2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
RTL-Klub: Giccses ajándékok Valentin-napra
Táncoló napraforgó óriásszívvel vagy szerelmes mackó egy konfettigömbben. Csak két elképesztő ajándék a Valentin-napi árusoktól. A február 14-i ajándékozási őrület 1990 óta hódít Magyarországon. Bár a legtöbben azt mondják, nem ünneplik, a virágosok, a csokiboltok és a fehérneműüzletek tarolnak Valentin-napkor.
2008.02.14. 22:11
 
 
Csökkentek a legforgalmasabb részvények csütörtökön
Csaknem kétezer pontot emelkedett a BUX index a hét első három napján, csütörtökre azonban csökkenés volt a tendencia. A nap nyertese a PPLAST részvények voltak, igaz csekélyke forgalmat (26 millió) bonyolítottak le, és ez a részvényeik 4,2%-os emelkedéséhez volt elegendő.
2008.02.14. 21:48
 
RTL-Klub: Rendőri panaszok a golyóálló mellényekre
A golyóálló mellények többsége túl nehéz, gyakran nem jó a mérete - erre panaszkodott az RTL Klub Híradójának több rendőrkapitány és járőr is. Interjút egyikük sem akart adni, de mindannyian azt mondták, hogy szerintük sok védőfelszerelés teljesen alkalmatlan arra, hogy az utcán egész nap ezekben dolgozzanak. Pedig ezt szeretné elérni az országos rendőrfőkapitány. Bencze József erről azután beszélt, hogy hétfőn éjjel Esztergomban egy férfi mellkason lőtt egy rendőrt, aki azonnal meghalt.
2008.02.14. 21:47
 
100 milliós bírságot kapott a Tesco
100 millió forint bírság a Tescónak a fogyasztók megtévesztése miatt. A Gazdasági Versenyhivatal azért marasztalta el az áruházláncot, mert az egyik tavalyi akcióban meghirdetett néhány termék nem volt kapható minden áruházban a leárazás kezdetekor, és összességében irreálisan alacsony árukészlettel készültek fel az akcióra. A hivatal súlyosbító körülményként vette figyelembe, hogy az áruházlánc az elmúlt öt évben többször követett el hasonló jogsértést.
2008.02.14. 21:22
 
Horváth Ágnest rohamrendőrök menekítették ki!
A március 9-i népszavazás nem a kormány jövőjéről, hanem a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szól - mondta az egészségügyi miniszter csütörtökön Salgótarjánban; Horváth Ágnes rohamrendőrök sorfala között, esernyőkkel védve hagyta el a belvárosban felállított SZDSZ-sátrat, ami körül mintegy 200 ember gyűlt össze.
2008.02.14. 21:00
 
 
Forma-1: Ismét kémügy
McLaren korábbi főtervezője, Mike Couglan már megkapta büntetését, de az ügy még nincs lezárva. Nemzetközi Automobil Szövetséggel találkozik Nigel Stepney, hogy magyarázatot adjon néhány tisztázatlan kérdésre.
2008.02.14. 20:59
 
Hiller egy "második uniós anyanyelvet" akar
Hiller István szerint elavult az a gondolkodásmód, amely egymástól elválasztva szemléli az oktatás, a kultúra és az innováció kérdéseit, mert ezek szoros összekapcsolása egy ország versenyképességének nélkülözhetetlen pillére.
2008.02.14. 20:45
 
Az MSZP hazugsággal vádolja Orbán Viktort
Kökény Mihály, az MSZP szakpolitikusa szerint Orbán Viktor hazudott, amikor egy csütörtöki interjúban azt nyilatkozta: 1998-ban a parlament előtt magyarázta el, hogy a kormányprogramjukkal ellentétben mégsem vezetik be a több biztosítós egészségügyi rendszert.
2008.02.14. 20:43
 
 
Kiosztották a Tőzsdei legek című verseny díjait
Kiosztották a Budapesti Értéktőzsde által meghirdetett "Tőzsdei legek" verseny 2007. évi díjait csütörtökön Budapesten. A 2007. év legnagyobb tőzsdei azonnali forgalmát lebonyolító kereskedő cége a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe. Az év legnagyobb tőzsdei származékos forgalmát lebonyolító kereskedő cége az Erste Bank Befektetési Zrt. Az év legnagyobb forgalmat elért kibocsátója az OTP Bank Nyrt. "Az év legnagyobb forgási sebességű tőzsdei részvénye" elismerést az Econet Nyrt. vehette át az elismerést. Az év legnagyobb részvény áremelkedését elérő kibocsátója a Genesis Nyrt. A Tőzsde embere címet Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója érdemeltek ki.
2008.02.14. 20:41
 
 
Orbán: csak elsöprő eredmény hozhat elsöprő következményeket
Csak elsöprő népszavazási eredmény hozhat elsöprő következményeket - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke csütörtökön az InfoRádió esti műsorában. "Jelentős politikai változás eléréséhez, egy jelentős kormánypolitika-változáshoz egy 40 százalékos, tehát egy sima eredményes és érvényes népszavazás kevés, csak az elsöprő eredmény hozhat elsöprő következményeket" - mondta Orbán Viktor. A Fidesz elnöke úgy vélte, az érvényes és eredményes népszavazás szép cél és komoly siker, de mások a következmények, ha 40 százalékos, vagy ha 60 százalékos a részvétel.
2008.02.14. 20:30
 
 
EURO-2008: meccsnapokon hajnalig lehet sörözni Salzburgban
Salzburgban hajnali 4-ig tarthatnak nyitva a vendéglátóipari egységek azokon a napokon, melyeken mérkőzéseket rendeznek a városban a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. Erről állapodtak meg egymással csütörtökön a salzburgi városvezetők és a kereskedelmi kamara illetékesei. A csütörtökön aláírt megállapodás szerint alkalmi, rendkívüli nyitva tartással hajnalig fogadhatnak vendégeket a salzburgi vendéglősök, ha a városban csoportmeccset rendeznek, a salzburgi négyesből (Görögország, Svédország, Spanyolország, Oroszország) továbbjutó csapat negyeddöntőt játszik, illetve amikor az osztrák válogatott lép pályára, valamint az elődöntők és a finálé napján.
2008.02.14. 20:28
 
 
Még nem születtek kormányzati döntések az adómódosításokról
Egyetlen egy adómódosítással kapcsolatban sem született döntés sem minisztériumi, sem kormányzati szinten - közölte a Pénzügyminisztérium sajtóosztálya az MTI-vel csütörtökön. A közleményben a szaktárca felhívja a figyelmet arra, hogy ismeretlenek megtévesztő kör-sms-eket küldenek szerkesztőségeknek, sajtó munkatársaknak alapvetően hamis információkkal. Ezeknek a tömeges telefon üzeneteknek a célja a megtévesztés, zavarkeltés - véli a PM abból kiindulva, hogy az üzenetek jelentős részben olyan elemeket is tartalmaznak, amelyek a döntéselőkészítő munka során szóba sem kerültek.
2008.02.14. 19:12
 
 
Búcsút vettek Tom Lantostól az amerikai kongresszusban
A Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét adományozták Tom Lantosnak; a kitüntetést a magyar származású amerikai képviselő özvegye vette át csütörtökön Washingtonban. A magas állami kitüntetést Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet adta át egy külön fogadáson a kongresszusban. A kitüntetés átadásakor jelen volt Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felesége és Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke is. Az eseményre azután került sor, hogy a washingtoni törvényhozásban a házelnök és az amerikai külügyminiszter, szenátorok és képviselők, külföldi vendégek és más meghívottak másfél órás megemlékezésen vettek búcsút a hétfőn elhunyt képviselőtől.
2008.02.14. 18:45
 
 
Péntek éjfél az eva bevallás határideje
Pénteken éjfélig kell bevallaniuk a 2007. évi adójukat az egyszerűsített vállalkozói körbe tartozóknak. Tavaly a tervezett bevétel 91 százaléka, 152,8 milliárd forint eva folyt be a költségvetésbe. Az APEH adatai szerint 2007-ben összesen 98.222 eva adóalanyt tartottak nyilván, ebből a társas vállalkozások száma 52.024, az egyéni vállalkozók száma 46.168 volt. A jogszabályok kötelezővé tették az adófeltöltést december 20-i határidővel, ennek nyomán tavaly decemberben a költségvetés 43,8 milliárd forint evát könyvelt el, és 2007 egészében a tervezett bevétel 91 százaléka, 152,8 milliárd forint eva folyt be a költségvetésbe.
2008.02.14. 18:04
 
 
Takács Albert: nem konkrét ügyek miatt kell távoznom
Nem konkrét ügyek miatt kell távoznia a rendészeti és igazságügyi miniszternek; a magánszférába készülő Takács Albert a távirati irodának csütörtökön adott interjújában azt hangsúlyozta, hogy felmentésének hivatalos indoklása szerint hatékonyabb, céltudatosabb, keményebb minisztériumi vezetésre van szükség. "Nem voltam elég aktív a jogalkotási folyamatok irányításában" - tette hozzá a további indokokat sorolva. Takács Albert cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a Magyar Gárdával kapcsolatos, illetve Molotov-koktélos támadások ügyében tanúsított miniszteri fellépése lett volna a menesztésének indoka.
2008.02.14. 18:00
 
 
Ingyenválást kínál valentin-napon egy amerikai rádió
Ingyenválással kedveskedik hallgatóinak Valentin napján egy rádióállomás az Egyesült Államokban, hogy felhívja a figyelmet: Cupido néha igencsak mellélő nyilaival. A charlestoni Rock 105 rádió - helyi idő szerint - csütörtök délután négytől várja azon házaspárok feliratkozását honlapjára, akik válni szeretnének és lehetőleg olcsón: ingyen. A rádió figyelmeztette hallgatóit, hogy csakis azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják a válást. Nem mindenki részesül az ingyenességben, csupán egyetlen pár.
2008.02.14. 17:34
 
 
Búcsút vettek Tom Lantostól az amerikai kongresszusban
Tom Lantos hétfőn elhunyt magyar származású amerikai képviselőt csütörtökön búcsúztatták a washingtoni kongresszusban. A kupolacsarnok melletti szoborcsarnokban, a régi képviselőházi teremben tartott szertartáson a magyar kormányt Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet, Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke és Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felesége képviselte. A megemlékezésen a néhai képviselőt mások mellett Nancy Pelosi házelnök, Condoleezza Rice külügyminiszter és Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár méltatta. Imát mondott Arthur Schneier főrabbi, a New York-i Park East zsinagóga rabbija.
2008.02.14. 17:15
 
 
Autóvezetés közben bukott le a vak rokkantnyugdíjas
Elvesztette nyugdíját egy 72 éves olasz férfi, aki negyven évig vaknak tetette magát, hogy rokkantnyugdíjat kapjon, miután egy ellenőrzéskor gépkocsija volánjánál találták. A férfit a közúti ellenőrzéskor jogosítványa bemutatására kérték, ám ezzel nem tudott szolgálni. A csendőrök magyarázatot kértek tőle, mire rendkívüli ideges lett, nem tudott felelni, csak annyit mondott, hogy rokkant. "Ezután megnéztük a beteglapját, és nagy csodálkozásunkra azt láttuk, hogy 100 százalékos látáskárosult" - mondta el Massimo Giaramita, az északnyugat-olaszországi La Spezia város csendőrparancsnoka.
2008.02.14. 17:09
 
 
Országjárásba kezd a miniszterelnök
Új szakaszába lép az MSZP népszavazási kampánya: a következő három hétben a párt azért kampányol, hogy minél több embert gondolkodásra késztessen; Gyurcsány Ferenc pártelnök országjárásba kezd. Erről Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese beszélt csütörtökön az MTI-nek. A következő három hétben azért kampányolunk, hogy minél több embert gondolkodásra késztessünk, és bemutassuk, hogy a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlésével csak elvenni lehet az országtól - közölte az MSZP népszavazási kampányának koordinátora. Juhász Ferenc azt mondta: a józan ész nevében arra kérnek mindenkit, menjen el, és szavazzon nemmel március 9-én.
2008.02.14. 17:05
 
 
Horváth Ágnes szerint a népszavazás nem a kormány jövőjéről szól
A március 9-i népszavazás nem a kormány jövőjéről, hanem a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szól - mondta az egészségügyi miniszter csütörtökön Salgótarjánban; Horváth Ágnes rohamrendőrök sorfala között, esernyőkkel védve hagyta el a belvárosban felállított SZDSZ-sátrat, ami körül mintegy 200 ember gyűlt össze. Horváth Ágnes a sajtótájékoztatón az egészségügyi reform nagyon fontos elemének nevezte a vizitdíjat és a kórházi napidíjat. Mint mondta, ezek hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarországon ne következzen be, ami Romániában, ahol elfogy a gyógyszertámogatás és a betegek csak hó vége felé, teljes áron jutnak hozzá a gyógyszerükhöz.
2008.02.14. 17:04
 
 
Öt napig biztosan nem lesz vasutassztrájk
További öt napig felfüggesztette a sztrájkot péntektől a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), addig közvetítő bevonásával összevont tárgyalásokon keresik a megegyezés lehetőségét a munkáltatóval - közölte a szakszervezet csütörtökön. Az összevont tárgyalás azt jelenti, hogy egyszerre egyeztetnek a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., a MÁV-Gépészet Zrt. képviselőivel. A MÁV és a szakszervezet közösen Herczog Lászlót a független intézmény, a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat egyik közvetítőjét kérte fel csütörtökön a közvetítésre, a közvetítő, aki a Szociális és Munkaügyi minisztérium szakállamtitkára elfogadta a felkérést.
2008.02.14. 16:15
 
 
Webber az első Jerezben
Már harmadik napja tesztelnek a csapatok Jerezben, a mai napon Webber bizonyult a leggyorsabbnak.
2008.02.14. 15:49
 
 
Nőtt a fővárosi turizmus tavaly
Tavaly 2,5 millió vendég 6,2 millió vendégéjszakát töltött el a fővárosi kereskedelmi szálláshelyeken; a vendégek száma 2,2 százalékkal, a vendégéjszakáké pedig 0,8 százalékkal nőtt 2006-hoz képest - ismertette Fekete László, a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. ügyvezetője sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. Fekete László kiemelte, hogy míg 2007 első hét hónapjában mind a vendégek, mind pedig a turisták által eltöltött vendégéjszakák száma csökkent, addig augusztustól egyre nagyobb bővülést regisztráltak. Tavaly csökkent a Németországból és Nagy Britanniából érkező turisták száma 2006-hoz képest, ugyanakkor több spanyol, orosz, francia vendég járt Budapesten.
2008.02.14. 15:42
 
 
Fidesz: ki tüntette el a Draskovics aktáit a rendőrség honlapjáról?
A Fidesz követeli, hogy nevezzék meg, ki adott utasítást "a Draskovics Tibor számára kellemetlen olajügyi iratok eltüntetésére a rendőrség internetes honlapjáról", és mondják el, miért tüntették el azokat - mondta Demeter Ervin sajtótájékoztatóján. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerint nincs szabályozva, hogy mennyi ideig kell közzétenni a titkos nyomozások iratanyagát, így a hozzáférhetőség időtartamát az ésszerűség alapján határozták meg. Draskovics Tibor az iratok másolatát szívesen megmutatja bárkinek, a kormányszóvivő szerint pedig nincs összefüggés az igazságügyi miniszteri kinevezés és a papírok internetes elérhetősége között.
2008.02.14. 15:05
 
 
A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt
A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt - mondta Daróczi Dávid a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón arra a kérdésre reagálva, hogy a népszavazás után távozhat-e a posztjáról a szociális miniszter, és lesz-e kormányátalakítás. A miniszterelnöknek nem áll szándékában átalakítani a kormányt. Nagyon határozottan tudom cáfolni ezeket a híreket - hangsúlyozta a kormányszóvivő. "Ha valakinek egészen biztos a helye, akkor mondjuk például Lamperth Mónikáé az, mint ahogy minden miniszteré a kormányban" - reagált Daróczi Dávid a Lamperth Mónika távozásáról szóló sajtóhírekre.
2008.02.14. 14:43
 
 
Közvetítőt kérnek fel a MÁV-START és a VDSZSZ közötti tárgyaláson is
Herczog Lászlót kérik fel közvetítőnek a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-START között folyó egyeztetésen is a MÁV Zrt.-hez hasonlóan. Erről a felek a MÁV-START és a VDSZSZ közötti egyeztetésen állapodtak meg csütörtökön. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a csütörtöki egyeztetést követően elmondta: egyelőre összevonják a közvetítő bevonásával folyó tárgyalásokat, így a MÁV Zrt.-vel és a MÁV-START-tal szemben fennálló követelést egy egyeztetésen kívánják kezelni. Herczog László, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára, a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítője korábban az MTI-nek elmondta, hogy vállalja a közvetítést a MÁV és a VDSZSZ vitájában.
2008.02.14. 14:00
 
 
Barcelona: csaknem tízmillió eurós profit
Az FC Barcelona a 2007/08-as évet 9,4 millió eurós nyereséggel zárta, ezt a futballklub hivatalos honlapja hozta nyilvánosságra. A katalánok alelnöke, Ferran Soriano elárulta: az elmúlt idényben 153 millió euró volt a bevétel, míg a kiadásokra 143,6 millió eurót költöttek. A Barca jóval túlteljesítette a tavalyi eredményeket, hiszen a 2006-07-es esztendőben "mindössze" 6,8 milliós profitot termelt. A svájci Deloitte könyvvizsgáló cég szerdai összesítése szerint az FC Barcelona - amely jelenleg a második a Primera Divisiónban a Real Madrid mögött - a harmadik leggazdagabb klub a világon.
2008.02.14. 14:00
 
Fej nélküli holttest Nagykanizsán
Fej nélküli holttestet találtak Nagykanizsán szerdán este. A férfi valószínűleg baleset áldozata lett, ugyanis saját műhelyében találtak rá és nagy a valószínűsége, hogy munka közben áramütés érte, asztalára esett, ahol a működő készülék levágta a fejét. A körülmények pontos tisztázására szakértőt kértek fel.
2008.02.14. 13:50
 
 
A tízmilliomodik Opel Corsa
Eisenachban készült el a tízmilliomodik Corsa.
2008.02.14. 12:58
 
 
Erős földrengés rázta meg Görögország déli részét
Erős fölrengés volt csütörtökön Görögország déli részén - jelentették hivatalosan. Esetleges áldozatokról, anyagi kárról egyelőre nem érkezett jelentés.A földmozgás a görög fővárosban, sőt Kairóban is érezhető volt, az emberek kiszaladtak az épületekből a dél-görögországi városokban - jelentette a helyi média. Az amerikai földrengéstani intézet (USGC) először a Richter-skála szerint 7,3-as erősségűre tette a rengést, majd 6,7-esre módosította azt. A görög társintézmények első jelentéseikben 6,5-es magnitúdójúra becsülték a földmozgást. A rengés helyi idő szerint nem sokkal dél után történt, epicentruma a peloponnészoszi Kalamáta várostól délre a tengerben volt.
2008.02.14. 12:56
 
Megkezdődött a hídfoglalók pere
Hat év után, csütörtök reggel megkezdődött a hídfoglalók tárgyalása. Budapesten az Erzsébet hidat 2002. július 4-én zárták le tüntetők, akik a szocialisták győzelmét hozó országgyűlési választások után a szavazatok újraszámlálását követelték.
2008.02.14. 12:50
 
 
Schuster a rosszul fizetett sztáredző
Bernd Schuster az európai sztárkluboknál dolgozó labdarúgóedzők közül az egyik legrosszabbul fizetett. A Marca sportlap szerint a Real Madrid német mesterének éves keresete 1,5 millió euró, ami például csak a negyede annak, amennyit elődje, az olasz Fabio Capello kapott. A Real Madrid ezért sürgősen tárgyalni akar Schusterrel új béréről. A fizetésemelést az eredmények is indokolják, hiszen a csapat nyolc ponttal vezet a spanyol bajnokságban.
2008.02.14. 11:53
 
 
Szüleihez költözik vissza a Blaha Lujza téri késelő gyerek
Egyelőre szüleihez költözik vissza, nem pedig állami intézménybe kerül az a gyerek, aki Budapesten bűncselekményeket követett el - tudta meg az Új Magyar Szó (ÚMSZ). A bukaresti napilap magát megnevezni nem akaró hivatalos forrásból úgy értesült: a tizenegy éves gyergyószentmiklósi G. I. elhelyezéséről már döntött a csíkszeredai törvényszék. Ennek értelmében a gyerek nem kerül állami intézménybe, hanem a családjához tér vissza. Elekes Zoltán, a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Hatóság igazgatója is csak e laptól értesült a fejleményekről, később viszont maga is megtudta "nem hivatalos forrásból" a hírt.
2008.02.14. 11:50
 
Bemutatták a Fidesz népszavazási plakátjait
A Fidesz a tudás, az egészség és egy új jövő mellett szeretne kampányolni - mondta Tarlós István, az ellenzéki párt népszavazási kampányának irányítója, aki a Fidesz plakátjainak budapesti bemutatóján arról is beszélt, hogy Orbán Viktorral március 7-én Csepelen tartják a kampányzárót. A plakátokon "a jövő igennel kezdődik" jelmondat szerepel, amelyet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke hirdetett meg szerdai országértékelő beszédében. Tarlós István azt mondta, hogy egyszerű igazságokra akarnak rámutatni: a tudás, az egészség, és egy új jövő mellett kampányolnak. A Fidesz kampányának vezetője háromféle plakátot mutatott be: az egyiken egy doktornő, a másikon egy család, a harmadikon pedig fiatalok szerepelnek.
2008.02.14. 11:45
 
 
Veres János: elérhető a 2,8 százalékos növekedés az idén
A piaci várakozásokat alulmúló tavalyi GDP adat ellenére a pénzügyminiszter nem lát indokot az idei növekedési prognózis módosítására, Veres János továbbra is elérhetőnek látja a 2,8 százalékos gazdasági bővülést 2008-ban. A pénzügyminiszter azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján közzétette: a GDP tavaly 1,3 százalékkal, az utolsó negyedévben 0,8 százalékkal bővült az egy évvel korábbihoz képest. Veres János kifejtette: az állami szektor kibocsátásának alacsony mértéke, illetve a kormányzat fogyasztási és beruházási célú keresletének jelentős visszafogása tükröződik a tavalyi alacsony növekedési adatban, az "üzleti szféra növekedése rendben van".
2008.02.14. 11:37
 
 
Putyin: ha a nemzetbiztonságot veszély fenyegeti, Moszkva válaszol
Oroszország nem akarja rakétáit sem Ukrajnára, sem Csehországra, sem Lengyelországra irányítani, de idejében figyelmeztet: amennyiben ott olyan fegyverzet vagy támaszpontok jelennek meg, amelyeket az orosz szakértők az orosz nemzetbiztonságot veszélyeztetőnek ítélnek, akkor kénytelen lesz megfelelő válaszlépéseket tenni - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök. Putyin ezzel összefüggésben a Csehországban és Lengyelországban telepítendő amerikai rakétapajzselemeket, illetve az Ukrajna NATO-csatlakozása nyomán esetleg ott megjelenő NATO-támaszpontokat említette meg. Egyúttal bírálta mindhárom országot, amiért a lakosságot nem kérdezték meg, támogatja-e ezeket a döntéseket.
2008.02.14. 11:25
 
 
FTC: három éven belül a BL-selejtező a cél
Kevesebb mint 24 órával azt követően, hogy szerdán az angol Kevin McCabe által fémjelezett Espalande Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. megnyerte a Ferencváros Üllői úti ingatlanjára kiírt hatodik pályázatot, a klubnál már arról beszélnek: a labdarúgócsapat három éven a Bajnokok Ligája-selejtezőjében szerepelhet. "Ünnepeltünk és ünnepelünk ma még. Nagyon boldog vagyok, minden ferencvárosi rajongó felsóhajthat, de holnaptól kemény munka kezdődik ismét. Ebben az évben a feljutás a cél, utána pedig rövid határidőn belül olyan eredmény, amely nemzetközi kupaszereplést biztosít. Kevin McCabe két-három éven belülre tűzte ki a Bajnokok Ligája-selejtező elérését" - nyilatkozta sajtótájékoztatón Rieb György, a Ferencváros elnöke.
2008.02.14. 11:20
 
 
Újmohácsi tragédia: felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték az édesapát
Egy év, három évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Pécsi Városi Bíróság csütörtökön hozott nem jogerős ítéletében az édesapát, aki felelős a tavaly januárban, az újmohácsi révnél történt, két gyermeke halálával végződött tragédiáért. Makkai Zsolt bíró G. Tamást halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében mondta ki bűnösnek, és mellékbüntetésként két évre eltiltotta a járművezetéstől. Egyúttal előzetes mentesítésben részesítette, hogy ne legyen büntetett előéletű, és ne érje hátrány a munkavállalásban.
2008.02.14. 11:20
 
 
Magyarországon szeretnék Tom Lantos kitüntetését átadni özvegyének
Még nincs döntés arról, Washingtonban adják-e át Tom Lantos özvegyének azt a magyar állami kitüntetést, amelyet a politikától való visszavonulása és 80. születésnapja alkalmából adományoztak férjének - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel. A hétfőn elhunyt magyar származású demokrata képviselőt, Tom Lantost csütörtökön búcsúztatják a washingtoni kongresszusban, a szertartáson a magyar kormányt Somogyi Ferenc washingtoni nagykövet, Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke és Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felesége képviseli. Daróczi elmondta: azt szeretnék, ha Anette Lantos Budapesten, egy ünnepélyes megemlékezés keretében venné át a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét.
2008.02.14. 11:14
 
 
A gazdaság kifehéredéséből tavaly 80-100 milliárd bevétel származott
A gazdaság kifehéredéséből 80-100 milliárd forint közötti államháztartási többletbevétel származott 2007-ben - állapította meg a feketegazdaság kifehérítésére tett intézkedések hatását vizsgáló bizottság.A miniszterelnök által 2007 őszén felkért háromfős testület csütörtökön tette közzé első jelentését. A fehérítés érdekében tett intézkedések többletköltségét a jelentés mintegy 6,7 milliárd forintra becsüli, így a kifehéredés következtében elszámolható nettó államháztartási többletbevétel mintegy 73-93 milliárd forintra tehető az MTI-hez eljuttatott sajtóanyag szerint.
2008.02.14. 10:25
 
Gyakoribb a mobiltelefonvírus
Szakértők szerint, noha jelenleg ritka a mobiltelefonokat támadó vírus, a jövőben egyre gyakoribb lesz. Erről a barcelonai Mobil Világfórumon beszéltek szerdán. A szakemberek azt mondják: mivel egyre többen használják internetezésre a maroktelefonjukat, egyre többen szembesülnek majd a káros programokkal, amelyeket akaratlanul tölthetnek le a világhálóról.
2008.02.14. 10:20
 
 
Megkezdődött Putyin utolsó elnöki sajtóértekezlete
Vlagyimir Putyin orosz államfő csütörtökön a Kreml 14. épületének Kerek Termében, helyi idő szerint déli 12 órakor megkezdte elnöki minőségében az utolsó, sorrendben 7. éves sajtóértekezletét, minden eddigit felülmúló érdeklődés közepette. A sajtókonferenciára 1364 újságíró kért akkreditációt, közülük 900 képviseli az orosz sajtót. Meglepően nagy számban küldték el munkatársaikat a vidéki lapok. A rendezvénynek nincs kijelölt témája, az elnök válaszol kül- és belpolitikai, sőt magánjellegű kérdésekre is. Legutóbb 3 órán és 32 percen át tartott az elnöki "kérdezz-felelek".
2008.02.14. 10:17
 
Magyar Hírlap: Menesztik a BKV-vezéreket?
Leválthatják a BKV vezetését - erről értesült a Magyar Hírlap. A lap úgy tudja Antal Attila vezérigazgató mellett a gazdasági, a stratégiai, a műszaki, a kommunikációs valamint a közlekedési vezérigazgató-helyettes is távozhat. A lap értesüléseit a BKV cáfolta, a városházán pedig egyáltalán nem nyilatkoztak róla. Közben elkezdődött a BKV használtbusz-tenderének vizsgálata. Három szakértő elemzi majd, hogy miért fulladt kudarcba a pályázat.
2008.02.14. 10:11
 
FTC: Rieb szerint áprilisban rendezik az adósságaikat
Rieb György, az FTC elnöke szerint a klub hamarosan rendezi adósságait, április közepéig mindenki megkapja a pénzét. A klubvezető erről a Napkelte című műsorban beszélt annak nyomán, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) szerdán érvényesnek és eredményesnek nyilvánította az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát, amelyet az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt hatodik pályázatra nyújtott be. Rieb kitért arra, hogy a győztes pályázónak február végéig kell letennie a fizetési garanciát, és attól kezdve 60 nap áll rendelkezésre a szerződések megkötésére, de a szerdai egyeztetések alapján az érintettek szeretnének március végéig mindent rendezni.
2008.02.14. 09:39
 
 
Madonna rendez
Mocsok és Bölcsesség. Ez a címe Madonna első rendezésének, amelyet a szerda este mutattak be a Berlini Filmfesztiválon. A popkirálynő azt mondta azért ült a rendezői székbe, hogy valami olyasmibe fektesse pénzét, amellyel ki tudja fejezni gondolatait.
2008.02.14. 09:30
 
 
Mel Gibson komolyan vette a próbaidőt
Mel Gibson eddig rendesen betartotta az ittas vezetés miatt rá kiszabott próbaidő követelményeit - állapította meg szerdán egy kaliforniai bíróság. A színész-rendezőt 2006 nyarán ítélték el, s mivel elismerte vétkességét három évi próbaidővel és 1600 dolláros (közel 300 ezer forintos) pénzbüntetéssel sújtották, emellett rendszeresen meg kellett jelennie a névtelen alkoholisták összejövetelein, valamint egy három hónapos, ittas vezetők számára elrendelt tanfolyamon is részt vett. A bíróság meggyőzőnek találta Gibson fejlődését, ezért úgy határozott, hogy a próbaidőt nem kell meghosszabbítani, és a hátralevő 18 hónapban már nem kell többé megjelennie a törvényszéken.
2008.02.14. 09:26
 
 
Orbán: nagyobb arányú lehet a részvétel a népszavazáson
Orbán Viktor szerint nagyobb arányban mehetnek el az emberek a népszavazásra, mint korábban; a Fidesz elnöke a TV2 csütörtök reggeli műsorában arról is beszélt, hogy más lesz a referendum következménye, ha sokan, és más, ha kevesebben vesznek részt a szavazáson. Az ellenzéki pártelnök szerint a jelenlegi helyzet - amelyet egyfajta zsákutcában vergődésként jellemzett - nagyobb felelősséget gerjeszt az emberekben, másrészt a kérdések most először közvetlenül érintik a mindennapi életet "pénztárcába, húsba vágóan", és az emberek először mondhatják el véleményüket a kormánnyal szemben.
2008.02.14. 09:25
 
Magyar Hírlap: Eltűnt az olajakták egy része
Eltűntek azok a titkos dokumentumok a rendőrség honlapjáról, amelyeket még tavaly novemberben hoztak nyilvánosságra a Hézag fedőnevű akcióról - írja a Magyar Hírlap. A titkos akciót 1996-ban indították, az olajügyek kapcsán.
2008.02.14. 09:15
 
 
A fogyasztói árak 7,1 százalékkal nőttek egy év alatt
A fogyasztói árak 2008 januárjában 7,1 százalékkal voltak magasabbak, mint 2007 januárjában és 1 százalékkal nőttek 2007 decemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az éves adat megegyezik az elemzői várakozásokkal. A maginfláció januárban 0,6 százalék, 12 havi összehasonlításban 5,2 százalék volt. A fogyasztói árak 2007-ben átlagosan 8 százalékkal emelkedtek, decemberben 7,4 százalékkal voltak magasabbak, mint 2006 decemberében és 0,4 százalékkal nőttek 2007 novemberéhez képest. Egy évvel korábban, 2007 januárjában a fogyasztói árak 1,2 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 7,8 százalékkal haladták meg a 2006 januári szintet.
2008.02.14. 09:07
 
Patikában vesszük a gyógyszert
Még mindig a patikákban veszik a legtöbb gyógyszert az emberek. A patikán kívül gyógyszerre költött összegek a gyógyszertári forgalom egy százalékát sem érik el - ez derül ki a GFK csoport legfrissebb felméréséből. Csaknem egy éve lehet akár benzinkúton is vásárolni recept nélkül kapható gyógyszereket. A patikaliberalizáció ellen a gyógyszerészek többször is tiltakoztak. A kutatás szerint javult a kiszolgálás, de a vásárlók tájékoztatása továbbra is elmarad az elvárható szinttől.
2008.02.14. 09:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484[2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista