2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Századvég-Forsense: a választók többsége az előrehozott választások mellett
A jelenlegi politikai helyzet lehetséges megoldásai közül az előrehozott választások lehetősége élvezi a választók legnagyobb támogatottságát, relatív többségük, 42 százalékuk választaná ezt az opciót - derül ki a Századvég-Forsense legfrissebb felméréséből. Ezt követi - támogatottságban messze lemaradva - az SZDSZ visszakozásának köszönhetően az eredeti koalíció helyreállítása (19 százalék), míg a jelenleg körvonalazódó variáció, a kisebbségi kormányzás Gyurcsány Ferenc vezetésével mindössze a megkérdezettek 13 százalékának a támogatottságát nyerné el.
2008.04.07. 09:51
 
 
Dugó a fővárosba vezető útvonalakon, gyér forgalom Budapesten
Nem közlekedik a BKV-járatok többsége, s így többen ültek autóba hétfőn, ezért a bevezető útvonalakon dugók alakultak ki - közölte a Fővinform ügyeletese. Információik szerint legalább háromszor akkora volt a forgalom a fővárosi útvonalakon, mint általában. Nagy volt a zsúfoltság a sugárirányú útvonalakon a városközpont felé, a körutakon mindkét irányba, az autópályák bevezető szakaszán és a 6-os főúton a Lágymányos híd irányában. A déli órákra viszont az átlagosnál is gyengébb lett a forgalom a főváros belső részeiben. Az Árpád, a Margit és az Erzsébet hídon hétvégi forgalom van.
2008.04.07. 09:46
 
 
Curling ob: Ádám és Sárdi aranyérmes
Ádám Boglárka és Sárdi Péter sikerével ért véget a curling országos bajnokság. Eredmények: Nők: 1. Ádám Boglárka (Wallis SC) 2. Patonai Ágnes (KORI 2000 SE - CATZ) 3. Szekeres Ildikó (Wallis SC). Férfiak: 1. Sárdi Péter (BTKSE - JOKERS) 2. Riesz Gábor (Békési TE - Jégmadarak) 3. Belleli Lajos (Békési TE - Jégmadarak).
2008.04.07. 09:35
 
 
8 %-kal nőtt a kereskedelmi szálláshelyek bevétele, január-februárban
A kereskedelmi szálláshelyek bruttó bevétele 2008 január-februárban az előző év azonos időszakához képest folyó áron 8 százalékkal emelkedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A kereskedelmi szálláshelyek összesen 28 milliárd forint bruttó árbevételt értek el január-februárban. A szállásdíjbevétel 14,5 milliárd forint volt, 12,5 százalékkal nőtt a megfigyelt időszakban. A szálláshely- és vendéglátó-szolgáltatások január-februárra számított árindexe 7 százalékos növekedést jelzett az egy évvel korábbi szinthez képest. Ezen belül a szálláshely-szolgáltatás területén a forint gyengülése mellett 5,5 százalékos árbevétel emelkedés volt.
2008.04.07. 09:25
 
13 órakor már az állomásokon lesznek a metró- és a HÉV-szerelvények
A sztrájk befejeztével, 13 órakor nemcsak a végállomásokról, hanem a megállókból is indulnak a metró, a földalatti és a HÉV szerelvényei - mondta el Kiricsi Karola, a BKV sajtószóvivője. A földalattin, a kék és a piros metrón, valamint az összes HÉV-vonalon mindenhol egyszerre indul majd meg a közlekedés. Ezeken a vonalakon, ahol menetrend szerint 13 órakor szerelvénynek kell lennie, az ott is lesz - közölte a szóvivő. Hozzátette, a felszíni közlekedésben várhatóan 16-17 óra körül áll majd helyre a forgalom, mivel a villamos-, busz-és trolibuszsofőrök többsége csak 13 órakor veszik fel a munkát, és akkor csak a végállomásokról indítják ezeket a járműveket.
2008.04.07. 09:00
 
Magyar Bálint szerint hibáztak a 100 napos programmal
A 100 napos programmal hibáztunk, meg kellett volna fontolni, hogy nem szavazzuk meg - jelentette ki Magyar Bálint (SZDSZ) , a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a koalíciós válságról szólva a köztelevízió Nap-kelte című műsorában hétfőn. Gazdaságilag rendkívül nehéz helyzetbe hozta az országot a 100 napos program azért, mert "valamelyik" kormány teljesíteni akarta a választási ígéreteit - mondta Magyar Bálint. Hozzátette: akkor a Fidesz is megszavazta a programcsomagot. A koalíciós válsággal kapcsolatban közölte, a konfliktus lényege a szabad demokraták és az MSZP között abban rejlik, hogy a szocialisták a reformokat a megszorításokkal azonosítják, míg az SZDSZ szerint a reformon mélyreható változásokat, átalakításokat ért.
2008.04.07. 08:54
 
Piramis ötmillió ember hamvaiból
Ötmillió betontégla ugyanannyi urna számára: két fantáziadús német férfi óriási piramis megépítéséről álmodik, amely "az egész emberiség számára szolgálna sírhelyül". A fáraókhoz méltó, de hátborzongató építmény "minden bizonnyal látható lenne a világűrből", hangoztatja Ingo Niermann író és újságíró, aki Jens Thiel közgazdásszal együtt kezdeményezte ennek a "minden emberi lény számára alkalmas temetkezési helynek" a létrehozását a Berlintől mintegy száz kilométerre délnyugatra, az egykori NDK területén fekvő Dessau városában. "Monumentális lenne és ugyanakkor olcsó, minden nemzet és minden vallás számára rendelkezésre állna" - fejtette ki Jens Thiel.
2008.04.07. 08:17
 
 
Illetlen szavak tilalma Amerikában
Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága októberben hozza meg döntését az amerikai televíziók és a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC - az amerikai ORTT) közötti vitában, amelynek tárgya az illetlen szavaknak a képernyőn való használata. A bíróság 1978-ban, miután egy komikus egy rádióműsorban felsorolta a "hét piszkos szónak" nevezett kifejezéseket, úgy döntött, hogy ezek a szavak "indecensek". Jelenleg az történik, hogy füttyel fedik le a "hét piszkos szót". Ebből adódnak olyan bizarr esetek, mint amikor az idén Jimmy Kimmel showman és Ben Affleck filmsztár közösen elénekelte az I'm Fucking Ben Affleck című dalt, amelyben sokszor előfordult az inkriminált kifejezés és szinte csak a fütty hallatszott.
2008.04.07. 08:09
 
 
Lemondott Hillary Clinton kampánystratégája
Lemondott az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért küzdő Hillary Clinton kampánystratégája, Mark Penn, miután kiderült, hogy ő a kolumbiai kormánnyal szerződésben álló Burston-Marsteller PR-cég elnök-vezérigazgatója. Ezt a céget bízta meg ugyanis a bogotái kormány azzal, hogy segítse az amerikai-kolumbiai szabadkereskedelmi egyezmény megkötését, amelyet Hillary Clinton ellenez. Penn elvesztése újabb csapás a New York-i szenátor kampányának. Hillary Clinton februárban már egyszer arra kényszerült, hogy pártbeli riválisával, Barack Obamával szembeni sorozatos vereségei nyomán átalakítsa választási hadjáratának stábját.
2008.04.07. 08:02
 
 
A szamár nagy becsben állt az ókori Egyiptomban
A szamár igen becses jószág volt az egyiptomi Óbirodalomban, legalábbis erre engednek következtetni a korai uralkodók temetkezései: a fáraókat ezek az állatok kísérték el túlvilági útjukra. A Kairótól 300 kilométerre délre található Abüdosz óegyiptomi város feltárása során a régészek 10 szamárcsontvázra bukkantak - az állatokat olyan pompával helyezték végső nyugovóra, mintha magasrangú tisztségviselők lettek voltak. "A kutatók meglepődtek, amikor a sírban nem találtak egyetlen emberi maradványt, vagy sírmellékletet sem, csupán tíz szamárcsontvázat" - mondta Fiona Marshall, a Washingtoni Egyetem régészprofesszora a The New York Times című lapnak.
2008.04.07. 07:58
 
Még három hétig lehet beiratkozni az általános iskolákba
Még három hétig, azaz április 30-ig írathatják be gyermeküket a szülők az általános iskolákba, a szeptemberben induló új tanévben várhatóan 100-101 ezer elsős ül be az iskolapadba - közölte az oktatási tárca. A tárcához az elmúlt években nem érkezett panasz azzal kapcsolatban, hogy felvételi vizsgát szerveztek volna általános iskolákban, de amennyiben érkezne, úgy a minisztériumnak fel kell hívnia a területileg illetékes jegyző figyelmét a jogsértés megszüntetésére. A minisztérium hangsúlyozta: a diákok minden olyan beszámoltatása, megmérettetése, mérése, értékelése, amelynek célja a tárgyi tudás, a tudásszint megismerése, felvételi vizsgának számít és tilos.
2008.04.07. 07:53
 
 
Csokoládémánia New Yorkban
 Csokoládémánia kerítette hatalmába New Yorkot és a járvány terjed egész Amerikában. Az aztékok által feltalált finomságot (xocoli = keserű, atl =víz) immár a legváltozatosabb módon készítik és fogyasztják. Gombamódra szaporodnak a csokoládégyárak, megérezve, hogy ez lesz az új évszázad trendje. Még a nyugati part egyik menő folyóirata, a Wired tulajdonosa, Louis Rossetto is felhagyott a digitális forradalom dicsőítésével és csokoládégyárat alapított San Francisco szívében. Kikísérletezett egy újfajta táblás csokoládét, amelyet az interneten kínál. A Tcho máris nagy kedveltségnek örvend.
2008.04.07. 07:37
 
 
Lendvai: a szocialisták megerősítették Gyurcsány Ferencet posztján
Biztonság és reform mottóval, és továbbra is Gyurcsány Ferenc vezetésével új kormányzati szakasz kezdődik - jelentette be Lendvai Ildikó, az MSZP képviselőcsoportjának csaknem ötórás budapesti tanácskozása után vasárnap éjjel. A frakcióvezető közölte: a kormányzás újabb szakaszát a Munka, tudás, tulajdon programja mentén, az egészségügyben szükséges változtatásokkal, és továbbra is Gyurcsány Ferenc vezetésével folytatják. Lendvai arra kérdésre, hogy volt-e bizalmi szavazás a frakcióülésen Gyurcsány személyével kapcsolatban, úgy válaszolt: ilyen nem volt, de a képviselőcsoport állásfoglalást fogadott el, amely azt is tartalmazza, hogy a kormányzást és a reformokat Gyurcsány Ferenccel kívánják folytatni.
2008.04.07. 07:13
 
 
Madonna és Timberlake közös produkcióban
Madonna már több sikeres, fiatal zenésszel készített közös dalt. Ezúttal a sor Justin Timberlake-en volt, akivel "4 perc" című számukban valami igazán nagyot alkotnak Timbaland társaságában.
2008.04.07. 07:10
 
 
Megérkezett Párizsba az olimpiai láng
Megérkezett Londonból Párizsba vasárnap este az olimpiai láng. A fáklya kedden hagyta el Pekinget, hogy öt kontinens 19 országának 19 városát érintve a nyári játékok előtt térjen vissza Kínába. Az olimpiai lángot a Charles de Gaulle-Roissy repülőtéren Kung Csüan (Kong Quan) kínai nagykövet, Guy Drut egykori olimpiai bajnok atléta és a repülőterekért felelős alprefektus fogadta. Az olimpiai láng hétfőn Párizsban fejezi be európai körútját - a bejelentett Tibet-párti tüntetésekre való tekintettel erős rendőri készültség mellett.
2008.04.07. 07:02
 
 
Vasutassztrájk: felfüggesztette a munkabeszüntetést a VDSZSZ
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn 10 órától felfüggesztette a sztrájkot - erősítette meg az MTI értesülését Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. A MÁV Zrt. és a VDSZSZ között eredménytelenül zárult a reggeli egyeztetés a sztrájkkövetelésről és a még elégséges szolgáltatásról. Gaskó István az MTI-nek elmondta: a MÁV tárgyalóképtelensége és "a közlekedési minisztérium vezetés nélküli helyzete" miatt döntött úgy a szakszervezet, hogy felfüggesztik a sztrájkot. A tárgyalásokat pénteken 9 órakor folytatják. A teljes forgalmi rend kedden üzemkezdetre áll csak helyre - mondta a MÁV sajtófőnöke. Kavalecz Imre hozzátette: késésekre hétfőn biztosan számítani lehet.
2008.04.07. 06:49
 
 
BKV-sztrájk: torlódás a fővárosi utak bevezető szakaszain
Torlódás van hétfő reggel Budapesten az összes autópálya bevezető szakaszán; a hidakon az ilyenkor szokásosnál erősebb a forgalom - közölte a Fővinform ügyeletese. A Szentendrei, a Soroksári és a Budaörsi úton nagyon erős a forgalom, a Szerémi úton mindkét irányban zsúfoltság van - mondta Havasi Zsolt. Közölte: a Nagykörúton mindkét irányban teljes hosszban egybefüggő a kocsisor. A BKV-nál működő szakszervezetek a hajnali - 4 óra 30 perckor kezdődő - műszakkezdéstől 13 óráig hirdettek sztrájkot. Gulyás Attila, a Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnökhelyettese elmondta: jelenleg a fővárosi tömegközlekedés mértéke csak két százaléka a normális üzemnek.
2008.04.07. 06:38
 
 
A közlekedésrendészek és a taxisok is felkészültek a BKV-sztrájkra
A taxis társaságokhoz az átlagosnál jóval nagyobb számú előrendelés érkezett, a cégek várhatóan csaknem összes autójukat és sofőrjüket csatasorba állítják a hétfőn üzemkezdettől tervezett BKV-sztrájk idején; a BRFK szintén nagyobb létszámmal segíti majd a csomópontokban a közlekedési káosz elkerülését. Ha leáll a tömegközlekedés, a rendőrök emelt létszámban lesznek jelen a csomópontoknál, valamint a ki- és bevezető útszakaszoknál. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor egyes útszakaszokon a rendőrök a buszsávban is engedélyezhetik az autósok közlekedését, a BKV-sztrájk azonban nem ad automatikus felhatalmazást az autósoknak, hogy folyamatos haladásra használhassák a buszsávokat.
2008.04.06. 21:45
 
 
Tovább csökkent Clinton előnye a szuperdelegátusok között
Tovább csökkent Hillary Clinton előnye a szuperdelegátusok között Barack Obamával szemben, miközben a két demokrata szenátor kiélezett küzdelmet folytat az elnökjelöltségért - közölte a Fox News hírcsatorna. A New York-i szenátor asszonyt, a volt first ladyt tavaly decemberben még 108-cal több szuperdelegátus támogatta, mint vetélytársát. Februárra ez a szám 87-re csökkent, most pedig már csak 30. A folyamat ráadásul nem állt meg: újabb demokrata képviselők és választott tisztviselők jelezték, hogy átállnának a fekete aspiráns oldalára. Legutóbb két demokrata szenátor, a minnesotai Amy Klobuchar és a pennsylvaniai Bob Casey jelentette be, hogy Obamát támogatják.
2008.04.06. 20:05
 
 
NY Times: Bush nem tervez újabb iraki csapatcsökkentést
George Bush amerikai elnök nem tervez újabb iraki csapatcsökkentést, jóllehet a Pentagon vezérkara egyértelművé tette, hogy a sűrű iraki kiküldetések fokozott stresszt jelentenek a katonákra - írta a vasárnapi The New York Times. David Petraeus tábornok, az Irakban állomásozó amerikai haderő főparancsnoka és Ryan Crocker bagdadi nagykövet jövő héten tárják a kongresszus elé legfrissebb helyzetértékelésüket. Bush az újság szerint támogatni fogja Petraeust, aki nem javasol további csapatkivonást, a létszámot egyelőre 140 ezer fő körül kívánja tartani.
2008.04.06. 18:47
 
 
Megkezdődött az MSZP-frakció ülése
Megkezdődött az MSZP-frakció ülése vasárnap késő délután Budapesten, a parlamenti képviselőcsoport a kisebbségi kormányzással összefüggő kérdésekről egyeztet. A szocialista frakció a helyzetértékelés mellett a további teendőkről, egy feladatlistáról is egyeztet az ülésen, amelyen Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök is részt vesz. A frakcióülés előtt az MSZP országos elnöksége is ülésezett. Gyurcsány Ferenc hétfőn mentette fel az SZDSZ-es Horváth Ágnes egészségügyi minisztert posztjáról, a szabad demokraták ezt elfogadhatatlannak tartották, és bejelentették, hogy kilépnek a koalícióból. Az erről szóló döntést az SZDSZ április végi küldöttgyűlése hozza meg.
2008.04.06. 18:37
 
Fülöp herceg elhagyta a kórházat
Négynapi kórházi tartózkodás után, vasárnap hazatérhetett Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet brit királynő férje, akit mellkasi fertőzéssel kezeltek. Fülöpöt, aki júniusban tölti be 87. életévét, egy héten át makacs nátha gyötörte, és mivel ez nem múlt, sőt másodlagos fertőzés is fellépett, csütörtökön orvosai jobbnak látták a kórházi beutalást. A Buckingham-palota végig hangsúlyozta, hogy nem vészhelyzetről, hanem elővigyázatosságról van szó, mivel idős korban a hasonló fertőzésekre már jobban oda kell figyelni. Udvari illetékesek szerint a herceg a négynapos kórházi kezelés alatt végig "talpon volt", és "intézte levelezését".
2008.04.06. 17:48
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék nyertek, de még nem bajnokok
Dzsudzsák Balázs csapata, a címvédő és listavezető PSV Eindhoven 2-0-ra nyert a Heracles ellen a holland labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, de még nem védte meg címét, mert az őt üldöző Ajax Amsterdam is győzött. A magyar légióst a Heracles elleni találkozón a 70. percben lecserélték. A PSV két fordulóval a befejezés előtt öt pont előnnyel vezeti a tabellát. Eredmények: Ajax Amsterdam-Graafschap 4-1, Groningen-NAC Breda 1-2, Feyenoord-Utrecht 3-1, PSV Eindhoven-Heracles 2-0, Venlo-AZ Alkmaar 2-3.
2008.04.06. 17:45
 
 
Premier League: döntetlent játszott a Manchester United
A listavezető Manchester United 2-2-es döntetlent játszott a Middlesbrough otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. Mivel a Chelsea nyert szombaton, a manchesteriek előnye három pontra csökkent. Premier League, 33. forduló: Middlesbrough-Manchester United 2-2 (1-1), gól: Alves (35., 56.), illetve C. Ronaldo (10.), Rooney (74.).
2008.04.06. 17:39
 
 
BKV-sztrájk: teljes munkabeszüntetés lesz, a nappali járatok nem indulnak el
Teljes munkabeszüntetés várható hétfőn üzemkezdettől 13.00 óráig Budapest tömegközlekedésében, miután a BKV-szakszervezetek vasárnap sem tudtak megegyezni a közlekedési társaság vezetőségével - közölték a szakszervezetek képviselői. A BKV Zrt. azt közölte, hogy minden éjszakai járat menetrend szerint közlekedik körülbelül hajnali 4.30-ig, a nappali járatok azonban már nem indulnak el. A metró és a kisföldalatti kapui 13.00 órakor megnyílnak, és minden állomáson megindul a közlekedés. A HÉV-kocsik 13.00 órától minden állomáson menetrend szerint indulnak. Az autóbusz-, a trolibusz- és a villamosforgalom esetében a forgalmi rend várhatóan hétfő délután 16.00 és 17.00 óra között áll helyre.
2008.04.06. 17:29
 
 
Birkózó Eb: Bácsi aranyérmes
A kötöttfogásúak 74 kg-os súlycsoportjában szereplő Bácsi Péter aranyérmet szerzett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. A magyar versenyző, aki az elődöntőben 2-1-re győzte le a francia Christophe Guenot-t, a fináléban a török Seref Tufenk ellen diadalmaskodott két menetben: az elsőt 2-0-ra nyerte, a második 1-1-re végződött, de mivel az utolsó akció az övé volt, annak a győztese is ő lett. Bácsi már a szeptemberi bakui világbajnokságon kvalifikálta magát a pekingi ötkarikás játékokra. A magyarok ezzel egy arany- és egy bronzéremmel zártak a kötöttfogásúak versenyében.
2008.04.06. 17:05
 
Eger-rali: Benik győzött
A címvédő Benik Balázs nyerte az Eger-ralit, a hétfutamos országos bajnokság nyitóviadalát. Benik mögött Spitzmüller Csaba lett a második, míg a harmadik helyen Turán Frigyes végzett. Ideiglenes végeredmény: 1. Benik (Ford Focus WRC) 1:30:03.7 ó 2. Spitzmüller (Mitsubishi Lancer WRC) 1:30:27.9 3. Turán (Peugeot 307 WRC WRC) 1:30:43.1. A rali-ob további menetrendje: május 1-3.: Miskolc-rali június 7-8.: Szombathely-rali július 4-6.: Veszprém-rali augusztus 29-31.: Ózd-rali október 10-12.: Nyírád-rali november 7-9.: Mecsek-rali.
2008.04.06. 16:41
 
 
Kerekesszékben jelent meg a nyilvánosság előtt Liz Taylor
Egy hollywoodi melegbárban tartott jótékony célú mulatságon mutatkozott legutóbb a nyilvánosság előtt a 76 éves Elizabeth Taylor, aki már csak nagyon ritkán "merészkedik" az emberek közé. A People magazin jelentése szerint a szívelégtelenségben és súlyos csontritkulásban szenvedő díva kerekesszékben jelent meg az Abbey-bárban tartott hétvégi jótékonysági rendezvényen, amelynek bevételéből az öngyilkosság által veszélyeztetett homoszexuális fiatalokat segítik. Liz Taylor már hosszú évek óta küzd a homoszexuálisok diszkriminációja és az AIDS ellen. A bártulajdonos szerint egész idő alatt Liz Taylor állt az est középpontjában és szemlátomást jól érezte magát. Az egyik vendég szerint a színésznő nagy drágaköveket viselt minden ujján.
2008.04.06. 16:17
 
Bokáig érő hó hullott Nagy-Britanniában
Bokáig érő hó hullott vasárnap Nagy-Britannia számos vidékére. A kiadós havazás, amely télen sem túl gyakori ebben az országban, jelentős közlekedési fennakadásokat okozott; órákat késtek a Heathrow repülőtérről induló budapesti járatok is, a Gatwickre érkezők egyikét pedig törölték. A hőmérséklet alig három nap alatt húsz fokot zuhant: a hét második felében még az északi Skóciában is 19 fokot mértek, a hétvégére azonban már az egész országban fagypont alatt volt a hőmérséklet. Vasárnap délutánig Anglia, Wales és Skócia több térségében 8-10 centiméteres hó esett. Sűrűn havazott Londonban is, itt azonban - legalábbis a belvárosi negyedekben - nem maradt meg a hó.
2008.04.06. 15:15
 
 
Forma-1, Bahreini Nagydíj: Massa győzött, tarolt a Ferrari
Kettős Ferrari-sikerrel zárult a Forma-1-es világbajnokság idei harmadik futama, a Bahreini Nagydíj: nyert a brazil Felipe Massa, második a vb-címvédő finn Kimi Räikkönen lett. Robert Kubica, a BMW-Sauber lengyel pilótája, aki az élről startolt, a harmadik helyet szerezte meg a szahiri pályán rendezett, 57 körös viadalon. Räikkönen a második helyével átvette a vezetést a vb-pontversenyben a brit Lewis Hamiltontól, aki az elrontott rajt után 13. lett. A második helyről rajtoló, 26 éves Sao Pauló-i Massa, aki hatodik futamgyőzelmét szerezte meg, már a start után megelőzte Kubicát, finn csapattársa követte, és a két ferraris végül magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt.
2008.04.06. 15:08
 
 
Beyoncé férjhez ment Jay-Z-hez
Beyoncé Knowles amerikai rythm and blues énekesnő férjhez ment a rap nagyjaként ismert Shawn Carterhez, másképpen Jay-Z-hez, akivel már közel hat éve élt együtt - közölte internetes kiadásában a People magazin. A hírességek életével foglalkozó hetilap úgy értesült barátoktól, hogy a pár pénteken New Yorkban mondta ki a boldogító igent, s szombatra virradóra tartották az esküvőt követő házibulit a rapper luxuslakásán, amelyet 50 ezer szál, Thaiföldről hozatott fehér orchideával díszítettek fel. Az esküvő hírét "hivatalosan" nem erősítették meg, az internetes pletykasajtó értesülései szerint azonban a lagzin jelen voltak az énekesnő egykori partnerei a Destiny's Child együttesből, így Kelly Rowland és Michelle Williams.
2008.04.06. 15:04
 
Berlusconi akár Caesarral is eltársalogna latinul
Latintudása olyan kiváló, hogy "akár Julius Caesarral is együtt ebédelhetne" - állítja magáról Silvio Berlusconi, az olasz jobboldali ellenzék vezére, akinek soha nem kellett a szomszédba menni egy kis öntömjénezésért. A szaléziaknál folytatott tanulmányai alatt "ő volt a legjobb latinos", ezért mindig őt kérték fel, hogy társalogjon latinul az "illusztris vendégekkel, különösképpen a bíborosokkal" - mondta Berlusconi egy vasárnapi rádióműsorban. "Azt hiszem, latintudásom akár azt is megengedné, hogy együtt ebédeljek Julius Caesarral" - tette hozzá a 71 éves politikus, aki a közvélemény-kutatások szerint a legnagyobb eséllyel indul a miniszterelnöki posztért az április 13-14-i parlamenti választásokon.
2008.04.06. 14:19
 
 
Hétfőn nulla órától folytatódik a vasutassztrájk
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a vasárnap délutáni egyeztetésen a sztrájkkövetelésről és a még elégséges szolgáltatásról, így hétfőn, április 7-én nulla órától a szakszervezet folytatja a február elsején indított, azóta többször felfüggesztett vasutassztrájkot. Az egyeztetést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke elmondta: az álláspontok nem közeledtek, a MÁV továbbra sem mozdul el. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője közölte: a MÁV álláspontja szerint a VDSZSZ követelései irreálisak, nem teljesíthetőek.
2008.04.06. 14:04
 
Profi boksz: Faragó Beatrix a WIBC világbajnoka
Faragó Beatrix megszerezte a Nemzetközi Női Boksztanács (WIBC) profi világbajnoki övét Lovasberényben. Ehhez az kellett, hogy a 10 menetes címmeccsen legyőzze Insperger Gabriellát. A szervezők beszámolója szerint a szombat éjszakába nyúló program főmérkőzése, amelyre mindkét bokszoló rendkívül felkészülten érkezett, nagy iramban zajlott, és a közönség állva szurkolta végig a csatát, amelyet egyhangú pontozással nyert meg Faragó. Az összecsapást - új minőségében - a volt profi világbajnok Kovács István vezette, és a nézőtéren ült többek között Don Moose Lewis, a WIBC elnöke, illetve magyar részről Világosi Gábor, az Országgyűlés alelnöke és Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke.
2008.04.06. 13:48
 
 
A dalai láma szerint megbukott a kínai propaganda
"Darabjaira zúzták szét" a pekingi propagandát a kínai uralom elleni tibeti tüntetések, amelyek után már nem lehet figyelmen kívül hagyni a tibeti kérdést - hangsúlyozta a dalai láma vasárnap kiadott közleményében. A tibetiek emigrációban élő szellemi vezetője ismét független, nemzetközi vizsgálatot szorgalmazott a tüntetések és a kínai megtorlás ügyében. Újra felszólította a tibetieket, hogy tartózkodjanak mindenféle erőszaktól és ne zavarják meg a pekingi nyári olimpiai játékok előkészületeit. Kína azzal vádolja a dalai lámát, hogy kampányt folytat Tibet elszakadásáért és erőszakra uszítja a tartomány lakóit. A dalai láma ezzel szemben azt hangoztatja, hogy a kulturális és vallási autonómiáért küzd.
2008.04.06. 13:29
 
 
Egy agyenzim hiánya okozhatja a szexuális étvágytalanságot
Az aromatáz nevű, agyban lévő enzim hiánya magyarázhatja a szexuális étvágytalanságot - erre a következtetésre jutottak a mexikóvárosi Nemzeti Autonóm Egyetem (UNAM) neurobiológiai intézetének tudósai. A Raúl Gerardo Paredes professzor, az intézet igazgatója által vezetett, patkányokon végzett kísérletek során megfigyelték, hogy azok az állatoknak, amelyek nem végeznek nemi aktusokat, hiányzik ez az enzim agyuk mediális preoptikus zónájából, amely fontos a nemzés irányítása szempontjából. A mexikói kutatócsoport máris elkezdte az előzetes tanulmányokat arról, hogy lehetséges-e ezt az enzimhiányt pótolni olyan anyagok segítségével, amelyek a szexuális étvágyat serkentik.
2008.04.06. 13:17
 
 
Véget ért a szoftvertudományi konferencia Budapesten
Brazíliától Tajvanig több mint 650 kutató kilenc napon át Budapesten vitatta meg a szoftvertervezés tudományának legújabb eredményeit, amelyek most még csak a szakmabeliek számára érthetőek, de hamarosan az átlagember mindennapjainak részei lesznek. Az 1998-ban indított ETAPS konferenciasorozatnak - amely évről évre több szakembert vonz és ma már a szoftvertudósok elsőszámú európai rendezésű fóruma - Amszterdam, Barcelona, Berlin és más nagyvárosok után idén március 29. és április 6. között Budapest adott otthont. 40 országból majdnem hétszázan érkeztek.
2008.04.06. 13:11
 
 
Tiltakozások közepette indult londoni útjára az olimpiai láng
Sorozatos összecsapások kísérték az olimpiai láng vasárnapi londoni körútjának első felét; a rendőrség több személyt őrizetbe vett a Kína tibeti politikája ellen tiltakozók közül. A vártnál jóval hevesebb tiltakozások miatt Kína londoni nagykövete módosított útvonalon futott a lánggal, amelyet ünnepélyesen fogadott Gordon Brown brit kormányfő is. A Downing Street-i rezidencia előtt Gordon Brown kormányfő és Tessa Jowell sportminiszter fogadta az olimpiai fáklyát. Tessa Jowell az esemény után a BBC-nek kijelentette: az olimpiai láng fogadtatása nem jelenti azt, hogy a brit kormány pártolja Kína hozzáállását az emberi jogokhoz, vagy Tibetben alkalmazott politikáját.
2008.04.06. 13:00
 
136 millió eurós erőműberuházás Vásárosnaményban
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a System Consulting közös vállalkozásában 136 millió eurós beruházásban megépülő új Heller Erőmű alapkövét vasárnap helyezte el Vásárosnaményban Veres János Pénzügyminiszter, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója és Kapolyi László, a System Consulting elnök-vezérigazgatója. A 233,2 megawatt kapacitású kombinált ciklusú gáztüzelésű erőmű hatásfoka 51,25 százalék lesz, a termelés 2010-ben kezdődik meg. Az orosz berendezések egy részét - 50 millió dollár értékben - az orosz államadósság ellenértékeként szerezték be.
2008.04.06. 12:45
 
 
Putyin és Bush táncra perdült Szocsiban
Vlagyimir Putyin és George W. Bush olyan jól érezte magát együtt szombaton este Szocsiban, hogy még táncra is perdültek a szórakoztatásukról gondoskodó kozák népi együttessel. A Fehér Ház sajtótitkára a légkört "melegnek, kellemesnek, nagyon intimnek és vidámnak" nevezte, s elmondta, hogy az elnökök beálltak táncolni az őket szórakoztató kozák népi együttes tagjai közé. Bush még megérkezte előtt magát és Putyin elnököt vén csatalovaknak nevezte, "akik" hamarosan elhagyják őrhelyüket. A látogatás kísérő körülményei az orosz sajtó szerint azt jelzik, hogy a politikai nézeteltérések dacára a két államfő között meglehetősen jó kapcsolat alakult ki a korábbi 22 személyes találkozó során.
2008.04.06. 12:21
 
 
Aranycsapat-borok: elkészült a második borsorozat
Csutorás Ferenc egri borász elkészítette az Aranycsapat borsorozat második négy borát - tájékoztatta a borász az MTI-t. A Hidegkuti Nándornak ajánlott Tangót (cabernet franc és merlot házasítás, 2006), a Bozsik Józsefnek ajánlott Nagyanyagot (pinot noir és menoir házasítás, 2006), a Czibor Zoltánnak ajánlott Bal 1-est (cabernet sauvignon, cabernet franc és merlot házasítás, 2006) és a Budai (II) Lászlónak ajánlott Vinum Rubrumot (zweigelt, blauburger, töppedt bíborkadarka, turán, pinot noir és cabernet franc együtt erjesztésével készült tradicionális vörösbor, 2006) a borász először Egerben, majd Budapesten mutatta be szakmai közönségnek.
2008.04.06. 11:56
 
 
Asztalitenisz olimpiai selejtező: Lovas is kikapott
Póta Georgina után Lovas Petra is vereséget szenvedett az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén. A rájátszás nyolc győztese - köztük a két magyar - vasárnap a 16-os progresszív kiesésben folytatta, ahol minimum három mérkőzést kellett nyerni a kvótaszerzéshez. A viadal honlapja szerint Lovas a spanyol Galia Dvorak 4-1-es legyőzése után, a negyeddöntőben szintén 4-1-re kapott ki az olasz Wenling Tan Monfardinitól. A magyar versenyző az 5. helyért a cseh Renata Strbikovával száll szembe 16:30 órakor.
2008.04.06. 11:50
 
 
Birkózó Eb: Bácsi döntős, Kiss és Korpási befejezte
A 74 kg-os kötöttfogású Bácsi Péter bejutott a döntőbe a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. A viadal honlapja szerint a magyar versenyző az elődöntőben 2-1-re legyőzte a francia Christophe Guenot-t, a kategória utolsó mérkőzésén pedig a török Seref Tufenk vár rá. Az éremküzdelmek 15 órakor kezdődnek. Kiss Balázs (96) és Korpási Bálint (60) viszont befejezte szereplését a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon. Kiss a nyolcaddöntőben két menetben kikapott a török Ahmet Tacyildiztől, és mivel ellenfele ugyancsak alulmaradt a folytatásban, ezzel búcsúzott. Korpási a grúz Revaz Laskitól elszenvedett veresége után - riválisának kudarca miatt - ugyancsak nem jutott vigaszágra.
2008.04.06. 11:40
 
 
Kiszabadították az elrabolt egyetemistákat az iraki biztonsági erők
A biztonsági erők kiszabadították az észak-iraki Moszul közelében vasárnap elrabolt negyvenkét egyetemistát - közölte a rendőrség. A moszuli egyetem diákjait néhány órával korábban rabolták el ismeretlen fegyveresek, akik a várostól délre felállított álellenőrzőpontnál tartóztatták fel a hallgatókat szállító buszt. A túszszabadítás körülményeit nem hozták nyilvánosságra. A hatóságok az al-Kaida iraki szárnyát gyanítják a túszejtés mögött. Ez volt az egyik legnagyobb tömeges emberrablás az arab országban azóta, hogy 2003-ban az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció megtámadta Irakot.
2008.04.06. 11:35
 
 
A szupermodellt megint lecsukták, majd kiengedték!
Óvadék ellenében elengedték csütörtök este Naomi Campbell-t, néhány órával azután, hogy letartóztatták a londoni Heathrow repülőtéren, mert botrányt okozott az egyik járaton és leköpött egy intézkedő rendőrt.
2008.04.06. 11:20
 
 
MOZI: Út a vadonba
A 22 éves Christopher McCandless most diplomázott, ígéretes jövő előtt áll, de a biztos pálya helyett az ismeretlent választja és kalandot keresve nekivág Amerikának. Ami ezen az úton történik az ifjú utazóval, az számtalan ember számára vált örök szimbólummá. Vajon McCandless hősies utazó volt vagy naiv idealista; thoreau-i lázadó az 1990-es években vagy egy újabb útját vesztett amerikai fiú? Merész kalandor, avagy tragikus figura, aki harcra kelt az ember és a természet közt feszülő érzékeny egyensúllyal? McCandless útja a dél-dakotai búzamezőktől a Colorado folyó zuhatagain és egy kaliforniai neohippi kolónián át egészen Alaszka áhított, ám veszélyes vadonjáig vitt. Eközben olyan érdekes emberekkel találkozott, akik döntő hatással voltak gondolkodására és akik életét ő is megváltoztatta.
2008.04.06. 11:14
 
 
Eva Longorianak nincs nyugta
Eva Longoria a minap megszánta a paparazzókat, akik az egyik ismert étterem előtt álltak "prédára" várva. Eva született feleségként gondoskodott róluk.
2008.04.06. 11:09
 
 
Kovácsovics Fruzsina a csúcson
Úgy tűnik, hogy egyre fényesebben ragyog a kiscsillag, Kovácsovics Fruzsina csillaga a hazai könnyűzenei élet égboltján. A fiatal énekesnő Hazatalálsz című dala felkerült a tíz, egy évnél nem régebbi magyar slágerek toplistájára.
2008.04.06. 11:02
 
 
Elnöki minőségében utoljára tárgyal Bush és Putyin
A kétoldalú kapcsolatokról és aktuális nemzetközi kérdésekről volt szó, továbbá stratégiai keretdokumentumot írt alá a kétoldalú együttműködés jövőjéről Vlagyimir Putyin és George W. Bush orosz és amerikai elnök e minőségben utolsó találkozóján, amely vasárnap kezdődött Szocsiban. Az orosz-amerikai csúcsról kiadott nyilatkozat hangsúlyozza: Moszkva nem ért egyet az amerikai rakétapajzs elemeinek tervezett kelet-európai telepítésével, és megerősíti a kérdés megoldására tett korábbi javaslatait, de a kérdésben Szocsi után intenzívebbé teszik a kétoldalú és sokoldalú párbeszédet.
2008.04.06. 10:40
 
 
Schirilla hétfőn indul futva a Vatikánba
Schirilla György hétfőn kezdi meg idei legkomolyabb próbatételét, a békefutást, melynek célállomása a Vatikán, ahol május 7-én XVI. Benedek pápa kihallgatáson fogadja őt. A sportember 9 órakor a budapesti Szent István Bazilika elől indul, s az 1250 km-es táv végén várhatóan egy hónappal később, május 6-án érkezik meg Rómába. A rajt előtt kisebb ünnepségre kerül sor, melyen a Magyar Állami Operaház gyermekkórusa ad elő műsort, Szabó Géza kanonok pedig megáldja a Schirilla kopjafáját, amit egy kidőlt somfából készítettek a futó számára. Schirilla békefutásának a célja a szeretet, az egészség és a béke hirdetése.
2008.04.06. 10:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430[2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista