2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Felborult egy kamion az M7-esen, egyelőre zavartalan a közlekedés
Felborult egy almákat szállító olasz kamion az M7-es autópálya Budapest felé tartó szakaszán csütörtökön hajnalban; a leállósávban lehet csak közlekedni - olvasható a rendőrség honlapján. A martonvásári csomópont előtt történt balesetben senki sem sérült meg, a helyszínelés még tart. A szlovák sofőr feltehetően elaludt haladás közben. A baleset következtében azonban nagyobb mennyiségű üzemanyag folyt az autópályára, így a takarítás idejére szakaszosan lezárták a bal pályát. Jelenleg a leállósávban ugyan, de folyamatosan halad a forgalom. A rendőrség közlése szerint csak akkor lehet talpra állítani a kamiont, mikor a 32 raklapnyi almát átrakodták.
2008.03.20. 07:24
 
Holland bajnokság: döntetlent értek el Dzsudzsákék
A címvédő, egyben listavezető PSV Eindhoven hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el az Ajax Amsterdam ellen a holland labdarúgó-bajnokságban. Az eindhovenieknél Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt. A PSV így őrzi négypontos előnyét a második helyen álló amszterdamiakkal szemben. Eredmény: PSV Eindhoven-Ajax Amsterdam 0-0.
2008.03.20. 07:14
 
 
Katonai támogatást nyújt Koszovónak az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok fegyvereket szállíthat és egyéb katonai segítséget nyújthat Koszovónak - közölte szerdán a Fehér Ház. Az erről szóló, George Bush amerikai elnök által aláírt és a külügyminisztériumnak továbbított utasítást a külföldi országoknak nyújtandó segélyekről és a fegyverzetexport ellenőrzéséről szóló törvény alapján adták ki. Az említett jogszabályok értelmében egy adott országnak nyújtandó katonai támogatásról szóló döntést megelőzően az elnöknek meg kell állapítania, hogy a lépés "erősíti az Egyesült Államok biztonságát és előmozdítja a világbékét". A tájékoztatás szerint Bush ezt megtette Koszovó esetében. Arról, hogy konkrétan milyen segítség jöhet szóba esetenként fognak dönteni.
2008.03.20. 07:07
 
 
Újabb hangfelvétellel jelentkezett Oszama bin Laden
Újabb hangfelvétellel jelentkezett szerdán Oszama bin Laden al-Kaida vezér, ezúttal Európának üzent a Mohamed-karikatúrák ügyében - közölte egy iszlamista internetes oldalakat figyelő amerikai központú szervezet. A szaúdi milliomos "büntetést" helyezett kilátásba az Európai Unió számára a muzulmán vallásalapító prófétát turbán helyett bombával a fején ábrázoló, a közelmúltban dániai és más európai lapokban újraközölt gúnyrajz miatt. Oszama bin Laden kifejti, hogy a karikatúrák megjelentetése az iszlám elleni "új keresztes háború" része, amelyben szavai szerint a római katolikus egyházfő is "jelentős" szerepet játszik. A terroristavezér ezután fenyegeti meg válaszlépésekkel az európaiakat.
2008.03.20. 07:00
 
 
Úszó Eb: Barta Nóra a második helyen jutott a középdöntőbe
Barta Nóra a második helyen jutott be a csütörtöki középdöntőbe 1 méteres műugrásban az eindhoveni Európa-bajnokságon. Barta 264,10 pontos összteljesítménnyel végzett a német Heike Fischer mögött, valamint a svéd Anna Lindberg előtt. Kormos Villő nem tudott továbblépni, 204,90-es eredménye a 17. helyhez volt elég.
2008.03.20. 06:57
 
Nyomozást rendelt el a BRFK a március 15-i zavargásokkal összefüggésben
Törvény vagy hatósági rendelet elleni izgatás gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)a március 15-i budapesti zavargásokkal kapcsolatban - olvasható a rendőrség honlapjára feltett közleményben. A nyomozást Bencze József országos rendőrfőkapitány a Nemzeti Nyomozó Iroda hatáskörébe utalta. Az eljárás célja, hogy tisztázza, "kik és milyen magatartásukkal váltották ki a március 15-én Budapesten, a Blaha Lujza téri demonstráció után kialakult jogellenes, törvénysértő helyzetet". A budapesti rendőrfőkapitány kedden minden egyes, a zavargásokon készült rendőri felvételeken látható és jogsértést elkövető személy azonosításában segítő állampolgárnak félmillió forintot ajánlott fel.
2008.03.19. 21:50
 
 
Megkezdte munkáját az "Adósságtanács" nevű civil fórum
Járai Zsigmond volt jegybank-elnök kezdeményezésére első alkalommal ült össze, megkezdve munkáját az "Adósságtanács" elnevezésű civil kezdeményezés, az első rendezvényen neves közgazdászok, gazdaságkutatók, ismert újságírók és tudósok vettek részt. Járai Zsigmond a rendezvényen a magyar államadósság kapcsán elmondta: jelenleg Magyarország a világ legeladósodottabb államai közé tartozik. A teljes államadósság napjainkban eléri a 17 ezer milliárd forintot, ami körülbelül 10 millió magyar állampolgárra vetítve azt jelenti, hogy a nyugdíjasokat is és a csecsemőket is beleértve 1,7 millió forint államadósságot halmoztunk fel.
2008.03.19. 20:15
 
 
Úszó Eb: Szepesi bronzérmes lett
Szepesi Nikolett bronzérmes lett 200 m háton az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon. A számot a francia Laure Manaudou nyerte, míg Verrasztó Evelyn a negyedik helyen végzett. Eredmények: női 200 m hát, Európa-bajnok: Laure Manaudou (Franciaország) 2:07.99 p, 2. Anasztaszja Zujeva (Oroszország) 2:09.59, 3. SZEPESI NIKOLETT 2:09.90, 4. VERRASZTÓ EVELYN 2:10.45.
2008.03.19. 19:33
 
 
Kate Moss-t eltiltották
Hiába kíséri el turnéjára legújabb szerelmét, Jamie Hince-t, Kate Moss a színpad közelébe sem mehet a The Kills együttes koncertjén. A duó másik tagja ugyanis megtiltotta a szupermodell szereplését az előadásokon.
2008.03.19. 19:27
 
 
Bírságra számíthatnak azon kórházak, amelyek nem szednek vizitdíjat
Bírságra számíthatnak azok a kórházak és szakrendelők, amelyek már nem szednek vizitdíjat - közölte Horváth Ágnes egészségügyi miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, s egyben felszólította az intézményvezetőket a jogkövető magatartásra. Április 1-ig, a vizitdíjat eltörlő törvénymódosítás életbe lépéséig minden intézménynek és háziorvosnak kötelező szedni a vizitdíjat - jelentette ki a tárcavezető. Úgy fogalmazott: "én mindenkit a jogkövető magatartásra szeretnék felszólítani és természetes, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is érvényesíteni fogja ezt, érvényesíti azt a bírságot, amit a törvény előír".
2008.03.19. 19:15
 
Újabb horogkereszt alakú épületet alakítanak át Amerikában
Újabb horogkereszt alakú épületet alakítanak át Amerikában: egy kaliforniai katonai bázis után egy alabamai nyugdíjasotthonról derült ki, hogy madártávlatból az egykori náci birodalom jelképére emlékeztet. A Wesley Acres metodista öregek otthona látszólag egy szokványos épület, repülőről nézve azonban kiderül, hogy alakja egy nagy szvasztikát formáz. Zsidó tiltakozás nyomán a nyugdíjasotthont tulajdonló szervezet közölte: fedett előcsarnokok hozzáépítésével megváltoztatják az épület formáját. Az épület átalakítását ugyanaz az izraeli-amerikai kutató járta ki, aki tavaly ősszel a Google Earth műholdas fotója alapján nagydobra verte, hogy az amerikai haditengerészet San Diegó-i bázisának egy épülete horogkereszt alakú.
2008.03.19. 19:11
 
 
VMSZ: régóta várt döntés Koszovó függetlenségének elismerése
Régóta várt döntésnek nevezte Koszovó függetlenségének magyarországi elismerését a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke Budapesten. Fontos, hogy a döntésnek a Vajdaságban élő magyar közösség egyetlen tagjára nézve se legyen kedvezőtlen következménye - hangsúlyozta Pásztor István újságíróknak. Hozzátette: arra kérte a szerb kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy garantálható legyen a vajdasági magyarság minden tagjának személyi és vagyoni biztonsága.
2008.03.19. 18:45
 
 
Szerbia tiltakozott Koszovó magyar elismerése ellen
Magyarország és Horvátország elismerte szerdán a független Koszovót. Belgrád jegyzékben tiltakozott és hazahívta nagyköveteit. Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára jelentette be szerdán Budapesten a magyar elismerésről hozott döntést. Hozzátette: a kormány felkérte a külügyminisztert, hogy tegyen előterjesztést az államfőnek a diplomáciai kapcsolatok felvételéről. A köztársasági elnök várhatóan egy-két napon belül dönthet. A tervek szerint az ENSZ koszovói missziója alatt már most is működő pristinai képviselet alakul majd át magyar nagykövetséggé.
2008.03.19. 18:00
 
 
Kósa: Debrecen pert és eljárást indít az OEP ellen a vizitdíj miatt
Debrecen önkormányzata pert és versenyhivatali eljárást indít az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) ellen, hogy a háziorvosok megkaphassák a vizitdíj miatt kieső bevételt - jelentette be Kósa Lajos, a város polgármestere, a Fidesz alelnöke. Kósa Lajos szerint gazdasági erőfölénnyel való visszaélés és tisztességtelen piaci magatartás miatt indítanak pert, illetve versenyhivatali eljárást az OEP ellen, mert álláspontjuk szerint az OEP háziorvosokkal kötött formaszerződése valójában "diktátum". A próbapernek országos hatása lehet - tette hozzá a fideszes városvezető, aki szerint két héten belül elindítják az eljárásokat.
2008.03.19. 16:25
 
 
McCain alulmaradna Clintonnal és Obamával szemben is
John McCain, az amerikai Republikánus Párt valószínű elnökjelöltje alulmaradna, ha ma tartanák a novemberben esedékes elnökválasztást akár Hillary Clinton, akár Barack Obama lesz a demokrata elnökjelölt - derült ki a Survey USA intézet szerdán ismertetett felméréséből. A Survey USA átfogó - 30 ezer emberre és mind az 50 szövetségi államra kiterjedő - felmérése szerint Obama biztosabb győzelmet aratna, mint Clinton: előbbi 280-258, utóbbi 276-262 arányban nyerne McCainnel szemben.
2008.03.19. 16:06
 
 
Kóka: ha nincsenek reformok, nincs értelme, hogy a koalícióban maradjon az SZDSZ
A magántőke bevonása az egészségbiztosítási reform lényege. Ha nincsenek reformok, nincs értelme, hogy az SZDSZ a koalícióban maradjon - mondta újságírók előtt Kóka János. "Azért kötöttük a koalíciót, hogy végrehajtsuk a reformokat. A reformokról tehát csak a hatalommal együtt volnánk képesek lemondani" - tette hozzá az SZDSZ elnöke. Arra a kérdésre, hogy ha az MSZP jövő szombaton úgy dönt, 100 százalékos állami tulajdonban akarja tartani a 22 egészségbiztosítási pénztárat, akkor a szabad demokraták kilépnek-e a koalícióból, Kóka János azt mondta: határozott meggyőződése, hogy az állam nem tud magával versenyezni.
2008.03.19. 15:45
 
 
Majtényi Lászlót jelölik az ORTT elnökének
Majtényi Lászlót jelöli Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közösen az Oszágos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének. A jelenlegi elnök mandátuma 2008. március 29-én jár le. A rádiózásról és a televíziózásról szóló törvény előírása szerint a megüresedő elnöki tisztségre a köztársasági elnök és a miniszterelnök közösen tesz javaslatot az Országgyűlésnek - olvasható a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményében. Az ORTT elnökét és tagjait az Országgyűlés választja meg, egyszerű többséggel.
2008.03.19. 15:12
 
 
Az évszázad legkorábbi húsvétját ünneplik az idén
A XXI. század legkorábbi húsvétját ünneplik 2008-ban; ennek a naptárban mozgó egyházi ünnepnek az időpontja március 22. és április 25. közé eshet, de március 22-én nem lesz húsvét ebben az évszázadban - mondta az MTI-nek szerdán Hetesi Zsolt, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Csillagászati Tanszékének tanára. Húsvétkor Jézus kereszthalálból való feltámadását ünnepli a kereszténység, amelynek időpontját a Krisztus halála utáni néhány évszázadban sok vita övezte. Végül Kr. u. 325-ben a niceai zsinat döntött arról, hogy húsvét a tavaszi napéjegyenlőséget, azaz március 21-ét követő első telehold utáni vasárnapra essen. Akkor, ha március 21-re, a tavaszi napéjegyenlőség napjára esik a telehold, akkor is az ezt követő vasárnap van húsvét.
2008.03.19. 14:47
 
Eörsi: a visegrádi négyeknek az uniós bővítés motorjává kell válnia
A visegrádi négyeknek (V4) az Európai Unió további bővítésének motorjává kell válniuk - összegezte Eörsi Mátyás (SZDSZ) annak a találkozónak az eredményét, amelyet a V4 európai ügyekkel foglalkozó politikusainak részvételével tartottak szerdán Egerben. Európa stabilitása miatt fontos, hogy uniós perspektívát nyújtson a közösség a nyugat-balkáni országoknak; egyetértés volt abban a tekintetben, hogy ebben a folyamatban a V4 legyen az unió motorja - közölte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának elnöke. Európa újraegyesítése akkor fejeződik be, ha Szerbia, Bosznia-Hercegovina és Macedónia is a közösség tagjává válik - tolmácsolta a parlamentek európai ügyekkel foglalkozó bizottságainak közös álláspontját.
2008.03.19. 14:32
 
 
Magyarország elismerte a független Koszovót
Magyarország elismerte a független Koszovót - jelentette be ez erről szóló kormánydöntés után Horváthné Fekszi Márta, a Külügyminisztérium államtitkára. A kormány Koszovó elismerésével párhuzamosan felkérte a külügyminisztert, hogy tegyen előterjesztést az államfőnek a diplomáciai kapcsolatok felvételéről az új független állammal - tette hozzá. Szerbiát folyamatosan tájékoztattuk az eseményekről. A szerb kormány abban érdekelt, hogy ne érje atrocitás a vajdasági magyarságot - mondta az MTI kérdésére az államtitkár.
2008.03.19. 13:16
 
 
PM: alacsonyabb növekedés, magasabb infláció
Elsősorban a világgazdasági körülmények romlása, az amerikai és az EU tagországok növekedési kilátásainak romlása, valamint a hitelpiaci zavarok miatt a GDP Magyarországon az idén várhatóan csak 2,4 százalékkal nő, szemben a novemberben prognosztizált 2,8 százalékkal, az infláció pedig 5,9 százalék lesz a korábban várt 4,8 százalék helyett - ismertette Veres János pénzügyminiszter a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Hozzátette: szűkül a magyar export lehetősége is, ezért a korábban várt 12,9 százalékkal szemben várhatóan 11,5 százalékkal bővülhet az idén a kivitel.
2008.03.19. 13:00
 
Várhidi kijelölte a szlovénok elleni keretét, Gera nincs a listán
Várhidi Péter szövetségi kapitány kijelölte 20 fős keretét a jövő szerdai, szlovénok elleni zalaegerszegi barátságos labdarúgó-mérkőzésre - a listán nem szerepel Gera Zoltán neve, akinek a múlt héten kislánya született. A meghívottak vasárnap este találkoznak a margitszigeti Danubius Thermál Hotelben, ahol hétfőn 10:15 órától sajtótájékoztatóra kerül sor.
2008.03.19. 12:53
 
Gyurcsány: békésebb volt az idei március 15-e, mint korábban
A miniszterelnök szerint a március 15-i ünnep békésebb, nyugodtabb volt idén, mint az előző években; ennek oka főleg közéleti és politikai természetű, illetve annak köszönhető, hogy a rendőrség "megtanulta a leckéjét" - erről Gyurcsány Ferenc annak kapcsán beszélt, hogy a Parlamentben 15 rendőrt elismerő oklevélben részesített a nemzeti ünnepen végzett munkájukért. Az ünnep fontosságát hangsúlyozva a kormányfő azt mondta: az elmúlt másfél évben az ünnepekre való várakozás nem csak az öröm izgalmát jelentette, hanem voltak, akik a féltés hangján szóltak, és a várt örömöt az aggodalom is beárnyékolta. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben a rendőrségnek egyre kevésbé kell közreműködnie abban, hogy az ünnep örömöt okozzon.
2008.03.19. 12:31
 
Akár már az év végén vízummentesen utazhatunk Amerikába
Magyarország 2008 végén, 2009 elején csatlakozhat az amerikai vízummentességi programhoz - mondta Berta Krisztina, a Külügyminisztérium főosztályvezetője szerdán Budapesten. A magyar turisták és az üzletemberek kilencven napig tartózkodhatnak majd vízummentesen az Egyesült Államokban. A munkavállalóknak, vagy a diákoknak azután is kell majd vízum, hogy Magyarország csatlakozott a vízummentességi programhoz - mondta Berta Krisztina. Az Amerikába utazáshoz egy elektronikus formanyomtatványt kell majd kitölteni, amely a tervek szerint azonos lesz azzal a kérdőívvel, amit napjainkban a repülőgépeken kell kitölteni. Ez az ügyintézés várhatóan díjmentes lesz - tette hozzá.
2008.03.19. 12:23
 
 
A Fidesz ellenzi az MVM privatizációját
A Fidesz ellenzi a Magyar Villamos Művek privatizációját, és arra szólítja fel a kormányt, hogy hagyjon fel a nemzeti vagyon elherdálásával - erről Fónagy János, a Fidesz szakpolitikusa beszélt szerdán. A politikus hangsúlyozta, hogy a lakossági villamos energia árak emelése eddig sem az MVM-en és annak vezérigazgatóján múlt, hanem a kormányon, amelynek jóváhagyása, utasítása nélkül a szinte 100 százalékban állami tulajdonú cég üzletpolitikai, stratégiai döntést nem hozhat és eddig sem hozott. Kijelentette: Gyurcsány Ferenc a tervezett kormányzati intézkedésekkel az MVM és a magyar energetika ipar utolsó megmaradt, nagyon jelentős vagyonelemeinek a privatizálását és az áram árának újabb emelkedését akarja leplezni.
2008.03.19. 12:15
 
 
Az árampiac átalakításáról konzultált Gyurcsány a szakminiszterekkel
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök konzultációt kezdett a szakminiszterekkel, az MNB elnökével és az illetékes hatóságokkal. Veres János pénzügyminiszter a tárgyalások utáni tájékoztatón bejelentette, hogy még a nyári szünet előtt módosítani akarják a villamosenergia törvényt, amihez Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter hozzátette: a jelentős piaci erővel rendelkező passzus megváltoztatását, valamint az áramaukciók szabályozási környezetének átalakítását tartják szükségesnek. Simor András jegybankelnök véleménye szerint a változtatások hatása középtávon érvényesülhet az árakban.
2008.03.19. 11:03
 
 
Úszó Eb: Kis Gergő magyar csúccsal döntős 800 m gyorson
Elsőként és országos csúccsal jutott be a selejtezőből a csütörtöki fináléba Kis Gergő a 800 m férfi gyorson, amely először szerepel hivatalos számként a programban az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon. Az ajkaiak kiválósága, aki kedden 400-on javította meg eddigi legjobbját, szerdán a kétszer akkora távon sem adta alább: 7:57.33 perc alatt ért célba, jócskán megjavítva a budapesti ob-n tavaly július 28-án elért 7:58.75-ös rekordját. A szerda délelőtti kvalifikáció piros-fehér-zöld szempontból egyik "legsűrűbb" számában, 100 m női gyorson a három induló közül senkinek sem jött össze az elődöntő.
2008.03.19. 10:57
 
 
Úszó Eb: Cseh a legjobb idővel elődöntős 200 méter vegyesen
Cseh László a várakozásnak megfelelően könnyed úszással biztosította helyét a legjobb 16 között 200 méter vegyesen az eindhoveni Európa-bajnokságon. Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok klasszis a selejtezőben 1:59.08 perc alatt ért célba, s messze a legjobb idővel jutott be az esti elődöntőbe. Ugyanitt folytathatja az Eb-bronzérmes Kerékjártó Tamás is, számára a 2:00.32-es idő az összesítésben a harmadik helyet jelentette. Mivel nemzetenként csak ketten juthatnak tovább a selejtezőből, a szám harmadik magyarja, Verrasztó Dávid hiába fért be bőven a 16-ba (2:02.12 perc, 6. hely), a mennyiségi korlát miatt nem lehet ott az elődöntőben.
2008.03.19. 10:14
 
 
Az olimpiai láng az eredeti tervek szerint halad át majd Tibeten
Az olimpiai lángot az eredeti terveknek megfelelően felviszik a Mount Everestre és áthaladnak vele Tibeten is, a tartományban kialakult feszültség ellenére - jelentette ki a pekingi olimpia szervező bizottságának alelnöke. Csiang Hsziao-jü pekingi sajtókonferenciáján úgy vélekedett, hogy nincsen szükség az olimpiai láng eredeti útvonalának megváltoztatására, mert meggyőződésük: Tibet autonóm tartomány képes biztosítani stabilitását. A kínai sportvezető egyúttal leszögezte: a tibeti eseményekkel kapcsolatos bojkottfelhívásoknak nem lesz különösebb hatása a játékokra, mivel "csak kisebb csoportok és szervezetek szólítanak fel" a nyitóünnepségtől való távolmaradásra.
2008.03.19. 10:10
 
 
Tornacipőbűz-bajnokság
Egy alaszkai fiú, Ben Russell diadalmaskodott az idei tornacipőbűz-bajnokságon az Egyesült Államokban. Russell nagy jövő előtt áll a sportágban, mivel csak 15 éves, és ki tudja, mit hoz ki még a lábából. Az egészen pontosan "Rohadt tornacipő" elnevezésű verseny döntőjét Vermont államban, Montpelier városában tartották az idén. Russell hét versenyzőt utasított maga mögé több "orrhosszal". A tavalyi bajnokságon egyébként női győzelem született és még zsengébb versenyző diadalmaskodott: a mindössze 13 éves Katharine Tuck.
2008.03.19. 10:01
 
 
A KÖBE nem akarja eltörölni a kötelező biztosítás év végi átkötését
Az állományvesztő, nagy biztosítók javasolják azt, hogy a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) váltása ne év végén, hanem év közben, a szerződéskötés napján legyen, a Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) nem fogadja el érvként a nagy adminisztrációs terhet és megfelelőnek tartja a jelenlegi rendszert - mondta Tóth Sándor értékesítési igazgató. Hozzátette, hogy a verseny és a transzparencia álláspontjuk szerint csak a jelenlegi rendszerben tartható fenn. A KÖBE annyi módosítást javasol, hogy a következő évi díjak meghirdetése ne október, hanem szeptember végén történjen, így az autósoknak két hónapjuk lenne a kgfb szerződés átkötésének megfontolására.
2008.03.19. 09:54
 
 
Radikális tibeti szervezetek vezetőivel találkozott a dalai láma
Radikális tibetieket összefogó öt szervezet vezetőivel találkozott szerdán száműzetésben lévő kormánya dharamszalai székhelyén a dalai láma - közölte a 72 éves vallási vezető egyik munkatársa. A beszámoló szerint továbbra is fennáll a nézeteltérés az erőszakmentességet hirdető idős tibeti emigránsok és a Tibet azonnali függetlenségét követelő fiatalok között. A dalai láma az előző nap figyelmeztette népét, hogy lemond az emigráns kormány vezetői tisztségéről, ha a tibetiek nem szüntetik be erőszakcselekményeiket a kínai elnyomás alatt lévő tartományban.
2008.03.19. 09:46
 
 
6,8 százalékkal csökkent a reálkereset januárban
A bruttó átlagkereset januárban 1,5%-kal, a nettó 0,2%-kal, a reálkereset (7,1% infláció mellett) 6,8%-kal csökkent tavaly januárhoz képest. A költségvetési szférában dolgozók bruttó átlagkeresete januárban a köztisztviselői illetményalap 5 százalékos növelése mellett 14,6 százalékkal csökkent, a versenyszférában dolgozóké viszont 9,7 százalékkal nőtt januárban az egy évvel korábbihoz képest. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél alkalmazásban állók száma a nemzetgazdaság egészét tekintve 2008. januárjában átlagosan 2 millió 725 ezer volt.
2008.03.19. 09:17
 
 
Magyar Nemzet: Veszélyben Tokaj világörökségi címe
A világörökségi területre tervezett szerencsi szalmaégető erőmű építésének felfüggesztését tartja indokoltnak az UNESCO párizsi központja megbízásából készített jelentés - írta a szerdai Magyar Nemzet. A most elkészült és a lap birtokába jutott felmérés szerint Szerencs önkormányzata jogellenesen engedélyezte a beruházónak az építkezést, amely mögött Hujber Ottó "szocialista kötődésű vállalkozó" áll - írta a lap, hozzátéve: a jelentésről júniusban, a világörökségi bizottságban tárgyalnak majd, ahol kedvezőtlen döntés esetén a Tokaj-Hegyaljára kiadott világörökségi címet is megvonhatják Magyarországtól.
2008.03.19. 08:35
 
 
Izraelben kampányolt John McCain
Meleg fogadtatásban részesült Izraelben John McCain, az amerikai Republikánus Párt leendő elnökjelöltje. A politikus, aki kedden érkezett a zsidó államba, rövid látogatásával igyekszik a rátermett vezető képét sugározni magáról, egyszersmind imponálni szeretne az amerikai zsidó szavazóknak. McCain mint háborús hős és Izrael erőteljes támogatója nagyon népszerű Izraelben. Akadnak ugyanakkor, akik felteszik a kérdést, a zsidó államnak a feltétlen támogatása - ami jellemző a republikánus szenátorra - megfelelően szolgálja-e a közel-keleti béke ügyét. McCain kétnapos látogatásán egyetlen palesztin politikussal sem találkozik.
2008.03.19. 08:16
 
 
Koldusoktól koldulnak a boltosok Kínában
Koldusoktól koldulnak aprópénzt a boltosok egy kínai városban, Kunmingban, mert annyira szűkében vannak az érméknek. Az otthontalanok persze nem adják ingyen alamizsnájukat, viszonylag jó pénzért árulják a pénzt: 5 százalékos haszonnal. Egy áruházlánc már odáig jutott, hogy apró ajándékkal kedveskedik azon vevőinek, akik hajlandók húsz jüant apróban fizetni. A boltok hiába kérnek a kínai központi bank kunmingi fiókjától aprópénzt, ott állandóan azt a választ kapják, hogy elegendő van forgalomban.
2008.03.19. 08:12
 
 
Bayern München: Lucio távozna
Elképzelhető, hogy távozik a Bayern München együttesétől Lucio, a gárda világbajnok brazil labdarúgója."Már régebben is elmondtam, hogy az olasz, a spanyol és az angol a világ három legerősebb bajnoksága, én pedig szívesen játszanék valamelyikben. Örülnék neki, ha sikerülne" - nyilatkozta a 29 éves védő, aki 2004 óta erősíti a bajorok keretét. Lucio szerződése 2010-ben jár le, így nem lenne meglepő, ha már ezen a nyáron eladnák a klub irányítói: sajtóértesülések szerint az első számú kérő az FC Barcelona, amely 15 millió eurót sem sajnálna a játékosért.
2008.03.19. 08:07
 
 
Számítógéprém
Megbolondulnak a számítógépek egy 12 éves fiú közelében, a jelenségre a szakértők sem tudnak magyarázattal szolgálni. A New York államban élő gyereket Magnetónak - Elektromágnesnek - becézik áldatlan képessége miatt iskolájában. Szakértők arra gyanakszanak, hogy a fiúcska elektrosztatikusan "túltöltött", és ez okozhatja a sorozatos bajt. Ugyanakkor méréseik nem igazolnak semmit, és ezért értetlenül tárják szét karjukat. A gyereket mindenesetre elektromosan földelt párnán ültetik és antisztatikus csuklópántot adnak rá az iskolában.
2008.03.19. 08:00
 
 
Eddig 105 tibeti tüntető adta fel magát Pekingben
Eddig százöt tibeti tüntető jelentkezett a kínai hatóságoknál a Peking által meghirdetett ultimátum nyomán - jelentette szerdán az Új Kína (Xinhua) hírügynökség a kínai kormány közlésére hivatkozva. Közép-európai idő szerint szerdán délután jár le a tibeti fővárosban, Lhászában lezajlott tüntetések résztvevőire vonatkozó ultimátum, amelynek értelmében kegyelemben részesül, aki a kitűzött határidőn belül jelentkezik a hatóságoknál. Múlt héten pénteken erőszakba torkollottak a Tibet feletti kínai fennhatóság elleni lhászai tüntetések. A hivatalos kínai adatok szerint 13, a száműzetésben élő tibetiek szerint viszont legalább 100 halálos áldozata volt a megmozdulásoknak.
2008.03.19. 07:55
 
 
Idén kisebb arányban terveznek leépítést a cégek
A cégek 9 százaléka tervez leépítést az idén, a múlt évre vonatkozóan ez az arány még 15 százalék volt - derül ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium közös felméréséből. Az adatokat az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapja közli. Az ágazati feldolgozás szerint az iparban a cégek az átlagnál nagyobb, 29 százalékos arányban terveznek létszámnövelést, a szolgáltatást végző cégeknél ez az arány 22 százalék, a mezőgazdaságban 14 százalék. Figyelembe véve a közszféra várhatóan csökkenő, vagy stagnáló foglalkoztatását, nemzetgazdasági szinten a válaszok alapján 3-4 ezres létszámnövelés feltételezhető.
2008.03.19. 07:46
 
 
Folytatódik a Kikelet akció Észak-Magyarországon
Tovább folytatódik a Kikelet akció Észak-Magyarországon is, az ellenőrök eddig minden második esetben találtak feketén foglalkoztatottat, javul azonban a nyugtaadási hajlam - mondta az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatóságának szóvivője. Borsodban, Hevesben és Nógrád megyében az elmúlt héten 40 helyszínen, 160 vizsgálatot végeztek. A szakemberek az áruházakban és azok közvetlen környezetében lévő kereskedelmi és vendéglátó egységekben vizsgálódtak. Közel 7 millió forint mulasztási bírságot róttak ki, tíz üzletet pedig hosszabb-rövidebb időre bezártak. A Kikelet hadművelet február 21-től március 31-ig tart. A fogyasztóvédelmi akcióban nyolc hatóság működik együtt.
2008.03.19. 07:31
 
 
Ismét kiáll az iraki háború mellett Bush
Öt évvel az iraki invázió után az amerikai elnök ismét védelmébe veszi a háború megindítása melletti döntését. Az "emberéletben és vagyonban" megfizetett "magas ár" ellenére helyes volt a döntés, hogy eltávolítjuk Szaddám Huszein akkori diktátort Irak éléről - áll George Bush szerdán a Pentagonban a háború megindításának évfordulója alkalmából elhangzó beszédében, amelyből a Fehér Ház előre közzétett néhány részt. Szerinte bevált az az arab országban dúló erőszak megfékezését célzó egy évvel ezelőtti intézkedés, amellyel megemelték az Irakban harcoló csapatok létszámát. A következő feladat az elért eredmények megszilárdítása, a szélsőségesek vereségének visszavonhatatlanná tétele.
2008.03.19. 07:00
 
 
Lebontották a Kossuth téri kordont
Kedd este lebontotta a rendőrség a Kossuth téri kordont, amelyet a március 15-i ünnepségek előtt fokozott biztonsági kockázatra hivatkozva állítottak fel a Parlament körül. Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány keddi, budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy megszüntetik a különleges biztonsági intézkedést, de hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy a Kossuth tér őrizetlen marad. A rendőrfőkapitány megjegyezte, "nagyon jelentős" előrelépés történt a technikai eszközök fejlesztésében, és megfelelő élőerővel biztosítják a Kossuth tér és a Parlament védelmét, az ott dolgozó parlamenti képviselők biztonságát. További lépésekre a kockázatok elemzése alapján kerül sor.
2008.03.19. 07:00
 
 
Nuts lányok ruha nélkül dolgoznak!
Nem könnyű a nők élete, pláne, ha a munkájukat ruha nélkül kell végezniük. Vagy épp ez benne az összkomfort? Mindenesetre a Nuts lányok szívesen domborítanak a legkülönbözőbb helyeken a legkevesebb ruhában.
2008.03.18. 23:09
 
RTL Klub: Budaházival fizettetnék meg a károkat
Félmillió forintot ajánlott fel a budapesti rendőrfőkapitány minden március 15-ei rendzavaró kézre kerítéséért. A Molotov-koktéllal, illetve kővel dobáló emberekről készült felvételeket a rendőrség a honlapján közzéteszi. Döntöttek arról is, hogy eljárás indul Budaházy György ellen.
2008.03.18. 23:06
 
Nehéz helyzetben a pécsi klinika traumatológiai osztálya
Vészhelyzettől tartanak a pécsi klinika traumatológiai osztályán, ahonnan öt sebész távozik. Az orvosok attól tartanak, nem tudják megfelelően ellátni a betegeket, műtéteket kell majd elhalasztani. A távozó sebészek azt mondják, azért mennek el, mert keveset keresnek és más kórházakban jobban megfizetik őket.
2008.03.18. 22:55
 
 
MSZP-frakció: szükség van az egészségbiztosítási törvény finomítására
Az MSZP-frakció szerint szükség van az egészségbiztosítási törvény finomítására - mondta Varju László, az MSZP frakcióvezető-helyettese kedden késő este a képviselőcsoport informális budapesti ülése után, amelyen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is. Egy dologban állapodtunk meg a végére, egészen biztos, hogy az egészségbiztosítási törvény finomítására van szükség, de nem vonjuk vissza - jelentette ki a kormánypárti politikus a négy és félórás ülés után. Varju az MTI azon kérdésre, milyen irányú módosításokat képzelnek el, nem kívánt részleteket közölni, mivel - mint mondta - nagyon sokféle elképzelés van.
2008.03.18. 21:55
 
Ancelotti: a Milan jövőre bajnok lehet
Az idei szezonban már a Serie A negyedik helyének is örülnének Milánóban, a következő idényben azonban cél a bajnoki cím.
2008.03.18. 21:03
 
Rekord gyorsasággal olvadnak a gleccserek
Soha nem tapasztalt gyorsasággal olvadnak a gleccserek világszerte - állapította meg az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) legutóbbi elemzése.
2008.03.18. 20:49
 
 
Jégkorong ob I, döntő: már 3-0-ra vezet az Alba Volán
A címvédő Alba Volán könnyedén nyert a vendég HC Csíkszereda ellen a jégkorong ob I bajnoki fináléjában, így összesítésben már 3-0-ra vezet, és már csak egyetlen siker választja el a végső győzelemtől. Döntő, 3. mérkőzés: Alba Volán - HC Csíkszereda 9-1 (5-1, 2-0, 2-0). Gól: Sofron (3.), Palkovics (6.), Kovács (11., 21., 31.), Ocskay (14.), Majoross (18.), Fodor (50.), Sofron (55.), illetve Petres (2.) A négy győzelmig tartó párharc állása: 3-0 az Alba Volán javára. A következő mérkőzést csütörtökön rendezik, ugyancsak Székesfehérváron. Az Alba Volán a playoff-ban eddig az összes, szám szerint nyolc meccsét megnyerte.
2008.03.18. 20:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447[2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista