2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Adócsalás miatt börtönt kaphat a Penge sztárja
Wesley Snipes három év börtönre és ötmillió dolláros (közel 800 millió forint) bírságra számíthat adócsalási ügyében. Az Oscalában folyó per kedden nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumaiból kiderül, hogy a szövetségi ügyészek az ügy országos jelentősége miatt követelik a példás, maximálisan kiszabható büntetést. A Penge 45 éves sztárját februárban fogták perbe több évi adófizetés elmulasztása és csalás miatt. Az ítélethozatalra április 24-én kerül sor.
2008.04.16. 12:54
 
Ismét megnősül Vlagyimir Putyin
Két hónappal válása után újra megnősül Vlagyimir Putyin. Az államfő Alina Kabajeva olimpiai- és világbajnok tornásznőt, az Egységes Oroszország parlamenti képviselőjét veszi el. Az esküvőt a pravoszláv pünkösdre tervezik, ami ebben az évben június 15-re esik. A nagy eseményre egyébként minden bizonnyal a leköszönő elnök szűkebb pátriájában, Szentpéterváron, a Konstantin-palotában kerül sor. A vendégekről, a menüről, s az italsorról eddig semmilyen információ nem szivárgott ki.
2008.04.16. 12:47
 
 
Slotáék törölték Európa térképéről Magyarországot
A magyarellenes Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő, a szlovák Nemzeti Párt (SNS) törölte Európa térképéről a jelenlegi Magyarországot. Az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a többi magyar terület pedig Szlovákiához tartozik, Magyarország pedig nem is létezik. Elemzők szerint nyilvánvaló, hogy a szlovák kormánypárt így kívánta megjeleníteni legfőbb ábrándját, miszerint Magyarországot le kellene törölni a föld felszínéről. Slota már néhány évvel ezelőtt is arra buzdította a hallgatóságát, hogy "üljetek harckocsira és tegyük földdel egyenlővé Budapestet." Idevág Slotának az a megállapítása is, miszerint Szlovákiában nincsenek magyarok, csupán magyarul beszélő szlovákok.
2008.04.16. 12:34
 
A paraméterkönyv visszavonása nem elég a BKV-sztrájk felfüggesztéséhez
A paraméterkönyv-tervezet esetleges visszavonása önmagában nem elég a BKV-szakszervezeteknek, hogy elálljanak a péntekre bejelentett, egész napos sztrájk megtartásától - közölte a sztrájkbizottság egyik szóvivője szerdán. Nemes Gábor elmondta a városüzemeltetési bizottság, amely 13.00 órától a BKV Zrt. székházában ülésezik, nem kompetens a témában, csak véleményezni tudja a járatritkítási tervezetet, visszavonási joga egyedül Demszky Gábor főpolgármesternek van. A szakszervezetek egyébként semmilyen ígéretet nem fogadnak el, tehát "vagy megtörténik a követelések teljesítése, vagy sztrájk lesz" - tette hozzá a szóvivő, aki kevés esélyt látott arra, hogy megegyezés szülessen.
2008.04.16. 12:16
 
 
Az MSZP nem támogatja az MDF adójavaslatát
Tukacs István (MSZP) szerint az MDF adójavaslata jó szándékú és üdvözlendő, de 1.400 milliárd forintos bevételcsökkentést kezdeményez, amelynek ellensúlyozását nem oldja meg, így az indítványt a szocialista párt nem támogatja. Ha a bevételi oldalon ilyen mértékű csökkentést javasolnak, akkor a kiadási oldalon is radikális átrendezésre van szükség - hangsúlyozta a politikus. Hozzátette: a javaslat nem válaszol arra a dilemmára, hogy alakítsák át a nagy ellátórendszereket. Véleménye szerint az ellenzéki párt javaslatának három eleméről érdemes tárgyalni: az örökösödési illeték eltörléséről, a vállalkozási terhek hosszú távú csökkentéséről - amely az MSZP javaslatai között is szerepel - valamint az adóamnesztiáról.
2008.04.16. 12:05
 
 
Egyre több turista látogat Budapestre
Az idei év január-februárjában 16,2 százalékkal nőtt a vendégek és 8,6 százalékkal a vendégéjszakák száma a budapesti kereskedelmi szálláshelyeken 2007 azonos időszakához viszonyítva - mondta a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. ügyvezető igazgatója. Az év első két hónapjában a vendégek száma csaknem 275 ezer, a vendégéjszakáké pedig 653 ezer volt. Január-februárban a fővárosi szállásdíj-bevételek összesen 14,9 százalékkal nőttek és elérték a 7,5 milliárd forintot. A szállodákban realizált bevételek az előző év azonos időszakához képest 16 százalékkal bővültek, 7,4 milliárd forintot tettek ki. Fekete László bízik abban, hogy a vendégéjszakák számának növekedése eléri az 5 százalékot az idén.
2008.04.16. 11:10
 
 
Kölcsönágyas kórházavatás álbetegekkel
Kölcsönkért ágyakkal és álbeteggel hazudtak késznek egy új kórházat Chilében és hagyták, hadd avassa fel az államfő. A csalást a területi egészségügyi igazgató szervezte meg. A vadonatújnál is újabb - mivel még nem kész - kórház a tízezer lakosú Cureptóban van, Santiagótól 330 kilométerre délre. Néhány valódi beteg is lézeng ugyan az intézményben, de az avatás szervezői jobbnak vélték, ha a kórház egyik alkalmazottját fektetik be "mintabetegnek", hogy ő adjon interjút a sajtónak, nehogy eljárjon esetleg egy valódi beteg szája.
2008.04.16. 10:29
 
 
Rohamosan nőtt tavaly a gépkocsigyártás Közép- és Kelet-Európában
A nemzetközi átlagot jóval meghaladó, rohamos ütemben nőtt tavaly a személy- és tehergépkocsi-gyártás Közép- és Kelet-Európában - állapította meg a UnitCredit Bankcsoport elemzése, amely szerint a leggyorsabb ágazati növekedés Magyarországot és Szlovákiát jellemezte. A közzétett adatok szerint a térségben összesen 6,2 millió személy- és teherautót állítottak elő 2007-ben, 18,7 százalékkal többet, mint tavalyelőtt. Világméretekben az autóipari termelés 5,5 százalékkal bővült tavaly. A növekedés egynegyedét a KKE-országok adták - mutatott rá a bankcsoport regionális elemzője.
2008.04.16. 10:11
 
 
Nincs megegyezés a BKV vezetősége és a sztrájkbizottság között
Nem született megegyezés a BKV Zrt. vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között szerda reggel a péntekre tervezett munkabeszüntetésről az első tárgyalási fordulóban. Az egyeztetések délután négy órakor folytatódnak - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság egyik szóvivője. Nincs megegyezés az elégséges szolgáltatás mértékéről sem. A szóvivő elmondta, hogy több olyan esemény van szerdán, amely befolyásolhatja a tárgyalások kimenetelét: a városüzemeltetési bizottság a BKV székházában tart kihelyezett ülést, és Nemes Gábor értesülései szerint a főváros és a közlekedési cég is egyeztet a kialakult helyzetről.
2008.04.16. 09:40
 
 
Nőtt a szállodák kihasználtsága január-márciusban
A szállodák az év első három hónapjában átlagosan 47 százalékos, az egy évvel korábbinál 2,6 százalékponttal magasabb szobakapacitás-kihasználtsággal működtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 10,3 százalékkal, a vendégéjszakák száma 2,6 százalékkal nőtt a vizsgált időszakban. A KSH egy évvel ezelőtt azt közölte, hogy 2007 első negyedévében a szobafoglalatság 1 százalékponttal, a bruttó szobaárbevétel 8,2 százalékponttal haladta meg a 2006 azonos időszakit.
2008.04.16. 09:06
 
 
Charleston: Szávay csütörtökön folytatja
Csütörtökön játssza nyolcaddöntős mérkőzését Szávay Ágnes páros társa, a 8. helyen kiemelt orosz Dinara Szafina ellen az 1,34 millió dollár összdíjazású charlestoni női tenisztornán. A verseny honlapja szerint a másik magyar, az egyes selejtezőjében búcsúzott Czink Melinda közép-európai idő szerint késő este játssza páros mérkőzését a dél-afrikai Chanelle Scheepers oldalán az argentin Gisela Dulko, Emilia Salerni duó ellen. Ha Czinkék továbbjutnak a második körbe, akkor éppen Szávayékkal találkoznak.
2008.04.16. 08:48
 
 
Szonda Ipsos: a többség szerint nem kell plusztámogatást adni a BKV-nak
A Szonda Ipsos ezer embert kérdezett meg hétfőn telefonon a pénteken esedékes BKV-sztrájkról, és a megkérdezettek valamivel több mint kétharmada szerint a kormánynak nem szabad többlettámogatást adnia a BKV-nak - közli a lap megbízása alapján készült felmérést a szerdai Népszabadság. Ezen az állásponton van a kormánypártiak 83 százaléka, de az ellenzékiek és a bizonytalanok kétharmada is ezt a nézetet vallja. A megkérdezettek 71 százaléka szerint a kialakult helyzetben a fővárosnak mint a BKV tulajdonosának kell gazdaságos működésre kényszerítenie a közlekedési vállalatot.
2008.04.16. 08:03
 
 
Vasutassztrájk: nincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között szerdán a szakszervezeti sztrájkkövetelésről, illetve a még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést április 24-én, csütörtökön folytatják.A munkabeszüntetés időpontját a szakszervezet, az eddigiek szerint, előző napon jelenti be. A VDSZSZ követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, továbbá a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára.
2008.04.16. 08:00
 
 
Chipstörténeti kiállítás nyílt Hollandiában
Chipstörténeti kiállítás nyílt a holland határhoz közel fekő Vreden városában lévő Hamaland múzeumban. Kétezer, a világ minden részéből érkezett zacskó mutatja be "a snack kultúrtörténetét" egészen május végéig. A chipseszacskó-magángyűjtemény a Guinness Rekordok Könyve szerint a maga nemében a legjelentősebb a világon. A vékonyra szeletelt, olajban kisütött vékony burgonyaszeletek történetét eddig még nem tárták fel teljes mértékben - mondta el Annette Menke, a Hamaland múzeum illetékese, hozzáfűzve, hogy a zacskók világosan mutatják, miként változott az idők során a marketing divatja és stratégiája.
2008.04.16. 07:58
 
 
Rooney lehet az angol válogatott csapatkapitánya
Fabio Capello szövetségi kapitány elképzelhetőnek tartja, hogy hamarosan Wayne Rooney legyen az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. "Wayne a legtehetségesebb fiatal játékos, ráadásul igazi vezéregyéniség a pályán" - mondta a szakvezető. "Egyelőre azonban nem szeretnék végleges döntést hozni ebben a kérdésben, több jelöltem is van, mindenki egy-egy meccsen viselheti a karszalagot és utána döntök arról, ki lesz az állandó csapatkapitány.
2008.04.16. 07:28
 
Ma lehet az utolsó nap, amikor megegyezhet a BKV és a sztrájkbizottság
Ma lehet az utolsó nap, amikor egyezségre juthat a BKV Zrt. vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság. A sztrájkbizottság szóvivői kedden azt közölték az MTI-vel, hogy szerda éjfélig hajlandóak tárgyalni a követelésekről, mert azután már a péntekre időzített, egész napos sztrájk technikai lebonyolításával foglalkoznak majd. Az álláspontok semmit sem közeledtek egymáshoz a keddi tárgyaláson, a szakszervezetek továbbra is fenntartják követeléseiket: a járatritkítási tervezet visszavonása, és egy új készítése a szakszervezetek bevonásával, a csoportos létszámleépítés visszavonása, a munkakörülmények javítása, és, hogy a cég menedzsmentje vonja be őket a döntés előkészítő folyamatokba.
2008.04.16. 07:00
 
 
A pápát George Bush fogadta a repülőtéren
Hatnapos látogatásra az Egyesült Államokba érkezett XVI. Benedek pápa helyi idő szerint kedd délután. Az Alitalia Shepherd One pápai repülőgép a pilótafülke két oldalán kitűzött amerikai és vatikáni zászlóval gurult végig a leszálló pályán. A római katolikus egyház fejét az amerikai elnöki pár, George és Laura Bush személyesen fogadta a Washingtonhoz közeli Andrews légi támaszponton. Bush eddig még egyetlen vendégét sem részesítette ilyen gesztusban. A világ egymilliárd római katolikus hívőjének jelenlegi vezetője első alkalommal tesz látogatást az Egyesült Államokban és másodízben fordul elő, hogy Róma püspöke a Fehér Ház vendége lesz.
2008.04.15. 22:20
 
 
Tenisz, Charleston: Szávay bejutott a nyolcaddöntőbe
Szávay Ágnes három játszmában nyert a japán Szugijama Ai ellen, így bejutott a nyolcaddöntőbe az 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztornán. Eredményk: SZÁVAY (10.)-Szugijama (japán) 7:5, 3:6, 6:4.
2008.04.15. 22:02
 
 
Nem fogadja el a BKV paraméterkönyvét szerdán a főváros szakbizottsága
Jelenlegi formájában elfogadásra alkalmatlan a BKV paraméterkönyve, főmenetrendjének tervezete - jelentette ki kedden Lakos Imre, a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottságának elnöke az MTI-nek. A szabad demokrata politikus elmondta, hogy a szerdán a testület elé kerülő anyagból hiányzik a főpolgármesteri hivatal szakmai ügyosztályának véleménye, a civilek álláspontja, és a szakszervezetek sem támogatják azt. A szabad demokrata politikus elmondta, hogy a szerdán a testület elé kerülő anyagból hiányzik a főpolgármesteri hivatal szakmai ügyosztályának véleménye, a civilek álláspontja, és a szakszervezetek sem támogatják azt. Hozzátette, hogy ez ügyben értelmes párbeszédre lesz szükség a következő hetekben, míg ismét a szakbizottság elé kerülhet a paraméterkönyv-javaslat.
2008.04.15. 21:30
 
 
A GKM egyeztetni kíván a szolgáltatókkal az internet adóról
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) infokommunikációs ügyekért felelős szakállamtitkára, Bóna Ákos április 21-ére szakmai egyeztetést hívott össze az internet szolgáltatásokra kivetett kulturális járulék ügyében - tájékoztatta a szaktárca az MTI-t. A gazdasági tárca elkötelezett abban, hogy az Oktatási és Kulturális Minisztérium által beterjesztett jogszabály-módosítást az internetszolgáltatókkal részletes és kiterjedt egyeztetés előzze meg. A GKM is valós veszélyt lát abban, hogy az új járulék megnehezítheti a hazai internet penetráció kiszélesítését. A szakminisztérium ezért tartja rendkívül fontosnak, hogy az internetszolgáltatók bevonásával egyeztessen a jogszabály módosításáról.
2008.04.15. 19:15
 
 
Sólyom európai és környezeti kérdésekről tárgyalt Brüsszelben
Európai integrációs kérdésekről, valamint környezetvédelmi és energetikai témákról esett szó a belga királyi családdal közös ebéden - közölte magyar újságírókkal Sólyom László köztársasági elnök, aki kedden érkezett állami látogatásra Brüsszelbe. Miután megtekintette a Szent Mihály és Gudula székesegyházat, a köztársasági elnök magas állami kitüntetéseket adott át a brüsszeli magyar kulturális központban.
2008.04.15. 17:54
 
Kolumbiában kitört a Nevado del Huila vulkán
Kitört a kolumbiai Nevado del Huila vulkán, a hatóságok több ezer embert menekítettek biztonságos helyre a tűzhányó közelében fekvő falvakból. A Bogotától mintegy 240 kilométerre délnyugatra fekvő vulkán helyi idő szerint hétfő este lépett működésbe, forró hamufelhőt lövellve a levegőbe. A vulkán aktivitásának mértéke egyelőre nem ismert, de kisebb kitörései is áradásokat és földcsuszamlásokat okozhatnak, mert a forró hamu és a láva megolvasztja az 5330 méter magas tűzhányó tetejét borító hó- és jégtakarót.
2008.04.15. 17:01
 
 
Kinevezték a büntetés-végrehajtás új országos parancsnokát
Kökényesi Antalt nevezte ki a büntetés-végrehajtás (bv) új országos parancsnokává Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kedden. Kökényesi Antal vezérőrnagy tavaly november óta az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi főigazgatója, korábban Borsod-Abaúj-Zemplén megye főkapitánya volt. A büntetés-végrehajtási parancsnokok és vezetők országos értekezletén az igazságügyi tárcavezető azt is bejelentette, hogy a bv országos parancsnokának stratégiai és koordinációs helyettesévé Csóti Andrást, gazdasági és informatikai helyettesének pedig Tóth Lászlót nevezte ki.
2008.04.15. 16:55
 
 
Elzárásra ítélték a Nyíregyháza-Diósgyőr garázda szurkolóit
Harminc és ötven nap közötti elzárásra ítélte a múlt szombati Nyíregyháza-Diósgyőr NB I-es labdarúgó-mérkőzésen és utána garázdálkodó hat vendégszurkolót a Nyíregyházi Városi Bíróság kedden. Az ítélet nem jogerős, az érintettek és védőik enyhítésért fellebbezést jelentettek be. Az ügyvédek indítványozták az eljárás alá vont személyek szabálysértési őrizetének megszüntetését, a szurkolók szabadlábra helyezését, de a bíróság az őrizetet a másodfokú határozat meghozataláig, legkésőbb április 25-ig meghosszabbította. Az érintettek és védőik ez ellen a határozat ellen is fellebbeztek.
2008.04.15. 16:03
 
 
Tizenkét tagország kéri a veszélyes élelmiszerszínezékek betiltását
Tizenkét európai uniós tagország 42 egészségügyi, fogyasztóvédelmi, illetve szülőket tömörítő szervezete, köztük az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) azt kérte az EU egészségügyi biztosától, hogy függessze fel 6 élelmiszerszínezék használatát, amelyeket összefüggésbe hoztak a gyerekek hiperaktivitásával - közölte az OFE. Ezek az élelmiszerszínezékek a következők: E102 tartrazine, E104 kinolinsárga, E110 narancssárga, E122 azorubin E124 neukokcin, E129 allura vörös AC.
2008.04.15. 15:53
 
 
Lezuhant egy repülőgép Kongóban, sok az áldozat
Közvetlenül a felszállás után lezuhant egy személyszállító repülőgép a kelet-kongói Goma városban. Az áldozatok számát még nem állapították meg, de valószínűleg sokan haltak meg. A repülőgép reptéri források szerint a kifutópálya és a közelében lévő lakónegyed között - a tartomány kormányzója szerint magában a negyedben - zuhant le, és tele üzemanyaggal kigyulladt, nem lehet megközelíteni. A gép Gomából a fővárosba, Kinshasába indult.
2008.04.15. 15:49
 
 
Felmentették posztjáról a BKV vezérigazgatóját
Saját kezdeményezésére, április 15-i hatállyal visszavonta a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága kedd délutáni zárt ülésén Antal Attila BKV-vezérigazgatói megbízatását és visszahívta őt a cég igazgatóságából. A vezérigazgató felmentési kérelmét a jelen lévő három ellenzéki képviselő is megszavazta. A döntéshozatal előtt 1-1 fideszes és KDNP-s képviselő is eltávozott a teremből. A bizottság felkérte a főpolgármestert, hogy terjessze a testület elé a vezérigazgatói poszt pályázati kiírását, s tegyen javaslatot arra, hogy az új vezető nyáron várható kinevezéséig miként töltsék be a megüresedett igazgatósági helyet.
2008.04.15. 14:51
 
 
SZDSZ: előzetesen egyeztetni kell az ombudsmanokról
Miután maga az országgyűlési biztos megnevezés is azt mutatja, hogy a döntés a parlament kezében van, ezért az ombudsmanjelöltek feltehetően akkor választhatóak meg, ha a személyükről a köztársasági elnök előzetesen egyeztet a pártokkal - mondta Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője kedden. A liberális politikus hangsúlyozta: az egyeztetés elmaradása ellenére voltak olyan jelöltek, például a korábban a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Nagy Boldizsár, vagy legutóbb az adatvédelmi biztosnak szánt Tóth Gábor Attila, akik megválasztását az SZDSZ támogatta.
2008.04.15. 14:41
 
 
Gyurcsány: a párbeszéd kormányzása jön
Gyurcsány Ferenc szerint a következő időszakban az ország azt fogja látni, hogy a kormány képes másokat meghallgatni, mások javaslatát komolyan venni, azokat beépíteni a politikájába. A miniszterelnök keddi blogbejegyzésében úgy fogalmazott, hogy erről szólhat a párbeszéd kormányzása. Írásában a következő két év kormányzása egyik legfontosabb jellegzetességeként vetítette előre, hogy a feszítő kényszerek csökkenését követően sokkal több nyitott párbeszédre és konzultációra lesz lehetőség. Ebben a kormányzati szakaszban az előzőtől eltérően sokkal kevésbé lesz az a jellemző, hogy a kormány a szokásos belső egyeztetéseket követően dönt, majd döntéseit nyilvánosságra hozza és tájékoztat.
2008.04.15. 14:38
 
 
Roham a maroktelefonokért Kubában
Tömegek állnak sorban Kubában az egyetlen telefontársaság üzletei előtt, hogy mobilhoz jussanak - az átlagfizetés több mint tízszereséért. A kommunista vezetésű karibi országban a technológia megjelenése óta csak a külföldiek és kormánytisztviselők használhattak mobiltelefont. Az új elnök, Raúl Castro március végén úgy döntött, hogy ezentúl bárkinek lehet saját mobilja. Az ETESCA, az állami telefonmonopólium és a Telecom Italia közös vállalata Cubacel néven hétfőn indította a szolgáltatást, amelyet kizárólag előfizetéses, kártyás szerződéssel lehet igénybe venni, és amerikai dollárral kell fizetni érte.
2008.04.15. 14:03
 
 
Schumacher újra bukott motoron
Német lapértesülés szerint a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher, aki újabban motorozásra adta a fejét, túlságosan sokat kockáztat és már harmadik bukását szenvedte el. A Bild szerint Kerpen elsőszámú csillaga a lausitzringi pályán gyakorolt egy Honda Fireblade CBR 1000-es géppel, amikor látványosat bukott. A 39 esztendős német pilóta ezúttal is szerencsésen megúszta a balesetet, csakúgy mint a hónap elején a brasse-i pályán, ahol kétszer is elhasalt. Jean Todt, a Ferrari volt csapatfőnöke úgy vélte, azért a sok bukás, mert "Michael kockáztató típus".
2008.04.15. 13:43
 
 
A Real Madrid szurkolói szerint Di Stefano a világ legjobb focistája
A Real Madrid szurkolói Alfredo Di Stéfanót választották meg a világ legjobb labdarúgójának, a királyi gárdában évekig játszó magyar klasszis, Puskás Ferenc a kilencedik helyen végzett a rangsorban. A spanyol szuperklub interneten szavaztatta meg a "blancók" híveit, és összesen több, mint 1 millió "klikkeléssel" 53 323-an adták le saját listájukat. Az összesen 28 466 voksot kiérdemelt argentin Di Stéfano, aki jelenleg a klub tiszteletbeli elnöke, 126 szavazattal előzte meg a francia Zinedine Zidane-t és 376-tal a Real jelenlegi csapatkapitányát, Raúlt. A legjobb húszba még egy aktív játékos került be: a kapus Iker Casillas, aki a hatodik lett. Puskás Öcsire 23 792 szavazat érkezett.
2008.04.15. 13:16
 
A Magyar Gárdáról egyeztetne az OCÖ a pártelnökökkel
A parlamenti pártok elnökeivel egyeztetne csütörtökön az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke az általuk 70 ezer aláírással kezdeményezett, a félkatonai jellegű szervezetek betiltását célzó törvénymódosításról. Kolompár Orbán szerint a félkatonai jellegű szervezetek betiltását célzó törvényhozói munkát kívánják segíteni azzal, hogy konkrét szakmai javaslataikról kikérik a pártok véleményét, amelyet leghitelesebben azok elnökei mutathatnak be a cigányság választott képviselőinek. Az OCÖ a Magyar Gárdát életre hívó Jobbik Magyarországért Mozgalom fővárosi székháza előtt január 23-án jelentette be aláírásgyűjtési szándékát, amit a szervezet közgyűlése egy héttel később elfogadott.
2008.04.15. 12:29
 
Árhullámok vonulnak le az észak-magyarországi folyókon
Az elmúlt időszak csapadékos időjárása és a hegyekben zajló olvadás miatt árhullámok alakultak ki az észak-magyarországi folyókon - mondta az MTI-nek az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) szóvivője kedden. A hazai folyószakaszon a vízszintek jelenleg 40-70 centiméterrel maradnak el az első fokú készültségi szintektől, s átlagosan 10-20 centis áradás várható. A Tiszán a készültségi szinteket elérő árhullám vonul le. A folyó a szakemberek szerint Tokajnál pénteken tetőzik majd, a várható vízszint körülbelül 670 centiméter, amely 20 centivel haladja meg az első fokú készültségi szint értékét.
2008.04.15. 12:16
 
 
Dávid Ibolya szerint szükség van az adórendszer átfogó átalakítására
Nincs idő arra, hogy a rossz adótörvényeket toldozza-foltozza az Országgyűlés: az adórendszer átfogó átalakítására van szükség - jelentette ki az MDF elnöke kedden. Dávid Ibolya beszámolt arról, hogy pártja elkészítette adórefom-programjának első változatát, a Nemzeti Adószabadság Programot, amely szavai szerint összhangban van a konvergenciaprogrammal, nem növeli a költségvetés hiányát, ugyanakkor két százalékpontos GDP-növekedést hoz. Mint kiemelte, programjuk négy pillére épül: az egyszeri adóamnesztiára, az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadó és a háromkulcsos áfa bevezetésére, valamint az örökösödési adó eltörlésére.
2008.04.15. 12:10
 
MSZP: helyes lépés volt a Déli Áramlatról szóló szerződés aláírása
A kormány helyesen járt el, amikor aláírta a Déli Áramlat megépítéséről szóló szerződést, mert a vezeték Magyarország és Európa ellátásbiztonságát növeli - mondta Podolák György, az MSZP-frakció gazdasági és informatikai munkacsoportjának vezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A képviselő annak kapcsán beszélt erről, hogy a szocialista frakció gazdasági és informatikai, valamint költségvetési munkacsoportja a múlt héten látogatást tett Brüsszelben. A politikus kitért arra is "nem igaz, hogy a Nabucco mellett akkora voks van letéve" az Európai Unióban. Hozzátette, hogy a Nabucco az EU-ban csupán az egyik projekt a fontosnak tartott beruházások közül.
2008.04.15. 11:47
 
 
Romário végleg visszavonult
Romário, a brazilok veterán futballklasszisa bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a szöges cipőit. "Vége, nincs tovább. Tettem a dolgom, amíg csak bírtam, de most már elköszönök a fiúktól. Mindent megkaptam ettől a játéktól, amiről csak egy labdarúgó álmodhat" - mondta Romário. A 42 esztendős csillag riói sajtókonferenciáján azt a dvd-t mutatták be, amelyen kilencszáz gólja látható. Saját számításai szerint ugyanis több mint ezer alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.
2008.04.15. 11:44
 
 
Fidesz-javaslatok az Erős Magyarország program megvalósításához
A Fidesz két csomagban három terület szabályozásának módosítására nyújt be törvényjavaslatokat az Országgyűlésnek még a héten, az Erős Magyarország alapprogram jegyében - közölte a párt alelnöke. A Fidesz egyrészt az idősek és a fiatalok ellen elkövetett bűncselekmények büntetési tételeit súlyosbítaná, másrészt a költségvetési gazdálkodás fegyelmét kívánja megerősíteni, harmadrészt pedig az áfa-visszatérítés visszatartásának lehetőségét kívánják kivenni az áfatörvényből - mondta Varga Mihály. Hozzátette: a következő időszakban további gazdasági jellegű törvényjavaslatokat is benyújtnak. Kérdésre válaszolva azt mondta, nem árnyékkormányzásra, hanem felelős parlamenti cselekvésre törekszenek.
2008.04.15. 11:39
 
 
Putyin vállalta az Egységes Oroszország elnöki tisztségét
Vlagyimir Putyin, posztjáról távozó orosz államfő vállalta az Egységes Oroszország párt elnöki tisztségét kedden, a párt IX. kongresszusának második munkanapján. Mivel Putyin korábban elvállalta a kormányfői tisztséget, pártelnöki posztjával teljesen átalakul az oroszországi hatalmi struktúra. Eddig minden hatalom az államfő kezében volt, ám most a miniszterelnök vezeti majd a képviselőházban (Állami Duma) kétharmados többséggel rendelkező legnagyobb pártot, s ezzel ellenőrzése alatt tartja a képviselőházat is - mutattak rá orosz megfigyelők. A távozó államfő és majdani miniszterelnök beszédében rámutatott: továbbra is úgy véli, nem célszerű, hogy az államfő egy párt elnöke legyen.
2008.04.15. 11:27
 
Sápadt arc a divat
Ismét divatba jött a sápadt arc. A régi-új trendet természetesen most is a divattervezők és a kozmetikai cégek indították el. A divatbemutatókon és a szaklapok címoldalán egyre több lesz az arisztokratikusan áttetsző arcú modell. A Bolognában a napokban megtartott Cosmoprof Világszalon is a napsugarak hatásait kivédő szerek reneszánszáról szól - írta a La Repubblica című olasz napilap. Aki ma "modern", akar lenni, annak nem szabad lebarnulnia. Inkább kell hasonlítania a "vámpír menyasszonyához", jó esetben egy lisztes képű bohóchoz. A fiatalok máris bolondulnak a "gótikus" lookért.
2008.04.15. 11:15
 
Újra megnősül a 78 éves Helmut Kohl
Újra megházasodik Helmut Kohl: a 78 éves volt német kancellár 43 éves élettársát veszi el. Maike Richter közgazdász, a gazdasági minisztériumban dolgozik. Kapcsolatukat Kohl 2005 áprilisában, első felesége halála után négy évvel hozta nyilvánosságra. A volt kancellár szóvivője kedden megerősítette a Bild című bulvárlap értesülését, amely szerint a pár "a lehető leghamarabb" egybekel. Részleteket a szóvivő nem árult el. Kohl februárban ludwigshafeni házában elesett és súlyos koponyasérülést szenvedett. Jelenleg egy rehabilitációs klinikán lábadozik.
2008.04.15. 11:11
 
 
Nem született megállapodás a BKV-vezetősége és a szakszervezetek között
Nem született megállapodás a BKV vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között a keddi tárgyaláson sem; a szakszervezetek azt kérik, hogy szerda éjfélnél tovább ne tárgyaljanak - közölte Nemes Gábor. A sztrájkbizottság egyik szóvivője elmondta, hogy az esetleges pénteki, egész napos munkabeszüntetés olyan felkészülést igényel, ami miatt csütörtökön már ezzel kell foglalkozniuk, így csak szerda éjfélig van lehetősége a feleknek a meggyezésre. "A tárgyalásokon patthelyzet alakult ki, azért is, mert a főváros tegnap bejelentette, hogy Volán-buszokkal pótolná a főváros főbb közlekedési vonalain a kieső járatokat február 18-án" - mondta Nemes Gábor.
2008.04.15. 10:58
 
 
A sértések "kultúrája"
Mintegy 12 ezer különböző sértő szót gyűjtöttek össze tíz európai és amerikai egyetem diákjai ahhoz a szociológiai tanulmányhoz, amelynek célja volt felmérni a közönséges szavak használatának nemzetközi sokszínűségét. A kutatók megállapították, hogy országonként világosan kirajzolódnak bizonyos tendenciák. Például a férfiassággal összefüggő kifejezések leginkább egyes mediterrán országokban uralkodnak, ahol a macsó szemlélet maradványai nehezen tűnnek el. Ez főleg Görörországra, de még inkább Spanyolországra jellemző. A nemi szervekre utaló szavak tipikusan a hollandoknál, a franciáknál, az olaszoknál és a briteknél, viszont csak nagyon ritkán fordulnak elő a lengyeleknél és az amerikaiaknál.
2008.04.15. 10:54
 
 
Elhunyt Antal Imre
Hosszan tartó súlyos betegség után, életének 73. évében, kedden elhunyt Antal Imre televíziós személyiség, a Magyar Televízió örökös tagja, volt főmunkatársa - közölte Csorba Mária, a közszolgálati médium sajtómenedzsere. Az Erkel Ferenc-díjas, érdemes művész kórházi kezelése után két hónapja ápolták a gyógyíthatatlan daganatos betegek számára fenntartott hospice házban, ahol kedden hunyt el. Pályafutását zongoraművészként kezdte, de igazán ismert a televíziónak köszönhetően lett. Legnépszerűbb műsora a Szeszélyes évszakok volt. Temetéséről később intézkednek.
2008.04.15. 10:45
 
 
Az osztrákok kétharmada használja az internetet
A 14 éven felüli osztrákok kétharmada - 67 százaléka - használja az internetet, ami nemzetközi összehasonlításban is kimagasló arány. A GfK Austria piac- és közvélemény-kutató intézet jelentése szerint az internethasználat 2001 után indult gyors fejlődésnek az alpesi országban, az utóbbi években pedig a mobil-, illetve a szélessávú csatlakozás kínálata adott lendületet a növekedésnek. 2008 első negyedének adatai alapján 4,7 millió osztrák aknázza ki az internet nyújtotta lehetőségeket, ami a kutatóintézet értelmezése szerint azt jelenti, hogy a világháló tényleges tömegkommunikációs eszközzé vált a számukra.
2008.04.15. 10:31
 
Májustól drágul a fővárosi távfűtés
A lakossági távhődíjak 4,7 és 6,1, a nem lakosságiak 4,5 és 6,1 százalékkal emelkednek, az alapdíjak egyik esetben sem változnak - írta a Napi Gazdaság kedden. A lakossági terhek egy átlagos lakás fűtésénél 800 forint többletet jelentenek, elsősorban a június végén kibocsátott számlákban lesznek érzékelhetők. Azok esetében drágul kevésbé, akik az újonnan bevezetett egyösszegű díjfizetést választották.
2008.04.15. 08:32
 
 
A világ legnagyobb légitársaságává olvad össze a Delta és a Northwest
A világ legnagyobb légitársaságává olvad össze az amerikai Delta Air Lines és a Northwest Airlines. A 3,1 milliárd dolláros ügylet, amelyet hétfő este jelentettek be, más légi társaságokat is arra késztethet, hogy egyesüljenek, elsősorban az egyre dráguló üzemanyagárak okozta nehézségek miatt. Az új vállalatot Delta néven fogják jegyezni, a cég igazgatótanácsába a Delta hét, a Northwest öt igazgatója került be. A két cégnek 2007 végén együttesen 89 ezer alkalmazottja volt. A jelenlegi legnagyobb társaság, az American Airlines 85.500 embert foglalkoztat. Az új Delta azt tervezi, hogy 75 ezer főre csökkenti a létszámot.
2008.04.15. 08:20
 
 
Kína-pártiak tüntettek Seattle-ben a dalai láma ellen
Több száz Kína-párti tüntetett hétfőn este Seattle-ben a Washingtoni Egyetem előtt, ahol a dalai láma tartott a diákoknak előadást. Több ezren özönlöttek az amerikai nyugati parti városba múlt csütörtök óta, amikor Tibet spirituális vezetője megérkezett egy ötnapos előadássorozatra, de a város kínai közössége egészen hétfőig néma maradt. A tüntetők kínai zászlókat lobogtatva azt a pekingi álláspontot visszhangozták, amely szerint a dalai láma áll a szerzetesek vezette tibeti tüntetések mögött. Voltak, akik a lámát "hazugnak", "CIA-pénzelte aktivistának" nevezték.
2008.04.15. 08:00
 
 
Évi 60 milliárd forint fölé lendült a csokoládé forgalma
A csokoládé kiskereskedelmi forgalma 2007. február és 2008 január között 30 ezer tonnához közelített, értékben pedig meghaladta a 60 milliárd forintot - közölte az Nielsen piackutató az MTI-vel hétfőn. A felmérés szerint ebben az időszakban értékben számolva16 százalékkal bővült a piac az egy évvel korábbi időszakhoz képest. Az eladott csokoládé mennyiség 45 százalékát a szeletes áruk tették ki, 14 százalékot képviselt a nem alkoholos egyfajta praliné, 11 százalékkal részesedett a sima táblás termék. A legtöbb csokoládét, az összes mennyiség mintegy egyharmadát a 401-2.500 négyzetméter közötti bolttípusban adták el.
2008.04.15. 07:39
 
 
Folytatódnak a tárgyalások a BKV vezetősége és a szakszervezetek között
Ma reggel folytatódnak az egyeztetések a BKV vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között. A szakszervezeti követelésekkel foglalkozik az első tárgyalás, majd ennek befejeződésével az esetleges pénteki, egész napos munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatás mértékéről folytatódik az egyeztetés. Az érdekképviseletek közölték: ma nyújtják be az elégséges szolgáltatásra mértékéről szóló javaslatukat a menedzsmentnek. A BKV-szakszervezetek április 18-ra hirdettek egész napos munkabeszüntetést.
2008.04.15. 07:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423[2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista