis, amiért mellékesen társközvetítéssel foglalkozik pusztán jó szándékból.Az 53 éves taxis "Kupidó" utasai közül választja ki az egymáshoz illőket, de igencsak megválogatja a magányosokat. Aki csupán kalandozni akar, azzal nem foglalkozik, csakis a komolyabb párkapcsolatra vágyó magányos New York-iaknak segít. Ahmed Ibrahim - ez a taxis neve - az utassal váltott pár mondat után már tudja, hogy kivel van dolga, és ha érdemesnek tartja közvetítésére az illetőt, megadja neki a telefonszámát, e-mail-címét.
2008.02.13. 11:16
 
 
Zuschlag Jánost kihallgatta az ügyészség
Zuschlag Jánost kihallgatta az ügyészség, a gyanúsított vallomást tett, de annak tartalma nem nyilvános - közölte Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyészhelyettese az MTI-vel. Szabó Ferenc az MTI kérdésére válaszolva hangsúlyozta, hogy Zuschlag keddi vallomásával kapcsolatban egyetlen médiumnak sem adhat és nem ad ki semmilyen részletet. Hozzátette: konkrét kérdésre nem cáfolt és nem erősített meg egyetlen feltételezést sem a gyanúsított kihallgatásával kapcsolatban. A Magyar Hírlap szerdán ugyanis arról írt, hogy "Zuschlag János részletes, feltáró, önmagára nézve is terhelő vallomást tett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen.
2008.02.13. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485[2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista