2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nincs egyezség a McCartney-válóperben, a bíró dönt
Egyezség nélkül ért véget hétfőn a londoni felsőbíróságon Sir Paul McCartney és felesége, Heather Mills válópere, így az eljáró bíró maga dönt a vagyonmegosztásról és a házaspár közös gyermekének, a négyéves Beatrice-nak az elhelyezéséről. Sir Paul és a nála negyedszázaddal fiatalabb Heather válópere múlt hétfőn kezdődött. Az eredetileg ötnaposra tervezett eljárás a múlt hét végéig nem hozott eredményt, ezért hétfőn újabb tárgyalási napot tartottak, ám az ex-Beatle egyik ügyvédje bejelentette: a póttárgyaláson sem született megegyezés a felek között, ezért a bíró magához vonta a döntés jogát. 
2008.02.18. 18:32
 
Női vízilabda olimpiai selejtező: Magyarország-Kanada 11-5
A csehek felett aratott fölényes nyitónapi diadal (22-1) után a kanadai együttest, az egyik legfőbb csoportriválist is biztosan, hat góllal verte a magyar női vízilabda-válogatott az olaszországi olimpiai selejtezőtornán. Eredmény: B csoport, 2. forduló: Magyarország-Kanada 11-5 (3-1, 3-1, 2-0, 3-3). Nagy lépést tett előre Godova Gábor csapata a pekingi ötkarikás részvétel felé vezető úton a kanadaiak legyőzésével, hiszen az erőviszonyok alapján már csak a spanyol együttes akadályozhatja meg az együttest abban, hogy "túlórázás" nélkül jusson be az olimpiai repülőjegyet érő elődöntőbe. Ehhez a B csoport első helyén kell végeznie, míg a második helyezettnek az A csoport harmadikjával kell még különcsatát vívnia a négy közé kerülésért.
2008.02.18. 18:31
 
 
Az Egyesült Államok elismerte Koszovó függetlenségét
Az Egyesült Államok hétfőn elismerte Koszovó függetlenségét. A hivatalos amerikai elismerés Condoleezza Rice külügyminiszter közleményében szerepel. "Az Egyesült Államok ma hivatalosan szuverén és független államnak ismerte el Koszovót. Gratulálunk Koszovó népének ezen történelmi alkalomból!" - olvasható Rice közleményében. A külügyminiszter közölte: George Bush elnök elfogadta Koszovó azon kérését, hogy az Egyesült Államok létesítsen vele diplomáciai kapcsolatokat. A hivatalos afrikai látogatáson tartózkodó Bush elnök ugyanaznap korábban nem hivatalos formában már elismerte a Szerbiából kivált tartomány függetlenségét.
2008.02.18. 18:25
 
 
Orbán Viktor: március 9-én leckét kapnak az ország vezetői
Az ország jelenlegi és jövendő kormányai is komoly leckét kapnak március 9-én, mert a népszavazás megmutatja az elkényelmesedett vezetőknek, hogy a magyar nép bizonyos kérdésekben nem hajlandó eltűrni elhibázott döntéseket - jelentette ki a Fidesz elnöke Tatabányán. A referendum azt a leckét adja a mindenkori kormánynak, hogy nem lehet az emberek megkérdezése nélkül, érdekeiket figyelmen kívül hagyva döntéseket hozni, mert a végén baj lesz belőle: összeszedik magukat, szerveznek egy népszavazást és bármelyik kormány megütheti a bokáját - fogalmazott Orbán a Komárom-Esztergom megye nyugdíjasklubjainak meghívott vezetői előtt; az ötvenfős közönség többször tapssal, helyeslő közbeszólással kísérte beszédét.
2008.02.18. 18:15
 
 
Göncz Kinga Koszovó elismerését javasolja a kormánynak
A magyar külügyminiszter azzal a javaslattal utazik haza az Európai Unió külügyminisztereinek hétfői brüsszeli tanácskozásáról, hogy Budapest tegyen lépéseket Koszovó elismerése érdekében. Göncz Kinga a külügyminiszteri értekezlet után tájékoztatta erről a magyar újságírókat. Mint mondta, azt javasolja a kormánynak, hogy kezdje meg az elismeréshez szükséges folyamatot, a köztársasági elnök pedig tegyen lépéseket a diplomáciai kapcsolatok felvételére. Magyarországnak kiemelten fontos partnere Szerbia, és Budapest meg kívánja őrizni a Szerbiához fűződő politikai, gazdasági, kulturális és emberi kapcsolatok gazdag szövetét - hangsúlyozta Göncz Kinga.
2008.02.18. 17:45
 
 
A BRFK elrendelte a nyomozást az SZDSZ-es elnökválasztás ügyében
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn elrendelte a nyomozást az SZDSZ-es elnökválasztás ügyében, magánokirat-hamisítás gyanúja miatt. Borbély Zoltán ügyész, a Legfőbb Ügyészség szóvivője a távirati irodának elmondta: Szerdahelyi Szabolcs, a Deport '56 elnöke pénteken tett feljelentést a XI. kerületi rendőrkapitányságon az ügyben, a BRFK pedig hétfőn elrendelte a nyomozást. A szóvivő hozzátette: hétfőn az V-XIII. kerületi ügyészségen egy polgármester is feljelentést tett az ügyben, ugyanezen tartalommal, a feljelentést vélhetően továbbítani fogják a BRFK-ra. Az MTI úgy tudja, Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere tette ezt a feljelentést.
2008.02.18. 17:10
 
 
Az unió a tagállamok döntésére bízza Koszovó elismerését
Az Európai Unió minden tagországa "maga dönti majd el - nemzeti gyakorlatának és jogszabályainak megfelelően", hogy elismeri-e vagy sem Koszovó függetlenségét - fektették le az unió külügyminiszterei hétfőn, közös nyilatkozatuk tervezetében. A brüsszeli külügyminiszteri tanácskozáson készülő dokumentumban, amelynek tervezetét megszerezte a francia hírügynökség, az unió elítéli majd az európai diplomáciai képviseletek ellen Koszovóban és Szerbiában "minap elkövetett erőszakcselekményeket", és felszólítja az illetékes hatóságokat, hogy garantálják az európai állampolgárok biztonságát.
2008.02.18. 16:50
 
 
Laureus-díj: Federer és Henin a győztes
A tenisz-világranglista férfi és női éllovasa, a svájci Roger Federer és a belga Justine Henin nyerte a legmagasabb sportolói kitüntetésnek számító Laureus-díjat. A sportolói Oscart a csapatok közül a dél-afrikai rögbi-válogatott kapta meg. A díjátadó gálára ezúttal Szentpéterváron került sor, ahol Federer sorozatban negyedik alkalommal vehette át az elismerést. A svájci sztár ezzel a díj történetének első négyszeres győztese lett. A dél-afrikai rögbi-válogatott a tavalyi világbajnokságon szerzett aranyérmével érdemelte ki a kitüntető címet, a Forma-1-es világbajnoki sorozatban második helyen végzett brit Lewis Hamilton pedig az év felfedezettje kategóriában nyert.
2008.02.18. 16:15
 
 
R. Schumacher a német túraautó-bajnokságban folytatja
A német túraautó-bajnokságban (DTM) folytatja pályafutását Ralf Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher öccse. "Nem lesz könnyű dolgom, a nulláról indulok" - nyilatkozta R. Schumacher miután egy plusz egyéves szerződést kötött a Mercedesszel. A Mercedesnél a volt F-1-es csillag, Mika Hakkinen helyére kerestek pilótát, miután a finn versenyző novemberben a DTM-ből is kilépett. Ralf Schumacher tavaly még a Forma-1-es Toyotával versenyzett, de nagyon gyengén teljesített: mindössze öt pontot gyűjtött és ezzel a 16. helyen zárt a vb-pontversenyben.
2008.02.18. 16:00
 
Izrael fenntartja a Gázai övezet blokádját
Az izraeli miniszterelnök leszögezte hétfőn, hogy fenntartják a Gázai övezet blokádját, ahonnan rendszeres rakétatámadások érik Izrael déli részét. "Továbbra is alkalmazzuk a szankciókat...hogy világos legyen: az életkörülményeket nem lehet egyoldalúan megváltoztatni részünkről" - jelentette ki a hadsereg rádiójában Ehud Olmert arra utalva, hogy az övezetből nap mint nap rakétákkal lövik országát, és erre válaszol Izrael a terület zárlatával. Mindenért, ami történik a Hamász (palesztin iszlamista mozgalom) a felelős - mondta Olmert. Hétfőn négy rakéta csapódott be Dél-Izraelben, de nem okozott sérüléseket.
2008.02.18. 15:51
 
 
Sólyom László aláírta az egészségbiztosítási törvényt
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn aláírta az egészségbiztosítási pénztárakról szóló, február 11-én újratárgyalás után elfogadott törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-vel. Sólyom László köztársasági elnök a törvény december 17-i elfogadása után megfontolásra visszaküldte a jogszabályt az Országgyűlésnek. A köztársasági elnök decemberben megfogalmazott ellenvetései mind a jogszabály meghozásának módját, mind tartalmát illetően továbbra is fennállnak, azonban az alkotmány szerint köteles a törvényt aláírni és kihirdetni - tartalmazza a közlemény.
2008.02.18. 15:10
 
 
Átfogó akció a biztonsági övek használatának ellenőrzésére
Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség keddtől csütörtökig, hogy ellenőrizzék a biztonsági öv és a biztonsági gyermekülés használatát - közölte a rendőrség. A fokozott ellenőrzést egy európai szintű akciósorozat szervezésében hajtják végre. Az akció indoka, hogy a biztonsági öv és gyermekülés használatának elterjedtsége Magyarországon még alacsony, elmarad a régebbi EU tagállamok átlagától. Ugyanakkor egy közúti balesetnél a halálos sérülések megelőzésében a passzív biztonsági eszközök szerepe kiemelten nagy, és a biztonsági öv használatának további elterjesztése - illetve kikényszerítése - nélkül a hazai és a nemzetközi közlekedéspolitikai célkitűzések nem teljesíthetők.
2008.02.18. 15:00
 
 
Bush nem hivatalos formában elismerte Koszovó függetlenségét
George Bush amerikai elnök nem hivatalos formában elismerte hétfőn Koszovó függetlenségét. "A koszovóiak immár függetlenek" - mondta az amerikai NBC televíziónak adott interjúban. Az afrikai körúton járó, jelenleg a tanzániai Arushában tartózkodó amerikai elnök egy tévényilatkozatban kijelentette: a maga részéről támogatta és támogatja Koszovó függetlenségét. "Kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak a fejlemények. (...) Az Ahtisaari-terv az útmutató a további lépésekhez" - mondta Bush az Arushából adott élő interjúban.
2008.02.18. 14:30
 
 
Sólyom László: Azerbajdzsán stratégiai partnere Magyarországnak
Magyarország Azerbajdzsánt a kaukázusi térségben stratégiai partnernek tekinti - mondta Sólyom László köztársasági elnök hétfőn, miután megbeszélést folytatott az Azerbajdzsáni Köztársaság elnökével a Sándor-palotában. Sólyom László közölte: különösen fontosak mindkét ország számára Azerbajdzsán olaj- és gázkészletei, és ezek szállítása Európába, Magyarországon keresztül. Hozzátette: Magyarország megerősítette érdekeltségét a Nabucco-vezeték létrehozásában. A magyar köztársasági elnök kiemelte: a két ország kapcsolatát semmiféle politikai probléma nem terheli. Mint mondta, a magyar és az azeri gazdasági kapcsolatok előtt igen nagy lehetőségek állnak.
2008.02.18. 14:17
 
 
Véget értek a parlamenti választások Pakisztánban
Véget értek a parlamenti választások Pakisztánban, országszerte bezártak a szavazóhelyiségek hétfőn helyi idő szerint délután öt órakor (közép-európai idő szerint délután egykor).A szavazás lezárult, az ország legnagyobb részén rendben és békésen zajlott le a voksolás - mondta a választási bizottság elnöke. Az urnazárás után megkezdődött a szavazatok összeszámlálása, az első választási eredmények késő este várhatók. A Geo TV pakisztáni televízió jelentése szerint összesen tizenkét embert öltek meg különböző szavazóhelyiségek közelében végrehajtott robbantásokban a választások napján.
2008.02.18. 14:00
 
 
Több ezer szerb tüntetett Kosovska Mitrovicában
Koszovói szerbek ezrei tüntettek hétfőn Kosovska Mitrovicában. A Koszovó északi részén fekvő városban mintegy ötezren vonultak utcára, és azt követelték, hogy Koszovó szerbek lakta részei továbbra is tartozzanak Szerbia fennhatósága alá. "Ez Szerbia" - kántálták a szerbek, akik "Segítség Oroszország" feliratú táblákat, valamint horogkeresztekkel elcsúfított amerikai zászlókat ábrázoló plakátokat emeltek magasba. A nacionalista dalokat éneklő tömeg az Ibar folyón átívelő hídhoz vonult. E folyó osztja ketté a várost, az északi részt szerbek, a délit pedig albánok lakják. A hidat a NATO békefenntartó katonái őrzik, erőszakos incidens nem történt.
2008.02.18. 13:59
 
 
Szerdától emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete emelt árat, akkor a benzinét bruttó 3 forinttal, a gázolajét pedig bruttó 5 forinttal növelte. A mostani emeléssel a benzin átlagára 297 forint körülire nő, míg a gázolajé majdnem 304 forint lesz. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az árváltozást a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.02.18. 13:54
 
 
Gyurcsány: nyugodtabb kormányzás, nyugodtabb élet következhet
Gyurcsány Ferenc szerint nyugodtabb kormányzás, nyugodtabb élet következhet. A miniszterelnök országértékelő beszédében kijelentette: már nem készülnek további olyan nehéz, húsbavágó átalakító döntésekre, mint az elmúlt másfél évben. Napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta: tudja, hogy ez a másfél év sok csalódást és bizonytalanságot hozott, mert gyorsabban növekedtek az árak és az adók, mint a jövedelmek, illetve több területen is felforgatták a régi rendet. Az állami cégekből vásárolhatnak tulajdont az állampolgárok a kormány új tulajdonosi programjának keretében - jelentette be Gyurcsány.
2008.02.18. 13:35
 
A spanyolok és a svédek adják el a legtöbb ruhát Európában
Az Inditex nevű spanyol óriáscég bonyolítja le a legnagyobb ruházati kereskedelmi forgalmat Európában, utána rögtön a svéd Hennes och Mauritz következik. A spanyol Inditex mögött olyan, részben Magyarországon is jelen lévő márkák állnak, mint a Zara, Zara Home, Stradivarius, Pull and Bear vagy a Berschka. Az Inditex világszerte 3000 bolttal rendelkezik. Választékukban egyre nagyobb szerepet szánnak a cipőknek és a kiegészítőknek. A második helyen álló, Magyarországon is üzletekkel rendelkező svéd Hennes and Mauritz a világ leggyorsabban bővülő globális ruházati üzletlánca, amely évente 10-15 százalékkal növeli üzletei számát.
2008.02.18. 13:26
 
 
Orbán Viktor szerint rejtett adó a vizitdíj és a kórházi napidíj
Rejtett adónak nevezte Orbán Viktor a vizitdíjat és a kórházi napidíjat hétfőn Tatabányán, a Szent Borbála Kórház vizitdíj befizetésére szolgáló ablaka előtt tartott sajtótájékoztatóján és kijelentette, mivel az adócsökkentés ismét slágertéma, ha valaki adót szeretne csökkenteni, akkor kezdheti a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlésével. A Fidesz elnöke ezt megelőzően a Háziorvosok Egyesülete és a Magyar Orvosi Kamara tatabányai szervezeteinek meghívására orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal és patikusokkal találkozott a kórházban.
2008.02.18. 13:20
 
 
A bíróság elutasította a MÁV Zrt. VDSZSZ ellen beadott keresetét
A Fővárosi Bíróság (FB) eljárási okokból, érdemi vizsgálat nélkül elutasította a MÁV Zrt.-nek a Vasúti Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (VDSZSZ) ellen beadott, rendeltetésellenes joggyakorlás megállapítása iránti keresetét - tájékoztatta az FB az MTI-t hétfőn. A MÁV a sztrájkjoggal való visszaélés megállapítását kérő keresetében a VDSZSZ esetében rendeltetés ellenes joggyakorlás megállapítását kérte a Fővárosi Munkaügyi Bíróságtól. A MÁV sztrájktörvénnyel ellentétesnek tartja a VDSZSZ álláspontját, amely szerint az iskolába és munkába járás biztosítása - alapvető társadalmi közszükséglet - ezért azt az elégséges szolgáltatás keretében biztosítani kell.
2008.02.18. 13:14
 
 
Ég a nádas Pest és Heves megye határán
Tizenöt hektár nádas gyulladt meg a Pest megyei Tura és a Heves megyei Boldog község között hétfőn - tájékoztatta a hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes az MTI-t. Futó János őrnagy elmondása szerint a tűz megközelített egy tanyát, ám a hatvani tűzoltók és a turai önkéntes tűzoltók közösen megfékezték a tűz továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt. Jelenleg 4-5 hektáron ég még a nádas, amelyet az ingoványos, mocsaras terület nehéz megközelítése miatt nem tudtak még eloltani. Itt vízsugár helyett kéziszerszámokkal, úgynevezett csapókkal, lapátokkal folyik tovább a lángok megfékezése - közölte Futó János.
2008.02.18. 13:08
 
 
Valószínűleg hazudott Diana inasa a bíróságon
Hazudott, vagy legalábbis nem mondott el mindent a Diana hercegnő halála ügyében folyó londoni esküdtszéki eljárás során a brit trónörökös néhai feleségének volt személyi inasa, Paul Burrell - ez derül ki egy videófelvételből, amely hétfőn került nyilvánosságra. Diana, aki az idén lenne 47 éves, 1997. augusztus 31-ének hajnalán vesztette életét Párizsban, amikor az őt szállító Mercedes nagy sebességgel egy belvárosi aluljáró pillérének csapódott. Vele együtt meghalt akkori aranyifjú szerelme, Dodi Fayed, Mohamed Fayed brit-egyiptomi milliárdos fia.
2008.02.18. 12:14
 
 
Hatalommegosztást sürgetett Kenyában az amerikai külügyminiszter
Valódi hatalommegosztást sürgetett a decemberi vitatott elnökválasztás óta egymással rivalizáló kenyai politikai erők között Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, aki hétfőn érkezett Nairobiba. Rice először a felek között közvetítő Kofi Annan volt ENSZ-főtitkárral folytatott megbeszélést, és a találkozót követően hangsúlyozta: valódi hatalommegosztásra és nagykoalícióra van szükség a kenyai vezetők között. A külügyminiszter a tervek szerint találkozik Mwai Kibaki elnökkel és Raila Odinga ellenzéki vezetővel a kenyai fővárosban.
2008.02.18. 12:05
 
 
Férfi tenisz-világranglisták: továbbra is Federer az első
Nincs jelentős változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A rangsort továbbra is a svájci Roger Federer vezeti a spanyol Rafael Nadal és az ausztrál bajnokságon diadalmaskodó szerb Novak Djokovic előtt. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. (1.) Roger Federer (svájci) 6630 pont, 2. (2.) Rafael Nadal (spanyol) 5980, 3. (3.) Novak Djokovic (szerb) 5165, 4. (4.) Nyikolaj Davigyenko (orosz) 2725, 5. (5.) David Ferrer (spanyol) 2715, 6. (6.) Andy Roddick (amerikai) 2120, 7. (7.) Richard Gasquet (francia) 1885.
2008.02.18. 11:47
 
 
A rendészeti és alkotmányügyi bizottság támogatta Draskovics kinevezését
Támogatta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszterjelölt kinevezését a parlament rendészeti és alkotmányügyi bizottságának kormánypárti többsége hétfői ülésén. A rendészeti bizottságban kilenc kormánypárti támogató szavazattal szemben a nyolc ellenzéki képviselő nemmel szavazott. Az alkotmányügyi bizottságban 16 kormánypárti igen szavazattal szemben 12 ellenzéki nem állt. Draskovics Tibor hétfőtől váltja Takács Albertet az igazságügyi és rendészeti tárca élén. A jelölt Petrétei József és Takács Albert után a harmadik, aki ebben kormányzati ciklusban elfoglalja az igazságügyi és rendészeti miniszteri széket.
2008.02.18. 11:40
 
 
Az ügyészség indíthat vizsgálatot az SZDSZ elnökválasztása kapcsán
Ha beigazolódik, hogy az SZDSZ tisztújításán valaki vagy valakik más nevében szavaztak, más nevében írták alá a jelenléti ívet, az ügyészség megalapozott gyanú esetén hivatalból indíthat eljárást az ügyben magánokirat-hamisítás miatt - mondta Kolláth György alkotmányjogász hétfőn az MTI-nek. A szakértő az MTI kérdésére elmondta: "sok esélye annak, hogy az elnökválasztás eredményét megváltoztassák, nincsen, az ilyen esetekben egy új választás megtartása kezeli a dolgot rendesen". Kolláth György rámutatott: az új tisztújító szavazás eredményét is be kell jelenteni a Fővárosi Bíróságon."Ha valóban volt csalás, az nem elnökválasztási csalás, hanem magánokirat-hamisítás" - tette hozzá az alkotmányjogász.
2008.02.18. 11:40
 
 
A GDP 5,6 százaléka volt a finanszírozási igény 2007-ben
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye a bruttó hazai termék (GDP) 5,6 százalékát tette ki 2007-ben, a névértéken számított, konszolidált bruttó államadósság a GDP 65,9 százaléka volt, míg a háztartások nettó finanszírozási képessége, pénzügyi megtakarítása 2007-ben a GDP 1,7 százalékát érte el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) előzetes adatai szerint. A társadalombiztosítási alapok 72,7 milliárd forintos többlete a központi kormányzattól kapott hitelek csökkenésében jelent meg a pénzügyi számlákban. A háztartások nettó finanszírozási képessége az előzetes adatok szerint 2007-ben a GDP 1,7 százaléka 443,7 milliárd forint volt.
2008.02.18. 11:20
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay továbbra is a 18.
Szávay Ágnes korai antwerpeni búcsúja ellenére megőrizte 18. helyét a női teniszezők világranglistáján.A magyar játékos párosban változatlanul a 28. helyen áll. Az egyéni rangsort továbbra is a belga Justine Henin vezeti. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Justine Henin (belga) 6830 pont, 2. ( 3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3760, 3. ( 2.) Ana Ivanovic (szerb) 3758, 4. ( 4.) Jelena Jankovic (szerb) 3695, 5. ( 5.) Marija Sarapova (orosz) 3061, 6. ( 7.) Ana Csakvetadze (orosz) 2835, 7. ( 6.) Venus Williams (amerikai) 2720, 8. ( 8.) Daniela Hantuchova (szlovák) 2687, ...18. (18.) Szávay Ágnes 1478 ...124. (123.) Arn Gréta 277 ...138. (138.) Nagy Kyra 261 ...151. (132.) Czink Melinda 235.
2008.02.18. 11:15
 
 
Levált az Atlantis a Nemzetközi Űrállomásról
Sikerrel levált az Atlantis amerikai űrrepülőgép hétfőn közép-európai idő szerint 10 óra 24 perckor a Nemzetközi Űrállomásról (ISS), hogy megkezdje visszatérését a Földre, ami szerdára várható - közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). A leválással, amely Új-Zéland fölött mintegy 350 kilométerre történt, az űrrepülőgép nyolcnapos ISS-küldetése ér véget. Az Atlantis február 9-én érkezett az űrállomásra, ahol az asztronauták a következő naptól a magukkal vitt Columbus európai gyártmányú űrlaboratóriumot szerelték fel.
2008.02.18. 11:07
 
 
A marihuána orvosi alkalmazása mellett állnak ki amerikai orvosok
Támogatja a marihuána orvosi célú felhasználását az Egyesült Államok második legnagyobb orvosszervezete, az American College of Physicians, egyúttal sürgeti a kormányt, hogy vonja vissza az erre vonatkozó tiltásokat és finanszírozza a témához kapcsolódó tanulmányokat. A hét végén közzétett állásfoglalásban olyan, már elfogadott tényeket idéznek a marihuánával kapcsolatban, mint az AIDS-hez kapcsolódó súlyos lesoványodás kezelése, vagy a rákbetegek kemoterápiája során fellépő émelygés és hányás enyhítése.
2008.02.18. 10:34
 
A választópolgárok egynegyede is eldöntheti a népszavazás eredményét
A március 9-ei népszavazás akkor eredményes, ha az összes választópolgár több mint egynegyede, tehát mintegy kétmillió szavazó azonos módon, igennel vagy nemmel szavaz. Korábban, 1997 előtt akkor lehetett eredményes a népszavazás, ha a választópolgárok több mint a fele elment szavazni, és a leadott voksok fele azonos volt. A "filozófiai különbség" csak annyi, hogy míg korábban azok is eldönthették a népszavazást, akik nem mentek el, most azok döntik el, akik elmennek. Ha eredményes lesz a népszavazás, az három éven át kötni fogja az Országgyűlést: köteles lesz a kinyilvánított választói akaratnak megfelelő intézkedéseket hozni.
2008.02.18. 10:15
 
 
Toplistás a hallhatatlan kutyadal
Csak a kutyák számára hallható dal vezeti az új-zélandi lemeztoplistát. A Very Silent Night (Nagyon csöndes éj) karácsonykor került a piacra, és pillanatok alatt óriási népszerűségre tett szert a kutyások körében. A célközönség kritikai visszhangja azonban nem ilyen egyértelműen pozitív: akadt olyan eb, amely a csak kutyafül számára fogható frekvencián felcsendülő muzsika hallatán veszett tombolásra gerjedt, nekiesett a kutyaslágert játszó rádiónak, és ízekre szaggatta - mesélte egy helyi állatvédő szervezet illetékese. A rajongói tábor viszont népesebbnek tűnik: ez a hallgatóság szépen lefekszik, és békében hallgatja a számot.
2008.02.18. 09:43
 
 
Januárban a szállodák 39,4 százalékos kihasználtsággal működtek
Januárban a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 39,4 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 8,7 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A szállodák 2007-ben az előző évinél 0,7 százalékponttal alacsonyabb, átlagosan 58,2 százalékos szobakapacitás-kihasználtsággal működtek Magyarországon, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 2 százalékkal nőtt az előző évhez képest. Tavaly januárban a szállodák átlagosan 40 százalékos szobakapacitás-kihasználtsággal működtek, ami 1 százalékkal alacsonyabb volt az előző évinél.
2008.02.18. 09:06
 
 
NBA All Star-gála: a Kelet nyert
A kelet csapata nyerte az All Star-mérkőzést az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) New Orleans-i gáláján. A győztes együttesben - a mezőny legeredményesebbjeként - a bostoni Ray Allen 28 pontig jutott, ennek a felét az utolsó három és fél percben szórta. A legértékesebb játékos a clevelandi LeBron James lett, aki 27 ponttal, 8 lepattanóval és 9 gólpasszal zárt. A mesterlövészek listáján éllovas szupersztár három év alatt a második MVP-trófeáját gyűjtötte be: a 2006-os, houstoni fesztiválon ugyancsak őt találták a legjobbnak. Eredmény: Kelet-Nyugat 134-128.
2008.02.18. 08:49
 
 
Kórházba szállították a BKV vezérigazgatóját
Szívinfarktus gyanújával kórházba szállították hétfőre virradóra Antal Attilát, a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. vezérigazgatóját - erősítette meg az MTI információit Regőczi Miklós, a BKV vezérigazgató-helyettese. A vezérigazgató-helyettes közleményben tudatta az MTI-vel, hogy a BKV működése zavartalan. A felügyelőbizottság vizsgálatához továbbra is minden segítséget és információt megad a vezérigazgató és környezete - áll a közleményben. Antal Attilának korábban is voltak ilyen jellegű panaszai - olvasható a BKV Zrt. közleményében.
2008.02.18. 08:21
 
 
A közepes egyetemi index jó jel
A közepesen tanuló egyetemistákból gyakran lesznek vezetők, beosztottjaik között pedig gyakoriak a kitűnőre végzett hallgatók - derítették ki orosz kutatók. A látszattal ellentétben a közepesen teljesítő hallgatók számos előnnyel bírnak, a kitűnők számos hátránnyal küzdenek - vélik a pszichológusok. Az okok között szerepel, hogy míg a kitűnők hosszan töprengenek egy feladat megközelítéséről, addig a közepesek egyszerűen megcsinálják. Legtöbbjüknek magas az EQ-ja - az érzelmi hányadosa -, és az életben a sikerhez fontos az intuíció, a képesség mások meghallgatására és megértésére, a belső szabadság, mindehhez pedig nem szükséges tárgyi tudás.
2008.02.18. 08:07
 
 
Bajnokok Ligája: kapusgondok a Milannál
Első és második számú kapusa is sérüléssel bajlódik az AC Milannak az Arsenal elleni szerdai idegenbeli labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtt. A jelenlegi elsőszámú kapuvédő, Zeljko Kalac a vasárnapi edzésen szenvedett ujjsérülést és egészen biztos, hogy nem épül fel a mérkőzésig. Helyettese, a brazil Dida szombaton, a Parma elleni bajnokin a kispadon egy rossz mozdulat következtében szenvedett hátsérülést. Az ő felépülésére még van remény, ha azonban nem lesz egészséges, akkor a harmadik számú hálóőr, Valerio Fiori áll majd a kapuban, aki utoljára a 2003/2004-es szezonban védett a Milanban.
2008.02.18. 08:03
 
 
Az irodabérleti díjak alig nőttek tavaly Magyarországon
Az irodabérleti díjak Magyarországon a múlt évben 3, világszerte azonban átlagosan 12 százalékkal nőttek - közölte a Cushman&Wakefield. A magyar A-kategóriás irodapiacon a 3 százalékos bérleti díj növekedés nem számottevő, ha figyelembe vesszük, hogy havonta és négyzetméterenként 13-15 euró a díj. A központi piacon 5 százalék volt a bérleti díj emelkedése, de a külvárosban idénre és jövőre is nyomott díjat prognosztizál az elemzés. A világ irodapiacát vezető Londonban, például a West End-en egy négyzetméternyi iroda éves bérlete 2.277 euróba kerül.
2008.02.18. 07:31
 
 
Vasutassztrájk: folytatódik az egyeztetés a követelésekről
Folytatódik ma az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) sztrájkköveteléséről Herczog László munkaügyi közvetítő bevonásával. A munkáltató ma délig írásban elkészíti javaslatait, érveit a munkaügyi vitában érintett kérdésekről, ezeket átadja az érintetteknek, és délután folytatódik az egyeztetések a közvetítővel. A munkaügyi közvetítő részvételével pénteken kezdődtek a tárgyalások, Herczog László először a VDSZSZ, majd a négy érintetett vasúttársaság - a MÁV Zrt., a MÁV-START, a MÁV Trakció és a MÁV Gépészet - képviselői álláspontját hallgatta meg.
2008.02.18. 07:20
 
 
Nem született megállapodás Koszovóról az ENSZ BT rendkívüli ülésén
Nem született megállapodás az ENSZ BT Koszovó függetlenségének kikiáltása kapcsán összehívott vasárnapi rendkívüli ülésén. A testület hét tagállama - az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Franciaország, Belgium és Horvátország - nevében Johan Verbeke belga ENSZ-nagykövet közleményében az orosz kérésre összehívott, zárt ajtók mögötti ülés után azt írta, "sajnáljuk, hogy a Biztonsági Tanács nem tud megegyezni a továbbiakról, de ez a patthelyzet hónapok óta ismert". Oroszország és Szerbia kérte, hogy a testület hétfőn tartson egy másik, nyilvános ülést is, amelyen Vitalij Csurkin közlése szerint Boris Tadic szerb elnök is részt venne.
2008.02.18. 07:15
 
 
A Fidesznél már dolgoznak az eredményes népszavazás utáni törvényjavaslatokon
A Fidesz jogászai és közgazdászai már dolgoznak azokon a törvényjavaslatokon, amelyeket a párt március 10-én benyújt a parlamentnek annak érdekében, hogy se a háziorvosok, se a felsőoktatási intézmények bevételei ne csökkenjenek - mondta a Fidesz elnöke a Magyar Televízió A szólás szabadsága című, vasárnap este sugárzott műsornak adott interjúban. Orbán Viktor közölte: szeretné megnyugtatni a háziorvosokat és az egyetemeket, hogy a sikeres népszavazás miatt nem lesz kevesebb bevételük. Új irányra van szükség, változásra van szükség, és a változást rajtunk keresztül - jó eszközként használva bennünket - tudja elérni Magyarország" - fogalmazott a Fidesz elnöke.
2008.02.18. 07:00
 
 
Draskovics tenni kíván a következmények nélküli szabályszegések ellen
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszterjelölt kinevezése után változtatni akar azon, hogy az országban sokan következmények nélkül szeghetik meg a szabályokat. Erről a jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorába beszélt vasárnap este. Mindenkinek elege van abból, hogy az országban a szabályok nem érvényesülnek. A közlekedéstől a közigazgatásig az élet számos területén tapasztalható, hogy a magánemberek, a vállalkozók, s az állam is lényegében következmények nélkül szegheti meg a közösen alkotott szabályokat - mondta Draskovics, aki igazságügyi és rendészeti miniszterként a jogszabályalkotásban és a jogszabályok érvényesítésében is változtatni kíván ezen.
2008.02.17. 21:30
 
 
Energiaitalok: elszívják az energiánkat!
Ártatlan frissítő, doppingszer vagy narkotikum? Megoszlanak a vélemények az úgynevezett energiaitalokról, amelyekből egyre nagyobb a választék a boltok polcain.
2008.02.17. 21:17
 
Leállítja titkos európai cégeit a CIA
Leállítja az amerikai CIA több külföldre telepített titkos cégének a működését. A The Los Angeles Times internetes honlapján szombaton megjelent információk alapján a CIA az érintett álcégeket a 2001-es szeptemberi merényletek után létesítette. Annak érdekében, hogy minél több olyan úgymond "nem hivatalos" titkos ügynököt küldjenek a tengerentúlra, akik információszerzés érdekében be tudnak szivárogni a külföldön, így Európában is működő szélsőséges iszlamista szervezetekbe.
2008.02.17. 20:31
 
 
Moszkva: az UNMIK-nak semmissé kell nyilvánítania a függetlenségi nyilatkozatot
Oroszország azt akarja, hogy az ENSZ koszovói missziója (UNMIK) nyilvánítsa "semmisnek és érvénytelennek" a koszovói parlament vasárnapi határozatát, amely Szerbiától függetlennek nyilvánította a tartományt - jelentette be a világszervezet székhelyén Oroszország ENSZ-nagykövete. "Ragaszkodni fogunk hozzá, hogy az UNMIK alkalmazza az 1244-es számú (ENSZ biztonsági tanácsi) határozatot és más vonatkozó dokumentumokat, és e dokumentumok értelmében semmisnek és érvénytelennek kell nyilvánítania az egyoldalú függetlenségi nyilatkozatot" - nyilatkozott Vitalij Csurkin az ENSZ BT orosz kérésre, sürgősséggel összehívott ülése előtt.
2008.02.17. 20:15
 
 
Csökkenhetnek a repülőjegyárak Európában
A közeljövőben stabilak maradnak a repülőjegy árak, sőt akár csökkenhetnek is a turistautakra szakosodott német Condor légitársaság ügyvezető igazgatója szerint. Az igazgató, aki egyben a német légitársaságok szövetségének elnöke, úgy látja, a cégek körében zajló konszolidáció folyamata még nem annyira gyors, hogy a következő három évben csökkenne a verseny. Sőt: a verseny egyelőre még éleződik, s ez az árak stabilizálódását, sőt csökkenését hozhatja magával. Megemlítette, hogy az Air Berlin és a Condor egyesülésével olyan nagy cég jön létre mintegy 150 gépből álló flottával, ami már a Lufthansának is komoly konkurenciát jelenthet. 
2008.02.17. 19:46
 
Pénzt kapnak albérletre a hajléktalanok
Pénzt ad az önkormányzat a nyíregyházi hajléktalanoknak, hogy albérletbe költözhessenek. Ez havonta 8, de akár 25 ezer forintos támogatást is jelenthet, de vannak feltételek. Ilyen például, hogy állandó jövedelemmel kell rendelkeznie annak, aki a segítségért folyamodik. Az önkormányzat számítása szerint ez most 15-20 hajléktalannak jelentheti az újrakezdést.
2008.02.17. 19:40
 
 
Kövekkel dobálták meg az USA belgrádi nagykövetségét
Feldühödött szerbek kövekkel dobálták meg vasárnap az Egyesült Államok belgrádi nagykövetségét, tiltakozásul Koszovó függetlenségének amerikai támogatása ellen. "Koszovó Szerbia szíve" - kiabálta a nagykövetséget körülzáró mintegy 2000 tüntető, többségében fiatal férfi. Belgrádi rádiók szerint a tiltakozók összecsaptak a külképviseletet teljes rohamfelszerelésben védő, több mint 500 rendőrrel; legalább egy rendőr megsérült. A belgrádi futballklubok szurkolóiból és szélsőségesen nacionalista szervezetek tagjaiból álló tüntetők betörték a nagykövetség néhány ablakát és szemetes konténereket is felgyújtottak, miközben albánellenes jelszavakat skandáltak.
2008.02.17. 19:30
 
Rendőrök csaptak le a drogterjesztőkre
Kábítószert, pisztolyt és éles lőszereket találtak a rendőrök egy budapesti férfinál. A nyomozók pénteken csaptak le a kábítószer terjesztőre. A rendőröket a környékbeli lakók értesítették, mivel a férfi vásárlói a ház előtt és a környező parkokban dobálták el a használt tűket.
2008.02.17. 19:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480[2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista